دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چرا پس از بیدار شدن از خواب تا چند دقیقه احساس گیجی می کنیم

چرا پس از بیدار شدن از خواب، تا چند دقیقه احساس گیجی می‌کنیم؟
خلاصه: پس از بیدار شدن از خواب، معمولا برای چند دقیقه انسان، گیج است. در این مقاله بررسی می‌کنیم انتقال و حرکت از یک حوزه به حوزه دیگری- که قوانین آن، متفاوت از قوانین و مقررات حوزه نخست است- طبیعتا نوعی سرگردانی را ایجاد می‌کند و تفسیر آنچه در جهان دیگر دیده شده است، کار دشواری است که ما را نیازمند مفسر حقیقی این رویاها میکند.
بحث در این مورد طولانی است که در ادامه نا حدی به آن پرداخته می‌شود.
#سلمان_فاطمی #نورولوژیست #خواب #رویا #جهانهای_موازی #حیرت #مسیر_ارتقا #افزایش #سرگردانی
مقدمه: بخش بزرگی از زندگی انسان، در خواب می‌گذرد. در حدود هشت ساعت در روز 24 ساعته، در خواب هستیم. در این هشت ساعت که گاهی بیشتر هم می‌شود و تا 12 ساعت، طول می‌کشد، فعالیت های جسمانی کاهش می یابد. ضربان قلب کند میشود و چشمان بسته هستند و قادر به دیدن مادی نیستیم. گوش ها هم از ورود بسیاری از صداهای اطراف جلوگیری می‌کند و این جلوگیری، بیشتر از فیلترینگ طی بیداری است.
کاهش فعالیت های بدن، طی خواب، ممکن است در نگاه اول به نظر برسد، قدرت انسان را در دریافت اطلاعات، محدود می کند. این در صورتی است که وجود انسان، محدود به چشم و گوش و توانایی های دریافت اطلاعات مادی باشد.
بله این اندام ها طی خواب تا حد زیادی تعطیل می‌شود، ولی در مورد انسان با بعد دیگری فراتر از بعد مادی مواجهیم.
بحث های طولانی دانشمندان باستان شناس و جامعه شناس امروز و ناتوانی آنها در تفسیر ایثار حقیقی و تفسیر شکل گیری انفجاری نخستین تمدن بشری، شاید ما را به حقیقت بعد فرامادی انسان نزدیک کند.
ناتوانی آنها در تفسیر مادی اخلاق و ایثار حقیقی- که متمایز کننده انسان از حیوان است- حداقل این دروازه و احتمال را بر ما می گشاید که بتوانیم ایثار حقیقی را با چیزی غیر مادی توجیه کنیم.(ژن خودخواه- ریچارد داوکینز- 313)
و ناتوانی دانشمندان باستان شناس در تفسیر ایجاد انفجار گونه تمدن و فرهنگ در حدود ده تا پانزده هزار سال قبل در قوم سومر و آشور هم ممکن است با علتی غیر مادی- که ناگهان در وجود انسان ورود کرده است- به راحتی تفسیر شود.(نائل حنون- حقیقت سومریان و تحقیقاتی درباره ی علم آثار و متون میخی- ص29-30، ساموییل کریمر- از لوح های سومر- ص277-279)
حداقل نبود نظریه ای قوی- که بتواند ظهور تمدن و فرهنگ ناگهانی بشری را در حدود و مرزهای مادی توجیه کند به ما اجازه میدهد چیزی فرامادی را هم محتمل بدانیم.
توضیح:
تفسیر باستان شناسانی مادی مانند ساموئل کریمر نهایتا به آنجا میرسد که نخستین تمدن شکل گرفته بشری را به جنون و دیوانگی متهم می‌کند و سنت های آنها را زاییده تخیلات و خرافات می‌داند.
ولی می‌توانیم سوال کنیم این قوم دیوانه و مجنون چگونه با وجود جنونشان، ناگهان تمدنی را در بشریت بنا می‌کنند که برخی آثار آن مانند معبد اور هنوز ساختن و بنا کردنش با وجود امکانات امروز، دشوار می‌نماید؟!
اینها نشان دهنده ورود چیزی بالاتر از ژنهای خودخواه در وجود نخستین تمدن بشری است. آثار به جا مانده از آنها در کتیبه هایشان شباهتی با خواسته های مادی ندارد و اینجاست که کششی فراتر از ماده را باید برای آنها فرض کرد. آنچه تصور میشود اینکه بخش غیرمادی جدید و نوظهور بر شالوده ژنهای خودخواه، غریبه ای تازه وارد است و این تازگی و تردی، آن را در رویارویی با ساختمان چند میلیارد ساله حیات مادی، ضعیف و خرد می‌کند(مراجعه شود به کتاب توهم بی خدایی از سید احمد الحسن- فصل پنجم).
در زمانی که بدن، فعال و در حال کار است این موجود تازه وارد، در تنگناست و در زمانی که بدن، کم کارتر شود مثلا در زمان خواب، این بخش غیر مادی می‌تواند فعالیت خود را برجسته تر کند و در میان غبار و سرگردانی جسم مادی، از خود اثری بر جای بگذارد.
آنچه از بعد فرامادی انتظار میرود، آنکه وجودی ظریفتر و لطیفتر از وجود مادی باشد و این وجود ظریفتر- که در مقایسه با جسم مادی، به منبع نور نزدیک تر است یعنی همان عالم مادی در سطحی فراتر است و بر عالم مادی مسلط می‌باشد و وجود عالم مادی فقط و فقط دراتصال با آن معنی می یابد- دارای اطلاعاتی پایدارتر و استوارتر و روشن تر است و میتوان از این اطلاعات روشن، بهره برد ولی به شرطی که سایه و ضخامت جسم بر آن کشیده نشود و هر چه این سایه، ظریفتر و شفافتر باشد و یا به عبارتی محوتر باشد، امکان دستیابی به اطلاعات آن موجود ظریفتر و صافتر، بیشتر می‌شود.(مراجعه شود به کتاب همراه با عبد صالح نوشته سید احمد الحسن).
کاستن از این سایه، طی خواب، کاملا مشهود است. و ازاین رو خواب، فرصتی استثنایی برای بهره بردن از آن اطلاعات ناب است.ولی مشخص است سایه سنگین و ضخیم جسم با تاریخچه چندین میلیارد سال تجربه بر زمین، باقی خواهد ماند و آشنا بودن ژنهای بدن انس

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
ان مادی با قوانین و مقررات سنگین ماده طی میلیون ها سال، هرچند در سالهای اخیر و با کشف نسبیت، تا حد زیادی نسبی و نه عینی شده است ولی هنوز تا رها شدن از آن، سال‌های طولانی باقی مانده است.
نسبیت گامی به سوی درست در جهت کشف حقیقت نبودن ابعاد زمان و مکان در عالم مادی است ولی مشاهده نسبیت با درک عمیق و حس نسبیت و آمیختن با نسبیت، متفاوت است و دقیقا مانند دیدن آتش و یا لمس کردن آتش یا فرو رفتن و سوختن در آتش می‌باشد. دیدن آتش هرگز مانند لمس کردن و سوختن با آتش نیست!
نسبی شدن ابعاد عالم ماده، شگفت انگیز است ولی شگفت انگیزتر وقتی است بدانیم مجموعه فیزیکی عالم مادی ما بر اساس کشفیات جدید دانشمندانی مانند میچیو کاکو بخشی از کل بزرگتر و جهانی از میان جهان های موازی است. درک درون مجموعه با درک بیرون مجموعه متفاوت است.
نسبیت نگاه و ادراک با توجه به موقعیت بیننده
نگاه درون مجموعه و یا بیرون مجموعه، متفاوت است و این محدودیت در دیدن عمق اشیا، دشواری رسیدن به حقیقت را نشان می‌دهد.
اگر از درون عالم مادی، بر اشیا بنگریم تغییرات ابعاد آن را به شکلی می‌بینیم و اگر از بیرون عالم مادی نگاه کنیم، تغییرات آن، تندتر میشود و هر چه نگاه، از میدانی آرامتر و ثابت تر باشد سرعت حرکات و تغییرات عالم مادی، فزونی می یابد.
آنچه تحولات و دگرگونی ها و تغییرات طول و عرض و ارتفاع و زمان و.... را مشخص می‌کند، محل و جایگاه و موقعیت ما نسبت به این تحولات و دگرگونی هاست.
بله اینشتین با اعتماد بر سرعت ثابت نور مادی، نسبیت خود را بنا کرد ولی این نسبیت وقتی پیچیده تر میشود که موقعیت ناظر را نه فقط در عالم مادی دارای نور مادی با سرعت ثابت، بلکه در عوالم و جهان هایی بالاتر- که آمیخته با جنس نوری متفاوت و پایدارتر از نور مادی ماست- تصور کنیم.
و آنچه در نهایت این سفر شگفت، باید به آن اعتراف کرد، ناتوانی از شناخت حقیقت است و تا این اعتراف نیاید و تا زمانی که بهانه ها و عذرها، ما را از شناخت این ناتوانی بازدارد، توحید حقیقی حاصل نخواهد شد:
بالاتر از شبهات
کاری از دکتر توفیق مسرور بر اساس آموزه های سید احمد الحسن یمانی موعود
عمر نوح ع
این برنامه زیر نظر دانشکده پژوهش های برتر دینی و لغوی در نجف اشرف است.
اشکال می گوید: زندگی و عمر بدن انسان، از نظر ژنتیکی مشخص شده و تعیین شده است و زندگی نوح ع در این زندگی مادی- آنطور که قرآن کریم و متون دینی بیان می کند- امکان پذیر نیست
جواب: عمر انسان گذشته از نظر علمی کاملا مشخص است و ژن‌های انسان امروز هم این را به گونه ای که هیچ شبهه ای در آن نیست، بیان می‌کند و دانشمندان، سبب ژنتیکی را می دانند و می دانند کی و کجا سلول از میان می‌رود و بدن انسان پیر می شود و کوشیده اند جهشی ژنتیکی ایجاد کنند تا عمر انسان را طولانی کنند و ممکن است روزی به آن برسند
و آنها به طور قطعی می‌دانند در زمان نوح و قبل از آن، امکان ندارد انسان، هزار سال یا مقادیر نزدیک به آن، عمر کرده باشد و این همانطور است که تو طول خطکشی را- که در دست داری- میدانی.
ولی مساله عمر نوح و مسائل دیگر که از نظر علمی ممکن نیست، اشکالی بر آنچه اثبات کردیم یعنی وجود خدا وارد نمی کند یعنی می توانیم بگوییم برخی معجزات می تواند ایجاد شود و مخالف واقعیت علمی باشد چون این حالات، استثنایی و فردی هستند و هدف از آن ثابت کردن انسانیت آدمی در ابتدای خلقت او است تا ایمان، به خالق کیهان، آسان شود.
و برخی از این اتفاقات اصلا معجزه هم نیستند بلکه قضایایی طبیعی هستند ولی بر آن کس- که زبان گوینده را نمی داند- دشوار می نماید.
بله زبان قرآن را نمی فهمد جز کسی- که جهان های بلندی را بشناسد که قرآن از آن آمده است!
برای توضیح علمی مساله می گویم یک بیننده بیرونی آنچه از یک مجموعه فیزیکی می بیند، متفاوت از کسی است که از درون مجموعه به آن نگاه می کند. بنابراین در زمان توسعه یا چروکیده شده مجموعه فیزیکی اندازه گیری های بیننده درون مجموعه، کاملا از اندازه گیری های بیننده بیرونی متفاوت است زیرا بیننده داخلی بخشی از مجموعه است بنابراین او هم درگیر گسترش و یا چروکیدگی مجموعه میشود، پس ابزارهای اندازه گیری او هم شامل گسترش و یا چرکیدگی میشود، بنابراین او کاملا از مشاهده تغییر در درون مجموعه، ناتوان می‌شود ولی این، مانع نمی‌شود- اگر موجودی مانند ما زندگی نفسانی و روحانی داشته باشد- تغییرات در مجموعه را احساس کند و شتاب گرفتن توسعه کیهان یا کند شدن این توسعه را دریابد و این مانند احساس بسیاری از مردم است که امروز، گذر زمان را تندتر احساس می‌کنند ولی در اندازه گیری خود تفاوتی را متوجه نمی شوند!
و برای توضیح این سخن تصور کن انسانی در اتاقی زندگی می کند و خط کشی دارد و با آن، طول میزی را در اتاق، اندازه می گیرد و آن را با طول میز دیگری مقایسه می کند.

تصور کنید اتاق و هر چه در آن است از جمله خط کش و میز، به یک اندازه توسعه بیابد و بزرگ شود.
اکنون اگر از او بخواهیم طول میز را دوباره اندازه گیری کند و آن را مقایسه نماید در اینجا احساس می‌کند طول تغییری نکرده است و هیچ تغییری را حس نمی کند زیرا خط کش هم به همان نسبت میز، ب
4, [16.02.20 02:09]
زرگ شده است.
اگر این را بفهمیم درک می کنیم هر بیینده که از بیرون مجموعه کیهان ما نگاه کند اندازه گیری های او متفاوت از اندازه گیری های ماست که درون مجموعه نگاه می کنیم
و مثلا اگر رفتار کیهان مادی تغییر کند- در حالی که زمان هم بعدی از اعداد کیهان ما است- و این زمان به عنوان بعد چهارم در کل مجموعه دراز یا کوتاه شود ما به عنوان اجزای مجموعه- که خودمان هم دچار این تغییرات می شویم- نمی توانیم بلند یا کوتاه شدن زمان را حس کنیم ولی بیننده ای که بیرون از مجموعه کیهانی ماست، می‌تواند
این تغییرات را مشاهده کند و وقتی ما در مورد زمان صحبت کنیم، زمان ما با زمان فرد بیرون متفاوت می‌شود
و این به طور خلاصه نشان می دهد بیننده از بیرون مجموعه کیهانی یعنی خدای سبحان و تعالی و مثلا فرشتگان، وقتی از آنها سوال می‌شود یا در مورد عمر نوح و قوم او سخن می گویند ارقامی که بیان می کنند متفاوت از ارقامی است که تو خودت در درون مجموعه اندازه گیری می کنی
و وقتی بخواهیم حال انسان امروز را با انسانی- که بیش از 50 هزار سال قبل، زندگی میکرد- مقایسه کنیم، ارقام متفاوت می شود و این در حالی است که تو هیچ اختلاف ملموسی را در حدود مادی ای- که در آن زندگی میکنی- نمی بینی.
لینک تدریس
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
@salmanfatemi
طی خواب با خوابیدن بدن، مسافرت روح، آزادتر و روانتر می‌شود ولی نگاه انسان از بیرون مجموعه ای است که با آن اخت شده است و رویارویی با قوانینی است که متفاوت از قوانین عالم مادی ماست.
این سفر طولانی هشت ساعته با حتی بیشتر طی یک روز، مشاهداتی را به همراه دارد که در صفحه روح، جای می‌گیرد ولی در زمان بیدار شدن، این سفر باید به پایان برسد و بار دیگر جسم مادی فعال می‌شود و جز سایه ای مبهم از آن ملکوت روان را به یاد نمی آورد به خصوص وقتی بدانیم مغز انسان کوشش بسیار خواهد کرد اطلاعات بی ارتباط با عالم مادی را حذف کند زیرا مغز، ابزار بقای مادی است و با هر چیز مخالف با قوانین عالم مادی، می‌جنگد.
شلیک فراموشی!!
حذف عمدی اطلاعات جدید در رویا!!
دکتر توماس کیلداف، مدیر مرکز علوم اعصابِ اس آر آی اینترنشنال، منلوپارک- کالیفرنیا و نویسنده ی ارشد این مطالعه- که در مجله ی ساینس به چاپ رسیده است- می گوید:
آیا تاکنون از این- که چرا ما بسیاری از رویاهایمان را فراموش می کنیم- تعجب کرده اید؟ نتایج ما پیشنهاد می کنند که شلیک گروه خاصی از نورون ها در طول خواب REM، تنظیم کننده ی [این مسئله است که] آیا مغز اطلاعات جدید را بعد از یک خواب خوب شبانه، به یاد بیاورد [یا خیر].
REM(rapid eye movement)
یکی از چندین مرحله ی خواب است که هر شب، بدن از آن به طور متناوب عبور می کند. این [مرحله از خواب]، برای اولین بار ۹۰ دقیقه پس از به خواب فرو رفتن، ظاهر می شود و با حرکات سریع چشم، ضربان قلب افزایش یافته، اندام های فلج شده، امواج مغزی [مشابه با زمان] هوشیاری و رویابینی، مشخص می شود.
بیشتر از یک قرن است که دانشمندان، نقش خواب را در ذخیره سازی خاطرات کشف کرده اند. هم زمان با آن که بسیاری نشان داده اند خواب به ذخیره سازی خاطرات جدید کمک می کند دیگران من جمله فرانسیس کریک، یکی از کاشفان مارپیچ DNA، این احتمال را مطرح کرده اند که خواب، مخصوصا مرحله ی REM آن، ممکن است محدوده زمانی ای باشد که در آن، مغز به صورت فعال، اطلاعات اضافی را فراموش کرده یا حذف می کند.
(دسته بندی اطلاعات، می‌تواند با حذف اطلاعات مزاحم، همراه باشد. پس حذف بسیاری از حافظه های مزاحم؛ به خصوص حافظه کوتاه مدت بی ارزشی- که ممکن است پس از یک روز کاری سنگین مانند خوره به جان مغز ما بیفتد و خاطرات غم بار طی روز را دائما به یاد ما بیاورد- کاملا برای شروع یک روز کاری بانشاط، لازم است.
معمولا حافظه انسان، عادت دارد کوتاه مدت باشد و بر این اساس به جای ذخیره سازی اطلاعات مفید- که در گذشته نسبتا دور اتفاق افتاده است- و به جای خاطرات مثبت از گذشته، حافظه انسان عادت دارد اطلاعات غم بار و حزن آلود اخیر را- که هیچ سودمندی ای برای انسان ندارد- ذخیره کند.
بنابراین فرایندی که بتواند این اطلاعات مزاحم را از ذهن بزداید و فرایندی- که بتواند حافظه انسان را به جای پر شدن از انبوهی از زباله ها، طی روز پاکسازی کند- نتیجه بسیار سودمندی بر زندگی خواهد داشت.
وقتی اطلاعات انباشته شده در ذهن، به حداقل اطلاعات مفید در ب

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
رابر انبوه اطلاعات بی ارزش خلاصه شود، بازآوری اطلاعات و استفاده از آن در پردازش تصاویر و صورت های ذهنی، بسیار آسان تر می شود.)
هرس سیناپسی
مطالعات اخیر نشان داده اند که در طول خواب- ازجمله خواب REM مغز به صورت گزینشی ارتباطات سیناپسی را که بین نورون های دخیل در نوع خاصی از یادگیری ایجاد شده، هرس می کند.(قطع ارتباط برخی سیناپسها و ایجاد ارتباطات در جاهایی دیگر).
گرچه تا قبل از این مطالعه کسی نشان نداده بود که چگونه این [پدیده]، ممکن است اتفاق بیفتد.
دکتر جانت هی، مدیر برنامه در NINDS می گوید:
فهمیدن نقش خواب در فراموشی ممکن است به محققان کمک کند، گستره ی وسیع بیماری های مرتبط با حافظه را بهتر درک کنند، بیماری هایی همچون اختلال استرس پس از سانحه(PTSD) و آلزایمر. ممکن است خواب REM در نحوه ی انتخاب و ذخیره سازی خاطرات، توسط مغز نقش داشته باشد [و برای اثبات این قضیه] این مطالعه، شواهدی مستقیم فراهم می کند.
به گزارش نوروسافاری از ان آی اچ، آزمایشگاه دکتر کیلداف و همکارش دکتر آکیهیرو یاماناکا در دانشگاه ناگویا در ژاپن، برای آزمودن نقش هورمونی موسوم به هیپوکرتین/اورکسین، در تنظیم خواب و نارکولپسی، سالها [وقت] صرف کرده اند.
نارکولپسی، اختلالی است که باعث می شود در طول روز افراد به شکلی افراطی احساس خواب آلودگی کنند و گاهی تغییراتی را تجربه می کنند که یادآور مرحله ی REM خواب است، مثل از دست دادن تون عضلات دست و پا و [تجربه ی] توهمات.
این آزمایشگاه، به نشان دادن نحوه ی ارتباط نارکولپسی با از دست دادن نورون های سازنده ی هیپوکرتین/اورکسین در هیپوتالاموس کمک کرده اند- هیپوتالاموس ناحیه ای است در ابعاد بادام زمینی که در اعماق مغز قرار دارد.
شلیک فراموشی
در این مطالعه، دکتر کیلداف با آزمایشگاه های دکتر یاماناکا و دکتر آکیرا ترائو در دانشگاه هوکایدو، ساپورو- ژاپن، برای بررسی سلول های هم جواری- که هورمون تغلیظ ملانین یا MCH را تولید می کنند- همکاری می کرد. این مولکول برای دخالتش در تنظیم خواب و اشتها شناخته شده است.
در هماهنگی با تحقیقات قبلی، این محققان دریافتند که اکثریت سلول‌های MCH هیپوتالاموس (٪۵۲.۸) زمانی شلیک می کردند که موش در خواب REM بود؛ در حالی که حدود ٪۳۵ فقط زمانی شلیک می کردند که موش، هوشیار بود و حدود ٪۱۲ در هر دو زمان شلیک می کردند.
آنها همچنین سرنخ هایی را کشف کردند که امکان ایفای نقش این سلول ها را در یادگیری و حافظه متذکر می شود. ثبت
های الکتریکی و آزمایش های ردیابی عصبی نشان دادند که بسیاری از سلول های MCH هیپوتالاموس، از طریق آکسون های منشعب و بلند [خود] به هیپوکامپ مرکز حافظه ی مغز- پیام های بازدارنده می فرستند.
دکتر کیلداف می گوید:
ما بر اساس مطالعات قبلی در آزمایشگاه های دیگر، از قبل می دانستیم که سلول های MCH در طول خواب REM، فعال اند. بعد از کشف این مدار جدید، ما فکر می کردیم این سلول ها ممکن است برای ذخیره ی خاطرات به مغز کمک کنند.
برای آزمودن این ایده محققان در طی آزمون های حافظه، از ابزارهای ژنتیکی متنوعی، برای خاموش و روشن کردن نورون های MCH استفاده کردند. مخصوصا آنها نقشی را- که سلول های MCH در یادداری بازی می کنند- بررسی کردند، یادداری دوره ای است بعد از آموختن موضوعی جدید، قبل از این که همین دانش جدید در حافظه ی بلند مدت ذخیره یا تحکیم شود.
دانشمندان از چندین آزمون حافظه استفاده کردند از جمله آزمونی که توانایی موش ها را در افتراق دادن بین اشیاء جدید و آشنا می سنجد. در کمال تعجب، آنها فهمیدند که روشن کردن سلول های MCH، در طی مدت یادداری، حافظه را بدتر می کرد در حالی که خاموش کردنشان، حافظه را بهبود می بخشید. برای مثال فعال سازی سلول‌های مذکور، زمانی را- که موش برای بوکشیدن اطرافِ اشیاء جدید صرف می کرد- در مقایسه با اشیاء آشنا، کاهش می داد اما خاموش کردن سلول ها اثر معکوس داشت.
آزمایش های پس از آن، نشان دادند که نورون های MCH، این نقش را منحصرا طی مرحله ی REM بازی می کنند. موش ها زمانی- که نورون های MCH در طی خواب REM، خاموش می شدند در آزمون‌های حافظه، عملکرد بهتری داشتند و در نقطه ی مقابل خاموش کردن این نورونها زمانی- که موشها بیدار بودند یا در سایر مراحل خواب قرار داشتند- هیچ اثری بر حافظه نداشت.
(فعال بودن این سلول ها طی خواب، باعث از یاد بردن اطلاعات میشود و این فراموشی اطلاعات بی ارزش و مزاحم و یا حتی سودمند ولی بیان کننده چیزی- که به عنوان موجودات خودخواه مادی دوست نداریم- برای مغز و زندگی مادی ما چیز بدی نیست و مانند خالی کردن انباری از کالاهای تاریخ گذشته و یا انباری پر از داروهای تلخ است.
نقش خواب خوب، فقط دسته بندی اطلاعات نیست بلکه طی خواب بسیاری از اطلاعات، زدوده می‌شود. نقش و فعالیت این

نورون ها در زدودن اطلاعات در مرحله دیدن رویا(REM)، بحث دیگری را می گشاید و آن، لازم بودن زدودن بسیاری از رویاها از ذهن مادی انسان است.
ما حدود یک سوم عمر خود را در خواب می گذرانیم و طی خواب چندین مرحله خواب دارای رویا را تجربه می‌کنیم و این حجم انبوه اطلاعات و تجارب- که گاهی تاثیر آن بر جسم و روح، قابل توجه است- می‌تواند بسیاری از اعتقادات و گرایش ها و حتی آموخته های روزانه ما را تحت تاثیر بگذارد.
یکی از نعمت ها در زندگی مادی ما سپرها و پوشش هایی است که بنابر طبیعت عالم مادی و در سیر تکامل مادی، بر بسیاری از ادراکات کشیده شده است و اگر این پرده ها و سپرها نبود و بسیاری از حقایق، برای ما آشکار می‌شد، تحمل فشارهای عالم مادی- که پایین ترین جهان هاست- غیر ممکن می‌شد.
در دنیای مادی کنونی گاهی ندیدن و نشنیدن نعمت بزرگی است و بر همین اساس، اندام های حسی ما قادر به درک همه امواج و فرکانس ها نیستند و یا دستگاه های تنظیمی خاصی مانند دستگاه تعادل هست که سبب می‌شود بسیاری از حقایق عالم مانند شتاب گرفتن ها و حرکت زمین و ... درک نشود.
به همین ترتیب، دستگاهی برای فراموش کردن اطلاعات در مغز ما هست که مغز ما را آماده آموخته های جدید می‌کند.
یعنی فراموشی هم فقط نتیجه ناتوانی مغز در انباشت اطلاعات نیست بلکه بخشی از فراموشی، فرایندی فعال و پیشرفته و برنامه ریزی شده در مغز ماست و نمونه آن، سلول های MCH در بالاست.
آنچه مغز محدود ما را در عالم مادی محدود، قدرت می‌بخشد، به دوش کشیدن بارهای بسیار سنگین نیست بلکه بر دوش کشیدن حداقل بار ممکنی است که قابل استفاده در زندگی مادی باشد.
مغز ما ابزاری ساخته ژن‌های خودخواه و برای حفظ و بقای مادی ماست و در این راه، گاهی از زدودن اطلاعات ارزشمندی- که برای انسان شدن ما لازم است- کوتاهی نخواهد کرد و نمونه آن، زدودن اطلاعات ارزشمندی است که انسان، فارغ از زمان و مکان عالم مادی، در عالم رؤیا دریافت می‌کند.
از روش هایی که می‌توانیم با این مکانیسم خود سرکوب اطلاعات، مقابله کنیم تلاش برای بیدار شدن در زمان خواب REM است. در این زمان، پیش از آنکه مغز انسان، اطلاعات دیده شده در رویا را بزداید فرد می‌تواند رویایی را- که دیده است- کاملا به صورت رویایی شفاف به یاد بیاورد.
این، روش سودمندی برای کسانی است که علاقه مند به اطلاعات بسیار زیاد هستند ولی عیب آن، به یاد ماندن اطلاعات و دستوراتی است که شاید هرگز جسم ما و تمایلات مادی ما علاقه مند به آن نباشد!!)
دکتر کیلداف می گوید:
این نتایج پیشنهاد می دهند که نورو
4, [16.02.20 02:10]
ن
های MCH، مغز را کمک می کنند اطلاعات جدید و احتمالا بی اهمیت را فراموش کند.(البته بی اهمیت در زندگی مادی و تمایلات مادی)
از آنجا که تصور می شود رؤیاها مقدمتاً در مرحله ی خواب REM رخ بدهند- [همان] مرحله ای که سلول های MCH فعال می شوند- فعالیت این سلول ها ممکن است از ذخیره سازی محتوای رویا در هیپوکامپ جلوگیری کند- در نتیجه رویا به سرعت فراموش شود.
در آینده، این محققان می‌خواهند کشف کنند آیا این مدار در اختلالات خواب و حافظه نقشی بازی می کند [یا خیر].
ترجمه: فاطمه جواهری وبسایت نوروسافاری
برخی توضیحات توسط دکتر سید سلمان فاطمی
@salmanfatemi
https://t.ly/VrV8Z
نورون های MCH، پایانی بر سرآغاز!
در مقاله ای در قسمت های قبلی نقش این سلول‌های عصبی، در زدودن اطلاعات رویاها در مرحله خواب REM، بیان شد. این سلول ها هر چند با کاستن از معلومات، به خصوص با کاستن از معلومات ملکوتی، توان ذهن ما را برای دانستن، کم می‌کنند ولی خلاصه کردن اطلاعات به دانسته های مادی، به بدن و مغز کمک می‌کند در مصرف انرژی صرفه جویی کند و عمر فرد بیشتر شود.
بحثی بیشتر در مورد این سلول‌ها:
نقش نورون های عرضه کننده هورمون تغلیظ کننده ملانینMCHدر تنظیم خواب، به خصوص در تنظیم خواب REM با شدت تایید شده است و این، بر اساس پروفایل فعالیت این نورون ها و نیز تاثیرات فارماکولوژیک این پروتئین، در خواب و بیداری است. مقالات مهم در مورد این نورون ها و پروتئین، نتایج متفاوتی را منتشر کرده است.
آیا MCH فقط در خواب REM
است یا در خواب NonREM هم دیده می‌شود؟ و آیا علاوه بر خواب، بر خوردن هم تاثیر گذار است؟
در هیپوتالاموس توبرال(بخش مرکزی هیپوتالاموس)نورون های MCH در میان نورون های ترشح کننده هیپوکراتین قرار دارند و پیام های مهمتری را از سیستم بیدار کننده سروتونین، آدرنرژیک، نورآدرنرژیک و نیز اعصاب تنظیم کننده تغذیه، دریافت میکند.
(هیپوکراتین چیست؟:
هیپو کراتين ماده ای است- که از قسمت جانبی هیپو تالاموس ترشح میشود و بر برخی قسمت‌های مغز تاثیر دارد و سبب می‌شود میزان هورمونهای ترشح شده از آنها تغییر کند. هيپوکراتين در تنظیم خواب، موثر است.
قسمتهائی از

مغز- که تحت تاثیر هيپوکراتين است- و ماده ای- که از آنها ترشح میشود- به شرح زیر هستند:
Locus ceruleus Norepinephrine
Raphe nucleus Serotonin
Tubomammillary nucleus Histamine
Ventral tegmental area Dopamine
Basal forebrain Acetylcholine
می‌بینیم هيپوکراتين در تنظیم خواب خیلی تاثیر دارد.
در بیماران دچار نارکولپسي، سیستم ایمنی بدن، علیه سلول‌های ترشح کننده هيپوکراتين وارد عمل می‌شود و میزان هيپوکراتين کم می‌شود.
خواب دو مرحله برجسته دارد و با توجه به وضعیت حرکات چشم به دو مرحله Rapid eye movement(REM) و nonrapid eye movement تقسیم میشود.
در مرحله REM، علاوه بر حرکات سریع چشم و دیدن رویا، قدرت عضلانی بدن هم کاهش می یابد.
در بیماران دچار نارکولپسي، در ابتدای خواب، وارد فاز REM می‌شوند و این حالت سبب می‌شود، فرد در ابتدای خواب رویاهای عجیب ببیند و در ابتدای خواب در حالي که هنوز خواب عمیق نشده، احساس فلجی کند.
پس هیپوکراتین سبب میشود مرحله REM، دیرتر شروع شود و کوشش میکند فرد طی خواب REM بیدار نشود و به این ترتیب دست دیگری در کاستن از اطلاعات به دست آمده در رویا دارد.)
نورون های MCH، شبکه وسیعی از ارتباطات با سلول های هیپوتالاموس و سیستم لیمبیک و ساقه مغز دارد.
در جوندگان، سلول های عصبی MCH دو برابر سلول های هیپوکرتین در هیپوتالاموس هستند. این سلول‌ها در موش و جوندگان در بخش های مختلف هیپوتالاموس پراکنده هستند و به صورت افقی در بالای بطن سوم پراکنده می شوند. همچنین دسته های پراکنده ای از این سلول‌ها در اطراف بطن سوم هستند.
دسته بزرگی از آنها در لایه کاملا خارجی هیپوتالاموس در میانه کپسول داخلی قرار دارد و گروهی میانی تر در بالای هسته توبرومامیلاری قرار دارد.
بخش دیگری از آنها در دورسولاترال فورنیکس قرار دارد. برخی مطالعات نشان میدهد تنها 60‰ سلول های عصبی MCH در زمان خواب REM، فعال هستند.
مطالعات اپتوژنتیک تاثیرات تسهیل کننده خواب را در فرکانس های تحریکی 10 تا 30 هرتز و نه 1تا5 هرتز مشاهده کرده است. هرچند یک هرتز، میانگین سرعت تخلیه نورون های MCH مربوط به REM، است و این سرعتی است که توزیع انفجارهای تخلیه ای تصادفی را در بر می‌گیرد زیرا اینها به صورت معمول، نورون هایی با سرعت تخلیه بسیار آرام هستند.
ما نمی‌دانیم چرا چنین تحریک بالاتر از نرمال در مطالعات اپتوژنتیکی نیاز است و اینکه چرا فعالیت نرمال این نورون ها در مطالعاتی تحریکی با فرکانس بالا رخ می‌دهد.
بیشتر سلول های عصبی MCH، گلوتامیک اسید دکربوکسیلازGAD را شناسایی می‌کنند و در کنار آنها قرار می‌گیرند و این، آنزیمی است که
اع
صاب ترشح کننده GABA و نیز ترجمه و ترانکریپت تنظیم شده با کوکائین و امفتامین(nesfatin-1) را شناسایی و تنظیم میکند و هر کدام از اینها در تنظیم خواب، نقش دارند.
یکی از یافته های مهم در این مطالعه- که به وسیله جگو و همکاران او کشف شد- آن است که توسعه دوره خواب REM، به وسیله تحریک اپتوژنتیک نورون های MCH در موشی- که فاقد MCHR1 است- یعنی فاقد گیرنده ای است که معمولا در مغز موش وجود دارد، سودمند میباشد. آنها نشان دادند که مهار نورون های ترشح کننده هیستامین در محیط آزمایشگاه به وسیله GABA انجام می‌شود.
دل سید پلیترو و جونز قبلا پیشنهاد داده بودند که چنین مکانیسم
ی باعث مهار نورن های لوکوس سرولوس، به وسیله نورن های MCH میشود.(لوکوس سرلوس، نقش مهمی در حفظ حافظه، یادگیری مهارت‌های تفکر و اندیشه در افراد دارد. و آسیب آن، در بسیاری از بیماران دچار آلزایمر دیده می‌شود.)
در حقیقت مدارکی پیشنهاد می‌دهد که بسیاری از عملکردهای نورون های ترشح کننده پروتئین، به وسیله نوروترانسمیترهای سنتی کنترل میشود. برای نمونه، تحریک ابتدایی نورون های ترشح کننده هیستامین به وسیله نورون های هیپوکراتین ممکن است به وسیله گلوتامات انجام شود. مهار نورون های هیپوکراتین- که مرتبط با خواب است- به نظر میرسد در درجه اول به وسیله GABA و نه به وسیله نوروپپتید ایجاد شود. نوروپپتیدها در کیسه های متراکمی بسته بندی می‌شوند و بیشتر به وسیله غشای سیناپتیک و نه وزیکول هایی که دارا گلوتامات یا گابا هستند- آزاد می‌شود. آزادشدن نوروپپتیدها به نظر میرسد نیازمند تخلیه فرکانس بالا یا انفجارهای تخلیه ای باشد. پیشنهاد شده است که نورترانسمیترها و پپتیدها ممکن است نقش های مکملی داشته باشند.
مثلا اولی فعالیت سریع را ایجاد کند و دومی فعالیت مداوم را سبب شود پس فعال شدن نورون های MCH ممکن است هر دو را ایجاد کند: هم مهار با واسطه GABA که عامل انتقال از بیداری به خواب nonREM و خواب nonREM به REM است و نیز باعث عامل مهار برای طولانی کردن خواب REM هستند که به وسیله پروتئین MCH است.(نقش ای

ن سلول‌ها هر چند کاستن از به یادآوردن رویاست ولی میتواند با طولانی کردن خواب REM، باعث مدت طولانی تر دیدن رویا شود. بنابراین فقط در نظر گرفتن نقش منفی آن در یادآوری اطلاعات، شاید درست نباشد.)
تحریک اپتوژنتیکی برای فنوتیپ نورون خاص، انتخابی است ولی می‌تواند گرما ایجاد کند و برخی نورون های هیپوتالاموس شامل نورون های کناری هیپوتالاموس، حساس به حرارت هستند. گرم کردن هیپوتالاموسی باعث ایجاد خواب می‌شود. تحریک اپتوژنتیکی، باید باعث تحریک سینکرونوس در همه نورون های هدفی شود که در معرض تابش و گرما قرار گفته اند. تاثیرات چنین همزمانی و سینکرونی، شناخته شده نیست.
در مطالعه ای منحصر به فرد در مورد ترشح هیپوکراتین و MCH در آمیگدال انسان، نشان داده شده است که ترشح تشدید شده MCH در آغاز خواب، در خواب و در زمان خوردن مشاهده شد. سطوح هیپوکراتین به خصوص در فعالیت تحریکی بیشتر می‌شود. در جوندگان ترشح هیپوتالاموسی و ترشح امیگدالی، مرتبط با هم هستند و این از ارتباط محتمل ترشح آمیگدالی با فعالیت های عمومی MCH پشتیبانی می‌کند.
مدارک زیادی وجود دارد که MCH باعث بهبود تغذیه در جوندگان میشود. مثلا ترشح میکرو MCH در مناطقی از هیپوتالاموس، باعث تغذیه بیشتر می شود. با محرومیت از غذا، تظاهر فوس در نورون های MCH بیشتر میشود.
این مطالعات می‌تواند با تغییرات خواب و بیداری توجیه شود. ما نمیدانیم آیا فعالیت های اشتها آور و خوب آور MCH با دسته ای جدا از نورون ها کنترل میشود یا فعالیت های نورونی می‌تواند بر اساس دریافت های دیگر تغییر کند و مثلا شدت جریان برق، می‌تواند باعث القای تغذیه طی دوره های تغذیه معمول و منجر به خواب طی دوره های معمول خواب شود. و هر دو رفتار به کار می‌رود تا توازن انرژی منفی را بهبود بخشد.
مشخص است هرچند بسیاری مطالب دانسته شده است ولی ما در ابتدای دانش خود در مورد این سلول ها هستیم.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422/
@salmanfatemi
بحث:
گذر از مرز رویا(ملکوت) و عالم مادی، گذر بین دو مجموعه متفاوت است و این گذر، در شرایطی- که قوانین دو مجموعه با هم متفاوت است و ما طی زندگی مادی با قوانین عالم مادی، مانوس شده ایم- می تواند باعث گیجی و به هم ریختگی شود.
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
مشاهده عالمی- که در آن، چشم و گوش مادی، کار نمی‌کند، ما را با حقایقی رویارو می‌کند که ناچاریم آن را در قالب عالم مادی خود ترجمه کنیم و چون ساختارها و حدود و مرزها متفاوت است، گنجاندن دریایی از معلومات در ظرفی کوچک در عالم مادی می‌تواند خیلی ساده، باعث گیجی ما شود.
به خصوص وقتی بدانیم مغز، به دلیل کم بودن و محدودیت ظرفیتش، کوشش می‌کند بسیاری از اطلاعات بی ارتباط با عالم ماده را بزداید و این حالت سبب می‌شود گاهی جز سایه ای از سه ساعت رویا دیدن، در ذهن انسان باقی نماند!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422
https://t.ly/VrV8Z
همه این عوامل، دست در دست هم می‌دهد تا احساس گیجی پس از بیدار شدن از خواب، وجود داشته باشد.
نتیجه گیری:
احساس گیجی پس از خواب، شاید هشداری بر انسان باشد که گذر از جهان های موازی موجود را جدی بگیرد و بداند مرزهای بسیاری وجود دارد- که نگاه در آنها پس از جابجا شدن در آنها کار آسانی نیست-
و بفهمد در پس این حیرت، برای شناخت آنچه در پس این مرزهاست، باید به دانایی مراجعه کند که گامی در درون آن جهان ها دارد؛ وگرنه کوشش بیهوده برای ترجمه رمزها- که حقیقت بسیاری از آنها در دسترس ما نیست بلکه محاط بر وجود ماست- جز حیرت نمی افزاید
و اینجاست که مکاتب لغوی و زبانی، مانند مکتب تصادفی و اتفاقی بودن زبان یا حتی مکتب قصدی بودن زبان- که فرد شنونده کلام را یک بار در میدان تصادف و اتفاق و یک بار در میدان نظم گرفته و قصد شده و نه اتفاقی کلام، مسئول ترجمه رمزها می‌کند- هیچ کدام رو به سوی معنی و حقیقت کلام ندارند بلکه آن کسی باید این رمز را به معنی ترجمه کند که مسیر رمز تا معنی را در دست خود داشته باشد و او همان کسی است که مجوز این ترجمه را در هر زمان از طرف خالق کلمه، با امضای وصیت، در دست دارد.(به کتاب از زبان تصادفی تا زبان ناطق به حق، از دکتر زکی صبیحاوی مراجعه شود.
www.almahdyoon.org)


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
حقیقت انسانمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی رمز آزادگیعامل کلیدی در کنترل کارآخارق العاده و استثنایی بژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبدر برابر حقایق جدیدتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورمغز و اخلاقرویا حقی از طرف خداآب، زندگی است(قسمت پنجم)تا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوززبان و شناخت حقیقت قسمت ستشویق خواندن به کودکانفتون های زیستیهمه چیز موج استسرعت فکر کردن چگونه استاختلالات صحبت کردن در انحافظه میتواند بزرگترین داستیفن هاوکینگ در تفسیر منبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ اندر هیچعشق درونی به یگانگی خلقتخطر حقیقی، خود انسان استکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاپیوندهای پیچیده با تغییردرمان های علامتی در ام استمایل زیاد به خوردن بستنمغز بیش از آنچه تصور میشوروزهای سختآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرسفرنامه سفر به بم و جنوب تعویض دارو در تشنجفردا را نمیدانیمهمکاری یا رقابتشیر و دوغ بادامارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییاطلاع رسانی اینترنتیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتسایتهای دیگردو ویژگی انتزاع و قدرت تجکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و پارادوکس ها در علمدرمان جدید سرطانتنهاییمغزتان را در جوانی سیمکشروشی جدید در درمان نابینآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هوتاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکسسلام تا روشناییتغییرات تکاملی سر انسان قلب یا مغزهنر رها شدن از وابستگیشاهکار شش گوشارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمبلعیدن ستاره توسط سیاهچامنتظر زمان ایده آل نشودین، اجباری نیستکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشپرتوزایی از جسم سیاهدرون آشفته ی تو و ظاهر خنتو تغییر و تحولینقش ژنتیک در درمان اختلارژیم غذایی سالم و ضد التهالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دسوی ما آید نداها را صداجهان قابل مشاهده بخش کوچقبرستان ها با بوی شجاعتهوش مصنوعی از عروسک های بشجاعت و ترساز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوبه خودت نگاه کنموسیقی نودانشمندان نورون مصنوعی سکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایآنچه واقعیت تصور میکنیم درگیری مغز در بیماری کویتومورهای ستون فقراتنقش رژیم غذایی بر رشد و ارحم مصنوعیامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندتاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی تولید کنندهجهان پیوستهلوتیراستامهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی شبکه لومبوساکرالاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21میدان بنیادین اطلاعاتداروهای ضد تشنج با توضیح کشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پارآیا ممکن است موش کور بی مدست کردن در گوشتوانایی مغز و دیگر اجزای نقطه ای بود و دگر هیچ نبوزمان و صبرانگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهسکته ی مغزی در جوانانتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفلزوم عدم وابستگی به گوگل هوش مصنوعی از عروسک تا کمطیف انسفالیت، گیلن باره از تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمرماه رجبداروی جدید برای دیابتگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیذهن خالی از شلوغی افکاربزرگ فکر کنآیا آگاهی پس از مرگ از بیتکنولوژی های جدید و حالتنه به اعدامزندگی در سیاهچالهانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینساختار شبکه های مغزی ثابتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هامنابع انرژی از نفت و گاز هوش احساسیعلم بدون توقفخواص عجیب لوبیااز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشدر میان تاریکی و روشناییگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمرمز گشایی از اتصالات مغزتفکر ترکیبی در هوش مصنوعآیا دلفین ها می تواند از تکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در فراموشی هازیست شناسی باور حقیقت یا ترجمه ی فعالیت های عضله باولین قدم شناخت نقص های خفواید روزه داری متناوبنشانه های گذشته در کیهان سریع دویدن مهم نیستاحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت اشیاازدواج های بین گونه ای، رمنابع بی نهایت انرژی در دهوشمندی کیهانعادت همیشه خوب نیستخبر مهم تلسکوپ هابلژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد مدر جراحی کمر عجله نکنیدتقویت مغز با ورزشپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی رویاها از مغز است یا ناخوآتاکسیتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانزبان جانسوزتشخیص ژنتیکی آتروفی های فروتنی معرفتیهمه چیز و هیچ چیزسطح آگاهی، رخدادهای زندگاختلالات عضلانی ژنتیکحافظه های کاذباستخوان های کشف شده، ممکمنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچگاه از فشار و شکست نترعشق، شلوغ کردن نیستخطر را بپذیرکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اپیوندی که فراتر از امکاندرمان ژنتیکی برای نوآوریتمایز یا کشف یگانگیمغز باستانی، هنوز نقش هاروزهای سخت میگذردآزادی در چیستتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنسفرنامه سفر به بم و جنوب تعیین پیش آگهی آسیب به عصفرزندان زمان خودهمانند سازی در انسانشیشه ی بازالتی و سیلیکونارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )اطلاعات حسی ما از جهان، چمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدو بیماری روانی خود بزرگ کوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و پاسخ گیاهان در زمان خورددرمان جدید سرطانتنهایی رمز نوآوری استمغط یک گیرنده استروشی جدید در درمان سکته مإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش تاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش اسلاح و راهزنیتغذیه بر ژنها تاثیر داردقلب دروازه ی ارتباطهنر، پر کردن است نه فحش دشاید گوشی و چشمی، آماده شاز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمبنی عباس، ننگی بر تاریخمنحنی که ارتباط بین معرفدیوار همه اش توهم بودکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپرسشدروغ نگو به خصوص به خودتتو جهانی هستی که خودش را نقش گرمایش آب و هوا در همرژیم غذایی ضد التهابیالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان موازی و حجاب هاقدم زدن و حرکت دید را تغیهوش مصنوعی از عروسک بازی شرکت نورالینک ویدیویی ازاز بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمبه دنبال رستگاری باشموسیقی هنر مایع استدانشمندان یک فرضیه رادیککاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطآنچه حس می کنیم، نتیجه ی درگیری مغز در بیماران مبتوهم فضای خالینقش رژیم غذایی در رشد و ارحم مصنوعیامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنتاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله، سیاه خالص یا پجهان پیوستهلوزالمعده(پانکراس)مصنوعهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی عروقی مخچهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیمیدازولام در درمان تشنج داروی فامپیریدین یا نورلکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیآیا ما کالا هستیمدست آسمانتوانایی یک فرد، برای تغینقطه بی بازگشتزمان واقعیت است یا توهمانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جسکته ی چشمیتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولمقاومت به عوارض فشار خون هوش مصنوعی از عروسک تا کمطبیعت موجی جهاناز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و ماهیچه ی صبرداروی جدید ضد فشار خونگوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سذهن سالمبزرگ شدن مغز محدود به دورآیا امکان بازسازی اندامهتکنولوژی و پیشرفتنه بدبخت بلکه نادانزندگی زمینی امروز بیش از انسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درسادیسم یا لذت از آزار دادتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هامنابع انرژی از منابع نهفهوش بشری تهدید برای بشریعلم در حال توسعهخود جسم و یا تصویراز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمدر مانهای کمر دردگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونرمز پیشرفت تواضع است نه طتفکر خلا ق در برابر توهم آیا دلفین ها میتوانند باتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در تشخیص بیماری زیست، مرز افق رویداد هستترجمه ای ابتدایی از اسرااولین مورد PML به دنبال تکفواید زیاد دوچرخه سوارینشانه های پروردگار در جهسریعترین کامپیوتر موجوداحیای بینایی نسبی یک بیماحتیاط در ورزش زانو در خاحقیقت تنها چیزی است که شااسکلت خارجی در درمان اختمنابع جدید انرژیهوشمندسازی زندان هاعادت کن از بالا نگاه کنیخدا موجود استژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از در درمان بیماری مولتیپل تقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدمغز کوانتومیرویاهای پر رمز و حیرتی درآتاکسی فریدریشتاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهزبان ریشه هایی شناختی استشخیص آلزایمر سالها قبل فروتنی و غرورهمه چیز کهنه میشودسعی کن به حدی محدود نشویاختراع جدید اینترنت کوانحافظه و اطلاعات در کجاست استروژن مانند سپر زنان دمنبع هوشیاری کجاست قسمت هیپرپاراتیروئیدیسمعصب حقوق نورولووخطرات هوش مصنوعیکمردردباربر دیگران نباشپیوستگی همه ی اجزای جهاندرمان کارتی سل و تومور مغتمدن قدیمی ای در جنوب ایرمغز برای فراموشی بیشتر کروش مقابله مغز با محدودیآزادی عقیده، آرمانی که تتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیسفری به آغاز کیهانتعامل انسان و هوش مصنوعیفرضیه ای جدید توضیح میدههمجوشی هسته ای، انرژِی بشکل های متفاوت پروتئین هارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )اطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدو بار در هفته ماهی مصرف کوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فپختگی پس از چهل سالگي به درمان دارویی سرطان رحم بتنبیه چقدر موثر استنفرت، اسیب به خود استريتوکسيمب در درمان ام اسافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشسلسله مباحث هوش مصنوعیثبت و دستکار ی حافظهقلب روباتیکهوموارکتوس ها ممکن است دشاید درست نباشداز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میحس و ادراک قسمت هفدهمبه قفس های سیاهت ننازمنشأ اطلاعات و آموخته ها دیوار، از ابتدا توهم بودکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکپرسش و چستجو همیشه باقی ادریا آرام نخواهد شد کشتی تو جدای از کیهان نیستینقش پیش زمینه ها و اراده رژیم غذایی ضد دردالگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان ما میتواند به اندازقدرت مردمهوش مصنوعی از عروسک بازی شربت رب اناراز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمبه زودی شبکه مغزی به جای میلر فیشر نوعی نادر از گیدانشمندان ژنی از مغز انسکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تآنها نمیخواهند دیگران رادرگیری مغزی در سندرم کووتوهم فضای خالی یا توهم فضنقش زنجبیل در جلوگیری از رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانسیاره ی ابلهانجهان پر از چیزهای اسرار آلیروپریم داروی ترکیبی ضدهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعات در عصب زیر زبانیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن مکان زمان یا حافظه زمانداروی لیراگلوتیدکشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atآیا ما تنها موجودات زنده دست بالای دستتوازن مهمتر از فعالیت زینقطه، وجود است یا فاصلهزمان پلانکانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زاسال 2025 سال بین المللی علمتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسمقایسه رقابت و همکاریهوش مصنوعی به کمک هوش طبیطبیعت بر اساس هماهنگیاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتماپروتیلینداروی جدید ضد میگرنگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب ذهت را روی چیزهای مفید متبزرگ شدن تقریبا ناگهانی آیا انسان با مغز بزرگش اختکنولوژی به طرز وحشتناکینه جنگ و نه خونریزیزندگی زودگذرانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبسازگاری با محیط بین اجزاتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استمنابع انرژی از نفت و گاز هوش در طبیعتعلم راهی برای اندیشیدن اخودآگاهی و هوشیارياز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار ادر محل کار ارزش خودت را بگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیرمز امید، بی نیازی از مردآیا دست مصنوعی به زودی قاتکامل داروینی هنوز در حانوار مغزی روشی مهم در تشخزاویه نگاه ها یکسان نیستترس و آرمان هااولین مورد پیوند سر در انفیلم کوتاه هیروشیما از هنشانه های بیداری روحیسرکه انگبین عسلی مفید برفیلمی بسیار جالب از تغیینظام مثبت زندگیسرگیجه از شایعترین اختلااحتیاط در تعویض داروهاحقیقت خواب و رویااسکار، لگوی هوشمندمناطق خاص زبان در مغزهوشیاری و وجودعادت کن خوب حرف بزنیخدا نور آسمان ها و زمین اژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و در دعواها چه میکنی؟تقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟رویای شفافآتاکسی مخچه ای خودایمنتابوهای ذهنیایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستزبان شناسی مدرن در سطح سلتشخیص ایدزفرگشت و تکامل تصادفی محض همه چیز در زمان مناسبشلیک فراموشیادامه بحث تکامل چشمحافظه و اطلاعات در کجاست اسرار آفرینش در موجمنبع هوشیاری کجاست قسمت هاوکينگ پیش از مرگش رسالعصب سیاتیکدفاع از پیامبرکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمپیام های ناشناخته بر مغز درمان پوکی استخوانتمدن پیشرفته ی پیشینیانمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟روش های صرفه جویی در ایجاآزار حقیقیتاثیر کتامین در درمان پاایندرالسقوط درون جاذبه ای خاص، چتعامل انسان با هوش مصنوعفساد اقتصادی سیتماتیک درهمدلی و هوش عاطفیشکل پنجم مادهارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67اطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدو برابر شدن خطر مرگ و میکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهپدیده خاموش روشن در پارکدرمان زخم دیابتی با تکنوتهدیدهای هوش مصنوعینقاشی هایی با بوی گذشته یریه زغالیافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کسلطان جنگل یا صاحب ملکوتثبت امواج الکتریکی در عصقلب را نشکنهورمون شیرساز یا پرولاکتشایسته نیست در جیب خود قراز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمبه مغز خزندگان خودت اجازمنشاء کوانتومی هوشیاری ادید تو همیشه محدود به مقدکانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهپرسشگری نامحدوددریافت هورمون امید با ورتو دی ان ای خاص ميتوکندرينقش پیشرفته ی سلول های بنراه فراری نیستالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان مادی، تجلی فضا در ذهقدرت و شناخت حقیقتهوش مصنوعی از عروسک بازی شربت ضد خلطاز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهمبه زیر پای خود نگاه نکن بمیهمانهای ناخوانده عامل دانشمندان پاسخ کوانتومی کتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های آنژیوگرافی از مغزدرگیری مغزی در سندرم کووتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)نقش زبان در سلطه و قدرت ارساناها و ابر رساناها و عامیدوارینازوکلسینتاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانسیاره ابلهانجهان پر از چیزهای جادویی لیس دگرامفتامین یا ویاسهوش مصنوعی از عروسک بازی ضرورت زدودن افکاراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سمکانیک کوانتومی بی معنی داروی کنترل چربی خونکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکآیا مصرف مولتی ویتامین هدست خدا بارها را از دوشت توت زیاد بخوریدنمیتوان با بیرون انداختنزمان به چه دلیل ایجاد میشانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهسال سیزده ماههتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دمقابله ی منطقی با اعتراضهوش مصنوعی به شناسایی کاطعمه ی شبکه های ارتباط اجاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار ماجرای جهل مقدسداروی جدید ضد الزایمرگیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشاذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبزرگترین خطایی که مردم مآیا انسان در آستانه ی انقتکنولوژی جدید که سلول هانه روش تقویت مغززندگی سلول در بدن، جدای اانسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتستم با شعار قانون بدترین ترک امروزابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت 11علم ساختن برج های چرخانخودآگاهی و هوشیارياز تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجدر چه مرحله ای از خواب ، رگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گرمز بقای جهش ژنتیکیآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباننوار مغز، مفید و بی خطرزاوسکا درمان گوشرترسناک تر از کوریاولین هیبرید بین انسان و ترسان نیستیاولین تصویر در تاریخ از سفیروز نادرینظریه ی تکامل در درمان بیسرگردانیاحساس گذر سریعتر زمانحقیقت در علم، هرگز نهایی اسارت و پرخوریمناطق خاصی از مغز در جستجهوشیاری و افسردگیعادت کردن به نعمتخدا بخشنده است پس تو هم بژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگدر سال حدود 7 میلیون نفر تقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اروان سالمآتش منبع انرژیتاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکزبان شناسی نوین نیازمند تصویر خورشید یا خود خورشفراموش کارها باهوش تر هسهمه چیز در زمان کنونی استشلیک فراموشیاداراوون تنها داروی تاییحافظه و اطلاعات در کجاستاسرار بازسازی اندام هامنبع هوشیاری کجاست قسمت هاوکينگ پیش از مرگش رسالعضلانی که طی سخن گفتن چقددفاع در برابر تغییر ساختکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سپیدایش زباندرمان پوکی استخوانتمدن بشری و مغز اخلاقیمغز بزرگ چالش است یا منفعروش های عملی برای رفع کمرآزار دیگری، آزار خود استتاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینسقوط زیگزاگی یا ناگهانیتعداد کلی ذهن ها در جهان فشار و قدرتهمراه سختی، اسانی هستشکرگزار هر چیزی باش که داارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدو برابر شدن خطر مرگ و میکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیدرمان ساده ی روماتیسمتو یک معجزه ایچقدر به چشم اعتماد کنیمریواستیگمینافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر سم زنبور ، کلیدی برای وارجلو رفتن یا عقبگردقوی تر باشهوش فوق العاده، هر فرد اسشادی، پاداش انجام وظیفهاز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمبه نقاش بنگرمهمان ناخواندهدیدن خدا در همه چیزکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود نپس از اگو یا بعد از نفسدریای خداتو در میانه ی جهان نیستی نقش آتش در رسیدن انسان بهراه نجاتالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسوخت هیدروژنی پاکجهان مرئی و نامرئیقدرت کنترل خودهوش مصنوعی از عروسک بازی شش مرحله تکامل چشماز تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومبه سیاهی عادت نکنیممیوپاتی و نوار عصب و عضلهدانشمندان اولین سلول مصنکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم آنان که در قله اند هرگز خدرگیری اعصاب به علت میتوتوهم چیستنقش زبان در سلطه و قدرت ارستگاری محدود به یک راه نامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیاره ابلهانجهان دارای برنامهلا اکراه فی الدینهوش مصنوعی از عروسک بازی ضرب المثل یونانیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیمکانیزمهای دفاعی در برابداروی تشنجی دربارداریکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلاآیا مغز تا بزرگسالی توسعدستورالعمل مرکز کنترل بیتوسعه هوش مصنوعی قادر اسنمیتوان بر سیاه سیاه نوشزمان شگفت انگیزانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردسانسور از روی قصد بسیاری تاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دمقابله با کرونا با علم اسهوش مصنوعی تعاملیظهور امواج مغزی در مغز مصاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیماجرای عجیب گالیلهداروی سل سپتگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهذره ی معین یا ابری از الکبزرگترین درد از درون است آیا احتمال دارد رویا از آتکنولوژی جدید که سلول هاچه زیاد است بر من که در ایزندگی، مدیریت انرژیانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً ستم، بی پاسخ نیستترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت نهمعلیت رو به عقبخودت را از اندیشه هایت حفاز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیدر ناامیدی بسی امید استتفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناخترمز جهانآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباننوار مغز، ترجمه ی فعالیت زبان فرایند تکاملی برای نوار عصب و عضلهزبان متغیرتزریق قیچی ژنتیکی کریسپراولین دارو برای آتاکسی ففیزیک مولکولها و ذرات در نظریه ی تکامل در درمان بیسربازان ما محققا غلبه می احساسات کاذبحقیقت راستین انسان علم باساس انسان اندیشه و باور منبع نور واقعی و ثابت، حقهوشیاری کوانتومیعادت بد را ترک کنخدا تاس نمیریزدکفش و کتاببا خدا باشدر عید نوروز مراقب تصادف تلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماروبات ها قول میدهندآثار باستانی تمدن های قدتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیزبان، نشان دهنده ی سخنگو تصویر در هم تنیدگی کوانتفراموشی همیشه هم بد نیستهمه چیز، ثبت می شودشنا در ابهای گرم جنوب نیاادب برخورد با دیگرانحافظه ی ما انسان ها چرا ماصفهان زیبامنبع هوشیاری کجاست قسمت53هدف یکسان و مسیرهای مختلغم بی پایاندقیق ترین تصاویر از مغز اکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداپیر شدن حتمی نیستدرمان آرتروز با ورزش موضتمدن زیر آبمغز بزرگ چالشهای پیش روروش هایی برای مقابله با اآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان السلول های مغزی عامل پارکیتعذیه ی ذهنفشار روحی، همیشه بد نیست همراهی میاستنی با برخی سشکست حتمیارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدو داروی جدید برای میاستکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیدرمان سرگیجه بدون نیاز بتو یک جهان در مغز خودت هسنقش قهوه در سلامتیریاضیات یک حس جدید استافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد سماگلوتید داروی کاهش دهنجلوتر را دیدنقیچی ژنتیکیهوش مصنوعی می تواند بر احشب سیاه سحر شوداز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نبه نقاش بنگرمهندسی ژنتیک در حال تلاش دیدگاه نارسای دوگانه ی مکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر اینآلودگی هوا چالش قرن جدیددرک فرد دیگر و رفتارهای اتوقف؛ شکستنقش انتخاب از طرف محیط، نراه های جدید برای قضاوت رالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسودمندی موجودات ابزی بر جهان مشارکتیقدرت انسان در نگاه به ابعهوش مصنوعی از عروسک بازی ششمین کنگره بین المللی ساز تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمبه سخن توجه کن نه گویندهمیوتونیک دیستروفیدانشمندان تغییر میدان مغکتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پرآنتی بادی منوکلونال در ددرب بسته با غیر خود باز متوهم و خیالنقش سجده بر عملکرد مغزرشته نوروایمونولوژی و نقامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیب یکسان و دیدگاه های متجهان در حال نوسان و چرخشلاموژین داروی ضد اوتیسم؟هوش مصنوعی از عروسک بازی ضربه مغزی در تصادف راننداز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنما انسانها چه اندازه نزدداروی جدید ALSگل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و آیا همه جنایت ها نتیجه بیدغدغه نتیجه ی نادانی استتوسعه برخی شغل ها با هوش نمای موفقیتزمان طلایی سکته ی مغزی رااندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عسانسور بر بسیاری از حقایتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنملاحظه های اخلاقی دربارههوش مصنوعی در قضاوت های اظرف باید پر شود چه با چرک از تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیماده ی تاریکداروی ضد چاقیگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از مجرمان، خودشانآیا احتمال دارد رویا از آتکینگینه عدم مطلق بلکه عدم با قزندگی، مراتب هوشیاری استانسان جدید از چه زمانی پاALS نگاهی کامل بر بیماری وچراروياها را به یاد نمی آستون فقرات انسان دو پا جلاتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت هفتمعلایم کمبود ویتامین E را خودروهای هیدروژنیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیدر هم تنیدگی مرزها و بی متفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیرمز جهان خاصیت فراکتالآیا راهی برای بهبود وضعیتکامل زبان انسان از پیشیتکامل ساختار رگهای مغزی نوار عصب و عضلهزبان مشترک ژنتیکی موجوداتسلیم ارتباط با من برتراولین دروغفیزیک هوشیارینظریه ی تکامل در درمان بیسربرولایزیناخلاق و علوم اعصابحقیقت غیر فیزیکیاستفاده از مغز، وزن را کممنبع هوشیاری کجاست قسمت هوشیاری سنتی یا هوشیاری عادت دادن مغز بر تفکرخدای رنگین کمانکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکندرمان نگهدارنده ی اعتیادتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدروبات های ریز در درمان بیآدم عاقل، وقت خودش را هدرتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیزبان، وسیله شناسایی محیطتصویر زیبا از سلولفراموشی و مسیر روحانیهمه ی سردردها بی خطر نیستشناخت ناشناختهادراک ما درک ارتعاشی است حافظه ی ما انسان ها چرا ماصل بازخوردمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمغم بی پایاندل به دریا بزنکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملپیراستامدرمان ام اس(مولتیپل اسکلتمدنی قدیمی در شمال خلیج مغز بزرگ و فعال یا مغز کوروش هایی برای کم کردن اضطآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیسلول های بنیادیتغییرفضا و ذهن بازهمراهی نوعی سردرد میگرنیشکستن مرز دور مغزارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدو سوی واقعیتکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی علمی پیوند مغز سادرمان سرگیجه بدون نیاز بتو کجای جهانینقش مهاجرت در توسعه نسل اریتوکسیمابافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم میلر فیشرجمجمه انسان های اولیهقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصهوش مصنوعی متصل با مغزشبیه سازی میلیون ها جهان از نخستین همانند سازها تویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شبه نادیدنی ایمان بیاورمهندسی بدندیروز و امروزکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیونآلودگی هوا و ویروس کرونادرک نیازمند شناخت خویش اتولید مولکول جدید توسط هنقش اتصالات بین سلولهای راه های جدید برای قضاوت رالتهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسی و سه پل اصفهانجهان معناقدرت ذهنهوش مصنوعی از عروسک بازی شعار و عملاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمبهبود حافظه پس از رخدادهمیگرن و پروتئین مرتبط با دانشمندان روش هاي جدیدی کتابخانهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زانآنتروبات؛ ترکیب سلول زنددرختان چگونه بر تشکیل ابتوهم وجودنقش غذاها و موجودات دريارشد مغز فرایندی پیچیده اامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداومتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیر آفرینش از روح تا مغز جهان در حال ایجاد و ارتقالایو دوم دکتر سید سلمان فهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای مصرف شکر و قند بر از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسما انسانها چه اندازه نزدداروی جدید s3 در درمان ام گل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زمانآیا هوش مصنوعی می تواند نذهن ما از در هم شکستن منبتوصیه های سازمان بهداشت نمایش تک نفرهزمان، واقعی نیستاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پسانسور ذهنتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنملاحظات بیهوشی قبل از جرهوش مصنوعی در کامپیوترهاظرفیت مغز چقدر استاز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیداروی ضد چاقیگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از بیماری های جدیآیا بدون ناظر هوشمند هم بتکامل فردی یا اجتماعینهایت معرفت و شناخت درک عزندان ذهنیانسان خطرناکترین موجودNVG 291چراروياها را به یاد نمی آستارگانی قبل از آغاز کیهاتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغزمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت یازدهعلایم کمبود ویتامین E را خورشید مصنوعیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی ددر هم تنیدگی کوانتومیتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبرنگ کردن، حقیقت نیستآیا راهی برای رفع کم آبی تکامل شناخت انسان با کشفنوار عصب و عضلهزبان چهار حرفی حیات زمینتسلیم شدن از نورون شروع ماولین سلول مصنوعیفیزیک و هوشیارینظریه ی ریسمانسردرد میگرناخلاق پایه تکامل و فرهنگحقیقت غیر قابل شناختاستفاده از نظریه ی تکامل منبع هوشیاری کجاست قسمت هوش، ژنتیکی است یا محیطیعارضه جدید ویروس کرونا سخدایی که ساخته ی ذهن بشر کل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستدرمان نابینایان آیا ممکنتلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طروبات کیانآرمانگرای تخیلی نباشتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالزدودن نقص از هوش مصنوعیتصویر زیبای اصفهانفراموشی آرمانهمه جا خیر بکارشناخت و معرفت، و نقش آن دادراک، فراتر از آنچه معمحافظه ی هوش مصنوعیاصل در هم تنیدگی و جهانی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتغیرقابل دیدن کردن مادهدلایلی که نشان میدهد ما بکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکپیشینیان انسان از هفت میدرمان با سلول های بنیادیتمرکز و مدیتیشنمغز بزرگترین مصرف کننده روش هایی برای جلوگیری از آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز سلول های بنیادی منابع و اتغییر الگوی رشد مغزی با زفضای قلب منبع نبوغ استهندسه ی پایه ایشکستگی لگن یا سکته ی مغزیارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82اعتماد بی موردمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدولت یا گروهککودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروانه ی آسمانیدرمان سرگیجه بدون داروتو کز محنت دیگران بی غمینقش میدان مغناطیسی زمین ریسپریدونافزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استتاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم کووید طولانیجنین مصنوعیقانون مندی نقشه ژنتیکی مهوش مصنوعی و کشف زبان هایشبیه سازی سیستم های کواناز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمبه هلال بنگرمهربانی، شرط موفقیتدیسک گردنکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مآلودگی هوا و پارکینسوندرک و احساستولید مثل فقط با یک مادر نقش تیروئید در تکامل مغزراه پیروزی در زندگی چیستام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیلی محکم محیط زیست بر انجهان معکوسقدرت شناختی انسان، محدودهوش مصنوعی از عروسک بازی صبور باشاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمبهداشت خوابمیگرن و خوابدانشمندان روشی برای تبدیکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانوآنزیم تولید انرژی در سلودرختان اشعار زمینتوهم وجودنقش غذاها و موجودات دريارشد مغز علت تمایل انسان بامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیستم تخلیه ی مغز بینشی نجهان ریز و درشتلازم است هیچ کاری نکنیدهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای شکر بر سلامت مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسما اکنون میدانیم فضا خالداروی جدید لنفوم و لوکمیگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد آیا هوش مصنوعی زندگی بشرذهن چند جانبه نیازمند نگتوصیه های غیر دارویی در سچند نرمش مفید برای کمردرزمان، اندک استاندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنساهچاله ها تبخیر نمیشودتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده ممانتین یا آلزیکسا یا ابهوش مصنوعی در تفکر خلاق اعقل مجادله گراز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محداروی ضد تشنج با قابليت تگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از بیماری های جدیآیا برای تولید مثل همیشه تکامل مادی تا ابزار هوشمنهایت در بی نهایتزونیسومایدترکیب حیوان و انسانانسان در هستی یا هستی در فقر داده ها در هوش مصنوعیچراغ های متفاوت و نور یکسسخن نیکو مانند درخت نیکواتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت پنجمعلائم عصبی آلزایمر، با اخوش قلبی و مهربانیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتدر هم تنیدگی کوانتومی و پتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهرنگین کمانآیاما مقهور قوانین فیزیکآگاهی فراتر از آگاهیتکامل، نتیجه ی برنامه رینوار عصب و عضلهزبان نیاز تکاملی استتست نوار عصب و عضلهاوکرلیزوماب داروی جدید شفیزیک آگاهینظریه ی ریسمان و هوشیاریسردرد میگرن در کودکاناختلا ل در خود عضلهحقیقت، آن چیزی نیست که جلاستفاده از هوش مصنوعی در منبع هوشیاری کجاست قسمت هوض مصنوعی زندهعبارت های مبهم مانند انرخدایا جز تو که را دارمکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتدرمان های اسرار آمیز در آتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طروح و آب حیاتآرام باشتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،سفر فقط مادی نیستتصویربرداری فضاپیمای آمفرایند پیچیده ی خونرسانیهمیشه چیزی برای تنهایی دشناخت حقیقت یا آرزوهای گادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشاصل علت و تاثیرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتغار افلاطوندنیا فریب و سرگرمیکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی پیشرفت های باور نکردنی ددرمان تومورهای مغزی با اتمرکز بر هدفمغز حریص برای خون، کلید تروش هایی ساده برای کاهش اآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپسلول های بدن تو پیر نیستنتغییر خود یا تغییر دیگرافضای خالی ای وجود نداردهندسه ی رایج کیهانشگفت نیست من عاشق تو باشمارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87اعتیاد و تلاش های درمانی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمدونپزیل در بیماران قلبی کودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاپرواز از نیویورک تا لوس آدرمان سرطان با امواج صوتتو پیچیده ترین تکنولوژی نقش محیط زندگی و مهاجرت دریسدیپلام تنها داروی تایافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانسندرم گیلن باره به دنبال جنگ هفتاد و دو ملت همه را قانون گذاری و تکاملهوش مصنوعی یا حماقت طبیعشبکه های مصنوعی مغز به دراز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهبه کدامین گناه کشته شدندموفقیت هوش مصنوعی در امتدیستونی قابل درمانکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختآلزایمردرک کنیم ما همه یکی هستیمتولید مثل اولین ربات های نقش حفاظتی مولکول جدید دراه انسان شدن، راه رفتن وام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسینوریپا داروی ترکیبی ضدجهان هوشمندقدرت عشقهوش مصنوعی از عروسک بازی صبور باشاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمبهداشت خواب، امروز در جهمیگرن و روزه داریدانش، قفل ذهن را باز میکنکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردنآواز خواندن در قفس، نشاندرد و درستوهم بی خدایینقش غذاها و موجودات دريارشد در سختی استاما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانسیستم تعادلی بدنجهان شگفت انگیزلبخند بزن شاید صبح فردا زهوش مصنوعی از عروسک بازی ضعیف و قویاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریما از اینجا نخواهیم رفتداروی جدید میاستنی گراویگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير آیا هوش ارثی دریافتی از پذهن هوشیار در پس ماده ی متوصیه هایی در مصرف ماهیچند جهانیزمزمه ات مانده در گوشماندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالسایه ی هوشیاریتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیمن و وجود توهمیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحعقل در جهان جدید، عجیب اساز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکداروی ضد تشنج با قابليت تگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدرفلکس وتری با توضیح دکتر بشکه ای که ته نداره پر نمآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتکامل مداومنهادینه سازی فرهنگ اختلازونا به وسیله ویروس ابله ترازودونانسان عامل توقف رشد مغزفلج نخاعی با الکترودهای نزاع ها بیهوده استسخن و سکوتاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارممنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت اولعلت خواب آلودگی بعد از خوخوش خیالی و خوش بینیاز خود رها شویادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی در هم تنیدگی کوانتومی و دتفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استرهبر حقیقیمغز مادران و کودکان در زمروی و منیزیم در تقویت استآپومورفین در پارکینسونتکثیر سلول در برابر توقف نوار عصب و عضله مهم در تشزبان و کلمه حتی برای کسانتست کم هزینه ی بزاق برای ايندگان چگونه خواهند دیدفیزیکدانان ماشینی برای تنظریه تکامل در درمان بیمسردرد میگرنی در کودکاناختلاف خانوادگی را حل کنحقایق ممکن و غیر ممکناستفاده از انرژی خلامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ نقطه ای مرکزی تر از اعجول نباشخرما منبع بسیار خوب آنتی کلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریدرمان های بیماری آلزایمرتلاش های جدید در درمان سرمغز انسان رو به کوچک تر شروح در جهانی دیگر استآرامش و دانشتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماسفر نامه سفر به بم و جنوب تصور ما ازمشکلات و واقعیفرایند تکامل و دشواری هاهمیشه چشمی مراقب و نگهباشناخت درون، شناخت بیرون؛ادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در تواصل عدم قطعیت از کوانتوم منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتغرور و علمدنیا مکانی بسیار اسرارآمکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منپیشرفت های جدید علوم اعصدرمان تشنجتمرکز بر امروزمغز در تنهایی آسیب میبینروش استفاده از بالش طبیآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تسلول بنیادی و ای ال استغییر دیگران یا تغییر خوقفس دور خود را بشکنهندسه بنیادینشگفت انگیز بودن کیهانارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلاعتیاد را به دور بیندازمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدوچرخه در کاهش دردهای کمکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرپروتئین های ساده ی ابتدادرمان ضایعات نخاعیتو آرامش و صلحینقش مرکز تنفس سلولی در بیریشه های مشترک همه ی موجوافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرتاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براسندرم پیریفورمیسجنگ و تصور از جنگقانون جنگلهوش مصنوعی گوگل به کمک تششبکیه های مصنوعیاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یبه امید روزهای بهترموفقیت در تفکر استدژا وو یا اشنا پنداریکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آلزایمر در جواناندرک احساسات و تفکرات دیگتولید یا دریافت علمنقش حیاتی تلومر دی ان آ دراه بی شکستام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پاتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیناپس، شگفتی خلقتجهان هوشیارقسم به فقرهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر لازمه ی پیروزی استاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی میگرن سردردی ژنتیکی که بدانش، یک انسان را ناسازگکریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مآینه در اینهدرد باسن و پا به دلیل کاهتوهم تنهایینقش غذاها در کاهش دردهای رشد، رسیدن به یک هدف نیستامروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلتاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانسیستم دفاعی بدن علیه مغز جهان شگفت انگیز و بی زمانلحظات خوش با کودکانهوش مصنوعی از عروسک بازی طلوع و حقیقتاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و ما اشیا را آنطور که هستندداروی جدید کنترل قند خونگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون آیا هوش سریعی که بدون احسذهن و زندگیتوضیحی ساده در مورد هوش مچند جهانیزنان باهوش ترانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت سایه را اصالت دادن، جز فرتحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرنمن کسی در ناکسی دریافتم هوش مصنوعی در خدمت خلق وحعقل سالماز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیداروی ضد تشنج توپیراماتگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاررفتار مانند بردهبشریت از یک پدر و مادر نیآیا تکامل و تغییرات ژنتیتکامل چشمچهار میلیارد سال تکامل بزیان غذاهای پرچربترازودونانسانیت در هم تنیده و متصفلج بل، فلجی ترسناک که آننزاع بین جهل و علم رو به پسخن پاک و ثابتاثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صورمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت دهمعماد الدین نسیمی قربانی خوشبختی چیستاز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر ادر هر سوراخی سر نکنتفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیرویکردهای جدید ضایعات نخآپومورفین در پارکینسونتأثیر نیکوتین سیگار بر منوار عصب و عضله برای تاییزبان و بیان نتیجه ساختماتست آر ان اس دز میاستنی گايا اراده آزاد توهم است یفال نیکونظریه تکامل در درمان بیمسردرد و علتهای آناختلال حرکتی مانند لرزش حل مشکلاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ چیز همیشگی نیستعدم توقف تکامل در یک انداخسته نباشی باباکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیدرمان های بیماری اس ام ایتلاش های جدید شرکت نورالمغز انسان رو به کوچکتر شدروح رهاییآرامش و سکونتاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید سفر به مریخ در 39 روزتصور از زمان و مکانفرایند حذف برخی اجزای مغهمیشه اطمینان تو بر خدا بشناسایی تاریخچه ی تکاملیارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در تواصل، روان و نفس استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتغربال در زندگیدنیای شگفت انگیز کوانتومکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگپیشرفت در عقل است یا ظواهدرمان جدید ALSتمساح حد واسط میان مغز کومغز را از روی امواج بشناسروش جدید تولید برقآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا همتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استسلول بنیادی در درمان ایدتغییر دادن ژنها آیا روزی قفس ذهنهندسه در پایه ی همه ی واکشگفت زده و حیران باشارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتاعداد بینهایت در دنیای ممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدوچرخه سواری ورزشی سبک و کودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامپروتز چشمدرمانهای بیماری پارکینستو افق رویداد جهان هستینقش نگاه از پایین یا نگاهریشه های مشترک حیاتافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادراتاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیسندرم پیریفورمیسجنگ داده هاقانون جنگلهوش مصنوعی گوگل به کمک تششباهت مغز و کیهاناز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دبه بالا بر ستارگان نگاه کمولکول ضد پیریدژاوو یا آشناپنداریکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتآملودیپین داروی ضد فشار درک تصویر و زبان های مخلتتولید پاک و فراوان انرژینقش خرچنگ های نعل اسبی درراه طولانی را به سلامت گذامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیگار عامل افزایش مرگ ومجهان های بسیار دیگرقضاوت ممنوعهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر و واقعیتاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستمیگرن شدید قابل درمان اسدائما بخوانکریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین دآیندهدرد زانو همیشه نیاز به جرتوهم جدایینقشه مغزی هر فرد منحصر بهز گهواره تا گورانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانسکوت و نیستیجهانی که نه با یک رخداد و لرزش ناشی از اسیب به عصبهوش مصنوعی از عروسک بازی طلای سیاهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهبیماری های ژنرالیزه ی عصما به جهان های متفاوت خودداروی جدید آلزایمرگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمآیا هشیاری کوانتومی وجودذهن و شیمی بدنتوضیحات دکتر فاطمی در موچند جهانی و علمزنجیرها را ما باید پاره کانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا واساخت سلول عصبی حتی پس از تحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیمن پر از تلخیمهوش مصنوعی درمانگر کامپیعقلانیت بدون تغییرخواص اناراز تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استبیماری سلیاکداروی ضد جنون در درمان تیگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشارفتار وابسته به شکلبعد پنجمآیا تراشه ها داخل مغز، میتکامل و ارتقای نگاه تا عمچهار ساعت پس از کشتار خوکزیباترین چیز در پیر شدنتراشه مغز بدون واسطه ی دانسانیت در برابر دیگرانفلج خوابنزاع بین علم و نادانی رو سخت ترین حصاراثرات فشار روحی شدیدجستجوی هوشیاری در مغز مامنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت دومعنصر اصلی تعیین واقعیتخوشبختی دور از رنج های ماز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا دروندر والنتاین کتاب بدید همدر یک فراکتال هر نقطه مرکتفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر رویا و واقعیتآب زندگی است قسمت چهارمتأثیر نگاه انسان بر رفتانوار عصب و عضله تعیین محلزبان و بیان، در سایه پیشرتشنچ پانایوتوپولوس تشنج ايا اراده آزاد توهم است یفاکسیبتنظریه تکامل در درمان بیمسردرد به دلیل مصرف زیاد ماختلال خواب فرد را مستعد حلقه های اسرارآمیزاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ چیز، چقدر حقیقی استعدم تعادل دوپامین، فقط بخطا در محاسبات چیزی کاملکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدپیوند اندام از حیوانات بدرمان های جدید ALSتلاش هایی در بیماران قطع مغز ایندگان چگونه استروزه داری متناوب، مغز را آرامش عقلتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک سفر به درون سفری زیباتصاویر زیبای رعد و برقفراتر از دیوارهای باورهمیشه به آنچه داری، خوشنشناسایی زبان حیوانات با ارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستاصلاح خطا با رفتن بر مسیرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمقالاتدنیایی پر از سیاهچاله کندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بپیشرفت ذهن در خلاقیت استدرمان جدید مولتیپل میلومتنفس هوازی و میتوکندریمغز زنان جوانتر از مغز مرروش صحبت کردن در حال تکامآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتسلول بنیادین از مخاط بینتغییر زودتر اتصالات مغزیقفس را بشکنهندسه زبانِ زمان استشگفتی های نقشه ی ژنتیکیارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتبقا با سازگارترین فرد اسمنبع هوشیاری در کجاست؟ قدوپامین قابل حل در آبکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهپروتز عصبی برای تکلمدرماندگی به دلیل عادت کرتو انسانی و انسان، شایستنقش نظام غذایی در تکامل مریشه های اخلاقافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمسندرم پای بی قرارجنبه های موجی واقعیتقانونمندی و محدودیت عالمهوش مصنوعی الفاگوشباهت مغز با کیهان مادیاز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سبه بالاتر از ماده بیندیشمولتیپل اسکلروز در زنان دگرگونی های نژادی و تغییکار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیآموزش نوین زباندرک حقیقت نردبان و مسیری تولید اندام با چاپ سه بعدنقش داروهاي مختلف معروف رابطه تشنج و اوتیسمامیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله هاجهان هایی در جهان دیگرقطار پیشرفتهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر بسیار بایداز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلمیاستنی گراویس بدون آنتیدارچینکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهآینده ی انسان در فراتر ازدردهای سال گذشته فراموش توهم جدایی و توهم علمنقشه های مغزی جدید با جزیزمین در برابر عظمت کیهانانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانسکوت، پر از صداجهانی که از یک منبع، تغذیلرزش دست ها و گردن و سر ETهوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان فقر و گرسنگی و بی ساز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیما با کمک مغز خود مختاريمداروی جدید آلزایمر تاییدگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیماآیا واکنش های یاد گرفته وتیوتیکسن داروی ضد جنونچند روش ساده برای موفقیتزندگی فعال و مثبت روند آلانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک ساخت شبکه عصبی مصنوعی با تحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیمن بی من، بهتر یاد میگیرمهوش مصنوعی درخدمت خلق وحعقیده ی بی عملخواص اردهاز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثدارویی خلط آورگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهرفتار اجتماعی انسان، حاصبعد از کروناآیا جنین انسان، هوشمندی تکامل و ریشه ی مشترک خلقتنون و القلمزیباترین چیز در افزایش ستراشه ها روی مغزانسان، گونه ای پر از تضادفلج خواب چیستنزاع بین علم و جهل رو به پسخت ترین کار، شناخت خود ااثرات مفید قهوهحفره در مغزمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت سومعوامل موثر در پیدایش زباخیالپردازی نکناز روده تا مغزژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلوبیش از نیمی از موارد انتقدر کمتر از چند ماه سوش جدتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیدارویا و کابوسآب زندگی است قسمت هفتمتأثیر شیرینی های حاوی لونوار عصب و عضله در مطب دکزبان و تکلم برخی بیماریهتشنج چیستفاجعه ی جهل مقدسنعناعسردرد تنشناختلال در شناسایی حروف و حمله ویروس کرونا به مغزاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ وقت خودت را محدود به عدم درکخطا در محاسبات چیزی کاملکلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاپیوند اندام حیوانات به ادرمان های جدید میگرنتلاش در تولید انرژی به رنمغز ابزار بقای برتر مادیروزه داری و التهاب زیانبآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستنیوالینسفر تجهیزات ناسا به مریخ تصادف یا قوانین ناشناختهفرار در فرار از میزبان، دهمیشه داناتر از ما وجود دشناسایی سلول های ایمنی اارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشاصول انجام برخی نرمش ها دمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر ویتامین دی بر بیمادنیا، هیچ استکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا پیشرفتی مستقل از ابزار هدرمان جدید میگرن با انتی تنفس هوازی و میتوکندریمغزهای کوچک بی احساسروشهای نو در درمان دیسک بآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توستاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگسلول عصبی شاهکار انطباق تغییر عمودی سر انسان از پقله برای دیدن نه برای به هندسه، نمایشی از حقیقتشگفتی های زنبور عسلارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومبقا در ازای بیماریمنبع هوشیاری در کجاست؟(قدورترین نقطه ی قابل مشاهکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومپرورش مغز مینیاتوری انسادرها بسته نیستتو با همه چیز در پیوندینقش نظریه تکامل در شناسارژیم های غذایی و نقش مهم افسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهتاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکسندرم پس از ضربه به سرجنسیت و تفاوت های بیناییقارچ بی مغز در خدمت موجودهوش مصنوعی اکنون می توانشباهت های ریشه ای چند بیماز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شبه جای محکوم کردن دیگران مواد کوانتومی جدید، ممکندانش قدرت استکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز دآمارهای ارائه شده در سطح درک دیگرانتولید سلولهای جنسی از سلنقش درختان در تکاملرادیوی مغز و تنظیم فرکانامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله های فضایی منابعجهان یکپارچهقطره قطرههوش مصنوعی از عروسک بازی صد قدح، نفتاده بشکستاز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهامیاستنی گراویس در جوانانداروهای مصرفی در ام اسکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمرآینده ی حمل و نقل هوایی ددردی که سالهاست درمان نشتوهم جسمنقشه با واقعیت متفاوت اسزمین زیر خلیج فارس تمدنی انقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانسکوت، در برابر گزافه گویجهانی پر از سیاهچاله یا پلرزش عضله یا فاسیکولاسیوهوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان بیداریاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسما بخشی از این جهان مرتبطداروی جدید ای ال اسگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی رودآیا یک، وجود داردتیک و اختلال حرکتیچندین ماده غذایی که ماننزندگی هوشمند در خارج از زانرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خوساخت شبکه عصبی با الفبای تخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی مننژیتهوش مصنوعی ساخته هوش طبیعلم و ادراک فقط مشاهده ی خواص باداماز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بدارویی ضد بیش فعالی سیستگاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و رقیبی قدرتمند در برابر مبعد از کروناآیا جهان ذهن و افکار ما متکامل ابزار هوش ، راه پر نوآوری ای شگفت انگیز دانزیر فشار کووید چه باید کرتراشه ی هوش مصنوعی در مغزانعطاف پذیری مکانیسمی علفلج دوطرفه عصب 6 چشمنسبیت عام از زبان دکتر برسختی ها رفتنی استاثرات مفید روزه داریحق انتخابمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی قسمت ششمعوامل ایجاد لغت انسانی و خانه ی تاریکاز سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی بیشتر کمردردها نیازی به در آرزوهایت مداومت داشتهتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصنرویا و خبر از آیندهآب زندگی است قسمت اولتئوری تکامل امروز در درمنوبت کودکانزبان و شناخت حقیقت قسمت چتشنج و حرکات شبه تشنجی قافارغ التحصیلان، فقیر و دهفت چیز که عملکرد مغز تو سردرد سکه ایاختلال در شناسایی حروف و حمایت از طبیعتاستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کاری نکردن به معنی چیعدالت برای من یا برای همهخطای ادراک کارماکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجپیوند سر آیا ممکن استدرمان های جدید در بیماری تلاشی برای درمان قطع نخامغز ابزار برتر بقاروزه داری و بیمار ی ام اس آرزوها را کم کنتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاسفر دشوار اکتشافتضادهای علمیفرد موفقهمیشه راهی هستشهر زیرزمینی در ژاپن براارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی اصول توسعه ی یک ذهن کاملمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتصفحه اصلیدندان ها را مسواک بزنید تکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهپپوگستدرمان جدید کنترل مولتیپلتنفس بدون اکسیژنمغز، فقط گیرندهروشهای شناسایی قدرت شنواآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بسلول عصبی، در محل خاص خودتغییرات منطقه بویایی مغزقله سقوطهنر فراموشیشانس یا نتیجه ی تلاشارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومبقای حقیقی در دور ماندن امنبع خواب و رویاديدن با چشم بسته در خواب کیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما اپرکاری تیروئیددرهای اسرارآمیز و پوشیدهتو با باورهایت کنترل میشنقش هورمون های تیروئید درژیم های غذایی و نقش مهم اقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استسندرم جدایی مغزجنسیت و تفاوت های بیناییقبل و بعد از حقیقتهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت کیهان و مغزاز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهبه جای تولید، بیشتر گوش کموجود بی مغزی که می توانددانش محدود به ابعاد چهارکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمندانآن چیزی که ما جریان زمان درک درست از خود و هوشیاریتولترودیننقش ذهن و شناخت در حوادث راز تغییرامید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ها، دارای پرتو جهان یکپارچهلمس کوانتومیهوش مصنوعی از عروسک بازی صداقتاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختمیدان مغناطيسي زمین بشر داروهای ام اسکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مآینده ی علم و فیزیک در60 ثدرد، رمز موفقیتتوهمات و شناخت حقیقتنقص های سیستمی ایمنیزمان چیستانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از سکته مغزیجهانی در ذهنلزوم گذر انسان از حدها و هوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان زیباییاز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبما تحت کنترل ژنها هستیم یداروی جدید برای میاستنی گوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلذهن پر در برابر آگاهیبررسی سیستم تعادلی بدن اآیا کیهان می تواند یک شبیتیکاگرلور داروی ضد انعقاچندجهانیزندگی و داراییانرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استساختن آیندهتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستمن، ما یا چی؟هوش مصنوعی، کیفیت فریب معلم و روحخواص بادام زمینیاز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی اداستانها و مفاهیمی اشتباگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنرقابتی بی هدف یا رقابتی هبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش های ژنتیکی، ویروتکامل تکنولوژینوار مغز مشاهده ی غیر مستزیرفون داروی ضد ام استراشه ی بیولوژِیکاهمیت کنترل خشمفن آوری های جدید علیه شناچسبیدن به خود، مانع بزرگ سختی در بلند شدن از روی صاثرات مضر ماری جواناحقیقت قربانی نزاع بین بی منابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی بیشتر در زنانعواملی که برای ظهور لغت اخانواده پایداراز سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقاز علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هدر آسمان هدیه های نادیدنتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار برویا بخشی حقیقی از زندگی آب زندگی است قسمت دومتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیزبان و شناخت حقیقت قسمت اتشنج به صورت اختلال رفتافاصله ها در مکانیک کوانتهفت سین یادگاری از میراث سردرد عروقی میگرناختلالات مخچهحوادث روزگار از جمله ویراستفاده از سلول های بنیامنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کس مانند تو نگاه نمیکعسل طبیعی موثر در کنترل بخطای حسکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وپیوند سر برای چه بیماراندرمان های جدید سرطانتلاشی تازه برای گشودن معمغز از بسیاری حقایق می گرروزه داری سلول های بنیادآزمون تجربی، راهی برای رتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیسفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهر خوابیده ی مادهفرد یا اندیشههمیشه عسل با موم بخوریمشواهدی از نوع جدیدی از حاارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهاناصول سلامت کمرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتسوالات پزشکیده روش موفقیتکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتپایان، یک آغاز استدرمان جدید ام استنها مانع در زندگی موارد مغز، همه ی واقعیت را نمیبروشی برای بهبود هوش عاطفآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بسلولهای ایمنی القا کنندهتغییرات مغز پس از 40 سالگیقلب های سادههنر حفظ گرهشانس یا تلاشارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمبلندی در ذهن ما درک بلندیمنتظر نمان چیزی نور را بهدی متیل فومارات(زادیوا)(کیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختپراسینزوماب در پارکینسودرون قفس یا بیرون از آنتو باید نیکان را به دست بنقش هورمون زنانه استروژنرژیم ضد التهابیاقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنسندرم دزدی ساب کلاوینجهل مقدسقبل از آغازهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عاز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برحس و ادراک قسمت بیست و یکبه خوبی های دیگران فکرکنموجودات مقهور ژنها هستنددانش بی نهایتکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازآنچه می دانم، آنچه را میخدرک عمیق در حیواناتتومورها و التهاب مغزی عانقش روی و منیزیم در سلامتراست دستی و چپ دستیامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله و تکینگی ابتدایجهان کنونی و مغز بزرگتریلووفلوکساسینهوش مصنوعی از عروسک بازی صدای بم با فرکانس پایین، از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میرمیدان های مغناطیسی قابل داروهای تغییر دهنده ی سیکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بآینده با ترس جمع نمیشوددرس گرفتن از شکست هاتوکل بر خدانقص در تشخیص هیجانات عامزمان و مکان، ابعاد کیهان انیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستلزوم سازگاری قانون مجازاهوش مصنوعی از عروسک تا کمطولانی ترین شباز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیمارمانند کودکان باشیدداروی جدید برای کاهش وزنگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستذهن تو همیشه به چیزی اعتقبررسی علل کمر درد در میانآیا گذشته، امروز وآینده تیروفیبان موثر در سکته ی نه ناامیدی بلکه ارتقازندگی بی دودانسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیمساختن آینده، بهترین روش تداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همجاذبهمن، خود تو هستمهوش مصنوعی، اتفاقات و تحعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهخواص شکلات تلخاز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلدخالت در ساختار ژنهاگذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهرموزی از نخستین تمدن بشربعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجتکامل جریان همیشگی خلقتنوار مغز با توضیح دکتر فازیرک ترین مردمتربیت کودکان وظیفه ای مهاهرام مصر از شگفتی های جهفناوری هوش مصنوعی نحوه خنسبت ها در کیهانسدسازی روش مناسب برای مقاجزای پر سلولی بدن انسان حقیقت آنطور نیست که به نظمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی در زنان بیشتر اعوارض ازدواج و بچه دار شدخاویار گیاهیعید نوروز مبارکخار و گلژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشدر آستانه ی موج پنجم کوویتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقرویا تخیل یا واقعیتآب زندگی است قسمت سومتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود مننور درونزبان و شناخت حقیقت قسمت دتشنج عدم توازن بین نورون فاصله ی همیشگی تصویر سازهم نوع خواری در میان پیشیسرطان کمیت گراییاختلالات حرکتی در انسانحکمت الهی در پس همه چیزاستیفن هاوکینگ در مورد همنبع هوشیاری کجاست قسمت هیچ کس حقیقت را درون مغز عشق به هفت مرتبه ی شناختیخطر آلودگی هواکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانپیوند سر، یکی از راه حلهادرمان های رایج ام استلاشی جدید در درمان ام اسمغز به تنهایی برای فرهنگ روزهای بد باقی نمیماندآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتسفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهری از ماده است که بیدفرد حساس از نظر عاطفی و بهمیشه، آنطور نیست که هستشواهدی از دنیسوان(شبه نئارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتاضطراب و ترسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپیامهای کاربراندهن، بزرگترین سرمایهکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين پاکسازی مغزدرمان جدید ای ال اس، توفرتنها در برابر جهانمغزتان را در جوانی سیم کشروشی جدید در درمان قطع نخآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک تاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایسلولهای بنیادی مصنوعی درتغییرات آب و هوایی که به قلب و عقلهنر دانستنشاهکار قرنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمبلوغ چیستمنتظر نتیجه ی کارهایت بادین اجباریکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هپرتوهای صادر شده از سیاهدرون و بیرون، جدای از هم تو برای خزیدن خلق نشده اینقش ویتامین K در ترمیم اسرژیم غذایی حاوی تخم مرغ والکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگتاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینسندرم سردرد به دلیل افت فجهان فراکتالقبل از انفجار بزرگهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عاز انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوبه خودت مغرور نشومورد نادر همپوشانی دو بیدانشمندان موفق به بازگردکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بآنچه ناشناخته است باید شدرگیری قلب در بیماری ویرتومورهای نخاعینقش روزه داری در سالم و جرجزخوانی هایی که امروز بامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی منفرد یا سیاهجهان کاملی در اطراف ما پرلوب فرونتال یا پیشانی مغهوش مصنوعی از عروسک بازی صرع و درمان های آناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحمیدان های کوانتومی خلاداروهای ضد بیماری ام اس وکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بدآیا فراموشی حتمی استدست و پا زدن در سایه؟توپیراماتنقطه ی رسیدن به قلهزمان و گذر آن سریع استانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی مفید در سالزوم سازگاری قانون مجازاهوش مصنوعی از عروسک تا کمطی یکصد هزار سال اخیر هرچاز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کومانند آب باشداروی جدید برای ای ال اسگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیذهن خود را مشغول هماهنگیبرطرف کردن خشونت را از خاآیا پیدایش مغز از روی تصاتکلم در گیاهاننه به اعدامزندگی در جمع مواردی را برانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغساختار فراکتال وجود و ذهترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریمنابع انرژي پاک سرچشمه حهوش احساسیعلم به ما کمک میکند تا موخواص شگفت هویجاز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیدر موج، راز خلقت نهفته اسگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمرمز و رازهای ارتباط غیر کتفکر قبل از کارآیا خداباوری محصول تکاملتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز ترجمه رخدادهای زیست شناسی کل در جزء فراکترجمه فعالیت های عضله به اولویت بندی ها کجاستفواید روزه داری متناوبنسبت طلایی، نشانه ای به سسرنوشتاجزایی ناشناخته در شکل گحقیقت افرادمنابع انرژی از نفت و گاز هوش عاطفی در زنان بیشتر ا