حافظه و اطلاعات در کجاست؟ آیا در مغز انسان است؟ آیا در سلولهای عصبی است؟
خوب این قسمت ها میتواند محل تجمع اطلاعات ما باشد ولی آیا این اطلاعات، اگر در مغز یا در سلول های عصبی هم باشد، از کجا اغاز میشود؟ آیا نورون ها خودشان این اطلاعات را حمل می کنند و یا پیش از ذخیره شدن این اطلاعات در مغز یا در سلول عصبی، سرچشمه دیگری این اطلاعات را به مغز یا سلول عصبی منتقل میکند؟
این مطلب بسیار مهمی است. امروزه بیشتر مردم، حافظه و اطلاعات را در مغز تصور میکنند، ولی اگر واقعیت چیز دیگری باشد و به جای آنکه ساختمان پیچیده ای مانند مغز انبار اطلاعات و حافظه ما باشد، این حافظه و اطلاعات در نقشه مغز و در اسیدهای نوکلئیک - که نقشه ساختمان مغز هستند- باشد، درمان ها و دیدگاه ها میتواند بسیار متفاوت گردد.
شاید به جای اینکه لازم باشد مغز فردی بازسازی شود بتوان با کمک برخی نقشه ها و زبان چهار حرفی(در مورد DNA) یا پنج حرفي حیات(در مورد RNA) حافظه را برگرداند و آن را بهبود بخشید.
حالا دانشمندان با کمک آزمایشاتی نشان داده اند که حافظه در مغز انسان در سلولها یا مغز است ولی نه به این معنی که این انبار، خودش حافظه را جمع میکند بلکه اگر اجزایی از نقشه حیات در این سلول ها نباشد، اصلا حافظه و اطلاعاتی باقی نمی ماند!(به لینک مقاله ارائه شده از سایت نوروسفري از استاد گرانقدر، دکتر صفری در پايين مراجعه شود. در این مقاله به آزمونی تجربي اثبات ميشود که حافظه در واحدهای همانند سازی RNA و نه خود مغز ذخیره ميگردد)
اگر پا را فراتر از عالم مادی بگذاریم باز از این نقشه ها هست و این نقشه های تدبیر کننده حیات زمینی(جهان های موازی با عالم مادی ما که در فیزیک کوانتومی امروزه توسط دانشمندان بزرگی مانند میچیو کاکو مطرح شده است)، می تواند دیدگاه ما را متفاوت کند.
حافظه و اطلاعات در مغز یا سلول عصبی خالي نیست، بلکه وجود آن وابسته به اجزایی از نقشه ژنتیکی مغز است که درون این سلول ها و مغز قرار می گیرد و این ذرات ریز، فراتر از وجود سلول عصبی یا خود مغز، حامل اطلاعات و حافظه هستند و این، موردی است که در پژوهش بعدی د ادامه به آن اشاره میشود. ولی آیا خود این نقشه حیات و خود این اجزای ریز- که به عنوان نقشه حیات عمل می کنند- بدون علت و سببی هستند؟ خود این اجزای ریز یعنی RNA علتی فراتر از خودشان دارند. چه نیرو و برنامه اي آنها را شکل داد و در ترتیب های خاص قرار داد؟
اگر با قانون احتمالات محاسبه کنیم، برای تشکیل یک زنجیره ساده دارای بیست اسید نوکلئیک در RNA، به صورت خودبخودی و تصادفي به احتمالی برابر با 1 تقسیم بر 5 به توان 20 نیاز هست و این تقریبا برابر با 1 با چهارده صفر در جلوی آن است!
خوب چنین احتمالی چگونه محقق میشود؟ لازمه آن این است که تعداد 1 با چهارده صفر در جلوی آن، واکنش اتفاق بیفتد تا یکی از آنها همین باشد که میبینیم!
اگر در هر سال یکی از اين عملکردها و واکنشها رخ دهد، به چه زمانی نیازمند هستیم تا این احتمال تحقق پیدا کند و چنین احتمال بسیار ضعیف میباشد به خصوص که پس از تشکیل واحد همانندسازی، این واحد باید از طریق بیست اسید امینه موجود در طبيعت- که هر کدام میتواند راست گرد یا چپ گرد باشد- زنجیره های پروتئین را درست کند و باز این احتمالات، این بار در مورد بیست واحد ساختمانی به جای پنج واحد، تکرار میشود.
همه اینها جدای از تشکیل خود اسیدهای نوکلئيک یا اسید امينه اوليه است که آن هم نیازمند کنار هم قرار گرفتن دهها عنصر موجود در طبیعت و آن هم به شکل و ترتيب خاص است.
پس به احتمالی بسیار ضعیف می رسیم- که اگر خلقت به صورت تصادفی وبدون برنامه رخ داده باشد- تحقق آن در عمر زمین، غیر ممکن است. پس برنامه ای مدون از جایی فراتر از این واحدهای ریز همانند ساز، باید باشد که آنها را به این ترتیب، با هم مرتب کند و شکل بدهد.
این قانون- که در حقیقت برنامه و ونقشه اطلاعات روی اسیدهای نوکلئيک را دارد- در سطحی ریزتر از آنهاست و این ادامه می یابد تا جایی که مجبوریم نقشه نهایی تشکیل این همانند سازها را در محیطی فراتر از عالم مادی خودمان یا بگوئیم جهانی موازی و چسبیده با عالم خودمان جستجو کنیم.
صدای خروشان رود، نشان از قطره های آب دارد و خود این قطره ها ما را از وجود ابرید که آنها را بارانده است- مطمئن میسازد و هرگاه ابر را دیدیم، مطمئن میشویم خورشیدی هست که آب های شور دریا را بخار کرده است و ....
@salmanfatemi
http://www.neurosafari.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82-rna/
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031