دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چگونه انتظارات بر ادراک ما تاثیر میکند

چگونه انتظارات بر ادراک تاثیر می گذارد؟

نوروسافاری- دانشمندان علوم اعصاب الگویی از فعالیت مغزی پیدا کرده اند که باورهای ما را کدگذاری می کند و بر چگونگی تفسیر ما از جهان اطرافمان اثرگذار است.

دانشمندان علوم اعصاب الگوهای مشخصی از فعالیت عصبی را شناسایی کرده اند که باورهای قبلی را رمزگذاری میکند و به مغز کمک میکند، پیام های غیر قطعی از جهان خارج را درک کنند. برای اولین بار، آنها نشان دادند که باورهای قبلی، اثر خود را بر رفتار با منحرف کردن بازنمایی رویدادهای حسی در مغز، اعمال می کنند.

به گزارش نوروسافاری از دانشگاه ام ای تی، برای دهه ها تحقیقات نشان داده اند که ادراک ما از جهان تحت تأثیر انتظارات ما است. این انتظارات، “باورهای پیشین” نامیده میشود و به ما کمک می کند، آنچه را- که در حال حاضر در حال ادراک آن هستیم- بفهمیم. به عنوان مثال، ملاحظه کنید که چگونه سایه ای که بر روی یک تصویر اشعه ایکس بیمار افتاده، و به راحتی یک کارآموز کم تجربه از آن عبور می کند، توسط یک پزشک متخصص مورد توجه قرار میگیرد. تجارب قبلی پزشک به او کمک می کند بیشترین تفسیر احتمالی را از یک سیگنال ضعیف، انجام دهد.

تصمیم مناسب در شرایط غیر قطعی

فرآیند ترکیب دانش قبلی با شواهد غیرقطعی، به عنوان یکپارچگی بیزین شناخته شده است و اعتقاد دارند به طور گسترده ای بر ادراک، افکار و اقدامات ما تاثیر می گذارد. در حال حاضر، دانشمندان علوم اعصاب MIT سیگنال های مغزی متمایزی را کشف کرده اند که این باورهای قبلی را رمزگذاری می کنند. آنها همچنین دریافتند که چگونه مغز از این سیگنال ها در مواجهه با شرایطی- که نسبت به آن اطمینان کافی ندارند- برای تصمیم گیری های مناسب استفاده می کند.
استفاده از اطلاعات قبلی در پردازش اطلاعات جدید، امری کاملا منطقی است. آنچه آموختهایم، بستری برای آن چیزی است که در آینده خواهیم دید. شناخت و معرفت ما، افق دید و نگاه ما را تغییر میدهد و این، کاملا طبیعی است. و شاید بتوان گفت نگاه امروز ما حجاب و پرده ای بر شناخت های ممکنی است که قابل به دست آوردن است. تجربیات بر این اساس، بسیار مهم هستند و گاهی مهمتر از خود تجربیات، هنر فرد در به دور انداختن بسیاری از تجربیات قدیمی است.

حافظه انسان کوتاه مدت است و همین کوتاه مدت بودن حافظه، سبب میشود تجربیات خیلی زود محو و نابود شود. به همین ترتیب تاثیر تجربه های قدیم هم بر شناخت های آینده، اندک است و خیلی زود از میان میرود.

اگر تجربیات ما

در گذشته سودمند بوده باشد، از دست دادن آنها میتواند نقصی را در شناخت آینده ایجادکند ولی تجربیات بی ارزش، وقتی از میان برود مغز را برای جا دادن اطلاعات سودمند تر مهیا میکند.

در هر صورت تجربیات، گرایش های مغزی ما را جهت دهی میکند و این جهت دهی چه مثبت و چه منفی، ما را از بسیاری شناخت های نو و ابعاد پنهان کیهان محروم میسازد.

(شناخت، حجاب است.

معرفت، در عالم جسمانی بر اساس درک مادی انسان بر پاست.

معرفت، بر اساس مشخص شدن ظاهری موجودات مادی است و چون مشخص شدن موجود، یکی از تصاویری است که موج کوانتومی حمل می کند و درک انسان امکان ندارد جز فقط یک تصویر واحد را درک کند، اگر این تصویر، ظاهر شود بر دیگر تصاویر یا حوادث موجود در این موج کوانتومی، پرده میکشد.

صورت ظاهری، در حقیقت حجابی در برابر معرفت بقیه حوادثی است که آن موج، حمل میکند.

در اینجا معرفت در مورد انسان، حجاب است.

چگونه حجاب است؟

در موج کوانتومی همه حوادث ممکنی وجود دارد- که انسان میتواند مشخص کند- ولی در واقعيت نمي تواند، زیرا درک او جز یک صورت واحد را از میان این حوادث، نمي تواند بفهمد و این صورت، ظاهر می شود و دیگر تصاویر ممکن را مخفی می کند و بر آن پرده می کشد.

و صورت یا حادثه در مورد انسان، حجابی در برابر معرفت کامل است و بر اساس برهان، حادثه جز با تشخیص دادن، نمایان نمي شود.

تشخیص و مشخص کردن، حجاب است و معرفت، بر مشخص کردن متمرکز است.

نتیجه آنکه معرفت، حجاب است.

دکتر صادق محمدی

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1239479716217146&id=100004653881780)

مهرداد جزایری، استاد علوم زیستی رابرت ای. سوانسون، عضو هیئت علمی موسسۀ تحقیقات مغز مک گاورن و نویسنده ارشد این مطالعه می گوید:

سوالی که ما می خواستیم پاسخ دهیم این است که چگونه این باورها، فعالیتهای مغزی را تحت تأثیر قرار میدهند و موجب سو گیری در ادراک ما میشوند.

محققان، حیواناتی را برای انجام یک آزمون دارای زمان بندی، آموزش دادند به گونه ای که این حیوانات آموزش دیده مجبور بودند فواصل زمانی متفاوتی را دوباره تولید کنند. انجام این کار چالش برانگیز است زیرا ادراک ما از زمان ناقص است و می تواند خیلی سریع یا خیلی کندتر از مقدار واقعی شود.

با این حال، هنگامی که فواصل زمانی به طور مداوم در محدوده ثابتی قرار می گیرند، بهترین

استراتژی، دادن پاسخ های سوگیرانه نزدیک به محدوده میانی دامنه زمانها میباشد. این درست همان کاری است که حیوانات انجام دادند.

علاوه بر این، ثبت عملکرد نورون ها در قشر پیشانی، یک مکانیسم ساده برای یکپارچگی بیزین را نشان داد: تجربه قبلی، بازنمایی زمان را در مغز، مورد سوگیری قرار میدهد، به گونه ای که الگوهای فعالیت عصبی مرتبط با فواصل مختلف زمانی را به سمت الگوی ایجاد شده در محدوده زمانی مورد انتظار، منحرف میکند.

هانسام سون، پژوهشگر پسادکترا وDevika Narai و یک دانشجوی کارشناسی ارشد نیکولاس میراههه، نویسندگان اصلی این مطالعه هستند که در شماره ۱۵ ژوئیه نورون به چاپ رسیده است.

آماده، به صف، شروع

متخصصین آمار برای قرن ها می دانستند که یکپارچه سازی بیزین راهبردی بهینه برای اداره اطلاعات غیرقطعی است. هنگامی که ما در مورد چیزی مطمئن نیستیم، به طور خودکار به تجربیات گذشته مان برای بهینه سازی رفتار، تکیه می کنیم.

جزایری می گوید:

اگر شما به طور کامل نمی توانید بگویید چیزی چیست، با تجربیات گذشته تان انتظار دارید که چیز خاصی باشد، پس، از اطلاعات قبلی برای هدایت داوری خود استفاده خواهید کرد. ما این کار را همیشه انجام می دهیم.

در مطالعه جدید، جزایری و تیم او می خواستند بدانند چگونه مغز، باورهای پیشین را رمزگذاری می کند و این باورها را در کنترل رفتار استفاده می کند. به همین منظور، محققان، حیوانات را برای بازتولید فواصل زمانی، با استفاده از یک تکلیف به نام ready-set-go (آماده، به صف، شروع ) آموزش دادند. در این تکلیف، حیوانات زمان بین دو فلش نوری (“آماده” و “به صف”) را اندازه می گیرند و سپس سیگنال “رفتن” را بوسیله ایجاد یک پاسخ تاخیری پس از همان مقدار زمان سپری شده(فاصله بین دو فلش)بوجود می آوردند.

آنها حیوانات را برای انجام این کار در دو بستر آموزش دادند.

در سناریوی کوتاه، فواصل بین ۴۸۰ تا ۸۰۰ میلی ثانیه و در بستر «طولانی» فاصله زمانها بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی ثانیه بودند. در ابتدای کار، به حیوانات اطلاعاتی در مورد بستر کاری(از طریق یک نشانه بصری)داده می شد. بنابراین آنها می دانستند که باید فواصل زمانی را در محدوده کوتاه تر یا طولانی تر انتظار داشته باشند.

جزایری قبلا نشان داده بود انسان هایی که این آزمون را انجام داده بودند، تمایل به سوگیری پاسخ های خود نسبت به محدوده میانی زمانها داشتند. در این بررسی آنها متوجه شدند که حیوانات هم به همان صورت هستند.

به ع

نوان مثال، اگر حیوانات بر این باور بودند که فاصله زمانی، از نوع کوتاه است و فاصله ی ۸۰۰ میلی ثانیه داده می شد، فاصله ای که تولید می کردند کمتر از ۸۰۰ میلی ثانیه بود. برعکس، اگر آنها اعتقاد داشتند که فاصله زمانی طولانی تر می باشد و همان فاصله زمانی ۸۰۰ میلی ثانیه داده می شد، فاصله زمانی کمی بیشتر از ۸۰۰ میلی ثانیه را بازتولید میکردند.

جزایری می گوید:

آزمایش های مختلفی که تقریبا در هر مورد ممکن یکسان بودند، به جز باور قبلی حیوان که منجر به رفتارهای متفاوتی میشد. این شواهد تجربی حاکی از این است که حیوان بر دانسته های قبلی خود، متکی است.

از زمانی- که برای محققان ثابت شد حیوانات بر باورهای پیشین خود متکی هستند- به دنبال پیدا کردن چگونگی رمزگذاریباورهای قبلیبرای هدایت رفتار میباشند. آنها فعالیت های حدود ۱۴۰۰ نورون در ناحیه قشر پیشانی را ثبت کرده اند، که قبلا نشان داده شد در زمان بندی، درگیر میباشد.

در طول دوره “ready-set”, پروفایل فعالیتی هر نورون به روشی- که منحصر به خود آن نورون است- شکل می گیرد و حدود ۶۰ درصد از نورون ها بسته به نوع بستر زمانی (کوتاه یا بلند) الگوی فعالیت متفاوتی داشتند. برای اداراک این قضیه محققان نحوه شکل گیری فعالیت عصبی در سراسر جمعیت نورونی را در طول زمان مورد تحلیل قرار دادند، و به این نتیجه رسیدند که دانسته های پیشین، بوسیله تغییر بازنمایی عصبی زمان به سمت محدوده میانی مورد انتظار,در پاسخ های رفتاری،سوگیری ایجاد میکنند.

دانش جاسازی شده

محققان بر این باورند که تجربیات گذشته، قدرت اتصالات بین نورون ها را تغییر می دهد. قدرت این اتصالات- که همچنین به عنوان سیناپس شناخته می شود- تعیین می کند چگونه نورون ها بر یکدیگر اثر کنند و الگوهای فعالیتی را که شبکه ای از نورون های متصل می توانند تولید کنند- را محدود می کند. این یافته- که نشان داد تجارب گذشته الگوهای فعالیت عصبی را منحرف میکنند- پنجره ای را به سوی چگونگی تغییر اتصالات سیناپسی باتجربه کردن باز می کند. جزایری می گوید:

به نظر می رسد که مغز تجارب قبلی را در اتصالات سیناپسی جاسازی می کند تا الگوهای فعالیت مغزی به صورت مناسبی سوگیری شود.

به عنوان یک تست مستقل از این ایده ها، محققان یک مدل کامپیوتری را که شامل یک شبکه از نورون هایی بود- که می توانند همان تکلیف ready-set-go را انج

ام دهند- ایجاد کردند. با استفاده از تکنیک هایی- که از یادگیری ماشین به دست آمده- آنها توانستند ارتباطات سیناپسی را تغییر دهند و یک مدلی ایجاد کنند که مانند حیوانات رفتار میکند.

این مدل ها بسیار ارزشمند هستند زیرا زمینه را برای تجزیه و تحلیل دقیق مکانیسم های زیربنایی روشی- که به عنوان “مهندسی معکوس” شناخته می شود- فراهم می کند. به طور قابل توجهی، مدل مهندسی معکوس نشان داد که مغز میمون ها این تکلیف را به همان روش حل کرد. این مدل نیز بازنمایی زمان را با توجه به تجربه قبلی، منحرف می کرد.

محققان برای تشریح بیشتر مکانیسم های زیربنایی از مدل رایانه ای استفاده کردند تا از آزمایش های پریشیدگی استفاده کنند که در حال حاضر غیرممکن است بتوان در مغز انجام داد. با استفاده از این رویکرد، آنها توانستند نشان دهند عدم انحراف بازنمایی عصبی، موجب برطرف شدن سوگیری های رفتاری می شود. این یافته مهم به نقش حیاتی انحراف در یکپارچگی بیزین دانش قبلی، اشاره دارد.

محققان اکنون قصد دارند مطالعه کنندزمانی که حیوان در حال یادگیری انجام یک تکلیف زمانی است،چگونه مغز اتصالات سیناپسی را- که باورهای قبلی آن را رمزگذاری می کنند- برقرار کرده و با دقت و به آهستگی تنظیم میکند.

این تحقیق توسط مرکز مهندسی عصبی Sensorimotor، سازمان علمی هلندی، Grieit Reintegration موری Sklodowska کوری، موسسه ملی بهداشت، بنیاد اسلون، بنیاد کلینگنشتاین، بنیاد سیمونز، بنیاد مک لینیت و موسسه مک گاورن تأمین شد.

ترجمه: الهام مه آبادی پور دکنر میر شهرام صفری وبسایت نوروسافاری

http://news.mit.edu/2019/how-expectation-influences-perception-0715

https://www.cell.com/neuron/fulltext/S0896-6273(19)30562-8?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0896627319305628%3Fshowall%3Dtrue

https://is.gd/aDKSPk

3:
تاثیر اطلاعات و خاطرات قبلی بر یادگیری آینده، چالشی بزرگ بر یادگیری است و واقعا مانند پرده یا حجابی است که آسان را از یادگرفتن و معرفت بیشتر، محروم میکند.

اطلاعات و خاطرات گذشته همیشه مثبت نیست و آکنده از افکار منفی و یاد مشکلات و پریشانی ها است . به خصوص وقتی بدانیم افکار منفی قابلیت بیشتری برای ماندن در ذهن دارد.

مشکلات و گرفتاری ها و چالش ها در زندگی دنیایی ما تمامی ندارد ولی هنر فراموش کردن آنها و نگاه و امید به آینده ای زیباتر، هنری است که زندگی را زیباتر میکند و شاید پس از روزهای تلخ، لبخندی اندک را بر چهره بنشاند.

((با خدا باش و همیشه خدا را یاد کن

و در فضای رحمت خدا، فضای وسيع آزادی حقیقی حرکت کن و صندوق را بشکن

و هرگاه افکارت و مشکلاتت و قضایايي- که در دنیا با آنها مواجهي- تو را دعوت کرد تا وارد صندوق حبس انفرادی افکارت شوی، با یاد خدا با این حوادث مواجه شو و بار دیگر وارد صندق نشو ..

سيد Ahmed Alhasan احمد الحسن)

@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
هوش مصنوعی در خدمت خلق وحاطلاعاتی عمومی در مورد میاد بگیر فراموش کنیدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختروزهای بد باقی نمیماندفیروز نادریپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست قسمت شربت ضد خلطنقص در تشخیص هیجانات عامایرادهای موجود در خلقت بچرا حیوانات سخن نمی گوینجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومخارق العاده و استثنایی بهوش عاطفی قسمت دهمبه مغز خزندگان خودت اجازکفش و کتابدرمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مریه زغالیفراموشی همیشه هم بد نیستپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گتوپیراماتآشنا پنداریسندرم دزدی ساب کلاوینتبدیل تراکت صوتی مصنوعی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضررهای مصرف شکر و قند بر نه به اعدامابتدا سخت ترین استنشانه های پروردگار در جهجستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسادفاع از پیامبرهیچ وقت خودت را محدود به به سخن توجه کن نه گویندهکنگره بین المللی سردرد ددرمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون راه های جدید برای قضاوت رفضای قلب منبع نبوغ استپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجتکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیماسیاهچاله ی تولید کنندهتراشه مغز بدون واسطه ی دمهمان ناخواندهعقلانیت بدون تغییرنوار مغز در فراموشی هاابزار بقا از نخستین همانهمه چیز کهنه میشودحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهرچیز با یک تاب تبدیل به بیماری های مغز و اعصاب و کی غایب شدی تا نیازمند دلدرک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیرشد مغز فرایندی پیچیده اقانون جنگلآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیتکامل زبانامید جدید بر آسیب نخاعیسایه ی هوشیاریتشخیص آلزایمر سالها قبل میگرن و پروتئین مرتبط با عوامل ایجاد لغت انسانی و نوروپلاستیسیتی چیستابزار بقای موجود زنده از همجوشی هسته ای، انرژِی بحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تدیدن خدا در همه چیزویتنام نوعی کرونا ویروس بیماریهای تحلیل عضلانی اکارهایی بیش از طراحی و گپدرختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزنان باهوش ترقطره قطرهآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استتاثیر فکر بر سلامتانتقال ماده و انرژیسخن و سکوتتعداد کلی ذهن ها در جهان ما از اینجا نخواهیم رفتعشق، شلوغ کردن نیستچگونه مغز ما، موسیقی را پابزارهای بقا از نخستین ههوش فوق العاده، هر فرد اسحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا دانشمندان روشی برای تبدیواقعیت چیستبا تعمق در اسرار ابدیت و کشف مکانیسمی پیچیده در بذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معزیباترین چیز در پیر شدنلزوم سازگاری قانون مجازاآیا برای تولید مثل همیشه سردرد تنشنمغزهای کوچک بی احساستاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان جلوتر را دیدنماست مالینگاه کلی نگراثرات مضر ماری جواناهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختداروی جدید ای ال اسواکسن اسپایکوژنرقیبی قدرتمند در برابر مبازگشت از آثار به سوی خداگوشت خواری یا گیاه خواریتنها مانع در زندگی موارد زبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر احتمالی عصاره تغلیمنابع انرژی از نفت و گاز شواهدی از دنیسوان(شبه نئنقش هورمون های تیروئید داولین تصویر در تاریخ از سجهان مشارکتیمخچه ابزاري که وظیفه آن فچالش دیدگاه های سنتی در بحس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار آفرینش در موجورزش هوازی مرتب خیلی به قداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهرویا تخیل یا واقعیتگزیده ای از وبینار یا کنفتو باید نیکان را به دست بسفر به مریخ در 39 روزتاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع جدید انرژیشاید درست نباشدنقش روی و منیزیم در سلامتاین پیوند نه با مغز بلکه نخاع ما تا پایین ستون فقرجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیخواب زمستانی سلول های سرخواب سالم عامل سلامتیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نیادگیری مهارت های جدید ددر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱روزهای سختفیزیک مولکولها و ذرات در پیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست قسمت شش مرحله تکامل چشمنقطه ی رسیدن به قلهایستادن در برابر آزادی بچرا حجم مغز گونه انسان درجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومخبر مهم تلسکوپ هابلهوش عاطفی قسمت دومبه نقاش بنگرکل اقیانوس در یک ذرهدرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دریواستیگمینفراموشی و مسیر روحانیپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریسندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل سلولهای محافط به سمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمضررهای شکر بر سلامت مغزنه به اعدامابتدایی که در ذهن دانشمننشانه های بیداری روحیحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار دفاع در برابر تغییر ساختهیچ کاری نکردن به معنی چیبهبود حافظه پس از رخدادهکنترل همجوشی هسته ای با هدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمراه های جدید برای قضاوت رقفس ذهنپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتکینگیافسردگی و ساختار مغزسیاره ی ابلهانتراشه ها روی مغزمهندسی ژنتیک در حال تلاش عقیده ی بی عملنوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقا از نخستین همانهمه چیز در زمان مناسبحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهز ذره، یک دنیاستبیماری وسواسکیهان خود را طراحی میکنددرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمرشد مغز علت تمایل انسان بقانون جنگلآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر تکامل زبان انسان از پیشیامید درمان کرونا با همانسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ایدزمیگرن و خوابعواملی که برای ظهور لغت انوروز مبارکابزار بقای موجود زنده از همراه سختی، اسانی هستحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تدیدگاه نارسای دوگانه ی مویتامین E برای فعالیت صحبیماری، رساله ای برای سلکاربرد روباتهای ريزنانودرد و درستفاوتهای جنسیتی راهی برازنجیرها را ما باید پاره کلمس کوانتومیآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتروپی و هوشیاریسخن پاک و ثابتتعذیه ی ذهنما اشیا را آنطور که هستندعصب حقوق نورولووچگونه مغز پیش انسان یا همابزارهای بقا ازنخستین همهوش مصنوعی می تواند بر اححس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، قفل ذهن را باز میکنواقعیت های متفاوتبا خودت نجنگکشف ارتباط جدیدی از ارتبذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسزیباترین چیز در افزایش سلزوم سازگاری قانون مجازاآیا بزرگ شدن مغز فقط در دسردرد سکه ایمغز، فقط گیرندهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استجمجمه انسان های اولیهماست مالی با هوش انسانینگاه انسان محدود به ادرااجزای پر سلولی بدن انسان هوش مصنوعی از عروسک بازی اسکار، لگوی هوشمندداروی جدید برای میاستنی واکسن اسپایکوژن ضد کرونارموزی از نخستین تمدن بشربازگشت به ریشه های تکاملگیلگمش باستانی کیستتنها در برابر جهانزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر ترکیبات استاتین (سمنابع انرژی از نفت و گاز شیشه ی بازالتی و سیلیکوننقش هورمون زنانه استروژناولین دارو برای آتاکسی فجهان معنامخچه تاثیر گذار بر حافظهچاالش ها در تعیین منبع هوحس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار بازسازی اندام هاورزش هوازی ، بهترین تمریدخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهرویا حقی از طرف خداگزارش یک مورد جالب لخته وتو برای خزیدن خلق نشده ایسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر درجه حرارت بر عملکمناطق خاص زبان در مغزشایسته نیست در جیب خود قرنقش روزه داری در سالم و جاین اندوه چیستنخستین تمدن بشریجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیخواب سالم عامل سلامتی و یهوش مصنوعی درمانگر کامپیاعتماد به خودیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتروش مقابله مغز با محدودیفیزیک هوشیاریپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر رژیم گیاهخواری بر منبع هوشیاری کجاست قسمت53ششمین کنگره بین المللی سنقطه ای بود و دگر هیچ نبواکنون را با همه ی نقص هایچرا خشونت و تعصبجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسخدا موجود استهوش عاطفی قسمت سومبه نقاش بنگرکلمات بلند نه صدای بلنددرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهریاضیات یک حس جدید استفراموشی آرمانپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاتوازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمضعیف و قوینه بدبخت بلکه نادانابتذال با شعار دیننظام مثبت زندگیحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز دقیق ترین تصاویر از مغز اهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبهداشت خوابکنترل جاذبهدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماراه پیروزی در زندگی چیستقفس را بشکنپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاتکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقسیاره ابلهانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزمهندسی بدنعلم و ادراک فقط مشاهده ی نوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقا از نخستین همانهمه چیز در زمان کنونی استحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستهزینه ای که برای اندیشیدبیماری کروتز فیلد جاکوبکیهانِ هوشیارِ در حال یادرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کرونارشد در سختی استقانونمندی و محدودیت عالمآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداتکامل ساختار رگهای مغزی امیدوار باش حتی اگر همه چساخت سلول عصبی حتی پس از تصویر خورشید یا خود خورشمیگرن و روزه داریعوارض ازدواج و بچه دار شدنوروز یا روز پایانیابزار بقای موجود زنده از همراهی میاستنی با برخی سحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدژا وو یا اشنا پنداریویتامین E در چه مواد غذایبیندیشکاربرد روباتهای ريز، در درد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشزندگی فعال و مثبت روند آللووفلوکساسینآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتظار گذر تندباد؟سختی ها رفتنی استتغییرما به جهان های متفاوت خودعصب سیاتیکچگونه هموساپينس بر زمین ابزارهای بقای موجود زندههوش مصنوعی و کشف زبان هایحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، یک انسان را ناسازگواقعیت و مجازبا خدا باشکشف جمجمه ای درکوه ایرهوذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنزیر فشار کووید چه باید کرلزوم عدم وابستگی به گوگل آیا تکامل و تغییرات ژنتیسردرد عروقی میگرنمغزتان را در جوانی سیم کشتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشجنین مصنوعیماشین دانشنگاه از بیرون مجموعهاجزایی ناشناخته در شکل گهوش مصنوعی از عروسک بازی اساس انسان اندیشه و باور داروی جدید برای کاهش وزنواکسن دیگر کرونا ساخته شرمز و رازهای ارتباط غیر کبازخورد یا فیدبکگیاه بی عقل به سوی نور میتنهاییزبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر تغذیه بر سلامت روامنابع انرژی از نفت و گاز شکل های متفاوت پروتئین هنقش ویتامین K در ترمیم اساولین دروغجهان هوشمندمخاطب قرار دادن مردم، کانابینایی در نتیجه ی گوشی حس و ادراک سی و هفتماختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصفهان زیباورزش و میگرندر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهرویاها از مغز است یا ناخوگشایش دروازه جدیدی از طرتو تغییر و تحولیسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر عملکمناطق خاصی از مغز در جستجشادی، پاداش انجام وظیفهنقش رژیم غذایی بر رشد و ااین ایده که ذرات سیاهچالنخستین تصویر از سیاهچالهجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بنخستین روبات های زنده ی ججهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژخواب عامل دسته بندی و حفطهوش مصنوعی درخدمت خلق وحاعتماد به خودیادگرفتن، آغاز حرکت است در سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیروش های صرفه جویی در ایجافیزیک و هوشیاریپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشسلام تا روشناییتاثیر رژِیم غذایی بر میگمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمصبور باشنقطه بی بازگشتاکوییفلکسچرا در مغز انسان، فرورفتجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرخدا نور آسمان ها و زمین اهوش عاطفی قسمت ششمبه نادیدنی ایمان بیاورکلوزاپین داروی ضد جنوندرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرریتوکسیمابفرایند پیچیده ی خونرسانیپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیستوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغزمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمطلوع و حقیقتنه جنگ و نه خونریزیابداع دی ان ای بزرگترین دنظریه ی تکامل در درمان بیحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسدل به دریا بزنهیچ کس حقیقت را درون مغز بوزون هیگز چیستکندر در بیماریهای التهابدرمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودراه انسان شدن، راه رفتن وقله برای دیدن نه برای به پرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیسیاره ابلهانتراشه ی بیولوژِیکمهربانی، شرط موفقیتعلم و روحنوار مغز، مفید و بی خطرابزار بقا از نخستین همانهمه چیز، ثبت می شودحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتهزینه سنگین انسان در ازابیماری گیلن باره و بیمارکیست هیداتید مغزدرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کرونارشد، رسیدن به یک هدف نیستقارچ بی مغز در خدمت موجودآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنتکامل شناخت انسان با کشفامیدواریساخت شبکه عصبی مصنوعی با تصویر در هم تنیدگی کوانتمیگرن سردردی ژنتیکی که بعید نوروز مبارکنورالژیابزار بقای موجود زنده از همراهی نوعی سردرد میگرنیحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تدژاوو یا آشناپنداریویتامین کابیهوش کردن در جراحی و بیمکاش شرف اجباری بود یا حتیدرد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتزندگی هوشمند در خارج از زلوب فرونتال یا پیشانی مغآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر نگاه و مشاهده ناظر اندوه در دنیا استسرنوشتتغییر الگوی رشد مغزی با زما با کمک مغز خود مختاريمعضلانی که طی سخن گفتن چقدچگونه هوشیاری خود را توسابزارهای بقای از نخستین هوش مصنوعی یا حماقت طبیعحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تدائما بخوانواقعیت و انعکاسبا طبیعت بازی نکنکشف جدید تلسکوپ جیمز وبذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیزیرفون داروی ضد ام اسمقاومت به عوارض فشار خون آیا جنین انسان، هوشمندی سرطان کمیت گراییمغزتان را در جوانی سیمکشتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاجنگ هفتاد و دو ملت همه را مبانی ذهنی سیاه و سفیدنگاه از دور و نگاه از نزدحس و ادراک قسمت بیست و چهاحیای بینایی نسبی یک بیمهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از مغز، وزن را کمداروی جدید برای ای ال اسواکسن دیگری ضد کرونا از درمز گشایی از اتصالات مغزبازسازي مغز و نخاع چالشی گیاه خواری و گوشت خوار کدتنهایی رمز نوآوری استزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر حرکات چشم بر امواج منابع انرژی از نفت و گاز شکل پنجم مادهنقش ژنتیک در درمان اختلااولین سلول مصنوعیجهان هوشیارمدل همه جانبه نگر ژنرالیناتوانی از درمان برخی ویحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخوردورزش بهترین درمان بیش فعدر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفارویاهای پر رمز و حیرتی درپل جویی اصفهانتو جهانی هستی که خودش را سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شب سیاه سحر شودنقش رژیم غذایی در رشد و ااین ابتدای تناقض هاستنرمش های مفید برای درد زاجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانخودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی ساخته هوش طبیاعتماد بی موردیادآوری خواب و رویادر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دروش هایی برای کم کردن اضطفیزیک آگاهیپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونسلاح و راهزنیتاثیر سلامت دستگاه گوارشمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصبر لازمه ی پیروزی استنمیتوان با بیرون انداختناکسی توسین و تکامل پیش اچرا ذرات بنیادی معمولاً جایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوخدا بخشنده است پس تو هم بهوش عاطفی بیشتر در زنانبه هلال بنگرکلید نزدیک و نگاه تو بر فدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مریسدیپلام تنها داروی تایفرایند تکامل و دشواری هاپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدتوسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستنسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغز در آلزایممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمطلای سیاهچه زیاد است بر من که در ایابزار هوش در حال ارتقا ازنظریه ی تکامل در درمان بیحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکدلایلی که نشان میدهد ما بهیچ اندر هیچبوزون هیگز جهان را از متلکندر علیه سرطاندرمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اراه بی شکستقله سقوطپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هسیب یکسان و دیدگاه های متتربیت کودکان وظیفه ای مهموفقیت هوش مصنوعی در امتعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزار بقا از نخستین همانهمه ی سردردها بی خطر نیستحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکهزاران سال چشم های بینا وبیماری آلزایمر، استیل کوکیست کلوئید بطن سومدرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوز گهواره تا گورقبل از آغازآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواری و مغزساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر زیبا از سلولمیگرن شدید قابل درمان اسعامل کلیدی در کنترل کارآنوسانات کوانتومی منبع ماابزار بقای موجود زنده از هندسه ی پایه ایحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تدگرگونی های نژادی و تغییویتامین کا و استخوانبیهوشی در بیماران دچار اکتاب گران و پرهزینه شد ولدردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتزندگی و داراییلوتیراستامآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندسریع دویدن مهم نیستتغییر دیگران یا تغییر خوما بخشی از این جهان مرتبطغم بی پایانچگونه واکسن کرونا را توزابزارهای دفاعی و بقای موهوش مصنوعی گوگل به کمک تشحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای مصرفی در ام اسواقعیت تقویت شدهبالاترین هدف از دولتکشتن عقیده ممکن نیستتمدن قدیمی ای در جنوب ایرزیرک ترین مردممقایسه رقابت و همکاریآیا جهان ذهن و افکار ما مسرعت فکر کردن چگونه استمغط یک گیرنده استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودجنگ و تصور از جنگمباحث مهم حس و ادراکنگاه از درون قفس یا بیرونحس و ادراک قسمت بیست و یکاحیای بینایی نسبی یک بیمهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از نظریه ی تکامل داروی جدید برای دیابتواکسن سرطانرمز پیشرفت تواضع است نه طبحتی علمی درباره تمایل بگیرنده باید سازگار با پیتنبیه چقدر موثر استزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر دوپامین و سروتونینمنابع انرژی از نفت و گاز شکرگزار هر چیزی باش که دانقش گرمایش آب و هوا در هماوکرلیزوماب داروی جدید شجهان های بسیار دیگرمدل هولوگرافیک ژنرالیزهناتوانی در شناسایی چهره حس و ادراک- قسمت بیست و پادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل در هم تنیدگی و جهانی ورزش در کمر درددر محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیررویای شفافپل خواجو اصفهانتو جدای از کیهان نیستیسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شبیه سازی میلیون ها جهان نقش زنجبیل در جلوگیری از اینکه به خاطرخودت زندگی نقش زبان در سلطه و قدرت ااینکه خانواده ات سالم بانرمش های مفید در سرگیجهجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به خودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاعتیاد و تلاش های درمانی یاری خدا نزدیک استدرمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانروش هایی برای جلوگیری از فیزیکدانان ماشینی برای تپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر عصاره تغلیظ شده گیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصبر و واقعیتنمیتوان بر سیاه سیاه نوشاکسکاربازپین در درمان تشچراروياها را به یاد نمی آجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تخدای رنگین کمانهوش عاطفی در زنان بیشتر ابه کدامین گناه کشته شدندکلام و زبان، گنجینه ای بسدرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بریشه های مشترک همه ی موجوفرایند حذف برخی اجزای مغپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکسوخت هیدروژنی پاکتداوم مهم است نه سرعتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمطوفان فقر و گرسنگی و بی سنه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا فریب و سرگرمیهیچگاه از فشار و شکست نتربی نهایت در میان مرزهاکوچ از محیط نامناسبدرمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانرابطه تشنج و اوتیسمقلب های سادهآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکسیر آفرینش از روح تا مغز ترجمه ای ابتدایی از اسراموفقیت در تفکر استعلم به ما کمک میکند تا مونوار عصب و عضلهابزار بقا از نخستین همانهمه جا خیر بکارحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمهستي مادي ای که ما کوچکتربیماری الزایمرکپسول ژری لاکتدرک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوزمین در برابر عظمت کیهانقبل از انفجار بزرگآینه در اینهمغز و اخلاقتکثیر سلول در برابر توقف امیدی به این سوی قبر نیستساختن آیندهتصویر زیبای اصفهانمیدان مغناطيسي زمین بشر عادت همیشه خوب نیستنوشیدن چای برای مغز مفید ابزار بقای موجود زنده از هندسه ی رایج کیهانحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش قدرت استویتامین کا در سبزیجاتبیوگرافیکتاب زیست شناسی باوردردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذزندگی بی دودلوزالمعده(پانکراس)مصنوعآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوهگین نباش اگر درب یا سریعترین کامپیوتر موجودتغییر دادن ژنها آیا روزی ما تحت کنترل ژنها هستیم یغم بی پایانچگونه آن شکری که می خوریمابعاد و نیازهای تکاملیهوش مصنوعی گوگل به کمک تشحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ام اسواقعیت خلا و وجود و درک مباهوش ترین و با کیفیت تریگل خاردار، زیباستتمدن پیشرفته ی پیشینیانزیست شناسی کل در جزء فراکمقابله ی منطقی با اعتراضآیا جهش های ژنتیکی، ویروسطح آگاهی، رخدادهای زندگنفرت، اسیب به خود استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزجنگ داده هامبتکران خودشکوفانگاه از درون مجموعه با نگحس و ادراک قسمت بیست و دواحتیاط در ورزش زانو در خاهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از هوش مصنوعی در داروی جدید ضد میگرنواکسن سرطانرمز بقای جهش ژنتیکیبحث درباره پیدایش و منشا گالکانزوماب، دارویی جدیتهدیدهای هوش مصنوعیزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر دپاکین بر بیماری ممنابع انرژی از نفت و گاز شکست حتمینقش پیش زمینه ها و اراده ايندگان چگونه خواهند دیدجهان هایی در جهان دیگرمدل هولوگرافیک تعمیم یافنادیدنی ها واقعی هستندحس و ادراک- قسمت شصت و چهاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل علت و تاثیروزن حقیقی معرفت و شناختدر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهروان سالمALS نگاهی کامل بر بیماری وپلاسمای غالبتو دی ان ای خاص ميتوکندريسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شبیه سازی سیستم های کوانمنبع هوشیاری کجاست قسمت شبکه های مصنوعی مغز به درنقش زبان در سلطه و قدرت ااینترنت بدون فیلتر ماهوانرمش های موثر در کمردردجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مخودت را از اندیشه هایت حفهوش احساسیاعتیاد را به دور بیندازژن همه چیز نیستدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بروش هایی ساده برای کاهش افال نیکوپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاریک ترین بخش شبمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصبر بسیار بایدنمای موفقیتاگر فقط مردم میفهمیدند کچراروياها را به یاد نمی آجاذبهاز نخستین همانند سازها تخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش عاطفی در زنان بیشتر ابه امید روزهای بهترکلام، در تحولی شگفت آور بدرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدریشه های مشترک حیاتفراتر از دیوارهای باورپختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشسودمندی موجودات ابزی بر تداخل مرزها و صفات با بینمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمطوفان زیبایینهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تدنیا مکانی بسیار اسرارآمهیپرپاراتیروئیدیسمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکوچک شدن مغز از نئاندرتادرمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خارادیوی مغز و تنظیم فرکانقلب و عقلآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیسیستم تخلیه ی مغز بینشی نترس و آرمان هامولکول ضد پیریعلم بدون توقفنوار عصب و عضلهابزار بقا از نخستین همانهمیشه چیزی برای تنهایی دحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و هستی ما پس از شروعی چگال بیماری ای شبیه آلزایمر و کامپیوتر سایبورگدرک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارزمین زیر خلیج فارس تمدنی قبرستان ها با بوی شجاعتآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی تأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی تازه در درمان سرطاساختن آینده، بهترین روش تصویربرداری فضاپیمای آممیدان های مغناطیسی قابل عادت کن خوب حرف بزنینوعی سکته مغزی ، وحشتناک ابزار بقای موجود زنده از هندسه بنیادینحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش محدود به ابعاد چهارویتامین بی 12 در درمان دردبیوگرافیکتاب طبیعت در قالب هندسهدرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعزندگی در جمع مواردی را برلیروپریم داروی ترکیبی ضدآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر ویتامین دی بر بیمااندام حسی، درک از بخش هایسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر زودتر اتصالات مغزیمانند آب باشغیرقابل دیدن کردن مادهچگونه انتظارات بر ادراک ابعاد اضافه ی کیهانهوش مصنوعی الفاگوحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای تغییر دهنده ی سیوالزارتان داروی ضد فشار ذهت را روی چیزهای مفید متباور و کیهان شناسیگل درون گلدانتمدن بشری و مغز اخلاقیزیست شناسی باور حقیقت یا مقابله با کرونا با علم اسآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجسعی کن به حدی محدود نشوینقاشی هایی با بوی گذشته یتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصجنبه های موجی واقعیتمتواضع باشنگاه حقیقی نگاه به درون احس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از انرژی خلاداروی جدید ضد الزایمرواکسن ضد اعتیادرمز جهانبحثي درباره هوش و تفاوتهگام کوچک ولی تاثیرگذارتو یک معجزه ایزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر داروهای ضد التهاب منابع انرژی از نفت و گاز شگفت نیست من عاشق تو باشمنقش آتش در رسیدن انسان بهايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنادانی در قرن بیست و یکم،حساسیت روانی متفاوتادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل عدم قطعیت از کوانتوم وزوز گوشدر ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومروبات ها قول میدهندفقر داده ها در هوش مصنوعیپمبرولیزوماب در بیماری چتو در میانه ی جهان نیستی سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شبکیه های مصنوعینقش سجده بر عملکرد مغزایندرالنرمشهای مهم برای تقویت عجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هوخودروهای هیدروژنیهوش احساسیاعداد بینهایت در دنیای مژن همه چیز نیستدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایروش جدید تولید برقفاکسیبتپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینسم زنبور ، کلیدی برای وارتاریکی من و تو و گرد و غبامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصد قدح، نفتاده بشکستنمایش تک نفرهاگر میدانی مصیبت بزرگتر چراغ های متفاوت و نور یکسجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تخدایا جز تو که را دارمهوشمندی کیهانبه بالا بر ستارگان نگاه ککلرال هیدرات برای خواباندرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پاررژیم های غذایی و نقش مهم فرد موفقپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَسی و سه پل اصفهانترقی واقعی یا شعار ترقیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمطولانی ترین شبنهایت در بی نهایتابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز دنیای شگفت انگیز کوانتومهاوکينگ پیش از مرگش رسالبی ذهن و بی روحکوچکی قلبدرماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنراز تغییرقلب یا مغزآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمسیستم تعادلی بدنتسلیم شدن از نورون شروع ممولتیپل اسکلروز در زنان علم در حال توسعهنوار عصب و عضلهابزار بقا از نخستین همانهمیشه چشمی مراقب و نگهباحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبهشت توصیه برای کاستن از دبیماری ای شبیه ام اس مولتکاهش مرگ و میر ناشی از ابدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزمان چیستقدم زدن و حرکت دید را تغیآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیتأثیر نگاه انسان بر رفتاامگا سه عامل مهم سلامتساختار فراکتال وجود و ذهتصور ما ازمشکلات و واقعیمیدان های کوانتومی خلاعادت کردن به نعمتنیکولا تسلاابزار بقای موجود زنده از هندسه در پایه ی همه ی واکحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تدانش بی نهایتویتامین بی هفدهبیان ژن های اسکیزوفرنی دکتاب، سفری به تاریخدست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیزندگی در سیاهچالهلیس دگرامفتامین یا ویاسآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر ویروس کرونا بر مغز انرژی بی پایان در درون هرتغییر عمودی سر انسان از پماه رجبغرور و علمچگونه به سطح بالایی از هوابعاد بالاترهوش مصنوعی از عروسک های بحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ضد بیماری ام اس وواکنش های ناخودآگاه و تقذخیره ی شگفت انگیز اطلاعباید از انسان ترسیدگل زندگیتمدن زیر آبزیست، مرز افق رویداد هستملاحظه های اخلاقی دربارهآیا خداباوری محصول تکاملشلیک فراموشیچقدر به چشم اعتماد کنیمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانجنسیت و تفاوت های بیناییمجموعه های پر سلولی بدن منگاه دوبارهحس و ادراک قسمت بیستماحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی سل سپتواکسن علیه سرطانرمز جهان خاصیت فراکتالبحثی جالب درباره محدودیتگامی در درمان بیماریهای تو یک جهان در مغز خودت هسزبان جانسوزتاثیر داروی ضد تشنج سدیم منابع انرژی از نفت و گاز شگفت انگیز بودن کیهاننقش انتخاب از طرف محیط، نايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنازوکلسینخفاش کور و انسان بینا؟ادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک تا کماصل، روان و نفس استوسواس، بیماری استدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اروبات های ریز در درمان بیفلج نخاعی با الکترودهای پنج اکتشاف شگفت آور در موتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونسفری به آغاز کیهانسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت مغز و کیهاننقش غذاها و موجودات درياایا کوچک شدن مغزانسان الچرا ماشین باید نتایج را پجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فخورشید مصنوعیهوش بشری تهدید برای بشریبقا با سازگارترین فرد اسژن هوش و ساختارهای حیاتی درمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطروش صحبت کردن در حال تکامفاجعه ی جهل مقدسپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگرسماگلوتید داروی کاهش دهنتاریکی و نورمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصدای بم با فرکانس پایین، چند نرمش مفید برای کمردراگر نیروی مغناطیس نباشد نزاع بین جهل و علم رو به پجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تخرما منبع بسیار خوب آنتی هوشیاری و وجودبه بالاتر از ماده بیندیشکم کردن کالری روشی سودمندرمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیرژیم های غذایی و نقش مهم فرد یا اندیشهپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در وسیلی محکم محیط زیست بر انتروس جریان انرژیمنبع هوشیاری در کجاست؟ قطی یکصد هزار سال اخیر هرچنهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیایی پر از سیاهچاله هاوکينگ پیش از مرگش رسالبی سوادی در قرن 21کوچکترین چیز یک معجزه اسدرها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورراست دستی و چپ دستیقلب دروازه ی ارتباطآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در اسیستم دفاعی بدن علیه مغز تست نوار عصب و عضلهمواد کوانتومی جدید، ممکنعلم راهی برای اندیشیدن انوار عصب و عضله مهم در تشابزار بقا از نخستین همانهمیشه اطمینان تو بر خدا بحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاهو هر کس تقوای خدا پیشه کنبیماری اسپینال ماسکولار کاهش التهاب ناشی از بیمادرگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم زمان و مکان، ابعاد کیهان قدرت مردمآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟تأثیر شیرینی های حاوی لواما شما از دید خفاش کور هساختار شبکه های مغزی ثابتصور از زمان و مکانمیدان بنیادین اطلاعاتعادت بد را ترک کننیاز به آموزش مجازی دیجیابزار بقای موجود زنده از هندسه زبانِ زمان استحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان موفق به بازگردویتامین دی گنجینه ای بزربیان حقیقتکتابخانهدست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهزندگی زمینی امروز بیش از لا اکراه فی الدینآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی تاریکتغییرات منطقه بویایی مغزماپروتیلینغربال در زندگیچگونه باغبانی باعث کاهش اتفاق و تصادفهوش مصنوعی از عروسک های بحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی فامپیریدین یا نورلواکنش به حس جدیدذره ی معین یا ابری از الکبابا زود بیاگلوله ی ساچمه ایتمدنی قدیمی در شمال خلیج زاویه نگاه ها یکسان نیستملاحظات بیهوشی قبل از جرآیا دلفین ها می تواند از شلیک فراموشینقش قهوه در سلامتیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادجنسیت و تفاوت های بیناییمجرم، گاهی قربانی استنگاهی بر قدرت بینایی دراحس و ادراک قسمت دهماحساسات کاذبهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواکسنی با تاثیر دوگانه ارنگ کردن، حقیقت نیستبحثی در مورد نقش ویتامين گامی در درمان بیماریهای تو کجای جهانیزبان ریشه هایی شناختی استاثیر درجه حرارت بر مغزمنابع انرژی از نفت و گاز شگفت زده و حیران باشنقش اتصالات بین سلولهای ای نعمت من در زندگیمجهان کنونی و مغز بزرگترینباید صبر کرد آتش را بعد خفاش با شیوع همه گیری جدیهوش مصنوعی از عروسک تا کماصلاح خطا با رفتن بر مسیریک پیام منفرد نورون مغزی در هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختروبات کیانفلج بل، فلجی ترسناک که آنپول و شادیتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونمدل های ریز مغز مینی برینتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت مغز با کیهان مادینقش غذاها و موجودات درياایا این جمله درست است کسیچرا مردم با زندگی میجنگنجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انخوش قلبی و مهربانیهوش در طبیعتبقا در ازای بیماریژن یا نقشه توسعه مغز و نقدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تروشهای نو در درمان دیسک بفاصله ها در مکانیک کوانتپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تسندرم کووید طولانیتاریکی خواهد ترسیدمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصرع و درمان های آنچند جهانیاگر نعمت فراموشی نبود بسنزاع بین علم و نادانی رو جدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدخسته نباشی باباهوشیاری و افسردگیبه جای محکوم کردن دیگران کمالگرایی دشمن پیشرفتدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atرژیم ضد التهابیفرد حساس از نظر عاطفی و بپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهسینوریپا داروی ترکیبی ضدتری فلوپرازینمنبع هوشیاری در کجاست؟(قطبیعت موجی جهانچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا، هیچ استهدف یکسان و مسیرهای مختلبی شرمیکووید نوزده و خطر بیماری درهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی رجزخوانی هایی که امروز بقلب روباتیکآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیتکامل تکنولوژیالگوی بنیادین و هوشیاریسکوت و نیستیتست آر ان اس دز میاستنی گموجود بی مغزی که می تواندعلم ساختن برج های چرخاننوار عصب و عضله تعیین محلابزار بقا از نخستین همانهمیشه به آنچه داری، خوشنحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب وفور و فراوانیبیماری اضطراب عمومیکاهش حافظه هرچند فرایندیدرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هزمان و گذر آن سریع استقدرت و شناخت حقیقتآینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اتئوری تکامل امروز در درمامروز دانش ژنتیک هیچ ابهسادیسم یا لذت از آزار دادتصادف یا قوانین ناشناختهمیدازولام در درمان تشنج عادت دادن مغز بر تفکرچیز جدید را بپذیرابزار بقای موجود زنده از هندسه، نمایشی از حقیقتحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان نورون مصنوعی سویروس مصنوعیبیداری و خواب کدام بهتر اکجای مغز مسئول پردازش تجدست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدزندگی زودگذرلاموژین داروی ضد اوتیسم؟آیا گذشته، امروز وآینده سرگردانیمغز بزرگ چالشهای پیش روتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریک که ما نمی توتغییرات مغز پس از 40 سالگیماجرای جهل مقدسمقالاتچگونه تکامل مغزهای کنونیاتوبان اطلاعات و پلِ بینهوش مصنوعی از عروسک های بحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تداروی لیراگلوتیدواکسن های شرکت فایزر آمرذرات کوانتومی زیر اتمی قباد و موجگلوئونتمرکز و مدیتیشنزاوسکا درمان گوشرممانتین یا آلزیکسا یا ابآیا دلفین ها میتوانند باشنا در ابهای گرم جنوب نیانقش مهاجرت در توسعه نسل اتاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علجهل مقدسمحل درک احساسات روحانینگاهی بر توانایی اجزاي بحس و ادراک قسمت دوازدهماخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیوابستگی یعنی قلادهرنگین کمانبحثی در مورد نقش کلسیم و گاهی لازم است برای فهم و تو کز محنت دیگران بی غمیزبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شگفتی های نقشه ی ژنتیکینقش تیروئید در تکامل مغزای همه ی وجود منجهان کاملی در اطراف ما پرنبرو و انرژی مداومخلا، حقیقی نیستهوش مصنوعی از عروسک تا کماصول انجام برخی نرمش ها دیک پیشنهاد خوب برای آسان در هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هروح و آب حیاتفلج خوابپول و عقیدهفلج خواب چیستپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت های ریشه ای چند بیمنقش غذاها و موجودات درياایا ابزار هوشمندی یا مغز چرا مغز انسان سه هزار سالجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انخوش خیالی و خوش بینیهوش عاطفی قسمت 11بقای حقیقی در دور ماندن اژن ضد آلزایمردرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های روشهای شناسایی قدرت شنوافاصله ی همیشگی تصویر سازپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استسندرم گیلن باره به دنبال تاریخ همه چیز را ثبت کردهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضایعه ی شبکه لومبوساکرالچند جهانیاگر نعمت فراموشی نبود بسنزاع بین علم و جهل رو به پجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسخطا در محاسبات چیزی کاملهوشیاری کوانتومیبه خوبی های دیگران فکرکنکمردرددرمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وفردا را نمیدانیمپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستیک و اختلال حرکتیافتخار انسانسیگار عامل افزایش مرگ ومتری فلوپرازینمنبع خواب و رویاطبیعت بر اساس هماهنگیچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقا از نخستین هماننعناعحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تدندان ها را مسواک بزنید تهدف یکسان، در مسیرهای متبی عدالتی در توزیع واکسن کودک هشت ساله لازم است آددرون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مرحم مصنوعیقلب را نشکنآموزش نوین زبانمعرفت و شناختتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتسکوت، پر از صداتشنچ پانایوتوپولوس تشنج موجودات مقهور ژنها هستندعلایم کمبود ویتامین E را نوبت کودکانابزار بقا از نخستین همانهمیشه داناتر از ما وجود دحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(وقاحت و تمسخر دیگرانبیماری بیش فعالیکاهش دوپامین عامل بیماریدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بزمان و صبرقدرت کنترل خودآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماتئوری تکامل در پیشگیری و انفجار و توقف تکاملی نشاسازگاری با محیط بین اجزاتضادهای علمیمکان زمان یا حافظه زمانعارضه جدید ویروس کرونا سچیزی منتظر شناخته شدنابزار بقای موجود زنده از هنر فراموشیحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتدانشمندان یک فرضیه رادیکویروس های باستانی، مغز مبیست تمرین ساده برای جلوکرونا چه بر سر مغز می آوردست بالای دستتلاش های جدید در ALSزندگی سلول در بدن، جدای الایو دوم دکتر سید سلمان فآیا پیدایش مغز از روی تصاسربازان ما محققا غلبه می مغز بزرگ و فعال یا مغز کوتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی خلا ممکن استتغییرات آب و هوایی که به ماجرای عجیب گالیلهتاثیر ویتامین دی بر بیماچگونه جمعیت های بزرگ شکل اتوسوکسیمایدهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوداروی تشنجی دربارداریواکسن کووید 19 چیزهایی که ذرات کوانتومی زیر اتمی قباد غرور و سر پر از نخوت وگمان میکنی جرمی کوچکی در تمرکز بر هدفزبان فرایند تکاملی برای من کسی در ناکسی دریافتم آیا دست مصنوعی به زودی قاشناخت و معرفت، و نقش آن دنقش میدان مغناطیسی زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهجهان فراکتالمحل درک احساسات روحانی دنگاهت را بلند کنحس و ادراک قسمت سوماخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغرهبر حقیقیبحثی در مورد حقیقت فضا و گاهی مغز بزرگ چالش استتو پیچیده ترین تکنولوژی زبان شناسی نوین نیازمند تاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شگفتی های زنبور عسلنقش حفاظتی مولکول جدید دای آنکه نامش درمان و یادشجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلخلا، خالی نیستهوش مصنوعی از عروسک تا کماصول توسعه ی یک ذهن کاملیک آلل ژنتیکی که از نئانددر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشروح در جهانی دیگر استفلج دوطرفه عصب 6 چشمپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولسلول های بنیادی منابع و اتاثیر رو ح و روان بر جسممنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت کیهان و مغزنقش غذاها در کاهش دردهای ایا بیماری ام اس (مولتیپچرا مغزهای ما ارتقا یافت جهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انساخوشبختی چیستهوش عاطفی قسمت نهمبلندی در ذهن ما درک بلندیژنها نقشه ایجاد ابزار هودرمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم روشی برای بهبود هوش عاطففتون های زیستیپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آسسندرم پیریفورمیستاریخ، اصیل نیست و ساخته منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضایعه ی عروقی مخچهچند جهانی و علماگر با مطالعه فیزیک کواننسبیت عام از زبان دکتر برجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطا در محاسبات چیزی کاملهوشیاری سنتی یا هوشیاری به خودت مغرور نشوکمردرد ناشی از تنگی کانادرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلارژیم غذایی سالم و ضد التهفرزندان زمان خودپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان رسیاهچاله هاترک امروزمنتظر نمان چیزی نور را بهطعمه ی شبکه های ارتباط اجنون و القلمابزار بقا از نخستین همانهفت چیز که عملکرد مغز تو حقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تده روش موفقیتهدف از تکامل مغزبیمار 101 ساله، مبتلا به سکودک ایرانی که هوش او از درون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است رحم مصنوعیقوی تر باشآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالسکته مغزیتشنج چیستمورد نادر همپوشانی دو بیعلایم کمبود ویتامین E را نور از عمق تاریکیابزار بقا از نخستین همانهمیشه راهی هستحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریوقت نهيب هاي غير علمي گذشبیماری تی تی پیکاهش سن بیولوژیکی، تنها درگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشنازمان واقعیت است یا توهمقدرت انسان در نگاه به ابعآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدتئوری جدید، ویران کردن گانقراض را انتخاب نکنیدستم با شعار قانون بدترین تظاهر خوابیده ی مادهمکانیک کوانتومی بی معنی عدم توقف تکامل در یک انداچیزی خارج از مغزهای ما نیابزار بقای موجود زنده از هنر حفظ گرهحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان ژنی از مغز انسویرایش DNA جنین انسان، بربیش از نیمی از موارد انتقکریستال هادستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرزندگی، مدیریت انرژیلبخند بزن شاید صبح فردا زآیا آگاهی پس از مرگ از بیسردرد میگرنمغز بزرگترین مصرف کننده تاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژِی برای ایجاد اضطرابتغییرات تکاملی سر انسان ماده ی تاریکصفحه اصلیچگونه جمعیت های بزرگ شکل اتصال مغز و کامپیوترهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوداروی جدید ALSواکسن کرونا و گشودن پنجرذرات کوانتومی زیر اتمی قبار مغز بر دو استخوانگنجینه ای به نام ویتامین تمرکز بر امروززبان متغیرمن پر از تلخیمآیا رژیم غذایی گیاهی سلاشناخت حقیقت یا آرزوهای گنقش محیط زندگی و مهاجرت دتاثیر گیاه خواری بر رشد واولویت بندی ها کجاستجهان قابل مشاهده بخش کوچمحدودیت چقدر موثر استچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت سی و هشتماختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت توبینار اساتید نورولوژی دروی و منیزیم در تقویت استگاهی جهت را عوض کنتو آرامش و صلحیزبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شانس یا نتیجه ی تلاشنقش حیاتی تلومر دی ان آ دایمپلانت مغزیجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و خلاصه ای از مطالب همایش مهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاصول سلامت کمریک جهش ممکن است ذهن انساندر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلروح رهاییروزه داری متناوب، مغز را فن آوری های جدید علیه شناپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومسلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر روده بر مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت زیاد بین سلول هاي عنقشه مغزی هر فرد منحصر بهایا بدون زبان میتوانیم تچرا ویروس کرونای دلتا واجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهاخوشبختی دور از رنج های مهوش عاطفی قسمت هفتمبلوغ چیستژنها ، مغز و ارادهدرمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرروشی جدید در درمان قطع نخفروتنی معرفتیپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هوسندرم پیریفورمیستازه های اسکیزوفرنی(جنومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضایعات در عصب زیر زبانیچند روش ساده برای موفقیتاگر تلاش انسان امروز براچسبیدن به خود، مانع بزرگ جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای ادراک کارماهوش، ژنتیکی است یا محیطیبه دنبال رستگاری باشکمردرد و علل آندرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و رژیم غذایی ضد التهابیفرضیه ای جدید توضیح میدهپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاتیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو سیاهچاله های فضایی منابعترکیب آمار و ژنتیکمنتظر زمان ایده آل نشوظهور امواج مغزی در مغز مصنوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقا از نخستین همانهفت سین یادگاری از میراث حقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تدهن، بزرگترین سرمایههدف از خلقت رسیدن به ابزابیمار مرکز تنفس سلولیکودکان میتوانند ناقل بی دروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرقیچی ژنتیکیآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیسال سیزده ماههتشنج و حرکات شبه تشنجی قاموسیقی نوعلائم عصبی آلزایمر، با انور درونابزار بقا از نخستین همانهمیشه عسل با موم بخوریمحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستوقتی فهمیدی خطا کردی برگبیماری دویککایروپاکتیک چیستدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقزمان پلانکقدرت ذهنآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طتا 20 سال آینده مغز شما به انواع سکته های مغزیستم، بی پاسخ نیستتظاهری از ماده است که بیدمکانیزمهای دفاعی در برابعدم درکچیزی شبیه نور تو نیستابزار بقای موجود زنده از هنر رها شدن از وابستگیحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان پاسخ کوانتومی ویشن پروبیشتر کمردردها نیازی به کریستال زمان(قسمت اولدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرزندان ذهنیلحظات خوش با کودکانآیا امکان بازسازی اندامهسردرد میگرن در کودکانمغز حریص برای خون، کلید تتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینتغذیه بر ژنها تاثیر داردماده ی خالیسوالات پزشکیچگونه حافظه را قویتر کنیاثر مضر مصرف طولانی مدت رهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزداروی جدید s3 در درمان ام واکسن کرونا از حقیقت تاترفلکس وتری با توضیح دکتر بار بزرگ ایستادن بر دو پاگوهر با نظر دیگران سنگ نمتمساح حد واسط میان مغز کوزبان مشترک ژنتیکی موجودامن بی من، بهتر یاد میگیرمآیا رژیم غذایی گیاهی سلاشناخت درون، شناخت بیرون؛نقش مرکز تنفس سلولی در بیتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولین قدم شناخت نقص های خجهان موازی و حجاب هامحدودیت های حافظه و حافظچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت سی و ششماختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک بازی استیفن هاوکینگ در مورد هداروی ضد تشنج توپیراماتوجود قبل از ناظر هوشمندرویا و واقعیتگذر زمان کاملا وابسته به تو افق رویداد جهان هستیزبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شانس یا تلاشنقش خرچنگ های نعل اسبی درایمپلانت مغزی و کنترل دو چت جی پی تیجهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش خلاصه ای از درمان های جدیهوش مصنوعی به شناسایی کااضطراب و ترسیک رژیم غذایی جدید، می تودر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکبدون بار گذشتهروزه داری و التهاب زیانبفناوری هوش مصنوعی نحوه خپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومسلول بنیادی و ای ال استاثیر روزه داری بر سلامت منبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت زیاد بین سلول هاي عنقشه های مغزی جدید با جزیایا تکامل هدفمند استچرا پس از بیدار شدن از خوجوانان وطنارزش های وارونهخانه ی تاریکهوش عاطفی قسمت یازدهبلعیدن ستاره توسط سیاهچاژنهای مشترک بین انسان و ودرمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانروشی جدید در درمان نابینفروتنی و غرورپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، توهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمسندرم پای بی قرارتازه های بیماری پارکینسومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضرورت زدودن افکارچندین ماده غذایی که مانناگر خواهان پیروزی هستینسبت ها در کیهانجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتخطای حسهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابه زودی شبکه مغزی به جای کمردرد با پوشیدن کفش منادرمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانرژیم غذایی ضد دردفساد اقتصادی سیتماتیک درپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسسیاهچاله ها، دارای پرتو ترکیب حیوان و انسانمنحنی که ارتباط بین معرفظرف باید پر شود چه با چرک نوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقا از نخستین همانهم نوع خواری در میان پیشیحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهر چیز با هر چیز دیگر در تبیماری لبر و نابینایی آنکودکان خود را مشابه خود تدریای خدابسیاری از بیماری های جدیرساناها و ابر رساناها و عقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروسانسور از روی قصد بسیاری تشنج عدم توازن بین نورون موسیقی هنر مایع استعلت خواب آلودگی بعد از خونوروفیبروماتوزابزار بقا از نخستین همانهمیشه، آنطور نیست که هستحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودوقتی پر از گل شدی خودت را بیماری دیستروفی میوتونیکار امروز را به فردا نینددرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وزمان به چه دلیل ایجاد میشقدرت عشقآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طتا بحر یفعل ما یشاانیس بی کسانستون فقرات انسان دو پا جلتعویض دارو در تشنجما انسانها چه اندازه نزدعدالت برای من یا برای همهنکاتی در مورد تشنجابزار بقای موجود زنده از هنر، پر کردن است نه فحش دحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان اولین سلول مصنواقعیت فیزیکی، تابعی از با هوش مصنوعی خودکار روبکریستال زمان(قسمت دوم)ذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالزونیسومایدلرزش ناشی از اسیب به عصبآیا انسان با مغز بزرگش اخسردرد میگرنی در کودکانمغز در تنهایی آسیب میبینتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولین هوشمندثبت و دستکار ی حافظهماده ای ضد التهابیپیامهای کاربراننگاه من، نگاه تو و یا حقیاثرات فشار روحی شدیدهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرداروی جدید لنفوم و لوکمیواکسن کرونا ساخته شده تورفتار مانند بردهبار سنین ابزار هوشمندی اگویید نوزده و ایمنی ساکتتنفس هوازی و میتوکندریزبان چهار حرفی حیات زمینمننژیتآیا راهی برای رفع کم آبی شناسایی تاریخچه ی تکاملینقش نگاه از پایین یا نگاهتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین مورد PML به دنبال تکجهان ما میتواند به اندازمحدودیت درک انسانچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت سیزدهماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک بازی استیفن هاوکینگ در تفسیر داروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فرویا و کابوسگذشته را دفن کنتو انسانی و انسان، شایستزدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شاهکار قرننقش داروهاي مختلف معروف ایمپلانت مغزی کمک میکند چت جی پی تیجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازخم شدن فضا-زمانهوش مصنوعی تعاملیاطلاع رسانی اینترنتییکی از علل محدودیت مغز امدر یک فراکتال هر نقطه مرکیافته های نوین علوم پرده در کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نروزه داری و بیمار ی ام اس فواید روزه داری متناوبپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایتولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)سلول بنیادین از مخاط بینتاثیر روغن رزماری استنشامنبع هوشیاری کجاست قسمت شجاعت و ترسنقشه با واقعیت متفاوت اسایجاد احساساتچرا ارتعاش بسیار مهم استجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غخانواده پایدارهوش عاطفی قسمت پنجمبنی عباس، ننگی بر تاریخژنهای هوش ، کدامنددرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوروشی جدید در درمان سکته مفرگشت و تکامل تصادفی محض پیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تتوهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیسندرم پس از ضربه به سرتازه های درمان ام اسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضرب المثل یونانیچندجهانیاپل ویژن پرو در تشخیص بیمنسبت طلایی، نشانه ای به سجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میخطر آلودگی هواهیچ چیز همیشگی نیستبه زیر پای خود نگاه نکن بکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد راه فراری نیستفشار و قدرتپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کوسیاهچاله و تکینگی ابتدایترازودونمنشأ اطلاعات و آموخته ها عقل مجادله گرنوار مغز با توضیح دکتر فاابزار بقا از نخستین همانهمه چیز موج استحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو بیماری روانی خود بزرگ هر جا که جات میشه، جات نیبیماری میاستنی گراویسکودکان را برای راه آماده درک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیرستگاری محدود به یک راه نقانون مندی نقشه ژنتیکی مآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنسانسور بر بسیاری از حقایتشویق خواندن به کودکانمیهمانهای ناخوانده عامل عماد الدین نسیمی قربانی نورون هاي مصنوعی می توانابزار بقا از نخستین همانهمکاری یا رقابتحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودوقتی تو از یاد گرفتن باز بیماری سلیاککار با یگانگی و یکپارچگیدرب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تزمان شگفت انگیزقضاوت ممنوعآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شتاول کف پا و حقیقتانگشت ماشه ایستارگانی قبل از آغاز کیهتعامل انسان و هوش مصنوعیما انسانها چه اندازه نزدعسل طبیعی موثر در کنترل بچگونه مولکول های دی ان ایابزار بقای موجود زنده از هوموارکتوس ها ممکن است دحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان تغییر میدان مغواقعیت چند سویهبا هر چیزی که نفس می کشد مکریستال زمان(قسمت سوم)ذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع زونا به وسیله ویروس ابله لرزش عضله یا فاسیکولاسیوآیا احتمال دارد رویا از آسردرد و علتهای آنمغز را از روی امواج بشناستاثیر کتامین در درمان پاانسان قدیم در شبه جزیره عثبت امواج الکتریکی در عصماده، چیزی نیستسایتهای دیگرنگاه مادی غیر علمی استاثرات مفید قهوههوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داداروی جدید میاستنی گراویواکسن آلزایمررفتار وابسته به شکلبارداری بدون رحمگوش دادن بهتر از حرف زدنتنفس هوازی و میتوکندریزبان نیاز تکاملی استمنابع انرژي پاک سرچشمه حآیاما مقهور قوانین فیزیکشناسایی سلول های ایمنی انقش نظام غذایی در تکامل ماولین مورد پیوند سر در انجهان مادی، تجلی فضا در ذهمخچه فراتر از حفظ تعادلچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک بازی استخوان های کشف شده، ممکدارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهرویا و خبر از آیندهگریه ی ابر، رمز طراوت باغتو با همه چیز در پیوندیسفر فقط مادی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع انرژی از نفت و گاز شاهکار شش گوشنقش درختان در تکاملایمپلانت نخاعی میتواند دنتایج نادانی و جهلجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد خونریزی مغز در سندرم کووهوش مصنوعی در کامپیوترهااطلاعات حسی ما از جهان، چاطلاعاتی عمومی در مورد میاد گرفتن مداومدر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مروزه داری سلول های بنیادفیلمی بسیار جالب از تغییپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن تومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست قسمت شرکت نورالینک ویدیویی ازنقص های سیستمی ایمنیایران بزرگچرا بیماری های تخریبی مغجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولخار و گلهوش عاطفی قسمت اولبه قفس های سیاهت ننازژنهای حاکم بر انسان و انسدرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنريتوکسيمب در درمان ام اسفراموش کارها باهوش تر هسپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلتوکل بر خداآسانی موفقیتسندرم جدایی مغزتبدیل پلاستیک به کربن و سمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضربه مغزی در تصادف رانندنه ناامیدی بلکه ارتقااپی ژنتیکنشانه های گذشته در کیهان جستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده خطرات هوش مصنوعیهیچ چیز، چقدر حقیقی استبه سیاهی عادت نکنیمکنگره بین المللی سردرد ددرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير راه نجاتفضا و ذهن بازپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم سیاهچاله ی منفرد یا سیاهترازودونمنشاء کوانتومی هوشیاری اعقل سالمنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقا از نخستین همانهمه چیز و هیچ چیزحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تدو بار در هفته ماهی مصرف هر حرکت خمیده می شود و هر بیماری های میتوکندریکوری گذرای ناشی از موبایدرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمرشته نوروایمونولوژی و نققانون گذاری و تکاملآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمتکامل زبانامید نجاتساهچاله ها تبخیر نمیشودتشخیص ژنتیکی آتروفی های میوتونیک دیستروفیعوامل موثر در پیدایش زبانورون های ردیاب حافظهابزار بقا از نخستین همانهمانند سازی در انسانحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدوقتی ریشه ها عمیقند از چیبیماری ضعف عضلات نزدیک بکارهای کوچک، بی ارزش نیسدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوزمزمه ات مانده در گوشمقطار پیشرفتآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدتابوهای ذهنیانگشت نگاری مغز نشان میدسخن نیکو مانند درخت نیکوتعامل انسان با هوش مصنوعما اکنون میدانیم فضا خالعشق درونی به یگانگی خلقتچگونه میتوان با قانون جنابزارهای پیشرفته ارتباط هورمون شیرساز یا پرولاکتحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روش هاي جدیدی واقعیت چیستبا آتش، بازی نکن و بعد از کشف مکانیسم عصبی خوانش پذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخازیان غذاهای پرچربلزوم گذر انسان از حدها و آیا احتمال دارد رویا از آسردرد به دلیل مصرف زیاد ممغز زنان جوانتر از مغز مرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملجلو رفتن یا عقبگردماده، چیزی بیش از یک خلا نگاه محدود و تک جانبه، مشاثرات مفید روزه داریهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رداروی جدید آلزایمرواکسن ایرانی کرونا تولیدرفتار اجتماعی انسان، حاصبازگشایی مجدد مطب دکتر سگوشه بیماری اتوزومال رسستنفس بدون اکسیژنزبان و کلمه حتی برای کسانمنابع انرژی از نفت و گاز آگاهی فراتر از آگاهیشواهدی از نوع جدیدی از حانقش نظریه تکامل در شناسااولین هیبرید بین انسان و جهان مرئی و نامرئیمخچه ، فراتر از حفظ تعادلچالش کمبود اندام برای پیحس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی استروژن مانند سپر زنان دوراپامیل در بارداریدارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهرویا بخشی حقیقی از زندگی گربه شرودینگر و تاثیر مشتو با باورهایت کنترل میشسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکمنابع بی نهایت انرژی در دشاید گوشی و چشمی، آماده شنقش ذهن و شناخت در حوادث ایمان به رویانجات در راستگوییجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش مصنوعی در تفکر خلاق ا