دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا خداباوری محصول تکامل زیستی ماست

آیا خداباوری محصول تکامل زیستی ماست؟

بررسی ای روی خداباوري، مغز و تکامل

اصل مقاله از عرفان کسرایی پژوهشگر مطالعات علم، در دانشگاه کاسل آلمان با پاره ای توضیحات و نقدها

19 ژوئیه 2018 - 28 تیر 1397

زمانی- که از باور به خدا صحبت می کنیم- پیش از هر چیز باید مقصود خود را از خدا و مفهوم آن روشن سازیم. نگاهی به لیست خدایان در طول تاریخ نشان می دهد که مفهوم خدا بسیار فراتر از خدایان ادیان ابراهیمی است. به بیان دیگر، گانش پسر شیوا با سری همانند فیل در هندوستان، خدایان جزایر پلینزی، خدایان محلی سریلانکایی تامیلی، خدایان آزتکها و خدایان مصر و یونان باستان نیز خدایانی محسوب می شوند که ممکن است حتی نام آن ها را نیز نشنیده باشیم.

(نیازی طبیعی ثانويه به فقر وجود انسان- که امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست- و نیاز به موثری در پس همه آثار موجود در کیهان ما- که از دید هیچ عاقلی پوشیده نیست- سبب شده است که انسان حتی دورترین تمدن ها و فرهنگ ها در پی موثری باشد و بکوشند آن را بیابند.

این جستجو و کنکاش عمیق، هرچند گاهی از خدایان انسان نما یا حيوان نما یا ستاره نما سردرآورده است و گاهي منحرف شده است، ولی نشان دهنده عقل سلیمی است که به دنبال موثری در پی همه احوالات و آثار هستی می گردد.

در پی این موثر نبودن، نشانه روشنفکری نیست بلکه نشانه پرده کشیدن بر یکی از بدیهیات فکر است)

هر چند که امروزه خدایی چون زئوس، یکی از قدرتمندترین خدایان یونان باستان به تاریخ پیوسته و حس ایمان دینی و پرستش را در کسی زنده نمی کند اما هرکدام از این خدایان، روزگاری در گوشه ای از پهنه گیتی ، پیروانی داشته اند و برای بسیاری مقدس بوده اند. تنها در دایرةالمعارف خدایان، بیش از ۲۵۰۰ خدای موجود در تاریخ بشر معرفی شده است.

اما به راستی منشاء باور انسان به دین و خدا چیست؟

این موضوعی است که دانشمندان و فیلسوفان بسیاری را با خود مشغول کرده است و هر یک تلاش کرده اند، پاسخی برای این پرسش بیابند که باور به خدا از چه زمانی و بر چه مبنایی در فرهنگ های مختلف بشری شکل گرفته است.

از دید فروید، منشا باور دینی را باید در روان رنجوری بشر جستجو کرد و از دید دورکهایم، دین یک برساخته اجتماعی است. ریچارد داوکینز، زیست شناس تکاملی، دین را از منظر فرگشتی و بر مبنای نظریه داروین مورد بررسی قرار می دهد و در کتاب مشهور خود (توهّم خدا) می گوید: اگر عصب شناسان در مغز، یک مرکز مرتبط با باور به خدا پیدا کنند، دانشمندان داروینیستی همانند من همچنان در پی آنند که دریابند چرا انتخاب طبیعی به گزینش چنین مرکزی انجامیده است؟

به عبارت دیگر خواهیم پرسید چرا آن دسته از نیاکان ما- که به لحاظ ژنتیکی مستعد داشتن چنین مرکزی در مغز خود بوده اند- باقی مانده و تولید مثل کرده اند؟

(توهم خدای ريچارد دوکينز در اینجا ابهامی را مطرح ميکند بدون آنکه در مورد آن اطمینانی داشته باشد. اگر عصب شناسان یک مرکز مرتبط با باور به خدا در مغز پیدا کنند، دانشمندان داروینیستی همانند من همچنان در پی آنند که دریابند چرا انتخاب طبیعی به گزینش چنین مرکزی انجامیده است؟ اگر چنین شود و اگر چنان شود بدون آنکه اطمینانی از سخن خود داشته باشد! در حالی که امروز مراکز احساسات روحاني به خوبي در مغز شناسایی شده است.

امروز دانشمندان محقق منصف، محل های خاص احساسات روحانی را در مغز شناسایی کرده اند و فراتر از این، چیزی بالاتر از مغز مادي باید باشد تا شناخت های ما گهگاه به فراتر از زمان و مکان برود.

و سخن این دانشمند، خود اقراری از او است که اعتقاد به خدا و دین، مزيتي تکاملی در طول تاریخ داشته است که سبب حفظ ساختار مربوط به دین و درک روحانی، در مغز شده است

لازم نیست گرفتار کشف مرکز خدا در مغز بمانیم.

همین دیدن مغز- که هدف نقشه ژنهاي ماست- نشان دهنده یک هدف گذار در پس این نقشه است . توصيه ميشود در برابر کتاب توهم خداي ریچارد داوکينز به کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد الحسن مراجعه شود تا هدفمندی نقشه ژنتیکی به خوبي روشن شود)

و اگر نقشه ژنتیکی هدفمند است، انتخاب طبیعی- که خودش از یک جهت، زاییده ژنها یا زاييده نقشه هدفمند هستی است- حداقل تا حدي هدفمند خواهد بود و هر چیز هدفمند، هرگز بدون هدفگذاری در پس آن، موجود نمی شود. پس اگر به دنبال انتخاب طبیعی هم برویم، (در حالی که مي دانيم انتخاب ها در هستی فقط محدود به انتخاب طبیعی نیست انتخاب جنسی، انتخاب ارادی، انتخاب عقلانی و ابتکار عقلانی که گاهی حتی می تواند انتخاب طبیعی را شکست دهد) و بگردیم که چگونه انتخاب طبیعی، منطقه ای را در مغز کاشته است، تازه کوشیده ایم مسیر را شناسایی کنیم و آنکه این جاده را کند و مسیر را هموار نمود تا به ابزار هوش برسد، با شناختن راه، محو نمي شود.

آنکه جاده را ساخت، او علت ایجاد این جاده است و هرچقدر هم دقيق تر و ریزتر جاده را بشناسید این شناخت شما جاده ای را- که به منزلی میرسد- از سازنده جاده بی نیاز نخواهد کرد)

به عبارت دیگر خواهیم پرسید چرا آن دسته از نیاکان ما- که به لحاظ ژنتیکی مستعد داشتن چنین مرکزی در مغز خود بوده اند باقی مانده و تولید مثل کرده اند؟

پرسش داوکینز در حقیقت این است که دین چه کارکرد و فایده ای برای انسان داشته که با گذشت حدود ۸۰ هزار سال پیش تا کنون بشر را با خود مشغول کرده است. آیا دین عامل سازگاری انسان با محیط بوده است؟

به تعبیر زیگموند فروید ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ، ﺗﻮﻫّﻢ ﺧﻮﺩﺷﯿﻔﺘﮕﯽ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ و ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﯾﻦ تکبر انسان- که ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ- ﺗﻮﻫﻤﯽ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﻩ است
(نقد:

خلقت جسم انسان از جسم پايينتر، شاید انسان پنداشتن انسان های حیوان صفت را به توهمی بی ارزش تبدلی کرده باشد ولی هرگز توجیه کننده رفتارهای ایثارگرانه این جسم حیوانی نیست. رفتار ایثار گرانه با جسم حیوانی توجیه نمیشود و دانشمندان زیست شناس تکاملی- که نظریه ژنهای خودخواه را مطرح کردند- این را بهتر از همه می دانند.

ژنهای خودخواه، هرگز مجالی برای رفتارهای ایثارگرانه خاص انسان باقي نمیگذارد ولی این رفتارها وجود دارد و همین رفتارهای ایثارگرانه نشان دهنده بعد غیر مادی وجود انسان است)

دین، میراث فرهنگی مفید یا مضر؟

در باب اینکه دین در طول تاریخ حیات انسان، فایده یا صرفه تکاملی داشته دیدگاه های مختلفی وجود دارد. برخی دین را به عنوان یک پارازیت فرهنگی می بینند که اگرچه برای میزبان انسانی خود فایده ای ندارد و چه بسا مضر هم باشد اما به مثابه انگل فرهنگی برای تکثیر و بقای خود از میزبان انسانی بهره برده است. برخی دین را عامل انسجام درون گروهی در رقابت با دیگر گروه ها می دانند و به عبارتی قائل به این نکته هستند که دین برای بقای گروه های انسانی، فایده تکاملی داشته است.

(این در حالی است که جهش ناگهانی تمدن بشری در تقریبا ده هزار سال قبل در سرزمین عراق، با تفسیرهای مادی و جهش های تصادفی، حتی بزرگ شدن اندازه مغز قابل تفسیر نيست. این جهش ناگهانی تمدنی، هرگز در میان انسان هایی با قانون جنگل، ایجاد نشده است.

بلکه در میان مردمانی ایجاد شدهاست که بر اساس کتیبه های ارزشی موجود، نه تنها تابع ژنهای خودخواه و ماده طلب خود نبودند بلکه عاشق ارتقا و پیشرفت و رها کردن عالم مادي بودند.

و این جهش تمدنی فقط با وحي و ارتباط با ملکوت و مبارزه پیاپی با ماده و ژنهای مادی خودخواه، تفسیر میشود)

برخی بر این باورند که دین ، نه به صورت مستقیم بلکه محصول جانبی و غیرمفید از خصیصه های دیگری است که به سود سازگاری انسان با محیط بوده اند. آنها رفتار شب پره را مثال می آورند که در حرکت به سمت شعله شمع، رفتاری از خود بروز می دهد که باعث مرگ او می شود. این رفتار شب پره از دید دانشمندان، محصول فرعی از پرواز شب پره به سمت ماه و به قصد جهت یابی بوده است.

انسان مذهبی وقت و انرژی و هزینه و حتی زندگی خود را وقف باورهایی می کند که کمترین سودی به حال او ندارد اما این رفتار از دید ریچارد داوکینز یک محصول جانبی نامطلوب یا یک انحراف از یک خصیصه دیگر است که شاید زمانی مفید بوده است.

به بیان دیگر، گرایشی که در شرایط خاصی توسط نیاکان ما انتخاب شده در واقع دین نبوده است و بلکه فایده های دیگری داشته و تنها به شکلی کاملا تصادفی در قالب رفتار دینی ظاهر شده است.

باور به خدا از دید زیگموند فروید، عصب شناس و روانکاو مشهور اتریشی، یک امر توهّمی است و خدا در نظر او همان مفهوم پدر است که در ذهن انسان، تعالی پیدا کرده است.

(نقد:

پدر و نیاز های انسان.

انسان برای گذر از کودکی و خردسالی خود نیازمند پدری است که نیازهای او را برطرف کند و تغذیه و تحصیل مناسبی برایش ایجادکند. این تصور که اعتقاد و متمایل شدن به پدر، یک تمایل پوچ و بی فایده است، نوعی فراموشی و بی انصافی است

و نتیجه ای که به دنبال آن می آید اینکه شاید ما از کودکی وارد بلوغ شده ايم ولی همواره دچار نقص هايی هستيم که تا همیشه باید به وسیله پدری، برطرف شود و نیاز به معلمان و مديراني فراتر از پدر مادی- که پدر مادی ما را هم مدیریت کرده اند، و قانونهای عالم مادي را در میان ما گذاشته است- لازمه درک ها و نقص ها و کمبودهای همیشگی ماست و درک این مطلب اصلا برای فرد عاقلی که برای هر معلولی به دنبال علت است سخت نيست)

خداباوری از دید داروین

بحث های بسیاری بر سر تفاوت میان بی خدایی و ندانم گرایی در جریان است. خداباوران با یک معیار و شدت مشخص درگیر ایمان به خدا نیستند و بسیاری از بی خدایان نیز در قاب اندیشه خود جایی بین بی خدایی و ندانم گرایی به سر می برند. ریچارد داوکینز در کتاب توهم خدا معیاری را معرفی می کند که به اختصار DN مشهور شده است.

بر این اساس عدد ۱ بیانگر اعتقاد عمیق به خدا و خداباوری حداکثری و عدد ۷ نشان دهنده بی خدایی حداکثری است. خود داوکینز درباره اینکه کجای این معیار ایستاده می گوید جایی روی شش اما متمایل به هفت.(عدم قطعیت هرچند شایسته یک دانشمند منصف است ولی هرگز نیاز به بررسی های بيشتر را منتفی نمیکند. بله ایشان در عدم وجود خدا مطمئن نیست و با دیده تردید می نگرد حتی اگر احتمال 90% برای بی خدایی مطرح باشد!

ولی آیا ده درصد باقیمانده، ممکن نیست درست باشد؟

یک محقق منصف اگر به نظریه خود با ديده ترديد بنگرد- که مشخصه یک محقق دقیق است- نام کتاب خود را توهم خدا نميگذارد بلکه در نامگذاری کتاب خود انصاف را رعایت می کند. جالب اينجاست که به رغم وجود این تردید در وجود یا عدم وجود خدا ايشان نام کتاب خود را تغییر نداده است!)

او می افزاید من یک ندانم گرا هستم و آگنوستیک بودن من به وجود خدا به اندازه آگنوستیک بودن من به وجود پری در انتهای باغ است.

چارلز داروین نیز دست کم آن گونه که از روی آثار و مکاتبات به جا مانده از او می توان دریافت، بی خدا نبوده است و در نوشته ای مربوط به سال ۱۸۷۹ یعنی سه سال پیش از مرگ می نویسد من هرگز در شدیدترین نوسان های فکری ام آتئیست به معنای منکر وجود خدا نبوده ام و فکر میکنم به طور کلی و هر چه پیرتر می شوم، اغلب تعبیر آگنوستیک ، شرح درست تری از وضعیت ذهنی من به دست می دهد.

خداباوری از دید فروید و از منظر فیزیولوژی مغز

باور به خدا از دید زیگموند فروید، عصب شناس و روانکاو مشهور اتریشی یک امر توهّمی است و خدا در نظر او همان مفهوم پدر است که در ذهن انسان تعالی پیدا کرده است. مفهومی که آدمی بر اثر نیازها و ناتوانی های خود در دوران کودکی به آن پناه برده است. از دید فروید باور دینی از جمله رفتارهای روان رنجورانه انسان مانند وسواس به شمار می رود.

با ظهور علم مدرن، بررسی مکانیسم عمل مغز و نقش آن در باور به خدا و ماوراء الطبیعه نیز میسر شد. به تدریج منشاء توهمات دینی و درگیری ذهنی با مذهب و خدا و ارتباط آن با اختلالات شدید سامانه لیمبیک، مشخص شد و انسان دانست که ادراکات و تجربیات اسرارآمیز دینی و راز و نیاز و حس پرستش و زانو زدن در برابر قدرتی فراطبیعی از کجا ناشی می شود.

(نقد:

اینکه فردی بر اثر اختلال تشنجی در قسمتی از مغز، مثلا دستانش حرکت کند، به معنی تشنجی بودن هر حرکت دست نیست. راه رفتن میتواند بر اثر هر تحریک عصبی در مغز رخ دهد ولی یک شکل راه رفتن هم راه رفتن ارادی برای رفتن از یک سوی خیابان به سوی دیگر است.

دیدن برخی تصاویر با چشم شروع ميشود و نهایتا در مغز درک می گردد و در بیماران تشنجي، دیدن برخی تصاویر از مغز شروع میشود و در نتیجه تحریکات تشنجی و غیر طبیعی مغز است.

درک اين مطلب که هر گردی گردو نیست و هر راه رفتن و دیدنی، تشنج نيست اصلا کار دشواری نیست.

اگر کسانی بخواهند هر دیدنی را تشنج و اختلال تحریکات عصبی بدانند، بهتر است برای هر حرکتی و هر نگاهي- که دارند- به پزشک مراجعه کنند تا آن را با داروهای ضد تشنج، سرکوب کند!!

ولی یک پزشک عاقل، مرز بین کارهای انسان تندرست و انسان بیمار را می داند و همه را بیمار نمي شمرد. اینکه در پزشکی امروز معلوم شده برخی افراد با مشاهدات ماورایی، در نتیجه تشنجات دچار این حالت می شوند، هرگز به معني بیمار بودن همه درک های ماورایی نیست به خصوص وقتی بدانیم، موسس فرهنگ و تمدن بشری- که به صوت ناگهانی تقریبا ده هزار سال قبل، در قوم سومر و آشور ایجاد شد- همین ارتباط با جهانی فراتر از عالم ماده بوده است.

به بخش پنجم کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد حسن مراجعه شود
www.almahdyoon.co/doa.html
)

مطالعه سال ۲۰۱۶ جانستون حتی امکان ارتباط بین تجربیات عمیق مذهبی از یک سو و بیماری صرع از سوی دیگر را مورد بررسی قرار می دهد. اگر بتوان دینداری را با فعالیت های الکتریکی غیرطبیعی مغز توضیح داد و باور به خدا را با کارکرد لوب گیجگاهی، دیگر جایی برای خدا و افسانه های دینی باقی نمی ماند و دین و خدا، چیزی جز میراث تکاملی زیستی و چیزی جز عملکرد طبیعی مغز نیستند. یافته های داروین در زیست شناسی و صورت بندی نظریه تکامل در کنار پیشرفت های علم به خصوص در نوروساینس و علوم اعصاب به نوعی تکمیل قطعات پازل فهم ما از جهان به شمار می روند.

درست همانگونه که کپرنیک در سال ۱۵۴۳ نشان داد زمین مرکز کائنات نیست و هیچ جایگاه ویژه ای نیز در کیهان ندارد، داروین نیز به ما نشان داد که انسان نه تنها اشرف مخلوقات نیست، بلکه حتی با برنج و ماهی و شامپانزه نیز منشا یا نیای مشترک دارد.
(نقد: تکامل جسم ما از موجودات پایین هرچند مقدس بودن جسم انسان امروز را در هم می ریزد؛ هرچند پروراندن جسم مادی و بزرگ کردن شکم و خوردن مال محرومان را زشت ميداند، هرگز در تفسیر رفتارهاي ایثارگرانه خاص انسان موفق نیست

و این رفتارهاست که دانشمند زیست شناس تکاملی را در مورد منشا آن، به حیرت می افکند؛ در حالی که معلمان این رفتارها هزاران سال قبل از کشفیات جدید و قبل از داوکينز و دیگران، نه تنها این رفتارها را تشویق می کردند، بلکه با رفتارهای ایثارگرانه خود ابهت جسم خیالی انسان را در هم مي شکستند

بله نه فقط داروین و دیگران، جسم انسان را بی ارزش مي دانند بلکه هزاران سال قبل، انبیای خدا این کشفیات جدید داروین را در عمل نشان می دادند(بخش پنجم کتاب توهم بی خدایی نوشته احمد حسن مطالعه شود
www.almahdyoon.co/doa.html
)

ضمن اینکه انتخاب طبیعی، مکانیسم پیشنهادی داروین برای تکامل زیستی، جایی برای باور به خدا و افسانه های عهد عتیق که در سِفر پیدایش و داستان آفرینش آدم و حوا و هابیل و قابیل که در کتاب های دینی آمده باقی نمی گذارد. به تعبیر زیگموند فروید ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺗﻮﻫّﻢ ﺧﻮﺩﺷﯿﻔﺘﮕﯽ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ و ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺍﺭﻭﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﯾﻦ تکبر انسان که ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﻫﻤﯽ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﻩ است.

(اعتقاد به چیزهای ضروری و لازمی که نمیبینیم توهم نیست، مثلا اعتقاد به برق با اینکه ديده نمی شود، توهم نیست؛ به همین ترتیب اعتقاد به جهان های موازی با اينکه ديده نميشود و حتی با سریعترین سفینه های فضایی هم قابل دسترسی نیست، توهم نیست (نظریه ثابت شده جهان های موازی امروزه در فیزیک مطرح است).

توهم آن است که انسان چیزی را کشف کند و بعدا آن را به گونه ای تعمیم دهد- که شایسته نیست- مثلا کشف کنيم هر گردویی، گرد است و بعد نتیجه بگیریم هر گردی، گردو است!!

چنین نتیجه گیری ای همان هست که نویسنده مقاله میکند. ایشان تصور می کند چون هر شامپانزه اي باید از پیشینیان خود متولد شده باشد، پس هر متولدی از حیوان، حیوان بی درک است؛ در حالی چنین شکلاتي فقط برای دهان نویسنده، شیرین است و دهان عاقلان و دانشمندان امروز را شیرین نمی کند.

دانشمندان امروز می دانند که تفاوت ژنتیکی پیشینیان انسان و حتی موش، با ساختار ژنتیکی انسان، بسيار اندک است و حتی اتصال دو کروموزوم ساده در شامپانزه با 24 زوج کروموزوم دقيقا ساختار کروموزومی شبیه انسان با 23 زوج کروموزوم، ایجاد ميکند

و حتی امروزه حداقل از دیدگاه نظری به راحتی میتوان با تغييراتي در ساختار تخم شمپانزه، جسمی مانند انسان درست کرد!

این مطلب که هر موجود متولد شده از پیشینیان، حیوانی مشابه آنهاست اصلا با نظریه ثابت شده تکامل جور نیست و ما می دانیم که هزاران جهش هست که فرزندان را با هوشتر میکند و هزاران مکانیسم تکاملی هست که به کمک آن میتوان موجودات پایین تر را تبدیل به موجود قویتر کرد. و موجود باهوش کمتر را تبدیل به موجود باهوشتر کرد.

حتی امروزه فرضیات بسیاری در علم وجود دارد که تبدیل یک جسم حیوان به یک انسان نیازمند چند دستکاری ساده در ساختار ژنتیکی است.

نویسنده مقاله، خلقت آدم و حوا را بر اساس نظریه تکامل، داستانی افسانه ای میداند، در حالی که بر اساس نظریه تکامل، خلقت موجود برتر یا انسان از موجود پایین دست یا حیوان، اصلا افسانه نیست و امروز دانشمندان برای بهبود وضعیت کشاورزی و دامداری، از طریق تراريخته ها به شدت روی آن کار می کنند.)

http://www.bbc.com/persian/blog-viewpoints-44886681


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیش از نیمی از موارد انتقداروی تشنجی دربارداریتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیدادستورالعمل مرکز کنترل بیآب زندگی است قسمت هفتمقدرت انسان در نگاه به ابعتأثیر شیرینی های حاوی لوزمان شگفت انگیزنوار عصب و عضله در مطب دکتشنج چیستسانسور از روی قصد بسیاری نعناعمیوتونیک دیستروفیاختلال در شناسایی حروف و حمله ویروس کرونا به مغزظهور امواج مغزی در مغز مصاستفاده از سلول های بنیاهیچ وقت خودت را محدود به کلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاداروی سل سپتپیوند اندام حیوانات به اتلاش در تولید انرژی به رنذره ی معین یا ابری از الکمغز ابزار بقای برتر مادیآرامش(سکوت) stillness و تکاپولاموژین داروی ضد اوتیسم؟تاثیر ویروس کرونا بر مغز زندگی، مدیریت انرژیاین ابتدای تناقض هاستنیوالینتصادف یا قوانین ناشناختهستم، بی پاسخ نیستهمیشه داناتر از ما وجود دما انسانها چه اندازه نزدارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشعلیت رو به عقباصول انجام برخی نرمش ها دخودت را از اندیشه هایت حفکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا در ناامیدی بسی امید استپیشرفتی مستقل از ابزار هتنفس هوازی و میتوکندریرمز جهانمغزهای کوچک بی احساسآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توسملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر گیاه خواری بر رشد وزبان فرایند تکاملی برای ایران بزرگتغییر عمودی سر انسان از پسرگردانیهندسه، نمایشی از حقیقتماده ی تاریکارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومعادت کردن به نعمتبقا در ازای بیماریخدا بخشنده است پس تو هم بکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومدر سال حدود 7 میلیون نفر پرورش مغز مینیاتوری انساALS نگاهی کامل بر بیماری وتو با همه چیز در پیوندیروان سالمنقش نظریه تکامل در شناساافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر مغززبان شناسی نوین نیازمند اپی ژنتیکجنسیت و تفاوت های بیناییشلیک فراموشیهوش مصنوعی اکنون می تواناز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شعضلانی که طی سخن گفتن چقدبه جای محکوم کردن دیگران دفاع در برابر تغییر ساختکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز ددرمان پوکی استخوانآمارهای ارائه شده در سطح فیزیک مولکولها و ذرات در تولید سلولهای جنسی از سلروش های عملی برای رفع کمرنقش درختان در تکاملامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هومنبع نور واقعی و ثابت، حقتاثیر درجه حرارت بر عملکسقوط زیگزاگی یا ناگهانیابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهشکرگزار هر چیزی باش که داهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهادو برابر شدن خطر مرگ و میکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمردرمان ساده ی روماتیسمآینده ی حمل و نقل هوایی دفراموشی همیشه هم بد نیستتوهم جسمریواستیگمیننقشه با واقعیت متفاوت اسانقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییمنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاریکی من و تو و گرد و غباسم زنبور ، کلیدی برای وارابزار بقا از نخستین همانجهانی پر از سیاهچاله یا پشادی، پاداش انجام وظیفههوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسدیدن خدا در همه چیزگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی روددریای خداآیا یک، وجود داردفشار روحی، همیشه بد نیست تیک و اختلال حرکتیراه نجاتچندین ماده غذایی که ماننانرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتخریب مغز به دلیل کمبود بسوخت هیدروژنی پاکابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی شش مرحله تکامل چشمهوش مصنوعی ساخته هوش طبیاز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بدانشمندان اولین سلول مصنگاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کرونادرگیری اعصاب به علت میتوآیا جهان ذهن و افکار ما مقیچی ژنتیکیتکامل ابزار هوش ، راه پر رستگاری محدود به یک راه ننوآوری ای شگفت انگیز دانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزانعطاف پذیری مکانیسمی علنسبیت عام از زبان دکتر برمهندسی ژنتیک در حال تلاش سیاره ابلهاناثرات مفید روزه داریحق انتخابضرب المثل یونانیهوش عاطفی قسمت ششماز سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی از سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به داروی جدید ALSتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصندغدغه نتیجه ی نادانی استآب زندگی است قسمت اولقدرت ذهنتئوری تکامل امروز در درمزمان طلایی سکته ی مغزی رانوبت کودکانتشنج و حرکات شبه تشنجی قاسانسور بر بسیاری از حقایهفت چیز که عملکرد مغز تو میگرن و پروتئین مرتبط با اختلال در شناسایی حروف و حمایت از طبیعتظرف باید پر شود چه با چرک استفاده از سلول های بنیاهیچ کاری نکردن به معنی چیکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجداروی ضد چاقیپیوند سر آیا ممکن استتلاشی برای درمان قطع نخاذرات کوانتومی زیر اتمی قمغز ابزار برتر بقاآرزوها را کم کنلایو دوم دکتر سید سلمان فتاثیر ژنها بر اختلالات خزندگی، مراتب هوشیاری استاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاتضادهای علمیستون فقرات انسان دو پا جلهمیشه راهی هستما انسانها چه اندازه نزدارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی علایم کمبود ویتامین E را اصول توسعه ی یک ذهن کاملخودروهای هیدروژنیکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهدر هم تنیدگی مرزها و بی مپپوگستتنفس بدون اکسیژنرمز جهان خاصیت فراکتالمغز، فقط گیرندهآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر گیاه خواری بر رشد وزبان متغیرایرادهای موجود در خلقت بتغییرات منطقه بویایی مغزسربازان ما محققا غلبه می هنر فراموشیارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومعادت بد را ترک کنبقای حقیقی در دور ماندن اخدا تاس نمیریزدکیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما ادر عید نوروز مراقب تصادف پرکاری تیروئیدNVG 291تو با باورهایت کنترل میشروبات ها قول میدهندنقش هورمون های تیروئید داقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان، نشان دهنده ی سخنگو ابتدا سخت ترین استجنسیت و تفاوت های بیناییشنا در ابهای گرم جنوب نیاهوش مصنوعی از عروسک های باز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهغم بی پایانبه جای تولید، بیشتر گوش کدقیق ترین تصاویر از مغز اکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمنداندرمان آرتروز با ورزش موضآن چیزی که ما جریان زمان فیزیک هوشیاریتولترودینروش هایی برای مقابله با انقش ذهن و شناخت در حوادث امید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکسلول های مغزی عامل پارکیابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهشکست حتمیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختدو داروی جدید برای میاستکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مدرمان سرگیجه بدون نیاز بآینده ی علم و فیزیک در60 ثفراموشی و مسیر روحانیتوهمات و شناخت حقیقتریاضیات یک حس جدید استنقص های سیستمی ایمنیانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاریکی و نورسماگلوتید داروی کاهش دهنابزار بقای موجود زنده از جهانی در ذهنشب سیاه سحر شودهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبدیدگاه نارسای دوگانه ی مگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن ادرک فرد دیگر و رفتارهای اآیا کیهان می تواند یک شبیفضا و ذهن بازتیکاگرلور داروی ضد انعقاراه های جدید برای قضاوت رچندجهانیانرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداوم مهم است نه سرعتسودمندی موجودات ابزی بر ابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستششمین کنگره بین المللی سهوش مصنوعی، کیفیت فریب ماز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی ادانشمندان تغییر میدان مغگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهودرب بسته با غیر خود باز مآیا جهش های ژنتیکی، ویروقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتکامل تکنولوژیرشته نوروایمونولوژی و نقنوار مغز مشاهده ی غیر مستتراشه ی بیولوژِیکاهمیت کنترل خشمچسبیدن به خود، مانع بزرگ مهندسی بدنسیب یکسان و دیدگاه های متاثرات مضر ماری جواناحقیقت قربانی نزاع بین بی ضربه مغزی در تصادف رانندهوش عاطفی بیشتر در زناناز علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هداروی جدید s3 در درمان ام تقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بذهن ما از در هم شکستن منبآب زندگی است قسمت دومقدرت شناختی انسان، محدودتئوری تکامل در پیشگیری و زمان، واقعی نیستای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیتشنج به صورت اختلال رفتاسانسور ذهنهفت سین یادگاری از میراث میگرن و خواباختلالات مخچهحوادث روزگار از جمله ویرظرفیت مغز چقدر استاستفاده از سلول های بنیاهیچ کس مانند تو نگاه نمیککلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وداروی ضد چاقیپیوند سر برای چه بیمارانتلاشی تازه برای گشودن معذرات کوانتومی زیر اتمی قمغز از بسیاری حقایق می گرآزمون تجربی، راهی برای رلازم است هیچ کاری نکنیدتاثیر کلام در آیات کلام بزندان ذهنیاینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیتظاهر خوابیده ی مادهستارگانی قبل از آغاز کیههمیشه عسل با موم بخوریمما اکنون میدانیم فضا خالارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهانعلایم کمبود ویتامین E را اصول سلامت کمرخورشید مصنوعیکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتدر هم تنیدگی کوانتومیپایان، یک آغاز استتنها مانع در زندگی موارد رنگ کردن، حقیقت نیستمغز، همه ی واقعیت را نمیبآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر گیاه خواری بر رشد وزبان مشترک ژنتیکی موجوداایستادن در برابر آزادی بتغییرات مغز پس از 40 سالگیسربرولایزینهنر حفظ گرهارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمعادت دادن مغز بر تفکربلندی در ذهن ما درک بلندیخدای رنگین کمانکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختدرمان نگهدارنده ی اعتیادپراسینزوماب در پارکینسوفقر داده ها در هوش مصنوعیتو باید نیکان را به دست بروبات های ریز در درمان بینقش هورمون زنانه استروژناقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان، وسیله شناسایی محیطابتدایی که در ذهن دانشمنجهل مقدسشناخت ناشناختههوش مصنوعی از عروسک های باز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برحس و ادراک قسمت بیست و یکغم بی پایانبه خوبی های دیگران فکرکندل به دریا بزنکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازدرمان ام اس(مولتیپل اسکلآنچه می دانم، آنچه را میخفیزیک و هوشیاریتومورها و التهاب مغزی عاروش هایی برای کم کردن اضطنقش روی و منیزیم در سلامتامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکسلول های بنیادیابزار بقا از نخستین همانجهان کنونی و مغز بزرگتریشکستن مرز دور مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میردو سوی واقعیتکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بدرمان سرگیجه بدون نیاز بآینده با ترس جمع نمیشودفراموشی آرمانتوکل بر خداریتوکسیمابنقص در تشخیص هیجانات عامانیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی خواهد ترسیدسندرم میلر فیشرابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستشبیه سازی میلیون ها جهان هوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیماردیروز و امروزگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میاندرک نیازمند شناخت خویش اآیا گذشته، امروز وآینده فضای قلب منبع نبوغ استتیروفیبان موثر در سکته ی راه های جدید برای قضاوت رنه ناامیدی بلکه ارتقاانسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداخل مرزها و صفات با بینسی و سه پل اصفهانابزارهای بقا ازنخستین همجاذبهشعار و عملهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلدانشمندان روش هاي جدیدی گذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهودرختان چگونه بر تشکیل ابآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجقانون مندی نقشه ژنتیکی متکامل جریان همیشگی خلقترشد مغز فرایندی پیچیده انوار مغز با توضیح دکتر فاتربیت کودکان وظیفه ای مهاهرام مصر از شگفتی های جهنسبت ها در کیهانمهربانی، شرط موفقیتسیر آفرینش از روح تا مغز اجزای پر سلولی بدن انسان حقیقت آنطور نیست که به نظضررهای مصرف شکر و قند بر هوش عاطفی در زنان بیشتر اهوش عاطفی در زنان بیشتر اژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشداروی جدید لنفوم و لوکمیتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقذهن چند جانبه نیازمند نگآب زندگی است قسمت سومقدرت عشقتئوری جدید، ویران کردن گزمان، اندک استای همه ی وجود مننور درونتشنج عدم توازن بین نورون ساهچاله ها تبخیر نمیشودهم نوع خواری در میان پیشیمیگرن و روزه داریاختلالات حرکتی در انسانحکمت الهی در پس همه چیزعقل مجادله گراستیفن هاوکینگ در مورد ههیچ کس حقیقت را درون مغز کم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانداروی ضد تشنج با قابليت تپیوند سر، یکی از راه حلهاتلاشی جدید در درمان ام اسذرات کوانتومی زیر اتمی قمغز به تنهایی برای فرهنگ آزمون ذهنی گربه ی شرودینلبخند بزن شاید صبح فردا زتاثیر کپسول نوروهرب بر نزونیسومایداینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتتظاهری از ماده است که بیدسخن نیکو مانند درخت نیکوهمیشه، آنطور نیست که هستما از اینجا نخواهیم رفتارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتعلائم عصبی آلزایمر، با ااضطراب و ترسخوش قلبی و مهربانیکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين در هم تنیدگی کوانتومی و پپاکسازی مغزتنها در برابر جهانرنگین کمانمغزتان را در جوانی سیم کشآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک من و وجود توهمیتاثیر گیاه خواری بر رشد وزبان چهار حرفی حیات زمیناکنون را با همه ی نقص هایتغییرات آب و هوایی که به سردرد میگرنهنر دانستنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمعارضه جدید ویروس کرونا سبلوغ چیستخدایی که ساخته ی ذهن بشر کیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هدرمان نابینایان آیا ممکنپرتوهای صادر شده از سیاهفلج نخاعی با الکترودهای تو برای خزیدن خلق نشده ایروبات کیاننقش ویتامین K در ترمیم اسالکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکزدودن نقص از هوش مصنوعیابتذال با شعار دینجهان فراکتالشناخت و معرفت، و نقش آن دهوش مصنوعی از عروسک های باز انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوغیرقابل دیدن کردن مادهبه خودت مغرور نشودلایلی که نشان میدهد ما بکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بدرمان با سلول های بنیادیآنچه ناشناخته است باید شفیزیک آگاهیتومورهای نخاعیروش هایی برای جلوگیری از نقش روزه داری در سالم و جامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رو ح و روان بر جسمسلول های بنیادی منابع و اابزار بقا از نخستین همانجهان کاملی در اطراف ما پرشکستگی لگن یا سکته ی مغزیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحدولت یا گروهککشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بددرمان سرگیجه بدون داروآیا فراموشی حتمی استفرایند پیچیده ی خونرسانیتوپیراماتریسپریدوننقطه ی رسیدن به قلهانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ همه چیز را ثبت کردهسندرم کووید طولانیابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی مفید در ساشبیه سازی سیستم های کوانهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کودیسک گردنگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خادرک و احساسآیا پیدایش مغز از روی تصافضای خالی ای وجود نداردتکلم در گیاهانراه پیروزی در زندگی چیستنه به اعدامانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمترقی واقعی یا شعار ترقیسیلی محکم محیط زیست بر انابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریصبور باشهوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیدانشمندان روشی برای تبدیگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمتفکر قبل از کاردرختان اشعار زمینآیا خداباوری محصول تکاملقانون گذاری و تکاملتکامل داروینی هنوز در حارشد مغز علت تمایل انسان بنوار مغز ترجمه رخدادهای ترجمه فعالیت های عضله به اولویت بندی ها کجاستنسبت طلایی، نشانه ای به سموفقیت هوش مصنوعی در امتسیستم تخلیه ی مغز بینشی ناجزایی ناشناخته در شکل گحقیقت افرادضررهای شکر بر سلامت مغزحقیقت انسانضعیف و قویهوش عاطفی رمز آزادگیژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبداروی جدید میاستنی گراویتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورمغز و اخلاقذهن هوشیار در پس ماده ی مآب، زندگی است(قسمت پنجم)قسم به فقرتا 20 سال آینده مغز شما به زمزمه ات مانده در گوشمای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزتشویق خواندن به کودکانسایه ی هوشیاریهمه چیز موج استمیگرن سردردی ژنتیکی که باختلالات صحبت کردن در انحافظه میتواند بزرگترین دعقل در جهان جدید، عجیب اساستیفن هاوکینگ در تفسیر هیچ اندر هیچکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاداروی ضد تشنج با قابليت تپیوندهای پیچیده با تغییرتمایل زیاد به خوردن بستنرفلکس وتری با توضیح دکتر مغز بیش از آنچه تصور میشوآزمون ذهنی گربه شرودینگرلحظات خوش با کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر تزونا به وسیله ویروس ابله این، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرتعویض دارو در تشنجسخن و سکوتهمکاری یا رقابتما اشیا را آنطور که هستندارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییعلت خواب آلودگی بعد از خواطلاع رسانی اینترنتیخوش خیالی و خوش بینیکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و در هم تنیدگی کوانتومی و دپارادوکس ها در علمتنهاییرهبر حقیقیمغزتان را در جوانی سیمکشآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هومن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر گیاه خواری بر رشد وزبان نیاز تکاملی استاکوییفلکستغییرات تکاملی سر انسان سردرد میگرن در کودکانهنر رها شدن از وابستگیارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمعبارت های مبهم مانند انربلعیدن ستاره توسط سیاهچاخدایا جز تو که را دارمکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشدرمان های اسرار آمیز در آپرتوزایی از جسم سیاهفلج بل، فلجی ترسناک که آنتو تغییر و تحولیروح و آب حیاتنقش ژنتیک در درمان اختلاالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون امنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر فقط مادی نیستابداع دی ان ای بزرگترین دجهان قابل مشاهده بخش کوچشناخت حقیقت یا آرزوهای گهوش مصنوعی از عروسک های باز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوغار افلاطونبه خودت نگاه کندنیا فریب و سرگرمیکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایدرمان تومورهای مغزی با اآنچه واقعیت تصور میکنیم فیزیکدانان ماشینی برای تتومورهای ستون فقراتروش هایی ساده برای کاهش انقش رژیم غذایی بر رشد و اامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روده بر مغزسلول های بدن تو پیر نیستنابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهشگفت نیست من عاشق تو باشمهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21دونپزیل در بیماران قلبی کشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پاردرمان سرطان با امواج صوتآیا ممکن است موش کور بی مفرایند تکامل و دشواری هاتوانایی مغز و دیگر اجزای ریسدیپلام تنها داروی تاینقطه ای بود و دگر هیچ نبوانگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته سندرم گیلن باره به دنبال ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفشبکه های مصنوعی مغز به درهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمردیستونی قابل درمانگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کندرک کنیم ما همه یکی هستیمآیا آگاهی پس از مرگ از بیقفس دور خود را بشکنتکنولوژی های جدید و حالتراه انسان شدن، راه رفتن ونه به اعدامانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتروس جریان انرژیسینوریپا داروی ترکیبی ضدابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هاصبور باشهوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشدانش، قفل ذهن را باز میکنگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعدرد و درسآیا دلفین ها می تواند از قانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حارشد در سختی استنوار مغز در فراموشی هاترجمه ی فعالیت های عضله باولین قدم شناخت نقص های خنشانه های گذشته در کیهان موفقیت در تفکر استسیستم تعادلی بدناحیای بینایی نسبی یک بیماحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت اشیاطلوع و حقیقتازدواج های بین گونه ای، رهوشمندی کیهانژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد مداروی جدید کنترل قند خونتقویت مغز با ورزشپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی ذهن و زندگیآتاکسیقضاوت ممنوعتا بحر یفعل ما یشازنان باهوش ترای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانتشخیص ژنتیکی آتروفی های سایه را اصالت دادن، جز فرهمه چیز و هیچ چیزمیگرن شدید قابل درمان اساختلالات عضلانی ژنتیکحافظه های کاذبعقل سالماستخوان های کشف شده، ممکهیچگاه از فشار و شکست نترکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اداروی ضد تشنج توپیراماتپیوندی که فراتر از امکانتمایز یا کشف یگانگیرفتار مانند بردهمغز باستانی، هنوز نقش هاآزادی در چیستلرزش ناشی از اسیب به عصبتاثیر کپسول نوروهرب بر سزیان غذاهای پرچرباینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنتعیین پیش آگهی آسیب به عصسخن پاک و ثابتهمانند سازی در انسانما به جهان های متفاوت خودارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )عماد الدین نسیمی قربانی اطلاعات حسی ما از جهان، چخوشبختی چیستکوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و در هر سوراخی سر نکنپاسخ گیاهان در زمان خوردتنهایی رمز نوآوری استروی و منیزیم در تقویت استمغط یک گیرنده استإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش من پر از تلخیمتاثیر گیاهخواری بر رشد و زبان و کلمه حتی برای کساناکسی توسین و تکامل پیش اتغذیه بر ژنها تاثیر داردسردرد میگرنی در کودکانهنر، پر کردن است نه فحش داز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمعجول نباشبنی عباس، ننگی بر تاریخخرما منبع بسیار خوب آنتی کپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلدرمان های بیماری آلزایمرپرسشفلج خوابتو جهانی هستی که خودش را روح در جهانی دیگر استنقش گرمایش آب و هوا در همالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر نامه سفر به بم و جنوب ابزار هوش در حال ارتقا ازجهان موازی و حجاب هاشناخت درون، شناخت بیرون؛هوش مصنوعی از عروسک بازی از بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمغرور و علمبه دنبال رستگاری باشدنیا مکانی بسیار اسرارآمکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطدرمان تشنجآنچه حس می کنیم، نتیجه ی فال نیکوتوهم فضای خالیروش استفاده از بالش طبینقش رژیم غذایی در رشد و اامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزه داری بر سلامت سلول بنیادی و ای ال اسابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهشگفت انگیز بودن کیهانهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیدوچرخه در کاهش دردهای کمکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیدرمان ضایعات نخاعیآیا ما کالا هستیمفرایند حذف برخی اجزای مغتوانایی یک فرد، برای تغیریشه های مشترک همه ی موجونقطه بی بازگشتانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های اسکیزوفرنی(جنوسندرم پیریفورمیسابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولشبکیه های مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و دژا وو یا اشنا پنداریگوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دوردرک احساسات و تفکرات دیگآیا امکان بازسازی اندامهقفس ذهنتکنولوژی و پیشرفتراه بی شکستنه بدبخت بلکه نادانانسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتری فلوپرازینسیناپس، شگفتی خلقتابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هاصبر لازمه ی پیروزی استهوش بشری تهدید برای بشریاز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمدانش، یک انسان را ناسازگگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم درد باسن و پا به دلیل کاهآیا دلفین ها میتوانند باقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حارشد، رسیدن به یک هدف نیستنوار مغز در تشخیص بیماری ترجمه ای ابتدایی از اسرااولین مورد PML به دنبال تکنشانه های پروردگار در جهمولکول ضد پیریسیستم دفاعی بدن علیه مغز مولتیپل اسکلروز در زنان سکوت و نیستیاحتیاط در ورزش زانو در خاحقیقت تنها چیزی است که شاطلای سیاهاسکلت خارجی در درمان اختهوشمندسازی زندان هاژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از داروی جدید آلزایمرتقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدمغز کوانتومیذهن و شیمی بدنآتاکسی فریدریشقطار پیشرفتتاول کف پا و حقیقتزنجیرها را ما باید پاره کایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهتشخیص آلزایمر سالها قبل ساخت سلول عصبی حتی پس از همه چیز کهنه میشودمیاستنی گراویس بدون آنتیاختراع جدید اینترنت کوانحافظه و اطلاعات در کجاست عقلانیت بدون تغییراستروژن مانند سپر زنان دخواص انارهیپرپاراتیروئیدیسمکمردردباربر دیگران نباشداروی ضد جنون در درمان تیپیوستگی همه ی اجزای جهانتمدن قدیمی ای در جنوب ایررفتار وابسته به شکلمغز برای فراموشی بیشتر کآزادی عقیده، آرمانی که تلرزش دست ها و گردن و سر ETتاثیر کپسول نوروهرب بر سزیباترین چیز در پیر شدناینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیتعامل انسان و هوش مصنوعیسخت ترین حصارهمجوشی هسته ای، انرژِی بما با کمک مغز خود مختاريمارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )عنصر اصلی تعیین واقعیتاطلاعاتی عمومی در مورد مخوشبختی دور از رنج های مکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فدر والنتاین کتاب بدید همپختگی پس از چهل سالگي به تنبیه چقدر موثر استرویکردهای جدید ضایعات نخنفرت، اسیب به خود استافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیمن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر انتخاب از طرف محیط زبان و بیان نتیجه ساختمااکسکاربازپین در درمان تشثبت و دستکار ی حافظهسردرد و علتهای آنهوموارکتوس ها ممکن است داز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میحس و ادراک قسمت هفدهمعدم توقف تکامل در یک اندابه قفس های سیاهت ننازخسته نباشی باباکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکدرمان های بیماری اس ام ایپرسش و چستجو همیشه باقی افلج خواب چیستتو جدای از کیهان نیستیروح رهایینقش پیش زمینه ها و اراده الگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی درامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر به مریخ در 39 روزابزار بقا از نخستین همانجهان ما میتواند به اندازشناسایی تاریخچه ی تکاملیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمغربال در زندگیبه زودی شبکه مغزی به جای دنیای شگفت انگیز کوانتومکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تدرمان جدید ALSآنها نمیخواهند دیگران رافاکسیبتتوهم فضای خالی یا توهم فضروش جدید تولید برقنقش زنجبیل در جلوگیری از امیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزها، ماه ها یا ساسلول بنیادی در درمان ایدابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای اسرار آشگفت زده و حیران باشهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن دوچرخه سواری ورزشی سبک و کشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atدرمانهای بیماری پارکینسآیا ما تنها موجودات زنده فراتر از دیوارهای باورتوازن مهمتر از فعالیت زیریشه های مشترک حیاتنقطه، وجود است یا فاصلهانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های بیماری پارکینسوسندرم پیریفورمیسابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسشباهت مغز و کیهانهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتدژاوو یا آشناپنداریگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی درک تصویر و زبان های مخلتآیا انسان با مغز بزرگش اخقفس را بشکنتکنولوژی به طرز وحشتناکیراه طولانی را به سلامت گذنه جنگ و نه خونریزیانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتری فلوپرازینسیگار عامل افزایش مرگ ومابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استصبر و واقعیتهوش در طبیعتاز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار ادائما بخوانگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیدرد زانو همیشه نیاز به جرآیا دست مصنوعی به زودی قاقانونمندی و محدودیت عالمتکامل داروینی هنوز در حاز گهواره تا گورنوار مغزی روشی مهم در تشخترس و آرمان هااولین مورد پیوند سر در اننشانه های بیداری روحیاولین هیبرید بین انسان و نظام مثبت زندگیمواد کوانتومی جدید، ممکنسکوت، پر از صدااحتیاط در تعویض داروهاحقیقت خواب و رویاطوفان فقر و گرسنگی و بی ساسکار، لگوی هوشمندهوشیاری و وجودژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و داروی جدید آلزایمر تاییدتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟آتاکسی مخچه ای خودایمنقطره قطرهتابوهای ذهنیزندگی فعال و مثبت روند آلایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستتشخیص ایدزساخت شبکه عصبی مصنوعی با همه چیز در زمان مناسبمیاستنی گراویس در جوانانادامه بحث تکامل چشمحافظه و اطلاعات در کجاست عقیده ی بی عملاسرار آفرینش در موجخواص اردههاوکينگ پیش از مرگش رسالکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمدارویی خلط آورپیام های ناشناخته بر مغز تمدن پیشرفته ی پیشینیانرفتار اجتماعی انسان، حاصمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟آزار حقیقیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتاثیر کتامین در درمان پازیباترین چیز در افزایش سایندرالتعامل انسان با هوش مصنوعسخت ترین کار، شناخت خود اهمدلی و هوش عاطفیما بخشی از این جهان مرتبطارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67عوامل موثر در پیدایش زبااطلاعاتی عمومی در مورد مخیالپردازی نکنکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهدر یک فراکتال هر نقطه مرکپدیده خاموش روشن در پارکتهدیدهای هوش مصنوعیرویا و واقعیتنقاشی هایی با بوی گذشته یافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل مننژیتتاثیر احتمالی عصاره تغلیزبان و بیان، در سایه پیشراگر فقط مردم میفهمیدند کثبت امواج الکتریکی در عصسردرد به دلیل مصرف زیاد مهورمون شیرساز یا پرولاکتاز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمعدم تعادل دوپامین، فقط ببه مغز خزندگان خودت اجازخطا در محاسبات چیزی کاملکانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهدرمان های جدید ALSپرسشگری نامحدودفلج دوطرفه عصب 6 چشمتو دی ان ای خاص ميتوکندريروزه داری متناوب، مغز را نقش پیشرفته ی سلول های بنالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر به درون سفری زیباابزار بقا از نخستین همانجهان مادی، تجلی فضا در ذهشناسایی زبان حیوانات با هوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهممقالاتبه زیر پای خود نگاه نکن بدنیایی پر از سیاهچاله کتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های درمان جدید مولتیپل میلومآنژیوگرافی از مغزفاجعه ی جهل مقدستوهم لیلیپوتی(ریزبینی)روش صحبت کردن در حال تکامنقش زبان در سلطه و قدرت اامیدوارینازوکلسینمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روغن رزماری استنشاسلول بنیادین از مخاط بینابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای جادویی شگفتی های نقشه ی ژنتیکیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سدوپامین قابل حل در آبکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکدرماندگی به دلیل عادت کرآیا مصرف مولتی ویتامین هفرار در فرار از میزبان، دتوت زیاد بخوریدریشه های اخلاقنمیتوان با بیرون انداختنانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های درمان ام اسسندرم پای بی قرارابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دشباهت مغز با کیهان مادیهوش مصنوعی به شناسایی کااز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار دگرگونی های نژادی و تغییگیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مدرک حقیقت نردبان و مسیری آیا انسان در آستانه ی انققله برای دیدن نه برای به تکنولوژی جدید که سلول هارابطه تشنج و اوتیسمنه روش تقویت مغزانسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتمنبع هوشیاری در کجاست؟(قترک امروزسیاهچاله هاابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های صبر بسیار بایدهوش عاطفی قسمت 11از تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجدارچینگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گدردهای سال گذشته فراموش آیا رژیم غذایی گیاهی سلاقارچ بی مغز در خدمت موجودتکامل زبانزمین در برابر عظمت کیهاننوار مغز، مفید و بی خطرترسناک تر از کوریترسان نیستیاولین تصویر در تاریخ از سنظریه ی تکامل در درمان بیموجود بی مغزی که می تواندسکوت، در برابر گزافه گویاحساس گذر سریعتر زمانحقیقت در علم، هرگز نهایی طوفان بیداریاسارت و پرخوریهوشیاری و افسردگیژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگداروی جدید ای ال استقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اآتش منبع انرژیلمس کوانتومیتاثیر فکر بر سلامتزندگی هوشمند در خارج از زایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکتصویر خورشید یا خود خورشساخت شبکه عصبی با الفبای همه چیز در زمان کنونی استمیدان مغناطيسي زمین بشر اداراوون تنها داروی تاییحافظه و اطلاعات در کجاستعلم و ادراک فقط مشاهده ی اسرار بازسازی اندام هاخواص بادامهاوکينگ پیش از مرگش رسالکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سدارویی ضد بیش فعالی سیستپیدایش زبانتمدن بشری و مغز اخلاقیرقیبی قدرتمند در برابر ممغز بزرگ چالش است یا منفعآزار دیگری، آزار خود استلزوم گذر انسان از حدها و تاثیر گیاه خواری بر رشد وزیر فشار کووید چه باید کرایپیداکرینتعداد کلی ذهن ها در جهان سختی ها رفتنی استهمراه سختی، اسانی هستما تحت کنترل ژنها هستیم یارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74عوامل ایجاد لغت انسانی و اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نخانه ی تاریککودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهدر کمتر از چند ماه سوش جدپروژه ی ژنوم انسانیتو یک معجزه ایرویا و کابوسچقدر به چشم اعتماد کنیمافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل من، ما یا چی؟تاثیر بینش و انتظارات فرزبان و تکلم برخی بیماریهاگر میدانی مصیبت بزرگتر جلو رفتن یا عقبگردسردرد تنشنهوش فوق العاده، هر فرد اساز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمعدم درکبه نقاش بنگرخطا در محاسبات چیزی کاملکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود ندرمان های جدید میگرنپس از اگو یا بعد از نفسفن آوری های جدید علیه شناتو در میانه ی جهان نیستی روزه داری و التهاب زیانبنقش آتش در رسیدن انسان بهالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر تجهیزات ناسا به مریخ ابزار بقا از نخستین همانجهان مرئی و نامرئیشناسایی سلول های ایمنی اهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومتاثیر ویتامین دی بر بیمابه سیاهی عادت نکنیمدنیا، هیچ استکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم درمان جدید میگرن با انتی آنان که در قله اند هرگز خفارغ التحصیلان، فقیر و دتوهم چیستروشهای نو در درمان دیسک بنقش زبان در سلطه و قدرت اامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر سلول عصبی شاهکار انطباق ابزار بقا از نخستین همانجهان دارای برنامهشگفتی های زنبور عسلهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیدورترین نقطه ی قابل مشاهکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلادرها بسته نیستآیا مغز تا بزرگسالی توسعفرد موفقتوسعه هوش مصنوعی قادر اسرژیم های غذایی و نقش مهم نمیتوان بر سیاه سیاه نوشانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاسف بار است انسان، حق خوسندرم پس از ضربه به سرابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دشباهت های ریشه ای چند بیمهوش مصنوعی تعاملیاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیدانش قدرت استگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است درک دیگرانآیا احتمال دارد رویا از آقله سقوطتکنولوژی جدید که سلول هارادیوی مغز و تنظیم فرکانچه زیاد است بر من که در ایانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً منبع خواب و رویاترکیب آمار و ژنتیکسیاهچاله های فضایی منابعابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های صد قدح، نفتاده بشکستهوش عاطفی قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیداروهای مصرفی در ام استفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختدردی که سالهاست درمان نشآیا رژیم غذایی گیاهی سلاقبل و بعد از حقیقتتکامل زبانزمین زیر خلیج فارس تمدنی نوار مغز، ترجمه ی فعالیت نوار عصب و عضلهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپراولین دارو برای آتاکسی فنظریه ی تکامل در درمان بیموجودات مقهور ژنها هستندسکته مغزیاحساسات کاذبحقیقت راستین انسان علم بطوفان زیباییاساس انسان اندیشه و باور هوشیاری کوانتومیکفش و کتاببا خدا باشداروی جدید برای میاستنی تلقین اطلاعات و حافظهذهن پر در برابر آگاهیپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماآثار باستانی تمدن های قدلووفلوکساسینتاثیر مشاهده بر واقعیت بزندگی و داراییایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیتصویر در هم تنیدگی کوانتساختن آیندههمه چیز، ثبت می شودمیدان های مغناطیسی قابل ادب برخورد با دیگرانحافظه ی ما انسان ها چرا معلم و روحاصفهان زیباخواص بادام زمینیهدف یکسان و مسیرهای مختلکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداداستانها و مفاهیمی اشتباپیر شدن حتمی نیستتمدن زیر آبرقابتی بی هدف یا رقابتی همغز بزرگ چالشهای پیش روآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وزیرفون داروی ضد ام اسایا کوچک شدن مغزانسان التعذیه ی ذهنسختی در بلند شدن از روی صهمراهی میاستنی با برخی سمانند کودکان باشیدارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75عواملی که برای ظهور لغت ااعتماد به خودخانواده پایدارکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهدر آرزوهایت مداومت داشتهپروژه ی ژنوم انسانیتو یک جهان در مغز خودت هسرویا و خبر از آیندهنقش قهوه در سلامتیافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیمن، خود تو هستمتاثیر ترکیبات استاتین (سزبان و شناخت حقیقت قسمت چاگر نیروی مغناطیس نباشد جلوتر را دیدنسردرد سکه ایهوش مصنوعی می تواند بر احاز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نعدالت برای من یا برای همهبه نقاش بنگرخطای ادراک کارماکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر ایندرمان های جدید در بیماری آلودگی هوا چالش قرن جدیدفناوری هوش مصنوعی نحوه ختوقف؛ شکستروزه داری و بیمار ی ام اس نقش انتخاب از طرف محیط، نالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفر دشوار اکتشافابزار بقا از نخستین همانجهان مشارکتیشهر زیرزمینی در ژاپن براهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمصفحه اصلیبه سخن توجه کن نه گویندهدندان ها را مسواک بزنید تکتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پردرمان جدید کنترل مولتیپلآنتی بادی منوکلونال در دفاصله ها در مکانیک کوانتتوهم و خیالروشهای شناسایی قدرت شنوانقش سجده بر عملکرد مغزامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر سلول عصبی، در محل خاص خودابزار بقا از نخستین همانجهان در حال نوسان و چرخششانس یا نتیجه ی تلاشهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنديدن با چشم بسته در خواب گل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و درهای اسرارآمیز و پوشیدهآیا همه جنایت ها نتیجه بیفرد یا اندیشهتوسعه برخی شغل ها با هوش رژیم های غذایی و نقش مهم نمای موفقیتاندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل پلاستیک به کربن و سسندرم جدایی مغزابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنشباهت کیهان و مغزهوش مصنوعی در قضاوت های ااز تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیدانش محدود به ابعاد چهارگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشاندرک درست از خود و هوشیاریآیا احتمال دارد رویا از آقلب های سادهتکینگیراز تغییرنه عدم مطلق بلکه عدم با قانسان جدید از چه زمانی پاچراروياها را به یاد نمی آمنتظر نمان چیزی نور را بهسیاهچاله ها، دارای پرتو اتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های صداقتهوش عاطفی قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیداروهای ام استفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیدرد، رمز موفقیتآیا راهی برای بهبود وضعیقبل از آغازتکامل زبان انسان از پیشیزمان چیستقبل از انفجار بزرگتکامل ساختار رگهای مغزی زمان و مکان، ابعاد کیهان نوار عصب و عضلهتسلیم ارتباط با من برتراولین دروغنظریه ی تکامل در درمان بیمورد نادر همپوشانی دو بیاخلاق و علوم اعصابحقیقت غیر فیزیکیطولانی ترین شباستفاده از مغز، وزن را کمهوشیاری سنتی یا هوشیاری کفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکنداروی جدید برای کاهش وزنتلاش ها برای کشف منابع جدذهن تو همیشه به چیزی اعتقپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدآدم عاقل، وقت خودش را هدرلوب فرونتال یا پیشانی مغتاثیر نگاه ناظر هوشیار بزندگی بی دودایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیتصویر زیبا از سلولساختن آینده، بهترین روش همه ی سردردها بی خطر نیستمیدان های کوانتومی خلاادراک ما درک ارتعاشی است حافظه ی ما انسان ها چرا معلم اپی ژنتیک دریچه ای بهاصل بازخوردخواص شکلات تلخکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملدخالت در ساختار ژنهاپیراستامتمدنی قدیمی در شمال خلیج رموزی از نخستین تمدن بشرمغز بزرگ و فعال یا مغز کوآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وزیرک ترین مردمایا این جمله درست است کسیتغییرسدسازی روش مناسب برای مقهمراهی نوعی سردرد میگرنیمانند آب باشارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78عوارض ازدواج و بچه دار شداعتماد به خودخاویار گیاهیکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهدر آسمان هدیه های نادیدنپروژه ی علمی پیوند مغز ساتو کجای جهانیرویا بخشی حقیقی از زندگی نقش مهاجرت در توسعه نسل اافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر تغذیه بر سلامت روازبان و شناخت حقیقت قسمت ااگر نعمت فراموشی نبود بسجمجمه انسان های اولیهسردرد عروقی میگرنهوش مصنوعی متصل با مغزاز نخستین همانند سازها تویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شعسل طبیعی موثر در کنترل ببه نادیدنی ایمان بیاورخطای حسکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیوندرمان های جدید سرطانآلودگی هوا و ویروس کرونافواید روزه داری متناوبتولید مولکول جدید توسط هروزه داری سلول های بنیادنقش اتصالات بین سلولهای التهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقا از نخستین همانجهان معناشواهدی از نوع جدیدی از حاهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمسوالات پزشکیبهبود حافظه پس از رخدادهده روش موفقیتکتابخانهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زاندرمان جدید ام اسآنتروبات؛ ترکیب سلول زندفاصله ی همیشگی تصویر سازتوهم وجودروشی برای بهبود هوش عاطفنقش غذاها و موجودات درياامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداوممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر سلولهای ایمنی القا کنندهابزار بقا از نخستین همانجهان در حال ایجاد و ارتقاشانس یا تلاشهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسدی متیل فومارات(زادیوا)(گل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زماندرون قفس یا بیرون از آنآیا هوش مصنوعی می تواند نفرد حساس از نظر عاطفی و بتوصیه های سازمان بهداشت رژیم ضد التهابینمایش تک نفرهاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل تراکت صوتی مصنوعی سندرم دزدی ساب کلاوینابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنشباهت زیاد بین سلول هاي عهوش مصنوعی در کامپیوترهااز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیدانش بی نهایتگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیدرک عمیق در حیواناتآیا بدون ناظر هوشمند هم بقلب و عقلتکامل فردی یا اجتماعیراست دستی و چپ دستینهایت معرفت و شناخت درک عانسان خطرناکترین موجودچراروياها را به یاد نمی آمنتظر نتیجه ی کارهایت باسیاهچاله و تکینگی ابتدایاتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغزصدای بم با فرکانس پایین، هوش عاطفی قسمت یازدهاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی دداروهای تغییر دهنده ی سیتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبدرس گرفتن از شکست هاآیا راهی برای رفع کم آبی آیاما مقهور قوانین فیزیکقبرستان ها با بوی شجاعتتکامل شناخت انسان با کشفزمان و گذر آن سریع استنوار عصب و عضلهتسلیم شدن از نورون شروع ماولین سلول مصنوعینظریه ی ریسمانموسیقی نواخلاق پایه تکامل و فرهنگحقیقت غیر قابل شناختطی یکصد هزار سال اخیر هرچاستفاده از نظریه ی تکامل هوش، ژنتیکی است یا محیطیکل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستداروی جدید برای ای ال استلاش های جدید در ALSذهن خود را مشغول هماهنگیپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طآرمانگرای تخیلی نباشلوتیراستامتاثیر نگاه و مشاهده ناظر زندگی در جمع مواردی را برایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالتصویر زیبای اصفهانساختار فراکتال وجود و ذههمه جا خیر بکارمیدان بنیادین اطلاعاتادراک، فراتر از آنچه معمحافظه ی هوش مصنوعیعلم به ما کمک میکند تا مواصل در هم تنیدگی و جهانی خواص شگفت هویجکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکدر موج، راز خلقت نهفته اسپیشینیان انسان از هفت میتمرکز و مدیتیشنرمز و رازهای ارتباط غیر کمغز بزرگترین مصرف کننده آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایلزوم عدم وابستگی به گوگل تاثیر گیاه خواری بر رشد وزیست شناسی کل در جزء فراکایا ابزار هوشمندی یا مغز تغییر الگوی رشد مغزی با زسرنوشتهندسه ی پایه ایماه رجبارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82عید نوروز مبارکاعتماد بی موردخار و گلکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهدر آستانه ی موج پنجم کوویپروانه ی آسمانیتو کز محنت دیگران بی غمیرویا تخیل یا واقعیتنقش میدان مغناطیسی زمین افزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر حرکات چشم بر امواج زبان و شناخت حقیقت قسمت داگر نعمت فراموشی نبود بسجنین مصنوعیسرطان کمیت گراییهوش مصنوعی و کشف زبان هایاز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمعشق به هفت مرتبه ی شناختیبه هلال بنگرخطر آلودگی هواکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مدرمان های رایج ام اسآلودگی هوا و پارکینسونفواید روزه داری متناوبتولید مثل فقط با یک مادر روزهای بد باقی نمیماندنقش تیروئید در تکامل مغزام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقا از نخستین همانجهان معکوسشواهدی از دنیسوان(شبه نئهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمپیامهای کاربرانبهداشت خوابدهن، بزرگترین سرمایهکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانودرمان جدید ای ال اس، توفرآنزیم تولید انرژی در سلوفتون های زیستیتوهم وجودروشی جدید در درمان قطع نخنقش غذاها و موجودات درياامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاهخواری بر سلولهای بنیادی مصنوعی درابزار بقا از نخستین همانجهان ریز و درشتشاهکار قرنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسدین اجباریگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد درون و بیرون، جدای از هم آیا هوش مصنوعی زندگی بشرفردا را نمیدانیمتوصیه های غیر دارویی در سرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وچند نرمش مفید برای کمردراندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل سلولهای محافط به سسندرم سردرد به دلیل افت فابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده شباهت زیاد بین سلول هاي عهوش مصنوعی در تفکر خلاق ااز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محدانشمندان موفق به بازگردگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیدرگیری قلب در بیماری ویرآیا برای تولید مثل همیشه قلب یا مغزتکامل مادی تا ابزار هوشمرجزخوانی هایی که امروز بنهایت در بی نهایتترکیب حیوان و انسانانسان در هستی یا هستی در چراغ های متفاوت و نور یکسمنتظر زمان ایده آل نشوسیاهچاله ی منفرد یا سیاهاتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیصرع و درمان های آنهوش عاطفی قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتداروهای ضد بیماری ام اس وتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهدست و پا زدن در سایه؟دست کردن در گوشآگاهی فراتر از آگاهیقدم زدن و حرکت دید را تغیتکامل، نتیجه ی برنامه ریزمان و صبرنوار عصب و عضلهتست نوار عصب و عضلهسکته ی مغزی در جواناناوکرلیزوماب داروی جدید شنظریه ی ریسمان و هوشیاریموسیقی هنر مایع استاختلا ل در خود عضلهحقیقت، آن چیزی نیست که جلطیف انسفالیت، گیلن باره استفاده از هوش مصنوعی در هوض مصنوعی زندهکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتداروی جدید برای دیابتتلاش های جدید در درمان فرذهن خالی از شلوغی افکارپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طآرام باشلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتاثیر نگاه انسان بر رفتازندگی در سیاهچالهایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،تصویربرداری فضاپیمای آمساختار شبکه های مغزی ثابهمیشه چیزی برای تنهایی دمیدازولام در درمان تشنج ادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشعلم بدون توقفاصل علت و تاثیرخواص عجیب لوبیاکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی در میان تاریکی و روشناییپیشرفت های باور نکردنی دتمرکز بر هدفرمز گشایی از اتصالات مغزمغز حریص برای خون، کلید تآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنمقاومت به عوارض فشار خون تاثیر گیاه خواری بر رشد وزیست شناسی باور حقیقت یا ایا بیماری ام اس (مولتیپتغییر خود یا تغییر دیگراسریع دویدن مهم نیستهندسه ی رایج کیهانماهیچه ی صبرارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87عامل کلیدی در کنترل کارآاعتیاد و تلاش های درمانی خارق العاده و استثنایی بکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفادر برابر حقایق جدیدپرواز از نیویورک تا لوس آتو پیچیده ترین تکنولوژی رویا حقی از طرف خدانقش محیط زندگی و مهاجرت دافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشمنابع انرژی از منابع نهفتاثیر دوپامین و سروتونینزبان و شناخت حقیقت قسمت ساگر با مطالعه فیزیک کوانجنگ هفتاد و دو ملت همه را سرعت فکر کردن چگونه استهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهعشق درونی به یگانگی خلقتبه کدامین گناه کشته شدندخطر حقیقی، خود انسان استکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختدرمان های علامتی در ام اسآلزایمرفواید زیاد دوچرخه سواریتولید مثل اولین ربات های روزهای سختنقش حفاظتی مولکول جدید دام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع بی نهایت انرژی در دتاثیر درجه حرارت بر عملکسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقا از نخستین همانجهان هوشمندشیر و دوغ بادامهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمسایتهای دیگربهداشت خواب، امروز در جهدو ویژگی انتزاع و قدرت تجکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردندرمان جدید سرطانآواز خواندن در قفس، نشانفروتنی معرفتیتوهم بی خداییروشی جدید در درمان نابیننقش غذاها و موجودات دريااما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژِیم غذایی بر میگسلام تا روشناییابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیزشاهکار شش گوشهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریدین، اجباری نیستگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير درون آشفته ی تو و ظاهر خنآیا هوش ارثی دریافتی از پفرزندان زمان خودتوصیه هایی در مصرف ماهیرژیم غذایی سالم و ضد التهچند جهانیاندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبر را بردارسوی ما آید نداها را صداابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیشجاعت و ترسهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکدانشمندان نورون مصنوعی سگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمدرگیری مغز در بیماری کویآیا بزرگ شدن مغز فقط در دقلب دروازه ی ارتباطتکامل مداومرحم مصنوعینهادینه سازی فرهنگ اختلاترازودونانسان عامل توقف رشد مغزنزاع ها بیهوده استمنحنی که ارتباط بین معرفسیاهچاله ی تولید کنندهاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارمضایعه ی شبکه لومبوساکرالهوش عاطفی قسمت اولاز خود رها شویادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی داروهای ضد تشنج با توضیح تفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استپلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمدست آسمانآپومورفین در پارکینسونقدرت مردمتکثیر سلول در برابر توقف زمان واقعیت است یا توهمنوار عصب و عضله مهم در تشتست کم هزینه ی بزاق برای سکته ی چشمیايندگان چگونه خواهند دیدنظریه تکامل در درمان بیممیلر فیشر نوعی نادر از گیاختلاف خانوادگی را حل کنحقایق ممکن و غیر ممکنطبیعت موجی جهاناستفاده از انرژی خلاهیچ نقطه ای مرکزی تر از اکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریداروی جدید ضد فشار خونتلاش های جدید در درمان سرذهن سالممغز انسان رو به کوچک تر شآرامش و دانشلیروپریم داروی ترکیبی ضدتاثیر نگاه انسان بر رفتازندگی زمینی امروز بیش از این پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماتصور ما ازمشکلات و واقعیسادیسم یا لذت از آزار دادهمیشه چشمی مراقب و نگهبامکان زمان یا حافظه زمانادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در توعلم در حال توسعهاصل عدم قطعیت از کوانتوم خود جسم و یا تصویرکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی مندر مانهای کمر دردپیشرفت های جدید علوم اعصتمرکز بر امروزرمز پیشرفت تواضع است نه طمغز در تنهایی آسیب میبینآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پمقایسه رقابت و همکاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وزیست، مرز افق رویداد هستایا بدون زبان میتوانیم تتغییر دیگران یا تغییر خوسریعترین کامپیوتر موجودهندسه بنیادینماپروتیلینارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلعادت همیشه خوب نیستاعتیاد را به دور بیندازخبر مهم تلسکوپ هابلکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیردر جراحی کمر عجله نکنیدپروتئین های ساده ی ابتداتو آرامش و صلحیرویاها از مغز است یا ناخونقش مرکز تنفس سلولی در بیافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر دپاکین بر بیماری مزبان جانسوزاگر تلاش انسان امروز براجنگ و تصور از جنگسطح آگاهی، رخدادهای زندگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یعشق، شلوغ کردن نیستبه امید روزهای بهترخطر را بپذیرکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱درمان ژنتیکی برای نوآوریآلزایمر در جوانانفیلم کوتاه هیروشیما از هتولید یا دریافت علمروزهای سخت میگذردنقش حیاتی تلومر دی ان آ دام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پامنابع جدید انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقا از نخستین همانجهان هوشیارشیشه ی بازالتی و سیلیکونهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی دو بیماری روانی خود بزرگ کریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مدرمان جدید سرطانآینه در اینهفروتنی و غرورتوهم تنهاییروشی جدید در درمان سکته منقش غذاها در کاهش دردهای امروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر سلامت دستگاه گوارشسلاح و راهزنیابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیز و بی زمانشاید گوشی و چشمی، آماده شهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و دیوار همه اش توهم بودگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون دروغ نگو به خصوص به خودتآیا هوش سریعی که بدون احسفرضیه ای جدید توضیح میدهتوضیحی ساده در مورد هوش مرژیم غذایی ضد التهابیچند جهانیانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک الکترومغناطیسی مغسوپاپ ها یا ترانزیستورهاابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرنشرکت نورالینک ویدیویی ازهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیدانشمندان یک فرضیه رادیکگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیدرگیری مغز در بیماران مبآیا تکامل و تغییرات ژنتیقلب روباتیکتکامل چشمرحم مصنوعیچهار میلیارد سال تکامل بترازودونانسانیت در هم تنیده و متصنزاع بین جهل و علم رو به پمنشأ اطلاعات و آموخته ها سیاهچاله، سیاه خالص یا پاثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صورضایعه ی عروقی مخچههوش عاطفی قسمت دهماز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر اداروی فامپیریدین یا نورلتفاوت های تکاملی در مغز وتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیدست بالای دستآپومورفین در پارکینسونقدرت و شناخت حقیقتتأثیر نیکوتین سیگار بر مزمان پلانکنوار عصب و عضله برای تاییتست آر ان اس دز میاستنی گسال 2025 سال بین المللی علمايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیممیهمانهای ناخوانده عامل اختلال حرکتی مانند لرزش حل مشکلطبیعت بر اساس هماهنگیاستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز همیشگی نیستکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیداروی جدید ضد میگرنتلاش های جدید شرکت نورالذهت را روی چیزهای مفید متمغز انسان رو به کوچکتر شدآرامش و سکونلیس دگرامفتامین یا ویاستاثیر هوش مصنوعی بر مغززندگی زودگذراین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید تصور از زمان و مکانسازگاری با محیط بین اجزاهمیشه اطمینان تو بر خدا بمکانیک کوانتومی بی معنی ارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در توعلم راهی برای اندیشیدن ااصل، روان و نفس استخودآگاهی و هوشیاريکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگدر محل کار ارزش خودت را بپیشرفت در عقل است یا ظواهتمساح حد واسط میان مغز کورمز امید، بی نیازی از مردمغز را از روی امواج بشناسآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا هممقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر گیاه خواری بر رشد وزاویه نگاه ها یکسان نیستایا تکامل هدفمند استتغییر دادن ژنها آیا روزی سرکه انگبین عسلی مفید برهندسه در پایه ی همه ی واکماجرای جهل مقدسارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتعادت کن از بالا نگاه کنیاعداد بینهایت در دنیای مخدا موجود استکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامدر درمان بیماری مولتیپل پروتز چشمتو افق رویداد جهان هستیرویاهای پر رمز و حیرتی درنقش نگاه از پایین یا نگاهافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادرامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروهای ضد التهاب زبان ریشه هایی شناختی اساگر خواهان پیروزی هستیجنگ داده هاسعی کن به حدی محدود نشویهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دعصب حقوق نورولووبه بالا بر ستارگان نگاه کخطرات هوش مصنوعیکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتدرمان کارتی سل و تومور مغآملودیپین داروی ضد فشار فیلمی بسیار جالب از تغییتولید پاک و فراوان انرژیروش مقابله مغز با محدودینقش خرچنگ های نعل اسبی درامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیمناطق خاص زبان در مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکسفری به آغاز کیهانابزار بقا از نخستین همانجهان های بسیار دیگرشکل های متفاوت پروتئین ههوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستدو بار در هفته ماهی مصرف کریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین ددرمان دارویی سرطان رحم بآیندهفرگشت و تکامل تصادفی محض توهم جداییريتوکسيمب در درمان ام اسنقشه مغزی هر فرد منحصر بهانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر عصاره تغلیظ شده گیسلسله مباحث هوش مصنوعیابزار بقا از نخستین همانجهانی که نه با یک رخداد و شاید درست نباشدهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهبیماری های ژنرالیزه ی عصدیوار، از ابتدا توهم بودگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمدریا آرام نخواهد شد کشتی آیا هشیاری کوانتومی وجودفساد اقتصادی سیتماتیک درتوضیحات دکتر فاطمی در مورژیم غذایی ضد دردچند جهانی و علمانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا وامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک عمقی مغزسوپاپ ها یا ترانزیستورهاابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیشربت رب انارهوش مصنوعی درمانگر کامپیاز تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استبیماری سلیاکدانشمندان ژنی از مغز انسگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمدرگیری مغزی در سندرم کووآیا تراشه ها داخل مغز، میقلب را نشکنتکامل و ارتقای نگاه تا عمرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرچهار ساعت پس از کشتار خوکتراشه مغز بدون واسطه ی دانسانیت در برابر دیگراننزاع بین علم و نادانی رو منشاء کوانتومی هوشیاری اسیاره ی ابلهاناثرات فشار روحی شدیدجستجوی هوشیاری در مغز ماضایعات در عصب زیر زبانیهوش عاطفی قسمت دوماز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا درونداروی لیراگلوتیدتفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر دست خدا بارها را از دوشت آب زندگی است قسمت چهارمقدرت کنترل خودتأثیر نگاه انسان بر رفتازمان به چه دلیل ایجاد میشنوار عصب و عضله تعیین محلتشنچ پانایوتوپولوس تشنج سال سیزده ماههايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیممیوپاتی و نوار عصب و عضلهاختلال خواب فرد را مستعد حلقه های اسرارآمیزطعمه ی شبکه های ارتباط اجاستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز، چقدر حقیقی استکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدداروی جدید ضد الزایمرپیوند اندام از حیوانات بتلاش هایی در بیماران قطع ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعمغز ایندگان چگونه استآرامش عقللا اکراه فی الدینتاثیر ویتامین دی بر بیمازندگی سلول در بدن، جدای ااین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک تصاویر زیبای رعد و برقستم با شعار قانون بدترین همیشه به آنچه داری، خوشنمکانیزمهای دفاعی در برابارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستعلم ساختن برج های چرخاناصلاح خطا با رفتن بر مسیرخودآگاهی و هوشیاريکندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بدر چه مرحله ای از خواب ، رپیشرفت ذهن در خلاقیت استتنفس هوازی و میتوکندریرمز بقای جهش ژنتیکیمغز زنان جوانتر از مغز مرآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین مقابله با کرونا با علم استاثیر گیاه خواری بر رشد وزاوسکا درمان گوشرایجاد احساساتتغییر زودتر اتصالات مغزیسرگیجه از شایعترین اختلاهندسه زبانِ زمان استماجرای عجیب گالیلهارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتعادت کن خوب حرف بزنیبقا با سازگارترین فرد اسخدا نور آسمان ها و زمین اکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهدر دعواها چه میکنی؟پروتز عصبی برای تکلمتو انسانی و انسان، شایسترویای شفافنقش نظام غذایی در تکامل مافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروی ضد تشنج سدیم زبان شناسی مدرن در سطح سلاپل ویژن پرو در تشخیص بیمجنبه های موجی واقعیتشلیک فراموشیهوش مصنوعی الفاگواز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سعصب سیاتیکبه بالاتر از ماده بیندیشدفاع از پیامبرکار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیدرمان پوکی استخوانآموزش نوین زبانفیروز نادریتولید اندام با چاپ سه بعدروش های صرفه جویی در ایجانقش داروهاي مختلف معروف امیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بمناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر درجه حرارت بر عملکسقوط درون جاذبه ای خاص، چابزار بقا از نخستین همانجهان هایی در جهان دیگرشکل پنجم مادههوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلدو برابر شدن خطر مرگ و میکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهدرمان زخم دیابتی با تکنوآینده ی انسان در فراتر ازفراموش کارها باهوش تر هستوهم جدایی و توهم علمریه زغالینقشه های مغزی جدید با جزیانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاریک ترین بخش شبسلطان جنگل یا صاحب ملکوتابزار بقا از نخستین همانجهانی که از یک منبع، تغذیشایسته نیست در جیب خود قرهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیدید تو همیشه محدود به مقدگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیمادریافت هورمون امید با ورآیا واکنش های یاد گرفته وفشار و قدرتتیوتیکسن داروی ضد جنونراه فراری نیستچند روش ساده برای موفقیتانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک منبع هوشیاری کجاست؟(قسمتحریک عمقی مغز در آلزایمسوپاپ ها یا ترانزیستورهاابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیشربت ضد خلطهوش مصنوعی درخدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثدانشمندان پاسخ کوانتومی گاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهبعد از کرونادرگیری مغزی در سندرم کووآیا جنین انسان، هوشمندی قوی تر باشتکامل و ریشه ی مشترک خلقترساناها و ابر رساناها و عنون و القلمتراشه ها روی مغزانسان، گونه ای پر از تضادنزاع بین علم و جهل رو به پمهمان ناخواندهسیاره ابلهاناثرات مفید قهوهحفره در مغزضرورت زدودن افکارهوش عاطفی قسمت سوماز روده تا مغزژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلوداروی کنترل چربی خون