دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

تاثیر ویروس کرونا بر مغز و سیستم عصبی مرکزی

یافته جدید محققان در خصوص تاثیر ویروس کرونا برمغز و سیستم عصبی عضلانی
علائم جدیدی که در بیماران مبتلا به بیماری کووید۱۹ مشاهده شده است از تاثیر ویروس کرونا بر عملکرد مغز و دستگاه عصبی انسان حکایت دارد.

پزشکان هنگام معاینه و معالجه بیماران در نیویورک که شاخص‌‌ترین ایالت آمریکا از حیث آلودگی به ویروس کرونا و شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ به حساب می‌آید جدا از تب،‌ سرفه،‌ بدن درد و تنگی نفس نشانه‌های جدیدی از تاثیر مخرب ویروس کرونا بر سلامت انسان‌ها یافته‌اند که نشان می‌دهد مغز و سیستم عصبی بیماران نیز به نوعی درگیر این بیماری می‌شوند.

از جمله مشخصه‌های این یافته جدید ابتلا به نوعی گیجی،‌ فراموشی و حتی تشنج ناشی از فشار عصبی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است که موارد متعدد آن در ایالت نیویورک مشاهده شده است؛ به نحوی که برخی بیماران حتی نمی‌دانند کجا هستند و برای چه در بیمارستان به سر می‌برند یا اینکه هم اکنون در چه سالی هستیم.

این علائم در اغلب موارد به کمبود اکسیژن در خون ربط داده می‌شود اما مشاهده شده که این اختلال حافظه در برخی از بیماران با توجه به سطح درگیری ریوی با ویروس چندان تناسبی ندارد.

“جنیفر فرونترا”،‌ متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان دانشگاهی لانگون در بروکلین،‌ یکی از بخش‌های قدیمی شهر نیویورک معتقد است که با توجه به یافته‌های جدید،‌ مسئله درگیر شدن مغز و سیستم عصبی هنگام ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا هم اکنون به صورت جدی در دست بررسی و تحقیق قرار گرفته است.

تاثیر کرونا بر التهاب مغز
بر اساس برخی نتایج تحقیقات اولیه در این خصوص که هفته گذشته در ژورنال انجمن پزشکان آمریکا منتشر شد در ۳۶ درصد از ۲۱۴ بیمار چینی مبتلا به کووید ۱۹ علائمی حاکی از درگیر شدن سیستم عصبی مشاهده شده است که از تضعیف و محو شدن قدرت بویایی و چشایی و دردهای عصبی تا تشنج و سکته مغزی را شامل می‌شود.

در ژورنال پزشکی نیوانگلند،‌ از معتبرترین و قدیمی‌ترین ژورنال‌های پزشکی که در آمریکا منتشر می‌شود نیز با استناد به تحقیقات پزشکان فرانسوی در استراسبورگ آمده است که بیش از نیمی از ۵۸ بیمار مبتلا به «کووید ۱۹» که در بخش مراقبت‌های ویژه بوده و تحت معاینه قرار گرفته‌اند از اختلال عصبی و گیجی رنج می‌بردند.

بر اساس این تحقیق اسکن‌های مغزی از افراد یاد شده نشان داده است که آنها به التهاب در ناحیه مغز دچار شده‌اند.

اس. اندرو جوزفسون، رئیس بخش عصب شناسی دانشگاه سانفرانسیسکو در ایالات کالیفرنیا در این خصوص به خبرگزاری فرانسه گفت: «همه می‌گویند که این بیماری در واقع یک اختلال تنفسی است اما بر آنچه برای ما بسیار ارزشمند و مهم است یعنی مغز نیز تاثیرگذار است.»

ویروس ها چگونه بر مغز تاثیر می‌گذارند
به گفته این پزشک متخصص اگر دچار گیجی و سردرگمی شدید و احساس کردید که در اندیشیدن و فکر کردن نیز با مشکل روبرو هستید حتما برای معاینات بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

بر این اساس با استناد به توصیه‌های این پزشک متخصص نسخه تجویز شده قبلی مبنی بر اینکه تنها در صورت بروز علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کنید دیگر چندان معتبر نیست.

در کل برای ویروس‌ شناس‌ها زیاد تعجب آور نیست که نوع جدید ویروس کرونا مغز و سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار دهد زیرا این نوع ارتباط پیش از این نیز در نوع تاثیر دیگر ویروس‌ها از جمله ویروس عامل بیماری ایدز یا «اچ آی وی» (HIV) بر دستگاه عصبی مشاهده شده است.

ویروس‌ها از دیدگاه میشل تولیدانو،‌ عصب شناس کلینیک تخصصی مایو در ایالت مینه‌سوتا در آمریکا از دو راه بر مغز و سیستم عصبی تاثیر می‌گذارند:

یکی از طریق ایجاد پاسخ ایمنی غیر طبیعی به نام «طوفان یا شوکِ سیتوکین» است که باعث التهاب مغز می شود: به این بیماری «آنسفالیتِ خود ایمنی» نیز گفته می شود. راه دوم عفونت مستقیم مغز است که آنرا «آنسفالیت ویروسی» می‌نامند. مغز بواسطه آنچه حفاظ «خونریزی درونی» است محافظت می‌شود که از دیگر نقش‌های آن مسدود کردن راه نفوذ خارجی است اما این حفاظ در پی ابتلا به ویروس قابل نفوذ خواهد شد.
روش سوم درگیری سیستم عصبی از طریق واکنش نامناسب سیستم ایمنی خود فرد علیه سلول های عصبی و پوشش سلول های عصبی است. یک مورد بیماری گیلن باره پس از بهبود از بیماری کووید 19 گزارش شده است (در این بیماری سلول های عصبی محیطی مورد هجوم سلول های ایمنی بدن قرار می گیرندبیماری خود ایمن و پوشش این سلول ها تخریب می شود.)
طبق گزارشی- که روی 214 بیمار در بیمارستان ووهان چین انجام شد- 36.4% بیماران دچار آسیب سیستم عصبی مرکزی، 24.8% دچار بیماری سیستم عصبی محیطی و 10.7% دچار ضایعات اسکلتی و عضلانی شدند.
https://www.medscape.com/viewarticle/928903

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [11.04.20 01:37]
ابزارهای بقای موجود زنده از نخستین همانند سازها تا مغز، از مغز تا ابزارهای بقای ویروس کرونا(قسمت سیزدهم)
نقش پلاسمای بیماران درمان شده در درمان بیماران
آیا در مقابله با ژن های خودخواه ویروس کرونا میتوان به روش های درمانی فعلی به طور کامل اطمینان کرد؟!

در قسمت های قبلی به طور مفصل در مورد رقابت تکاملی میان موجودات زنده صحبت شد. از آنجا که مغز با هماهنگ و همراه کردن همه دریافت های حسی و پردازش آن به سوی واکنش مناسب، قادر است اطلاعات حسی دریافت شده از دستگاه های مختلف بدن را با هم هماهنگ سازد میتواند با دیدی یکپارچه جوانب زیادی از خطرات موجود بر موجود زنده را درک و پردازش کند و به این ترتیب، قادر است شایسته ترین واکنش را بر اساس معیارهای بقای مادی در نبرد رقابتی میان ژن های خودخواه، بیافریند.

مغز انسان می تواند با کشف و اختراع ابزارهای بررسی دقیق- که می تواند تا ریزترین اجزای موجودات زنده را بببیند- پیش برود. در این تلاش، مغز هرگز محدود به چیزهای دیدنی نخواهد ماند بلکه میتواند با مشاهده تاثیراتی توجیه نشده، عللی نادیدنی را کشف کند. آنچه مسلم است ندیدن علت ها هرگز مغز سالم را از درک تاثیرات آنها باز نمی دارد و شاید بتوانیم در یک نگاه کلی، تفاوت مغز انسان را با حیوانات در قدرت انتزاع و فرانگری آن دانست. بسیاری علل؛ چه علل مادی یا علل غایی یا فاعلی وجود دارد که چشم انسان نمی تواند آن را ببیند ولی مغز انسان میتواند با مشاهده تاثیرات، به آن پی ببرد.

مثلا از علل مادی غیر قابل مشاهده با چشم غیر مسلح، میتوان گلبول های سفید خون انسان و آنتی بادی های پروتئینی موجود در جریان خون را نام برد. از علل فاعلی که با چشم دیده نیمشود میتوان به جهان های موازی ای نام برد که هرچند با چشم ما دیده نمی شود ولی میتوان تاثیرات عمیق آنها را در اجزای مختلف کیهان مادی دید.(و در این میان تفسیر ثابت کیهانی مادی و یا مشاهدات خاص کوانتومی در جهان پیرامون ما مانند آزمایش تجربی دو شکاف و یا آزمون ذهنی گربه شرودینگر نشان دهنده تاثیر آنهاست. به قسمت پنجم این سلسله مباحث مراجعه شود.)

از علل غایی که قابل مشاهده با چشم غیر مسلح نیست میتوان به هدف از تکامل مادی چندین میلیارد ساله رو ی کره زمین اشاره کرد. مشخص است در محدوده عمر کم موجودات زنده، مشاهده هدف نهایی تکامل مادی ممکن نیست ولی بررسی این سیر، میتواند هدف را به ما نشان بدهد؛ هرچند این هدف یعنی ابزار هوش مادی هنوز کودکی در راه رسیدن به هدف نهایی است.(به فصل چهارم کتاب توهم بی خدایی نوشته سید احمد الحسن، مراجعه شود.)

پس عقل سالم، ندیدن را دلیلی بر نبودن نمیداند بلکه مشاهده هر اثر و تاثیر، آن را به سوی علت یابی در پس این تاثیرات میکند.

از موارد بسیار تاثیر گذار در مقابله با عوامل مهاجم در رقابت های ژنتیکی، سیستم ایمنی میزبان است. در قسمت پنجم این سلسله مباحث، به طور مفصل در مورد سیستم ایمنی و روش های تقویت آن، صحبت شد. ولی آیا فردی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد، دستش در رقابت با ویروس ها وباکتری ها و دیگر موارد بیماری زا بسته است؟

پیشرفت های عظیم علم پزشکی و روش های نوین درمانی، جواب رامنفیمیکند. دست انسان های امروزهر چقدر هم بدن ضعیفی داشته باشند، بسته نیست؛ بلکه علوم جدید میرود تا با ییچیده ترین روش های اکتشافی، از روش های نوین مانند سلول های بنیادی(قسمت هشتم این سلسله مباحث) و حتی تولید مغزمصنوعی، قدرتی دو چندان را به افراد ناتوان بدهد. در این تلاش بی وقفه با باز شدن درهایی که سالهای قبل اصلا قابل تصور نبود، روش های مختلف بازی و پردازش سیستم ایمنی گامی بلندی است، و همه آنها تلاشی مصنوعی از طرف انسان برای تقویت و اجرای خواسته هایی است که به صورت طبیعی وجود ندارد.

و این، در حقیقت انتخابی است که فراتر از انتخاب طبیعی، کوشش میکند نقش ساخته های دست بشر را بر عالم ما مسلط کند و نقش انسان را به عنوان تعیین کننده مسیر کیهان و زندگی خود مشخص کند.(گمان میکنی جرمی کوچکی؟! در حالی که جهانی بزرگتر در درون توست)و این تلاش هاست که در کنار کشفیات جدید فیزیک کوانتوم مانند آزمون ذهنی گربه شرودینگر و یا عدم قطعیت هایزنبرگ، از انسان، موجودی مختار و توانمند میسازد که آینده بشریت به دست خود اوست.

نقش تکامل مادی در کشف روش های جدید درمانی

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [11.04.20 01:37]
در رقابت تکاملی و ژنتیکی بقا، سیستم ایمنی بدن میزبان در مواجهه با عامل بیماری زا موادی را تولید میکند که به جنگ با ویروس و باکتری میرود. از خصوصویات سیستم ایمنی مهره داران، توانایی ایجاد حافظه ایمنی است. این حافظه ایمنی سبب می شود بدن میزبان در برابر تهاجم دوباره ویروس یا باکتری و دیگر عوامل بیماری زا مقاوم باشد. همه ما با بیماری هایی- که ایجاد ایمنی میکند- آشنا هستیم مثلا اگر کسی سرخک یا اوریون بگیرد تا پایان عمر علیه این بیماری ها مقاوم می شود. از همین فرایند در تولید واکسن هم استفاده میشود یعنی یک قطعه از عامل بیماری زا یا عامل بیماری زای ضعیف شده به داخل بدن میزبان وارد میشود و بدن میزبان با تولید حافظه ایمنی، علیه آن عامل بیماری زا، فرد را برای همیشه از ابتلا به آن، دور میکند. در این فرایند، عامل بیماری زا هم آرام نخواهد نشست و با ایجاد تغییرات ساختاری در بدن خود میتواند از دست سیستم ایمنی فرد، بگریزد و این حالت را در ویروس های جدیدی که در دهه های اخیر وارد زندگی انسان شده است مانند ویروس ایدز، مشاهده می کنیم.
هر کنش از طرف عامل بیماری زا یا سیستم ایمنی با واکنش از طرف رقیب ،مواجه میشود و آن را مقاوم تر میکند.

در این تلاش طبیعی، نقش تلاش مصنوعی و دلخواه انسان بسیار تاثیرگذار است علاوه بر تولید واکسن، انسان امروز با جمع آوری یا تولید آنتی بادی ها به جنگ با عوامل بیماری زا پرداخته است. انسان امروز با کمک پیشرفته ترین وسایل جمع آوری سلول ها و آنتی بادی ها میتواند پلاسما، سلول و حتی یک آنتی بادی خاص را از بدن فرد بیمار بیرون بکشد و آن را به بدن فرد نیازمند تزریق کند. و حتی از این هم فراتر رفته است به طوری که در بسیاری موارد، قادر است از روی آنتی بادی های پروتئینی، آنتی بادی های مصنوعی در مقادیر بسیار زیاد تولید کند(آنتی بادی بادی های منوکلونال) و امروز نقش این آنتی بادی های منوکلونال در درمان سخت ترین بیماری ها واضح است (از ریتوکسیماب و اوکرلیزوماب در بیماری ام اس تا درمان بسیاری از التهاب های خود ایمن در قسمت های دیگر بدن تا درمان بیماری های کشنده ای مانند انسفالیت یا التهاب مغزی خود ایمن)

مشخص است این آنتی بادی ها می توانند علیه ویروس یا باکتری مهاجم هم عمل کنند نمونه آن، تاثیر نسبی برخی از این آنتی بادی ها(تاسی لیزوماب) در درمان عفونت ویروسی جدید با کرونا ویروس بوده است.

اخیرا هم استفاده از آنتی بادی های تولید شده در فرد درمان شده از عفونت ویروس کرونا در تعدادی از بیماران، نتایج خوبی داشته است. ولی آنچه نباید از نظر دور کرد، توانایی عامل بیماریزا در ایجاد جهش های جدید در برابر همه روش های درمانی ماست به طوری که قبلا طی مقاله ای بیان شد در حال حاضر هشت نوع ویروس کرونا در کشور آمریکا شناسایی شده است! یعنی اگر روش های درمانی شما علیه یکی از این ویروس ها موثر باشد ممکن است اصلا روی ویروس های دیگر موثر نباشد.

پس باید به قدرت ژنهای خودخواه در تکامل خودش، آگاه بود. هر نوع اطمینان و آرامش بی مورد و فکر به تولید بیشتر و اقتصاد پویا در شرایط حاضر میتواند به قیمت جان میلیون ها انسان تمام شود.

ندیدن ویروس و ندیدن فرایندهای پیچیده تکاملی آن در رویارویی با درمان های حاضر، وجود ویروس را منتفی نمی کند بلکه باید با دیدن تاثیرات کشنده ویروس در این رقابت تکاملی باز و پیچیده، بسیار هوشیار و آگاه بود.
@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [12.04.20 13:41]
وقتی فهمیدی خطا کردی، برگرد، اصرار بر خطا خطای بزرگتری است!
آیا کرونا عذاب الهی است؟(کاری از دکتر زینب شمری)

شاید این قسمت بر بقیه زندگی تو و آینده آن، تاثیر داشته باشد!

یک اتفاق کوچک ممکن است تاثیر بزرگی داشته باشد مثلا ورق زدن یک برگه در کتاب ممکن است تاثیر زیادی بر همه کیهان داشته باشد!

اتفاقی در یک گوشه زندگی تو میتواند همه زندگی تو را تحت تاثیر قرار دهد مثلا بال زدن یک پروانه در برزیل، ممکن است تغییرات زیادی در تگزاس ایجاد کند.

این، تاثیر پروانه ای نامیده می‌شود

خوش آمدید به برنامه قهوه من.
من زینب شمری هستم و میخواهم در این قسمت به این سوال پاسخ دهم: آیا کرونا عذاب الهی است یا نه و ببینیم تاثیر پروانه ای چیست؟

تأثیر پروانه ای را دانشمند آب وهوا ادوارد لورانتس در سال1961 مطرح کرد و گفت آیا بال زدن پروانه ای در برزیل باعث تاثیراتی در ایالت تگزاس میشود یا نه؟ این اثر می گوید تغییر جزیی در شرایط دینامیکی اولیه، میتواند به نتایج وسیع و پیش بینی نشده در مناطق دور دست منجر شود. او از ماشین حساب عددی استفاده کرد تا پیشگویی بعدی را حدس بزند
در محاسبه اولیه به عدد 0.506 رسید که با مقدار دقیق محاسبات بعدی یعنی 0.506127 اندکی متفاوت بود.
و او به نتیجه و سناریویی کاملا متفاوت رسید.... (لورنتس در پژوهش بر روی مدل ریاضی بسیار ساده‌ای از آب و هوای جو زمین، به معادلهٔ دیفرانسیل غیرقابل حل رسید. وی برای حل این معادله از روش‌های عددی به کمک رایانه بهره جست. او برای این‌که بتواند این کار را در روزهای متوالی انجام دهد، نتیجه آخرین خروجی یک روز را به عنوان شرایط اولیه روز بعد وارد می‌کرد. لورنتس در نهایت مشاهده کرد که نتیجه شبیه‌سازی‌های مختلف با شرایط اولیه یکسان با هم کاملاً متفاوت است. بررسی خروجی چاپ شده رایانه نشان داده که رویال مک‌بی (Royal McBee)، رایانه‌ای که لورنتس از آن استفاده می‌کرد، خروجی را تا ۴ رقم اعشار گرد می‌کند. از آنجایی که محاسبات داخل این رایانه با ۶ رقم اعشار صورت می‌گرفت، از بین رفتن دو رقم آخر باعث چنین تأثیری شده بود. مقدار تغییرات در عمل گردکردن نزدیک به اثر بال‌زدن یک پروانه‌است. این واقعیت غیرممکن بودن پیش‌بینی آب و هوا در دراز مدت را نشان می‌دهد.)

اختلاف در عددها بسیار اندک بود. با مشاهده این اثر، نتیجه گیری شد تاثیرات انسان بر طبیعت زیاد است، مانند صنعت، که منجر به آزاد شدن دی اکسید کربن در جو میشود و باعث تغییرات در لایه جو و زمین میشود پس انسان می‌تواند بر محیط خود تاثیر بگذارد؛ چه به صورت مادی، روحی یا نفسانی
می تواند طی یک روز تاثیر عصبی بر اطرافیان داشته باشی و روز تو را سیاه کند! و نیز یک کلام زیبا مثلا از امام علی و یا رویارو شدن با فقیران و یتیمان و کمک به آنها می تواند شکل زندگی روز را زیبا کند.

امروز با مشکل بزرگ ویروس کرونا مواجه هستیم. آیا عذاب الهی یا تکامل بیولوژیک است؟

در قسمت قبلی به طور مفصل در مورد ویروس کرونا صحبت شد و دیدیم که محصول تکاملی، در ضمن نظریه تکامل است(در این مورد به مقاله مجله نیچر- که در کانال دکتر سید سلمان فاطمی منتشر شد- مراجعه شود) ولی آیا هدف دیگری از آن وجود ندارد؟

اگر با چوب و میخ، صندلی ای درست شود هدف از صندلی آن است که رویش بنشینی. به همین ترتیب اگر تکاملی طبیعی رخ دهد و باعث جهشی در یک ویروس شود، این جهش، علت و هدفی در پس آن هست.(نگاه خالص و خیره ماندن بر حوادث عالم مادی، و دور ماندن از علل ایجاد کننده آن؛ چه علت فاعلی یا علت غایی، کاری است که یک موجود ساده لوح و محدود انجام می دهد.

در پس حوادث روزمره زندگی ما نه تنها علت فاعلی مشخصی وجود دارد- که امروز دانشمندان فیزیک را به دلیلی ناتوانیشان در مشخص کرن آن در عالم مادی، به سوی نظریه چند جهانی کشانده است بلکه علت غایی خاصی هم هست یعنی همانطور که هدف غایی از صندلی، نشستن بر آن است در پس حوادث روزانه زندگی ما هم هدفی غایی مثلا آگاه کردن مردم به حادثه ای که در همین نزدیکی ها رخ داده است می باشد.)

در کتاب های مقدس آسمانی، بیاناتی در مورد آخرالزمان هست و می‌گوید طاعون و بیماری در میان مردم شایع می‌شود

در آن زمان در زمین گرسنگی شایع می شود و وبا یا طوفان یا بیماری یا ملخ ها یا خونریزی ایجاد شود یا در آن زمان، دشمنان آنها را در زمین شهرهایشان در هجوم و هر بیماری، محاصره می‌کنند.) انجیل- سفر ملوک- 1:37

از امام باقر ع روایت است: (بدانید قائم ع، مگر در زمان ترس شدید و زلزله ها و فتنه و بلایا و طاعونی که مردم را می زند، نمی آید) غیبت نعمانی جلد یک

ویروس کرونا عذاب الهی است
خدا اینگونه نکرد ما اینگونه کردیم!

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [12.04.20 13:41]
ولی بحث دیگری هست: آیا خدای مهربان کسی را عذاب می کند؟ علت اینکه عذاب فرود می آید چیست؟
(دروازه های عذاب را انسان خودش با کارهایش، به روی خود باز میکند. این مساله اسباب و مسببات است.
ارتباطی بین خدا و فروفرستادن عذاب به معنی فعلی مستقیم، وجود ندارد و آن، کاملا مانند بارانی است که وقتی همه اسباب آن فراهم باشد می‌بارد و مردم آن را فرو می فرستند.)( احمد الحسن)

خدا می تواند از آن مانع شود یا آن را متوقف سازد ولی این نیازمند اعجاز است ولی معجزه به صورت کور و بی هدف، نمی آید. پس این عذاب الهی، نتیجه کارهای خود ماست. چگونه میتوانیم عذاب خود را از میان ببریم تا حال ما به حال خوب، تبدیل شود؟

دو راه وجود دارد:

(خدا آنها را عذاب نمی کند در حالی که تو در میان آنها هستی و خدا آنها را عذاب نمیکند در حالی که بخشایش می‌خواهند)

تو در میان آنها هستی یعنی رسول یا خلیفه یا مهدی یعنی اگر تو از آنها دفاع کنی و بخواهی اذیت و آزار از آنها برداشته شود، خدا میتواند عذاب را از آنها بردارد

و راه دوم اینکه آنها درحال استغفار باشند و این استغفار اینطور نیست که بگویی استغفر الله، بلکه معنی این است که وقتی کسی خطا یا گناهی می کند و این گناه، دروازه عذاب را بر او باز می کند، استغفار یعنی اینکه مردم از آن گناه یا خطا برگردند و کلمات، بدون عمل فایده ای ندارد و اگر کسی، کس دیگری را آزار دهد باید از او بخواهد او را ببخشد و کلام کافی نیست.

(با توبه ای راستین، به درگه خدا توبه کنید) و اینها با کار است و فقط سخن نیست و این راه دوم بر طرف شدن عذاب است و قرآن می‌فرماید: (ما کسی را عذاب نمی‌کنیم تا آنکه رسولی را بفرستیم) و همانطور که قرآن مانند جریان خورشید و ماه در جریان است، این آیه در زمان مهدی و احمد الحسن علیه السلام هم هست.

این شبکه برهمه ادیان و حتی بی دین ها و بی خدایان باز است و می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند و این شبکه از ابتدا به روی همه ادیان و علما و حتی بی دین ها باز بوده است پس همه می‌توانند بیایند.

مهم نیست افکار و عقاید تو چیست بلکه بحث و پژوهش و تفکر در افکار دیگران مهم است پس امروز به سایت almahdyoon.com بیا و این آغاز امری جدید در زندگی توست، مانند بال زدن یک پروانه!

ممنون از پیگیری شما ان شاءالله در قسمت بعد شما را ببینم. https://www.youtube.com/watch?v=ChQFwChKPWw&fbclid=IwAR3dIyRhDhCn1V_XKQ7Rijg37LU4MgCswOZwJp91qoHjz-XcQAxIW8n97V8 @salmanfatemi
@

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [20.04.20 10:23]
تحقیقات انجام شده در آمریکا همچنین نشان می‌دهد که دست کم ۴۰ درصد افرادی که بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده و زیر دستگاه‌های تنفسی قرار گرفته بودند پس از نجات یافتن از بیماری نیاز به معاینه توسط متخصصان مغز و اعصاب نیاز پیدا کرده‌اند.

هنوز مشخص نیست که آیا اختلالات عصبی ناشی از ویروس کرونا چه مدت زمانی به طول خواهد انجامید و آیا بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه و دریافت داروهایی ویژه در این بخش می‌تواند در ایجاد اختلالات نقش داشته باشد یا خیر.

اما آنچه متخصصان مغز و اعصاب بر آن تاکید دارند این است که بازگشت به وضعیت عادی برای بیماران مبتلا به «کووید ۱۹» که دچار اختلالات مغزی شده‌اند بیشتر از بیمارانی که از حملات و سکته‌های قلبی یا مغزی نجات یافته‌اند، به زمان نیاز دارد.
https://farsi.euronews.com/2020/04/18/how-coronavirus-and-covid-19-disease-may-affect-the-human-brain
@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
نورون هاي مصنوعی می توانخم شدن فضا-زماناتوسوکسیمایدهمراهی میاستنی با برخی ساز درخواست ها جدا شودر آسمان هدیه های نادیدنویتامین کا و استخوانروش هایی ساده برای کاهش ابارداری بدون رحمکتاب زیست شناسی باورقارچ بی مغز در خدمت موجودتنفس بدون اکسیژنسم زنبور ، کلیدی برای وارتاثیر رو ح و روان بر جسمآیا هشیاری کوانتومی وجودصدای بم با فرکانس پایین، میگرن شدید قابل درمان اسمغز انسان برای شادمانی طتاثیر تغذیه بر سلامت روااهرام مصر از شگفتی های جهجوانان وطنچگونه میتوان با قانون جنخانواده پایداراختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی و کشف زبان هایاستیفن هاوکینگ در مورد هدرمان پوکی استخوانواقعیت تقویت شدهریشه های مشترک حیاتبحثی درباره هوش و تفاوتهگل خاردار، زیباستلوب فرونتال یا پیشانی مغتو با باورهایت کنترل میشسی و سه پل اصفهانتاریخ، اصیل نیست و ساخته آیا جهش های ژنتیکی، ویروطبیعت موجی جهانما بخشی از این جهان مرتبطمغز حریص برای خون، کلید تتاثیر درجه حرارت بر عملکای آنکه نامش درمان و یادشجریان انرژی در سیستم های نگاه محدود و تک جانبه، مشخطرات هوش مصنوعیارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسدرمان سرطان با امواج صوتبدون زمان، ماده ای وجود نواکسن سرطانراز تغییرگالکانزوماب، دارویی جدیمقاومت به عوارض فشار خون تومورهای نخاعیسیستم تعادلی بدنترک امروزآب زندگی است قسمت دومعلم ساختن برج های چرخانمباحث مهم حس و ادراکنقش مرکز تنفس سلولی در بیایا ابزار هوشمندی یا مغز حقیقت غیر قابل شناختارتباط غیرکلامی بین انساچالش کمبود اندام برای پیدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک بازی بلوغ چیستدرک دیگرانبرخی نرمش ها برای زانووزوز گوشزمان چیستپلاسمای غالبمنابع انرژی از نفت و گاز توپیراماتآزار دیگری، آزار خود استساختار فراکتال وجود و ذهتشنج عدم توازن بین نورون عادت دادن مغز بر تفکرمدل های ریز مغز مینی بریننقش خرچنگ های نعل اسبی دراگر نعمت فراموشی نبود بسحباب های کیهانی تو در تواز نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تمدن بشریدیدن خدا در همه چیزهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبه دنبال رستگاری باشیادآوری خواب و رویادردی که سالهاست درمان نشبررسي علل احتمالي تغيير زندگی در سیاهچالهپیوند سر، یکی از راه حلهامنبع هوشیاری کجاست قسمت تکنولوژی جدید که سلول هاافتخار انسانسرگردانیتعویض دارو در تشنجمقالاتنقشه مغزی هر فرد منحصر بهابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان روشی برای تبدیهوش عاطفی بیشتر در زنانبیمار مرکز تنفس سلولیکلید نزدیک و نگاه تو بر فذخیره ی شگفت انگیز اطلاعفیزیک و هوشیاریبشکه ای که ته نداره پر نمزیست، مرز افق رویداد هستپاسخ گیاهان در زمان خوردمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسممرز بین انسان و حیوان کجاتکامل زبانالگوبرداری از طبیعتشنا در ابهای گرم جنوب نیاثبت و دستکار ی حافظهچند روش ساده برای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید ای ال اسهیچ اندر هیچبیماری دیستروفی میوتونیکندر علیه سرطانرنگ کردن، حقیقت نیستفرایند پیچیده ی خونرسانیتفاوت ایستایی و تکاپوزبان جانسوزآلودگی هوا چالش قرن جدیدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممشاهده گر جدای از شیء مشاتاثیر فکر بر سلامتانفجار و توقف تکاملی نشاجهان ما میتواند به اندازنوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبحس و ادراک قسمت شصت و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز داستانها و مفاهیمی اشتباهزاران سال چشم های بینا وروبات ها قول میدهندبا هوش مصنوعی خودکار روبکیست کلوئید بطن سومقله برای دیدن نه برای به تلاشی برای درمان قطع نخاسفری به آغاز کیهانآینه در اینهشبکیه های مصنوعیمهربانی، شرط موفقیتمغز قلبتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استجهان پر از چیزهای جادویی نورون های ردیاب حافظهخونریزی مغز در سندرم کوواتصال مغز و کامپیوترهمراهی نوعی سردرد میگرنیاز روده تا مغزدر آستانه ی موج پنجم کوویویتامین کا در سبزیجاتروش جدید تولید برقبازگشایی مجدد مطب دکتر سکتاب طبیعت در قالب هندسهقبل از آغازتنها مانع در زندگی موارد سماگلوتید داروی کاهش دهنتاثیر روده بر مغزآیا واکنش های یاد گرفته وصرع و درمان های آنمیدان مغناطيسي زمین بشر مغز انسان برای شادمانی طتاثیر حرکات چشم بر امواج اولویت بندی ها کجاستجوانان وطنچگونه مغز ما، موسیقی را پخار و گلاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی یا حماقت طبیعاستیفن هاوکینگ در تفسیر درمان آرتروز با ورزش موضواقعیت خلا و وجود و درک مرژیم های غذایی و نقش مهم بحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانلوتیراستامتو باید نیکان را به دست بسیلی محکم محیط زیست بر انتازه های اسکیزوفرنی(جنوآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجطبیعت بر اساس هماهنگیما تحت کنترل ژنها هستیم یمغز در تنهایی آسیب میبینایمپلانت مغزیجراحی گردن همیشه برای دینگاه کلی نگردفاع از پیامبرارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیدرمانهای بیماری پارکینسبرنامه و ساختار پیچیده مواکسن سرطانراست دستی و چپ دستیگام کوچک ولی تاثیرگذارمقایسه رقابت و همکاریتومورهای ستون فقراتسیستم دفاعی بدن علیه مغز ترکیب آمار و ژنتیکآب زندگی است قسمت سومعلایم کمبود ویتامین E را مبتکران خودشکوفانقش نگاه از پایین یا نگاهایا بیماری ام اس (مولتیپحقیقت، آن چیزی نیست که جلارتروز یا خوردگی و التهاچالش دیدگاه های سنتی در بدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچادرک درست از خود و هوشیاریبرخی نرمش های گردنوسواس، بیماری استزمان و مکان، ابعاد کیهان پمبرولیزوماب در بیماری چمنابع انرژی از نفت و گاز توانایی مغز و دیگر اجزای آسيب میکروواسکولاریا آسساختار شبکه های مغزی ثابتشویق خواندن به کودکانعارضه جدید ویروس کرونا سمدیون خود ناموجودنقش داروهاي مختلف معروف اگر با مطالعه فیزیک کوانحباب هایی تو در تواز نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تصویر از سیاهچالهدیدگاه نارسای دوگانه ی مهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبه زودی شبکه مغزی به جای یاری خدا نزدیک استدرس گرفتن از شکست هابررسی مغز با امواج مادون زندگی زمینی امروز بیش از پیوندهای پیچیده با تغییرمنبع هوشیاری کجاست قسمت مدارک ژنتیکی چگونه انسانتکینگیافراد آغاز حرکت خودشان رسربازان ما محققا غلبه می تعامل انسان و هوش مصنوعیتاثیر ویتامین دی بر بیمانقشه های مغزی جدید با جزیابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز از مغز تدانش، قفل ذهن را باز میکنهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری لبر و نابینایی آنکلام و زبان، گنجینه ای بسذره ی معین یا ابری از الکفیزیک آگاهیبشریت از یک پدر و مادر نیزاویه نگاه ها یکسان نیستپختگی پس از چهل سالگي به منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل زبان انسان از پیشیالتهاب شریان تمپورالشناخت و معرفت، و نقش آن دثبت امواج الکتریکی در عصچندین ماده غذایی که ماننابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید برای میاستنی هیچگاه از فشار و شکست نتربیماری سلیاککوچ از محیط نامناسبرنگین کمانفرایند تکامل و دشواری هاتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزبان ریشه هایی شناختی اسآلودگی هوا و ویروس کروناشگفت زده و حیران باشمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممشاهده آینده از روی مشاهتاثیر مشاهده بر واقعیت بانقراض را انتخاب نکنیدجهان مادی، تجلی فضا در ذهنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استحس و ادراک قسمت شصت و دواز تکینگی تا مغز، از مغز دخالت در ساختار ژنهاهستي مادي ای که ما کوچکترروبات های ریز در درمان بیبا هر چیزی که نفس می کشد مکپسول ژری لاکتقله سقوطتلاشی تازه برای گشودن معسقوط درون جاذبه ای خاص، چآیندهشباهت مغز و کیهانموفقیت هوش مصنوعی در امتمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابجهان دارای برنامهجهان در حال نوسان و چرخشنوروپلاستیسیتی چیستخواندن ، یکی از شستشو دهناثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه ی پایه ایاز سایه بگذردر درمان بیماری مولتیپل ویتامین بی 12 در درمان دردروش صحبت کردن در حال تکامبازگشت از آثار به سوی خداکتاب، سفری به تاریخقبل از انفجار بزرگتنها در برابر جهانسندرم کووید طولانیتاثیر روزه داری بر سلامت آیا یک، وجود داردضایعه ی شبکه لومبوساکرالمیدان های مغناطیسی قابل مغز انسان رو به کوچک تر شتاثیر دوپامین و سروتونیناولین قدم شناخت نقص های خجواب دانشمند سوال کننده چگونه مغز پیش انسان یا همخارق العاده و استثنایی باختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستخوان های کشف شده، ممکدرمان ام اس(مولتیپل اسکلوالزارتان داروی ضد فشار رژیم های غذایی و نقش مهم بحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتو تغییر و تحولیسینوریپا داروی ترکیبی ضدتازه های بیماری پارکینسوآیا خداباوری محصول تکاملطعمه ی شبکه های ارتباط اجمانند آب باشمغز را از روی امواج بشناسایمپلانت مغزی و کنترل دو جستجوی متن و تصویر به صورنگاه انسان محدود به ادرادفاع در برابر تغییر ساختارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چدرماندگی به دلیل عادت کربرنامه ی مسلط ژنها در اختواکسن ضد اعتیادرجزخوانی هایی که امروز بگامی در درمان بیماریهای مقابله ی منطقی با اعتراضتوهم فضای خالیسکوت و نیستیترکیب حیوان و انسانآب، زندگی است(قسمت پنجم)علایم کمبود ویتامین E را متواضع باشنقش نظام غذایی در تکامل مایا بدون زبان میتوانیم تحقایق ممکن و غیر ممکنارزش های وارونهچاالش ها در تعیین منبع هودو داروی جدید برای میاستهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخدرک عمیق در حیواناتبرخی یونها و مولکول های میک پیام منفرد نورون مغزی زمان و گذر آن سریع استپنج اکتشاف شگفت آور در مومنابع انرژی از نفت و گاز توازن مهمتر از فعالیت زیآسیب ها ناشی از آلودگی هوسادیسم یا لذت از آزار دادتشخیص ژنتیکی آتروفی های عدم توقف تکامل در یک اندامدیریت اینترنت بر جنگنقش درختان در تکاملاگر تلاش انسان امروز براحد و مرزها توهم ذهن ماستاز واقعیت امروز تا حقیقتدژا وو یا اشنا پنداریهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبه زیر پای خود نگاه نکن بژن همه چیز نیستدست و پا زدن در سایه؟بررسی و اپروچ جدید بر بیمزندگی زودگذرپیوندی که فراتر از امکانمنبع هوشیاری کجاست قسمت مروری بر تشنج و درمان هایتکامل فردی یا اجتماعیافراد بی دلیل دوستدار تو سردرد میگرنتعامل انسان با هوش مصنوعصفحه اصلینقشه با واقعیت متفاوت اسابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز از مغز تدانش، یک انسان را ناسازگهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری های میتوکندریکلام، در تحولی شگفت آور بذرات کوانتومی زیر اتمی قفیزیکدانان ماشینی برای تبعد پنجمزاوسکا درمان گوشرپدیده خاموش روشن در پارکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل ساختار رگهای مغزی امواجی که به وسیله ی ماشیشناخت حقیقت یا آرزوهای گجلو رفتن یا عقبگردچندجهانیابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید برای کاهش وزنهیپرپاراتیروئیدیسمبیماری ضعف عضلات نزدیک بکوچک شدن مغز از نئاندرتارهبر حقیقیفرایند حذف برخی اجزای مغتفاوتهای جنسیتی راهی برازبان شناسی مدرن در سطح سلآلودگی هوا و پارکینسونشگفتی های نقشه ی ژنتیکیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممشاهدات آمیخته با اشتباهتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانواع سکته های مغزیجهان مرئی و نامرئینوار مغز در فراموشی هاابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودحس و ادراک قسمت شصت و ششاز تکینگی تا مغز، از مغز در میان تاریکی و روشناییهستی ما پس از شروعی چگال روبات کیانبا آتش، بازی نکن و بعد از کامپیوتر سایبورگقلب های سادهتلاشی جدید در درمان ام اسسلول های مغزی عامل پارکیآینده ی انسان در فراتر ازشباهت مغز با کیهان مادیموفقیت در تفکر استمغز مانند تلفن استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندجهان در حال ایجاد و ارتقانوروز یا روز پایانیخواب سالم عامل سلامتیاثرات فشار روحی شدیدهندسه ی رایج کیهاناز علم جز اندکی به شما دادر سال حدود 7 میلیون نفر ویتامین بی هفدهروشهای نو در درمان دیسک ببازگشت به ریشه های تکاملکتابخانهقبرستان ها با بوی شجاعتتنهاییسندرم گیلن باره به دنبال تاثیر روغن رزماری استنشاآیا کیهان می تواند یک شبیضایعه ی عروقی مخچهمیدان های کوانتومی خلامغز انسان رو به کوچکتر شدتاثیر دپاکین بر بیماری ماولین مورد PML به دنبال تکجواب سنگ اندازیچگونه هموساپينس بر زمین خبر مهم تلسکوپ هابلاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستروژن مانند سپر زنان ددرمان تومورهای مغزی با اواکنش های ناخودآگاه و تقرژیم ضد التهابیبحثی درباره احساسات متفاگلوله ی ساچمه ایلیروپریم داروی ترکیبی ضدتو جهانی هستی که خودش را سیگار عامل افزایش مرگ ومتازه های درمان ام اسآیا دلفین ها می تواند از ظهور امواج مغزی در مغز مصماه رجبمغز زنان جوانتر از مغز مرایمپلانت مغزی کمک میکند جستجوی هوشیاری در مغز مانگاه از بیرون مجموعهدقیق ترین تصاویر از مغز اارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدرها بسته نیستبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱واکسن علیه سرطانرحم مصنوعیگامی در درمان بیماریهای مقابله با کرونا با علم استوهم فضای خالی یا توهم فضسکوت، پر از صداترازودونآتاکسی فریدریشعلائم عصبی آلزایمر، با امجموعه های پر سلولی بدن منقش نظریه تکامل در شناساایا تکامل هدفمند استحل مشکلارزش های حقیقی ارزش های غنابینایی در نتیجه ی گوشی دو سوی واقعیتهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازدرگیری قلب در بیماری ویربرخی اثرات مضر ویتامین دیک پیشنهاد خوب برای آسان زمان و صبرپول و شادیمنابع انرژی از نفت و گاز توسعه هوش مصنوعی قادر اسآسیب روانی شبکه های اجتمسازگاری با محیط بین اجزاتشخیص آلزایمر سالها قبل عدم درکمداخله ی زیانبار انساننقش ذهن و شناخت در حوادث اگر خواهان پیروزی هستیحریص نباشاز کجا آمده ام و به کجا میدژاوو یا آشناپنداریهوش احساسیبه سیاهی عادت نکنیمژن همه چیز نیستدست کردن در گوشALS نگاهی کامل بر بیماری وبررسی ژنها در تشخیص بیمازندگی سلول در بدن، جدای اپیوستگی همه ی اجزای جهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرکز هوشیاری، روح یا بدن تکامل مادی تا ابزار هوشمافزایش قدرت ادراکات و حسسردرد میگرن در کودکانتعداد کلی ذهن ها در جهان سوالات پزشکینقص های سیستمی ایمنیابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز از مغز تدائما بخوانهوشمندی کیهانبیماری های مغز و اعصاب و کلرال هیدرات برای خوابانذرات کوانتومی زیر اتمی قفال نیکوبعد از کرونازبان فرایند تکاملی برای پروژه ی ژنوم انسانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل شناخت انسان با کشفامیوتروفیک لترال اسکلروشناخت درون، شناخت بیرون؛جلوتر را دیدننه ناامیدی بلکه ارتقاابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید برای ای ال اسهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماریهای تحلیل عضلانی اکوچکی قلبروی و منیزیم در تقویت استفراتر از دیوارهای باورتقلید مرحله ای نسبتا پیشزبان شناسی نوین نیازمند آلزایمرشگفتی های زنبور عسلمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممطالبه ی حق خودتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انیس بی کسانجهان مشارکتینوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستحس و ادراک سی و هفتماز تکینگی تا مغز، از مغز در مانهای کمر دردهشت توصیه برای کاستن از دروح و آب حیاتبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش مرگ و میر ناشی از ابقلب و عقلتمایل زیاد به خوردن بستنسلول های بنیادیآینده ی علم و فیزیک در60 ثشباهت کیهان و مغزمولکول ضد پیریمغز مادران و کودکان در زممولتیپل اسکلروز در زنان مغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عجهان ریز و درشتنورالژیخواب سالم عامل سلامتی و یاثرات مفید قهوههندسه بنیادینازدواج های بین گونه ای، ردرمان نگهدارنده ی اعتیادویتامین دی گنجینه ای بزرروشهای شناسایی قدرت شنوابازخورد یا فیدبککجای مغز مسئول پردازش تجقدم زدن و حرکت دید را تغیتنهایی رمز نوآوری استسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا گذشته، امروز وآینده ضایعات در عصب زیر زبانیمیدان بنیادین اطلاعاتمغز ایندگان چگونه استتاثیر داروهای ضد التهاب اولین مورد پیوند سر در انجوسازی مدرنچگونه هوشیاری خود را توسخدا موجود استاختلالات مخچههوش مصنوعی الفاگواسرار آفرینش در موجدرمان تشنجواکنش به حس جدیدرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وبحثی درباره احساساتی غیرگلوئونلیس دگرامفتامین یا ویاستو جدای از کیهان نیستیسیاهچاله هاتبدیل پلاستیک به کربن و سآیا دلفین ها میتوانند باظرف باید پر شود چه با چرک ماپروتیلینمغزهای کوچک بی احساسایمپلانت نخاعی میتواند دحفره در مغزنگاه از دور و نگاه از نزددل به دریا بزنارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبرین نت به جای اینترنتواکسنی با تاثیر دوگانه ارحم مصنوعیگاهی لازم است برای فهم و ملاحظه های اخلاقی دربارهتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)سکته مغزیترازودونآتاکسی مخچه ای خودایمنعلت خواب آلودگی بعد از خومجرم، گاهی قربانی استنقش هورمون های تیروئید دایجاد احساساتحلقه های اسرارآمیزارزش حقیقی زبان قسمت اولناتوانی از درمان برخی ویدولت یا گروهکهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه مغز خزندگان خودت اجازدرگیری مغز در بیماری کویبرخی اختلالات عصبی مثانهیک آلل ژنتیکی که از نئاندزمان واقعیت است یا توهمپول و عقیدهمنابع انرژی از نفت و گاز توسعه برخی شغل ها با هوش آسیب عصب پا به دنبال اعتیستم با شعار قانون بدترین تشخیص ایدزعدالت برای من یا برای همهنقش روی و منیزیم در سلامتاپل ویژن پرو در تشخیص بیمنخستین روبات های زنده ی جحرکات چشم، ترجمه کننده ی از کسی که یک کتاب خوانده دگرگونی های نژادی و تغییهوش احساسیبه سخن توجه کن نه گویندهژن هوش و ساختارهای حیاتی دست آسمانفقر داده ها در هوش مصنوعیبررسی بیماری التهابی رودزندگی، مدیریت انرژیپیام های ناشناخته بر مغز منبع هوشیاری کجاست قسمت مرکز حافظه کجاستتکامل مداومافزایش مرگ و میر سندرم کوسردرد میگرنی در کودکانتعذیه ی ذهنپیامهای کاربراننقص در تشخیص هیجانات عامابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکینگی تا مغز از مغز تداروهای مصرفی در ام اسهوشیاری و وجودبیماری وسواسکم کردن کالری روشی سودمنذرات کوانتومی زیر اتمی قفاکسیبتبعد از کرونازبان متغیرپروژه ی ژنوم انسانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسمومیت دانش آموزان بی گتکامل، نتیجه ی برنامه ریامید نیکو داشته باش تا آنشناسایی تاریخچه ی تکاملیجمجمه انسان های اولیهنه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت بیست و چهاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید برای دیابتهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری، رساله ای برای سلکوچکترین چیز یک معجزه اسرویا و واقعیتفرد موفقتقلید از روی طبیعتزبان، نشان دهنده ی سخنگو آملودیپین داروی ضد فشار شانس یا نتیجه ی تلاشمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممطالبی در مورد تشنجتاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت ماشه ایجهان معنانوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارحس و ادراک- قسمت پنجاه و از تکینگی تا مغز، از مغز در محل کار ارزش خودت را بو هر کس تقوای خدا پیشه کنروح در جهانی دیگر استبا خدا باشکاهش التهاب ناشی از بیماقلب یا مغزتمایز یا کشف یگانگیسلول های بنیادی منابع و اآینده با ترس جمع نمیشودشباهت زیاد بین سلول هاي عآیا فراموشی حتمی استشباهت زیاد بین سلول هاي عمواد کوانتومی جدید، ممکنمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملجهان شگفت انگیزنوسانات کوانتومی منبع ماخواب عامل دسته بندی و حفطاثرات مفید روزه داریهندسه در پایه ی همه ی واکاسکلت خارجی در درمان اختدرمان نابینایان آیا ممکنویروس مصنوعیروشی برای بهبود هوش عاطفبازسازي مغز و نخاع چالشی کرونا چه بر سر مغز می آورقدرت مردمتنبیه چقدر موثر استسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا پیدایش مغز از روی تصاضرورت زدودن افکارمیدازولام در درمان تشنج مغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اولین هیبرید بین انسان و جامعه ی آسمانیچگونه واکسن کرونا را توزخدا نور آسمان ها و زمین ااختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک های باسرار بازسازی اندام هادرمان جدید ALSواکسن های شرکت فایزر آمررژیم غذایی ضد التهابیبخش فراموش شده ی حافظهگمان میکنی جرمی کوچکی در لا اکراه فی الدینتو دی ان ای خاص ميتوکندريسیاهچاله های فضایی منابعتبدیل تراکت صوتی مصنوعی آیا دست مصنوعی به زودی قاعقل مجادله گرماجرای جهل مقدسمغز، فقط گیرندهایمان به رویاحق انتخابنگاه از درون قفس یا بیروندلایلی که نشان میدهد ما بارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندرون قفس یا بیرون از آنبرای یک زندگی معمولیوابستگی یعنی قلادهرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرگاهی مغز بزرگ چالش استملاحظات بیهوشی قبل از جرتوهم چیستسال سیزده ماههتراشه ها روی مغزآتش منبع انرژیعماد الدین نسیمی قربانی محل درک احساسات روحانینقش هورمون زنانه استروژنایران بزرگحمله ویروس کرونا به مغزارزش حقیقی زبان قسمت دومناتوانی در شناسایی چهره دوچرخه در کاهش دردهای کمهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نقاش بنگردرگیری مغز در بیماران مببرخی اصول سلامت کمرزمان پلانکپوست ساعتی مستقل از مغز دمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه های سازمان بهداشت آسانی موفقیتستم، بی پاسخ نیستتصویر خورشید یا خود خورشعسل طبیعی موثر در کنترل بنقش روزه داری در سالم و جاپی ژنتیکنرمش های مفید برای درد زاحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز آغاز خلقت تا نگاه انسادانش قدرت استهوش در طبیعتبهبود حافظه پس از رخدادهژن یا نقشه توسعه مغز و نقدست بالای دستفلج نخاعی با الکترودهای بررسی سیستم تعادلی بدن ازندان ذهنیپیدایش زبانمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرکز حافظه کجاستتکامل چشمافزایش سرعت پیشرفت علوم سردرد و علتهای آنتغییرسایتهای دیگرنقطه ی رسیدن به قلهابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً حس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروهای ام اسهوشیاری و افسردگیبیماری کروتز فیلد جاکوبکمالگرایی دشمن پیشرفترفتار مانند بردهفاجعه ی جهل مقدسبعد از کرونا دلخوشی بیهوزبان مشترک ژنتیکی موجوداپروانه ی آسمانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسمومیت دانش آموزان، قماتکثیر سلول در برابر توقف امید نجاتشناسایی سلول های ایمنی اجنین مصنوعینه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانحس و ادراک قسمت بیست و یکاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید ضد میگرنهدف یکسان و مسیرهای مختلبیندیشکووید نوزده و خطر بیماری رویا و کابوسفرد یا اندیشهتقلید از طبیعتزبان، وسیله شناسایی محیطآموزش نوین زبانشانس یا تلاشمنبع هوشیاری در کجاست؟ قمطالعه ای بیان میکند اهدتاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت نگاری مغز نشان میدجهان هوشمندنوار مغز، مفید و بی خطرابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه چشمی مراقب و نگهباحس و ادراک- قسمت بیست و پاز تکامل تا مغز از مغز تا در چه مرحله ای از خواب ، روفور و فراوانیروح رهاییبا طبیعت بازی نکنکاهش حافظه هرچند فرایندیقلب دروازه ی ارتباطتمدن قدیمی ای در جنوب ایرسلول های بدن تو پیر نیستنآیا ممکن است موش کور بی مشجاعت و ترسموجود بی مغزی که می تواندمغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان جهانی که نه با یک رخداد و نوشیدن چای برای مغز مفید خودآگاهی و هوشیارياثرات مضر ماری جواناهندسه زبانِ زمان استاسکار، لگوی هوشمنددرمان های اسرار آمیز در آویروس های باستانی، مغز مروشی جدید در درمان قطع نخبحتی علمی درباره تمایل بکریستال هاقدرت و شناخت حقیقتتهدیدهای هوش مصنوعیسندرم پای بی قرارتاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا آگاهی پس از مرگ از بیضرب المثل یونانیمکان زمان یا حافظه زمانمغز ابزار برتر بقاتاثیر درجه حرارت بر مغزاولین تصویر در تاریخ از سجاودانگی مصنوعیچگونه آن شکری که می خوریمخدا بخشنده است پس تو هم باختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک های باصفهان زیبادرمان جدید میگرن با انتی واکسن کووید 19 چیزهایی که رژیم غذایی ضد دردبخش های تنظیمی ژنومگنجینه ای به نام ویتامین لاموژین داروی ضد اوتیسم؟تو در میانه ی جهان نیستی سیاهچاله ها، دارای پرتو تبدیل سلولهای محافط به سآیا رژیم غذایی گیاهی سلاعقل سالمماجرای عجیب گالیلهمغزتان را در جوانی سیم کشاین پیوند نه با مغز بلکه حقیقت قربانی نزاع بین بی نگاه از درون مجموعه با نگدنیا فریب و سرگرمیارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددرون آشفته ی تو و ظاهر خنبرای پیش بینی آینده مغز دواسطه ها د رمسیر ایجاد مغرساناها و ابر رساناها و عگاهی جهت را عوض کنممانتین یا آلزیکسا یا ابتوهم و خیالسانسور از روی قصد بسیاری تراشه ی هوش مصنوعی در مغزآثار باستانی تمدن های قدعوامل موثر در پیدایش زبامحل درک احساسات روحانی دنقش ویتامین K در ترمیم اسایرادهای موجود در خلقت بحمایت از طبیعتارزش حقیقی زبان قسمت سومنادیدنی ها واقعی هستنددوچرخه سواری ورزشی سبک و هوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نقاش بنگردرگیری مغزی در سندرم کووبرخی اطلاعات روانشناسی مزمان به چه دلیل ایجاد میشپوشاندن خود از نورمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه های غیر دارویی در سآشنا پنداریستون فقرات انسان دو پا جلتصویر در هم تنیدگی کوانتعشق درونی به یگانگی خلقتنقش رژیم غذایی بر رشد و اابتدا سخت ترین استنرمش های مفید در سرگیجهحس متفاوتاز انفجار بزرگ تا انفجار دانش محدود به ابعاد چهارهوش عاطفی قسمت 11بهداشت خوابژن ضد آلزایمردستورالعمل مرکز کنترل بیفلج بل، فلجی ترسناک که آنبررسی علل کمر درد در میانزونیسومایدپیر شدن حتمی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرکز خنده در کجای مغز استتکامل و ارتقای نگاه تا عمافسردگی و اضطراب در بیماسردرد به دلیل مصرف زیاد متغییر الگوی رشد مغزی با زنقطه ای بود و دگر هیچ نبوابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز از مغز تداروهای تغییر دهنده ی سیهوشیاری کوانتومیبیماری گیلن باره و بیمارکمردردرفتار وابسته به شکلفاصله ها در مکانیک کوانتبعد از کرونا دلخوشی بیهوزبان چهار حرفی حیات زمینپرواز از نیویورک تا لوس آمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسیر دشوار تکامل و ارتقاتأثیر نیکوتین سیگار بر مامید جدید بر آسیب نخاعیشواهدی از نوع جدیدی از حاجنگ هفتاد و دو ملت همه را نه جنگ و نه خونریزیابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت بیست و دواز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید ضد الزایمرهدف یکسان، در مسیرهای متبیهوش کردن در جراحی و بیمکودک هشت ساله لازم است آدرویا و خبر از آیندهفرد حساس از نظر عاطفی و بتقویت استخوان در گرو تغذزدودن نقص از هوش مصنوعیآمارهای ارائه شده در سطح شاهکار قرنمنبع هوشیاری در کجاست؟(قمعماری، هندسه ی قابل مشاتاثیر ویتامین دی بر بیماانتقال ماده و انرژیجهان هوشیارنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزارهای بقا از نخستین ههمیشه اطمینان تو بر خدا بحس و ادراک- قسمت شصت و چهاز تکامل تا مغز، از مغز تدر ناامیدی بسی امید استوقاحت و تمسخر دیگرانروزه داری متناوب، مغز را بالاترین هدف از دولتکاهش دوپامین عامل بیماریقلب روباتیکتمدن پیشرفته ی پیشینیانسلول بنیادی و ای ال استمدن بشری و مغز اخلاقیسلول بنیادین از مخاط بینآیا ما کالا هستیمشرکت نورالینک ویدیویی ازموجودات مقهور ژنها هستندمغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استجهانی که از یک منبع، تغذینوعی سکته مغزی ، وحشتناک خودآگاهی و هوشیارياجزای پر سلولی بدن انسان هندسه، نمایشی از حقیقتاساس انسان اندیشه و باور درمان های بیماری آلزایمرویرایش DNA جنین انسان، برروشی جدید در درمان نابینبحث درباره پیدایش و منشا کریستال زمان(قسمت اولقدرت کنترل خودتو یک معجزه ایسندرم پس از ضربه به سرتاثیر رژیم گیاهخواری بر آیا امکان بازسازی اندامهضررهای مصرف شکر و قند بر مکانیک کوانتومی بی معنی مغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دارو برای آتاکسی فجایی برای یاد گرفتن باقی چگونه انتظارات بر ادراک خدای رنگین کماناختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخورددرمان جدید کنترل مولتیپلواکسن کرونا و گشودن پنجرراه فراری نیستبخش بزرگی حس و ادراک ما اگوهر با نظر دیگران سنگ نملایو دوم دکتر سید سلمان فتوقف؛ شکستسیاهچاله و تکینگی ابتدایتبر را بردارآیا رژیم غذایی گیاهی سلاعقلانیت بدون تغییرماده ی تاریکمغزتان را در جوانی سیمکشاین اندوه چیستحقیقت آنطور نیست که به نظنگاه حقیقی نگاه به درون ادنیای شگفت انگیز کوانتومارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددروغ نگو به خصوص به خودتبرای اولین بار دانشمندانوبینار اساتید نورولوژی درستگاری محدود به یک راه نگذر زمان کاملا وابسته به من کسی در ناکسی دریافتم توهم وجودسانسور بر بسیاری از حقایتراشه ی بیولوژِیکآرامش و دانشعوامل ایجاد لغت انسانی و محدودیت چقدر موثر استنقش ژنتیک در درمان اختلاایستادن در برابر آزادی بحوادث روزگار از جمله ویرارزش خود را چگونه میشناسنادانی در قرن بیست و یکم،دوپامین قابل حل در آبهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نادیدنی ایمان بیاوریک جهش ممکن است ذهن انساندرگیری مغزی در سندرم کووبرخی بیماری ها که در آن بزمان شگفت انگیزپیموزایدمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه هایی در مصرف ماهیآشنا پنداریستارگانی قبل از آغاز کیهتصویر زیبا از سلولعشق، شلوغ کردن نیستنقش رژیم غذایی در رشد و اابتدایی که در ذهن دانشمننرمش های موثر در کمردردحس چشایی و بویاییاز بار خود بکاه تا پرواز دانش بی نهایتهوش عاطفی قسمت نهمبوزون هیگز چیستژنها نقشه ایجاد ابزار هودغدغه نتیجه ی نادانی استفلج خواببرطرف کردن خشونت را از خازونا به وسیله ویروس ابله پیشینیان انسان از هفت میمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ چیستتکامل و ریشه ی مشترک خلقتافسردگی و ساختار مغزسردرد تنشنتغییر دیگران یا تغییر خونقطه بی بازگشتابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروهای ضد بیماری ام اس وهوشیاری سنتی یا هوشیاری بیماری آلزایمر، استیل کوکمردرد ناشی از تنگی کانارفتار اجتماعی انسان، حاصفاصله ی همیشگی تصویر سازتفکر قبل از کارزبان نیاز تکاملی استپروتئین های ساده ی ابتدامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسئول صیانت از عقیده کیستأثیر نگاه انسان بر رفتاامید درمان کرونا با همانشواهدی از دنیسوان(شبه نئجنگ و تصور از جنگچه زیاد است بر من که در ایابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت بیست و سواز تکینگی تا مغز از مغز تداروی سل سپتهدف از تکامل مغزبیهوشی در بیماران دچار اکودک ایرانی که هوش او از رویا بخشی حقیقی از زندگی فردا را نمیدانیمتقویت حافظه یا هوش مصنوعسفر فقط مادی نیستآن چیزی که ما جریان زمان شاهکار شش گوشمنبع خواب و رویامعنی روزهتاثیر ویروس کرونا بر مغز انتروپی و هوشیاریجهان های بسیار دیگرنوار عصب و عضلهابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه به آنچه داری، خوشنحساسیت روانی متفاوتاز تکامل تا مغز، از مغز تدر هم تنیدگی مرزها و بی موقت نهيب هاي غير علمي گذشروزه داری و التهاب زیانبباهوش ترین و با کیفیت تریکاهش سن بیولوژیکی، تنها قلب را نشکنقوی تر باشتمدن زیر آبسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا ما تنها موجودات زنده شربت ضد خلطمورد نادر همپوشانی دو بیمغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشجهانی در ذهننیکولا تسلاخودت را از اندیشه هایت حفاجزایی ناشناخته در شکل گهنر فراموشیاستفاده از مغز، وزن را کمدرمان های بیماری اس ام ایویشن پروروشی جدید در درمان سکته مبحثي درباره هوش و تفاوتهکریستال زمان(قسمت دوم)قدرت انسان در نگاه به ابعتو یک جهان در مغز خودت هسسندرم جدایی مغزتاثیر رژِیم غذایی بر میگآیا انسان با مغز بزرگش اخضررهای شکر بر سلامت مغزمکانیزمهای دفاعی در برابمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دروغجایی خالی نیستچگونه به سطح بالایی از هوخدایی که ساخته ی ذهن بشر اختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی درمان جدید ای ال اس، توفرواکسن کرونا از حقیقت تاتراه نجاتبخش بزرگتر کیهان ناشناختگویید نوزده و ایمنی ساکتلبخند بزن شاید صبح فردا زتولید مولکول جدید توسط هسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتحریک عمقی مغزآیا راهی برای رفع کم آبی عقیده ی بی عملماده ی خالیمغط یک گیرنده استاین ایده که ذرات سیاهچالحقیقت افرادنگاه دوبارهدنیایی پر از سیاهچاله ارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی مورددریای خدابرای تمدن سازی، باید در بوجود قبل از ناظر هوشمندرشته نوروایمونولوژی و نقگذشته را دفن کنمن پر از تلخیمتوهم وجودساهچاله ها تبخیر نمیشودتربیت کودکان وظیفه ای مهعواملی که برای ظهور لغت امحدودیت های حافظه و حافظنقش گرمایش آب و هوا در هماکنون را با همه ی نقص هایحکمت الهی در پس همه چیزاز فرد ایستا و متعصب بگذرنازوکلسیندورترین نقطه ی قابل مشاههوش مصنوعی به کمک هوش طبیبه هلال بنگریک رژیم غذایی جدید، می تودرگیری اعصاب به علت میتوبرخی بیماری های خاص که بدزمزمه ات مانده در گوشمپیموزایدمنابع انرژی از نفت و گاز توضیحی ساده در مورد هوش مآشناپنداری چیستسخن نیکو مانند درخت نیکوتصویر زیبای اصفهانعصب حقوق نورولوونقش زنجبیل در جلوگیری از ابتذال با شعار دیننرمشهای مهم برای تقویت عحس و ادراک (قسمت اول )از بحث های کنونی در ویروسدانشمندان موفق به بازگردهوش عاطفی قسمت هفتمبوزون هیگز جهان را از متلژنها ، مغز و ارادهذهن ما از در هم شکستن منبفلج خواب چیستبزرگ فکر کنزیان غذاهای پرچربپیشرفت های جدید علوم اعصمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ و میر پنهانتکامل ابزار هوش ، راه پر اقلیت خلاقسردرد سکه ایتغییر دادن ژنها آیا روزی نمیتوان با بیرون انداختنابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی فامپیریدین یا نورلهوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری الزایمرکمردرد و علل آنرقیبی قدرتمند در برابر مفتون های زیستیتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزبان و کلمه حتی برای کسانپروتز چشممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسئولیت جدیدتأثیر شیرینی های حاوی لوامیدوار باش حتی اگر همه چشیشه ی بازالتی و سیلیکونجنگ داده هانه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت بیستماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی ضد چاقیهدف از خلقت رسیدن به ابزابیوگرافیکودکان میتوانند ناقل بی رویا تخیل یا واقعیتفرزندان زمان خودتقویت سیستم ایمنیسفر نامه سفر به بم و جنوب آنچه ناشناخته است باید ششاید گوشی و چشمی، آماده شمنتظر نمان چیزی نور را بهمعادله ها فقط بخش خسته کنتاثیر ژنها بر اختلالات خانتظار گذر تندباد؟جهان هایی در جهان دیگرنوار عصب و عضلهابزارهای بقای موجود زندههمیشه داناتر از ما وجود دخفاش کور و انسان بینا؟از تکامل تا مغز، از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومیوقتی فهمیدی خطا کردی برگروزه داری و بیمار ی ام اس باور و کیهان شناسیکایروپاکتیک چیستباید از انسان ترسیدکار امروز را به فردا نیندقیچی ژنتیکیتمدنی قدیمی در شمال خلیج سلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا مصرف مولتی ویتامین هشش مرحله تکامل چشمموسیقی نومغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاجهان، تصادفی نیستنیاز به آموزش مجازی دیجیخودروهای هیدروژنیاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر حفظ گرهاستفاده از نظریه ی تکامل درمان های جدید میگرنواقعیت فیزیکی، تابعی از ريتوکسيمب در درمان ام اسبحثی جالب درباره محدودیتکریستال زمان(قسمت سوم)قدرت ذهنتو کجای جهانیسندرم دزدی ساب کلاوینتاثیر سلامت دستگاه گوارشآیا احتمال دارد رویا از آضعیف و قویما انسانها چه اندازه نزدمغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین سلول مصنوعیجاذبهچگونه باغبانی باعث کاهش خدایا جز تو که را دارمادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیردرمان جدید سرطانواکسن کرونا ساخته شده توراه های جدید برای قضاوت ربخش دیگری در وجود انسان هگوش دادن بهتر از حرف زدنلحظات خوش با کودکانتولید مثل اولین ربات های سیاهچاله ی تولید کنندهتحریک عمقی مغز در آلزایمآیاما مقهور قوانین فیزیکعلم و ادراک فقط مشاهده ی ماده ای ضد التهابینفرت، اسیب به خود استاین ابتدای تناقض هاستحقیقت انساننگاهی بر قدرت بینایی درادنیا، هیچ استارتباط از بالا به پایین مهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی درک فرد دیگر و رفتارهای ابرای خودآگاه بودن تو بایوراپامیل در بارداریرشد مغز فرایندی پیچیده اگریه ی ابر، رمز طراوت باغمن بی من، بهتر یاد میگیرمتوهم بی خداییسایه ی هوشیاریترجمه ای ابتدایی از اسراعوارض ازدواج و بچه دار شدمخچه فراتر از حفظ تعادلنقش پیش زمینه ها و اراده اکوییفلکسحافظه میتواند بزرگترین داز مخالفت بشنونباید صبر کرد آتش را بعد ديدن با چشم بسته در خواب هوش مصنوعی به شناسایی کابه کدامین گناه کشته شدندیکی از علل محدودیت مغز امدرب بسته با غیر خود باز مبرخی توجهات در ببمار پارزنان باهوش ترپیچیدگی های مغزمگسمنابع انرژی از نفت و گاز تیوتیکسن داروی ضد جنونآشتی بهتر استسخن و سکوتتصویربرداری فضاپیمای آمعصب سیاتیکنقش زبان در سلطه و قدرت اابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ماشین باید نتایج را پحس و ادراک (قسمت دوم )از تلسکوپ گالیله تا تلسکدانشمندان نورون مصنوعی سهوش عاطفی قسمت یازدهبی نهایت در میان مرزهاژنهای مشترک بین انسان و وذهن چند جانبه نیازمند نگفلج دوطرفه عصب 6 چشمبزرگ شدن مغز محدود به دورزیباترین چیز در پیر شدنپیشرفت در عقل است یا ظواهمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ و میر بسیار بالای ناشتکامل تکنولوژیاقیانوس نادانیسردرد عروقی میگرنتغییر زودتر اتصالات مغزینمیتوان بر سیاه سیاه نوشابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو حس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی لیراگلوتیدهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری ای شبیه آلزایمر و کمردرد با پوشیدن کفش منارموزی از نخستین تمدن بشرفروتنی معرفتیتفکر خلا ق در برابر توهم زبان و بیان نتیجه ساختماپروتز عصبی برای تکلممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمسئولیت در برابر محیط زیتئوری تکامل امروز در درمامیدواریشکل های متفاوت پروتئین هجنبه های موجی واقعیتنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقای موجود زنده از نعناعحس و ادراک قسمت دهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی ضد چاقیهر چیز با هر چیز دیگر در تبیوگرافیکودکان خود را مشابه خود ترویا حقی از طرف خدافرضیه ای جدید توضیح میدهتلقین اطلاعات و حافظهسفر به مریخ در 39 روزآنچه واقعیت تصور میکنیم شاید درست نباشدمنتظر زمان ایده آل نشومعجزه های هر روزهتاثیر کلام در آیات کلام باندوه در دنیا استجهان یکپارچهنوار عصب و عضلهابزارهای بقای از نخستین همیشه راهی هستاز تکامل تا مغز، از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومی و پوقتی پر از گل شدی خودت را روزه داری سلول های بنیادبابا زود بیاکار با یگانگی و یکپارچگیقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتمرکز و مدیتیشنسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا مغز تا بزرگسالی توسعششمین کنگره بین المللی سموسیقی هنر مایع استمغز و سیر تکامل ان دلیلی تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودجهش های ژنتیکی مفید در ساچیز جدید را بپذیرخورشید مصنوعیاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر رها شدن از وابستگیاستفاده از هوش مصنوعی در درمان های جدید در بیماری واقعیت چند سویهریه زغالیبحثی در مورد نقش ویتامين کشف مکانیسم عصبی خوانش پقدرت عشقتو کز محنت دیگران بی غمیسندرم سردرد به دلیل افت فتاثیر عصاره تغلیظ شده گیآیا احتمال دارد رویا از آطلوع و حقیقتما انسانها چه اندازه نزدمغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر درجه حرارت بر عملکاوکرلیزوماب داروی جدید شجاذبه و نقش آن در شکلگیریچگونه تکامل مغزهای کنونیخسته نباشی بابااداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم درمان جدید سرطانواکسن آلزایمرراه های جدید برای قضاوت ربخشیدن دیگران یعنی آرامشگوشه بیماری اتوزومال رسسلرزش ناشی از اسیب به عصبتولید یا دریافت علمسیاره ی ابلهانتداوم مهم است نه سرعتآگاهی فراتر از آگاهیعلم و روحماده، چیزی نیستنقاشی هایی با بوی گذشته یاینکه به خاطرخودت زندگی حقیقت اشیانگاهی بر توانایی اجزاي بدندان ها را مسواک بزنید تارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازدرک نیازمند شناخت خویش ابرای رشد، باید از مسیر خطورزش هوازی مرتب خیلی به قرشد مغز علت تمایل انسان بگربه شرودینگر و تاثیر مشمننژیتتوهم تنهاییآرامش و سکونسایه را اصالت دادن، جز فرترس و آرمان هاعید نوروز مبارکمخچه ، فراتر از حفظ تعادلنقش آتش در رسیدن انسان بهاکسی توسین و تکامل پیش احافظه های کاذباز نخستین همانند سازها تنبرو و انرژی مداومدی متیل فومارات(زادیوا)(هوش مصنوعی تعاملیبه امید روزهای بهتریافته های نوین علوم پرده درختان چگونه بر تشکیل اببرخی توصیه ها برای واکسیزنجیرها را ما باید پاره کپیچیدگی های مغزی در درک زمنابع انرژی از نفت و گاز تیک و اختلال حرکتیآغاز فرایند دانستنسخن پاک و ثابتتصور ما ازمشکلات و واقعیعضلانی که طی سخن گفتن چقدنقش زبان در سلطه و قدرت اابزار هوش در حال ارتقا ازچرا مردم با زندگی میجنگنحس و ادراک قسمت 67از تلسکوپ گالیله تا تلسکدانشمندان یک فرضیه رادیکهوش عاطفی قسمت پنجمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرژنهای هوش ، کدامندذهن هوشیار در پس ماده ی مفن آوری های جدید علیه شنابزرگ شدن تقریبا ناگهانی زیباترین چیز در افزایش سپیشرفت ذهن در خلاقیت استمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ و سوال از قاتلتکامل جریان همیشگی خلقتالکترومغناطیس شنوایی و هسرطان کمیت گراییتغییر عمودی سر انسان از پنمای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پحس و ادراک قسمت هجدهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی تشنجی دربارداریهیچ چیز همیشگی نیستبیماری ای شبیه ام اس مولتکنفرانس تشنج هتل کوثر اصرمز و رازهای ارتباط غیر کفروتنی و غرورتفاوت مغز انسان و میمون هزبان و بیان، در سایه پیشرپرورش مغز مینیاتوری انسامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمستند جهان متصلتئوری تکامل در پیشگیری و امیدواری و مغزشکل پنجم مادهجنسیت و تفاوت های بینایینهایت در بی نهایتابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو حس و ادراک قسمت دوازدهماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی ضد تشنج با قابليت تهر جا که جات میشه، جات نیبیان ژن های اسکیزوفرنی دکودکان را برای راه آماده رویاها از مغز است یا ناخوفساد اقتصادی سیتماتیک درتلاش ها برای کشف منابع جدسفر تجهیزات ناسا به مریخ آنچه حس می کنیم، نتیجه ی شایسته نیست در جیب خود قرمنحنی که ارتباط بین معرفمعجزه ی چشمتاثیر کپسول نوروهرب بر ناندوه دردی را دوا نمیکندجهان یکپارچهنوار عصب و عضله مهم در تشابزارهای دفاعی و بقای موهمیشه عسل با موم بخوریماز تکامل تا مغز، از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومی و دوقتی تو از یاد گرفتن باز روزهای بد باقی نمیماندوقتی ریشه ها عمیقند از چیروزهای سختباد و موجکارهای کوچک، بی ارزش نیسقانون مندی نقشه ژنتیکی متمرکز بر هدفسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا همه جنایت ها نتیجه بیصبور باشمیهمانهای ناخوانده عامل مغز کوانتومیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزجهش های ژنتیکی غیر تصادفچیزی منتظر شناخته شدنخوش قلبی و مهربانیاحتیاط در تعویض داروهاهنر، پر کردن است نه فحش داستفاده از انرژی خلادرمان های جدید سرطانواقعیت چیستریواستیگمینبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف مکانیسمی پیچیده در بقضاوت ممنوعتو پیچیده ترین تکنولوژی سوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریک ترین بخش شبآیا برای تولید مثل همیشه طلای سیاهما اکنون میدانیم فضا خالمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر درجه حرارت بر عملکايندگان چگونه خواهند دیدجبران از دست رفته هاچگونه جمعیت های بزرگ شکل خطا در محاسبات چیزی کاملادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استدرمان دارویی سرطان رحم بواکسن ایرانی کرونا تولیدراه پیروزی در زندگی چیستبخشش، عقلانی یا غیر عاقلگوشت خواری یا گیاه خواریلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتولید پاک و فراوان انرژیسیاره ابلهانتداخل مرزها و صفات با بینآپومورفین در پارکینسونعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهماده، چیزی بیش از یک خلا چقدر به چشم اعتماد کنیماینکه خانواده ات سالم باحقیقت تنها چیزی است که شانگاهت را بلند کنده روش موفقیتهوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مدرک و احساسبرای زندگی سالم، یافتن تورزش هوازی ، بهترین تمریرشد در سختی استگزیده ای از وبینار یا کنفمنابع انرژي پاک سرچشمه حتوهم جداییآرامش(سکوت) stillness و تکاپوساخت سلول عصبی حتی پس از تسلیم شدن از نورون شروع معامل کلیدی در کنترل کارآمخچه ابزاري که وظیفه آن فنقش انتخاب از طرف محیط، ناکسکاربازپین در درمان تشحافظه و اطلاعات در کجاست از نخستین همانند سازها تچت جی پی تیدین اجباریهوش مصنوعی در کامپیوترهابه بالا بر ستارگان نگاه کیاد گرفتن مداومدرختان اشعار زمینبرخی درمان های Spinal Muscular Atزندگی فعال و مثبت روند آلپیوند قلب خوک، به فرد دچامنابع انرژی از نفت و گاز تیکاگرلور داروی ضد انعقاآغاز فصل سرما و دوباره تکسختی ها رفتنی استتصور از زمان و مکانغم بی پایاننقش سجده بر عملکرد مغزابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالحس و ادراک قسمت 74از تکنیکی تا مغز از مغز تدانشمندان ژنی از مغز انسهوش عاطفی قسمت اولبی ذهن و بی روحژنهای حاکم بر انسان و انسذهن و شیمی بدنفناوری هوش مصنوعی نحوه خبزرگترین خطایی که مردم مزیر فشار کووید چه باید کرپیشرفتی مستقل از ابزار همنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ انتقال است یا نابود شتکامل داروینی هنوز در حاالکتروتاکسی(گرایش و حرکسرعت فکر کردن چگونه استتغییرات منطقه بویایی مغزنمایش تک نفرهابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برحس و ادراک قسمت هشتماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید ALSهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری اسپینال ماسکولار کنگره بین المللی سردرد درمز گشایی از اتصالات مغزفرگشت و تکامل تصادفی محض تفاوت ها و تمایزها کلید بزبان و تکلم برخی بیماریهپرکاری تیروئیدمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمشکل از کجاستتئوری جدید، ویران کردن گامیدی به این سوی قبر نیستشکرگزار هر چیزی باش که داجنسیت و تفاوت های بینایینهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث حس و ادراک قسمت سوماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی ضد تشنج با قابليت تهر حرکت خمیده می شود و هر بیان حقیقتکوری گذرای ناشی از موبایرویاهای پر رمز و حیرتی درفشار و قدرتتلاش های جدید در ALSسفر دشوار اکتشافآنها نمیخواهند دیگران راشادی، پاداش انجام وظیفهمنشأ اطلاعات و آموخته ها معجزه ی علمتاثیر کپسول نوروهرب بر تاندوهگین نباش اگر درب یا جهان کنونی و مغز بزرگترینوار عصب و عضله تعیین محلخفاش با شیوع همه گیری جدیابعاد و نیازهای تکاملیهمیشه، آنطور نیست که هستاز تکامل تا مغز، از مغز تدر هر سوراخی سر نکنویتنام نوعی کرونا ویروس روش مقابله مغز با محدودیباد غرور و سر پر از نخوت وکاربرد روباتهای ريزنانوقانون گذاری و تکاملتمرکز بر امروزسلام تا روشناییتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش مصنوعی می تواند نصبر لازمه ی پیروزی استمیوتونیک دیستروفیمغز آیندگان چگونه است ؟تاثیر گیاهخواری بر رشد و انسانیت در هم تنیده و متصجهش های بیماری زا، معمولچیزی خارج از مغزهای ما نیخوش خیالی و خوش بینیاحساس گذر سریعتر زمانهوموارکتوس ها ممکن است داستفاده از سلول های بنیادرمان های رایج ام اسواقعیت چیستریاضیات یک حس جدید استبحثی در مورد حقیقت فضا و کشف ارتباط جدیدی از ارتبقطار پیشرفتتو آرامش و صلحیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی من و تو و گرد و غباآیا بزرگ شدن مغز فقط در دطوفان فقر و گرسنگی و بی سما از اینجا نخواهیم رفتمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یجدا کردن ناخالصی هاچگونه جمعیت های بزرگ شکل خطا در محاسبات چیزی کاملادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیردرمان زخم دیابتی با تکنوواکسن اسپایکوژنراه انسان شدن، راه رفتن وبدون پیر فلکگیلگمش باستانی کیستلزوم گذر انسان از حدها و تولید اندام با چاپ سه بعدسیاره ابلهانترقی واقعی یا شعار ترقیآپومورفین در پارکینسونعلم به ما کمک میکند تا موماست مالینقش قهوه در سلامتیاینترنت بدون فیلتر ماهواحقیقت خواب و رویاچالش هوشیاری و اینکه چرا دهن، بزرگترین سرمایههوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسدرک کنیم ما همه یکی هستیمبرخی ملاحظات در تشنج های ورزش و میگرنرشد، رسیدن به یک هدف نیستگزارش یک مورد جالب لخته ومنابع انرژی از نفت و گاز توهم جدایی و توهم علمآزمون تجربی، راهی برای رساخت شبکه عصبی مصنوعی با تست آر ان اس دز میاستنی گعادت همیشه خوب نیستمخچه تاثیر گذار بر حافظهنقش اتصالات بین سلولهای اگر فقط مردم میفهمیدند کحافظه و اطلاعات در کجاست از نخستین همانند سازها تچت جی پی تیدین، اجباری نیستهوش مصنوعی در تفکر خلاق ابه بالاتر از ماده بیندیشیاد بگیر فراموش کنیدرد و درسبرخی روش های تربیتی کودکزندگی هوشمند در خارج از زپیوند مغز و سر و چالشهای منابع بی نهایت انرژی در دتیروفیبان موثر در سکته ی آغاز مبهم آفرینشسرنوشتتصادف یا قوانین ناشناختهغم بی پایاننقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت حس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز و از مغز دانشمندان پاسخ کوانتومی هوش عاطفی قسمت دهمبی سوادی در قرن 21کفش و کتابذهن تو همیشه به چیزی اعتقفیلمی بسیار جالب از تغییبزرگترین درد از درون است زیرفون داروی ضد ام اسپپوگستمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگ تصادفیتکامل داروینی هنوز در حاالکترودهای کاشتنیسطح آگاهی، رخدادهای زندگتغییرات مغز پس از 40 سالگیچند نرمش مفید برای کمردرابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ حس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید s3 در درمان ام هیچ وقت خودت را محدود به بیماری اضطراب عمومیکنگره بین المللی سردرد درمز پیشرفت تواضع است نه طفراموش کارها باهوش تر هستفاوت ها را به رسمیت بشنازبان و شناخت حقیقت قسمت چپرتوهای صادر شده از سیاهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمشکلات نخاعیتا 20 سال آینده مغز شما به امیدی تازه در درمان سرطاشکست حتمیجهل مقدسچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیحس و ادراک قسمت سی و هشتماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی ضد تشنج توپیراماتهرچیز با یک تاب تبدیل به بیداری و خواب کدام بهتر اکی غایب شدی تا نیازمند دلفضا و ذهن بازتلاش های جدید در درمان فرسفرنامه سفر به بم و جنوب آنژیوگرافی از مغزشب سیاه سحر شودمنشاء کوانتومی هوشیاری امعجزه ی علم در کنترل کرونتاثیر کپسول نوروهرب بر ساندام حسی، درک از بخش هایجهان کاملی در اطراف ما پرنوبت کودکانخلا، حقیقی نیستابعاد اضافه ی کیهانهمکاری یا رقابتاز تکامل تا مغز، از مغز تدر والنتاین کتاب بدید هماز تکامل تا مغز، از مغز تدر یک فراکتال هر نقطه مرکویتامین E برای فعالیت صحروش های صرفه جویی در ایجابار مغز بر دو استخوانکاربرد روباتهای ريز، در قانون جنگلتمساح حد واسط میان مغز کوسلاح و راهزنیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش مصنوعی زندگی بشرصبر و واقعیتمیگرن و پروتئین مرتبط با مغز اندامی تشنه ی انرژی اتاثیر انتخاب از طرف محیط انسانیت در برابر دیگرانجهش تمدنی عجیب و شگفت انسچیزی شبیه نور تو نیستخوشبختی چیستاحساسات کاذبهورمون شیرساز یا پرولاکتاستفاده از سلول های بنیادرمان های علامتی در ام اسواقعیت های متفاوتریتوکسیماببحثی در مورد عملکرد لوب فکشف جمجمه ای درکوه ایرهوقطره قطرهتو افق رویداد جهان هستیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی و نورآیا تکامل و تغییرات ژنتیطوفان زیباییما اشیا را آنطور که هستندمغز بزرگ چالشهای پیش روتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یجدایی خطای حسی استچگونه حافظه را قویتر کنیخطای ادراک کارماادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها ددرمان سرگیجه بدون نیاز بواکسن اسپایکوژن ضد کروناراه بی شکستبدون بار گذشتهگیاه بی عقل به سوی نور میلزوم سازگاری قانون مجازاتولید سلولهای جنسی از سلسیب یکسان و دیدگاه های متتروس جریان انرژیآب زندگی است قسمت چهارمعلم بدون توقفماست مالی با هوش انسانینقش مهاجرت در توسعه نسل اایندرالحقیقت در علم، هرگز نهایی ارتباط شگفت مغز انسان و فچالش هوشیاری و اینکه چرا دو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا در ازای بیماریدرک احساسات و تفکرات دیگبرخی مرزهای اخلاق و علوم ورزش بهترین درمان بیش فعز گهواره تا گورگشایش دروازه جدیدی از طرمنابع انرژی از نفت و گاز توهم جسمآزمون ذهنی گربه ی شرودینساخت شبکه عصبی با الفبای تشنچ پانایوتوپولوس تشنج عادت کن خوب حرف بزنیمدل همه جانبه نگر ژنرالینقش تیروئید در تکامل مغزاگر میدانی مصیبت بزرگتر حافظه و اطلاعات در کجاستاز نخستین همانند سازها تنتایج نادانی و جهلدیوار همه اش توهم بودهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه جای محکوم کردن دیگران یادگیری مهارت های جدید ددرد باسن و پا به دلیل کاهبرخی سلولهای عصبی در تلازندگی و داراییپیوند اندام از حیوانات بمنابع جدید انرژیتکنولوژی های جدید و حالتإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَسریع دویدن مهم نیستتضادهای علمیغیرقابل دیدن کردن مادهنقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا واحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان اولین سلول مصنهوش عاطفی قسمت دومبی شرمیکل اقیانوس در یک ذرهذهن خود را مشغول هماهنگیفیروز نادریبسیاری از مجرمان، خودشانزیرک ترین مردمپایان، یک آغاز استمنبع هوشیاری کجاست قسمت مرگی وجود نداردتکامل داروینی هنوز در حاالگو نداشتیمسعی کن به حدی محدود نشویتغییرات آب و هوایی که به چند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید لنفوم و لوکمیهیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری بیش فعالیکنترل همجوشی هسته ای با هرمز بقای جهش ژنتیکیفراموشی همیشه هم بد نیستتفاوت های بین زن و مرد فقزبان و شناخت حقیقت قسمت اپرتوزایی از جسم سیاهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمشکلات بین دو همسر و برخیتا بحر یفعل ما یشاامگا سه عامل مهم سلامتشگفت نیست من عاشق تو باشمجهان فراکتالچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استحس و ادراک قسمت سی و ششماز تکینگی تا مغز- از مغز داروی ضد جنون در درمان تیهز ذره، یک دنیاستبیست تمرین ساده برای جلوکیهان خود را طراحی میکندفضای قلب منبع نبوغ استتلاش های جدید در درمان سرسفرنامه سفر به بم و جنوب آنان که در قله اند هرگز خشبیه سازی میلیون ها جهان مهمان ناخواندهمعجزه در هر لحظه زندگیتاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژی بی پایان در درون هرجهان پیوستهنور از عمق تاریکیخلا، خالی نیستابعاد بالاترهمانند سازی در انساناز تکامل تا مغز، از مغز تدر کمتر از چند ماه سوش جدویتامین E در چه مواد غذایروش هایی برای کم کردن اضطبار بزرگ ایستادن بر دو پاکاش شرف اجباری بود یا حتیقانون جنگلتنفس هوازی و میتوکندریسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش ارثی دریافتی از پصبر بسیار بایدمیگرن و خوابمغز انسان ایا طبیعتا تماتاثیر احتمالی عصاره تغلیانسان، گونه ای پر از تضادجهشهای مفید و ذکاوتی که دنکاتی در مورد تشنجخوشبختی دور از رنج های ماخلاق و علوم اعصابهوش فوق العاده، هر فرد اساستفاده از سلول های بنیادرمان ژنتیکی برای نوآوریواقعیت و مجازریسدیپلام تنها داروی تایبحثی درباره هوش و تفاوتهکشف جدید تلسکوپ جیمز وبلمس کوانتومیتو انسانی و انسان، شایستسوخت هیدروژنی پاکتاریکی خواهد ترسیدآیا جنین انسان، هوشمندی طولانی ترین شبما به جهان های متفاوت خودمغز بزرگ و فعال یا مغز کوتاثیر درجه حرارت بر عملکای نعمت من در زندگیمجریان انرژی در سیستم های نگاه من، نگاه تو و یا حقیخطای حسادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملدرمان سرگیجه بدون نیاز بواکسن دیگر کرونا ساخته شرابطه تشنج و اوتیسمگیاه خواری و گوشت خوار کدلزوم سازگاری قانون مجازاتولترودینسیر آفرینش از روح تا مغز تری فلوپرازینآب زندگی است قسمت هفتمعلم در حال توسعهماشین دانشنقش میدان مغناطیسی زمین ایا کوچک شدن مغزانسان الحقیقت راستین انسان علم بارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا دو بیماری روانی خود بزرگ هوش مصنوعی از عروسک بازی بقای حقیقی در دور ماندن ادرک تصویر و زبان های مخلتبرخی نکات از گاید لاین پرورزش در کمر دردزمین در برابر عظمت کیهانپل جویی اصفهانمنابع انرژی از نفت و گاز توهمات و شناخت حقیقتآزمون ذهنی گربه شرودینگرساختن آیندهتشنج چیستعادت کردن به نعمتمدل هولوگرافیک ژنرالیزهنقش حفاظتی مولکول جدید داگر نیروی مغناطیس نباشد حافظه ی هوش مصنوعیاز نشانه ها و آثار درک شدنجات در راستگوییدیوار، از ابتدا توهم بودهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه خوبی های دیگران فکرکنیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدرد زانو همیشه نیاز به جربرخی سيناپسها طی تکامل و زندگی بی دودپیوند اندام حیوانات به امناطق خاص زبان در مغزتکنولوژی و پیشرفتافت فشار خون ناگهانی در وسریعترین کامپیوتر موجودتظاهر خوابیده ی مادهغرور و علمنقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خوحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان تغییر میدان مغهوش عاطفی قسمت سومبی عدالتی در توزیع واکسن کلمات بلند نه صدای بلندذهن سالمفیزیک مولکولها و ذرات در بسیاری از بیماری های جدیزیست شناسی کل در جزء فراکپاکسازی مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت مراحل ارتقای پله پله کیهتکامل داروینی هنوز در حاالگو و عادت را بشکن و در اشلیک فراموشیتغییرات تکاملی سر انسان چند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سحس و ادراک قسمت پنجماز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید میاستنی گراویهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری تی تی پیکنترل جاذبهرمز جهانفراموشی و مسیر روحانیتفاوت های تکاملی در مغز وزبان و شناخت حقیقت قسمت دپرسش و چستجو همیشه باقی امنبع هوشیاری کجاست؟(قسممشکلات روانپزشکی پس از ستاول کف پا و حقیقتاما شما از دید خفاش کور هشگفت انگیز بودن کیهانجهان قابل مشاهده بخش کوچنون و القلمابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزحس و ادراک قسمت سیزدهماز تکینگی تا مغز- از مغز دارویی خلط آورهزینه ای که برای اندیشیدرویای شفافبیش از نیمی از موارد انتقکیهانِ هوشیارِ در حال یاقفس ذهنتلاش های جدید شرکت نورالسفرنامه سفر به بم و جنوب آنزیم تولید انرژی در سلوشبیه سازی سیستم های کوانمهندسی ژنتیک در حال تلاش معرفت و شناختتاثیر کتامین در درمان پاانرژی تاریکجهان پیوستهنور درونخلاصه ای از مطالب همایش ماتفاق و تصادفهمجوشی هسته ای، انرژِی باتوبان اطلاعات و پلِ بینهمراه سختی، اسانی هستاز خود رها شودر آرزوهایت مداومت داشتهویتامین کاروش هایی برای جلوگیری از بار سنین ابزار هوشمندی اکتاب گران و پرهزینه شد ولقانونمندی و محدودیت عالمتنفس هوازی و میتوکندریسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش سریعی که بدون احسصد قدح، نفتاده بشکستمیگرن سردردی ژنتیکی که بمغز انسان برای ایجاد تمدتاثیر ترکیبات استاتین (سانعطاف پذیری مکانیسمی علجهشهای مفید و ذکاوتی که دچگونه مولکول های دی ان ایخانه ی تاریکاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی می تواند بر احاستفاده از سلول های بنیادرمان پوکی استخوانواقعیت و انعکاسریشه های مشترک همه ی موجوبحثی درباره هوش و تفاوتهکشتن عقیده ممکن نیستلووفلوکساسینتو با همه چیز در پیوندیسودمندی موجودات ابزی بر تاریخ همه چیز را ثبت کردهآیا جهان ذهن و افکار ما مطی یکصد هزار سال اخیر هرچما با کمک مغز خود مختاريممغز بزرگترین مصرف کننده تاثیر درجه حرارت بر عملکای همه ی وجود منجریان انرژی در سیستم های نگاه مادی غیر علمی استخطر آلودگی هواارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمردرمان سرگیجه بدون داروواکسن دیگری ضد کرونا از درادیوی مغز و تنظیم فرکانگیرنده باید سازگار با پیلزوم عدم وابستگی به گوگل تومورها و التهاب مغزی عاسیستم تخلیه ی مغز بینشی نتری فلوپرازینآب زندگی است قسمت اولعلم راهی برای اندیشیدن امبانی ذهنی سیاه و سفیدنقش محیط زندگی و مهاجرت دایا این جمله درست است کسیحقیقت غیر فیزیکیارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا دو بار در هفته ماهی مصرف هوش مصنوعی از عروسک بازی بلندی در ذهن ما درک بلندیدرک حقیقت نردبان و مسیری برخی نرمش ها برای درد زانوزن حقیقی معرفت و شناختزمین زیر خلیج فارس تمدنی پل خواجو اصفهانمنابع انرژی از نفت و گاز توکل بر خداآزادی عقیده، آرمانی که تساختن آینده، بهترین روش تشنج و حرکات شبه تشنجی قاعادت بد را ترک کنمدل هولوگرافیک تعمیم یافنقش حیاتی تلومر دی ان آ داگر نعمت فراموشی نبود بسحافظه انسان و حافظه ی هوشاز نظر علم اعصاب یا نرووسنخاع ما تا پایین ستون فقردید تو همیشه محدود به مقدهوش مصنوعی درمانگر کامپیبه خودت مغرور نشویادگرفتن، آغاز حرکت است دردهای سال گذشته فراموش برداشت مغز ما از گذر زمانزندگی در جمع مواردی را برپیوند سر آیا ممکن استمناطق خاصی از مغز در جستجتکنولوژی جدید که سلول هاافت هوشیاری به دنبال کاهسرگیجه از شایعترین اختلاتظاهری از ماده است که بیدغربال در زندگینقش غذاها در کاهش دردهای ابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان روش هاي جدیدی هوش عاطفی قسمت ششمبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلوزاپین داروی ضد جنونذهت را روی چیزهای مفید متفیزیک هوشیاریبسیاری از بیماری های جدیزیست شناسی باور حقیقت یا پارادوکس ها در علممنبع هوشیاری کجاست قسمت53مرز مرگ و زندگی کجاستتکامل زبانالگوی بنیادین و هوشیاریشلیک فراموشیتغذیه بر ژنها تاثیر داردچند جهانی و علمابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان حس و ادراک قسمت پنجاهاز تکینگی تا مغز از مغز تداروی جدید آلزایمرهیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری دویککندر در بیماریهای التهابرمز جهان خاصیت فراکتالفراموشی آرمانتفاوت های زبانی سرمنشا تزبان و شناخت حقیقت قسمت سپرسشگری نامحدودمنبع هوشیاری کجاست؟(قسممشکلات روانپزشکی در عقب تابوهای ذهنیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهجهان موازی و حجاب هانوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودحس و ادراک قسمت ششماز تکینگی تا مغز- از مغزتدارویی ضد بیش فعالی سیستهزینه سنگین انسان در ازاروان سالمبیشتر کمردردها نیازی به کیست هیداتید مغزقفس را بشکنتلاش هایی در بیماران قطع سفرنامه سفر به بم و جنوب آواز خواندن در قفس، نشانشبکه های مصنوعی مغز به درمهندسی بدنمغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توجهان پر از چیزهای اسرار آنوروفیبروماتوزخلاصه ای از درمان های جدی