دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چرا پس از بیدار شدن از خواب تا چند دقیقه احساس گیجی می کنیم

چرا پس از بیدار شدن از خواب، تا چند دقیقه احساس گیجی می‌کنیم؟
خلاصه: پس از بیدار شدن از خواب، معمولا برای چند دقیقه انسان، گیج است. در این مقاله بررسی می‌کنیم انتقال و حرکت از یک حوزه به حوزه دیگری- که قوانین آن، متفاوت از قوانین و مقررات حوزه نخست است- طبیعتا نوعی سرگردانی را ایجاد می‌کند و تفسیر آنچه در جهان دیگر دیده شده است، کار دشواری است که ما را نیازمند مفسر حقیقی این رویاها میکند.
بحث در این مورد طولانی است که در ادامه نا حدی به آن پرداخته می‌شود.
#سلمان_فاطمی #نورولوژیست #خواب #رویا #جهانهای_موازی #حیرت #مسیر_ارتقا #افزایش #سرگردانی
مقدمه: بخش بزرگی از زندگی انسان، در خواب می‌گذرد. در حدود هشت ساعت در روز 24 ساعته، در خواب هستیم. در این هشت ساعت که گاهی بیشتر هم می‌شود و تا 12 ساعت، طول می‌کشد، فعالیت های جسمانی کاهش می یابد. ضربان قلب کند میشود و چشمان بسته هستند و قادر به دیدن مادی نیستیم. گوش ها هم از ورود بسیاری از صداهای اطراف جلوگیری می‌کند و این جلوگیری، بیشتر از فیلترینگ طی بیداری است.
کاهش فعالیت های بدن، طی خواب، ممکن است در نگاه اول به نظر برسد، قدرت انسان را در دریافت اطلاعات، محدود می کند. این در صورتی است که وجود انسان، محدود به چشم و گوش و توانایی های دریافت اطلاعات مادی باشد.
بله این اندام ها طی خواب تا حد زیادی تعطیل می‌شود، ولی در مورد انسان با بعد دیگری فراتر از بعد مادی مواجهیم.
بحث های طولانی دانشمندان باستان شناس و جامعه شناس امروز و ناتوانی آنها در تفسیر ایثار حقیقی و تفسیر شکل گیری انفجاری نخستین تمدن بشری، شاید ما را به حقیقت بعد فرامادی انسان نزدیک کند.
ناتوانی آنها در تفسیر مادی اخلاق و ایثار حقیقی- که متمایز کننده انسان از حیوان است- حداقل این دروازه و احتمال را بر ما می گشاید که بتوانیم ایثار حقیقی را با چیزی غیر مادی توجیه کنیم.(ژن خودخواه- ریچارد داوکینز- 313)
و ناتوانی دانشمندان باستان شناس در تفسیر ایجاد انفجار گونه تمدن و فرهنگ در حدود ده تا پانزده هزار سال قبل در قوم سومر و آشور هم ممکن است با علتی غیر مادی- که ناگهان در وجود انسان ورود کرده است- به راحتی تفسیر شود.(نائل حنون- حقیقت سومریان و تحقیقاتی درباره ی علم آثار و متون میخی- ص29-30، ساموییل کریمر- از لوح های سومر- ص277-279)
حداقل نبود نظریه ای قوی- که بتواند ظهور تمدن و فرهنگ ناگهانی بشری را در حدود و مرزهای مادی توجیه کند به ما اجازه میدهد چیزی فرامادی را هم محتمل بدانیم.
توضیح:
تفسیر باستان شناسانی مادی مانند ساموئل کریمر نهایتا به آنجا میرسد که نخستین تمدن شکل گرفته بشری را به جنون و دیوانگی متهم می‌کند و سنت های آنها را زاییده تخیلات و خرافات می‌داند.
ولی می‌توانیم سوال کنیم این قوم دیوانه و مجنون چگونه با وجود جنونشان، ناگهان تمدنی را در بشریت بنا می‌کنند که برخی آثار آن مانند معبد اور هنوز ساختن و بنا کردنش با وجود امکانات امروز، دشوار می‌نماید؟!
اینها نشان دهنده ورود چیزی بالاتر از ژنهای خودخواه در وجود نخستین تمدن بشری است. آثار به جا مانده از آنها در کتیبه هایشان شباهتی با خواسته های مادی ندارد و اینجاست که کششی فراتر از ماده را باید برای آنها فرض کرد. آنچه تصور میشود اینکه بخش غیرمادی جدید و نوظهور بر شالوده ژنهای خودخواه، غریبه ای تازه وارد است و این تازگی و تردی، آن را در رویارویی با ساختمان چند میلیارد ساله حیات مادی، ضعیف و خرد می‌کند(مراجعه شود به کتاب توهم بی خدایی از سید احمد الحسن- فصل پنجم).
در زمانی که بدن، فعال و در حال کار است این موجود تازه وارد، در تنگناست و در زمانی که بدن، کم کارتر شود مثلا در زمان خواب، این بخش غیر مادی می‌تواند فعالیت خود را برجسته تر کند و در میان غبار و سرگردانی جسم مادی، از خود اثری بر جای بگذارد.
آنچه از بعد فرامادی انتظار میرود، آنکه وجودی ظریفتر و لطیفتر از وجود مادی باشد و این وجود ظریفتر- که در مقایسه با جسم مادی، به منبع نور نزدیک تر است یعنی همان عالم مادی در سطحی فراتر است و بر عالم مادی مسلط می‌باشد و وجود عالم مادی فقط و فقط دراتصال با آن معنی می یابد- دارای اطلاعاتی پایدارتر و استوارتر و روشن تر است و میتوان از این اطلاعات روشن، بهره برد ولی به شرطی که سایه و ضخامت جسم بر آن کشیده نشود و هر چه این سایه، ظریفتر و شفافتر باشد و یا به عبارتی محوتر باشد، امکان دستیابی به اطلاعات آن موجود ظریفتر و صافتر، بیشتر می‌شود.(مراجعه شود به کتاب همراه با عبد صالح نوشته سید احمد الحسن).
کاستن از این سایه، طی خواب، کاملا مشهود است. و ازاین رو خواب، فرصتی استثنایی برای بهره بردن از آن اطلاعات ناب است.ولی مشخص است سایه سنگین و ضخیم جسم با تاریخچه چندین میلیارد سال تجربه بر زمین، باقی خواهد ماند و آشنا بودن ژنهای بدن انس

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
ان مادی با قوانین و مقررات سنگین ماده طی میلیون ها سال، هرچند در سالهای اخیر و با کشف نسبیت، تا حد زیادی نسبی و نه عینی شده است ولی هنوز تا رها شدن از آن، سال‌های طولانی باقی مانده است.
نسبیت گامی به سوی درست در جهت کشف حقیقت نبودن ابعاد زمان و مکان در عالم مادی است ولی مشاهده نسبیت با درک عمیق و حس نسبیت و آمیختن با نسبیت، متفاوت است و دقیقا مانند دیدن آتش و یا لمس کردن آتش یا فرو رفتن و سوختن در آتش می‌باشد. دیدن آتش هرگز مانند لمس کردن و سوختن با آتش نیست!
نسبی شدن ابعاد عالم ماده، شگفت انگیز است ولی شگفت انگیزتر وقتی است بدانیم مجموعه فیزیکی عالم مادی ما بر اساس کشفیات جدید دانشمندانی مانند میچیو کاکو بخشی از کل بزرگتر و جهانی از میان جهان های موازی است. درک درون مجموعه با درک بیرون مجموعه متفاوت است.
نسبیت نگاه و ادراک با توجه به موقعیت بیننده
نگاه درون مجموعه و یا بیرون مجموعه، متفاوت است و این محدودیت در دیدن عمق اشیا، دشواری رسیدن به حقیقت را نشان می‌دهد.
اگر از درون عالم مادی، بر اشیا بنگریم تغییرات ابعاد آن را به شکلی می‌بینیم و اگر از بیرون عالم مادی نگاه کنیم، تغییرات آن، تندتر میشود و هر چه نگاه، از میدانی آرامتر و ثابت تر باشد سرعت حرکات و تغییرات عالم مادی، فزونی می یابد.
آنچه تحولات و دگرگونی ها و تغییرات طول و عرض و ارتفاع و زمان و.... را مشخص می‌کند، محل و جایگاه و موقعیت ما نسبت به این تحولات و دگرگونی هاست.
بله اینشتین با اعتماد بر سرعت ثابت نور مادی، نسبیت خود را بنا کرد ولی این نسبیت وقتی پیچیده تر میشود که موقعیت ناظر را نه فقط در عالم مادی دارای نور مادی با سرعت ثابت، بلکه در عوالم و جهان هایی بالاتر- که آمیخته با جنس نوری متفاوت و پایدارتر از نور مادی ماست- تصور کنیم.
و آنچه در نهایت این سفر شگفت، باید به آن اعتراف کرد، ناتوانی از شناخت حقیقت است و تا این اعتراف نیاید و تا زمانی که بهانه ها و عذرها، ما را از شناخت این ناتوانی بازدارد، توحید حقیقی حاصل نخواهد شد:
بالاتر از شبهات
کاری از دکتر توفیق مسرور بر اساس آموزه های سید احمد الحسن یمانی موعود
عمر نوح ع
این برنامه زیر نظر دانشکده پژوهش های برتر دینی و لغوی در نجف اشرف است.
اشکال می گوید: زندگی و عمر بدن انسان، از نظر ژنتیکی مشخص شده و تعیین شده است و زندگی نوح ع در این زندگی مادی- آنطور که قرآن کریم و متون دینی بیان می کند- امکان پذیر نیست
جواب: عمر انسان گذشته از نظر علمی کاملا مشخص است و ژن‌های انسان امروز هم این را به گونه ای که هیچ شبهه ای در آن نیست، بیان می‌کند و دانشمندان، سبب ژنتیکی را می دانند و می دانند کی و کجا سلول از میان می‌رود و بدن انسان پیر می شود و کوشیده اند جهشی ژنتیکی ایجاد کنند تا عمر انسان را طولانی کنند و ممکن است روزی به آن برسند
و آنها به طور قطعی می‌دانند در زمان نوح و قبل از آن، امکان ندارد انسان، هزار سال یا مقادیر نزدیک به آن، عمر کرده باشد و این همانطور است که تو طول خطکشی را- که در دست داری- میدانی.
ولی مساله عمر نوح و مسائل دیگر که از نظر علمی ممکن نیست، اشکالی بر آنچه اثبات کردیم یعنی وجود خدا وارد نمی کند یعنی می توانیم بگوییم برخی معجزات می تواند ایجاد شود و مخالف واقعیت علمی باشد چون این حالات، استثنایی و فردی هستند و هدف از آن ثابت کردن انسانیت آدمی در ابتدای خلقت او است تا ایمان، به خالق کیهان، آسان شود.
و برخی از این اتفاقات اصلا معجزه هم نیستند بلکه قضایایی طبیعی هستند ولی بر آن کس- که زبان گوینده را نمی داند- دشوار می نماید.
بله زبان قرآن را نمی فهمد جز کسی- که جهان های بلندی را بشناسد که قرآن از آن آمده است!
برای توضیح علمی مساله می گویم یک بیننده بیرونی آنچه از یک مجموعه فیزیکی می بیند، متفاوت از کسی است که از درون مجموعه به آن نگاه می کند. بنابراین در زمان توسعه یا چروکیده شده مجموعه فیزیکی اندازه گیری های بیننده درون مجموعه، کاملا از اندازه گیری های بیننده بیرونی متفاوت است زیرا بیننده داخلی بخشی از مجموعه است بنابراین او هم درگیر گسترش و یا چروکیدگی مجموعه میشود، پس ابزارهای اندازه گیری او هم شامل گسترش و یا چرکیدگی میشود، بنابراین او کاملا از مشاهده تغییر در درون مجموعه، ناتوان می‌شود ولی این، مانع نمی‌شود- اگر موجودی مانند ما زندگی نفسانی و روحانی داشته باشد- تغییرات در مجموعه را احساس کند و شتاب گرفتن توسعه کیهان یا کند شدن این توسعه را دریابد و این مانند احساس بسیاری از مردم است که امروز، گذر زمان را تندتر احساس می‌کنند ولی در اندازه گیری خود تفاوتی را متوجه نمی شوند!
و برای توضیح این سخن تصور کن انسانی در اتاقی زندگی می کند و خط کشی دارد و با آن، طول میزی را در اتاق، اندازه می گیرد و آن را با طول میز دیگری مقایسه می کند.

تصور کنید اتاق و هر چه در آن است از جمله خط کش و میز، به یک اندازه توسعه بیابد و بزرگ شود.
اکنون اگر از او بخواهیم طول میز را دوباره اندازه گیری کند و آن را مقایسه نماید در اینجا احساس می‌کند طول تغییری نکرده است و هیچ تغییری را حس نمی کند زیرا خط کش هم به همان نسبت میز، ب
4, [16.02.20 02:09]
زرگ شده است.
اگر این را بفهمیم درک می کنیم هر بیینده که از بیرون مجموعه کیهان ما نگاه کند اندازه گیری های او متفاوت از اندازه گیری های ماست که درون مجموعه نگاه می کنیم
و مثلا اگر رفتار کیهان مادی تغییر کند- در حالی که زمان هم بعدی از اعداد کیهان ما است- و این زمان به عنوان بعد چهارم در کل مجموعه دراز یا کوتاه شود ما به عنوان اجزای مجموعه- که خودمان هم دچار این تغییرات می شویم- نمی توانیم بلند یا کوتاه شدن زمان را حس کنیم ولی بیننده ای که بیرون از مجموعه کیهانی ماست، می‌تواند
این تغییرات را مشاهده کند و وقتی ما در مورد زمان صحبت کنیم، زمان ما با زمان فرد بیرون متفاوت می‌شود
و این به طور خلاصه نشان می دهد بیننده از بیرون مجموعه کیهانی یعنی خدای سبحان و تعالی و مثلا فرشتگان، وقتی از آنها سوال می‌شود یا در مورد عمر نوح و قوم او سخن می گویند ارقامی که بیان می کنند متفاوت از ارقامی است که تو خودت در درون مجموعه اندازه گیری می کنی
و وقتی بخواهیم حال انسان امروز را با انسانی- که بیش از 50 هزار سال قبل، زندگی میکرد- مقایسه کنیم، ارقام متفاوت می شود و این در حالی است که تو هیچ اختلاف ملموسی را در حدود مادی ای- که در آن زندگی میکنی- نمی بینی.
لینک تدریس
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
@salmanfatemi
طی خواب با خوابیدن بدن، مسافرت روح، آزادتر و روانتر می‌شود ولی نگاه انسان از بیرون مجموعه ای است که با آن اخت شده است و رویارویی با قوانینی است که متفاوت از قوانین عالم مادی ماست.
این سفر طولانی هشت ساعته با حتی بیشتر طی یک روز، مشاهداتی را به همراه دارد که در صفحه روح، جای می‌گیرد ولی در زمان بیدار شدن، این سفر باید به پایان برسد و بار دیگر جسم مادی فعال می‌شود و جز سایه ای مبهم از آن ملکوت روان را به یاد نمی آورد به خصوص وقتی بدانیم مغز انسان کوشش بسیار خواهد کرد اطلاعات بی ارتباط با عالم مادی را حذف کند زیرا مغز، ابزار بقای مادی است و با هر چیز مخالف با قوانین عالم مادی، می‌جنگد.
شلیک فراموشی!!
حذف عمدی اطلاعات جدید در رویا!!
دکتر توماس کیلداف، مدیر مرکز علوم اعصابِ اس آر آی اینترنشنال، منلوپارک- کالیفرنیا و نویسنده ی ارشد این مطالعه- که در مجله ی ساینس به چاپ رسیده است- می گوید:
آیا تاکنون از این- که چرا ما بسیاری از رویاهایمان را فراموش می کنیم- تعجب کرده اید؟ نتایج ما پیشنهاد می کنند که شلیک گروه خاصی از نورون ها در طول خواب REM، تنظیم کننده ی [این مسئله است که] آیا مغز اطلاعات جدید را بعد از یک خواب خوب شبانه، به یاد بیاورد [یا خیر].
REM(rapid eye movement)
یکی از چندین مرحله ی خواب است که هر شب، بدن از آن به طور متناوب عبور می کند. این [مرحله از خواب]، برای اولین بار ۹۰ دقیقه پس از به خواب فرو رفتن، ظاهر می شود و با حرکات سریع چشم، ضربان قلب افزایش یافته، اندام های فلج شده، امواج مغزی [مشابه با زمان] هوشیاری و رویابینی، مشخص می شود.
بیشتر از یک قرن است که دانشمندان، نقش خواب را در ذخیره سازی خاطرات کشف کرده اند. هم زمان با آن که بسیاری نشان داده اند خواب به ذخیره سازی خاطرات جدید کمک می کند دیگران من جمله فرانسیس کریک، یکی از کاشفان مارپیچ DNA، این احتمال را مطرح کرده اند که خواب، مخصوصا مرحله ی REM آن، ممکن است محدوده زمانی ای باشد که در آن، مغز به صورت فعال، اطلاعات اضافی را فراموش کرده یا حذف می کند.
(دسته بندی اطلاعات، می‌تواند با حذف اطلاعات مزاحم، همراه باشد. پس حذف بسیاری از حافظه های مزاحم؛ به خصوص حافظه کوتاه مدت بی ارزشی- که ممکن است پس از یک روز کاری سنگین مانند خوره به جان مغز ما بیفتد و خاطرات غم بار طی روز را دائما به یاد ما بیاورد- کاملا برای شروع یک روز کاری بانشاط، لازم است.
معمولا حافظه انسان، عادت دارد کوتاه مدت باشد و بر این اساس به جای ذخیره سازی اطلاعات مفید- که در گذشته نسبتا دور اتفاق افتاده است- و به جای خاطرات مثبت از گذشته، حافظه انسان عادت دارد اطلاعات غم بار و حزن آلود اخیر را- که هیچ سودمندی ای برای انسان ندارد- ذخیره کند.
بنابراین فرایندی که بتواند این اطلاعات مزاحم را از ذهن بزداید و فرایندی- که بتواند حافظه انسان را به جای پر شدن از انبوهی از زباله ها، طی روز پاکسازی کند- نتیجه بسیار سودمندی بر زندگی خواهد داشت.
وقتی اطلاعات انباشته شده در ذهن، به حداقل اطلاعات مفید در ب

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
رابر انبوه اطلاعات بی ارزش خلاصه شود، بازآوری اطلاعات و استفاده از آن در پردازش تصاویر و صورت های ذهنی، بسیار آسان تر می شود.)
هرس سیناپسی
مطالعات اخیر نشان داده اند که در طول خواب- ازجمله خواب REM مغز به صورت گزینشی ارتباطات سیناپسی را که بین نورون های دخیل در نوع خاصی از یادگیری ایجاد شده، هرس می کند.(قطع ارتباط برخی سیناپسها و ایجاد ارتباطات در جاهایی دیگر).
گرچه تا قبل از این مطالعه کسی نشان نداده بود که چگونه این [پدیده]، ممکن است اتفاق بیفتد.
دکتر جانت هی، مدیر برنامه در NINDS می گوید:
فهمیدن نقش خواب در فراموشی ممکن است به محققان کمک کند، گستره ی وسیع بیماری های مرتبط با حافظه را بهتر درک کنند، بیماری هایی همچون اختلال استرس پس از سانحه(PTSD) و آلزایمر. ممکن است خواب REM در نحوه ی انتخاب و ذخیره سازی خاطرات، توسط مغز نقش داشته باشد [و برای اثبات این قضیه] این مطالعه، شواهدی مستقیم فراهم می کند.
به گزارش نوروسافاری از ان آی اچ، آزمایشگاه دکتر کیلداف و همکارش دکتر آکیهیرو یاماناکا در دانشگاه ناگویا در ژاپن، برای آزمودن نقش هورمونی موسوم به هیپوکرتین/اورکسین، در تنظیم خواب و نارکولپسی، سالها [وقت] صرف کرده اند.
نارکولپسی، اختلالی است که باعث می شود در طول روز افراد به شکلی افراطی احساس خواب آلودگی کنند و گاهی تغییراتی را تجربه می کنند که یادآور مرحله ی REM خواب است، مثل از دست دادن تون عضلات دست و پا و [تجربه ی] توهمات.
این آزمایشگاه، به نشان دادن نحوه ی ارتباط نارکولپسی با از دست دادن نورون های سازنده ی هیپوکرتین/اورکسین در هیپوتالاموس کمک کرده اند- هیپوتالاموس ناحیه ای است در ابعاد بادام زمینی که در اعماق مغز قرار دارد.
شلیک فراموشی
در این مطالعه، دکتر کیلداف با آزمایشگاه های دکتر یاماناکا و دکتر آکیرا ترائو در دانشگاه هوکایدو، ساپورو- ژاپن، برای بررسی سلول های هم جواری- که هورمون تغلیظ ملانین یا MCH را تولید می کنند- همکاری می کرد. این مولکول برای دخالتش در تنظیم خواب و اشتها شناخته شده است.
در هماهنگی با تحقیقات قبلی، این محققان دریافتند که اکثریت سلول‌های MCH هیپوتالاموس (٪۵۲.۸) زمانی شلیک می کردند که موش در خواب REM بود؛ در حالی که حدود ٪۳۵ فقط زمانی شلیک می کردند که موش، هوشیار بود و حدود ٪۱۲ در هر دو زمان شلیک می کردند.
آنها همچنین سرنخ هایی را کشف کردند که امکان ایفای نقش این سلول ها را در یادگیری و حافظه متذکر می شود. ثبت
های الکتریکی و آزمایش های ردیابی عصبی نشان دادند که بسیاری از سلول های MCH هیپوتالاموس، از طریق آکسون های منشعب و بلند [خود] به هیپوکامپ مرکز حافظه ی مغز- پیام های بازدارنده می فرستند.
دکتر کیلداف می گوید:
ما بر اساس مطالعات قبلی در آزمایشگاه های دیگر، از قبل می دانستیم که سلول های MCH در طول خواب REM، فعال اند. بعد از کشف این مدار جدید، ما فکر می کردیم این سلول ها ممکن است برای ذخیره ی خاطرات به مغز کمک کنند.
برای آزمودن این ایده محققان در طی آزمون های حافظه، از ابزارهای ژنتیکی متنوعی، برای خاموش و روشن کردن نورون های MCH استفاده کردند. مخصوصا آنها نقشی را- که سلول های MCH در یادداری بازی می کنند- بررسی کردند، یادداری دوره ای است بعد از آموختن موضوعی جدید، قبل از این که همین دانش جدید در حافظه ی بلند مدت ذخیره یا تحکیم شود.
دانشمندان از چندین آزمون حافظه استفاده کردند از جمله آزمونی که توانایی موش ها را در افتراق دادن بین اشیاء جدید و آشنا می سنجد. در کمال تعجب، آنها فهمیدند که روشن کردن سلول های MCH، در طی مدت یادداری، حافظه را بدتر می کرد در حالی که خاموش کردنشان، حافظه را بهبود می بخشید. برای مثال فعال سازی سلول‌های مذکور، زمانی را- که موش برای بوکشیدن اطرافِ اشیاء جدید صرف می کرد- در مقایسه با اشیاء آشنا، کاهش می داد اما خاموش کردن سلول ها اثر معکوس داشت.
آزمایش های پس از آن، نشان دادند که نورون های MCH، این نقش را منحصرا طی مرحله ی REM بازی می کنند. موش ها زمانی- که نورون های MCH در طی خواب REM، خاموش می شدند در آزمون‌های حافظه، عملکرد بهتری داشتند و در نقطه ی مقابل خاموش کردن این نورونها زمانی- که موشها بیدار بودند یا در سایر مراحل خواب قرار داشتند- هیچ اثری بر حافظه نداشت.
(فعال بودن این سلول ها طی خواب، باعث از یاد بردن اطلاعات میشود و این فراموشی اطلاعات بی ارزش و مزاحم و یا حتی سودمند ولی بیان کننده چیزی- که به عنوان موجودات خودخواه مادی دوست نداریم- برای مغز و زندگی مادی ما چیز بدی نیست و مانند خالی کردن انباری از کالاهای تاریخ گذشته و یا انباری پر از داروهای تلخ است.
نقش خواب خوب، فقط دسته بندی اطلاعات نیست بلکه طی خواب بسیاری از اطلاعات، زدوده می‌شود. نقش و فعالیت این

نورون ها در زدودن اطلاعات در مرحله دیدن رویا(REM)، بحث دیگری را می گشاید و آن، لازم بودن زدودن بسیاری از رویاها از ذهن مادی انسان است.
ما حدود یک سوم عمر خود را در خواب می گذرانیم و طی خواب چندین مرحله خواب دارای رویا را تجربه می‌کنیم و این حجم انبوه اطلاعات و تجارب- که گاهی تاثیر آن بر جسم و روح، قابل توجه است- می‌تواند بسیاری از اعتقادات و گرایش ها و حتی آموخته های روزانه ما را تحت تاثیر بگذارد.
یکی از نعمت ها در زندگی مادی ما سپرها و پوشش هایی است که بنابر طبیعت عالم مادی و در سیر تکامل مادی، بر بسیاری از ادراکات کشیده شده است و اگر این پرده ها و سپرها نبود و بسیاری از حقایق، برای ما آشکار می‌شد، تحمل فشارهای عالم مادی- که پایین ترین جهان هاست- غیر ممکن می‌شد.
در دنیای مادی کنونی گاهی ندیدن و نشنیدن نعمت بزرگی است و بر همین اساس، اندام های حسی ما قادر به درک همه امواج و فرکانس ها نیستند و یا دستگاه های تنظیمی خاصی مانند دستگاه تعادل هست که سبب می‌شود بسیاری از حقایق عالم مانند شتاب گرفتن ها و حرکت زمین و ... درک نشود.
به همین ترتیب، دستگاهی برای فراموش کردن اطلاعات در مغز ما هست که مغز ما را آماده آموخته های جدید می‌کند.
یعنی فراموشی هم فقط نتیجه ناتوانی مغز در انباشت اطلاعات نیست بلکه بخشی از فراموشی، فرایندی فعال و پیشرفته و برنامه ریزی شده در مغز ماست و نمونه آن، سلول های MCH در بالاست.
آنچه مغز محدود ما را در عالم مادی محدود، قدرت می‌بخشد، به دوش کشیدن بارهای بسیار سنگین نیست بلکه بر دوش کشیدن حداقل بار ممکنی است که قابل استفاده در زندگی مادی باشد.
مغز ما ابزاری ساخته ژن‌های خودخواه و برای حفظ و بقای مادی ماست و در این راه، گاهی از زدودن اطلاعات ارزشمندی- که برای انسان شدن ما لازم است- کوتاهی نخواهد کرد و نمونه آن، زدودن اطلاعات ارزشمندی است که انسان، فارغ از زمان و مکان عالم مادی، در عالم رؤیا دریافت می‌کند.
از روش هایی که می‌توانیم با این مکانیسم خود سرکوب اطلاعات، مقابله کنیم تلاش برای بیدار شدن در زمان خواب REM است. در این زمان، پیش از آنکه مغز انسان، اطلاعات دیده شده در رویا را بزداید فرد می‌تواند رویایی را- که دیده است- کاملا به صورت رویایی شفاف به یاد بیاورد.
این، روش سودمندی برای کسانی است که علاقه مند به اطلاعات بسیار زیاد هستند ولی عیب آن، به یاد ماندن اطلاعات و دستوراتی است که شاید هرگز جسم ما و تمایلات مادی ما علاقه مند به آن نباشد!!)
دکتر کیلداف می گوید:
این نتایج پیشنهاد می دهند که نورو
4, [16.02.20 02:10]
ن
های MCH، مغز را کمک می کنند اطلاعات جدید و احتمالا بی اهمیت را فراموش کند.(البته بی اهمیت در زندگی مادی و تمایلات مادی)
از آنجا که تصور می شود رؤیاها مقدمتاً در مرحله ی خواب REM رخ بدهند- [همان] مرحله ای که سلول های MCH فعال می شوند- فعالیت این سلول ها ممکن است از ذخیره سازی محتوای رویا در هیپوکامپ جلوگیری کند- در نتیجه رویا به سرعت فراموش شود.
در آینده، این محققان می‌خواهند کشف کنند آیا این مدار در اختلالات خواب و حافظه نقشی بازی می کند [یا خیر].
ترجمه: فاطمه جواهری وبسایت نوروسافاری
برخی توضیحات توسط دکتر سید سلمان فاطمی
@salmanfatemi
https://t.ly/VrV8Z
نورون های MCH، پایانی بر سرآغاز!
در مقاله ای در قسمت های قبلی نقش این سلول‌های عصبی، در زدودن اطلاعات رویاها در مرحله خواب REM، بیان شد. این سلول ها هر چند با کاستن از معلومات، به خصوص با کاستن از معلومات ملکوتی، توان ذهن ما را برای دانستن، کم می‌کنند ولی خلاصه کردن اطلاعات به دانسته های مادی، به بدن و مغز کمک می‌کند در مصرف انرژی صرفه جویی کند و عمر فرد بیشتر شود.
بحثی بیشتر در مورد این سلول‌ها:
نقش نورون های عرضه کننده هورمون تغلیظ کننده ملانینMCHدر تنظیم خواب، به خصوص در تنظیم خواب REM با شدت تایید شده است و این، بر اساس پروفایل فعالیت این نورون ها و نیز تاثیرات فارماکولوژیک این پروتئین، در خواب و بیداری است. مقالات مهم در مورد این نورون ها و پروتئین، نتایج متفاوتی را منتشر کرده است.
آیا MCH فقط در خواب REM
است یا در خواب NonREM هم دیده می‌شود؟ و آیا علاوه بر خواب، بر خوردن هم تاثیر گذار است؟
در هیپوتالاموس توبرال(بخش مرکزی هیپوتالاموس)نورون های MCH در میان نورون های ترشح کننده هیپوکراتین قرار دارند و پیام های مهمتری را از سیستم بیدار کننده سروتونین، آدرنرژیک، نورآدرنرژیک و نیز اعصاب تنظیم کننده تغذیه، دریافت میکند.
(هیپوکراتین چیست؟:
هیپو کراتين ماده ای است- که از قسمت جانبی هیپو تالاموس ترشح میشود و بر برخی قسمت‌های مغز تاثیر دارد و سبب می‌شود میزان هورمونهای ترشح شده از آنها تغییر کند. هيپوکراتين در تنظیم خواب، موثر است.
قسمتهائی از

مغز- که تحت تاثیر هيپوکراتين است- و ماده ای- که از آنها ترشح میشود- به شرح زیر هستند:
Locus ceruleus Norepinephrine
Raphe nucleus Serotonin
Tubomammillary nucleus Histamine
Ventral tegmental area Dopamine
Basal forebrain Acetylcholine
می‌بینیم هيپوکراتين در تنظیم خواب خیلی تاثیر دارد.
در بیماران دچار نارکولپسي، سیستم ایمنی بدن، علیه سلول‌های ترشح کننده هيپوکراتين وارد عمل می‌شود و میزان هيپوکراتين کم می‌شود.
خواب دو مرحله برجسته دارد و با توجه به وضعیت حرکات چشم به دو مرحله Rapid eye movement(REM) و nonrapid eye movement تقسیم میشود.
در مرحله REM، علاوه بر حرکات سریع چشم و دیدن رویا، قدرت عضلانی بدن هم کاهش می یابد.
در بیماران دچار نارکولپسي، در ابتدای خواب، وارد فاز REM می‌شوند و این حالت سبب می‌شود، فرد در ابتدای خواب رویاهای عجیب ببیند و در ابتدای خواب در حالي که هنوز خواب عمیق نشده، احساس فلجی کند.
پس هیپوکراتین سبب میشود مرحله REM، دیرتر شروع شود و کوشش میکند فرد طی خواب REM بیدار نشود و به این ترتیب دست دیگری در کاستن از اطلاعات به دست آمده در رویا دارد.)
نورون های MCH، شبکه وسیعی از ارتباطات با سلول های هیپوتالاموس و سیستم لیمبیک و ساقه مغز دارد.
در جوندگان، سلول های عصبی MCH دو برابر سلول های هیپوکرتین در هیپوتالاموس هستند. این سلول‌ها در موش و جوندگان در بخش های مختلف هیپوتالاموس پراکنده هستند و به صورت افقی در بالای بطن سوم پراکنده می شوند. همچنین دسته های پراکنده ای از این سلول‌ها در اطراف بطن سوم هستند.
دسته بزرگی از آنها در لایه کاملا خارجی هیپوتالاموس در میانه کپسول داخلی قرار دارد و گروهی میانی تر در بالای هسته توبرومامیلاری قرار دارد.
بخش دیگری از آنها در دورسولاترال فورنیکس قرار دارد. برخی مطالعات نشان میدهد تنها 60‰ سلول های عصبی MCH در زمان خواب REM، فعال هستند.
مطالعات اپتوژنتیک تاثیرات تسهیل کننده خواب را در فرکانس های تحریکی 10 تا 30 هرتز و نه 1تا5 هرتز مشاهده کرده است. هرچند یک هرتز، میانگین سرعت تخلیه نورون های MCH مربوط به REM، است و این سرعتی است که توزیع انفجارهای تخلیه ای تصادفی را در بر می‌گیرد زیرا اینها به صورت معمول، نورون هایی با سرعت تخلیه بسیار آرام هستند.
ما نمی‌دانیم چرا چنین تحریک بالاتر از نرمال در مطالعات اپتوژنتیکی نیاز است و اینکه چرا فعالیت نرمال این نورون ها در مطالعاتی تحریکی با فرکانس بالا رخ می‌دهد.
بیشتر سلول های عصبی MCH، گلوتامیک اسید دکربوکسیلازGAD را شناسایی می‌کنند و در کنار آنها قرار می‌گیرند و این، آنزیمی است که
اع
صاب ترشح کننده GABA و نیز ترجمه و ترانکریپت تنظیم شده با کوکائین و امفتامین(nesfatin-1) را شناسایی و تنظیم میکند و هر کدام از اینها در تنظیم خواب، نقش دارند.
یکی از یافته های مهم در این مطالعه- که به وسیله جگو و همکاران او کشف شد- آن است که توسعه دوره خواب REM، به وسیله تحریک اپتوژنتیک نورون های MCH در موشی- که فاقد MCHR1 است- یعنی فاقد گیرنده ای است که معمولا در مغز موش وجود دارد، سودمند میباشد. آنها نشان دادند که مهار نورون های ترشح کننده هیستامین در محیط آزمایشگاه به وسیله GABA انجام می‌شود.
دل سید پلیترو و جونز قبلا پیشنهاد داده بودند که چنین مکانیسم
ی باعث مهار نورن های لوکوس سرولوس، به وسیله نورن های MCH میشود.(لوکوس سرلوس، نقش مهمی در حفظ حافظه، یادگیری مهارت‌های تفکر و اندیشه در افراد دارد. و آسیب آن، در بسیاری از بیماران دچار آلزایمر دیده می‌شود.)
در حقیقت مدارکی پیشنهاد می‌دهد که بسیاری از عملکردهای نورون های ترشح کننده پروتئین، به وسیله نوروترانسمیترهای سنتی کنترل میشود. برای نمونه، تحریک ابتدایی نورون های ترشح کننده هیستامین به وسیله نورون های هیپوکراتین ممکن است به وسیله گلوتامات انجام شود. مهار نورون های هیپوکراتین- که مرتبط با خواب است- به نظر میرسد در درجه اول به وسیله GABA و نه به وسیله نوروپپتید ایجاد شود. نوروپپتیدها در کیسه های متراکمی بسته بندی می‌شوند و بیشتر به وسیله غشای سیناپتیک و نه وزیکول هایی که دارا گلوتامات یا گابا هستند- آزاد می‌شود. آزادشدن نوروپپتیدها به نظر میرسد نیازمند تخلیه فرکانس بالا یا انفجارهای تخلیه ای باشد. پیشنهاد شده است که نورترانسمیترها و پپتیدها ممکن است نقش های مکملی داشته باشند.
مثلا اولی فعالیت سریع را ایجاد کند و دومی فعالیت مداوم را سبب شود پس فعال شدن نورون های MCH ممکن است هر دو را ایجاد کند: هم مهار با واسطه GABA که عامل انتقال از بیداری به خواب nonREM و خواب nonREM به REM است و نیز باعث عامل مهار برای طولانی کردن خواب REM هستند که به وسیله پروتئین MCH است.(نقش ای

ن سلول‌ها هر چند کاستن از به یادآوردن رویاست ولی میتواند با طولانی کردن خواب REM، باعث مدت طولانی تر دیدن رویا شود. بنابراین فقط در نظر گرفتن نقش منفی آن در یادآوری اطلاعات، شاید درست نباشد.)
تحریک اپتوژنتیکی برای فنوتیپ نورون خاص، انتخابی است ولی می‌تواند گرما ایجاد کند و برخی نورون های هیپوتالاموس شامل نورون های کناری هیپوتالاموس، حساس به حرارت هستند. گرم کردن هیپوتالاموسی باعث ایجاد خواب می‌شود. تحریک اپتوژنتیکی، باید باعث تحریک سینکرونوس در همه نورون های هدفی شود که در معرض تابش و گرما قرار گفته اند. تاثیرات چنین همزمانی و سینکرونی، شناخته شده نیست.
در مطالعه ای منحصر به فرد در مورد ترشح هیپوکراتین و MCH در آمیگدال انسان، نشان داده شده است که ترشح تشدید شده MCH در آغاز خواب، در خواب و در زمان خوردن مشاهده شد. سطوح هیپوکراتین به خصوص در فعالیت تحریکی بیشتر می‌شود. در جوندگان ترشح هیپوتالاموسی و ترشح امیگدالی، مرتبط با هم هستند و این از ارتباط محتمل ترشح آمیگدالی با فعالیت های عمومی MCH پشتیبانی می‌کند.
مدارک زیادی وجود دارد که MCH باعث بهبود تغذیه در جوندگان میشود. مثلا ترشح میکرو MCH در مناطقی از هیپوتالاموس، باعث تغذیه بیشتر می شود. با محرومیت از غذا، تظاهر فوس در نورون های MCH بیشتر میشود.
این مطالعات می‌تواند با تغییرات خواب و بیداری توجیه شود. ما نمیدانیم آیا فعالیت های اشتها آور و خوب آور MCH با دسته ای جدا از نورون ها کنترل میشود یا فعالیت های نورونی می‌تواند بر اساس دریافت های دیگر تغییر کند و مثلا شدت جریان برق، می‌تواند باعث القای تغذیه طی دوره های تغذیه معمول و منجر به خواب طی دوره های معمول خواب شود. و هر دو رفتار به کار می‌رود تا توازن انرژی منفی را بهبود بخشد.
مشخص است هرچند بسیاری مطالب دانسته شده است ولی ما در ابتدای دانش خود در مورد این سلول ها هستیم.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422/
@salmanfatemi
بحث:
گذر از مرز رویا(ملکوت) و عالم مادی، گذر بین دو مجموعه متفاوت است و این گذر، در شرایطی- که قوانین دو مجموعه با هم متفاوت است و ما طی زندگی مادی با قوانین عالم مادی، مانوس شده ایم- می تواند باعث گیجی و به هم ریختگی شود.
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
مشاهده عالمی- که در آن، چشم و گوش مادی، کار نمی‌کند، ما را با حقایقی رویارو می‌کند که ناچاریم آن را در قالب عالم مادی خود ترجمه کنیم و چون ساختارها و حدود و مرزها متفاوت است، گنجاندن دریایی از معلومات در ظرفی کوچک در عالم مادی می‌تواند خیلی ساده، باعث گیجی ما شود.
به خصوص وقتی بدانیم مغز، به دلیل کم بودن و محدودیت ظرفیتش، کوشش می‌کند بسیاری از اطلاعات بی ارتباط با عالم ماده را بزداید و این حالت سبب می‌شود گاهی جز سایه ای از سه ساعت رویا دیدن، در ذهن انسان باقی نماند!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422
https://t.ly/VrV8Z
همه این عوامل، دست در دست هم می‌دهد تا احساس گیجی پس از بیدار شدن از خواب، وجود داشته باشد.
نتیجه گیری:
احساس گیجی پس از خواب، شاید هشداری بر انسان باشد که گذر از جهان های موازی موجود را جدی بگیرد و بداند مرزهای بسیاری وجود دارد- که نگاه در آنها پس از جابجا شدن در آنها کار آسانی نیست-
و بفهمد در پس این حیرت، برای شناخت آنچه در پس این مرزهاست، باید به دانایی مراجعه کند که گامی در درون آن جهان ها دارد؛ وگرنه کوشش بیهوده برای ترجمه رمزها- که حقیقت بسیاری از آنها در دسترس ما نیست بلکه محاط بر وجود ماست- جز حیرت نمی افزاید
و اینجاست که مکاتب لغوی و زبانی، مانند مکتب تصادفی و اتفاقی بودن زبان یا حتی مکتب قصدی بودن زبان- که فرد شنونده کلام را یک بار در میدان تصادف و اتفاق و یک بار در میدان نظم گرفته و قصد شده و نه اتفاقی کلام، مسئول ترجمه رمزها می‌کند- هیچ کدام رو به سوی معنی و حقیقت کلام ندارند بلکه آن کسی باید این رمز را به معنی ترجمه کند که مسیر رمز تا معنی را در دست خود داشته باشد و او همان کسی است که مجوز این ترجمه را در هر زمان از طرف خالق کلمه، با امضای وصیت، در دست دارد.(به کتاب از زبان تصادفی تا زبان ناطق به حق، از دکتر زکی صبیحاوی مراجعه شود.
www.almahdyoon.org)


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
قانون جنگلای آنکه نامش درمان و یادشحس و ادراک قسمت دوازدهمادغام میان گونه های مختلنگاه از درون مجموعه با نگمیگرن و پروتئین مرتبط با هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد چاقیاصول توسعه ی یک ذهن کاملرنگین کمانبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانگالکانزوماب، دارویی جدیزبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر درجه حرارت بر عملکتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمشگفتی های نقشه ی ژنتیکینقش پیش زمینه ها و اراده جهان کاملی در اطراف ما پرقطره قطرهایا ابزار هوشمندی یا مغز خلا، حقیقی نیستارتباط شگفت انگیز مغز اننادیدنی ها واقعی هستندما از اینجا نخواهیم رفتهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر هم تنیدگی کوانتومی و پبقای حقیقی در دور ماندن اوزن حقیقی معرفت و شناختروح و آب حیاتبرخی ملاحظات در تشنج های پلاسمای غالبسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استشباهت مغز با کیهان مادینقش زبان در سلطه و قدرت اجهش های بیماری زا، معموللزوم سازگاری قانون مجازااگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهخوش قلبی و مهربانیاز نظر علم اعصاب یا نرووسماست مالیهوش مصنوعی، اتفاقات و تحدرمان های بیماری اس ام ایبه خوبی های دیگران فکرکنیاری خدا نزدیک استروشهای نو در درمان دیسک ببرخی روش های تربیتی کودکپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشسندرم کووید طولانیتاریکی خواهد ترسیدتیک و اختلال حرکتیافتخار انسانصرع و درمان های آننمیتوان بر سیاه سیاه نوشجدا کردن ناخالصی هامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آخسته نباشی بابااز تکینگی تا مغز از مغز تمخچه ابزاري که وظیفه آن فهوش عاطفی در زنان بیشتر ادرمان جدید کنترل مولتیپلبی عدالتی در توزیع واکسن کلام و زبان، گنجینه ای بسرژیم ضد التهابیبزرگترین خطایی که مردم مپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیسینوریپا داروی ترکیبی ضدتری فلوپرازینتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتطبیعت موجی جهاننه عدم مطلق بلکه عدم با قحقیقت خواب و رویامنابع جدید انرژیابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیدنیا، هیچ استاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچگاه از فشار و شکست نتردرهای اسرارآمیز و پوشیدهبیماری بیش فعالیکوچ از محیط نامناسبرجزخوانی هایی که امروز بتفاوت ها و تمایزها کلید بآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهسکوت و نیستیتست آر ان اس دز میاستنی گتئوری تکامل در پیشگیری و فیروز نادریانفجار و توقف تکاملی نشاعلم ساختن برج های چرخاننوار عصب و عضلهحافظه و اطلاعات در کجاست منبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارديدن با چشم بسته در خواب از تکینگی تا مغز- از مغزتهستي مادي ای که ما کوچکتردرگیری مغز در بیماری کویبیست تمرین ساده برای جلوکپسول ژری لاکتزمان و گذر آن سریع استتلاش های جدید در ALSآینه در اینهمغز و اخلاقسادیسم یا لذت از آزار دادتصادف یا قوانین ناشناختهتاثیر کپسول نوروهرب بر نفراموشی همیشه هم بد نیستانرژی خلا ممکن استعادت دادن مغز بر تفکرنوشیدن چای برای مغز مفید حس و ادراک قسمت 75منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهاندانشمندان نورون مصنوعی ساز خود رها شوویتامین کا در سبزیجاتدست آسمانباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب زیست شناسی باورزندگی زودگذرتمرکز بر هدفسرگردانیآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوتغییرات مغز پس از 40 سالگیتاثیر گیاه خواری بر رشد وفضای قلب منبع نبوغ استاهرام مصر از شگفتی های جهمقالاتچگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت هشتاد و نمهمان ناخواندهاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشداروی لیراگلوتیداستفاده از سلول های بنیاذرات کوانتومی زیر اتمی قواقعیت خلا و وجود و درک مبحثی در مورد حقیقت فضا و گل خاردار، زیباستزاوسکا درمان گوشرتو پیچیده ترین تکنولوژی شنا در ابهای گرم جنوب نیاآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استجهل مقدسنقاشی هایی با بوی گذشته یجهان فراکتالقانون جنگلایمپلانت مغزیحس و ادراک قسمت سومادغام دو حیطه علوم مغز و نگاه حقیقی نگاه به درون امیگرن و خوابهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج با قابليت تاصول سلامت کمررهبر حقیقیبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن ضد اعتیادگام کوچک ولی تاثیرگذارزبان شناسی نوین نیازمند تاثیر درجه حرارت بر عملکتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولشگفتی های زنبور عسلنقش آتش در رسیدن انسان بهجهان پیوستهلمس کوانتومیایا بیماری ام اس (مولتیپخلا، خالی نیستارتباط غیرکلامی بین انسانادانی در قرن بیست و یکم،ما اشیا را آنطور که هستندهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر هم تنیدگی کوانتومی و دبلندی در ذهن ما درک بلندیوزوز گوشروح در جهانی دیگر استبرخی مرزهای اخلاق و علوم پمبرولیزوماب در بیماری چسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آسشباهت های ریشه ای چند بیمنقش زبان در سلطه و قدرت اجهش تمدنی عجیب و شگفت انسلزوم سازگاری قانون مجازااگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردردخوش خیالی و خوش بینیاز نظر علم اعصاب اراده آزماست مالی با هوش انسانیهوش احساسیدرمان های جدید ALSبه خودت مغرور نشوژن همه چیز نیستروشهای شناسایی قدرت شنوابرخی سلولهای عصبی در تلاپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلسندرم گیلن باره به دنبال تاریخ همه چیز را ثبت کردهتیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان رضایعه ی شبکه لومبوساکرالنمای موفقیتجدایی خطای حسی استمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آخطا در محاسبات چیزی کاملاز تکینگی تا مغز از مغز تمخچه تاثیر گذار بر حافظههوش عاطفی در زنان بیشتر ادرمان جدید ام اسبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام، در تحولی شگفت آور برژیم غذایی حاوی تخم مرغ وبزرگترین درد از درون است پختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلسیگار عامل افزایش مرگ ومتری فلوپرازینتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالطبیعت بر اساس هماهنگینهایت معرفت و شناخت درک عحقیقت در علم، هرگز نهایی مناطق خاص زبان در مغزابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسماندندان ها را مسواک بزنید تاز تکینگی تا مغز از مغز تهیپرپاراتیروئیدیسمدرون قفس یا بیرون از آنبیماری تی تی پیکوچک شدن مغز از نئاندرتارحم مصنوعیتفاوت ها را به رسمیت بشناآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمسکوت، پر از صداتشنچ پانایوتوپولوس تشنج تئوری جدید، ویران کردن گفیزیک مولکولها و ذرات در انقراض را انتخاب نکنیدعلایم کمبود ویتامین E را نوار عصب و عضلهحافظه و اطلاعات در کجاستمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی ددی متیل فومارات(زادیوا)(از تکینگی تا مغز، از مغز هستی ما پس از شروعی چگال درگیری مغز در بیماران مببیش از نیمی از موارد انتقکامپیوتر سایبورگزمان و صبرتلاش های جدید در درمان فرآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی سازگاری با محیط بین اجزاتضادهای علمیتاثیر کپسول نوروهرب بر تفراموشی و مسیر روحانیانرژِی برای ایجاد اضطرابعارضه جدید ویروس کرونا سنوعی سکته مغزی ، وحشتناک حس و ادراک قسمت 78منبع هوشیاری کجاست؟(قسماتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادیندانشمندان یک فرضیه رادیکاز درخواست ها جدا شوویتامین بی 12 در درمان درددست بالای دستبار مغز بر دو استخوانکتاب طبیعت در قالب هندسهزندگی سلول در بدن، جدای اتمرکز بر امروزسربازان ما محققا غلبه می آیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کتغییرات آب و هوایی که به تاثیر گیاه خواری بر رشد وقفس ذهناولویت بندی ها کجاستتاثیر ویتامین دی بر بیماچگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت هشتاد و شمهندسی ژنتیک در حال تلاش اختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگوداروی تشنجی دربارداریاستفاده از سلول های بنیاذرات کوانتومی زیر اتمی قوالزارتان داروی ضد فشار گل درون گلدانزبان فرایند تکاملی برای تو آرامش و صلحیشناخت و معرفت، و نقش آن دآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمجهان قابل مشاهده بخش کوچقانونمندی و محدودیت عالمایمپلانت مغزی و کنترل دو حس و ادراک قسمت سی و هشتمارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه دوبارهمیگرن و روزه داریهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج با قابليت تاضطراب و ترسروی و منیزیم در تقویت استبدون پیر فلکواکسن علیه سرطانگامی در درمان بیماریهای زبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر درجه حرارت بر عملکتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومشانس یا نتیجه ی تلاشنقش انتخاب از طرف محیط، نجهان پیوستهلووفلوکساسینایا بدون زبان میتوانیم تخلاصه ای از مطالب همایش مارتروز یا خوردگی و التهانازوکلسینما به جهان های متفاوت خودهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر هر سوراخی سر نکنبلوغ چیستوسواس، بیماری استروح رهاییبرخی نکات از گاید لاین پرپنج اکتشاف شگفت آور در موسلول های بنیادی منابع و اتاثیر رو ح و روان بر جسمتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هوشباهت کیهان و مغزنقش سجده بر عملکرد مغزجهشهای مفید و ذکاوتی که دلزوم عدم وابستگی به گوگل اگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عخوشبختی چیستاز نظر علم اعصاب اراده آزماشین دانشهوش احساسیدرمان های جدید میگرنبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستروشی برای بهبود هوش عاطفبرخی سيناپسها طی تکامل و پیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شسندرم پیریفورمیستاریخ، اصیل نیست و ساخته تیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو ضایعه ی عروقی مخچهنمایش تک نفرهجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسخطا در محاسبات چیزی کاملاز تکینگی تا مغز از مغز تمخاطب قرار دادن مردم، کاهوشمندی کیهاندرمان جدید ای ال اس، توفربیمار مرکز تنفس سلولیکلرال هیدرات برای خوابانرژیم غذایی سالم و ضد التهبسیاری از مجرمان، خودشانپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستسیاهچاله هاترک امروزتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیطعمه ی شبکه های ارتباط اجنهایت در بی نهایتحقیقت راستین انسان علم بمناطق خاصی از مغز در جستجابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمده روش موفقیتاز تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبیماری دویککوچکی قلبرحم مصنوعیتفاوت های بین زن و مرد فقآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمسکته مغزیتشنج چیستتا 20 سال آینده مغز شما به فیزیک هوشیاریانواع سکته های مغزیعلایم کمبود ویتامین E را نوار عصب و عضلهحافظه ی هوش مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست قسمت53ابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهبادین اجباریاز تکینگی تا مغز، از مغز هشت توصیه برای کاستن از ددرگیری مغزی در سندرم کووبیشتر کمردردها نیازی به کاهش مرگ و میر ناشی از ابزمان واقعیت است یا توهمتلاش های جدید در درمان سرآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیستم با شعار قانون بدترین تظاهر خوابیده ی مادهتاثیر کپسول نوروهرب بر سفراموشی آرمانانسولینعدم توقف تکامل در یک اندانیکولا تسلاحس و ادراک قسمت 82منبع هوشیاری کجاست؟(قسماثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکدانشمندان ژنی از مغز انساز روده تا مغزویتامین بی هفدهدستورالعمل مرکز کنترل بیبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب، سفری به تاریخزندگی، مدیریت انرژیتمساح حد واسط میان مغز کوسردرد میگرنآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تغییرات تکاملی سر انسان تاثیر گیاهخواری بر رشد و قفس را بشکناولین قدم شناخت نقص های خصفحه اصلیچگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت پنجممهندسی بدناختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های بداروی جدید ALSاستیفن هاوکینگ در مورد هذرات کوانتومی زیر اتمی قواکنش های ناخودآگاه و تقگل زندگیزبان متغیرتو افق رویداد جهان هستیشناخت حقیقت یا آرزوهای گشناخت درون، شناخت بیرون؛آیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیجهان موازی و حجاب هاقارچ بی مغز در خدمت موجودایمپلانت مغزی کمک میکند حس و ادراک قسمت سی و ششمارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاهی بر قدرت بینایی درامیگرن سردردی ژنتیکی که بهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد تشنج توپیراماتاطلاع رسانی اینترنتیرویا و واقعیتبدون بار گذشتهواکسنی با تاثیر دوگانه اگامی در درمان بیماریهای زبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر درجه حرارت بر عملکتولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومشانس یا تلاشنقش اتصالات بین سلولهای جهان پر از چیزهای اسرار آلوب فرونتال یا پیشانی مغایا تکامل هدفمند استخلاصه ای از درمان های جدیارزش های وارونهنباید صبر کرد آتش را بعد ما با کمک مغز خود مختاريمهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر والنتاین کتاب بدید همبلعیدن ستاره توسط سیاهچایک پیام منفرد نورون مغزی روزه داری متناوب، مغز را برخی نرمش ها برای درد زانپول و شادیسلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر روده بر مغزتوهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمشباهت زیاد بین سلول هاي عنقش غذاها و موجودات درياجهشهای مفید و ذکاوتی که دمقاومت به عوارض فشار خون اگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پخوشبختی دور از رنج های ماز واقعیت امروز تا حقیقتمبانی ذهنی سیاه و سفیدهوش بشری تهدید برای بشریدرمان های جدید در بیماری به زودی شبکه مغزی به جای ژن هوش و ساختارهای حیاتی روشی جدید در درمان قطع نخبرداشت مغز ما از گذر زمانپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیسندرم پیریفورمیستازه های اسکیزوفرنی(جنوتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسضایعات در عصب زیر زبانیچند نرمش مفید برای کمردرجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پخطای ادراک کارمااز تکینگی تا مغز از مغز تمدل همه جانبه نگر ژنرالیهوشیاری و وجوددرمان جدید سرطانبیماری لبر و نابینایی آنکم کردن کالری روشی سودمنرژیم غذایی ضد التهابیبسیاری از بیماری های جدیپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیسیاهچاله های فضایی منابعترکیب آمار و ژنتیکتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروظهور امواج مغزی در مغز مصنهادینه سازی فرهنگ اختلاحقیقت غیر فیزیکیمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمدهن، بزرگترین سرمایهاز تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالدروغ نگو به خصوص به خودتبیماری دیستروفی میوتونیکوچکترین چیز یک معجزه اسرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرتفاوت های تکاملی در مغز وآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونسال سیزده ماههتشنج و حرکات شبه تشنجی قاتا بحر یفعل ما یشافیزیک و هوشیاریانیس بی کسانعلائم عصبی آلزایمر، با انوار عصب و عضله مهم در تشحافظه انسان و حافظه ی هوشمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بدین، اجباری نیستاز تکینگی تا مغز، از مغز و هر کس تقوای خدا پیشه کندرگیری مغزی در سندرم کووبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش التهاب ناشی از بیمازمان پلانکتلاش های جدید شرکت نورالآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟ستم، بی پاسخ نیستتظاهری از ماده است که بیدتاثیر کپسول نوروهرب بر سفرایند پیچیده ی خونرسانیانسولین هوشمندعدم درکنیاز به آموزش مجازی دیجیحس و ادراک قسمت 87منبع هوشیاری کجاست؟(قسماثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استدانشمندان پاسخ کوانتومی از سایه بگذرویتامین دی گنجینه ای بزردغدغه نتیجه ی نادانی استبار سنین ابزار هوشمندی اکتابخانهزندان ذهنیتنفس هوازی و میتوکندریسردرد میگرن در کودکانآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعتغذیه بر ژنها تاثیر داردتاثیر انتخاب از طرف محیط قله برای دیدن نه برای به اولین مورد PML به دنبال تکسوالات پزشکیچگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت پنجاهمهربانی، شرط موفقیتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بداروی جدید s3 در درمان ام استیفن هاوکینگ در تفسیر رفلکس وتری با توضیح دکتر بحثی در مورد عملکرد لوب فواکنش به حس جدیدگلوله ی ساچمه ایزبان مشترک ژنتیکی موجوداتو انسانی و انسان، شایستتو با همه چیز در پیوندیشناسایی تاریخچه ی تکاملیآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل اجهان ما میتواند به اندازقبل از آغازایمپلانت نخاعی میتواند دحس و ادراک قسمت سیزدهمارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر توانایی اجزاي بمیگرن شدید قابل درمان اسهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد جنون در درمان تیاطلاعات حسی ما از جهان، چرویا و کابوسبدون زمان، ماده ای وجود نوابستگی یعنی قلادهگاهی لازم است برای فهم و زدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکتولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)شاهکار قرننقش تیروئید در تکامل مغزجهان پر از چیزهای جادویی لوتیراستامایجاد احساساتخم شدن فضا-زمانارزش های حقیقی ارزش های غنبرو و انرژی مداومما بخشی از این جهان مرتبطهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر یک فراکتال هر نقطه مرکبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیشنهاد خوب برای آسان روزه داری و التهاب زیانببرخی نرمش ها برای زانوپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینسلول بنیادی و ای ال استاثیر روزه داری بر سلامت توهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیشباهت زیاد بین سلول هاي عنقش غذاها و موجودات درياجوانان وطنمقایسه رقابت و همکاریاپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا مردم با زندگی میجنگنخانه ی تاریکاز کجا آمده ام و به کجا میمباحث مهم حس و ادراکهوش در طبیعتدرمان های جدید سرطانبه زیر پای خود نگاه نکن بژن یا نقشه توسعه مغز و نقروشی جدید در درمان نابینبرداشتت از جهان رو زیاد پیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردسندرم پای بی قرارتازه های بیماری پارکینسوتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کوضرورت زدودن افکارچند جهانیجریان انرژی در سیستم های منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو خطای حساز تکینگی تا مغز از مغز تمدل هولوگرافیک ژنرالیزههوشیاری و افسردگیدرمان جدید سرطانبیماری میاستنی گراویسکمالگرایی دشمن پیشرفترژیم غذایی ضد دردبسیاری از بیماری های جدیپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیسیاهچاله ها، دارای پرتو ترکیب حیوان و انسانتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنظرف باید پر شود چه با چرک چهار میلیارد سال تکامل بحقیقت غیر قابل شناختمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمدو ویژگی انتزاع و قدرت تجاز تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان و مسیرهای مختلدریای خدابیماری سلیاککووید نوزده و خطر بیماری رساناها و ابر رساناها و عتفاوت های زبانی سرمنشا تآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیسانسور از روی قصد بسیاری تشنج عدم توازن بین نورون تاول کف پا و حقیقتفیزیک آگاهیانگشت ماشه ایعلت خواب آلودگی بعد از خونوار عصب و عضله تعیین محلحباب های کیهانی تو در تومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشندیوار همه اش توهم بوداز تکینگی تا مغز، از مغز وفور و فراوانیدرگیری اعصاب به علت میتوبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش حافظه هرچند فرایندیزمان به چه دلیل ایجاد میشتلاش هایی در بیماران قطع آینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی استون فقرات انسان دو پا جلتعویض دارو در تشنجتاثیر کتامین در درمان پافرایند تکامل و دشواری هاانسان قدیم در شبه جزیره ععدالت برای من یا برای همهچیز جدید را بپذیرحس و ادراک قسمت چهلمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتدانشمندان اولین سلول مصناز علم جز اندکی به شما داویروس مصنوعیذهن ما از در هم شکستن منببارداری بدون رحمکجای مغز مسئول پردازش تجزونیسومایدتنفس هوازی و میتوکندریسردرد میگرنی در کودکانآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش روثبت و دستکار ی حافظهقله سقوطاولین مورد پیوند سر در انپیامهای کاربرانچگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت پنجاه و یموفقیت هوش مصنوعی در امتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بداروی جدید لنفوم و لوکمیاستخوان های کشف شده، ممکرفتار مانند بردهبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن های شرکت فایزر آمرگلوئونزبان چهار حرفی حیات زمینزبان نیاز تکاملی استتو با باورهایت کنترل میششناسایی سلول های ایمنی اآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین جهان مادی، تجلی فضا در ذهقبل از انفجار بزرگایمان به رویاحس و ادراک قسمت ششمارتباط میکروب روده و پارنگاهت را بلند کنمیدان مغناطيسي زمین بشر هوش مصنوعی از عروسک بازی دارویی خلط آوراطلاعاتی عمومی در مورد مرویا و خبر از آیندهبرنامه و ساختار پیچیده مواسطه ها د رمسیر ایجاد مغگاهی مغز بزرگ چالش استسفر فقط مادی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریششاهکار شش گوشنقش حفاظتی مولکول جدید دجهان دارای برنامهلوزالمعده(پانکراس)مصنوعایران بزرگخونریزی مغز در سندرم کووارزش حقیقی زبان قسمت اولما تحت کنترل ژنها هستیم یهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر کمتر از چند ماه سوش جدبه قفس های سیاهت ننازیک آلل ژنتیکی که از نئاندروزه داری و بیمار ی ام اس برخی نرمش های گردنپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودسلول بنیادین از مخاط بینتاثیر روغن رزماری استنشاتوکل بر خداآسانی موفقیتشجاعت و ترسنقش غذاها و موجودات درياجوانان وطنمقابله ی منطقی با اعتراضاپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالخانواده پایداراز کسی که یک کتاب خوانده مبتکران خودشکوفاهوش عاطفی قسمت 11درمان های رایج ام اسبه سیاهی عادت نکنیمژن ضد آلزایمرروشی جدید در درمان سکته مبررسي علل احتمالي تغيير پیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهسندرم پس از ضربه به سرتازه های درمان ام استکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم ضرب المثل یونانیچند جهانیجراحی گردن همیشه برای دیمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پخطر آلودگی هوااز تکینگی تا مغز از مغز تمدل هولوگرافیک تعمیم یافهوشیاری کوانتومیدرمان دارویی سرطان رحم ببیماری های میتوکندریکمردردراه فراری نیستبشکه ای که ته نداره پر نمپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از سسیاهچاله و تکینگی ابتدایترازودونتکامل زبانALS نگاهی کامل بر بیماری وامید نجاتعقل مجادله گرچهار ساعت پس از کشتار خوکحقیقت، آن چیزی نیست که جلمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقا از نخستین هماننعناعدو بیماری روانی خود بزرگ از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان، در مسیرهای متدرک فرد دیگر و رفتارهای ابیماری ضعف عضلات نزدیک بکودک هشت ساله لازم است آدرستگاری محدود به یک راه نتفاوت ایستایی و تکاپوآموزش نوین زبانمعرفت و شناختسانسور بر بسیاری از حقایتشویق خواندن به کودکانتابوهای ذهنیفیزیکدانان ماشینی برای تانگشت نگاری مغز نشان میدعماد الدین نسیمی قربانی نوبت کودکانحباب هایی تو در تومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود ددیوار، از ابتدا توهم بوداز تکینگی تا مغز، از مغز وقاحت و تمسخر دیگراندرب بسته با غیر خود باز مبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش دوپامین عامل بیماریزمان شگفت انگیزتلاشی برای درمان قطع نخاآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماستارگانی قبل از آغاز کیهتعامل انسان و هوش مصنوعیتاثیر گیاه خواری بر رشد وفرایند حذف برخی اجزای مغانسان میوه ی تکاملعسل طبیعی موثر در کنترل بچیزی منتظر شناخته شدنحس و ادراک قسمت چهل و هفتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماثرات مفید روزه داریهنر فراموشیدانشمندان تغییر میدان مغازدواج های بین گونه ای، رویروس های باستانی، مغز مذهن چند جانبه نیازمند نگبازگشایی مجدد مطب دکتر سکرونا چه بر سر مغز می آورزونا به وسیله ویروس ابله تنفس بدون اکسیژنسردرد و علتهای آنآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کوثبت امواج الکتریکی در عصقلب های سادهاولین هیبرید بین انسان و سایتهای دیگرچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت پنجاه و دموفقیت در تفکر استاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید میاستنی گراویاستروژن مانند سپر زنان درفتار وابسته به شکلبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که گمان میکنی جرمی کوچکی در گنجینه ای به نام ویتامین زبان و کلمه حتی برای کسانتو باید نیکان را به دست بشواهدی از نوع جدیدی از حاآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دجهان مرئی و نامرئیقبرستان ها با بوی شجاعتاین پیوند نه با مغز بلکه حس و ادراک قسمت شصت و هشتارتباط ماده و انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا میدان های مغناطیسی قابل هوش مصنوعی از عروسک بازی دارویی ضد بیش فعالی سیستاطلاعاتی عمومی در مورد مرویا بخشی حقیقی از زندگی برنامه ی مسلط ژنها در اختوبینار اساتید نورولوژی دگاهی جهت را عوض کنسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنشاید گوشی و چشمی، آماده شنقش حیاتی تلومر دی ان آ دجهان در حال نوسان و چرخشلیروپریم داروی ترکیبی ضدایرادهای موجود در خلقت بخواندن ، یکی از شستشو دهنارزش حقیقی زبان قسمت دوممانند آب باشهوش مصنوعی به کمک هوش طبیدر آرزوهایت مداومت داشتهبه مغز خزندگان خودت اجازیک جهش ممکن است ذهن انسانروزه داری سلول های بنیادبرخی یونها و مولکول های مپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر رژیم گیاه خواری بر توپیراماتآشنا پنداریشرکت نورالینک ویدیویی ازنقش غذاها در کاهش دردهای جواب دانشمند سوال کننده مقابله با کرونا با علم اسابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت خار و گلاز آغاز خلقت تا نگاه انسامتواضع باشهوش عاطفی قسمت نهمدرمان های علامتی در ام اسبه سخن توجه کن نه گویندهژنها نقشه ایجاد ابزار هوريتوکسيمب در درمان ام اسبررسی مغز با امواج مادون پیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستسندرم جدایی مغزتبدیل پلاستیک به کربن و ستکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیماضربه مغزی در تصادف رانندچند جهانی و علمجستجوی متن و تصویر به صورمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برخطرات هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری سنتی یا هوشیاری درمان زخم دیابتی با تکنوبیماری های مغز و اعصاب و کمردرد ناشی از تنگی کاناراه نجاتبشریت از یک پدر و مادر نیپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب سیاهچاله ی منفرد یا سیاهترازودونتکامل زبانفقر داده ها در هوش مصنوعیامید جدید بر آسیب نخاعیعقل سالمنون و القلمحقایق ممکن و غیر ممکنمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو دو بار در هفته ماهی مصرف از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از تکامل مغزدرک نیازمند شناخت خویش ابیماریهای تحلیل عضلانی اکودک ایرانی که هوش او از رشته نوروایمونولوژی و نقتفاوت ارباب و رهبر حقیقیآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیساهچاله ها تبخیر نمیشودتشخیص ژنتیکی آتروفی های تاثیر فکر بر سلامتفال نیکوانتقال ماده و انرژیعوامل موثر در پیدایش زبانور از عمق تاریکیحد و مرزها توهم ذهن ماستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستدید تو همیشه محدود به مقداز تکامل تا مغز از مغز تا وقت نهيب هاي غير علمي گذشدرختان چگونه بر تشکیل اببا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش سن بیولوژیکی، تنها زمزمه ات مانده در گوشمتلاشی تازه برای گشودن معآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدسخن نیکو مانند درخت نیکوتعامل انسان با هوش مصنوعتاثیر گیاه خواری بر رشد وفراتر از دیوارهای باورانسان ها می توانند میدان عشق درونی به یگانگی خلقتچیزی خارج از مغزهای ما نیحس و ادراک قسمت چهل و هشتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهدانشمندان روش هاي جدیدی اسکلت خارجی در درمان اختویرایش DNA جنین انسان، برذهن هوشیار در پس ماده ی مبازگشت از آثار به سوی خداکریستال هازیان غذاهای پرچربتنها مانع در زندگی موارد سردرد به دلیل مصرف زیاد مآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده جلو رفتن یا عقبگردقلب و عقلاولین تصویر در تاریخ از سچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت پنجاه و سمولکول ضد پیریاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید آلزایمراسرار آفرینش در موجرفتار اجتماعی انسان، حاصبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرگوهر با نظر دیگران سنگ نمزبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر احتمالی عصاره تغلیتو برای خزیدن خلق نشده ایشواهدی از دنیسوان(شبه نئآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیجهان مشارکتیقدم زدن و حرکت دید را تغیاین اندوه چیستحس و ادراک قسمت شصت و دوارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا میدان های کوانتومی خلاهوش مصنوعی از عروسک بازی داستانها و مفاهیمی اشتبااعتقاد اشتباه، نتیجه ی نرویا تخیل یا واقعیتبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وجود قبل از ناظر هوشمندگذر زمان کاملا وابسته به سفر به مریخ در 39 روزتاثیر درجه حرارت بر عملکتومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیشاید درست نباشدنقش خرچنگ های نعل اسبی درجهان در حال ایجاد و ارتقالیس دگرامفتامین یا ویاسایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیخواب زمستانی سلول های سرارزش حقیقی زبان قسمت سومماه رجبهوش مصنوعی به شناسایی کادر آسمان هدیه های نادیدنبه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می توروزهای بد باقی نمیماندبرخی اثرات مضر ویتامین دپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر رژیم گیاه خواری بر توانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریشربت ضد خلطنقشه مغزی هر فرد منحصر بهجواب سنگ اندازیملاحظه های اخلاقی دربارهابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا واخارق العاده و استثنایی باز انفجار بزرگ تا انفجار مجموعه های پر سلولی بدن مهوش عاطفی قسمت هفتمدرمان ژنتیکی برای نوآوریبهبود حافظه پس از رخدادهژنها ، مغز و ارادهریه زغالیبررسی و اپروچ جدید بر بیمپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاسندرم دزدی ساب کلاوینتبدیل تراکت صوتی مصنوعی تکینگیافسردگی و ساختار مغزضررهای مصرف شکر و قند بر چند روش ساده برای موفقیتجستجوی هوشیاری در مغز مامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ دفاع از پیامبراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش، ژنتیکی است یا محیطیدرمان ساده ی روماتیسمبیماری وسواسکمردرد و علل آنراه های جدید برای قضاوت ربعد پنجمپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاسیاهچاله ی تولید کنندهتراشه مغز بدون واسطه ی دتکامل زبان انسان از پیشیفلج نخاعی با الکترودهای امید درمان کرونا با همانعقلانیت بدون تغییرنوآوری ای شگفت انگیز دانحل مشکلمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث دو برابر شدن خطر مرگ و میاز تکینگی تا مغز از مغز تهدف از خلقت رسیدن به ابزادرک و احساسبیماری، رساله ای برای سلکودکان میتوانند ناقل بی رشد مغز فرایندی پیچیده اتفاوتهای جنسیتی راهی براآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبسایه ی هوشیاریتشخیص آلزایمر سالها قبل تاثیر مشاهده بر واقعیت بفاکسیبتانتروپی و هوشیاریعوامل ایجاد لغت انسانی و نور درونحریص نباشمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریمدیدن خدا در همه چیزاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی فهمیدی خطا کردی برگدرختان اشعار زمینبا خودت نجنگکایروپاکتیک چیستزنان باهوش ترتلاشی جدید در درمان ام اسآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طسخن و سکوتتعداد کلی ذهن ها در جهان تاثیر گیاه خواری بر رشد وفرد موفقانسان یک کتابخانه استعشق، شلوغ کردن نیستچیزی شبیه نور تو نیستحس و ادراک قسمت چهل و دوممنبع هوشیاری کجاست؟(قسماجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیدانشمندان روشی برای تبدیاسکار، لگوی هوشمندویشن پروذهن و شیمی بدنبازگشت به ریشه های تکاملکریستال زمان(قسمت اولزیباترین چیز در پیر شدنتنها در برابر جهانسردرد تنشنآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تجلوتر را دیدنقلب یا مغزاولین دارو برای آتاکسی فچگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک قسمت پنجاه و شمولتیپل اسکلروز در زنان اختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ای ال اساسرار بازسازی اندام هارقیبی قدرتمند در برابر مبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا ساخته شده توگویید نوزده و ایمنی ساکتزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر ترکیبات استاتین (ستو تغییر و تحولیشیشه ی بازالتی و سیلیکونآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهجهان معناقدرت مردماین ایده که ذرات سیاهچالحس و ادراک قسمت شصت و ششارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا میدان بنیادین اطلاعاتهوش مصنوعی از عروسک بازی دخالت در ساختار ژنهااعتماد به خودرویا حقی از طرف خدابرین نت به جای اینترنتگذشته را دفن کنسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدشایسته نیست در جیب خود قرنقش داروهاي مختلف معروف جهان ریز و درشتلا اکراه فی الدیناکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیخواب سالم عامل سلامتیارزش خود را چگونه میشناسماپروتیلینهوش مصنوعی تعاملیدر آستانه ی موج پنجم کوویبه نقاش بنگریکی از علل محدودیت مغز امروزهای سختبرخی اختلالات عصبی مثانهپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر توازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستشش مرحله تکامل چشمنقشه های مغزی جدید با جزیجوسازی مدرنملاحظات بیهوشی قبل از جرابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خوخبر مهم تلسکوپ هابلاز بار خود بکاه تا پرواز مجرم، گاهی قربانی استهوش عاطفی قسمت یازدهدرمان پوکی استخوانبهداشت خوابژنهای مشترک بین انسان و وریواستیگمینبررسی ژنها در تشخیص بیماپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، سندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل سلولهای محافط به ستکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقضررهای شکر بر سلامت مغزچندین ماده غذایی که ماننحفره در مغزمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهاندفاع در برابر تغییر ساختاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ نقطه ای مرکزی تر از ادرمان سرگیجه بدون نیاز ببیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد با پوشیدن کفش مناراه های جدید برای قضاوت ربعد از کروناپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهسیاره ی ابلهانتراشه ها روی مغزتکامل ساختار رگهای مغزی فلج بل، فلجی ترسناک که آنامیدوار باش حتی اگر همه چعقیده ی بی عملنوار مغز مشاهده ی غیر مستحلقه های اسرارآمیزمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیدو برابر شدن خطر مرگ و میاز تکینگی تا مغز از مغز تهر چیز با هر چیز دیگر در تدرک کنیم ما همه یکی هستیمبیندیشکودکان خود را مشابه خود ترشد مغز علت تمایل انسان بتقلید مرحله ای نسبتا پیشآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ایدزتاثیر نگاه ناظر هوشیار بفاجعه ی جهل مقدسانتظار گذر تندباد؟عواملی که برای ظهور لغت انوروفیبروماتوزحرکات چشم، ترجمه کننده ی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستدیدگاه نارسای دوگانه ی ماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی پر از گل شدی خودت را درد و درسبا خدا باشکار امروز را به فردا نیندزنجیرها را ما باید پاره کتمایل زیاد به خوردن بستنآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طسخن پاک و ثابتتعذیه ی ذهنتاثیر گیاه خواری بر رشد وفرد یا اندیشهانسان باشعصب حقوق نورولوونکاتی در مورد تشنجحس و ادراک قسمت چهل و سوممنبع هوشیاری در کجاست؟ قاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش ددانش، قفل ذهن را باز میکناساس انسان اندیشه و باور واقعیت فیزیکی، تابعی از ذهن تو همیشه به چیزی اعتقبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت دوم)زیباترین چیز در افزایش ستنهاییسردرد سکه ایآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینجمجمه انسان های اولیهقلب دروازه ی ارتباطاولین دروغنگاه من، نگاه تو و یا حقیمواد کوانتومی جدید، ممکناختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای میاستنی اصفهان زیبارموزی از نخستین تمدن بشررمز و رازهای ارتباط غیر کبحثی درباره احساسات متفاواکسن آلزایمرگوش دادن بهتر از حرف زدنزبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر تغذیه بر سلامت رواتو جهانی هستی که خودش را شکل های متفاوت پروتئین هآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل مجهان هوشمندقدرت و شناخت حقیقتاین ابتدای تناقض هاستحس و ادراک سی و هفتمارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا میدازولام در درمان تشنج هوش مصنوعی از عروسک بازی در میان تاریکی و روشناییاعتماد به خودرویاها از مغز است یا ناخوبرای یک زندگی معمولیگریه ی ابر، رمز طراوت باغسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانششادی، پاداش انجام وظیفهنقش درختان در تکاملجهان شگفت انگیزلاموژین داروی ضد اوتیسم؟اکوییفلکسنتایج نادانی و جهلخواب سالم عامل سلامتی و یاز فرد ایستا و متعصب بگذرماجرای جهل مقدسهوش مصنوعی در کامپیوترهادر درمان بیماری مولتیپل به نادیدنی ایمان بیاوریافته های نوین علوم پرده روش مقابله مغز با محدودیبرخی اصول سلامت کمرپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر رژیم گیاهخواری بر توسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استششمین کنگره بین المللی سنقشه با واقعیت متفاوت اسجامعه ی آسمانیممانتین یا آلزیکسا یا ابابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استخدا موجود استاز بحث های کنونی در ویروسمحل درک احساسات روحانیهوش عاطفی قسمت پنجمدرمان پوکی استخوانبوزون هیگز چیستژنهای هوش ، کدامندریاضیات یک حس جدید استبررسی بیماری التهابی رودپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیضعیف و قویچندجهانیحق انتخابمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سدقیق ترین تصاویر از مغز ااز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز همیشگی نیستدرمان سرگیجه بدون نیاز ببیماری گیلن باره و بیمارکنفرانس تشنج هتل کوثر اصراه پیروزی در زندگی چیستبعد از کروناپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهسیاره ابلهانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزتکامل شناخت انسان با کشففلج خوابامیدواریعلم و ادراک فقط مشاهده ی نوار مغز با توضیح دکتر فاحمله ویروس کرونا به مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استدو داروی جدید برای میاستاز تکینگی تا مغز از مغز تهر جا که جات میشه، جات نیدرک احساسات و تفکرات دیگبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان را برای راه آماده رشد در سختی استتقلید از روی طبیعتآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استساخت سلول عصبی حتی پس از تصویر خورشید یا خود خورشتاثیر نگاه و مشاهده ناظر فاصله ها در مکانیک کوانتاندوه در دنیا استعوارض ازدواج و بچه دار شدنورون هاي مصنوعی می توانحرکت چرخشی و دائمی کیهانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتدژا وو یا اشنا پنداریاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی تو از یاد گرفتن باز درد باسن و پا به دلیل کاهبا طبیعت بازی نکنکار با یگانگی و یکپارچگیزندگی فعال و مثبت روند آلتمایز یا کشف یگانگیآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شسختی ها رفتنی استتغییرتاثیر گیاه خواری بر رشد وفرد حساس از نظر عاطفی و بانسان جدید از چه زمانی پاعصب سیاتیکچگونه مولکول های دی ان ایحس و ادراک قسمت نهممنبع هوشیاری در کجاست؟(قاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است ددانش، یک انسان را ناسازگاستفاده از مغز، وزن را کمواقعیت چند سویهذهن خود را مشغول هماهنگیبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت سوم)زیر فشار کووید چه باید کرتنهایی رمز نوآوری استسردرد عروقی میگرنآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسجنین مصنوعیقلب روباتیکاولین سلول مصنوعینگاه مادی غیر علمی استموجود بی مغزی که می توانداختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای کاهش وزناصل بازخورداصل در هم تنیدگی و جهانی رمز گشایی از اتصالات مغزبحثی درباره احساساتی غیرواکسن ایرانی کرونا تولیدگوشه بیماری اتوزومال رسسزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر حرکات چشم بر امواج تو جدای از کیهان نیستیشکل پنجم مادهآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناساجهان هوشیارقدرت کنترل خوداینکه به خاطرخودت زندگی حس و ادراک- قسمت پنجاه و ارتباط پیوسته ی جهانچالش کمبود اندام برای پیمکان زمان یا حافظه زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی در مانهای کمر درداعتماد بی موردوراپامیل در بارداریرویاهای پر رمز و حیرتی دربرای پیش بینی آینده مغز دگربه شرودینگر و تاثیر مشسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونشب سیاه سحر شودنقش ذهن و شناخت در حوادث جهانی که نه با یک رخداد و لایو دوم دکتر سید سلمان فاکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییخواب عامل دسته بندی و حفطاز مخالفت بشنوماجرای عجیب گالیلههوش مصنوعی در تفکر خلاق ادر سال حدود 7 میلیون نفر به هلال بنگریاد گرفتن مداومروش های صرفه جویی در ایجابرخی اطلاعات روانشناسی مپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن سلام تا روشناییتاثیر رژِیم غذایی بر میگتوسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستنصبور باشنقص های سیستمی ایمنیجاودانگی مصنوعیمن کسی در ناکسی دریافتم ابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغخدا نور آسمان ها و زمین ااز تلسکوپ گالیله تا تلسکمحل درک احساسات روحانی دهوش عاطفی قسمت اولدرمان آرتروز با ورزش موضبوزون هیگز جهان را از متلژنهای حاکم بر انسان و انسریتوکسیماببررسی سیستم تعادلی بدن اپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغزتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هطلوع و حقیقتنه ناامیدی بلکه ارتقاحقیقت قربانی نزاع بین بی منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان دل به دریا بزناز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز، چقدر حقیقی استدرمان سرگیجه بدون داروبیماری آلزایمر، استیل کوکنگره بین المللی سردرد دراه انسان شدن، راه رفتن وبعد از کرونا دلخوشی بیهوپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودسیاره ابلهانتراشه ی بیولوژِیکتکامل، نتیجه ی برنامه ریفلج خواب چیستامیدواری و مغزعلم و روحنوار مغز ترجمه رخدادهای حمایت از طبیعتمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزدو سوی واقعیتاز تکینگی تا مغز از مغز تهر حرکت خمیده می شود و هر درک تصویر و زبان های مخلتبیهوشی در بیماران دچار اکوری گذرای ناشی از موبایرشد، رسیدن به یک هدف نیستتقلید از طبیعتآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمساخت شبکه عصبی مصنوعی با تصویر در هم تنیدگی کوانتتاثیر نگاه انسان بر رفتافاصله ی همیشگی تصویر سازاندوه دردی را دوا نمیکندعید نوروز مبارکنورون های ردیاب حافظهحس متفاوتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انساندژاوو یا آشناپنداریاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی ریشه ها عمیقند از چیدرد زانو همیشه نیاز به جربالاترین هدف از دولتکارهای کوچک، بی ارزش نیسزندگی هوشمند در خارج از زتمدن قدیمی ای در جنوب ایرآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدسرنوشتتغییر الگوی رشد مغزی با زتاثیر گیاه خواری بر رشد وفردا را نمیدانیمانسان خطرناکترین موجودعضلانی که طی سخن گفتن چقدچگونه میتوان با قانون جنحس و ادراک قسمت چهارممنبع خواب و رویااحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتدائما بخواناستفاده از نظریه ی تکامل واقعیت چیستذهن سالمبحتی علمی درباره تمایل بکشف مکانیسم عصبی خوانش پزیرفون داروی ضد ام استنبیه چقدر موثر استسرطان کمیت گراییآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرجنگ هفتاد و دو ملت همه را قلب را نشکناوکرلیزوماب داروی جدید شحس و ادراک قسمت بیست و چهنگاه محدود و تک جانبه، مشموجودات مقهور ژنها هستندادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید برای ای ال اسداروی جدید برای دیابتاصل علت و تاثیررمز پیشرفت تواضع است نه طبخش فراموش شده ی حافظهواکسن اسپایکوژنگوشت خواری یا گیاه خواریزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر دوپامین و سروتونینتو دی ان ای خاص ميتوکندريشکرگزار هر چیزی باش که دانقش هورمون های تیروئید دجهان های بسیار دیگرقدرت انسان در نگاه به ابعاینکه خانواده ات سالم باحس و ادراک- قسمت بیست و پارتباط انسانی، محدود به چالش دیدگاه های سنتی در بمکانیک کوانتومی بی معنی هوش مصنوعی از عروسک بازی در محل کار ارزش خودت را باعتیاد و تلاش های درمانی ورزش هوازی مرتب خیلی به قرویای شفافبرای اولین بار دانشمندانگزیده ای از وبینار یا کنفسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوشبیه سازی میلیون ها جهان نقش روی و منیزیم در سلامتجهانی که از یک منبع، تغذیلبخند بزن شاید صبح فردا زاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقرخودآگاهی و هوشیارياز نخستین همانند سازها تماده ی تاریکهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدر عید نوروز مراقب تصادف به کدامین گناه کشته شدندیاد بگیر فراموش کنیروش هایی برای کم کردن اضطبرخی بیماری ها که در آن بپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستسلاح و راهزنیتاثیر سلامت دستگاه گوارشتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکصبر لازمه ی پیروزی استنقص در تشخیص هیجانات عامجایی برای یاد گرفتن باقی من پر از تلخیمابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینخدا بخشنده است پس تو هم باز تلسکوپ گالیله تا تلسکمحدودیت چقدر موثر استهوش عاطفی قسمت دهمدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبی نهایت در میان مرزهاکفش و کتابریسدیپلام تنها داروی تایبررسی علل کمر درد در میانپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغز در آلزایمتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکطلای سیاهنه به اعدامحقیقت آنطور نیست که به نظمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهدلایلی که نشان میدهد ما باز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ وقت خودت را محدود به درمان سرطان با امواج صوتبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد دراه بی شکستبعد از کرونا دلخوشی بیهوپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجسیب یکسان و دیدگاه های متتربیت کودکان وظیفه ای مهتکثیر سلول در برابر توقف فلج دوطرفه عصب 6 چشمامیدی به این سوی قبر نیستعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهنوار مغز در فراموشی هاحوادث روزگار از جمله ویرمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشوددولت یا گروهکاز تکینگی تا مغز از مغز تهرچیز با یک تاب تبدیل به درک حقیقت نردبان و مسیری بیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلز گهواره تا گورتقویت استخوان در گرو تغذآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر زیبا از سلولتاثیر نگاه انسان بر رفتافتون های زیستیاندوهگین نباش اگر درب یا عامل کلیدی در کنترل کارآنوروپلاستیسیتی چیستحس چشایی و بویاییمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بدگرگونی های نژادی و تغییاز تکامل تا مغز، از مغز تویتنام نوعی کرونا ویروس دردهای سال گذشته فراموش باهوش ترین و با کیفیت تریکارهایی بیش از طراحی و گپزندگی و داراییتمدن پیشرفته ی پیشینیانآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استسریع دویدن مهم نیستتغییر دیگران یا تغییر خوتاثیر گیاه خواری بر رشد وفرزندان زمان خودانسان عامل توقف رشد مغزغم بی پایانچگونه مغز ما، موسیقی را پحس و ادراک قسمت نوزدهممنتظر نمان چیزی نور را بهاحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اسداروهای مصرفی در ام اساستفاده از هوش مصنوعی در واقعیت چیستبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسمی پیچیده در بزیرک ترین مردمتهدیدهای هوش مصنوعیسرعت فکر کردن چگونه استآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسجنگ و تصور از جنگقوی تر باشايندگان چگونه خواهند دیدحس و ادراک قسمت بیست و یکنگاه کلی نگرمورد نادر همپوشانی دو بیاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی موسیقی نوادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ضد میگرناصل عدم قطعیت از کوانتوم رمز بقای جهش ژنتیکیبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژن ضد کروناگیلگمش باستانی کیستزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر دپاکین بر بیماری متو در میانه ی جهان نیستی شکست حتمینقش هورمون زنانه استروژنجهان هایی در جهان دیگرقدرت ذهناینترنت بدون فیلتر ماهواحس و ادراک- قسمت شصت و چهارتباط از بالا به پایین مچاالش ها در تعیین منبع هومکانیزمهای دفاعی در برابهوش مصنوعی از عروسک بازی در چه مرحله ای از خواب ، راعتیاد را به دور بیندازورزش هوازی ، بهترین تمریروان سالمبرای تمدن سازی، باید در بگزارش یک مورد جالب لخته وسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رشبیه سازی سیستم های کواننقش روزه داری در سالم و ججهانی در ذهنلحظات خوش با کودکاناگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریخودآگاهی و هوشیارياز نخستین همانند سازها تماده ی خالیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرمان نگهدارنده ی اعتیادبه امید روزهای بهتریادگیری مهارت های جدید دروش هایی برای جلوگیری از برخی بیماری های خاص که بدپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر عصاره تغلیظ شده گیتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشصبر و واقعیتنقطه ی رسیدن به قلهجایی خالی نیستمن بی من، بهتر یاد میگیرمابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درخدای رنگین کماناز تکنیکی تا مغز از مغز تمحدودیت های حافظه و حافظهوش عاطفی قسمت دومدرمان تومورهای مغزی با ابی هیچ می ایی و بی هیچ میرکل اقیانوس در یک ذرهریشه های مشترک همه ی موجوبرطرف کردن خشونت را از خاپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماسوخت هیدروژنی پاکتداوم مهم است نه سرعتتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیطوفان فقر و گرسنگی و بی سنه به اعدامحقیقت افرادمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیدنیا فریب و سرگرمیاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کاری نکردن به معنی چیدرمان ضایعات نخاعیبیماری ای شبیه آلزایمر و کنترل همجوشی هسته ای با هرابطه تشنج و اوتیسمتفکر قبل از کارپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدسیر آفرینش از روح تا مغز ترجمه ای ابتدایی از اسراتأثیر نیکوتین سیگار بر مفن آوری های جدید علیه شناامیدی تازه در درمان سرطاعلم به ما کمک میکند تا مونوار مغز در تشخیص بیماری حکمت الهی در پس همه چیزمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبدوچرخه در کاهش دردهای کماز تکینگی تا مغز از مغز تهز ذره، یک دنیاستدرک دیگرانبیوگرافیکیهان خود را طراحی میکندزمین در برابر عظمت کیهانتقویت حافظه یا هوش مصنوعآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر ساختن آیندهتصویر زیبای اصفهانتاثیر ویتامین دی بر بیمافروتنی معرفتیاندام حسی، درک از بخش هایعادت همیشه خوب نیستنوروز مبارکحس و ادراک (قسمت اول )منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستدانش قدرت استاز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E برای فعالیت صحدردی که سالهاست درمان نشباور و کیهان شناسیکاربرد روباتهای ريزنانوزندگی بی دودتمدن بشری و مغز اخلاقیآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیسریعترین کامپیوتر موجودتغییر دادن ژنها آیا روزی تاثیر گیاه خواری بر رشد وفرضیه ای جدید توضیح میدهانسانیت در هم تنیده و متصغم بی پایانچگونه مغز پیش انسان یا همحس و ادراک قسمت هفتممنتظر زمان ایده آل نشواحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احداروهای ام اساستفاده از انرژی خلاواقعیت های متفاوتبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف ارتباط جدیدی از ارتبزیست شناسی کل در جزء فراکتو یک معجزه ایسطح آگاهی، رخدادهای زندگآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهجنگ داده هاقیچی ژنتیکیايا اراده آزاد توهم است یحس و ادراک قسمت بیست و دونگاه انسان محدود به ادراموسیقی هنر مایع استادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی جدید ضد الزایمراصل، روان و نفس استرمز جهانبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن دیگر کرونا ساخته شگیاه بی عقل به سوی نور میزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر داروهای ضد التهاب توقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونشگفت نیست من عاشق تو باشمنقش ویتامین K در ترمیم اسجهان یکپارچهقدرت عشقایندرالحساسیت روانی متفاوتارتباط بین هوش طبیعی و هونابینایی در نتیجه ی گوشی ما انسانها چه اندازه نزدهوش مصنوعی از عروسک بازی در ناامیدی بسی امید استاعداد بینهایت در دنیای مورزش و میگرنروبات ها قول میدهندبرای خودآگاه بودن تو بایگشایش دروازه جدیدی از طرسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینشبکه های مصنوعی مغز به درنقش رژیم غذایی بر رشد و اجهان، تصادفی نیستلرزش ناشی از اسیب به عصباگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهخودت را از اندیشه هایت حفاز نخستین همانند سازها تماده ای ضد التهابیهوش مصنوعی درمانگر کامپیدرمان نابینایان آیا ممکنبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری هوش مصنوعی، عمیقروش هایی ساده برای کاهش ابرخی توجهات در ببمار پارپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاریک ترین بخش شبتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَصبر بسیار بایدنقطه ای بود و دگر هیچ نبوجاذبهمننژیتابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبخدایی که ساخته ی ذهن بشر از تکینگی تا مغز و از مغز محدودیت درک انسانهوش عاطفی قسمت سومدرمان تشنجبی ذهن و بی روحکلمات بلند نه صدای بلندریشه های مشترک حیاتبزرگ فکر کنپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاسودمندی موجودات ابزی بر تداخل مرزها و صفات با بینتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمطوفان زیبایینه بدبخت بلکه نادانحقیقت انسانمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیدنیا مکانی بسیار اسرارآماز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس مانند تو نگاه نمیکدرمانهای بیماری پارکینسبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل جاذبهرادیوی مغز و تنظیم فرکانتفکر ترکیبی در هوش مصنوعپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاسیستم تخلیه ی مغز بینشی نترس و آرمان هاتأثیر نگاه انسان بر رفتافناوری هوش مصنوعی نحوه خامگا سه عامل مهم سلامتعلم بدون توقفنوار مغزی روشی مهم در تشخحافظه میتواند بزرگترین دمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استدوچرخه سواری ورزشی سبک و از تکینگی تا مغز از مغز تهزینه ای که برای اندیشیددرک درست از خود و هوشیاریبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهانِ هوشیارِ در حال یازمین زیر خلیج فارس تمدنی تقویت سیستم ایمنیآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداساختن آینده، بهترین روش تصویربرداری فضاپیمای آمتاثیر ویروس کرونا بر مغز فروتنی و غرورانرژی بی پایان در درون هرعادت کن خوب حرف بزنینوروز یا روز پایانیحس و ادراک (قسمت دوم )منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سدانش محدود به ابعاد چهاراز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E در چه مواد غذایدرس گرفتن از شکست هاباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريز، در زندگی در جمع مواردی را برتمدن زیر آبآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر زودتر اتصالات مغزیتاثیر گیاه خواری بر رشد وفساد اقتصادی سیتماتیک درانسانیت در برابر دیگرانغیرقابل دیدن کردن مادهچگونه هموساپينس بر زمین حس و ادراک قسمت هفدهممنحنی که ارتباط بین معرفاحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایداروهای تغییر دهنده ی سیاستفاده از سلول های بنیاذهت را روی چیزهای مفید متواقعیت و مجازبحثی جالب درباره محدودیتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوزیست شناسی باور حقیقت یا تو یک جهان در مغز خودت هسسعی کن به حدی محدود نشویآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشجنبه های موجی واقعیتقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصايا اراده آزاد توهم است یحس و ادراک قسمت بیست و سونگاه از بیرون مجموعهنگاه از دور و نگاه از نزدمیهمانهای ناخوانده عامل هوش مصنوعی از عروسک بازی داروی سل سپتاصلاح خطا با رفتن بر مسیررمز جهان خاصیت فراکتالبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگری ضد کرونا از دگیاه خواری و گوشت خوار کدزبان جانسوزتاثیر داروی ضد تشنج سدیم تولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونشگفت انگیز بودن کیهاننقش ژنتیک در درمان اختلاجهان یکپارچهقضاوت ممنوعایا کوچک شدن مغزانسان الخفاش کور و انسان بینا؟ارتباط شگفت مغز انسان و فناتوانی از درمان برخی ویما انسانها چه اندازه نزدهوش مصنوعی از عروسک بازی در هم تنیدگی مرزها و بی مبقا با سازگارترین فرد اسورزش بهترین درمان بیش فعروبات های ریز در درمان بیبرای رشد، باید از مسیر خطپل جویی اصفهانسفری به آغاز کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگرشبکیه های مصنوعینقش رژیم غذایی در رشد و اجهش های ژنتیکی مفید در سالرزش عضله یا فاسیکولاسیواگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی جخودروهای هیدروژنیاز نخستین همانند سازها تماده، چیزی نیستهوش مصنوعی درخدمت خلق وحدرمان های اسرار آمیز در آبه بالاتر از ماده بیندیشیادگرفتن، آغاز حرکت است روش جدید تولید برقبرخی توصیه ها برای واکسیپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستسم زنبور ، کلیدی برای وارتاریکی من و تو و گرد و غباتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در وصد قدح، نفتاده بشکستنقطه بی بازگشتجاذبه و نقش آن در شکلگیریمنابع انرژي پاک سرچشمه حابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتخدایا جز تو که را دارماز تکینگی تا مغز از مغز تمخچه فراتر از حفظ تعادلهوش عاطفی قسمت ششمدرمان جدید ALSبی سوادی در قرن 21کلوزاپین داروی ضد جنونرژیم های غذایی و نقش مهم بزرگ شدن مغز محدود به دورپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیسسی و سه پل اصفهانترقی واقعی یا شعار ترقیتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در اطولانی ترین شبنه جنگ و نه خونریزیحقیقت اشیامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیدنیای شگفت انگیز کوانتوماز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس حقیقت را درون مغز درماندگی به دلیل عادت کربیماری اسپینال ماسکولار کندر در بیماریهای التهابراز تغییرتفکر خلا ق در برابر توهم پرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهسیستم تعادلی بدنتسلیم شدن از نورون شروع متأثیر شیرینی های حاوی لوفواید روزه داری متناوباما شما از دید خفاش کور هعلم در حال توسعهنوار مغز، مفید و بی خطرحافظه های کاذبمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شوددوپامین قابل حل در آباز تکینگی تا مغز- از مغز هزینه سنگین انسان در ازادرک عمیق در حیواناتبیان حقیقتکیست هیداتید مغززمان چیستتلقین اطلاعات و حافظهآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنساختار فراکتال وجود و ذهتصور ما ازمشکلات و واقعیتاثیر ژنها بر اختلالات خفرگشت و تکامل تصادفی محض انرژی تاریکعادت کردن به نعمتنورالژیحس و ادراک قسمت 67منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیدانش بی نهایتاز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین کادست و پا زدن در سایه؟بابا زود بیاکاش شرف اجباری بود یا حتیزندگی در سیاهچالهتمدنی قدیمی در شمال خلیج آیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرتغییر عمودی سر انسان از پتاثیر گیاه خواری بر رشد وفشار و قدرتانسان، گونه ای پر از تضادغرور و علمچگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک قسمت هجدهممنشأ اطلاعات و آموخته ها احساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعداروهای ضد بیماری ام اس واستفاده از سلول های بنیاذخیره ی شگفت انگیز اطلاعواقعیت و انعکاسبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جدید تلسکوپ جیمز وبزیست، مرز افق رویداد هستتو کجای جهانیشلیک فراموشیآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشجنسیت و تفاوت های بیناییقانون مندی نقشه ژنتیکی مای نعمت من در زندگیمحس و ادراک قسمت بیستمحس و ادراک قسمت دهمنگاه از درون قفس یا بیرونمیوتونیک دیستروفیهوش مصنوعی از عروسک بازی داروی ضد چاقیاصول انجام برخی نرمش ها درنگ کردن، حقیقت نیستبخش دیگری در وجود انسان هواکسن سرطانگیرنده باید سازگار با پیزبان ریشه هایی شناختی استاثیر درجه حرارت بر مغزتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمشگفت زده و حیران باشنقش گرمایش آب و هوا در همجهان کنونی و مغز بزرگتریقطار پیشرفتایا این جمله درست است کسیخفاش با شیوع همه گیری جدیارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره ما اکنون میدانیم فضا خالهوش مصنوعی از عروسک تا کمدر هم تنیدگی کوانتومیبقا در ازای بیماریورزش در کمر دردروبات کیانبرای زندگی سالم، یافتن تپل خواجو اصفهانسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تشباهت مغز و کیهاننقش زنجبیل در جلوگیری از جهش های ژنتیکی غیر تصادفلزوم گذر انسان از حدها و اگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زاخورشید مصنوعیاز نشانه ها و آثار درک شدماده، چیزی بیش از یک خلا هوش مصنوعی ساخته هوش طبیدرمان های بیماری آلزایمربه جای محکوم کردن دیگران یادآوری خواب و رویاروش صحبت کردن در حال تکامبرخی درمان های Spinal Muscular Atپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانسماگلوتید داروی کاهش دهنتاریکی و نورتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهصدای بم با فرکانس پایین، نمیتوان با بیرون انداختنجبران از دست رفته هامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً خرما منبع بسیار خوب آنتی از تکینگی تا مغز از مغز تمخچه ، فراتر از حفظ تعادلهوش عاطفی بیشتر در زناندرمان جدید میگرن با انتی بی شرمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فرژیم های غذایی و نقش مهم بزرگ شدن تقریبا ناگهانی پارادوکس ها در علممسئولیت جدیدسیلی محکم محیط زیست بر انتروس جریان انرژیتکامل تکنولوژیالگوی بنیادین و هوشیاریطی یکصد هزار سال اخیر هرچچه زیاد است بر من که در ایحقیقت تنها چیزی است که شامنابع بی نهایت انرژی در دابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیدنیایی پر از سیاهچاله از تکینگی تا مغز از مغز تهیچ اندر هیچدرها بسته نیستبیماری اضطراب عمومیکندر علیه سرطانراست دستی و چپ دستیتفاوت مغز انسان و میمون هپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنسیستم دفاعی بدن علیه مغز تست نوار عصب و عضلهتئوری تکامل امروز در درمفیلمی بسیار جالب از تغییامروز دانش ژنتیک هیچ ابهعلم راهی برای اندیشیدن انوار مغز، ترجمه ی فعالیت حافظه و اطلاعات در کجاست منبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستدورترین نقطه ی قابل مشاهاز تکینگی تا مغز- از مغز هزاران سال چشم های بینا ودرگیری قلب در بیماری ویربیداری و خواب کدام بهتر اکیست کلوئید بطن سومزمان و مکان، ابعاد کیهان تلاش ها برای کشف منابع جدآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقساختار شبکه های مغزی ثابتصور از زمان و مکانتاثیر کلام در آیات کلام بفراموش کارها باهوش تر هسانرژی تاریک که ما نمی توعادت بد را ترک کننوسانات کوانتومی منبع ماحس و ادراک قسمت 74منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایدانشمندان موفق به بازگرداز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین کا و استخواندست کردن در گوشباد و موجکتاب گران و پرهزینه شد ولزندگی زمینی امروز بیش از تمرکز و مدیتیشنآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ تغییرات منطقه بویایی مغزتاثیر گیاه خواری بر رشد وفضا و ذهن بازانعطاف پذیری مکانیسمی علغربال در زندگیچگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک قسمت هشتممنشاء کوانتومی هوشیاری ااخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشداروی فامپیریدین یا نورلاستفاده از سلول های بنیاذره ی معین یا ابری از الکواقعیت تقویت شدهبحثی در مورد نقش کلسیم و کشتن عقیده ممکن نیستزاویه نگاه ها یکسان نیستتو کز محنت دیگران بی غمیشلیک فراموشیآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استجنسیت و تفاوت های بیناییقانون گذاری و تکاملای همه ی وجود من