دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا خداباوری محصول تکامل زیستی ماست

آیا خداباوری محصول تکامل زیستی ماست؟

بررسی ای روی خداباوري، مغز و تکامل

اصل مقاله از عرفان کسرایی پژوهشگر مطالعات علم، در دانشگاه کاسل آلمان با پاره ای توضیحات و نقدها

19 ژوئیه 2018 - 28 تیر 1397

زمانی- که از باور به خدا صحبت می کنیم- پیش از هر چیز باید مقصود خود را از خدا و مفهوم آن روشن سازیم. نگاهی به لیست خدایان در طول تاریخ نشان می دهد که مفهوم خدا بسیار فراتر از خدایان ادیان ابراهیمی است. به بیان دیگر، گانش پسر شیوا با سری همانند فیل در هندوستان، خدایان جزایر پلینزی، خدایان محلی سریلانکایی تامیلی، خدایان آزتکها و خدایان مصر و یونان باستان نیز خدایانی محسوب می شوند که ممکن است حتی نام آن ها را نیز نشنیده باشیم.

(نیازی طبیعی ثانويه به فقر وجود انسان- که امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست- و نیاز به موثری در پس همه آثار موجود در کیهان ما- که از دید هیچ عاقلی پوشیده نیست- سبب شده است که انسان حتی دورترین تمدن ها و فرهنگ ها در پی موثری باشد و بکوشند آن را بیابند.

این جستجو و کنکاش عمیق، هرچند گاهی از خدایان انسان نما یا حيوان نما یا ستاره نما سردرآورده است و گاهي منحرف شده است، ولی نشان دهنده عقل سلیمی است که به دنبال موثری در پی همه احوالات و آثار هستی می گردد.

در پی این موثر نبودن، نشانه روشنفکری نیست بلکه نشانه پرده کشیدن بر یکی از بدیهیات فکر است)

هر چند که امروزه خدایی چون زئوس، یکی از قدرتمندترین خدایان یونان باستان به تاریخ پیوسته و حس ایمان دینی و پرستش را در کسی زنده نمی کند اما هرکدام از این خدایان، روزگاری در گوشه ای از پهنه گیتی ، پیروانی داشته اند و برای بسیاری مقدس بوده اند. تنها در دایرةالمعارف خدایان، بیش از ۲۵۰۰ خدای موجود در تاریخ بشر معرفی شده است.

اما به راستی منشاء باور انسان به دین و خدا چیست؟

این موضوعی است که دانشمندان و فیلسوفان بسیاری را با خود مشغول کرده است و هر یک تلاش کرده اند، پاسخی برای این پرسش بیابند که باور به خدا از چه زمانی و بر چه مبنایی در فرهنگ های مختلف بشری شکل گرفته است.

از دید فروید، منشا باور دینی را باید در روان رنجوری بشر جستجو کرد و از دید دورکهایم، دین یک برساخته اجتماعی است. ریچارد داوکینز، زیست شناس تکاملی، دین را از منظر فرگشتی و بر مبنای نظریه داروین مورد بررسی قرار می دهد و در کتاب مشهور خود (توهّم خدا) می گوید: اگر عصب شناسان در مغز، یک مرکز مرتبط با باور به خدا پیدا کنند، دانشمندان داروینیستی همانند من همچنان در پی آنند که دریابند چرا انتخاب طبیعی به گزینش چنین مرکزی انجامیده است؟

به عبارت دیگر خواهیم پرسید چرا آن دسته از نیاکان ما- که به لحاظ ژنتیکی مستعد داشتن چنین مرکزی در مغز خود بوده اند- باقی مانده و تولید مثل کرده اند؟

(توهم خدای ريچارد دوکينز در اینجا ابهامی را مطرح ميکند بدون آنکه در مورد آن اطمینانی داشته باشد. اگر عصب شناسان یک مرکز مرتبط با باور به خدا در مغز پیدا کنند، دانشمندان داروینیستی همانند من همچنان در پی آنند که دریابند چرا انتخاب طبیعی به گزینش چنین مرکزی انجامیده است؟ اگر چنین شود و اگر چنان شود بدون آنکه اطمینانی از سخن خود داشته باشد! در حالی که امروز مراکز احساسات روحاني به خوبي در مغز شناسایی شده است.

امروز دانشمندان محقق منصف، محل های خاص احساسات روحانی را در مغز شناسایی کرده اند و فراتر از این، چیزی بالاتر از مغز مادي باید باشد تا شناخت های ما گهگاه به فراتر از زمان و مکان برود.

و سخن این دانشمند، خود اقراری از او است که اعتقاد به خدا و دین، مزيتي تکاملی در طول تاریخ داشته است که سبب حفظ ساختار مربوط به دین و درک روحانی، در مغز شده است

لازم نیست گرفتار کشف مرکز خدا در مغز بمانیم.

همین دیدن مغز- که هدف نقشه ژنهاي ماست- نشان دهنده یک هدف گذار در پس این نقشه است . توصيه ميشود در برابر کتاب توهم خداي ریچارد داوکينز به کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد الحسن مراجعه شود تا هدفمندی نقشه ژنتیکی به خوبي روشن شود)

و اگر نقشه ژنتیکی هدفمند است، انتخاب طبیعی- که خودش از یک جهت، زاییده ژنها یا زاييده نقشه هدفمند هستی است- حداقل تا حدي هدفمند خواهد بود و هر چیز هدفمند، هرگز بدون هدفگذاری در پس آن، موجود نمی شود. پس اگر به دنبال انتخاب طبیعی هم برویم، (در حالی که مي دانيم انتخاب ها در هستی فقط محدود به انتخاب طبیعی نیست انتخاب جنسی، انتخاب ارادی، انتخاب عقلانی و ابتکار عقلانی که گاهی حتی می تواند انتخاب طبیعی را شکست دهد) و بگردیم که چگونه انتخاب طبیعی، منطقه ای را در مغز کاشته است، تازه کوشیده ایم مسیر را شناسایی کنیم و آنکه این جاده را کند و مسیر را هموار نمود تا به ابزار هوش برسد، با شناختن راه، محو نمي شود.

آنکه جاده را ساخت، او علت ایجاد این جاده است و هرچقدر هم دقيق تر و ریزتر جاده را بشناسید این شناخت شما جاده ای را- که به منزلی میرسد- از سازنده جاده بی نیاز نخواهد کرد)

به عبارت دیگر خواهیم پرسید چرا آن دسته از نیاکان ما- که به لحاظ ژنتیکی مستعد داشتن چنین مرکزی در مغز خود بوده اند باقی مانده و تولید مثل کرده اند؟

پرسش داوکینز در حقیقت این است که دین چه کارکرد و فایده ای برای انسان داشته که با گذشت حدود ۸۰ هزار سال پیش تا کنون بشر را با خود مشغول کرده است. آیا دین عامل سازگاری انسان با محیط بوده است؟

به تعبیر زیگموند فروید ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ، ﺗﻮﻫّﻢ ﺧﻮﺩﺷﯿﻔﺘﮕﯽ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ و ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﯾﻦ تکبر انسان- که ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ- ﺗﻮﻫﻤﯽ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﻩ است
(نقد:

خلقت جسم انسان از جسم پايينتر، شاید انسان پنداشتن انسان های حیوان صفت را به توهمی بی ارزش تبدلی کرده باشد ولی هرگز توجیه کننده رفتارهای ایثارگرانه این جسم حیوانی نیست. رفتار ایثار گرانه با جسم حیوانی توجیه نمیشود و دانشمندان زیست شناس تکاملی- که نظریه ژنهای خودخواه را مطرح کردند- این را بهتر از همه می دانند.

ژنهای خودخواه، هرگز مجالی برای رفتارهای ایثارگرانه خاص انسان باقي نمیگذارد ولی این رفتارها وجود دارد و همین رفتارهای ایثارگرانه نشان دهنده بعد غیر مادی وجود انسان است)

دین، میراث فرهنگی مفید یا مضر؟

در باب اینکه دین در طول تاریخ حیات انسان، فایده یا صرفه تکاملی داشته دیدگاه های مختلفی وجود دارد. برخی دین را به عنوان یک پارازیت فرهنگی می بینند که اگرچه برای میزبان انسانی خود فایده ای ندارد و چه بسا مضر هم باشد اما به مثابه انگل فرهنگی برای تکثیر و بقای خود از میزبان انسانی بهره برده است. برخی دین را عامل انسجام درون گروهی در رقابت با دیگر گروه ها می دانند و به عبارتی قائل به این نکته هستند که دین برای بقای گروه های انسانی، فایده تکاملی داشته است.

(این در حالی است که جهش ناگهانی تمدن بشری در تقریبا ده هزار سال قبل در سرزمین عراق، با تفسیرهای مادی و جهش های تصادفی، حتی بزرگ شدن اندازه مغز قابل تفسیر نيست. این جهش ناگهانی تمدنی، هرگز در میان انسان هایی با قانون جنگل، ایجاد نشده است.

بلکه در میان مردمانی ایجاد شدهاست که بر اساس کتیبه های ارزشی موجود، نه تنها تابع ژنهای خودخواه و ماده طلب خود نبودند بلکه عاشق ارتقا و پیشرفت و رها کردن عالم مادي بودند.

و این جهش تمدنی فقط با وحي و ارتباط با ملکوت و مبارزه پیاپی با ماده و ژنهای مادی خودخواه، تفسیر میشود)

برخی بر این باورند که دین ، نه به صورت مستقیم بلکه محصول جانبی و غیرمفید از خصیصه های دیگری است که به سود سازگاری انسان با محیط بوده اند. آنها رفتار شب پره را مثال می آورند که در حرکت به سمت شعله شمع، رفتاری از خود بروز می دهد که باعث مرگ او می شود. این رفتار شب پره از دید دانشمندان، محصول فرعی از پرواز شب پره به سمت ماه و به قصد جهت یابی بوده است.

انسان مذهبی وقت و انرژی و هزینه و حتی زندگی خود را وقف باورهایی می کند که کمترین سودی به حال او ندارد اما این رفتار از دید ریچارد داوکینز یک محصول جانبی نامطلوب یا یک انحراف از یک خصیصه دیگر است که شاید زمانی مفید بوده است.

به بیان دیگر، گرایشی که در شرایط خاصی توسط نیاکان ما انتخاب شده در واقع دین نبوده است و بلکه فایده های دیگری داشته و تنها به شکلی کاملا تصادفی در قالب رفتار دینی ظاهر شده است.

باور به خدا از دید زیگموند فروید، عصب شناس و روانکاو مشهور اتریشی، یک امر توهّمی است و خدا در نظر او همان مفهوم پدر است که در ذهن انسان، تعالی پیدا کرده است.

(نقد:

پدر و نیاز های انسان.

انسان برای گذر از کودکی و خردسالی خود نیازمند پدری است که نیازهای او را برطرف کند و تغذیه و تحصیل مناسبی برایش ایجادکند. این تصور که اعتقاد و متمایل شدن به پدر، یک تمایل پوچ و بی فایده است، نوعی فراموشی و بی انصافی است

و نتیجه ای که به دنبال آن می آید اینکه شاید ما از کودکی وارد بلوغ شده ايم ولی همواره دچار نقص هايی هستيم که تا همیشه باید به وسیله پدری، برطرف شود و نیاز به معلمان و مديراني فراتر از پدر مادی- که پدر مادی ما را هم مدیریت کرده اند، و قانونهای عالم مادي را در میان ما گذاشته است- لازمه درک ها و نقص ها و کمبودهای همیشگی ماست و درک این مطلب اصلا برای فرد عاقلی که برای هر معلولی به دنبال علت است سخت نيست)

خداباوری از دید داروین

بحث های بسیاری بر سر تفاوت میان بی خدایی و ندانم گرایی در جریان است. خداباوران با یک معیار و شدت مشخص درگیر ایمان به خدا نیستند و بسیاری از بی خدایان نیز در قاب اندیشه خود جایی بین بی خدایی و ندانم گرایی به سر می برند. ریچارد داوکینز در کتاب توهم خدا معیاری را معرفی می کند که به اختصار DN مشهور شده است.

بر این اساس عدد ۱ بیانگر اعتقاد عمیق به خدا و خداباوری حداکثری و عدد ۷ نشان دهنده بی خدایی حداکثری است. خود داوکینز درباره اینکه کجای این معیار ایستاده می گوید جایی روی شش اما متمایل به هفت.(عدم قطعیت هرچند شایسته یک دانشمند منصف است ولی هرگز نیاز به بررسی های بيشتر را منتفی نمیکند. بله ایشان در عدم وجود خدا مطمئن نیست و با دیده تردید می نگرد حتی اگر احتمال 90% برای بی خدایی مطرح باشد!

ولی آیا ده درصد باقیمانده، ممکن نیست درست باشد؟

یک محقق منصف اگر به نظریه خود با ديده ترديد بنگرد- که مشخصه یک محقق دقیق است- نام کتاب خود را توهم خدا نميگذارد بلکه در نامگذاری کتاب خود انصاف را رعایت می کند. جالب اينجاست که به رغم وجود این تردید در وجود یا عدم وجود خدا ايشان نام کتاب خود را تغییر نداده است!)

او می افزاید من یک ندانم گرا هستم و آگنوستیک بودن من به وجود خدا به اندازه آگنوستیک بودن من به وجود پری در انتهای باغ است.

چارلز داروین نیز دست کم آن گونه که از روی آثار و مکاتبات به جا مانده از او می توان دریافت، بی خدا نبوده است و در نوشته ای مربوط به سال ۱۸۷۹ یعنی سه سال پیش از مرگ می نویسد من هرگز در شدیدترین نوسان های فکری ام آتئیست به معنای منکر وجود خدا نبوده ام و فکر میکنم به طور کلی و هر چه پیرتر می شوم، اغلب تعبیر آگنوستیک ، شرح درست تری از وضعیت ذهنی من به دست می دهد.

خداباوری از دید فروید و از منظر فیزیولوژی مغز

باور به خدا از دید زیگموند فروید، عصب شناس و روانکاو مشهور اتریشی یک امر توهّمی است و خدا در نظر او همان مفهوم پدر است که در ذهن انسان تعالی پیدا کرده است. مفهومی که آدمی بر اثر نیازها و ناتوانی های خود در دوران کودکی به آن پناه برده است. از دید فروید باور دینی از جمله رفتارهای روان رنجورانه انسان مانند وسواس به شمار می رود.

با ظهور علم مدرن، بررسی مکانیسم عمل مغز و نقش آن در باور به خدا و ماوراء الطبیعه نیز میسر شد. به تدریج منشاء توهمات دینی و درگیری ذهنی با مذهب و خدا و ارتباط آن با اختلالات شدید سامانه لیمبیک، مشخص شد و انسان دانست که ادراکات و تجربیات اسرارآمیز دینی و راز و نیاز و حس پرستش و زانو زدن در برابر قدرتی فراطبیعی از کجا ناشی می شود.

(نقد:

اینکه فردی بر اثر اختلال تشنجی در قسمتی از مغز، مثلا دستانش حرکت کند، به معنی تشنجی بودن هر حرکت دست نیست. راه رفتن میتواند بر اثر هر تحریک عصبی در مغز رخ دهد ولی یک شکل راه رفتن هم راه رفتن ارادی برای رفتن از یک سوی خیابان به سوی دیگر است.

دیدن برخی تصاویر با چشم شروع ميشود و نهایتا در مغز درک می گردد و در بیماران تشنجي، دیدن برخی تصاویر از مغز شروع میشود و در نتیجه تحریکات تشنجی و غیر طبیعی مغز است.

درک اين مطلب که هر گردی گردو نیست و هر راه رفتن و دیدنی، تشنج نيست اصلا کار دشواری نیست.

اگر کسانی بخواهند هر دیدنی را تشنج و اختلال تحریکات عصبی بدانند، بهتر است برای هر حرکتی و هر نگاهي- که دارند- به پزشک مراجعه کنند تا آن را با داروهای ضد تشنج، سرکوب کند!!

ولی یک پزشک عاقل، مرز بین کارهای انسان تندرست و انسان بیمار را می داند و همه را بیمار نمي شمرد. اینکه در پزشکی امروز معلوم شده برخی افراد با مشاهدات ماورایی، در نتیجه تشنجات دچار این حالت می شوند، هرگز به معني بیمار بودن همه درک های ماورایی نیست به خصوص وقتی بدانیم، موسس فرهنگ و تمدن بشری- که به صوت ناگهانی تقریبا ده هزار سال قبل، در قوم سومر و آشور ایجاد شد- همین ارتباط با جهانی فراتر از عالم ماده بوده است.

به بخش پنجم کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد حسن مراجعه شود
www.almahdyoon.co/doa.html
)

مطالعه سال ۲۰۱۶ جانستون حتی امکان ارتباط بین تجربیات عمیق مذهبی از یک سو و بیماری صرع از سوی دیگر را مورد بررسی قرار می دهد. اگر بتوان دینداری را با فعالیت های الکتریکی غیرطبیعی مغز توضیح داد و باور به خدا را با کارکرد لوب گیجگاهی، دیگر جایی برای خدا و افسانه های دینی باقی نمی ماند و دین و خدا، چیزی جز میراث تکاملی زیستی و چیزی جز عملکرد طبیعی مغز نیستند. یافته های داروین در زیست شناسی و صورت بندی نظریه تکامل در کنار پیشرفت های علم به خصوص در نوروساینس و علوم اعصاب به نوعی تکمیل قطعات پازل فهم ما از جهان به شمار می روند.

درست همانگونه که کپرنیک در سال ۱۵۴۳ نشان داد زمین مرکز کائنات نیست و هیچ جایگاه ویژه ای نیز در کیهان ندارد، داروین نیز به ما نشان داد که انسان نه تنها اشرف مخلوقات نیست، بلکه حتی با برنج و ماهی و شامپانزه نیز منشا یا نیای مشترک دارد.
(نقد: تکامل جسم ما از موجودات پایین هرچند مقدس بودن جسم انسان امروز را در هم می ریزد؛ هرچند پروراندن جسم مادی و بزرگ کردن شکم و خوردن مال محرومان را زشت ميداند، هرگز در تفسیر رفتارهاي ایثارگرانه خاص انسان موفق نیست

و این رفتارهاست که دانشمند زیست شناس تکاملی را در مورد منشا آن، به حیرت می افکند؛ در حالی که معلمان این رفتارها هزاران سال قبل از کشفیات جدید و قبل از داوکينز و دیگران، نه تنها این رفتارها را تشویق می کردند، بلکه با رفتارهای ایثارگرانه خود ابهت جسم خیالی انسان را در هم مي شکستند

بله نه فقط داروین و دیگران، جسم انسان را بی ارزش مي دانند بلکه هزاران سال قبل، انبیای خدا این کشفیات جدید داروین را در عمل نشان می دادند(بخش پنجم کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد حسن مطالعه شود
www.almahdyoon.co/doa.html
)

ضمن اینکه انتخاب طبیعی، مکانیسم پیشنهادی داروین برای تکامل زیستی، جایی برای باور به خدا و افسانه های عهد عتیق که در سِفر پیدایش و داستان آفرینش آدم و حوا و هابیل و قابیل که در کتاب های دینی آمده باقی نمی گذارد. به تعبیر زیگموند فروید ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺗﻮﻫّﻢ ﺧﻮﺩﺷﯿﻔﺘﮕﯽ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ و ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﯾﻦ تکبر انسان که ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﻫﻤﯽ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﻩ است.

(اعتقاد به چیزهای ضروری و لازمی که نمیبینیم توهم نیست، مثلا اعتقاد به برق با اینکه ديده نمی شود، توهم نیست؛ به همین ترتیب اعتقاد به جهان های موازی با اينکه ديده نميشود و حتی با سریعترین سفینه های فضایی هم قابل دسترسی نیست، توهم نیست (نظریه ثابت شده جهان های موازی امروزه در فیزیک مطرح است).

توهم آن است که انسان چیزی را کشف کند و بعدا آن را به گونه ای تعمیم دهد- که شایسته نیست- مثلا کشف کنيم هر گردویی، گرد است و بعد نتیجه بگیریم هر گردی، گردو است!!

چنین نتیجه گیری ای همان هست که نویسنده مقاله میکند. ایشان تصور می کند چون هر شامپانزه اي باید از پیشینیان خود متولد شده باشد، پس هر متولدی از حیوان، حیوان بی درک است؛ در حالی چنین شکلاتي فقط برای دهان نویسنده، شیرین است و دهان عاقلان و دانشمندان امروز را شیرین نمی کند.

دانشمندان امروز می دانند که تفاوت ژنتیکی پیشینیان انسان و حتی موش، با ساختار ژنتیکی انسان، بسيار اندک است و حتی اتصال دو کروموزوم ساده در شامپانزه با 24 زوج کروموزوم دقيقا ساختار کروموزومی شبیه انسان با 23 زوج کروموزوم، ایجاد ميکند

و حتی امروزه حداقل از دیدگاه نظری به راحتی میتوان با تغييراتي در ساختار تخم شمپانزه، جسمی مانند انسان درست کرد!

این مطلب که هر موجود متولد شده از پیشینیان، حیوانی مشابه آنهاست اصلا با نظریه ثابت شده تکامل جور نیست و ما می دانیم که هزاران جهش هست که فرزندان را با هوشتر میکند و هزاران مکانیسم تکاملی هست که به کمک آن میتوان موجودات پایین تر را تبدیل به موجود قویتر کرد. و موجود باهوش کمتر را تبدیل به موجود باهوشتر کرد.

حتی امروزه فرضیات بسیاری در علم وجود دارد که تبدیل یک جسم حیوان به یک انسان نیازمند چند دستکاری ساده در ساختار ژنتیکی است.

نویسنده مقاله، خلقت آدم و حوا را بر اساس نظریه تکامل، داستانی افسانه ای میداند، در حالی که بر اساس نظریه تکامل، خلقت موجود برتر یا انسان از موجود پایین دست یا حیوان، اصلا افسانه نیست و امروز دانشمندان برای بهبود وضعیت کشاورزی و دامداری، از طریق تراريخته ها به شدت روی آن کار می کنند.)

http://www.bbc.com/persian/blog-viewpoints-44886681


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
از تلسکوپ گالیله تا تلسکدرک و احساسهمیشه چشمی مراقب و نگهبازندگی در سیاهچالهویتامین بی 12 در درمان دردتلاش هایی در بیماران قطع مناطق خاصی از مغز در جستجشناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر گیاه خواری بر رشد وگوشه بیماری اتوزومال رسسمسئولیت در برابر محیط زیآزمون ذهنی گربه ی شرودینجهشهای مفید و ذکاوتی که دابزار بقا از نخستین همانخطرات هوش مصنوعیچهار ساعت پس از کشتار خوکاز تکینگی تا مغز از مغز تدردهای سال گذشته فراموش بیان ژن های اسکیزوفرنی دهنر رها شدن از وابستگیزبان مشترک ژنتیکی موجوداواکنش به حس جدیدتنها مانع در زندگی موارد منبع هوشیاری کجاست؟ (قسمگربه شرودینگر و تاثیر مششاید گوشی و چشمی، آماده شتاثیر درجه حرارت بر عملکافزایش قدرت ادراکات و حسجستجوی متن و تصویر به صورابزار بقا از نخستین هماندولت یا گروهکنوشیدن چای برای مغز مفید از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی ذرات کوانتومی زیر اتمی قبارداری بدون رحمفلج دوطرفه عصب 6 چشمزبان، وسیله شناسایی محیطواسطه ها د رمسیر ایجاد مغتو جهانی هستی که خودش را منبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیچیدگی های مغزی در درک زششمین کنگره بین المللی ستاثیر رژیم گیاه خواری بر امید نجاتمغز مانند تلفن استحلقه های اسرارآمیزابزار بقای موجود زنده از دانشمندان موفق به بازگردچگونه انتظارات بر ادراک از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی روی و منیزیم در تقویت استبحثی درباره هوش و تفاوتهفرایند تکامل و دشواری هاسلول عصبی شاهکار انطباق یکی از علل محدودیت مغز امتوهم وجودمواد کوانتومی جدید، ممکنپاسخ گیاهان در زمان خوردظرف باید پر شود چه با چرک تحریک عمقی مغزاندوه دردی را دوا نمیکندمغز ایندگان چگونه استحس و ادراک (قسمت اول )اثر مضر مصرف طولانی مدت رداروی لیراگلوتیدنگاهت را بلند کناستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی به شناسایی کاروزه داری و بیمار ی ام اس برای یک زندگی معمولیقلب روباتیکسوپاپ ها یا ترانزیستورهاژنهای حاکم بر انسان و انستوضیحی ساده در مورد هوش ممکانیک کوانتومی بی معنی آلزایمرعوامل موثر در پیدایش زباتسلیم شدن از نورون شروع مانسانیت در برابر دیگرانمغزهای کوچک بی احساسحس و ادراک قسمت هفدهماختلالات مخچهدارویی خلط آورنتایج نادانی و جهلاضطراب و ترسهوش عاطفی قسمت دهمريتوکسيمب در درمان ام اسبرخی بیماری های خاص که بدقدرت انسان در نگاه به ابعسیاره ابلهانکوچ از محیط نامناسبتکامل داروینی هنوز در حاماده ی تاریکآیا فراموشی حتمی استعضلانی که طی سخن گفتن چقدتعذیه ی ذهنای نعمت من در زندگیمنقش ژنتیک در درمان اختلاحس و ادراک قسمت سومارتباط متقابل با همه ی حیدر آسمان هدیه های نادیدنچرا بیماری های تخریبی مغبه نقاش بنگرهیچ کس حقیقت را درون مغز راه انسان شدن، راه رفتن وبزرگ شدن تقریبا ناگهانی لرزش ناشی از اسیب به عصبساختار شبکه های مغزی ثابکاهش التهاب ناشی از بیماتا بحر یفعل ما یشامخچه ، فراتر از حفظ تعادلآیا آگاهی پس از مرگ از بیجهل مقدسایا ابزار هوشمندی یا مغز نقش رژیم غذایی در رشد و اخلاصه ای از مطالب همایش ماز فرد ایستا و متعصب بگذردرمان جدید ALSنظام مثبت زندگیرشد در سختی استبی نهایت در میان مرزهاهزینه سنگین انسان در ازاتفاوت ها و تمایزها کلید بمنابع انرژی از نفت و گاز سربازان ما محققا غلبه می کریستال زمان(قسمت اولتاثیر کپسول نوروهرب بر سمرگ چیستآیا رژیم غذایی گیاهی سلاجهان پیوستهخوشبختی دور از رنج های ماگر خواهان پیروزی هستیچند نرمش مفید برای کمردراز تلسکوپ گالیله تا تلسکدرک کنیم ما همه یکی هستیمبیماری ای شبیه ام اس مولتهمیشه اطمینان تو بر خدا بزندگی زمینی امروز بیش از ویتامین بی هفدهتلاشی برای درمان قطع نخامنبع هوشیاری کجاست قسمت شناسایی سلول های ایمنی اتاثیر گیاهخواری بر رشد و گوشت خواری یا گیاه خواریمستند جهان متصلآزمون ذهنی گربه شرودینگرجهشهای مفید و ذکاوتی که دابزار بقا از نخستین هماندفاع از پیامبرنوآوری ای شگفت انگیز داناز تکینگی تا مغز از مغز تدردی که سالهاست درمان نشبیان حقیقتهنر، پر کردن است نه فحش دزبان چهار حرفی حیات زمینواکسن های شرکت فایزر آمرتنها در برابر جهانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتگزیده ای از وبینار یا کنفشاید درست نباشدتاثیر درجه حرارت بر عملکافزایش مرگ و میر سندرم کوجستجوی هوشیاری در مغز ماابزار بقا از نخستین هماندوچرخه سواری ورزشی سبک و نوعی سکته مغزی ، وحشتناک از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی ذرات کوانتومی زیر اتمی قبازگشت از آثار به سوی خدافناوری هوش مصنوعی نحوه خسفر فقط مادی نیستوبینار اساتید نورولوژی دتو دی ان ای خاص ميتوکندريمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیوند قلب خوک، به فرد دچاصبر بسیار بایدتاثیر رژیم گیاه خواری بر امید جدید بر آسیب نخاعیمغز مادران و کودکان در زمحمله ویروس کرونا به مغزابزار بقای موجود زنده از دانشمندان نورون مصنوعی سچگونه به سطح بالایی از هواز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا و واقعیتبحثی درباره هوش و تفاوتهفرایند حذف برخی اجزای مغسلولهای ایمنی القا کنندهیافته های نوین علوم پرده توهم وجودموجود بی مغزی که می تواندپختگی پس از چهل سالگي به عقل مجادله گرتحریک عمقی مغز در آلزایماندوهگین نباش اگر درب یا مغز ابزار بقای برتر مادیحس و ادراک (قسمت دوم )اثرات فشار روحی شدیدداروی تشنجی دربارداریچالش هوشیاری و اینکه چرا استفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی در کامپیوترهاروزه داری سلول های بنیادبرای پیش بینی آینده مغز دقلب را نشکنسوپاپ ها یا ترانزیستورهاکل اقیانوس در یک ذرهتیوتیکسن داروی ضد جنونمکانیزمهای دفاعی در برابآملودیپین داروی ضد فشار عوامل ایجاد لغت انسانی و تشنچ پانایوتوپولوس تشنج انسان، گونه ای پر از تضادمغز، فقط گیرندهحس و ادراک قسمت هجدهماختلالات حرکتی در انسانداستانها و مفاهیمی اشتبانجات در راستگوییاطلاع رسانی اینترنتیهوش عاطفی قسمت دومریه زغالیبرخی توجهات در ببمار پارقدرت ذهنسیر آفرینش از روح تا مغز کوچک شدن مغز از نئاندرتاتکامل داروینی هنوز در حاماده ی خالیآیا ممکن است موش کور بی مغم بی پایانتغییر الگوی رشد مغزی با زای همه ی وجود مننقش گرمایش آب و هوا در همحس و ادراک قسمت سی و هشتمارتباط چاقی و کاهش قدرت بدر آستانه ی موج پنجم کوویچرا حیوانات سخن نمی گوینبه نقاش بنگرهیچ اندر هیچراه بی شکستبزرگترین خطایی که مردم ملرزش عضله یا فاسیکولاسیوسادیسم یا لذت از آزار دادکاهش حافظه هرچند فرایندیتاول کف پا و حقیقتمخچه ابزاري که وظیفه آن فآیا امکان بازسازی اندامهجهان فراکتالایا بیماری ام اس (مولتیپنقش زنجبیل در جلوگیری از خلاصه ای از درمان های جدیاز مخالفت بشنودرمان جدید میگرن با انتی نظریه ی تکامل در درمان بیز گهواره تا گوربی هیچ می ایی و بی هیچ میرهزاران سال چشم های بینا وتفاوت ها را به رسمیت بشنامنابع انرژی از نفت و گاز سردرد میگرنکریستال زمان(قسمت دوم)تاثیر کتامین در درمان پامرگ و میر پنهانآیا رژیم غذایی گیاهی سلاجهان پیوستهخانه ی تاریکاپی ژنتیکچند جهانیابتدا سخت ترین استچند جهانیاز تکنیکی تا مغز از مغز تدرک احساسات و تفکرات دیگبیماری اسپینال ماسکولار همیشه داناتر از ما وجود دزندگی زودگذرویتامین دی گنجینه ای بزرتلاشی تازه برای گشودن معمنبع هوشیاری کجاست قسمت شواهدی از نوع جدیدی از حاتاثیر انتخاب از طرف محیط گیلگمش باستانی کیستمشکل از کجاستآزادی عقیده، آرمانی که تجوانان وطنابزار بقا از نخستین هماندفاع در برابر تغییر ساختنوار مغز مشاهده ی غیر مستاز تکینگی تا مغز از مغز تدرس گرفتن از شکست هابیست تمرین ساده برای جلوهوموارکتوس ها ممکن است دزبان نیاز تکاملی استواکسن کووید 19 چیزهایی که تنهایی رمز نوآوری استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتگزارش یک مورد جالب لخته وشب سیاه سحر شودتاثیر درجه حرارت بر عملکافزایش سرعت پیشرفت علوم حفره در مغزابزار بقا از نخستین هماندورترین نقطه ی قابل مشاهنیکولا تسلااز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی ذرات کوانتومی زیر اتمی قبازگشت به ریشه های تکاملفیلمی بسیار جالب از تغییسفر نامه سفر به بم و جنوب وجود قبل از ناظر هوشمندتو در میانه ی جهان نیستی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیوند مغز و سر و چالشهای صرع و درمان های آنتاثیر رژیم گیاه خواری بر امید درمان کرونا با همانمغز چون ابزار هوش است دلیحمایت از طبیعتابزار بقای موجود زنده از دانشمندان یک فرضیه رادیکچگونه باغبانی باعث کاهش از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا و کابوسبحثی درباره احساسات متفافراتر از دیوارهای باورسلولهای بنیادی مصنوعی دریاد گرفتن مداومتوهم بی خداییموجودات مقهور ژنها هستندپروژه ی ژنوم انسانیعقلانیت بدون تغییرتداوم مهم است نه سرعتاندام حسی، درک از بخش هایمغز ابزار برتر بقاحس و ادراک قسمت 67اثرات مفید قهوهداروی جدید ALSچالش هوشیاری و اینکه چرا استیفن هاوکینگ در مورد ههوش مصنوعی در خدمت خلق وحروزهای بد باقی نمیماندبرای اولین بار دانشمندانقیچی ژنتیکیسوخت هیدروژنی پاککلمات بلند نه صدای بلندتیک و اختلال حرکتیما انسانها چه اندازه نزدآموزش نوین زبانعواملی که برای ظهور لغت اتشنج چیستانعطاف پذیری مکانیسمی علمغزتان را در جوانی سیم کشحس و ادراک قسمت هشتماختلالات صحبت کردن در اندخالت در ساختار ژنهانخاع ما تا پایین ستون فقراطلاعات حسی ما از جهان، چهوش عاطفی قسمت سومریواستیگمینبرخی توصیه ها برای واکسیقدرت عشقسیستم تعادلی بدنکوچکترین چیز یک معجزه استکامل داروینی هنوز در حاماده ای ضد التهابیآیا ما کالا هستیمغم بی پایانتغییر زودتر اتصالات مغزیای آنکه نامش درمان و یادشنقش پیش زمینه ها و اراده حس و ادراک قسمت سی و ششمارتباط هوش ساختار مغز و ژدر درمان بیماری مولتیپل چرا حجم مغز گونه انسان دربه نادیدنی ایمان بیاورهیچگاه از فشار و شکست نتررابطه تشنج و اوتیسمبزرگترین درد از درون است لزوم سازگاری قانون مجازاسازگاری با محیط بین اجزاکاهش دوپامین عامل بیماریتابوهای ذهنیمخچه تاثیر گذار بر حافظهآیا انسان با مغز بزرگش اخجهان قابل مشاهده بخش کوچایا بدون زبان میتوانیم تنقش زبان در سلطه و قدرت اخم شدن فضا-زماناز نخستین همانند سازها تدرمان جدید کنترل مولتیپلنظریه ی تکامل در درمان بیزمین در برابر عظمت کیهانبی ذهن و بی روحهستي مادي ای که ما کوچکترتفاوت های بین زن و مرد فقمنابع انرژی از نفت و گاز سردرد میگرن در کودکانکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ و میر بسیار بالای ناشآیا راهی برای رفع کم آبی جهان پر از چیزهای اسرار آخانواده پایدارخار و گلابتدایی که در ذهن دانشمنچند جهانی و علماز تکینگی تا مغز و از مغز درک تصویر و زبان های مخلتبیماری اضطراب عمومیهمیشه راهی هستزندگی سلول در بدن، جدای اویروس مصنوعیتلاشی جدید در درمان ام اسمنبع هوشیاری کجاست قسمت شواهدی از دنیسوان(شبه نئتاثیر احتمالی عصاره تغلیگیاه بی عقل به سوی نور میمشکلات نخاعیآزار دیگری، آزار خود استجوانان وطنابزار بقا از نخستین هماندقیق ترین تصاویر از مغز انوار مغز ترجمه رخدادهای از تکینگی تا مغز از مغز تدست کردن در گوشبیش از نیمی از موارد انتقهورمون شیرساز یا پرولاکتزبان و کلمه حتی برای کسانواکسن کرونا و گشودن پنجرتنبیه چقدر موثر استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتگشایش دروازه جدیدی از طرشبیه سازی میلیون ها جهان تاثیر درجه حرارت بر عملکافسردگی و اضطراب در بیماحق انتخابابزار بقا از نخستین همانديدن با چشم بسته در خواب نیاز به آموزش مجازی دیجیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رفتار مانند بردهبازخورد یا فیدبکفیزیک مولکولها و ذرات در سفر به مریخ در 39 روزوراپامیل در بارداریتوقف؛ شکستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیوند اندام از حیوانات بضرورت زدودن افکارتاثیر رژیم گیاهخواری بر امیدوار باش حتی اگر همه چمغز چگونه صداها را فیلتر حوادث روزگار از جمله ویرابزارهای پیشرفته ارتباط دانشمندان ژنی از مغز انسچگونه تکامل مغزهای کنونیاز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا و خبر از آیندهبحثی درباره احساساتی غیرفرد موفقسلام تا روشنایییاد بگیر فراموش کنیتوهم تنهاییموسیقی نوپروژه ی ژنوم انسانیعقیده ی بی عملتداخل مرزها و صفات با بینانرژی بی پایان در درون هرمغز از بسیاری حقایق می گرحس و ادراک قسمت 74اثرات مفید روزه داریداروی جدید s3 در درمان ام چالش هوشیاری و اینکه چرا استیفن هاوکینگ در تفسیر هوش مصنوعی در خدمت خلق وحروزهای سختبرای تمدن سازی، باید در بقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصسودمندی موجودات ابزی بر کلوزاپین داروی ضد جنونتیروفیبان موثر در سکته ی ما انسانها چه اندازه نزدآمارهای ارائه شده در سطح عوارض ازدواج و بچه دار شدتشنج و حرکات شبه تشنجی قااهرام مصر از شگفتی های جهمغزتان را در جوانی سیمکشحس و ادراک قسمت پنجماختلالات عضلانی ژنتیکدر مانهای کمر دردنخستین تمدن بشریاطلاعاتی عمومی در مورد مهوش عاطفی قسمت ششمریاضیات یک حس جدید استبرخی درمان های Spinal Muscular Atقضاوت ممنوعسیستم دفاعی بدن علیه مغز کووید نوزده و خطر بیماری تکامل داروینی هنوز در حاماده، چیزی نیستآیا ما تنها موجودات زنده غیرقابل دیدن کردن مادهتغییر عمودی سر انسان از پایمپلانت مغزینقش آتش در رسیدن انسان بهحس و ادراک قسمت سیزدهمارتباط پیوسته ی جهاندر سال حدود 7 میلیون نفر چرا خشونت و تعصببه هلال بنگرهیپرپاراتیروئیدیسمرادیوی مغز و تنظیم فرکانبسیاری از مجرمان، خودشانلزوم سازگاری قانون مجازاستم با شعار قانون بدترین کاهش سن بیولوژیکی، تنها تاثیر فکر بر سلامتمدل همه جانبه نگر ژنرالیآیا احتمال دارد رویا از آجهان موازی و حجاب هاایا تکامل هدفمند استنقش زبان در سلطه و قدرت اخونریزی مغز در سندرم کوواز نخستین همانند سازها تدرمان جدید ای ال اس، توفرنظریه ی تکامل در درمان بیزمین زیر خلیج فارس تمدنی بی شرمیهستی ما پس از شروعی چگال تفاوت های تکاملی در مغز ومنابع انرژی از نفت و گاز سردرد و علتهای آنکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ انتقال است یا نابود شآیاما مقهور قوانین فیزیکجهان پر از چیزهای جادویی خارق العاده و استثنایی بابتذال با شعار دینچند روش ساده برای موفقیتاز تکینگی تا مغز از مغز تدرک حقیقت نردبان و مسیری بیماری بیش فعالیهمیشه عسل با موم بخوریمزندگی، مدیریت انرژیویرایش DNA جنین انسان، برتمایل زیاد به خوردن بستنمنبع هوشیاری کجاست قسمت شیشه ی بازالتی و سیلیکونتاثیر ترکیبات استاتین (سگیاه خواری و گوشت خوار کدمشکلات بین دو همسر و برخیآسيب میکروواسکولاریا آسجواب دانشمند سوال کننده ابزار بقا از نخستین هماندل به دریا بزننوار مغز در فراموشی هااز تکینگی تا مغز از مغز تدست آسمانبیشتر کمردردها نیازی به هوش فوق العاده، هر فرد اسزبان و بیان نتیجه ساختماواکسن کرونا از حقیقت تاتتهدیدهای هوش مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپل جویی اصفهانشبیه سازی سیستم های کوانتاثیر درجه حرارت بر عملکاقلیت خلاقحقیقت قربانی نزاع بین بی ابزار بقای موجود زنده از دی متیل فومارات(زادیوا)(چیز جدید را بپذیراز تکینگی تا مغز- از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رفتار وابسته به شکلبازسازي مغز و نخاع چالشی فیزیک و هوشیاریسفر تجهیزات ناسا به مریخ ورزش هوازی مرتب خیلی به قتولید مثل اولین ربات های منبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیوند سر آیا ممکن استضررهای مصرف شکر و قند بر تاثیر عصاره تغلیظ شده گیامیدواری و مغزمغز ناتوان از توجیه پیداحکمت الهی در پس همه چیزابزارهای بقا از نخستین هدانشمندان پاسخ کوانتومی چگونه جمعیت های بزرگ شکل از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا بخشی حقیقی از زندگی بخش فراموش شده ی حافظهفرد یا اندیشهسلاح و راهزنییادگیری مهارت های جدید دتوهم جداییموسیقی هنر مایع استپروانه ی آسمانیعلم و ادراک فقط مشاهده ی تروس جریان انرژیانرژی تاریکمغز به تنهایی برای فرهنگ حس و ادراک قسمت 75اثرات مضر ماری جواناداروی جدید میاستنی گراویچالش هوشیاری و اینکه چرا استخوان های کشف شده، ممکهوش مصنوعی درمانگر کامپیروش مقابله مغز با محدودیبرای خودآگاه بودن تو بایقانون مندی نقشه ژنتیکی مسی و سه پل اصفهانکلام و زبان، گنجینه ای بستکنولوژی جدید که سلول هاما اکنون میدانیم فضا خالآن چیزی که ما جریان زمان عید نوروز مبارکتشنج عدم توازن بین نورون اولویت بندی ها کجاستمغط یک گیرنده استحس و ادراک قسمت پنجاهاختراع جدید اینترنت کواندر محل کار ارزش خودت را بنخستین تصویر از سیاهچالهاطلاعاتی عمومی در مورد مهوش عاطفی بیشتر در زنانریسدیپلام تنها داروی تایبرخی روش های تربیتی کودکقطار پیشرفتسکوت و نیستیکودک هشت ساله لازم است آدتکامل زبانماده، چیزی بیش از یک خلا آیا مغز تا بزرگسالی توسعغرور و علمتغییرات منطقه بویایی مغزایمپلانت مغزی کمک میکند نقش انتخاب از طرف محیط، نحس و ادراک قسمت ششمارتباط انسانی، محدود به درمان های اسرار آمیز در آچرا در مغز انسان، فرورفتبه کدامین گناه کشته شدندهاوکينگ پیش از مرگش رسالراز تغییربسیاری از بیماری های جدیلزوم عدم وابستگی به گوگل ستم، بی پاسخ نیستکایروپاکتیک چیستتاثیر مشاهده بر واقعیت بمدل هولوگرافیک ژنرالیزهآیا احتمال دارد رویا از آجهان ما میتواند به اندازایجاد احساساتنقش سجده بر عملکرد مغزخواندن ، یکی از شستشو دهناز نخستین همانند سازها تدرمان جدید سرطاننظریه ی ریسمانزمان چیستبی عدالتی در توزیع واکسن و هر کس تقوای خدا پیشه کنتفاوت های زبانی سرمنشا تمنابع انرژی از نفت و گاز سردرد تنشنتاثیر گیاه خواری بر رشد وکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ تصادفیآب زندگی است قسمت چهارمجهان دارای برنامهجهان در حال نوسان و چرخشخبر مهم تلسکوپ هابلابداع دی ان ای بزرگترین دچندین ماده غذایی که مانناز تکینگی تا مغز از مغز تدرک دیگرانبیماری تی تی پیهمجوشی هسته ای، انرژِی بزونیسومایدویشن پروتمدن قدیمی ای در جنوب ایرمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکل های متفاوت پروتئین هتاثیر تغذیه بر سلامت رواگیرنده باید سازگار با پیمشکلات روانپزشکی پس از سآسیب ها ناشی از آلودگی هوجوسازی مدرنابزار بقا از نخستین هماندلایلی که نشان میدهد ما بنوار مغز در تشخیص بیماری از تکینگی تا مغز از مغز تدستورالعمل مرکز کنترل بیبا هوش مصنوعی خودکار روبهوش مصنوعی می تواند بر احزبان و بیان، در سایه پیشرواکسن کرونا ساخته شده توتو یک معجزه ایمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپل خواجو اصفهانشبکه های مصنوعی مغز به درتاثیر درجه حرارت بر عملکالکترومغناطیس شنوایی و همعنی روزهحقیقت آنطور نیست که به نظابزار بقای موجود زنده از دین اجباریچیزی منتظر شناخته شدناز تکینگی تا مغز- از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رفتار اجتماعی انسان، حاصبحتی علمی درباره تمایل بفیزیکدانان ماشینی برای تسفر دشوار اکتشافورزش هوازی ، بهترین تمریتولید یا دریافت علممنبع هوشیاری در کجاست؟ قپیوند سر، یکی از راه حلهاضررهای شکر بر سلامت مغزتاریک ترین بخش شبامیدی به این سوی قبر نیستمغز و اخلاقحافظه میتواند بزرگترین دابزارهای بقا ازنخستین همدانشمندان اولین سلول مصنچگونه جمعیت های بزرگ شکل از روده تا مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا تخیل یا واقعیتبخش های تنظیمی ژنومفرد حساس از نظر عاطفی و بسلسله مباحث هوش مصنوعییادآوری خواب و رویاتوهم جدایی و توهم علممیهمانهای ناخوانده عامل پرواز از نیویورک تا لوس آعلم و روحتری فلوپرازینانرژی تاریک که ما نمی تومغز بیش از آنچه تصور میشوحس و ادراک قسمت 78اجزای پر سلولی بدن انسان داروی جدید برای میاستنی چالش دیدگاه های سنتی در باستروژن مانند سپر زنان دهوش مصنوعی درخدمت خلق وحروش های صرفه جویی در ایجابرای زندگی سالم، یافتن تقانون گذاری و تکاملسیلی محکم محیط زیست بر انکلرال هیدرات برای خوابانتکنولوژی جدید که سلول هاما از اینجا نخواهیم رفتآنچه ناشناخته است باید شعامل کلیدی در کنترل کارآتشویق خواندن به کودکاناولین مورد PML به دنبال تکنفرت، اسیب به خود استحس و ادراک قسمت پنجاه و یادامه بحث تکامل چشمدر چه مرحله ای از خواب ، رنخستین روبات های زنده ی جاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نهوش عاطفی در زنان بیشتر اریشه های مشترک حیاتبرخی سلولهای عصبی در تلالمس کوانتومیسکوت، پر از صداکودک ایرانی که هوش او از تکامل زبانماست مالیآیا همه جنایت ها نتیجه بیغربال در زندگیتغییرات آب و هوایی که به ایمپلانت نخاعی میتواند دنقش اتصالات بین سلولهای حس و ادراک قسمت شصت و هشتارتباط از بالا به پایین مدرمان های بیماری آلزایمرچرا ذرات بنیادی معمولاً به امید روزهای بهترهاوکينگ پیش از مرگش رسالراست دستی و چپ دستیبسیاری از بیماری های جدیمقاومت به عوارض فشار خون ستون فقرات انسان دو پا جلکار با یگانگی و یکپارچگیتاثیر نگاه ناظر هوشیار بمدل هولوگرافیک تعمیم یافآیا برای تولید مثل همیشه جهان مادی، تجلی فضا در ذهایران بزرگنقش غذاها و موجودات دريااز نخستین همانند سازها تدرمان دارویی سرطان رحم بنظریه تکامل در درمان بیمزمان و مکان، ابعاد کیهان بیمار 101 ساله، مبتلا به سوفور و فراوانیتفاوت ایستایی و تکاپومنابع انرژی از نفت و گاز سردرد سکه ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وکشف ارتباط جدیدی از ارتبمرگی وجود نداردآب زندگی است قسمت هفتممراحل ارتقای پله پله کیهآب زندگی است قسمت اولجهان در حال ایجاد و ارتقاخدا موجود استابزار هوش در حال ارتقا ازچندجهانیاز تکینگی تا مغز از مغز تدرک درست از خود و هوشیاریبیماری دویکهمراه سختی، اسانی هستزونا به وسیله ویروس ابله واقعیت فیزیکی، تابعی از تمدن پیشرفته ی پیشینیانمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکل پنجم مادهتاثیر حرکات چشم بر امواج گالکانزوماب، دارویی جدیمشکلات روانپزشکی در عقب آشنا پنداریجامعه ی آسمانیابزار بقا از نخستین هماندنیای شگفت انگیز کوانتومنوار مغزی روشی مهم در تشخاز تکینگی تا مغز از مغز تدغدغه نتیجه ی نادانی استبا تعمق در اسرار ابدیت و زبان و تکلم برخی بیماریهواکسن ایرانی کرونا تولیدتو یک جهان در مغز خودت هسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپلاسمای غالبشبکیه های مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکالکتروتاکسی(گرایش و حرکمعادله ها فقط بخش خسته کنحقیقت افرادابزار بقای موجود زنده از دین، اجباری نیستچیزی خارج از مغزهای ما نیاز تکینگی تا مغز- از مغزتهوش مصنوعی از عروسک بازی رقیبی قدرتمند در برابر مبحث درباره پیدایش و منشا فاجعه ی جهل مقدسسفرنامه سفر به بم و جنوب ورزش و میگرنتولید پاک و فراوان انرژیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قپیوندی که فراتر از امکانطلوع و حقیقتتاریکی من و تو و گرد و غباامیدی تازه در درمان سرطامغز و اخلاقحافظه های کاذبابزارهای بقای موجود زندهدانشمندان تغییر میدان مغچگونه حافظه را قویتر کنیاز سایه بگذرهوش مصنوعی از عروسک بازی رویا حقی از طرف خدابخش بزرگی حس و ادراک ما افردا را نمیدانیمسلطان جنگل یا صاحب ملکوتیاری خدا نزدیک استتوهم جسممیوتونیک دیستروفیپروتئین های ساده ی ابتداعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهتری فلوپرازینانرژی خلا ممکن استمغز برای فراموشی بیشتر کحس و ادراک قسمت 82اجزایی ناشناخته در شکل گداروی جدید برای ای ال اسچاالش ها در تعیین منبع هواسرار آفرینش در موجهوش مصنوعی ساخته هوش طبیروش هایی برای جلوگیری از برخی ملاحظات در تشنج های قانون جنگلسینوریپا داروی ترکیبی ضدکمردردتکینگیما اشیا را آنطور که هستندآنچه واقعیت تصور میکنیم عادت همیشه خوب نیستتشخیص ژنتیکی آتروفی های اولین مورد پیوند سر در اننقش قهوه در سلامتیحس و ادراک قسمت پنجاه و داداراوون تنها داروی تاییدر ناامیدی بسی امید استنرمش های مفید برای درد زااعتماد به خودهوش عاطفی در زنان بیشتر ارژیم های غذایی و نقش مهم برخی سيناپسها طی تکامل و لوب فرونتال یا پیشانی مغسکته مغزیکودکان میتوانند ناقل بی تکامل زبان انسان از پیشیماست مالی با هوش انسانیآیا هوش مصنوعی می تواند نمقالاتتغییرات تکاملی سر انسان ایمان به رویانقش تیروئید در تکامل مغزحس و ادراک قسمت شصت و دوارتباط بین هوش طبیعی و هودرمان های جدید میگرنچراروياها را به یاد نمی آبه بالا بر ستارگان نگاه کهدف یکسان و مسیرهای مختلرجزخوانی هایی که امروز ببشکه ای که ته نداره پر نممقابله ی منطقی با اعتراضستارگانی قبل از آغاز کیهکاربرد روباتهای ريزنانوتاثیر نگاه و مشاهده ناظر مدل های ریز مغز مینی برینآیا بزرگ شدن مغز فقط در دجهان مرئی و نامرئیایرادهای موجود در خلقت بنقش غذاها و موجودات دريااز نشانه ها و آثار درک شددرمان سرگیجه بدون نیاز بنظریه تکامل در درمان بیمزمان و صبربیماری لبر و نابینایی آنوقت نهيب هاي غير علمي گذشتفاوت ارباب و رهبر حقیقیمنابع انرژی از نفت و گاز سردرد عروقی میگرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وکشف جمجمه ای درکوه ایرهومرز مرگ و زندگی کجاستآب زندگی است قسمت دومجهان ریز و درشتخدا بخشنده است پس تو هم بابزار بقا از نخستین هماننه به اعداماز تکینگی تا مغز از مغز تدرک عمیق در حیواناتبیماری دیستروفی میوتونیهمراهی نوعی سردرد میگرنیزیباترین چیز در پیر شدنواقعیت چند سویهتمدن بشری و مغز اخلاقیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شکست حتمیتاثیر دوپامین و سروتونینگام کوچک ولی تاثیرگذارمشاهده گر جدای از شیء مشاآشنا پنداریجاودانگی مصنوعیابزار بقا از نخستین هماندنیا، هیچ استنوار عصب و عضلهاز تکینگی تا مغز از مغز تذهن ما از در هم شکستن منببا خدا باشزبان و شناخت حقیقت قسمت چواکسن اسپایکوژنتو کز محنت دیگران بی غمیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپمبرولیزوماب در بیماری چشباهت مغز و کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکالکترودهای کاشتنیمعجزه های هر روزهحقیقت اشیاابزار بقای موجود زنده از دید تو همیشه محدود به مقدچیزی شبیه نور تو نیستاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رموزی از نخستین تمدن بشربحثي درباره هوش و تفاوتهفاصله ها در مکانیک کوانتسفرنامه سفر به بم و جنوب ورزش بهترین درمان بیش فعتولید سلولهای جنسی از سلمنبع خواب و رویاپیوستگی همه ی اجزای جهانطلای سیاهتاریکی و نورامگا سه عامل مهم سلامتمغز و سیر تکامل ان دلیلی حافظه و اطلاعات در کجاست ابزارهای بقای از نخستین دانشمندان روش هاي جدیدی نگاه محدود و تک جانبه، مشاز علم جز اندکی به شما داهوش مصنوعی از عروسک بازی رویاها از مغز است یا ناخوبخش بزرگتر کیهان ناشناختفرزندان زمان خودسم زنبور ، کلیدی برای وارژن همه چیز نیستتوهمات و شناخت حقیقتمیگرن و پروتئین مرتبط با پروتز چشمعلم به ما کمک میکند تا موترک امروزانسان قدیم در شبه جزیره عمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟حس و ادراک قسمت چهلاحیای بینایی نسبی یک بیمداروی جدید برای دیابتناتوانی از درمان برخی ویاسرار بازسازی اندام هاهوش احساسیروش هایی ساده برای کاهش ابرخی مرزهای اخلاق و علوم قانون جنگلسیگار عامل افزایش مرگ ومکمردرد ناشی از تنگی کاناتکامل فردی یا اجتماعیما به جهان های متفاوت خودآنچه حس می کنیم، نتیجه ی عادت کن خوب حرف بزنیتشخیص آلزایمر سالها قبل اولین هیبرید بین انسان و نقش مهاجرت در توسعه نسل احس و ادراک قسمت پنجاه و سادب برخورد با دیگراندر هم تنیدگی مرزها و بی منرمش های مفید در سرگیجهاعتماد به خودهوشمندی کیهانرژیم های غذایی و نقش مهم برداشت مغز ما از گذر زمانلوتیراستامسال سیزده ماههکودکان خود را مشابه خود تتکامل ساختار رگهای مغزی ماشین دانشآیا هوش مصنوعی زندگی بشرتاثیر ویتامین دی بر بیماتغذیه بر ژنها تاثیر دارداین پیوند نه با مغز بلکه نقش حفاظتی مولکول جدید دحس و ادراک قسمت شصت و ششارتباط شگفت مغز انسان و فدرمان های جدید در بیماری چراروياها را به یاد نمی آبه بالاتر از ماده بیندیشهدف یکسان، در مسیرهای مترحم مصنوعیبشریت از یک پدر و مادر نیمقابله با کرونا با علم اسسخن نیکو مانند درخت نیکوکاربرد روباتهای ريز، در تاثیر نگاه انسان بر رفتامدیون خود ناموجودآیا تکامل و تغییرات ژنتیجهان مشارکتیخواب سالم عامل سلامتیایستادن در برابر آزادی بنقش غذاها و موجودات دريااز نظر علم اعصاب یا نرووسدرمان سرگیجه بدون نیاز بنظریه تکامل در درمان بیمزمان واقعیت است یا توهمبیماری های میتوکندریوقتی فهمیدی خطا کردی برگتفاوتهای جنسیتی راهی برامنابع انرژی از نفت و گاز سرطان کمیت گراییتاثیر گیاه خواری بر رشد وکشف جدید تلسکوپ جیمز وبکشتن عقیده ممکن نیستمرز بین انسان و حیوان کجاآب زندگی است قسمت سومجهان شگفت انگیزخدای رنگین کمانابزار بقا از نخستین هماننه به اعداماز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری قلب در بیماری ویربیماری ضعف عضلات نزدیک بهندسه ی پایه ایزیباترین چیز در افزایش سواقعیت چیستتمدن زیر آبمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت نیست من عاشق تو باشمتاثیر دپاکین بر بیماری مگامی در درمان بیماریهای مشاهده آینده از روی مشاهآغاز فصل سرما و دوباره تکجایی خالی نیستابزار بقا از نخستین هماندندان ها را مسواک بزنید تنوار عصب و عضلهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی و کشف زبان هایذهن چند جانبه نیازمند نگبا طبیعت بازی نکنزبان و شناخت حقیقت قسمت اواکسن اسپایکوژن ضد کروناتو پیچیده ترین تکنولوژی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپنج اکتشاف شگفت آور در موشباهت مغز با کیهان مادیتاثیر درجه حرارت بر عملکالگو نداشتیممعجزه ی چشمحقیقت تنها چیزی است که شاابزار بقای موجود زنده از دیدن خدا در همه چیزنکاتی در مورد تشنجاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رمز و رازهای ارتباط غیر کبحثی جالب درباره محدودیتفاصله ی همیشگی تصویر سازسفرنامه سفر به بم و جنوب ورزش در کمر دردتولترودینمنتظر نمان چیزی نور را بهپیام های ناشناخته بر مغز طوفان فقر و گرسنگی و بی ستاریکی خواهد ترسیدامروز دانش ژنتیک هیچ ابهمغز کوانتومیحافظه و اطلاعات در کجاست ابزارهای دفاعی و بقای مودانشمندان روشی برای تبدینگاه انسان محدود به ادراازدواج های بین گونه ای، رهوش مصنوعی از عروسک تا کمرویاهای پر رمز و حیرتی دربخش دیگری در وجود انسان هفرضیه ای جدید توضیح میدهسماگلوتید داروی کاهش دهنژن همه چیز نیستتوپیراماتمیگرن سردردی ژنتیکی که بپروتز عصبی برای تکلمعلم بدون توقفترکیب آمار و ژنتیکانسان میوه ی تکاملمغز بزرگ چالش است یا منفعحس و ادراک قسمت چهل و هفتاحیای بینایی نسبی یک بیمداروی جدید ضد میگرنناتوانی در شناسایی چهره اصل بازخوردهوش احساسیروش جدید تولید برقبرخی نکات از گاید لاین پرقانونمندی و محدودیت عالمسیاهچاله هاکمردرد و علل آنتکامل مادی تا ابزار هوشمما با کمک مغز خود مختاريمآنها نمیخواهند دیگران راعادت کردن به نعمتتصویر زیبا از سلولاولین تصویر در تاریخ از سنقش میدان مغناطیسی زمین حس و ادراک قسمت پنجاه و شادراک ما درک ارتعاشی است در هم تنیدگی کوانتومینرمش های موثر در کمردرداعداد بینهایت در دنیای مهوشیاری و وجودرژیم ضد التهابیبررسي علل احتمالي تغيير لوزالمعده(پانکراس)مصنوعسانسور از روی قصد بسیاری کودکان را برای راه آماده تکامل شناخت انسان با کشفمبانی ذهنی سیاه و سفیدآیا هوش ارثی دریافتی از پصفحه اصلیثبت و دستکار ی حافظهاین اندوه چیستنقش حیاتی تلومر دی ان آ دحس و ادراک سی و هفتمارتباط شگفت انگیز مغز اندرمان های رایج ام اسنزاع بین جهل و علم رو به پبه جای محکوم کردن دیگران هدف از تکامل مغزبعد پنجمملاحظه های اخلاقی دربارهسخن و سکوتکتاب گران و پرهزینه شد ولتاثیر نگاه انسان بر رفتامدیریت اینترنت بر جنگآیا جنین انسان، هوشمندی جهان هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یاکسی توسین و تکامل پیش انقش غذاها در کاهش دردهای از نظر علم اعصاب اراده آزدرمان سرگیجه بدون داروهفت چیز که عملکرد مغز تو زمان پلانکبیماری های مغز و اعصاب و وقتی پر از گل شدی خودت را تقلید مرحله ای نسبتا پیشمنابع انرژی از نفت و گاز سرعت فکر کردن چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد وسعی کن به حدی محدود نشویتاثیر گیاه خواری بر رشد وگل خاردار، زیباستمرز جدید جستجو و اکتشاف، آب، زندگی است(قسمت پنجم)جهانی که نه با یک رخداد و خدایی که ساخته ی ذهن بشر ابزار بقا از نخستین هماننه جنگ و نه خونریزیاز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری مغز در بیماری کویبیماریهای تحلیل عضلانی اهندسه ی رایج کیهانزیر فشار کووید چه باید کرواقعیت چیستتمدنی قدیمی در شمال خلیج منبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت انگیز بودن کیهانتاثیر داروهای ضد التهاب مطالبه ی حق خودآغاز مبهم آفرینشجاذبهابزار بقا از نخستین هماندهن، بزرگترین سرمایهنوبت کودکاناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی یا حماقت طبیعذهن هوشیار در پس ماده ی مبالاترین هدف از دولتزبان و شناخت حقیقت قسمت دواکسن دیگر کرونا ساخته شتو آرامش و صلحیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپول و شادیشباهت کیهان و مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکالگو و عادت را بشکن و در امعجزه ی علمحقیقت خواب و رویاابزار بقای موجود زنده از دیدگاه نارسای دوگانه ی مچگونه مولکول های دی ان ایاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رمز پیشرفت تواضع است نه طبحثی در مورد نقش ویتامين فتون های زیستیسفرنامه سفر به بم و جنوب وزن حقیقی معرفت و شناختتومورها و التهاب مغزی عامنحنی که ارتباط بین معرفپیدایش زبانطوفان زیباییتاریخ همه چیز را ثبت کردهانفجار و توقف تکاملی نشامغز آیندگان چگونه است ؟حافظه و اطلاعات در کجاستابعاد و نیازهای تکاملیدانش، قفل ذهن را باز میکننگاه از بیرون مجموعهاسکار، لگوی هوشمندهوش مصنوعی از عروسک تا کمرویای شفافبخشیدن دیگران یعنی آرامشفساد اقتصادی سیتماتیک درسندرم کووید طولانیژن هوش و ساختارهای حیاتی توانایی مغز و دیگر اجزای میگرن شدید قابل درمان اسپرورش مغز مینیاتوری انساعلم در حال توسعهترکیب حیوان و انسانانسان ها می توانند میدان مغز بزرگ چالشهای پیش روحس و ادراک قسمت چهل و هشتاحساس گذر سریعتر زمانداروی جدید ضد الزایمرنادیدنی ها واقعی هستنداصل در هم تنیدگی و جهانی هوش در طبیعتروش صحبت کردن در حال تکامبرخی نرمش ها برای زانوقارچ بی مغز در خدمت موجودسیاهچاله های فضایی منابعکمردرد با پوشیدن کفش مناتکامل مداومما بخشی از این جهان مرتبطآنان که در قله اند هرگز خعادت دادن مغز بر تفکرتصویر زیبای اصفهاناولین دارو برای آتاکسی فنقش محیط زندگی و مهاجرت دحس و ادراک قسمت بیست و چهادغام میان گونه های مختلدر هم تنیدگی کوانتومی و پنرمشهای مهم برای تقویت عبقای حقیقی در دور ماندن اهوشیاری و افسردگیرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وبررسی و اپروچ جدید بر بیملیروپریم داروی ترکیبی ضدسانسور بر بسیاری از حقایکوری گذرای ناشی از موبایتکامل، نتیجه ی برنامه ریمباحث مهم حس و ادراکآیا هوش سریعی که بدون احسسوالات پزشکیثبت امواج الکتریکی در عصاین ایده که ذرات سیاهچالنقش خرچنگ های نعل اسبی درحس و ادراک- قسمت پنجاه و ارتباط شگفت انگیز مغز اندرمان های علامتی در ام اسنزاع بین علم و نادانی رو به خودت مغرور نشوهدف از خلقت رسیدن به ابزابعد از کروناملاحظات بیهوشی قبل از جرسخن پاک و ثابتکتاب زیست شناسی باورتاثیر ویتامین دی بر بیمامداخله ی زیانبار انسانآیا جهان ذهن و افکار ما مجهان هوشیارخواب عامل دسته بندی و حفطاگر فقط مردم میفهمیدند کنقشه مغزی هر فرد منحصر بهاز نظر علم اعصاب اراده آزدرمان سرطان با امواج صوتهفت سین یادگاری از میراث زمان به چه دلیل ایجاد میشبیماری وسواسوقتی تو از یاد گرفتن باز تقلید از روی طبیعتمنابع انرژی از نفت و گاز منابع انرژی از نفت و گاز شلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وگل زندگیمزایای شکلات تلخ برای سلآتش منبع انرژیجهانی که از یک منبع، تغذیخسته نباشی باباابزار بقا از نخستین همانچه زیاد است بر من که در ایاز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری مغز در بیماران مببیماری، رساله ای برای سلهندسه بنیادینزیرفون داروی ضد ام اسواقعیت های متفاوتتمرکز و مدیتیشنمنبع هوشیاری کجاست قسمت شگفت زده و حیران باشتاثیر داروی ضد تشنج سدیم مطالبی در مورد تشنجإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَجاذبه و نقش آن در شکلگیریابزار بقا از نخستین هماندو ویژگی انتزاع و قدرت تجنور دروناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشذهن تو همیشه به چیزی اعتقباهوش ترین و با کیفیت تریزبان و شناخت حقیقت قسمت سواکسن دیگری ضد کرونا از دتو افق رویداد جهان هستیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپول و عقیدهشباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر درجه حرارت بر عملکالگوی بنیادین و هوشیاریمعجزه ی علم در کنترل کرونحقیقت در علم، هرگز نهایی ابزار بقای موجود زنده از دژا وو یا اشنا پنداریچگونه میتوان با قانون جناز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رمز بقای جهش ژنتیکیبحثی در مورد نقش کلسیم و فروتنی و غرورسفری به آغاز کیهانوزوز گوشتومورهای نخاعیمنشأ اطلاعات و آموخته ها پیر شدن حتمی نیستطولانی ترین شبتازه های اسکیزوفرنی(جنوانقراض را انتخاب نکنیدمغز انسان ایا طبیعتا تماحباب های کیهانی تو در توابعاد اضافه ی کیهاندائما بخواننگاه از دور و نگاه از نزداساس انسان اندیشه و باور هوش مصنوعی از عروسک تا کمروان سالمبخشش، عقلانی یا غیر عاقلفشار و قدرتسندرم گیلن باره به دنبال ژن یا نقشه توسعه مغز و نقتوازن مهمتر از فعالیت زیمیدان مغناطيسي زمین بشر پرتوهای صادر شده از سیاهعلم راهی برای اندیشیدن اترازودونانسان یک کتابخانه استمغز بزرگ و فعال یا مغز کوحس و ادراک قسمت چهل و دوماحساسات کاذبداروی سل سپتنادانی در قرن بیست و یکم،اصل علت و تاثیرهوش عاطفی قسمت 11روشهای نو در درمان دیسک ببرخی نرمش های گردنقبل از آغازسیاهچاله ها، دارای پرتو کنفرانس تشنج هتل کوثر اصتکامل چشمما تحت کنترل ژنها هستیم یآنزیم تولید انرژی در سلوعارضه جدید ویروس کرونا ستصویربرداری فضاپیمای آماولین دروغنقش نگاه از پایین یا نگاهحس و ادراک قسمت بیست و یکادغام دو حیطه علوم مغز و در هم تنیدگی کوانتومی و دچرا ماشین باید نتایج را پبلندی در ذهن ما درک بلندیهوشیاری کوانتومیرژیم غذایی ضد التهابیبررسی ژنها در تشخیص بیمالیس دگرامفتامین یا ویاسساهچاله ها تبخیر نمیشودکی غایب شدی تا نیازمند دلتکثیر سلول در برابر توقف مجموعه های پر سلولی بدن مآیا هشیاری کوانتومی وجودپیامهای کاربرانجلو رفتن یا عقبگرداینکه به خاطرخودت زندگی نقش داروهاي مختلف معروف حس و ادراک- قسمت بیست و پارتباط غیرکلامی بین انسادرمان ژنتیکی برای نوآورینزاع بین علم و جهل رو به پرحم مصنوعیبه دنبال رستگاری باشهر چیز با هر چیز دیگر در تبعد از کروناممانتین یا آلزیکسا یا ابسختی ها رفتنی استکتاب طبیعت در قالب هندسهتاثیر ویروس کرونا بر مغز مدارک ژنتیکی چگونه انسانآیا جهش های ژنتیکی، ویروجهان های بسیار دیگرخودآگاهی و هوشیارياگر میدانی مصیبت بزرگتر نقشه های مغزی جدید با جزیاز واقعیت امروز تا حقیقتدرمانهای بیماری پارکینسهم نوع خواری در میان پیشیزمان شگفت انگیزبیماری کروتز فیلد جاکوبویتنام نوعی کرونا ویروس تقلید از طبیعتتقویت استخوان در گرو تغذمنابع انرژی از نفت و گاز شلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان بی گآثار باستانی تمدن های قدجهانی در ذهنخطا در محاسبات چیزی کاملابزار بقا از نخستین هماننه عدم مطلق بلکه عدم با قاز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری مغزی در سندرم کووبیندیشهندسه در پایه ی همه ی واکزیرک ترین مردمواقعیت و مجازتمرکز بر هدفمنبع هوشیاری کجاست قسمت گامی در درمان بیماریهای شگفتی های نقشه ی ژنتیکیتاثیر درجه حرارت بر مغزمطالعه ای بیان میکند اهدافت فشار خون ناگهانی در وجدا کردن ناخالصی هاابزار بقا از نخستین هماندو بیماری روانی خود بزرگ نورون هاي مصنوعی می تواناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشذهن خود را مشغول هماهنگیباور و کیهان شناسیزبان جانسوزواکسن سرطانتو انسانی و انسان، شایستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپوست ساعتی مستقل از مغز دشباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر درجه حرارت بر عملکالگوبرداری از طبیعتمعجزه در هر لحظه زندگیحقیقت راستین انسان علم بابزار بقای موجود زنده از دژاوو یا آشناپنداریچگونه مغز پیش انسان یا هماز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی رمز جهانبحثی در مورد حقیقت فضا و فرگشت و تکامل تصادفی محض سقوط درون جاذبه ای خاص، چیک پیام منفرد نورون مغزی تومورهای ستون فقراتمنشاء کوانتومی هوشیاری اپیشینیان انسان از هفت میطی یکصد هزار سال اخیر هرچتازه های بیماری پارکینسوانواع سکته های مغزیمغز انسان برای ایجاد تمدحد و مرزها توهم ذهن ماستابعاد بالاترداروهای مصرفی در ام اسنگاه از درون مجموعه با نگاستفاده از مغز، وزن را کمهوش مصنوعی از عروسک تا کمروبات های ریز در درمان بیبدون پیر فلکفضای قلب منبع نبوغ استسندرم پیریفورمیسژن ضد آلزایمرتوسعه هوش مصنوعی قادر اسمیدان های مغناطیسی قابل پرسش و چستجو همیشه باقی اعلم ساختن برج های چرخانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزانسان باشمغز بزرگترین مصرف کننده حس و ادراک قسمت چهل و سوماخلاق و علوم اعصابداروی ضد چاقینازوکلسیناصل عدم قطعیت از کوانتوم هوش عاطفی قسمت نهمروشهای شناسایی قدرت شنوابرخی یونها و مولکول های مقبل از انفجار بزرگسیاهچاله و تکینگی ابتدایکنگره بین المللی سردرد دتکامل و ارتقای نگاه تا عممانند آب باشآینه در اینهعدم توقف تکامل در یک انداتصور از زمان و مکاناولین سلول مصنوعینقش نظام غذایی در تکامل محس و ادراک قسمت بیست و دوارتقا و تکامل سنت آفرینش در هر سوراخی سر نکنچرا مغز انسان سه هزار سالبلوغ چیستهوش، ژنتیکی است یا محیطیرژیم غذایی ضد دردبررسی بیماری التهابی رودلا اکراه فی الدینسایه را اصالت دادن، جز فرکیهان خود را طراحی میکندتأثیر نگاه انسان بر رفتامحل درک احساسات روحانیآیا واکنش های یاد گرفته وجلوتر را دیدناینکه خانواده ات سالم بانقش درختان در تکاملحس و ادراک- قسمت شصت و چهارتروز یا خوردگی و التهادرمان پوکی استخواننسبیت عام از زبان دکتر بررسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهربه زودی شبکه مغزی به جای هر جا که جات میشه، جات نیبعد از کرونا دلخوشی بیهومن کسی در ناکسی دریافتم سرنوشتکتاب، سفری به تاریختاثیر ژنها بر اختلالات خمروری بر تشنج و درمان هایآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اججهان هایی در جهان دیگرخودآگاهی و هوشیارياگر نیروی مغناطیس نباشد نقص در تشخیص هیجانات عاماز کجا آمده ام و به کجا میدرهای اسرارآمیز و پوشیدههمه چیز موج استزنان باهوش تربیماری گیلن باره و بیمارویتامین E برای فعالیت صحویتامین E در چه مواد غذایتقویت حافظه یا هوش مصنوعمنابع انرژی از نفت و گاز شنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر گیاه خواری بر رشد وگلوئونمسمومیت دانش آموزان، قماآرامش و دانشجهان، تصادفی نیستخطا در محاسبات چیزی کاملنهایت معرفت و شناخت درک عاز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری مغزی در سندرم کووبیهوش کردن در جراحی و بیمهندسه زبانِ زمان استزیست شناسی کل در جزء فراکواقعیت و انعکاستمساح حد واسط میان مغز کومنبع هوشیاری کجاست قسمت گاهی لازم است برای فهم و شگفتی های زنبور عسلتاثیر درجه حرارت بر عملکمعماری، هندسه ی قابل مشاافت هوشیاری به دنبال کاهجدایی خطای حسی استابزار بقا از نخستین هماندو بار در هفته ماهی مصرف نورون های ردیاب حافظهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی الفاگوذهن سالمباد و موجفلج نخاعی با الکترودهای زبان ریشه هایی شناختی اسواکسن سرطانتو با همه چیز در پیوندیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپوشاندن خود از نورشجاعت و ترستاثیر درجه حرارت بر عملکالتهاب شریان تمپورالمعرفت و شناختحقیقت غیر فیزیکیابزار بقای موجود زنده از دگرگونی های نژادی و تغییچگونه هموساپينس بر زمین از تکامل تا مغز از مغز تا هوش مصنوعی از عروسک بازی رمز جهان خاصیت فراکتالبحثی در مورد عملکرد لوب ففراموش کارها باهوش تر هسسلول های مغزی عامل پارکییک پیشنهاد خوب برای آسان توهم فضای خالیمهندسی ژنتیک در حال تلاش پیشرفت های جدید علوم اعصطبیعت موجی جهانتبدیل پلاستیک به کربن و سانگشت ماشه ایمغز انسان برای شادمانی طحریص نباشاتفاق و تصادفداروهای ام اسنگاه حقیقی نگاه به درون ااستفاده از هوش مصنوعی در هوش مصنوعی از عروسک تا کمروبات کیانبرنامه و ساختار پیچیده مقفس ذهنسندرم پس از ضربه به سرژنها نقشه ایجاد ابزار هوتوسعه برخی شغل ها با هوش میدان های کوانتومی خلاپرسشگری نامحدودعلایم کمبود ویتامین E را تراشه ی بیولوژِیکانسان جدید از چه زمانی پامغز حریص برای خون، کلید تحس و ادراک قسمت نهماخلاق پایه تکامل و فرهنگداروی ضد چاقینباید صبر کرد آتش را بعد اصلاح خطا با رفتن بر مسیرهوش عاطفی قسمت هفتمروشی برای بهبود هوش عاطفبرخی اثرات مضر ویتامین دقبرستان ها با بوی شجاعتسیاهچاله ی منفرد یا سیاهکنگره بین المللی سردرد دتکامل و ریشه ی مشترک خلقتماه رجبآیندهعدم درکتصادف یا قوانین ناشناختهاوکرلیزوماب داروی جدید شنقش نظریه تکامل در شناساحس و ادراک قسمت بیست و سوارتقا یا بازگشت به قبل ازدر والنتاین کتاب بدید همچرا مغزهای ما ارتقا یافت بلعیدن ستاره توسط سیاهچاهیچ چیز همیشگی نیستراه فراری نیستبررسی سیستم تعادلی بدن الاموژین داروی ضد اوتیسم؟ساخت شبکه عصبی مصنوعی با کیهانِ هوشیارِ در حال یاتئوری تکامل امروز در درممحل درک احساسات روحانی دآیا یک، وجود داردجمجمه انسان های اولیهاینترنت بدون فیلتر ماهوانقش ذهن و شناخت در حوادث حساسیت روانی متفاوتارزش حقیقی زبان قسمت اولدرمان پوکی استخواننسبت ها در کیهانرساناها و ابر رساناها و عبه زیر پای خود نگاه نکن بهر حرکت خمیده می شود و هر بعد از کرونا دلخوشی بیهومن پر از تلخیمسریع دویدن مهم نیستکتابخانهتاثیر کلام در آیات کلام بمرکز هوشیاری، روح یا بدن آیا خداباوری محصول تکاملجهان یکپارچهخودت را از اندیشه هایت حفاگر نعمت فراموشی نبود بسنقطه بی بازگشتاز کسی که یک کتاب خوانده دروغ نگو به خصوص به خودتهمه چیز در زمان مناسبزنجیرها را ما باید پاره کبیماری آلزایمر، استیل کوزندگی هوشمند در خارج از زبیماری الزایمرویتامین کاتقویت سیستم ایمنیمنابع انرژی از نفت و گاز شناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر گیاه خواری بر رشد وگمان میکنی جرمی کوچکی در مسیر دشوار تکامل و ارتقاآرامش و سکونجهش های ژنتیکی مفید در ساخطای ادراک کارمانهایت در بی نهایتاز تکینگی تا مغز از مغز تدرگیری اعصاب به علت میتوبیهوشی در بیماران دچار اهندسه، نمایشی از حقیقتزیست شناسی باور حقیقت یا واقعیت خلا و وجود و درک متنفس هوازی و میتوکندریمنبع هوشیاری کجاست قسمت گاهی مغز بزرگ چالش استشانس یا تلاشتاثیر درجه حرارت بر عملکافتخار انسانجریان انرژی در سیستم های ابزار بقا از نخستین هماندو برابر شدن خطر مرگ و مینوروپلاستیسیتی چیستاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک های بذهت را روی چیزهای مفید متباد غرور و سر پر از نخوت وفلج بل، فلجی ترسناک که آنزبان شناسی مدرن در سطح سلواکسن ضد اعتیادتو با باورهایت کنترل میشمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتپیموزایدشرکت نورالینک ویدیویی ازتاثیر درجه حرارت بر عملکامواجی که به وسیله ی ماشیمغز فکر میکند مرگ برای دیحقیقت غیر قابل شناختابزار بقای موجود زنده از دانش قدرت استچگونه هوشیاری خود را توساز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رنگ کردن، حقیقت نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهفراموشی همیشه هم بد نیستسلول های بنیادییک آلل ژنتیکی که از نئاندتوهم فضای خالی یا توهم فضمهربانی، شرط موفقیتپیشرفت در عقل است یا ظواهطبیعت بر اساس هماهنگیتبدیل تراکت صوتی مصنوعی انگشت نگاری مغز نشان میدمغز انسان برای شادمانی طحرکت چرخشی و دائمی کیهاناتوبان اطلاعات و پلِ بینداروهای تغییر دهنده ی سینگاه دوبارهاستفاده از انرژی خلاهوش مصنوعی از عروسک تا کمروح در جهانی دیگر استبرنامه ی مسلط ژنها در اختقفس را بشکنسندرم دزدی ساب کلاوینژنها ، مغز و ارادهتوصیه های سازمان بهداشت میدان بنیادین اطلاعاتآلودگی هوا چالش قرن جدیدعلایم کمبود ویتامین E را تربیت کودکان وظیفه ای مهانسان خطرناکترین موجودمغز در تنهایی آسیب میبینحس و ادراک قسمت چهارماختلال خواب فرد را مستعد داروی ضد تشنج با قابليت تنبرو و انرژی مداوماصول انجام برخی نرمش ها دهوش عاطفی قسمت یازدهروشی جدید در درمان قطع نخبرخی اختلالات عصبی مثانهقدم زدن و حرکت دید را تغیسیاهچاله ی تولید کنندهکنترل همجوشی هسته ای با هتکامل ابزار هوش ، راه پر ماپروتیلینآینده ی انسان در فراتر ازعسل طبیعی موثر در کنترل بتظاهر خوابیده ی مادهايندگان چگونه خواهند دیدنقش هورمون های تیروئید دحس و ادراک قسمت بیستمارتوکين تراپی روشی جديد در یک فراکتال هر نقطه مرکچرا ویروس کرونای دلتا وابنی عباس، ننگی بر تاریخهیچ وقت خودت را محدود به راه های جدید برای قضاوت ربررسی علل کمر درد در میانلایو دوم دکتر سید سلمان فساخت شبکه عصبی با الفبای کیست هیداتید مغزتئوری تکامل در پیشگیری و محدودیت چقدر موثر استآیا کیهان می تواند یک شبیجنبه های موجی واقعیتایندرالنقش روی و منیزیم در سلامتخفاش با شیوع همه گیری جدیارزش حقیقی زبان قسمت دومدرمان ام اس(مولتیپل اسکلنسبت طلایی، نشانه ای به سرشته نوروایمونولوژی و نقبه سخن توجه کن نه گویندههرچیز با یک تاب تبدیل به تفکر قبل از کارمنابع انرژي پاک سرچشمه حسریعترین کامپیوتر موجودکجای مغز مسئول پردازش تجتاثیر کپسول نوروهرب بر نمرکز حافظه کجاستآیا دلفین ها می تواند از جهان یکپارچهخودروهای هیدروژنیاگر نعمت فراموشی نبود بسنمیتوان با بیرون انداختناز آغاز خلقت تا نگاه انسادریای خداهمه چیز در زمان کنونی استهمه چیز، ثبت می شودزندگی بی دودبیماری ای شبیه آلزایمر و ویتامین کا و استخوانتلقین اطلاعات و حافظهمنابع بی نهایت انرژی در دشناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر گیاه خواری بر رشد وگنجینه ای به نام ویتامین مسئول صیانت از عقیده کیسآرامش(سکوت) stillness و تکاپوجهش های ژنتیکی غیر تصادفابزار بقا از نخستین همانخطای حسنهادینه سازی فرهنگ اختلااز تکینگی تا مغز از مغز تدرختان اشعار زمینبیوگرافیهنر فراموشیزیست، مرز افق رویداد هستوالزارتان داروی ضد فشار تنفس هوازی و میتوکندریمنبع هوشیاری کجاست قسمت گذر زمان کاملا وابسته به شاهکار قرنتاثیر درجه حرارت بر عملکافراد آغاز حرکت خودشان رجریان انرژی در سیستم های ابزار بقا از نخستین هماندو برابر شدن خطر مرگ و مینوروز یا روز پایانیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک های بذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبار بزرگ ایستادن بر دو پافلج خوابزبان شناسی نوین نیازمند واکسن علیه سرطانتو باید نیکان را به دست بمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیموزایدشربت ضد خلطتاثیر رو ح و روان بر جسمامیوتروفیک لترال اسکلرومغز قلبحقایق ممکن و غیر ممکنابزار بقای موجود زنده از دانش محدود به ابعاد چهارچگونه واکسن کرونا را توزاز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رنگین کمانبحثی درباره هوش و تفاوتهفراموشی و مسیر روحانیسلول های بنیادی منابع و ایک جهش ممکن است ذهن انسانتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)موفقیت هوش مصنوعی در امتپیشرفت ذهن در خلاقیت استطعمه ی شبکه های ارتباط اجتبدیل سلولهای محافط به سانتقال ماده و انرژیمغز انسان رو به کوچک تر شحس متفاوتاتوسوکسیمایدداروهای ضد بیماری ام اس ونگاهی بر قدرت بینایی درااستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی از عروسک تا کمروح رهاییبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱قلب و عقلسندرم سردرد به دلیل افت فژنهای مشترک بین انسان و وتوصیه های غیر دارویی در سمیدازولام در درمان تشنج آلودگی هوا و ویروس کروناعلت خواب آلودگی بعد از خوترجمه ای ابتدایی از اسراانسان عامل توقف رشد مغزمغز را از روی امواج بشناسحس و ادراک قسمت نوزدهماختلال در شناسایی حروف و داروی ضد تشنج با قابليت تچت جی پی تیاصول توسعه ی یک ذهن کاملهوش عاطفی قسمت پنجمروشی جدید در درمان نابینبرخی اصول سلامت کمرقدرت مردمسیاره ی ابلهانکنترل جاذبهتکامل تکنولوژیماجرای جهل مقدسآینده ی علم و فیزیک در60 ثعشق درونی به یگانگی خلقتتظاهری از ماده است که بیدايا اراده آزاد توهم است ینقش هورمون زنانه استروژنحس و ادراک قسمت دهمارتباط میکروب روده و پاردر کمتر از چند ماه سوش جدچرا پس از بیدار شدن از خوبه قفس های سیاهت ننازهیچ کاری نکردن به معنی چیراه های جدید برای قضاوت ربزرگ فکر کنلبخند بزن شاید صبح فردا زساختن آیندهکیست کلوئید بطن سومتئوری جدید، ویران کردن گمحدودیت های حافظه و حافظآیا گذشته، امروز وآینده جنسیت و تفاوت های بیناییایا کوچک شدن مغزانسان النقش روزه داری در سالم و جخلا، حقیقی نیستارزش حقیقی زبان قسمت سومدرمان تومورهای مغزی با انشانه های گذشته در کیهان رشد مغز فرایندی پیچیده ابوزون هیگز چیستهز ذره، یک دنیاستتفکر خلا ق در برابر توهم منابع انرژی از نفت و گاز سرگیجه از شایعترین اختلاکرونا چه بر سر مغز می آورتاثیر کپسول نوروهرب بر تمرکز حافظه کجاستآیا دلفین ها میتوانند باجهان کنونی و مغز بزرگتریخورشید مصنوعیاگر با مطالعه فیزیک کواننمیتوان بر سیاه سیاه نوشاز انفجار بزرگ تا انفجار درک فرد دیگر و رفتارهای ادرک نیازمند شناخت خویش اهمه ی سردردها بی خطر نیستزندگی در جمع مواردی را برویتامین کا در سبزیجاتتلاش ها برای کشف منابع جدمنابع جدید انرژیشناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر گیاه خواری بر رشد وگویید نوزده و ایمنی ساکتمسئولیت جدیدآزمون تجربی، راهی برای رجهش تمدنی عجیب و شگفت انسابزار بقا از نخستین همانخطر آلودگی هواچهار میلیارد سال تکامل باز تکینگی تا مغز از مغز تدرد باسن و پا به دلیل کاهبیوگرافیهنر حفظ گرهزاوسکا درمان گوشرواکنش های ناخودآگاه و تقتنفس بدون اکسیژنمنبع هوشیاری کجاست قسمت53گذشته را دفن کنشاهکار شش گوشتاثیر درجه حرارت بر عملکافراد بی دلیل دوستدار تو جریان انرژی در سیستم های ابزار بقا از نخستین هماندو سوی واقعیتنورالژیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی ذره ی معین یا ابری از الکبار سنین ابزار هوشمندی افلج خواب چیستزبان، نشان دهنده ی سخنگو واکسنی با تاثیر دوگانه اتو تغییر و تحولیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمپیچیدگی های مغزمگسشش مرحله تکامل چشمتاثیر روده بر مغزامید نیکو داشته باش تا آنمغز ما کوچکتر از نیم نقطهحل مشکلابزار بقای موجود زنده از دانش بی نهایتچگونه آن شکری که می خوریماز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی رهبر حقیقیبحثی درباره هوش و تفاوتهفرایند پیچیده ی خونرسانیسلول های بدن تو پیر نیستنیک رژیم غذایی جدید، می توتوهم چیستمولتیپل اسکلروز در زنان پیشرفتی مستقل از ابزار هظهور امواج مغزی در مغز مصتبر را برداراندوه در دنیا استمغز انسان رو به کوچکتر شدحس چشایی و بویاییاتصال مغز و کامپیوترداروی فامپیریدین یا نورلنگاهی بر توانایی اجزاي باستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی به کمک هوش طبیروزه داری متناوب، مغز را برین نت به جای اینترنتقلب دروازه ی ارتباطسوپاپ ها یا ترانزیستورهاژنهای هوش ، کدامندسایتهای دیگرتوصیه هایی در مصرف ماهیمکان زمان یا حافظه زمانآلودگی هوا و پارکینسونعماد الدین نسیمی قربانی ترس و آرمان هاانسانیت در هم تنیده و متصمغز زنان جوانتر از مغز مرحس و ادراک قسمت هفتماختلال در شناسایی حروف و داروی ضد تشنج توپیراماتچت جی پی تیاصول سلامت کمرهوش عاطفی قسمت اولروشی جدید در درمان سکته مبرخی بیماری ها که در آن بقدرت کنترل خودسیاره ابلهانکندر در بیماریهای التهابتکامل جریان همیشگی خلقتماجرای عجیب گالیلهآینده با ترس جمع نمیشودعصب حقوق نورولووتعداد کلی ذهن ها در جهان ايا اراده آزاد توهم است ینقش ویتامین K در ترمیم اسحس و ادراک قسمت دوازدهمارتباط ماده و انرژیدر آرزوهایت مداومت داشتهچرا ارتعاش بسیار مهم استبه مغز خزندگان خودت اجازهیچ کس مانند تو نگاه نمیکراه پیروزی در زندگی چیستبزرگ شدن مغز محدود به دورلحظات خوش با کودکانساختار فراکتال وجود و ذهکاهش مرگ و میر ناشی از ابتا 20 سال آینده مغز شما به مخچه فراتر از حفظ تعادلآیا پیدایش مغز از روی تصاجنسیت و تفاوت های بیناییایا این جمله درست است کسینقش رژیم غذایی بر رشد و اخلا، خالی نیستارزش خود را چگونه میشناسدرمان تشنجنشانه های پروردگار در جهرشد مغز علت تمایل انسان ببوزون هیگز جهان را از متلهزینه ای که برای اندیشیدتفاوت مغز انسان و میمون همنابع انرژی از نفت و گاز سرگردانیکریستال هاتاثیر کپسول نوروهرب بر سمرکز خنده در کجای مغز استآیا دست مصنوعی به زودی قاجهان کاملی در اطراف ما پرخوش قلبی و مهربانیاگر تلاش انسان امروز برانمایش تک نفرهاز بحث های کنونی در ویروس