دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

تلقین اطلاعات و حافظه

تلقین (inception) اطلاعات و حافظه: کاشت خاطره جعلی در مغز دیگری، میسر شد!

نوروسافاری |گمان می کردیم اخبار ساختگی، خیلی بد هستند اما ظاهراً دانشمندان با موفقیت، «خاطره ای» ساختگی را در یک حیوان کاشته اند، که به صورت بالقوه راه را به سمت آزمایش های انسانی باز می کند. محققان با استفاده از نقشه برداریِ مدارهای مغزی در یک موش آزمایشگاهی، توانستند یک خاطره ی طبیعی را مهندسی معکوس کنند.

سپس آنها این خاطره را در موش دیگری، از طریق تحریک سلول های مغزی اش طبق الگوی خاطره ی اصلی، به صورت ساختگی القا کردند.

افکار مصنوعی

این مطالعه- که [قبلا] در مقاله ای در مجله ی نیچر نوروساینس شرح داده شده است- نشان می دهد خاطرات، می توانند به صورت مصنوعی در نبود هرگونه تجربه ی حقیقی ایجاد شوند. خاطره ی القاء شده توسط موش آزمایشگاهی، یادآوری می شد و از خاطره ی طبیعی، غیرقابل تفکیک بود.

این [یافته] نه تنها مسائل اخلاقی فراوانی دارد بلکه ممکن است ما را وادار کند تا خاطرات خودمان را زیر سوال ببریم.

بر اساس گزارشی در مجله ی ساینتیفیک آمریکن، یافته های جدید، نشان داده اند مدارهای عصبی- که به طور عادی به تجاربطبیعی پاسخ می دهند و خاطرات را می سازند- می توانند به منظور تشکیل خاطرات کاذب، دستکاری شوند تا در نبود تجارب طبیعی، خاطره بسازند.

این تحقیق همچنین نسبت به چگونگی تشکیل خاطرات در مغز، بینشی فراهم می کند و در حقیقت بخشی از زمینه ی علمی گسترده تر و در حال رشدی است که می تواند به دستکاری حافظه، انتقال خاطرات و حتی حذف خاطرات موجود، منجر شود گرچه این تحقیق، برای خلق تکنولوژی برای یک دیکتاتور شرور در آینده [چیزی شبیه به ناظر کبیر در رمان ۱۹۸۴ جورج اورول!] یا ساخت سناریوهایی از روی فیلم مردان سیاه پوش نیست.

این دانشمندان امیدوارند، یافته هایشان در نهایت به افرادی کمک کند که با اختلالات حافظه، دست و پنجه نرم می کنند و یا از خاطرات آسیب زا(مثل PTSD) در رنج هستند.

دنیایی را تصور کنید که در آن بتوانیم خاطرات قدیمی مان را- که در [ گذر] زمان مفقود شده اند- بازیابی کنیم یا خاطرات ناتوان کننده را حذف کنیم!

این تحقیق اگر موفقیت آمیز باشد می تواند پیامدهای روانشناختی و اخلاقی شگفت انگیزی را به همراه داشته باشد.

یافته های جدید

در این مطالعه با آموزش موش ها به برقرار کردن تداعی بین رایحه ی شکوفه های گیلاس و شوک الکتریکی به پا، خاطره ای طبیعی در مغزشان ساخته شد. آنها آموختند با رفتن به سمت دیگرِ قفس- که از رایحه ی زیره ی سیاه آکنده شده بود- از این شوک الکتریکی اجتناب کنند. رایحه ی زیره ی سیاه توسط ماده شیمیایی موسوم به کاروون و رایحه ی شکوفه های گیلاس توسط ماده ی شیمیایی به نام استوفنون در فضای آزمایش پخش می شد.

این محققان از استوفنون استفاده کردند زیرا نوع خاصی از گیرنده را بر روی [غشای] انواع مجزایی از سلول های عصبی حسی بویایی، فعال می کند.

سپس محققین از [تکنیک] اپتوژنیک، استفاده کردند تا با کمک نور، سلول های عصبی بویایی را در موش ها فعال کنند. این روش پیچیده شامل فیبرهای نوری است که از طریق جراحی در مغز جای داده شده و با اثر بر پروتئین های حساس به نور، نورون های ویژه ای را در مغز تحریک می کنند.

در آزمایشات اولیه، این محققان از حیوانات تراریخته[ حیواناتی- که با تکنولوژی مهندسی ژنتیک ژنهای جانداران دیگر را در ساختار ژنتیکی خود دارند-] استفاده کردند که فقط در نورون های بویاییِ حساس به استفنون، پروتئین حساس به نور تولید می کنند. این محققان تحریک نوری سلولهای بویایی حساس به استوفنون در موش ها را با شوک الکتریکی به پا، همراه کردند. آنها متوجه شدند موش ها پس از این، از رایحه ی شکوفه های گیلاس اجتناب می کنند در حالی که تنها تحریک نوری را دریافت کرده اند [و رایحه را هیچگاه استشمام نکرده اند].

(تحریک سلولهای عصبی یکسان، به وسیله نور و بویایی کاملا قابل انتظار است، باعث نتیجه یکسانی شود و واکنش مشابهی را ایجاد کند. تحریک عصبی، مقدمه واکنش های بعدی است و وقتی عصب مشخصی به وسیله ای تحریک شود؛ چه با نور یا محرک شیمیایی بو، نتیجه یکسان خواهد بود.

در این آزمون، شرطی شدن بویایی، به جای آنکه با بو انجام شود با محرک دیگری یعنی نور انجام میشود و نتیجه به دست آمده یعنی شرطی شدن(conditioning)، هم به نور و هم به بوی استفنون، کاملا مورد انتظار است. زیرا هدف، تحریک سلولهای یکسانی است و وقتی سلولهای منتقل کننده پیام، یکسان هستند و مقصد هم یکی است نتیجه، یکی خواهد بود.

محرک های مختلف اگر مسیر یکسانی را فعال کنند، نتیجه منفردی حاصل میشود و آنچه نتیجه را متفاوت میکند مسیرهای متفاوتی است که به دو نتیجه میرسد. پس مسیر یکسان؛ چه با محرک شیمیایی و چه با محرک نوری تحریک شود نتیجه یکسانی به دست می آید. و در حقیقت خاطره ای- که از بو در مغز موش باقی میماند

- دقیقا مشابه خاطره ای است که در نتیجه تحریک نوری همان مسیر، حاصل میشود. تفاوت فقط در محرک اولیه مسیر و مقصدی یکسان است. پس این نتیجه تا اینجا خیلی شگفت آور نیست.)

این، گام تحسین برانگیزی است: این نشان می دهد که موش ها نیازی نداشتند واقعا رایحه را تجربه کنند تا آن را با شوک الکتریکی ارتباط دهند. در اصل این خاطره می تواند کاشته شود.(محرکی متفاوت با تحریک مسیر این حافظه، دقیقا همان حافظه ای را به صورت مصنوعی در ذهن موش میگذارد که بو در ذهن موش خواهد کاشت. و واکنش حاصل شده به وسیله محرک بویایی که همان مسیر را تحریک میکند با واکنش حاصل شده به وسیله محرک نوری، طبیعتا کاملا مشابه است.)
با این حال دانشمندان در جهت ساخت یک حافظه ی کاملا ساختگی یک گام جلوتر رفتند. برای این منظور آنها باید تجربه ی واقعیِ شوک الکتریکی را از مغز موش ها پاک می کردند.

در تازه ترین پژوهش، این محققان نشان دادند که چگونه ویروسی را بکار گرفته اند تا به وسیله ی آن پروتئین حساس به نور را درون مسیر های عصبی موش های تراریخته جای دهند. سپس آن ها سلول های عصبی بویایی و بخش حساس به نورِ مغز را با الگوی به دست آمده از راه مهندسی معکوس، تحریک کردند.

این موش ها با پاسخ دادن به رایحه ای- که هرگز با آن مواجه نشده بودند- و اجتناب از شوکی- که هرگز دریافت نکرده بودند- خاطره ی ساختگی را به یاد می آوردند.

تلقین در مغز موش

البته،پژوهش، روزهای نخست خود را سپری می کند. به هر حالدانشمندان با موفقیت، خاطرات موش های آزمایشگاهی را دستکاری کرده و آنها را مجبور کرده اند چیزی را به خاطر آورند که هرگز تجربه نکرده اند.(محرک های متفاوت- که مسیر یکسانی را فعال میکند- واکنش یکسانی را ایجاد می کند.

علت اصلی تعجب ایجاد شده از این آزمون، اصالت دادن به محرک است؛ در حالیکه محرک در درک ما، نقشی جز آغاز گری برای قدم های بعدی شناخت نیست. شناخت با محرک حسی شروع میشود ولی این محرک، اصیل نیست و هر محرک دیگری هم اگر همان مسیر را تحریک کند، منجر به تجربه ای یکسان میشود.

و همانطور که ما برای رسیدن به یک تجربه واحد، اگر محرک را تغییر دهیم، به دلیل هدف یکسان، به نتیجه واحدی می رسیم، میتوانیم تصور کنیم در مسیر رسیدن به هدف نهایی، میتوان مسیرهای مختلف را هم تغییر داد به شکلی که تجربه ای مشابه تجربه اول حاصل شود؛ به شرطی که هدف نهایی یکی باشد.

منبع ادراک ما اگر در منطقه خاصی از مغز باشد، رسیدن تحریک الکتریکی به این منطقه منجر به تجربه یکسانی با محرک های دیگر و یا مسیرهای متفاوت پیام الکتریکی، میشود.

ولی آیا تجربیات انسان محدود به تجربیات حسی ای است که از اندام های حسی به مغز میرسد؟ بسیاری از دریافت های انسان از جهان های دیگری فراتر از عالم مادی است و نمونه کاملا آشکار آن، رویاها است و این مشاهدات، محدود به مکان و زمان عالم مادی نیست و گاهی حوادثی است که سالها بعد، در مکانی دور از محل زندگی ما رخ میدهد.

شاید ابتدای ادراک به نظر برسد از اندام های حسی دست و پا و بینی و چشم و پوست و بعدا مغز، شروع شده است ولی ادراک ما به این احساسات، محدود نیست.

قدرت انتزاع تجربیات، به انسان کمک میکند دریافت های حسی و غیر حسی را به مرتبه ای بالاتر و به مرتبه معانی کلی ادراکات ببرد. در اینجا هم مهم، رساندن پیام به منطقه درک معانی و کلیات است که فراتر از مغز میباشد و ادراکاتی فراتر از عالم ماده است و در جایی بالاتر از ماده و زمان-مکان، نگهداری میشود.

در اینجا هم اگر پیام به وسیله محرکی غیر از محرک مادی ایجاد شود و یا بتواند از مسیری غیر از عالم ماده، به این منبع برسد همان احساسی حاصل خواهد شد که در نتیجه راه پرفراز و نشیب ادراکات حسی رخ میدهد.

پس محرک ایجاد کننده معانی و حقایق، همیشه حس مادی نیست و مسیر رسیدن به آن هم لزوما از مغز نمیگذرد.

عالم مادی ما از جمله مغز و ادراکات حسی مادی با توجه به محاسبات ثابت کیهانی، وابسته و متکی صرف به خودش نیست بلکه نیروی اضافی دیگری هست که برای شکل گیری عالم مادی ما لازم است.

(هستي هاي متعدد و هستی از بي چیزی

قبلا دیدیم که محاسبه ثابت کیهانی و تفسیر آن، نیازمند فرض چند کیهانی است ولی تعدد کیهان ها، دری را در برابر اين برهان می گشاید که میگوید پایه و اساسی- که علت یابی هستی از بي چیزی را تفسیر میکند- تفاوتهای کمی(کوانتومي) خلأ است.

و با فرض تعدد هستی ها و با تاثیراتی- که از کیهان ها عبور میکند- علت يابي این تفاوتها ممکن شده است و این، منطقی تر و عقلانی تر از بي علتی اي است که مکانيک کوانتوم بنا می سازد.

و به این ترتيب این فرضیه- که چیزی از بی چیزی ایجاد شود- از اساس، منهدم میشود و چیزی از بي چیزی اصلا وجود ندارد.

کتاب توهم بی خدایی احمد الحسن

دانلود کتاب از سایت زیر
www.almahdyoon.co
)

وقتی بتوان با محرکی غیر از محرک های مرسوم، پیامی مشاب

ه محرک های عادی را در منطقه خاصی از مغز به دست آورد، چرا نتوان انتظار داشت با محرکی متفاوت- که مستقیما از مغز یا حتی جایی بالاتر از مغز منشأ میگیرد- احساس بلند مشابهی را(احساس به معانی و کلیات)، در بعد فرامادی انسان در جهان موازی یعنی نفس و روح، درک کرد؟

جهانی که در آن بتوانیم خاطراتمان را به اشتراک بگذاریم، چگونه خواهد بود؟ [مانند پست های اینستاگرامی!]. جایی که در آن می توانیم انتخاب کنیم چه چیزی را می خواهیم به یاد آوریم و چه چیزی را نمی خواهیم؟ این احتمالات هراس آورند!

ترجمه: فاطمه جواهری وبسایت نوروسافاری

https://www.neurosafari.com/%d8%aa%d9%84%d9%82%db%8c%d9%86-inception-%da%a9%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d8%ae%d8%a7%d8%b7%d8%b1%d9%87-%d8%ac%d8%b9%d9%84%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%ba%d8%b2-%d8%af%db%8c%da%af%d8%b1%db%8c-%d9%85%db%8c/

بحث حافظه های کاذب، بحث عمیقی است که قبلا در همین کانال به آن پرداخته شده است.

محدودیت های حافظه و حافظه های کاذب و چالش بزرگ پیش رو در راه شناخت حقیقت

در قسمت های گذشته به بررسی احساسات و ادراک و محدودیت های انسان در راه رسیدن به منبع و سرچشمه احساسات، اشاره شد اکنون به مرتبه بعد از احساسات، می آییم و آن، جمع آوری اطلاعات و ادراکات و بعدا تحلیل آنها و بیرون کشیدن آنها برای پردازش های بعدی و به کار بردن آن، برای عمل است.

وقتی ادراک و حس ما اطلاعاتی را دریافت میکند، بر اساس امکانات درونی مغز و تجربیات قبلی، تصویر یا صدایی را در ذهن ما میگذارد(صورت ذهنی).

و این کاشت اطلاعات در مغز میتواند با دریافت اطلاعات جدید فراموش شود، زیرا گنجایش مغز محدود است مگر آنکه این اطلاعات با پردازش سلول های عصبی به وسیله تکرار و مداومت، به صورت نسبتا پایداری، ذخیره شود.

در این صورت است که آن حس اولیه برای زمانی طولانی تر در اختیار فرد قرار میگیرد. این فرایند، نیازمند پردازش عملکرد سلول های مغزی است و نیازمند هوشیاری و اراده فرد، برای ثبت اطلاعات است. وگرنه اگر اراده ای نباشد تا به وسیله آن، اطلاعات دریافت شده به وسیله فرد، مرور گردد، این اطلاعات در همان ذخیره ابتدایی و کوتاه مدت باقی خواهد ماند.

بعد زمان از ابعاد عالم مادی ماست و وقتی در مورد ثبت اطلاعات دریافتی سخن میگوییم و عبارت حافظه کوتاه مدت یا بلند مدت را به کار میبریم، منظور ثبت دریافت های عالم مادی در ظرف ابزار هوش عالم مادی است که دارای محدودیت های خاص است وگرنه کاملا واضح است آنچه در قالب احساسات و حافظه کوتاه مدت و بلند مدت، درک میکنی نشان دهنده حقیقت اشیا نیست.

چه بسیار مناظری را دیده ایم که تحت تاثیر روحیه بد ما، اصلا به چشم نیامد و چه بسیار تک درخت هایی در وسط بیابان که در سایه روحیه شاد ما بسیار زیبا و دلنشین شد!

چه بسیار درخت و کوهی که با دیدن آن، هیچ مطلب جدیدی برای ما تداعی نشد و چه بسیار درخت و کوهی که در دید ولی ای از اولیای خدا راه رسیدن به نبوت و رسالت را باز کرد(مراجعه شود به داستان بعثت موسی ابن عمران ع و کلام خدا با او در درخت و در کوه، در قرآن کریم)

عالم مادی ما کلامی است که ما در حد ظرف خود درک میکنیم و همین مطلب، تاکید میکند که اطلاعات دریافتی و احساسات ما، محدود به عالم مادی نیست. بلکه عالم مادی کلامی از جهانی بالاتر است که ما میتوانیم در حد مغز خود در یابیم.

تقسیم حافظه اطلاعات، به کوتاه مدت و بلند مدت هم نشانه ای از آن است که اطلاعات ما پردازشی است که تحت تاثیر محدودیت های عالم مادی، به ما رسیده است.

با نظریه جهان های موازی و تایید علمی آن، امروز مشخص است که کوتاه مدت و بلند مدت تا زمانی است که شما درگیر بعد زمان باشید و اگر فراتر از بعد زمان- که بعد چهارم عالم مادی درنظر گرفته میشود- گام برداریم و سرعت ها را به فراتر از سرعت نور برسانیم، کوتاه مدت و بلند مدت و تعابیری مانند این، محو میگردد. در جهانی که شما بتوانید پا در گذشته و آینده بگذارید و دیروز و فردا را مانند امروز و در همین امروز، ببینید، مفهوم کوتاه و بلند از نظر زمانی محو خواهد شد.

رفتن در بند عالم مادی و بعد زمان است که ما را گرفتار ابزار هوش مادی و محدودیت های آن کرده است.

حافظه کوتاه مدت نشانه ای از ضعف و محدودیت ابزار هوش عالم مادی ماست که بعدها در سایه آموزش، تلاش و اراده فرد، تبدیل به حافظه بلند مدت، میشود و در سایه پردازش و ارتقای عملکرد نورون، باقی میماند و امروز به جای حافظه کوتاه مدتی- که کاملا نقص و ناتوانی مغزهای ما را نشان میدهد- از عبارت حافظه عملکردی فعال استفاده می شود و همین فعالیت هم نشانه نقص ابزار هوش ماست تا بتواند اطلاعات را به شکلی فعال تر و پایدارتر کند.

همه این محدودیت ها چه در ادراک و چه در ثبت اطلاعات و ... سبب میشود آنچه در ذهن های ما پردازش می شود، محدود باشد و با حقیقت فاصله زیادی داشته باشد.

به خصوص وقتی این اطلاعات ناقص دریافتی، در میلیاردها شبکه پیچ در پیچ مغزی و میلیاردها نورون عصبی و میلیاردها واسطه شیمیایی بین سلولهای عصبی گرفتار شود و به خصوص وقتی حجم اطلاعات، در مغز شما به محدوده متراکمی برسد که شمارش آن سخت است(در محدوده هزاران ترابایت)(هر ترابایت معادل 1024 مگابایت است!!!) و شما مجبور باشید برای بازآوری اطلاعات، در صندوقی دارای هزاران ترابایت حس و شناخت، بگردید!!!

بله گام اول و ظرف درک های بالاتر از درک مادی، مشاهده آثار مادی عالم ما است ولی مطلق انگاشتن و حقیقت مطلق پنداشتن آن، جز بی خردی نیست.

توصیه میشود به تدریس سهو و نسیان معصوم از سید احمد الحسن یمانی مراجعه شود
www.almahdyoon.co

ادراک ما دچار خطاست و حافظه های ما هم در معرض خطاست و قطعا واکنش های حاصل از این فرآیندها هم در معرض خطاست و اینجاست که هر عاقلی نیاز به دستی الهی را کاملا در پیدا کردن راه های زندگی خود حس خواهد کرد.

مطلبی از دکتر ابتسام احمد در مورد نقص های حافظه👇👇

شاهدان.. و حافظه کاذب
-بله این را گفتم! با گوش خود شنیدم و با چشم خود، او را دیدم.
-هرگز
-آن را کاملا به یاد می آورم!
-من هم، همه تفاصیل را به یاد می آورم.

آیا قبلا برای تو اتفاق افتاده است از حافظه و حادثه ای دفاع کنی که در پیشاپیش فرد دیگری هم رخ داده است ولی او حافظه و بیان کاملا متفاوتی درمورد حادثه داشته باشد؟

حافظه های ما است که بر اساس آن، زندگی خود و واکنش ها و رفتارها و افکار خود را بنا میکنیم و اینها گاهی اشتباه است تا حدی که میتواند حقیقت را کاملا آشفته کند.

آیا میتوانیم به حافظه های خود اعتماد کنیم؟ و تا چه حدی میتوانیم چنین کنیم؟

در سال 1974 مقاله علمی و مشهوری از الیزابت لوفتوس و جان پالمر منتشر شد و آدرس آن در زیر می آید و دو آزمون را اجرا کرد و جواب افراد، در مورد فیلمی- که آن را در مورد حادثه تصادف، مشاهده کرده بودند- عجیب شد و نتایج این پژوهش پريشان و آشفته بود زیرا بيان میکرد روش طرح سوال و قدرت کلمات موجود در خود سوال، باعث حافظه متفاوتی از حادثه میشود. اگر سوال شود (سرعت اتومبیل وقتی با ماشین دیگر میماند، چقدر بوده است؟) سرعتی که شخص بیان میکند کمتر از زمانی است که سوال شود(سرعت ماشین وقتی به ماشین دیگر صدمه زد، چقدر بوده است؟) بلکه قدرت کلمه سبب میشود آنها وجود شیشه شکسته را هم به یاد بیاورند!

و این یعنی روش سوال کردن، در حافظه ما تاثیر میگذارد و آن را منحرف می کند و حافظه ای اشتباه یا حافظه ای کاذب را سبب میشود و فرد کاملا به این موارد راضی است.

همچنین بسیاری از شهادت های دروغین هست(دروغ به این معنی که نتیجه حافظه کاذب است و نه اینکه نتیجه دروغ عمدی از طرف فرد در شهادت است) و باعث زندانی شدن و دستگیری و حکم های ظالمانه در حق بسیاری از افراد میشود که بعدها مشخص میگردد آنها بی گناه بوده اند.

من در اینجا اشاره میکنم که مساله شهادت که بر اساس آن احکام در دین اسلام صادر میشود، همیشه میبینیم شهادت دو تن یا بیشتر است و اعتقاد ندارم امر فقط مربوط به دروغ، در شهادت باشد و شخصی ممکن است اعتقاد داشته باشد راستگوست ولی حافظه کاذب در نتیجه عوامل معینی در او شکل گرفته باشد:
رویت هلال.. دو شاهد
قضات... دو شاهد(و دو تن از مردانتان را شاهد بگیرید و اگر دو مرد نبودند یک مرد و دو زن از کسانی را برای شهادت استفاده کنید که بر آنها رضایت دارید تا اگر یکی از آنها فراموش کرد، دیگری به یاد او بیاورد.)

وصیت...(وقتی زمان وفات کسی از شما فرا رسید- باید شاهد شما در زمان وصیت، دو تن عادل در میان شما، باشند)

زنا... چهار شاهد( کسانی که به زنان شوهردار تهمت زنا بزنند و بر ادعای خود چهار شاهد نیاورند آنها را هشتاد ضربه شلاق بزنید و دیگر هرگز شهادت آنها را نپذیرید و آنها فاسق هستند.)

نظرتان در این مورد چیست؟ از نظر دینی چگونه ممکن است حافظه های دروغین در صفحه وجود ما وارد شود در حالی که معتقدیم، مبتنی بر حقایق است و رفتار خود را بر اساس آن بنا می کنیم؟

تصویر، نمونه اتکنسون و شیفر را در مورد عمل حافظه بیان میکند اول چیزهایی را که میخواهیم به یاد بیاوریم به عنوان حافظه حسی آنی ولی گذرا در طی فقط چند ثانیه ثبت میکنیم.

هنگام توجه به آن، در حافظه کوتاه مدت برای 30 ثانیه باقی میماند و این، در صورتی است که مورد آن، تمرین نشود و این مفهوم امروز بیانش عوض شده است و تعمیم داده شده است و به آن حافظه فعال میگویند بعدا این حافظه ها یا از میان میرود یا وارد حافظه بلند مدت میشود و به جای آن، به آن، حافظه فعال شاملتر میگویند.

حافظه عامل همه روش هایی را در بر میگیرد که با آن معلومات کوتاه مدت را میگیریم و آن را در مخازن حافظه بلندمدت خود ذخیره میکنیم(در یک تعریف کلیحافظه فعالیاworking memoryدر واقع همانحافظه کوتاه مدتیا sh

ort term memory می باشد که در آن پردازش اطلاعات اتفاق می افتد.

آقایAlan David Baddeleyبرای اولین مرتبه در سال 1974 به همراهGraham Hitch مدل حافظه فعالرا مطرح نمودند.

حافظه کاری، به چه دردی می خورد ؟

حافظه فعالدر واقع یکی از اصلی ترین و ابتدایی ترین ارکان حافظه جهت انجام فعالیت های شناختی است که ما انجام می دهیم. از زبان آموزی و درک زبان گرفته تا گفتگو، محاسبات ریاضی، استدلال و حل مساله و امثالهم

حافظه فعالهرچه عملکرد بهتری داشته باشد، امکان انجام سریعتر محاسبات به صورت ذهنی، تصویر سازی های ذهنی به خصوص در حل مسئله، درک سریعتر صحبت های گفته شده، به خاطر سپاری و به یاد آوری سریع تر مطالب می شود)

و دانشمندان تصور میکنند حافظه فعال، دو فرایند صریح و ضمنی را در بر میگیرد. وقتی معلومات را به صورت هوشیار و با اراده ذخیره میکنیم این فرایند صریح است مانند زمانی که درس میخوانیم، ولی حافظه عامل ما عموما اموری را که به آن توجه نمی کنیم به مخزن حافظه بلند مدت منتقل نمیکند. و این فرایند، فرایند ضمنی خوانده میشود یعنی لازم نیست به شکل ارادی بر دانسته خاصی تمرکز کنیم بلکه به صورت غیر ارادی(در حافظه کوتاه مدت) ذخیره میشود.

دکتر ابتسام احمد

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2324754864242699&id=100001246245992

و این مطلبی نگران کننده است. القای حافظه کاذب فقط محدود به روش های پیچیده مهندسی ژنتیک و یا کاشتن پروتئین ها در سلول های عصبی حیوانات نیست اینها آزمونهایی است که امکان ایجاد حافظه کاذب را کاملا از دید آزمایشگاهی و مادی نشان میدهد ولی در مورد انسان دارای نفس و بعد فرامادی قضیه بسیار پیچیده تر است.

هر محرکی در اطراف ما میتواند در مسیر پر پیچ و خم انتقال اطلاعات، ما را به تصاویری شگفت انگیز و کاذب برساند.

نوع برخورد دیگران با فرد می تواند حافظه آنها را تغییر دهد! این عجیب است و این نوعی تلقین حافظه کاذب به فرد دیگر است. شاید حتی یک لبخند حافظه کاذبی را برای ما ایجاد کند!

و وقتی بدانیم مسیر رسیدن اطلاعات حسی به معانی کلی بسیار طولانی تر و ناشناخته تر از درک اطلاعات حسی است، این قضیه پیچیده تر هم میشود.
....
@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
حافظه ی هوش مصنوعیاعداد بینهایت در دنیای معنصر اصلی تعیین واقعیتدلایلی که نشان میدهد ما بکاهش سن بیولوژیکی، تنها مرگ انتقال است یا نابود شبحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا و پارکینسوندرمان ژنتیکی برای نوآوریتهدیدهای هوش مصنوعینقش غذاها و موجودات درياالگوی بنیادین و هوشیارینادانی در قرن بیست و یکم،روزه داری متناوب، مغز را فرار در فرار از میزبان، دتاثیر گیاه خواری بر رشد وابداع دی ان ای بزرگترین دزبان شناسی مدرن در سطح سلتغییر خود یا تغییر دیگراهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز کجا آمده ام و به کجا میواکنش به حس جدیدسرطان ریه و کم بودن سدیمحس و ادراک قسمت 82به بالا بر ستارگان نگاه کعارضه جدید ویروس کرونا سدو سوی واقعیتکریستال هامسیر دشوار تکامل و ارتقابرنامه و ساختار پیچیده مآنتروبات؛ ترکیب سلول زنددرمان جدید سرطانتو دی ان ای خاص ميتوکندرينمایش تک نفرهامیدواری و مغزنرمش های مفید برای درد زاروش صحبت کردن در حال تکامقله برای دیدن نه برای به تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسقوط درون جاذبه ای خاص، چجنگ هفتاد و دو ملت همه را هوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانشواهدی از دنیسوان(شبه نئبهداشت خواب، امروز در جهغیرقابل دیدن کردن مادهدیدن خدا در همه چیزبرخی نکات از گاید لاین پرگلوئونمطالبی در مورد تشنجآیا هوش مصنوعی می تواند ندرون و بیرون، جدای از هم توهم فضای خالی یا توهم فضنهایت معرفت و شناخت درک عتاثیر درجه حرارت بر عملکانتظار گذر تندباد؟چرا خشونت و تعصبریشه های اخلاققانونمندی و محدودیت عالمابزار بقای موجود زنده از سلطان جنگل یا صاحب ملکوتجهان هوشمنداز تکینگی تا مغز از مغز تهوش احساسیموفقیت هوش مصنوعی در امتحس و ادراک قسمت سی و هشتموسیله، فقط دعا نیستشانس یا تلاشبیماری های میتوکندریدانشمندان اولین سلول مصنبرخی سيناپسها طی تکامل و گامی در درمان بیماریهای مغز ما کوچکتر از نیم نقطهآیا بدون ناظر هوشمند هم بدرگیری قلب در بیماری ویرتوانایی مغز و دیگر اجزای انسان قدیم در شبه جزیره عنوار عصب و عضلهتاریکی خواهد ترسیدنشانه های گذشته در کیهان راه طولانی را به سلامت گذقضاوت ممنوعابزارهای بقای از نخستین سوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان شگفت انگیزاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی در زنان بیشتر امیگرن و روزه داریخلا، خالی نیستژن همه چیز نیستشباهت کیهان و مغزبیماری دویکپل جویی اصفهانداروی کنترل چربی خونبزرگترین خطایی که مردم ممغز انسان برای ایجاد تمدآیا راهی برای رفع کم آبی دست و پا زدن در سایه؟تکنولوژی های جدید و حالتاولویت بندی ها کجاستتحصیل داده یا تحصیل خلاقهمه چیز موج استرشد، رسیدن به یک هدف نیستلرزش ناشی از اسیب به عصباجزایی ناشناخته در شکل گهیچ کاری نکردن به معنی چیسیاره ی ابلهانجواب سنگ اندازیاز درخواست ها جدا شوما اکنون میدانیم فضا خالخواص میوه ی بهکلید، در ناشناخته هاستصداقتماهیچه ی صبربیداری معنوی یعنی دوستی پیوند مدفوع در درمان بیمداروی جدید ضد الزایمرتفاوت مغز انسان و میمون همغز بزرگ و فعال یا مغز کوآدم عاقل، وقت خودش را هدرچیزی شبیه نور تو نیستذهن سالمتکامل داروینی هنوز در حاای آنکه نامش درمان و یادشترازودونهمیشه، آنطور نیست که هستزمان، اندک استمن پر از تلخیماختلالات مخچههر حرکت خمیده می شود و هر سانسور از روی قصد بسیاری جز تو که را دارماستفاده از سلول های بنیاخوش قلبی و مهربانیکنترل جاذبهطوفان زیباییمتواضع باشبالاترین هدف از دولتپیشرفت های جدید علوم اعصدر محل کار ارزش خودت را بتقویت سیستم ایمنینقش مهاجرت در توسعه نسل اآسیب ها ناشی از آلودگی هوچگونه جمعیت های بزرگ شکل رقابتی بی هدف یا رقابتی هفن آوری های جدید علیه شناتا 20 سال آینده مغز شما به این، فقط راه توستتست کم هزینه ی بزاق برای هنر دانستنزندان ذهنیمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط ماده و انرژیوقتی پر از گل شدی خودت را ستم با شعار قانون بدترین حقیقت، آن چیزی نیست که جلاصل، روان و نفس استخدایی که ساخته ی ذهن بشر کودکان خود را مشابه خود تعلم و ادراک فقط مشاهده ی مدل های ریز مغز مینی برینبازخورد یا فیدبکپروتئین های پایه ای و حافدر درمان بیماری مولتیپل تمدن پیشرفته ی پیشینیاننقش اتصالات بین سلولهای افراد بی دلیل دوستدار تو نگاهی بر توانایی اجزاي برویا و کابوسفارغ التحصیلان، فقیر و دتاثیر کپسول نوروهرب بر تاکوییفلکستصویربرداری فضاپیمای آمهوش مصنوعی از عروسک های بزبان متغیرمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش های حقیقی ارزش های غویروس مصنوعیسرگیجه از شایعترین اختلاویروس های باستانی، مغز مسرگردانیحافظه انسان و حافظه ی هوشبقا با سازگارترین فرد اسعوامل موثر در پیدایش زبادنیا فریب و سرگرمیکایروپاکتیک چیستمرگ بر اثر کار زیادبحثی درباره احساسات متفاآلزایمردرمان کارتی سل و تومور مغتو یک معجزه اینقش غذاها و موجودات درياالگوبرداری از طبیعتنازوکلسینروزه داری و التهاب زیانبفرد موفقتاثیر گیاهخواری بر رشد و ابزار هوش در حال ارتقا اززبان شناسی نوین نیازمند تغییر دیگران یا تغییر خوهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز کسی که یک کتاب خوانده واکسن های شرکت فایزر آمرسرعت فکر کردن چگونه استحس و ادراک قسمت 87به بالاتر از ماده بیندیشعبارت های مبهم مانند انردولت یا گروهککریستال زمان(قسمت اولمسئول صیانت از عقیده کیسبرنامه ی مسلط ژنها در اختآنزیم تولید انرژی در سلودرمان جدید سرطانتو در میانه ی جهان نیستی چند نرمش مفید برای کمردرامیدی به این سوی قبر نیستنرمش های مفید در سرگیجهروشهای نو در درمان دیسک بقله سقوطابزار بقا از نخستین همانسقوط زیگزاگی یا ناگهانیجنگ و تصور از جنگهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اشیب حیات از وجود تا خلأبهداشت خواب، رمز حافظه ی غار افلاطوندیدگاه نارسای دوگانه ی مبرخی نرمش ها برای درد زانگمان میکنی جرمی کوچکی در مطالعه ای بیان میکند اهدآیا هوش مصنوعی زندگی بشردرون آشفته ی تو و ظاهر خنتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)نهایت در بی نهایتتاثیر رو ح و روان بر جسمانتظارات اجتماعی، چهره یچرا در مغز انسان، فرورفترژیم های غذایی و نقش مهم قارچ بی مغز در خدمت موجودابزار بقای موجود زنده از سم زنبور ، کلیدی برای وارجهان هوشیاراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش احساسیموفقیت در تفکر استحس و ادراک قسمت سی و ششمیک پیام منفرد نورون مغزی شاهکار قرنبیماری های مغز و اعصاب و دانشمندان تغییر میدان مغبرخی سیستم های آموزشی از گاهی لازم است برای فهم و مغز مانند تلفن استآیا برای تولید مثل همیشه درگیری مغز در بیماری کویتوانایی یک فرد، برای تغیانسان میوه ی تکاملنوار عصب و عضلهتاریخ همه چیز را ثبت کردهنشانه های پروردگار در جهرابط مغز کامپیوتر Brain-computقطار پیشرفتابزارهای دفاعی و بقای موسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان شگفت انگیز و بی زماناز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی رمز آزادگیمیگرن سردردی ژنتیکی که بخلاصه ای از مطالب همایش مژن هوش و ساختارهای حیاتی شباهت زیاد بین سلول هاي عبیماری دیستروفی میوتونیپل خواجو اصفهانداروی تشنجی دربارداریبزرگترین درد از درون است مغز انسان برای شادمانی طآیاما مقهور قوانین فیزیکنوروز مبارکدست کردن در گوشتکنولوژی و پیشرفتاولین قدم شناخت نقص های ختحصیل داده یا تحصیل خلاقهمه چیز و هیچ چیزز چاه، یوسف جان را چرا فغلرزش دست ها و گردن و سر ETاحیای بینایی نسبی یک بیمهیچ کس مانند تو نگاه نمیکسیاره ابلهانجوسازی مدرناز دست دادن دم در پیشینیاما از اینجا نخواهیم رفتخواص هلو برگ هلوکلام و زبان، گنجینه ای بسصدای بم با فرکانس پایین، ماپروتیلینبیداری و خواب کدام بهتر اپیوند مغز و سر و چالشهای داروی خوراکی ضد ام استفاوت ها و تمایزها کلید بمغز بزرگترین مصرف کننده آرمانگرای تخیلی نباشنکاتی در مورد هوشذهن، حافظه و زمانتکامل داروینی هنوز در حاای جان جان بی تن مروتراشه مغز بدون واسطه ی دهمکاری یا رقابتزمزمه ات مانده در گوشممن بی من، بهتر یاد میگیرماختلالات حرکتی در انسانهرچیز با یک تاب تبدیل به سانسور بر بسیاری از حقایجستجوی متن و تصویر به صوراستفاده از سلول های بنیاخوش خیالی و خوش بینیکنترل خشمطولانی ترین شبمجموعه های پر سلولی بدن مباهوش ترین و با کیفیت تریپیشرفت در عقل است یا ظواهدر چه مرحله ای از خواب ، رتلقین اطلاعات و حافظهنقش میدان مغناطیسی زمین آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه جمعیت های بزرگ شکل رموزی از نخستین تمدن بشرفناوری هوش مصنوعی نحوه ختا بحر یفعل ما یشااینترنت بدون فیلتر ماهواتست آر ان اس دز میاستنی گهنر رها شدن از وابستگیزونیسومایدمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط متقابل با همه ی حیوقتی تو از یاد گرفتن باز ستم، بی پاسخ نیستحقایق ممکن و غیر ممکناصلاح خطا با رفتن بر مسیرخدایا جز تو که را دارمکودکان را برای راه آماده علم و روحمدیون خود ناموجودبازسازي مغز و نخاع چالشی پروتئین های ساده ی ابتدادر دعواها چه میکنی؟تمدن بشری و مغز اخلاقینقش تیروئید در تکامل مغزافزایش قدرت ادراکات و حسنگاهت را بلند کنرویا و خبر از آیندهفاصله ها در مکانیک کوانتتاثیر کپسول نوروهرب بر ساکسی توسین و تکامل پیش اتصور ما ازمشکلات و واقعیهوش مصنوعی از عروسک های بزبان مشترک ژنتیکی موجودامنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش حقیقی زبان قسمت اولمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش حقیقی زبان قسمت دومویرایش DNA جنین انسان، برسربازان ما محققا غلبه می حباب های کیهانی تو در توبقا در ازای بیماریعوامل ایجاد لغت انسانی و دنیا مکانی بسیار اسرارآمکار امروز را به فردا نیندمرگ تصادفیبحثی درباره احساساتی غیرآلزایمر و آینده ای درخشادرمان پوکی استخوانتو یک جهان در مغز خودت هسنقش غذاها و موجودات درياالتهاب شریان تمپورالنبودن مدرک و شاهد، مدرک روزه داری و بیمار ی ام اس فرد یا اندیشهتاثیر انتخاب از طرف محیط ابزار بقا از نخستین همانزبان، نشان دهنده ی سخنگو تغییر دادن ژنها آیا روزی هوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز آغاز خلقت تا نگاه انساواکسن کووید 19 چیزهایی که سطح آگاهی، رخدادهای زندگحس و ادراک قسمت چهلبه جای محکوم کردن دیگران عجول نباشدومین مورد کاشت تراشه نوکریستال زمان(قسمت دوم)مسئولیت جدیدبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آواز خواندن در قفس، نشاندرمان دارویی سرطان رحم بتوقف؛ شکستچند جهانیامیدی تازه در درمان سرطانرمش های موثر در کمردردروشهای شناسایی قدرت شنواقلب های سادهابزار بقا از نخستین همانسلول های مغزی عامل پارکیجنگ داده هاهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری در کجاست؟ قحس و ادراک قسمت پنجماز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن شیر و دوغ بادامبوزون هیگز چیستغرور و علمدیروز و امروزبرخی نرمش ها برای زانوگنجینه ای به نام ویتامین معمای اخلاقی قطارآیا هوش ارثی دریافتی از پدروغ نگو به خصوص به خودتتوهم چیستنهادینه سازی فرهنگ اختلاتاثیر روده بر مغزانحراف و حقیقتچرا ذرات بنیادی معمولاً رژیم های غذایی و نقش مهم قبل و بعد از حقیقتابزار بقای موجود زنده از سماگلوتید داروی کاهش دهنجهان های بسیار دیگراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش بشری تهدید برای بشریمولکول ضد پیریحس و ادراک قسمت سیزدهمیک پیشنهاد خوب برای آسان شاهکار شش گوشبیماری های ژنرالیزه ی عصدانشمندان روش هاي جدیدی برخی سردردها جدی استگاهی مغز بزرگ چالش استمغز مادران و کودکان در زمآیا بزرگ شدن مغز فقط در ددرگیری مغز در بیماران مبتوازن مهمتر از فعالیت زیانسان ها می توانند میدان نوار عصب و عضلهتاریخ، اصیل نیست و ساخته نشانه های بیداری روحیرابطه تشنج و اوتیسمقطره قطرهابعاد و نیازهای تکاملیسوخت هیدروژنی پاکجهانی که نه با یک رخداد و از تکینگی تا مغز، از مغز میگرن شدید قابل درمان اسخلاصه ای از درمان های جدیژن یا نقشه توسعه مغز و نقشباهت زیاد بین سلول هاي عبیماری سلیاکپلاسمای غالبداروی جدید ALSبسیاری از مجرمان، خودشانمغز انسان برای شادمانی طآگاهی فراتر از آگاهینوروز یا روز پایانیدست آسمانتکنولوژی به طرز وحشتناکیاولین مورد PML به دنبال تکتخریب مغز به دلیل کمبود بهمه چیز کهنه میشودز گهواره تا گورلرزش عضله یا فاسیکولاسیواحیای بینایی نسبی یک بیمهیچ کس حقیقت را درون مغز سیاره ابلهانجامعه ی آسمانیاز روده تا مغزما اشیا را آنطور که هستندخواص هندوانهکلام، در تحولی شگفت آور بصرع و درمان های آنماجرای جهل مقدسبیرون اصل است یا درونپیوند اندام از حیوانات بداروی سل سپتتفاوت ها را به رسمیت بشنامغز حریص برای خون، کلید تآرام باشنکاتی در مورد تشنجذهنت را خالی کنتکامل داروینی هنوز در حاایمونوگلوبولین وریدی IVIgتراشه ها روی مغزهمانند سازی در انسانزنان باهوش ترمننژیتاختلالات صحبت کردن در انهرگز از زندگی یا امکاناتسانسور ذهنجستجوی هوشیاری در مغز مااستفاده از سلول های بنیاخوشبختی چیستکندن ریشه ی خودطی یکصد هزار سال اخیر هرچمجرم، گاهی قربانی استباور و کیهان شناسیپیشرفت ذهن در خلاقیت استدر ناامیدی بسی امید استتلاش ها برای کشف منابع جدنقش محیط زندگی و مهاجرت دآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه حافظه را قویتر کنیرمز و رازهای ارتباط غیر کفواید روزه داری متناوبتاول کف پا و حقیقتاینترنت، حقیقت جامعه ی فتشنچ پانایوتوپولوس تشنج هنر، پر کردن است نه فحش دزونا به وسیله ویروس ابله منابع انرژی از نفت و گاز ارتباط چاقی و کاهش قدرت بوقتی خودت را در آینه دیدیستون فقرات انسان دو پا جلحل مشکلاصول انجام برخی نرمش ها دخرما منبع بسیار خوب آنتی کوری گذرای ناشی از موبایعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهمدیریت اینترنت بر جنگباغچه ی منپروتز چشمدر سال حدود 7 میلیون نفر تمدن زیر آبنقش حفاظتی مولکول جدید دافزایش میل جنسی با خوردن چالش هوشیاری و اینکه چرا رویا بخشی حقیقی از زندگی فاصله ی همیشگی تصویر سازتاثیر کپسول نوروهرب بر ساکسکاربازپین در درمان تشتصور از زمان و مکانهوش مصنوعی از عروسک بازی زبان چهار حرفی حیات زمینهوش مصنوعی از عروسک بازی زبان نیاز تکاملی استمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش حقیقی زبان قسمت سومویشن پروسربرولایزینحباب هایی تو در توبقای حقیقی در دور ماندن اعواملی که برای ظهور لغت ادنیای شگفت انگیز کوانتومکار با یگانگی و یکپارچگیمرگ عاطفه و محبتبحران ذهن فیلمی قابل تامآلزایمر در جواناندرمان پوکی استخوانتو کجای جهانینقش غذاها در کاهش دردهای ام آر آی جدید با قدرت شگفنباید صبر کرد آتش را بعد روزه داری سلول های بنیادفرد حساس از نظر عاطفی و بتاثیر احتمالی عصاره تغلیابزار بقا از نخستین همانزبان، وسیله شناسایی محیطتغییر زودتر اتصالات مغزیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز انفجار بزرگ تا انفجار واکسن کرونا و گشودن پنجرسعی کن به حدی محدود نشویحس و ادراک قسمت چهل و هفتبه جای مصرف مسکن در سردردعدم توقف تکامل در یک اندادونپزیل در بیماران قلبی کریستال زمان(قسمت سوم)مسئولیت در برابر محیط زیبرین نت به جای اینترنتآینه در اینهدرمان زخم دیابتی با تکنوتولید مولکول جدید توسط هچند جهانیتاثیر درجه حرارت بر عملکامگا سه عامل مهم سلامتنرمشهای مهم برای تقویت عروشی برای بهبود هوش عاطفقلب و عقلابزار بقا از نخستین همانسلول های بنیادیجنبه های موجی واقعیتهوش مصنوعی به کمک هوش طبیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهشیشه ی بازالتی و سیلیکونبوزون هیگز جهان را از متلغربال در زندگیدیسک گردنبرخی نرمش های گردنگندم بکاری، جو درو نمیکنمعماری، هندسه ی قابل مشاآیا هوش سریعی که بدون احسدریا آرام نخواهد شد کشتی توهم و خیالچهار میلیارد سال تکامل بتاثیر روزه داری بر سلامت اندوه در دنیا استچراروياها را به یاد نمی آرژیم ضد التهابیقبل از پیشرفت، باید بشکنابزار بقای موجود زنده از سندرم میلر فیشرجهان هایی در جهان دیگراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش در طبیعتمولتیپل اسکلروز در زنان حس و ادراک قسمت ششمیک آلل ژنتیکی که از نئاندشاید گوشی و چشمی، آماده شبیماری های روانی با تاثیدانشمندان روشی برای تبدیبرداشت مغز ما از گذر زمانگاهی جهت را عوض کنمغز مصنوعی، فرصت یا چالشآیا تکامل و تغییرات ژنتیدرگیری مغزی در سندرم کووتوت زیاد بخوریدانسان یک کتابخانه استنوار عصب و عضله مهم در تشتازه ها در پاتوفیزیولوژینظام مثبت زندگیرادیوی مغز و تنظیم فرکانلمس کوانتومیابعاد اضافه ی کیهانسودمندی موجودات ابزی بر جهانی که از یک منبع، تغذیاز تکینگی تا مغز، از مغز میاستنی گراویس بدون آنتیخم شدن فضا-زمانژن درمانی در درمان چاقیشجاعت و ترسبیماری شارکو ماری توثپمبرولیزوماب در بیماری چداروی جدید s3 در درمان ام بسیاری از بیماری های جدیمغز انسان رو به کوچک تر شآپومورفین در پارکینسوننورالژیدست بالای دستتکنولوژی جدید که سلول هااولین مورد پیوند سر در انتداوم مهم است نه سرعتهمه چیز در زمان مناسبزمین در برابر عظمت کیهانلزوم گذر انسان از حدها و احتیاط در ورزش زانو در خاهیچ اندر هیچسیب یکسان و دیدگاه های متجاودانگی مصنوعیاز سایه نترسما به جهان های متفاوت خودخواص انارکلرال هیدرات برای خوابانضایعه ی شبکه لومبوساکرالماجرای عجیب گالیلهبیست تمرین ساده برای جلوپیوند اندام حیوانات به اداروی ضد چاقیتفاوت های بین زن و مرد فقمغز در تنهایی آسیب میبینآرامش و دانشچگونه مولکول های دی ان ایذهت را روی چیزهای مفید متتکامل زبانایمپلانت مغزیتراشه ی هوش مصنوعی در مغزهمجوشی هسته ای، انرژِی بزنجیرها را ما باید پاره کمن، ما یا چی؟اختلالات عضلانی ژنتیکهز ذره، یک دنیاستساهچاله ها تبخیر نمیشودحفره در مغزاستفاده از سلول های بنیاخوشبختی دور از رنج های مکندر در بیماریهای التهابطیف انسفالیت، گیلن باره محل درک احساسات روحانیباید از انسان ترسیدپیشرفتی مستقل از ابزار هدر هم تنیدگی مرزها و بی متلاش ها برای صرفه جویی درنقش مرکز تنفس سلولی در بیآسانی موفقیتنگاه من، نگاه تو و یا حقیرمز گشایی از اتصالات مغزفواید روزه داری متناوبتابوهای ذهنیایندرالتشنج چیستهوموارکتوس ها ممکن است دزیان غذاهای پرچربمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط هوش ساختار مغز و ژوقتی خورشید هست شمع به کاستارگانی قبل از آغاز کیهحلقه های اسرارآمیزاصول توسعه ی یک ذهن کاملخسته نباشی باباکی غایب شدی تا نیازمند دلعلم به ما کمک میکند تا مومدیریت اضطراب، از مهمتریبترس از اینکه کسی، به درگپروتز عصبی برای تکلمدر عید نوروز مراقب تصادف تمدنی قدیمی در شمال خلیج نقش حیاتی تلومر دی ان آ دافزایش مرگ و میر سندرم کوچالش هوشیاری و اینکه چرا رویا تخیل یا واقعیتفتون های زیستیتاثیر کتامین در درمان پااگر فقط مردم میفهمیدند کتصاویر زیبای رعد و برقتصادف یا قوانین ناشناختههوش مصنوعی از عروسک بازی زبان و کلمه حتی برای کسانمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش خود را چگونه میشناسواقعیت فیزیکی، تابعی از سردرد میگرنحد و مرزها توهم ذهن ماستبلندی در ذهن ما درک بلندیعوارض ازدواج و بچه دار شددنیایی پر از سیاهچاله کارهای کوچک، بی ارزش نیسمرگی وجود نداردبخش فراموش شده ی حافظهآملودیپین داروی ضد فشار درمان آرتروز با ورزش موضتو کز محنت دیگران بی غمینقشه مغزی هر فرد منحصر بهام اس و سرطاننبرو و انرژی مداومروزهای بد باقی نمیماندفردا را نمیدانیمتاثیر بینش و انتظارات فرابزار بقا از نخستین همانزدودن نقص از هوش مصنوعیتغییر عمودی سر انسان از پهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز بار خود بکاه تا پرواز واکسن کرونا از حقیقت تاتشلیک فراموشیبه جای تولید، بیشتر گوش کعدم تعادل دوپامین، فقط بدوچرخه در کاهش دردهای کمکشف مکانیسم عصبی خوانش پمستند جهان متصلبرای یک زندگی معمولیآیندهدرمان ساده ی روماتیسمتولید مثل فقط با یک مادر چند جهانی و علمتاثیر درجه حرارت بر عملکاما شما از دید خفاش کور هچرا ماشین باید نتایج را پروشی جدید در درمان قطع نخقلب یا مغزابزار بقا از نخستین همانسلول های بنیادی منابع و اجنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی به شناسایی کامنبع حیات در جایی که انتظحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغشکل های متفاوت پروتئین هبی نهایت در میان مرزهامقالاتدیستونی قابل درمانبرخی یونها و مولکول های مگوهر با نظر دیگران سنگ نممعنی روزهآیا هشیاری کوانتومی وجوددریافت هورمون امید با ورتوهم وجودچهار ساعت پس از کشتار خوکتاثیر روزها، ماه ها یا سااندوه دردی را دوا نمیکندچراروياها را به یاد نمی آرژیم ضد التهابیقبل از آغازابزار بقای موجود زنده از سندرم کووید طولانیجهان یکپارچهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت 11مواد کوانتومی جدید، ممکنحس و ادراک قسمت شصت و هشتیک جهش ممکن است ذهن انسانشاید درست نباشدبیماری وسواسدانش، قفل ذهن را باز میکنبرداشتت از جهان رو زیاد گاهی در پارکینسون باید پمغز چون ابزار هوش است دلیآیا تراشه ها داخل مغز، میدرگیری مغزی در سندرم کووتوسعه هوش مصنوعی قادر اسانسان باشنوار عصب و عضله برای تاییتازه ها در درمان میاستنی نظریه ی تکامل در درمان بیراز تغییرلووفلوکساسینابعاد بالاترهوشمندی کیهانسی و سه پل اصفهانجهانی پر از سیاهچاله یا پاز تکامل تا مغز از مغز تا میاستنی گراویس در جوانانخونریزی مغز در سندرم کووژن ضد آلزایمرشرکت نورالینک ویدیویی ازبیماری ضعف عضلات نزدیک بپناه به بیابانداروی جدید لنفوم و لوکمیبسیاری از بیماری های جدیمغز انسان رو به کوچکتر شدآپومورفین در پارکینسوننورالژی تریژمینالدست خدا بارها را از دوشت تکنولوژی جدید که سلول هااولین هیبرید بین انسان و تداخل مرزها و صفات با بینهمه چیز در زمان کنونی استزمین زیر خلیج فارس تمدنی لزوم سازگاری قانون مجازااحتیاط در تعویض داروهاهیچگاه از فشار و شکست نترسیر آفرینش از روح تا مغز جایی برای یاد گرفتن باقی از سایه بگذرما با کمک مغز خود مختاريمخواص اردهکم کردن کالری روشی سودمنضایعه ی عروقی مخچهماده ی تاریکبیش از نیمی از موارد انتقپیوند سر آیا ممکن استداروی ضد چاقیتفاوت های تکاملی در مغز ومغز را از روی امواج بشناسآرامش و سکونچگونه میتوان با قانون جنذخیره ی داده ها روی دی ان تکامل زبانایمپلانت مغزی و کنترل دو تراشه ی بیولوژِیکهمدلی و هوش عاطفیزندگی فعال و مثبت روند آلمن، خود تو هستماختراع جدید اینترنت کوانهزینه ای که برای اندیشیدسایه ی هوشیاریحق انتخاباستفاده از سلول های بنیاخیالپردازی نکنکندر علیه سرطانطبیعت موجی جهانمحل درک احساسات روحانی دبابا زود بیاپپوگستدر هم تنیدگی کوانتومیتلاش های جدید در ALSنقش نگاه از پایین یا نگاهآشنا پندارینگاه مادی غیر علمی استرمز پیشرفت تواضع است نه طفواید زیاد دوچرخه سواریتاثیر فکر بر سلامتایپیداکرینتشنج و حرکات شبه تشنجی قاهورمون شیرساز یا پرولاکتزیباترین چیز در پیر شدنمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط پیوسته ی جهانوقتی ریشه ها عمیقند از چیسخن نیکو مانند درخت نیکوحمله ویروس کرونا به مغزاصول سلامت کمرخطا در محاسبات چیزی کاملکیهان خود را طراحی میکندعلم بدون توقفمداخله ی زیانبار انسانبحتی علمی درباره تمایل بپرورش مغز مینیاتوری انسادرمان نگهدارنده ی اعتیادتمرکز و مدیتیشننقش خرچنگ های نعل اسبی درافزایش سرعت پیشرفت علوم چالش هوشیاری و اینکه چرا رویا حقی از طرف خدافروتنی معرفتیتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر میدانی مصیبت بزرگتر تضادهای علمیهوش مصنوعی از عروسک بازی زبان و بیان نتیجه ساختمامنبع هوشیاری کجاست قسمت از فرد ایستا و متعصب بگذرواقعیت چند سویهسردرد میگرن در کودکانحریص نباشبلوغ چیستعینک نگاه را برداردنیا، هیچ استکارهایی بیش از طراحی و گپمراقب باش چه چیزی را قربابخش های تنظیمی ژنومآموزش نوین زباندرمان ام اس(مولتیپل اسکلتو پیچیده ترین تکنولوژی نقشه های مغزی جدید با جزیام اس یا تومور؟چت جی پی تیروزهای سختفرزندان زمان خودتاثیر ترکیبات استاتین (سابزار بقا از نخستین همانسفر فقط مادی نیستتغییرات منطقه بویایی مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز بحث های کنونی در ویروسواکسن کرونا ساخته شده توشلیک فراموشیبه خوبی های دیگران فکرکنعدم درکدوچرخه سواری ورزشی سبک و کشف مکانیسمی پیچیده در بمشکل از کجاستبرای پیش بینی آینده مغز دآینده ی انسان در فراتر ازدرمان سرگیجه بدون نیاز بتولید مثل اولین ربات های چند روش ساده برای موفقیتتاثیر درجه حرارت بر عملکامروز دانش ژنتیک هیچ ابهچرا مردم با زندگی میجنگنروشی جدید در درمان نابینقلب دروازه ی ارتباطابزار بقا از نخستین همانسلول های بدن تو پیر نیستنجنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی تعاملیمنبع خواب و رویاحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دشکل پنجم مادهبی نظمی مقدمه شناختتاثیر ویتامین دی بر بیمادژا وو یا اشنا پنداریبرخی اثرات مضر ویتامین دگویید نوزده و ایمنی ساکتمعاینه قبل از نوار عصب و آیا واکنش های یاد گرفته ودریای خداتوهم وجودنون و القلمتاثیر روغن رزماری استنشااندوهگین نباش اگر درب یا چراغ های متفاوت و نور یکسرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وقبل از انفجار بزرگابزار بقای موجود زنده از سندرم گیلن باره به دنبال جهان یکپارچهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت نهمموجود بی مغزی که می تواندحس و ادراک قسمت شصت و دویک رژیم غذایی جدید، می توشایسته نیست در جیب خود قربیماری کروتز فیلد جاکوبدانش، یک انسان را ناسازگبررسي علل احتمالي تغيير مغز چگونه صداها را فیلتر آیا جنین انسان، هوشمندی درگیری اعصاب به علت میتوتوسعه برخی شغل ها با هوش انسان جدید از چه زمانی پانوار عصب و عضله تعیین محلتازه های اسکیزوفرنی(جنونظریه ی تکامل در درمان بیراست دستی و چپ دستیلوب فرونتال یا پیشانی مغاتفاق و تصادفهوشمندسازی زندان هاسیلی محکم محیط زیست بر انجهانی در ذهناز تکامل تا مغز، از مغز تمیتوکندری، ریه های سلولخونریزی مغزی کشندهژنها نقشه ایجاد ابزار هوشربت رب اناربیماریهای تحلیل عضلانی اپنج اکتشاف شگفت آور در موداروی جدید میاستنی گراویبشکه ای که ته نداره پر نممغز ایندگان چگونه استآب زندگی است قسمت چهارمنوزاد ناشنوای متولد شده،دستورالعمل مرکز کنترل بیتکینگیاولین تصویر در تاریخ از سترقی واقعی یا شعار ترقیهمه چیز، ثبت می شودزمان چیستلزوم سازگاری قانون مجازااحساس گذر سریعتر زمانهیپرپاراتیروئیدیسمسیستم تخلیه ی مغز بینشی نجایی خالی نیستاز شیری که به جای گاو تو خما بخشی از این جهان مرتبطخواص بادامکمی زاویه ی دیدت را عوض کضایعات در عصب زیر زبانیماده ی خالیبیشتر کمردردها نیازی به پیوند سر برای چه بیمارانداروی ضد تشنج با قابليت تتفاوت های زبانی سرمنشا تمغز زنان جوانتر از مغز مرآرامش عقلچگونه مغز ما، موسیقی را پذخیره ی شگفت انگیز اطلاعتکامل زبان انسان از پیشیایمپلانت مغزی کمک میکند تربیت کودکان وظیفه ای مههمراه سختی، اسانی هستزندگی هوشمند در خارج از زمنابع انرژي پاک سرچشمه حادامه بحث تکامل چشمهزینه سنگین انسان در ازاسایه را اصالت دادن، جز فرحقیقت قربانی نزاع بین بی استیفن هاوکینگ در مورد هخانه ی تاریککو کیو تن coQ10طبیعت بر اساس هماهنگیمحدودیت چقدر موثر استباد و موجپایان، یک آغاز استدر هم تنیدگی کوانتومی و پتلاش های جدید در درمان فرنقش نظام غذایی در تکامل مآشنا پندارینگاه محدود و تک جانبه، مشرمز امید، بی نیازی از مردفیلم کوتاه هیروشیما از هتاثیر مشاهده بر واقعیت بایا کوچک شدن مغزانسان التشنج به صورت اختلال رفتاهوش فوق العاده، هر فرد اسزیباترین چیز در افزایش سمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط انسانی، محدود به وقتی شروع به بیدار شدن میسخن و سکوتحمایت از طبیعتاضطراب و ترسخطا در محاسبات چیزی کاملکیهانِ هوشیارِ در حال یاعلم در حال توسعهمدار مغز، اسرار حافظه ی ببحث درباره پیدایش و منشا پرکاری تیروئیددرمان نابینایان آیا ممکنتمرکز بر هدفنقش داروهاي مختلف معروف افزایش طول عمر با جایگزیچالش هوشیاری و اینکه چرا رویاها از مغز است یا ناخوفروتنی و غرورتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نیروی مغناطیس نباشد فرگشت و تکامل تصادفی محض تاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نعمت فراموشی نبود بستظاهر خوابیده ی مادههوش مصنوعی از عروسک بازی زبان و بیان، در سایه پیشرمنبع هوشیاری کجاست قسمت از مخالفت بشنوواقعیت چیستسردرد میگرنی در کودکانحرکات چشم، ترجمه کننده ی بلعیدن ستاره توسط سیاهچاعید نوروز مبارکدندان ها را مسواک بزنید تکاربرد روباتهای ريزنانومراقب خودتون و خانواده هبخش بزرگی حس و ادراک ما اآمارهای ارائه شده در سطح درمان با سلول های بنیادیتو آرامش و صلحینقشه با واقعیت متفاوت اسامواجی که به وسیله ی ماشیچت جی پی تیروزهای سخت میگذردفرضیه ای جدید توضیح میدهتاثیر تغذیه بر سلامت رواابزار بقا از نخستین همانسفر نامه سفر به بم و جنوب تغییرات مغز پس از 40 سالگیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تلسکوپ گالیله تا تلسکواکسن آلزایمرشنا در ابهای گرم جنوب نیابه خودت مغرور نشوعدالت برای من یا برای همهدوگانگی یا یگانگیکشف ژن جدید، می تواند گستمشکلات نخاعیبرای اولین بار دانشمندانآینده ی حمل و نقل هوایی ددرمان سرگیجه بدون نیاز بتولید یا دریافت علمچندین ماده غذایی که ماننتاثیر درجه حرارت بر عملکانفجار و توقف تکاملی نشاچرا مغز انسان سه هزار سالروشی جدید در درمان سکته مقلب روباتیکابزار بقا از نخستین همانسلول بنیادی و ای ال اسجهل مقدسهوش مصنوعی در قضاوت های امنتظر نمان چیزی نور را بهحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندشکرگزار هر چیزی باش که دابی هیچ می ایی و بی هیچ میرصفحه اصلیدژاوو یا آشناپنداریبرخی اختلالات عصبی مثانهگوش دادن بهتر از حرف زدنمعادله ها فقط بخش خسته کنآیا یک، وجود دارددرک فرد دیگر و رفتارهای اتوهم بی خدایینوآوری ای شگفت انگیز دانتاثیر رژیم گیاه خواری بر اندام حسی، درک از بخش هایچربی اضافه ی بدن، مادر درژیم غذایی سالم و ضد التهقبرستان ها با بوی شجاعتابزار بقای موجود زنده از سندرم پیریفورمیسجهان کنونی و مغز بزرگتریاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت هفتمموجودات مقهور ژنها هستندحس و ادراک قسمت شصت و ششیکی از علل محدودیت مغز امشادی ذهنیت است نه عینیتبیماری گیلن باره و بیماردانش، سد راه برده دارانبررسی مغز با امواج مادون مغز ناتوان از توجیه پیداآیا جهان ذهن و افکار ما مدرب بسته با غیر خود باز متوصیه های سازمان بهداشت انسان خطرناکترین موجودنوار عصب و عضله در مطب دکتازه های بیماری پارکینسونظریه ی تکامل در درمان بیرجزخوانی هایی که امروز بلوتیراستاماتوبان اطلاعات و پلِ بینهوشیاری و وجودسینوریپا داروی ترکیبی ضدجهان، تصادفی نیستاز تکامل تا مغز، از مغز تمیدان مغناطيسي زمین بشر خونریزی مغزی کشنده ولی قژنها ، مغز و ارادهشربت ضد خلطبیماری، رساله ای برای سلپول و شادیداروی جدید کنترل قند خونبشریت از یک پدر و مادر نیمغز ابزار بقای برتر مادیآب زندگی است قسمت هفتمنوسانات کوانتومی منبع مادغدغه نتیجه ی نادانی استتکامل فردی یا اجتماعیاولین دارو برای آتاکسی فتروس جریان انرژیهمه ی ما مسئول هستیم تا پزمان و مکان، ابعاد کیهان لزوم عدم وابستگی به گوگل احساسات کاذبهاوکينگ پیش از مرگش رسالسیستم تعادلی بدنجاذبهاز علم جز اندکی به شما داما تحت کنترل ژنها هستیم یخواص بادام زمینیکمالگرایی دشمن پیشرفتضرورت زدودن افکارماده ای ضد التهابیبیشتر علم، در نادانسته هپیوند سر، یکی از راه حلهاداروی ضد تشنج با قابليت تتفاوت ایستایی و تکاپومغزهای کوچک بی احساسآرامش(سکوت) stillness و تکاپوچگونه مغز پیش انسان یا همذره ی معین یا ابری از الکتکامل ساختار رگهای مغزی ایمپلانت نخاعی میتواند دترجمه فعالیت های عضله به همراهی میاستنی با برخی سزندگی و داراییمنابع انرژی از نفت و گاز اداراوون تنها داروی تاییهزاران سال چشم های بینا وساخت سلول عصبی حتی پس از حقیقت آنطور نیست که به نظاستیفن هاوکینگ در تفسیر خانواده پایدارکوچ از محیط نامناسبطعمه ی شبکه های ارتباط اجمحدودیت های حافظه و حافظباد غرور و سر پر از نخوت وپاکسازی مغزدر هم تنیدگی کوانتومی و دتلاش های جدید در درمان سرنقش نظریه تکامل در شناساآشناپنداری چیستنگاه کلی نگررمز بقای جهش ژنتیکیفیلمی بسیار جالب از تغییتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایا این جمله درست است کسیتشنج عدم توازن بین نورون هوش مصنوعی می تواند بر احزیر فشار کووید چه باید کرمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط از بالا به پایین مویتنام نوعی کرونا ویروس سخن پاک و ثابتحوادث روزگار از جمله ویراطلاع رسانی اینترنتیخطای ادراک کارماکیست هیداتید مغزعلم راهی برای اندیشیدن امدارک ژنتیکی چگونه انسانبحثي درباره هوش و تفاوتهپراسینزوماب در پارکینسودرمان های اسرار آمیز در آتمرکز بر امروزنقش درختان در تکاملافزایش غلظت فلزات خون و اچالش های ایستادن بر دو پارویاهای پر رمز و حیرتی درچالش کمبود اندام برای پیرویای شفاففراموش کارها باهوش تر هستاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نعمت فراموشی نبود بستظاهری از ماده است که بیدهوش مصنوعی از عروسک بازی زبان و تکلم برخی بیماریهمنبع هوشیاری کجاست قسمت از نخستین همانند سازها تواقعیت چیستسردرد های طولانی و مقاوم حرکت چرخشی و دائمی کیهانبنی عباس، ننگی بر تاریخعکس چالشیده روش موفقیتکاربرد روباتهای ريز، در مراتب آگاهیبخش بزرگتر کیهان ناشناختآن چیزی که ما جریان زمان تو افق رویداد جهان هستینقص های سیستمی ایمنیامیوتروفیک لترال اسکلرونتایج نادانی و جهلروش مقابله مغز با محدودیفساد اقتصادی سیتماتیک درتاثیر حرکات چشم بر امواج ابزار بقا از نخستین همانسفر به مریخ در 39 روزتغییرات آب و هوایی که به هوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تلسکوپ گالیله تا تلسکواکسن ایرانی کرونا تولیدشناخت ناشناختهبه خودت نگاه کنعسل طبیعی موثر در کنترل بدوپامین قابل حل در آبکشف ارتباط جدیدی از ارتبمشکلات بین دو همسر و برخیبرای بقا به جایی فراتر ازآینده ی علم و فیزیک در60 ثدرمان سرگیجه بدون داروتولید پاک و فراوان انرژیچندجهانیتاثیر درجه حرارت بر عملکانفجار بزرگ پایان بوده اچرا مغزهای ما ارتقا یافت ريتوکسيمب در درمان ام اسقلب را نشکنابزار بقا از نخستین همانسلول بنیادی در درمان ایدجهان فراکتالهوش مصنوعی در کامپیوترهامنتظر نتیجه ی کارهایت باحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریشکست حتمیبی ذهن و بی روحسوالات پزشکیدگرگونی های نژادی و تغییبرخی اصول سلامت کمرگوشه بیماری اتوزومال رسسمعجزه های هر روزهآیا کیهان می تواند یک شبیدرک نیازمند شناخت خویش اتوهم تنهایینوار مغز مشاهده ی غیر مستتاثیر رژیم گیاه خواری بر انرژی بی پایان در درون هرنزاع ها بیهوده استرژیم غذایی ضد التهابیقدم زدن و حرکت دید را تغیابزار بقای موجود زنده از سندرم پیریفورمیسجهان کاملی در اطراف ما پراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت یازدهمورد نادر همپوشانی دو بیحس و ادراک سی و هفتمیافته های نوین علوم پرده شادی، پاداش انجام وظیفهبیماری آلزایمر، استیل کوگذر زمان کاملا وابسته به دائما بخوانبررسی و اپروچ جدید بر بیممغز و قلب در جنین موش مصنآیا جهش های ژنتیکی، ویرودرختان چگونه بر تشکیل ابتوصیه های غیر دارویی در سانسان در هستی یا هستی در نوار عصب و عضله در تشخیص تازه های درمان ام اسنظریه ی ریسمانرحم مصنوعیلوزالمعده(پانکراس)مصنوعاتوسوکسیمایدهوشیاری و افسردگیسیناپس، شگفتی خلقتجهش های ژنتیکی مفید در سااز تکامل تا مغز، از مغز تمیدان های مغناطیسی قابل خواندن ، یکی از شستشو دهنژنهای مشترک بین انسان و وشش مرحله تکامل چشمبیمارستان هوش مصنوعیپول و عقیدهداروی جدید آلزایمربعد پنجممغز ابزار برتر بقاآب زندگی است قسمت اولنوشیدن چای برای مغز مفید ذهن ما از در هم شکستن منبتکامل مادی تا ابزار هوشماولین دروغتری فلوپرازینهمه ی سردردها بی خطر نیستزمان و گذر آن سریع استمقاومت به عوارض فشار خون اخلاق و علوم اعصابهاوکينگ پیش از مرگش رسالسیستم دفاعی بدن علیه مغز جاذبه و نقش آن در شکلگیریازدواج های بین گونه ای، رمانند کودکان باشیدخواص شکلات تلخکمردردضرب المثل یونانیماده، چیزی نیستبا همه مهربان باشپیوندهای پیچیده با تغییرداروی ضد تشنج توپیراماتتفاوت ارباب و رهبر حقیقیمغز، فقط گیرندهآرزوها را کم کنچگونه نابغه ها را بشناسیذرات کوانتومی زیر اتمی قتکامل شناخت انسان با کشفایمپلانت استخوانی در آسیترجمه ی فعالیت های عضله بهمراهی نوعی سردرد میگرنیزندگی بی دودمنابع انرژی از منابع نهفادب برخورد با دیگرانهستي مادي ای که ما کوچکترساخت شبکه عصبی مصنوعی با حقیقت افراداستخوان های کشف شده، ممکخاویار گیاهیکوچک شدن مغز از نئاندرتاظهور امواج مغزی در مغز مصمحدودیت درک انسانبار مغز بر دو استخوانپارادوکس ها در علمدر هر سوراخی سر نکنتلاش های جدید شرکت نورالنقش هورمون های تیروئید دآشتی بهتر استنگاه انسان محدود به ادرارمز جهانفیروز نادریتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایا ابزار هوشمندی یا مغز تشویق خواندن به کودکانهوش مصنوعی متصل با مغززیرفون داروی ضد ام اسمنابع بی نهایت انرژی در دارتباط بین هوش طبیعی و هوویتامین E برای فعالیت صحسخت ترین حصارحیات سیلیکونی به جای حیااطلاعات حسی ما از جهان، چخطای حسکیست کلوئید بطن سومعلم ساختن برج های چرخانمروری بر تشنج و درمان هایبحثی جالب درباره محدودیتپرتوهای صادر شده از سیاهدرمان های بیماری آلزایمرتمساح حد واسط میان مغز کونقش ذهن و شناخت در حوادث افسردگی و اضطراب در بیماافسردگی و ساختار مغزچالش دیدگاه های سنتی در بروان سالمفراموشی همیشه هم بد نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر با مطالعه فیزیک کوانتعویض دارو در تشنجهوش مصنوعی از عروسک بازی زبان و شناخت حقیقت قسمت چمنبع هوشیاری کجاست قسمت از نخستین همانند سازها تواقعیت های متفاوتسردرد های طولانی و مقاوم حس متفاوتبه قفس های سیاهت ننازعامل کلیدی در کنترل کارآدهن، بزرگترین سرمایهکاش شرف اجباری بود یا حتیمراحل ارتقای پله پله کیهبخش دیگری در وجود انسان هآنچه می دانم، آنچه را میخدرمان تومورهای مغزی با اتو انسانی و انسان، شایستنقص در تشخیص هیجانات عامامید نیکو داشته باش تا آننتاران، جذب کنروش های صرفه جویی در ایجافشار و قدرتتاثیر دوپامین و سروتونینابزار بقا از نخستین همانسفر به درون سفری زیباتغییرات تکاملی سر انسان هوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکنیکی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنشناخت و معرفت، و نقش آن دبه دنبال رستگاری باشعشق به هفت مرتبه ی شناختیدورترین نقطه ی قابل مشاهکشف جمجمه ای درکوه ایرهومشکلات روانپزشکی پس از سبرای تمدن سازی، باید در بآینده با ترس جمع نمیشوددرمان سردرد میگرنی مزمن تولید اندام با چاپ سه بعدنه ناامیدی بلکه ارتقاتاثیر درجه حرارت بر عملکانقراض را انتخاب نکنیدچرا ویروس کرونای دلتا واریه زغالیقوی تر باشابزار بقا از نخستین همانسلول بنیادین از مخاط بینجهان قابل مشاهده بخش کوچهوش مصنوعی در تفکر خلاق امنتظر زمان ایده آل نشوحس و ادراک قسمت بیست و چهاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قشکستن مرز دور مغزبی سوادی در قرن 21پیامهای کاربراندانش قدرت استبرخی اطلاعات روانشناسی مگوشت خواری یا گیاه خواریمعجزه ی چشمآیا گذشته، امروز وآینده درک و احساستوهم جدایینوار مغز با توضیح دکتر فاتاثیر رژیم گیاه خواری بر نزاع بین جهل و علم رو به پرژیم غذایی ضد دردقدرت مردمابزار بقای موجود زنده از سندرم پای بی قرارجهان پیوستهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت پنجمموسیقی نوحس و ادراک- قسمت پنجاه و یاد گرفتن مداومشب سیاه سحر شودبیماری الزایمرگذشته را دفن کندارچینبررسی ژنها در تشخیص بیمامغز و هوش، برترین ابزار بآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجدرختان اشعار زمینتوصیه هایی در مصرف ماهیانسان عمیق، با امواج سطحنوبت کودکانتاسف بار است انسان، حق خونظریه ی ریسمان و هوشیاریرحم مصنوعیلیروپریم داروی ترکیبی ضداتصال مغز و کامپیوترهوشیاری کوانتومیسیگار عامل افزایش مرگ ومجهش های ژنتیکی غیر تصادفاز تکامل تا مغز، از مغز تمیدان های کوانتومی خلاخواندن، دوست روزهای سختژنهای هوش ، کدامندششمین کنگره بین المللی سبیندیشپوست ساعتی مستقل از مغز دداروی جدید آلزایمر تاییدبعد از کرونامغز از بسیاری حقایق می گرآب زندگی است قسمت دومنوعی سکته مغزی ، وحشتناک ذهن چند جانبه نیازمند نگتکامل مداوماولین سلول مصنوعیتری فلوپرازینهمه جا خیر بکارزمان و صبرمقایسه رقابت و همکاریاخلاق پایه تکامل و فرهنگهدف یکسان و مسیرهای مختلسکوت و نیستیجبران از دست رفته هااسکلت خارجی در درمان اختمانند آب باشخواص شگفت هویجکمردرد ناشی از تنگی کاناضربه مغزی در تصادف رانندماده، چیزی بیش از یک خلا با هوش مصنوعی خودکار روبپیوندی که فراتر از امکانداروی ضد جنون در درمان تیتفاوت در شیوع، علایم و شدمغز، همه ی واقعیت را نمیبآزمون تجربی، راهی برای رچگونه هموساپينس بر زمین ذرات کوانتومی زیر اتمی قALS نگاهی کامل بر بیماری وتکامل، نتیجه ی برنامه ریایمان به رویاترجمه ای ابتدایی از اسراهندسه ی پایه ایزندگی برشیمنابع انرژی از نفت و گاز ادراک ما درک ارتعاشی است هستی ما پس از شروعی چگال ساخت شبکه عصبی با الفبای حقیقت انساناستروژن مانند سپر زنان دخار و گلکوچکی قلبظرف باید پر شود چه با چرک مخچه فراتر از حفظ تعادلبار بزرگ ایستادن بر دو پاپاسخ گیاهان در زمان خورددر والنتاین کتاب بدید همتلاش هایی در بیماران قطع نقش هورمون زنانه استروژنآغاز فرایند دانستننگاه از کنار و یا از روبررمز جهان خاصیت فراکتالفیزیک مولکولها و ذرات در تاثیر نگاه انسان بر رفتاایا بیماری ام اس (مولتیپتشخیص ژنتیکی آتروفی های هوش مصنوعی و کشف زبان هایزیرک ترین مردممنابع بی پایان انرژیارتباط دیابت و رژیم غذایویتامین E در چه مواد غذایسخت ترین کار، شناخت خود احکمت الهی در پس همه چیزاطلاعاتی عمومی در مورد مخطر آلودگی هواکپسول ژری لاکتعلیت رو به عقبمرکز هوشیاری، روح یا بدن بحثی در مورد نقش ویتامين پرتوزایی از جسم سیاهدرمان های بیماری اس ام ایتنفس هوازی و میتوکندرینقش روی و منیزیم در سلامتنقش روزه داری در سالم و جاقلیت خلاقنانوروبات و مغناطیس، تحوروباکسین یا متوکاربامولفراموشی و مسیر روحانیتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر تلاش انسان امروز براتعیین پیش آگهی آسیب به عصهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت از نخستین همانند سازها تواقعیت و مجازسردرد و علتهای آنحس چشایی و بویاییبه مغز خزندگان خودت اجازعادت همیشه خوب نیستدو ویژگی انتزاع و قدرت تجکتاب گران و پرهزینه شد ولمرز مرگ و زندگی کجاستبخشیدن دیگران یعنی آرامشآنچه ناشناخته است باید شدرمان تشنجتو با همه چیز در پیوندینقطه ی رسیدن به قلهامید نجاتنجات در اعتماد به خودروش های عملی برای رفع کمرفشار روحی، همیشه بد نیست تاثیر دپاکین بر بیماری مابزار بقا از نخستین همانسفر تجهیزات ناسا به مریخ تغذیه بر ژنها تاثیر داردهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز و از مغز واکسن اسپایکوژن ضد کروناشناخت حقیقت یا آرزوهای گبه زودی شبکه مغزی به جای عشق درونی به یگانگی خلقتديدن با چشم بسته در خواب کشف جدید تلسکوپ جیمز وبمشکلات روانپزشکی در عقب برای خودآگاه بودن تو بایآیا فراموشی حتمی استدرمان سرطان با امواج صوتتولید سلولهای جنسی از سلنه به اعدامتاثیر درجه حرارت بر عملکانواع سکته های مغزیچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک ریواستیگمینقیچی ژنتیکیابزار بقا از نخستین همانسلول عصبی شاهکار انطباق جهان موازی و حجاب هاهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنحنی که ارتباط بین معرفحس و ادراک قسمت بیست و یکاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریشکستگی لگن یا سکته ی مغزیبی شرمیسایتهای دیگردانش محدود به ابعاد چهاربرخی بیماری ها که در آن بگیلگمش باستانی کیستمعجزه ی علمآیا پیدایش مغز از روی تصادرک کنیم ما همه یکی هستیمتوهم جدایی و توهم علمنوار مغز ترجمه رخدادهای تاثیر رژیم گیاهخواری بر نزاع بین علم و نادانی رو راه فراری نیستقدرت و شناخت حقیقتابزار بقای موجود زنده از سندرم پس از ضربه به سرجهان پیوستهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت اولموسیقی هنر مایع استحس و ادراک- قسمت بیست و پیاد بگیر فراموش کنیشبیه سازی میلیون ها جهان بیماری ای شبیه آلزایمر و گر جان به جز تو خواهد از خداروهای مصرفی در ام اسبررسی بیماری التهابی رودمغز و اخلاقآیا خداباوری محصول تکاملدرد و درستوضیحی ساده در مورد هوش مانسان عامل توقف رشد مغزنور از عمق تاریکیتبدیل پلاستیک به کربن و سنظریه تکامل در درمان بیمرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرلیس دگرامفتامین یا ویاساثر مضر مصرف طولانی مدت رهوشیاری سنتی یا هوشیاری سیاهچاله هاجهش های بیماری زا، معمولاز تکامل تا مغز، از مغز تمیدان بنیادین اطلاعاتخواب و بیداری نوسانی مغزژنهای حاکم بر انسان و انسشعار و عملبیهوش کردن در جراحی و بیمپوشاندن خود از نورداروی جدید ای ال اسبعد از کرونامغز به تنهایی برای فرهنگ آب زندگی است قسمت سومنیوالینذهن هوشیار در پس ماده ی متکامل چشماوکرلیزوماب داروی جدید شترک امروزهمیشه چیزی برای تنهایی دزمان واقعیت است یا توهممقابله ی منطقی با اعتراضاختلا ل در خود عضلههدف یکسان، در مسیرهای متسکوت، پر از صداجدا کردن ناخالصی هااسکار، لگوی هوشمندخواص عجیب لوبیاکمردرد و علل آنضررهای مصرف شکر و قند بر ماست مالیبا هر چیزی که نفس می کشد مپیوستگی همه ی اجزای جهاندارویی خلط آورتفاوتهای جنسیتی راهی برامغزتان را در جوانی سیم کشآزمون ذهنی گربه ی شرودینچگونه هوشیاری خود را توسذرات کوانتومی زیر اتمی قNVG 291تکثیر سلول در برابر توقف این پیوند نه با مغز بلکه ترس و آرمان هاهندسه ی رایج کیهانزندگی در جمع مواردی را برمنابع انرژی از نفت و گاز ادراک، فراتر از آنچه معمهشت توصیه برای کاستن از دساختن آیندهحقیقت اشیااسرار آفرینش در موجخارق العاده و استثنایی بکوچکترین چیز یک معجزه اسظرفیت مغز چقدر استمخچه ، فراتر از حفظ تعادلبار سنین ابزار هوشمندی اپختگی پس از چهل سالگي به در یک فراکتال هر نقطه مرکتلاش در تولید انرژی به رننقش ویتامین K در ترمیم اسآغاز فصل سرما و دوباره تکنگاه از بیرون مجموعهرنگ کردن، حقیقت نیستفیزیک هوشیاریتاثیر نگاه انسان بر رفتاایا بدون زبان میتوانیم تتشخیص آلزایمر سالها قبل هوش مصنوعی یا حماقت طبیعزیست و بیولوژی باورمنابع جدید انرژیارتباط شگفت مغز انسان و فویتامین کاسختی ها رفتنی استحافظه میتواند بزرگترین داطلاعاتی عمومی در مورد مخطر حقیقی، خود انسان استکامپیوتر سایبورگعلایم کمبود ویتامین E را مرکز حافظه کجاستبحثی در مورد نقش کلسیم و پرسشدرمان های جدید ALSتنفس هوازی و میتوکندریتنفس بدون اکسیژننقش رژیم غذایی بر رشد و ااقیانوس نادانیچاالش ها در تعیین منبع هوروبات ها قول میدهندفراموشی آرمانتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر خواهان پیروزی هستیتعامل انسان و هوش مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت از نخستین همانند سازها تواقعیت و انعکاسسردرد به دلیل مصرف زیاد محس و ادراک (قسمت اول )به نقاش بنگرعادت کن از بالا نگاه کنیدو بیماری روانی خود بزرگ کتاب زیست شناسی باورمرز بین انسان و حیوان کجابخشش، عقلانی یا غیر عاقلآنچه واقعیت تصور میکنیم درمان جدید ALSتو با باورهایت کنترل میشنقطه ای بود و دگر هیچ نبوامید یا ناامیدی؟نجات در راستگوییروش هایی برای مقابله با افضا و ذهن بازتاثیر داروهای ضد التهاب ابزار بقا از نخستین همانسفر دشوار اکتشافثبت و دستکار ی حافظههوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته ششناخت درون، شناخت بیرون؛به زیر پای خود نگاه نکن بعشق، شلوغ کردن نیستدی متیل فومارات(زادیوا)(کشیدن مادی روشی برای جلومشاهده های ام آر ای در تربرای رشد، باید از مسیر خطآیا ممکن است موش کور بی مدرمان ضایعات نخاعیتولترودیننه به اعدامتاثیر درجه حرارت بر عملکانیس بی کسانچرا پس از بیدار شدن از خوریاضیات یک حس جدید استقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصابزار بقا از نخستین همانسلول عصبی، در محل خاص خودجهان ما میتواند به اندازهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنشأ اطلاعات و آموخته ها حس و ادراک قسمت بیست و دواز تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنشگفت نیست من عاشق تو باشمبی عدالتی در توزیع واکسن دانش بی نهایتبرخی بیماری های خاص که بدگیاه بی عقل به سوی نور میمعجزه ی علم در کنترل کرونآیا آگاهی پس از مرگ از بیدرک احساسات و تفکرات دیگتوهم جسمانرژی تاریکنوار مغز در فراموشی هاتاثیر رژِیم غذایی بر میگنزاع بین علم و جهل رو به پراه نجاتقدرت کنترل خودابزار بقای موجود زنده از سندرم تنگی کانال مچ پاجهان پر از چیزهای اسرار آاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت دهممیلر فیشر نوعی نادر از گیحس و ادراک- قسمت شصت و چهیادگیری مهارت های جدید دشبیه سازی سیستم های کوانبیماری ای شبیه ام اس مولتگرفتار محدودیت ها و ابعاداروهای ام اسبررسی سیستم تعادلی بدن امغز و اخلاقآیا دلفین ها می تواند از درد باسن و پا به دلیل کاهتوضیحات دکتر فاطمی در موانسانیت در هم تنیده و متصنور درونتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نظریه تکامل در درمان بیمرساناها و ابر رساناها و علا اکراه فی الدیناثرات فشار روحی شدیدهوش، ژنتیکی است یا محیطیسیاهچاله های فضایی منابعجهش تمدنی عجیب و شگفت انساز تکامل تا مغز، از مغز تمیدازولام در درمان تشنج خواب زمستانی سلول های سرکفش و کتابصبور باشبیهوشی در بیماران دچار اپیموزایدداروی جدید برای میاستنی بعد از کرونا دلخوشی بیهومغز بیش از آنچه تصور میشوآب، زندگی است(قسمت پنجم)نیکولا تسلاذهن و زندگیتکامل و ارتقای نگاه تا عماوج آگاهیترکیب آمار و ژنتیکهمیشه چشمی مراقب و نگهبازمان پلانکمقابله با کرونا با علم اساختلاف خانوادگی را حل کنهدف از تکامل مغزسکوت، در برابر گزافه گویجدایی خطای حسی استاسارت و پرخوریخود جسم و یا تصویرکمردرد با پوشیدن کفش مناضررهای شکر بر سلامت مغزماست مالی با هوش انسانیبا آتش، بازی نکن و بعد از پیام های ناشناخته بر مغز دارویی ضد بیش فعالی سیستتقلید مرحله ای نسبتا پیشمغزتان را در جوانی سیمکشآزمون ذهنی گربه شرودینگرچگونه واکسن کرونا را توزرفلکس وتری با توضیح دکتر فقر داده ها در هوش مصنوعیتأثیر نیکوتین سیگار بر ماین اندوه چیستترسناک تر از کوریهندسه بنیادینزندگی در سیاهچالهمنابع انرژی از نفت و گاز ادغام میان گونه های مختلو هر کس تقوای خدا پیشه کنساختن آینده، بهترین روش حقیقت تنها چیزی است که شااسرار بازسازی اندام هاخبر مهم تلسکوپ هابلکووید نوزده و خطر بیماری عقل مجادله گرمخچه ابزاري که وظیفه آن فباربر دیگران نباشپدیده خاموش روشن در پارکدر کمتر از چند ماه سوش جدتلاشی برای درمان قطع نخانقش ژنتیک در درمان اختلاآغاز مبهم آفرینشنگاه از دور و نگاه از نزدرنگین کمانفیزیک و هوشیاریتاثیر هوش مصنوعی بر مغزایا تکامل هدفمند استتشخیص ایدزهوش مصنوعی گوگل به کمک تشزیست شناسی کل در جزء فراکمناطق خاص زبان در مغزارتباط شگفت انگیز مغز انویتامین کا و استخوانسختی در بلند شدن از روی صحافظه های کاذباعتقاد اشتباه، نتیجه ی نخطر را بپذیرکانال یوتیوب دکتر سلمان علایم کمبود ویتامین E را مرکز حافظه کجاستبحثی در مورد حقیقت فضا و پرسش و چستجو همیشه باقی ادرمان های جدید میگرندرمان های جدید در بیماری تنها مانع در زندگی موارد نقش رژیم غذایی در رشد و االکترومغناطیس شنوایی و هنابینایی در نتیجه ی گوشی روبات های ریز در درمان بیفرایند پیچیده ی خونرسانیتاثیر گیاه خواری بر رشد واپل ویژن پرو در تشخیص بیمزبان و شناخت حقیقت قسمت اتعامل انسان با هوش مصنوعهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت از نشانه ها و آثار درک شدواقعیت تقویت شدهسردرد تنشنحس و ادراک (قسمت دوم )به نقاش بنگرعادت کن خوب حرف بزنیدو بار در هفته ماهی مصرف کتاب طبیعت در قالب هندسهمرز جدید جستجو و اکتشاف، بدون پیر فلکآنچه حس می کنیم، نتیجه ی درمان جدید مولتیپل میلومتو باید نیکان را به دست بنقطه بی بازگشتامید جدید بر آسیب نخاعینخاع ما تا پایین ستون فقرروش هایی برای کم کردن اضطفضای قلب منبع نبوغ استتاثیر داروی ضد تشنج سدیم ابزار بقا از نخستین همانسفرنامه سفر به بم و جنوب ثبت امواج الکتریکی در عصهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دشناسایی تاریخچه ی تکاملیبه سیاهی عادت نکنیمعصب حقوق نورولوودین اجباریکشتن عقیده ممکن نیستمشاهده گر جدای از شیء مشابرای زندگی سالم، یافتن تآیا ما کالا هستیمدرمانهای بیماری پارکینستومورها و التهاب مغزی عانه بدبخت بلکه نادانتاثیر درجه حرارت بر عملکانگشت ماشه ایچرا ارتعاش بسیار مهم استریتوکسیمابقانون مندی نقشه ژنتیکی مابزار بقا از نخستین همانسلولهای ایمنی القا کنندهجهان مادی، تجلی فضا در ذههوش مصنوعی درمانگر کامپیمنشاء کوانتومی هوشیاری احس و ادراک قسمت بیست و سوورزش بهترین درمان بیش فعشگفت انگیز بودن کیهانبیمار 101 ساله، مبتلا به سدانشمندان موفق به بازگردبرخی توجهات در ببمار پارگیاه خواری و گوشت خوار کدمعجزه در هر لحظه زندگیآیا امکان بازسازی اندامهدرک تصویر و زبان های مخلتتوهم در بیماری پارکینسونانرژی تاریک که ما نمی تونوار مغز در تشخیص بیماری تاثیر سلامت دستگاه گوارشنسبیت عام از زبان دکتر برراه های جدید برای قضاوت رقدرت انسان در نگاه به ابعابزار بقای موجود زنده از سندرم جدایی مغزجهان پر از چیزهای جادویی از تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت دوممیهمانهای ناخوانده عامل حسن یوسف باغچه ی منیادگیری هوش مصنوعی، عمیقشبکه های مصنوعی مغز به دربیماری اسپینال ماسکولار گریه ی ابر، رمز طراوت باغداروهای تغییر دهنده ی سیبررسی علل کمر درد در میانمغز و سیر تکامل ان دلیلی آیا دلفین ها میتوانند بادرد زانو همیشه نیاز به جرتیوتیکسن داروی ضد جنونانسانیت در برابر دیگراننوروفیبروماتوزتبدیل سلولهای محافط به سنظریه تکامل در درمان بیمرستگاری محدود به یک راه نلاموژین داروی ضد اوتیسم؟اثرات مفید قهوههوض مصنوعی زندهسیاهچاله ها، دارای پرتو جهشهای مفید و ذکاوتی که داز تکامل تا مغز، از مغز تمکان زمان یا حافظه زمانخواب سالم عامل سلامتیکفش بد، عامل مهم کمردردصبور باشبیو الکترونیک؛ ترکیب موجپیموزایدداروی جدید برای کاهش وزنبعد از کرونا دلخوشی بیهومغز باستانی، هنوز نقش هاآتاکسینیاز به آموزش مجازی دیجیذهن و شیمی بدنتکامل و ریشه ی مشترک خلقتايندگان چگونه خواهند دیدترکیب احساسات و ادراکات همیشه اطمینان تو بر خدا بزمان به چه دلیل ایجاد میشملاحظه های اخلاقی دربارهاختلال حرکتی مانند لرزش هدف از خلقت رسیدن به ابزاسکته مغزیجریان انرژی در سیستم های اساس انسان اندیشه و باور خودآگاهی و هوشیاريکنفرانس تشنج هتل کوثر اصضعیف و قویماشین های دارای روحبا تعمق در اسرار ابدیت و پیدایش زبانداستانها و مفاهیمی اشتباتقلید از روی طبیعتمغط یک گیرنده استآزادی در چیستچگونه آن شکری که می خوریمرفتار مانند بردهفلج نخاعی با الکترودهای تأثیر نگاه انسان بر رفتااین ایده که ذرات سیاهچالترسان نیستیهندسه در پایه ی همه ی واکزندگی زمینی امروز بیش از منابع انرژی از نفت و گاز ادغام دو حیطه علوم مغز و وفور و فراوانیساختار فراکتال وجود و ذهحقیقت خواب و رویااصفهان زیباخدا موجود استکودک هشت ساله لازم است آدعقل در جهان جدید، عجیب اسمخچه تاثیر گذار بر حافظهبارداری بدون رحمپروژه ی ژنوم انسانیدر آرزوهایت مداومت داشتهتلاشی تازه برای گشودن معنقش گرمایش آب و هوا در همإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَنگاه از درون قفس یا بیرونرهایی از توهم سایه هافیزیک آگاهیتاثیر ویتامین دی بر بیماایجاد احساساتتشخیص دشوارتر در افراد مهوش مصنوعی گوگل به کمک تشزیست شناسی باور حقیقت یا مناطق خاصی از مغز در جستجارتباط شگفت انگیز مغز انویتامین کا در سبزیجاتسدسازی روش مناسب برای مقحافظه و اطلاعات در کجاست اعتماد به خودخطرات هوش مصنوعیکاهش میل جنسی در ام اسعلائم عصبی آلزایمر، با امرکز خنده در کجای مغز استبحثی در مورد عملکرد لوب فپرسشگری نامحدودبحثی درباره هوش و تفاوتهپزشکان با استفاده از روادرمان های جدید سرطانتنها در برابر جهاننقش زنجبیل در جلوگیری از الکتروتاکسی(گرایش و حرکناتوانی از درمان برخی ویروبات کیانفرایند تکامل و دشواری هاتاثیر گیاه خواری بر رشد واپی ژنتیکزبان و شناخت حقیقت قسمت دتعداد کلی ذهن ها در جهان هوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت53از نظر علم اعصاب یا نرووسواقعیت تقویت شدهسردرد سکه ایحس و ادراک قسمت 67به نادیدنی ایمان بیاورعادت کردن به نعمتدو برابر شدن خطر مرگ و میکتاب، سفری به تاریخمرزهای حقیقی یا مرزهای تبدون بار گذشتهآنها نمیخواهند دیگران رادرمان جدید میگرن با انتی تو برای خزیدن خلق نشده اینقطه، وجود است یا فاصلهامید درمان کرونا با هماننخاع درازتر یا کوتاهتر کروش هایی برای جلوگیری از فضای خالی ای وجود نداردتاثیر درجه حرارت بر مغزابزار بقا از نخستین همانسفرنامه سفر به بم و جنوب جلو رفتن یا عقبگردهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانشناسایی زبان حیوانات با به سخن توجه کن نه گویندهعصب سیاتیکدین، اجباری نیستگل خاردار، زیباستمشاهده آینده از روی مشاهبرخی ملاحظات در تشنج های آیا ما تنها موجودات زنده درماندگی به دلیل عادت کرتومورهای نخاعینه جنگ و نه خونریزیتاثیر درجه حرارت بر عملکانگشت نگاری مغز نشان میدچرا به هم اعتماد نمیکنیمریسپریدونقانون گذاری و تکاملابزار بقا از نخستین همانسلولهای بنیادی مصنوعی درجهان مرئی و نامرئیهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمهمان ناخواندهحس و ادراک قسمت بیستمورزش در کمر دردشگفت زده و حیران باشبیمار مرکز تنفس سلولیدانشمندان نورون مصنوعی سبرخی توصیه ها برای واکسیگیرنده باید سازگار با پیمعرفی مورد نادر بیماری گآیا انسان با مغز بزرگش اخدرک حقیقت نردبان و مسیری توهمات و شناخت حقیقتانرژی خلا ممکن استنوار مغزی روشی مهم در تشختاثیر عصاره تغلیظ شده گینسبیت عام، نسبیت خاص یا دراه های جدید برای قضاوت رقدرت ذهنابزارهای پیشرفته ارتباط سندرم دزدی ساب کلاوینجهان دارای برنامهاز تکینگی تا مغز- از مغز هوش عاطفی قسمت سوممیوپاتی و نوار عصب و عضلهحساسیت روانی متفاوتیادگرفتن، آغاز حرکت است شبکیه های مصنوعیبیماری اضطراب عمومیگربه شرودینگر و تاثیر مشداروهای ضد بیماری ام اس وبرطرف کردن خشونت را از خامغز کوانتومیآیا دست مصنوعی به زودی قادردهای سال گذشته فراموش تیک و اختلال حرکتیانسان، گونه ای پر از تضادنورون هاي مصنوعی می توانتبر را بردارنعناعرشته نوروایمونولوژی و نقلایو دوم دکتر سید سلمان فاثرات مفید روزه داریهیچ نقطه ای مرکزی تر از اسیاهچاله و تکینگی ابتدایجهشهای مفید و ذکاوتی که داز تکامل تا مغز، از مغز تمکانیک کوانتومی بی معنی خواب سالم عامل سلامتی و یکل اقیانوس در یک ذرهصبر لازمه ی پیروزی استبیوگرافیپیچیدگی های مغزمگسداروی جدید برای ای ال استفکر قبل از کارمغز برای فراموشی بیشتر کآتاکسی فریدریشنیروی پنجم در طبیعتذهن پر در برابر آگاهیتکامل ابزار هوش ، راه پر ايا اراده آزاد توهم است یترکیب حیوان و انسانهمیشه به آنچه داری، خوشنزمان حال را بپذیرملاحظات بیهوشی قبل از جراختلال خواب فرد را مستعد هدف علم، شناخت است نه رد سکته ی مغزی در جوانانجریان انرژی در سیستم های استفاده از مغز، وزن را کمخودآگاهی و هوشیاريکنگره بین المللی سردرد دطلوع و حقیقتماشین دانشبا خودت نجنگپیر شدن حتمی نیستدخالت در ساختار ژنهاتقلید از طبیعتنفرت، اسیب به خود استآزادی عقیده، آرمانی که تچگونه انتظارات بر ادراک رفتار وابسته به شکلفلج بل، فلجی ترسناک که آنتأثیر شیرینی های حاوی لواین ابتدای تناقض هاستتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرهندسه زبانِ زمان استزندگی زودگذرمنابع انرژی از نفت و گاز ارتقا و تکامل سنت آفرینش وقاحت و تمسخر دیگرانساختار شبکه های مغزی ثابحقیقت در علم، هرگز نهایی اصل بازخوردخدا نور آسمان ها و زمین اکودک ایرانی که هوش او از عقل را وقتی بگستری به دردمخاطب قرار دادن مردم، کاباز هم خبر از مغزهای مصنوپروژه ی ژنوم انسانیدر آسمان هدیه های نادیدنتلاشی جدید در درمان ام اسنقش پیش زمینه ها و اراده افت فشار خون ناگهانی در ونگاه از درون مجموعه با نگرهبر حقیقیفیزیکدانان ماشینی برای تتاثیر ویروس کرونا بر مغز ایران بزرگتصویر خورشید یا خود خورشهوش مصنوعی الفاگوزیست، مرز افق رویداد هستمنبع نور واقعی و ثابت، حقارتباط غیرکلامی بین انساویتامین بی 12 در درمان دردسرنوشتحافظه و اطلاعات در کجاست اعتماد به خوددفاع از پیامبرکاهش مرگ و میر ناشی از ابمرگ چیستمرگ و میر پنهانبحثی درباره هوش و تفاوتهپس از اگو یا بعد از نفسدرمان های رایج ام استنهایینقش زبان در سلطه و قدرت االکترودهای کاشتنیناتوانی در شناسایی چهره روح و آب حیاتفرایند حذف برخی اجزای مغتاثیر گیاه خواری بر رشد وابتدا سخت ترین استزبان و شناخت حقیقت قسمت ستعذیه ی ذهنهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ (قسماز نظر علم اعصاب اراده آزواقعیت خلا و وجود و درک مسردرد عروقی میگرنحس و ادراک قسمت 74به هلال بنگرعادت به دارو همیشه بد نیسدو برابر شدن خطر مرگ و میکتابخانهمزایای شکلات تلخ برای سلبدون زمان، ماده ای وجود نآنژیوگرافی از مغزدرمان جدید کنترل مولتیپلتو تغییر و تحولینمیتوان با بیرون انداختنامیدهای جدید برای بازیابنخستین تمدن بشریروش هایی ساده برای کاهش اقفس دور خود را بشکنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسفرنامه سفر به بم و جنوب جلوتر را دیدنهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانشناسایی سلول های ایمنی ابهای انسانعضلانی که طی سخن گفتن چقددیوار همه اش توهم بودگل درون گلدانمشاهدات آمیخته با اشتباهبرخی مرزهای اخلاق و علوم آیا مصرف مولتی ویتامین هدرها بسته نیستتومورهای ستون فقراتنه روش تقویت مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکانتقال ماده و انرژیچرا بیماری های تخریبی مغریسدیپلام تنها داروی تایقانون تکامل، عامل بسیاریابزار بقای موجود زنده از سلام تا روشناییجهان مشارکتیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمهندسی ژنتیک در حال تلاش حس و ادراک قسمت دهموزن حقیقی معرفت و شناختشگفتی های نقشه ی ژنتیکیبیماری لبر و نابینایی آندانشمندان یک فرضیه رادیکبرخی درمان های Spinal Muscular Atگالکانزوماب، دارویی جدیمعرفت و شناختآیا انسان در آستانه ی انقدرک دیگرانتوهمات در پارکینسونانرژِی برای ایجاد اضطرابنوار مغز، مفید و بی خطرتاریک ترین بخش شبچسبیدن به خود، مانع بزرگ راه پیروزی در زندگی چیستقدرت شناختی انسان، محدودابزارهای بقا از نخستین هسندرم سردرد به دلیل افت فجهان در حال نوسان و چرخشاز تکینگی تا مغز- از مغز هوش عاطفی قسمت ششممیوتونیک دیستروفیخفاش کور و انسان بینا؟یادآوری خواب و رویاشباهت مغز و کیهانبیماری بیش فعالیگزیده ای از وبینار یا کنفداروهای ضد تشنج با توضیح بزرگ فکر کنمغز آیندگان چگونه است ؟آیا رژیم غذایی گیاهی سلادردی که سالهاست درمان نشتیکاگرلور داروی ضد انعقاانعطاف پذیری مکانیسمی علنورون های ردیاب حافظهتحریک الکترومغناطیسی مغهفت چیز که عملکرد مغز تو رشد مغز فرایندی پیچیده الازم است هیچ کاری نکنیداثرات مضر ماری جواناهیچ چیز همیشگی نیستسیاهچاله ی منفرد یا سیاهجوانان وطناز تکامل تا مغز، از مغز تمکانیزمهای دفاعی در برابخواب عامل دسته بندی و حفطکلمات بلند نه صدای بلندصبر و واقعیتبیوگرافیپیچیدگی های مغزی در درک زداروی جدید برای دیابتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟آتاکسی مخچه ای خودایمنچیز جدید را بپذیرذهن تو همیشه به چیزی اعتقتکامل تکنولوژیايا اراده آزاد توهم است یترکیب رایانه و قارچهمیشه داناتر از ما وجود دزمان شگفت انگیزممانتین یا آلزیکسا یا اباختلال خواب، گاهی عامل کهر چیز با هر چیز دیگر در تسکته ی چشمیجریان انرژی در سیستم های استفاده از نظریه ی تکامل خودت را از اندیشه هایت حفکنگره بین المللی سردرد دطلای سیاهمبانی ذهنی سیاه و سفیدبا خدا باشپیراستامدر موج، راز خلقت نهفته استقویت مغز با ورزشنقاشی هایی با بوی گذشته یآزار حقیقیچگونه به سطح بالایی از هورفتار اجتماعی انسان، حاصفلج خوابتئوری تکامل امروز در درماین بیمار را باید چه کار تسلیم ارتباط با من برترهندسه، نمایشی از حقیقتزندگی سلول در بدن، جدای امنابع انرژی از نفت و گاز ارتقا یا بازگشت به قبل ازوقت نهيب هاي غير علمي گذشسادیسم یا لذت از آزار دادحقیقت راستین انسان علم باصل در هم تنیدگی و جهانی خدا بخشنده است پس تو هم بکودکان مهاجرعقل سالممدل همه جانبه نگر ژنرالیبازگشایی مجدد مطب دکتر سپروژه ی علمی پیوند مغز سادر آستانه ی موج پنجم کوویتمایل زیاد به خوردن بستننقش پیشرفته ی سلول های بنافت هوشیاری به دنبال کاهنگاه حقیقی نگاه به درون اروی و منیزیم در تقویت استفال نیکوتاثیر ژنها بر اختلالات خایرادهای موجود در خلقت بتصویر در هم تنیدگی کوانتهوش مصنوعی اکنون می توانزاویه نگاه ها یکسان نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارتروز یا خوردگی و التهاویتامین بی هفدهسریع دویدن مهم نیستحافظه و اطلاعات در کجاستاعتماد بی مورددفاع در برابر تغییر ساختکاهش التهاب ناشی از بیماکاهش حافظه هرچند فرایندیمرگ و میر بسیار بالای ناشبحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا چالش قرن جدیددرمان های علامتی در ام استنهایی رمز نوآوری استنقش زبان در سلطه و قدرت االگو نداشتیمنادیدنی ها واقعی هستندروح در جهانی دیگر استفرایند خودتخریبی سیستم هتاثیر گیاه خواری بر رشد وابتدایی که در ذهن دانشمنزبان جانسوزتغییرهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز نظر علم اعصاب اراده آزوالزارتان داروی ضد فشار سردردهای خطرناکحس و ادراک قسمت 75به کدامین گناه کشته شدندعادت بد را ترک کندو داروی جدید برای میاستکجای مغز مسئول پردازش تجمسمومیت دانش آموزان بی گبر کسی اعتماد نکن مگر اینآنان که در قله اند هرگز خدرمان جدید ام استو جهانی هستی که خودش را نمیتوان بر سیاه سیاه نوشامیدوار باش حتی اگر همه چنخستین تصویر از سیاهچالهروش استفاده از بالش طبیقفس ذهنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسفرنامه سفر به بم و جنوب جمجمه انسان های اولیههوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هجدهماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطان ریهشهر زیرزمینی در ژاپن برابهبود حافظه پس از رخدادهغم بی پایاندیوار، از ابتدا توهم بودگل زندگیمصرف زیاد گوشت و لبنیات زآیا مغز تا بزرگسالی توسعدرهای اسرارآمیز و پوشیدهتوهم فاصلهچه زیاد است بر من که در ایتاثیر درجه حرارت بر عملکانتقال از فاصله ها، حقیقچرا حیوانات سخن نمی گوینریشه های مشترک همه ی موجوقانون جنگلابزار بقای موجود زنده از سلاح و راهزنیجهان معنااز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی، کیفیت فریب ممهندسی بدنحس و ادراک قسمت دوازدهموزوز گوششگفتی های زنبور عسلبیماری میاستنی گراویسدانشمندان ژنی از مغز انسبرخی روش های تربیتی کودکگام کوچک ولی تاثیرگذارمغز فکر میکند مرگ برای دیآیا احتمال دارد رویا از آدرک درست از خود و هوشیاریتوکل بر خداانسولیننوار مغز، ترجمه ی فعالیت تاریکی من و تو و گرد و غبانسبت ها در کیهانراه انسان شدن، راه رفتن وقدرت عشقابزارهای بقا ازنخستین همسوی ما آید نداها را صداجهان در حال ایجاد و ارتقااز تکینگی تا مغز- از مغزتهوش عاطفی بیشتر در زنانمیگرن و پروتئین مرتبط با خفاش با شیوع همه گیری جدییاری خدا نزدیک استشباهت مغز با کیهان مادیبیماری تی تی پیگزارش یک مورد جالب لخته وداروی فامپیریدین یا نورلبزرگ شدن مغز محدود به دورمغز اندامی تشنه ی انرژی اآیا رژیم غذایی گیاهی سلادرد، رمز موفقیتتیروفیبان موثر در سکته ی اهمیت کنترل خشمنوروپلاستیسیتی چیستتحریک عمقی مغزهفت سین یادگاری از میراث رشد مغز علت تمایل انسان بلبخند بزن شاید صبح فردا زاثرات گیاه خارخاسکهیچ چیز، چقدر حقیقی استسیاهچاله ی تولید کنندهجوانان وطناز تکامل تا مغز، از مغز تما انسانها چه اندازه نزدخواص فلفل سبزکلوزاپین داروی ضد جنونصبر بسیار بایدماه رجببیان ژن های اسکیزوفرنی دپیوند قلب خوک، به فرد دچاداروی جدید ضد فشار خونتفکر خلا ق در برابر توهم مغز بزرگ چالش است یا منفعآتش منبع انرژیچیزی منتظر شناخته شدنذهن خود را مشغول هماهنگیتکامل جریان همیشگی خلقتای نعمت من در زندگیمترانزیستورهای جدیدهمیشه راهی هستزمان طلایی سکته ی مغزی رامن و وجود توهمیاختلال در شناسایی حروف و هر بذر و سلول تازه، ظرفیتسال 2025 سال بین المللی علمجراحی هوشیار مغزاستفاده از هوش مصنوعی در خودروهای هیدروژنیکنترل مغز دستکاری شده ی ژطوفان فقر و گرسنگی و بی سمباحث مهم حس و ادراکبا طبیعت بازی نکنپیشینیان انسان از هفت میدر میان تاریکی و روشناییتقویت استخوان در گرو تغذچقدر به چشم اعتماد کنیمآزار دیگری، آزار خود استچگونه باغبانی باعث کاهش رقیبی قدرتمند در برابر مفلج خواب چیستتئوری تکامل در پیشگیری و اینکه به خاطرخودت زندگی تسلیم شدن از نورون شروع مهنر فراموشیزندگی، مدیریت انرژیمنابع انرژی از نفت و گاز ارتوکين تراپی روشی جديد وقتی فهمیدی خطا کردی برگسازگاری و تمایز در ساختاحقیقت غیر فیزیکیاصل علت و تاثیرخدا تاس نمیریزدکودکان میتوانند ناقل بی عقلانیت بدون تغییرمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبازگشت از آثار به سوی خداپروانه ی آسمانیدر برابر حقایق جدیدتمایز یا کشف یگانگینقش آتش در رسیدن انسان بهافتخار انساننگاه دوبارهرویکردهای جدید ضایعات نخفاکسیبتتاثیر کلام در آیات کلام بایستادن در برابر آزادی بتصویر زیبا از سلولهوش مصنوعی از عروسک های بزاوسکا درمان گوشرمنبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش هوش مصنوعی، در غیر قویتامین دی گنجینه ای بزرسریعترین کامپیوتر موجودحافظه ی ما انسان ها چرا ماعتیاد و تلاش های درمانی علت خواب آلودگی بعد از خودقیق ترین تصاویر از مغز ادل به دریا بزنکاهش دوپامین عامل بیماریمرگ و سوال از قاتلبحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا و ویروس کرونادرمان یک بار در هفته ای دتنبیه چقدر موثر استنقش سجده بر عملکرد مغزالگو و عادت را بشکن و در انادیدنی ها بیشتر از دیدنروح رهاییفراتر از دیوارهای باورتاثیر گیاه خواری بر رشد وابتذال با شعار دینزبان ریشه هایی شناختی استغییر الگوی رشد مغزی با زهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز واقعیت امروز تا حقیقتواکنش های ناخودآگاه و تقسرطان کمیت گراییحس و ادراک قسمت 78به امید روزهای بهترعادت دادن مغز بر تفکردو راز مهم در جهان هستیکرونا چه بر سر مغز می آورمسمومیت دانش آموزان، قمابرلیتیونآنتی بادی منوکلونال در ددرمان جدید ای ال اس، توفرتو جدای از کیهان نیستینمای موفقیتامیدوارینخستین روبات های زنده ی جروش جدید تولید برققفس را بشکنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسفری به آغاز کیهانجنین مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادشواهدی از نوع جدیدی از حابهداشت خوابغم بی پایاندید تو همیشه محدود به مقدگلوله ی ساچمه ایمطالبه ی حق خودآیا همه جنایت ها نتیجه بیدرون قفس یا بیرون از آنتوهم فضای خالینه عدم مطلق بلکه عدم با قتاثیر درجه حرارت بر عملکانتروپی و هوشیاریچرا حجم مغز گونه انسان درریشه های مشترک حیاتقانون جنگلابزار بقای موجود زنده از سلسله مباحث هوش مصنوعیجهان معکوساز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی، اتفاقات و تحمهربانی، شرط موفقیتحس و ادراک قسمت سوموسواس، بیماری استشانس یا نتیجه ی تلاشبیماری میاستنی گراویسدانشمندان پاسخ کوانتومی برخی سلولهای عصبی در تلاگامی در درمان بیماریهای مغز قلبآیا احتمال دارد رویا از آدرک عمیق در حیواناتتوپیراماتانسولین هوشمندنوار عصب و عضلهتاریکی و نورنسبت طلایی، نشانه ای به سراه بی شکستقسم به فقرابزارهای بقای موجود زندهسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان ریز و درشتاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش عاطفی در زنان بیشتر امیگرن و خوابخلا، حقیقی نیستژن همه چیز نیستشباهت های ریشه ای چند بیمبیماری خود ایمن اعصاب محگشایش دروازه جدیدی از طرداروی لیراگلوتیدبزرگ شدن تقریبا ناگهانی مغز انسان ایا طبیعتا تماآیا راهی برای بهبود وضعیدرس گرفتن از شکست هاتکلم در گیاهاناهرام مصر از شگفتی های جهتحریک عمقی مغز در آلزایمهم نوع خواری در میان پیشیرشد در سختی استلحظات خوش با کودکاناجزای پر سلولی بدن انسان هیچ وقت خودت را محدود به سیاهچاله، سیاه خالص یا پجواب دانشمند سوال کننده از خود رها شوما انسانها چه اندازه نزدخواص منیزیمکلید نزدیک و نگاه تو بر فصد قدح، نفتاده بشکستماه شب منبیان حقیقتپیوند مدفوعداروی جدید ضد میگرنتفاوت قند طبیعی با قند و مغز بزرگ چالشهای پیش روآثار باستانی تمدن های قدچیزی خارج از مغزهای ما نیذهن خالی از شلوغی افکارتکامل داروینی هنوز در حاای همه ی وجود منترازودونهمیشه عسل با موم بخوریمزمان، واقعی نیستمن کسی در ناکسی دریافتم اختلال در شناسایی حروف و هر جا که جات میشه، جات نیسال سیزده ماههجراحی گردن همیشه برای دیاستفاده از انرژی خلاخورشید مصنوعیکنترل همجوشی هسته ای با هطوفان بیداریمبتکران خودشکوفابالای هر دستی، دستی هستپیشرفت های باور نکردنی ددر مانهای کمر دردتقویت حافظه یا هوش مصنوعنقش قهوه در سلامتیآسيب میکروواسکولاریا آسچگونه تکامل مغزهای کنونیرقابت آینده ی انسانفلج دوطرفه عصب 6 چشمتئوری جدید، ویران کردن گاینکه خانواده ات سالم باتست نوار عصب و عضلههنر حفظ گرهزندگی، مراتب هوشیاری استمنابع انرژی از نفت و گاز ارتباط میکروب روده و پاروقتی ناراحتی چیکار میکنیسازگاری با محیط بین اجزاحقیقت غیر قابل شناختاصل عدم قطعیت از کوانتوم خدای رنگین کمانکودکان گذشته به آینده فکعقیده ی بی عملمدل هولوگرافیک تعمیم یافبازگشت به ریشه های تکاملپرواز از نیویورک تا لوس آدر جراحی کمر عجله نکنیدتمدن قدیمی ای در جنوب ایرنقش انتخاب از طرف محیط، نافراد آغاز حرکت خودشان رنگاهی بر قدرت بینایی درارویا و واقعیتفاجعه ی جهل مقدستاثیر کپسول نوروهرب بر ناکنون را با همه ی نقص هایتصویر زیبای اصفهانهوش مصنوعی از عروسک های بزبان فرایند تکاملی برای منبع هوشیاری کجاست قسمت ارزش های وارونهویتامین دی بیشتر از یک ویسرکه انگبین عسلی مفید برحافظه ی ما انسان ها چرا ماعتیاد را به دور بیندازعماد الدین نسیمی قربانی