دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

تاثیر ویروس کرونا بر مغز و سیستم عصبی مرکزی

یافته جدید محققان در خصوص تاثیر ویروس کرونا برمغز و سیستم عصبی عضلانی
علائم جدیدی که در بیماران مبتلا به بیماری کووید۱۹ مشاهده شده است از تاثیر ویروس کرونا بر عملکرد مغز و دستگاه عصبی انسان حکایت دارد.

پزشکان هنگام معاینه و معالجه بیماران در نیویورک که شاخص‌‌ترین ایالت آمریکا از حیث آلودگی به ویروس کرونا و شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ به حساب می‌آید جدا از تب،‌ سرفه،‌ بدن درد و تنگی نفس نشانه‌های جدیدی از تاثیر مخرب ویروس کرونا بر سلامت انسان‌ها یافته‌اند که نشان می‌دهد مغز و سیستم عصبی بیماران نیز به نوعی درگیر این بیماری می‌شوند.

از جمله مشخصه‌های این یافته جدید ابتلا به نوعی گیجی،‌ فراموشی و حتی تشنج ناشی از فشار عصبی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است که موارد متعدد آن در ایالت نیویورک مشاهده شده است؛ به نحوی که برخی بیماران حتی نمی‌دانند کجا هستند و برای چه در بیمارستان به سر می‌برند یا اینکه هم اکنون در چه سالی هستیم.

این علائم در اغلب موارد به کمبود اکسیژن در خون ربط داده می‌شود اما مشاهده شده که این اختلال حافظه در برخی از بیماران با توجه به سطح درگیری ریوی با ویروس چندان تناسبی ندارد.

“جنیفر فرونترا”،‌ متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان دانشگاهی لانگون در بروکلین،‌ یکی از بخش‌های قدیمی شهر نیویورک معتقد است که با توجه به یافته‌های جدید،‌ مسئله درگیر شدن مغز و سیستم عصبی هنگام ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا هم اکنون به صورت جدی در دست بررسی و تحقیق قرار گرفته است.

تاثیر کرونا بر التهاب مغز
بر اساس برخی نتایج تحقیقات اولیه در این خصوص که هفته گذشته در ژورنال انجمن پزشکان آمریکا منتشر شد در ۳۶ درصد از ۲۱۴ بیمار چینی مبتلا به کووید ۱۹ علائمی حاکی از درگیر شدن سیستم عصبی مشاهده شده است که از تضعیف و محو شدن قدرت بویایی و چشایی و دردهای عصبی تا تشنج و سکته مغزی را شامل می‌شود.

در ژورنال پزشکی نیوانگلند،‌ از معتبرترین و قدیمی‌ترین ژورنال‌های پزشکی که در آمریکا منتشر می‌شود نیز با استناد به تحقیقات پزشکان فرانسوی در استراسبورگ آمده است که بیش از نیمی از ۵۸ بیمار مبتلا به «کووید ۱۹» که در بخش مراقبت‌های ویژه بوده و تحت معاینه قرار گرفته‌اند از اختلال عصبی و گیجی رنج می‌بردند.

بر اساس این تحقیق اسکن‌های مغزی از افراد یاد شده نشان داده است که آنها به التهاب در ناحیه مغز دچار شده‌اند.

اس. اندرو جوزفسون، رئیس بخش عصب شناسی دانشگاه سانفرانسیسکو در ایالات کالیفرنیا در این خصوص به خبرگزاری فرانسه گفت: «همه می‌گویند که این بیماری در واقع یک اختلال تنفسی است اما بر آنچه برای ما بسیار ارزشمند و مهم است یعنی مغز نیز تاثیرگذار است.»

ویروس ها چگونه بر مغز تاثیر می‌گذارند
به گفته این پزشک متخصص اگر دچار گیجی و سردرگمی شدید و احساس کردید که در اندیشیدن و فکر کردن نیز با مشکل روبرو هستید حتما برای معاینات بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

بر این اساس با استناد به توصیه‌های این پزشک متخصص نسخه تجویز شده قبلی مبنی بر اینکه تنها در صورت بروز علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کنید دیگر چندان معتبر نیست.

در کل برای ویروس‌ شناس‌ها زیاد تعجب آور نیست که نوع جدید ویروس کرونا مغز و سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار دهد زیرا این نوع ارتباط پیش از این نیز در نوع تاثیر دیگر ویروس‌ها از جمله ویروس عامل بیماری ایدز یا «اچ آی وی» (HIV) بر دستگاه عصبی مشاهده شده است.

ویروس‌ها از دیدگاه میشل تولیدانو،‌ عصب شناس کلینیک تخصصی مایو در ایالت مینه‌سوتا در آمریکا از دو راه بر مغز و سیستم عصبی تاثیر می‌گذارند:

یکی از طریق ایجاد پاسخ ایمنی غیر طبیعی به نام «طوفان یا شوکِ سیتوکین» است که باعث التهاب مغز می شود: به این بیماری «آنسفالیتِ خود ایمنی» نیز گفته می شود. راه دوم عفونت مستقیم مغز است که آنرا «آنسفالیت ویروسی» می‌نامند. مغز بواسطه آنچه حفاظ «خونریزی درونی» است محافظت می‌شود که از دیگر نقش‌های آن مسدود کردن راه نفوذ خارجی است اما این حفاظ در پی ابتلا به ویروس قابل نفوذ خواهد شد.
روش سوم درگیری سیستم عصبی از طریق واکنش نامناسب سیستم ایمنی خود فرد علیه سلول های عصبی و پوشش سلول های عصبی است. یک مورد بیماری گیلن باره پس از بهبود از بیماری کووید 19 گزارش شده است (در این بیماری سلول های عصبی محیطی مورد هجوم سلول های ایمنی بدن قرار می گیرندبیماری خود ایمن و پوشش این سلول ها تخریب می شود.)
طبق گزارشی- که روی 214 بیمار در بیمارستان ووهان چین انجام شد- 36.4% بیماران دچار آسیب سیستم عصبی مرکزی، 24.8% دچار بیماری سیستم عصبی محیطی و 10.7% دچار ضایعات اسکلتی و عضلانی شدند.
https://www.medscape.com/viewarticle/928903

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [11.04.20 01:37]
ابزارهای بقای موجود زنده از نخستین همانند سازها تا مغز، از مغز تا ابزارهای بقای ویروس کرونا(قسمت سیزدهم)
نقش پلاسمای بیماران درمان شده در درمان بیماران
آیا در مقابله با ژن های خودخواه ویروس کرونا میتوان به روش های درمانی فعلی به طور کامل اطمینان کرد؟!

در قسمت های قبلی به طور مفصل در مورد رقابت تکاملی میان موجودات زنده صحبت شد. از آنجا که مغز با هماهنگ و همراه کردن همه دریافت های حسی و پردازش آن به سوی واکنش مناسب، قادر است اطلاعات حسی دریافت شده از دستگاه های مختلف بدن را با هم هماهنگ سازد میتواند با دیدی یکپارچه جوانب زیادی از خطرات موجود بر موجود زنده را درک و پردازش کند و به این ترتیب، قادر است شایسته ترین واکنش را بر اساس معیارهای بقای مادی در نبرد رقابتی میان ژن های خودخواه، بیافریند.

مغز انسان می تواند با کشف و اختراع ابزارهای بررسی دقیق- که می تواند تا ریزترین اجزای موجودات زنده را بببیند- پیش برود. در این تلاش، مغز هرگز محدود به چیزهای دیدنی نخواهد ماند بلکه میتواند با مشاهده تاثیراتی توجیه نشده، عللی نادیدنی را کشف کند. آنچه مسلم است ندیدن علت ها هرگز مغز سالم را از درک تاثیرات آنها باز نمی دارد و شاید بتوانیم در یک نگاه کلی، تفاوت مغز انسان را با حیوانات در قدرت انتزاع و فرانگری آن دانست. بسیاری علل؛ چه علل مادی یا علل غایی یا فاعلی وجود دارد که چشم انسان نمی تواند آن را ببیند ولی مغز انسان میتواند با مشاهده تاثیرات، به آن پی ببرد.

مثلا از علل مادی غیر قابل مشاهده با چشم غیر مسلح، میتوان گلبول های سفید خون انسان و آنتی بادی های پروتئینی موجود در جریان خون را نام برد. از علل فاعلی که با چشم دیده نیمشود میتوان به جهان های موازی ای نام برد که هرچند با چشم ما دیده نمی شود ولی میتوان تاثیرات عمیق آنها را در اجزای مختلف کیهان مادی دید.(و در این میان تفسیر ثابت کیهانی مادی و یا مشاهدات خاص کوانتومی در جهان پیرامون ما مانند آزمایش تجربی دو شکاف و یا آزمون ذهنی گربه شرودینگر نشان دهنده تاثیر آنهاست. به قسمت پنجم این سلسله مباحث مراجعه شود.)

از علل غایی که قابل مشاهده با چشم غیر مسلح نیست میتوان به هدف از تکامل مادی چندین میلیارد ساله رو ی کره زمین اشاره کرد. مشخص است در محدوده عمر کم موجودات زنده، مشاهده هدف نهایی تکامل مادی ممکن نیست ولی بررسی این سیر، میتواند هدف را به ما نشان بدهد؛ هرچند این هدف یعنی ابزار هوش مادی هنوز کودکی در راه رسیدن به هدف نهایی است.(به فصل چهارم کتاب توهم بی خدایی نوشته سید احمد الحسن، مراجعه شود.)

پس عقل سالم، ندیدن را دلیلی بر نبودن نمیداند بلکه مشاهده هر اثر و تاثیر، آن را به سوی علت یابی در پس این تاثیرات میکند.

از موارد بسیار تاثیر گذار در مقابله با عوامل مهاجم در رقابت های ژنتیکی، سیستم ایمنی میزبان است. در قسمت پنجم این سلسله مباحث، به طور مفصل در مورد سیستم ایمنی و روش های تقویت آن، صحبت شد. ولی آیا فردی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد، دستش در رقابت با ویروس ها وباکتری ها و دیگر موارد بیماری زا بسته است؟

پیشرفت های عظیم علم پزشکی و روش های نوین درمانی، جواب رامنفیمیکند. دست انسان های امروزهر چقدر هم بدن ضعیفی داشته باشند، بسته نیست؛ بلکه علوم جدید میرود تا با ییچیده ترین روش های اکتشافی، از روش های نوین مانند سلول های بنیادی(قسمت هشتم این سلسله مباحث) و حتی تولید مغزمصنوعی، قدرتی دو چندان را به افراد ناتوان بدهد. در این تلاش بی وقفه با باز شدن درهایی که سالهای قبل اصلا قابل تصور نبود، روش های مختلف بازی و پردازش سیستم ایمنی گامی بلندی است، و همه آنها تلاشی مصنوعی از طرف انسان برای تقویت و اجرای خواسته هایی است که به صورت طبیعی وجود ندارد.

و این، در حقیقت انتخابی است که فراتر از انتخاب طبیعی، کوشش میکند نقش ساخته های دست بشر را بر عالم ما مسلط کند و نقش انسان را به عنوان تعیین کننده مسیر کیهان و زندگی خود مشخص کند.(گمان میکنی جرمی کوچکی؟! در حالی که جهانی بزرگتر در درون توست)و این تلاش هاست که در کنار کشفیات جدید فیزیک کوانتوم مانند آزمون ذهنی گربه شرودینگر و یا عدم قطعیت هایزنبرگ، از انسان، موجودی مختار و توانمند میسازد که آینده بشریت به دست خود اوست.

نقش تکامل مادی در کشف روش های جدید درمانی

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [11.04.20 01:37]
در رقابت تکاملی و ژنتیکی بقا، سیستم ایمنی بدن میزبان در مواجهه با عامل بیماری زا موادی را تولید میکند که به جنگ با ویروس و باکتری میرود. از خصوصویات سیستم ایمنی مهره داران، توانایی ایجاد حافظه ایمنی است. این حافظه ایمنی سبب می شود بدن میزبان در برابر تهاجم دوباره ویروس یا باکتری و دیگر عوامل بیماری زا مقاوم باشد. همه ما با بیماری هایی- که ایجاد ایمنی میکند- آشنا هستیم مثلا اگر کسی سرخک یا اوریون بگیرد تا پایان عمر علیه این بیماری ها مقاوم می شود. از همین فرایند در تولید واکسن هم استفاده میشود یعنی یک قطعه از عامل بیماری زا یا عامل بیماری زای ضعیف شده به داخل بدن میزبان وارد میشود و بدن میزبان با تولید حافظه ایمنی، علیه آن عامل بیماری زا، فرد را برای همیشه از ابتلا به آن، دور میکند. در این فرایند، عامل بیماری زا هم آرام نخواهد نشست و با ایجاد تغییرات ساختاری در بدن خود میتواند از دست سیستم ایمنی فرد، بگریزد و این حالت را در ویروس های جدیدی که در دهه های اخیر وارد زندگی انسان شده است مانند ویروس ایدز، مشاهده می کنیم.
هر کنش از طرف عامل بیماری زا یا سیستم ایمنی با واکنش از طرف رقیب ،مواجه میشود و آن را مقاوم تر میکند.

در این تلاش طبیعی، نقش تلاش مصنوعی و دلخواه انسان بسیار تاثیرگذار است علاوه بر تولید واکسن، انسان امروز با جمع آوری یا تولید آنتی بادی ها به جنگ با عوامل بیماری زا پرداخته است. انسان امروز با کمک پیشرفته ترین وسایل جمع آوری سلول ها و آنتی بادی ها میتواند پلاسما، سلول و حتی یک آنتی بادی خاص را از بدن فرد بیمار بیرون بکشد و آن را به بدن فرد نیازمند تزریق کند. و حتی از این هم فراتر رفته است به طوری که در بسیاری موارد، قادر است از روی آنتی بادی های پروتئینی، آنتی بادی های مصنوعی در مقادیر بسیار زیاد تولید کند(آنتی بادی بادی های منوکلونال) و امروز نقش این آنتی بادی های منوکلونال در درمان سخت ترین بیماری ها واضح است (از ریتوکسیماب و اوکرلیزوماب در بیماری ام اس تا درمان بسیاری از التهاب های خود ایمن در قسمت های دیگر بدن تا درمان بیماری های کشنده ای مانند انسفالیت یا التهاب مغزی خود ایمن)

مشخص است این آنتی بادی ها می توانند علیه ویروس یا باکتری مهاجم هم عمل کنند نمونه آن، تاثیر نسبی برخی از این آنتی بادی ها(تاسی لیزوماب) در درمان عفونت ویروسی جدید با کرونا ویروس بوده است.

اخیرا هم استفاده از آنتی بادی های تولید شده در فرد درمان شده از عفونت ویروس کرونا در تعدادی از بیماران، نتایج خوبی داشته است. ولی آنچه نباید از نظر دور کرد، توانایی عامل بیماریزا در ایجاد جهش های جدید در برابر همه روش های درمانی ماست به طوری که قبلا طی مقاله ای بیان شد در حال حاضر هشت نوع ویروس کرونا در کشور آمریکا شناسایی شده است! یعنی اگر روش های درمانی شما علیه یکی از این ویروس ها موثر باشد ممکن است اصلا روی ویروس های دیگر موثر نباشد.

پس باید به قدرت ژنهای خودخواه در تکامل خودش، آگاه بود. هر نوع اطمینان و آرامش بی مورد و فکر به تولید بیشتر و اقتصاد پویا در شرایط حاضر میتواند به قیمت جان میلیون ها انسان تمام شود.

ندیدن ویروس و ندیدن فرایندهای پیچیده تکاملی آن در رویارویی با درمان های حاضر، وجود ویروس را منتفی نمی کند بلکه باید با دیدن تاثیرات کشنده ویروس در این رقابت تکاملی باز و پیچیده، بسیار هوشیار و آگاه بود.
@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [12.04.20 13:41]
وقتی فهمیدی خطا کردی، برگرد، اصرار بر خطا خطای بزرگتری است!
آیا کرونا عذاب الهی است؟(کاری از دکتر زینب شمری)

شاید این قسمت بر بقیه زندگی تو و آینده آن، تاثیر داشته باشد!

یک اتفاق کوچک ممکن است تاثیر بزرگی داشته باشد مثلا ورق زدن یک برگه در کتاب ممکن است تاثیر زیادی بر همه کیهان داشته باشد!

اتفاقی در یک گوشه زندگی تو میتواند همه زندگی تو را تحت تاثیر قرار دهد مثلا بال زدن یک پروانه در برزیل، ممکن است تغییرات زیادی در تگزاس ایجاد کند.

این، تاثیر پروانه ای نامیده می‌شود

خوش آمدید به برنامه قهوه من.
من زینب شمری هستم و میخواهم در این قسمت به این سوال پاسخ دهم: آیا کرونا عذاب الهی است یا نه و ببینیم تاثیر پروانه ای چیست؟

تأثیر پروانه ای را دانشمند آب وهوا ادوارد لورانتس در سال1961 مطرح کرد و گفت آیا بال زدن پروانه ای در برزیل باعث تاثیراتی در ایالت تگزاس میشود یا نه؟ این اثر می گوید تغییر جزیی در شرایط دینامیکی اولیه، میتواند به نتایج وسیع و پیش بینی نشده در مناطق دور دست منجر شود. او از ماشین حساب عددی استفاده کرد تا پیشگویی بعدی را حدس بزند
در محاسبه اولیه به عدد 0.506 رسید که با مقدار دقیق محاسبات بعدی یعنی 0.506127 اندکی متفاوت بود.
و او به نتیجه و سناریویی کاملا متفاوت رسید.... (لورنتس در پژوهش بر روی مدل ریاضی بسیار ساده‌ای از آب و هوای جو زمین، به معادلهٔ دیفرانسیل غیرقابل حل رسید. وی برای حل این معادله از روش‌های عددی به کمک رایانه بهره جست. او برای این‌که بتواند این کار را در روزهای متوالی انجام دهد، نتیجه آخرین خروجی یک روز را به عنوان شرایط اولیه روز بعد وارد می‌کرد. لورنتس در نهایت مشاهده کرد که نتیجه شبیه‌سازی‌های مختلف با شرایط اولیه یکسان با هم کاملاً متفاوت است. بررسی خروجی چاپ شده رایانه نشان داده که رویال مک‌بی (Royal McBee)، رایانه‌ای که لورنتس از آن استفاده می‌کرد، خروجی را تا ۴ رقم اعشار گرد می‌کند. از آنجایی که محاسبات داخل این رایانه با ۶ رقم اعشار صورت می‌گرفت، از بین رفتن دو رقم آخر باعث چنین تأثیری شده بود. مقدار تغییرات در عمل گردکردن نزدیک به اثر بال‌زدن یک پروانه‌است. این واقعیت غیرممکن بودن پیش‌بینی آب و هوا در دراز مدت را نشان می‌دهد.)

اختلاف در عددها بسیار اندک بود. با مشاهده این اثر، نتیجه گیری شد تاثیرات انسان بر طبیعت زیاد است، مانند صنعت، که منجر به آزاد شدن دی اکسید کربن در جو میشود و باعث تغییرات در لایه جو و زمین میشود پس انسان می‌تواند بر محیط خود تاثیر بگذارد؛ چه به صورت مادی، روحی یا نفسانی
می تواند طی یک روز تاثیر عصبی بر اطرافیان داشته باشی و روز تو را سیاه کند! و نیز یک کلام زیبا مثلا از امام علی و یا رویارو شدن با فقیران و یتیمان و کمک به آنها می تواند شکل زندگی روز را زیبا کند.

امروز با مشکل بزرگ ویروس کرونا مواجه هستیم. آیا عذاب الهی یا تکامل بیولوژیک است؟

در قسمت قبلی به طور مفصل در مورد ویروس کرونا صحبت شد و دیدیم که محصول تکاملی، در ضمن نظریه تکامل است(در این مورد به مقاله مجله نیچر- که در کانال دکتر سید سلمان فاطمی منتشر شد- مراجعه شود) ولی آیا هدف دیگری از آن وجود ندارد؟

اگر با چوب و میخ، صندلی ای درست شود هدف از صندلی آن است که رویش بنشینی. به همین ترتیب اگر تکاملی طبیعی رخ دهد و باعث جهشی در یک ویروس شود، این جهش، علت و هدفی در پس آن هست.(نگاه خالص و خیره ماندن بر حوادث عالم مادی، و دور ماندن از علل ایجاد کننده آن؛ چه علت فاعلی یا علت غایی، کاری است که یک موجود ساده لوح و محدود انجام می دهد.

در پس حوادث روزمره زندگی ما نه تنها علت فاعلی مشخصی وجود دارد- که امروز دانشمندان فیزیک را به دلیلی ناتوانیشان در مشخص کرن آن در عالم مادی، به سوی نظریه چند جهانی کشانده است بلکه علت غایی خاصی هم هست یعنی همانطور که هدف غایی از صندلی، نشستن بر آن است در پس حوادث روزانه زندگی ما هم هدفی غایی مثلا آگاه کردن مردم به حادثه ای که در همین نزدیکی ها رخ داده است می باشد.)

در کتاب های مقدس آسمانی، بیاناتی در مورد آخرالزمان هست و می‌گوید طاعون و بیماری در میان مردم شایع می‌شود

در آن زمان در زمین گرسنگی شایع می شود و وبا یا طوفان یا بیماری یا ملخ ها یا خونریزی ایجاد شود یا در آن زمان، دشمنان آنها را در زمین شهرهایشان در هجوم و هر بیماری، محاصره می‌کنند.) انجیل- سفر ملوک- 1:37

از امام باقر ع روایت است: (بدانید قائم ع، مگر در زمان ترس شدید و زلزله ها و فتنه و بلایا و طاعونی که مردم را می زند، نمی آید) غیبت نعمانی جلد یک

ویروس کرونا عذاب الهی است
خدا اینگونه نکرد ما اینگونه کردیم!

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [12.04.20 13:41]
ولی بحث دیگری هست: آیا خدای مهربان کسی را عذاب می کند؟ علت اینکه عذاب فرود می آید چیست؟
(دروازه های عذاب را انسان خودش با کارهایش، به روی خود باز میکند. این مساله اسباب و مسببات است.
ارتباطی بین خدا و فروفرستادن عذاب به معنی فعلی مستقیم، وجود ندارد و آن، کاملا مانند بارانی است که وقتی همه اسباب آن فراهم باشد می‌بارد و مردم آن را فرو می فرستند.)( احمد الحسن)

خدا می تواند از آن مانع شود یا آن را متوقف سازد ولی این نیازمند اعجاز است ولی معجزه به صورت کور و بی هدف، نمی آید. پس این عذاب الهی، نتیجه کارهای خود ماست. چگونه میتوانیم عذاب خود را از میان ببریم تا حال ما به حال خوب، تبدیل شود؟

دو راه وجود دارد:

(خدا آنها را عذاب نمی کند در حالی که تو در میان آنها هستی و خدا آنها را عذاب نمیکند در حالی که بخشایش می‌خواهند)

تو در میان آنها هستی یعنی رسول یا خلیفه یا مهدی یعنی اگر تو از آنها دفاع کنی و بخواهی اذیت و آزار از آنها برداشته شود، خدا میتواند عذاب را از آنها بردارد

و راه دوم اینکه آنها درحال استغفار باشند و این استغفار اینطور نیست که بگویی استغفر الله، بلکه معنی این است که وقتی کسی خطا یا گناهی می کند و این گناه، دروازه عذاب را بر او باز می کند، استغفار یعنی اینکه مردم از آن گناه یا خطا برگردند و کلمات، بدون عمل فایده ای ندارد و اگر کسی، کس دیگری را آزار دهد باید از او بخواهد او را ببخشد و کلام کافی نیست.

(با توبه ای راستین، به درگه خدا توبه کنید) و اینها با کار است و فقط سخن نیست و این راه دوم بر طرف شدن عذاب است و قرآن می‌فرماید: (ما کسی را عذاب نمی‌کنیم تا آنکه رسولی را بفرستیم) و همانطور که قرآن مانند جریان خورشید و ماه در جریان است، این آیه در زمان مهدی و احمد الحسن علیه السلام هم هست.

این شبکه برهمه ادیان و حتی بی دین ها و بی خدایان باز است و می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند و این شبکه از ابتدا به روی همه ادیان و علما و حتی بی دین ها باز بوده است پس همه می‌توانند بیایند.

مهم نیست افکار و عقاید تو چیست بلکه بحث و پژوهش و تفکر در افکار دیگران مهم است پس امروز به سایت almahdyoon.com بیا و این آغاز امری جدید در زندگی توست، مانند بال زدن یک پروانه!

ممنون از پیگیری شما ان شاءالله در قسمت بعد شما را ببینم. https://www.youtube.com/watch?v=ChQFwChKPWw&fbclid=IwAR3dIyRhDhCn1V_XKQ7Rijg37LU4MgCswOZwJp91qoHjz-XcQAxIW8n97V8 @salmanfatemi
@

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [20.04.20 10:23]
تحقیقات انجام شده در آمریکا همچنین نشان می‌دهد که دست کم ۴۰ درصد افرادی که بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده و زیر دستگاه‌های تنفسی قرار گرفته بودند پس از نجات یافتن از بیماری نیاز به معاینه توسط متخصصان مغز و اعصاب نیاز پیدا کرده‌اند.

هنوز مشخص نیست که آیا اختلالات عصبی ناشی از ویروس کرونا چه مدت زمانی به طول خواهد انجامید و آیا بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه و دریافت داروهایی ویژه در این بخش می‌تواند در ایجاد اختلالات نقش داشته باشد یا خیر.

اما آنچه متخصصان مغز و اعصاب بر آن تاکید دارند این است که بازگشت به وضعیت عادی برای بیماران مبتلا به «کووید ۱۹» که دچار اختلالات مغزی شده‌اند بیشتر از بیمارانی که از حملات و سکته‌های قلبی یا مغزی نجات یافته‌اند، به زمان نیاز دارد.
https://farsi.euronews.com/2020/04/18/how-coronavirus-and-covid-19-disease-may-affect-the-human-brain
@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعویتنام نوعی کرونا ویروس برخی اثرات مضر ویتامین دکریستال زمان(قسمت اولزبان و شناخت حقیقت قسمت اتیوتیکسن داروی ضد جنونقانون جنگلشاید درست نباشدآیا جهش های ژنتیکی، ویرومشاهدات آمیخته با اشتباهترجمه ای ابتدایی از اسرامکانیک کوانتومی بی معنی اینترنت بدون فیلتر ماهواحرکت چرخشی و دائمی کیهاننوار عصب و عضله تعیین محلارتروز یا خوردگی و التهاهنر فراموشیدانشمندان روشی برای تبدیبه هلال بنگررنگین کمانواقعیت های متفاوتبررسی بیماری التهابی رودگویید نوزده و ایمنی ساکتسفرنامه سفر به بم و جنوب تکامل جریان همیشگی خلقتلوب فرونتال یا پیشانی مغشش مرحله تکامل چشمآتاکسی فریدریشمغز مانند تلفن استتصادف یا قوانین ناشناختهماده ی تاریکاگر میدانی مصیبت بزرگتر حس و ادراک قسمت نهمچیزی شبیه نور تو نیستاز واقعیت امروز تا حقیقتهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای کاهش وزنبی ذهن و بی روحروح در جهانی دیگر استواکسن دیگر کرونا ساخته شبعد از کرونا دلخوشی بیهوگربه شرودینگر و تاثیر مشسماگلوتید داروی کاهش دهنتئوری جدید، ویران کردن گمقایسه رقابت و همکاریطی یکصد هزار سال اخیر هرچآشنا پنداریمغز انسان رو به کوچکتر شدتغذیه بر ژنها تاثیر داردمخچه فراتر از حفظ تعادلابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت بیست و دونگاه مادی غیر علمی استاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در چه مرحله ای از خواب ، ربیماری بیش فعالیروشی جدید در درمان قطع نخورزش در کمر دردتقلید از طبیعتپیچیدگی های مغزی در درک زسیگار عامل افزایش مرگ ومتاثیر کپسول نوروهرب بر تمنابع انرژی از نفت و گاز علم ساختن برج های چرخانافسردگی و اضطراب در بیمامغز زنان جوانتر از مغز مرجهان ما میتواند به اندازمرکز خنده در کجای مغز استابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت شصت و چهچاالش ها در تعیین منبع هواز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی به کمک هوش طبیدرمان های بیماری آلزایمربیش از نیمی از موارد انتقراه فراری نیستژن همه چیز نیستسکوت، پر از صداتمدنی قدیمی در شمال خلیج پپوگستتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست قسمت عادت دادن مغز بر تفکرامید جدید بر آسیب نخاعینقش هورمون زنانه استروژنجهان پر از چیزهای جادویی ابزار بقای موجود زنده از خودروهای هیدروژنینرمش های مفید برای درد زادرمان جدید کنترل مولتیپلاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی قسمت اولبار سنین ابزار هوشمندی ارشد مغز فرایندی پیچیده افلج خوابکلام، در تحولی شگفت آور بستم، بی پاسخ نیستپرسش و چستجو همیشه باقی اتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصفحه اصلیجهشهای مفید و ذکاوتی که داندوهگین نباش اگر درب یا نقش روزه داری در سالم و جاتفاق و تصادفخطا در محاسبات چیزی کاملاز علم جز اندکی به شما داچراروياها را به یاد نمی آدرک و احساسهیچ چیز، چقدر حقیقی استبحثی درباره هوش و تفاوتهزندگی فعال و مثبت روند آلتوقف؛ شکستفرگشت و تکامل تصادفی محض کووید نوزده و خطر بیماری سردرد تنشنآنزیم تولید انرژی در سلوتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسانیت در هم تنیده و متصجستجوی متن و تصویر به صورنقطه ای بود و دگر هیچ نبواخلاق پایه تکامل و فرهنگدهن، بزرگترین سرمایهاسرار آفرینش در موجنظریه تکامل در درمان بیمدرد باسن و پا به دلیل کاههر حرکت خمیده می شود و هر برنامه ی مسلط ژنها در اختکاهش حافظه هرچند فرایندیزیرفون داروی ضد ام استوهم بی خداییفضای قلب منبع نبوغ استشواهدی از دنیسوان(شبه نئآیا هشیاری کوانتومی وجودتبر را بردارمواد کوانتومی جدید، ممکنايا اراده آزاد توهم است یحلقه های اسرارآمیزنه عدم مطلق بلکه عدم با قارتقا و تکامل سنت آفرینش همیشه به آنچه داری، خوشندیدن خدا در همه چیزاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نذره ی معین یا ابری از الکویتامین E برای فعالیت صحبرخی اختلالات عصبی مثانهکریستال زمان(قسمت دوم)زبان و شناخت حقیقت قسمت دتیک و اختلال حرکتیقانونمندی و محدودیت عالمشایسته نیست در جیب خود قرآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجمطالبه ی حق خودترس و آرمان هامکانیزمهای دفاعی در برابایندرالحس متفاوتنوبت کودکانارزش های وارونههنر حفظ گرهدانش، قفل ذهن را باز میکنبه کدامین گناه کشته شدندرهبر حقیقیواقعیت و مجازبررسی سیستم تعادلی بدن اگوشه بیماری اتوزومال رسسسفرنامه سفر به بم و جنوب تکامل داروینی هنوز در حالوتیراستامششمین کنگره بین المللی سآتش منبع انرژیمغز مادران و کودکان در زمتضادهای علمیماده ی خالیاگر نیروی مغناطیس نباشد حس و ادراک قسمت چهارمنکاتی در مورد تشنجاز کجا آمده ام و به کجا میهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای ای ال اسبی شرمیروح رهاییواکسن دیگری ضد کرونا از دبعد از کرونا دلخوشی بیهوگزیده ای از وبینار یا کنفسندرم کووید طولانیتا 20 سال آینده مغز شما به مقابله ی منطقی با اعتراضطبیعت موجی جهانآشنا پنداریمغز ایندگان چگونه استثبت و دستکار ی حافظهمخچه ، فراتر از حفظ تعادلابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت بیست و سونگاه محدود و تک جانبه، مشاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در ناامیدی بسی امید استبیماری تی تی پیروشی جدید در درمان نابینوزن حقیقی معرفت و شناختتقویت استخوان در گرو تغذپیوند قلب خوک، به فرد دچاسیاهچاله هاتاثیر کپسول نوروهرب بر سمنابع انرژی از نفت و گاز علایم کمبود ویتامین E را افسردگی و ساختار مغزمغزهای کوچک بی احساسجهان مادی، تجلی فضا در ذهمرگ چیستابزار بقا از نخستین همانحساسیت روانی متفاوتناتوانی از درمان برخی ویاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی به شناسایی کادرمان های جدید میگرنبیشتر کمردردها نیازی به راه های جدید برای قضاوت رژن همه چیز نیستسکته مغزیتمرکز و مدیتیشنپایان، یک آغاز استتاثیر گیاهخواری بر رشد و منبع هوشیاری کجاست قسمت عارضه جدید ویروس کرونا سامید درمان کرونا با هماننقش ویتامین K در ترمیم اسجهان دارای برنامهابزار بقای موجود زنده از خورشید مصنوعینرمش های مفید در سرگیجهدرمان جدید ای ال اس، توفراز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی قسمت دهمبارداری بدون رحمرشد مغز علت تمایل انسان بفلج خواب چیستکلرال هیدرات برای خوابانستون فقرات انسان دو پا جلپرسشگری نامحدودتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتسوالات پزشکیجوانان وطناندام حسی، درک از بخش هاینقش رژیم غذایی بر رشد و ااتوبان اطلاعات و پلِ بینخطا در محاسبات چیزی کاملازدواج های بین گونه ای، رچراروياها را به یاد نمی آدرک کنیم ما همه یکی هستیمهیچ وقت خودت را محدود به بحثی درباره هوش و تفاوتهزندگی هوشمند در خارج از زتولید مثل اولین ربات های فراموش کارها باهوش تر هسکودک هشت ساله لازم است آدسردرد سکه ایآینه در اینهتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسانیت در برابر دیگرانجستجوی هوشیاری در مغز مانقطه بی بازگشتاختلاف خانوادگی را حل کندو ویژگی انتزاع و قدرت تجاسرار بازسازی اندام هانظریه تکامل در درمان بیمدردهای سال گذشته فراموش هرچیز با یک تاب تبدیل به برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱کاهش دوپامین عامل بیماریزیرک ترین مردمتوهم تنهاییقفس ذهنشیشه ی بازالتی و سیلیکونآیا واکنش های یاد گرفته وتحریک عمقی مغزموجود بی مغزی که می تواندايا اراده آزاد توهم است یحمله ویروس کرونا به مغزنهایت معرفت و شناخت درک عارتقا یا بازگشت به قبل ازهمیشه داناتر از ما وجود ددیدگاه نارسای دوگانه ی ماعتماد به خوددژا وو یا اشنا پنداریاعتماد به خودذرات کوانتومی زیر اتمی قویتامین E در چه مواد غذایبرخی اصول سلامت کمرکریستال زمان(قسمت سوم)زبان و شناخت حقیقت قسمت ستیروفیبان موثر در سکته ی قارچ بی مغز در خدمت موجودشادی، پاداش انجام وظیفهآیا خداباوری محصول تکاملمطالبی در مورد تشنجتسلیم شدن از نورون شروع مما انسانها چه اندازه نزدایا کوچک شدن مغزانسان الحس چشایی و بویایینور درونارزش حقیقی زبان قسمت اولهنر رها شدن از وابستگیدائما بخوانبه امید روزهای بهترروی و منیزیم در تقویت استواقعیت و انعکاسبررسی علل کمر درد در میانگوشت خواری یا گیاه خواریسفری به آغاز کیهانتکامل داروینی هنوز در حالوزالمعده(پانکراس)مصنوعصبر و واقعیتآثار باستانی تمدن های قدمغز چون ابزار هوش است دلیتظاهر خوابیده ی مادهماده ای ضد التهابیاگر نعمت فراموشی نبود بسحس و ادراک قسمت نوزدهمچگونه مولکول های دی ان ایاز کسی که یک کتاب خوانده هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای دیابتبی عدالتی در توزیع واکسن روزه داری متناوب، مغز را واکسن سرطانتفکر قبل از کارگزارش یک مورد جالب لخته وسندرم گیلن باره به دنبال تا بحر یفعل ما یشامقابله با کرونا با علم اسطبیعت بر اساس هماهنگیآشناپنداری چیستمغز ابزار بقای برتر مادیثبت امواج الکتریکی در عصمخچه ابزاري که وظیفه آن فابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت بیستمنگاه انسان محدود به ادرااز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در هم تنیدگی مرزها و بی مبیماری دویکروشی جدید در درمان سکته موزوز گوشتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیوند مغز و سر و چالشهای سیاهچاله های فضایی منابعتاثیر کپسول نوروهرب بر سمنابع انرژی از نفت و گاز علایم کمبود ویتامین E را اقلیت خلاقمغز، فقط گیرندهجهان مرئی و نامرئیمرگ و میر پنهانابزار بقا از نخستین همانخفاش با شیوع همه گیری جدیناتوانی در شناسایی چهره از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی در کامپیوترهادرمان های جدید در بیماری با هوش مصنوعی خودکار روبراه های جدید برای قضاوت رژن هوش و ساختارهای حیاتی سال سیزده ماههتمرکز بر هدفپاسخ گیاهان در زمان خوردتاثیر انتخاب از طرف محیط منبع هوشیاری کجاست قسمت عدم توقف تکامل در یک انداامیدوار باش حتی اگر همه چنقش ژنتیک در درمان اختلاجهان در حال نوسان و چرخشابزار بقای موجود زنده از خوش قلبی و مهربانینرمش های موثر در کمردرددرمان جدید سرطاناز تکامل تا مغز از مغز تا هوش عاطفی قسمت دومبازگشایی مجدد مطب دکتر سرشد در سختی استتو کجای جهانیفلج دوطرفه عصب 6 چشمکمالگرایی دشمن پیشرفتستارگانی قبل از آغاز کیهآلودگی هوا چالش قرن جدیدتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپیامهای کاربرانجوانان وطنانرژی بی پایان در درون هرنقش رژیم غذایی در رشد و ااتوسوکسیمایدخطای ادراک کارمااسکلت خارجی در درمان اختنزاع بین جهل و علم رو به پدرک احساسات و تفکرات دیگهیچ کاری نکردن به معنی چیبحثی درباره هوش و تفاوتهزندگی و داراییتولید یا دریافت علمفراموشی همیشه هم بد نیستکودک ایرانی که هوش او از سردرد عروقی میگرنآیندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری در کجاست؟ قانسان، گونه ای پر از تضادحفره در مغزنمیتوان با بیرون انداختناختلال خواب فرد را مستعد دو بیماری روانی خود بزرگ اصل بازخوردهفت چیز که عملکرد مغز تو دردی که سالهاست درمان نشهز ذره، یک دنیاستبرین نت به جای اینترنتکاهش سن بیولوژیکی، تنها زیست شناسی کل در جزء فراکتوهم جداییقفس را بشکنشکل های متفاوت پروتئین هآیا یک، وجود داردتحریک عمقی مغز در آلزایمموجودات مقهور ژنها هستندای نعمت من در زندگیمحمایت از طبیعتنهایت در بی نهایتارتوکين تراپی روشی جديد همیشه راهی هستهمیشه عسل با موم بخوریمدژاوو یا آشناپنداریاعتماد بی موردذرات کوانتومی زیر اتمی قویتامین کابرخی اطلاعات روانشناسی مکشف مکانیسم عصبی خوانش پزبان جانسوزتکنولوژی های جدید و حالتقبل از آغازشب سیاه سحر شودآیا دلفین ها می تواند از مطالعه ای بیان میکند اهدتشنچ پانایوتوپولوس تشنج ما انسانها چه اندازه نزدایا این جمله درست است کسیحس و ادراک (قسمت اول )نورون هاي مصنوعی می توانارزش حقیقی زبان قسمت دومهنر، پر کردن است نه فحش دداروهای مصرفی در ام اسبه بالا بر ستارگان نگاه کرویا و واقعیتواقعیت خلا و وجود و درک مبزرگ فکر کنگیلگمش باستانی کیستسقوط درون جاذبه ای خاص، چتکامل داروینی هنوز در حالیروپریم داروی ترکیبی ضدصبر بسیار بایدآرامش و دانشمغز چگونه صداها را فیلتر تظاهری از ماده است که بیدماده، چیزی نیستاگر نعمت فراموشی نبود بسحس و ادراک قسمت هفتمچگونه میتوان با قانون جناز آغاز خلقت تا نگاه انساهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ضد میگرنبیمار 101 ساله، مبتلا به سروزه داری و بیمار ی ام اس واکسن سرطانتفکر ترکیبی در هوش مصنوعگشایش دروازه جدیدی از طرسندرم پیریفورمیستاول کف پا و حقیقتملاحظه های اخلاقی دربارهطعمه ی شبکه های ارتباط اجآشتی بهتر استمغز ابزار برتر بقاجلو رفتن یا عقبگردمخچه تاثیر گذار بر حافظهابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت دهمنگاه از بیرون مجموعهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در هم تنیدگی کوانتومیبیماری دیستروفی میوتونیريتوکسيمب در درمان ام اسوسواس، بیماری استتقویت سیستم ایمنیپیوند اندام از حیوانات بسیاهچاله ها، دارای پرتو تاثیر کتامین در درمان پامنابع انرژی از نفت و گاز علائم عصبی آلزایمر، با ااقیانوس نادانیمغزتان را در جوانی سیم کشجهان مشارکتیمرگ و میر بسیار بالای ناشابزار بقا از نخستین همانخلا، حقیقی نیستنادیدنی ها واقعی هستنداز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرمان های جدید سرطانبا هر چیزی که نفس می کشد مراه پیروزی در زندگی چیستژن یا نقشه توسعه مغز و نقسانسور از روی قصد بسیاری تمرکز بر امروزپختگی پس از چهل سالگي به تاثیر احتمالی عصاره تغلیمنبع هوشیاری کجاست قسمت عدم درکامیدواری و مغزنقش گرمایش آب و هوا در همابزار بقای موجود زنده از خوشبختی چیستنرمشهای مهم برای تقویت عدرمان دارویی سرطان رحم باز تکامل تا مغز، از مغز تهوش عاطفی قسمت سومبازگشت از آثار به سوی خداز گهواره تا گورتو کز محنت دیگران بی غمیفناوری هوش مصنوعی نحوه خکمردردسخن نیکو مانند درخت نیکوآلودگی هوا و ویروس کروناتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتسایتهای دیگرجواب دانشمند سوال کننده انرژی تاریکنقش زنجبیل در جلوگیری از اتصال مغز و کامپیوترخطای حساسکار، لگوی هوشمندنزاع بین علم و نادانی رو درک تصویر و زبان های مخلتهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبحثی درباره هوش و تفاوتهزندگی بی دودتولید پاک و فراوان انرژیفراموشی و مسیر روحانیکودکان میتوانند ناقل بی سرطان کمیت گراییآینده ی انسان در فراتر ازتاثیر رژیم گیاهخواری بر منبع هوشیاری در کجاست؟(قانعطاف پذیری مکانیسمی علحق انتخابنمیتوان بر سیاه سیاه نوشاختلال در شناسایی حروف و دو بار در هفته ماهی مصرف اصل در هم تنیدگی و جهانی هفت سین یادگاری از میراث درس گرفتن از شکست هاهزینه ای که برای اندیشیدبرای یک زندگی معمولیکایروپاکتیک چیستزیست شناسی باور حقیقت یا توهم جدایی و توهم علمقله سقوطشکل پنجم مادهآیا کیهان می تواند یک شبیمسمومیت دانش آموزان، قماتداوم مهم است نه سرعتموسیقی نوای همه ی وجود منحوادث روزگار از جمله ویرنهادینه سازی فرهنگ اختلاارتباط میکروب روده و پارارتباط ماده و انرژیهمیشه، آنطور نیست که هستدگرگونی های نژادی و تغییاعتیاد و تلاش های درمانی ذرات کوانتومی زیر اتمی قویتامین کا و استخوانبرخی بیماری ها که در آن بکشف مکانیسمی پیچیده در بزبان ریشه هایی شناختی استکنولوژی و پیشرفتقبل از انفجار بزرگشبیه سازی میلیون ها جهان آیا دلفین ها میتوانند بامعماری، هندسه ی قابل مشاتشنج چیستما اکنون میدانیم فضا خالایا ابزار هوشمندی یا مغز حس و ادراک (قسمت دوم )نورون های ردیاب حافظهارزش حقیقی زبان قسمت سومهوموارکتوس ها ممکن است دداروهای ام اسبه بالاتر از ماده بیندیشرویا و کابوسوالزارتان داروی ضد فشار بزرگ شدن مغز محدود به دورگیاه بی عقل به سوی نور میسلول های مغزی عامل پارکیتکامل داروینی هنوز در حالیس دگرامفتامین یا ویاسصرع و درمان های آنآرامش و سکونمغز ناتوان از توجیه پیداتعامل انسان و هوش مصنوعیماده، چیزی بیش از یک خلا اگر با مطالعه فیزیک کوانحس و ادراک قسمت هفدهمچگونه مغز پیش انسان یا هماز انفجار بزرگ تا انفجار هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ضد الزایمربیماری لبر و نابینایی آنروزه داری سلول های بنیادواکسن ضد اعتیادتفکر خلا ق در برابر توهم پل جویی اصفهانسندرم پیریفورمیستابوهای ذهنیملاحظات بیهوشی قبل از جرظهور امواج مغزی در مغز مصآغاز فرایند دانستنمغز از بسیاری حقایق می گرجلوتر را دیدنمدل همه جانبه نگر ژنرالیابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت دوازدهمنگاه از دور و نگاه از نزداز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در هم تنیدگی کوانتومی و پبیماری ضعف عضلات نزدیک بریه زغالییک پیام منفرد نورون مغزی تلقین اطلاعات و حافظهپیوند سر آیا ممکن استسیاهچاله و تکینگی ابتدایتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع انرژی از نفت و گاز علت خواب آلودگی بعد از خوالکترومغناطیس شنوایی و همغزتان را در جوانی سیمکشجهان معنامرگ و سوال از قاتلابزار بقا از نخستین همانخلا، خالی نیستنادانی در قرن بیست و یکم،از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرمان های رایج ام اسبا آتش، بازی نکن و بعد از راه انسان شدن، راه رفتن وژن ضد آلزایمرسانسور بر بسیاری از حقایتمساح حد واسط میان مغز کوپدیده خاموش روشن در پارکتاثیر ترکیبات استاتین (سمنبع هوشیاری کجاست قسمت عدالت برای من یا برای همهامیدی به این سوی قبر نیستنقش پیش زمینه ها و اراده ابزار بقای موجود زنده از خوشبختی دور از رنج های مچرا ماشین باید نتایج را پدرمان زخم دیابتی با تکنواز تکامل تا مغز، از مغز تهوش عاطفی قسمت ششمبازگشت به ریشه های تکاملزمین در برابر عظمت کیهانتو پیچیده ترین تکنولوژی فیلمی بسیار جالب از تغییکمردرد ناشی از تنگی کاناسخن و سکوتآلودگی هوا و پارکینسونتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجوسازی مدرنانرژی تاریک که ما نمی تونقش زبان در سلطه و قدرت ااثر مضر مصرف طولانی مدت رخطر آلودگی هوااساس انسان اندیشه و باور نزاع بین علم و جهل رو به پدرک حقیقت نردبان و مسیری هیچ کس حقیقت را درون مغز بحثی درباره احساسات متفازندگی در جمع مواردی را برتولید سلولهای جنسی از سلفرایند پیچیده ی خونرسانیکودکان خود را مشابه خود تسرعت فکر کردن چگونه استآینده ی علم و فیزیک در60 ثتاثیر عصاره تغلیظ شده گیمنبع خواب و رویااهرام مصر از شگفتی های جهحقیقت قربانی نزاع بین بی نمایش تک نفرهاختلال در شناسایی حروف و دو برابر شدن خطر مرگ و میاصل علت و تاثیردست و پا زدن در سایه؟هزینه سنگین انسان در ازابرای پیش بینی آینده مغز دکار با یگانگی و یکپارچگیزیست، مرز افق رویداد هستتوهم جسمقلب های سادهشکرگزار هر چیزی باش که داآیا گذشته، امروز وآینده مسیر دشوار تکامل و ارتقاتداخل مرزها و صفات با بینموسیقی هنر مایع استای آنکه نامش درمان و یادشحکمت الهی در پس همه چیزچهار میلیارد سال تکامل بچهار ساعت پس از کشتار خوکارتباط متقابل با همه ی حیهمکاری یا رقابتدانش قدرت استاعداد بینهایت در دنیای مرفتار مانند بردهویتامین کا در سبزیجاتبرخی بیماری های خاص که بدکشف ارتباط جدیدی از ارتبزبان شناسی مدرن در سطح سلتکنولوژی جدید که سلول هاقبرستان ها با بوی شجاعتشبیه سازی سیستم های کوانآیا دست مصنوعی به زودی قامعنی روزهتشنج و حرکات شبه تشنجی قاما از اینجا نخواهیم رفتایا بیماری ام اس (مولتیپحس و ادراک قسمت 67نوروپلاستیسیتی چیستارزش خود را چگونه میشناسهورمون شیرساز یا پرولاکتداروهای تغییر دهنده ی سیبه جای محکوم کردن دیگران رویا و خبر از آیندهواکنش های ناخودآگاه و تقبزرگ شدن تقریبا ناگهانی گیاه خواری و گوشت خوار کدسلول های بنیادیتکامل زبانلا اکراه فی الدینضایعه ی عروقی مخچهآرامش(سکوت) stillness و تکاپومغز و قلب در جنین موش مصنتعامل انسان با هوش مصنوعماست مالیاگر تلاش انسان امروز براحس و ادراک قسمت هجدهمچگونه هموساپينس بر زمین از بحث های کنونی در ویروسهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی سل سپتبیماری های میتوکندریروزهای بد باقی نمیماندواکسن علیه سرطانتفاوت مغز انسان و میمون هپل خواجو اصفهانسندرم پس از ضربه به سرتاثیر فکر بر سلامتممانتین یا آلزیکسا یا ابظرف باید پر شود چه با چرک آغاز فصل سرما و دوباره تکمغز به تنهایی برای فرهنگ جمجمه انسان های اولیهمدل هولوگرافیک ژنرالیزهابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت سومنگاه از درون مجموعه با نگاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در هم تنیدگی کوانتومی و دبیماریهای تحلیل عضلانی اریواستیگمینیک پیشنهاد خوب برای آسان تلاش ها برای کشف منابع جدپیوند سر، یکی از راه حلهاسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع انرژی از نفت و گاز عماد الدین نسیمی قربانی الکتروتاکسی(گرایش و حرکمغط یک گیرنده استجهان هوشمندمرگ انتقال است یا نابود شابزار بقا از نخستین همانخلاصه ای از مطالب همایش منازوکلسیناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی درمانگر کامپیدرمان های علامتی در ام اسبا تعمق در اسرار ابدیت و راه بی شکستژنها نقشه ایجاد ابزار هوساهچاله ها تبخیر نمیشودتنفس هوازی و میتوکندریپروژه ی ژنوم انسانیتاثیر تغذیه بر سلامت روامنبع هوشیاری کجاست قسمت عسل طبیعی موثر در کنترل بجهان در حال ایجاد و ارتقاامیدی تازه در درمان سرطانقش آتش در رسیدن انسان بهابزار بقای موجود زنده از خانه ی تاریکچرا مغز انسان سه هزار سالدرمان سرگیجه بدون نیاز باز تکامل تا مغز، از مغز تهوش عاطفی بیشتر در زنانبازخورد یا فیدبکزمین زیر خلیج فارس تمدنی تو آرامش و صلحیفیروز نادریکمردرد و علل آنسخن پاک و ثابتآلزایمرتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجامعه ی آسمانیانرژی خلا ممکن استنقش زبان در سلطه و قدرت ااثرات فشار روحی شدیدخطرات هوش مصنوعیاستفاده از مغز، وزن را کمنسبیت عام از زبان دکتر بردرک دیگرانهیچ اندر هیچبحثی درباره احساساتی غیرزندگی در سیاهچالهتولترودینفرایند تکامل و دشواری هاکودکان را برای راه آماده سطح آگاهی، رخدادهای زندگآینده با ترس جمع نمیشودتاریک ترین بخش شبمنتظر نمان چیزی نور را بهاولویت بندی ها کجاستحقیقت آنطور نیست که به نظچند نرمش مفید برای کمردراختلالات مخچهدو برابر شدن خطر مرگ و میاصل عدم قطعیت از کوانتوم دست کردن در گوشهزاران سال چشم های بینا وبرای اولین بار دانشمندانکاربرد روباتهای ريزنانوزاوسکا درمان گوشرتوهمات و شناخت حقیقتقلب و عقلشکست حتمیآیا پیدایش مغز از روی تصامسئول صیانت از عقیده کیسترقی واقعی یا شعار ترقیمیهمانهای ناخوانده عامل ایمپلانت مغزیحافظه میتواند بزرگترین دحافظه های کاذبنون و القلمارتباط چاقی و کاهش قدرت بهمانند سازی در انساندانش محدود به ابعاد چهاربقای حقیقی در دور ماندن ارفتار وابسته به شکلویتامین بی 12 در درمان دردبرخی توجهات در ببمار پارکشف جمجمه ای درکوه ایرهوزبان شناسی نوین نیازمند تکنولوژی جدید که سلول هاقدم زدن و حرکت دید را تغیشبکه های مصنوعی مغز به درآیا رژیم غذایی گیاهی سلامعادله ها فقط بخش خسته کنتشنج عدم توازن بین نورون ما اشیا را آنطور که هستندایا بدون زبان میتوانیم تحس و ادراک قسمت 74نوروز یا روز پایانیاز فرد ایستا و متعصب بگذرهوش فوق العاده، هر فرد اسداروهای ضد بیماری ام اس وبه خوبی های دیگران فکرکنرویا بخشی حقیقی از زندگی واکنش به حس جدیدبزرگترین خطایی که مردم مگیرنده باید سازگار با پیسلول های بنیادی منابع و اتکامل زبانلاموژین داروی ضد اوتیسم؟ضایعات در عصب زیر زبانیآزمون تجربی، راهی برای رمغز و اخلاقتعداد کلی ذهن ها در جهان ماست مالی با هوش انسانیاگر خواهان پیروزی هستیحس و ادراک قسمت هشتمچگونه هوشیاری خود را توساز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد چاقیبیماری های مغز و اعصاب و روزهای سختواکسنی با تاثیر دوگانه اتفاوت ها و تمایزها کلید بپلاسمای غالبسندرم دزدی ساب کلاوینتاثیر مشاهده بر واقعیت بمن کسی در ناکسی دریافتم عقل مجادله گرآغاز مبهم آفرینشمغز بیش از آنچه تصور میشوجنین مصنوعیمدل هولوگرافیک تعمیم یافابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت سی و هشتمنگاه حقیقی نگاه به درون ااز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در هر سوراخی سر نکنبیماری، رساله ای برای سلریاضیات یک حس جدید استیک آلل ژنتیکی که از نئاندتلاش های جدید در درمان فرپیوندی که فراتر از امکانسیاهچاله ی تولید کنندهتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع انرژی از نفت و گاز عوامل موثر در پیدایش زباالکترودهای کاشتنینفرت، اسیب به خود استجهان هوشیارمرگ تصادفیابزار بقا از نخستین همانخلاصه ای از درمان های جدینباید صبر کرد آتش را بعد از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبا خدا باشرابطه تشنج و اوتیسمژنها ، مغز و ارادهسایه ی هوشیاریتنفس هوازی و میتوکندریپروژه ی ژنوم انسانیتاثیر حرکات چشم بر امواج منبع هوشیاری کجاست قسمت عشق درونی به یگانگی خلقتجهان ریز و درشتامگا سه عامل مهم سلامتنقش انتخاب از طرف محیط، نابزار بقای موجود زنده از خانواده پایدارچرا مغزهای ما ارتقا یافت درمان سرگیجه بدون نیاز باز تکامل تا مغز، از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر ابازسازي مغز و نخاع چالشی زمان چیستتو افق رویداد جهان هستیفیزیک مولکولها و ذرات در کمردرد با پوشیدن کفش مناسختی ها رفتنی استآملودیپین داروی ضد فشار تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجاودانگی مصنوعیانسان قدیم در شبه جزیره عنقش سجده بر عملکرد مغزاثرات مفید قهوهدفاع از پیامبراستفاده از هوش مصنوعی در نسبت ها در کیهاندرک درست از خود و هوشیاریهیچگاه از فشار و شکست نتربخش فراموش شده ی حافظهزندگی زمینی امروز بیش از تومورها و التهاب مغزی عافرایند حذف برخی اجزای مغکوری گذرای ناشی از موبایسعی کن به حدی محدود نشویآیا فراموشی حتمی استتاریکی من و تو و گرد و غبامنحنی که ارتباط بین معرفاولین قدم شناخت نقص های خحقیقت افرادچند جهانیاختلالات حرکتی در انسانهم نوع خواری در میان پیشیدو سوی واقعیتاصل، روان و نفس استدست آسمانهستي مادي ای که ما کوچکتربرای تمدن سازی، باید در بکاربرد روباتهای ريز، در زبان فرایند تکاملی برای توکل بر خداقلب یا مغزشگفت نیست من عاشق تو باشمآیا آگاهی پس از مرگ از بیمسئولیت جدیدتروس جریان انرژیمیوتونیک دیستروفیایمپلانت مغزی و کنترل دو حافظه و اطلاعات در کجاست نوآوری ای شگفت انگیز دانارتباط هوش ساختار مغز و ژهمجوشی هسته ای، انرژِی بدانش بی نهایتبلندی در ذهن ما درک بلندیرفتار اجتماعی انسان، حاصویتامین بی هفدهبرخی توصیه ها برای واکسیکشف جدید تلسکوپ جیمز وبزبان، نشان دهنده ی سخنگو تکینگیقدرت مردمشبکیه های مصنوعیآیا رژیم غذایی گیاهی سلامعجزه های هر روزهتشویق خواندن به کودکانما به جهان های متفاوت خودایا تکامل هدفمند استحس و ادراک قسمت 75نورالژیاز مخالفت بشنوهوش مصنوعی می تواند بر احداروی فامپیریدین یا نورلبه خودت مغرور نشورویا تخیل یا واقعیتواکسن های شرکت فایزر آمربزرگترین درد از درون است گالکانزوماب، دارویی جدیسلول های بدن تو پیر نیستنتکامل زبان انسان از پیشیلایو دوم دکتر سید سلمان فضرورت زدودن افکارآزمون ذهنی گربه ی شرودینمغز و اخلاقتعذیه ی ذهنماشین دانشاپی ژنتیکحس و ادراک قسمت هشتاد و شچگونه واکسن کرونا را توزاز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد چاقیبیماری وسواسروش مقابله مغز با محدودیوابستگی یعنی قلادهتفاوت ها را به رسمیت بشناپمبرولیزوماب در بیماری چسندرم سردرد به دلیل افت فتاثیر نگاه ناظر هوشیار بمن پر از تلخیمعقلانیت بدون تغییرإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَمغز برای فراموشی بیشتر کجنگ و تصور از جنگمدل های ریز مغز مینی برینابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت سی و ششمنگاه دوبارهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در والنتاین کتاب بدید همبیندیشریسدیپلام تنها داروی تاییک جهش ممکن است ذهن انسانتلاش هایی در بیماران قطع پیوستگی همه ی اجزای جهانسیاره ی ابلهانتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع انرژی از نفت و گاز عوامل ایجاد لغت انسانی و الگو نداشتیمچقدر به چشم اعتماد کنیمجهان های بسیار دیگرمرگی وجود نداردابزار بقا از نخستین همانخم شدن فضا-زماننبرو و انرژی مداوماز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبا طبیعت بازی نکنرادیوی مغز و تنظیم فرکانژنهای مشترک بین انسان و وسایه را اصالت دادن، جز فرتنفس بدون اکسیژنپروانه ی آسمانیتاثیر دوپامین و سروتونینمنبع هوشیاری کجاست قسمت عصب حقوق نورولووجهان شگفت انگیزامروز دانش ژنتیک هیچ ابهنقش اتصالات بین سلولهای ابزارهای پیشرفته ارتباط خار و گلچرا ویروس کرونای دلتا وادرمان سرگیجه بدون دارواز تکامل تا مغز، از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر ابحتی علمی درباره تمایل بزمان و مکان، ابعاد کیهان تو انسانی و انسان، شایستفیزیک و هوشیاریکنفرانس تشنج هتل کوثر اصسرنوشتآموزش نوین زبانتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجایی خالی نیستانسان میوه ی تکاملنقش غذاها و موجودات دريااثرات مفید روزه داریدفاع در برابر تغییر ساختاستفاده از انرژی خلانسبت طلایی، نشانه ای به سدرک عمیق در حیواناتهیپرپاراتیروئیدیسمبخش های تنظیمی ژنومزندگی زودگذرتومورهای نخاعیفراتر از دیوارهای باورشلیک فراموشیآیا ممکن است موش کور بی متاریکی و نورمنشأ اطلاعات و آموخته ها اولین مورد PML به دنبال تکحقیقت اشیاچند جهانیاختلالات صحبت کردن در انهمه چیز موج استدولت یا گروهکاصلاح خطا با رفتن بر مسیردستورالعمل مرکز کنترل بیهستی ما پس از شروعی چگال برای خودآگاه بودن تو بایکاش شرف اجباری بود یا حتیزبان متغیرتوپیراماتقلب دروازه ی ارتباطشگفت انگیز بودن کیهانآیا امکان بازسازی اندامهمسئولیت در برابر محیط زیتری فلوپرازینمیگرن و پروتئین مرتبط با ایمپلانت مغزی کمک میکند تری فلوپرازینمیگرن سردردی ژنتیکی که بایمپلانت نخاعی میتواند دحافظه و اطلاعات در کجاست نوار مغز مشاهده ی غیر مستارتباط پیوسته ی جهانهمراه سختی، اسانی هستدانشمندان موفق به بازگردبلوغ چیسترقیبی قدرتمند در برابر مویتامین دی گنجینه ای بزربرخی درمان های Spinal Muscular Atکشتن عقیده ممکن نیستزبان، وسیله شناسایی محیطتکامل فردی یا اجتماعیقدرت و شناخت حقیقتشباهت مغز و کیهانآیا راهی برای رفع کم آبی معجزه ی چشمتشخیص ژنتیکی آتروفی های ما با کمک مغز خود مختاريمایجاد احساساتحس و ادراک قسمت 78نوسانات کوانتومی منبع مااز نخستین همانند سازها تهوش مصنوعی و کشف زبان هایداروی لیراگلوتیدبه دنبال رستگاری باشرویا حقی از طرف خداواکسن کووید 19 چیزهایی که بسیاری از مجرمان، خودشانگام کوچک ولی تاثیرگذارسلول عصبی شاهکار انطباق تکامل ساختار رگهای مغزی لبخند بزن شاید صبح فردا زضرب المثل یونانیآزمون ذهنی گربه شرودینگرمغز و سیر تکامل ان دلیلی تغییر الگوی رشد مغزی با زمبانی ذهنی سیاه و سفیدابتدا سخت ترین استحس و ادراک قسمت پنجمچگونه آن شکری که می خوریماز تکنیکی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج با قابليت تبیماری کروتز فیلد جاکوبروش های صرفه جویی در ایجاواسطه ها د رمسیر ایجاد مغتفاوت های بین زن و مرد فقپنج اکتشاف شگفت آور در موسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاثیر نگاه و مشاهده ناظر منابع انرژي پاک سرچشمه حعقیده ی بی عملافت فشار خون ناگهانی در ومغز بزرگ چقدر مفید هست ؟جنگ داده هامدیون خود ناموجودابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت سیزدهمنگاهی بر قدرت بینایی درااز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در یک فراکتال هر نقطه مرکبیهوش کردن در جراحی و بیمریشه های مشترک همه ی موجویک رژیم غذایی جدید، می توتلاشی برای درمان قطع نخاپیام های ناشناخته بر مغز سیاره ابلهانتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع انرژی از نفت و گاز عواملی که برای ظهور لغت االگو و عادت را بشکن و در انقش قهوه در سلامتیجهان هایی در جهان دیگرمراحل ارتقای پله پله کیهابزار بقای موجود زنده از خونریزی مغز در سندرم کووچت جی پی تیدرمان ژنتیکی برای نوآوریاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش احساسیبالاترین هدف از دولتراز تغییرژنهای هوش ، کدامندساخت شبکه عصبی مصنوعی با تنها مانع در زندگی موارد پرواز از نیویورک تا لوس آتاثیر دپاکین بر بیماری ممنبع هوشیاری کجاست قسمت عضلانی که طی سخن گفتن چقدجهانی که نه با یک رخداد و انفجار و توقف تکاملی نشانقش تیروئید در تکامل مغزابزارهای بقا از نخستین هخارق العاده و استثنایی بچرا پس از بیدار شدن از خودرمان سرطان با امواج صوتاز تکامل تا مغز، از مغز تهوشمندی کیهانبحث درباره پیدایش و منشا زمان و گذر آن سریع استتو با همه چیز در پیوندیفیزیکدانان ماشینی برای تکنگره بین المللی سردرد دسریع دویدن مهم نیستآمارهای ارائه شده در سطح تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجاذبهانسان ها می توانند میدان نقش غذاها و موجودات دريااثرات مضر ماری جوانادقیق ترین تصاویر از مغز ااستفاده از سلول های بنیانشانه های گذشته در کیهان درگیری قلب در بیماری ویرهاوکينگ پیش از مرگش رسالبخش بزرگی حس و ادراک ما ازندگی سلول در بدن، جدای اتومورهای ستون فقراتفرد موفقشلیک فراموشیآیا ما کالا هستیمتاریکی خواهد ترسیدمنشاء کوانتومی هوشیاری ااولین مورد پیوند سر در انحقیقت تنها چیزی است که شاچند جهانی و علماختلالات عضلانی ژنتیکهمه چیز و هیچ چیزدوچرخه سواری ورزشی سبک و اصول انجام برخی نرمش ها ددغدغه نتیجه ی نادانی استو هر کس تقوای خدا پیشه کنبرای رشد، باید از مسیر خطکتاب گران و پرهزینه شد ولزبان مشترک ژنتیکی موجوداتوانایی مغز و دیگر اجزای قلب روباتیکشگفت زده و حیران باشآیا انسان با مغز بزرگش اخمستند جهان متصلمشکل از کجاستترک امروزمیگرن شدید قابل درمان اسایمان به رویاحافظه و اطلاعات در کجاستنوار مغز ترجمه رخدادهای ارتباط انسانی، محدود به همراهی نوعی سردرد میگرنیدانشمندان نورون مصنوعی سبلعیدن ستاره توسط سیاهچارموزی از نخستین تمدن بشرویروس مصنوعیبرخی روش های تربیتی کودکگل خاردار، زیباستسفر فقط مادی نیستتکامل مادی تا ابزار هوشمقدرت کنترل خودشباهت مغز با کیهان مادیآیاما مقهور قوانین فیزیکمعجزه ی علمتشخیص آلزایمر سالها قبل ما بخشی از این جهان مرتبطایران بزرگحس و ادراک قسمت 82نوشیدن چای برای مغز مفید از نخستین همانند سازها تهوش مصنوعی یا حماقت طبیعداروی تشنجی دربارداریبه زودی شبکه مغزی به جای رویاها از مغز است یا ناخوواکسن کرونا و گشودن پنجربسیاری از بیماری های جدیگامی در درمان بیماریهای سلولهای ایمنی القا کنندهتکامل شناخت انسان با کشفلحظات خوش با کودکانضررهای مصرف شکر و قند بر آزادی عقیده، آرمانی که تمغز کوانتومیتغییر دیگران یا تغییر خومباحث مهم حس و ادراکابتدایی که در ذهن دانشمنحس و ادراک قسمت پنجاهچگونه انتظارات بر ادراک از تکینگی تا مغز و از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج با قابليت تبیماری گیلن باره و بیمارروش هایی برای جلوگیری از وبینار اساتید نورولوژی دتفاوت های تکاملی در مغز وپول و شادیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاثیر نگاه انسان بر رفتامنابع انرژی از نفت و گاز علم و ادراک فقط مشاهده ی افت هوشیاری به دنبال کاهمغز بزرگ چالش است یا منفعجنبه های موجی واقعیتمدیریت اینترنت بر جنگابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت ششمنگاهی بر توانایی اجزاي باز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر کمتر از چند ماه سوش جدبیهوشی در بیماران دچار اریشه های مشترک حیاتیکی از علل محدودیت مغز امتلاشی تازه برای گشودن معپیدایش زبانتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع بی نهایت انرژی در دعوارض ازدواج و بچه دار شدالگوی بنیادین و هوشیارینقش مهاجرت در توسعه نسل اجهان یکپارچهمرز مرگ و زندگی کجاستابزار بقای موجود زنده از خواندن ، یکی از شستشو دهنچت جی پی تیدرمان پوکی استخواناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش احساسیباهوش ترین و با کیفیت تریراست دستی و چپ دستیژنهای حاکم بر انسان و انسساخت شبکه عصبی با الفبای تنها در برابر جهانپروتئین های ساده ی ابتداتاثیر داروهای ضد التهاب منبع هوشیاری کجاست قسمت غم بی پایانجهانی که از یک منبع، تغذیانقراض را انتخاب نکنیدنقش حفاظتی مولکول جدید دابزارهای بقا ازنخستین همخبر مهم تلسکوپ هابلچرا ارتعاش بسیار مهم استدرمانهای بیماری پارکینساز تکامل تا مغز، از مغز تهوشیاری و وجودبحثي درباره هوش و تفاوتهزمان و صبرتو با باورهایت کنترل میشفاکسیبتکنگره بین المللی سردرد دسریعترین کامپیوتر موجودآن چیزی که ما جریان زمان تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجاذبه و نقش آن در شکلگیریانسان یک کتابخانه استنقش غذاها و موجودات دريااجزای پر سلولی بدن انسان دل به دریا بزناستفاده از سلول های بنیانشانه های پروردگار در جهدرگیری مغز در بیماری کویهاوکينگ پیش از مرگش رسالبخش بزرگتر کیهان ناشناختکی غایب شدی تا نیازمند دلزندگی، مدیریت انرژیتوهم فضای خالیفرد یا اندیشهشنا در ابهای گرم جنوب نیاآیا ما تنها موجودات زنده تاریخ همه چیز را ثبت کردهمهمان ناخواندهاولین هیبرید بین انسان و حقیقت خواب و رویاچند روش ساده برای موفقیتاختراع جدید اینترنت کوانهمه چیز کهنه میشوددورترین نقطه ی قابل مشاهاصول توسعه ی یک ذهن کاملذهن ما از در هم شکستن منبوفور و فراوانیبرای زندگی سالم، یافتن تکتاب زیست شناسی باورزبان چهار حرفی حیات زمینتوازن مهمتر از فعالیت زیقلب را نشکنشگفتی های نقشه ی ژنتیکیآیا احتمال دارد رویا از آآیا احتمال دارد رویا از آمشکلات نخاعیترکیب آمار و ژنتیکمیدان مغناطيسي زمین بشر این پیوند نه با مغز بلکه حافظه ی هوش مصنوعینوار مغز در فراموشی هاارتباط از بالا به پایین مهندسه ی پایه ایدانشمندان یک فرضیه رادیکبنی عباس، ننگی بر تاریخرمز و رازهای ارتباط غیر کویرایش DNA جنین انسان، بربرخی سلولهای عصبی در تلاگل درون گلدانسفر نامه سفر به بم و جنوب تکامل مداومقدرت انسان در نگاه به ابعشباهت کیهان و مغزآب زندگی است قسمت چهارممعجزه ی علم در کنترل کرونتصویر خورشید یا خود خورشما تحت کنترل ژنها هستیم یایرادهای موجود در خلقت بحس و ادراک قسمت 87نوعی سکته مغزی ، وحشتناک از نخستین همانند سازها تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشداروی جدید ALSبه زیر پای خود نگاه نکن برویاهای پر رمز و حیرتی درواکسن کرونا از حقیقت تاتبسیاری از بیماری های جدیگامی در درمان بیماریهای سلولهای بنیادی مصنوعی درتکامل، نتیجه ی برنامه ریلرزش ناشی از اسیب به عصبضررهای شکر بر سلامت مغزآزار دیگری، آزار خود استمغز آیندگان چگونه است ؟تغییر دادن ژنها آیا روزی مبتکران خودشکوفاابتذال با شعار دینحس و ادراک قسمت پنجاه و یچگونه به سطح بالایی از هواز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج توپیراماتبیماری آلزایمر، استیل کوروش هایی ساده برای کاهش اوجود قبل از ناظر هوشمندتفاوت های زبانی سرمنشا تپول و عقیدهسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاثیر نگاه انسان بر رفتامنابع انرژی از نفت و گاز علم و روحافتخار انسانمغز بزرگ چالشهای پیش روجنسیت و تفاوت های بیناییمداخله ی زیانبار انسانابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و هشتنگاهت را بلند کناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر آرزوهایت مداومت داشتهبیوگرافیرژیم های غذایی و نقش مهم یافته های نوین علوم پرده تلاشی جدید در درمان ام اسپیر شدن حتمی نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنابع جدید انرژیعید نوروز مبارکالگوبرداری از طبیعتنقش میدان مغناطیسی زمین جهان یکپارچهمرز بین انسان و حیوان کجاابزار بقای موجود زنده از خواب سالم عامل سلامتینتایج نادانی و جهلدرمان پوکی استخواناز تکینگی تا مغز- از مغز هوش در طبیعتباور و کیهان شناسیرجزخوانی هایی که امروز بکفش و کتابساختن آیندهتنهاییپروتز چشمتاثیر داروی ضد تشنج سدیم منبع هوشیاری کجاست قسمت غم بی پایانجهانی در ذهنانواع سکته های مغزینقش حیاتی تلومر دی ان آ دابزارهای بقای موجود زندهخدا موجود استچرا بیماری های تخریبی مغدرها بسته نیستاز تکامل تا مغز، از مغز تهوشیاری و افسردگیبحثی جالب درباره محدودیتزمان واقعیت است یا توهمتو باید نیکان را به دست بفاجعه ی جهل مقدسکنترل همجوشی هسته ای با هسرگیجه از شایعترین اختلاآنچه ناشناخته است باید شتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجبران از دست رفته هانقش غذاها در کاهش دردهای اجزایی ناشناخته در شکل گدلایلی که نشان میدهد ما باستفاده از سلول های بنیانظام مثبت زندگیدرگیری مغز در بیماران مبهدف یکسان و مسیرهای مختلبخش دیگری در وجود انسان هکیهان خود را طراحی میکندزندان ذهنیتوهم فضای خالی یا توهم فضفرد حساس از نظر عاطفی و بشناخت و معرفت، و نقش آن دآیا مغز تا بزرگسالی توسعتازه های اسکیزوفرنی(جنومهندسی ژنتیک در حال تلاش اولین تصویر در تاریخ از سحقیقت در علم، هرگز نهایی چندین ماده غذایی که ماننادامه بحث تکامل چشمهمه چیز در زمان مناسبديدن با چشم بسته در خواب اصول سلامت کمرذهن چند جانبه نیازمند نگوقاحت و تمسخر دیگرانبرخی ملاحظات در تشنج های کتاب طبیعت در قالب هندسهزبان نیاز تکاملی استتوسعه هوش مصنوعی قادر اسقوی تر باششگفتی های زنبور عسلشانس یا نتیجه ی تلاشآیا برای تولید مثل همیشه مشکلات بین دو همسر و برخیترکیب حیوان و انسانمیدان های مغناطیسی قابل این اندوه چیستحافظه انسان و حافظه ی هوشنوار مغز در تشخیص بیماری ارتباط بین هوش طبیعی و هوهندسه ی رایج کیهاندانشمندان ژنی از مغز انسبه قفس های سیاهت ننازرمز پیشرفت تواضع است نه طویشن پروبرخی سيناپسها طی تکامل و گل زندگیسفر به مریخ در 39 روزتکامل چشمقدرت ذهنشباهت زیاد بین سلول هاي عآب زندگی است قسمت هفتممعجزه در هر لحظه زندگیتصویر در هم تنیدگی کوانتمانند آب باشایستادن در برابر آزادی بحس و ادراک قسمت چهلنیکولا تسلااز نخستین همانند سازها تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشداروی جدید s3 در درمان ام به سخن توجه کن نه گویندهرویای شفافواکسن کرونا ساخته شده توبشکه ای که ته نداره پر نمگاهی لازم است برای فهم و سلام تا روشناییتکثیر سلول در برابر توقف لرزش عضله یا فاسیکولاسیوطلوع و حقیقتآسيب میکروواسکولاریا آسمغز انسان ایا طبیعتا تماتغییر زودتر اتصالات مغزیمجموعه های پر سلولی بدن مابداع دی ان ای بزرگترین دحس و ادراک قسمت پنجاه و دچگونه باغبانی باعث کاهش از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی دارویی خلط آوربیماری الزایمرروش جدید تولید برقوراپامیل در بارداریتفاوت ایستایی و تکاپوپوست ساعتی مستقل از مغز دسوخت هیدروژنی پاکتاثیر ویتامین دی بر بیمامنابع انرژی از نفت و گاز علم اپی ژنتیک دریچه ای بهافراد آغاز حرکت خودشان رمغز بزرگ و فعال یا مغز کوجنسیت و تفاوت های بیناییمدارک ژنتیکی چگونه انسانابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و دوچالش هوشیاری و اینکه چرا از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر آسمان هدیه های نادیدنبیوگرافیرژیم های غذایی و نقش مهم یاد گرفتن مداومسیاره ابلهانتمایل زیاد به خوردن بستنپیشینیان انسان از هفت میتاثیر گیاه خواری بر رشد ومناطق خاص زبان در مغزعامل کلیدی در کنترل کارآالتهاب شریان تمپورالنقش محیط زندگی و مهاجرت دجهان کنونی و مغز بزرگتریمرز جدید جستجو و اکتشاف، ابزار بقای موجود زنده از خواب سالم عامل سلامتی و ینجات در راستگوییدرمان ام اس(مولتیپل اسکلاز تکینگی تا مغز- از مغز هوش عاطفی قسمت 11باید از انسان ترسیدرحم مصنوعیکل اقیانوس در یک ذرهساختار فراکتال وجود و ذهتنهایی رمز نوآوری استپروتز عصبی برای تکلمتاثیر درجه حرارت بر مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت غیرقابل دیدن کردن مادهجهان، تصادفی نیستانگشت ماشه اینقش خرچنگ های نعل اسبی درابزارهای بقای از نخستین خدا نور آسمان ها و زمین اچرا حیوانات سخن نمی گویندرهای اسرارآمیز و پوشیدهاز تکامل تا مغز، از مغز تهوشیاری کوانتومیبحثی در مورد نقش ویتامين زمان پلانکتو تغییر و تحولیفاصله ها در مکانیک کوانتکنترل جاذبهسرگردانیآنچه واقعیت تصور میکنیم تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجدا کردن ناخالصی هانقشه مغزی هر فرد منحصر بهاحیای بینایی نسبی یک بیمدنیای شگفت انگیز کوانتوماستفاده از سلول های بنیانظریه ی تکامل در درمان بیدرگیری مغزی در سندرم کووهدف یکسان، در مسیرهای متبخشیدن دیگران یعنی آرامشکیهانِ هوشیارِ در حال یازونیسومایدتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)فردا را نمیدانیمشناخت حقیقت یا آرزوهای گآیا همه جنایت ها نتیجه بیتازه های بیماری پارکینسومهربانی، شرط موفقیتاولین دارو برای آتاکسی فحقیقت راستین انسان علم بچندجهانیاداراوون تنها داروی تاییهمه چیز در زمان کنونی استدی متیل فومارات(زادیوا)(اضطراب و ترسذهن هوشیار در پس ماده ی موقت نهيب هاي غير علمي گذشبرخی مرزهای اخلاق و علوم کتاب، سفری به تاریخزبان و کلمه حتی برای کسانتوسعه برخی شغل ها با هوش قیچی ژنتیکیتوصیه های سازمان بهداشت قیچی ژنتیکی تهدید یا فرصشانس یا تلاشآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمشکلات روانپزشکی پس از سترازودونمیدان های کوانتومی خلااین ایده که ذرات سیاهچالحباب های کیهانی تو در تونوار مغزی روشی مهم در تشخارتباط شگفت مغز انسان و فهندسه بنیادیندانشمندان پاسخ کوانتومی به مغز خزندگان خودت اجازرمز بقای جهش ژنتیکیواقعیت فیزیکی، تابعی از برداشت مغز ما از گذر زمانگلوله ی ساچمه ایسفر تجهیزات ناسا به مریخ تکامل و ارتقای نگاه تا عمقدرت عشقشباهت زیاد بین سلول هاي عآب زندگی است قسمت اولمعرفت و شناختتصویر زیبا از سلولماه رجباکنون را با همه ی نقص هایحس و ادراک قسمت چهل و هفتنیاز به آموزش مجازی دیجیاز نشانه ها و آثار درک شدهوش مصنوعی الفاگوداروی جدید میاستنی گراویبوزون هیگز چیستروان سالمواکسن آلزایمربشریت از یک پدر و مادر نیگاهی مغز بزرگ چالش استسلاح و راهزنیتأثیر نیکوتین سیگار بر ملزوم سازگاری قانون مجازاطلای سیاهآسیب ها ناشی از آلودگی هومغز انسان برای ایجاد تمدتغییر عمودی سر انسان از پمحل درک احساسات روحانیابزار هوش در حال ارتقا ازحس و ادراک قسمت پنجاه و سچگونه تکامل مغزهای کنونیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی داستانها و مفاهیمی اشتبابیماری ای شبیه آلزایمر و روش صحبت کردن در حال تکامورزش هوازی مرتب خیلی به قتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپوشاندن خود از نورسودمندی موجودات ابزی بر تاثیر ویروس کرونا بر مغز منابع انرژی از نفت و گاز علم به ما کمک میکند تا موافراد بی دلیل دوستدار تو مغز بزرگترین مصرف کننده جهل مقدسمروری بر تشنج و درمان هایابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و ششچالش هوشیاری و اینکه چرا از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر آستانه ی موج پنجم کوویبیان ژن های اسکیزوفرنی درژیم ضد التهابییاد بگیر فراموش کنیسیر آفرینش از روح تا مغز تمدن قدیمی ای در جنوب ایرپیشرفت های جدید علوم اعصتاثیر گیاه خواری بر رشد ومناطق خاصی از مغز در جستجعادت همیشه خوب نیستامواجی که به وسیله ی ماشینقش نگاه از پایین یا نگاهجهان کاملی در اطراف ما پرمرزهای حقیقی یا مرزهای تابزار بقای موجود زنده از خواب عامل دسته بندی و حفطنخاع ما تا پایین ستون فقردرمان تومورهای مغزی با ااز تکینگی تا مغز- از مغزتهوش عاطفی قسمت نهمبابا زود بیارحم مصنوعیکلمات بلند نه صدای بلندساختار شبکه های مغزی ثابتنبیه چقدر موثر استپرورش مغز مینیاتوری انساتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت53غرور و علمجهش های ژنتیکی مفید در ساانگشت نگاری مغز نشان میدنقش داروهاي مختلف معروف ابزارهای دفاعی و بقای موخدا بخشنده است پس تو هم بچرا حجم مغز گونه انسان دردروغ نگو به خصوص به خودتاز روده تا مغزهوشیاری سنتی یا هوشیاری بحثی در مورد نقش کلسیم و زمان به چه دلیل ایجاد میشتو جهانی هستی که خودش را فاصله ی همیشگی تصویر سازکندر در بیماریهای التهابسربازان ما محققا غلبه می آنچه حس می کنیم، نتیجه ی تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسان باشجدایی خطای حسی استنقشه های مغزی جدید با جزیاحیای بینایی نسبی یک بیمدنیایی پر از سیاهچاله استیفن هاوکینگ در مورد هنظریه ی تکامل در درمان بیدرگیری مغزی در سندرم کووهدف از تکامل مغزبخشش، عقلانی یا غیر عاقلکیست هیداتید مغززونا به وسیله ویروس ابله توهم چیستفرزندان زمان خودشناخت درون، شناخت بیرون؛آیا هوش مصنوعی می تواند نتازه های درمان ام اسموفقیت هوش مصنوعی در امتاولین دروغحقیقت غیر فیزیکینه به اعدامادب برخورد با دیگرانهمه چیز، ثبت می شوددین اجباریاطلاع رسانی اینترنتیذهن تو همیشه به چیزی اعتقوقتی فهمیدی خطا کردی برگبرخی نکات از گاید لاین پرکتابخانهزبان و بیان نتیجه ساختمازبان و بیان، در سایه پیشرتوصیه های غیر دارویی در سقانون مندی نقشه ژنتیکی مشاهکار قرنآیا تکامل و تغییرات ژنتیمشکلات روانپزشکی در عقب تراشه ی هوش مصنوعی در مغزمیدان بنیادین اطلاعاتاین ابتدای تناقض هاستحباب هایی تو در تونوار مغز، ترجمه ی فعالیت ارتباط شگفت انگیز مغز انهندسه در پایه ی همه ی واکدانشمندان اولین سلول مصنبه نقاش بنگررمز جهانواقعیت چند سویهبررسي علل احتمالي تغيير گلوئونسفر دشوار اکتشافتکامل و ریشه ی مشترک خلقتقضاوت ممنوعشجاعت و ترسآب زندگی است قسمت دوممغز فکر میکند مرگ برای دیتصویر زیبای اصفهانماپروتیلیناکوییفلکسحس و ادراک قسمت چهل و هشتچیز جدید را بپذیراز نظر علم اعصاب یا نرووسهوش مصنوعی از عروسک های بداروی جدید آلزایمربوزون هیگز جهان را از متلروبات ها قول میدهندواکسن ایرانی کرونا تولیدبعد پنجمگذر زمان کاملا وابسته به سلسله مباحث هوش مصنوعیتأثیر نگاه انسان بر رفتالزوم سازگاری قانون مجازاطوفان فقر و گرسنگی و بی سآسیب روانی شبکه های اجتممغز انسان برای شادمانی طتغییرات منطقه بویایی مغزمحل درک احساسات روحانی دابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت پنجاه و شچگونه جمعیت های بزرگ شکل از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی دخالت در ساختار ژنهابیماری ای شبیه ام اس مولتروشهای نو در درمان دیسک بورزش هوازی ، بهترین تمریتفاوتهای جنسیتی راهی براپیموزایدسی و سه پل اصفهانتاثیر ژنها بر اختلالات خمنابع انرژی از نفت و گاز علم بدون توقفافزایش قدرت ادراکات و حسمغز حریص برای خون، کلید تجهان فراکتالمرکز هوشیاری، روح یا بدن ابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک سی و هفتمچالش هوشیاری و اینکه چرا از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر درمان بیماری مولتیپل بیان حقیقترژیم غذایی حاوی تخم مرغ ویادگیری مهارت های جدید دسیستم تعادلی بدنتمدن پیشرفته ی پیشینیانپیشرفت در عقل است یا ظواهتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست قسمت عادت کن خوب حرف بزنیامیوتروفیک لترال اسکلرونقش نظام غذایی در تکامل مجهان پیوستهمزایای شکلات تلخ برای سلابزار بقای موجود زنده از خودآگاهی و هوشیارينخستین تمدن بشریدرمان تشنجاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی قسمت هفتمباد و موجرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرکلوزاپین داروی ضد جنونسادیسم یا لذت از آزار دادتهدیدهای هوش مصنوعیپرکاری تیروئیدتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمغربال در زندگیجهش های ژنتیکی غیر تصادفانتقال ماده و انرژینقش درختان در تکاملابعاد و نیازهای تکاملیخدای رنگین کمانچرا خشونت و تعصبدریای خداهوش، ژنتیکی است یا محیطیبحثی در مورد حقیقت فضا و زمان شگفت انگیزتو جدای از کیهان نیستیفتون های زیستیکوچ از محیط نامناسبسردرد میگرنآنها نمیخواهند دیگران راتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسان جدید از چه زمانی پاجریان انرژی در سیستم های نقشه با واقعیت متفاوت اساحساس گذر سریعتر زماندنیا، هیچ استاستیفن هاوکینگ در تفسیر نظریه ی تکامل در درمان بیدرگیری اعصاب به علت میتوهدف از خلقت رسیدن به ابزابدون پیر فلککیست کلوئید بطن سومزیباترین چیز در پیر شدنتوهم و خیالفرضیه ای جدید توضیح میدهشناسایی تاریخچه ی تکاملیآیا هوش مصنوعی زندگی بشرتبدیل پلاستیک به کربن و سموفقیت در تفکر استاولین سلول مصنوعیحقیقت غیر قابل شناختنه به اعدامادراک ما درک ارتعاشی است همه ی سردردها بی خطر نیستدین، اجباری نیستاطلاعات حسی ما از جهان، چذهن خود را مشغول هماهنگیوقتی پر از گل شدی خودت را برخی نرمش ها برای زانوکجای مغز مسئول پردازش تجبرخی نرمش های گردنکرونا چه بر سر مغز می آورزبان و تکلم برخی بیماریهتوصیه هایی در مصرف ماهیقانون گذاری و تکاملشاهکار شش گوشآیا جنین انسان، هوشمندی مشاهده گر جدای از شیء مشاتراشه ی بیولوژِیکمیدازولام در درمان تشنج اینکه به خاطرخودت زندگی حد و مرزها توهم ذهن ماستنوار عصب و عضلهارتباط شگفت انگیز مغز انهندسه زبانِ زمان استدانشمندان تغییر میدان مغبه نقاش بنگررمز جهان خاصیت فراکتالواقعیت چیستبررسی و اپروچ جدید بر بیمگمان میکنی جرمی کوچکی در سفرنامه سفر به بم و جنوب تکامل ابزار هوش ، راه پر قطار پیشرفتشرکت نورالینک ویدیویی ازآب زندگی است قسمت سوممغز قلبتصویربرداری فضاپیمای آمماجرای جهل مقدساکسی توسین و تکامل پیش احس و ادراک قسمت چهل و دومچیزی منتظر شناخته شدناز نظر علم اعصاب اراده آزهوش مصنوعی از عروسک های بداروی جدید ای ال اسبی نهایت در میان مرزهاروبات های ریز در درمان بیواکسن اسپایکوژنبعد از کروناگذشته را دفن کنسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتئوری تکامل امروز در درملزوم عدم وابستگی به گوگل طوفان زیباییآسیب عصب پا به دنبال اعتیمغز انسان برای شادمانی طتغییرات آب و هوایی که به محدودیت چقدر موثر استابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت بیست و چهچگونه جمعیت های بزرگ شکل از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در مانهای کمر دردبیماری اسپینال ماسکولار روشهای شناسایی قدرت شنواورزش و میگرنتقلید مرحله ای نسبتا پیشپیموزایدسیلی محکم محیط زیست بر انتاثیر کلام در آیات کلام بمنابع انرژی از نفت و گاز علم در حال توسعهافزایش مرگ و میر سندرم کومغز در تنهایی آسیب میبینجهان قابل مشاهده بخش کوچمرکز حافظه کجاستابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت پنجاه و چالش هوشیاری و اینکه چرا از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر سال حدود 7 میلیون نفر بیداری و خواب کدام بهتر ارژیم غذایی ضد التهابییادآوری خواب و رویاسیستم دفاعی بدن علیه مغز تمدن بشری و مغز اخلاقیپیشرفت ذهن در خلاقیت استتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست قسمت عادت کردن به نعمتامید نیکو داشته باش تا آننقش نظریه تکامل در شناساجهان پیوستهمسمومیت دانش آموزان بی گابزار بقای موجود زنده از خودآگاهی و هوشیارينخستین تصویر از سیاهچالهدرمان جدید ALSاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی قسمت یازدهباد غرور و سر پر از نخوت ورساناها و ابر رساناها و عفلج نخاعی با الکترودهای کلید نزدیک و نگاه تو بر فسازگاری با محیط بین اجزاتو یک معجزه ایپرتوهای صادر شده از سیاهتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمقالاتجهش تمدنی عجیب و شگفت انساندوه در دنیا استنقش ذهن و شناخت در حوادث ابعاد اضافه ی کیهانخدایی که ساخته ی ذهن بشر چرا در مغز انسان، فرورفتدرک فرد دیگر و رفتارهای اهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابحثی در مورد عملکرد لوب فزنان باهوش ترتو دی ان ای خاص ميتوکندريفروتنی معرفتیکوچک شدن مغز از نئاندرتاسردرد میگرن در کودکانآنژیوگرافی از مغزتاثیر رو ح و روان بر جسممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسان خطرناکترین موجودجریان انرژی در سیستم های نقص در تشخیص هیجانات عاماحساسات کاذبدندان ها را مسواک بزنید تاستخوان های کشف شده، ممکنظریه ی ریسماندرختان چگونه بر تشکیل ابهر چیز با هر چیز دیگر در تبدون زمان، ماده ای وجود نکاهش مرگ و میر ناشی از ابزیباترین چیز در افزایش ستوهم وجودفساد اقتصادی سیتماتیک درشناسایی سلول های ایمنی اآیا هوش ارثی دریافتی از پتبدیل تراکت صوتی مصنوعی مولکول ضد پیریاوکرلیزوماب داروی جدید شحقایق ممکن و غیر ممکننه جنگ و نه خونریزیادغام میان گونه های مختلهمیشه چشمی مراقب و نگهبادیوار همه اش توهم بوداطلاعاتی عمومی در مورد مذهن سالموقتی تو از یاد گرفتن باز برخی یونها و مولکول های مکریستال هازبان و شناخت حقیقت قسمت چتوضیحی ساده در مورد هوش مقانون جنگلشاید گوشی و چشمی، آماده شآیا جهان ذهن و افکار ما ممشاهده آینده از روی مشاهتربیت کودکان وظیفه ای مهمکان زمان یا حافظه زماناینکه خانواده ات سالم باحریص نباشنوار عصب و عضلهارتباط غیرکلامی بین انساهندسه، نمایشی از حقیقتدانشمندان روش هاي جدیدی به نادیدنی ایمان بیاوررنگ کردن، حقیقت نیستواقعیت چیستبررسی ژنها در تشخیص بیماگنجینه ای به نام ویتامین سفرنامه سفر به بم و جنوب تکامل تکنولوژیلمس کوانتومیشربت ضد خلطآب، زندگی است(قسمت پنجم)مغز ما کوچکتر از نیم نقطهتصور از زمان و مکانماجرای عجیب گالیلهاگر فقط مردم میفهمیدند کحس و ادراک قسمت چهل و سومچیزی خارج از مغزهای ما نیاز نظر علم اعصاب اراده آزهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای میاستنی بی هیچ می ایی و بی هیچ میرروبات کیانواکسن اسپایکوژن ضد کرونابعد از کروناگریه ی ابر، رمز طراوت باغسم زنبور ، کلیدی برای وارتئوری تکامل در پیشگیری و مقاومت به عوارض فشار خون طولانی ترین شبآسانی موفقیتمغز انسان رو به کوچک تر شتغییرات تکاملی سر انسان محدودیت های حافظه و حافظابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت بیست و یکچگونه حافظه را قویتر کنیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی در محل کار ارزش خودت را ببیماری اضطراب عمومیروشی برای بهبود هوش عاطفورزش بهترین درمان بیش فعتقلید از روی طبیعتپیچیدگی های مغزمگسسینوریپا داروی ترکیبی ضدتاثیر کپسول نوروهرب بر نمنابع انرژی از نفت و گاز علم راهی برای اندیشیدن اافزایش سرعت پیشرفت علوم مغز را از روی امواج بشناسجهان موازی و حجاب هامرکز حافظه کجاستابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت بیست و پچالش دیدگاه های سنتی در باز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرمان های اسرار آمیز در آبیست تمرین ساده برای جلورژیم غذایی ضد دردیاری خدا نزدیک استسکوت و نیستیتمدن زیر آبپیشرفتی مستقل از ابزار هتاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست قسمت عادت بد را ترک کنامید نجاتنقش هورمون های تیروئید دجهان پر از چیزهای اسرار آابزار بقای موجود زنده از خودت را از اندیشه هایت حفنخستین روبات های زنده ی جدرمان جدید میگرن با انتی از تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی قسمت پنجمبار بزرگ ایستادن بر دو پارشته نوروایمونولوژی و نقفلج بل، فلجی ترسناک که آنکلام و زبان، گنجینه ای بسستم با شعار قانون بدترین تو یک جهان در مغز خودت هسپرتوزایی از جسم سیاهتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر ویتامین دی بر بیماجهشهای مفید و ذکاوتی که داندوه دردی را دوا نمیکندنقش روی و منیزیم در سلامتابعاد بالاترخسته نباشی بابااز سایه بگذرچرا ذرات بنیادی معمولاً درک نیازمند شناخت خویش اهیچ چیز همیشگی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهزنجیرها را ما باید پاره کتو در میانه ی جهان نیستی فروتنی و غرورکوچکترین چیز یک معجزه اسسردرد و علتهای آنآنان که در قله اند هرگز ختاثیر روده بر مغزمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمانسان عامل توقف رشد مغزجریان انرژی در سیستم های نقطه ی رسیدن به قلهاخلاق و علوم اعصابده روش موفقیتاستروژن مانند سپر زنان دنظریه تکامل در درمان بیمدرختان اشعار زمینهر جا که جات میشه، جات نیبرنامه و ساختار پیچیده مکاهش التهاب ناشی از بیمازیر فشار کووید چه باید کرتوهم وجودفشار و قدرتشواهدی از نوع جدیدی از حاآیا هوش سریعی که بدون احستبدیل سلولهای محافط به سمولتیپل اسکلروز در زنان ايندگان چگونه خواهند دیدحل مشکلچه زیاد است بر من که در ایادغام دو حیطه علوم مغز و همیشه اطمینان تو بر خدا بدید تو همیشه محدود به مقداطلاعاتی عمومی در مورد مذهت را روی چیزهای مفید متوقتی ریشه ها عمیقند از چی