دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

ابزار بقای موجود زنده از نخستین هماند سازها تا مغز، از مغز تا کرونا قسمت سوم

ابزار بقای موجود زنده از نخستین هماند سازها تا مغز، از مغز تا ابزارهای دفاعی ویروس کرونا(قسمت سوم)
در قسمت قبل، بحث مفصلی در مورد فرایندهای تکاملی ویروس برای فرار از دست سیستم های رقیب انجام شد. در این قسمت، به سیستم دفاعی موجود در بدن میزبان برای مقابله با ویروس و عوامل مهاجم می پردازیم.
سیستم ایمنی بدن ما از پوست و مخاط شروع میشود که جلوی نفوذ عامل ببیماری زا را می گیرد. اگر عامل بیماری زا بتواند وارد خون شود با صف بزرگی از سیستم پیچیده ایمنی درون خون مواجه خواهد شد.

سیستم ایمنی درون خون، شامل گلبول های سفید خون و پادتن های ترشح شده از آنهاست. گروهی از گلبول های سفید خون می توانند، دور عامل بیماری زا را احاطه کنند و آن را ببلعند و گروهی دیگر از این سلول ها شامل لنفوسیت های بی و تی، نقش مهمی را در تولید آنتی بادی ها یا پادتن ها در درون بدن موجود زنده دارند.

اکثر لنفوسیت‌های بزرگ، سلول‌های NK هستند. لنفوسیت‌های کوچک از سلول‌های T و سلول‌های B تشکیل شده اند. بدن یک فرد طبیعی هزار میلیارد سلول لنفوییدی دارد، و بافت لنفوییدی، تشکیل دهنده حدود ۲درصد از وزن بدن است. لنفوسیت‌ها به‌طور معمول بین ۸ تا ۱۲ میکرون قطر دارند
در ایمنی سلولی لنفوسیت‌های T فعالیت دارند. لنفوسیت‌های T پس از اتصال به پادگِن (آنتی‌ژن) تکثیر پیدا می‌کنند و انواعی از سلول‌های T از جمله تعدادی T کشنده و تعدادی T خاطره به وجود می‌آورند. سلول‌های T کشنده به طور مستقیم به سلول‌های آلوده به ویروس و سلول‌های سرطانی حمله می‌کنند و با تولید پروتئین خاص به نام پرفورین، منافذی در این سلول‌ها به وجود می‌آورند و موجب مرگ آن‌ها می‌شوند. به همین علت این نوع از پاسخ ایمنی، به ایمنی سلولی معروف است. انواع سلول‌های T عبارت است از T کشنده، T خاطره، یاری‌کننده (h.c) و مهارکننده.

لنفوسیت تی سیتوتوکسیک و سرکوبگر، CD8 مثبت هستند ولی دو گروه دیگر، CD4 مثبتند.

مراحل ساخته شدن و بالغ شدن لنفوسیتT : لنفوسیتT همانند لنفوسیت B در مغز استخوان (مغز قرمز استخوان) ساخته می‌شود ولی همانند لنفوسیتB در مغز استخوان، بالغ نمی‌شود بلکه از طریق خون به تیموس- که پشت جناغ و جلوی نای قرار دارد- می‌رود و در تیموس بالغ می‌شود. لنفوسیت T اغلب بین خون و لنف در گردش است و در برخورد با پادگِن(آنتی ژن) خاص روی میکروب فعال می‌شود که اغلب لنفوسیت‌های T ضد ویروس، انگل، سرطان و رد بافت پیوند شده می‌باشد.

وظیفه‌های لنفوسیت تی:
حضور میکروب را به سایر گلبول‌ها خبر می‌دهد.
میکروب‌ها را گرفته و کشته و به گلبول‌های سفید تحویل داده که مستقیماً بیگانه خوارند.
در سطح خود گیرنده‌های پادتن (آنتی‌بادی) مانندی دارند که به پادگِن (آنتی‌ژن) میکروب چسبیده و دیوارهٔ سلول را حل می‌کند.
در مبارزه با سلول‌های سرطانی، T کشنده به همراه درشت خوارها (ماکروفاژها) نقش اصلی را دارند.
به جایگاه‌های التهابی و گره‌های لنفاوی تخلیه‌کننده مهاجرت می‌کنند تا عمل سرکوبگری خود را اعمال نمایند.
سلول‌های T تنظیمی از سلول‌های موثر در سیستم ایمنی محسوب می‌شوند که نقش مهمی در سرطان‌ها، بیماری‌های خودایمنی و بیماری‌های عفونی دارند.
لنفوسیت‌های بی، نقش بزرگی در ایمنی هومورال (در کنار آن پاسخ ایمنی سلولی قرار دارد که توسط لنفوسیت‌های تی مدیریت می‌شود) دارند. کارکرد اصلی لنفوسیت‌های بی، تولید پادتن علیه آنتی‌ژنها، ایفای نقش به عنوان سلول‌های ارائه دهندهٔ آنتی‌ژن(ای پی سی)، و در نهایت تکامل یافتن به سلول‌های بی خاطره پس از فعال شدن توسط برهم‌کنش‌های آنتی‌ژنی است. سلول‌های خاطره در برخورد مجدد با همان آنتی‌ژن، پادتن بیشتری را در مدت زمان کوتاه‌تری تولید می‌کنند. لنفوسیت‌های بی، جزء اساسی سیستم ایمنی تطابقی است.
(سید علی مهبد امیر، هماتولوژی عملی، چاپ چهارم، تهران، نشر اشراقیه، زمستان ۱۳۸۷ صص ۱۶۶-۱۵۳)
پادتن یا آنتی‌بادی (به انگلیسی: antibody) نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن، در پاسخ به حضور آنتی‌ژن خاصی، تولید می‌شود و در خون به گردش درمی‌آید یا در محل تولید، باقی می‌ماند تا به آنتی‌ژن (معمولاً اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذای است) حمله‌ور شود. هر پادتن یک آنتی‌ژن ویژه را هدف خود تشخیص می‌دهد. پادتن‌ها از پلاسموسیت‌ها ترشح می‌شوند؛ و به ایمنی هومورال مربوط است. پس از برخورد لنفوسیت B با آنتی‌ژن خاص خود، تقسیم شده و سلول B خاطره و پلاسموسیت به وجود می‌آورند. سلول‌های خاطره همواره در کمین هستند تا در صورت برخورد مجدد با همان آنتی‌ژن با سرعت بیشتری تقسیم شوند.
هر ماده‌ای- که به‌طور اختصاصی واکنش ایمنی ویژه‌ای را پس از ورود به بدن موجب گردد- پادگن(آنتی‌ژن) نامیده می‌شود. با ورود یک پادگن(آنتی‌ژن) به بدن پادتن(آنتی‌بادی) تولید می‌گردد که قادر به ایجاد پیوند اختصاصی با پادگن (آنتی‌ژن) محرک تولید آن است. پادتن‌ها تحت نام کلی ایمنوگلوبولین نیز شناخته می‌شوند
ایمونوگلوبولین‌ها بر مبنای خواص فیزیکی، شیمیایی و ایمن‌شناختی به ۵ گروه عمده IgA، IgM، IgG، IgD، IgE تقسیم می‌شوند.

Underdown B, Schiff J (1986). Immunoglobulin A: strategic defense initiative at the mucosal surface. Annu Rev Immunol. 4 (1): 389417. doi:10.1146/annurev.iy.04.040186.002133. PMID 3518747.
Geisberger R, Lamers M, Achatz G (2006). The riddle of the dual expression of IgM and IgD. Immunology. 118 (4): 060526021554006. doi:10.1111/j.1365-
سیستم پیچیده ایمنی بدن، به یک سیستم دفاعی خلاصه نمی شود بلکه سیتمی فعال و پرتکاپو است که مانند پازلی پویا، دائما اجزا، را به شکل جدیدی کنار هم قرار میدهد. اگر یک بخش نتواند کار کند بخش دیگر، وارد عمل میشود؛ اگر پادتن ها موثر نباشد سلول های مهاجم وارد عمل میشود و این قابلیت را دارد نوع آنتی بادی ها را دائما در مواجهه با عوامل مهاجم، تغییر دهد.

و این واقعا شگفت انگیز است!
میلیاردها ها باکتری و ویروس که در هوای تنفسی ما و یا از راه های دیگر وارد بدن میشود، در رویارویی با سیستم ایمنی ما قادر به بیماری زایی نیستند. شگفتی عملکرد پیچیده سیستم ایمنی، وقتی بیشتر مشخص میشود که بدانیم میلیاردها میکروب و ویروس و عوامل خارجی، وجود دارد که بدن می تواند در برابر آنها پادتن خاص تولید کند. گویا در رقابتی سنگین، سیستم ایمنی هر موجود پر سلولی، یکه و تنها در برابر میلیاردها عامل مهاجم- که هر روز می توانند با جهش های جدید، متحول شوند و میلیاردها میلیارد، عامل بیماری زای جدید ایجاد کند- مواجه است!
یکه و تها در برابر میلیاردها میلیارد عامل مهاجم و این شگفتی نزدیک به بی نهایت!!
این، نشان میدهد هر یک ساعت زندگی ما، معجزه ای است که قابل توصیف نیست. برنامه درون ژن های سیستم ایمنی بدن ما آنچنان در برابر عوامل مهاجم، مقاومت میکند که واقعا چیزی شگفت انگیز می نماید؛ سیستمی کاملا پویا، که در هر ساعت و هر لحظه زندگی ما در حال نوآوری است.

مهندسی روی این سلول ها و مهندسی روی سلول های ایمنی و آنتی بادی ها(پادتن ها) امروز از متخصصان آن، مهندسان بزرگی ساخته است که معمار بزگترین بنا درتاریخ پزشکی نو خواهند بود. در این مسیر، دستیابی به روش های مهندسی ژنتیک در تولید آنتی بادی های منوکلونتال، جهش بسیار عظیمی است که میتواند به زودی همه درمان های موجود را متحول کند.

با این آنتی بادی ها، درمان بیماری های دشواری مانند مولتیپل اسکلروز و یا بیماری های خاص سیستم ایمنی(چه به دلیل کم کاری سیستم ایمنی یا پرکاری سیسیتم ایمنی و یا به طور خلاصه سیستم ایمنی نامنظم مانند انواع روماتیسم ها)کشف شده است که تحولی عظیم را به خصوص در موارد شدید این بیماری ها ایجاد میکند.
در مقالات زیادی در کانال ایجانب با توجه به تخصص من، در مورد دو داروی تاثیر گذار بر بیماری مولتیپل اسکلروز به خصوص در موارد شدید بیماری، بحث شد این دو دارو آنتی بادی های منوکلونال هستند که با روش های پیچیده مهندسی ژنتیک، در بدن حیوانات آزمایشگاهی تولید می شود. دو مورد این داروها ریتوکسیماب و اوکرلیزوماب هستند که برخی از آنها در دوره تحریم های ایران به وسیله شرکت های داروسازی داخلی(از جمله شرکت داروسازی عبیدی و ....) تولید شده است و در اینجا لازم است تلاش دانشمندان غیور کشورمان، قدر داشته شود.
تولید این آنتی بادی ها، میتواند شکل های مختلفی داشته باشد و همانطور که سیستم ایمنی بدن ما قادر است میلیاردها میلیارد آنتی بادی تولید کند که هر کدام آنها علیه نوع خاصی از آنتی ژنها موثر است، مهندسی ژنتیکی قادر خواهد بود میلیاردها میلیاد آنتی بادی تولید کند که علیه آنتی ژن های ویروس و باکتری و دیگرعوامل مهاجم تاثیر گذار باشد(همانطور که تاثیر شگف انگیز یکی از این آنتی بادی های منوکلونال به نام تاسی لیزوماب اخیرا روی یکی از بیماران مبتلا به پنومونی ویروس کرونا با موفقیت آزموده شده است.)
؛ حتی میتواند پا را از این فراتر بگذارد، و در مواردی که سیستم ایمنی بدن، پر کار میشود و بیماری های خود ایمنی ایجاد میکند علیه خود سلول های پرکار عمل کند و در این هجوم، میتوان آنتی بادی هایی تولید کرد که به کشتن سلول ایمنی بدکار محدود نمیشوند بلکه این سلول را خوش اخلاق می کنند و آن را ادب و آرام می کنند!!
و این آرام کردن و تنظیم ، به بدن در آینده در مقابله با دیگر عوامل مهاجم کمک خواهد کرد.

این از نگاه مثبت،
ولی روی دیگر این توانایی های پیچیده و گسترده که امروز در اختیار انسان است، توانایی مهندسی ژنتیکی برای تولید زشت ترین عوامل بیماری زا است که فقط به مقابله ساده با سیستم ایمنی فرد و کم کار کردن آن نمی پردازند(کم کار شدن سیستم ایمنی فرد را در بیماری ایدز به وسیله ویروس HIV می بینیم که ممکن است در سالهای تا زمان مرگ فرد به تضعیف سیستم ایمنی بپردازد. ) بلکه ممکن است با قدرتی شگفت آور، همه سیستم ایمنی فرد را از کار بیندازد و مرگی ناگهانی را برای او رقم بزند.
تولید مصنوعی این عوامل خطرناک، دست آن کسانی را باز خواهد کرد که برای حفظ ژنهای خود از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد حتی اگر به قیمت نسل کشی دیگر نژاد ها باشد
آنچه در این میان جایش خالی است، آن خالق آگاهی است که این مهندسی ها و مدیریت ها را تنظیم کند
ای آفریننده آسمان ها و زمین و ای خالق مردمان و زنان!
ای شکافنده شب تار و ای پوشاننده روز روشن!
امروز دستان بسیاری به سوی تو دراز است.
آن گشاینده روزهای روشن و آن درخشنده رشید و آن سفید روی حمید را به ما نشان بده و چشمان ما را با نگاه به سوی او سرمه ای از نور بکش!
و تو ای صاحب روزها و ساعت های شتابان! در مناجات شب های تنهاییت ما را دعا کن که امروز بیش ار همیشه به تو محتاجیم.
@salmanfatemi

در قسمت گذشته این مباحث بیان شد که عوامل بیماری زا از جمله ویروس ها- که محصول ژن ها هستند- برای بقای خود از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند. گاهی آنچنان برای بقای ژنها کوشش می کنند که سبب می شود موجودی مانند باکتری، همه ریخت و ساختمان خود را از دست بدهد و حیاتی ترین عوامل زیستی را از دست بدهد یعنی به موجودی مرده و بی تحرک مانند ویروس تبدیل شود که زندگی آن، کاملا انگلی و فقط وابسته به عوامل انرژی زاو تولید مثلی میزبان است.
در نزاعی که عامل بیماری زا قادر است، به شگفت ترین پروژه ها برای انتفال ژن ها اقدام کند و گاهی خود را با ژن های میزبان در هم آمیزد و گاهی خود را در بیرون بدن میزبان، به مرگ حقیقی بزند، شگفت انگیز نیست سیستم ایمنی بدن ما ناچار باشد از هر پروژه و برنامه دفاعی ای برای مقابله با آن بهره ببرد.

هر دم که فرو میرود، ممد حیات است و چون برآید مفرح ذات پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب از دست و زبان که برآید تا از عهده شکرت به درآید
و در آن زمان، سعدی شیراز از فرایندهای پیچیده تکاملی سیستم ایمنی بدن ما آگاه نبود و اگر آگاه بود شایسته بود شعر خود را اینگونه تغییر دهد: در هر نفس میلیاردها میلیارد نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب!!!! و اگر بدانیم هر ذره کوانتومی بدن ما از جمله سیستم ایمنی، تجلی ای از جهانی موازی است که آن را ایجاد میکند و هر جهان موازی نیازمند جهانی فراتر از آن به عنوان علت است، واقعا در شکر نفس های خود درمانده می شدیم.
(ان تعدوا نعمت الله لا تحصوها) اگر بتوانیم نعمت های خدا را شماره کنید، نمی توانید آن را بشمارید. بله نعمت ها بی نهایت نیست ولی نزدیک بی نهایت است و نزدیک به بینهایت، قابل شمارش نیست هرچند عددی را بتوانیم روی آن، بگذاریم.

غرق شدن در سیستم ایمنی پیچیده بدن، به این حد خلاصه نمیشود: بر اساس پژوهش های جدید دانشمندان، حتی قلب انسان و سیستم اتونوم(خودکار) قلب- که جدای از مغز، خون را در بدن به چرخش در می آورد- تحت هدایت برخی گلبول های سفید خونی است (ماکروفاژها) و ما مدیون این سلول های درشت و پیچیده هستیم؛ نه فقط به خاطر قدرت وسیع آن در زدودن عوامل بیماری زا بلکه به خاطر هدایت هر لحظه گردش خون در رگ های بدنمان .
( مجموعه های پر سلولی بدن ما مانند قلب و مغز ، تحت کنترل تک سلولی های بدن!!

سلول های ایمنی، به صورتي غیر منتظره، به قلب کمک می‌کنند تا ضربان خود را حفظ کند!

آن زمان که سلول تکی، تبدیل به موجودات پرسلولي و پیچیده شد شاید مجموعه پر سلولی، تصور نمی کرد باز در بسیاری از کارهایش نیازمند همان سلول تکی و جداست!

سلولهای ايمنی جاری در جریان خون- امرزه بسیار روي نقش های مهم آن بحث میشود- و بسیاری از بیماری های تخریب کننده موجود پر سلولی به خصوص بیماری های تخریب کننده مغز مانند بیماری مولتيپل اسکلروز، در نتیجه درست کار نکردن همین سلول های ايمني در خون است.

کثرت که همچنان به وحدت(در اینجا سلول های منفرد و جدای از هم) نیازمند است

و اگر همین سلول های منفرد و جدا نباشند بسياري از عملکرد های مجموعه های پیچیده و پر سلول انجام نمی شود.

سلولهای ایمنی معروف به ماکروفاژ وظایف مهمی در بدن ما دارد. در برابر باکتری مقاومت می کنند و در واکنش ترمیم زخمها و دیگر وظایف حياتي، نقش دارندّ

مطالعه ای جدید نشان میدهد که برای نبض و ضربان قلب طبیعی هم مهم هستند و آن را به عنوان هدفی احتمالی برای درمان حالات اختلال در ریتم قلب- که در آن قلب به صورت نامنظم عمل میکند- قرار می دهد. دانشمند فیزیولوژی الکترومغناطيس قلب دوگلاس زيپس از دانشکده پزشکی در دانشگاه اندیانا در اندياناپوليس می گوید: اين مطالعه ای بسیار دقیق از همه جهات است و اضافه می کند: این سلولها نقش مهمی را به صورتي واضح در قلب، بازی می کنند.

وقتی تنظیم کننده قلب يعني گره سينواتريال(سینوسی دهليزي)( گره ای در گوشه دهلیز راست قلب که به صورت خودکار مسئولیت انقباض قلب را با تولید پتانسیل فعالیت خودبخودي، بر عهده دارد و این، یک ضربان ساز خودبخودی وطبيعي است. هرچند این ضربان ساز به صورت خودکار عمل میکند، ضربان آن، وابسته به اعصابی است که به آن وارد میشود)

این قسمت ضربان ساز، ضربان الکتریکی را مي فرستد و در طول دهليزها- که آن را جمع می کنند- منتشر میشود ولی برای رسیدن به بطن ها- که حفره هایی بزرگ، در قلب هستند- این ارسال به کمک کوچکی نيازمند است زیرا به کمک گره دیگری به نام گره دهلیزی بطنی، نبض را به دو بطن مي برد و به آنها اجازه انقباض می دهد و دانشمندان در گذشته فکر می کردند این سلولهای خورنده یعنی ماکروفاژها نقشی در این فرآیند ندارند. ولی ماکروفاژها به صورت گسترده اي در قلب، پراکنده هستند و دانشمند زیست شناس سلولی به نام ماتیوس نهرندورف از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، در بوستون و همکاران او خواستند مشخص کنند که آن سلول ها در اينجا چه می کنند. وقتی گروهی از آنها شروع به جستجوی موش هایی کردند که فاقد ماکروفاژ بودند، مشاهده کردند که فرکانس الکتریکی قلب حیوانات، غیر طبیعی است.

نهرندورف میگوید موشها گره بین دهلیز و بطن داشتند ولی این گره دهلیزی بطنی پیام را به دو بطن نمی فرستاد !!

و محققان فهمیدند که ماکروفاژها، در گره دهلیزی بطنی موشها و انسان فراوان هستند و اين گره، همچنین تعداد زیادی از سلول های عضلانی قلبی را دارد که می توانند پیام را منتقل کنند و منجر به انقباض ناگهانی شوند.

پس وقتي محققان، ماکروفاژها و سلول های عضلانی قلب را با هم در طبقات بطنها کاشتند دیدند که هر دوی سلول ها از نظر فیزیولوژیک و از نظر الکتریکی به هم متصل مي شوند و ماکروفاژها توانستند در این اتصال، عمل عضلات قلبی را تسهیل کنند. گزارشات یافت شده، در سایت سلول منتشر شده است.

ولی آیا ماکروفاژها همان تاثیر را بر قلب تپنده دارند؟

براي کشف این مورد، دانشمندان قلب های جدا شده از موش هایی با دستکاري ژنتیکی را مطالعه کردند و این موش ها ماکروفاژهايي داشتند که به نور جواب میداد. نور، بار الکتریکی سلول ها را بیشتر مثبت می کرد و این، به نوبه خود ارسال پیام ها را از طرف سلول ها به عضله مجاور تسهیل میکرد. و پس از تحریک قلب حیوانات برای نبض زدن بیشتر با واسطه محرک الکتریکی گره، کابلی از الیاف نوری را برای روشن کردن عضو، استفاده می کردند و این باعث تحریک ماکروفاژها میشد.

و چون قلب در این آزمایشات، با سرعت بالا میزند گاهی وقتی گره دهلیزی بطنی نتواند پیام انقباض را به بطنها بفرستد، ضربانی را از دست می دهد، و دانشمندان فهمیدند این تازيانه هاي گم شده در قلب هایی که با واسطه نور ماکروفاژهاي آن تحریک شده اند، با فرکانس کمتر رخ ميدهد.

نهرندروف می گوید: وقتی تاباندن نور انجام شد، گره دهلیزی بطنی به صورتی بهتر عمل میکرد . و محققان فهمیدند که گره دهلیزی بطنی در دو گروه مختلف موش ها که از نظر وراثتي دستکاری شده بودند، فاقد پروتئینی بود که ماکروفاژها را به سلول های عضله قلب می رساند یا حاوی پروتئینی هستند که اقدام به کشتن ماکروفاژها می کند.

@salmanfatemi

نهرندوف می‌گوید: تاثیر واضح، آن است که ماکروفاژها سبب می شوند ارتباط، فعالتر گردد.

دانشمند زیست شناس مولکولي و سلولی ونسنت کریستوفیلز از دانشگاه آمستردام در هلند می گوید: این مطالعه ماکروفاژها را بر یک نقشه یا ساختار قرار میدهد ولی او خبر داد که برخی مطالعات گذشته، به مداخله سلول های عضلانی غیر قلبی مانند سلول های فيبروبلاست در عمل گره های سینوسی بطنی اشاره کرده است. از این رو، ما نیازمند مقداری مشارکت ماکروفاژها با دیگر سلول ها هستیم.

نهرندروف می گوید: مشخص نیست چرا گره دهلیزی بطنی نیازمند کمک ماکروفاژها است زیرا خود سلول های عضله قلب جریان الکتريکي را به صورتي کاملا خوب و دقیق می فرستند! و سبب هر چه باشد، نتایج سبب ميشود ما بپرسیم آیا ماکروفاژها در شرایطی که ضربان قلب در آن غیر طبیعی است نقش دارد یا نه؟!

و اگر این نقش را دارد محققان میتوانند ضربان قلب را مثلا از طریق تغییر در ماکروفاژها با داروهایی- که رفتار آن را تغییر بدهد- تنظیم کنند. و برخی از اين داروها در مورد تجربه های بالینی انتخاب میشود.
http://www.sciencemag.org/news/2017/04/immune-cells-unexpectedly-help-heart-keep-its-beat?utm_source=sciencemagazine&utm_medium=facebook-text&utm_campaign=immuneheart-12606)
پیچیدگی سیستم ایمنی و گردش خون ما به این حد خلاصه نمی شود. سلول های بنیادین- که پیش سازهای همه اجزای سیستم ایمنی ما هستند- به عنوان نخستین پایه های حیات چند سلولی، قابلیت تبدیل شدن به سول های متعددی را دارند. یافتن این سلولهای شگفت- که پایه سلول های بدن چند سلولی ها را تشکیل میدهد- جهشی بزرگ در پزشکی بوده است به طوری که امروز با دست کاری روی این سلول ها، دروازه های نویی به روی پزشکی روز، باز شده است تا اندام های از دست رفته یا ضعیف را نوسازی کند و امیدی نو را به افراد فاقد برخی اندام ها مانند کلیه و یا دست و پا و .. بدهد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مهندسی ژنتیک در حال تلاش اثرات مفید روزه داریحق انتخابدرمان های اسرار آمیز در آهوش عاطفی قسمت ششماز سایه نترسروح و آب حیاتژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقتفاوت ارباب و رهبر حقیقیسفر فقط مادی نیستپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیداشناخت حقیقت یا آرزوهای گآب زندگی است قسمت هفتمقدرت انسان در نگاه به ابعتأثیر شیرینی های حاوی لونوار عصب و عضله در مطب دکتشنج چیستغار افلاطوندنیا فریب و سرگرمینعناعمیوتونیک دیستروفیاختلال در شناسایی حروف و حمله ویروس کرونا به مغزاستفاده از سلول های بنیادرمان تومورهای مغزی با اهیچ وقت خودت را محدود به روش هایی ساده برای کاهش اکلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاپیوند اندام حیوانات به اتلاش در تولید انرژی به رنسلول های بدن تو پیر نیستنمغز ابزار بقای برتر مادیشگفت نیست من عاشق تو باشمآرامش(سکوت) stillness و تکاپولاموژین داروی ضد اوتیسم؟تاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستنیوالینتصادف یا قوانین ناشناختهدونپزیل در بیماران قلبی همیشه داناتر از ما وجود دما انسانها چه اندازه نزدارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشاصول انجام برخی نرمش ها ددرمان سرطان با امواج صوتریسدیپلام تنها داروی تایکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا پیشرفتی مستقل از ابزار هتنفس هوازی و میتوکندریسندرم گیلن باره به دنبال مغزهای کوچک بی احساسشبکه های مصنوعی مغز به درآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توسملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگتغییر عمودی سر انسان از پدیستونی قابل درمانهندسه، نمایشی از حقیقتماده ی تاریکارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومبقا در ازای بیماریدرک کنیم ما همه یکی هستیمراه انسان شدن، راه رفتن وکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومپرورش مغز مینیاتوری انساALS نگاهی کامل بر بیماری وتو با همه چیز در پیوندیسینوریپا داروی ترکیبی ضدنقش نظریه تکامل در شناساصبور باشافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکجنسیت و تفاوت های بیناییدانش، قفل ذهن را باز میکنهوش مصنوعی اکنون می تواناز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شبه جای محکوم کردن دیگران درد و درسرشد در سختی استکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز دآمارهای ارائه شده در سطح فیزیک مولکولها و ذرات در تولید سلولهای جنسی از سلسیستم تعادلی بدننقش درختان در تکاملضعیف و قویامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هومنبع نور واقعی و ثابت، حقتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهداروی جدید میاستنی گراویهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهاذهن هوشیار در پس ماده ی مزمزمه ات مانده در گوشمکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمرسایه ی هوشیاریآینده ی حمل و نقل هوایی دفراموشی همیشه هم بد نیستتوهم جسمنقشه با واقعیت متفاوت اسعقل در جهان جدید، عجیب اسانقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییمنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانجهانی پر از سیاهچاله یا پداروی ضد تشنج با قابليت تهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترفلکس وتری با توضیح دکتر واکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسزونا به وسیله ویروس ابله گندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی رودسخن و سکوتآیا یک، وجود داردفشار روحی، همیشه بد نیست تیک و اختلال حرکتیچندین ماده غذایی که ماننعلت خواب آلودگی بعد از خوانرژی خلا ممکن استخوش خیالی و خوش بینیچرا پس از بیدار شدن از خومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی در هم تنیدگی کوانتومی و دهوش مصنوعی ساخته هوش طبیاز تکینگی تا مغز، از مغز رهبر حقیقییک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بزبان نیاز تکاملی استگاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کروناسردرد میگرن در کودکانآیا جهان ذهن و افکار ما مقیچی ژنتیکیتکامل ابزار هوش ، راه پر نوآوری ای شگفت انگیز دانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزعبارت های مبهم مانند انرانعطاف پذیری مکانیسمی علخدایا جز تو که را دارمنسبیت عام از زبان دکتر براهمیت کنترل خشمخرما منبع بسیار خوب آنتی چسبیدن به خود، مانع بزرگ مهندسی بدناثرات مضر ماری جواناحقیقت قربانی نزاع بین بی درمان های بیماری آلزایمرهوش عاطفی بیشتر در زناناز سایه بگذرروح در جهانی دیگر استژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به تفاوتهای جنسیتی راهی براسفر نامه سفر به بم و جنوب پول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصنشناخت درون، شناخت بیرون؛آب زندگی است قسمت اولقدرت ذهنتئوری تکامل امروز در درمنوبت کودکانتشنج و حرکات شبه تشنجی قاغرور و علمدنیا مکانی بسیار اسرارآمهفت چیز که عملکرد مغز تو میگرن و پروتئین مرتبط با اختلال در شناسایی حروف و حمایت از طبیعتاستفاده از سلول های بنیادرمان تشنجهیچ کاری نکردن به معنی چیروش استفاده از بالش طبیکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجپیوند سر آیا ممکن استتلاشی برای درمان قطع نخاسلول بنیادی و ای ال اسمغز ابزار برتر بقاشگفت انگیز بودن کیهانآرزوها را کم کنلایو دوم دکتر سید سلمان فتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاتضادهای علمیدوچرخه در کاهش دردهای کمهمیشه راهی هستما انسانها چه اندازه نزدارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی اصول توسعه ی یک ذهن کاملدرمان ضایعات نخاعیریشه های مشترک همه ی موجوکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهپپوگستتنفس بدون اکسیژنسندرم پیریفورمیسمغز، فقط گیرندهشبکیه های مصنوعیآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بتغییرات منطقه بویایی مغزدژا وو یا اشنا پنداریهنر فراموشیارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومبقای حقیقی در دور ماندن ادرک احساسات و تفکرات دیگراه بی شکستکیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما اپرکاری تیروئیدNVG 291تو با باورهایت کنترل میشسیناپس، شگفتی خلقتنقش هورمون های تیروئید دصبر لازمه ی پیروزی استاقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استجنسیت و تفاوت های بیناییدانش، یک انسان را ناسازگهوش مصنوعی از عروسک های باز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهبه جای تولید، بیشتر گوش کدرد باسن و پا به دلیل کاهرشد، رسیدن به یک هدف نیستکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمندانآن چیزی که ما جریان زمان فیزیک هوشیاریتولترودینسیستم دفاعی بدن علیه مغز نقش ذهن و شناخت در حوادث طلوع و حقیقتامید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهداروی جدید کنترل قند خونهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختذهن و زندگیزنان باهوش ترکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مسایه را اصالت دادن، جز فرآینده ی علم و فیزیک در60 ثفراموشی و مسیر روحانیتوهمات و شناخت حقیقتنقص های سیستمی ایمنیعقل سالمانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از جهانی در ذهنداروی ضد تشنج توپیراماتهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترفتار مانند بردهوابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبزیان غذاهای پرچربگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن اسخن پاک و ثابتآیا کیهان می تواند یک شبیفضا و ذهن بازتیکاگرلور داروی ضد انعقاچندجهانیعماد الدین نسیمی قربانی انرژِی برای ایجاد اضطرابخوشبختی چیستچرا ارتعاش بسیار مهم استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستدر هر سوراخی سر نکنهوش مصنوعی، کیفیت فریب ماز تکینگی تا مغز، از مغز روی و منیزیم در تقویت استیک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی ازبان و کلمه حتی برای کسانگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهوسردرد میگرنی در کودکانآیا جهش های ژنتیکی، ویروقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتکامل تکنولوژینوار مغز مشاهده ی غیر مستتراشه ی بیولوژِیکعجول نباشتربیت کودکان وظیفه ای مهعدم توقف تکامل در یک اندااهرام مصر از شگفتی های جهخسته نباشی بابانسبت ها در کیهانمهربانی، شرط موفقیتاجزای پر سلولی بدن انسان حقیقت آنطور نیست که به نظدرمان های بیماری اس ام ایهوش عاطفی در زنان بیشتر ااز علم جز اندکی به شما داروح رهاییژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هتقلید مرحله ای نسبتا پیشسفر به مریخ در 39 روزپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بشناسایی تاریخچه ی تکاملیآب زندگی است قسمت دومقدرت شناختی انسان، محدودتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیتشنج به صورت اختلال رفتاغربال در زندگیدنیای شگفت انگیز کوانتومهفت سین یادگاری از میراث میگرن و خواباختلالات مخچهحوادث روزگار از جمله ویراستفاده از سلول های بنیادرمان جدید ALSهیچ کس مانند تو نگاه نمیکروش جدید تولید برقکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وپیوند سر برای چه بیمارانتلاشی تازه برای گشودن معسلول بنیادی در درمان ایدمغز از بسیاری حقایق می گرشگفت زده و حیران باشآزمون تجربی، راهی برای رلازم است هیچ کاری نکنیدتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیتظاهر خوابیده ی مادهدوچرخه سواری ورزشی سبک و همیشه عسل با موم بخوریمما اکنون میدانیم فضا خالارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهاناصول سلامت کمردرمانهای بیماری پارکینسریشه های مشترک حیاتکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتپایان، یک آغاز استتنها مانع در زندگی موارد سندرم پیریفورمیسمغز، همه ی واقعیت را نمیبشباهت مغز و کیهانآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بتغییرات مغز پس از 40 سالگیدژاوو یا آشناپنداریهنر حفظ گرهارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمبلندی در ذهن ما درک بلندیدرک تصویر و زبان های مخلتراه طولانی را به سلامت گذکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختپراسینزوماب در پارکینسوفقر داده ها در هوش مصنوعیتو باید نیکان را به دست بسیگار عامل افزایش مرگ ومنقش هورمون زنانه استروژنصبر و واقعیتاقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنجهل مقدسدائما بخوانهوش مصنوعی از عروسک های باز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برحس و ادراک قسمت بیست و یکبه خوبی های دیگران فکرکندرد زانو همیشه نیاز به جرز گهواره تا گورکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازآنچه می دانم، آنچه را میخفیزیک و هوشیاریتومورها و التهاب مغزی عاسکوت و نیستینقش روی و منیزیم در سلامتطلای سیاهامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان کنونی و مغز بزرگتریداروی جدید آلزایمرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میرذهن و شیمی بدنزنجیرها را ما باید پاره ککشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بساخت سلول عصبی حتی پس از آینده با ترس جمع نمیشودفراموشی آرمانتوکل بر خدانقص در تشخیص هیجانات عامعقلانیت بدون تغییرانیس بی کسانخواص انارنخاع درازتر یا کوتاهتر کمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستداروی ضد جنون در درمان تیهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترفتار وابسته به شکلوابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیمارزیباترین چیز در پیر شدنگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میانسخت ترین حصارآیا گذشته، امروز وآینده فضای قلب منبع نبوغ استتیروفیبان موثر در سکته ی نه ناامیدی بلکه ارتقاعنصر اصلی تعیین واقعیتانسولینخوشبختی دور از رنج های مچرا به هم اعتماد نمیکنیممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همجاذبهدر والنتاین کتاب بدید همهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاز تکامل تا مغز از مغز تا رویکردهای جدید ضایعات نخیک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلزبان و بیان نتیجه ساختماگذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهوسردرد و علتهای آنآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجقانون مندی نقشه ژنتیکی متکامل جریان همیشگی خلقتنوار مغز با توضیح دکتر فانوار مغز ترجمه رخدادهای ترجمه فعالیت های عضله به عدم تعادل دوپامین، فقط باولویت بندی ها کجاستخطا در محاسبات چیزی کاملنسبت طلایی، نشانه ای به سموفقیت هوش مصنوعی در امتاجزایی ناشناخته در شکل گحقیقت افراددرمان های جدید ALSهوش عاطفی در زنان بیشتر اروزه داری متناوب، مغز را ژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشتقلید از روی طبیعتسفر به درون سفری زیباپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقشناسایی زبان حیوانات با آب زندگی است قسمت سومقدرت عشقتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود مننور درونتشنج عدم توازن بین نورون مقالاتدنیایی پر از سیاهچاله هم نوع خواری در میان پیشیمیگرن و روزه داریاختلالات حرکتی در انسانحکمت الهی در پس همه چیزاستیفن هاوکینگ در مورد هدرمان جدید مولتیپل میلومهیچ کس حقیقت را درون مغز روش صحبت کردن در حال تکامکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانپیوند سر، یکی از راه حلهاتلاشی جدید در درمان ام اسسلول بنیادین از مخاط بینمغز به تنهایی برای فرهنگ شگفتی های نقشه ی ژنتیکیآزمون ذهنی گربه ی شرودینلبخند بزن شاید صبح فردا زتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتتظاهری از ماده است که بیددوپامین قابل حل در آبهمیشه، آنطور نیست که هستما از اینجا نخواهیم رفتارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتاضطراب و ترسدرماندگی به دلیل عادت کرریشه های اخلاقکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين پاکسازی مغزتنها در برابر جهانسندرم پای بی قرارمغزتان را در جوانی سیم کششباهت مغز با کیهان مادیآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک من و وجود توهمیتاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایتغییرات آب و هوایی که به دگرگونی های نژادی و تغییهنر دانستنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمبلوغ چیستدرک حقیقت نردبان و مسیری رابطه تشنج و اوتیسمکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هپرتوهای صادر شده از سیاهفلج نخاعی با الکترودهای تو برای خزیدن خلق نشده ایسیاهچاله هانقش ویتامین K در ترمیم اسصبر بسیار بایدالکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینجهان فراکتالدارچینهوش مصنوعی از عروسک های باز انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوبه خودت مغرور نشودردهای سال گذشته فراموش زمین در برابر عظمت کیهانکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بآنچه ناشناخته است باید شفیزیک آگاهیتومورهای نخاعیسکوت، پر از صدانقش روزه داری در سالم و جطوفان فقر و گرسنگی و بی سامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانجهان کاملی در اطراف ما پرداروی جدید آلزایمر تاییدهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحزندگی فعال و مثبت روند آلکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بدساخت شبکه عصبی مصنوعی با آیا فراموشی حتمی استفرایند پیچیده ی خونرسانیتوپیراماتنقطه ی رسیدن به قلهعقیده ی بی عملانگشت ماشه ایخواص اردهنخستین تمدن بشریمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی مفید در سادارویی خلط آورهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترفتار اجتماعی انسان، حاصواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کوزیباترین چیز در افزایش سگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خاسخت ترین کار، شناخت خود اآیا پیدایش مغز از روی تصافضای خالی ای وجود نداردتکلم در گیاهاننه به اعدامعوامل موثر در پیدایش زباانسولین هوشمندخیالپردازی نکنچرا بیماری های تخریبی مغمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریدر یک فراکتال هر نقطه مرکهوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز ترویا و واقعیتیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیزبان و بیان، در سایه پیشرگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمتفکر قبل از کارسردرد به دلیل مصرف زیاد مآیا خداباوری محصول تکاملقانون گذاری و تکاملتکامل داروینی هنوز در حاقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در فراموشی هاترجمه ی فعالیت های عضله بعدم درکاولین قدم شناخت نقص های خخطا در محاسبات چیزی کاملنشانه های گذشته در کیهان موفقیت در تفکر استاحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت انساندرمان های جدید میگرنهوش عاطفی رمز آزادگیروزه داری و التهاب زیانبژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبتقلید از طبیعتسفر تجهیزات ناسا به مریخ پوشاندن خود از نورمغز و اخلاقشناسایی سلول های ایمنی اآب، زندگی است(قسمت پنجم)قسم به فقرتا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزتشویق خواندن به کودکانتاثیر ویتامین دی بر بیمادنیا، هیچ استهمه چیز موج استمیگرن سردردی ژنتیکی که باختلالات صحبت کردن در انحافظه میتواند بزرگترین داستیفن هاوکینگ در تفسیر درمان جدید میگرن با انتی هیچ اندر هیچروشهای نو در درمان دیسک بکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاپیوندهای پیچیده با تغییرتمایل زیاد به خوردن بستنسلول عصبی شاهکار انطباق مغز بیش از آنچه تصور میشوشگفتی های زنبور عسلآزمون ذهنی گربه شرودینگرلحظات خوش با کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرتعویض دارو در تشنجدورترین نقطه ی قابل مشاههمکاری یا رقابتما اشیا را آنطور که هستندارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییاطلاع رسانی اینترنتیدرها بسته نیسترژیم های غذایی و نقش مهم کوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و پارادوکس ها در علمتنهاییسندرم پس از ضربه به سرمغزتان را در جوانی سیمکششباهت های ریشه ای چند بیمآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هومن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکستغییرات تکاملی سر انسان دانش قدرت استهنر رها شدن از وابستگیارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمبلعیدن ستاره توسط سیاهچادرک دیگرانرادیوی مغز و تنظیم فرکانکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشپرتوزایی از جسم سیاهفلج بل، فلجی ترسناک که آنتو تغییر و تحولیسیاهچاله های فضایی منابعنقش ژنتیک در درمان اختلاصد قدح، نفتاده بشکستالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون امنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دجهان قابل مشاهده بخش کوچداروهای مصرفی در ام اسهوش مصنوعی از عروسک های باز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوبه خودت نگاه کندردی که سالهاست درمان نشزمین زیر خلیج فارس تمدنی کاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایآنچه واقعیت تصور میکنیم فیزیکدانان ماشینی برای تتومورهای ستون فقراتسکوت، در برابر گزافه گوینقش رژیم غذایی بر رشد و اطوفان بیداریامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهداروی جدید ای ال اسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21زندگی هوشمند در خارج از زکشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پارساخت شبکه عصبی با الفبای آیا ممکن است موش کور بی مفرایند تکامل و دشواری هاتوانایی مغز و دیگر اجزای نقطه ای بود و دگر هیچ نبوعلم و ادراک فقط مشاهده ی انگشت نگاری مغز نشان میدخواص بادامنخستین تصویر از سیاهچالهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفدارویی ضد بیش فعالی سیستهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترقیبی قدرتمند در برابر موبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمرزیر فشار کووید چه باید کرگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کنسختی ها رفتنی استآیا آگاهی پس از مرگ از بیقفس دور خود را بشکنتکنولوژی های جدید و حالتنه به اعدامعوامل ایجاد لغت انسانی و انسان قدیم در شبه جزیره عخانه ی تاریکچرا حیوانات سخن نمی گوینمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هادر کمتر از چند ماه سوش جدهوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز ترویا و کابوسیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشزبان و تکلم برخی بیماریهگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعسردرد تنشنآیا دلفین ها می تواند از آیا دلفین ها میتوانند باقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در تشخیص بیماری ترجمه ای ابتدایی از اسراعدالت برای من یا برای همهاولین مورد PML به دنبال تکخطای ادراک کارمانشانه های پروردگار در جهمولکول ضد پیریاحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت اشیاازدواج های بین گونه ای، ردرمان های جدید در بیماری هوشمندی کیهانروزه داری و بیمار ی ام اس ژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد متقویت مغز با ورزشسفر دشوار اکتشافپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی شهر زیرزمینی در ژاپن براآتاکسیقضاوت ممنوعتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانتشخیص ژنتیکی آتروفی های صفحه اصلیدندان ها را مسواک بزنید تهمه چیز و هیچ چیزمیگرن شدید قابل درمان اساختلالات عضلانی ژنتیکحافظه های کاذباستخوان های کشف شده، ممکدرمان جدید کنترل مولتیپلهیچگاه از فشار و شکست نترروشهای شناسایی قدرت شنواکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اپیوندی که فراتر از امکانتمایز یا کشف یگانگیسلول عصبی، در محل خاص خودمغز باستانی، هنوز نقش هاشانس یا نتیجه ی تلاشآزادی در چیستلرزش ناشی از اسیب به عصبتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنتعیین پیش آگهی آسیب به عصديدن با چشم بسته در خواب همانند سازی در انسانما به جهان های متفاوت خودارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )اطلاعات حسی ما از جهان، چدرهای اسرارآمیز و پوشیدهرژیم های غذایی و نقش مهم کوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و پاسخ گیاهان در زمان خوردتنهایی رمز نوآوری استسندرم جدایی مغزمغط یک گیرنده استشباهت کیهان و مغزإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش من پر از تلخیمتاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش اتغذیه بر ژنها تاثیر دارددانش محدود به ابعاد چهارهنر، پر کردن است نه فحش داز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمبنی عباس، ننگی بر تاریخدرک درست از خود و هوشیاریراز تغییرکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپرسشفلج خوابتو جهانی هستی که خودش را سیاهچاله ها، دارای پرتو نقش گرمایش آب و هوا در همصداقتالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازجهان موازی و حجاب هاداروهای ام اسهوش مصنوعی از عروسک بازی از بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمبه دنبال رستگاری باشدرد، رمز موفقیتزمان چیستکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطآنچه حس می کنیم، نتیجه ی فال نیکوتوهم فضای خالیسکته مغزینقش رژیم غذایی در رشد و اطوفان زیباییامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهداروی جدید برای میاستنی هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهن پر در برابر آگاهیواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیزندگی و داراییکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیساختن آیندهآیا ما کالا هستیمفرایند حذف برخی اجزای مغتوانایی یک فرد، برای تغینقطه بی بازگشتعلم و روحانتقال ماده و انرژیخواص بادام زمینینخستین روبات های زنده ی جمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولداستانها و مفاهیمی اشتباهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترقابتی بی هدف یا رقابتی هوجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و زیرفون داروی ضد ام اسگوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دورسختی در بلند شدن از روی صآیا امکان بازسازی اندامهقفس ذهنتکنولوژی و پیشرفتنه بدبخت بلکه نادانعواملی که برای ظهور لغت اانسان میوه ی تکاملخانواده پایدارچرا حجم مغز گونه انسان درمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هادر آرزوهایت مداومت داشتههوش بشری تهدید برای بشریاز تکامل تا مغز، از مغز ترویا و خبر از آیندهیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمزبان و شناخت حقیقت قسمت چگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم سردرد سکه ایسردرد عروقی میگرنآیا دست مصنوعی به زودی قاقانونمندی و محدودیت عالمتکامل داروینی هنوز در حانوار مغزی روشی مهم در تشخترس و آرمان هاعسل طبیعی موثر در کنترل باولین مورد پیوند سر در انخطای حسنشانه های بیداری روحیمولتیپل اسکلروز در زنان احتیاط در ورزش زانو در خاحقیقت تنها چیزی است که شااسکلت خارجی در درمان اختدرمان های جدید سرطانهوشمندسازی زندان هاروزه داری سلول های بنیادژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از تقویت استخوان در گرو تغذسفرنامه سفر به بم و جنوب پیموزایدمغز کوانتومیشواهدی از نوع جدیدی از حاآتاکسی فریدریشقطار پیشرفتتاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهتشخیص آلزایمر سالها قبل سوالات پزشکیده روش موفقیتهمه چیز کهنه میشودمیاستنی گراویس بدون آنتیاختراع جدید اینترنت کوانحافظه و اطلاعات در کجاست استروژن مانند سپر زنان ددرمان جدید ام اسهیپرپاراتیروئیدیسمروشی برای بهبود هوش عاطفکمردردباربر دیگران نباشپیوستگی همه ی اجزای جهانتمدن قدیمی ای در جنوب ایرسلولهای ایمنی القا کنندهمغز برای فراموشی بیشتر کشانس یا تلاشآزادی عقیده، آرمانی که تلرزش دست ها و گردن و سر ETتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیتعامل انسان و هوش مصنوعیدی متیل فومارات(زادیوا)(همجوشی هسته ای، انرژِی بما با کمک مغز خود مختاريمارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )اطلاعاتی عمومی در مورد مدرون قفس یا بیرون از آنرژیم ضد التهابیکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فپختگی پس از چهل سالگي به تنبیه چقدر موثر استسندرم دزدی ساب کلاویننفرت، اسیب به خود استشباهت زیاد بین سلول هاي عافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیمن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشثبت و دستکار ی حافظهدانش بی نهایتهوموارکتوس ها ممکن است داز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میحس و ادراک قسمت هفدهمبه قفس های سیاهت ننازدرک عمیق در حیواناتراست دستی و چپ دستیکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکپرسش و چستجو همیشه باقی افلج خواب چیستتو جدای از کیهان نیستیسیاهچاله و تکینگی ابتداینقش پیش زمینه ها و اراده صدای بم با فرکانس پایین، الگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی درامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان ما میتواند به اندازداروهای تغییر دهنده ی سیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمبه زودی شبکه مغزی به جای درس گرفتن از شکست هازمان و مکان، ابعاد کیهان کتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تآنها نمیخواهند دیگران رافاکسیبتتوهم فضای خالی یا توهم فضنقش زنجبیل در جلوگیری از طولانی ترین شبامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای اسرار آداروی جدید برای کاهش وزنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهن تو همیشه به چیزی اعتقواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن زندگی بی دودکشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atساختن آینده، بهترین روش آیا ما تنها موجودات زنده فراتر از دیوارهای باورتوازن مهمتر از فعالیت زینقطه، وجود است یا فاصلهعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهانتروپی و هوشیاریخواص شکلات تلخنرمش های مفید برای درد زامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسدخالت در ساختار ژنهاهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاز تکینگی تا مغز از مغز ترموزی از نخستین تمدن بشروراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتزیرک ترین مردمگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی سدسازی روش مناسب برای مقآیا انسان با مغز بزرگش اخقفس را بشکنتکنولوژی به طرز وحشتناکینه جنگ و نه خونریزیعوارض ازدواج و بچه دار شدانسان ها می توانند میدان خاویار گیاهیچرا خشونت و تعصبمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استدر آسمان هدیه های نادیدنهوش در طبیعتاز تکامل تا مغز، از مغز ترویا بخشی حقیقی از زندگی یافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار ازبان و شناخت حقیقت قسمت اگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گسرطان کمیت گراییآیا رژیم غذایی گیاهی سلاقارچ بی مغز در خدمت موجودتکامل زباننوار مغز، مفید و بی خطرترسناک تر از کوریعشق به هفت مرتبه ی شناختیاولین هیبرید بین انسان و خطر آلودگی هوانظام مثبت زندگیمواد کوانتومی جدید، ممکناحتیاط در تعویض داروهاحقیقت خواب و رویااسکار، لگوی هوشمنددرمان های رایج ام اسهوشیاری و وجودروزهای بد باقی نمیماندژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و تقویت حافظه یا هوش مصنوعسفرنامه سفر به بم و جنوب پیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟شواهدی از دنیسوان(شبه نئآتاکسی مخچه ای خودایمنقطره قطرهتابوهای ذهنیایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستتشخیص ایدزپیامهای کاربراندهن، بزرگترین سرمایههمه چیز در زمان مناسبمیاستنی گراویس در جوانانادامه بحث تکامل چشمحافظه و اطلاعات در کجاست اسرار آفرینش در موجدرمان جدید ای ال اس، توفرهاوکينگ پیش از مرگش رسالروشی جدید در درمان قطع نخکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمپیام های ناشناخته بر مغز تمدن پیشرفته ی پیشینیانسلولهای بنیادی مصنوعی درمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟شاهکار قرنآزار حقیقیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتاثیر کتامین در درمان پاایندرالتعامل انسان با هوش مصنوعدین اجباریهمدلی و هوش عاطفیما بخشی از این جهان مرتبطارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67اطلاعاتی عمومی در مورد مدرون و بیرون، جدای از هم رژیم غذایی حاوی تخم مرغ وکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهپدیده خاموش روشن در پارکتهدیدهای هوش مصنوعیسندرم سردرد به دلیل افت فنقاشی هایی با بوی گذشته یشباهت زیاد بین سلول هاي عافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل مننژیتتاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کثبت امواج الکتریکی در عصدانشمندان موفق به بازگردهورمون شیرساز یا پرولاکتاز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمبه مغز خزندگان خودت اجازدرگیری قلب در بیماری ویررجزخوانی هایی که امروز بکانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهپرسشگری نامحدودفلج دوطرفه عصب 6 چشمتو دی ان ای خاص ميتوکندريسیاهچاله ی منفرد یا سیاهنقش پیشرفته ی سلول های بنصرع و درمان های آنالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مادی، تجلی فضا در ذهداروهای ضد بیماری ام اس وهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهمبه زیر پای خود نگاه نکن بدست و پا زدن در سایه؟زمان و گذر آن سریع استکتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های آنژیوگرافی از مغزفاجعه ی جهل مقدستوهم لیلیپوتی(ریزبینی)نقش زبان در سلطه و قدرت اطی یکصد هزار سال اخیر هرچامیدوارینازوکلسینمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای جادویی داروی جدید برای ای ال اسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهن خود را مشغول هماهنگیواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سزندگی در جمع مواردی را برکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکساختار فراکتال وجود و ذهآیا مصرف مولتی ویتامین هفرار در فرار از میزبان، دتوت زیاد بخوریدنمیتوان با بیرون انداختنعلم به ما کمک میکند تا موانتظار گذر تندباد؟خواص شگفت هویجنرمش های مفید در سرگیجهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که ددر موج، راز خلقت نهفته اسهوش مصنوعی به شناسایی کااز تکینگی تا مغز از مغز ترمز و رازهای ارتباط غیر کورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار زیست شناسی کل در جزء فراکگیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مسرنوشتآیا انسان در آستانه ی انققله برای دیدن نه برای به تکنولوژی جدید که سلول هانه روش تقویت مغزعید نوروز مبارکانسان یک کتابخانه استخار و گلچرا در مغز انسان، فرورفتمنبع هوشیاری در کجاست؟(قترک امروزابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های در آستانه ی موج پنجم کوویهوش عاطفی قسمت 11از تکامل تا مغز، از مغز ترویا تخیل یا واقعیتیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجزبان و شناخت حقیقت قسمت دتفاوت قند طبیعی با قند و زبان و شناخت حقیقت قسمت سگزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختسرعت فکر کردن چگونه استآیا رژیم غذایی گیاهی سلاقبل و بعد از حقیقتتکامل زباننوار مغز، ترجمه ی فعالیت ترسان نیستیعشق درونی به یگانگی خلقتاولین تصویر در تاریخ از سخطر حقیقی، خود انسان استنظریه ی تکامل در درمان بیموجود بی مغزی که می توانداحساس گذر سریعتر زمانحقیقت در علم، هرگز نهایی اسارت و پرخوریدرمان های علامتی در ام اسهوشیاری و افسردگیروزهای سختژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگتقویت سیستم ایمنیسفرنامه سفر به بم و جنوب پیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اشیر و دوغ بادامآتش منبع انرژیلمس کوانتومیتاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکتصویر خورشید یا خود خورشسایتهای دیگردو ویژگی انتزاع و قدرت تجهمه چیز در زمان کنونی استمیدان مغناطيسي زمین بشر اداراوون تنها داروی تاییحافظه و اطلاعات در کجاستاسرار بازسازی اندام هادرمان جدید سرطانهاوکينگ پیش از مرگش رسالروشی جدید در درمان نابینکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سپیدایش زبانتمدن بشری و مغز اخلاقیسلام تا روشناییمغز بزرگ چالش است یا منفعشاهکار شش گوشآزار دیگری، آزار خود استلزوم گذر انسان از حدها و تاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینتعداد کلی ذهن ها در جهان دین، اجباری نیستهمراه سختی، اسانی هستما تحت کنترل ژنها هستیم یارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندرون آشفته ی تو و ظاهر خنرژیم غذایی سالم و ضد التهکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیتو یک معجزه ایسوی ما آید نداها را صداچقدر به چشم اعتماد کنیمشجاعت و ترسافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل من، ما یا چی؟تاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر جلو رفتن یا عقبگرددانشمندان نورون مصنوعی سهوش فوق العاده، هر فرد اساز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمبه نقاش بنگردرگیری مغز در بیماری کویرحم مصنوعیکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود نپس از اگو یا بعد از نفسفن آوری های جدید علیه شناتو در میانه ی جهان نیستی سیاهچاله ی تولید کنندهنقش آتش در رسیدن انسان بهضایعه ی شبکه لومبوساکرالالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مرئی و نامرئیداروهای ضد تشنج با توضیح هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومبه سیاهی عادت نکنیمدست کردن در گوشزمان و صبرکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم سکته ی مغزی در جوانانآنان که در قله اند هرگز خفارغ التحصیلان، فقیر و دتوهم چیستنقش زبان در سلطه و قدرت اطیف انسفالیت، گیلن باره امیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان دارای برنامهداروی جدید برای دیابتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهن خالی از شلوغی افکارواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیزندگی در سیاهچالهکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلاساختار شبکه های مغزی ثابآیا مغز تا بزرگسالی توسعفرد موفقتوسعه هوش مصنوعی قادر اسنمیتوان بر سیاه سیاه نوشعلم بدون توقفانحراف و حقیقتخواص عجیب لوبیانرمش های موثر در کمردردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که ددر میان تاریکی و روشناییهوش مصنوعی تعاملیاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز گشایی از اتصالات مغزورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیزیست شناسی باور حقیقت یا گیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است سریع دویدن مهم نیستآیا احتمال دارد رویا از آقله سقوطتکنولوژی جدید که سلول هاچه زیاد است بر من که در ایعامل کلیدی در کنترل کارآانسان باشخارق العاده و استثنایی بچرا ذرات بنیادی معمولاً منبع خواب و رویاترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های در برابر حقایق جدیدهوش عاطفی قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز ترویا حقی از طرف خدایاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیتفاوت مغز انسان و میمون هزبان جانسوزگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیسطح آگاهی، رخدادهای زندگآیا راهی برای بهبود وضعیقبل از آغازتکامل زبان انسان از پیشینوار عصب و عضلهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرعشق، شلوغ کردن نیستاولین دارو برای آتاکسی فخطر را بپذیرنظریه ی تکامل در درمان بیموجودات مقهور ژنها هستنداحساسات کاذبحقیقت راستین انسان علم باساس انسان اندیشه و باور درمان ژنتیکی برای نوآوریهوشیاری کوانتومیروزهای سخت میگذردکفش و کتاببا خدا باشتلقین اطلاعات و حافظهسفرنامه سفر به بم و جنوب پیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماشیشه ی بازالتی و سیلیکونآثار باستانی تمدن های قدلووفلوکساسینتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیتصویر در هم تنیدگی کوانتدو بیماری روانی خود بزرگ همه چیز، ثبت می شودمیدان های مغناطیسی قابل ادب برخورد با دیگرانحافظه ی ما انسان ها چرا ماصفهان زیبادرمان جدید سرطانهدف یکسان و مسیرهای مختلروشی جدید در درمان سکته مکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداپیر شدن حتمی نیستتمدن زیر آبسلاح و راهزنیمغز بزرگ چالشهای پیش روشاید گوشی و چشمی، آماده شآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان التعذیه ی ذهندیوار همه اش توهم بودهمراهی میاستنی با برخی سمانند کودکان باشیدارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75اعتماد به خوددروغ نگو به خصوص به خودترژیم غذایی ضد التهابیکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیتو یک جهان در مغز خودت هسسوپاپ ها یا ترانزیستورهانقش قهوه در سلامتیشرکت نورالینک ویدیویی ازافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیمن، خود تو هستمتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد جلوتر را دیدندانشمندان یک فرضیه رادیکهوش مصنوعی می تواند بر احاز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نبه نقاش بنگردرگیری مغز در بیماران مبرحم مصنوعیکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر اینآلودگی هوا چالش قرن جدیدفناوری هوش مصنوعی نحوه ختوقف؛ شکستسیاهچاله، سیاه خالص یا پنقش انتخاب از طرف محیط، نضایعه ی عروقی مخچهالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مشارکتیداروی فامپیریدین یا نورلهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمبه سخن توجه کن نه گویندهدست آسمانزمان واقعیت است یا توهمکتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پرسکته ی چشمیآنتی بادی منوکلونال در دفاصله ها در مکانیک کوانتتوهم و خیالنقش سجده بر عملکرد مغزطبیعت موجی جهانامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال نوسان و چرخشداروی جدید ضد فشار خونهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهن سالمواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنزندگی زمینی امروز بیش از گل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و سادیسم یا لذت از آزار دادآیا همه جنایت ها نتیجه بیفرد یا اندیشهتوسعه برخی شغل ها با هوش نمای موفقیتعلم در حال توسعهاندوه در دنیا استخود جسم و یا تصویرنرمشهای مهم برای تقویت عمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از جوانان وطندر مانهای کمر دردهوش مصنوعی در قضاوت های ااز تکینگی تا مغز از مغز ترمز پیشرفت تواضع است نه طورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیزیست، مرز افق رویداد هستگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشانسریعترین کامپیوتر موجودآیا احتمال دارد رویا از آقلب های سادهتکینگینه عدم مطلق بلکه عدم با قعادت همیشه خوب نیستانسان جدید از چه زمانی پاخبر مهم تلسکوپ هابلچراروياها را به یاد نمی آمنتظر نمان چیزی نور را بهاتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های در جراحی کمر عجله نکنیدهوش عاطفی قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز ترویاها از مغز است یا ناخویادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیبیان ژن های اسکیزوفرنی دتفاوت ها و تمایزها کلید بزبان ریشه هایی شناختی اسگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبسعی کن به حدی محدود نشویآیا راهی برای رفع کم آبی قبل از انفجار بزرگتکامل ساختار رگهای مغزی نوار عصب و عضلهتسلیم ارتباط با من برترعصب حقوق نورولوواولین دروغخطرات هوش مصنوعینظریه ی تکامل در درمان بیمورد نادر همپوشانی دو بیاخلاق و علوم اعصابحقیقت غیر فیزیکیاستفاده از مغز، وزن را کمدرمان کارتی سل و تومور مغهوشیاری سنتی یا هوشیاری روش مقابله مغز با محدودیکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکنتلاش ها برای کشف منابع جدسفری به آغاز کیهانپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدشکل های متفاوت پروتئین هآدم عاقل، وقت خودش را هدرلوب فرونتال یا پیشانی مغتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیتصویر زیبا از سلولدو بار در هفته ماهی مصرف همه ی سردردها بی خطر نیستمیدان های کوانتومی خلاادراک ما درک ارتعاشی است حافظه ی ما انسان ها چرا ماصل بازخورددرمان دارویی سرطان رحم بريتوکسيمب در درمان ام اسکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملپیراستامتمدنی قدیمی در شمال خلیج سلسله مباحث هوش مصنوعیمغز بزرگ و فعال یا مغز کوشاید درست نباشدآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیتغییردیوار، از ابتدا توهم بودهمراهی نوعی سردرد میگرنیمانند آب باشارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78اعتماد به خوددریا آرام نخواهد شد کشتی رژیم غذایی ضد دردکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی علمی پیوند مغز ساتو کجای جهانیسوپاپ ها یا ترانزیستورهانقش مهاجرت در توسعه نسل اشربت رب انارافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بسجمجمه انسان های اولیهدانشمندان ژنی از مغز انسهوش مصنوعی متصل با مغزاز نخستین همانند سازها تویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شبه نادیدنی ایمان بیاوردرگیری مغزی در سندرم کوورسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیونآلودگی هوا و ویروس کرونافواید روزه داری متناوبتولید مولکول جدید توسط هسیاره ی ابلهاننقش اتصالات بین سلولهای ضایعات در عصب زیر زبانیالتهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان معناداروی لیراگلوتیدهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمبهبود حافظه پس از رخدادهدست بالای دستزمان پلانککتابخانهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زانسال 2025 سال بین المللی علمآنتروبات؛ ترکیب سلول زندفاصله ی همیشگی تصویر سازتوهم وجودنقش غذاها و موجودات درياطبیعت بر اساس هماهنگیامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداوممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال ایجاد و ارتقاداروی جدید ضد میگرنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذهت را روی چیزهای مفید متواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسزندگی زودگذرگل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زمانسازگاری با محیط بین اجزاآیا هوش مصنوعی می تواند نفرد حساس از نظر عاطفی و بتوصیه های سازمان بهداشت نمایش تک نفرهعلم راهی برای اندیشیدن ااندوه دردی را دوا نمیکندخودآگاهی و هوشیاريچرا ماشین باید نتایج را پمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از جوانان وطندر محل کار ارزش خودت را بهوش مصنوعی در کامپیوترهااز تکینگی تا مغز- از مغز رمز امید، بی نیازی از مردورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیزاویه نگاه ها یکسان نیستگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیسرکه انگبین عسلی مفید برآیا بدون ناظر هوشمند هم بقلب و عقلتکامل فردی یا اجتماعینهایت معرفت و شناخت درک ععادت کن از بالا نگاه کنیانسان خطرناکترین موجودخدا موجود استچراروياها را به یاد نمی آمنتظر نتیجه ی کارهایت بااتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغزدر درمان بیماری مولتیپل هوش عاطفی قسمت یازدهاز تکامل تا مغز، از مغز ترویاهای پر رمز و حیرتی دریادگیری هوش مصنوعی، عمیقیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتتفاوت ها را به رسمیت بشنازبان شناسی مدرن در سطح سلپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهشلیک فراموشیآیاما مقهور قوانین فیزیکقبرستان ها با بوی شجاعتتکامل شناخت انسان با کشفنوار عصب و عضلهتسلیم شدن از نورون شروع معصب سیاتیکاولین سلول مصنوعیدفاع از پیامبرنظریه ی ریسمانموسیقی نواخلاق پایه تکامل و فرهنگحقیقت غیر قابل شناختاستفاده از نظریه ی تکامل درمان پوکی استخوانهوش، ژنتیکی است یا محیطیروش های صرفه جویی در ایجاکل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستتلاش های جدید در ALSسقوط درون جاذبه ای خاص، چپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طشکل پنجم مادهآرمانگرای تخیلی نباشلوتیراستامتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالتصویر زیبای اصفهاندو برابر شدن خطر مرگ و میهمه جا خیر بکارمیدان بنیادین اطلاعاتادراک، فراتر از آنچه معمحافظه ی هوش مصنوعیاصل در هم تنیدگی و جهانی درمان زخم دیابتی با تکنوریه زغالیکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکپیشینیان انسان از هفت میتمرکز و مدیتیشنسلطان جنگل یا صاحب ملکوتمغز بزرگترین مصرف کننده شایسته نیست در جیب خود قرآسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایلزوم عدم وابستگی به گوگل تاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز تغییر الگوی رشد مغزی با زدید تو همیشه محدود به مقدهندسه ی پایه ایماه رجبارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82اعتماد بی مورددریافت هورمون امید با ورراه فراری نیستکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروانه ی آسمانیتو کز محنت دیگران بی غمیسوپاپ ها یا ترانزیستورهانقش میدان مغناطیسی زمین شربت ضد خلطافزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسجنین مصنوعیدانشمندان پاسخ کوانتومی هوش مصنوعی و کشف زبان هایاز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمبه هلال بنگردرگیری مغزی در سندرم کوورساناها و ابر رساناها و عکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مآلودگی هوا و پارکینسونفواید روزه داری متناوبتولید مثل فقط با یک مادر سیاره ابلهاننقش تیروئید در تکامل مغزضرورت زدودن افکارام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان معکوسداروی کنترل چربی خونهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمبهداشت خوابدست خدا بارها را از دوشت زمان به چه دلیل ایجاد میشکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانوسال سیزده ماههآنزیم تولید انرژی در سلوفتون های زیستیتوهم وجودنقش غذاها و موجودات درياطعمه ی شبکه های ارتباط اجامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان ریز و درشتداروی جدید ضد الزایمرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذخیره ی شگفت انگیز اطلاعواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسزندگی سلول در بدن، جدای اگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد ستم با شعار قانون بدترین آیا هوش مصنوعی زندگی بشرفردا را نمیدانیمتوصیه های غیر دارویی در سچند نرمش مفید برای کمردرعلم ساختن برج های چرخاناندوهگین نباش اگر درب یا خودآگاهی و هوشیاريچرا مردم با زندگی میجنگنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده در چه مرحله ای از خواب ، رهوش مصنوعی در تفکر خلاق ااز تکینگی تا مغز- از مغز رمز بقای جهش ژنتیکیورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محزاوسکا درمان گوشرگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیسرگیجه از شایعترین اختلاآیا برای تولید مثل همیشه قلب یا مغزتکامل مادی تا ابزار هوشمنهایت در بی نهایتترکیب حیوان و انسانعادت کن خوب حرف بزنیانسان در هستی یا هستی در خدا نور آسمان ها و زمین اچراغ های متفاوت و نور یکسمنتظر زمان ایده آل نشواتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیدر دعواها چه میکنی؟هوش عاطفی قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز ترویای شفافاز خود رها شوروان سالمیادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی تفاوت های بین زن و مرد فقزبان شناسی نوین نیازمند پل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استشلیک فراموشیآگاهی فراتر از آگاهیقدم زدن و حرکت دید را تغیتکامل، نتیجه ی برنامه رینوار عصب و عضلهتست نوار عصب و عضلهعضلانی که طی سخن گفتن چقداوکرلیزوماب داروی جدید شدفاع در برابر تغییر ساختنظریه ی ریسمان و هوشیاریموسیقی هنر مایع استاختلا ل در خود عضلهحقیقت، آن چیزی نیست که جلاستفاده از هوش مصنوعی در درمان پوکی استخوانهوض مصنوعی زندهروش های عملی برای رفع کمرکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتتلاش های جدید در درمان فرسقوط زیگزاگی یا ناگهانیپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طشکرگزار هر چیزی باش که داآرام باشلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،تصویربرداری فضاپیمای آمدو برابر شدن خطر مرگ و میهمیشه چیزی برای تنهایی دمیدازولام در درمان تشنج ادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشاصل علت و تاثیردرمان ساده ی روماتیسمریواستیگمینکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی پیشرفت های باور نکردنی دتمرکز بر هدفسم زنبور ، کلیدی برای وارمغز حریص برای خون، کلید تشادی، پاداش انجام وظیفهآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنمقاومت به عوارض فشار خون تاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپتغییر خود یا تغییر دیگرادیدن خدا در همه چیزهندسه ی رایج کیهانماهیچه ی صبرارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87اعتیاد و تلاش های درمانی دریای خداراه نجاتکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاپرواز از نیویورک تا لوس آتو پیچیده ترین تکنولوژی سوخت هیدروژنی پاکنقش محیط زندگی و مهاجرت دشش مرحله تکامل چشمافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشمنابع انرژی از منابع نهفتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانجنگ هفتاد و دو ملت همه را دانشمندان اولین سلول مصنهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهبه کدامین گناه کشته شدنددرگیری اعصاب به علت میتورستگاری محدود به یک راه نکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختآلزایمرفواید زیاد دوچرخه سواریتولید مثل اولین ربات های سیاره ابلهاننقش حفاظتی مولکول جدید دضرب المثل یونانیام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع بی نهایت انرژی در دتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هوشمندداروی تشنجی دربارداریهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمبهداشت خواب، امروز در جهدستورالعمل مرکز کنترل بیزمان شگفت انگیزکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردنسانسور از روی قصد بسیاری آواز خواندن در قفس، نشانفروتنی معرفتیتوهم بی خدایینقش غذاها و موجودات درياظهور امواج مغزی در مغز مصاما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیزداروی سل سپتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذره ی معین یا ابری از الکواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریزندگی، مدیریت انرژیگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير ستم، بی پاسخ نیستآیا هوش ارثی دریافتی از پفرزندان زمان خودتوصیه هایی در مصرف ماهیچند جهانیعلیت رو به عقباندام حسی، درک از بخش هایخودت را از اندیشه هایت حفچرا مغز انسان سه هزار سالمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیدر ناامیدی بسی امید استهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز- از مغزترمز جهانوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکزبان فرایند تکاملی برای گامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمسرگردانیآیا بزرگ شدن مغز فقط در دقلب دروازه ی ارتباطتکامل مداومنهادینه سازی فرهنگ اختلاترازودونعادت کردن به نعمتانسان عامل توقف رشد مغزخدا بخشنده است پس تو هم بنزاع ها بیهوده استمنحنی که ارتباط بین معرفاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارمدر سال حدود 7 میلیون نفر هوش عاطفی قسمت اولهوش عاطفی قسمت دهماز درخواست ها جدا شوروبات ها قول میدهندیاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر اتفاوت های تکاملی در مغز وزبان، نشان دهنده ی سخنگو پلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمشنا در ابهای گرم جنوب نیاآپومورفین در پارکینسونقدرت مردمتکثیر سلول در برابر توقف نوار عصب و عضله مهم در تشتست کم هزینه ی بزاق برای غم بی پایانايندگان چگونه خواهند دیددقیق ترین تصاویر از مغز انظریه تکامل در درمان بیممیلر فیشر نوعی نادر از گیاختلاف خانوادگی را حل کنحقایق ممکن و غیر ممکناستفاده از انرژی خلادرمان آرتروز با ورزش موضهیچ نقطه ای مرکزی تر از اروش هایی برای مقابله با اکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریتلاش های جدید در درمان سرسلول های مغزی عامل پارکیمغز انسان رو به کوچک تر ششکست حتمیآرامش و دانشلیروپریم داروی ترکیبی ضدتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماتصور ما ازمشکلات و واقعیدو داروی جدید برای میاستهمیشه چشمی مراقب و نگهبامکان زمان یا حافظه زمانادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در تواصل عدم قطعیت از کوانتوم درمان سرگیجه بدون نیاز بریاضیات یک حس جدید استکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منپیشرفت های جدید علوم اعصتمرکز بر امروزسماگلوتید داروی کاهش دهنمغز در تنهایی آسیب میبینشب سیاه سحر شودآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پمقایسه رقابت و همکاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تتغییر دیگران یا تغییر خودیدگاه نارسای دوگانه ی مهندسه بنیادینماپروتیلینارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلاعتیاد را به دور بیندازدرک فرد دیگر و رفتارهای اراه های جدید برای قضاوت رکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرپروتئین های ساده ی ابتداتو آرامش و صلحیسودمندی موجودات ابزی بر نقش مرکز تنفس سلولی در بیششمین کنگره بین المللی سافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براجنگ و تصور از جنگدانشمندان تغییر میدان مغهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یبه امید روزهای بهتردرب بسته با غیر خود باز مرشته نوروایمونولوژی و نقکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آلزایمر در جوانانفیلم کوتاه هیروشیما از هتولید یا دریافت علمسیب یکسان و دیدگاه های متنقش حیاتی تلومر دی ان آ دضربه مغزی در تصادف رانندام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پامنابع جدید انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هوشیارداروی جدید ALSهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی دغدغه نتیجه ی نادانی استزمان طلایی سکته ی مغزی راکریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مسانسور بر بسیاری از حقایآینه در اینهفروتنی و غرورتوهم تنهایینقش غذاها در کاهش دردهای ظرف باید پر شود چه با چرک امروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیز و بی زمانداروی ضد چاقیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذرات کوانتومی زیر اتمی قواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و زندگی، مراتب هوشیاری استگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون ستون فقرات انسان دو پا جلآیا هوش سریعی که بدون احسفرضیه ای جدید توضیح میدهتوضیحی ساده در مورد هوش مچند جهانیعلایم کمبود ویتامین E را انرژی بی پایان در درون هرخودروهای هیدروژنیچرا مغزهای ما ارتقا یافت منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرندر هم تنیدگی مرزها و بی مهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز رمز جهان خاصیت فراکتالوزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیزبان متغیرگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیسربازان ما محققا غلبه می آیا تکامل و تغییرات ژنتیقلب روباتیکتکامل چشمچهار میلیارد سال تکامل بترازودونعادت بد را ترک کنانسانیت در هم تنیده و متصخدا تاس نمیریزدنزاع بین جهل و علم رو به پمنشأ اطلاعات و آموخته ها اثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صوردر عید نوروز مراقب تصادف جستجوی هوشیاری در مغز مادرمان نگهدارنده ی اعتیادهوش عاطفی قسمت دوماز دست دادن دم در پیشینیاروبات های ریز در درمان بیژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا درونتفاوت های زبانی سرمنشا تزبان، وسیله شناسایی محیطپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیشناخت ناشناختهآپومورفین در پارکینسونقدرت و شناخت حقیقتتأثیر نیکوتین سیگار بر منوار عصب و عضله برای تاییتست آر ان اس دز میاستنی گغم بی پایانايا اراده آزاد توهم است یدل به دریا بزننظریه تکامل در درمان بیممیهمانهای ناخوانده عامل اختلال حرکتی مانند لرزش حل مشکلاستفاده از سلول های بنیادرمان ام اس(مولتیپل اسکلهیچ چیز همیشگی نیستروش هایی برای کم کردن اضطکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیتلاش های جدید شرکت نورالسلول های بنیادیمغز انسان رو به کوچکتر شدشکستن مرز دور مغزآرامش و سکونلیس دگرامفتامین یا ویاستاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید تصور از زمان و مکاندو سوی واقعیتهمیشه اطمینان تو بر خدا بمکانیک کوانتومی بی معنی ارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در تواصل، روان و نفس استدرمان سرگیجه بدون نیاز بریتوکسیمابکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگپیشرفت در عقل است یا ظواهتمساح حد واسط میان مغز کوسندرم میلر فیشرمغز را از روی امواج بشناسشبیه سازی میلیون ها جهان آشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا هممقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استتغییر دادن ژنها آیا روزی دیروز و امروزهندسه در پایه ی همه ی واکماجرای جهل مقدسارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتاعداد بینهایت در دنیای مدرک نیازمند شناخت خویش اراه های جدید برای قضاوت رکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامپروتز چشمتو افق رویداد جهان هستیسی و سه پل اصفهاننقش نگاه از پایین یا نگاهشعار و عملافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادرامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیجنگ داده هادانشمندان روش هاي جدیدی هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دبه بالا بر ستارگان نگاه کدرختان چگونه بر تشکیل ابرشد مغز فرایندی پیچیده اکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتآملودیپین داروی ضد فشار فیلمی بسیار جالب از تغییتولید پاک و فراوان انرژیسیر آفرینش از روح تا مغز نقش خرچنگ های نعل اسبی درضررهای مصرف شکر و قند بر امواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیمناطق خاص زبان در مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان های بسیار دیگرداروی جدید s3 در درمان ام هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستذهن ما از در هم شکستن منبزمان، واقعی نیستکریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین دسانسور ذهنآیندهفرگشت و تکامل تصادفی محض توهم جدایینقشه مغزی هر فرد منحصر بهظرفیت مغز چقدر استانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانجهانی که نه با یک رخداد و داروی ضد چاقیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تذرات کوانتومی زیر اتمی قواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهبیماری های ژنرالیزه ی عصزندان ذهنیگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمستارگانی قبل از آغاز کیهآیا هشیاری کوانتومی وجودفساد اقتصادی سیتماتیک درتوضیحات دکتر فاطمی در موچند جهانی و علمعلایم کمبود ویتامین E را انرژی تاریکخورشید مصنوعیچرا ویروس کرونای دلتا وامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیدر هم تنیدگی کوانتومیهوش مصنوعی درمانگر کامپیاز تکینگی تا مغز، از مغز رنگ کردن، حقیقت نیستوسواس، بیماری استبیماری سلیاکزبان مشترک ژنتیکی موجوداگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمسربرولایزینآیا تراشه ها داخل مغز، میقلب را نشکنتکامل و ارتقای نگاه تا عمچهار ساعت پس از کشتار خوکتراشه مغز بدون واسطه ی دعادت دادن مغز بر تفکرانسانیت در برابر دیگرانخدای رنگین کماننزاع بین علم و نادانی رو منشاء کوانتومی هوشیاری ااثرات فشار روحی شدیدحفره در مغزدرمان نابینایان آیا ممکنهوش عاطفی قسمت سوماز روده تا مغزروبات کیانژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلوتفاوت ایستایی و تکاپوزدودن نقص از هوش مصنوعیپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر شناخت و معرفت، و نقش آن دآب زندگی است قسمت چهارمقدرت کنترل خودتأثیر نگاه انسان بر رفتانوار عصب و عضله تعیین محلتشنچ پانایوتوپولوس تشنج غیرقابل دیدن کردن مادهايا اراده آزاد توهم است یدلایلی که نشان میدهد ما بنظریه تکامل در درمان بیممیوپاتی و نوار عصب و عضلهاختلال خواب فرد را مستعد حلقه های اسرارآمیزاستفاده از سلول های بنیادرمان با سلول های بنیادیهیچ چیز، چقدر حقیقی استروش هایی برای جلوگیری از کلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدپیوند اندام از حیوانات بتلاش هایی در بیماران قطع سلول های بنیادی منابع و امغز ایندگان چگونه استشکستگی لگن یا سکته ی مغزیآرامش عقللا اکراه فی الدینتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک تصاویر زیبای رعد و برقدولت یا گروهکهمیشه به آنچه داری، خوشنمکانیزمهای دفاعی در برابارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستاصلاح خطا با رفتن بر مسیردرمان سرگیجه بدون داروریسپریدونکندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بپیشرفت ذهن در خلاقیت استتنفس هوازی و میتوکندریسندرم کووید طولانیمغز زنان جوانتر از مغز مرشبیه سازی سیستم های کوانآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین مقابله با کرونا با علم استاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتتغییر زودتر اتصالات مغزیدیسک گردنهندسه زبانِ زمان استماجرای عجیب گالیلهارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتبقا با سازگارترین فرد اسدرک و احساسراه پیروزی در زندگی چیستکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهپروتز عصبی برای تکلمتو انسانی و انسان، شایستسیلی محکم محیط زیست بر اننقش نظام غذایی در تکامل مصبور باشافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمجنبه های موجی واقعیتدانشمندان روشی برای تبدیهوش مصنوعی الفاگواز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سبه بالاتر از ماده بیندیشدرختان اشعار زمینرشد مغز علت تمایل انسان بکار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیآموزش نوین زبانفیروز نادریتولید اندام با چاپ سه بعدسیستم تخلیه ی مغز بینشی ننقش داروهاي مختلف معروف ضررهای شکر بر سلامت مغزامیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بمناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هایی در جهان دیگرداروی جدید لنفوم و لوکمیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلذهن چند جانبه نیازمند نگزمان، اندک استکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهساهچاله ها تبخیر نمیشودآینده ی انسان در فراتر ازفراموش کارها باهوش تر هستوهم جدایی و توهم علمنقشه های مغزی جدید با جزیعقل مجادله گرانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانجهانی که از یک منبع، تغذیداروی ضد تشنج با قابليت تهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز تذرات کوانتومی زیر اتمی قواکسن علیه سرطانخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیزونیسومایدگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیماسخن نیکو مانند درخت نیکوآیا واکنش های یاد گرفته وفشار و قدرتتیوتیکسن داروی ضد جنونچند روش ساده برای موفقیتعلائم عصبی آلزایمر، با اانرژی تاریک که ما نمی توخوش قلبی و مهربانیچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک منبع هوشیاری کجاست؟(قسمتحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیدر هم تنیدگی کوانتومی و پهوش مصنوعی درخدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز رنگین کمانوسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثزبان چهار حرفی حیات زمینگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهبعد از کروناسردرد میگرنآیا جنین انسان، هوشمندی قوی تر باشتکامل و ریشه ی مشترک خلقتنون و القلمتراشه ها روی مغزعارضه جدید ویروس کرونا سانسان، گونه ای پر از تضادخدایی که ساخته ی ذهن بشر نزاع بین علم و جهل رو به پمهمان ناخواندهاثرات مفید قهوه