دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

تلقین اطلاعات و حافظه

تلقین (inception) اطلاعات و حافظه: کاشت خاطره جعلی در مغز دیگری، میسر شد!

نوروسافاری |گمان می کردیم اخبار ساختگی، خیلی بد هستند اما ظاهراً دانشمندان با موفقیت، «خاطره ای» ساختگی را در یک حیوان کاشته اند، که به صورت بالقوه راه را به سمت آزمایش های انسانی باز می کند. محققان با استفاده از نقشه برداریِ مدارهای مغزی در یک موش آزمایشگاهی، توانستند یک خاطره ی طبیعی را مهندسی معکوس کنند.

سپس آنها این خاطره را در موش دیگری، از طریق تحریک سلول های مغزی اش طبق الگوی خاطره ی اصلی، به صورت ساختگی القا کردند.

افکار مصنوعی

این مطالعه- که [قبلا] در مقاله ای در مجله ی نیچر نوروساینس شرح داده شده است- نشان می دهد خاطرات، می توانند به صورت مصنوعی در نبود هرگونه تجربه ی حقیقی ایجاد شوند. خاطره ی القاء شده توسط موش آزمایشگاهی، یادآوری می شد و از خاطره ی طبیعی، غیرقابل تفکیک بود.

این [یافته] نه تنها مسائل اخلاقی فراوانی دارد بلکه ممکن است ما را وادار کند تا خاطرات خودمان را زیر سوال ببریم.

بر اساس گزارشی در مجله ی ساینتیفیک آمریکن، یافته های جدید، نشان داده اند مدارهای عصبی- که به طور عادی به تجاربطبیعی پاسخ می دهند و خاطرات را می سازند- می توانند به منظور تشکیل خاطرات کاذب، دستکاری شوند تا در نبود تجارب طبیعی، خاطره بسازند.

این تحقیق همچنین نسبت به چگونگی تشکیل خاطرات در مغز، بینشی فراهم می کند و در حقیقت بخشی از زمینه ی علمی گسترده تر و در حال رشدی است که می تواند به دستکاری حافظه، انتقال خاطرات و حتی حذف خاطرات موجود، منجر شود گرچه این تحقیق، برای خلق تکنولوژی برای یک دیکتاتور شرور در آینده [چیزی شبیه به ناظر کبیر در رمان ۱۹۸۴ جورج اورول!] یا ساخت سناریوهایی از روی فیلم مردان سیاه پوش نیست.

این دانشمندان امیدوارند، یافته هایشان در نهایت به افرادی کمک کند که با اختلالات حافظه، دست و پنجه نرم می کنند و یا از خاطرات آسیب زا(مثل PTSD) در رنج هستند.

دنیایی را تصور کنید که در آن بتوانیم خاطرات قدیمی مان را- که در [ گذر] زمان مفقود شده اند- بازیابی کنیم یا خاطرات ناتوان کننده را حذف کنیم!

این تحقیق اگر موفقیت آمیز باشد می تواند پیامدهای روانشناختی و اخلاقی شگفت انگیزی را به همراه داشته باشد.

یافته های جدید

در این مطالعه با آموزش موش ها به برقرار کردن تداعی بین رایحه ی شکوفه های گیلاس و شوک الکتریکی به پا، خاطره ای طبیعی در مغزشان ساخته شد. آنها آموختند با رفتن به سمت دیگرِ قفس- که از رایحه ی زیره ی سیاه آکنده شده بود- از این شوک الکتریکی اجتناب کنند. رایحه ی زیره ی سیاه توسط ماده شیمیایی موسوم به کاروون و رایحه ی شکوفه های گیلاس توسط ماده ی شیمیایی به نام استوفنون در فضای آزمایش پخش می شد.

این محققان از استوفنون استفاده کردند زیرا نوع خاصی از گیرنده را بر روی [غشای] انواع مجزایی از سلول های عصبی حسی بویایی، فعال می کند.

سپس محققین از [تکنیک] اپتوژنیک، استفاده کردند تا با کمک نور، سلول های عصبی بویایی را در موش ها فعال کنند. این روش پیچیده شامل فیبرهای نوری است که از طریق جراحی در مغز جای داده شده و با اثر بر پروتئین های حساس به نور، نورون های ویژه ای را در مغز تحریک می کنند.

در آزمایشات اولیه، این محققان از حیوانات تراریخته[ حیواناتی- که با تکنولوژی مهندسی ژنتیک ژنهای جانداران دیگر را در ساختار ژنتیکی خود دارند-] استفاده کردند که فقط در نورون های بویاییِ حساس به استفنون، پروتئین حساس به نور تولید می کنند. این محققان تحریک نوری سلولهای بویایی حساس به استوفنون در موش ها را با شوک الکتریکی به پا، همراه کردند. آنها متوجه شدند موش ها پس از این، از رایحه ی شکوفه های گیلاس اجتناب می کنند در حالی که تنها تحریک نوری را دریافت کرده اند [و رایحه را هیچگاه استشمام نکرده اند].

(تحریک سلولهای عصبی یکسان، به وسیله نور و بویایی کاملا قابل انتظار است، باعث نتیجه یکسانی شود و واکنش مشابهی را ایجاد کند. تحریک عصبی، مقدمه واکنش های بعدی است و وقتی عصب مشخصی به وسیله ای تحریک شود؛ چه با نور یا محرک شیمیایی بو، نتیجه یکسان خواهد بود.

در این آزمون، شرطی شدن بویایی، به جای آنکه با بو انجام شود با محرک دیگری یعنی نور انجام میشود و نتیجه به دست آمده یعنی شرطی شدن(conditioning)، هم به نور و هم به بوی استفنون، کاملا مورد انتظار است. زیرا هدف، تحریک سلولهای یکسانی است و وقتی سلولهای منتقل کننده پیام، یکسان هستند و مقصد هم یکی است نتیجه، یکی خواهد بود.

محرک های مختلف اگر مسیر یکسانی را فعال کنند، نتیجه منفردی حاصل میشود و آنچه نتیجه را متفاوت میکند مسیرهای متفاوتی است که به دو نتیجه میرسد. پس مسیر یکسان؛ چه با محرک شیمیایی و چه با محرک نوری تحریک شود نتیجه یکسانی به دست می آید. و در حقیقت خاطره ای- که از بو در مغز موش باقی میماند

- دقیقا مشابه خاطره ای است که در نتیجه تحریک نوری همان مسیر، حاصل میشود. تفاوت فقط در محرک اولیه مسیر و مقصدی یکسان است. پس این نتیجه تا اینجا خیلی شگفت آور نیست.)

این، گام تحسین برانگیزی است: این نشان می دهد که موش ها نیازی نداشتند واقعا رایحه را تجربه کنند تا آن را با شوک الکتریکی ارتباط دهند. در اصل این خاطره می تواند کاشته شود.(محرکی متفاوت با تحریک مسیر این حافظه، دقیقا همان حافظه ای را به صورت مصنوعی در ذهن موش میگذارد که بو در ذهن موش خواهد کاشت. و واکنش حاصل شده به وسیله محرک بویایی که همان مسیر را تحریک میکند با واکنش حاصل شده به وسیله محرک نوری، طبیعتا کاملا مشابه است.)
با این حال دانشمندان در جهت ساخت یک حافظه ی کاملا ساختگی یک گام جلوتر رفتند. برای این منظور آنها باید تجربه ی واقعیِ شوک الکتریکی را از مغز موش ها پاک می کردند.

در تازه ترین پژوهش، این محققان نشان دادند که چگونه ویروسی را بکار گرفته اند تا به وسیله ی آن پروتئین حساس به نور را درون مسیر های عصبی موش های تراریخته جای دهند. سپس آن ها سلول های عصبی بویایی و بخش حساس به نورِ مغز را با الگوی به دست آمده از راه مهندسی معکوس، تحریک کردند.

این موش ها با پاسخ دادن به رایحه ای- که هرگز با آن مواجه نشده بودند- و اجتناب از شوکی- که هرگز دریافت نکرده بودند- خاطره ی ساختگی را به یاد می آوردند.

تلقین در مغز موش

البته،پژوهش، روزهای نخست خود را سپری می کند. به هر حالدانشمندان با موفقیت، خاطرات موش های آزمایشگاهی را دستکاری کرده و آنها را مجبور کرده اند چیزی را به خاطر آورند که هرگز تجربه نکرده اند.(محرک های متفاوت- که مسیر یکسانی را فعال میکند- واکنش یکسانی را ایجاد می کند.

علت اصلی تعجب ایجاد شده از این آزمون، اصالت دادن به محرک است؛ در حالیکه محرک در درک ما، نقشی جز آغاز گری برای قدم های بعدی شناخت نیست. شناخت با محرک حسی شروع میشود ولی این محرک، اصیل نیست و هر محرک دیگری هم اگر همان مسیر را تحریک کند، منجر به تجربه ای یکسان میشود.

و همانطور که ما برای رسیدن به یک تجربه واحد، اگر محرک را تغییر دهیم، به دلیل هدف یکسان، به نتیجه واحدی می رسیم، میتوانیم تصور کنیم در مسیر رسیدن به هدف نهایی، میتوان مسیرهای مختلف را هم تغییر داد به شکلی که تجربه ای مشابه تجربه اول حاصل شود؛ به شرطی که هدف نهایی یکی باشد.

منبع ادراک ما اگر در منطقه خاصی از مغز باشد، رسیدن تحریک الکتریکی به این منطقه منجر به تجربه یکسانی با محرک های دیگر و یا مسیرهای متفاوت پیام الکتریکی، میشود.

ولی آیا تجربیات انسان محدود به تجربیات حسی ای است که از اندام های حسی به مغز میرسد؟ بسیاری از دریافت های انسان از جهان های دیگری فراتر از عالم مادی است و نمونه کاملا آشکار آن، رویاها است و این مشاهدات، محدود به مکان و زمان عالم مادی نیست و گاهی حوادثی است که سالها بعد، در مکانی دور از محل زندگی ما رخ میدهد.

شاید ابتدای ادراک به نظر برسد از اندام های حسی دست و پا و بینی و چشم و پوست و بعدا مغز، شروع شده است ولی ادراک ما به این احساسات، محدود نیست.

قدرت انتزاع تجربیات، به انسان کمک میکند دریافت های حسی و غیر حسی را به مرتبه ای بالاتر و به مرتبه معانی کلی ادراکات ببرد. در اینجا هم مهم، رساندن پیام به منطقه درک معانی و کلیات است که فراتر از مغز میباشد و ادراکاتی فراتر از عالم ماده است و در جایی بالاتر از ماده و زمان-مکان، نگهداری میشود.

در اینجا هم اگر پیام به وسیله محرکی غیر از محرک مادی ایجاد شود و یا بتواند از مسیری غیر از عالم ماده، به این منبع برسد همان احساسی حاصل خواهد شد که در نتیجه راه پرفراز و نشیب ادراکات حسی رخ میدهد.

پس محرک ایجاد کننده معانی و حقایق، همیشه حس مادی نیست و مسیر رسیدن به آن هم لزوما از مغز نمیگذرد.

عالم مادی ما از جمله مغز و ادراکات حسی مادی با توجه به محاسبات ثابت کیهانی، وابسته و متکی صرف به خودش نیست بلکه نیروی اضافی دیگری هست که برای شکل گیری عالم مادی ما لازم است.

(هستي هاي متعدد و هستی از بي چیزی

قبلا دیدیم که محاسبه ثابت کیهانی و تفسیر آن، نیازمند فرض چند کیهانی است ولی تعدد کیهان ها، دری را در برابر اين برهان می گشاید که میگوید پایه و اساسی- که علت یابی هستی از بي چیزی را تفسیر میکند- تفاوتهای کمی(کوانتومي) خلأ است.

و با فرض تعدد هستی ها و با تاثیراتی- که از کیهان ها عبور میکند- علت يابي این تفاوتها ممکن شده است و این، منطقی تر و عقلانی تر از بي علتی اي است که مکانيک کوانتوم بنا می سازد.

و به این ترتيب این فرضیه- که چیزی از بی چیزی ایجاد شود- از اساس، منهدم میشود و چیزی از بي چیزی اصلا وجود ندارد.

کتاب توهم بی خدایی احمد الحسن

دانلود کتاب از سایت زیر
www.almahdyoon.co
)

وقتی بتوان با محرکی غیر از محرک های مرسوم، پیامی مشاب

ه محرک های عادی را در منطقه خاصی از مغز به دست آورد، چرا نتوان انتظار داشت با محرکی متفاوت- که مستقیما از مغز یا حتی جایی بالاتر از مغز منشأ میگیرد- احساس بلند مشابهی را(احساس به معانی و کلیات)، در بعد فرامادی انسان در جهان موازی یعنی نفس و روح، درک کرد؟

جهانی که در آن بتوانیم خاطراتمان را به اشتراک بگذاریم، چگونه خواهد بود؟ [مانند پست های اینستاگرامی!]. جایی که در آن می توانیم انتخاب کنیم چه چیزی را می خواهیم به یاد آوریم و چه چیزی را نمی خواهیم؟ این احتمالات هراس آورند!

ترجمه: فاطمه جواهری وبسایت نوروسافاری

https://www.neurosafari.com/%d8%aa%d9%84%d9%82%db%8c%d9%86-inception-%da%a9%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d8%ae%d8%a7%d8%b7%d8%b1%d9%87-%d8%ac%d8%b9%d9%84%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%ba%d8%b2-%d8%af%db%8c%da%af%d8%b1%db%8c-%d9%85%db%8c/

بحث حافظه های کاذب، بحث عمیقی است که قبلا در همین کانال به آن پرداخته شده است.

محدودیت های حافظه و حافظه های کاذب و چالش بزرگ پیش رو در راه شناخت حقیقت

در قسمت های گذشته به بررسی احساسات و ادراک و محدودیت های انسان در راه رسیدن به منبع و سرچشمه احساسات، اشاره شد اکنون به مرتبه بعد از احساسات، می آییم و آن، جمع آوری اطلاعات و ادراکات و بعدا تحلیل آنها و بیرون کشیدن آنها برای پردازش های بعدی و به کار بردن آن، برای عمل است.

وقتی ادراک و حس ما اطلاعاتی را دریافت میکند، بر اساس امکانات درونی مغز و تجربیات قبلی، تصویر یا صدایی را در ذهن ما میگذارد(صورت ذهنی).

و این کاشت اطلاعات در مغز میتواند با دریافت اطلاعات جدید فراموش شود، زیرا گنجایش مغز محدود است مگر آنکه این اطلاعات با پردازش سلول های عصبی به وسیله تکرار و مداومت، به صورت نسبتا پایداری، ذخیره شود.

در این صورت است که آن حس اولیه برای زمانی طولانی تر در اختیار فرد قرار میگیرد. این فرایند، نیازمند پردازش عملکرد سلول های مغزی است و نیازمند هوشیاری و اراده فرد، برای ثبت اطلاعات است. وگرنه اگر اراده ای نباشد تا به وسیله آن، اطلاعات دریافت شده به وسیله فرد، مرور گردد، این اطلاعات در همان ذخیره ابتدایی و کوتاه مدت باقی خواهد ماند.

بعد زمان از ابعاد عالم مادی ماست و وقتی در مورد ثبت اطلاعات دریافتی سخن میگوییم و عبارت حافظه کوتاه مدت یا بلند مدت را به کار میبریم، منظور ثبت دریافت های عالم مادی در ظرف ابزار هوش عالم مادی است که دارای محدودیت های خاص است وگرنه کاملا واضح است آنچه در قالب احساسات و حافظه کوتاه مدت و بلند مدت، درک میکنی نشان دهنده حقیقت اشیا نیست.

چه بسیار مناظری را دیده ایم که تحت تاثیر روحیه بد ما، اصلا به چشم نیامد و چه بسیار تک درخت هایی در وسط بیابان که در سایه روحیه شاد ما بسیار زیبا و دلنشین شد!

چه بسیار درخت و کوهی که با دیدن آن، هیچ مطلب جدیدی برای ما تداعی نشد و چه بسیار درخت و کوهی که در دید ولی ای از اولیای خدا راه رسیدن به نبوت و رسالت را باز کرد(مراجعه شود به داستان بعثت موسی ابن عمران ع و کلام خدا با او در درخت و در کوه، در قرآن کریم)

عالم مادی ما کلامی است که ما در حد ظرف خود درک میکنیم و همین مطلب، تاکید میکند که اطلاعات دریافتی و احساسات ما، محدود به عالم مادی نیست. بلکه عالم مادی کلامی از جهانی بالاتر است که ما میتوانیم در حد مغز خود در یابیم.

تقسیم حافظه اطلاعات، به کوتاه مدت و بلند مدت هم نشانه ای از آن است که اطلاعات ما پردازشی است که تحت تاثیر محدودیت های عالم مادی، به ما رسیده است.

با نظریه جهان های موازی و تایید علمی آن، امروز مشخص است که کوتاه مدت و بلند مدت تا زمانی است که شما درگیر بعد زمان باشید و اگر فراتر از بعد زمان- که بعد چهارم عالم مادی درنظر گرفته میشود- گام برداریم و سرعت ها را به فراتر از سرعت نور برسانیم، کوتاه مدت و بلند مدت و تعابیری مانند این، محو میگردد. در جهانی که شما بتوانید پا در گذشته و آینده بگذارید و دیروز و فردا را مانند امروز و در همین امروز، ببینید، مفهوم کوتاه و بلند از نظر زمانی محو خواهد شد.

رفتن در بند عالم مادی و بعد زمان است که ما را گرفتار ابزار هوش مادی و محدودیت های آن کرده است.

حافظه کوتاه مدت نشانه ای از ضعف و محدودیت ابزار هوش عالم مادی ماست که بعدها در سایه آموزش، تلاش و اراده فرد، تبدیل به حافظه بلند مدت، میشود و در سایه پردازش و ارتقای عملکرد نورون، باقی میماند و امروز به جای حافظه کوتاه مدتی- که کاملا نقص و ناتوانی مغزهای ما را نشان میدهد- از عبارت حافظه عملکردی فعال استفاده می شود و همین فعالیت هم نشانه نقص ابزار هوش ماست تا بتواند اطلاعات را به شکلی فعال تر و پایدارتر کند.

همه این محدودیت ها چه در ادراک و چه در ثبت اطلاعات و ... سبب میشود آنچه در ذهن های ما پردازش می شود، محدود باشد و با حقیقت فاصله زیادی داشته باشد.

به خصوص وقتی این اطلاعات ناقص دریافتی، در میلیاردها شبکه پیچ در پیچ مغزی و میلیاردها نورون عصبی و میلیاردها واسطه شیمیایی بین سلولهای عصبی گرفتار شود و به خصوص وقتی حجم اطلاعات، در مغز شما به محدوده متراکمی برسد که شمارش آن سخت است(در محدوده هزاران ترابایت)(هر ترابایت معادل 1024 مگابایت است!!!) و شما مجبور باشید برای بازآوری اطلاعات، در صندوقی دارای هزاران ترابایت حس و شناخت، بگردید!!!

بله گام اول و ظرف درک های بالاتر از درک مادی، مشاهده آثار مادی عالم ما است ولی مطلق انگاشتن و حقیقت مطلق پنداشتن آن، جز بی خردی نیست.

توصیه میشود به تدریس سهو و نسیان معصوم از سید احمد الحسن یمانی مراجعه شود
www.almahdyoon.co

ادراک ما دچار خطاست و حافظه های ما هم در معرض خطاست و قطعا واکنش های حاصل از این فرآیندها هم در معرض خطاست و اینجاست که هر عاقلی نیاز به دستی الهی را کاملا در پیدا کردن راه های زندگی خود حس خواهد کرد.

مطلبی از دکتر ابتسام احمد در مورد نقص های حافظه👇👇

شاهدان.. و حافظه کاذب
-بله این را گفتم! با گوش خود شنیدم و با چشم خود، او را دیدم.
-هرگز
-آن را کاملا به یاد می آورم!
-من هم، همه تفاصیل را به یاد می آورم.

آیا قبلا برای تو اتفاق افتاده است از حافظه و حادثه ای دفاع کنی که در پیشاپیش فرد دیگری هم رخ داده است ولی او حافظه و بیان کاملا متفاوتی درمورد حادثه داشته باشد؟

حافظه های ما است که بر اساس آن، زندگی خود و واکنش ها و رفتارها و افکار خود را بنا میکنیم و اینها گاهی اشتباه است تا حدی که میتواند حقیقت را کاملا آشفته کند.

آیا میتوانیم به حافظه های خود اعتماد کنیم؟ و تا چه حدی میتوانیم چنین کنیم؟

در سال 1974 مقاله علمی و مشهوری از الیزابت لوفتوس و جان پالمر منتشر شد و آدرس آن در زیر می آید و دو آزمون را اجرا کرد و جواب افراد، در مورد فیلمی- که آن را در مورد حادثه تصادف، مشاهده کرده بودند- عجیب شد و نتایج این پژوهش پريشان و آشفته بود زیرا بيان میکرد روش طرح سوال و قدرت کلمات موجود در خود سوال، باعث حافظه متفاوتی از حادثه میشود. اگر سوال شود (سرعت اتومبیل وقتی با ماشین دیگر میماند، چقدر بوده است؟) سرعتی که شخص بیان میکند کمتر از زمانی است که سوال شود(سرعت ماشین وقتی به ماشین دیگر صدمه زد، چقدر بوده است؟) بلکه قدرت کلمه سبب میشود آنها وجود شیشه شکسته را هم به یاد بیاورند!

و این یعنی روش سوال کردن، در حافظه ما تاثیر میگذارد و آن را منحرف می کند و حافظه ای اشتباه یا حافظه ای کاذب را سبب میشود و فرد کاملا به این موارد راضی است.

همچنین بسیاری از شهادت های دروغین هست(دروغ به این معنی که نتیجه حافظه کاذب است و نه اینکه نتیجه دروغ عمدی از طرف فرد در شهادت است) و باعث زندانی شدن و دستگیری و حکم های ظالمانه در حق بسیاری از افراد میشود که بعدها مشخص میگردد آنها بی گناه بوده اند.

من در اینجا اشاره میکنم که مساله شهادت که بر اساس آن احکام در دین اسلام صادر میشود، همیشه میبینیم شهادت دو تن یا بیشتر است و اعتقاد ندارم امر فقط مربوط به دروغ، در شهادت باشد و شخصی ممکن است اعتقاد داشته باشد راستگوست ولی حافظه کاذب در نتیجه عوامل معینی در او شکل گرفته باشد:
رویت هلال.. دو شاهد
قضات... دو شاهد(و دو تن از مردانتان را شاهد بگیرید و اگر دو مرد نبودند یک مرد و دو زن از کسانی را برای شهادت استفاده کنید که بر آنها رضایت دارید تا اگر یکی از آنها فراموش کرد، دیگری به یاد او بیاورد.)

وصیت...(وقتی زمان وفات کسی از شما فرا رسید- باید شاهد شما در زمان وصیت، دو تن عادل در میان شما، باشند)

زنا... چهار شاهد( کسانی که به زنان شوهردار تهمت زنا بزنند و بر ادعای خود چهار شاهد نیاورند آنها را هشتاد ضربه شلاق بزنید و دیگر هرگز شهادت آنها را نپذیرید و آنها فاسق هستند.)

نظرتان در این مورد چیست؟ از نظر دینی چگونه ممکن است حافظه های دروغین در صفحه وجود ما وارد شود در حالی که معتقدیم، مبتنی بر حقایق است و رفتار خود را بر اساس آن بنا می کنیم؟

تصویر، نمونه اتکنسون و شیفر را در مورد عمل حافظه بیان میکند اول چیزهایی را که میخواهیم به یاد بیاوریم به عنوان حافظه حسی آنی ولی گذرا در طی فقط چند ثانیه ثبت میکنیم.

هنگام توجه به آن، در حافظه کوتاه مدت برای 30 ثانیه باقی میماند و این، در صورتی است که مورد آن، تمرین نشود و این مفهوم امروز بیانش عوض شده است و تعمیم داده شده است و به آن حافظه فعال میگویند بعدا این حافظه ها یا از میان میرود یا وارد حافظه بلند مدت میشود و به جای آن، به آن، حافظه فعال شاملتر میگویند.

حافظه عامل همه روش هایی را در بر میگیرد که با آن معلومات کوتاه مدت را میگیریم و آن را در مخازن حافظه بلندمدت خود ذخیره میکنیم(در یک تعریف کلیحافظه فعالیاworking memoryدر واقع همانحافظه کوتاه مدتیا sh

ort term memory می باشد که در آن پردازش اطلاعات اتفاق می افتد.

آقایAlan David Baddeleyبرای اولین مرتبه در سال 1974 به همراهGraham Hitch مدل حافظه فعالرا مطرح نمودند.

حافظه کاری، به چه دردی می خورد ؟

حافظه فعالدر واقع یکی از اصلی ترین و ابتدایی ترین ارکان حافظه جهت انجام فعالیت های شناختی است که ما انجام می دهیم. از زبان آموزی و درک زبان گرفته تا گفتگو، محاسبات ریاضی، استدلال و حل مساله و امثالهم

حافظه فعالهرچه عملکرد بهتری داشته باشد، امکان انجام سریعتر محاسبات به صورت ذهنی، تصویر سازی های ذهنی به خصوص در حل مسئله، درک سریعتر صحبت های گفته شده، به خاطر سپاری و به یاد آوری سریع تر مطالب می شود)

و دانشمندان تصور میکنند حافظه فعال، دو فرایند صریح و ضمنی را در بر میگیرد. وقتی معلومات را به صورت هوشیار و با اراده ذخیره میکنیم این فرایند صریح است مانند زمانی که درس میخوانیم، ولی حافظه عامل ما عموما اموری را که به آن توجه نمی کنیم به مخزن حافظه بلند مدت منتقل نمیکند. و این فرایند، فرایند ضمنی خوانده میشود یعنی لازم نیست به شکل ارادی بر دانسته خاصی تمرکز کنیم بلکه به صورت غیر ارادی(در حافظه کوتاه مدت) ذخیره میشود.

دکتر ابتسام احمد

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2324754864242699&id=100001246245992

و این مطلبی نگران کننده است. القای حافظه کاذب فقط محدود به روش های پیچیده مهندسی ژنتیک و یا کاشتن پروتئین ها در سلول های عصبی حیوانات نیست اینها آزمونهایی است که امکان ایجاد حافظه کاذب را کاملا از دید آزمایشگاهی و مادی نشان میدهد ولی در مورد انسان دارای نفس و بعد فرامادی قضیه بسیار پیچیده تر است.

هر محرکی در اطراف ما میتواند در مسیر پر پیچ و خم انتقال اطلاعات، ما را به تصاویری شگفت انگیز و کاذب برساند.

نوع برخورد دیگران با فرد می تواند حافظه آنها را تغییر دهد! این عجیب است و این نوعی تلقین حافظه کاذب به فرد دیگر است. شاید حتی یک لبخند حافظه کاذبی را برای ما ایجاد کند!

و وقتی بدانیم مسیر رسیدن اطلاعات حسی به معانی کلی بسیار طولانی تر و ناشناخته تر از درک اطلاعات حسی است، این قضیه پیچیده تر هم میشود.
....
@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
دیدن خدا در همه چیزارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را بقای حقیقی در دور ماندن ادریای خداکیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشراه نجاتبخش بزرگی حس و ادراک ما اپرکاری تیروئیدقفس دور خود را بشکنتو با باورهایت کنترل میشنقش هورمون های تیروئید دسوخت هیدروژنی پاکجهان مرئی و نامرئیاقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشش مرحله تکامل چشمتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استحس و ادراک قسمت سومهوش مصنوعی از عروسک های بدانشمندان اولین سلول مصناز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز مبه جای تولید، بیشتر گوش کدرگیری اعصاب به علت میتوکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینرستگاری محدود به یک راه نبرای اولین بار دانشمندانآن چیزی که ما جریان زمان قانون جنگلتولترودیننقش ذهن و شناخت در حوادث سیاره ابلهانجهان دارای برنامهامید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی موفقیت در تفکر استضرب المثل یونانیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانخلا، حقیقی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی تشنجی دربارداریاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمربی نظمی مقدمه شناختدستورالعمل مرکز کنترل بیکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیزمان شگفت انگیزبرخی اطلاعات روانشناسی مآینده ی علم و فیزیک در60 ثقسم به فقرسانسور از روی قصد بسیاری توهمات و شناخت حقیقتنقص های سیستمی ایمنیجهشهای مفید و ذکاوتی که دانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرمیگرن سردردی ژنتیکی که بظهور امواج مغزی در مغز مصتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از خواص منیزیمهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی سل سپتاز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن ذره ی معین یا ابری از الکبیماری کروتز فیلد جاکوبگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلزندگی، مدیریت انرژیبررسی سیستم تعادلی بدن اآیا کیهان می تواند یک شبیلحظات خوش با کودکانستم، بی پاسخ نیستتیکاگرلور داروی ضد انعقاچندجهانیجریان انرژی در سیستم های انرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استما اشیا را آنطور که هستندعلیت رو به عقبتداوم مهم است نه سرعتخودت را از اندیشه هایت حفابزارهای بقا از نخستین ههوش مصنوعی، کیفیت فریب مدر ناامیدی بسی امید استاز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان رمز جهانبیماریهای تحلیل عضلانی اگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنزبان فرایند تکاملی برای بعد از کرونا دلخوشی بیهوترسان نیستیآیا جهش های ژنتیکی، ویرومن کسی در ناکسی دریافتم سرگردانیتکامل تکنولوژینوار مغز مشاهده ی غیر مستحقیقت در علم، هرگز نهایی اهمیت کنترل خشمچسبیدن به خود، مانع بزرگ عادت کردن به نعمتخدا بخشنده است پس تو هم باثرات مضر ماری جواناهوش عاطفی بیشتر در زناندر سال حدود 7 میلیون نفر از سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقروان سالمبیشتر کمردردها نیازی به فلج بل، فلجی ترسناک که آنتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصنزبان شناسی نوین نیازمند تصویر خورشید یا خود خورشآب زندگی است قسمت اولمنابع انرژی از نفت و گاز شلیک فراموشیتئوری تکامل امروز در درمنوبت کودکانحافظه و اطلاعات در کجاستهفت چیز که عملکرد مغز تو عضلانی که طی سخن گفتن چقددفاع در برابر تغییر ساختاختلال در شناسایی حروف و استفاده از سلول های بنیاهیچ کاری نکردن به معنی چیدرمان پوکی استخوانکلام، در تحولی شگفت آور بروش های عملی برای رفع کمرباد و موجپیوند سر آیا ممکن استفیزیکدانان ماشینی برای تتلاشی برای درمان قطع نخامغز ابزار برتر بقاسقوط زیگزاگی یا ناگهانیتعداد کلی ذهن ها در جهان آرزوها را کم کنمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکرگزار هر چیزی باش که داتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاحس و ادراک قسمت 74همیشه راهی هستدو برابر شدن خطر مرگ و میارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر اصول توسعه ی یک ذهن کاملدرمان ساده ی روماتیسمکندر علیه سرطانریواستیگمینبحثي درباره هوش و تفاوتهپپوگستفرایند تکامل و دشواری هاتنفس بدون اکسیژنمغز، فقط گیرندهسم زنبور ، کلیدی برای وارجلو رفتن یا عقبگردآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشادی، پاداش انجام وظیفهتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بحس و ادراک قسمت هشتمهنر فراموشیهنر حفظ گرهدیدگاه نارسای دوگانه ی مارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز بلندی در ذهن ما درک بلندیدرک فرد دیگر و رفتارهای اکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مراه های جدید برای قضاوت ربخش بزرگتر کیهان ناشناختپراسینزوماب در پارکینسوقفس ذهنتو باید نیکان را به دست بنقش هورمون زنانه استروژنسودمندی موجودات ابزی بر جهان مشارکتیاقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمششمین کنگره بین المللی ستاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنحس و ادراک قسمت سی و هشتمهوش مصنوعی از عروسک های بدانشمندان تغییر میدان مغاز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، بربه خوبی های دیگران فکرکندرب بسته با غیر خود باز مکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودرشته نوروایمونولوژی و نقبرای بقا به جایی فراتر ازآنچه می دانم، آنچه را میخقانون جنگلتومورها و التهاب مغزی عانقش روی و منیزیم در سلامتسیب یکسان و دیدگاه های متجهان در حال نوسان و چرخشامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویمولکول ضد پیریضربه مغزی در تصادف رانندتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانخلا، خالی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ALSاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که بی هیچ می ایی و بی هیچ میردغدغه نتیجه ی نادانی استکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتزمان طلایی سکته ی مغزی رابرخی بیماری ها که در آن بآینده با ترس جمع نمیشودقضاوت ممنوعسانسور بر بسیاری از حقایتوکل بر خدانقص در تشخیص هیجانات عامجوانان وطنانیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کمیگرن شدید قابل درمان اسظرف باید پر شود چه با چرک تاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از خواص میوه ی بههوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی ضد چاقیاز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهذرات کوانتومی زیر اتمی قبیماری گیلن باره و بیمارگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستزندگی، مراتب هوشیاری استبررسی علل کمر درد در میانآیا گذشته، امروز وآینده لرزش ناشی از اسیب به عصبستون فقرات انسان دو پا جلتیروفیبان موثر در سکته ی نه ناامیدی بلکه ارتقاجریان انرژی در سیستم های انسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیمما به جهان های متفاوت خودعلایم کمبود ویتامین E را تداخل مرزها و صفات با بینخودروهای هیدروژنیابزارهای بقا ازنخستین همهوش مصنوعی، اتفاقات و تحدر هم تنیدگی مرزها و بی ماز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندرمز جهان خاصیت فراکتالبیماری، رساله ای برای سلگذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهزبان متغیربعد از کرونا دلخوشی بیهوتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجمن پر از تلخیمسربازان ما محققا غلبه می تکامل جریان همیشگی خلقتنوار مغز با توضیح دکتر فاحقیقت راستین انسان علم باهرام مصر از شگفتی های جهنسبت ها در کیهانعادت بد را ترک کنخدا تاس نمیریزداجزای پر سلولی بدن انسان هوش عاطفی در زنان بیشتر ادر عید نوروز مراقب تصادف از علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیروبات ها قول میدهندبیشتر علم، در نادانسته هفلج خوابتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بزبان، نشان دهنده ی سخنگو تصویر در هم تنیدگی کوانتآب زندگی است قسمت دوممنابع انرژی از نفت و گاز شنا در ابهای گرم جنوب نیاتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیحافظه ی ما انسان ها چرا مهفت سین یادگاری از میراث غم بی پایاندقیق ترین تصاویر از مغز ااختلالات مخچهاستفاده از سلول های بنیاهیچ کس مانند تو نگاه نمیکدرمان آرتروز با ورزش موضکلرال هیدرات برای خوابانروش هایی برای مقابله با اباد غرور و سر پر از نخوت وپیوند سر برای چه بیمارانفال نیکوتلاشی تازه برای گشودن معمغز از بسیاری حقایق می گرسلول های مغزی عامل پارکیتعذیه ی ذهنآزمون تجربی، راهی برای رمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکست حتمیتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیحس و ادراک قسمت 75همیشه عسل با موم بخوریمدو داروی جدید برای میاستارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به اصول سلامت کمردرمان سرگیجه بدون نیاز بکو کیو تن coQ10ریاضیات یک حس جدید استبحثی جالب درباره محدودیتپایان، یک آغاز استفرایند حذف برخی اجزای مغتنها مانع در زندگی موارد مغز، همه ی واقعیت را نمیبسماگلوتید داروی کاهش دهنجلوتر را دیدنآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشب سیاه سحر شودتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بحس و ادراک قسمت هشتاد و نحس و ادراک قسمت هشتاد و شهنر دانستندیروز و امروزارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیبلوغ چیستدرک نیازمند شناخت خویش اکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استراه های جدید برای قضاوت ربخش دیگری در وجود انسان هپرتوهای صادر شده از سیاهقفس را بشکنتو برای خزیدن خلق نشده اینقش ویتامین K در ترمیم اسسی و سه پل اصفهانجهان معناالکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگمنبع هوشیاری در کجاست؟ قشعار و عملتاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینحس و ادراک قسمت سی و ششمهوش مصنوعی از عروسک های بدانشمندان روش هاي جدیدی از انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروبه خودت مغرور نشودرختان چگونه بر تشکیل ابکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگرشد مغز فرایندی پیچیده ابرای تمدن سازی، باید در بآنچه ناشناخته است باید شقانونمندی و محدودیت عالمتومورهای نخاعینقش روزه داری در سالم و جسیر آفرینش از روح تا مغز جهان در حال ایجاد و ارتقاامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره مولتیپل اسکلروز در زنان ضررهای مصرف شکر و قند بر تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانخلاصه ای از مطالب همایش مهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید s3 در درمان ام از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجربی ذهن و بی روحذهن ما از در هم شکستن منبکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردزمان، واقعی نیستبرخی بیماری های خاص که بدآیا فراموشی حتمی استقطار پیشرفتسانسور ذهنتوپیراماتنقطه ی رسیدن به قلهجوانان وطنانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریمیاستنی گراویس بدون آنتیظرفیت مغز چقدر استتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از خواص هلو برگ هلوهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی ضد چاقیاز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغذرات کوانتومی زیر اتمی قبیماری آلزایمر، استیل کوگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیزندان ذهنیبرطرف کردن خشونت را از خاآیا پیدایش مغز از روی تصالرزش دست ها و گردن و سر ETستارگانی قبل از آغاز کیهتکلم در گیاهاننه به اعدامجراحی هوشیار مغزانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغما با کمک مغز خود مختاريمعلایم کمبود ویتامین E را ترقی واقعی یا شعار ترقیخورشید مصنوعیابزارهای بقای موجود زندههوش احساسیدر هم تنیدگی کوانتومیاز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانرنگ کردن، حقیقت نیستبیمارستان هوش مصنوعیگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمزبان مشترک ژنتیکی موجوداتفکر قبل از کارتسلیم ارتباط با من برترآیا خداباوری محصول تکاملمن بی من، بهتر یاد میگیرمسربرولایزینتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز ترجمه رخدادهای حقیقت غیر فیزیکیاولویت بندی ها کجاستنسبت طلایی، نشانه ای به سعادت دادن مغز بر تفکرخدای رنگین کماناجزایی ناشناخته در شکل گهوش عاطفی در زنان بیشتر ادرمان نگهدارنده ی اعتیادژن ضد آلزایمرروبات های ریز در درمان بیبا همه مهربان باشفلج خواب چیستتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقزبان، وسیله شناسایی محیطتصویر زیبا از سلولآب زندگی است قسمت سوممنابع انرژی از نفت و گاز شناخت ناشناختهتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود مننور درونحافظه ی ما انسان ها چرا مهم نوع خواری در میان پیشیغم بی پایاندل به دریا بزناختلالات حرکتی در انساناستیفن هاوکینگ در مورد ههیچ کس حقیقت را درون مغز درمان ام اس(مولتیپل اسکلکم کردن کالری روشی سودمنروش هایی برای کم کردن اضطبار مغز بر دو استخوانپیوند سر، یکی از راه حلهافاکسیبتتلاشی جدید در درمان ام اسمغز به تنهایی برای فرهنگ سلول های بنیادیتغییرآزمون ذهنی گربه ی شرودینمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکستن مرز دور مغزتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتحس و ادراک قسمت 78همیشه، آنطور نیست که هستدو سوی واقعیتارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتاضطراب و ترسدرمان سرگیجه بدون نیاز بکوچ از محیط نامناسبریتوکسیماببحثی در مورد نقش ویتامين پاکسازی مغزفراتر از دیوارهای باورتنها در برابر جهانمغزتان را در جوانی سیم کشسندرم میلر فیشرجمجمه انسان های اولیهآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبیه سازی میلیون ها جهان تاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایحس و ادراک قسمت پنجمهنر رها شدن از وابستگیدیسک گردنارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کابلعیدن ستاره توسط سیاهچادرک و احساسکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیراه پیروزی در زندگی چیستبخشیدن دیگران یعنی آرامشپرتوزایی از جسم سیاهقله برای دیدن نه برای به تو تغییر و تحولینقش ژنتیک در درمان اختلاسیلی محکم محیط زیست بر انجهان معکوسالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون امنبع هوشیاری در کجاست؟(قصبور باشتاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دحس و ادراک قسمت سیزدهمهوش مصنوعی از عروسک های بدانشمندان روشی برای تبدیاز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از به خودت نگاه کندرختان اشعار زمینکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریرشد مغز علت تمایل انسان ببرای خودآگاه بودن تو بایآنچه واقعیت تصور میکنیم قارچ بی مغز در خدمت موجودتومورهای ستون فقراتنقش رژیم غذایی بر رشد و اسیستم تخلیه ی مغز بینشی نجهان ریز و درشتامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندمواد کوانتومی جدید، ممکنضررهای شکر بر سلامت مغزتاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانخلاصه ای از درمان های جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید لنفوم و لوکمیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتبی سوادی در قرن 21ذهن چند جانبه نیازمند نگکشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هزمان، اندک استبرخی توجهات در ببمار پارآیا ممکن است موش کور بی مقطره قطرهساهچاله ها تبخیر نمیشودتوانایی مغز و دیگر اجزای نقطه ای بود و دگر هیچ نبوجواب دانشمند سوال کننده انگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهمیاستنی گراویس در جوانانعقل مجادله گرتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از خواص هندوانههوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی ضد تشنج با قابليت تاز تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دذرات کوانتومی زیر اتمی قبیماری الزایمرگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیزونیسومایدبزرگ فکر کنترکیب حیوان و انسانآیا آگاهی پس از مرگ از بیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوسخن نیکو مانند درخت نیکوتکنولوژی های جدید و حالتنه به اعدامجراحی گردن همیشه برای دیانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینما بخشی از این جهان مرتبطعلائم عصبی آلزایمر، با اتروس جریان انرژیخوش قلبی و مهربانیابزارهای بقای از نخستین هوش احساسیدر هم تنیدگی کوانتومی و پاز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می تورنگین کمانبیندیشگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمزبان چهار حرفی حیات زمینتفکر ترکیبی در هوش مصنوعتسلیم شدن از نورون شروع مآیا دلفین ها می تواند از مننژیتسردرد میگرنتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در فراموشی هاحقیقت غیر قابل شناختاولین قدم شناخت نقص های خنشانه های گذشته در کیهان عارضه جدید ویروس کرونا سخدایی که ساخته ی ذهن بشر احیای بینایی نسبی یک بیمهوش عاطفی رمز آزادگیدرمان نابینایان آیا ممکنژنها نقشه ایجاد ابزار هوروبات کیانبا هوش مصنوعی خودکار روبفلج دوطرفه عصب 6 چشمتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورمغز و اخلاقزدودن نقص از هوش مصنوعیتصویر زیبای اصفهانآب، زندگی است(قسمت پنجم)منابع انرژی از نفت و گاز شناخت و معرفت، و نقش آن دتا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزحافظه ی هوش مصنوعیهمه چیز موج استغیرقابل دیدن کردن مادهدلایلی که نشان میدهد ما باختلالات صحبت کردن در اناستیفن هاوکینگ در تفسیر هیچ اندر هیچدرمان با سلول های بنیادیکمی زاویه ی دیدت را عوض کروش هایی برای جلوگیری از بار بزرگ ایستادن بر دو پاپیوندهای پیچیده با تغییرفاجعه ی جهل مقدستمایل زیاد به خوردن بستنمغز بیش از آنچه تصور میشوسلول های بنیادی منابع و اتغییر الگوی رشد مغزی با زآزمون ذهنی گربه شرودینگرمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکستگی لگن یا سکته ی مغزیتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرحس و ادراک قسمت 82همکاری یا رقابتدولت یا گروهکارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستاطلاع رسانی اینترنتیدرمان سرگیجه بدون داروکوچک شدن مغز از نئاندرتاریسپریدونبحثی در مورد نقش کلسیم و پارادوکس ها در علمفرار در فرار از میزبان، دتنهاییمغزتان را در جوانی سیمکشسندرم کووید طولانیجنین مصنوعیآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبیه سازی سیستم های کوانتاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکستاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش احس و ادراک قسمت پنجاههنر، پر کردن است نه فحش ددیستونی قابل درماناز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیبنی عباس، ننگی بر تاریخدرک کنیم ما همه یکی هستیمکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دراه انسان شدن، راه رفتن وبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپرسشقله سقوطتو جهانی هستی که خودش را نقش گرمایش آب و هوا در همسینوریپا داروی ترکیبی ضدجهان هوشمندالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهمنبع خواب و رویاصبور باشتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازحس و ادراک قسمت ششمهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش، قفل ذهن را باز میکناز بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهبه دنبال رستگاری باشدرد و درسکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانرشد در سختی استبرای رشد، باید از مسیر خطآنچه حس می کنیم، نتیجه ی قبل و بعد از حقیقتتوهم فضای خالینقش رژیم غذایی در رشد و اسیستم تعادلی بدنجهان شگفت انگیزامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنموجود بی مغزی که می تواندضعیف و قویتاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانخم شدن فضا-زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید میاستنی گراویاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توبی شرمیذهن هوشیار در پس ماده ی مکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهزمزمه ات مانده در گوشمبرخی توصیه ها برای واکسیآیا ما کالا هستیملمس کوانتومیسایه ی هوشیاریتوانایی یک فرد، برای تغینقطه بی بازگشتجواب سنگ اندازیانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جمیدان مغناطيسي زمین بشر عقل در جهان جدید، عجیب استازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی ضد تشنج با قابليت تاز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندرفلکس وتری با توضیح دکتر بیماری ای شبیه آلزایمر و گوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سزونا به وسیله ویروس ابله بزرگ شدن مغز محدود به دورترازودونآیا امکان بازسازی اندامهلزوم گذر انسان از حدها و سخن و سکوتتکنولوژی و پیشرفتنه بدبخت بلکه نادانجز تو که را دارمانسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درما تحت کنترل ژنها هستیم یعلت خواب آلودگی بعد از خوتری فلوپرازینخوش خیالی و خوش بینیابزارهای دفاعی و بقای موهوش بشری تهدید برای بشریدر هم تنیدگی کوانتومی و داز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امرهبر حقیقیبیهوش کردن در جراحی و بیمگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونزبان نیاز تکاملی استتفکر خلا ق در برابر توهم تست نوار عصب و عضلهآیا دلفین ها میتوانند بامن، ما یا چی؟سردرد میگرن در کودکانتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در تشخیص بیماری حقیقت، آن چیزی نیست که جلاولین مورد PML به دنبال تکنشانه های پروردگار در جهعبارت های مبهم مانند انرخدایا جز تو که را دارماحیای بینایی نسبی یک بیمازدواج های بین گونه ای، رهوشمندی کیهاندرمان های اسرار آمیز در آژنها ، مغز و ارادهروح و آب حیاتبا هر چیزی که نفس می کشد مفن آوری های جدید علیه شناتقویت مغز با ورزشپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی سفر فقط مادی نیستتصویربرداری فضاپیمای آمآتاکسیمنابع انرژی از نفت و گاز شناخت حقیقت یا آرزوهای گتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانحافظه انسان و حافظه ی هوشهمه چیز و هیچ چیزغار افلاطوندنیا فریب و سرگرمیاختلالات عضلانی ژنتیکاستخوان های کشف شده، ممکهیچگاه از فشار و شکست نتردرمان تومورهای مغزی با اکمالگرایی دشمن پیشرفتروش هایی ساده برای کاهش ابار سنین ابزار هوشمندی اپیوندی که فراتر از امکانفارغ التحصیلان، فقیر و دتمایز یا کشف یگانگیمغز باستانی، هنوز نقش هاسلول های بدن تو پیر نیستنتغییر خود یا تغییر دیگراآزادی در چیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت نیست من عاشق تو باشمتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنحس و ادراک قسمت 87همانند سازی در انساندونپزیل در بیماران قلبی ارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیداطلاعات حسی ما از جهان، چدرمان سرطان با امواج صوتکوچکی قلبریسدیپلام تنها داروی تایبحثی در مورد حقیقت فضا و پاسخ گیاهان در زمان خوردفرد موفقتنهایی رمز نوآوری استمغط یک گیرنده استسندرم گیلن باره به دنبال جنگ هفتاد و دو ملت همه را إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبکه های مصنوعی مغز به درچگونه تکامل مغزهای کنونیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشبکیه های مصنوعیتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشحس و ادراک قسمت پنجاه و یهوموارکتوس ها ممکن است ددژا وو یا اشنا پنداریاز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میبه قفس های سیاهت ننازدرک احساسات و تفکرات دیگکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استراه بی شکستبدون پیر فلکپرسش و چستجو همیشه باقی اقلب های سادهتو جدای از کیهان نیستینقش پیش زمینه ها و اراده سیناپس، شگفتی خلقتجهان هوشیارالگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی درامنتظر نمان چیزی نور را بهصبر لازمه ی پیروزی استتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و هشتهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش، یک انسان را ناسازگاز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستبه زودی شبکه مغزی به جای درد باسن و پا به دلیل کاهکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانرشد، رسیدن به یک هدف نیستبرای زندگی سالم، یافتن تآنها نمیخواهند دیگران راقبل از آغازتوهم فضای خالی یا توهم فضنقش زنجبیل در جلوگیری از سیستم دفاعی بدن علیه مغز جهان شگفت انگیز و بی زمانامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،موجودات مقهور ژنها هستندطلوع و حقیقتتاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانخونریزی مغز در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید کنترل قند خوناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمربی عدالتی در توزیع واکسن ذهن و زندگیکشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستزنان باهوش تربرخی درمان های Spinal Muscular Atآیا ما تنها موجودات زنده لووفلوکساسینسایه را اصالت دادن، جز فرتوازن مهمتر از فعالیت زینقطه، وجود است یا فاصلهجوسازی مدرنانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زامیدان های مغناطیسی قابل عقل سالمتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی به کمک هوش طبیداروی ضد تشنج توپیراماتاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریرفتار مانند بردهبیماری ای شبیه ام اس مولتگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب زیان غذاهای پرچرببزرگ شدن تقریبا ناگهانی ترازودونآیا انسان با مغز بزرگش اخلزوم سازگاری قانون مجازاسخن پاک و ثابتتکنولوژی به طرز وحشتناکینه جنگ و نه خونریزیجستجوی متن و تصویر به صورانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبمانند کودکان باشیدعماد الدین نسیمی قربانی تری فلوپرازینخوشبختی چیستابعاد و نیازهای تکاملیهوش در طبیعتدر هر سوراخی سر نکناز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده روی و منیزیم در تقویت استبیهوشی در بیماران دچار اگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیزبان و کلمه حتی برای کسانتست کم هزینه ی بزاق برای آیا دست مصنوعی به زودی قامن، خود تو هستمسردرد میگرنی در کودکانتکامل داروینی هنوز در حانوار مغزی روشی مهم در تشخحقایق ممکن و غیر ممکناولین مورد پیوند سر در اننشانه های بیداری روحیعجول نباشخرما منبع بسیار خوب آنتی احتیاط در ورزش زانو در خااسکلت خارجی در درمان اختهوشمندسازی زندان هادرمان های بیماری آلزایمرژنهای مشترک بین انسان و وروح در جهانی دیگر استبا آتش، بازی نکن و بعد از فناوری هوش مصنوعی نحوه ختقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدمغز کوانتومیسفر نامه سفر به بم و جنوب تصور ما ازمشکلات و واقعیآتاکسی فریدریشمنابع انرژی از نفت و گاز شناخت درون، شناخت بیرون؛تاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهحباب های کیهانی تو در توهمه چیز کهنه میشودغرور و علمدنیا مکانی بسیار اسرارآماختراع جدید اینترنت کواناستروژن مانند سپر زنان دهیپرپاراتیروئیدیسمدرمان تشنجکمردردروش استفاده از بالش طبیباربر دیگران نباشپیوستگی همه ی اجزای جهانفاصله ها در مکانیک کوانتتمدن قدیمی ای در جنوب ایرمغز برای فراموشی بیشتر کسلول بنیادی و ای ال استغییر دیگران یا تغییر خوآزادی عقیده، آرمانی که تمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت انگیز بودن کیهانتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیحس و ادراک قسمت چهلهمجوشی هسته ای، انرژِی بدوچرخه در کاهش دردهای کمارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازااطلاعاتی عمومی در مورد مدرمان ضایعات نخاعیکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیریشه های مشترک همه ی موجوبحثی در مورد عملکرد لوب فپختگی پس از چهل سالگي به فرد یا اندیشهتنبیه چقدر موثر استنفرت، اسیب به خود استسندرم پیریفورمیسجنگ و تصور از جنگافت فشار خون ناگهانی در وجنگ داده هاافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت مغز و کیهانتاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کحس و ادراک قسمت پنجاه و دهورمون شیرساز یا پرولاکتدژاوو یا آشناپنداریاز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس به مغز خزندگان خودت اجازدرک تصویر و زبان های مخلتکانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظراه طولانی را به سلامت گذبدون بار گذشتهپرسشگری نامحدودقلب و عقلتو دی ان ای خاص ميتوکندرينقش پیشرفته ی سلول های بنسیگار عامل افزایش مرگ ومجهان های بسیار دیگرالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بمنتظر نتیجه ی کارهایت باصبر و واقعیتتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و دوهوش مصنوعی از عروسک بازی دائما بخواناز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستبه زیر پای خود نگاه نکن بدرد زانو همیشه نیاز به جرکتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایز گهواره تا گوربرخی ملاحظات در تشنج های آنژیوگرافی از مغزقبل از انفجار بزرگتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)نقش زبان در سلطه و قدرت اسکوت و نیستیجهانی که نه با یک رخداد و امیدوارینازوکلسینمورد نادر همپوشانی دو بیطلای سیاهتاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانخونریزی مغزی کشندههوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید آلزایمراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدبیمار 101 ساله، مبتلا به سذهن و شیمی بدنکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجازنجیرها را ما باید پاره کبرخی روش های تربیتی کودکآیا مصرف مولتی ویتامین هلوب فرونتال یا پیشانی مغساخت سلول عصبی حتی پس از توت زیاد بخوریدنمیتوان با بیرون انداختنجامعه ی آسمانیانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهمیدان های کوانتومی خلاعقلانیت بدون تغییرتازه های درمان ام اسخواص انارابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی به شناسایی کاداروی ضد جنون در درمان تیاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قرفتار وابسته به شکلبیماری اسپینال ماسکولار گیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشازیباترین چیز در پیر شدنبزرگترین خطایی که مردم متراشه مغز بدون واسطه ی دآیا انسان در آستانه ی انقلزوم سازگاری قانون مجازاسخت ترین حصارتکنولوژی جدید که سلول هانه روش تقویت مغزجستجوی هوشیاری در مغز ماانسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتمانند آب باشعنصر اصلی تعیین واقعیتترک امروزخوشبختی دور از رنج های مابعاد اضافه ی کیهانهوش عاطفی قسمت 11در والنتاین کتاب بدید هماز تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومرویکردهای جدید ضایعات نخبیو الکترونیک؛ ترکیب موجگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گزبان و بیان نتیجه ساختماتست آر ان اس دز میاستنی گآیا رژیم غذایی گیاهی سلامنابع انرژي پاک سرچشمه حسردرد و علتهای آنتکامل زباننوار مغز، مفید و بی خطرحل مشکلاولین هیبرید بین انسان و نظام مثبت زندگیعدم توقف تکامل در یک انداخسته نباشی بابااحتیاط در تعویض داروهااسکار، لگوی هوشمندهوشیاری و وجوددرمان های بیماری اس ام ایژنهای هوش ، کدامندروح رهاییبا تعمق در اسرار ابدیت و فواید روزه داری متناوبتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟سفر به مریخ در 39 روزتصور از زمان و مکانآتاکسی مخچه ای خودایمنمنابع انرژی از نفت و گاز شناسایی تاریخچه ی تکاملیتابوهای ذهنیایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستحباب هایی تو در توهمه چیز در زمان مناسبغربال در زندگیدنیای شگفت انگیز کوانتومادامه بحث تکامل چشماسرار آفرینش در موجهاوکينگ پیش از مرگش رسالدرمان جدید ALSکمردرد ناشی از تنگی کاناروش جدید تولید برقبارداری بدون رحمپیام های ناشناخته بر مغز فاصله ی همیشگی تصویر سازتمدن پیشرفته ی پیشینیانمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟سلول بنیادی در درمان ایدتغییر دادن ژنها آیا روزی آزار حقیقیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت زده و حیران باشتاثیر کتامین در درمان پاایندرالحس و ادراک قسمت چهل و هفتهمدلی و هوش عاطفیدوچرخه سواری ورزشی سبک و ارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا واطلاعاتی عمومی در مورد مدرمانهای بیماری پارکینسکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیریشه های مشترک حیاتبحثی درباره هوش و تفاوتهپدیده خاموش روشن در پارکفرد حساس از نظر عاطفی و بتهدیدهای هوش مصنوعینقاشی هایی با بوی گذشته یسندرم پیریفورمیسچقدر به چشم اعتماد کنیمسندرم پای بی قرارجنبه های موجی واقعیتافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت مغز با کیهان مادیتاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر حس و ادراک قسمت پنجاه و سهوش فوق العاده، هر فرد اسدگرگونی های نژادی و تغییاز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صحبه نقاش بنگردرک حقیقت نردبان و مسیری کاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانرابطه تشنج و اوتیسمبدون زمان، ماده ای وجود نپس از اگو یا بعد از نفسقلب یا مغزتو در میانه ی جهان نیستی نقش آتش در رسیدن انسان بهسیاهچاله هاجهان هایی در جهان دیگرالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنمنتظر زمان ایده آل نشوصبر بسیار بایدتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک قسمت شصت و ششهوش مصنوعی از عروسک بازی دارچیناز تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتبه سیاهی عادت نکنیمدردهای سال گذشته فراموش کتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن زمین در برابر عظمت کیهانبرخی مرزهای اخلاق و علوم آنان که در قله اند هرگز خقبرستان ها با بوی شجاعتتوهم چیستنقش زبان در سلطه و قدرت اسکوت، پر از صداجهانی که از یک منبع، تغذیامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک موسیقی نوطوفان فقر و گرسنگی و بی ستاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانخونریزی مغزی کشنده ولی قهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید آلزایمر تاییداز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنبیمار مرکز تنفس سلولیکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، زندگی فعال و مثبت روند آلبرخی سلولهای عصبی در تلاآیا مغز تا بزرگسالی توسعلوتیراستامساخت شبکه عصبی مصنوعی با توسعه هوش مصنوعی قادر اسنمیتوان بر سیاه سیاه نوشجاودانگی مصنوعیانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردمیدان بنیادین اطلاعاتعقیده ی بی عملتاسف بار است انسان، حق خوخواص اردهابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی تعاملیدارویی خلط آوراز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریرفتار اجتماعی انسان، حاصبیماری اضطراب عمومیگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهزیباترین چیز در افزایش سبزرگترین درد از درون است تراشه ها روی مغزآیا احتمال دارد رویا از آلزوم عدم وابستگی به گوگل سخت ترین کار، شناخت خود اتکنولوژی جدید که سلول هاچه زیاد است بر من که در ایحفره در مغزانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً ماه رجبعوامل موثر در پیدایش زباترکیب آمار و ژنتیکخیالپردازی نکنابعاد بالاترهوش عاطفی قسمت نهمدر یک فراکتال هر نقطه مرکاز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیرویا و واقعیتبیوگرافیتفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختزبان و بیان، در سایه پیشرتشنچ پانایوتوپولوس تشنج آیا رژیم غذایی گیاهی سلامنابع انرژی از نفت و گاز سردرد به دلیل مصرف زیاد متکامل زباننوار مغز، ترجمه ی فعالیت حلقه های اسرارآمیزاولین تصویر در تاریخ از سنظریه ی تکامل در درمان بیعدم تعادل دوپامین، فقط بخطا در محاسبات چیزی کاملاحساس گذر سریعتر زماناسارت و پرخوریهوشیاری و افسردگیدرمان های جدید ALSژنهای حاکم بر انسان و انسروزه داری متناوب، مغز را با خودت نجنگفواید روزه داری متناوبتقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اسفر به درون سفری زیباتصاویر زیبای رعد و برقآتش منبع انرژیمنابع انرژی از نفت و گاز شناسایی زبان حیوانات با تاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکحد و مرزها توهم ذهن ماستهمه چیز در زمان کنونی استمقالاتدنیایی پر از سیاهچاله اداراوون تنها داروی تاییاسرار بازسازی اندام هاهاوکينگ پیش از مرگش رسالدرمان جدید مولتیپل میلومکمردرد و علل آنروش صحبت کردن در حال تکامبازگشایی مجدد مطب دکتر سپیدایش زبانفتون های زیستیتمدن بشری و مغز اخلاقیمغز بزرگ چالش است یا منفعسلول بنیادین از مخاط بینتغییر زودتر اتصالات مغزیآزار دیگری، آزار خود استمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفتی های نقشه ی ژنتیکیتاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینحس و ادراک قسمت چهل و هشتهمراه سختی، اسانی هستدوپامین قابل حل در آبارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکتراعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندرماندگی به دلیل عادت کرکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستریشه های اخلاقبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیفردا را نمیدانیمتو یک معجزه ایتو یک جهان در مغز خودت هسنقش قهوه در سلامتیسندرم پس از ضربه به سرجنسیت و تفاوت های بیناییافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت های ریشه ای چند بیمتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد حس و ادراک قسمت پنجاه و شهوش مصنوعی می تواند بر احدانش قدرت استاز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایبه نقاش بنگردرک دیگرانکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلرادیوی مغز و تنظیم فرکانبر کسی اعتماد نکن مگر اینآلودگی هوا چالش قرن جدیدقلب دروازه ی ارتباطتوقف؛ شکستنقش انتخاب از طرف محیط، نسیاهچاله های فضایی منابعجهان یکپارچهالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا منحنی که ارتباط بین معرفصد قدح، نفتاده بشکستتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک سی و هفتمهوش مصنوعی از عروسک بازی داروهای مصرفی در ام اساز تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازبه سخن توجه کن نه گویندهدردی که سالهاست درمان نشکتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستزمین زیر خلیج فارس تمدنی برخی نکات از گاید لاین پرآنتی بادی منوکلونال در دقدم زدن و حرکت دید را تغیتوهم و خیالنقش سجده بر عملکرد مغزسکوت، در برابر گزافه گویجهانی پر از سیاهچاله یا پامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد موسیقی هنر مایع استطوفان بیداریتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ای ال اساز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کرونابیماری لبر و نابینایی آنگل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تزندگی هوشمند در خارج از زبرخی سيناپسها طی تکامل و آیا همه جنایت ها نتیجه بیلوزالمعده(پانکراس)مصنوعساخت شبکه عصبی با الفبای توسعه برخی شغل ها با هوش نمای موفقیتجایی برای یاد گرفتن باقی اندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عمیدازولام در درمان تشنج علم و ادراک فقط مشاهده ی تبدیل پلاستیک به کربن و سخواص بادامابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی در قضاوت های ادارویی ضد بیش فعالی سیستاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنرقیبی قدرتمند در برابر مبیماری بیش فعالیگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهزیر فشار کووید چه باید کربسیاری از مجرمان، خودشانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزآیا احتمال دارد رویا از آمقاومت به عوارض فشار خون سختی ها رفتنی استتکینگینه عدم مطلق بلکه عدم با قحق انتخابانسان جدید از چه زمانی پاچراروياها را به یاد نمی آماهیچه ی صبرعوامل ایجاد لغت انسانی و خانه ی تاریکاتفاق و تصادفهوش عاطفی قسمت هفتمدر کمتر از چند ماه سوش جداز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید درویا و کابوسبیوگرافیتفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیزبان و تکلم برخی بیماریهتشنج چیستآیا راهی برای بهبود وضعیمنابع انرژی از منابع نهفسردرد تنشنتکامل زبان انسان از پیشینوار عصب و عضلهحمله ویروس کرونا به مغزاولین دارو برای آتاکسی فنظریه ی تکامل در درمان بیعدم درکخطا در محاسبات چیزی کاملاحساسات کاذباساس انسان اندیشه و باور هوشیاری کوانتومیدرمان های جدید میگرنکفش و کتابروزه داری و التهاب زیانببا خدا باشفواید زیاد دوچرخه سواریتلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماسفر تجهیزات ناسا به مریخ تصادف یا قوانین ناشناختهآثار باستانی تمدن های قدمنابع بی نهایت انرژی در دشناسایی سلول های ایمنی اتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیحریص نباشهمه چیز، ثبت می شودتاثیر ویتامین دی بر بیمادنیا، هیچ استادب برخورد با دیگراناصفهان زیباهدف یکسان و مسیرهای مختلدرمان جدید میگرن با انتی کمردرد با پوشیدن کفش مناروشهای نو در درمان دیسک ببازگشت از آثار به سوی خداپیر شدن حتمی نیستفروتنی معرفتیتمدن زیر آبمغز بزرگ چالشهای پیش روسلول عصبی شاهکار انطباق تغییر عمودی سر انسان از پآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفتی های زنبور عسلتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان الحس و ادراک قسمت چهل و دومهمراهی میاستنی با برخی سدورترین نقطه ی قابل مشاهارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال اعتماد به خوددرها بسته نیستکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا رژیم های غذایی و نقش مهم بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیفرزندان زمان خودفرضیه ای جدید توضیح میدهتو کجای جهانینقش مهاجرت در توسعه نسل اسندرم جدایی مغزجنسیت و تفاوت های بیناییافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت کیهان و مغزتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بسحس و ادراک قسمت بیست و چههوش مصنوعی متصل با مغزدانش محدود به ابعاد چهاراز نخستین همانند سازها تویتامین کابه نادیدنی ایمان بیاوردرک درست از خود و هوشیاریکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلراز تغییربرلیتیونآلودگی هوا و ویروس کروناقلب روباتیکتولید مولکول جدید توسط هنقش اتصالات بین سلولهای سیاهچاله ها، دارای پرتو جهان یکپارچهالتهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا منشأ اطلاعات و آموخته ها صداقتتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت پنجاه و هوش مصنوعی از عروسک بازی داروهای ام اساز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسبهبود حافظه پس از رخدادهدرد، رمز موفقیتکتابخانهمرکز حافظه کجاستزمان چیستبرخی نرمش ها برای درد زانآنتروبات؛ ترکیب سلول زندقدرت مردمتوهم وجودنقش غذاها و موجودات درياسکته مغزیجهانی در ذهنامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداوممیلر فیشر نوعی نادر از گیطوفان زیباییتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانخواندن، دوست روزهای سختهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای میاستنی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شذهن پر در برابر آگاهیبیماری میاستنی گراویسگل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلزندگی و داراییبرداشت مغز ما از گذر زمانآیا هوش مصنوعی می تواند نلیروپریم داروی ترکیبی ضدساختن آیندهتوصیه های سازمان بهداشت نمایش تک نفرهجایی خالی نیستاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پمکان زمان یا حافظه زمانعلم و روحتبدیل تراکت صوتی مصنوعی خواص بادام زمینیابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی در کامپیوترهاداستانها و مفاهیمی اشتبااز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعرقابتی بی هدف یا رقابتی هبیماری تی تی پیگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودزیرفون داروی ضد ام اسبسیاری از بیماری های جدیتراشه ی بیولوژِیکآیا بدون ناظر هوشمند هم بمقایسه رقابت و همکاریسختی در بلند شدن از روی صتکامل فردی یا اجتماعینهایت معرفت و شناخت درک عحقیقت قربانی نزاع بین بی انسان خطرناکترین موجودچراروياها را به یاد نمی آماپروتیلینعواملی که برای ظهور لغت اخانواده پایداراتوبان اطلاعات و پلِ بینهوش عاطفی قسمت یازدهدر آرزوهایت مداومت داشتهاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقرویا و خبر از آیندهبیان ژن های اسکیزوفرنی دتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبزبان و شناخت حقیقت قسمت چتشنج و حرکات شبه تشنجی قاآیا راهی برای رفع کم آبی منابع انرژی از نفت و گاز سردرد سکه ایتکامل ساختار رگهای مغزی نوار عصب و عضلهحمایت از طبیعتاولین دروغنظریه ی تکامل در درمان بیعدالت برای من یا برای همهخطای ادراک کارمااخلاق و علوم اعصاباستفاده از مغز، وزن را کمهوشیاری سنتی یا هوشیاری درمان های جدید در بیماری کفش بد، عامل مهم کمردردروزه داری و بیمار ی ام اس با طبیعت بازی نکنفیلم کوتاه هیروشیما از هتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدسفر دشوار اکتشافتضادهای علمیآدم عاقل، وقت خودش را هدرمنابع جدید انرژیشهر زیرزمینی در ژاپن براتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیحرکات چشم، ترجمه کننده ی همه ی سردردها بی خطر نیستصفحه اصلیدندان ها را مسواک بزنید تادراک ما درک ارتعاشی است اصل بازخورددرمان جدید کنترل مولتیپلکنفرانس تشنج هتل کوثر اصروشهای شناسایی قدرت شنوابازگشت به ریشه های تکاملپیراستامفروتنی و غرورتمدنی قدیمی در شمال خلیج مغز بزرگ و فعال یا مغز کوسلول عصبی، در محل خاص خودتغییرات منطقه بویایی مغزآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجمنبع هوشیاری کجاست قسمت شانس یا نتیجه ی تلاشتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیحس و ادراک قسمت چهل و سومهمراهی نوعی سردرد میگرنیديدن با چشم بسته در خواب ارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از داعتماد به خوددرهای اسرارآمیز و پوشیدهکودکان مهاجرماست مالیرژیم های غذایی و نقش مهم بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی علمی پیوند مغز سابحثی درباره هوش و تفاوتهپروانه ی آسمانیفساد اقتصادی سیتماتیک درتو کز محنت دیگران بی غمینقش میدان مغناطیسی زمین سندرم دزدی ساب کلاوینجهل مقدسافزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسحس و ادراک قسمت بیست و یکهوش مصنوعی و کشف زبان هایدانش بی نهایتاز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانبه هلال بنگردرک عمیق در حیواناتکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فراست دستی و چپ دستیبرنامه و ساختار پیچیده مآلودگی هوا و پارکینسونقلب را نشکنتولید مثل فقط با یک مادر نقش تیروئید در تکامل مغزسیاهچاله و تکینگی ابتدایجهان کنونی و مغز بزرگتریام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا منشاء کوانتومی هوشیاری اصدای بم با فرکانس پایین، تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت بیست و پهوش مصنوعی از عروسک بازی داروهای تغییر دهنده ی سیاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهبهداشت خوابدرس گرفتن از شکست هاکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استزمان و مکان، ابعاد کیهان برخی نرمش ها برای زانوآنزیم تولید انرژی در سلوقدرت و شناخت حقیقتتوهم وجودنقش غذاها و موجودات درياجهان، تصادفی نیستامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیمیهمانهای ناخوانده عامل طولانی ترین شبتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانخواب و بیداری نوسانی مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای کاهش وزناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دذهن تو همیشه به چیزی اعتقبیماری میاستنی گراویسگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گزندگی بی دودبرداشتت از جهان رو زیاد آیا هوش مصنوعی زندگی بشرلیس دگرامفتامین یا ویاسساختن آینده، بهترین روش توصیه های غیر دارویی در سچند نرمش مفید برای کمردرجاذبهاندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنمکانیک کوانتومی بی معنی علم اپی ژنتیک دریچه ای بهتبدیل سلولهای محافط به سخواص شکلات تلخابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی در تفکر خلاق ادخالت در ساختار ژنهااز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردرموزی از نخستین تمدن بشربیماری خود ایمن اعصاب محگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجزیرک ترین مردمبسیاری از بیماری های جدیتربیت کودکان وظیفه ای مهآیا برای تولید مثل همیشه مقابله ی منطقی با اعتراضسدسازی روش مناسب برای مقتکامل مادی تا ابزار هوشمنهایت در بی نهایتحقیقت آنطور نیست که به نظانسان در هستی یا هستی در چراغ های متفاوت و نور یکسماجرای جهل مقدسعوارض ازدواج و بچه دار شدخاویار گیاهیاتوسوکسیمایدهوش عاطفی قسمت پنجمدر آسمان هدیه های نادیدناز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است رویا بخشی حقیقی از زندگی بیان حقیقتتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهزبان و شناخت حقیقت قسمت اتشنج به صورت اختلال رفتاآیاما مقهور قوانین فیزیکمنابع انرژی از نفت و گاز سردرد عروقی میگرنتکامل شناخت انسان با کشفنوار عصب و عضلهحوادث روزگار از جمله ویراولین سلول مصنوعینظریه ی ریسمانعسل طبیعی موثر در کنترل بخطای حساخلاق پایه تکامل و فرهنگاستفاده از نظریه ی تکامل هوش، ژنتیکی است یا محیطیدرمان های جدید سرطانکل اقیانوس در یک ذرهروزه داری سلول های بنیادبالای هر دستی، دستی هستفیلمی بسیار جالب از تغییتلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طسفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهر خوابیده ی مادهآرمانگرای تخیلی نباشمناطق خاص زبان در مغزشواهدی از نوع جدیدی از حاتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالحرکت چرخشی و دائمی کیهانهمه جا خیر بکارسوالات پزشکیده روش موفقیتادراک، فراتر از آنچه معماصل در هم تنیدگی و جهانی درمان جدید ام اسکنگره بین المللی سردرد دروشی برای بهبود هوش عاطفبازخورد یا فیدبکپیشینیان انسان از هفت میفرگشت و تکامل تصادفی محض تمرکز و مدیتیشنمغز بزرگترین مصرف کننده سلولهای ایمنی القا کنندهتغییرات مغز پس از 40 سالگیآسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایمنبع هوشیاری کجاست قسمت شانس یا تلاشتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز حس و ادراک قسمت نهمهندسه ی پایه ایدی متیل فومارات(زادیوا)(ارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کناعتماد بی مورددرون قفس یا بیرون از آنکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیرژیم ضد التهابیماشین های دارای روحرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وبحثی درباره احساسات متفاپرواز از نیویورک تا لوس آفشار و قدرتتو پیچیده ترین تکنولوژی نقش محیط زندگی و مهاجرت دسندرم سردرد به دلیل افت فجهان فراکتالافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانحس و ادراک قسمت بیست و دوهوش مصنوعی یا حماقت طبیعدانشمندان موفق به بازگرداز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتبه کدامین گناه کشته شدنددرگیری قلب در بیماری ویرکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهرجزخوانی هایی که امروز ببرنامه ی مسلط ژنها در اختآلزایمرقوی تر باشتولید مثل اولین ربات های نقش حفاظتی مولکول جدید دسیاهچاله ی منفرد یا سیاهجهان کاملی در اطراف ما پرام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا مهمان ناخواندهصرع و درمان های آنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحس و ادراک- قسمت شصت و چههوش مصنوعی از عروسک بازی داروهای ضد بیماری ام اس واز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهبهداشت خواب، امروز در جهدست و پا زدن در سایه؟کرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستزمان و گذر آن سریع استبرخی نرمش های گردنآواز خواندن در قفس، نشانقدرت کنترل خودتوهم بی خدایینقش غذاها و موجودات درياجهش های ژنتیکی مفید در سااما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیمیوپاتی و نوار عصب و عضلهطی یکصد هزار سال اخیر هرچتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانخواب زمستانی سلول های سرهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای ای ال اساز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانذهن خود را مشغول هماهنگیبیماری های میتوکندریگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمازندگی در جمع مواردی را بربررسي علل احتمالي تغيير آیا هوش ارثی دریافتی از پلا اکراه فی الدینساختار فراکتال وجود و ذهتوصیه هایی در مصرف ماهیچند جهانیجاذبه و نقش آن در شکلگیریاندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالمکانیزمهای دفاعی در برابعلم به ما کمک میکند تا موتبر را بردارخواص شگفت هویجابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی در خدمت خلق وحدر موج، راز خلقت نهفته اساز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناخترمز و رازهای ارتباط غیر کبیماری دویکگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدزیست شناسی کل در جزء فراکبشکه ای که ته نداره پر نمترجمه فعالیت های عضله به آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمقابله با کرونا با علم اسسرنوشتتکامل مداومنهادینه سازی فرهنگ اختلاحقیقت افرادانسان عامل توقف رشد مغزنزاع ها بیهوده استماجرای عجیب گالیلهعید نوروز مبارکخار و گلاتصال مغز و کامپیوترهوش عاطفی قسمت اولدر آستانه ی موج پنجم کوویاز خود رها شویادآوری خواب و رویارویا تخیل یا واقعیتبیداری معنوی یعنی دوستی تفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استزبان و شناخت حقیقت قسمت دتشنج عدم توازن بین نورون آگاهی فراتر از آگاهیمنابع انرژی از نفت و گاز سرطان کمیت گراییتکامل، نتیجه ی برنامه رینوار عصب و عضلهحکمت الهی در پس همه چیزاوکرلیزوماب داروی جدید شنظریه ی ریسمان و هوشیاریعشق به هفت مرتبه ی شناختیخطر آلودگی هوااختلا ل در خود عضلهاستفاده از هوش مصنوعی در هوض مصنوعی زندهدرمان های رایج ام اسکلمات بلند نه صدای بلندروزهای بد باقی نمیماندبالاترین هدف از دولتفیروز نادریتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طسفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهری از ماده است که بیدآرام باشمناطق خاصی از مغز در جستجشواهدی از دنیسوان(شبه نئتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،حس متفاوتهمیشه چیزی برای تنهایی دپیامهای کاربراندهن، بزرگترین سرمایهادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متاصل علت و تاثیردرمان جدید ای ال اس، توفرکنگره بین المللی سردرد دروشی جدید در درمان قطع نخبازسازي مغز و نخاع چالشی پیشرفت های باور نکردنی دفراموش کارها باهوش تر هستمرکز بر هدفمغز حریص برای خون، کلید تسلولهای بنیادی مصنوعی درتغییرات آب و هوایی که به آسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنمنبع هوشیاری کجاست قسمت شاهکار قرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپحس و ادراک قسمت چهارمهندسه ی رایج کیهاندین اجباریارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیاعتیاد و تلاش های درمانی درون و بیرون، جدای از هم کودکان گذشته به آینده فککودکان خود را مشابه خود تماشین دانشرژیم غذایی سالم و ضد التهبحثی درباره احساساتی غیرپروتئین های ساده ی ابتدافشار روحی، همیشه بد نیست تو آرامش و صلحینقش مرکز تنفس سلولی در بیسوی ما آید نداها را صداجهان قابل مشاهده بخش کوچافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشجاعت و ترستاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براحس و ادراک قسمت بیست و سوهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدانشمندان نورون مصنوعی ساز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردبه امید روزهای بهتردرگیری مغز در بیماری کویکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کارحم مصنوعیبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آلزایمر در جوانانقیچی ژنتیکیتولید یا دریافت علمنقش حیاتی تلومر دی ان آ دسیاهچاله ی تولید کنندهجهان پیوستهام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پامهندسی ژنتیک در حال تلاش ضایعه ی شبکه لومبوساکرالتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحسن یوسف باغچه ی منهوش مصنوعی از عروسک بازی داروهای ضد تشنج با توضیح از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک مبهداشت خواب، رمز حافظه ی دست کردن در گوشکریستال هامرگ و میر پنهانزمان و صبربرخی یونها و مولکول های مآینه در اینهقدرت انسان در نگاه به ابعسکته ی مغزی در جوانانتوهم تنهایینقش غذاها در کاهش دردهای جهش های ژنتیکی غیر تصادفامروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلمیوتونیک دیستروفیطیف انسفالیت، گیلن باره تاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانخواب سالم عامل سلامتیهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای دیابتاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانذهن خالی از شلوغی افکاربیماری های مغز و اعصاب و گلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقازندگی در سیاهچالهبررسی مغز با امواج مادون آیا هوش سریعی که بدون احسلاموژین داروی ضد اوتیسم؟ساختار شبکه های مغزی ثابتوضیحی ساده در مورد هوش مچند جهانیجبران از دست رفته هاانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت ما انسانها چه اندازه نزدعلم بدون توقفتحریک الکترومغناطیسی مغخواص عجیب لوبیاابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی در خدمت خلق وحدر میان تاریکی و روشناییاز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشرمز گشایی از اتصالات مغزبیماری دیستروفی میوتونیگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطارزیست شناسی باور حقیقت یا بشریت از یک پدر و مادر نیترجمه ی فعالیت های عضله بآیا تکامل و تغییرات ژنتیملاحظه های اخلاقی دربارهسریع دویدن مهم نیستتکامل چشمچهار میلیارد سال تکامل بحقیقت انسانانسانیت در هم تنیده و متصنزاع بین جهل و علم رو به پماده ی تاریکعامل کلیدی در کنترل کارآخارق العاده و استثنایی باثر مضر مصرف طولانی مدت رهوش عاطفی قسمت دهمدر برابر حقایق جدیداز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استرویا حقی از طرف خدابیداری و خواب کدام بهتر اALS نگاهی کامل بر بیماری وتفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمزبان و شناخت حقیقت قسمت ستشویق خواندن به کودکانآپومورفین در پارکینسونمنابع انرژی از نفت و گاز سرعت فکر کردن چگونه استتکثیر سلول در برابر توقف نوار عصب و عضله مهم در تشحافظه میتواند بزرگترین دايندگان چگونه خواهند دیدنظریه تکامل در درمان بیمعشق درونی به یگانگی خلقتخطر حقیقی، خود انسان استاختلاف خانوادگی را حل کناستفاده از انرژی خلاهیچ نقطه ای مرکزی تر از ادرمان های علامتی در ام اسکلوزاپین داروی ضد جنونروزهای سختباهوش ترین و با کیفیت تریفیزیک مولکولها و ذرات در تلاش های جدید در درمان سرمغز انسان رو به کوچک تر شسفرنامه سفر به بم و جنوب تعویض دارو در تشنجآرامش و دانشمنبع نور واقعی و ثابت، حقشیر و دوغ بادامتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماحس چشایی و بویاییهمیشه چشمی مراقب و نگهباسایتهای دیگردو ویژگی انتزاع و قدرت تجادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزاصل عدم قطعیت از کوانتوم درمان جدید سرطانکنترل همجوشی هسته ای با هروشی جدید در درمان نابینباغچه ی منپیشرفت های جدید علوم اعصفراموشی همیشه هم بد نیستتمرکز بر امروزمغز در تنهایی آسیب میبینسلام تا روشناییتغییرات تکاملی سر انسان آسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پمنبع هوشیاری کجاست قسمت53شاهکار شش گوشتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تحس و ادراک قسمت نوزدهمهندسه بنیادیندین، اجباری نیستارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگراناعتیاد را به دور بیندازدرون آشفته ی تو و ظاهر خندروغ نگو به خصوص به خودتکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدرژیم غذایی ضد التهابیبحران ذهن فیلمی قابل تامپروتز چشمفضا و ذهن بازتو افق رویداد جهان هستینقش نگاه از پایین یا نگاهسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان موازی و حجاب هاافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادرامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشرکت نورالینک ویدیویی ازتاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیحس و ادراک قسمت بیستمهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدانشمندان یک فرضیه رادیکاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهبه بالا بر ستارگان نگاه کدرگیری مغز در بیماران مبکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیرحم مصنوعیبرین نت به جای اینترنتآملودیپین داروی ضد فشار قیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتولید پاک و فراوان انرژینقش خرچنگ های نعل اسبی درسیاهچاله، سیاه خالص یا پجهان پیوستهامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیمهندسی بدنضایعه ی عروقی مخچهتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانحساسیت روانی متفاوتهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی فامپیریدین یا نورلاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار بوزون هیگز چیستدست آسمانکریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشزمان واقعیت است یا توهمبرخی اثرات مضر ویتامین دآیندهقدرت ذهنسکته ی چشمیتوهم جدایینقشه مغزی هر فرد منحصر بهجهش های بیماری زا، معمولانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنمیگرن و پروتئین مرتبط با طبیعت موجی جهانتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانخواب سالم عامل سلامتی و یهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ضد فشار خوناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادذهن سالمبیماری های ژنرالیزه ی عصگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسزندگی زمینی امروز بیش از بررسی و اپروچ جدید بر بیمآیا هشیاری کوانتومی وجودلایو دوم دکتر سید سلمان فسادیسم یا لذت از آزار دادتوضیحات دکتر فاطمی در موچند جهانی و علمجدا کردن ناخالصی هاانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا واما انسانها چه اندازه نزدعلم در حال توسعهتحریک عمقی مغزخود جسم و یا تصویرابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی درمانگر کامپیدر مانهای کمر درداز تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استرمز پیشرفت تواضع است نه طبیماری سلیاکگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشازیست، مرز افق رویداد هستبعد پنجمترجمه ای ابتدایی از اسراآیا تراشه ها داخل مغز، میملاحظات بیهوشی قبل از جرسریعترین کامپیوتر موجودتکامل و ارتقای نگاه تا عمچهار ساعت پس از کشتار خوکحقیقت اشیاانسانیت در برابر دیگراننزاع بین علم و نادانی رو عادت همیشه خوب نیستخبر مهم تلسکوپ هابلاثرات فشار روحی شدیدهوش عاطفی قسمت دومدر جراحی کمر عجله نکنیداز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیسترویاها از مغز است یا ناخوبیرون اصل است یا درونNVG 291تفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیزبان جانسوزتشخیص ژنتیکی آتروفی های آپومورفین در پارکینسونمنابع انرژی از نفت و گاز سطح آگاهی، رخدادهای زندگتأثیر نیکوتین سیگار بر منوار عصب و عضله برای تاییحافظه های کاذبايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمعشق، شلوغ کردن نیستخطر را بپذیراختلال حرکتی مانند لرزش استفاده از سلول های بنیاهیچ چیز همیشگی نیستدرمان ژنتیکی برای نوآوریکلید نزدیک و نگاه تو بر فروزهای سخت میگذردباور و کیهان شناسیفیزیک هوشیاریتلاش های جدید شرکت نورالمغز انسان رو به کوچکتر شدسفرنامه سفر به بم و جنوب تعیین پیش آگهی آسیب به عصآرامش و سکونمنبع هوشیاری کجاست قسمت شیشه ی بازالتی و سیلیکونتاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید حس و ادراک (قسمت اول )همیشه اطمینان تو بر خدا بدو بیماری روانی خود بزرگ ارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزااصل، روان و نفس استدرمان جدید سرطانکنترل جاذبهروشی جدید در درمان سکته مبترس از اینکه کسی، به درگپیشرفت در عقل است یا ظواهفراموشی و مسیر روحانیتمساح حد واسط میان مغز کومغز را از روی امواج بشناسسلاح و راهزنیتغذیه بر ژنها تاثیر داردآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا هممنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمشاید گوشی و چشمی، آماده شتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استحس و ادراک قسمت هفتمهندسه در پایه ی همه ی واکدیوار همه اش توهم بودارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشاعداد بینهایت در دنیای مبقا با سازگارترین فرد اسدریا آرام نخواهد شد کشتی کوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکرژیم غذایی ضد دردبخش فراموش شده ی حافظهپروتز عصبی برای تکلمفضای قلب منبع نبوغ استتو انسانی و انسان، شایستنقش نظام غذایی در تکامل مسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان ما میتواند به اندازافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشربت رب انارتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمحس و ادراک قسمت دهمهوش مصنوعی الفاگودانشمندان ژنی از مغز انساز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزربه بالاتر از ماده بیندیشدرگیری مغزی در سندرم کووکار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهربرای یک زندگی معمولیآموزش نوین زبانقانون مندی نقشه ژنتیکی متولید اندام با چاپ سه بعدنقش داروهاي مختلف معروف سیاره ی ابلهانجهان پر از چیزهای اسرار آامیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بمهربانی، شرط موفقیتضایعات در عصب زیر زبانیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانخفاش کور و انسان بینا؟هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی لیراگلوتیداز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقبوزون هیگز جهان را از متلدست بالای دستکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلزمان پلانکبرخی اختلالات عصبی مثانهآینده ی انسان در فراتر ازقدرت شناختی انسان، محدودسال 2025 سال بین المللی علمتوهم جدایی و توهم علمنقشه های مغزی جدید با جزیجهش تمدنی عجیب و شگفت انسانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودمیگرن و خوابطبیعت بر اساس هماهنگیتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانخواب عامل دسته بندی و حفطهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی جدید ضد میگرناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانذهت را روی چیزهای مفید متبیماری های روانی با تاثیگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدزندگی زودگذربررسی ژنها در تشخیص بیماآیا واکنش های یاد گرفته ولازم است هیچ کاری نکنیدسازگاری با محیط بین اجزاتیوتیکسن داروی ضد جنونچند روش ساده برای موفقیتجدایی خطای حسی استانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک ما اکنون میدانیم فضا خالعلم راهی برای اندیشیدن اتحریک عمقی مغز در آلزایمخودآگاهی و هوشیاريابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی درخدمت خلق وحدر محل کار ارزش خودت را باز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیسترمز امید، بی نیازی از مردبیماری شارکو ماری توثگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهزاویه نگاه ها یکسان نیستبعد از کروناترس و آرمان هاآیا جنین انسان، هوشمندی ممانتین یا آلزیکسا یا ابسرکه انگبین عسلی مفید برتکامل و ریشه ی مشترک خلقتنون و القلمحقیقت تنها چیزی است که شاانسان، گونه ای پر از تضادنزاع بین علم و جهل رو به پعادت کن از بالا نگاه کنیخدا موجود استاثرات مفید قهوههوش عاطفی قسمت سومدر درمان بیماری مولتیپل از روده تا مغزژن همه چیز نیسترویاهای پر رمز و حیرتی دربیست تمرین ساده برای جلوفقر داده ها در هوش مصنوعیتفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر زبان ریشه هایی شناختی استشخیص آلزایمر سالها قبل آب زندگی است قسمت چهارممنابع انرژی از نفت و گاز سعی کن به حدی محدود نشویتأثیر نگاه انسان بر رفتانوار عصب و عضله تعیین محلحافظه و اطلاعات در کجاست ايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمعصب حقوق نورولووخطرات هوش مصنوعیاختلال خواب فرد را مستعد استفاده از سلول های بنیاهیچ چیز، چقدر حقیقی استدرمان کارتی سل و تومور مغکلید، در ناشناخته هاستروش مقابله مغز با محدودیباید از انسان ترسیدپیوند اندام از حیوانات بفیزیک و هوشیاریتلاش هایی در بیماران قطع مغز ایندگان چگونه استسفری به آغاز کیهانتعامل انسان و هوش مصنوعیآرامش عقلمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکل های متفاوت پروتئین هتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک حس و ادراک (قسمت دوم )همیشه به آنچه داری، خوشندو بار در هفته ماهی مصرف ارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تاصلاح خطا با رفتن بر مسیردرمان دارویی سرطان رحم بکندن ریشه ی خودريتوکسيمب در درمان ام اسبحتی علمی درباره تمایل بپیشرفت ذهن در خلاقیت استفراموشی آرمانتنفس هوازی و میتوکندریمغز زنان جوانتر از مغز مرسلسله مباحث هوش مصنوعیثبت و دستکار ی حافظهآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشاید درست نباشدتاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتحس و ادراک قسمت هفدهمهندسه زبانِ زمان استدیوار، از ابتدا توهم بودارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگبقا در ازای بیماریدریافت هورمون امید با ورکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفاراه فراری نیستبخش های تنظیمی ژنومپرورش مغز مینیاتوری انسافضای خالی ای وجود نداردتو با همه چیز در پیوندینقش نظریه تکامل در شناساسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان مادی، تجلی فضا در ذهافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمشربت ضد خلطتاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکحس و ادراک قسمت دوازدهمهوش مصنوعی اکنون می تواندانشمندان پاسخ کوانتومی از کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیبه جای محکوم کردن دیگران درگیری مغزی در سندرم کووکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافرساناها و ابر رساناها و عبرای پیش بینی آینده مغز دآمارهای ارائه شده در سطح قانون گذاری و تکاملتولید سلولهای جنسی از سلنقش درختان در تکاملسیاره ابلهانجهان پر از چیزهای جادویی امید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هوموفقیت هوش مصنوعی در امتضرورت زدودن افکارتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانخفاش با شیوع همه گیری جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی کنترل چربی خوناز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدبی نهایت در میان مرزهادست خدا بارها را از دوشت کریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شزمان به چه دلیل ایجاد میشبرخی اصول سلامت کمرآینده ی حمل و نقل هوایی دقدرت عشقسال سیزده ماههتوهم جسمنقشه با واقعیت متفاوت اسجهشهای مفید و ذکاوتی که دانقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییمیگرن و روزه داریطعمه ی شبکه های ارتباط اجتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانخواص فلفل سبزهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی جدید ضد الزایمراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبیماری وسواسگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیزندگی سلول در بدن، جدای ابررسی بیماری التهابی رودآیا یک، وجود داردلبخند بزن شاید صبح فردا زستم با شعار قانون بدترین تیک و اختلال حرکتیچندین ماده غذایی که ماننجریان انرژی در سیستم های انرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خوما از اینجا نخواهیم رفتعلم ساختن برج های چرخانتخریب مغز به دلیل کمبود بخودآگاهی و هوشیاريابزارهای پیشرفته ارتباط هوش مصنوعی ساخته هوش طبیدر چه مرحله ای از خواب ، راز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی رمز بقای جهش ژنتیکیبیماری ضعف عضلات نزدیک بگاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و زاوسکا درمان گوشربعد از کروناترسناک تر از کوریآیا جهان ذهن و افکار ما ممن و وجود توهمیسرگیجه از شایعترین اختلاتکامل ابزار هوش ، راه پر نوآوری ای شگفت انگیز دانحقیقت خواب و رویاانعطاف پذیری مکانیسمی علنسبیت عام از زبان دکتر برعادت کن خوب حرف بزنیخدا نور آسمان ها و زمین ااثرات مفید روزه داریهوش عاطفی قسمت ششمدر دعواها چه میکنی؟از سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی رویای شفافبیش از نیمی از موارد انتقفلج نخاعی با الکترودهای تفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیدازبان شناسی مدرن در سطح سلتشخیص ایدزآب زندگی است قسمت هفتممنابع انرژی از نفت و گاز شلیک فراموشیتأثیر شیرینی های حاوی لونوار عصب و عضله در مطب دکحافظه و اطلاعات در کجاست نعناععصب سیاتیکدفاع از پیامبراختلال در شناسایی حروف و استفاده از سلول های بنیاهیچ وقت خودت را محدود به درمان پوکی استخوانکلام و زبان، گنجینه ای بسروش های صرفه جویی در ایجابابا زود بیاپیوند اندام حیوانات به افیزیک آگاهیتلاش در تولید انرژی به رنمغز ابزار بقای برتر مادیسقوط درون جاذبه ای خاص، چتعامل انسان با هوش مصنوعآرامش(سکوت) stillness و تکاپومنبع هوشیاری کجاست قسمت شکل پنجم مادهتاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستنیوالینحس و ادراک قسمت 67همیشه داناتر از ما وجود ددو برابر شدن خطر مرگ و میارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیاصول انجام برخی نرمش ها ددرمان زخم دیابتی با تکنوکندر در بیماریهای التهابریه زغالیبحث درباره پیدایش و منشا پیشرفتی مستقل از ابزار هفرایند پیچیده ی خونرسانیتنفس هوازی و میتوکندریمغزهای کوچک بی احساسسلطان جنگل یا صاحب ملکوتثبت امواج الکتریکی در عصآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشایسته نیست در جیب خود قرتاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگحس و ادراک قسمت هجدهمهندسه، نمایشی از حقیقتدید تو همیشه محدود به مقدارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنی