دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

ثبت و دستکار ی حافظه

چگونه فناوری، می تواند به ما اجازه دهد، خاطرات را ببینیم و دستکاری کنیم؟
اپتوژنتیک و تصویربرداری پیشرفته، به دانشمندان علوم اعصاب کمک کرده است تا چگونگی شکل گیری خاطرات را درک کنند و دستکاری آنها را ممکن کرده است.
توسط جاشوا سارینا نوروساینتیست
25 آگوست 2021
86 میلیارد نورون در مغز انسان، وجود دارد که هر کدام دارای هزاران اتصال هستند و باعث ایجاد صدها تریلیون سیناپس، می شوند. سیناپس ها- نقاط اتصال بین نورون ها- خاطرات را ذخیره می کنند. تعداد بسیار زیاد نورون ها و سیناپس ها در مغز ما، یافتن مکان دقیق یک حافظه ی خاص را به یک چالش علمی بزرگ تبدیل می کند.
پی بردن به چگونگی شکل گیری خاطرات، ممکن است در نهایت به ما کمک کند درباره ی خودمان بیشتر بدانیم و قدرت ذهنی خود را سالم و پیشرفته، نگه داریم.
حافظه به شکل گیری هویت ما کمک می کند و اختلال حافظه، ممکن است نشان دهنده ی یک اختلال مغزی باشد. بیماری آلزایمر با از بین بردن سیناپس ها، حافظه افراد را از بین می برد.
اعتیاد، مراکز یادگیری و حافظه مغز را می زداید و برخی از شرایط سلامت روان، مانند افسردگی، با اختلال حافظه مرتبط است.
علوم اعصاب از جهات بسیاری، ماهیت خاطرات را آشکار کرده است، اما خود، مفهوم خاطرات را نیز تغییر داده است.
پنج سوال زیر نشان می دهد ما چقدر آموخته ایم و چه رازهایی باقی مانده است.
۱- آیا می توانیم خاطرات را در مغز ببینیم؟


دانشمندان علوم اعصاب، طرح کلی خاطرات را در مغز برای چندین دهه مشاهده کرده اند. با این حال، اخیراً آنها توانستند بازنمایی فیزیکی پایدار یک حافظه را ببینند که به آن انگرام حافظه می گویند. یک انگرام، در شبکه‌ای از نورون‌های متصل، ذخیره می‌شود و نورون‌هایی- که انگرام را نگه می‌دارند- می‌توانند بدرخشند تا از طریق میکروسکوپ‌های ویژه، قابل مشاهده باشند.
امروزه، عصب‌شناسان می‌توانند با فعال کردن مصنوعی شبکه‌های زیربنایی و درج اطلاعات جدید، انگرام‌های حافظه را دستکاری کنند. این تکنیک ها همچنین نحوه ی عملکرد انواع مختلف حافظه و محل ثبت هر کدام در مغز را روشن می کند.
خاطره ی زندگی‌نامه‌ای اپیزودیک Episodic autobiographical memory به آنچه اتفاق افتاده و مکان و زمان آن، می‌پردازد و به هیپوکامپ یعنی ساختاری به شکل اسب دریایی، متکی است.
خاطرات عملکردی- که توسط عقده‌های قاعده‌ای پشتیبانی می‌شوند- به ما اجازه می دهد به یاد بیاوریم که چگونه رفتارهای معمولی مانند دوچرخه‌سواری را انجام دهیم. این منطقه در افراد معتاد، دچار اختلال می شود.
توانایی ما برای یادآوری حقایق، مانند نام پایتخت ها، به لطف حافظه ی معنایی است که در قشر مغز، ذخیره می شود.
۲- چه ابزاری به ما اجازه می دهد خاطرات را ببینیم؟
در پایان قرن نوزدهم، میکروسکوپ‌های رومیزی، امکان شناسایی تک تک نورون‌ها را فراهم کرد و به دانشمندان این امکان را داد تا تصاویری با جزئیات خیره‌کننده از مغز، ترسیم کند.
در اواسط قرن بیستم، میکروسکوپ‌های الکترونی قدرتمند، می‌توانستند ساختارهای سیناپسی را به عرض تنها ده‌ها نانومتر (در حدود عرض یک ذره ویروس) نشان دهند.
در آغاز قرن بیست و یکم، دانشمندان علوم اعصاب از میکروسکوپ‌های دو فوتونی برای تماشای شکل‌گیری سیناپس‌ها در زمان واقعی، هنگام یادگیری موش‌ها استفاده کردند.
پیشرفت‌های باورنکردنی در ژنتیک همچنین امکان مبادله ی ژن‌ها را در داخل و خارج از مغز برای پیوند آن با عملکرد حافظه، فراهم کرد. دانشمندان از ویروس‌ها برای وارد کردن یک پروتئین فلورسنت سبز- که در چتر دریایی وجود دارد- به مغز موش استفاده کردند و این، باعث میشود نورون‌ها در حین یادگیری، روشن شوند.
آنها همچنین از پروتئین جلبکی به نام کانال رودوپسین (ChR2) برای فعال سازی مصنوعی نورون ها استفاده کرده اند. این پروتئین به نور آبی حساس است، بنابراین هنگامی که به نورون ها وارد می شود، نورون ها را می توان با لیزر آبی، روشن و خاموش کرد - (تکنیکی به نام اپتوژنتیک).
با استفاده از این فناوری- که تقریباً دو دهه پیش توسط محققان دانشگاه استنفورد ابداع شد- عصب‌شناسان می‌توانند سلول‌های انگرام حافظه را در حیوانات آزمایشگاهی به‌طور مصنوعی فعال کنند.
تکنیک‌های جدید همچنین امکان مطالعه ی نحوه ی انتقال تکانه‌های عصبی اطلاعات بیرونی را به دنیای درونی ما فراهم می‌کنند. برای مشاهده ی این فرآیند در مغز، دانشمندان علوم اعصاب از الکترودهای کوچک برای ضبط تکانه ها استفاده می کنند که فقط چند میلی ثانیه طول می کشد.
ابزارهای تحلیلی مانند الگوریتم‌های رمزگشایی عصبی، می‌توانند نویز را حذف کنند تا الگوهایی را- که نشان‌دهنده ی یک مرکز حافظه در مغز هستند- آشکار کنند. کیت های نرم افزار با منبع باز، به آزمایشگاه های علوم اعصاب بیشتری، اجازه می دهد تا چنین تحقیقاتی را انجام دهند.


۳- این ابزارها در مورد چگونگی ایجاد و ذخیره ی خاطرات به ما چه می گویند؟
چگونگی تبدیل شدن نورون‌ها به بخشی از انگرام حافظه، تا همین اواخر، یک راز بوده است. وقتی عصب‌شناسان نزدیک‌تر نگاه کردند، از دیدن اینکه نورون‌ها برای ذخیره ی خاطرات با یکدیگر رقابت می‌کنند، شگفت‌زده شدند. با وارد کردن ژن‌ها به مغز برای افزایش یا کاهش تحریک‌پذیری نورون، محققان دریافتند هیجان‌زده‌ترین نورون‌ها در ناحیه، به بخشی از انگرام تبدیل می‌شوند. این نورون ها همچنین به طور فعال همسایگان خود را از تبدیل شدن به بخشی از انگرام دیگر برای مدت کوتاهی، باز می دارند.
این رقابت احتمالاً به شکل‌گیری خاطرات، کمک می‌کند و نشان می‌دهد که محل تخصیص خاطرات در مغز، تصادفی نیست.
در آزمایش های دیگر، محققان دریافتند که شبکه های عصبی، خاطرات فراموش شده را حفظ می کنند. موش هایی- که با یک کوکتل از مهارکننده های پروتئین، تزریق می شوند- دچار فراموشی می گردند و احتمالاً اطلاعات را فراموش می کنند زیرا سیناپس های آنها پژمرده می شوند. اما محققان دریافتند که این خاطرات برای همیشه از بین نمی‌روند - نورون‌ها همچنان اطلاعات را نگه می‌دارند، اگرچه بدون سیناپس‌ها نمی‌توان آن‌ها را بازیابی کرد.(حداقل وقتی تحریک اپتوژنتیک به آنها وارد نشود.)
موش های مبتلا به آلزایمر، از دست دادن حافظه ی مشابهی را نشان دادند.
یافته ی دیگر این است که چگونه رویاپردازی، حافظه ی ما را تقویت می کند. دانشمندان علوم اعصاب مدت‌ها فکر می‌کردند که با تکرار تجربیات روزانه، به شکل تکانه‌های عصبی در طول خواب، آن خاطرات به آرامی از هیپوکامپ، به قشر مغز منتقل می‌شوند تا مغز بتواند اطلاعاتی را برای ایجاد قوانینی در مورد جهان، استخراج کند. آنها همچنین می‌دانستند که برخی از قوانین، توسط قشر مغز با سرعت بیشتری سنتز می‌شوند، اما مدل‌های موجود نمی‌توانند توضیح دهند که چگونه این اتفاق می افتاد. با این حال، اخیراً محققان از ابزارهای اپتوژنتیک در مطالعات حیوانی استفاده کرده اند تا نشان دهند که هیپوکامپ همچنین برای ایجاد این خاطرات قشر مغز- که به سرعت شکل می گیرند- کار می کند.
تاکاشی کیتامورا ، استادیار مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس می‌گوید: «هیپوکامپ به ایجاد سریع انگرام‌های حافظه ی نابالغ در قشر مغز کمک می‌کند. هیپوکامپ هنوز هم به قشر مغز آموزش می دهد، اما بدون ابزارهای اپتوژنتیک، ممکن است انگرام های نابالغ را مشاهده نکرده باشیم.
۴- آیا می توان خاطرات را دستکاری کرد؟
خاطرات- آنطور که ممکن است تصور شود- پایدار نیستند. طبیعتاً آنها باید متمایل به تغییر باشند، در غیر این صورت، یادگیری غیرممکن خواهد بود.
تقریباً یک دهه پیش، محققان MIT موش‌ها را به‌طور ژنتیکی، تغییر دادند، به طوری که وقتی نورون‌های آنها در حین یادگیری فعال بودند، این فعالیت، ژن ChR2 را فعال کرد که به پروتئین فلورسنت سبز متصل بود. دانشمندان علوم اعصاب با دیدن اینکه کدام نورون ها فلورسان دارند، می توانند تشخیص دهند که کدام یک در یادگیری نقش دارند. و آنها می توانند با تابش نور بر روی ژن های ChR2 مرتبط با آن نورون ها، خاطرات خاصی را دوباره فعال کنند.
با این توانایی، محققان MIT یک حافظه ی کاذب را در مغز موش قرار دادند. ابتدا موش‌ها را در یک جعبه مثلثی قرار دادند- که ژن‌ها و نورون‌های خاص ChR2 را فعال می‌کرد. سپس موش‌ها را در جعبه‌ای مربعی قرار دادند و در حالی که نوری به نورون‌های ChR2 مرتبط با محیط اول می‌تابیدند، به پاهایشان شوک وارد کردند.
در نهایت، موش‌ها حافظه ی جعبه مثلث را با شوک‌ها مرتبط کردند، حتی در حالی که فقط زمانی که در جعبه ی مربع بودند، شوکه شدند.
استیو رامیرز ، یکی از نویسندگان این مطالعه- که اکنون استادیار علوم اعصاب در دانشگاه بوستون است- می‌گوید: «حیوانات از محیطی می‌ترسیدند که از نظر فنی هرگز اتفاق بدی در آن، رخ نداده بود.
استفاده از چنین تکنیک هایی شامل کابل های فیبر نوری و لیزر، برای آزمایش بر روی مغز انسان امکان پذیر نیست، اما نتایج روی مغز موش ها نشان می دهد که چقدر به راحتی می توان خاطرات را دستکاری کرد.
۵- آیا می توانیم خاطرات را خارج از مغز ببینیم؟
خاطرات انسان را می توان با استفاده از اسکنرهای مغزی به صورت بصری بازسازی کرد. در تحقیقات انجام شده توسط بریس کول- که اکنون استادیار علوم اعصاب شناختی در دانشگاه اورگان است- به افراد، تصاویر داده شد تا مشاهده کنند و مغز آنها با دستگاه ام آر آی، اسکن شد تا مناطق فعال، اندازه گیری شود.
سپس الگوریتمی آموزش داده شد تا حدس بزند که فرد در حال مشاهده چه چیزی است و تصویری را بر اساس این فعالیت، بازسازی کند.
این الگوریتم همچنین تصاویر شرکت‌کنندگانی را بازسازی کرد- که از آنها خواسته شد- یکی از تصاویری را که مشاهده کرده‌اند در ذهن خود نگه دارند.

در این تصاویر بازسازی شده، جای زیادی برای بهبود وجود دارد، اما این کار، نشان داد که الگوریتم های تصویربرداری عصبی و بازسازی، واقعاً می توانند محتوای خاطرات انسانی را برای دیدن دیگران، نشان دهند.
فناوری به دانشمندان علوم اعصاب اجازه داده تا به مغز نگاه کنند و آثار درخشان و ریز حافظه را ببینند. با این حال، کشف این- که تجربیات و دانش می توانند کاشته یا بیرونی شوند- به حافظه نیز معنای متفاوتی بخشیده است. این، چه معنی است برای احساس و درک ما از اینکه ما چه هستیم؟ https://www.technologyreview.com/2021/08/25/1031417/memory-brain-questions?utm_source=Facebook&utm_campaign=site_visitor.unpaid.engagement&utm_medium=tr_social&fbclid=IwAR0buhMkqOlMxPwq5jm-uCWZfd2DUEPsPqqRtZXlgX0HcUEHuQxHo8WyLiA


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ذهت را روی چیزهای مفید متواکسن دیگری ضد کرونا از دبارداری بدون رحملیس دگرامفتامین یا ویاسگیاه خواری و گوشت خوار کدتمساح حد واسط میان مغز کوزیست شناسی باور حقیقت یا آیاما مقهور قوانین فیزیکتاثیر گیاه خواری بر رشد وماه رجبسعی کن به حدی محدود نشوینقش آتش در رسیدن انسان بهاینکه به خاطرخودت زندگی جهان فراکتالحس و ادراک قسمت دوازدهمناتوانی در شناسایی چهره هوش مصنوعی از عروسک تا کماستروژن مانند سپر زنان دداروی جدید ضد الزایمرورزش بهترین درمان بیش فعبحثی در مورد عملکرد لوب فرمز جهانملاحظه های اخلاقی دربارهپل جویی اصفهانتو افق رویداد جهان هستیمدل هولوگرافیک ژنرالیزهزبان و شناخت حقیقت قسمت سآرامش و سکونتاثیر درجه حرارت بر عملکمجموعه های پر سلولی بدن مشگفت نیست من عاشق تو باشمنقش زبان در سلطه و قدرت ااکسی توسین و تکامل پیش اجهان کاملی در اطراف ما پرنرمش های مفید برای درد زاارتباط میکروب روده و پارخفاش با شیوع همه گیری جدیهوش مصنوعی ساخته هوش طبیاطلاعاتی عمومی در مورد مدر ناامیدی بسی امید استیادگرفتن، آغاز حرکت است بدون بار گذشتهروبات ها قول میدهندمنابع انرژی از نفت و گاز پیوند اندام حیوانات به اتولید اندام با چاپ سه بعدمرگ انتقال است یا نابود شسفرنامه سفر به بم و جنوب آغاز فرایند دانستنتاثیر روده بر مغزشبکه های مصنوعی مغز به درنمای موفقیتابزار هوش در حال ارتقا ازجهش های بیماری زا، معمولچرا ذرات بنیادی معمولاً ارزش حقیقی زبان قسمت اولخودروهای هیدروژنیهوش عاطفی بیشتر در زنانبه قفس های سیاهت ننازفلج بل، فلجی ترسناک که آندرمان نابینایان آیا ممکنکلوزاپین داروی ضد جنونبرخی نکات از گاید لاین پرروش هایی ساده برای کاهش امنبع هوشیاری کجاست قسمت پایان، یک آغاز استتوهم جدایی و توهم علممستند جهان متصلسلطان جنگل یا صاحب ملکوتالکترومغناطیس شنوایی و هتازه های اسکیزوفرنی(جنوصبر و واقعیتنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقا از نخستین همانجدا کردن ناخالصی هانظریه ی تکامل در درمان بیاز کسی که یک کتاب خوانده خدایا جز تو که را دارمهیچ اندر هیچبه سیاهی عادت نکنیمفاجعه ی جهل مقدسدرمان تشنجکندر در بیماریهای التهاببرخی سيناپسها طی تکامل و ریشه های مشترک حیاتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرتوزایی از جسم سیاهتیروفیبان موثر در سکته ی معجزه ی چشمسودمندی موجودات ابزی بر امیدواری و مغزترکیب آمار و ژنتیکطوفان فقر و گرسنگی و بی سنوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از حقیقت خواب و رویاهمه ی سردردها بی خطر نیستاز تکینگی تا مغز از مغز تدنیای شگفت انگیز کوانتومهزاران سال چشم های بینا وبیماری های میتوکندریفرد یا اندیشهدرمانهای بیماری پارکینسکیست هیداتید مغزبسیاری از مجرمان، خودشانرادیوی مغز و تنظیم فرکانمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآنها نمیخواهند دیگران راتکامل داروینی هنوز در حامغز و سیر تکامل ان دلیلی سیستم تخلیه ی مغز بینشی ناندوه دردی را دوا نمیکندتشنج چیستعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهنوسانات کوانتومی منبع ماابزارهای دفاعی و بقای موحافظه و اطلاعات در کجاست هندسه ی پایه ایاز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبویتامین کا و استخوانبیماری ضعف عضلات نزدیک بقلب یا مغزدرک درست از خود و هوشیاریکاش شرف اجباری بود یا حتیتفاوت های بین زن و مرد فقزمین زیر خلیج فارس تمدنی مولتیپل اسکلروز در زنان ساخت شبکه عصبی با الفبای آیا همه جنایت ها نتیجه بیتا 20 سال آینده مغز شما به مغز برای فراموشی بیشتر کانسان خطرناکترین موجودتظاهر خوابیده ی مادهعامل کلیدی در کنترل کارآچگونه واکسن کرونا را توزاحیای بینایی نسبی یک بیمحس و ادراک قسمت 75هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز تکینگی تا مغز، از مغز دانش بی نهایتدردهای سال گذشته فراموش واقعیت تقویت شدهبا آتش، بازی نکن و بعد از قدم زدن و حرکت دید را تغیکشف جدید تلسکوپ جیمز وبتلاش های جدید در درمان سرزندگی در جمع مواردی را برمیدان های کوانتومی خلاسریع دویدن مهم نیستآیا برای تولید مثل همیشه تاثیر کپسول نوروهرب بر سنقاشی هایی با بوی گذشته یاوکرلیزوماب داروی جدید شتغییرات آب و هوایی که به غم بی پایانحس و ادراک قسمت هجدهمنگاه از درون قفس یا بیرونهوش مصنوعی از عروسک بازی ازدواج های بین گونه ای، رداروهای تغییر دهنده ی سیذخیره ی شگفت انگیز اطلاعواکسن سرطانبازگشایی مجدد مطب دکتر سلا اکراه فی الدینگیرنده باید سازگار با پیتنفس هوازی و میتوکندریزیست، مرز افق رویداد هستآگاهی فراتر از آگاهیتاثیر گیاه خواری بر رشد وماپروتیلینشلیک فراموشینقش انتخاب از طرف محیط، ناینکه خانواده ات سالم باجهان قابل مشاهده بخش کوچاختلال در شناسایی حروف و حس و ادراک قسمت سومهوش مصنوعی از عروسک تا کماسرار آفرینش در موجداروی سل سپتورزش در کمر دردبحثی درباره هوش و تفاوتهرمز جهان خاصیت فراکتالملاحظات بیهوشی قبل از جرپل خواجو اصفهانتو انسانی و انسان، شایستمدل هولوگرافیک تعمیم یافزبان جانسوزآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر درجه حرارت بر عملکمجرم، گاهی قربانی استشگفت انگیز بودن کیهاننقش سجده بر عملکرد مغزاکسکاربازپین در درمان تشجهان پیوستهنرمش های مفید در سرگیجهارتباط ماده و انرژیخلا، حقیقی نیستهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاطلاعاتی عمومی در مورد مدر هم تنیدگی مرزها و بی میادآوری خواب و رویابدون زمان، ماده ای وجود نروبات های ریز در درمان بیمنابع انرژی از نفت و گاز پیوند سر آیا ممکن استتولید سلولهای جنسی از سلمرگ تصادفیسفری به آغاز کیهانآغاز فصل سرما و دوباره تکتاثیر روزه داری بر سلامت شبکیه های مصنوعینمایش تک نفرهابزار بقا از نخستین همانجهش تمدنی عجیب و شگفت انسچراروياها را به یاد نمی آارزش حقیقی زبان قسمت دومخورشید مصنوعیهوش عاطفی در زنان بیشتر ابه مغز خزندگان خودت اجازفلج خوابدرمان های اسرار آمیز در آکلید نزدیک و نگاه تو بر فبرخی نرمش ها برای درد زانروش جدید تولید برقمنبع هوشیاری کجاست قسمت پاکسازی مغزتوهم جسممشکل از کجاستسم زنبور ، کلیدی برای وارالکتروتاکسی(گرایش و حرکتازه های بیماری پارکینسوصبر بسیار بایدنهایت در بی نهایتابزار بقا از نخستین همانجدایی خطای حسی استنظریه ی تکامل در درمان بیاز آغاز خلقت تا نگاه انساخرما منبع بسیار خوب آنتی هیچگاه از فشار و شکست نتربه سخن توجه کن نه گویندهفاصله ها در مکانیک کوانتدرمان جدید ALSکندر علیه سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانرژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرسشتکنولوژی های جدید و حالتمعجزه ی علمسی و سه پل اصفهانامیدی به این سوی قبر نیستترکیب حیوان و انسانطوفان بیدارینوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از حقیقت در علم، هرگز نهایی همه جا خیر بکاراز تکینگی تا مغز از مغز تدنیایی پر از سیاهچاله هستي مادي ای که ما کوچکتربیماری های مغز و اعصاب و فرد حساس از نظر عاطفی و بدرماندگی به دلیل عادت کرکیست کلوئید بطن سومبسیاری از بیماری های جدیراز تغییرمنبع هوشیاری در کجاست؟ قآنژیوگرافی از مغزتکامل داروینی هنوز در حامغز کوانتومیسیستم تعادلی بدناندوهگین نباش اگر درب یا تشنج و حرکات شبه تشنجی قاعلم به ما کمک میکند تا مونوشیدن چای برای مغز مفید ابعاد و نیازهای تکاملیحافظه و اطلاعات در کجاستهندسه ی رایج کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاهویتامین کا در سبزیجاتبیماریهای تحلیل عضلانی اقلب دروازه ی ارتباطدرک عمیق در حیواناتکتاب گران و پرهزینه شد ولتفاوت های تکاملی در مغز وزمان چیستمواد کوانتومی جدید، ممکنساختن آیندهآیا هوش مصنوعی می تواند نتا بحر یفعل ما یشامغز بزرگ چقدر مفید هست ؟انسان عامل توقف رشد مغزتظاهری از ماده است که بیدعادت همیشه خوب نیستچگونه آن شکری که می خوریماحتیاط در ورزش زانو در خاحس و ادراک قسمت 78هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز تکامل تا مغز از مغز تا دانشمندان موفق به بازگرددردی که سالهاست درمان نشواقعیت تقویت شدهبا تعمق در اسرار ابدیت و قدرت مردمکشتن عقیده ممکن نیستتلاش های جدید شرکت نورالزندگی در سیاهچالهمیدان بنیادین اطلاعاتسریعترین کامپیوتر موجودآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتاثیر کپسول نوروهرب بر سچقدر به چشم اعتماد کنیمايندگان چگونه خواهند دیدتغییرات تکاملی سر انسان غم بی پایانحس و ادراک قسمت هشتمنگاه از درون مجموعه با نگهوش مصنوعی از عروسک بازی اسکلت خارجی در درمان اختداروهای ضد بیماری ام اس وداروی فامپیریدین یا نورلذره ی معین یا ابری از الکواکسن سرطانلاموژین داروی ضد اوتیسم؟گالکانزوماب، دارویی جدیتنفس هوازی و میتوکندریزاویه نگاه ها یکسان نیستآپومورفین در پارکینسونتاثیر گیاهخواری بر رشد و ماجرای جهل مقدسشلیک فراموشینقش اتصالات بین سلولهای اینترنت بدون فیلتر ماهواجهان موازی و حجاب هااختلالات مخچهحس و ادراک قسمت سی و هشتمهوش مصنوعی از عروسک تا کماسرار بازسازی اندام هاداروی ضد چاقیوزن حقیقی معرفت و شناختبحثی درباره هوش و تفاوتهرنگ کردن، حقیقت نیستممانتین یا آلزیکسا یا ابپلاسمای غالبتو با همه چیز در پیوندیمدل های ریز مغز مینی برینزبان ریشه هایی شناختی اسآزمون تجربی، راهی برای رتاثیر درجه حرارت بر عملکمحل درک احساسات روحانیشگفت زده و حیران باشنقش غذاها و موجودات دريااگر فقط مردم میفهمیدند کجهان پیوستهنرمش های موثر در کمردردارتباط متقابل با همه ی حیخلا، خالی نیستهوش احساسیاعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندر هم تنیدگی کوانتومییاری خدا نزدیک استبر کسی اعتماد نکن مگر اینروبات کیانمنابع انرژی از نفت و گاز پیوند سر، یکی از راه حلهاتولترودینمرگی وجود نداردسقوط درون جاذبه ای خاص، چآغاز مبهم آفرینشتاثیر روغن رزماری استنشاشباهت مغز و کیهانچند نرمش مفید برای کمردرابزار بقا از نخستین همانجهشهای مفید و ذکاوتی که دچراروياها را به یاد نمی آارزش حقیقی زبان قسمت سومخوش قلبی و مهربانیهوش عاطفی در زنان بیشتر ابه نقاش بنگرفلج خواب چیستدرمان های بیماری آلزایمرکلام و زبان، گنجینه ای بسبرخی نرمش ها برای زانوروش صحبت کردن در حال تکاممنبع هوشیاری کجاست قسمت پارادوکس ها در علمتوهمات و شناخت حقیقتمشکلات نخاعیسماگلوتید داروی کاهش دهنالکترودهای کاشتنیتازه های درمان ام اسصد قدح، نفتاده بشکستنهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های نظریه ی ریسماناز انفجار بزرگ تا انفجار خسته نباشی باباهیپرپاراتیروئیدیسمبهبود حافظه پس از رخدادهفاصله ی همیشگی تصویر سازدرمان جدید میگرن با انتی کوچ از محیط نامناسببرداشتت از جهان رو زیاد رژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرسش و چستجو همیشه باقی اتکنولوژی و پیشرفتمعجزه ی علم در کنترل کرونسیلی محکم محیط زیست بر انامیدی تازه در درمان سرطاترازودونطوفان زیبایینوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از حقیقت راستین انسان علم بهمیشه چیزی برای تنهایی داز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا، هیچ استهستی ما پس از شروعی چگال بیماری وسواسفردا را نمیدانیمدرها بسته نیستکپسول ژری لاکتبسیاری از بیماری های جدیراست دستی و چپ دستیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قآنان که در قله اند هرگز ختکامل داروینی هنوز در حامغز آیندگان چگونه است ؟سیستم دفاعی بدن علیه مغز اندام حسی، درک از بخش هایتشنج عدم توازن بین نورون علم بدون توقفنوعی سکته مغزی ، وحشتناک ابعاد اضافه ی کیهانحافظه ی هوش مصنوعیهندسه بنیادیناز تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب ویتامین بی 12 در درمان دردبیماری، رساله ای برای سلقلب روباتیکدرگیری قلب در بیماری ویرکتاب زیست شناسی باورتفاوت های زبانی سرمنشا تزمان و مکان، ابعاد کیهان موجود بی مغزی که می تواندساختن آینده، بهترین روش آیا هوش مصنوعی زندگی بشرتاول کف پا و حقیقتمغز بزرگ چالش است یا منفعانسانیت در هم تنیده و متصتعویض دارو در تشنجعادت کن خوب حرف بزنیچگونه انتظارات بر ادراک احتیاط در تعویض داروهاحس و ادراک قسمت 82هوش مصنوعی الفاگواز تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان نورون مصنوعی سدرس گرفتن از شکست هاواقعیت خلا و وجود و درک مبا خودت نجنگقدرت و شناخت حقیقتگل خاردار، زیباستتلاش هایی در بیماران قطع زندگی زمینی امروز بیش از میدازولام در درمان تشنج سرگیجه از شایعترین اختلاآیا تکامل و تغییرات ژنتیتاثیر کتامین در درمان پانقش قهوه در سلامتیايا اراده آزاد توهم است یتغذیه بر ژنها تاثیر داردغیرقابل دیدن کردن مادهحس و ادراک قسمت هشتاد و ننگاه حقیقی نگاه به درون اهوش مصنوعی از عروسک بازی اسکار، لگوی هوشمندهوش مصنوعی از عروسک بازی اساس انسان اندیشه و باور داروی لیراگلوتیدذرات کوانتومی زیر اتمی قواکسن ضد اعتیادلایو دوم دکتر سید سلمان فگام کوچک ولی تاثیرگذارتنفس بدون اکسیژنزاوسکا درمان گوشرآپومورفین در پارکینسونتاثیر انتخاب از طرف محیط ماجرای عجیب گالیلهشنا در ابهای گرم جنوب نیانقش تیروئید در تکامل مغزایندرالجهان ما میتواند به اندازنادیدنی ها واقعی هستنداختلالات حرکتی در انسانحس و ادراک قسمت سی و ششمهوش مصنوعی از عروسک تا کماصفهان زیباداروی ضد چاقیوزوز گوشبحثی درباره هوش و تفاوتهرنگین کمانمن کسی در ناکسی دریافتم پمبرولیزوماب در بیماری چتو با باورهایت کنترل میشمدیون خود ناموجودزبان شناسی مدرن در سطح سلآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاثیر درجه حرارت بر عملکمحل درک احساسات روحانی دشگفتی های نقشه ی ژنتیکینقش غذاها و موجودات دريااگر میدانی مصیبت بزرگتر جهان پر از چیزهای اسرار آنرمشهای مهم برای تقویت عارتباط چاقی و کاهش قدرت بخلاصه ای از مطالب همایش مهوش احساسیاعتماد به خوددر هم تنیدگی کوانتومی و پژن همه چیز نیستبرنامه و ساختار پیچیده مروح و آب حیاتمنابع انرژی از نفت و گاز پیوندهای پیچیده با تغییرتومورها و التهاب مغزی عامراقب خودتون و خانواده هسلول های مغزی عامل پارکیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَتاثیر رژیم گیاه خواری بر شباهت مغز با کیهان مادیچند جهانیابزار بقا از نخستین همانجهشهای مفید و ذکاوتی که دچراغ های متفاوت و نور یکسارزش خود را چگونه میشناسخوش خیالی و خوش بینیهوشمندی کیهانبه نقاش بنگرفلج دوطرفه عصب 6 چشمدرمان های بیماری اس ام ایکلام، در تحولی شگفت آور ببرخی نرمش های گردنروشهای نو در درمان دیسک بمنبع هوشیاری کجاست قسمت پاسخ گیاهان در زمان خوردتوکل بر خدامشکلات بین دو همسر و برخیسندرم کووید طولانیالگو نداشتیمتبدیل پلاستیک به کربن و سصدای بم با فرکانس پایین، چهار میلیارد سال تکامل بابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های نظریه تکامل در درمان بیماز بار خود بکاه تا پرواز خطا در محاسبات چیزی کاملهاوکينگ پیش از مرگش رسالبهداشت خوابفتون های زیستیدرمان جدید کنترل مولتیپلکوچک شدن مغز از نئاندرتابررسي علل احتمالي تغيير رژیم ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرسشگری نامحدودتکنولوژی جدید که سلول هامعجزه در هر لحظه زندگیسینوریپا داروی ترکیبی ضدامگا سه عامل مهم سلامتترازودونطولانی ترین شبنوار عصب و عضله مهم در تشابزار بقای موجود زنده از حقیقت غیر فیزیکیهمیشه چشمی مراقب و نگهبااز تکینگی تا مغز از مغز تدندان ها را مسواک بزنید تهشت توصیه برای کاستن از دبیماری کروتز فیلد جاکوبفرزندان زمان خوددرهای اسرارآمیز و پوشیدهکامپیوتر سایبورگبشکه ای که ته نداره پر نمرجزخوانی هایی که امروز بمنبع خواب و رویاآنزیم تولید انرژی در سلوتکامل زبانمغز اندامی تشنه ی انرژی اسکوت و نیستیانرژی بی پایان در درون هرتشویق خواندن به کودکانعلم در حال توسعهنیکولا تسلاابعاد بالاترحافظه انسان و حافظه ی هوشهندسه در پایه ی همه ی واکاز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(ویتامین بی هفدهبیندیشقلب را نشکندرگیری مغز در بیماری کویکتاب طبیعت در قالب هندسهتفاوت ایستایی و تکاپوزمان و گذر آن سریع استموجودات مقهور ژنها هستندساختار فراکتال وجود و ذهآیا هوش ارثی دریافتی از پتابوهای ذهنیمغز بزرگ چالشهای پیش روانسانیت در برابر دیگرانتعامل انسان و هوش مصنوعیعادت کردن به نعمتچگونه به سطح بالایی از هواحساس گذر سریعتر زمانحس و ادراک قسمت 87هوش مصنوعی از عروسک های باز تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان یک فرضیه رادیکدست و پا زدن در سایه؟والزارتان داروی ضد فشار با خدا باشقدرت کنترل خودگل درون گلدانتلاشی برای درمان قطع نخازندگی زودگذرمکان زمان یا حافظه زمانسرگردانیآیا جنین انسان، هوشمندی تاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش مهاجرت در توسعه نسل اايا اراده آزاد توهم است یثبت و دستکار ی حافظهغرور و علمحس و ادراک قسمت هشتاد و شنگاه دوبارههوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از مغز، وزن را کمداروی تشنجی دربارداریبازگشت از آثار به سوی خداذرات کوانتومی زیر اتمی قلبخند بزن شاید صبح فردا زگامی در درمان بیماریهای تنها مانع در زندگی موارد زبان فرایند تکاملی برای آب زندگی است قسمت چهارمتاثیر احتمالی عصاره تغلیماده ی تاریکشناخت و معرفت، و نقش آن دنقش حفاظتی مولکول جدید دایا کوچک شدن مغزانسان الجهان مادی، تجلی فضا در ذهنادانی در قرن بیست و یکم،اختلالات صحبت کردن در انحس و ادراک قسمت سیزدهمهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل بازخوردداروی ضد تشنج با قابليت توسواس، بیماری استبحثی درباره هوش و تفاوتهرهبر حقیقیمن پر از تلخیمپنج اکتشاف شگفت آور در موتو باید نیکان را به دست بمدیریت اینترنت بر جنگزبان شناسی نوین نیازمند آزمون ذهنی گربه شرودینگرتاثیر درجه حرارت بر عملکمحدودیت چقدر موثر استشگفتی های زنبور عسلنقش غذاها و موجودات دريااگر نیروی مغناطیس نباشد جهان پر از چیزهای جادویی چرا ماشین باید نتایج را پارتباط هوش ساختار مغز و ژخلاصه ای از درمان های جدیهوش بشری تهدید برای بشریاعتماد به خوددر هم تنیدگی کوانتومی و دژن همه چیز نیستبرنامه ی مسلط ژنها در اختروح در جهانی دیگر استمنابع انرژی از نفت و گاز پیوندی که فراتر از امکانتومورهای نخاعیمراحل ارتقای پله پله کیهسلول های بنیادیافت فشار خون ناگهانی در وتاثیر رژیم گیاه خواری بر شباهت های ریشه ای چند بیمچند جهانیابزار بقا از نخستین همانجوانان وطننزاع بین جهل و علم رو به پاز فرد ایستا و متعصب بگذرخوشبختی چیستهوشیاری و وجودبه نادیدنی ایمان بیاورفن آوری های جدید علیه شنادرمان های جدید ALSکلرال هیدرات برای خوابانبرخی یونها و مولکول های مروشهای شناسایی قدرت شنوامنبع هوشیاری کجاست قسمت پختگی پس از چهل سالگي به توپیراماتمشکلات روانپزشکی پس از سسندرم گیلن باره به دنبال الگو و عادت را بشکن و در اتبدیل تراکت صوتی مصنوعی صرع و درمان های آنچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های نظریه تکامل در درمان بیماز بحث های کنونی در ویروسخطا در محاسبات چیزی کاملهاوکينگ پیش از مرگش رسالبوزون هیگز چیستفروتنی معرفتیدرمان جدید ام اسکوچکی قلببررسی مغز با امواج مادون رژیم غذایی حاوی تخم مرغ ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآلودگی هوا چالش قرن جدیدتکنولوژی جدید که سلول هامعرفت و شناختسیگار عامل افزایش مرگ وماما شما از دید خفاش کور هتراشه مغز بدون واسطه ی دطی یکصد هزار سال اخیر هرچنوار عصب و عضله برای تاییابزار بقای موجود زنده از حقیقت غیر قابل شناختهمیشه اطمینان تو بر خدا باز تکینگی تا مغز از مغز تده روش موفقیتو هر کس تقوای خدا پیشه کنبیماری گیلن باره و بیمارفرضیه ای جدید توضیح میدهدرون قفس یا بیرون از آنکاهش مرگ و میر ناشی از اببشریت از یک پدر و مادر نیرحم مصنوعیمنتظر نمان چیزی نور را بهآواز خواندن در قفس، نشانتکامل زبانمغز انسان ایا طبیعتا تماسکوت، پر از صداانرژی تاریکتشخیص ژنتیکی آتروفی های علم راهی برای اندیشیدن انیاز به آموزش مجازی دیجیاتفاق و تصادفحباب های کیهانی تو در توهندسه زبانِ زمان استاز تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریویتامین دی گنجینه ای بزربیهوش کردن در جراحی و بیمقوی تر باشدرگیری مغز در بیماران مبکتاب، سفری به تاریختفاوت ارباب و رهبر حقیقیزمان و صبرمورد نادر همپوشانی دو بیساختار شبکه های مغزی ثابآیا هوش سریعی که بدون احستاثیر فکر بر سلامتمغز بزرگ و فعال یا مغز کوانسان، گونه ای پر از تضادتعامل انسان با هوش مصنوععادت بد را ترک کنچگونه باغبانی باعث کاهش احساسات کاذبحس و ادراک قسمت چهلهوش مصنوعی از عروسک های باز تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان ژنی از مغز انسدست کردن در گوشواکنش های ناخودآگاه و تقبا طبیعت بازی نکنقدرت انسان در نگاه به ابعگل زندگیتلاشی تازه برای گشودن معزندگی سلول در بدن، جدای امکانیک کوانتومی بی معنی سربازان ما محققا غلبه می آیا جهان ذهن و افکار ما متاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش میدان مغناطیسی زمین ای نعمت من در زندگیمثبت امواج الکتریکی در عصغربال در زندگیحس و ادراک قسمت پنجمنگاهی بر قدرت بینایی درانگاهی بر توانایی اجزاي بهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از نظریه ی تکامل داروی جدید ALSبازگشت به ریشه های تکاملذرات کوانتومی زیر اتمی قلحظات خوش با کودکانگامی در درمان بیماریهای تنها در برابر جهانزبان متغیرآب زندگی است قسمت هفتمتاثیر ترکیبات استاتین (سماده ی خالیشناخت حقیقت یا آرزوهای گنقش حیاتی تلومر دی ان آ دایا این جمله درست است کسیجهان مرئی و نامرئینازوکلسیناختلالات عضلانی ژنتیکحس و ادراک قسمت ششمهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل در هم تنیدگی و جهانی داروی ضد تشنج با قابليت تیک پیام منفرد نورون مغزی بحثی درباره هوش و تفاوتهروی و منیزیم در تقویت استمن بی من، بهتر یاد میگیرمپول و شادیتو برای خزیدن خلق نشده ایمداخله ی زیانبار انسانزبان، نشان دهنده ی سخنگو آزادی عقیده، آرمانی که تتاثیر درجه حرارت بر عملکمحدودیت های حافظه و حافظشانس یا نتیجه ی تلاشنقش غذاها در کاهش دردهای اگر نعمت فراموشی نبود بسجهان دارای برنامهچرا مردم با زندگی میجنگنارتباط پیوسته ی جهانخم شدن فضا-زمانهوش در طبیعتاعتماد بی مورددر هر سوراخی سر نکنژن هوش و ساختارهای حیاتی برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱روح رهاییمنابع انرژی از نفت و گاز پیوستگی همه ی اجزای جهانتومورهای ستون فقراتمرز مرگ و زندگی کجاستسلول های بنیادی منابع و اافت هوشیاری به دنبال کاهتاثیر رژیم گیاه خواری بر شباهت کیهان و مغزچند جهانی و علمابزار بقا از نخستین همانجوانان وطننزاع بین علم و نادانی رو از مخالفت بشنوخوشبختی دور از رنج های مهوشیاری و افسردگیبه هلال بنگرفناوری هوش مصنوعی نحوه خدرمان های جدید میگرنکم کردن کالری روشی سودمنبرخی اثرات مضر ویتامین دروشی برای بهبود هوش عاطفمنبع هوشیاری کجاست قسمت پدیده خاموش روشن در پارکتوانایی مغز و دیگر اجزای مشکلات روانپزشکی در عقب سندرم پیریفورمیسالگوی بنیادین و هوشیاریتبدیل سلولهای محافط به سضایعه ی شبکه لومبوساکرالنون و القلمابزار بقا از نخستین همانجراحی گردن همیشه برای دینظریه تکامل در درمان بیماز تلسکوپ گالیله تا تلسکخطای ادراک کارماهدف یکسان و مسیرهای مختلبوزون هیگز جهان را از متلفروتنی و غروردرمان جدید ای ال اس، توفرکوچکترین چیز یک معجزه اسبررسی و اپروچ جدید بر بیمرژیم غذایی سالم و ضد التهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآلودگی هوا و ویروس کروناتکینگیمغز فکر میکند مرگ برای دیسیاهچاله هاامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتراشه ها روی مغزطبیعت موجی جهاننوار عصب و عضله تعیین محلابزار بقای موجود زنده از حقیقت، آن چیزی نیست که جلهمیشه به آنچه داری، خوشناز تکینگی تا مغز از مغز تدهن، بزرگترین سرمایهوفور و فراوانیبیماری آلزایمر، استیل کوفساد اقتصادی سیتماتیک دردرون آشفته ی تو و ظاهر خنکاهش التهاب ناشی از بیمابعد پنجمرحم مصنوعیمنتظر زمان ایده آل نشوآینه در اینهتکامل زبان انسان از پیشیمغز انسان برای ایجاد تمدسکته مغزیانرژی تاریک که ما نمی توتشخیص آلزایمر سالها قبل علم ساختن برج های چرخانچیز جدید را بپذیراتوبان اطلاعات و پلِ بینحباب هایی تو در توهندسه، نمایشی از حقیقتاز تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستویروس مصنوعیبیهوشی در بیماران دچار اقیچی ژنتیکیدرگیری مغزی در سندرم کووکتابخانهتفاوتهای جنسیتی راهی برازمان واقعیت است یا توهمموسیقی نوسادیسم یا لذت از آزار دادآیا هشیاری کوانتومی وجودتاثیر مشاهده بر واقعیت بمغز بزرگترین مصرف کننده انعطاف پذیری مکانیسمی علتعداد کلی ذهن ها در جهان عادت دادن مغز بر تفکرچگونه تکامل مغزهای کنونیاخلاق و علوم اعصابحس و ادراک قسمت چهل و هفتهوش مصنوعی از عروسک های باز تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان پاسخ کوانتومی دست آسمانواکنش به حس جدیدبالاترین هدف از دولتقدرت ذهنگلوله ی ساچمه ایتلاشی جدید در درمان ام اسزندگی، مدیریت انرژیمکانیزمهای دفاعی در برابسردرد میگرنآیا جهش های ژنتیکی، ویرونقش محیط زندگی و مهاجرت دای همه ی وجود منجلو رفتن یا عقبگردمقالاتحس و ادراک قسمت پنجاهتاثیر ویتامین دی بر بیماحس و ادراک قسمت پنجاه و ینگاهت را بلند کنهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از هوش مصنوعی در داروی جدید s3 در درمان ام واکسن علیه سرطانبازخورد یا فیدبکرفلکس وتری با توضیح دکتر لرزش ناشی از اسیب به عصبگاهی لازم است برای فهم و تنهاییزبان مشترک ژنتیکی موجوداآب زندگی است قسمت اولتاثیر تغذیه بر سلامت رواماده ای ضد التهابیشناخت درون، شناخت بیرون؛نقش خرچنگ های نعل اسبی درایا ابزار هوشمندی یا مغز جهان مشارکتینباید صبر کرد آتش را بعد اختراع جدید اینترنت کوانحس و ادراک قسمت شصت و هشتهوش مصنوعی از عروسک تا کماصل علت و تاثیرداروی ضد تشنج توپیراماتیک پیشنهاد خوب برای آسان بحثی درباره احساسات متفارویا و واقعیتمننژیتپول و عقیدهتو تغییر و تحولیمدارک ژنتیکی چگونه انسانزبان، وسیله شناسایی محیطآزار دیگری، آزار خود استتاثیر درجه حرارت بر عملکمحدودیت درک انسانشانس یا تلاشنقشه مغزی هر فرد منحصر بهاگر نعمت فراموشی نبود بسجهان در حال نوسان و چرخشچرا مغز انسان سه هزار سالارتباط انسانی، محدود به خونریزی مغز در سندرم کووهوش عاطفی قسمت 11اعتیاد و تلاش های درمانی در والنتاین کتاب بدید همژن یا نقشه توسعه مغز و نقبرین نت به جای اینترنتروزه داری متناوب، مغز را منابع انرژی از نفت و گاز پیام های ناشناخته بر مغز توهم فضای خالیمرز بین انسان و حیوان کجاسلول های بدن تو پیر نیستنافتخار انسانتاثیر رژیم گیاهخواری بر شباهت زیاد بین سلول هاي عچند روش ساده برای موفقیتابزار بقا از نخستین همانجواب دانشمند سوال کننده نزاع بین علم و جهل رو به پاز نخستین همانند سازها تخانه ی تاریکهوشیاری کوانتومیبه کدامین گناه کشته شدندفواید روزه داری متناوبدرمان های جدید در بیماری کمالگرایی دشمن پیشرفتبرخی اختلالات عصبی مثانهروشی جدید در درمان قطع نخمنبع هوشیاری کجاست قسمت پروژه ی ژنوم انسانیتوازن مهمتر از فعالیت زیمشاهده گر جدای از شیء مشاسندرم پیریفورمیسالگوبرداری از طبیعتتبر را بردارضایعه ی عروقی مخچهنوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقا از نخستین همانجستجوی متن و تصویر به صورنعناعاز تلسکوپ گالیله تا تلسکخطای حسهدف یکسان، در مسیرهای متبی نهایت در میان مرزهافرگشت و تکامل تصادفی محض درمان جدید سرطانکووید نوزده و خطر بیماری بررسی ژنها در تشخیص بیمارژیم غذایی ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآلودگی هوا و پارکینسونتکامل فردی یا اجتماعیمغز قلبسیاهچاله های فضایی منابعانفجار و توقف تکاملی نشاتراشه ی هوش مصنوعی در مغزطبیعت بر اساس هماهنگینوبت کودکانابزار بقای موجود زنده از حقایق ممکن و غیر ممکنهمیشه داناتر از ما وجود داز تکینگی تا مغز از مغز تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجوقاحت و تمسخر دیگرانبیماری الزایمرفشار و قدرتدروغ نگو به خصوص به خودتکاهش حافظه هرچند فرایندیبعد از کرونارسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرمنحنی که ارتباط بین معرفآیندهتکامل ساختار رگهای مغزی مغز انسان برای شادمانی طسال سیزده ماههانرژی خلا ممکن استتشخیص ایدزعلایم کمبود ویتامین E را چیزی منتظر شناخته شدناتوسوکسیمایدحد و مرزها توهم ذهن ماستهنر فراموشیاز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودویروس های باستانی، مغز مبیوگرافیقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصدرگیری مغزی در سندرم کووکجای مغز مسئول پردازش تجتقلید مرحله ای نسبتا پیشزمان پلانکموسیقی هنر مایع استسازگاری با محیط بین اجزاآیا واکنش های یاد گرفته وتاثیر نگاه ناظر هوشیار بمغز حریص برای خون، کلید تاهرام مصر از شگفتی های جهتعذیه ی ذهنعارضه جدید ویروس کرونا سچگونه جمعیت های بزرگ شکل اخلاق پایه تکامل و فرهنگحس و ادراک قسمت چهل و هشتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان اولین سلول مصندست بالای دستواکسن های شرکت فایزر آمرباهوش ترین و با کیفیت تریقدرت عشقگلوئونتمایل زیاد به خوردن بستنزندان ذهنیما انسانها چه اندازه نزدسردرد میگرن در کودکانآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقش مرکز تنفس سلولی در بیای آنکه نامش درمان و یادشجلوتر را دیدنصفحه اصلیحس و ادراک قسمت پنجاه و دچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از انرژی خلاداروی جدید لنفوم و لوکمیواکسنی با تاثیر دوگانه ابازسازي مغز و نخاع چالشی رفتار مانند بردهلرزش عضله یا فاسیکولاسیوگاهی مغز بزرگ چالش استتنهایی رمز نوآوری استزبان چهار حرفی حیات زمینآب زندگی است قسمت دومتاثیر حرکات چشم بر امواج ماده، چیزی نیستشناسایی تاریخچه ی تکاملینقش داروهاي مختلف معروف ایا بیماری ام اس (مولتیپجهان معنانبرو و انرژی مداومادامه بحث تکامل چشمحس و ادراک قسمت شصت و دوهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاصل عدم قطعیت از کوانتوم داروی ضد جنون در درمان تییک آلل ژنتیکی که از نئاندبحثی درباره احساساتی غیررویا و کابوسمنابع انرژي پاک سرچشمه حپوست ساعتی مستقل از مغز دتو جهانی هستی که خودش را مروری بر تشنج و درمان هایزدودن نقص از هوش مصنوعیآسيب میکروواسکولاریا آستاثیر درجه حرارت بر عملکمخچه فراتر از حفظ تعادلشاهکار قرننقشه های مغزی جدید با جزیاگر با مطالعه فیزیک کوانجهان در حال ایجاد و ارتقاچرا مغزهای ما ارتقا یافت ارتباط از بالا به پایین مخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش عاطفی قسمت نهماعتیاد را به دور بیندازدر یک فراکتال هر نقطه مرکژن ضد آلزایمربرای یک زندگی معمولیروزه داری و التهاب زیانبمنابع انرژی از نفت و گاز پیدایش زبانتوهم فضای خالی یا توهم فضمرز جدید جستجو و اکتشاف، سلول بنیادی و ای ال اسافراد آغاز حرکت خودشان رتاثیر رژِیم غذایی بر میگشباهت زیاد بین سلول هاي عچندین ماده غذایی که ماننابزار بقا از نخستین همانجواب سنگ اندازینسبیت عام از زبان دکتر براز نخستین همانند سازها تخانواده پایدارهوشیاری سنتی یا هوشیاری به امید روزهای بهترفیلمی بسیار جالب از تغییدرمان های جدید سرطانکمردردبرخی اصول سلامت کمرروشی جدید در درمان نابینمنبع هوشیاری کجاست قسمت پروژه ی ژنوم انسانیتوسعه هوش مصنوعی قادر اسمشاهده آینده از روی مشاهسندرم پای بی قرارالتهاب شریان تمپورالتحریک عمقی مغزضایعات در عصب زیر زبانینوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقا از نخستین همانجستجوی هوشیاری در مغز ماهفت چیز که عملکرد مغز تو از تکنیکی تا مغز از مغز تخطر آلودگی هواهدف از تکامل مغزبی هیچ می ایی و بی هیچ میرفراموش کارها باهوش تر هسدرمان جدید سرطانکودک هشت ساله لازم است آدبررسی بیماری التهابی رودرژیم غذایی ضد دردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآلزایمرتکامل مادی تا ابزار هوشممغز ما کوچکتر از نیم نقطهسیاهچاله ها، دارای پرتو انقراض را انتخاب نکنیدتراشه ی بیولوژِیکطعمه ی شبکه های ارتباط اجنور از عمق تاریکیابزار بقای موجود زنده از حل مشکلهمیشه راهی هستاز تکینگی تا مغز از مغز تدو بیماری روانی خود بزرگ وقت نهيب هاي غير علمي گذشبیماری ای شبیه آلزایمر و فضا و ذهن بازدریای خداکاهش دوپامین عامل بیماریبعد از کرونارساناها و ابر رساناها و عمنشأ اطلاعات و آموخته ها آینده ی انسان در فراتر ازتکامل شناخت انسان با کشفمغز انسان برای شادمانی طسانسور از روی قصد بسیاری انرژِی برای ایجاد اضطرابتصویر خورشید یا خود خورشعلایم کمبود ویتامین E را چیزی خارج از مغزهای ما نیاتصال مغز و کامپیوترحریص نباشهنر حفظ گرهاز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودویرایش DNA جنین انسان، بربیوگرافیقانون مندی نقشه ژنتیکی مدرگیری اعصاب به علت میتوکرونا چه بر سر مغز می آورتقلید از روی طبیعتزمان به چه دلیل ایجاد میشمیهمانهای ناخوانده عامل ستم با شعار قانون بدترین آیا یک، وجود داردتاثیر نگاه و مشاهده ناظر مغز در تنهایی آسیب میبیناولویت بندی ها کجاستتغییرعدم توقف تکامل در یک انداچگونه جمعیت های بزرگ شکل اختلاف خانوادگی را حل کنحس و ادراک قسمت چهل و دومهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان تغییر میدان مغدستورالعمل مرکز کنترل بیواکسن کووید 19 چیزهایی که باور و کیهان شناسیقضاوت ممنوعگمان میکنی جرمی کوچکی در تمایز یا کشف یگانگیزونیسومایدتاثیر گیاه خواری بر رشد وما انسانها چه اندازه نزدسردرد میگرنی در کودکاننقش نگاه از پایین یا نگاهایمپلانت مغزیجمجمه انسان های اولیهایمپلانت مغزی و کنترل دو جنین مصنوعیسوالات پزشکیحس و ادراک قسمت پنجاه و سچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی جدید میاستنی گراویوابستگی یعنی قلادهباغچه ی منرفتار وابسته به شکللزوم گذر انسان از حدها و گاهی جهت را عوض کنتنبیه چقدر موثر استزبان نیاز تکاملی استآب زندگی است قسمت سومتاثیر دوپامین و سروتونینماده، چیزی بیش از یک خلا شناسایی سلول های ایمنی انقش درختان در تکاملایا بدون زبان میتوانیم تجهان معکوسچت جی پی تیاداراوون تنها داروی تاییحس و ادراک قسمت شصت و ششهوش مصنوعی به شناسایی کااصل، روان و نفس استدارویی خلط آوریک جهش ممکن است ذهن انسانبخش فراموش شده ی حافظهرویا و خبر از آیندهمنابع انرژی از نفت و گاز پوشاندن خود از نورتو جدای از کیهان نیستیمرکز هوشیاری، روح یا بدن سفر فقط مادی نیستآسیب ها ناشی از آلودگی هوتاثیر درجه حرارت بر عملکمخچه ، فراتر از حفظ تعادلشاهکار شش گوشنقشه با واقعیت متفاوت اساگر تلاش انسان امروز براجهان ریز و درشتچرا ویروس کرونای دلتا واارتباط بین هوش طبیعی و هوخواب زمستانی سلول های سرهوش عاطفی قسمت هفتماعداد بینهایت در دنیای مدر کمتر از چند ماه سوش جدژنها نقشه ایجاد ابزار هوبرای پیش بینی آینده مغز دروزه داری و بیمار ی ام اس منابع بی نهایت انرژی در دپیر شدن حتمی نیستتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)مرزهای حقیقی یا مرزهای تسلول بنیادین از مخاط بینافراد بی دلیل دوستدار تو تاثیر سلامت دستگاه گوارششجاعت و ترسچندجهانیابزار بقا از نخستین همانجوسازی مدرنچسبیدن به خود، مانع بزرگ از نخستین همانند سازها تخار و گلهوش، ژنتیکی است یا محیطیبه بالا بر ستارگان نگاه کفیروز نادریدرمان های رایج ام اسکمردرد ناشی از تنگی کانابرخی اطلاعات روانشناسی مروشی جدید در درمان سکته ممنبع هوشیاری کجاست قسمت پروانه ی آسمانیتوسعه برخی شغل ها با هوش مشاهدات آمیخته با اشتباهسندرم پس از ضربه به سرامواجی که به وسیله ی ماشیتحریک عمقی مغز در آلزایمضرورت زدودن افکارنوار مغز با توضیح دکتر فاابزار بقا از نخستین همانحفره در مغزهفت سین یادگاری از میراث از تکینگی تا مغز و از مغز خطرات هوش مصنوعیهدف از خلقت رسیدن به ابزابی ذهن و بی روحفراموشی همیشه هم بد نیستدرمان دارویی سرطان رحم بکودک ایرانی که هوش او از بررسی سیستم تعادلی بدن اراه فراری نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآملودیپین داروی ضد فشار تکامل مداوممغز مانند تلفن استسیاهچاله و تکینگی ابتدایانواع سکته های مغزیتربیت کودکان وظیفه ای مهظهور امواج مغزی در مغز مصنور درونابزار بقای موجود زنده از حلقه های اسرارآمیزهمیشه عسل با موم بخوریماز تکینگی تا مغز از مغز تدو بار در هفته ماهی مصرف وقتی فهمیدی خطا کردی برگبیماری ای شبیه ام اس مولتفضای قلب منبع نبوغ استدرک فرد دیگر و رفتارهای اکاهش سن بیولوژیکی، تنها بعد از کرونا دلخوشی بیهورستگاری محدود به یک راه نمنشاء کوانتومی هوشیاری اآینده ی علم و فیزیک در60 ثتکامل، نتیجه ی برنامه ریمغز انسان رو به کوچک تر شسانسور بر بسیاری از حقایانسولینتصویر در هم تنیدگی کوانتعلائم عصبی آلزایمر، با اچیزی شبیه نور تو نیستاثر مضر مصرف طولانی مدت رحرکات چشم، ترجمه کننده ی هنر رها شدن از وابستگیاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدویشن پروبیان ژن های اسکیزوفرنی دقانون گذاری و تکاملدرب بسته با غیر خود باز مکریستال هاتقلید از طبیعتزمان شگفت انگیزمیوتونیک دیستروفیستم، بی پاسخ نیستآیا کیهان می تواند یک شبیتاثیر نگاه انسان بر رفتامغز را از روی امواج بشناساولین قدم شناخت نقص های ختغییر الگوی رشد مغزی با زعدم درکچگونه حافظه را قویتر کنیاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان روش هاي جدیدی دغدغه نتیجه ی نادانی استواکسن کرونا و گشودن پنجرباید از انسان ترسیدقطار پیشرفتگنجینه ای به نام ویتامین تمدن قدیمی ای در جنوب ایرزونا به وسیله ویروس ابله تاثیر گیاه خواری بر رشد وما اکنون میدانیم فضا خالسردرد و علتهای آننقش نظام غذایی در تکامل منقش نظریه تکامل در شناساایمپلانت مغزی کمک میکند جنگ هفتاد و دو ملت همه را پیامهای کاربرانحس و ادراک قسمت پنجاه و شچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی جدید آلزایمرواسطه ها د رمسیر ایجاد مغبحتی علمی درباره تمایل برفتار اجتماعی انسان، حاصلزوم سازگاری قانون مجازاگذر زمان کاملا وابسته به تهدیدهای هوش مصنوعیزبان و کلمه حتی برای کسانآب، زندگی است(قسمت پنجم)تاثیر دپاکین بر بیماری مماست مالیشواهدی از نوع جدیدی از حانقش ذهن و شناخت در حوادث ایا تکامل هدفمند استجهان هوشمندچت جی پی تیادب برخورد با دیگرانحس و ادراک سی و هفتمهوش مصنوعی تعاملیاصلاح خطا با رفتن بر مسیردارویی ضد بیش فعالی سیستیک رژیم غذایی جدید، می توبخش های تنظیمی ژنومرویا بخشی حقیقی از زندگی منابع انرژی از نفت و گاز پیموزایدتو دی ان ای خاص ميتوکندريمرکز حافظه کجاستسفر نامه سفر به بم و جنوب آسیب روانی شبکه های اجتمتاثیر درجه حرارت بر عملکمخچه ابزاري که وظیفه آن فشاید گوشی و چشمی، آماده شنقص های سیستمی ایمنیاگر خواهان پیروزی هستیجهان شگفت انگیزچرا پس از بیدار شدن از خوارتباط شگفت مغز انسان و فخواب سالم عامل سلامتیهوش عاطفی قسمت یازدهبقا با سازگارترین فرد اسدر آرزوهایت مداومت داشتهژنها ، مغز و ارادهبرای اولین بار دانشمندانروزه داری سلول های بنیادمنابع جدید انرژیپیراستامتوهم چیستمزایای شکلات تلخ برای سلسلول عصبی شاهکار انطباق افزایش قدرت ادراکات و حستاثیر عصاره تغلیظ شده گیشرکت نورالینک ویدیویی ازنه ناامیدی بلکه ارتقاابزار بقا از نخستین همانجامعه ی آسمانینسبت ها در کیهاناز نخستین همانند سازها تخارق العاده و استثنایی بهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابه بالاتر از ماده بیندیشفیزیک مولکولها و ذرات در درمان های علامتی در ام اسکمردرد و علل آنبرخی بیماری ها که در آن بريتوکسيمب در درمان ام اسمنبع هوشیاری کجاست قسمت پرواز از نیویورک تا لوس آتوصیه های سازمان بهداشت مطالبه ی حق خودسندرم جدایی مغزامیوتروفیک لترال اسکلروتداوم مهم است نه سرعتضرب المثل یونانینوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقا از نخستین همانحق انتخابهم نوع خواری در میان پیشیاز تکینگی تا مغز از مغز تدفاع از پیامبرهر چیز با هر چیز دیگر در تبی سوادی در قرن 21فراموشی و مسیر روحانیدرمان زخم دیابتی با تکنوکودکان میتوانند ناقل بی بررسی علل کمر درد در میانراه نجاتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتآموزش نوین زبانتکامل چشممغز مادران و کودکان در زمسیاهچاله ی منفرد یا سیاهانیس بی کسانترجمه ای ابتدایی از اسراظرف باید پر شود چه با چرک نوروفیبروماتوزابزار بقای موجود زنده از حمله ویروس کرونا به مغزهمیشه، آنطور نیست که هستاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میوقتی پر از گل شدی خودت را بیماری اسپینال ماسکولار قفس دور خود را بشکندرک نیازمند شناخت خویش اکایروپاکتیک چیستبعد از کرونا دلخوشی بیهورشته نوروایمونولوژی و نقمهمان ناخواندهآینده با ترس جمع نمیشودتکثیر سلول در برابر توقف مغز انسان رو به کوچکتر شدساهچاله ها تبخیر نمیشودانسولین هوشمندتصویر زیبا از سلولعلت خواب آلودگی بعد از خونکاتی در مورد تشنجاثرات فشار روحی شدیدحرکت چرخشی و دائمی کیهانهنر، پر کردن است نه فحش داز تکینگی تا مغز- از مغز دیدن خدا در همه چیزواقعیت فیزیکی، تابعی از بیان حقیقتقانون جنگلدرختان چگونه بر تشکیل ابکریستال زمان(قسمت اولتقویت استخوان در گرو تغذزمزمه ات مانده در گوشممیگرن و پروتئین مرتبط با ستون فقرات انسان دو پا جلآیا گذشته، امروز وآینده تاثیر نگاه انسان بر رفتامغز زنان جوانتر از مغز مراولین مورد PML به دنبال تکتغییر خود یا تغییر دیگراعدالت برای من یا برای همهنگاه من، نگاه تو و یا حقیاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدانشمندان روشی برای تبدیذهن ما از در هم شکستن منبواکسن کرونا از حقیقت تاتبابا زود بیاقطره قطرهگوهر با نظر دیگران سنگ نمتمدن پیشرفته ی پیشینیانزیان غذاهای پرچربآیا خداباوری محصول تکاملتاثیر گیاه خواری بر رشد وما از اینجا نخواهیم رفتسردرد به دلیل مصرف زیاد مسردرد تنشننقش هورمون های تیروئید دایمپلانت نخاعی میتواند دجنگ و تصور از جنگسایتهای دیگرحس و ادراک قسمت بیست و چهچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی جدید ای ال اسوبینار اساتید نورولوژی دبحث درباره پیدایش و منشا رقیبی قدرتمند در برابر ملزوم سازگاری قانون مجازاگذشته را دفن کنتو یک معجزه ایزبان و بیان نتیجه ساختماآتاکسیتاثیر داروهای ضد التهاب ماست مالی با هوش انسانیشواهدی از دنیسوان(شبه نئنقش روی و منیزیم در سلامتایجاد احساساتجهان هوشیارنتایج نادانی و جهلادراک ما درک ارتعاشی است حس و ادراک- قسمت پنجاه و هوش مصنوعی در کامپیوترهااصول انجام برخی نرمش ها دداستانها و مفاهیمی اشتبایکی از علل محدودیت مغز امبخش بزرگی حس و ادراک ما ارویا تخیل یا واقعیتمنابع انرژی از نفت و گاز پیموزایدتو در میانه ی جهان نیستی مرکز حافظه کجاستسفر به مریخ در 39 روزآسیب عصب پا به دنبال اعتیتاثیر درجه حرارت بر عملکمخچه تاثیر گذار بر حافظهشاید درست نباشدنقص در تشخیص هیجانات عاماپل ویژن پرو در تشخیص بیمجهانی که نه با یک رخداد و چرا ارتعاش بسیار مهم استارتباط شگفت انگیز مغز انخواب سالم عامل سلامتی و یهوش عاطفی قسمت پنجمبقا در ازای بیماریدر آسمان هدیه های نادیدنژنهای مشترک بین انسان و وبرای تمدن سازی، باید در بروزهای بد باقی نمیماندمناطق خاص زبان در مغزپیشینیان انسان از هفت میتوهم و خیالمسمومیت دانش آموزان بی گسلول عصبی، در محل خاص خودافزایش مرگ و میر سندرم کوتاریک ترین بخش شبشربت ضد خلطنه به اعدامابزار بقا از نخستین همانجاودانگی مصنوعینسبت طلایی، نشانه ای به ساز نشانه ها و آثار درک شدخبر مهم تلسکوپ هابلهیچ چیز همیشگی نیستبه جای محکوم کردن دیگران فیزیک هوشیاریدرمان ژنتیکی برای نوآوریکمردرد با پوشیدن کفش منابرخی بیماری های خاص که بدریه زغالیمنبع هوشیاری کجاست قسمت پروتئین های ساده ی ابتداتوصیه های غیر دارویی در سمطالبی در مورد تشنجسندرم دزدی ساب کلاوینامید نیکو داشته باش تا آنتداخل مرزها و صفات با بینضربه مغزی در تصادف رانندنوار مغز در فراموشی هاابزار بقا از نخستین همانحقیقت قربانی نزاع بین بی همه چیز موج استاز تکینگی تا مغز از مغز تدفاع در برابر تغییر ساختهر جا که جات میشه، جات نیبی شرمیفراموشی آرماندرمان ساده ی روماتیسمکودکان خود را مشابه خود تبرطرف کردن خشونت را از خاراه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآمارهای ارائه شده در سطح تکامل و ارتقای نگاه تا عممغز چون ابزار هوش است دلیسیاهچاله ی تولید کنندهانگشت ماشه ایترس و آرمان هاعقل مجادله گرنورون هاي مصنوعی می توانابزار بقای موجود زنده از حمایت از طبیعتهمکاری یا رقابتاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میوقتی تو از یاد گرفتن باز بیماری اضطراب عمومیقفس ذهندرک و احساسکار امروز را به فردا نیندتفکر قبل از کاررشد مغز فرایندی پیچیده امهندسی ژنتیک در حال تلاش آیا فراموشی حتمی استتأثیر نیکوتین سیگار بر ممغز ایندگان چگونه استسایه ی هوشیاریانسان قدیم در شبه جزیره عتصویر زیبای اصفهانعماد الدین نسیمی قربانی چگونه مولکول های دی ان ایاثرات مفید قهوهحس متفاوتهوموارکتوس ها ممکن است داز تکینگی تا مغز- از مغز دیدگاه نارسای دوگانه ی مواقعیت چند سویهبیداری و خواب کدام بهتر اقانون جنگلدرختان اشعار زمینکریستال زمان(قسمت دوم)تقویت حافظه یا هوش مصنوعزنان باهوش ترمیگرن و خوابستارگانی قبل از آغاز کیهآیا پیدایش مغز از روی تصاتاثیر ویتامین دی بر بیمامغزهای کوچک بی احساساولین مورد پیوند سر در انتغییر دیگران یا تغییر خوعسل طبیعی موثر در کنترل بحس و ادراک قسمت چهل و سومنگاه مادی غیر علمی استهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدانش، قفل ذهن را باز میکنذهن چند جانبه نیازمند نگواکسن کرونا ساخته شده توباد و موجلمس کوانتومیگویید نوزده و ایمنی ساکتتمدن بشری و مغز اخلاقیزیباترین چیز در پیر شدنآیا دلفین ها می تواند از تاثیر گیاه خواری بر رشد وما اشیا را آنطور که هستندما به جهان های متفاوت خودسردرد سکه اینقش هورمون زنانه استروژنایمان به رویاجنگ داده هاحس و ادراک قسمت بیست و یکچالش کمبود اندام برای پیهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی جدید برای میاستنی وجود قبل از ناظر هوشمندبحثي درباره هوش و تفاوتهرموزی از نخستین تمدن بشرلزوم عدم وابستگی به گوگل گریه ی ابر، رمز طراوت باغتو یک جهان در مغز خودت هسزبان و بیان، در سایه پیشرآتاکسی فریدریشتاثیر داروی ضد تشنج سدیم ماشین دانششیشه ی بازالتی و سیلیکوننقش روزه داری در سالم و جایران بزرگجهان های بسیار دیگرنجات در راستگوییادغام میان گونه های مختلحس و ادراک- قسمت بیست و پهوش مصنوعی در تفکر خلاق ااصول توسعه ی یک ذهن کاملدخالت در ساختار ژنهایافته های نوین علوم پرده بخش بزرگتر کیهان ناشناخترویا حقی از طرف خدامنابع انرژی از نفت و گاز پیچیدگی های مغزمگستوقف؛ شکستمرکز خنده در کجای مغز استسفر تجهیزات ناسا به مریخ آسانی موفقیتتاثیر درجه حرارت بر عملکمخاطب قرار دادن مردم، کاشایسته نیست در جیب خود قرنقطه ی رسیدن به قلهاپی ژنتیکجهانی که از یک منبع، تغذیچرا بیماری های تخریبی مغارتباط شگفت انگیز مغز انخواب عامل دسته بندی و حفطهوش عاطفی قسمت اولبقای حقیقی در دور ماندن ادر آستانه ی موج پنجم کوویژنهای هوش ، کدامندبرای خودآگاه بودن تو بایروزهای سختمناطق خاصی از مغز در جستجپیشرفت های جدید علوم اعصتوهم وجودمسمومیت دانش آموزان، قماسلولهای ایمنی القا کنندهافزایش سرعت پیشرفت علوم تاریکی من و تو و گرد و غباشش مرحله تکامل چشمنه به اعدامابزار بقا از نخستین همانجایی برای یاد گرفتن باقی نشانه های گذشته در کیهان از نظر علم اعصاب یا نرووسخدا موجود استهیچ چیز، چقدر حقیقی استبه خوبی های دیگران فکرکنفیزیک و هوشیاریدرمان پوکی استخوانکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبرخی توجهات در ببمار پارریواستیگمینمنبع هوشیاری کجاست قسمت53پروتز چشمتوصیه هایی در مصرف ماهیمطالعه ای بیان میکند اهدسندرم سردرد به دلیل افت فامید نجاتترقی واقعی یا شعار ترقیضررهای مصرف شکر و قند بر نوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقا از نخستین همانحقیقت آنطور نیست که به نظهمه چیز و هیچ چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدقیق ترین تصاویر از مغز اهر حرکت خمیده می شود و هر بی عدالتی در توزیع واکسن فرایند پیچیده ی خونرسانیدرمان سرگیجه بدون نیاز بکودکان را برای راه آماده بزرگ فکر کنراه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآن چیزی که ما جریان زمان تکامل و ریشه ی مشترک خلقتمغز چگونه صداها را فیلتر سیاره ی ابلهانانگشت نگاری مغز نشان میدتسلیم ارتباط با من برترعقل سالمنورون های ردیاب حافظهابزارهای پیشرفته ارتباط حوادث روزگار از جمله ویرهمانند سازی در انساناز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستوقتی ریشه ها عمیقند از چیبیماری بیش فعالیقفس را بشکندرک کنیم ما همه یکی هستیمکار با یگانگی و یکپارچگیتفکر ترکیبی در هوش مصنوعرشد مغز علت تمایل انسان بمهندسی بدنآیا ممکن است موش کور بی متأثیر نگاه انسان بر رفتامغز ابزار بقای برتر مادیسایه را اصالت دادن، جز فرانسان میوه ی تکاملتصویربرداری فضاپیمای آمعوامل موثر در پیدایش زباچگونه میتوان با قانون جناثرات مفید روزه داریحس چشایی و بویاییهورمون شیرساز یا پرولاکتاز تکینگی تا مغز- از مغزتدژا وو یا اشنا پنداریواقعیت چیستبیست تمرین ساده برای جلوقانونمندی و محدودیت عالمکریستال زمان(قسمت سوم)تقویت سیستم ایمنیزنجیرها را ما باید پاره کمیگرن و روزه داریسخن نیکو مانند درخت نیکوآیا آگاهی پس از مرگ از بیتاثیر ویروس کرونا بر مغز مغز، فقط گیرندهاولین هیبرید بین انسان و تغییر دادن ژنها آیا روزی عشق درونی به یگانگی خلقتحس و ادراک قسمت نهمنگاه محدود و تک جانبه، مشهوش مصنوعی از عروسک بازی از خود رها شودانش، یک انسان را ناسازگذهن هوشیار در پس ماده ی مواکسن آلزایمرباد غرور و سر پر از نخوت ولووفلوکساسینگوش دادن بهتر از حرف زدنتمدن زیر آبزیباترین چیز در افزایش سآیا دلفین ها میتوانند باتاثیر گیاه خواری بر رشد وزیر فشار کووید چه باید کرآیا دست مصنوعی به زودی قاتاثیر گیاه خواری بر رشد وما با کمک مغز خود مختاريمسردرد عروقی میگرننقش ویتامین K در ترمیم اساین پیوند نه با مغز بلکه جنبه های موجی واقعیتحس و ادراک قسمت بیست و دوچالش دیدگاه های سنتی در بهوش مصنوعی از عروسک بازی استفاده از سلول های بنیاداروی جدید برای کاهش وزنوراپامیل در بارداریبحثی جالب درباره محدودیترمز و رازهای ارتباط غیر کمقاومت به عوارض فشار خون گربه شرودینگر و تاثیر مشتو کجای جهانیزبان و تکلم برخی بیماریهآتاکسی مخچه ای خودایمنتاثیر درجه حرارت بر مغزمبانی ذهنی سیاه و سفیدشکل های متفاوت پروتئین هنقش رژیم غذایی بر رشد و اایرادهای موجود در خلقت بجهان هایی در جهان دیگرنخاع ما تا پایین ستون فقرادغام دو حیطه علوم مغز و حس و ادراک- قسمت شصت و چههوش مصنوعی در خدمت خلق وحاصول سلامت کمردر میان تاریکی و روشنایییاد گرفتن مداومبخش دیگری در وجود انسان هرویاها از مغز است یا ناخومنابع انرژی از نفت و گاز پیچیدگی های مغزی در درک زتولید مولکول جدید توسط همرگ چیستسفر دشوار اکتشافآشنا پنداریتاثیر درجه حرارت بر عملکمدل همه جانبه نگر ژنرالیشادی، پاداش انجام وظیفهنقطه ای بود و دگر هیچ نبوابتدا سخت ترین استجهانی در ذهنچرا حیوانات سخن نمی گوینارتباط غیرکلامی بین انساخواص شکلات تلخهوش عاطفی قسمت دهمبلندی در ذهن ما درک بلندیALS نگاهی کامل بر بیماری ودر درمان بیماری مولتیپل ژنهای حاکم بر انسان و انسبرای رشد، باید از مسیر خطروش مقابله مغز با محدودیمنبع هوشیاری کجاست قسمت پیشرفت در عقل است یا ظواهتوهم وجودمسیر دشوار تکامل و ارتقاسلولهای بنیادی مصنوعی درافسردگی و اضطراب در بیماتاریکی و نورششمین کنگره بین المللی سنه بدبخت بلکه نادانابزار بقا از نخستین همانجایی خالی نیستنشانه های پروردگار در جهاز نظر علم اعصاب اراده آزخدا نور آسمان ها و زمین اهیچ وقت خودت را محدود به به خودت مغرور نشوفیزیک آگاهیدرمان پوکی استخوانکنگره بین المللی سردرد دبرخی توصیه ها برای واکسیریاضیات یک حس جدید استمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمپروتز عصبی برای تکلمتوضیحی ساده در مورد هوش ممعماری، هندسه ی قابل مشاسوپاپ ها یا ترانزیستورهاامید جدید بر آسیب نخاعیتروس جریان انرژیضررهای شکر بر سلامت مغزنوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقای موجود زنده از حقیقت افرادهمه چیز کهنه میشوداز تکینگی تا مغز از مغز تدل به دریا بزنهرچیز با یک تاب تبدیل به بیمار 101 ساله، مبتلا به سفرایند تکامل و دشواری هادرمان سرگیجه بدون نیاز بکوری گذرای ناشی از موبایبزرگ شدن مغز محدود به دورراه پیروزی در زندگی چیستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآنچه می دانم، آنچه را میختکامل ابزار هوش ، راه پر مغز ناتوان از توجیه پیداسیاره ابلهانانتقال ماده و انرژیتسلیم شدن از نورون شروع معقلانیت بدون تغییرنوروپلاستیسیتی چیستابزارهای بقا از نخستین هحکمت الهی در پس همه چیزهمجوشی هسته ای، انرژِی باز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتویتنام نوعی کرونا ویروس بیماری تی تی پیقله برای دیدن نه برای به درک احساسات و تفکرات دیگکارهای کوچک، بی ارزش نیستفکر خلا ق در برابر توهم رشد در سختی استمهربانی، شرط موفقیتآیا ما کالا هستیمتأثیر شیرینی های حاوی لومغز ابزار برتر بقاساخت سلول عصبی حتی پس از انسان ها می توانند میدان تصور ما ازمشکلات و واقعیعوامل ایجاد لغت انسانی و چگونه مغز ما، موسیقی را پاثرات مضر ماری جواناحس و ادراک (قسمت اول )هوش فوق العاده، هر فرد اساز تکینگی تا مغز، از مغز دژاوو یا آشناپنداریواقعیت چیستبیش از نیمی از موارد انتققارچ بی مغز در خدمت موجودکشف مکانیسم عصبی خوانش پتلقین اطلاعات و حافظهزندگی فعال و مثبت روند آلمیگرن سردردی ژنتیکی که بسخن و سکوتآیا امکان بازسازی اندامهتاثیر ژنها بر اختلالات خمغزتان را در جوانی سیم کشاولین تصویر در تاریخ از ستغییر زودتر اتصالات مغزیعشق، شلوغ کردن نیستحس و ادراک قسمت چهارمنگاه کلی نگرهوش مصنوعی از عروسک بازی از درخواست ها جدا شودائما بخوانذهن و شیمی بدنواکسن ایرانی کرونا تولیدبار مغز بر دو استخوانلوب فرونتال یا پیشانی مغگوشه بیماری اتوزومال رسستمدنی قدیمی در شمال خلیج زیرفون داروی ضد ام اسآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتاثیر گیاه خواری بر رشد وما بخشی از این جهان مرتبطسرطان کمیت گرایینقش ژنتیک در درمان اختلااین اندوه چیستجنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت بیست و سوچاالش ها در تعیین منبع هوهوش مصنوعی از عروسک بازی استیفن هاوکینگ در مورد هداروی جدید برای ای ال اسورزش هوازی مرتب خیلی به قبحثی در مورد نقش ویتامين رمز گشایی از اتصالات مغزمقایسه رقابت و همکاریگزیده ای از وبینار یا کنفتو کز محنت دیگران بی غمیزبان و شناخت حقیقت قسمت چآتش منبع انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکمباحث مهم حس و ادراکشکل پنجم مادهنقش رژیم غذایی در رشد و اایستادن در برابر آزادی بجهان یکپارچهنخستین تمدن بشریارتقا و تکامل سنت آفرینش حسن یوسف باغچه ی منهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاضطراب و ترسدر مانهای کمر دردیاد بگیر فراموش کنیبخشیدن دیگران یعنی آرامشرویاهای پر رمز و حیرتی درمنابع انرژی از نفت و گاز پیوند قلب خوک، به فرد دچاتولید مثل اولین ربات های مرگ و میر پنهانسفرنامه سفر به بم و جنوب آشنا پنداریتاثیر درجه حرارت بر عملکشب سیاه سحر شودنقطه بی بازگشتابتدایی که در ذهن دانشمنجهان، تصادفی نیستچرا حجم مغز گونه انسان درارتروز یا خوردگی و التهاخودآگاهی و هوشیاريهوش عاطفی قسمت دومبلوغ چیستNVG 291در سال حدود 7 میلیون نفر کفش و کتاببرای زندگی سالم، یافتن تروش های صرفه جویی در ایجامنبع هوشیاری کجاست قسمت پیشرفت ذهن در خلاقیت استتوهم بی خداییمسئول صیانت از عقیده کیسسلام تا روشناییافسردگی و ساختار مغزتاریکی خواهد ترسیدصبور باشنه جنگ و نه خونریزیابزار بقا از نخستین همانجاذبهنشانه های بیداری روحیاز نظر علم اعصاب اراده آزخدا بخشنده است پس تو هم بهیچ کاری نکردن به معنی چیبه دنبال رستگاری باشفیزیکدانان ماشینی برای تدرمان آرتروز با ورزش موضکنگره بین المللی سردرد دبرخی درمان های Spinal Muscular Atریتوکسیمابمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرورش مغز مینیاتوری انساتیوتیکسن داروی ضد جنونمعنی روزهسوپاپ ها یا ترانزیستورهاامید درمان کرونا با همانتری فلوپرازینضعیف و قوینوار مغز، مفید و بی خطرابزار بقای موجود زنده از حقیقت انسانهمه چیز در زمان مناسباز تکینگی تا مغز از مغز تدلایلی که نشان میدهد ما بهز ذره، یک دنیاستبیمار مرکز تنفس سلولیفرایند حذف برخی اجزای مغدرمان سرگیجه بدون داروکی غایب شدی تا نیازمند دلبزرگ شدن تقریبا ناگهانی راه انسان شدن، راه رفتن ومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآنچه ناشناخته است باید شتکامل تکنولوژیمغز و قلب در جنین موش مصنسیاره ابلهانانتروپی و هوشیاریتست نوار عصب و عضلهعقیده ی بی عملنوروز مبارکابزارهای بقا ازنخستین همحافظه میتواند بزرگترین دهمراه سختی، اسانی هستاز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکویتامین E برای فعالیت صحبیماری دویکقله سقوطدرک تصویر و زبان های مخلتکارهایی بیش از طراحی و گپتفاوت مغز انسان و میمون هرشد، رسیدن به یک هدف نیستموفقیت هوش مصنوعی در امتآیا ما تنها موجودات زنده تئوری تکامل امروز در درممغز از بسیاری حقایق می گرساخت شبکه عصبی مصنوعی با انسان یک کتابخانه استتصور از زمان و مکانعواملی که برای ظهور لغت اچگونه مغز پیش انسان یا هماجزای پر سلولی بدن انسان حس و ادراک (قسمت دوم )هوش مصنوعی می تواند بر احاز تکینگی تا مغز، از مغز دگرگونی های نژادی و تغییدرد و درسواقعیت های متفاوتبیشتر کمردردها نیازی به قبل از آغازکشف مکانیسمی پیچیده در بتلاش ها برای کشف منابع جدزندگی هوشمند در خارج از زمیگرن شدید قابل درمان اسسخن پاک و ثابتآیا انسان با مغز بزرگش اختاثیر کلام در آیات کلام بمغزتان را در جوانی سیمکشاولین دارو برای آتاکسی فتغییر عمودی سر انسان از پعصب حقوق نورولووحس و ادراک قسمت نوزدهمنگاه انسان محدود به ادراهوش مصنوعی از عروسک بازی از روده تا مغزدارچینذهن تو همیشه به چیزی اعتقواکسن اسپایکوژنبار بزرگ ایستادن بر دو پالوتیراستامگوشت خواری یا گیاه خواریتمرکز و مدیتیشنگیلگمش باستانی کیستتمرکز بر هدفزیرک ترین مردمآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتاثیر گیاه خواری بر رشد وما تحت کنترل ژنها هستیم یسرعت فکر کردن چگونه استنقش گرمایش آب و هوا در هماین ایده که ذرات سیاهچالجنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت بیستمنابینایی در نتیجه ی گوشی هوش مصنوعی از عروسک بازی استیفن هاوکینگ در تفسیر داروی جدید برای دیابتورزش هوازی ، بهترین تمریبحثی در مورد نقش کلسیم و رمز پیشرفت تواضع است نه طمقابله ی منطقی با اعتراضگزارش یک مورد جالب لخته وتو پیچیده ترین تکنولوژی زبان و شناخت حقیقت قسمت اآثار باستانی تمدن های قدتاثیر درجه حرارت بر عملکمبتکران خودشکوفاشکرگزار هر چیزی باش که دانقش زنجبیل در جلوگیری از اکنون را با همه ی نقص هایجهان یکپارچهنخستین تصویر از سیاهچالهارتقا یا بازگشت به قبل ازحساسیت روانی متفاوتهوش مصنوعی درمانگر کامپیاطلاع رسانی اینترنتیدر محل کار ارزش خودت را بیادگیری مهارت های جدید دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلرویای شفافمنابع انرژی از نفت و گاز پیوند مغز و سر و چالشهای تولید یا دریافت علممرگ و میر بسیار بالای ناشسفرنامه سفر به بم و جنوب آشناپنداری چیستتاثیر درجه حرارت بر عملکشبیه سازی میلیون ها جهان نمیتوان با بیرون انداختنابتذال با شعار دینجهش های ژنتیکی مفید در ساچرا خشونت و تعصبارزش های وارونهخودآگاهی و هوشیاريهوش عاطفی قسمت سومبلعیدن ستاره توسط سیاهچافقر داده ها در هوش مصنوعیدر عید نوروز مراقب تصادف کل اقیانوس در یک ذرهبرخی ملاحظات در تشنج های روش هایی برای کم کردن اضطمنبع هوشیاری کجاست قسمت پیشرفتی مستقل از ابزار هتوهم تنهاییمسئولیت جدیدسلاح و راهزنیاقلیت خلاقتاریخ همه چیز را ثبت کردهصبور باشچه زیاد است بر من که در ایابزار بقا از نخستین همانجاذبه و نقش آن در شکلگیرینظام مثبت زندگیاز واقعیت امروز تا حقیقتخدای رنگین کمانهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبه زودی شبکه مغزی به جای فال نیکودرمان ام اس(مولتیپل اسکلکنترل همجوشی هسته ای با هبرخی روش های تربیتی کودکریسدیپلام تنها داروی تایمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرکاری تیروئیدتیک و اختلال حرکتیمعادله ها فقط بخش خسته کنسوپاپ ها یا ترانزیستورهاامیدوار باش حتی اگر همه چتری فلوپرازینطلوع و حقیقتنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزار بقای موجود زنده از حقیقت اشیاهمه چیز در زمان کنونی استاز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا فریب و سرگرمیهزینه ای که برای اندیشیدبیماری لبر و نابینایی آنفراتر از دیوارهای باوردرمان سرطان با امواج صوتکیهان خود را طراحی میکندبزرگترین خطایی که مردم مراه بی شکستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآنچه واقعیت تصور میکنیم تکامل جریان همیشگی خلقتمغز و اخلاقسیب یکسان و دیدگاه های متانتظار گذر تندباد؟تست آر ان اس دز میاستنی گعلم و ادراک فقط مشاهده ی نوروز یا روز پایانیابزارهای بقای موجود زندهحافظه های کاذبهمراهی میاستنی با برخی ساز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمویتامین E در چه مواد غذایبیماری دیستروفی میوتونیقلب های سادهدرک حقیقت نردبان و مسیری کاربرد روباتهای ريزنانوتفاوت ها و تمایزها کلید بز گهواره تا گورموفقیت در تفکر استآیا مصرف مولتی ویتامین هتئوری تکامل در پیشگیری و مغز به تنهایی برای فرهنگ انسان باشتصادف یا قوانین ناشناختهعوارض ازدواج و بچه دار شدچگونه هموساپينس بر زمین اجزایی ناشناخته در شکل گحس و ادراک قسمت 67هوش مصنوعی و کشف زبان هایاز تکینگی تا مغز، از مغز دانش قدرت استدرد باسن و پا به دلیل کاهواقعیت و مجازبا هوش مصنوعی خودکار روبقبل از انفجار بزرگکشف ارتباط جدیدی از ارتبتلاش های جدید در ALSزندگی و داراییمیدان مغناطيسي زمین بشر سختی ها رفتنی استآیا احتمال دارد رویا از آتاثیر کپسول نوروهرب بر نمغط یک گیرنده استاولین دروغتغییرات منطقه بویایی مغزعصب سیاتیکحس و ادراک قسمت هفتمنگاه از بیرون مجموعههوش مصنوعی از عروسک بازی از سایه بگذرداروهای مصرفی در ام اسذهن خود را مشغول هماهنگیواکسن اسپایکوژن ضد کرونابار سنین ابزار هوشمندی الوزالمعده(پانکراس)مصنوعلیروپریم داروی ترکیبی ضدگیاه بی عقل به سوی نور میتمرکز بر امروززیست شناسی کل در جزء فراکآیا راهی برای رفع کم آبی تاثیر گیاه خواری بر رشد ومانند آب باشسطح آگاهی، رخدادهای زندگنقش پیش زمینه ها و اراده این ابتدای تناقض هاستجهل مقدسحس و ادراک قسمت دهمناتوانی از درمان برخی ویهوش مصنوعی از عروسک بازی استخوان های کشف شده، ممکداروی جدید ضد میگرنورزش و میگرنبحثی در مورد حقیقت فضا و رمز بقای جهش ژنتیکیمقابله با کرونا با علم اسگشایش دروازه جدیدی از طرتو آرامش و صلحیزبان و شناخت حقیقت قسمت دآرامش و دانشتاثیر درجه حرارت بر عملکمتواضع باششکست حتمینقش زبان در سلطه و قدرت ااکوییفلکسجهان کنونی و مغز بزرگترینخستین روبات های زنده ی جارتوکين تراپی روشی جديد خفاش کور و انسان بینا؟هوش مصنوعی درخدمت خلق وحاطلاعات حسی ما از جهان، چدر چه مرحله ای از خواب ، ریادگیری هوش مصنوعی، عمیقبدون پیر فلکروان سالممنابع انرژی از نفت و گاز پیوند اندام از حیوانات بتولید پاک و فراوان انرژیمرگ و سوال از قاتلسفرنامه سفر به بم و جنوب آشتی بهتر استتاثیر رو ح و روان بر جسمشبیه سازی سیستم های کواننمیتوان بر سیاه سیاه نوشابداع دی ان ای بزرگترین دجهش های ژنتیکی غیر تصادفچرا در مغز انسان، فرورفتارزش های حقیقی ارزش های غخودت را از اندیشه هایت حفهوش عاطفی قسمت ششمبنی عباس، ننگی بر تاریخفلج نخاعی با الکترودهای درمان نگهدارنده ی اعتیادکلمات بلند نه صدای بلندبرخی مرزهای اخلاق و علوم روش هایی برای جلوگیری از منبع هوشیاری کجاست قسمت پپوگستتوهم جداییمسئولیت در برابر محیط زیسلسله مباحث هوش مصنوعیاقیانوس نادانیتاریخ، اصیل نیست و ساخته صبر لازمه ی پیروزی استنه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقا از نخستین همانجبران از دست رفته هانظریه ی تکامل در درمان بیاز کجا آمده ام و به کجا میخدایی که ساخته ی ذهن بشر هیچ کس حقیقت را درون مغز به زیر پای خود نگاه نکن بفاکسیبتدرمان تومورهای مغزی با اکنترل جاذبهبرخی سلولهای عصبی در تلاریشه های مشترک همه ی موجومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپرتوهای صادر شده از سیاهتیکاگرلور داروی ضد انعقامعجزه های هر روزهسوخت هیدروژنی پاکامیدواریترک امروزطلای سیاهنوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از حقیقت تنها چیزی است که شاهمه چیز، ثبت می شوداز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا مکانی بسیار اسرارآمهزینه سنگین انسان در ازابیماری میاستنی گراویسفرد موفقدرمان ضایعات نخاعیکیهانِ هوشیارِ در حال یابزرگترین درد از درون است رابطه تشنج و اوتیسممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمآنچه حس می کنیم، نتیجه ی تکامل داروینی هنوز در حامغز و اخلاقسیر آفرینش از روح تا مغز اندوه در دنیا استتشنچ پانایوتوپولوس تشنج علم و روحنورالژیابزارهای بقای از نخستین حافظه و اطلاعات در کجاست همراهی نوعی سردرد میگرنیاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و ویتامین کابیماری سلیاکقلب و عقلدرک دیگرانکاربرد روباتهای ريز، در تفاوت ها را به رسمیت بشنازمین در برابر عظمت کیهانمولکول ضد پیریآیا مغز تا بزرگسالی توسعتئوری جدید، ویران کردن گمغز بیش از آنچه تصور میشوانسان جدید از چه زمانی پاتضادهای علمیعید نوروز مبارکچگونه هوشیاری خود را توساحیای بینایی نسبی یک بیمحس و ادراک قسمت 74هوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز تکینگی تا مغز، از مغز دانش محدود به ابعاد چهاردرد زانو همیشه نیاز به جرواقعیت و انعکاسبا هر چیزی که نفس می کشد مقبرستان ها با بوی شجاعتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتلاش های جدید در درمان فرزندگی بی دودمیدان های مغناطیسی قابل سرنوشتآیا احتمال دارد رویا از آتاثیر کپسول نوروهرب بر تنفرت، اسیب به خود استاولین سلول مصنوعیتغییرات مغز پس از 40 سالگیعضلانی که طی سخن گفتن چقدحس و ادراک قسمت هفدهمنگاه از دور و نگاه از نزدهوش مصنوعی از عروسک بازی از علم جز اندکی به شما داداروهای ام اسذهن سالمواکسن دیگر کرونا ساخته شباربر دیگران نباش