دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

از نظر علم اعصاب یا نرووساینس اراده آزاد حقیقت است یا توهم

از نظر علم اعصاب اراده آزاد، حقیقت است یا توهم؟

تدريسی از دکتر توفیق مسرور از دانشکده تحقیقات برتر علوم دینی و لغتی در نجف اشرف

اراده آزاد، موضوع مناقشه از زمان های دور، در فلسفه و دیگر ميدان ها بوده است و این مسئله اي بسیار مهم در دین الهی است و بدون داشتن اراده آزاد، معنی ای برای تکلیف الهی وجود ندارد و بحث امروز در مورد اراده یا اختیار آزاد است و یا آنطور- که علمای علم اعصاب بیان می کنند- مغز ما خودش، به اختراع و ایجاد تصمیمات و انتخاب ها اقدام می کند و آن را اجرا می نماید و ما را به این توهم می اندازد که ما اراده آزاد داریم!

و برای اینکه اشکال طرح شده را بفمهیم، انجام یک آزمایش را از دید علمای اعصاب ببینیم.

فرض کنید می خواهیم چیزی را به طور آزاد، اراده کنیم از شما می خواهم فقط تصور کنید آن لحظه ای را که با آن می خواهید بر تکمه ضربه بزنید و باید در همان لحظه ای که آن را به یاد می آورید، بر تکمه ضربه بزنید. در تجربیات قرن گذشته پروفوسور بن جملی همین آزمایشی را- که گفتیم- در آزمایشگاه انجام داد و او از افرادی خواست تا تکمه را فشار دهند و او عددی را- که تحليلگر فعالیت مغزی نشان می دهد- مشخص می نماید و تفاوت بین این زمانها تعیین میشود.

نصب الکترودها و وصل آن به ارتباطات و ثبت وقایع داخل مغزی انجام میشود، تا اتفاقات داخل مغز و عضله و فشار دادن تکمه را نشان دهد.

آنچه دکتر بن جملی کشف کرد آن است که مغز ما مکانیسم های غیر هوشیار دارد که تصمیم می گيرد، مثلا قشر جلویی مغز، قشر پریتال را تحریک می کند یعنی این تصمیم در ابتدا غیر هوشیار است و قشر جداري، حرکات را مهیا می سازد سپس بیان این حرکات و تصمیمات به قشر حرکتی منتقل می گردد ولی شخص همچنان نمیداند که به صورت غیر هوشیار تصمیم گرفته است تا تکمه را فشار دهد. پس از اینکه پیام به قشر حرکتی منتقل می گردد و پس از 350 میلی ثانیه قشر حرکتی، تاکیدی را به قشر جداری میفرستد و شخص آگاه میشود و پس از 200 میلی ثانیه عضلات را تحریک میکند و با اراده بر تکمه فشار میدهد.

اگر بخواهیم این مراحل را خلاصه کنیم: مرحله اول بدون آگاهی برای تصمیم گیری در مغز است. در قسمت اول مرحله آماده سازی مخفی است که تقریبا 900 میلی ثانیه قبل از حرکت است پس از آن، آرام آرام فعالیت مغز آغاز میشود و زمان آگاه شدن از این فعالیت، حدود 300 میلی ثانیه قبل از حرکت است که فعالیت مغز تقریبا به حداکثر میرسد. سپس پیام به صورت ناآگاهانه به قشر حرکتی ارسال می شود و بعد مرحله ارادی ضربه زدن بر تکمه است.

(الگوی تصویری آن در فیلم تدریس و در پاورپوینت آن، موجود است. ) این تصویر، مراحل فعالیت مغز را نشان میدهد. پس اول مغز، به صورت غیر ارادی تصمیمی به حرکتی می گیرد و بعد از مدتی، دستور اجرا میدهد و در کمتر از یک ثانیه وارد منطقه ارادی مغز می شود.

بر اساس این نوع از تجربیات، برخی پژوهشگران نتیجه گرفته اند که تصمیمات ما همه اش ناآگاهانه است و از آنها گروهی، همه اراده آزاد را رد می کنند و آن را کاملا یک توهم می دانند و بیشتر اینها فیزیک دانها هستند.

بر اساس دیدگاه، دانشمندان را به چند دسته تقسیم می کنیم: دسته اول کاملا اراده آزاد را رد می کنند و به حتمی بودن عملکرد، به صورت صد در صد اعتقاد دارند(hard determinism).

در برابر گروه دیگری هستند که قائل به اراده کامل آزاد انسان هستند.

گروهی دیگر می گویند نه اراده کامل هست و نه اجبار کامل(hard incompatibilism) و گروه دیگر می گویند هم اراده آزاد ممکن است و هم اجبار کامل امکان دارد. (compatibilism) و اینها نوعی از اراده آزاد را برای انسان در نظر می گیرند.

در اینجا مقوله توهمی بودن اراده آزاد را مورد مناقشه قرار می دهیم. اکنون سوالی پیش می آید : اگر تصمیمات ما در منطقه غیر هوشیار رخ میدهد و ما فقط توهم و تصور اشتباه می کنیم که ما کسی هستیم که این کار را انجام داد، پس چرا ما این احساس قوی را داریم که ما کسی هستیم که اراده آزاد داریم؟ چرا تصور می کنيم ما تصمیم گرفتیم و ما انتخاب کردیم و چگونه تصمیم های غیر ارادی را توجیه و تفسیر کنیم؟ زیرا این اراده ها و تصمیمات، از بخش غیر هوشیار مغز ما منشا می گیرد. پژوهش گران روانشناس و علم اعصاب، با آزمایشاتی اینها را اثبات می کنند. ونمونه ای از آن را مطرح می کنیم ولی پیش از آن باید مقدماتی ساده را بفهمیم.

مغز ما همانطور که می دانید دو قسمت دارد: سمت راست و چپ و آنها وظایف مختلفی دارند از جمله تحلیل و بخشی دیگر از وظایف، نیازمند یکی از دو لوب راست یا چپ است و در برابر، قسمت هایی هست که وظایف را تنظیم می کند و وظایف لوب راست و چپ را با هم هماهنگ می سازد. در مغز ما میلیون ها سلول وجود دارد که دو قسمت را به هم مربوط می کند. پیامها و معلومات، دو قسمت را به هم ربط می دهد ولی اگر دو قسمت به روش طبیعی یا مصنوعی از هم جدا شوند، چه اتف
اقی می افتد؟

برای فهم این مطلب باید مقدمه ای را بدانیم. ما دو نیمه بینایی راست و چپ داریم. میدان بینایی راست، به سمت چپ مغز و ميدان بینایی چپ، به نیمکره راست می رود. در نیمکره چپ، اطلاعات سخن گفتن و بیان آنچه می بینید، وجود دارد و کسانی - که ارتباط دو نیمکره را از دست می دهند- اگر چیزی را در نیمه بینایی راست ببینند، میتوانند ان را به سادگی بیان کنند و بشناسند ولی همانطور که می بینيد اگر کلمات یا اشیا، در ميدان بینایی چپ آنها عرضه شود، به طور کامل از شناسایی آن ناتوان هستند

و همزمان و اگر از او بخواهیم چیزی را- که در نیمه چپ بینایی به او نشان داده میشود- با دست راست رسم کند، نمی تواند.

اگر چیزی در نیمه بینایی چپ باشد در قسمت پشتی نیمکره راست مغز دیده میشود و برای فهم آن، باید به نیمکره چپ بیاید و نیز برای آنکه چیزی را که در نیمکره چپ می بینید بتواند با دست راست بکشد همین انتقال باید صورت گیرد و وقتی ارتباط دو نیمکره مختل است چنین درک و چنین رسمی با دست راست انجام نمی شود، ولی به صورت ناخودآگاه میتواند با دست چپ، آن شی را رسم کند و پس از آنکه با دست چپ آن را در نیمه راست بینایی کشید، میتواند آن را بشناسد.

مطلب جالب اینکه اگر از این افراد سوال شود و به آنها به جای سوال شفاهی، تصاویری نشان داده شود و مثلا تصویر مرغ در نیمه راست بینایی آنها نشان داده شود و از فرد به جای آنکه از او خواسته شود تا اشیا را نام ببرد بخواهیم با دست راست چیزهایی- که روبرویش هست و مناسب آن چیزی است که در میدان بینایی راست دیده است- اشاره کند و با دست راست به آن چیزی اشاره کند که در میدان چپ بینایی دیده است طبیعتا همه افراد که در مغز خود این اختلال را دارند میتوانند جواب درست بدهند به شرطی که با دست راست به آن چیزی که در میدان راست بینایی می بینند اشاره کنند.

باز با دست چپ هم ميتواند زیرا این فرد از درک آنچه در نیمه چپ بینایی می بیند ناتوان است ولی با این حال دست چپ او میتواند به مطلب اشاره کند.(به صورت ناخودآگاه)

خوب اکنون اگر سوال شود و اگر از او در این حالت سوال شود جوابی بی ربط میدهد مثلا ممکن است بگوید بیل برای شستن فضولات مرغ استفاده میشود!! زیرا مطلب را نشناخته است و آنچه کشف شده است و تفسیر شده است، در نيمکره راست است.

پس در ميدان راست بینایی، انتخاب درست می کند و آگاهانه هم هست ولی در میدان چپ بینایی، باز انتخاب درست میکند ولی از علت آن، آگاه نیست و از روی غفلت و ناآگاهانه است یعنی بیمار، علت انتخاب ناآگاهانه خود را نمی داند و تفسیر مغزی او، یک نظریه را مطرح می کند و آن را به واقعیت مرتبط میسازد یعنی انسان برای تفکرات و برخوردها و رفتارها، کاملا وابسته به مغز خود است و این تفسیر منطقی را انجام می دهد.

خوب آزمایشات بسیاری از هر دو نوع وجود دارد- همانطور که گفتیم.

اگر بخواهیم آنچه را گفتیم خلاصه کنیم، این محققان می گویند ما دو امر را داریم: امر اول، تصمیماتی که در منطقه ناخودآگاه مغز انجام میشود سپس دستور به اجرا می دهد و قبل از اجراي آن، وارد منطقه ای با نام منطقه خودآگاه مغز می شود و این امر، بخشی از ثانیه قبل از شروع حرکت است. اما امر دوم و تجربیات دسته دوم: ما مجموعه ای از تشکیلات در مغز داریم که تحلیل منطقی تصمیم را انجام می دهد و سپس ما را به این توهم می اندازد که ما خودمان، آن افکار و تصمیمات را داشته ایم و خودمان، آن سخنان را گفته ایم و این سبب احساس آزادی اراده می شود و اگر بین دو امر را جمع کنیم، می فهمیم که آزادی اراده، چیزی جز توهم نیست!

اکنون چگونه با وجود این آزمایشات و تجارب، این ادعا را رد کنیم؟ اولا نیازمند چند امر هستیم اولا وقتی می گوییم ما اراده و آزادی داریم و می توانیم تصرفات خود را آگاهانه انجام دهیم، آیا این اراده و آزادی مطلق در همه برخوردها و در همه جزییات تصرفات و مداخلات ما و در همه سطوح است؟ جواب حتما منفی است. وقتی از اراده و آزادی، سخن می گوییم منظور آن نیست که م در همه سطوح وجود خود و در همه جزییات رفتارهای خود، آزادی اراده و آگاهی داریم.

این، امر اول است. اما امر دوم اینکه ما اعتقاد داریم مغز و ابزار هوش- که ابزار بقای منحصر به فردی است- و وظیفه اصلی مغز چیزی است که انتخاب طبیعی برمی گزیند زیرا مغز مشکلات بزرگی- که در محیط است- را حل می کند و نمونه های تقریبی زیادی را مطرح میکند و راه حل سریع ارائه میدهد. به همین دلیل انتخاب طبیعی ان را بر می گزیند پس وقتی این را فهمیدیم می گوییم بر اساس نوع اول آزمایشات، آزادی انتخاب و نیت در حقیقت،

@salmanfatemi
در آن لحظه ای است که شخص مورد آزمایش، وارد آزمایشگاه شده است و شروط آزمایش را پذیرفته است تا اندام خود را برای آزمایش حرکت دهد و این، قبل از آن است که فعالیت مغز برای انجام حرکت انجام شده باشد، و اینها قبل از آن است که بخواهد بر تکمه، ضرب
ه بزند و اینها انتخاب و اختیار انسان را نشان میدهد و بعد از آن، حرکت دست و یا انگشتان و دیگر یافته های آزمایش انجام می شود یعنی او قبل از آن- که دست خود را بر تکمه ببرد- انتخاب کرده است وارد آزمایش بشود واین انتخاب آزاد از طرف فرد، مغز او را در معرض آزمایش مجددی قرار می دهد.

دوم: مغز با این همه اگر بخواهد اعتراض کند یا حرکت را انجام دهد فرایند بازگشت به درک و هوشیاری را بر می گزیند و این یعنی مغز حتی در دیدگاه کاملا مادی، به طور کاملا جدا و آگاه عمل نمی کند. و مغز به صورت کاملا جدا و نا آگاهانه عمل نمی کند و انسان میتواند حرکت و تصرف را به صورت هوشیار متوقف کند.- همانطور که گفتم- انسان اگر تصمیمات غیر هوشیار نداشت، بیشتر نیروی خود را در دقیق شدن در همه جزئیات صرف میکرد؛ در خوردن، در راه رفتن، رفتار، در بستن چشم، باز کردن چشم و دیگر موارد در همه موارد، مغز او مشغول جزییات می شد و به این ترتیب نقش و وظیفه مغز به عنوان ابزار بقا منتفی میشد و انتخاب طبیعی آن را انتخاب نمی کرد.

چهارم که نکته مهمی است: آزادی اختیار- همانطور که قبلا شرط کردیم- به معنی آن نیست آزادی ای - که از آن سخن می گوییم- همه جنبه های انسان را در بر بگیرد. آزادی انتخاب- که منظور ما هست- و می گوییم انسان دارای آن است چیزی است که باعث تمایز انسان از دیگر موجودات زنده بیولوژیک میشود. این موضع گیری ها در مورد انسان، اخلاقی و بین خیر و شر است و بین این دو، انسان باید مراجعه و نزاع داشته باشد مثلا موضع عدل و موضع ایثار و دیگر موارد عادی- که در آنها برخوردها و تضادهای دروني وجود دارد.

نکته پنجم در مورد انتخاب، نقص و خطا در روشی است که این دانشمندان در نفی آزادی انتخاب، بر آن تکیه می کنند- همان انتخاب آزادی که از آن سخنی می گوییم. این انتخاب آزاد، اختیار در سطح روح است و در سطح جسم نیست و این آزادی، در بدن، فقط به همان اندازه آشکار می شود که اختیار، در اجزای دستگاه تلفن، خود را نشان میدهد!!

آن را در ابتدا در مغز فرض کردن، این روشی اشتباه است و روح، از جهان دیگری است و از جهان بدن های دنیوی ما نیست. جهانی- که روح در آن هست- با جهان بدن، در تماس نیستند. بله ارتباط و تواصل بین آنها هست و روح، مسلط بر جسم است ولی تماسی بین دو عالم نیست. اما کسی- که بر ما اشکال کند و بگويد چیزی مانند جهان دیگر وجود ندارد و بگوید چنین چیزی را در این عالم نمی بینیم- به اومی گوییم از نظر علمی این اشکال پیش نمي آید، به خصوص وقتی به او آن چیزی را بگوییم که سید احمد الحسن ع در کتاب توهم الحاد بیان کرد.

مثلا در مباحث فیزیک و فیزیک کوانتومی و کوسمولوژی(کیهان شناسي)، بسیار ممکن است که چند جهانی وجود داشته باشد و جهان هایي موازی با جهان ما موجود باشد و ممکن است موجودات زنده دیگری مثلا گراویتون (ریسمان گراویتون) بتوانند از یک جهان به جهان دیگر پیام ها را منتقل کنند و ارتباطی بین جهان ها باشد و بر عالم جسمانی ما تاثیر گذار باشد(ریسمان گراویتون، مسئول ایجاد جاذبه در زمین است). پس در مورد این اشکال می گوییم این اشکال بر مبنای اصول علمی نیست.

در نکته ششم می گویم چیزی در انسان وجود دارد که دانشمندان در برابر تفسیر آن، عاجز می شوند. امکان ندارد انتخاب ایثار حقیقی، از مغز منشأ بگيرد زیرا مغز، مجموعه ای بیولوژیک و دارای خودخواهی ژنتیکی است و قانون خودخواهی ژنتیکی، بر آن مسلط است و محکوم به این قانون می باشد و حتی اگر گفته شود، ایثار حقیقی ای- که انسان به آن دست می زند- و انسان تنها موجود زنده ای است که دست به ایثار حقیقی می زند بدون آنکه منفعتی را به دست بیاورد- حتی اگر گفته شود ایثار حقیقی احتمالی است که انسان از میان احتمالات بسیار دیگری می تواند به دست بیاورد- اگر نمونه ای را که افراد قائل به توهمی بودن آزادی انتخاب، می گویند در نظر بگیریم- چگونه مغز به این سناریو دست بزند تا انسان را بفریبد و به استمرار ایثار حقیقی دست بزند؟! یعنی به روش ناخوداگاه است؟!

امری مهمتر آن که مغز چگونه عواطف را ایجاد و بر پا می کند تا انسان، ایثار حقیقی را دوست بدارد و به سوی آن، متمایل شود.

حتی اگر هیچ کس دیگری چنین کاری نکند، همه تصور می کنند که رفتاری بلند است و کسی را- که آن را انجام میدهد- دوست دارند.

@salmanfatemi
امکان ندارد این از ناخوداگاه حاصل شود و- آنطور که قائلان به توهمی بودن اراده آزاد می گویند- توهمی نیست.

می گویم مسئله انتخاب و اراده آزاد- که ما به آن اعتقاد داریم و انتخاب بین شر و خیر را انجام میدهد- این است که مثلا با انتخاب خود، اخلاق الهی یا اخلاق شیطانی را برگزینیم.

خیر، با تعریف خیلی ساده اراده خدا است و اراده ای است- که خدای سبحان وتعالی آن را می خواهد- و این اراده، در همه زمان ها اراده یک مرد يعني خلیفه خداست و او چیزی جز آنچه خدا بخواهد، نمی خواهد و این اخلاق، اخلاق خدای سب
حان و تعالی است و اخلاق مردی است که خلیفه خدا در همه زمان ها می باشد.

و همه شر، اراده نفس و اهل و عشیره یا جماعت و دیگر موارد در برابر اراده خدای سبحان است.

این همه مطلب، با تعریفی ساده است.

و اگر بخواهیم مسئله را خلاصه کنیم انتخاب یا اراده آزاد بین این دو مورد نوسان میکند و این همانگونه است که سید احمد الحسن بیان کرده است. انسان همیشه میان سه امر است و این سه امر، نور و نفس و ظلمت است یا بگوییم الله، نفس و جهل یا بگوییم، رسولان خدا از فرشتگان و ارواح پاک و نفس و شیطان و سربازان او

و انتخابی- که درباره آن سخن می گوییم در همه جزییات نیست بلکه انتخاب یک جهت است. این انتخاب یا انتخاب جهت نور یا الله سبحان و تعالی و جهت رسولان خدای سبحان وتعالی یا جهت تاریکی و جهل و نفس است.

الحمد لله رب العالمین از شما برای حضورتان تشکر میکنم

دکتر توفیق مسرور


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
دانش، قفل ذهن را باز میکنمیوتونیک دیستروفیبا خودت نجنگهیچ وقت خودت را محدود به ذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسکنگره بین المللی سردرد دزیباترین چیز در افزایش سسردرد سکه ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنججمجمه انسان های اولیهامیدی به این سوی قبر نیستقطار پیشرفتنوار مغز در فراموشی هااسکار، لگوی هوشمندابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودداروی جدید برای میاستنی ما اکنون میدانیم فضا خالرموزی از نخستین تمدن بشربازگشت به ریشه های تکاملهرچیز با یک تاب تبدیل به تنها در برابر جهانکی غایب شدی تا نیازمند دلزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر ترکیبات استاتین (سشیشه ی بازالتی و سیلیکونآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیجهان معنااندوهگین نباش اگر درب یا حس و ادراک قسمت شصت و ششلزوم گذر انسان از حدها و نوروپلاستیسیتی چیستاسرار بازسازی اندام هاابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بدخالت در ساختار ژنهاماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهرویا حقی از طرف خداویتنام نوعی کرونا ویروس تو برای خزیدن خلق نشده ایکارهایی بیش از طراحی و گپسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر درجه حرارت بر عملکشایسته نیست در جیب خود قرآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیانسان عامل توقف رشد مغزخواب سالم عامل سلامتیمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه مغز ما، موسیقی را پاعتقاد اشتباه، نتیجه ی ناحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اسدر آستانه ی موج پنجم کوویمخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱روزهای سختواقعیت چیستتومورهای ستون فقراتکشف مکانیسمی پیچیده در بسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر شش مرحله تکامل چشمآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومايندگان چگونه خواهند دیدخبر مهم تلسکوپ هابلمنابع بی نهایت انرژی در دنگاه کلی نگربه نقاش بنگراداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دریواستیگمینواکسن اسپایکوژنتوانایی مغز و دیگر اجزای گوشت خواری یا گیاه خواریسندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل سلولهای محافط به سضررهای شکر بر سلامت مغزفیلمی بسیار جالب از تغیینقش هورمون های تیروئید دحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار اینکه خانواده ات سالم بادفاع در برابر تغییر ساختمنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش دیدگاه های سنتی در ببهبود حافظه پس از رخدادههوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمورزش هوازی مرتب خیلی به قراه های جدید برای قضاوت رتکینگیگزیده ای از وبینار یا کنفسیاره ی ابلهانتراشه ها روی مغزآرامش(سکوت) stillness و تکاپوعقیده ی بی عملفراموش کارها باهوش تر هسنقش روی و منیزیم در سلامتحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقردو برابر شدن خطر مرگ و میمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری وسواسهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمیاد بگیر فراموش کنیرشد مغز علت تمایل انسان بتکامل زبان انسان از پیشیپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ایدزآغاز فصل سرما و دوباره تکعواملی که برای ظهور لغت افضا و ذهن بازنقص در تشخیص هیجانات عامحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گویندیدگاه نارسای دوگانه ی ممنشاء کوانتومی هوشیاری ابیماری، رساله ای برای سلهوش عاطفی قسمت دهمدرد و درستفاوتهای جنسیتی راهی براکفش و کتابزنجیرها را ما باید پاره کتاثیر مشاهده بر واقعیت بپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گسخن پاک و ثابتتعذیه ی ذهنالکتروتاکسی(گرایش و حرکعصب حقوق نورولووقانون گذاری و تکاملنه به اعدامحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیدانش، یک انسان را ناسازگمیگرن و پروتئین مرتبط با با خدا باشهیچ کاری نکردن به معنی چیذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنکنترل همجوشی هسته ای با هزیر فشار کووید چه باید کرسردرد عروقی میگرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدجنین مصنوعیامیدی تازه در درمان سرطاقطره قطرهنوار مغز در تشخیص بیماری اساس انسان اندیشه و باور ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبداروی جدید برای کاهش وزنما از اینجا نخواهیم رفترمز و رازهای ارتباط غیر کبازخورد یا فیدبکهز ذره، یک دنیاستتنهاییکیهان خود را طراحی میکندزبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر تغذیه بر سلامت رواشکل های متفاوت پروتئین هآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر جهان هوشمنداندام حسی، درک از بخش هایحس و ادراک سی و هفتملزوم سازگاری قانون مجازانوروز مبارکاصفهان زیباابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستدر میان تاریکی و روشناییماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهرویاها از مغز است یا ناخوویتامین E برای فعالیت صحتو تغییر و تحولیکاربرد روباتهای ريزنانوسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر عملکشادی، پاداش انجام وظیفهآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بانسانیت در هم تنیده و متصخواب سالم عامل سلامتی و یمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه مغز پیش انسان یا هماعتماد به خوداحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احدر درمان بیماری مولتیپل مخچه ابزاري که وظیفه آن فبرین نت به جای اینترنتروش مقابله مغز با محدودیواقعیت های متفاوتتوهم فضای خالیکشف ارتباط جدیدی از ارتبسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر رژیم گیاهخواری بر ششمین کنگره بین المللی سآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسايا اراده آزاد توهم است یخدا موجود استمنابع جدید انرژینگاه انسان محدود به ادرابه نقاش بنگرادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهریاضیات یک حس جدید استواکسن اسپایکوژن ضد کروناتوازن مهمتر از فعالیت زیگیلگمش باستانی کیستسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارضعیف و قویفیروز نادرینقش هورمون زنانه استروژنحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز اینترنت بدون فیلتر ماهوادقیق ترین تصاویر از مغز امنبع هوشیاری کجاست قسمت چاالش ها در تعیین منبع هوبهداشت خوابهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماورزش هوازی ، بهترین تمریراه پیروزی در زندگی چیستتکامل فردی یا اجتماعیگزارش یک مورد جالب لخته وسیاره ابلهانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزآزمون تجربی، راهی برای رعلم و ادراک فقط مشاهده ی فراموشی همیشه هم بد نیستنقش روزه داری در سالم و جحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تاگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریدو داروی جدید برای میاستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری کروتز فیلد جاکوبهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کرونایادگیری مهارت های جدید درشد در سختی استتکامل ساختار رگهای مغزی پیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستساخت سلول عصبی حتی پس از تصویر خورشید یا خود خورشآغاز مبهم آفرینشعوارض ازدواج و بچه دار شدفضای قلب منبع نبوغ استنقطه ی رسیدن به قلهحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان دردژا وو یا اشنا پنداریمهمان ناخواندهبیندیشهوش عاطفی قسمت دومدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشکل اقیانوس در یک ذرهزندگی فعال و مثبت روند آلتاثیر نگاه ناظر هوشیار بپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماسختی ها رفتنی استتغییرالکترودهای کاشتنیعصب سیاتیکقانون جنگلنه به اعدامحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیدائما بخوانمیگرن و خواببا طبیعت بازی نکنهیچ کس مانند تو نگاه نمیکذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیکنترل جاذبهزیرفون داروی ضد ام اسسرطان کمیت گراییتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاجنگ هفتاد و دو ملت همه را امگا سه عامل مهم سلامتحس و ادراک قسمت بیست و چهلمس کوانتومینوار مغزی روشی مهم در تشخاستفاده از مغز، وزن را کمابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استداروی جدید برای ای ال اسما اشیا را آنطور که هستندرمز گشایی از اتصالات مغزبازسازي مغز و نخاع چالشی هزینه ای که برای اندیشیدتنهایی رمز نوآوری استکیهانِ هوشیارِ در حال یازبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر حرکات چشم بر امواج شکل پنجم مادهآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداجهان هوشیارانرژی بی پایان در درون هرحس و ادراک- قسمت پنجاه و لزوم سازگاری قانون مجازانوروز یا روز پایانیاصل بازخوردابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سدر مانهای کمر دردماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره احساسات متفارویاهای پر رمز و حیرتی درویتامین E در چه مواد غذایتو جهانی هستی که خودش را کاربرد روباتهای ريز، در سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکشب سیاه سحر شودآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژانسانیت در برابر دیگرانخواب عامل دسته بندی و حفطمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه هموساپينس بر زمین اعتماد به خوداحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایدر سال حدود 7 میلیون نفر مخچه تاثیر گذار بر حافظهبرای یک زندگی معمولیروش های صرفه جویی در ایجاواقعیت و مجازتوهم فضای خالی یا توهم فضکشف جمجمه ای درکوه ایرهوسلام تا روشناییتاثیر رژِیم غذایی بر میگصبور باشآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرايا اراده آزاد توهم است یخدا نور آسمان ها و زمین امناطق خاص زبان در مغزنگاه از بیرون مجموعهبه نادیدنی ایمان بیاورادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی درمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرریتوکسیمابواکسن دیگر کرونا ساخته شتوسعه هوش مصنوعی قادر اسگیاه بی عقل به سوی نور میسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغزآپومورفین در پارکینسونطلوع و حقیقتفیزیک مولکولها و ذرات در نقش ویتامین K در ترمیم اسحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسایندرالدل به دریا بزنمنبع هوشیاری کجاست قسمت نابینایی در نتیجه ی گوشی بوزون هیگز چیستهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودورزش و میگرنراه انسان شدن، راه رفتن وتکامل مادی تا ابزار هوشمگشایش دروازه جدیدی از طرسیاره ابلهانتراشه ی بیولوژِیکآزمون ذهنی گربه ی شرودینعلم و روحفراموشی و مسیر روحانینقش رژیم غذایی بر رشد و احمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تاگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهدو سوی واقعیتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری گیلن باره و بیمارهوش مصنوعی درمانگر کامپیدرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کرونایادگیری هوش مصنوعی، عمیقرشد، رسیدن به یک هدف نیستتکامل شناخت انسان با کشفپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استساخت شبکه عصبی مصنوعی با تصویر در هم تنیدگی کوانتإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَعید نوروز مبارکقفس ذهننقطه ای بود و دگر هیچ نبوحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبدژاوو یا آشناپنداریمهندسی ژنتیک در حال تلاش بیهوش کردن در جراحی و بیمهوش عاطفی قسمت سومدرد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتکلمات بلند نه صدای بلندزندگی هوشمند در خارج از زتاثیر نگاه و مشاهده ناظر پایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاسرنوشتتغییر الگوی رشد مغزی با زالگو نداشتیمعضلانی که طی سخن گفتن چقدقانون جنگلنه بدبخت بلکه ناداننه جنگ و نه خونریزیحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروهای مصرفی در ام اسمیگرن و روزه داریبالاترین هدف از دولتهیچ کس حقیقت را درون مغز تمدن قدیمی ای در جنوب ایرکندر در بیماریهای التهابزیرک ترین مردمسرعت فکر کردن چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهجنگ و تصور از جنگاما شما از دید خفاش کور هحس و ادراک قسمت بیست و یکلووفلوکساسیننوار مغز، مفید و بی خطراستفاده از نظریه ی تکامل ابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودداروی جدید برای دیابتما به جهان های متفاوت خودرمز پیشرفت تواضع است نه طبحتی علمی درباره تمایل بهزینه سنگین انسان در ازاتنبیه چقدر موثر استکیست هیداتید مغززبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر دوپامین و سروتونینشکرگزار هر چیزی باش که داآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنجهان های بسیار دیگرانرژی تاریکحس و ادراک- قسمت بیست و پلزوم عدم وابستگی به گوگل نورالژیاصل در هم تنیدگی و جهانی اتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیدر محل کار ارزش خودت را بماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیررویای شفافویتامین کاتو جدای از کیهان نیستیکاش شرف اجباری بود یا حتیسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکشبیه سازی میلیون ها جهان آیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانانسان، گونه ای پر از تضادخودآگاهی و هوشیاريمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه هوشیاری خود را توساعتماد بی مورداحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعدر عید نوروز مراقب تصادف مخاطب قرار دادن مردم، کابرای پیش بینی آینده مغز دروش هایی برای کم کردن اضطواقعیت و انعکاستوهم لیلیپوتی(ریزبینی)کشف جدید تلسکوپ جیمز وبسلاح و راهزنیتاثیر سلامت دستگاه گوارشصبر لازمه ی پیروزی استآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوای نعمت من در زندگیمخدا بخشنده است پس تو هم بمناطق خاصی از مغز در جستجنگاه از دور و نگاه از نزدبه هلال بنگرهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مریسدیپلام تنها داروی تایواکسن دیگری ضد کرونا از دتوسعه برخی شغل ها با هوش گیاه خواری و گوشت خوار کدسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغز در آلزایمآپومورفین در پارکینسونطلای سیاهفیزیک هوشیارینقش ژنتیک در درمان اختلاحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکایا کوچک شدن مغزانسان الدلایلی که نشان میدهد ما بمنبع هوشیاری کجاست قسمت53ناتوانی از درمان برخی ویبوزون هیگز جهان را از متلهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اورزش بهترین درمان بیش فعراه بی شکستتکامل مداومپل جویی اصفهانسیب یکسان و دیدگاه های متتربیت کودکان وظیفه ای مهآزمون ذهنی گربه شرودینگرعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهفراموشی آرماننقش رژیم غذایی در رشد و احوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تاگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی جدولت یا گروهکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری آلزایمر، استیل کوهوش مصنوعی درخدمت خلق وحدرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهویادگرفتن، آغاز حرکت است ز گهواره تا گورتکامل، نتیجه ی برنامه ریپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر زیبا از سلولافت فشار خون ناگهانی در وعامل کلیدی در کنترل کارآقفس را بشکننقطه بی بازگشتحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتدگرگونی های نژادی و تغییمهندسی بدنبیهوشی در بیماران دچار اهوش عاطفی قسمت ششمدردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتکلوزاپین داروی ضد جنونزندگی و داراییتاثیر نگاه انسان بر رفتاپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیسسریع دویدن مهم نیستتغییر دیگران یا تغییر خوالگو و عادت را بشکن و در اغم بی پایانقانونمندی و محدودیت عالمقارچ بی مغز در خدمت موجودچه زیاد است بر من که در ایحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروهای ام اسمیگرن سردردی ژنتیکی که بباهوش ترین و با کیفیت تریهیچ اندر هیچتمدن پیشرفته ی پیشینیانکندر علیه سرطانزیست شناسی کل در جزء فراکسطح آگاهی، رخدادهای زندگتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنجنگ داده هاامروز دانش ژنتیک هیچ ابهحس و ادراک قسمت بیست و دولوب فرونتال یا پیشانی مغنوار مغز، ترجمه ی فعالیت استفاده از هوش مصنوعی در ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستداروی جدید ضد میگرنما با کمک مغز خود مختاريمرمز بقای جهش ژنتیکیبحث درباره پیدایش و منشا هزاران سال چشم های بینا وتهدیدهای هوش مصنوعیکیست کلوئید بطن سومزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر دپاکین بر بیماری مشکست حتمیآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقجهان هایی در جهان دیگرانرژی تاریک که ما نمی توحس و ادراک- قسمت شصت و چهمقاومت به عوارض فشار خون نوسانات کوانتومی منبع مااصل علت و تاثیراتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایدر چه مرحله ای از خواب ، رمبانی ذهنی سیاه و سفیدبخش فراموش شده ی حافظهروان سالمویتامین کا و استخوانتو دی ان ای خاص ميتوکندريکتاب گران و پرهزینه شد ولسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکشبیه سازی سیستم های کوانآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ جهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به انعطاف پذیری مکانیسمی علخودآگاهی و هوشیاريمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه واکسن کرونا را توزاعتیاد و تلاش های درمانی اخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان نگهدارنده ی اعتیادمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرای اولین بار دانشمندانروش هایی برای جلوگیری از واقعیت تقویت شدهتوهم چیستکشتن عقیده ممکن نیستسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر عصاره تغلیظ شده گیصبر و واقعیتآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تای همه ی وجود منخدای رنگین کمانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نگاه از درون قفس یا بیرونبه کدامین گناه کشته شدندهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بریشه های مشترک همه ی موجوواکسن سرطانتوصیه های سازمان بهداشت گیرنده باید سازگار با پیسوخت هیدروژنی پاکتداوم مهم است نه سرعتآب زندگی است قسمت چهارمطوفان فقر و گرسنگی و بی سفیزیک و هوشیارینقش گرمایش آب و هوا در همحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکایا این جمله درست است کسیدنیا فریب و سرگرمیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمناتوانی در شناسایی چهره بی نهایت در میان مرزهاهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانورزش در کمر دردرابطه تشنج و اوتیسمتکامل چشمپل خواجو اصفهانسیر آفرینش از روح تا مغز ترجمه ای ابتدایی از اسراآزادی عقیده، آرمانی که تعلم به ما کمک میکند تا موفرایند پیچیده ی خونرسانینقش زنجبیل در جلوگیری از حکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تاگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زادوچرخه در کاهش دردهای کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری الزایمرهوش مصنوعی ساخته هوش طبیدرک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهویادآوری خواب و رویازمین در برابر عظمت کیهانتکثیر سلول در برابر توقف پیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانساختن آیندهتصویر زیبای اصفهانافت هوشیاری به دنبال کاهعادت همیشه خوب نیستقله برای دیدن نه برای به نمیتوان با بیرون انداختنحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً دانش قدرت استمهربانی، شرط موفقیتبیوگرافیهوش عاطفی بیشتر در زناندردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذکلید نزدیک و نگاه تو بر فزندگی بی دودتاثیر نگاه انسان بر رفتاپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدسریعترین کامپیوتر موجودتغییر دادن ژنها آیا روزی الگوی بنیادین و هوشیاریغم بی پایانالگوبرداری از طبیعتغیرقابل دیدن کردن مادهقبل از آغازنه عدم مطلق بلکه عدم با قحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروهای تغییر دهنده ی سیمیگرن شدید قابل درمان اسذهت را روی چیزهای مفید متباور و کیهان شناسیهیچگاه از فشار و شکست نترتمدن بشری و مغز اخلاقیکوچ از محیط نامناسبزیست شناسی باور حقیقت یا سعی کن به حدی محدود نشویتاثیر گیاه خواری بر رشد وآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهجنبه های موجی واقعیتانفجار و توقف تکاملی نشاحس و ادراک قسمت بیست و سولوتیراستامنوار عصب و عضلهاستفاده از انرژی خلاابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارداروی جدید ضد الزایمرما بخشی از این جهان مرتبطرمز جهانبحثي درباره هوش و تفاوتههستي مادي ای که ما کوچکترتو یک معجزه ایکپسول ژری لاکتزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر داروهای ضد التهاب شگفت نیست من عاشق تو باشمآینه در اینهمغز و اخلاقجهان یکپارچهانرژی خلا ممکن استحساسیت روانی متفاوتمقایسه رقابت و همکارینوشیدن چای برای مغز مفید اصل عدم قطعیت از کوانتوم اتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهاندر ناامیدی بسی امید استمباحث مهم حس و ادراکبخش های تنظیمی ژنومروبات ها قول میدهندویتامین کا در سبزیجاتتو در میانه ی جهان نیستی کتاب زیست شناسی باورسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکشبکه های مصنوعی مغز به درآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین ماهرام مصر از شگفتی های جهخودت را از اندیشه هایت حفمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه آن شکری که می خوریماعتیاد را به دور بیندازاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان نابینایان آیا ممکنمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای تمدن سازی، باید در بروش هایی ساده برای کاهش اواقعیت خلا و وجود و درک متوهم و خیالگل خاردار، زیباستسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاریک ترین بخش شبصبر بسیار بایدآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استجاذبهاز نخستین همانند سازها تای آنکه نامش درمان و یادشخدایی که ساخته ی ذهن بشر منبع هوشیاری کجاست قسمت نگاه از درون مجموعه با نگبه امید روزهای بهترهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدریشه های مشترک حیاتواکسن سرطانتوصیه های غیر دارویی در سگالکانزوماب، دارویی جدیسودمندی موجودات ابزی بر تداخل مرزها و صفات با بینآب زندگی است قسمت هفتمطوفان زیباییفیزیک آگاهینقش پیش زمینه ها و اراده حقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تایا ابزار هوشمندی یا مغز دنیا مکانی بسیار اسرارآممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنادیدنی ها واقعی هستندبی هیچ می ایی و بی هیچ میرهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خاوزن حقیقی معرفت و شناخترادیوی مغز و تنظیم فرکانتکامل و ارتقای نگاه تا عمپلاسمای غالبسیستم تخلیه ی مغز بینشی نترس و آرمان هاآزار دیگری، آزار خود استعلم بدون توقففرایند تکامل و دشواری هانقش زبان در سلطه و قدرت احافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تاگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهدوچرخه سواری ورزشی سبک و منبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری ای شبیه آلزایمر و هوش مصنوعی، اتفاقات و تحدرک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کاریاری خدا نزدیک استزمین زیر خلیج فارس تمدنی تأثیر نیکوتین سیگار بر مپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشساختن آینده، بهترین روش تصویربرداری فضاپیمای آمافتخار انسانعادت کن خوب حرف بزنیقله سقوطنمیتوان بر سیاه سیاه نوشحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آدانش محدود به ابعاد چهارموفقیت هوش مصنوعی در امتبیوگرافیهوش عاطفی در زنان بیشتر ادرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعکلام و زبان، گنجینه ای بسزندگی در جمع مواردی را برتاثیر ویتامین دی بر بیماپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر زودتر اتصالات مغزیتغییر عمودی سر انسان از پالتهاب شریان تمپورالغرور و علمقبل از انفجار بزرگنهایت معرفت و شناخت درک عحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانداروهای ضد بیماری ام اس ومیدان مغناطيسي زمین بشر ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعباید از انسان ترسیدهیپرپاراتیروئیدیسمتمدن زیر آبکوچک شدن مغز از نئاندرتازیست، مرز افق رویداد هستشلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمجنسیت و تفاوت های بیناییانقراض را انتخاب نکنیدحس و ادراک قسمت بیستملوزالمعده(پانکراس)مصنوعنوار عصب و عضلهاستفاده از سلول های بنیاابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دداروی سل سپتما تحت کنترل ژنها هستیم یرمز جهان خاصیت فراکتالبحثی جالب درباره محدودیتهستی ما پس از شروعی چگال تو یک جهان در مغز خودت هسکامپیوتر سایبورگزبان جانسوزتاثیر داروی ضد تشنج سدیم شگفت انگیز بودن کیهانآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی جهان یکپارچهانرژِی برای ایجاد اضطرابخفاش کور و انسان بینا؟مقابله ی منطقی با اعتراضنوعی سکته مغزی ، وحشتناک اصل، روان و نفس استاتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادیندر هم تنیدگی مرزها و بی ممبتکران خودشکوفابخش بزرگی حس و ادراک ما اروبات های ریز در درمان بیویتامین بی 12 در درمان دردتوقف؛ شکستکتاب طبیعت در قالب هندسهسفری به آغاز کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکشبکیه های مصنوعیآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هواولویت بندی ها کجاستخودروهای هیدروژنیمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه انتظارات بر ادراک اعداد بینهایت در دنیای ماختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگودرمان های اسرار آمیز در آمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای خودآگاه بودن تو بایروش جدید تولید برقوالزارتان داروی ضد فشار توهم وجودگل درون گلدانسم زنبور ، کلیدی برای وارتاریکی من و تو و گرد و غباصد قدح، نفتاده بشکستALS نگاهی کامل بر بیماری وآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تایمپلانت مغزیخدایا جز تو که را دارممنبع هوشیاری کجاست قسمت نگاه حقیقی نگاه به درون ابه بالا بر ستارگان نگاه کهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پاررژیم های غذایی و نقش مهم واکسن ضد اعتیادتوصیه هایی در مصرف ماهیگام کوچک ولی تاثیرگذارسی و سه پل اصفهانترقی واقعی یا شعار ترقیآب زندگی است قسمت اولطولانی ترین شبفیزیکدانان ماشینی برای تنقش آتش در رسیدن انسان بهحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز ایا بیماری ام اس (مولتیپدنیای شگفت انگیز کوانتوممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنادانی در قرن بیست و یکم،بی ذهن و بی روحهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنوزوز گوشراز تغییرتکامل و ریشه ی مشترک خلقتپمبرولیزوماب در بیماری چسیستم تعادلی بدنتسلیم شدن از نورون شروع مآسيب میکروواسکولاریا آسعلم در حال توسعهفرایند حذف برخی اجزای مغنقش زبان در سلطه و قدرت احافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردرددوپامین قابل حل در آبمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری ای شبیه ام اس مولتهوش احساسیدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعژن همه چیز نیستزمان چیستتأثیر نگاه انسان بر رفتاپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلساختار فراکتال وجود و ذهتصور ما ازمشکلات و واقعیافراد آغاز حرکت خودشان رعادت کردن به نعمتقلب های سادهنمای موفقیتحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آدانش بی نهایتموفقیت در تفکر استبیان ژن های اسکیزوفرنی دهوش عاطفی در زنان بیشتر ادست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیکلام، در تحولی شگفت آور بزندگی در سیاهچالهتاثیر ویروس کرونا بر مغز پختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتغییرات منطقه بویایی مغزامواجی که به وسیله ی ماشیغربال در زندگیقبرستان ها با بوی شجاعتنهایت در بی نهایتحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمداروی فامپیریدین یا نورلمیدان های مغناطیسی قابل ذره ی معین یا ابری از الکبابا زود بیاهاوکينگ پیش از مرگش رسالتمدنی قدیمی در شمال خلیج کوچکی قلبزاویه نگاه ها یکسان نیستشلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمجنسیت و تفاوت های بیناییانواع سکته های مغزیحس و ادراک قسمت دهملیروپریم داروی ترکیبی ضدنوار عصب و عضلهاستفاده از سلول های بنیاابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباداروی ضد چاقیمانند آب باشرنگ کردن، حقیقت نیستبحثی در مورد نقش ویتامين هشت توصیه برای کاستن از دتو کجای جهانیکاهش مرگ و میر ناشی از ابزبان ریشه هایی شناختی استاثیر درجه حرارت بر مغزشگفت زده و حیران باشآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیجهان کنونی و مغز بزرگتریانسولینخفاش با شیوع همه گیری جدیمقابله با کرونا با علم اسنیکولا تسلااصلاح خطا با رفتن بر مسیراثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکدر هم تنیدگی کوانتومیمتواضع باشبخش بزرگتر کیهان ناشناختروبات کیانویتامین بی هفدهتولید مولکول جدید توسط هکتاب، سفری به تاریخسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکشباهت مغز و کیهانآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟جهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فاولین قدم شناخت نقص های خخورشید مصنوعیمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه به سطح بالایی از هوبقا با سازگارترین فرد اساختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های بدرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطروش صحبت کردن در حال تکامواکنش های ناخودآگاه و تقتوهم وجودگل زندگیسماگلوتید داروی کاهش دهنتاریکی و نورصدای بم با فرکانس پایین، فقر داده ها در هوش مصنوعیآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تایمپلانت مغزی و کنترل دو خرما منبع بسیار خوب آنتی منبع هوشیاری کجاست قسمت نگاه دوبارهبه بالاتر از ماده بیندیشهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیرژیم های غذایی و نقش مهم واکسن علیه سرطانتوضیحی ساده در مورد هوش مگامی در درمان بیماریهای سیلی محکم محیط زیست بر انتروس جریان انرژیآب زندگی است قسمت دومطی یکصد هزار سال اخیر هرچفال نیکونقش انتخاب از طرف محیط، نحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تایا بدون زبان میتوانیم تدنیایی پر از سیاهچاله منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنازوکلسینبی سوادی در قرن 21هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دوروسواس، بیماری استراست دستی و چپ دستیتکامل ابزار هوش ، راه پر پنج اکتشاف شگفت آور در موسیستم دفاعی بدن علیه مغز تست نوار عصب و عضلهآسیب ها ناشی از آلودگی هوعلم راهی برای اندیشیدن افراتر از دیوارهای باورنقش سجده بر عملکرد مغزحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تاگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عدورترین نقطه ی قابل مشاهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری اسپینال ماسکولار هوش احساسیدرگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم ژن همه چیز نیستزمان و مکان، ابعاد کیهان تأثیر شیرینی های حاوی لوپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شساختار شبکه های مغزی ثابتصور از زمان و مکانافراد بی دلیل دوستدار تو عادت بد را ترک کنقلب و عقلنمایش تک نفرهحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز ابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسدانشمندان موفق به بازگردمولکول ضد پیریبیان حقیقتهوشمندی کیهاندست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهکلرال هیدرات برای خوابانزندگی زمینی امروز بیش از تاثیر ژنها بر اختلالات ختاثیر کلام در آیات کلام بپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتغییرات مغز پس از 40 سالگیامیوتروفیک لترال اسکلرومقالاتقدم زدن و حرکت دید را تغینهادینه سازی فرهنگ اختلاحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمداروی لیراگلوتیدمیدان های کوانتومی خلاذرات کوانتومی زیر اتمی قباد و موجهاوکينگ پیش از مرگش رسالتمرکز و مدیتیشنکوچکترین چیز یک معجزه اسزاوسکا درمان گوشرشنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر گیاه خواری بر رشد وآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونجهل مقدسانیس بی کسانحس و ادراک قسمت دوازدهملیس دگرامفتامین یا ویاسنوار عصب و عضله مهم در تشاستفاده از سلول های بنیاابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بداروی ضد چاقیماه رجبرنگین کمانبحثی در مورد نقش کلسیم و و هر کس تقوای خدا پیشه کنتو کز محنت دیگران بی غمیکاهش التهاب ناشی از بیمازبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر درجه حرارت بر عملکشگفتی های نقشه ی ژنتیکیآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟جهان کاملی در اطراف ما پرانسولین هوشمندخلا، حقیقی نیستملاحظه های اخلاقی دربارهنیاز به آموزش مجازی دیجیاصول انجام برخی نرمش ها داثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استدر هم تنیدگی کوانتومی و پمجموعه های پر سلولی بدن مبخش دیگری در وجود انسان هروح و آب حیاتویتامین دی گنجینه ای بزرتولید مثل اولین ربات های کتابخانهسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکشباهت مغز با کیهان مادیآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز اناولین مورد PML به دنبال تکخوش قلبی و مهربانیمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه باغبانی باعث کاهش بقا در ازای بیماریاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تروشهای نو در درمان دیسک بواکنش به حس جدیدتوهم بی خداییگلوله ی ساچمه ایسندرم کووید طولانیتاریکی خواهد ترسیدصرع و درمان های آنفلج نخاعی با الکترودهای آیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدایمپلانت مغزی کمک میکند خسته نباشی بابامنبع هوشیاری کجاست قسمت نگاهی بر قدرت بینایی درابه جای محکوم کردن دیگران هوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atرژیم ضد التهابیواکسنی با تاثیر دوگانه اتیوتیکسن داروی ضد جنونگامی در درمان بیماریهای سینوریپا داروی ترکیبی ضدتری فلوپرازینآب زندگی است قسمت سومطبیعت موجی جهانفاکسیبتنقش اتصالات بین سلولهای حقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تایا تکامل هدفمند استدنیا، هیچ استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنباید صبر کرد آتش را بعد بی شرمیهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی یک پیام منفرد نورون مغزی رجزخوانی هایی که امروز بتکامل تکنولوژیپول و شادیسکوت و نیستیتست آر ان اس دز میاستنی گآسیب روانی شبکه های اجتمعلم ساختن برج های چرخانفرد موفقنقش غذاها و موجودات درياحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تاگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پديدن با چشم بسته در خواب منبع هوشیاری کجاست؟(قسمبیماری اضطراب عمومیهوش بشری تهدید برای بشریدرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هژن هوش و ساختارهای حیاتی زمان و گذر آن سریع استتئوری تکامل امروز در درمپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیسادیسم یا لذت از آزار دادتصادف یا قوانین ناشناختهافزایش قدرت ادراکات و حسعادت دادن مغز بر تفکرقلب یا مغزچند نرمش مفید برای کمردرحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پدانشمندان نورون مصنوعی سمولتیپل اسکلروز در زنان بیداری و خواب کدام بهتر اهوشیاری و وجوددست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدکم کردن کالری روشی سودمنزندگی زودگذرسرگردانیسربازان ما محققا غلبه می تاثیر کپسول نوروهرب بر نپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتغییرات آب و هوایی که به امید نیکو داشته باش تا آنتاثیر ویتامین دی بر بیماقدرت مردمچهار میلیارد سال تکامل بحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمداروی تشنجی دربارداریمیدان بنیادین اطلاعاتذرات کوانتومی زیر اتمی قباد غرور و سر پر از نخوت وهدف یکسان و مسیرهای مختلتمرکز بر هدفکووید نوزده و خطر بیماری زبان فرایند تکاملی برای شناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر گیاه خواری بر رشد وآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیجهان فراکتالانگشت ماشه ایحس و ادراک قسمت سوملا اکراه فی الدیننوار عصب و عضله تعیین محلاستفاده از سلول های بنیاابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنداروی ضد تشنج با قابليت تماپروتیلینرهبر حقیقیبحثی در مورد حقیقت فضا و وفور و فراوانیتو پیچیده ترین تکنولوژی کاهش حافظه هرچند فرایندیزبان شناسی نوین نیازمند تاثیر درجه حرارت بر عملکشگفتی های زنبور عسلآینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلانسان قدیم در شبه جزیره عخلا، خالی نیستملاحظات بیهوشی قبل از جرچیز جدید را بپذیراصول توسعه ی یک ذهن کاملاثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتدر هم تنیدگی کوانتومی و دمجرم، گاهی قربانی استبخشیدن دیگران یعنی آرامشروح در جهانی دیگر استویروس مصنوعیتولید یا دریافت علمکجای مغز مسئول پردازش تجسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکشباهت های ریشه ای چند بیمآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش روجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز اناولین مورد پیوند سر در انخوش خیالی و خوش بینیمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه تکامل مغزهای کنونیبقای حقیقی در دور ماندن ااختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بدرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های روشهای شناسایی قدرت شنواواکسن های شرکت فایزر آمرتوهم تنهاییگلوئونسندرم گیلن باره به دنبال تاریخ همه چیز را ثبت کردهضایعه ی شبکه لومبوساکرالفلج بل، فلجی ترسناک که آنآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل اجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسایمپلانت نخاعی میتواند دخطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست قسمت نگاهی بر توانایی اجزاي ببه خوبی های دیگران فکرکنهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکرژیم غذایی حاوی تخم مرغ ووابستگی یعنی قلادهتیک و اختلال حرکتیگاهی لازم است برای فهم و سیگار عامل افزایش مرگ ومتری فلوپرازینآب، زندگی است(قسمت پنجم)طبیعت بر اساس هماهنگیفاجعه ی جهل مقدسنقش تیروئید در تکامل مغزحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تایجاد احساساتدندان ها را مسواک بزنید تمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنبرو و انرژی مداومبی عدالتی در توزیع واکسن هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم میک پیشنهاد خوب برای آسان رحم مصنوعیتکامل جریان همیشگی خلقتپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینسکوت، پر از صداتشنچ پانایوتوپولوس تشنج آسیب عصب پا به دنبال اعتیعلایم کمبود ویتامین E را فرد یا اندیشهنقش غذاها و موجودات درياحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تاپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا مردم با زندگی میجنگندی متیل فومارات(زادیوا)(منبع هوشیاری در کجاست؟ قبیماری بیش فعالیهوش در طبیعتدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بژن یا نقشه توسعه مغز و نقزمان و صبرتئوری تکامل در پیشگیری و پیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردسازگاری با محیط بین اجزاتضادهای علمیافزایش مرگ و میر سندرم کوعارضه جدید ویروس کرونا سقلب دروازه ی ارتباطچند جهانیحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو دانشمندان یک فرضیه رادیکمواد کوانتومی جدید، ممکنبیست تمرین ساده برای جلوهوشیاری و افسردگیدست بالای دستتلاش های جدید در ALSکمالگرایی دشمن پیشرفتزندگی سلول در بدن، جدای اسردرد میگرنتاثیر کپسول نوروهرب بر تپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستغییرات تکاملی سر انسان امید نجاتصفحه اصلیقدرت و شناخت حقیقتچهار ساعت پس از کشتار خوکحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوابزار بقا از نخستین هماننعناعداروی جدید ALSمیدازولام در درمان تشنج ذرات کوانتومی زیر اتمی قبار مغز بر دو استخوانهدف یکسان، در مسیرهای متتمرکز بر امروزکودک هشت ساله لازم است آدزبان متغیرشناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر گیاه خواری بر رشد وآموزش نوین زبانمعرفت و شناختجهان قابل مشاهده بخش کوچانگشت نگاری مغز نشان میدحس و ادراک قسمت سی و هشتملاموژین داروی ضد اوتیسم؟نوبت کودکاناستفاده از سلول های بنیاابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دداروی ضد تشنج با قابليت تماجرای جهل مقدسروی و منیزیم در تقویت استوقاحت و تمسخر دیگرانتو آرامش و صلحیکاهش دوپامین عامل بیماریزبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر درجه حرارت بر عملکشانس یا نتیجه ی تلاشآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و انسان میوه ی تکاملخلاصه ای از مطالب همایش مممانتین یا آلزیکسا یا ابچیزی منتظر شناخته شدناصول سلامت کمراثرات مفید روزه داریهنر فراموشیدر هر سوراخی سر نکنمحل درک احساسات روحانیبخشش، عقلانی یا غیر عاقلروح رهاییویروس های باستانی، مغز متولید پاک و فراوان انرژیکرونا چه بر سر مغز می آورسلول های بنیادی منابع و اتاثیر رو ح و روان بر جسمشباهت کیهان و مغزآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کوجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسااولین هیبرید بین انسان و خوشبختی چیستمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه جمعیت های بزرگ شکل بلندی در ذهن ما درک بلندیاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی درمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم روشی برای بهبود هوش عاطفواکسن کووید 19 چیزهایی که توهم جداییگمان میکنی جرمی کوچکی در سندرم پیریفورمیستاریخ، اصیل نیست و ساخته ضایعه ی عروقی مخچهفلج خوابآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزایمان به رویاخطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست قسمت نگاهت را بلند کنبه خودت مغرور نشوهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلارژیم غذایی سالم و ضد التهواسطه ها د رمسیر ایجاد مغتیکاگرلور داروی ضد انعقاگاهی مغز بزرگ چالش استسیاهچاله هاترک امروزآتاکسی فریدریشطعمه ی شبکه های ارتباط اجفاصله ها در مکانیک کوانتنقش حفاظتی مولکول جدید دحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تایران بزرگده روش موفقیتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیمار 101 ساله، مبتلا به سهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است یک آلل ژنتیکی که از نئاندرحم مصنوعیتکامل داروینی هنوز در حاپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودسکته مغزیتشنج چیستآسانی موفقیتعلایم کمبود ویتامین E را فرد حساس از نظر عاطفی و بنقش غذاها و موجودات درياحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تاپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالدین اجباریمنبع هوشیاری در کجاست؟(قبیماری تی تی پیهوش عاطفی قسمت 11درگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشناژن ضد آلزایمرزمان واقعیت است یا توهمتئوری جدید، ویران کردن گپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهستم با شعار قانون بدترین تظاهر خوابیده ی مادهافزایش سرعت پیشرفت علوم عدم توقف تکامل در یک انداقلب روباتیکچند جهانیحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پدانشمندان ژنی از مغز انسموجود بی مغزی که می تواندبیش از نیمی از موارد انتقهوشیاری کوانتومیدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرکمردردزندگی، مدیریت انرژیکمردرد ناشی از تنگی کانازندان ذهنیسردرد میگرن در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تغذیه بر ژنها تاثیر داردامید جدید بر آسیب نخاعیسوالات پزشکیقدرت کنترل خودنون و القلمحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو داروی جدید s3 در درمان ام مکان زمان یا حافظه زمانرفلکس وتری با توضیح دکتر بار بزرگ ایستادن بر دو پاهدف از تکامل مغزتمساح حد واسط میان مغز کوکودک ایرانی که هوش او از زبان مشترک ژنتیکی موجوداشناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر گیاهخواری بر رشد و آمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیجهان موازی و حجاب هاانتقال ماده و انرژیحس و ادراک قسمت سی و ششملایو دوم دکتر سید سلمان فنور از عمق تاریکیاستیفن هاوکینگ در مورد هابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستداروی ضد تشنج توپیراماتماجرای عجیب گالیلهرویا و واقعیتوقت نهيب هاي غير علمي گذشتو افق رویداد جهان هستیکاهش سن بیولوژیکی، تنها زبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر درجه حرارت بر عملکشانس یا تلاشآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدجهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش انسان ها می توانند میدان خلاصه ای از درمان های جدیمن کسی در ناکسی دریافتم چیزی خارج از مغزهای ما نیاضطراب و ترساثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهدر والنتاین کتاب بدید هممحل درک احساسات روحانی دبدون پیر فلکروزه داری متناوب، مغز را ویرایش DNA جنین انسان، برتولید اندام با چاپ سه بعدکریستال هاسلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر روده بر مغزشباهت زیاد بین سلول هاي عآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده جهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهااولین تصویر در تاریخ از سخوشبختی دور از رنج های ممنابع انرژی از نفت و گاز چگونه جمعیت های بزرگ شکل بلوغ چیستاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرروشی جدید در درمان قطع نخواکسن کرونا و گشودن پنجرتوهم جدایی و توهم علمگنجینه ای به نام ویتامین سندرم پیریفورمیستازه های اسکیزوفرنی(جنوضایعات در عصب زیر زبانیفلج خواب چیستآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزاین پیوند نه با مغز بلکه خطای ادراک کارمامنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش هوشیاری و اینکه چرا به دنبال رستگاری باشهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و رژیم غذایی ضد التهابیوبینار اساتید نورولوژی دتیروفیبان موثر در سکته ی گاهی جهت را عوض کنسیاهچاله های فضایی منابعترکیب آمار و ژنتیکآتاکسی مخچه ای خودایمنظهور امواج مغزی در مغز مصفاصله ی همیشگی تصویر سازنقش حیاتی تلومر دی ان آ دحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تایرادهای موجود در خلقت بدهن، بزرگترین سرمایهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیمار مرکز تنفس سلولیهوش مصنوعی به کمک هوش طبیدروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانیک جهش ممکن است ذهن انسانرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرتکامل داروینی هنوز در حاپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگسال سیزده ماههتشنج و حرکات شبه تشنجی قاآشنا پنداریعلائم عصبی آلزایمر، با افردا را نمیدانیمنقش غذاها در کاهش دردهای حافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت دین، اجباری نیستمنبع خواب و رویابیماری دویکهوش عاطفی قسمت نهمدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقژنها نقشه ایجاد ابزار هوزمان پلانکتا 20 سال آینده مغز شما به پیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستستم، بی پاسخ نیستتظاهری از ماده است که بیدافسردگی و اضطراب در بیماعدم درکقلب را نشکنچند جهانی و علمحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز ابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر بردانشمندان پاسخ کوانتومی موجودات مقهور ژنها هستندبیشتر کمردردها نیازی به هوشیاری سنتی یا هوشیاری دغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرتلاش های جدید شرکت نورالکمردرد و علل آنزونیسومایدسردرد میگرنی در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاثبت و دستکار ی حافظهامید درمان کرونا با همانپیامهای کاربرانقدرت انسان در نگاه به ابعنوآوری ای شگفت انگیز دانحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث داروی جدید لنفوم و لوکمیمکانیک کوانتومی بی معنی رفتار مانند بردهبار سنین ابزار هوشمندی اهدف از خلقت رسیدن به ابزاتنفس هوازی و میتوکندریکودکان میتوانند ناقل بی زبان چهار حرفی حیات زمینشناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر انتخاب از طرف محیط آن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبجهان ما میتواند به اندازانتروپی و هوشیاریحس و ادراک قسمت سیزدهملبخند بزن شاید صبح فردا زنور دروناستیفن هاوکینگ در تفسیر ابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریمداروی ضد جنون در درمان تیماده ی تاریکبحثی در مورد عملکرد لوب فرویا و کابوسوقتی فهمیدی خطا کردی برگتو انسانی و انسان، شایستکایروپاکتیک چیستزدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکشاهکار قرنآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازانسان یک کتابخانه استخم شدن فضا-زمانمن پر از تلخیمچیزی شبیه نور تو نیستاطلاع رسانی اینترنتیاجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیدر یک فراکتال هر نقطه مرکمحدودیت چقدر موثر استبدون بار گذشتهروزه داری و التهاب زیانبویشن پروتولید سلولهای جنسی از سلکریستال زمان(قسمت اولسلول بنیادی و ای ال استاثیر روزه داری بر سلامت شباهت زیاد بین سلول هاي عآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تجوانان وطنارزش های وارونهاولین دارو برای آتاکسی فخانه ی تاریکمنابع انرژی از نفت و گاز چگونه حافظه را قویتر کنیبلعیدن ستاره توسط سیاهچااختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانروشی جدید در درمان نابینواکسن کرونا از حقیقت تاتتوهم جسمگوهر با نظر دیگران سنگ نمسندرم پای بی قرارتازه های بیماری پارکینسوضرورت زدودن افکارفلج دوطرفه عصب 6 چشمآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتاین اندوه چیستخطای حسمنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش هوشیاری و اینکه چرا به زودی شبکه مغزی به جای هوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانرژیم غذایی ضد دردوجود قبل از ناظر هوشمندتکنولوژی های جدید و حالتگذر زمان کاملا وابسته به سیاهچاله ها، دارای پرتو ترکیب حیوان و انسانآتش منبع انرژیظرف باید پر شود چه با چرک فتون های زیستینقش خرچنگ های نعل اسبی درحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیدو ویژگی انتزاع و قدرت تجمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری لبر و نابینایی آنهوش مصنوعی به شناسایی کادریای خدابسیاری از بیماری های جدییک رژیم غذایی جدید، می تورساناها و ابر رساناها و عتکامل داروینی هنوز در حاپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانسانسور از روی قصد بسیاری تشنج عدم توازن بین نورون آشنا پنداریعلت خواب آلودگی بعد از خوفرزندان زمان خودنقشه مغزی هر فرد منحصر بهحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا وادیوار همه اش توهم بودمنتظر نمان چیزی نور را بهبیماری دیستروفی میوتونیهوش عاطفی قسمت هفتمدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وژنها ، مغز و ارادهزمان به چه دلیل ایجاد میشتا بحر یفعل ما یشاپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاستون فقرات انسان دو پا جلتعویض دارو در تشنجافسردگی و ساختار مغزعدالت برای من یا برای همهقوی تر باشچند روش ساده برای موفقیتحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز ابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ دانشمندان اولین سلول مصنمورد نادر همپوشانی دو بیبا هوش مصنوعی خودکار روبهوش، ژنتیکی است یا محیطیذهن ما از در هم شکستن منبهیچ نقطه ای مرکزی تر از اذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع کمردرد با پوشیدن کفش منازونا به وسیله ویروس ابله سردرد و علتهای آنتاثیر کتامین در درمان پاپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهثبت امواج الکتریکی در عصامیدوار باش حتی اگر همه چسایتهای دیگرقدرت ذهننوار مغز مشاهده ی غیر مستحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیداروی جدید میاستنی گراویمکانیزمهای دفاعی در برابرفتار وابسته به شکلبارداری بدون رحمهر چیز با هر چیز دیگر در تتنفس هوازی و میتوکندریکودکان خود را مشابه خود تزبان نیاز تکاملی استشناسایی سلول های ایمنی اآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهجهان مادی، تجلی فضا در ذهانتظار گذر تندباد؟حس و ادراک قسمت ششملحظات خوش با کودکاننوروفیبروماتوزاستخوان های کشف شده، ممکابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستدارویی خلط آورماده ی خالیبحثی درباره هوش و تفاوتهرویا و خبر از آیندهوقتی پر از گل شدی خودت را تو با همه چیز در پیوندیکار امروز را به فردا نیندسفر فقط مادی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکشاهکار شش گوشآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد انسان باشخونریزی مغز در سندرم کوومن بی من، بهتر یاد میگیرمنکاتی در مورد تشنجاطلاعات حسی ما از جهان، چاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش ددر کمتر از چند ماه سوش جدمحدودیت های حافظه و حافظبدون زمان، ماده ای وجود نروزه داری و بیمار ی ام اس واقعیت فیزیکی، تابعی از تولترودینکریستال زمان(قسمت دوم)سلول بنیادین از مخاط بینتاثیر روغن رزماری استنشاشجاعت و ترسآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غاولین دروغخانواده پایدارمنابع انرژی از نفت و گاز نگاه من، نگاه تو و یا حقیبنی عباس، ننگی بر تاریخاختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوروشی جدید در درمان سکته مواکسن کرونا ساخته شده توتوهمات و شناخت حقیقتگویید نوزده و ایمنی ساکتسندرم پس از ضربه به سرتازه های درمان ام اسضرب المثل یونانیفن آوری های جدید علیه شناآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میاین ایده که ذرات سیاهچالخطر آلودگی هوامنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش هوشیاری و اینکه چرا به زیر پای خود نگاه نکن بهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد راه فراری نیستتکنولوژی و پیشرفتگذشته را دفن کنسیاهچاله و تکینگی ابتدایترازودونآثار باستانی تمدن های قدعقل مجادله گرفروتنی معرفتینقش داروهاي مختلف معروف حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تاکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیدو بیماری روانی خود بزرگ منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری میاستنی گراویسهوش مصنوعی تعاملیدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدییکی از علل محدودیت مغز امرستگاری محدود به یک راه نتکامل داروینی هنوز در حاپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانسانسور بر بسیاری از حقایتشویق خواندن به کودکانآشناپنداری چیستعماد الدین نسیمی قربانی فرضیه ای جدید توضیح میدهنقشه های مغزی جدید با جزیحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خودیوار، از ابتدا توهم بودمنتظر زمان ایده آل نشوبیماری سلیاکهوش عاطفی قسمت یازدهدرب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تژنهای مشترک بین انسان و وزمان شگفت انگیزتاول کف پا و حقیقتپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، ستارگانی قبل از آغاز کیهتعامل انسان و هوش مصنوعیاقلیت خلاقعسل طبیعی موثر در کنترل بقیچی ژنتیکیچندین ماده غذایی که ماننحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز ابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهاندانشمندان تغییر میدان مغموسیقی نوبا هر چیزی که نفس می کشد مبا آتش، بازی نکن و بعد از هیچ چیز همیشگی نیستذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخاکنفرانس تشنج هتل کوثر اصزیان غذاهای پرچربسردرد به دلیل مصرف زیاد متاثیر گیاه خواری بر رشد وپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهجلو رفتن یا عقبگردامیدواریقدرت عشقنوار مغز با توضیح دکتر فاحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استداروی جدید آلزایمرما انسانها چه اندازه نزدرفتار اجتماعی انسان، حاصبازگشایی مجدد مطب دکتر سهر جا که جات میشه، جات نیتنفس بدون اکسیژنکودکان را برای راه آماده زبان و کلمه حتی برای کسانشواهدی از نوع جدیدی از حاآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استجهان مرئی و نامرئیاندوه در دنیا استحس و ادراک قسمت شصت و هشتلرزش ناشی از اسیب به عصبنورون هاي مصنوعی می تواناستروژن مانند سپر زنان دابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتدارویی ضد بیش فعالی سیستماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهرویا بخشی حقیقی از زندگی وقتی تو از یاد گرفتن باز تو با باورهایت کنترل میشکار با یگانگی و یکپارچگیسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکشاید گوشی و چشمی، آماده شآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارانسان جدید از چه زمانی پاخواندن ، یکی از شستشو دهنمننژیتچگونه مولکول های دی ان ایاطلاعاتی عمومی در مورد ماحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است ددر آرزوهایت مداومت داشتهمحدودیت درک انسانبرنامه و ساختار پیچیده مروزه داری سلول های بنیادواقعیت چند سویهتومورها و التهاب مغزی عاکریستال زمان(قسمت سوم)سلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر رژیم گیاه خواری بر شرکت نورالینک ویدیویی ازآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولاولین سلول مصنوعیخار و گلمنابع انرژی از نفت و گاز نگاه مادی غیر علمی استبه قفس های سیاهت ننازاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنريتوکسيمب در درمان ام اسواکسن آلزایمرتوکل بر خداگوش دادن بهتر از حرف زدنسندرم جدایی مغزتبدیل پلاستیک به کربن و سضربه مغزی در تصادف رانندفناوری هوش مصنوعی نحوه خآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل مجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده این ابتدای تناقض هاستخطرات هوش مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش هوشیاری و اینکه چرا به سیاهی عادت نکنیمهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير راه نجاتتکنولوژی جدید که سلول هاگریه ی ابر، رمز طراوت باغسیاهچاله ی منفرد یا سیاهترازودونآرامش و دانشعقل سالمفروتنی و غرورنقش درختان در تکاملحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تاکوییفلکسنتایج نادانی و جهلدو بار در هفته ماهی مصرف منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری های میتوکندریهوش مصنوعی در کامپیوترهادرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمیافته های نوین علوم پرده رشته نوروایمونولوژی و نقتکامل زبانپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایساهچاله ها تبخیر نمیشودتشخیص ژنتیکی آتروفی های آشتی بهتر استعوامل موثر در پیدایش زبافساد اقتصادی سیتماتیک درنقشه با واقعیت متفاوت اسحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استدید تو همیشه محدود به مقدمنحنی که ارتباط بین معرفبیماری ضعف عضلات نزدیک بهوش عاطفی قسمت پنجمدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوژنهای هوش ، کدامندزمزمه ات مانده در گوشمتابوهای ذهنیپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تسخن نیکو مانند درخت نیکوتعامل انسان با هوش مصنوعاقیانوس نادانیعشق درونی به یگانگی خلقتقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصچندجهانیحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز ابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سدانشمندان روش هاي جدیدی موسیقی هنر مایع استبا تعمق در اسرار ابدیت و هیچ چیز، چقدر حقیقی استذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معکنگره بین المللی سردرد دزیباترین چیز در پیر شدنسردرد تنشنتاثیر گیاه خواری بر رشد وپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودجلوتر را دیدنامیدواری و مغزقضاوت ممنوعنوار مغز ترجمه رخدادهای حس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزداروی جدید ای ال اسما انسانها چه اندازه نزدرقیبی قدرتمند در برابر مبازگشت از آثار به سوی خداهر حرکت خمیده می شود و هر تنها مانع در زندگی موارد کوری گذرای ناشی از موبایزبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر احتمالی عصاره تغلیشواهدی از دنیسوان(شبه نئآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمجهان مشارکتیاندوه دردی را دوا نمیکندحس و ادراک قسمت شصت و دولرزش عضله یا فاسیکولاسیونورون های ردیاب حافظهاسرار آفرینش در موجابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانداستانها و مفاهیمی اشتباماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهرویا تخیل یا واقعیتوقتی ریشه ها عمیقند از چیتو باید نیکان را به دست بکارهای کوچک، بی ارزش نیسسفر به مریخ در 39 روزتاثیر درجه حرارت بر عملکشاید درست نباشدآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیانسان خطرناکترین موجودخواب زمستانی سلول های سرمنابع انرژي پاک سرچشمه حچگونه میتوان با قانون جناطلاعاتی عمومی در مورد ماحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتدر آسمان هدیه های نادیدنمخچه فراتر از حفظ تعادلبرنامه ی مسلط ژنها در اختروزهای بد باقی نمیماندواقعیت چیستتومورهای نخاعیکشف مکانیسم عصبی خوانش پسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر رژیم گیاه خواری بر شربت ضد خلطآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دوماوکرلیزوماب داروی جدید شخارق العاده و استثنایی بمنابع انرژی از نفت و گاز نگاه محدود و تک جانبه، مشبه مغز خزندگان خودت اجازادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مریه زغالیواکسن ایرانی کرونا تولیدتوپیراماتگوشه بیماری اتوزومال رسسسندرم دزدی ساب کلاوینتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ضررهای مصرف شکر و قند بر فواید روزه داری متناوبآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناساجستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسااینکه به خاطرخودت زندگی دفاع از پیامبرمنبع هوشیاری کجاست قسمت چالش کمبود اندام برای پیبه سخن توجه کن نه گویندههوش مصنوعی از عروسک بازی درمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون وراپامیل در بارداریراه های جدید برای قضاوت رتکنولوژی جدید که سلول هاگربه شرودینگر و تاثیر مشسیاهچاله ی تولید کنندهتراشه مغز بدون واسطه ی دآرامش و سکونعقلانیت بدون تغییرفرگشت و تکامل تصادفی محض نقش ذهن و شناخت در حوادث حل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تاکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییدو برابر شدن خطر مرگ و میمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبیماری های مغز و اعصاب و هوش مصنوعی در تفکر خلاق ادرک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نییاد گرفتن مداومرشد مغز فرایندی پیچیده اتکامل زبانپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن سایه ی هوشیاریتشخیص آلزایمر سالها قبل آغاز فرایند دانستنعوامل ایجاد لغت انسانی و فشار و قدرتنقص های سیستمی ایمنیحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغدیدن خدا در همه چیزمنشأ اطلاعات و آموخته ها بیماریهای تحلیل عضلانی اهوش عاطفی قسمت اولدرختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیژنهای حاکم بر انسان و انسزنان باهوش ترتاثیر فکر بر سلامتپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلسخن و سکوتتعداد کلی ذهن ها در جهان الکترومغناطیس شنوایی و هعشق، شلوغ کردن نیستقانون مندی نقشه ژنتیکی منه ناامیدی بلکه ارتقاحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا ابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان دانشمندان روشی برای تبدیمیهمانهای ناخوانده عامل