دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

هوش عاطفی قسمت دهم

سلول های آینه ای در مغز و احساسات متقابل، رمز تمدن و فرهنگ انسانی، یا ابتدایی بر حیوان شدن انسان امروز؟!
هوش عاطفی، قسمت دهم
قدرت درک احساسات دیگران و تحلیل رفتارهای آنها و خود را در جای آنها گذاشتن، پیوندی عمیق را میان افراد یک جامعه، فراهم میکند.
بی تفاوتی نسبت به رنج دیگران و یا حتی فراتر از آن، نمک پاشیدن بر زخم و خاک پاشیدن در چشم دیگران و لذت بردن از دردهای آنها در قالب بیماری شخصیتی و روانی سادیسم، فرایندی نوظهور در انسان جدید است که سابقه ای در حیوانات ندارد.
در جامعه ی حیوانی، اگر یک حیوان، حیوان دیگری را در رنج و سختی ببیند، از طریق فرایندهای ناشی شده از سلول‌های آینه ای مغز، از خود واکنش نشان میدهد تا رنج حیوان دیگر را برطرف کند.
این فرایندی رفلکسی و غیر ارادی است ولی پایه و ریشه ی خوبی برای تشکیل خانواده و جامعه و بهره بردن از مزایای جمع است.
آزمون های علوم اعصاب، این رفتار را در حیوانات به خصوص نخستی هایی مانند شامپانزه و میمون ثابت کرده است، این در حالی است که تاریخ انسان، چیزی را خلاف آنچه در میان حیوانات ثابت شده است نشان میدهد. انسان های امروز، از بسیاری از ترحم ها و مهرورزی ها دور شده اند تا جایی که در دوره هایی از تاریخ انسانی، آمار کشتن هم نوع از درنده ترین حیوانات، بسیار فراتر رفته است.
نورون های آینه ای: معمای مغز مدولارچند بخشی) متافیزیکی
خلاصه
نورون‌های آینه‌ای، یکی از مهم‌ترین اکتشافات در دهه ی اخیر در علوم اعصاب است. اینها انواعی از نورون های دیداری-فضایی هستند که به تعامل اجتماعی انسان، واکنش نشان می دهند. اساساً نورون های آینه ای به اعمالی- که در دیگران مشاهده می کنیم- پاسخ می دهند. جالب این که نورون‌های آینه‌ای به همان روشی شلیک می‌کنند که ما در واقع، خودمان، آن عمل را انجام می‌دهیم.
به غیر از تقلید، آنها مسئول رفتارها و فرآیندهای فکری پیچیده ی انسانی هستند. نقص در سیستم عصبی آینه ای، با اختلالاتی مانند اوتیسم، مرتبط است.
این بررسی، مقدمه‌ای است بر نورون‌هایی که تمدن ما را شکل دادند!
معرفی
نورون‌های آینه‌ای، نشان‌دهنده ی دسته‌ای از نورون‌ها هستند.این سلولهای عصبی، هم زمانی که یک فرد، یک عمل حرکتی را انجام می‌دهد و هم زمانی که فرد دیگری را در حال انجام یک عمل حرکتی مشابه، مشاهده می‌کند، تخلیه می‌شود.
این نورون ها برای اولین بار در مغز میمون ها کشف شدند. در انسان، فعالیت مغزی مطابق با نورون‌های آینه‌ای در قشر پیش حرکتی، ناحیه حرکتی تکمیلی supplementary، قشر حسی جسمی اولیه و قشر جداری تحتانی یافت شده است.شکل 1]
شکل 1
سیستم عصبی آینه ای در مغز انسان. (1) SMA: ناحیه حرکتی تکمیلی، (2) PSSC: قشر حسی سوماتوی اولیه، (3) IPC: قشر جداری تحتانی، (4) VPMA
نورون هایی که ویژگی های آینه ای دارند، BA: ناحیه ی بروکا، WA: ورنیکه ناحیه، FG: شکنج دوکی شکل، AG: شکنج زاویه ای، PMC: قشر حرکتی اولیه
نورون‌های آینه‌ای- که ابتدا در قسمتی از قشر پیش حرکتی میمون، ناحیه F5 کشف شد- بعداً در لوبول جداری تحتانی (IPL) نیز دیده شدند.[1] IPL ورودی قوی از قشر شیار گیجگاهی فوقانی (STS) دریافت می‌کند. این، ناحیه ای است که برای کدگذاری حرکت بیولوژیکی، شناخته شده است و خروجی را به قشر پیش حرکتی ونترال شامل ناحیه F5 می فرستد.[ 2 ]


آزمایش‌های نوروفیزیولوژیک (EEG، MEG و TMS) و تصویربرداری از مغز (PET و fMRI)، شواهد محکمی ارائه کردند که نشان می‌دهد یک مدار فرونتال-پاریتال با ویژگی‌هایی شبیه به سیستم نورون آینه‌ای میمون در انسان، نیز وجود دارد.[ 3 ]
در میمون، سیستم نورون آینه ای از IPL و یک بخش لوب فرونتال تشکیل شده است که توسط قشر پیش حرکتی ونترال به اضافه ی قسمت خلفی شکنج فرونتال تحتانی (IFG) تشکیل شده است.
داده های نوزادان انسان با استفاده از اقدامات ردیابی چشم، نشان می دهد سیستم عصبی آینه ای، قبل از 12 ماهگی رشد می کند و این سیستم، ممکن است به نوزادان انسان کمک کند تا اعمال دیگران را درک کنند. دو مدل بسیار مرتبط، فرض می‌کند که نورون‌های آینه‌ای از طریق یادگیری هبیان یا انجمنی Hebian or assiciative آموزش داده می‌شوند.[ 4 و 5 ]
نظریه ی هبیان
دونالد هب در سال 1949 فرض کرد که یک مکانیسم اساسی برای انعطاف پذیری سیناپسی هست که در آن، افزایش کارایی سیناپسی، ناشی از تحریک مکرر و مداوم سلول پس سیناپسی توسط سلول پیش سیناپسی است.
هنگامی که آکسون سلول A به اندازه کافی احتمال دارد سلول B را تحریک کند و به طور مکرر یا مداوم در شلیک آن، شرکت می کند، برخی فرآیندهای رشد یا تغییرات متابولیکی در یک یا هر دو سلول رخ می دهد؛ به طوری که کارایی A، به عنوان یکی از سلول های شلیک کننده به B، افزایش یافته است. این نظریه اغلب به صورت سلول هایی- که با هم شلیک می کنند- به هم متصل می شوند خلاصه می شود.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
نظریه ی هبی، تلاش می کند تا یادگیری انجمنی associative را توضیح دهد، که در آن فعال سازی همزمان سلول ها منجر به افزایش قابل توجه قدرت سیناپسی بین آن سلول ها می شود. چنین یادگیری به عنوان یادگیری هبی شناخته می شود.
در دهه 1990، گروهی از فیزیولوژیست های اعصاب، الکترودهایی را در قشر پیش حرکتیventral میمون ماکاک قرار دادند تا نورون های تخصصی کنترل اعمال دست و دهان را مطالعه کنند. اجازه داده شد میمون به دنبال تکه‌های غذا برود، بنابراین محققان می‌توانند پاسخ آنها را به حرکات خاصی اندازه‌گیری کنند.
آنها دریافتند که برخی از نورون‌هایی که اطلاعات آن را ضبط کرده‌اند، زمانی که میمون می‌بیند شخصی یک تکه غذا را برمی‌دارد و نیز زمانی که میمون غذا را برمی‌دارد، پاسخ می‌دهند.
در آزمایش دیگری، آنها نقش سیستم نورون آینه ای را در تشخیص کنش، نشان دادند و پیشنهاد کردند که ناحیه ی بروکای انسان، ناحیه همولوگ قشر پیش حرکتی شکمی میمون است.
متعاقباً، مطالعه‌ای توسط فراری پیر فرانچسکو و همکارانش، وجود نورون‌های آینه‌ای را توصیف کرد که به اعمال دهان و حرکات صورت، پاسخ می‌دهند.[ 7 ]
آزمایش اخیر توسط کریستین کیزر و همکارانش نشان داده است که هم در انسان و هم در میمون، سیستم آینه ای به صدای فعالیت ها نیز پاسخ می دهد. شبکه بسیار وسیع تری از نواحی مغز، خواص آینه ای را در انسان، نسبت به آنچه قبلا تصور می شد، نشان می دهد. این نواحی اضافی شامل قشر حسی پریتال است و تصور می‌شود به مشاهده‌گر این احساس را میدهد که حرکت مشاهده‌شده، چه احساسی دارد.[9]
مطالعات عصب‌روان‌شناختی به مناطق ضایعه‌ای- که باعث دانش عمل، تفسیر پانتومیم و نقص‌های درک حرکت بیولوژیکی می‌شوند- به یک ارتباط علی بین یکپارچگی IFG و این رفتارها اشاره کرده اند.[ 10 ، 11]]
مطالعات تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال نیز این موضوع را تایید کرده است.[ 12 ]
فعالیت ثبت شده از 1177 نورون مغزی 21 بیمار مبتلا به صرع صعب العلاج. برای بیماران، الکترودهای عمقی داخل جمجمه ای کاشته شده بود تا کانون های تشنج را برای درمان احتمالی جراحی، شناسایی کند. مکان الکترود، فقط بر اساس معیارهای بالینی بود.
محققین از همان الکترودها برای معتبر کردن تحقیقات خود استفاده کردند. آزمایش شامل سه مرحله بود.
وادار کردن بیماران به مشاهده ی حالات چهره (مرحله ی مشاهده)، گرفتن (مرحله ی فعالیت)، و آزمایش کنترل (مرحله ی کنترل).
در مرحله ی مشاهده، بیماران اقدامات مختلف ارائه شده بر روی یک کامپیوتر لپ تاپ را مشاهده کردند. در مرحله فعالیت، از آنها خواسته شد تا عملی را بر اساس یک کلمه ارائه شده به صورت بصری، انجام دهند. در کنترل، همان کلمات ارائه شد و به بیماران دستور داده شد که اقدام را اجرا نکنند.
محققان، تعداد کمی از نورون‌ها را پیدا کردند که هم، زمانی که فرد یک کار را انجام می‌داد و هم زمانی که یک کار را مشاهده می‌کرد، شلیک می‌کرد یا بیشترین فعالیت خود را نشان می‌داد.
سایر نورون‌ها خاصیت ضد آینه‌ای داشتند، یعنی وقتی شرکت‌کننده، عملی را می‌دید، پاسخ می‌دادند، اما وقتی شرکت‌کننده، آن عمل را انجام می‌داد، مهار می‌شدند.
نورون های آینه ای یافت شده، در ناحیه حرکتی supplementary و قشر گیجگاهیتمپورال میانی قرار داشتند.13 ]
عملکردهای فرضی نورون های آینه ای در انسان
درک نیت
نورون‌های آینه‌ای با یکی از جذاب‌ترین جنبه‌های فرآیند فکری پیچیده ی ما، یعنی «درک نیت» مرتبط هستند. دو فرآیند متمایز اطلاعات، وجود دارد که می توان با مشاهده ی عملی- که توسط فرد دیگری انجام می شود- به دست آورد.
اول اینکه چه اقدامی در حال انجام است؟
و دومی که پیچیده تر است، چرا و برای چه، WHAT FOR یا، WHY یا (نیت) عمل است.


شکل 2نمایشی از پیامدهای توصیف شده است.
زیبایی موضوع مورد بحث، دومین مؤلفه است که در آن نورون‌های آینه‌ای، بر عملکرد آینده ای- که هنوز رخ نداده است- مقدم می‌شوند. دو عصب شناس [ 14 ] ابتدا این فرضیه را مطرح کردند که نورون های آینه ای در درک قصد، نقش دارند و بعداً توسط مطالعه ی fMRI، پشتیبانی شد.
در این آزمایش، اقدامات دستی بدون زمینه و اقدامات دستی در زمینه‌هایی که به آنها اجازه می‌داد تا نیت عامل اقدام را درک کنند، به داوطلبان ارائه شد.
این مطالعه نشان داد که اقدامات تعبیه شده در این زمینه ها باعث فعال شدن انتخابی سیستم عصبی آینه ای می شود.
این، نشان می‌دهد که حوزه‌های آینه‌ای، علاوه بر درک عمل، در فهم نیت دیگران نیز عمل میکند.[ 15] این داده‌ها نشان می‌دهد که سیستم نورون آینه‌ای در درک قصد، دخالت دارد، اگرچه، در توضیح مکانیسم‌های خاص زیربنای آن، ناتوان است.
عکس دو:
درک اقدامات چی و چرا از طریق سیستم عصبی آینه ای

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
به منظور توضیح این فرضیه، مطالعه ای [ 16 ] روی دو میمون ماکاک رزوس انجام شد [16]شکل 3. میمون ها برای انجام دو عمل با اهداف متفاوت، آموزش دیدند. نمایش شماتیک در نشان داده شده است. شکل 2.

شکل 3
فعال سازی انتخابی نورون های مختلف در وظایف هدف گرا
در اولین مورد، میمون باید یک شی را می گرفت تا آن را در یک ظرف قرار دهد. در دومی، باید تکه ای از غذا را می گرفت تا آن را بخورد. حرکات حرکتی اولیه، رسیدن و گرفتن، در دو موقعیت یکسان بود، اما اقدام معطوف به هدف نهایی، متفاوت بود.


فعالیت نورون ها از IPL ثبت شد که مدت هاست به عنوان یک قشر ارتباطی، شناخته شده است و اطلاعات حسی را یکپارچه می کند. نتایج نشان داد که 41 نورون آینه ای، زمانی که میمون، یک عمل حرکتی خاص (مثلاً چنگ زدن) را انجام می داد، به طور انتخابی شلیک می کردند. با این حال جالب است که تنها مجموعه های خاص (15 نورون) در داخل IPL در طول اعمال محدود هدف دوم، شلیک می شوند.


برخی از این نورون‌های حرکتی «محدود به عمل» دارای ویژگی‌های آینه‌ای بودند و به‌طور انتخابی در هنگام مشاهده ی اعمال حرکتی، تخلیه می‌شدند. این، زمانی است که این نورون‌ها در یک عمل معین، قرار می‌گرفتند (به عنوان مثال، گرفتن برای خوردن، اما نه گرفتن برای قرار دادن).
بنابراین، فعال‌سازی نورون‌های آینه‌ای محدود به عمل IPL، اطلاعاتی را نه تنها در این مورد، بلکه در مورد اینکه چرا گرفتن انجام می‌شود (چنگ زدن برای خوردن یا گرفتن برای قرار دادن) سازماندهی می‌کند.
این ویژگی به مشاهده‌گر، اجازه می‌دهد، نه فقط عمل حرکتی مشاهده‌شده را تشخیص دهد، بلکه رمزگذاری کند که عمل حرکتی بعدی، یعنی عملی که هنوز مشاهده نشده است چیست، به عبارت دیگر برای درک مقاصد عامل کنش، به کار می‌رود.
اوتیسم و ​​درک قصد
عصب شناسان، ثابت کرده اند که ناتوانی کودکان دچار اوتیسم در ارتباط با افراد و موقعیت های زندگی به روش معمولی، به فقدان یک سیستم نورون آینه ای با عملکرد طبیعی، بستگی دارد. هنگامی که شخصی، حرکت شخص دیگری را تماشا می کند سیگنالی که ممکن است مربوط به سیستم عصبی آینه باشد. سرکوب میشود. این سرکوب در کودکان مبتلا به اوتیسم کمتر بود.
اساساً اوتیسم با دو ناهنجاری عصبی روانی، مشخص می شود: اول نقص در حوزه ی شناختی اجتماعی است که به صورت تنهایی ذهنی، عدم ارتباط با دنیای بیرون و عدم همدلی، ظاهر می شود. دوم نقص های حسی-حرکتی مانند کج خلقی، کوبیدن سر، و نوعی از مراسم تکراری است.
همه ی اینها اکنون به برخی ناهنجاری های رشد نورون آینه ای، نسبت داده می شود.
یکی از پدیده‌های جالب در اوتیسم، ناتوانی در درک استدلال و استعاره‌های انتزاعی است که در انسان‌های عادی توسط شکنج فوق‌مارژینال چپ غنی از نورون‌های آینه‌ای، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. ناهنجاری‌های نورون آینه‌ای برای تعدادی دیگر از مشکلات اوتیسمی مانند مشکلات زبانی، خودشناسی، عدم تقلید و در نهایت درک قصد، مقصر شناخته شده‌اند.
با این حال، معمای اوتیسم به این صورت ادامه می یابد که آیا نقص اولیه ی درک نیت- که در کودکان اوتیستیک مشاهده می شود- به دلیل آسیب سیستم عصبی آینه ای است زیرا این سیستم مسئول درک اعمال دیگران است یا بهتر بگوییم نقص های اساسی تری در سازمان دهی وجود دارد.
زنجیر موتور به عبارت دیگر، نقص اساسی در کودکان اوتیستیک در ناتوانی در سازماندهی رفتار حرکتی عمدی خود، است.
احساسات و همدلی
بسیاری از مطالعات به طور مستقل استدلال کرده اند که سیستم نورون آینه ای، درگیر احساسات و همدلی است.[ 20-23 ]
مطالعات نشان داده اند افرادی که بر اساس پرسشنامه های خودگزارش دهی،
همدل تر هستند، هم در سیستم آینه ای برای اعمال دست و هم در سیستم آینه ای برای احساسات، فعالیت بیشتری دارند. این، پشتیبانی مستقیم تری از این ایده است که سیستم آینه ای با همدلی، مرتبط است.
عملکردهایی که توسط نورون های آینه ای، انجام می شود به آناتومی و خواص فیزیولوژیکی مداری- که این نورون ها در آن قرار دارند- بستگی دارد. فعال‌سازی‌های احساسی و همدلانه در مدارهای پیش حرکتی پاریتال یافت شد. در آزمایش fMRI [ 24 ] که به صورت شماتیک در زیر نشان داده شده است، [شکل 4] یک گروه از شرکت کنندگان در معرض مواد با بوی منزجر کننده قرار گرفتند و گروه دیگر در معرض کلیپ های فیلم کوتاهی قرار گرفتند که در آن افراد، حالتی از انزجار را نشان می دادند.
مشخص شد که قرار گرفتن در معرض بوهای منزجر کننده به طور خاص اینسولای قدامی و سینگولیت قدامی را فعال می کند. از همه جالب‌تر، مشاهده ی حالت انزجار صورت، همان بخش از جزیره ی قدامی را فعال کرد.[ 25 ] مطابق با این یافته‌ها، داده‌ها در آزمایش fMRI دیگری به دست آمده‌اند که فعال شدن جزیره قدامی را در حین مشاهده و تقلید، نشان می‌دهد.
شکل 4

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
نورون‌های آینه‌ای جزیره قدامی، صرف‌نظر از شیوه‌های مختلف تصویرسازی، در پاسخ به یک موضوع عاطفی اساسی شلیک می‌کنند.
نتایج مشابهی [ 26 و 27 ] برای درد احساس شده و مشاهده یک موقعیت دردناک در فرد دیگر، به دست آمده است.
روی هم رفته، این آزمایش‌ها نشان می‌دهند که احساس احساسات دیگری، به دلیل فعال شدن مدارهایی است که واکنش‌های احساسی مربوطه را واسطه گری می‌کند.
تکامل زبان و نورون های آینه ای
کشف نورون‌های آینه‌ای، پشتیبانی قوی برای نظریه ی اشاره‌ای gestural گفتار فراهم کرد. نورون های آینه ای ارتباط مستقیمی بین فرستنده ی پیام و گیرنده ی آن، ایجاد می کند.
به لطف مکانیسم آینه ای، اعمالی که توسط یک فرد، انجام می شود به پیام هایی تبدیل می شوند که توسط ناظر بدون هیچ گونه واسطه شناختی قابل درک هستند. مشاهده فردی- که یک سیب را در دست می گیرد- بلافاصله درک می شود زیرا همان نمایش حرکتی را در سیستم آینه ای پاریتو-فرونتال ناظر، تداعی می کند. بر اساس این ویژگی بنیادی نورون‌های آینه‌ای و این واقعیت که مشاهده اعمالی مانند گرفتن دست، بخش دمی IFG (ناحیه بروکا) را فعال می‌کند، دانشمندان علوم اعصاب پیشنهاد کردند که مکانیسم آینه‌ای، مکانیسم اساسی است که زبان، از آن تکامل یافته است.[ 28 ]


انسان ها بیشتر با صداها ارتباط برقرار می کنند. با این حال، زبان‌های مبتنی بر صدا، تنها راه طبیعی برای ارتباط را نشان نمی‌دهند. زبان‌های مبتنی بر حرکات (زبان‌های اشاره)، شکل دیگری از سیستم ارتباطی پیچیده و کاملاً ساختار یافته را نشان می‌دهد. این فرضیه، استدلال می کند که گفتار، تنها سیستم ارتباطی طبیعی انسان است که پیشروی تکاملی آن از تماس های حیوانات شکل گرفته است.
استدلال، به شرح زیر است: انسان ها برای برقراری ارتباط، صدا منتشر می کنند، حیوانات برای برقراری ارتباط، صداها را منتشر می کنند، بنابراین گفتار انسان از تماس های حیوانات، تکامل یافته است.
تناقضات قیاس فوق عبارت است از:
ساختارهای تشریحی زیربنای تماس نخستی ها و گفتار انسان، متفاوت است. تماس پستانداران بیشتر توسط قشر سینگولیت و ساختارهای عمیق، دیانسفالیک و ساقه مغز انجام می شود. در مقابل، مدارهای زیربنایی گفتار انسان، توسط نواحی واقع در اطراف شکاف سیلوین، از جمله قسمت خلفی IFG، تشکیل می شود.
تماس های حیوانات همیشه با رفتار عاطفی مرتبط است و این، بر خلاف گفتار انسان است.
گفتار، بیشتر یک سیستم ارتباطی دوتایی و فرد به فرد است. در مقابل، تماس‌های حیوانات معمولاً بدون گیرنده‌ای مشخص، منتشر می‌شوند.
گفتار انسان دارای ویژگی های ترکیبی است که در ارتباطات حیوانات، وجود ندارد.
انسان‌ها دارای سیستم ارتباطی «تماس»، مانند نخستی‌های غیرانسان هستند و موقعیت آناتومیکی آن، مشابه است. این سیستم، اصطلاحاتی را که انسان در حالت های عاطفی خاص (گریه، فریاد و غیره) منتشر می کند، واسطه گری می کند. این گفته ها و اصطلاحات، در بیماران مبتلا به آفازی عمومی، حفظ می شود.
نظریه های تکامل زبان و نقش سیستم عصبی آینه ای
فرضیه ی جایگزین
بر اساس این نظریه، سیستم ارتباطی اولیه در نخستی‌های انسان نما، مبتنی بر ژست‌های ساده و ابتدایی بود.[ 29 ] سپس صداها با ژست‌ها همراه شد و به تدریج به روش غالب ارتباط، تبدیل گردید. در واقع، مکانیسم آینه ای، در مرحله ی اولیه تکامل زبان، دو مشکل اساسی ارتباطی را حل کرد: برابری و درک مستقیم.
به لطف نورون های آینه ای، آنچه برای فرستنده ی پیام به حساب می آید برای گیرنده هم به حساب می آید. هیچ علامت دلخواه، مورد نیاز نبود. درک در سازمان عصبی این دو فرد، ذاتی بود.
واضح است که مکانیسم آینه به خودی خود پیچیدگی عظیم گفتار را توضیح نمی دهد. اما یکی از مشکلات اساسی برای درک تکامل زبان را حل می کند، یعنی اینکه چگونه آنچه برای فرستنده ی پیام معتبر است برای گیرنده هم معتبر می شود. فرضیه ها و گمانه زنی ها در مورد مراحل مختلفی- که از سیستم آینه ی میمون به زبان منتهی شده است- اخیراً پیشرفت کرده است.[ 30 ](هرچند احساس متقابل، برای تشکیل یک جامعه ی حیوانی یا انسانی لازم است ولی نمیتواند توجیه کننده ی اخلاق انسانی باشد.(آیا بیولوژی و زیست شناسی مغز، بلندترین اخلاق را تفسیر کرده است؟
...اخلاق انسانی به صورت ژنتیکی و عصبی، تعیین نشده است و هرگز امکان ندارد با این روش، تقسیر شود و نمی تواند از طریق مغز یا عواطف، به تنهایی تفسیر گردد بلکه اینها همه هرچند در ابتدا به عنوان محصولی تکاملی بوده اند و از گونه ای دیگر، با تکامل صیقل خورده اند، به طور کامل و در چندین جنبه با آن چیزی مخالفند که از نظر بیولوژیک برای آن آفریده شده اند؛

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
با این همه ما می گوییم طراحی بیولوژیک آن و تکاملش از ابتدا به سوی این هدف بوده است که موجودی زنده و هوشیار ایجاد و فراهم شود تا بتواند مغز و عواطف را به سوی هدفی دیگر یعنی ارتقا و جاودانگی در جهانی غیر از این جهان، تسخیر کند و آن را، به وظیفه وادارد و بتواند نقش زیستی و بیولوژیک آن را تا پایین ترین سطح ممکن، محدود کند و این نقش زیستی، فقط برای حفاطت بر سلامت بدن در زمانی است که این سلامت در تعارض با بلندترین اخلاق قرار نگیرد.
ایثار حقیقی و بلندترین اخلاق و ارزش های گرانبها، در همه ی جوانب خود، با آموزش می آید و ما نیاز داریم ایثار و بلندترین اخلاق را بشناسیم.)
(خاستگاه اخلاق انسانی- توفیق مسرور: ص299) (دکتر توفیق مسرور، دارای دکترای ریاضیات کابردی از آکادمی ملی پلها و راه ها در پاریس فرانسه در سال 1995 زیر نظر استاد راهنما پروفسور پی جی سیارلی و مدرک کارشناسی ارشد مدل سازی ریاضی و تحلیل عددی از دانشگاه پیر و مارک کوری پاریس در سال 1992.
محقق و پژوهشگر در زمینه ی کنترل دقیق سیستم های توزیع شده از طریق تجزیه و تحلیل سراسری و ریز موضعی تکینگی و تطبیق آن در زمینه های متعدد مانند کنترل و تنظیم امواج مکانیکی و الکترومغناطیس، صوتی و امواج منتقل شده در محیط های انعطاف پذیر و سطحی مانند امواج ریلی)
در انسان، مطالعات MRI عملکردی، یافتن نواحی همولوگ با سیستم عصبی آینه ای میمون را در قشر فرونتال تحتانی، نزدیک به ناحیه بروکا، یکی از مناطق زبانی فرضی مغز، گزارش کرده است.
این به پیشنهاداتی منجر شده است که زبان انسان از یک سیستم عملکرد ژست/درک پیاده‌سازی شده در نورون‌های آینه‌ای، تکامل یافته است. گفته می‌شود که نورون‌های آینه‌ای، این پتانسیل را دارند که مکانیسمی برای درک عمل، تقلید، یادگیری و شبیه‌سازی رفتار دیگران، فراهم کنند.
به نظر می رسد سیستم نورون آینه ای ذاتاً برای ایفای هر گونه نقشی در نحو، ناکافی است.
نظریه ی انتزاع متقابل
توانایی ایجاد ارتباطات ثابت در حواس مختلف، ممکن است در ابتدا در پستانداران پست تر، تکامل یافته باشد، اما با نقشه برداری مجدد از نورون های آینه ای، سپس برای انواع دیگری از انتزاع- که انسان ها در آن برتری دارند- به شیوه ای پیچیده تر در انسان توسعه یافته است مانند استعاره های استدلالی.
توسعه ماژول های پیچیده در داخل مغز، ما را از نظر زبان منحصر به فرد می کند.
مثال‌ها: اتصالات بین شکنج گیجگاهی تحتانی (شکنج دوکی شکل/ ناحیه پردازش بصری) و ناحیه شنوایی انتزاع/سینستزی بصری با واسطه ی صدا را هدایت می‌شود.
V.S.Ramachandran،
یک عصب شناس شناختی، این را از طریق اثر معروف bouba-kiki خود از طریق انتزاع متقابل نشان می دهد.

در این آزمایش، اگر بخواهیم نمودارهای زیر را با دو گزینه (بوبا و کیکی) نامگذاری کنیم، مغز ما عمدتاًشکل 1به عنوان بوبا، وشکل 2به عنوان کیکی مینامد.[ 31 ]
شکل 5
نقش نورون های آینه ای را در استدلال انتزاعی بصری با واسطه صدا نشان می دهد
تجزیه و تحلیل بوبا در مرکز بصری تا حدودی درشت، هوس‌انگیز، گرد و غیره انتزاع می‌شود و کیکی به صورت تا حدی تیز یا تراشیده‌تر، انتزاع می‌شود.
مثال 2 : به طور مشابه انجام حرکات دست «مثل انبر» در حین تلفظ عباراتی مانند «کوچک»، «کوچک»، «کوچک» و غلغلک دادن لب ها به سمت بیرون در حین تلفظ کلماتی مانند «تو» به معنای اشاره به سمت کسی.
این ویژگی‌ها نشان‌دهنده ی اتصالات متقابل نورون‌ها بین ناحیه ی صورت و دست در قشر حرکتی هستند (سینکینزی حرکتی).
تئوری انوماتوپویک Onomatopoiec
این نظریه هم حول نورون های آینه ای می چرخد. Onomatopoea نشان می دهد که انسان چگونه صدا را درک می کند. صداها به عنوان ارتعاشات انرژی مکانیکی- که در ماده به صورت موج منتشر می شود- تعریف می شود. چیزی- که یک صدای خاص را از سایر صداها متمایز می کند- خواص آن مانند فرکانس، طول موج، دوره، دامنه و سرعت است. Onomatopoeia تلاشی برای تولید صدایی که می شنویم با تبدیل آن به نمادها است.
به عنوان مثال، می گوییم صدایی که یک اسلحه هنگام شلیک ایجاد می کند BANG است. اگرچه صدای واقعی متفاوت است، اما ما BANG را با یک تفنگ مرتبط می‌دانیم. این ارتباط نمادین صدا- که ما از طریق بینایی در قالب یک کلمه ی خاص با تفسیر صحیح، درک می کنیم، به دلیل وجود نورون های آینه ای، امکان پذیر است.
تئوری بسترهای EM بازگشتی recursive em bedding
مایکل کوربالیس، عصب شناس برجسته شناختی، استدلال می کند که آنچه ما را در قلمرو حیوانات متمایز می کند، ظرفیت ما برای بازگشت است و آن، توانایی جاسازی افکارمان در افکار دیگر است.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
«فکر می کنم، پس هستم» نمونه ای از اندیشه ی بازگشتی است، زیرا متفکر خود را در اندیشه ی خود وارد کرده است. بازگشت، ما را قادر می سازد تا ذهن خود و دیگران را درک کنیم. همچنین قدرت ذهنی «سفر در زمان» را به ما می‌دهد که توانایی وارد کردن تجربیات گذشته یا تصورات آینده را در آگاهی کنونی می‌دهد.
کوربالیس نشان می‌دهد که چگونه این ساختارهای بازگشتی، منجر به ظهور زبان و گفتار شد و در نهایت ما را قادر ساخت تا افکار خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم، برنامه‌ریزی کنیم و محیط خود را تغییر دهیم تا تخیلات خلاقانه‌مان را بهتر منعکس کنیم. (جریان برگشت، در حقیقت نوعی بازخورد را ممکن میکند و این بازخورد، قدرت فرد را در شناخت و ادراک، فزونی میبخشد.
وقتی فرد بتواند افکار خود را برگرداند و آن را بر خود، منطبق کند، و این خود میتواند مشاهده و درک کند یعنی از سطحی بالاتر از داده های مادی ظاهری نگاه کند و قادر است از جایی فراتر از مجموعه ی زیرین، بنگرد، این قدرتی وسیعتر برای شناخت به او میدهد. نگاه شود مقاله ی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمت هشتم در همین کانال)
نورون های آینه ای قدرت جاسازی بازگشتی را شکل می دهند.
نظریه ی ذهن
این نظریه نشان می‌دهد که انسان‌ها می‌توانند در مغز خود مدلی از افکار و نیات دیگران، بسازند. ما می توانیم افکار، اعمال دیگران را پیش بینی کنیم. این تئوری، معتقد است که انسان ها رفتار دیگران را با فعال کردن فرآیندهای ذهنی، پیش بینی می کنند و آنها را معنا می کنند که اگر عملی شود، رفتاری مشابه ایجاد می کند.
این ،شامل رفتار عمدی و همچنین بیان احساسات، می شود. این نظریه، بیان می کند کودکان از احساسات خود برای پیش بینی آنچه دیگران انجام خواهند داد استفاده می کنند. بنابراین، ما حالات ذهنی خود را به دیگران فرافکنی می کنیم. نورون‌های آینه‌ای هم در هنگام انجام اقدامات، فعال می‌شوند و هم مشاهده ی اعمال فعال می‌شوند. این عملکرد منحصر به فرد نورون های آینه ای ممکن است توضیح دهد که مردم چگونه حالات دیگران را می شناسند و درک می کنند. انعکاس عمل مشاهده شده در مغز به گونه ای که گویی آنها عمل مشاهده شده را انجام می دهند.32 ]
یک نمودار شماتیک که نواحی مختلف مغز را نشان می‌دهد که ممکن است تکامل پیش‌زبان protolanguage را تسریع کرده باشند.شکل 6].[ 33 ]

شکل 6
الف، قشر شنوایی (شنوایی)؛ ب، ناحیه بروکا (گفتار و نحو). W، ناحیه ورنیکه (معناشناسی)؛ AG، شکنج زاویه ایangular (انتزاع متقابل). H، ناحیه دست؛ IT، قشر گیجگاهی تحتانی (ناحیه دوکی)؛ F، ناحیه صورت. 1، اثر بوباکیکی. 2، فاسیکلوس قوسی arcuate برای نگاشت متقاطع دامنه بین خطوط صدا و نقشه های موتور. 3، موتور قشری به نقشه ی موتور (سینکینزی)
خودآگاهی انسان
حدس زده شده است که نورون های آینه ای، ممکن است مبنای عصبی خودآگاهی انسان را فراهم کند. نورون‌های آینه‌ای نه‌تنها می‌توانند به شبیه‌سازی رفتار دیگران کمک کنند، بلکه می‌توانند به سمت «درون» بازگزدند و بازنمایی‌های مرتبه دوم یا فرابازنمایی‌های فرآیندهای قبلی مغز خود را ایجاد کنند.
این می تواند مبنای عصبی درون نگری، و متقابل خودآگاهی و آگاهی دیگر باشد.[ 34 ]
به سلسله مباحث منبع هوشیاری کجاست در همین کانال مراجعه شود.
نتیجه: اگرچه معمای مغز انسان، غیرقابل درک است، اما همچنان تلاش های خستگی ناپذیری که توسط دانشمندان علوم اعصاب شناختی همیشه مشتاق انجام شده است، قلمروی از اسرار متافیزیکی را در مغز مدولار و نورون آینه ای- که تمدن ما را شکل داده است- باز میکند.
رفتن به:
1. Rizzolatti G, Fogassi L, Gallese V. Neurophysiological mechanisms underlying the understanding and imitation of action. Nat Rev Neurosci. 2001;2:66170. [PubMed] [Google Scholar]
2. Jellema T, Baker CI, Oram MW, Perrett DI. Cell populations in the banks of the superior temporal sulcus of the macaque monkey and imitation. In: Melzoff AN, Prinz W, editors. The imitative mind. Development, evolution and brain bases. Cambridge: Cambridge University Press; 2002. [Google Scholar]
3. Rizzolatti G, Craighero L. The Mirror-Neuron System. Annu Rev Neurosci. 2004;27:16992. [PubMed] [Google Scholar]
4. Falck-Ytter T, Gredebäck G, von Hofsten C. Infants predict other people's action goals. Nat Neurosci. 2006;9:8789. [PubMed] [Google Scholar]
5. Heyes CM. Where do mirror neurons come from? Neurosci Biobehav Rev. 2010;34:57583. [PubMed] [Google Scholar]
6. Gallese V, Fadiga L, Fogassi L, Rizzolatti, Giacomo Action recognition in the premotor cortex. Brain. 1996;119:593609. [PubMed] [Google Scholar]

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
7. Ferrari PF, Gallese V, Rizzolatti G, Fogassi L. Mirror neurons responding to the observation of ingestive and communicative mouth actions in the ventral premotor cortex. Eur J Neurosci. 2003;17:170314. [PubMed] [Google Scholar]
8. Keysers C, Kaas JH, Gazzola V. Somatosensation in social perception. Nat Rev Neurosci. 2010;11:41728. [PubMed] [Google Scholar]
9. Gazzola V, Keysers C. The observation and execution of actions share motor and somatosensory voxels in all tested subjects: Single-subject analyses of unsmoothed fMRI data. Cereb Cortex. 2009;19:123955. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
10. Saygin AP, Wilson SM, Dronkers NF, Bates E. “Action comprehension in aphasia: Linguistic and non-linguistic deficits and their lesion correlates” Neuropsychologia. 2004;42:1788804. [PubMed] [Google Scholar]
11. Tranel D, Kemmerer D, Adolphs R, Damasio H, Damasio AR. Neural correlates of conceptual knowledge for actions. Cogn Neuropsychol. 2003;20:40932. [PubMed] [Google Scholar]
12. Candidi M, Urgesi C, Ionta S, Aglioti SM. “Virtual lesion of ventral premotor cortex impairs visual perception of biomechanically possible but not impossible actions” Soc Neurosci. 2008;3:388400. [PubMed] [Google Scholar]
13. Mukamel R, Ekstrom AD, Kaplan J, Iacoboni M, Fried I. Single-Neuron Responses in Humans during Execution and Observation of Actions. Curr Biol. 2010;20:7506. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
14. Gallese V, Goldman A. Mirror neurons and the simulation theory of mind-reading. Trends Cogn Sci. 1998;12:493501. [PubMed] [Google Scholar]
15. Iacoboni M, Molnar-Szakacs I, Gallese V, Buccino G, Mazziotta JC, Rizzolatti G. Grasping the intentions of others with one's own mirror neuron system. PLoS Biol. 2005;3:e79. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
16. Fogassi L, Ferrari PF, Gesierich B, Rozzi S, Chersi F, Rizzolatti G. Parietal lobe: From action organization to intention understanding. Science. 2005;308:6627. [PubMed] [Google Scholar]
17. Ramachandran VS, Oberman LM. Broken mirrors: A theory of autism. Sci Am. 2006;5:629. [PubMed] [Google Scholar]
18. Oberman LM, Hubbard EM, McCleery JP, Altschuler EL, Ramachandran VS, Pineda JA. EEG evidence for mirror neuron dysfunction in autism spectral disorders. Brain Res Cogn Brain Res. 2005;24:1908. [PubMed] [Google Scholar]
19. Dapretto M, Davies MS, Pfeifer JH, Scott AA, Sigman M, Bookheimer SY, et al. Understanding emotions in others: Mirror neuron dysfunction in children with autism spectrum disorders. Nat Neurosci. 2006;9:2830. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
20. Preston SD, de Waal FB. Empathy: Its ultimate and proximate bases. Behavl Brain Sci. 2002;25:172. [PubMed] [Google Scholar]
21. Decety J, Jackson PL. The functional architecture of human empathy. Behav Cogn Neurosci Rev. 2004;3:71100. [PubMed] [Google Scholar]
22. Gallese V, Goldman AI. “Mirror neurons and the simulation theory” Trends Cogn Sci. 1998;2:493501. [PubMed] [Google Scholar]
23. Gallese V. The “Shared Manifold” hypothesis: From mirror neurons to empathy” J Conscious Stud. 2001;8:3350. [Google Scholar]
24. Carr L, Iacoboni M, Dubeau MC, Mazziotta JC, Lenzi GL. Neural mechanisms of empathy in humans: A relay from neural systems for imitation to limbic areas. Proc Natl Acad Sci U.S.A. 2003;100:5497502. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
25. Wicker B, Keysers C, Plailly J, Royet JP, Gallese V, Rizzolatti G. Both of us disgusted in my insula: The common neural basis of seeing and feeling disgust. Neuron. 2003;40:65564. [PubMed] [Google Scholar]
26. Saarela MV, Hlushchuk Y, Williams AC, Schurmann M, Kalso E, Hari R. The compassionate brain: Humans detect intensity of pain from another's face. Cerebral Cortex. 2007;17:2307. [PubMed] [Google Scholar]
27. Singer T. The neuronal basis and ontogeny of empathy and mind reading: Review of literature and implications for future research. Neurosci Biobehav Rev. 2006;6:85563. [PubMed] [Google Scholar]

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/22/2023 5:34 AM]
28. Rizzolatti G, Arbib MA. Language within our grasp. Trends Neurosci. 1998;21:18894. [PubMed] [Google Scholar]
29. Corballis MC. Much ado about mirrors. Psychon Bull Rev. 2002;7:1639. [PubMed] [Google Scholar]
30. Arbib MA. From monkey-like action recognition to human language: An evolutionary framework for neurolinguistics. Behav Brain Sci. 2005;2:10524. [PubMed] [Google Scholar]
31. Ramachandran VS. Unlocking the Mystery of Human Nature. Noida, UP, India: Random House; 2010. The Tell-Tale Brain; p. 109. [Google Scholar]
32. Gallese V, Keysers C, Rizzolatti G. A unifying view of the basis of social cognition. Trends Cogn Sci. 2004;8:396403. [PubMed] [Google Scholar]
33. Ramachandran VS. Unlocking the Mystery of Human Nature. Noida, UP, India: Random House; 2010. The Tell-Tale Brain; p. 177. [Google Scholar]
34. Ramachandran VS. Self Awareness: The Last Frontier, Edge Foundation web essay. [Last accessed on 2011 July 26]. Available from: http://www.edge.org/3rd_culture/rama08/rama08_index.html .
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3510904/....


#زن_زندگی_آزادی #نه_به_اعدام


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
خودآگاهی و هوشیاريگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير آیا هوش ارثی دریافتی از پتوصیه هایی در مصرف ماهیدر چه مرحله ای از خواب ، رچند جهانیرمز بقای جهش ژنتیکیاندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیزاوسکا درمان گوشرملاحظه های اخلاقی دربارههوش مصنوعی در خدمت خلق وحسرگیجه از شایعترین اختلااز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکماده ی تاریکعادت کن خوب حرف بزنیخدا نور آسمان ها و زمین اگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتکامل مداومدر دعواها چه میکنی؟نهادینه سازی فرهنگ اختلاترازودونرویای شفافانسان عامل توقف رشد مغزALS نگاهی کامل بر بیماری ونزاع ها بیهوده استاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارمزبان شناسی مدرن در سطح سلمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت اولشلیک فراموشیاز خود رها شویادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی عصب سیاتیکتفاوت های بین زن و مرد فقدفاع از پیامبرپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استآگاهی فراتر از آگاهیتکامل، نتیجه ی برنامه ریدرمان پوکی استخواننوار عصب و عضلهتست نوار عصب و عضلهروش های صرفه جویی در ایجااوکرلیزوماب داروی جدید شفیزیک مولکولها و ذرات در نظریه ی ریسمان و هوشیاریاختلا ل در خود عضلهحقیقت، آن چیزی نیست که جلسقوط درون جاذبه ای خاص، چاستفاده از هوش مصنوعی در منبع نور واقعی و ثابت، حقهوض مصنوعی زندهشکل پنجم مادهکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتتلاش های جدید در درمان فردو برابر شدن خطر مرگ و میپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طآرام باشتاثیر نگاه انسان بر رفتادرمان زخم دیابتی با تکنوایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،تصویربرداری فضاپیمای آمریه زغالیفراموشی همیشه هم بد نیستهمیشه چیزی برای تنهایی دادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشسلطان جنگل یا صاحب ملکوتاصل علت و تاثیرمنبع هوشیاری کجاست قسمت53شایسته نیست در جیب خود قرکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی پیشرفت های باور نکردنی دتمرکز بر هدفدید تو همیشه محدود به مقدمغز حریص برای خون، کلید تآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنتاثیر گیاه خواری بر رشد ودریافت هورمون امید با ورایا بیماری ام اس (مولتیپتغییر خود یا تغییر دیگراراه فراری نیستفشار روحی، همیشه بد نیست هندسه ی رایج کیهانارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87سوپاپ ها یا ترانزیستورهااعتیاد و تلاش های درمانی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمشربت ضد خلطکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاپرواز از نیویورک تا لوس آتو پیچیده ترین تکنولوژی دانشمندان پاسخ کوانتومی نقش محیط زندگی و مهاجرت دافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر دوپامین و سروتونیندرگیری مغزی در سندرم کوواگر با مطالعه فیزیک کوانجنگ هفتاد و دو ملت همه را رساناها و ابر رساناها و عقیچی ژنتیکیهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهسیاره ابلهانبه کدامین گناه کشته شدندمهندسی ژنتیک در حال تلاش ضرورت زدودن افکارکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختآلزایمرتولید مثل اولین ربات های داروی کنترل چربی خوننقش حفاظتی مولکول جدید دام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکدست خدا بارها را از دوشت ابزار بقا از نخستین همانجهان هوشمندزمان به چه دلیل ایجاد میشقدرت انسان در نگاه به ابعهوش مصنوعی از عروسک بازی سال سیزده ماههاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمبهداشت خواب، امروز در جهمیوتونیک دیستروفیطعمه ی شبکه های ارتباط اجکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردنآواز خواندن در قفس، نشانتوهم بی خداییداروی جدید ضد الزایمرنقش غذاها و موجودات درياذخیره ی شگفت انگیز اطلاعاما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیززندگی سلول در بدن، جدای الاموژین داروی ضد اوتیسم؟هوش مصنوعی از عروسک بازی ستم با شعار قانون بدترین از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریما انسانها چه اندازه نزدعلم ساختن برج های چرخانعلیت رو به عقبخودت را از اندیشه هایت حفگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون آیا هوش سریعی که بدون احستوضیحی ساده در مورد هوش مدر ناامیدی بسی امید استچند جهانیرمز جهانانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت تحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرنزبان فرایند تکاملی برای ملاحظات بیهوشی قبل از جرهوش مصنوعی در خدمت خلق وحسرگردانیاز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیعادت کردن به نعمتخدا بخشنده است پس تو هم بگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیآیا تکامل و تغییرات ژنتیتکامل چشمدر سال حدود 7 میلیون نفر چهار میلیارد سال تکامل بترازودونروان سالمانسانیت در هم تنیده و متصNVG 291نزاع بین جهل و علم رو به پاثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صورزبان شناسی نوین نیازمند منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت دهمشلیک فراموشیاز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر اعضلانی که طی سخن گفتن چقدتفاوت های تکاملی در مغز ودفاع در برابر تغییر ساختپلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمآپومورفین در پارکینسونتکثیر سلول در برابر توقف درمان پوکی استخواننوار عصب و عضله مهم در تشتست کم هزینه ی بزاق برای روش های عملی برای رفع کمرايندگان چگونه خواهند دیدفیزیک هوشیارینظریه تکامل در درمان بیماختلاف خانوادگی را حل کنحقایق ممکن و غیر ممکنسقوط زیگزاگی یا ناگهانیاستفاده از انرژی خلامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ نقطه ای مرکزی تر از اشکرگزار هر چیزی باش که داکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریتلاش های جدید در درمان سردو برابر شدن خطر مرگ و میمغز انسان رو به کوچک تر شآرامش و دانشتاثیر نگاه انسان بر رفتادرمان ساده ی روماتیسماین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماتصور ما ازمشکلات و واقعیریواستیگمینفراموشی و مسیر روحانیهمیشه چشمی مراقب و نگهباادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در توسم زنبور ، کلیدی برای واراصل عدم قطعیت از کوانتوم منبع هوشیاری کجاست؟ (قسمشادی، پاداش انجام وظیفهکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منپیشرفت های جدید علوم اعصتمرکز بر امروزدیدن خدا در همه چیزمغز در تنهایی آسیب میبینآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پتاثیر گیاه خواری بر رشد ودریای خداایا بدون زبان میتوانیم تتغییر دیگران یا تغییر خوراه نجاتفضا و ذهن بازهندسه بنیادینارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلسوخت هیدروژنی پاکاعتیاد را به دور بیندازمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشش مرحله تکامل چشمکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرپروتئین های ساده ی ابتداتو آرامش و صلحیدانشمندان اولین سلول مصننقش مرکز تنفس سلولی در بیافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرتاثیر دپاکین بر بیماری مدرگیری اعصاب به علت میتواگر تلاش انسان امروز براجنگ و تصور از جنگرستگاری محدود به یک راه نقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یسیاره ابلهانبه امید روزهای بهترمهندسی بدنضرب المثل یونانیکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آلزایمر در جوانانتولید یا دریافت علمداروی تشنجی درباردارینقش حیاتی تلومر دی ان آ دام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پاتاثیر درجه حرارت بر عملکدستورالعمل مرکز کنترل بیابزار بقا از نخستین همانجهان هوشیارزمان شگفت انگیزقدرت ذهنهوش مصنوعی از عروسک بازی سانسور از روی قصد بسیاری از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی میگرن و پروتئین مرتبط با ظهور امواج مغزی در مغز مصکریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مآینه در اینهتوهم تنهاییداروی سل سپتنقش غذاها در کاهش دردهای ذره ی معین یا ابری از الکامروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلتاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیز و بی زمانزندگی، مدیریت انرژیلایو دوم دکتر سید سلمان فهوش مصنوعی از عروسک بازی ستم، بی پاسخ نیستاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و ما انسانها چه اندازه نزدبیماری های ژنرالیزه ی عصما اکنون میدانیم فضا خالعلایم کمبود ویتامین E را خودروهای هیدروژنیگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمآیا هشیاری کوانتومی وجودتوضیحات دکتر فاطمی در مودر هم تنیدگی مرزها و بی مچند جهانی و علمرمز جهان خاصیت فراکتالانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا واتحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیزبان متغیرممانتین یا آلزیکسا یا ابهوش مصنوعی درمانگر کامپیسربازان ما محققا غلبه می از تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استبیماری سلیاکعادت بد را ترک کنخدا تاس نمیریزدگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمآیا تراشه ها داخل مغز، میتکامل و ارتقای نگاه تا عمدر عید نوروز مراقب تصادف چهار ساعت پس از کشتار خوکتراشه مغز بدون واسطه ی دروبات ها قول میدهندانسانیت در برابر دیگرانفقر داده ها در هوش مصنوعینزاع بین علم و نادانی رو اثرات فشار روحی شدیدجستجوی هوشیاری در مغز مازبان، نشان دهنده ی سخنگو منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت دومشنا در ابهای گرم جنوب نیااز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا درونغم بی پایانتفاوت های زبانی سرمنشا تدقیق ترین تصاویر از مغز اپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیآپومورفین در پارکینسونتأثیر نیکوتین سیگار بر مدرمان آرتروز با ورزش موضنوار عصب و عضله برای تاییتست آر ان اس دز میاستنی گروش هایی برای مقابله با اايا اراده آزاد توهم است یفیزیک و هوشیارینظریه تکامل در درمان بیماختلال حرکتی مانند لرزش حل مشکلسلول های مغزی عامل پارکیاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ چیز همیشگی نیستشکست حتمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیتلاش های جدید شرکت نورالدو داروی جدید برای میاستمغز انسان رو به کوچکتر شدآرامش و سکونتاثیر هوش مصنوعی بر مغزدرمان سرگیجه بدون نیاز باین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید تصور از زمان و مکانریاضیات یک حس جدید استفراموشی آرمانهمیشه اطمینان تو بر خدا بارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در توسماگلوتید داروی کاهش دهناصل، روان و نفس استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشب سیاه سحر شودکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگپیشرفت در عقل است یا ظواهتمساح حد واسط میان مغز کودیدگاه نارسای دوگانه ی ممغز را از روی امواج بشناسآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا همتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک فرد دیگر و رفتارهای اایا تکامل هدفمند استتغییر دادن ژنها آیا روزی راه های جدید برای قضاوت رفضای قلب منبع نبوغ استهندسه در پایه ی همه ی واکارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتسودمندی موجودات ابزی بر اعداد بینهایت در دنیای ممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمششمین کنگره بین المللی سکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامپروتز چشمتو افق رویداد جهان هستیدانشمندان تغییر میدان مغنقش نگاه از پایین یا نگاهافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادراتاثیر داروهای ضد التهاب درب بسته با غیر خود باز ماگر خواهان پیروزی هستیجنگ داده هارشته نوروایمونولوژی و نققانون مندی نقشه ژنتیکی مهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دسیب یکسان و دیدگاه های متبه بالا بر ستارگان نگاه کمهربانی، شرط موفقیتضربه مغزی در تصادف رانندکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتآملودیپین داروی ضد فشار تولید پاک و فراوان انرژیداروی جدید ALSنقش خرچنگ های نعل اسبی درامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیتاثیر درجه حرارت بر عملکدغدغه نتیجه ی نادانی استابزار بقا از نخستین همانجهان های بسیار دیگرزمان طلایی سکته ی مغزی راقدرت شناختی انسان، محدودهوش مصنوعی از عروسک بازی سانسور بر بسیاری از حقایاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستمیگرن و خوابظرف باید پر شود چه با چرک کریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین دآیندهتوهم جداییداروی ضد چاقینقشه مغزی هر فرد منحصر بهذرات کوانتومی زیر اتمی قانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانجهانی که نه با یک رخداد و زندگی، مراتب هوشیاری استلازم است هیچ کاری نکنیدهوش مصنوعی از عروسک بازی ستون فقرات انسان دو پا جلاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیما از اینجا نخواهیم رفتعلایم کمبود ویتامین E را خورشید مصنوعیگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیماآیا واکنش های یاد گرفته وتیوتیکسن داروی ضد جنوندر هم تنیدگی کوانتومیچند روش ساده برای موفقیترنگ کردن، حقیقت نیستانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک تحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیزبان مشترک ژنتیکی موجودامن و وجود توهمیهوش مصنوعی درخدمت خلق وحسربرولایزیناز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثعادت دادن مغز بر تفکرخدای رنگین کمانگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهبعد از کروناآیا جنین انسان، هوشمندی تکامل و ریشه ی مشترک خلقتدرمان نگهدارنده ی اعتیادنون و القلمتراشه ها روی مغزروبات های ریز در درمان بیانسان، گونه ای پر از تضادفلج نخاعی با الکترودهای نزاع بین علم و جهل رو به پاثرات مفید قهوهحفره در مغززبان، وسیله شناسایی محیطمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت سومشناخت ناشناختهاز روده تا مغزژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلوغم بی پایانتفاوت ایستایی و تکاپودل به دریا بزنپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر آب زندگی است قسمت چهارمتأثیر نگاه انسان بر رفتادرمان ام اس(مولتیپل اسکلنوار عصب و عضله تعیین محلتشنچ پانایوتوپولوس تشنج روش هایی برای کم کردن اضطايا اراده آزاد توهم است یفیزیک آگاهینظریه تکامل در درمان بیماختلال خواب فرد را مستعد حلقه های اسرارآمیزسلول های بنیادیاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ چیز، چقدر حقیقی استشکستن مرز دور مغزکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدپیوند اندام از حیوانات بتلاش هایی در بیماران قطع دو سوی واقعیتمغز ایندگان چگونه استآرامش عقلتاثیر ویتامین دی بر بیمادرمان سرگیجه بدون نیاز باین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک تصاویر زیبای رعد و برقریتوکسیمابفرایند پیچیده ی خونرسانیهمیشه به آنچه داری، خوشنارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستسندرم میلر فیشراصلاح خطا با رفتن بر مسیرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبیه سازی میلیون ها جهان کندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بپیشرفت ذهن در خلاقیت استتنفس هوازی و میتوکندریدیروز و امروزمغز زنان جوانتر از مغز مرآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک نیازمند شناخت خویش اایجاد احساساتتغییر زودتر اتصالات مغزیراه های جدید برای قضاوت رفضای خالی ای وجود نداردهندسه زبانِ زمان استارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتسی و سه پل اصفهانبقا با سازگارترین فرد اسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشعار و عملکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهپروتز عصبی برای تکلمتو انسانی و انسان، شایستدانشمندان روش هاي جدیدی نقش نظام غذایی در تکامل مافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم درختان چگونه بر تشکیل اباپل ویژن پرو در تشخیص بیمجنبه های موجی واقعیترشد مغز فرایندی پیچیده اقانون گذاری و تکاملهوش مصنوعی الفاگواز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سسیر آفرینش از روح تا مغز به بالاتر از ماده بیندیشموفقیت هوش مصنوعی در امتضررهای مصرف شکر و قند بر کار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیآموزش نوین زبانتولید اندام با چاپ سه بعدداروی جدید s3 در درمان ام نقش داروهاي مختلف معروف امیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر درجه حرارت بر عملکذهن ما از در هم شکستن منبابزار بقا از نخستین همانجهان هایی در جهان دیگرزمان، واقعی نیستقدرت عشقهوش مصنوعی از عروسک بازی سانسور ذهناز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلمیگرن و روزه داریظرفیت مغز چقدر استکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهآینده ی انسان در فراتر ازتوهم جدایی و توهم علمداروی ضد چاقینقشه های مغزی جدید با جزیذرات کوانتومی زیر اتمی قانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانجهانی که از یک منبع، تغذیزندان ذهنیلبخند بزن شاید صبح فردا زهوش مصنوعی از عروسک تا کمستارگانی قبل از آغاز کیهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطاناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسما اشیا را آنطور که هستندعلائم عصبی آلزایمر، با اخوش قلبی و مهربانیگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی رودآیا یک، وجود داردتیک و اختلال حرکتیدر هم تنیدگی کوانتومی و پچندین ماده غذایی که ماننرنگین کمانانرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خوتخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی زبان چهار حرفی حیات زمینمن کسی در ناکسی دریافتم هوش مصنوعی ساخته هوش طبیسردرد میگرناز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بعارضه جدید ویروس کرونا سخدایی که ساخته ی ذهن بشر گاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کروناآیا جهان ذهن و افکار ما متکامل ابزار هوش ، راه پر درمان نابینایان آیا ممکننوآوری ای شگفت انگیز دانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزروبات کیانانعطاف پذیری مکانیسمی علفلج بل، فلجی ترسناک که آننسبیت عام از زبان دکتر براثرات مفید روزه داریحق انتخابزدودن نقص از هوش مصنوعیمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت ششمشناخت و معرفت، و نقش آن داز سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقغیرقابل دیدن کردن مادهتفاوت ارباب و رهبر حقیقیدلایلی که نشان میدهد ما بپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیداآب زندگی است قسمت هفتمتأثیر شیرینی های حاوی لودرمان با سلول های بنیادینوار عصب و عضله در مطب دکتشنج چیستروش هایی برای جلوگیری از فیزیکدانان ماشینی برای تنعناعاختلال در شناسایی حروف و حمله ویروس کرونا به مغزسلول های بنیادی منابع و ااستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ وقت خودت را محدود به شکستگی لگن یا سکته ی مغزیکلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاپیوند اندام حیوانات به اتلاش در تولید انرژی به رندولت یا گروهکمغز ابزار بقای برتر مادیآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر ویروس کرونا بر مغز درمان سرگیجه بدون دارواین ابتدای تناقض هاستنیوالینتصادف یا قوانین ناشناختهریسپریدونفرایند تکامل و دشواری هاهمیشه داناتر از ما وجود دارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشسندرم کووید طولانیاصول انجام برخی نرمش ها دمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبیه سازی سیستم های کوانکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا پیشرفتی مستقل از ابزار هتنفس هوازی و میتوکندریدیسک گردنمغزهای کوچک بی احساسآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توستاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک و احساسایران بزرگتغییر عمودی سر انسان از پراه پیروزی در زندگی چیستقفس دور خود را بشکنهندسه، نمایشی از حقیقتارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومسیلی محکم محیط زیست بر انبقا در ازای بیماریمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمصبور باشکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومپرورش مغز مینیاتوری انساتو با همه چیز در پیوندیدانشمندان روشی برای تبدینقش نظریه تکامل در شناساافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهتاثیر درجه حرارت بر مغزدرختان اشعار زمیناپی ژنتیکجنسیت و تفاوت های بیناییرشد مغز علت تمایل انسان بقانون جنگلهوش مصنوعی اکنون می تواناز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شسیستم تخلیه ی مغز بینشی نبه جای محکوم کردن دیگران موفقیت در تفکر استضررهای شکر بر سلامت مغزکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز دآمارهای ارائه شده در سطح تولید سلولهای جنسی از سلداروی جدید لنفوم و لوکمینقش درختان در تکاملامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر درجه حرارت بر عملکذهن چند جانبه نیازمند نگابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهزمان، اندک استقسم به فقرهوش مصنوعی از عروسک بازی ساهچاله ها تبخیر نمیشوداز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهامیگرن سردردی ژنتیکی که بعقل مجادله گرکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمرآینده ی حمل و نقل هوایی دتوهم جسمداروی ضد تشنج با قابليت تنقشه با واقعیت متفاوت اسذرات کوانتومی زیر اتمی قانقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانجهانی پر از سیاهچاله یا پزونیسومایدلحظات خوش با کودکانهوش مصنوعی از عروسک تا کمسخن نیکو مانند درخت نیکوسخن و سکوتاز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبما به جهان های متفاوت خودعلت خواب آلودگی بعد از خوخوش خیالی و خوش بینیگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن اآیا کیهان می تواند یک شبیتیکاگرلور داروی ضد انعقادر هم تنیدگی کوانتومی و دچندجهانیرهبر حقیقیانرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستزبان نیاز تکاملی استمن پر از تلخیمهوش مصنوعی، کیفیت فریب مسردرد میگرن در کودکاناز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی اعبارت های مبهم مانند انرخدایا جز تو که را دارمگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش های ژنتیکی، ویروتکامل تکنولوژیدرمان های اسرار آمیز در آنوار مغز مشاهده ی غیر مستتراشه ی بیولوژِیکروح و آب حیاتاهمیت کنترل خشمفلج خوابچسبیدن به خود، مانع بزرگ اثرات مضر ماری جواناحقیقت قربانی نزاع بین بی سفر فقط مادی نیستمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی بیشتر در زنانشناخت حقیقت یا آرزوهای گاز سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به غار افلاطونتفاوتهای جنسیتی راهی برادنیا فریب و سرگرمیپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصنآب زندگی است قسمت اولتئوری تکامل امروز در درمدرمان تومورهای مغزی با انوبت کودکانتشنج و حرکات شبه تشنجی قاروش هایی ساده برای کاهش افال نیکوهفت چیز که عملکرد مغز تو اختلال در شناسایی حروف و حمایت از طبیعتسلول های بدن تو پیر نیستناستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کاری نکردن به معنی چیشگفت نیست من عاشق تو باشمکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجپیوند سر آیا ممکن استتلاشی برای درمان قطع نخادونپزیل در بیماران قلبی مغز ابزار برتر بقاآرزوها را کم کنتاثیر ژنها بر اختلالات خدرمان سرطان با امواج صوتاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاتضادهای علمیریسدیپلام تنها داروی تایفرایند حذف برخی اجزای مغهمیشه راهی هستارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی سندرم گیلن باره به دنبال اصول توسعه ی یک ذهن کاملمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبکه های مصنوعی مغز به درکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهپپوگستتنفس بدون اکسیژندیستونی قابل درمانمغز، فقط گیرندهآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک کنیم ما همه یکی هستیمایرادهای موجود در خلقت بتغییرات منطقه بویایی مغزراه انسان شدن، راه رفتن وقفس ذهنهنر فراموشیارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومسینوریپا داروی ترکیبی ضدبقای حقیقی در دور ماندن امنبع هوشیاری کجاست؟(قسمصبور باشکیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما اپرکاری تیروئیدتو با باورهایت کنترل میشدانش، قفل ذهن را باز میکننقش هورمون های تیروئید داقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکدرد و درسابتدا سخت ترین استجنسیت و تفاوت های بیناییرشد در سختی استقانون جنگلهوش مصنوعی از عروسک های باز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهسیستم تعادلی بدنبه جای تولید، بیشتر گوش کمولکول ضد پیریضعیف و قویکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمندانآن چیزی که ما جریان زمان تولترودینداروی جدید میاستنی گراوینقش ذهن و شناخت در حوادث امید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی تاثیر درجه حرارت بر عملکذهن هوشیار در پس ماده ی مابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهزمزمه ات مانده در گوشمقضاوت ممنوعهوش مصنوعی از عروسک بازی سایه ی هوشیاریاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختمیگرن شدید قابل درمان اسعقل در جهان جدید، عجیب اسکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مآینده ی علم و فیزیک در60 ثتوهمات و شناخت حقیقتداروی ضد تشنج با قابليت تنقص های سیستمی ایمنیرفلکس وتری با توضیح دکتر انواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از جهانی در ذهنزونا به وسیله ویروس ابله لرزش ناشی از اسیب به عصبهوش مصنوعی از عروسک تا کملرزش دست ها و گردن و سر ETهوش مصنوعی از عروسک تا کمسخن پاک و ثابتاز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیمارما با کمک مغز خود مختاريمعماد الدین نسیمی قربانی خوشبختی چیستگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میانآیا گذشته، امروز وآینده تیروفیبان موثر در سکته ی در هر سوراخی سر نکننه ناامیدی بلکه ارتقاروی و منیزیم در تقویت استانسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیمتداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همجاذبهزبان و کلمه حتی برای کسانمن بی من، بهتر یاد میگیرمهوش مصنوعی، اتفاقات و تحسردرد میگرنی در کودکاناز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلعجول نباشخرما منبع بسیار خوب آنتی گذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجتکامل جریان همیشگی خلقتدرمان های بیماری آلزایمرنوار مغز با توضیح دکتر فاتربیت کودکان وظیفه ای مهروح در جهانی دیگر استاهرام مصر از شگفتی های جهفلج خواب چیستنسبت ها در کیهاناجزای پر سلولی بدن انسان حقیقت آنطور نیست که به نظسفر نامه سفر به بم و جنوب منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی در زنان بیشتر اشناخت درون، شناخت بیرون؛از علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هغرور و علمتقلید مرحله ای نسبتا پیشدنیا مکانی بسیار اسرارآمپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بآب زندگی است قسمت دومتئوری تکامل در پیشگیری و درمان تشنجای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیتشنج به صورت اختلال رفتاروش استفاده از بالش طبیفاکسیبتهفت سین یادگاری از میراث اختلالات مخچهحوادث روزگار از جمله ویرسلول بنیادی و ای ال اساستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کس مانند تو نگاه نمیکشگفت انگیز بودن کیهانکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وپیوند سر برای چه بیمارانتلاشی تازه برای گشودن معدوچرخه در کاهش دردهای کممغز از بسیاری حقایق می گرآزمون تجربی، راهی برای رتاثیر کلام در آیات کلام بدرمان ضایعات نخاعیاینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیتظاهر خوابیده ی مادهریشه های مشترک همه ی موجوفراتر از دیوارهای باورهمیشه عسل با موم بخوریمارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهانسندرم پیریفورمیساصول سلامت کمرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبکیه های مصنوعیکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتپایان، یک آغاز استتنها مانع در زندگی موارد دژا وو یا اشنا پنداریمغز، همه ی واقعیت را نمیبآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک احساسات و تفکرات دیگایستادن در برابر آزادی بتغییرات مغز پس از 40 سالگیراه بی شکستقفس را بشکنهنر حفظ گرهارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمسیناپس، شگفتی خلقتبلندی در ذهن ما درک بلندیمنبع هوشیاری در کجاست؟ قصبر لازمه ی پیروزی استکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختپراسینزوماب در پارکینسوتو باید نیکان را به دست بدانش، یک انسان را ناسازگنقش هورمون زنانه استروژناقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونتاثیر درجه حرارت بر عملکدرد باسن و پا به دلیل کاهابتدایی که در ذهن دانشمنجهل مقدسرشد، رسیدن به یک هدف نیستقانونمندی و محدودیت عالمهوش مصنوعی از عروسک های باز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برحس و ادراک قسمت بیست و یکسیستم دفاعی بدن علیه مغز به خوبی های دیگران فکرکنمولتیپل اسکلروز در زنان طلوع و حقیقتکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازآنچه می دانم، آنچه را میختومورها و التهاب مغزی عاداروی جدید کنترل قند خوننقش روی و منیزیم در سلامتامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویتاثیر درجه حرارت بر عملکذهن و زندگیابزار بقا از نخستین همانجهان کنونی و مغز بزرگتریزنان باهوش ترقطار پیشرفتهوش مصنوعی از عروسک بازی سایه را اصالت دادن، جز فراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میرمیاستنی گراویس بدون آنتیعقل سالمکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بآینده با ترس جمع نمیشودتوکل بر خداداروی ضد تشنج توپیراماتنقص در تشخیص هیجانات عامرفتار مانند بردهانیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستزیان غذاهای پرچربجهش های ژنتیکی مفید در سازیباترین چیز در پیر شدنلرزش عضله یا فاسیکولاسیوهوش مصنوعی از عروسک تا کمسخت ترین حصاراز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کوما بخشی از این جهان مرتبطعنصر اصلی تعیین واقعیتخوشبختی دور از رنج های مگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خاآیا پیدایش مغز از روی تصاتکلم در گیاهاندر والنتاین کتاب بدید همنه به اعدامرویکردهای جدید ضایعات نخانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریزبان و بیان نتیجه ساختمامننژیتهوش احساسیسردرد و علتهای آناز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیعدم توقف تکامل در یک انداخسته نباشی باباگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمتفکر قبل از کارآیا خداباوری محصول تکاملتکامل داروینی هنوز در حادرمان های بیماری اس ام اینوار مغز ترجمه رخدادهای ترجمه فعالیت های عضله به روح رهاییاولویت بندی ها کجاستفلج دوطرفه عصب 6 چشمنسبت طلایی، نشانه ای به ساجزایی ناشناخته در شکل گحقیقت افرادسفر به مریخ در 39 روزمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی در زنان بیشتر اشناسایی تاریخچه ی تکاملیژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشغربال در زندگیتقلید از روی طبیعتدنیای شگفت انگیز کوانتومپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقآب زندگی است قسمت سومتئوری جدید، ویران کردن گدرمان جدید ALSای همه ی وجود مننور درونتشنج عدم توازن بین نورون روش جدید تولید برقفاجعه ی جهل مقدسهم نوع خواری در میان پیشیاختلالات حرکتی در انسانحکمت الهی در پس همه چیزسلول بنیادی در درمان ایداستیفن هاوکینگ در مورد همنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کس حقیقت را درون مغز شگفت زده و حیران باشکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانپیوند سر، یکی از راه حلهاتلاشی جدید در درمان ام اسدوچرخه سواری ورزشی سبک و مغز به تنهایی برای فرهنگ آزمون ذهنی گربه ی شرودینتاثیر کپسول نوروهرب بر ندرمانهای بیماری پارکینساینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتتظاهری از ماده است که بیدریشه های مشترک حیاتفرار در فرار از میزبان، دهمیشه، آنطور نیست که هستارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتسندرم پیریفورمیساضطراب و ترسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت مغز و کیهانکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين پاکسازی مغزتنها در برابر جهاندژاوو یا آشناپنداریمغزتان را در جوانی سیم کشآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک تاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک تصویر و زبان های مخلتاکنون را با همه ی نقص هایتغییرات آب و هوایی که به راه طولانی را به سلامت گذقله برای دیدن نه برای به هنر دانستنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمسیگار عامل افزایش مرگ ومبلوغ چیستمنبع هوشیاری در کجاست؟(قصبر و واقعیتکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هپرتوهای صادر شده از سیاهتو برای خزیدن خلق نشده ایدائما بخواننقش ویتامین K در ترمیم اسالکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگتاثیر درجه حرارت بر عملکدرد زانو همیشه نیاز به جرابتذال با شعار دینجهان فراکتالز گهواره تا گورقارچ بی مغز در خدمت موجودهوش مصنوعی از عروسک های باز انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوسکوت و نیستیبه خودت مغرور نشومواد کوانتومی جدید، ممکنطلای سیاهکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بآنچه ناشناخته است باید شتومورهای نخاعیداروی جدید آلزایمرنقش روزه داری در سالم و جامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره تاثیر رو ح و روان بر جسمذهن و شیمی بدنابزار بقا از نخستین همانجهان کاملی در اطراف ما پرزنجیرها را ما باید پاره کقطره قطرههوش مصنوعی از عروسک بازی ساخت سلول عصبی حتی پس از از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحمیاستنی گراویس در جوانانعقلانیت بدون تغییرخواص انارکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بدآیا فراموشی حتمی استتوپیراماتداروی ضد جنون در درمان تینقطه ی رسیدن به قلهرفتار وابسته به شکلانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفزیباترین چیز در افزایش سلزوم گذر انسان از حدها و هوش مصنوعی از عروسک تا کمسخت ترین کار، شناخت خود ااز تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمرما تحت کنترل ژنها هستیم یعوامل موثر در پیدایش زباخیالپردازی نکنگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کنآیا آگاهی پس از مرگ از بیتکنولوژی های جدید و حالتدر یک فراکتال هر نقطه مرکنه به اعدامرویا و واقعیتانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هازبان و بیان، در سایه پیشرمن، ما یا چی؟هوش احساسیسردرد به دلیل مصرف زیاد ماز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشعدم تعادل دوپامین، فقط بخطا در محاسبات چیزی کاملگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعآیا دلفین ها می تواند از تکامل داروینی هنوز در حادرمان های جدید ALSنوار مغز در فراموشی هاترجمه ی فعالیت های عضله بروزه داری متناوب، مغز را اولین قدم شناخت نقص های خفن آوری های جدید علیه شنانشانه های گذشته در کیهان احیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت انسانسفر به درون سفری زیبامنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی رمز آزادگیشناسایی زبان حیوانات با ژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبمقالاتتقلید از طبیعتدنیایی پر از سیاهچاله پوشاندن خود از نورمغز و اخلاقآب، زندگی است(قسمت پنجم)تا 20 سال آینده مغز شما به درمان جدید مولتیپل میلومای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزتشویق خواندن به کودکانروش صحبت کردن در حال تکامفارغ التحصیلان، فقیر و دهمه چیز موج استاختلالات صحبت کردن در انحافظه میتواند بزرگترین دسلول بنیادین از مخاط بیناستیفن هاوکینگ در تفسیر منبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ اندر هیچشگفتی های نقشه ی ژنتیکیکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاپیوندهای پیچیده با تغییرتمایل زیاد به خوردن بستندوپامین قابل حل در آبمغز بیش از آنچه تصور میشوآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاثیر کپسول نوروهرب بر تدرماندگی به دلیل عادت کراین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرتعویض دارو در تشنجریشه های اخلاقفرد موفقهمکاری یا رقابتارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییسندرم پای بی قراراطلاع رسانی اینترنتیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت مغز با کیهان مادیکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و پارادوکس ها در علمتنهاییدگرگونی های نژادی و تغییمغزتان را در جوانی سیمکشآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هوتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرک حقیقت نردبان و مسیری اکوییفلکستغییرات تکاملی سر انسان رابطه تشنج و اوتیسمقله سقوطهنر رها شدن از وابستگیارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمسیاهچاله هابلعیدن ستاره توسط سیاهچامنبع خواب و رویاصبر بسیار بایدکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشپرتوزایی از جسم سیاهتو تغییر و تحولیدارچیننقش ژنتیک در درمان اختلاالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر درجه حرارت بر عملکدردهای سال گذشته فراموش ابداع دی ان ای بزرگترین دجهان قابل مشاهده بخش کوچزمین در برابر عظمت کیهانقبل و بعد از حقیقتهوش مصنوعی از عروسک های باز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوسکوت، پر از صدابه خودت نگاه کنموجود بی مغزی که می تواندطوفان فقر و گرسنگی و بی سکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایآنچه واقعیت تصور میکنیم تومورهای ستون فقراتداروی جدید آلزایمر تاییدنقش رژیم غذایی بر رشد و اامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندتاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهزندگی فعال و مثبت روند آللمس کوانتومیهوش مصنوعی از عروسک بازی ساخت شبکه عصبی مصنوعی با از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21میدان مغناطيسي زمین بشر عقیده ی بی عملخواص اردهکشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پارآیا ممکن است موش کور بی متوانایی مغز و دیگر اجزای دارویی خلط آورنقطه ای بود و دگر هیچ نبورفتار اجتماعی انسان، حاصانگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهتاریخ، اصیل نیست و ساخته تازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولزیر فشار کووید چه باید کرلزوم سازگاری قانون مجازاهوش مصنوعی از عروسک تا کمسختی ها رفتنی استاز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و مانند کودکان باشیدعوامل ایجاد لغت انسانی و خانه ی تاریکگوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دورآیا امکان بازسازی اندامهتکنولوژی و پیشرفتدر کمتر از چند ماه سوش جدنه بدبخت بلکه نادانرویا و کابوسانسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هازبان و تکلم برخی بیماریهمن، خود تو هستمهوش بشری تهدید برای بشریسردرد تنشناز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمعدم درکخطا در محاسبات چیزی کاملگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم آیا دلفین ها میتوانند باتکامل داروینی هنوز در حادرمان های جدید میگرننوار مغز در تشخیص بیماری ترجمه ای ابتدایی از اسراروزه داری و التهاب زیانباولین مورد PML به دنبال تکفناوری هوش مصنوعی نحوه خنشانه های پروردگار در جهاحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت اشیاسفر تجهیزات ناسا به مریخ ازدواج های بین گونه ای، رمنابع انرژی از نفت و گاز هوشمندی کیهانشناسایی سلول های ایمنی اژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد متاثیر ویتامین دی بر بیماتقویت مغز با ورزشدنیا، هیچ استپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی آتاکسیتا بحر یفعل ما یشادرمان جدید میگرن با انتی ای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانتشخیص ژنتیکی آتروفی های روشهای نو در درمان دیسک بفاصله ها در مکانیک کوانتهمه چیز و هیچ چیزاختلالات عضلانی ژنتیکحافظه های کاذبسلول عصبی شاهکار انطباق استخوان های کشف شده، ممکمنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچگاه از فشار و شکست نترشگفتی های زنبور عسلکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اپیوندی که فراتر از امکانتمایز یا کشف یگانگیدورترین نقطه ی قابل مشاهمغز باستانی، هنوز نقش هاآزادی در چیستتاثیر کپسول نوروهرب بر سدرها بسته نیستاینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنتعیین پیش آگهی آسیب به عصرژیم های غذایی و نقش مهم فرد یا اندیشههمانند سازی در انسانارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )سندرم پس از ضربه به سراطلاعات حسی ما از جهان، چمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت های ریشه ای چند بیمکوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و پاسخ گیاهان در زمان خوردتنهایی رمز نوآوری استدانش قدرت استمغط یک گیرنده استإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش تاثیر گیاهخواری بر رشد و درک دیگراناکسی توسین و تکامل پیش اتغذیه بر ژنها تاثیر داردرادیوی مغز و تنظیم فرکانقلب های سادههنر، پر کردن است نه فحش داز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمسیاهچاله های فضایی منابعبنی عباس، ننگی بر تاریخمنتظر نمان چیزی نور را بهصد قدح، نفتاده بشکستکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپرسشتو جهانی هستی که خودش را داروهای مصرفی در ام اسنقش گرمایش آب و هوا در همالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهتاثیر درجه حرارت بر عملکدردی که سالهاست درمان نشابزار هوش در حال ارتقا ازجهان موازی و حجاب هازمین زیر خلیج فارس تمدنی قبل از آغازهوش مصنوعی از عروسک بازی از بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمسکوت، در برابر گزافه گویبه دنبال رستگاری باشموجودات مقهور ژنها هستندطوفان بیداریکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطآنچه حس می کنیم، نتیجه ی توهم فضای خالیداروی جدید ای ال اسنقش رژیم غذایی در رشد و اامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنتاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهزندگی هوشمند در خارج از زلووفلوکساسینهوش مصنوعی از عروسک بازی ساخت شبکه عصبی با الفبای از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیمیدان های مغناطیسی قابل علم و ادراک فقط مشاهده ی خواص بادامکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیآیا ما کالا هستیمتوانایی یک فرد، برای تغیدارویی ضد بیش فعالی سیستنقطه بی بازگشترقیبی قدرتمند در برابر مانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زاتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسزیرفون داروی ضد ام اسلزوم سازگاری قانون مجازاهوش مصنوعی به کمک هوش طبیسختی در بلند شدن از روی صاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتمانند آب باشعواملی که برای ظهور لغت اخانواده پایدارگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی آیا انسان با مغز بزرگش اختکنولوژی به طرز وحشتناکیدر آرزوهایت مداومت داشتهنه جنگ و نه خونریزیرویا و خبر از آیندهانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استزبان و شناخت حقیقت قسمت چمنابع انرژي پاک سرچشمه حهوش در طبیعتسردرد سکه ایاز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار اعدالت برای من یا برای همهخطای ادراک کارماگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیآیا دست مصنوعی به زودی قاتکامل داروینی هنوز در حادرمان های جدید در بیماری نوار مغزی روشی مهم در تشخترس و آرمان هاروزه داری و بیمار ی ام اس اولین مورد پیوند سر در انفواید روزه داری متناوبنشانه های بیداری روحیاحتیاط در ورزش زانو در خاحقیقت تنها چیزی است که شاسفر دشوار اکتشافاسکلت خارجی در درمان اختمنابع انرژی از نفت و گاز هوشمندسازی زندان هاشهر زیرزمینی در ژاپن براژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از صفحه اصلیتقویت استخوان در گرو تغذدندان ها را مسواک بزنید تپیموزایدمغز کوانتومیآتاکسی فریدریشتاول کف پا و حقیقتدرمان جدید کنترل مولتیپلایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهتشخیص آلزایمر سالها قبل روشهای شناسایی قدرت شنوافاصله ی همیشگی تصویر سازهمه چیز کهنه میشوداختراع جدید اینترنت کوانحافظه و اطلاعات در کجاست سلول عصبی، در محل خاص خوداستروژن مانند سپر زنان دمنبع هوشیاری کجاست قسمت هیپرپاراتیروئیدیسمشانس یا نتیجه ی تلاشکمردردباربر دیگران نباشپیوستگی همه ی اجزای جهانتمدن قدیمی ای در جنوب ایرديدن با چشم بسته در خواب مغز برای فراموشی بیشتر کآزادی عقیده، آرمانی که تتاثیر کپسول نوروهرب بر سدرهای اسرارآمیز و پوشیدهاینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیتعامل انسان و هوش مصنوعیرژیم های غذایی و نقش مهم فرد حساس از نظر عاطفی و بهمجوشی هسته ای، انرژِی بارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )سندرم جدایی مغزاطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت کیهان و مغزکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فپختگی پس از چهل سالگي به تنبیه چقدر موثر استدانش محدود به ابعاد چهارنفرت، اسیب به خود استافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیتاثیر انتخاب از طرف محیط درک درست از خود و هوشیاریاکسکاربازپین در درمان تشثبت و دستکار ی حافظهراز تغییرقلب و عقلهوموارکتوس ها ممکن است داز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میحس و ادراک قسمت هفدهمسیاهچاله ها، دارای پرتو به قفس های سیاهت ننازمنتظر نتیجه ی کارهایت باصداقتکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکپرسش و چستجو همیشه باقی اتو جدای از کیهان نیستیداروهای ام اسنقش پیش زمینه ها و اراده الگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر درجه حرارت بر عملکدرد، رمز موفقیتابزار بقا از نخستین همانجهان ما میتواند به انداززمان چیستقبل از انفجار بزرگهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمسکته مغزیبه زودی شبکه مغزی به جای مورد نادر همپوشانی دو بیطوفان زیباییکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تآنها نمیخواهند دیگران راتوهم فضای خالی یا توهم فضداروی جدید برای میاستنی نقش زنجبیل در جلوگیری از ذهن پر در برابر آگاهیامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای اسرار آزندگی و داراییلوب فرونتال یا پیشانی مغهوش مصنوعی از عروسک بازی ساختن آیندهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن میدان های کوانتومی خلاعلم و روحخواص بادام زمینیکشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atآیا ما تنها موجودات زنده توازن مهمتر از فعالیت زیداستانها و مفاهیمی اشتبانقطه، وجود است یا فاصلهرقابتی بی هدف یا رقابتی هرموزی از نخستین تمدن بشرانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دزیرک ترین مردملزوم عدم وابستگی به گوگل هوش مصنوعی به شناسایی کاسدسازی روش مناسب برای مقاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار ماه رجبعوارض ازدواج و بچه دار شدخاویار گیاهیگیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مآیا انسان در آستانه ی انقتکنولوژی جدید که سلول هادر آسمان هدیه های نادیدننه روش تقویت مغزرویا بخشی حقیقی از زندگی انسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتترک امروزابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های زبان و شناخت حقیقت قسمت امنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت 11سردرد عروقی میگرناز تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجعسل طبیعی موثر در کنترل بخطای حسگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباندرمان های جدید سرطاننوار مغز، مفید و بی خطرترسناک تر از کوریروزه داری سلول های بنیاداولین هیبرید بین انسان و فواید روزه داری متناوبنظام مثبت زندگیاحتیاط در تعویض داروهاحقیقت خواب و رویاسفرنامه سفر به بم و جنوب اسکار، لگوی هوشمندمنابع انرژی از نفت و گاز هوشیاری و وجودشواهدی از نوع جدیدی از حاژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و سوالات پزشکیتقویت حافظه یا هوش مصنوعده روش موفقیتپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟آتاکسی مخچه ای خودایمنتابوهای ذهنیدرمان جدید ام اسایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستتشخیص ایدزروشی برای بهبود هوش عاطففتون های زیستیهمه چیز در زمان مناسبادامه بحث تکامل چشمحافظه و اطلاعات در کجاست سلولهای ایمنی القا کنندهاسرار آفرینش در موجمنبع هوشیاری کجاست قسمت هاوکينگ پیش از مرگش رسالشانس یا تلاشکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمپیام های ناشناخته بر مغز تمدن پیشرفته ی پیشینیاندی متیل فومارات(زادیوا)(مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟آزار حقیقیتاثیر کتامین در درمان پادرون قفس یا بیرون از آنایندرالتعامل انسان با هوش مصنوعرژیم ضد التهابیفردا را نمیدانیمهمدلی و هوش عاطفیارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67سندرم دزدی ساب کلاویناطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت زیاد بین سلول هاي عکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهپدیده خاموش روشن در پارکتهدیدهای هوش مصنوعیدانش بی نهایتنقاشی هایی با بوی گذشته یافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر احتمالی عصاره تغلیدرک عمیق در حیواناتاگر فقط مردم میفهمیدند کثبت امواج الکتریکی در عصراست دستی و چپ دستیقلب یا مغزهورمون شیرساز یا پرولاکتاز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمسیاهچاله و تکینگی ابتدایبه مغز خزندگان خودت اجازمنتظر زمان ایده آل نشوصدای بم با فرکانس پایین، کانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهپرسشگری نامحدودتو دی ان ای خاص ميتوکندريداروهای تغییر دهنده ی سینقش پیشرفته ی سلول های بنالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر درجه حرارت بر عملکدرس گرفتن از شکست هاابزار بقا از نخستین همانجهان مادی، تجلی فضا در ذهزمان و مکان، ابعاد کیهان قبرستان ها با بوی شجاعتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهمبه زیر پای خود نگاه نکن بموسیقی نوطولانی ترین شبکتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های آنژیوگرافی از مغزتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)داروی جدید برای کاهش وزننقش زبان در سلطه و قدرت اذهن تو همیشه به چیزی اعتقامیدوارینازوکلسینتاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای جادویی زندگی بی دودلوتیراستامهوش مصنوعی از عروسک بازی ساختن آینده، بهترین روش از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سمیدان بنیادین اطلاعاتعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهخواص شکلات تلخکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکآیا مصرف مولتی ویتامین هتوت زیاد بخوریددخالت در ساختار ژنهانمیتوان با بیرون انداختننمیتوان بر سیاه سیاه نوشرمز و رازهای ارتباط غیر کانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردتاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دزیست شناسی کل در جزء فراکمقاومت به عوارض فشار خون هوش مصنوعی تعاملیسرنوشتاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیماهیچه ی صبرعید نوروز مبارکخار و گلگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است آیا احتمال دارد رویا از آتکنولوژی جدید که سلول هادر آستانه ی موج پنجم کوویچه زیاد است بر من که در ایرویا تخیل یا واقعیتانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً ترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های زبان و شناخت حقیقت قسمت دمنابع انرژی از منابع نهفهوش عاطفی قسمت نهمسرطان کمیت گراییاز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیعشق به هفت مرتبه ی شناختیتفاوت قند طبیعی با قند و خطر آلودگی هواگزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباندرمان های رایج ام اسنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ترسان نیستیروزهای بد باقی نمیمانداولین تصویر در تاریخ از سفواید زیاد دوچرخه سوارینظریه ی تکامل در درمان بیاحساس گذر سریعتر زمانحقیقت در علم، هرگز نهایی سفرنامه سفر به بم و جنوب اسارت و پرخوریمنابع بی نهایت انرژی در دهوشیاری و افسردگیشواهدی از دنیسوان(شبه نئژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگپیامهای کاربرانتقویت سیستم ایمنیدهن، بزرگترین سرمایهپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اآتش منبع انرژیتاثیر فکر بر سلامتدرمان جدید ای ال اس، توفرایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکتصویر خورشید یا خود خورشروشی جدید در درمان قطع نخفروتنی معرفتیهمه چیز در زمان کنونی استاداراوون تنها داروی تاییحافظه و اطلاعات در کجاستسلولهای بنیادی مصنوعی دراسرار بازسازی اندام هامنبع هوشیاری کجاست قسمت هاوکينگ پیش از مرگش رسالشاهکار قرنکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سپیدایش زبانتمدن بشری و مغز اخلاقیدین اجباریمغز بزرگ چالش است یا منفعآزار دیگری، آزار خود استتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرون و بیرون، جدای از هم ایپیداکرینتعداد کلی ذهن ها در جهان رژیم غذایی حاوی تخم مرغ وفرزندان زمان خودهمراه سختی، اسانی هستارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74سندرم سردرد به دلیل افت فاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت زیاد بین سلول هاي عکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیتو یک معجزه ایدانشمندان موفق به بازگردچقدر به چشم اعتماد کنیمافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر بینش و انتظارات فردرگیری قلب در بیماری ویراگر میدانی مصیبت بزرگتر جلو رفتن یا عقبگردرجزخوانی هایی که امروز بقلب دروازه ی ارتباطهوش فوق العاده، هر فرد اساز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمسیاهچاله ی منفرد یا سیاهبه نقاش بنگرمنحنی که ارتباط بین معرفصرع و درمان های آنکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود نپس از اگو یا بعد از نفستو در میانه ی جهان نیستی داروهای ضد بیماری ام اس ونقش آتش در رسیدن انسان بهالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنتاثیر درجه حرارت بر عملکدست و پا زدن در سایه؟ابزار بقا از نخستین همانجهان مرئی و نامرئیزمان و گذر آن سریع استقدم زدن و حرکت دید را تغیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومبه سیاهی عادت نکنیمموسیقی هنر مایع استطی یکصد هزار سال اخیر هرچکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم آنان که در قله اند هرگز ختوهم چیستداروی جدید برای ای ال اسنقش زبان در سلطه و قدرت اذهن خود را مشغول هماهنگیامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان دارای برنامهزندگی در جمع مواردی را برلوزالمعده(پانکراس)مصنوعهوش مصنوعی از عروسک بازی ساختار فراکتال وجود و ذهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیمیدازولام در درمان تشنج علم به ما کمک میکند تا موخواص شگفت هویجکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلاآیا مغز تا بزرگسالی توسعتوسعه هوش مصنوعی قادر اسدر موج، راز خلقت نهفته استوسعه برخی شغل ها با هوش در میان تاریکی و روشنایینمای موفقیترمز گشایی از اتصالات مغزاندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنزیست شناسی باور حقیقت یا مقایسه رقابت و همکاریهوش مصنوعی در قضاوت های اسریع دویدن مهم نیستاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیماپروتیلینعامل کلیدی در کنترل کارآخارق العاده و استثنایی بگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشانآیا احتمال دارد رویا از آتکینگیدر برابر حقایق جدیدنه عدم مطلق بلکه عدم با قرویا حقی از طرف خداانسان جدید از چه زمانی پاچراروياها را به یاد نمی آاتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های زبان و شناخت حقیقت قسمت سمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت هفتمسرعت فکر کردن چگونه استاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیعشق درونی به یگانگی خلقتتفاوت مغز انسان و میمون هخطر حقیقی، خود انسان استگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیآیا راهی برای بهبود وضعیتکامل زبان انسان از پیشیدرمان های علامتی در ام اسنوار عصب و عضلهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرروزهای سختاولین دارو برای آتاکسی ففیلم کوتاه هیروشیما از هنظریه ی تکامل در درمان بیاحساسات کاذبحقیقت راستین انسان علم بسفرنامه سفر به بم و جنوب اساس انسان اندیشه و باور منابع جدید انرژیهوشیاری کوانتومیشیر و دوغ بادامکفش و کتاببا خدا باشسایتهای دیگرتلقین اطلاعات و حافظهدو ویژگی انتزاع و قدرت تجپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماآثار باستانی تمدن های قدتاثیر مشاهده بر واقعیت بدرمان جدید سرطانایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیتصویر در هم تنیدگی کوانتروشی جدید در درمان نابینفروتنی و غرورهمه چیز، ثبت می شودادب برخورد با دیگرانحافظه ی ما انسان ها چرا مسلام تا روشناییاصفهان زیبامنبع هوشیاری کجاست قسمت هدف یکسان و مسیرهای مختلشاهکار شش گوشکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداپیر شدن حتمی نیستتمدن زیر آبدین، اجباری نیستمغز بزرگ چالشهای پیش روآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد ودرون آشفته ی تو و ظاهر خنایا کوچک شدن مغزانسان التعذیه ی ذهنرژیم غذایی سالم و ضد التهفرضیه ای جدید توضیح میدههمراهی میاستنی با برخی سارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75سوی ما آید نداها را صدااعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشجاعت و ترسکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیتو یک جهان در مغز خودت هسدانشمندان نورون مصنوعی سنقش قهوه در سلامتیافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر ترکیبات استاتین (سدرگیری مغز در بیماری کویاگر نیروی مغناطیس نباشد جلوتر را دیدنرحم مصنوعیقلب روباتیکهوش مصنوعی می تواند بر احاز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نسیاهچاله ی تولید کنندهبه نقاش بنگرمنشأ اطلاعات و آموخته ها ضایعه ی شبکه لومبوساکرالکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر اینآلودگی هوا چالش قرن جدیدتوقف؛ شکستداروهای ضد تشنج با توضیح نقش انتخاب از طرف محیط، نالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکدست کردن در گوشابزار بقا از نخستین همانجهان مشارکتیزمان و صبرقدرت مردمهوش مصنوعی از عروسک بازی سکته ی مغزی در جواناناز تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمبه سخن توجه کن نه گویندهمیلر فیشر نوعی نادر از گیطیف انسفالیت، گیلن باره کتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پرآنتی بادی منوکلونال در دتوهم و خیالداروی جدید برای دیابتنقش سجده بر عملکرد مغزذهن خالی از شلوغی افکارامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال نوسان و چرخشزندگی در سیاهچالهلیروپریم داروی ترکیبی ضدهوش مصنوعی از عروسک بازی ساختار شبکه های مغزی ثاباز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنمکان زمان یا حافظه زمانعلم بدون توقفخواص عجیب لوبیاگل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و آیا همه جنایت ها نتیجه بیآیا هوش مصنوعی می تواند نتوصیه های سازمان بهداشت در مانهای کمر دردنمایش تک نفرهرمز پیشرفت تواضع است نه طاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنزیست، مرز افق رویداد هستمقابله ی منطقی با اعتراضهوش مصنوعی در کامپیوترهاسریعترین کامپیوتر موجوداز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیماجرای جهل مقدسعادت همیشه خوب نیستخبر مهم تلسکوپ هابلگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیآیا بدون ناظر هوشمند هم بتکامل فردی یا اجتماعیدر جراحی کمر عجله نکنیدنهایت معرفت و شناخت درک عرویاها از مغز است یا ناخوانسان خطرناکترین موجودچراروياها را به یاد نمی آاتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغززبان جانسوزمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت یازدهسطح آگاهی، رخدادهای زندگاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی دعشق، شلوغ کردن نیستتفاوت ها و تمایزها کلید بخطر را بپذیرگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبآیا راهی برای رفع کم آبی تکامل ساختار رگهای مغزی درمان ژنتیکی برای نوآورینوار عصب و عضلهتسلیم ارتباط با من برترروزهای سخت میگذرداولین دروغفیلمی بسیار جالب از تغیینظریه ی تکامل در درمان بیاخلاق و علوم اعصابحقیقت غیر فیزیکیسفرنامه سفر به بم و جنوب استفاده از مغز، وزن را کممناطق خاص زبان در مغزهوشیاری سنتی یا هوشیاری شیشه ی بازالتی و سیلیکونکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکنتلاش ها برای کشف منابع جددو بیماری روانی خود بزرگ پیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدآدم عاقل، وقت خودش را هدرتاثیر نگاه ناظر هوشیار بدرمان جدید سرطانایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیتصویر زیبا از سلولروشی جدید در درمان سکته مفرگشت و تکامل تصادفی محض همه ی سردردها بی خطر نیستادراک ما درک ارتعاشی است حافظه ی ما انسان ها چرا مسلاح و راهزنیاصل بازخوردمنبع هوشیاری کجاست قسمت شاید گوشی و چشمی، آماده شکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملپیراستامتمدنی قدیمی در شمال خلیج دیوار همه اش توهم بودمغز بزرگ و فعال یا مغز کوآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجتاثیر گیاه خواری بر رشد ودروغ نگو به خصوص به خودتایا این جمله درست است کسیتغییررژیم غذایی ضد التهابیفساد اقتصادی سیتماتیک درهمراهی نوعی سردرد میگرنیارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78سوپاپ ها یا ترانزیستورهااعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشرکت نورالینک ویدیویی ازکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی علمی پیوند مغز ساتو کجای جهانیدانشمندان یک فرضیه رادیکنقش مهاجرت در توسعه نسل اافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیتاثیر تغذیه بر سلامت روادرگیری مغز در بیماران مباگر نعمت فراموشی نبود بسجمجمه انسان های اولیهرحم مصنوعیقلب را نشکنهوش مصنوعی متصل با مغزاز نخستین همانند سازها تویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شسیاهچاله، سیاه خالص یا پبه نادیدنی ایمان بیاورمنشاء کوانتومی هوشیاری اضایعه ی عروقی مخچهکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیونآلودگی هوا و ویروس کروناتولید مولکول جدید توسط هداروی فامپیریدین یا نورلنقش اتصالات بین سلولهای التهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکدست آسمانابزار بقا از نخستین همانجهان معنازمان واقعیت است یا توهمقدرت و شناخت حقیقتهوش مصنوعی از عروسک بازی سکته ی چشمیاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمبهبود حافظه پس از رخدادهمیهمانهای ناخوانده عامل طبیعت موجی جهانکتابخانهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زانآنتروبات؛ ترکیب سلول زندتوهم وجودداروی جدید ضد فشار خوننقش غذاها و موجودات درياذهن سالمامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداومتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال ایجاد و ارتقازندگی زمینی امروز بیش از لیس دگرامفتامین یا ویاسهوش مصنوعی از عروسک بازی سادیسم یا لذت از آزار داداز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسمکانیک کوانتومی بی معنی علم در حال توسعهخود جسم و یا تصویرگل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زمانبرداشتت از جهان رو زیاد آیا هوش مصنوعی زندگی بشرتوصیه های غیر دارویی در سدر محل کار ارزش خودت را بچند نرمش مفید برای کمردررمز امید، بی نیازی از مرداندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده زاویه نگاه ها یکسان نیستمقابله با کرونا با علم اسهوش مصنوعی در تفکر خلاق اسرکه انگبین عسلی مفید براز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محماجرای عجیب گالیلهعادت کن از بالا نگاه کنیخدا موجود استگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیآیا برای تولید مثل همیشه تکامل مادی تا ابزار هوشمدر درمان بیماری مولتیپل نهایت در بی نهایتترکیب حیوان و انسانرویاهای پر رمز و حیرتی درانسان در هستی یا هستی در چراغ های متفاوت و نور یکساتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیزبان ریشه هایی شناختی اسمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت پنجمسعی کن به حدی محدود نشویاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتعصب حقوق نورولووتفاوت ها را به رسمیت بشناخطرات هوش مصنوعیپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهآیاما مقهور قوانین فیزیکتکامل شناخت انسان با کشفدرمان کارتی سل و تومور مغنوار عصب و عضلهتسلیم شدن از نورون شروع مروش مقابله مغز با محدودیاولین سلول مصنوعیفیروز نادرینظریه ی ریسماناخلاق پایه تکامل و فرهنگحقیقت غیر قابل شناختسفری به آغاز کیهاناستفاده از نظریه ی تکامل مناطق خاصی از مغز در جستجهوش، ژنتیکی است یا محیطیشکل های متفاوت پروتئین هکل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستتلاش های جدید در ALSدو بار در هفته ماهی مصرف پیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طآرمانگرای تخیلی نباشتاثیر نگاه و مشاهده ناظر درمان دارویی سرطان رحم بایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالتصویر زیبای اصفهانريتوکسيمب در درمان ام اسفراموش کارها باهوش تر هسهمه جا خیر بکارادراک، فراتر از آنچه معمحافظه ی هوش مصنوعیسلسله مباحث هوش مصنوعیاصل در هم تنیدگی و جهانی منبع هوشیاری کجاست قسمت شاید درست نباشدکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکپیشینیان انسان از هفت میتمرکز و مدیتیشندیوار، از ابتدا توهم بودمغز بزرگترین مصرف کننده آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایتاثیر گیاه خواری بر رشد ودریا آرام نخواهد شد کشتی ایا ابزار هوشمندی یا مغز تغییر الگوی رشد مغزی با زرژیم غذایی ضد دردفشار و قدرتهندسه ی پایه ایارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82سوپاپ ها یا ترانزیستورهااعتماد بی موردمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشربت رب انارکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروانه ی آسمانیتو کز محنت دیگران بی غمیدانشمندان ژنی از مغز انسنقش میدان مغناطیسی زمین افزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استتاثیر حرکات چشم بر امواج درگیری مغزی در سندرم کوواگر نعمت فراموشی نبود بسجنین مصنوعیرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرقوی تر باشهوش مصنوعی و کشف زبان هایاز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمسیاره ی ابلهانبه هلال بنگرمهمان ناخواندهضایعات در عصب زیر زبانیکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مآلودگی هوا و پارکینسونتولید مثل فقط با یک مادر داروی لیراگلوتیدنقش تیروئید در تکامل مغزام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکدست بالای دستابزار بقا از نخستین همانجهان معکوسزمان پلانکقدرت کنترل خودهوش مصنوعی از عروسک بازی سال 2025 سال بین المللی علماز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمبهداشت خوابمیوپاتی و نوار عصب و عضلهطبیعت بر اساس هماهنگیکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانوآنزیم تولید انرژی در سلوتوهم وجودداروی جدید ضد میگرننقش غذاها و موجودات درياذهت را روی چیزهای مفید متامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان ریز و درشتزندگی زودگذرلا اکراه فی الدینهوش مصنوعی از عروسک بازی سازگاری با محیط بین اجزااز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسمکانیزمهای دفاعی در برابعلم راهی برای اندیشیدن اخودآگاهی و هوشیاريگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گ