دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

ابزار بقا از نخستین همانند سازها تا مغز، از مغز تا ویروس کرونا قسمت چهل و چهارم

ابزار بقای موجود زنده از نخستین همانند سازها تا مغز، از مغز تا ابزارهای بقای ویروس کرونا(قسمت چهل و چهارم)

نقش سلول های بنیادی در پژوهش های ویروس شناسی و تولید واکسن و دارو

سلول های بنیادی با قابلیت تبدیل شدن به انواع سلول های بدن، به عنوان پایه ی بسیاری از پژوهش ها از جمله مطالعات روی نوع خاصی از سلول ها برای بررسی واکنش آنها به عنوان میزبان ویروس، سودمند است. تولید مصنوعی اندام و آلوده کردن آن با ویروس و بررسی های ریز در سطح مولکولی، کمک میکند نحوه ی عملکرد و تاثیر ویروس بر بافت و واکنش بافت به ویروس کاملا شناخته شود.( مطالعات روی بافت مصنوعی تولید شده از سلول های بنیادی، قابل قبول تر از تست عوامل بیماری زا روی انسان است.)

واکسن و دارو سازی مدرن، فقط رونمایی از جعبه واکسن و ماده ی اصلی آن نیست بلکه باید واکسن ها را آزمود و ارتقا داد. آزمودن سودمندی واکسن ها از طریق بررسی آنتی بادی های خنثی کننده، لازم است زیرا ویروس در نزاعی تکاملی با میزبان و واکسن ها دائما جهش میکند و واکسن های قدیمی تاثیر خود را از دست می دهند یا تاثیر آنها کم میشود. آزمودن رفتار داروها و واکسن ها- که میتواند باعث عوارض زیادی روی انسان ها شود- روی اندام های مصنوعی، اخلاقی تر و پذیرفته شده تر است. پیشرفت های فراوان علم امروز، دست انسان را برای دقیق ترین و اخلاقی ترین پژوهش ها در سطح سلولی و مولکولی باز کرده است. در چنین جهانی کاملا مورد انتظار است، از همان ابتدای همه گیری کووید 19، سودمندترین واکسن ها و داروها ساخته شود و نتایج واکسیناسیون وسیع و مفید در برخی کشورها خیلی زود نمایان شود. واکسن سازی سنتی قدیمی روشی طولانی و زمان گیر است. اورگانوئیدها ممکن است کمک کند اهداف مولکولی ممکن برای طراحی واکسن را بشناسیم ولی به تنهایی نمیتواند برای واکسن سازی استفاده شود زیرا سیستم ایمنی میزبان را ندارد.

پیشرفت های علمی و نتایج آن را که در کنترل آمار ابتلا و مرگ و میر کووید19 نمایان است باید قدر نهاد و از آن استفاده کرد.

بررسی عفونت زایی ویروس کرونا و پاسخ های درمانی با ارگانوئیدهای پیچیده(اورگانوئید: ساختارهای سلولی که ازروی سلول های بنیادی ساخته میشود.)

خلاصه: درمان بیماران با عوارض شدید COVID-19، به دلیل نبود داروهای سودمند و شکست در کنترل طبیعت چند جانبه و هتروژن بیماری با روش های سنتی، با چالش مواجه شده است. در این پژوهش، نقش مهم اورگانوئیدهای پیچیده در مطالعه ی عفونت SARS-CoV-2، مدلسازی از پاتولوژی بیماری کووید 19 و تست دارو و ابداع واکسن و آنتی بادی مورد بررسی قرار میگیرد. دراین مقاله چالش های پژوهش بر کووید 19 و چالش های باقیمانده در کاربرد اورگانوئیدها بحث میشود.

مطلب:

عفونت کووید 19 تاکنون باعث مرگ تایید شده ی 3,530,582 نفر در سطح جهانی شده است(البته مقدار مرگ و میر تایید نشده طبیعتا چندین برابر است به خصوص در کشورهای توسعه پیدا نکرده و کشورهای دیگری که از دید امنیتی، آمارها را دستکاری میکنند). واکسن ها برای جلوگیری از عفونت استفاده می شود ولی تا امروز داروی ضد ویروس اختصاصی برای مهار بیماری وجود ندارد.

درمان بالینی بیماران با کووید 19 اساسا بر بهبود علایم، بهبود عملکرد ریه، جلوگیری از افزایش حاد وناگهانی سیتوکین های در گردش خون(جلوگیری از طوفان سیتوکینی) و کنترل عفونت های سوار شده، استوار است. کارآزمایی های بالینی سریعی در حال انجام است تا چرخه ی عفونت SARS-CoV-2 و فرایندهای پاتوفیزیولوژیک مربوطه را مهار کند. با این همه اندکی در مورد زمینه های ژنتیکی بیماران دچار کووید 19 که بر شدت علایم می افزاید می دانیم. به طور مشابه اینکه واکنش های ویروس با گیرنده های میزبان ممکن است بر اساس سن، جنس، و نژاد بیماران تغییر کند، شناخته شده نیست. بنابراین طراحی واکسن های سودمند و داروهای ضد ویروس چالش زا بوده است.

پیشرفت در ارزیابی ها بر اساس اورگانوئید- که از سلول های بنیادی با قابلیت زیاد در انسان (hPSCs)و یا سلول های بنیادی بالغین ASCs به دست می آید- امکان توسعه گونه های مختلف اورگانوئیدها را در پژوهش بیومدیکال میدهد.

بر این اساس کشت دوبعدی سلول و اورگانوئیدهای سه بعدی برای بررسی عفوت کووید 19 استفاده میشود. این مطالعات نشان میدهد لازم است نقش اورگانوئیدهای تولید شده از سلول بنیادی در پژوهش های کووید 19 تعریف شود. در این مطالعه چرخه ی عفونت ویروس کرونا و استراتژی های مداخله ای مربوط به آن، توضیح داده می شود. همچنین ارزیابی های کنونی کووید 19 با تمرکز بر قدرت و محدودیت های احتمالی این روش ها ارزیابی شده است. همچنین نقش انواع سلول های تنفسی و اورگانوئیدهای ریه و دیگر اورگانوئیدها را- که از hPSCs and ASCs به دست می آید- در ارزیابی حساسیت به کووید 19 توضیح میدهد. در نهایت ما سودمندی اورگانوئیدها را در مطالعه ی پاتوفیزیولوژی القا شده به وسیله ی SARS-CoV-2 و نتایج درمانی را آزمایش می کنیم.

چرخه ی عفونت کووید 19 و استراتژی های مداخله ای مربوط

SARS-CoV-2 یک بتاکرونا ویروس با زنجیره ی تک رشته ای RNA مثبت است و احتمالا از کرونا ویروس خفاش تکامل یافته باشد. تنوع ژنومی این ویروس در بیماران با کووید 19 مشاهده شده است. ولی ژنوم محیطی این ویروس تا حدی ثابت است. ژنوم ساختاری SARS-CoV-2 بر مناطق عملکردی پروتئین های ویروس- که از نظر تکاملی حفظ شده اند- اشاره میکند. به علاوه این ویروس چرخه ی عفونی مشابهی با ویروس عامل مرس و دیگر ویروس های خانواده ی سارس دارد.

چرخه ی عفونت SARS-CoV-2

مانند ویروس سارس، این ویروس هم از چندین فرایند هماهنگ برای ورود به سلول میزبان استفاده میکند. چرخه ی عفونت SARS-CoV-2 از ورود به سلول میزبان با ادغام غشایی و اندوسیتوز شروع میشود تا نهایتا ویروس بالغ را آزاد کند. در بیماران کووید 19 چرخه ی عفونت، بار ویروسی را در بافت های ریه، کلیه و روده افزایش میدهد. القا و ترشح ستوکین های سلولی(طوفان سیتوکینی)ممکن است باعث القای طیف وسیعی از پاسخ های التهابی و ایمونولوژیک در این بافت ها شود. طوفان های سیتوکینی معمولا منجر به تخریب آلوئول های ریه، آسیب حاد ریه و کاهش تبادل گاز و نارسایی ریوی و تخریب چند اندام و نهایتا افزایش مرگ و میر میشود.

چرخه ی عفونت، شامل اتصال S-gp به گیرنده ی ACE2 و شکست آن به وسیله ی پروتئاز سلولی میزبان است تا به دو بخش S1 و S2 تبدیل شود و این با پروتئاز سرین، مدیریت میشود. فعالیت S2 باعث ترکیب با غشای سلولی میشود. در داخل سلول میزبان، RNA ترجمه میشود تا پروتئین های غشا و پوشش و نوکلئوکپسید تولید شود.

پاسخ ایمنی از طریق عرضه ی آنتی ژن ویروس به ماکروفاژها باعث ترشح سیتوکین ها میشود. B cells آنتی بادی های خنثی کننده را برای حمایت از ریه تولید میکند؛ همچنین میتواند باعث تخریب ریه ناشی از سیتوکین از طریق افزایش التهاب وابسته به آنتی بادی و تحت مدیریت FcγR شود. درمان ها و واکسن های تولید شده باید بتواند در مسیر ایجاد عفونت، روی واسطه ها تاثیر بگذارد.

استراتژی های درمانی :

هرچند درک ناکاملی از چرخه ی زندگی ویروس وجود دارد فرایندهای شناخته شده در ویروس می تواند به عنوان مداخله های مولکولی، ایمونولوژیک و دارویی مورد استفاده قرار بگیرد. چنین مداخله های بالینی و آزمایشی در این عفونت گزارش شده است.

مهار ورودی ویروس به سلول میزبان میتواند سودمند باشد و از عفونت به طور کلی جلوگیری کند. مهار اتصال (spike glycoprotein (S-gp به گیرنده ی انسانی ACE2 با استفاده از ACE2 مصنوعی(ریکامبینانت) قابل حل انسانی (hrsACE2)باعث کاهش رشد ویروس در میزان تا 1000 تا 500 برابر میشود. البته این مولکول مصنوعی، خاص هر گونه است و مورد تولید شده در موش، در انسان تاثیری ندارد.

Transmembrane serine protease 2 ((TMPRSS2 میتواند به وسیله مهاز کننده ی پروتئاز به نام کاموستات مهار شود. سرم بیماران بهبود یافته از کووید 19 هم میتواند به جلوگیری از ورود ویروس کمک کند.

CR3022 که یک آنتی بادی مهار کننده و جدا شده از بیماران بهبود یافته از کووید 19 است به بخش اتصال به گیرنده ی S-gp متصل میشود.

سازمان غذا و داروی آمریکا FDA ایورمکتین را تایید کرده است. این دارو باعث مهار تکثیر ویروس کرونا در مدل آزمایشگاهی میشود. داروی ضد ویروس رمدیسیویر که یک آنالوگ آدنوزین است همچنین تکثیر ویروس را مهار میکند. این دارو نخستین داروی تایید شده FDA در این بیماری است. با این حال سازمان بهداشت جهانی گزارش کرد این دارو باعث کاهش مرگ و میر و کاهش دوره ی بیماری نمیشود. مهمتر اینکه حدود 20% موارد کووید 19 شدید وابسته به طوفان سیتوکینی است که با مهار ترشح سیتوکین و تشدید پاکسازی سیتوکین در سلول های هدف قابل مهاراست. توسیلیزوماب یک آنتی بادی منوکلونال که باعث مهار اینترلوکین 6 میشود برای درمان طوفان سیتوکینی در بیماران کووید 19 استفاده شده است.

کورتون سیستمیک مرگ و میر 28 روزه ی این بیماران را کاهش داد. ولی در بیمارانی- که نیاز به اکسیژن اضافی نداشتند- بی فایده بود. سازمان های مهم بهداشتی کورتون را در کووید 19 شدید توصیه می کنند. تاثیر دگزامتازون در این بیماران ممکن است مهار عوامل پیش التهابی مانند NF-κB باشد. با این همه، تجربه های بالینی پیشنهاد میدهد طوفان سیتوکینی عامل ایجاد آسیب به بافت ریه و نارسایی چند اندام در کووید 19 است.

عوامل دیگری که بر چرخه ی عفونت تاثیر میگذارد:

چرخه ی عفونت SARS-CoV-2 با ویژگی های بالینی متنوعی در بیماران با کووید 19 همراه است؛ ازجمله ی آنها بیماری حاد ریه و یا علایم خفیف یا شدید در دیگر اندام هاست. برخی بیماران بی علامت و یافته های منفی در سی تی اسکن دارند. این، نشان دهنده ی بار اندک ویروس و پاسخ های ایمونولوژیک و التهابی اندک در ریه هاست.

تقریبا 80% عفونت ها بی علامت یا خفیف هستند؛ 15% بیماری شدید دارند و نیازمند کمک تنفسی و 5% بیماران در شرایط اورژانسی هستند. در این زمان غیر ممکن است بتوان پیشبینی کرد کدام بیمار، جزو این 5% آخر است و نیاز به تنفس کمکی دارد. در کودکان معمولا عفونت به شکل بی علامت است. این عفونت زنان را کمتر درگیر میکند و این به دلیل تاثیر هورمون آندروژن در بالا بردن سطوح گیرنده ی ACE2 است. سطوح بالای آندروژن در ارتباط با خطر بالای عفونت و شدت بیماری در مردان است. سطح بالای مرگ و میر در سیاهان آمریکایی مشاهده میشود هرچند علل اولیه نامشخص و چند جانبه است.

سیگار با تولید بیشتر تظاهر ACE2 باعث تشدید بیماری میشود. تظاهر همزمانmRNA ACE2 و TMPRSS2تا حد زیادی وابسته به سن و جنس بیماران است و در بیماران سیگاری تشدید میشود.

در بیماران کووید 19 سن و جنس در تعیین سودمندی داروها و آنتی بادی های ضد ویروس باید لحاظ شود.

مدل های سنتی بررسی کووید 19 به چند دسته تقسیم میشود روش های بیوشیمیایی، ارزیابی های ویروس زنده و شبه واقعی.

در مطالعه ی اخیر بر مدل های کشت سلولی تاکید میشود.

مدل های کشت سلولی برای ارزیابی کووید از نظر تئوریک برای همه ی فرایندهای سلولی چرخه ی عفونت کووید 19 و ارزیابی های عفونت زایی ویروس و غربالگری دارویی استفاده میشود. در اینجا ما سه سیستم اصلی را در مطالعه ی کووید 19 استفاده کردیم: کشت سلول تک لایه دو بعدی، روش های سازگار شده سطح هوا مایع دو بعدی ALI assays و اورگانوئیدها سه بعدی

کشت تک لایه ی دو بعدی

این کشت ها از نسل های متفاوت سلولی برای ارزیابی ورود ویروس کرونا و تست داروها استفاده میکند.

سلول TMPRSS2-expressingکه ساختار ACE2 مشابه سلول های انسانی دارد خیلی مستعد عفونت کووید 19 است.

ارزیابی های ALI assays: کشت ALI از محیط راه هوایی در طبیعت تقلید میکند و برای ارزیابی بلوغ و ارزیابی عملکردی اپیتلیوم راه هوایی استفاده میشود. ارزیابی های ALI بخش قاعده ای اپیتلیوم را توانمند میکند تا با هوا تماس پیدا کند و به طرف دیگرش این امکان را میدهد با یک غشا با سوراخ های ریز به محیط تمایز، دسترسی پیدا کند. این روش دوبعدی عموما برای ارزیابی ارتباط ها بین پاتولوژی بیماری ریه که از طریق هوا منتقل میشود و حساسیت بیمار به کووید 19 شدید، مناسب است. محدودیت های این روش ناتوانی آن در تولید بافت های پیچیده تر مانند آلوئول هاست.

کشت سه بعدی و اورگانوئیدها

برخلاف کشت دو بعدی، کشت سلولی سه بعدی یک پلاتفورم مصنوعی است که از محیط طبیعی سلول های زنده و بافت ها تقلید میکند. سلول ها معمولا در محیط واسطه ی مناسب یا ماتریکس خارج سلولی در سوسپانسیون ها رشد میکند تا خوشه های سه بعدی تولید کند. ترکیبات ماتریکس خارج سلولی و نیروهای فیزیکی، نقشی حیاتی در تنظیم رفتار سلولی دارند. پروتکل های اورگانوئید جاری، محیط های سه بعدی سلولی را در محیط طبیعی بازآرایی میکند و تظاهرات ژنتیکی و اپی ژنتیک سلول های انسانی را نگه میدارد. و در بیماری های عفونی قابل استفاده است. اورگانوئیدهای سه بعدی میتواند جدا شود و با کشت های دو بعدی ALI سازگار شود تا تمایز جهت دار سلول های بنیادی و پیشساز راه هوایی را به سلول های بالغ تسهیل کند.

اورگانوئیدهای منشاگرفته از سلول های بنیادی با قابلیت تمایز زیاد hiPSCs در پژوهش های سندرم کووید 19

اورگانوئیدها میتواند از hiPSCs و سلول های بنیادی جنینی ESCs ایجاد شود و به عنوان بافت سه بعدی که میتواند در محیط آزمایشگاه خود را بازسازی کند باقی میماند. آنها برای مدلسازی از بیماری ها و تست داروها مفیداست.

مدل سازی از کووید 19

آزمایشات دارای مدرک مثبت، نشان می دهد ویروس این بیماری، اورگانوئیدهای کلیه و عروق خونی انسان را درگیر میکند. و این بیماری با استفاده از ACE2 مصنوعی قابل مهار است. گزارش های بعدی تایید کرد انواع متفاوتی از اورگانوئیدهای منشا گرفته از hPSC شامل اورگانوییدهای ریه، شبکه ی کوروئید، مغز ، قلب و روده میتواند به عنوان مدل های بیماری و مطالعه ی ویروس کووید 19 و غربال داروها استفاده شود. اورگانوییدهای ریه به طور خاص، حساس هستند زیرا سلول های اپیتلیوم راه های هوایی و آلوئول ها هم تاثیرگذار و هم هدف عفونت کووید 19 هستند.

اورگانوئیدهای ریه

ریه ی انسان اندامی پیچیده با سلول های ظریفی است که هوا را به کیسه های هوایی دورتر منتقل میکند. هربخش ریه شامل سلول های اپیتلیوم، سلول های عروقی و سلول های ایمنی است. سلول های اپیتلیوم راه هوایی از hPSCs تولید میشود تا اورگانوئیدهای ریه را تولید کند و تکامل و ایجاد ریه را بازسازی نماید. در ابتدا اندودرم مشخص با activin از روی hPSCs ساخته می شود. بعدا اندودرم جلویی فورگات با مهار BMP4, TGF-β and GSK3β و در حضور FGF4 تشکیل می شود. بعدا با مهار FGF7, ATRA and GSK3β اورگانویدهای پیش ساز ایجاد می شود. در نهایت اورگانوئیدهای پیچیده ی ریه- که دارای ساختار لوله های هوایی سلول های شبیه مزانشیم و پیش سازهای آلوئولی هستند- تشکیل می شود.

کشف داروها:

اورگانوئیدهای آلوئولی منشا گرفته از hPSCs در ارزیابی ها در عفونت با ویروس SARS-CoV-2 و غربالگری تاثیرداروها استفاده شده است. برای نمونه مهار کننده های گیرنده ی آندروژن مانندفیناستراید و دوتاستراید با کم کردن سطوح ACE2 and TMPRSS عفونت زایی ویروس را در اورگانوئیدهای آلوئولی ریه- که از سلول های بنیادی جنینی انسان منشا گرفته است- کم میکند. این اورگانوئید ها برخی داروها مانند imatinib, mycophenolic acid and quinacrine dihydrochloride را در جلوگیری از ورود ویروس موثر تشخیص داده است؛ همچنین ACE2 blocking antibody از ورود ویروس به مدل ارگانوئید، جلوگیری میکند.

با وجود این نتایج امیدبخش ابتدایی، اورگانوئیدها برخی محدودیت ها را دارند. hPSC ها مستعد ناپایداری ژنومی در درازمدت در محیط آزمایشگاه هستند. همچنین تفاوت ها بین پروتکل ها و بین آزمایشگاه ها باعث تفاوت در نتایج آزمایشگاهی میشود و نهایتا تمایز نابالغ اوگانوئیدهای ریه است زیرا شرایط نامناسب کشت، موضوعی حل نشده باقی میماند. اوگرانوئیدهای انسانی معمولا بافت های جنینی غیربالغ را با سرعت تکثیر زیادتر ایجاد میکند. سلول های اپیتلیال از اورگانوئیدهایی که از سلول های بنیادی جنینی ایجاد میشود مارکرهای ابتدایی NKX2.1 and SOX917 را ایجاد می کند.

به طور خلاصه اورگانوئیدها بر اساس پایه ی hPSC در پزشکی و مدلسازی از بیماری ها استفاده می شود. تظاهر ژنهای سازگار به SARS-CoV-2 در اورگانوئید ریه آنها را مدلی ایده آل برای مطالعه عفونت زایی کرده است. با این همه ما توصیه میکنیم نتایجی که از ارگانوئیدهای ناشی از hPSC در مدل های حیوانی ایجاد میشود با اورگانوئیدهای ساخته شده از ASC انسان مقایسه شود.

اورگانوئیدهای ناشی شده از ASC در پژوهش کووید 19

تعریف ASCs در بیان علمی متفاوت است زیرا خصوصیات سلولی متفاوتی دارد که شامل دینامیک سلولی، هتروژنیتی و قابلیت انعطاف است. به علاوه دشوار است بین ASCs و سلول های زایا افتراق داده شود. این مقاله این سلولها را به عنوان سلول های غیر فعال با قابلیت های فراوان معرفی میکند که در سلول های بالغین یافت میشود. آنها می توانند به صورت طولانی خود را بازسازی کنند و با پتانسیل بازسازی خود، سلول های میانی (زایا و پیش ساز) تولید کنند و به سلول های خاص بافت تمایز یابند.

ASCs میتواند از بافت بالغ، جدا شود و در بافت سلولی به طور نامحدود باقی بماند. این سلول ها به عنوان جایگزین مناسب hPSC مطرح هستند که منبع خوبی از سلول های کاملا بالغ را برای تحلیل عملکردی فراهم میکند.

اورگانوئیدهای روده ای و بینی

اورگانوئیدهای روده ای و توده های کره ای بینی از بیوپسی های دهنده، مشتق میشوند و قبلا برای پیشگویی از پاسخ های دارویی در بیماران با فیروز سیستیک استفاده می شدند. سلول های روده ای تمایز یافته، ACE2 and TMPRSS2 را نشان می دهند و مقدار قابل توجهی از اجزای SARS-CoV-2 در سلول های روده ای در اورگانوئیدهای روده ای شناسایی شده است. تحلیل ترجمه ای پاسخ قوی ویروسی را در حضور مقادیر زیادی CXCL10 and CXCL11 mRNAs13 نشان می دهد که بسیاری نزدیک به طوفان سیتوکینی است. این مطالعه از استفاده از اورگانوئیدهای ASC در مطالعه ی آزمایشگاهی پاتوفیزیولوژی SARS-CoV-2 حمایت میکند.

جالب توجه اینکه مخاط بینی همچنین مقادیر زیادی از ACE2 and TMPRSS2109 را نشان میدهد که همراه با بار زیاد اجزای SARS-CoV-2 در حفره ی بینی بیماران دچار کووید 19 است و مخاط بینی، اپیتلیوم خارجی مشابه اپیتلیوم راه هوایی تنفسی فوقانی دارد

اورگانوئیدهای ریه

مدارک، پیشنهاد میدهد هر دوی سلول های شبیه ASC و پیش سازها در اجزای متفاوت ریه حضور دارد. سلول های شبیه ASC و پیش سازها در ریه های انسانی بالغ مشاهده شده است.

اورگانوئیدهای آلوئولی انسانی برای ارزیابی عفونت با ویروس کرونا ساخته شده است. اورگانوئیدهای آلوئولی آلوده شده با SARS-CoV-2 بسیاری از تظاهرات کووید 19 را بازآرایی میکند و اینها شامل ترشح سیتوکین، پاسخ ایمنی، پاسخ اینترفرون، کاهش پروتئین های سرفاکتانت و مرگ سلولی است. ژنهایی که در ارتباط با مرگ سلولی، اتصال سلولی و پروتئین های سورفاکتانت هستند همچنین در موارد عفونی شده با ویروس کرونا زیاد میشود. پیامرسانی التهابی با واسطه ی اینترفرون، پاسخ مشخص به عفونت با ویروس کرونا در این مطالعات است. افزایش پاسخ اینترفرون در ارتباط با سطح پایین تر SARS-CoV-2 است. درمان اورگانوئید آلوئولی با مقدار کم IFN-α and IFN-γ، تکثیر ویروس کرونا را کاهش داد. برعکس مهار اینترفرون باعث تشدید تکثیر ویروس شد.

درمان اورگانوئیدهای آلوئولی با اینترفرون بتا همچنین تظاهر ژن آر ان ای ویروسی را که نوکلئوپروتئین سارس کووی 2 را کدگذاری میکند کاهش داد. این یافته ها پیشنهاد میدهد اینترفرون ها ممکن است به عنوان یک وسیله ی پیشگیری از عفونت در بیماران شدیدا عفونی شده با ویروس به کار برود. مهار دارویی ویروس با مولکول های کوچک قابل توجه است. یک مطالعه نشان میدهد رمدیسیویرتظاهر ژن ان SARS-CoV-2 را سودمندتر از اینترفرون بتا یا هیدروکسی کلروکین در اورگانوئیدهای آلوئولی آلوده شده کاهش میدهد. این در تعارض با یافته های بالینی جدیدی است که بر عدم سودمندی رمدسیویر تاکید دارد. عدم همراهی نتایج از اورگانوئیدهای آلوئولی و کارآزمایی های بالینی باید بیشتر بررسی شود.

به طور خلاصه اورگانوئیدهای ریوی که از ریه های بالغ انسانی منشا می گیرد سلول های اپیتلیوم ریوی با بلوغ کامل درمقایسه با اورگانوئیدهای منشا گرفته از hPSC تولید میکند و برای مطالعات کووید 19 مناسب هستند. ارگانوئیدهای منشا گرفته از ASC یا سلول های زایا قابلیت بازسازی محدودی از خود دارند (کمتر از 5 نسل)

بهبود ترمیم و بازسازی ریه:

اندکی در مورد بازسازی آلوئول ها میدانیم. اورگانوئیدهای ریه نشان میدهد آلوئول های آلوده شده با ویروس مکانیسم های ترمیمی را برای رقابت با آسیب نشان می دهد. و اینها شامل ترشح سیتوکین، مقاومت به آپوپتوز و پیر شدن سلولی است. فرایندهای سلولی مشابه پاسخ های ترمیمی در موش و مدل های آسیب انسانی است. با وجود مکانیسم های ترمیمی درونی، گروهی از افراد که از کووید 19 بهبود یافته اند به درمان نیاز دارند تا عملکرد ریوی از دست رفته و آسیب به سلول های آلوئول را دوباره به دست بیاورند. جایگزین کردن سلول های آلوئولی با Alveolar type II epithelial cells (AECII) ممکن است روشی ممکن برای بهبود عملکرد ریه باشد. امیدبخش اینکه AECII بالغ موش و انسان میتواند به ریه های آسیب دیده ی موش، پیوند شود. پیوندهای مشابه که از سلول های اپیتلیوم ریه منشا گرفته از اورگانوئید استفاده میکند ممکن است برای درمان بیماران کووید 19 با آسیب شدید اپیتلیوم استفاده شود.

ارزیابی های پیچیده ی اورگانوئید

چالش باقیمانده ی مهم در به کار بردن اورگنوئیدها پیچیده نبودن و فقدان واکنش های بین سلولی وسیع در مقایسه با شرایط طبیعی است. اورگانوئیدها از راه های هوایی پیچیده برای مطالعه واکنش های سلولی مربوط به بیماری، میتواند از سلول های اپیتلیال برونشی و فیبروپلاست های ریه با سلول های اندوتلیال میکروواسکولار ایجاد شود.

سلول های اندوتلیال میتواند پس از آسیب حاد پیام هایی را از AECI دریافت کند و ساخت آلوئول را از طریق فاکتورهای پیامی متعددی مانند فاکتورهای آنژیوکرین که از اندوتلیوم منشا گرفته است و فاکتور منشا گرفته از پلاکت، افزایش دهد. سلول های اندوتلیال هم فاکتور رشد اندوتلیال عروقی و هم IL-6 and IL-8 ترشح میکند که همه ی آنها طوفان سیتوکینی را تشدید میکند. به این دلایل، اورگانوئیدهای عروقی ریه باید نگاهی ارزشمند به آسیب ریوی ناشی از ویروس کرونا و ترمیم آن ایجاد کند. این اورگانوئیدهای پرعروق هنوز شاخته نشده است.

چالش دیگر نبود فاکتورهای میزبانی، سلول های ایمنی و پاسخ های التهابی در ارزیابی های اورگانوئیدی موجود است. تاثیر آنتی بادی و دارو که در این مطالعات مشاهده میشود ممکن است در بدن بیمارانی- که شرایط پزشکی همراه دارند مانند بیماران قلبی عروقی یا دیابت و باعث تغییر رفتار سلولی میشود- اینگونه نباشد. اورگانوئیدها باید انواع سلول ها را داشته باشد تا از نزدیک در محیط طبیعی و پیچیدگی عوارض ناشی از التهاب زیاد را در بیماران تقلید کند. علاوه بر ساختارهای سه بعدی، ما اورگانوئیدهای چهار بعدی را پیشنهاد میدهیم. اورگانوئیدهای پنج بعدی فاکتورهای خارجی را به کار میبرد تا پیام های التهابی، ایمنی و محیطی میزبان را همسان سازی کند و اینها در کشت های اورگانوئید کنونی وجود ندارد.

در آینده اورگانوئیدها میتواند نقشی در واکسن سازی داشته باشد. واکسن سازی سنتی قدیمی روشی طولانی و زمان گیر است. اورگانوئیدها ممکن است کمک کند اهداف مولکولی ممکن برای طراحی واکسن را بشناسیم ولی به تنهایی نمیتواند برای واکسن سازی استفاده شود زیرا سیستم ایمنی میزبان را ندارد. ولی ارزیابی ها با اورگانوئیدها ممکن است داده های ارزشمندی را در مورد ارتباط های بین سلولی بین پروتئین های ویروس و گیرنده های میزبان فراهم کند و سودمندی آنتی بادی های خنثی کننده را در افراد واکسینه شده معین کند. از این دیدگاه اورگنوئیدها ممکن است تولید واکسن را درهمه ی مراحل، تسریع کند.

خوشبختانه تولید اورگانوئیدهای تولید شده از سلول های ایمنی شامل سلول های ایمنی بی و تی از hiPSC ساده و امکان پذیر است وجود T cells, B cells and macrophages ها در اورگانوئید ممکن است ارزیابی های واکسن را در آینده بهبود بخشد.

مهم اينكه كنار هم آوردن همه ي انواع سلول ها با محدوديت هاي تكاملي براي بافت معيني در محيط خاصی محدود ميشود.

نكته نهايي:

تفاوت های وراثتي جمعيت های انساني چالش بزرگي را در ارزيابی هاي نتايج درمانی و استعداد فردي به بیماري ها دارد. اورگانوئید منشا گرفته از سلول های بنيادي آن را الگوي مناسبي براي ارزيابی های جاري كرده است. اورگانوئیدهای داراي چند بافت از دهنده ها و بیماران امکان ارزیابی های مولکولی در پاسخ بیمار به درمان ها در کووید 19 شدید را میدهد. ما تصور می کنیم ترکیب ارزیابی های جاری با اورگانوئیدهای پیچیده باعث توسعه ی پژوهش بر کووید 19 و درمان آن می شود و درس های مفیدی برای مطالعه ی دیگر بیماری های ویروسی فراهم میکند.

برخی توضیحات از دکتر سلمان فاطمی

https://www.nature.com/articles/s41556-021-00721-x?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=organic&utm_campaign=NGMT_USG_JC01_GL_NRJournals&fbclid=IwAR1nipLDozHKoyPbKWDZenUZ9iT82DoRggqIrEpf5yPjhRDHK7RTg9ZYB9k


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
امیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنتاثیر روزه داری بر سلامت زبان ریشه هایی شناختی اسابزار بقا از نخستین همانتشخیص آلزایمر سالها قبل سعی کن به حدی محدود نشویهوش مصنوعی از عروسک بازی لحظات خوش با کودکاناز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه و اطلاعات در کجاست واکسن کرونا ساخته شده توعصب حقوق نورولووبی شرمیخطرات هوش مصنوعیما اشیا را آنطور که هستندکشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیدرمان کارتی سل و تومور مغآیا ما کالا هستیمتوانایی یک فرد، برای تغیروش مقابله مغز با محدودینقطه بی بازگشتانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جتازه های اسکیزوفرنی(جنوسفری به آغاز کیهانابزار بقای موجود زنده از تعامل انسان و هوش مصنوعیشکل های متفاوت پروتئین ههوش مصنوعی از عروسک تا کممن کسی در ناکسی دریافتم از تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک (قسمت دوم )وجود قبل از ناظر هوشمندبیماری ای شبیه آلزایمر و دو بار در هفته ماهی مصرف گوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دوردرمان دارویی سرطان رحم بآیا امکان بازسازی اندامهتکنولوژی و پیشرفتريتوکسيمب در درمان ام اسنه بدبخت بلکه نادانانسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درفلج بل، فلجی ترسناک که آنتری فلوپرازینسلسله مباحث هوش مصنوعیابزارهای دفاعی و بقای موثبت و دستکار ی حافظهشاید درست نباشدهوش بشری تهدید برای بشریمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هفدهمیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمدیوار، از ابتدا توهم بودگرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم دریا آرام نخواهد شد کشتی آیا دلفین ها میتوانند باتکامل داروینی هنوز در حارژیم غذایی ضد دردنوار مغز در تشخیص بیماری اولین مورد PML به دنبال تکنشانه های پروردگار در جهفیزیکدانان ماشینی برای تسوپاپ ها یا ترانزیستورهااحیای بینایی نسبی یک بیمجهان ما میتواند به اندازشربت رب انارازدواج های بین گونه ای، رهوشمندی کیهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت دهمژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد مدانشمندان ژنی از مغز انستقویت مغز با ورزشپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی درگیری مغزی در سندرم کووآتاکسیتا بحر یفعل ما یشارسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانهمه چیز و هیچ چیزفرایند تکامل و دشواری هاسیاره ی ابلهاناختلالات عضلانی ژنتیکجهان پر از چیزهای اسرار آضایعات در عصب زیر زبانیاستخوان های کشف شده، ممکهیچگاه از فشار و شکست نترمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخفاش کور و انسان بینا؟کمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اداروی لیراگلوتیدپیوندی که فراتر از امکانتمایز یا کشف یگانگیمغز باستانی، هنوز نقش هادست بالای دستآزادی در چیستتاثیر کپسول نوروهرب بر سزمان پلانکاینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنسال 2025 سال بین المللی علمهمانند سازی در انسانقفس دور خود را بشکنارتباط هوش ساختار مغز و ژجهش تمدنی عجیب و شگفت انسهزینه ای که برای اندیشیدطبیعت بر اساس هماهنگیاطلاعات حسی ما از جهان، چمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواب عامل دسته بندی و حفطکوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و داروی جدید ضد میگرنپاسخ گیاهان در زمان خوردتنهایی رمز نوآوری استذهت را روی چیزهای مفید متمغط یک گیرنده استإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش تاثیر گیاهخواری بر رشد و زندگی زودگذراکسی توسین و تکامل پیش اسازگاری با محیط بین اجزاهنر، پر کردن است نه فحش دقانون جنگلاز فرد ایستا و متعصب بگذرجدایی خطای حسی استوقتی ریشه ها عمیقند از چیعلم راهی برای اندیشیدن ابنی عباس، ننگی بر تاریخخودآگاهی و هوشیاريموفقیت در تفکر استکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلدر محل کار ارزش خودت را بپرسشتو جهانی هستی که خودش را رمز امید، بی نیازی از مردنقش گرمایش آب و هوا در همالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهتاثیر درجه حرارت بر عملکزاویه نگاه ها یکسان نیستابزار هوش در حال ارتقا ازترس و آرمان هاسرکه انگبین عسلی مفید برهوش مصنوعی از عروسک بازی قسم به فقراز بحث های کنونی در ویروسحقیقت تنها چیزی است که شاواقعیت چند سویهعادت کن از بالا نگاه کنیبه دنبال رستگاری باشخدا موجود استمیگرن سردردی ژنتیکی که بکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطدر درمان بیماری مولتیپل آنچه حس می کنیم، نتیجه ی توهم فضای خالیرویاهای پر رمز و حیرتی درنقش رژیم غذایی در رشد و اامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر روزها، ماه ها یا سازبان شناسی مدرن در سطح سلابزار بقا از نخستین همانتشخیص ایدزشلیک فراموشیهوش مصنوعی از عروسک بازی لرزش ناشی از اسیب به عصباز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه و اطلاعات در کجاست واکسن آلزایمرعصب سیاتیکبی عدالتی در توزیع واکسن دفاع از پیامبرما به جهان های متفاوت خودکشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atدرمان پوکی استخوانآیا ما تنها موجودات زنده توازن مهمتر از فعالیت زیروش های صرفه جویی در ایجانقطه، وجود است یا فاصلهانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زاتازه های بیماری پارکینسوسقوط درون جاذبه ای خاص، چابزار بقای موجود زنده از تعامل انسان با هوش مصنوعشکل پنجم مادههوش مصنوعی به کمک هوش طبیمن پر از تلخیماز تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک قسمت 67وراپامیل در بارداریبیماری ای شبیه ام اس مولتدو برابر شدن خطر مرگ و میگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی درمان زخم دیابتی با تکنوآیا انسان با مغز بزرگش اختکنولوژی به طرز وحشتناکیریه زغالینه جنگ و نه خونریزیانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبفلج خوابتری فلوپرازینسلطان جنگل یا صاحب ملکوتابعاد و نیازهای تکاملیثبت امواج الکتریکی در عصشایسته نیست در جیب خود قرهوش در طبیعتمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هجدهمیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار ادید تو همیشه محدود به مقدگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیدریافت هورمون امید با ورآیا دست مصنوعی به زودی قاتکامل داروینی هنوز در حاراه فراری نیستنوار مغزی روشی مهم در تشخاولین مورد پیوند سر در اننشانه های بیداری روحیفال نیکوسوپاپ ها یا ترانزیستورهااحتیاط در ورزش زانو در خاجهان مادی، تجلی فضا در ذهشربت ضد خلطاسکلت خارجی در درمان اختهوشمندسازی زندان هامنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت دوازدهمژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از دانشمندان پاسخ کوانتومی تقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدمغز کوانتومیدرگیری مغزی در سندرم کووآتاکسی فریدریشتاول کف پا و حقیقترساناها و ابر رساناها و عایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظههمه چیز کهنه میشودفرایند حذف برخی اجزای مغسیاره ابلهاناختراع جدید اینترنت کوانجهان پر از چیزهای جادویی ضرورت زدودن افکاراستروژن مانند سپر زنان دهیپرپاراتیروئیدیسممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخفاش با شیوع همه گیری جدیکمردردباربر دیگران نباشداروی کنترل چربی خونپیوستگی همه ی اجزای جهانتمدن قدیمی ای در جنوب ایرمغز برای فراموشی بیشتر کدست خدا بارها را از دوشت آزادی عقیده، آرمانی که تتاثیر کپسول نوروهرب بر سزمان به چه دلیل ایجاد میشاینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیسال سیزده ماهههمجوشی هسته ای، انرژِی بقفس ذهنارتباط پیوسته ی جهانجهشهای مفید و ذکاوتی که دهزینه سنگین انسان در ازاطعمه ی شبکه های ارتباط اجاطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواص فلفل سبزکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فداروی جدید ضد الزایمرپختگی پس از چهل سالگي به تنبیه چقدر موثر استذخیره ی شگفت انگیز اطلاعنفرت، اسیب به خود استافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیتاثیر انتخاب از طرف محیط زندگی سلول در بدن، جدای ااکسکاربازپین در درمان تشستم با شعار قانون بدترین هوموارکتوس ها ممکن است دقانون جنگلاز مخالفت بشنوجریان انرژی در سیستم های وقتی شروع به بیدار شدن میعلم ساختن برج های چرخانبه قفس های سیاهت ننازخودآگاهی و هوشیاريمولکول ضد پیریکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکدر چه مرحله ای از خواب ، رپرسش و چستجو همیشه باقی اتو جدای از کیهان نیستیرمز بقای جهش ژنتیکینقش پیش زمینه ها و اراده الگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر درجه حرارت بر عملکزاوسکا درمان گوشرابزار بقا از نخستین همانترسناک تر از کوریسرگیجه از شایعترین اختلاهوش مصنوعی از عروسک بازی قضاوت ممنوعاز تلسکوپ گالیله تا تلسکحقیقت خواب و رویاواقعیت چیستعادت کن خوب حرف بزنیبه زودی شبکه مغزی به جای خدا نور آسمان ها و زمین امیگرن شدید قابل درمان اسکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تدر دعواها چه میکنی؟آنها نمیخواهند دیگران راتوهم فضای خالی یا توهم فضرویای شفافنقش زنجبیل در جلوگیری از نقش زبان در سلطه و قدرت اامیدوارینازوکلسینتاثیر روغن رزماری استنشازبان شناسی نوین نیازمند ابزار بقا از نخستین همانتصویر خورشید یا خود خورششلیک فراموشیهوش مصنوعی از عروسک بازی لرزش دست ها و گردن و سر ETاز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه و اطلاعات در کجاستواکسن ایرانی کرونا تولیدعضلانی که طی سخن گفتن چقدبیمار 101 ساله، مبتلا به سدفاع در برابر تغییر ساختما با کمک مغز خود مختاريمکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکدرمان پوکی استخوانآیا مصرف مولتی ویتامین هتوت زیاد بخوریدروش های عملی برای رفع کمرنمیتوان با بیرون انداختنانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهتازه های درمان ام اسسقوط زیگزاگی یا ناگهانیابزار بقای موجود زنده از تعداد کلی ذهن ها در جهان شکرگزار هر چیزی باش که داهوش مصنوعی به شناسایی کامن بی من، بهتر یاد میگیرماز تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک قسمت 74ورزش هوازی مرتب خیلی به قبیماری اسپینال ماسکولار دو برابر شدن خطر مرگ و میگیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مدرمان ساده ی روماتیسمآیا انسان در آستانه ی انقتکنولوژی جدید که سلول هاریواستیگمیننه روش تقویت مغزانسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتفلج خواب چیستترک امروزسم زنبور ، کلیدی برای وارابعاد اضافه ی کیهانجلو رفتن یا عقبگردشادی، پاداش انجام وظیفههوش عاطفی قسمت 11منابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هشتمیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجدیدن خدا در همه چیزگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گدریای خداآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زبانراه نجاتنوار مغز، مفید و بی خطراولین هیبرید بین انسان و نظام مثبت زندگیفاکسیبتسوخت هیدروژنی پاکاحتیاط در تعویض داروهاجهان مرئی و نامرئیشش مرحله تکامل چشماسکار، لگوی هوشمندهوشیاری و وجودمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت سومژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و دانشمندان اولین سلول مصنتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟درگیری اعصاب به علت میتوآتاکسی مخچه ای خودایمنتابوهای ذهنیرستگاری محدود به یک راه نایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستهمه چیز در زمان مناسبفراتر از دیوارهای باورسیاره ابلهانادامه بحث تکامل چشمجهان دارای برنامهضرب المثل یونانیاسرار آفرینش در موجهاوکينگ پیش از مرگش رسالمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخلا، حقیقی نیستکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمداروی تشنجی دربارداریپیام های ناشناخته بر مغز تمدن پیشرفته ی پیشینیانمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟دستورالعمل مرکز کنترل بیآزار حقیقیتاثیر کتامین در درمان پازمان شگفت انگیزایندرالسانسور از روی قصد بسیاری همدلی و هوش عاطفیقفس را بشکنارتباط انسانی، محدود به جهشهای مفید و ذکاوتی که دهزاران سال چشم های بینا وظهور امواج مغزی در مغز مصاطلاعاتی عمومی در مورد ممنبع هوشیاری در کجاست؟ قخواص منیزیمکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهداروی سل سپتپدیده خاموش روشن در پارکتهدیدهای هوش مصنوعیذره ی معین یا ابری از الکنقاشی هایی با بوی گذشته یافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر احتمالی عصاره تغلیزندگی، مدیریت انرژیاگر فقط مردم میفهمیدند کستم، بی پاسخ نیستهورمون شیرساز یا پرولاکتقانونمندی و محدودیت عالماز نخستین همانند سازها تجریان انرژی در سیستم های ویتنام نوعی کرونا ویروس علیت رو به عقببه مغز خزندگان خودت اجازخودت را از اندیشه هایت حفمولتیپل اسکلروز در زنان کانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهدر ناامیدی بسی امید استپرسشگری نامحدودتو دی ان ای خاص ميتوکندريرمز جهاننقش پیشرفته ی سلول های بنالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان فرایند تکاملی برای ابزار بقا از نخستین همانترسان نیستیسرگردانیهوش مصنوعی از عروسک بازی قطار پیشرفتاز تلسکوپ گالیله تا تلسکحقیقت در علم، هرگز نهایی واقعیت چیستعادت کردن به نعمتبه زیر پای خود نگاه نکن بخدا بخشنده است پس تو هم بمیاستنی گراویس بدون آنتیکتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های در سال حدود 7 میلیون نفر آنژیوگرافی از مغزتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)روان سالمتوهم چیستروبات ها قول میدهندنقش زبان در سلطه و قدرت اامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک تاثیر رژیم گیاه خواری بر زبان، نشان دهنده ی سخنگو ابزار بقا از نخستین همانتصویر در هم تنیدگی کوانتشنا در ابهای گرم جنوب نیاهوش مصنوعی از عروسک بازی لرزش عضله یا فاسیکولاسیواز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه ی ما انسان ها چرا مواکسن اسپایکوژنغم بی پایانبیمار مرکز تنفس سلولیدقیق ترین تصاویر از مغز اما بخشی از این جهان مرتبطکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلادرمان آرتروز با ورزش موضآیا مغز تا بزرگسالی توسعتوسعه هوش مصنوعی قادر اسروش هایی برای مقابله با انمیتوان بر سیاه سیاه نوشانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردتاسف بار است انسان، حق خوسلول های مغزی عامل پارکیابزار بقای موجود زنده از تعذیه ی ذهنشکست حتمیهوش مصنوعی تعاملیمننژیتاز تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک قسمت 75ورزش هوازی ، بهترین تمریبیماری اضطراب عمومیدو داروی جدید برای میاستگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است درمان سرگیجه بدون نیاز بآیا احتمال دارد رویا از آتکنولوژی جدید که سلول هاریاضیات یک حس جدید استچه زیاد است بر من که در ایانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً فلج دوطرفه عصب 6 چشمترکیب آمار و ژنتیکسماگلوتید داروی کاهش دهنابعاد بالاترجلوتر را دیدنشب سیاه سحر شودهوش عاطفی قسمت نهممنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هشتاد و نیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیدیدگاه نارسای دوگانه ی متفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختدرک فرد دیگر و رفتارهای اآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زبانراه های جدید برای قضاوت رنوار مغز، ترجمه ی فعالیت اولین تصویر در تاریخ از سنظریه ی تکامل در درمان بیفاجعه ی جهل مقدسسودمندی موجودات ابزی بر احساس گذر سریعتر زمانجهان مشارکتیششمین کنگره بین المللی ساسارت و پرخوریهوشیاری و افسردگیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت سی و هشتمژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگدانشمندان تغییر میدان مغتقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی ادرب بسته با غیر خود باز مآتش منبع انرژیتاثیر فکر بر سلامترشته نوروایمونولوژی و نقایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکهمه چیز در زمان کنونی استفرار در فرار از میزبان، دسیب یکسان و دیدگاه های متاداراوون تنها داروی تاییجهان در حال نوسان و چرخشضربه مغزی در تصادف راننداسرار بازسازی اندام هاهاوکينگ پیش از مرگش رسالمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخلا، خالی نیستکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سداروی جدید ALSپیدایش زبانتمدن بشری و مغز اخلاقیمغز بزرگ چالش است یا منفعدغدغه نتیجه ی نادانی استآزار دیگری، آزار خود استتاثیر گیاه خواری بر رشد وزمان طلایی سکته ی مغزی راایپیداکرینسانسور بر بسیاری از حقایهمراه سختی، اسانی هستقله برای دیدن نه برای به ارتباط از بالا به پایین مجوانان وطنهستي مادي ای که ما کوچکترظرف باید پر شود چه با چرک اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نمنبع هوشیاری در کجاست؟(قخواص میوه ی بهکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهداروی ضد چاقیپروژه ی ژنوم انسانیتو یک معجزه ایذرات کوانتومی زیر اتمی قچقدر به چشم اعتماد کنیمافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر بینش و انتظارات فرزندگی، مراتب هوشیاری استاگر میدانی مصیبت بزرگتر ستون فقرات انسان دو پا جلهوش فوق العاده، هر فرد اسقارچ بی مغز در خدمت موجوداز نخستین همانند سازها تجریان انرژی در سیستم های ویتامین E برای فعالیت صحعلایم کمبود ویتامین E را به نقاش بنگرخودروهای هیدروژنیمواد کوانتومی جدید، ممکنکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود ندر هم تنیدگی مرزها و بی مپس از اگو یا بعد از نفستو در میانه ی جهان نیستی رمز جهان خاصیت فراکتالنقش آتش در رسیدن انسان بهالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان متغیرابزار بقا از نخستین همانتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرسربازان ما محققا غلبه می هوش مصنوعی از عروسک بازی قطره قطرهاز تکنیکی تا مغز از مغز تحقیقت راستین انسان علم بواقعیت های متفاوتعادت بد را ترک کنبه سیاهی عادت نکنیمخدا تاس نمیریزدمیاستنی گراویس در جوانانکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم در عید نوروز مراقب تصادف آنان که در قله اند هرگز خآنتی بادی منوکلونال در دتوهم و خیالروبات های ریز در درمان بینقش سجده بر عملکرد مغزامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر رژیم گیاه خواری بر زبان، وسیله شناسایی محیطابزار بقا از نخستین همانتصویر زیبا از سلولشناخت ناشناختههوش مصنوعی از عروسک بازی لزوم گذر انسان از حدها و از تکینگی تا مغز از مغز تحافظه ی ما انسان ها چرا مواکسن اسپایکوژن ضد کروناغم بی پایانبیماری لبر و نابینایی آندل به دریا بزنما تحت کنترل ژنها هستیم یگل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و درمان ام اس(مولتیپل اسکلآیا همه جنایت ها نتیجه بیتوسعه برخی شغل ها با هوش روش هایی برای کم کردن اضطنمای موفقیتاندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عتبدیل پلاستیک به کربن و سسلول های بنیادیابزار بقای موجود زنده از تغییرشکستن مرز دور مغزهوش مصنوعی در قضاوت های امن، ما یا چی؟از تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک قسمت 78ورزش و میگرنبیماری بیش فعالیدو سوی واقعیتگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشاندرمان سرگیجه بدون نیاز بآیا احتمال دارد رویا از آتکینگیریتوکسیمابنه عدم مطلق بلکه عدم با قانسان جدید از چه زمانی پاچراروياها را به یاد نمی آفن آوری های جدید علیه شناسندرم میلر فیشراتفاق و تصادفجمجمه انسان های اولیهشبیه سازی میلیون ها جهان هوش عاطفی قسمت هفتممنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هشتاد و شیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیدیروز و امروزتفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیدرک نیازمند شناخت خویش اآیا راهی برای بهبود وضعیتکامل زبان انسان از پیشیراه های جدید برای قضاوت رنوار عصب و عضلهاولین دارو برای آتاکسی فنظریه ی تکامل در درمان بیفارغ التحصیلان، فقیر و دسی و سه پل اصفهاناحساسات کاذبجهان معناشعار و عملاساس انسان اندیشه و باور هوشیاری کوانتومیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت سی و ششمکفش و کتاببا خدا باشدانشمندان روش هاي جدیدی تلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تمادرختان چگونه بر تشکیل ابآثار باستانی تمدن های قدتاثیر مشاهده بر واقعیت برشد مغز فرایندی پیچیده اایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیهمه چیز، ثبت می شودفرد موفقسیر آفرینش از روح تا مغز ادب برخورد با دیگرانجهان در حال ایجاد و ارتقاضررهای مصرف شکر و قند بر اصفهان زیباهدف یکسان و مسیرهای مختلمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخلاصه ای از مطالب همایش مکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداداروی جدید s3 در درمان ام پیر شدن حتمی نیستتمدن زیر آبمغز بزرگ چالشهای پیش روذهن ما از در هم شکستن منبآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وزمان، واقعی نیستایا کوچک شدن مغزانسان السانسور ذهنهمراهی میاستنی با برخی سقله سقوطارتباط بین هوش طبیعی و هوجوانان وطنهستی ما پس از شروعی چگال ظرفیت مغز چقدر استاعتماد به خودمنبع خواب و رویاخواص هلو برگ هلوکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهداروی ضد چاقیپروژه ی ژنوم انسانیتو یک جهان در مغز خودت هسذرات کوانتومی زیر اتمی قنقش قهوه در سلامتیافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر ترکیبات استاتین (سزندان ذهنیاگر نیروی مغناطیس نباشد ستارگانی قبل از آغاز کیههوش مصنوعی می تواند بر احقبل و بعد از حقیقتاز نخستین همانند سازها تجراحی هوشیار مغزویتامین E در چه مواد غذایعلایم کمبود ویتامین E را به نقاش بنگرخورشید مصنوعیموجود بی مغزی که می تواندکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر ایندر هم تنیدگی کوانتومیآلودگی هوا چالش قرن جدیدتوقف؛ شکسترنگ کردن، حقیقت نیستنقش انتخاب از طرف محیط، نالگوبرداری از طبیعتچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان مشترک ژنتیکی موجوداابزار بقا از نخستین همانتسلیم ارتباط با من برترسربرولایزینهوش مصنوعی از عروسک بازی لمس کوانتومیاز تکینگی تا مغز و از مغز حقیقت غیر فیزیکیواقعیت و مجازعادت دادن مغز بر تفکربه سخن توجه کن نه گویندهخدای رنگین کمانمیدان مغناطيسي زمین بشر کتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پردرمان نگهدارنده ی اعتیادبرخی نرمش ها برای درد زاندرمان نابینایان آیا ممکنآنتروبات؛ ترکیب سلول زندتوهم وجودروبات کیاننقش غذاها و موجودات درياامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداومتاثیر رژیم گیاه خواری بر زدودن نقص از هوش مصنوعیابزار بقا از نخستین همانتصویر زیبای اصفهانشناخت و معرفت، و نقش آن دهوش مصنوعی از عروسک بازی لزوم سازگاری قانون مجازااز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه ی هوش مصنوعیواکسن دیگر کرونا ساخته شغیرقابل دیدن کردن مادهبیماری میاستنی گراویسدلایلی که نشان میدهد ما بمانند کودکان باشیدگل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زماندرمان با سلول های بنیادیآیا هوش مصنوعی می تواند نتوصیه های سازمان بهداشت روش هایی برای جلوگیری از نمایش تک نفرهاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پتبدیل تراکت صوتی مصنوعی سلول های بنیادی منابع و اابزار بقای موجود زنده از تغییر الگوی رشد مغزی با زشکستگی لگن یا سکته ی مغزیهوش مصنوعی در کامپیوترهامن، خود تو هستماز تکینگی تا مغز- از مغز حس و ادراک قسمت 82ورزش بهترین درمان بیش فعبیماری تی تی پیدولت یا گروهکگالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیدرمان سرگیجه بدون داروآیا بدون ناظر هوشمند هم بتکامل فردی یا اجتماعیریسپریدوننهایت معرفت و شناخت درک عانسان خطرناکترین موجودچراروياها را به یاد نمی آفناوری هوش مصنوعی نحوه خسندرم کووید طولانیاتوبان اطلاعات و پلِ بینجنین مصنوعیشبیه سازی سیستم های کوانهوش عاطفی قسمت یازدهمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت پنجمیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی ددیسک گردنتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبدرک و احساسآیا راهی برای رفع کم آبی تکامل ساختار رگهای مغزی راه پیروزی در زندگی چیستنوار عصب و عضلهاولین دروغنظریه ی تکامل در درمان بیفاصله ها در مکانیک کوانتسیلی محکم محیط زیست بر اناخلاق و علوم اعصابجهان معکوسصبور باشاستفاده از مغز، وزن را کمهوشیاری سنتی یا هوشیاری منبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت سیزدهمکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکندانشمندان روشی برای تبدیتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمددرختان اشعار زمینآدم عاقل، وقت خودش را هدرتاثیر نگاه ناظر هوشیار برشد مغز علت تمایل انسان بایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیهمه ی سردردها بی خطر نیستفرد یا اندیشهسیستم تخلیه ی مغز بینشی نادراک ما درک ارتعاشی است جهان ریز و درشتضررهای شکر بر سلامت مغزاصل بازخوردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخلاصه ای از درمان های جدیکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملداروی جدید لنفوم و لوکمیپیراستامتمدنی قدیمی در شمال خلیج مغز بزرگ و فعال یا مغز کوذهن چند جانبه نیازمند نگآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجتاثیر گیاه خواری بر رشد وزمان، اندک استایا این جمله درست است کسیساهچاله ها تبخیر نمیشودهمراهی نوعی سردرد میگرنیقلب های سادهارتباط شگفت مغز انسان و فجواب دانشمند سوال کننده هشت توصیه برای کاستن از دعقل مجادله گراعتماد به خودمنتظر نمان چیزی نور را بهخواص هندوانهکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهداروی ضد تشنج با قابليت تپروژه ی علمی پیوند مغز ساتو کجای جهانیذرات کوانتومی زیر اتمی قنقش مهاجرت در توسعه نسل اافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیتاثیر تغذیه بر سلامت روازونیسومایداگر نعمت فراموشی نبود بسترکیب حیوان و انسانسخن نیکو مانند درخت نیکوهوش مصنوعی متصل با مغزقبل از آغازاز نخستین همانند سازها تجراحی گردن همیشه برای دیویتامین کاعلائم عصبی آلزایمر، با ابه نادیدنی ایمان بیاورخوش قلبی و مهربانیموجودات مقهور ژنها هستندکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیوندر هم تنیدگی کوانتومی و پآلودگی هوا و ویروس کروناتولید مولکول جدید توسط هرنگین کماننقش اتصالات بین سلولهای التهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان چهار حرفی حیات زمینابزار بقا از نخستین همانتسلیم شدن از نورون شروع مسردرد میگرنهوش مصنوعی از عروسک بازی لووفلوکساسیناز تکینگی تا مغز از مغز تحقیقت غیر قابل شناختواقعیت و انعکاسعارضه جدید ویروس کرونا سبهبود حافظه پس از رخدادهخدایی که ساخته ی ذهن بشر میدان های مغناطیسی قابل کتابخانهمرکز حافظه کجاستکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانودرمان های اسرار آمیز در آآنزیم تولید انرژی در سلوتوهم وجودروح و آب حیاتنقش غذاها و موجودات درياامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیتاثیر رژیم گیاهخواری بر سفر فقط مادی نیستابزار بقا از نخستین همانتصویربرداری فضاپیمای آمشناخت حقیقت یا آرزوهای گهوش مصنوعی از عروسک بازی لزوم سازگاری قانون مجازااز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه انسان و حافظه ی هوشواکسن دیگری ضد کرونا از دغار افلاطونبیماری میاستنی گراویسدنیا فریب و سرگرمیمانند آب باشگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد درمان تومورهای مغزی با اآیا هوش مصنوعی زندگی بشرتوصیه های غیر دارویی در سروش هایی ساده برای کاهش اچند نرمش مفید برای کمردراندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنتبدیل سلولهای محافط به سسلول های بدن تو پیر نیستنابزار بقای موجود زنده از تغییر خود یا تغییر دیگراشگفت نیست من عاشق تو باشمهوش مصنوعی در تفکر خلاق امنابع انرژي پاک سرچشمه حاز تکینگی تا مغز- از مغز حس و ادراک قسمت 87ورزش در کمر دردبیماری خود ایمن اعصاب محدونپزیل در بیماران قلبی گام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیدرمان سرطان با امواج صوتآیا برای تولید مثل همیشه تکامل مادی تا ابزار هوشمریسدیپلام تنها داروی تاینهایت در بی نهایتانسان در هستی یا هستی در چراغ های متفاوت و نور یکسفواید روزه داری متناوبسندرم گیلن باره به دنبال اتوسوکسیمایدجنگ هفتاد و دو ملت همه را شبکه های مصنوعی مغز به درهوش عاطفی قسمت پنجممنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت پنجاهیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتدیستونی قابل درمانتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهدرک کنیم ما همه یکی هستیمآیاما مقهور قوانین فیزیکتکامل شناخت انسان با کشفراه انسان شدن، راه رفتن ونوار عصب و عضلهاولین سلول مصنوعینظریه ی ریسمانفاصله ی همیشگی تصویر سازسینوریپا داروی ترکیبی ضداخلاق پایه تکامل و فرهنگجهان هوشمندصبور باشاستفاده از نظریه ی تکامل هوش، ژنتیکی است یا محیطیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت ششمکل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستدانش، قفل ذهن را باز میکنتلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طدرد و درسآرمانگرای تخیلی نباشتاثیر نگاه و مشاهده ناظر رشد در سختی استایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالهمه جا خیر بکارفرد حساس از نظر عاطفی و بسیستم تعادلی بدنادراک، فراتر از آنچه معمجهان شگفت انگیزضعیف و قویاصل در هم تنیدگی و جهانی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخم شدن فضا-زمانکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکداروی جدید میاستنی گراویپیشینیان انسان از هفت میتمرکز و مدیتیشنمغز بزرگترین مصرف کننده ذهن هوشیار در پس ماده ی مآسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وزمزمه ات مانده در گوشمایا ابزار هوشمندی یا مغز سایه ی هوشیاریهندسه ی پایه ایقلب و عقلارتباط شگفت انگیز مغز انجواب سنگ اندازیو هر کس تقوای خدا پیشه کنعقل در جهان جدید، عجیب اساعتماد بی موردمنتظر نتیجه ی کارهایت باکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهداروی ضد تشنج با قابليت تپروانه ی آسمانیتو کز محنت دیگران بی غمیرفلکس وتری با توضیح دکتر نقش میدان مغناطیسی زمین افزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استتاثیر حرکات چشم بر امواج زونا به وسیله ویروس ابله اگر نعمت فراموشی نبود بسترازودونسخن و سکوتهوش مصنوعی و کشف زبان هایقبل از انفجار بزرگاز نشانه ها و آثار درک شدجز تو که را دارمویتامین کا و استخوانعلت خواب آلودگی بعد از خوبه هلال بنگرخوش خیالی و خوش بینیمورد نادر همپوشانی دو بیکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مدر هم تنیدگی کوانتومی و دآلودگی هوا و پارکینسونتولید مثل فقط با یک مادر رهبر حقیقینقش تیروئید در تکامل مغزام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان نیاز تکاملی استابزار بقا از نخستین همانتست نوار عصب و عضلهسردرد میگرن در کودکانهوش مصنوعی از عروسک بازی لوب فرونتال یا پیشانی مغاز تکینگی تا مغز از مغز تحقیقت، آن چیزی نیست که جلواقعیت تقویت شدهعبارت های مبهم مانند انربهداشت خوابخدایا جز تو که را دارممیدان های کوانتومی خلاکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردندرمان های بیماری آلزایمرآواز خواندن در قفس، نشانتوهم بی خداییروح در جهانی دیگر استنقش غذاها و موجودات دريااما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیتاثیر رژِیم غذایی بر میگسفر نامه سفر به بم و جنوب ابزار بقا از نخستین همانتصور ما ازمشکلات و واقعیشناخت درون، شناخت بیرون؛هوش مصنوعی از عروسک بازی لزوم عدم وابستگی به گوگل از تکینگی تا مغز از مغز تحباب های کیهانی تو در توواکسن سرطانغرور و علمبیماری های میتوکندریدنیا مکانی بسیار اسرارآمماه رجبگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير درمان تشنجآیا هوش ارثی دریافتی از پتوصیه هایی در مصرف ماهیروش استفاده از بالش طبیچند جهانیاندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالتبر را بردارسلول بنیادی و ای ال اسابزار بقای موجود زنده از تغییر دیگران یا تغییر خوشگفت انگیز بودن کیهانهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنابع انرژی از نفت و گاز از تکینگی تا مغز- از مغزتحس و ادراک قسمت چهلوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکدوچرخه در کاهش دردهای کمگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمدرمان ضایعات نخاعیآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتکامل مداومریشه های مشترک همه ی موجونهادینه سازی فرهنگ اختلاانسان عامل توقف رشد مغزنزاع ها بیهوده استفواید روزه داری متناوبسندرم پیریفورمیساتصال مغز و کامپیوترجنگ و تصور از جنگشبکیه های مصنوعیهوش عاطفی قسمت اولمنابع انرژی از نفت و گاز از خود رها شوحس و ادراک قسمت پنجاه و ییادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی دژا وو یا اشنا پنداریتفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استدرک احساسات و تفکرات دیگآگاهی فراتر از آگاهیتکامل، نتیجه ی برنامه ریراه بی شکستنوار عصب و عضلهاوکرلیزوماب داروی جدید شنظریه ی ریسمان و هوشیاریفتون های زیستیسیناپس، شگفتی خلقتاختلا ل در خود عضلهجهان هوشیارصبر لازمه ی پیروزی استاستفاده از هوش مصنوعی در هوض مصنوعی زندهمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت شصت و هشتکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتدانش، یک انسان را ناسازگتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طدرد باسن و پا به دلیل کاهآرام باشتاثیر نگاه انسان بر رفتارشد، رسیدن به یک هدف نیستایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،همیشه چیزی برای تنهایی دفردا را نمیدانیمسیستم دفاعی بدن علیه مغز ادغام میان گونه های مختلجهان شگفت انگیز و بی زمانهدف یکسان، در مسیرهای متطلوع و حقیقتاصل علت و تاثیرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخونریزی مغز در سندرم کووکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی داروی جدید کنترل قند خونپیشرفت های باور نکردنی دتمرکز بر هدفمغز حریص برای خون، کلید تذهن و زندگیآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنتاثیر گیاه خواری بر رشد وزنان باهوش ترایا بیماری ام اس (مولتیپسایه را اصالت دادن، جز فرهندسه ی رایج کیهانقلب یا مغزارتباط شگفت انگیز مغز انجوسازی مدرنوفور و فراوانیعقل سالماعتیاد و تلاش های درمانی منتظر زمان ایده آل نشوکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاداروی ضد تشنج توپیراماتپرواز از نیویورک تا لوس آتو پیچیده ترین تکنولوژی رفتار مانند بردهنقش محیط زندگی و مهاجرت دافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر دوپامین و سروتونینزیان غذاهای پرچرباگر با مطالعه فیزیک کوانترازودونسخن پاک و ثابتهوش مصنوعی یا حماقت طبیعقبرستان ها با بوی شجاعتاز نظر علم اعصاب یا نرووسجستجوی متن و تصویر به صورویتامین کا در سبزیجاتعماد الدین نسیمی قربانی به کدامین گناه کشته شدندخوشبختی چیستموسیقی نوکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختدر هر سوراخی سر نکنآلزایمرتولید مثل اولین ربات های روی و منیزیم در تقویت استنقش حفاظتی مولکول جدید دام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و کلمه حتی برای کسانابزار بقا از نخستین همانتست کم هزینه ی بزاق برای سردرد میگرنی در کودکانهوش مصنوعی از عروسک بازی لوتیراستاماز تکینگی تا مغز از مغز تحقایق ممکن و غیر ممکنواقعیت تقویت شدهعجول نباشبهداشت خواب، امروز در جهخرما منبع بسیار خوب آنتی میدان بنیادین اطلاعاتمیدازولام در درمان تشنج کریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مدرمان های بیماری اس ام ایآینه در اینهتوهم تنهاییروح رهایینقش غذاها در کاهش دردهای امروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلتاثیر سلامت دستگاه گوارشسفر به مریخ در 39 روزابزار بقا از نخستین همانتصور از زمان و مکانشناسایی تاریخچه ی تکاملیهوش مصنوعی از عروسک بازی مقاومت به عوارض فشار خون از تکینگی تا مغز از مغز تحباب هایی تو در توواکسن سرطانغربال در زندگیبیماری های مغز و اعصاب و دنیای شگفت انگیز کوانتومماهیچه ی صبرگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون درمان جدید ALSآیا هوش سریعی که بدون احستوضیحی ساده در مورد هوش مروش جدید تولید برقچند جهانیانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت تحریک الکترومغناطیسی مغسلول بنیادی در درمان ایدابزار بقای موجود زنده از تغییر دادن ژنها آیا روزی شگفت زده و حیران باشهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنابع انرژی از منابع نهفاز تکینگی تا مغز، از مغز حس و ادراک قسمت چهل و هفتوزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیدوچرخه سواری ورزشی سبک و گامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیدرمانهای بیماری پارکینسآیا تکامل و تغییرات ژنتیتکامل چشمریشه های مشترک حیاتچهار میلیارد سال تکامل بانسانیت در هم تنیده و متصنزاع بین جهل و علم رو به پفواید زیاد دوچرخه سواریسندرم پیریفورمیساثر مضر مصرف طولانی مدت رجنگ داده هاشباهت مغز و کیهانهوش عاطفی قسمت دهممنابع بی نهایت انرژی در داز درخواست ها جدا شوحس و ادراک قسمت پنجاه و دیاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر ادژاوو یا آشناپنداریتفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمدرک تصویر و زبان های مخلتآپومورفین در پارکینسونتکثیر سلول در برابر توقف راه طولانی را به سلامت گذنوار عصب و عضله مهم در تشايندگان چگونه خواهند دیدنظریه تکامل در درمان بیمفروتنی معرفتیسیگار عامل افزایش مرگ وماختلاف خانوادگی را حل کنجهان های بسیار دیگرصبر و واقعیتاستفاده از انرژی خلاهیچ نقطه ای مرکزی تر از امنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت شصت و دوکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریدائما بخوانتلاش های جدید در درمان سرمغز انسان رو به کوچک تر شدرد زانو همیشه نیاز به جرآرامش و دانشتاثیر نگاه انسان بر رفتاز گهواره تا گوراین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماهمیشه چشمی مراقب و نگهبافرزندان زمان خودسکوت و نیستیادغام دو حیطه علوم مغز و جهانی که نه با یک رخداد و هدف از تکامل مغزطلای سیاهاصل عدم قطعیت از کوانتوم منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخونریزی مغزی کشندهکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منداروی جدید آلزایمرپیشرفت های جدید علوم اعصتمرکز بر امروزمغز در تنهایی آسیب میبینذهن و شیمی بدنآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پتاثیر گیاه خواری بر رشد وزنجیرها را ما باید پاره کایا بدون زبان میتوانیم تساخت سلول عصبی حتی پس از هندسه بنیادینقلب دروازه ی ارتباطارتباط غیرکلامی بین انساجامعه ی آسمانیوقاحت و تمسخر دیگرانعقلانیت بدون تغییراعتیاد را به دور بیندازخواص انارمنحنی که ارتباط بین معرفکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرداروی ضد جنون در درمان تیپروتئین های ساده ی ابتداتو آرامش و صلحیرفتار وابسته به شکلنقش مرکز تنفس سلولی در بیافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرتاثیر دپاکین بر بیماری مزیباترین چیز در پیر شدناگر تلاش انسان امروز براتراشه مغز بدون واسطه ی دسخت ترین حصارهوش مصنوعی گوگل به کمک تشقدم زدن و حرکت دید را تغیاز نظر علم اعصاب اراده آزجستجوی هوشیاری در مغز ماویتامین بی 12 در درمان دردعنصر اصلی تعیین واقعیتبه امید روزهای بهترخوشبختی دور از رنج های مموسیقی هنر مایع استکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱در والنتاین کتاب بدید همآلزایمر در جوانانتولید یا دریافت علمرویکردهای جدید ضایعات نخنقش حیاتی تلومر دی ان آ دام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پاتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و بیان نتیجه ساختماابزار بقا از نخستین همانتست آر ان اس دز میاستنی گسردرد و علتهای آنهوش مصنوعی از عروسک بازی لوزالمعده(پانکراس)مصنوعاز تکینگی تا مغز از مغز تحل مشکلواقعیت خلا و وجود و درک معدم توقف تکامل در یک اندابهداشت خواب، رمز حافظه ی خسته نباشی باباعدم تعادل دوپامین، فقط ببوزون هیگز چیستخطا در محاسبات چیزی کاملمکان زمان یا حافظه زمانکریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین ددرمان های جدید ALSآیندهتوهم جداییروزه داری متناوب، مغز را نقشه مغزی هر فرد منحصر بهانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنتاثیر عصاره تغلیظ شده گیسفر به درون سفری زیباابزار بقا از نخستین همانتصاویر زیبای رعد و برقشناسایی زبان حیوانات با هوش مصنوعی از عروسک بازی مقایسه رقابت و همکاریاز تکینگی تا مغز از مغز تحد و مرزها توهم ذهن ماستواکسن ضد اعتیادمقالاتبیماری های ژنرالیزه ی عصدنیایی پر از سیاهچاله ماپروتیلینگمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمدرمان جدید مولتیپل میلومآیا هشیاری کوانتومی وجودتوضیحات دکتر فاطمی در موروش صحبت کردن در حال تکامچند جهانی و علمانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا واتحریک عمقی مغزسلول بنیادین از مخاط بینابزار بقای موجود زنده از تغییر زودتر اتصالات مغزیشگفتی های نقشه ی ژنتیکیهوش مصنوعی درمانگر کامپیمنابع انرژی از نفت و گاز از تکینگی تا مغز، از مغز حس و ادراک قسمت چهل و هشتوسواس، بیماری استبیماری سلیاکدوپامین قابل حل در آبگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمدرماندگی به دلیل عادت کرآیا تراشه ها داخل مغز، میتکامل و ارتقای نگاه تا عمریشه های اخلاقچهار ساعت پس از کشتار خوکانسانیت در برابر دیگراننزاع بین علم و نادانی رو فیلم کوتاه هیروشیما از هسندرم پای بی قراراثرات فشار روحی شدیدجنبه های موجی واقعیتشباهت مغز با کیهان مادیهوش عاطفی قسمت دوممنابع جدید انرژیاز دست دادن دم در پیشینیاحس و ادراک قسمت پنجاه و سژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا دروندگرگونی های نژادی و تغییتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیدرک حقیقت نردبان و مسیری آپومورفین در پارکینسونتأثیر نیکوتین سیگار بر مرابطه تشنج و اوتیسمنوار عصب و عضله برای تاییايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمفروتنی و غرورسیاهچاله هااختلال حرکتی مانند لرزش جهان هایی در جهان دیگرصبر بسیار بایداستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز همیشگی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت شصت و ششکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیدارچینتلاش های جدید شرکت نورالمغز انسان رو به کوچکتر شددردهای سال گذشته فراموش آرامش و سکونتاثیر هوش مصنوعی بر مغززمین در برابر عظمت کیهاناین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید همیشه اطمینان تو بر خدا بفرضیه ای جدید توضیح میدهسکوت، پر از صداارتقا و تکامل سنت آفرینش جهانی که از یک منبع، تغذیهدف از خلقت رسیدن به ابزاطوفان فقر و گرسنگی و بی ساصل، روان و نفس استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخونریزی مغزی کشنده ولی قکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگداروی جدید آلزایمر تاییدپیشرفت در عقل است یا ظواهتمساح حد واسط میان مغز کومغز را از روی امواج بشناسآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا همتاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی فعال و مثبت روند آلایا تکامل هدفمند استساخت شبکه عصبی مصنوعی با هندسه در پایه ی همه ی واکقلب روباتیکارتروز یا خوردگی و التهاجاودانگی مصنوعیوقت نهيب هاي غير علمي گذشعقیده ی بی عملاعداد بینهایت در دنیای مخواص اردهمنشأ اطلاعات و آموخته ها کودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامدارویی خلط آورپروتز چشمتو افق رویداد جهان هستیرفتار اجتماعی انسان، حاصنقش نگاه از پایین یا نگاهافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادراتاثیر داروهای ضد التهاب زیباترین چیز در افزایش ساگر خواهان پیروزی هستیتراشه ها روی مغزسخت ترین کار، شناخت خود اهوش مصنوعی گوگل به کمک تشقدرت مردماز نظر علم اعصاب اراده آزحفره در مغزویتامین بی هفدهعوامل موثر در پیدایش زبابه بالا بر ستارگان نگاه کخیالپردازی نکنمیلر فیشر نوعی نادر از گیکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتدر یک فراکتال هر نقطه مرکآملودیپین داروی ضد فشار تولید پاک و فراوان انرژیرویا و واقعیتنقش خرچنگ های نعل اسبی درامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و بیان، در سایه پیشرابزار بقا از نخستین همانتشنچ پانایوتوپولوس تشنج سردرد به دلیل مصرف زیاد مهوش مصنوعی از عروسک بازی لیروپریم داروی ترکیبی ضداز تکینگی تا مغز از مغز تحلقه های اسرارآمیزوالزارتان داروی ضد فشار واکنش های ناخودآگاه و تقعدم درکبوزون هیگز جهان را از متلخطا در محاسبات چیزی کاملمکانیک کوانتومی بی معنی کریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهدرمان های جدید میگرنآینده ی انسان در فراتر ازتوهم جدایی و توهم علمروزه داری و التهاب زیانبنقشه های مغزی جدید با جزیانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودتاریک ترین بخش شبسفر تجهیزات ناسا به مریخ ابزار بقا از نخستین همانتصادف یا قوانین ناشناختهشناسایی سلول های ایمنی اهوش مصنوعی از عروسک تا کممقابله ی منطقی با اعتراضاز تکینگی تا مغز از مغز تحریص نباشواکسن علیه سرطانتاثیر ویتامین دی بر بیمابیماری های روانی با تاثیدنیا، هیچ استماجرای جهل مقدسگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیمادرمان جدید میگرن با انتی آیا واکنش های یاد گرفته وتیوتیکسن داروی ضد جنونروشهای نو در درمان دیسک بچند روش ساده برای موفقیتانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک تحریک عمقی مغز در آلزایمسلول عصبی شاهکار انطباق ابزار بقای موجود زنده از تغییر عمودی سر انسان از پشگفتی های زنبور عسلهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمنابع انرژی از نفت و گاز از تکینگی تا مغز، از مغز حس و ادراک قسمت چهل و دوموسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثدورترین نقطه ی قابل مشاهگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهبعد از کرونادرها بسته نیستآیا جنین انسان، هوشمندی تکامل و ریشه ی مشترک خلقترژیم های غذایی و نقش مهم نون و القلمانسان، گونه ای پر از تضادنزاع بین علم و جهل رو به پفیلمی بسیار جالب از تغییسندرم پس از ضربه به سراثرات مفید قهوهجنسیت و تفاوت های بیناییشباهت های ریشه ای چند بیمهوش عاطفی قسمت سوممناطق خاص زبان در مغزاز روده تا مغزحس و ادراک قسمت پنجاه و شژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلودانش قدرت استتفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر درک دیگرانآب زندگی است قسمت چهارمتأثیر نگاه انسان بر رفتارادیوی مغز و تنظیم فرکاننوار عصب و عضله تعیین محلايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمفرگشت و تکامل تصادفی محض سیاهچاله های فضایی منابعاختلال خواب فرد را مستعد جهان یکپارچهصد قدح، نفتاده بشکستاستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز، چقدر حقیقی استمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک سی و هفتمکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدداروهای مصرفی در ام اسپیوند اندام از حیوانات بتلاش هایی در بیماران قطع مغز ایندگان چگونه استدردی که سالهاست درمان نشآرامش عقلتاثیر ویتامین دی بر بیمازمین زیر خلیج فارس تمدنی این ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک همیشه به آنچه داری، خوشنفساد اقتصادی سیتماتیک درسکوت، در برابر گزافه گویارتقا یا بازگشت به قبل ازجهانی پر از سیاهچاله یا پهر چیز با هر چیز دیگر در تطوفان بیداریاصلاح خطا با رفتن بر مسیرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتخواندن ، یکی از شستشو دهنکندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بداروی جدید ای ال اسپیشرفت ذهن در خلاقیت استتنفس هوازی و میتوکندریمغز زنان جوانتر از مغز مرآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی هوشمند در خارج از زایجاد احساساتساخت شبکه عصبی با الفبای هندسه زبانِ زمان استقلب را نشکنارزش های وارونهجایی برای یاد گرفتن باقی وقتی فهمیدی خطا کردی برگعلم و ادراک فقط مشاهده ی بقا با سازگارترین فرد اسخواص باداممنشاء کوانتومی هوشیاری اکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهدارویی ضد بیش فعالی سیستپروتز عصبی برای تکلمتو انسانی و انسان، شایسترقیبی قدرتمند در برابر منقش نظام غذایی در تکامل مافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم زیر فشار کووید چه باید کراپل ویژن پرو در تشخیص بیمتراشه ی هوش مصنوعی در مغزسختی ها رفتنی استهوش مصنوعی الفاگوقدرت و شناخت حقیقتاز واقعیت امروز تا حقیقتحق انتخابویتامین دی گنجینه ای بزرعوامل ایجاد لغت انسانی و به بالاتر از ماده بیندیشخانه ی تاریکمیهمانهای ناخوانده عامل کار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیدر کمتر از چند ماه سوش جدآموزش نوین زبانتولید اندام با چاپ سه بعدرویا و کابوسنقش داروهاي مختلف معروف امیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و تکلم برخی بیماریهابزار بقا از نخستین همانتشنج چیستسردرد تنشنهوش مصنوعی از عروسک بازی لیس دگرامفتامین یا ویاساز تکینگی تا مغز از مغز تحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تحمایت از طبیعتواکنش به حس جدیدعدالت برای من یا برای همهبی نهایت در میان مرزهاخطای ادراک کارمامکانیزمهای دفاعی در برابکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمردرمان های جدید در بیماری آینده ی حمل و نقل هوایی دتوهم جسمروزه داری و بیمار ی ام اس نقشه با واقعیت متفاوت اسانقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییتاریکی من و تو و گرد و غباسفر دشوار اکتشافابزار بقا از نخستین همانتضادهای علمیشهر زیرزمینی در ژاپن براهوش مصنوعی از عروسک تا کممقابله با کرونا با علم اساز تکینگی تا مغز از مغز تحرکات چشم، ترجمه کننده ی واکسنی با تاثیر دوگانه اصفحه اصلیبیماری وسواسدندان ها را مسواک بزنید تماجرای عجیب گالیلهگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی روددرمان جدید کنترل مولتیپلآیا یک، وجود داردتیک و اختلال حرکتیروشهای شناسایی قدرت شنواچندین ماده غذایی که ماننانرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خوتخریب مغز به دلیل کمبود بسلول عصبی، در محل خاص خودابزارهای پیشرفته ارتباط تغییرات منطقه بویایی مغزشانس یا نتیجه ی تلاشهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمنابع انرژی از نفت و گاز از تکینگی تا مغز، از مغز حس و ادراک قسمت چهل و سومیک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بديدن با چشم بسته در خواب گاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کرونادرهای اسرارآمیز و پوشیدهآیا جهان ذهن و افکار ما متکامل ابزار هوش ، راه پر رژیم های غذایی و نقش مهم نوآوری ای شگفت انگیز دانانعطاف پذیری مکانیسمی علنسبیت عام از زبان دکتر برفیروز نادریسندرم جدایی مغزاثرات مفید روزه داریجنسیت و تفاوت های بیناییشباهت کیهان و مغزهوش عاطفی قسمت ششممناطق خاصی از مغز در جستجاز سایه نترسحس و ادراک قسمت بیست و چهژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقدانش محدود به ابعاد چهارتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیدادرک درست از خود و هوشیاریآب زندگی است قسمت هفتمتأثیر شیرینی های حاوی لوراز تغییرنوار عصب و عضله در مطب دکنعناعفراموش کارها باهوش تر هسسیاهچاله ها، دارای پرتو اختلال در شناسایی حروف و جهان یکپارچهصداقتاستفاده از سلول های بنیاهیچ وقت خودت را محدود به منبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک- قسمت پنجاه و کلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاداروهای ام اسپیوند اندام حیوانات به اتلاش در تولید انرژی به رنمغز ابزار بقای برتر مادیدرد، رمز موفقیتآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر ویروس کرونا بر مغز زمان چیستاین ابتدای تناقض هاستنیوالینهمیشه داناتر از ما وجود دفشار و قدرتسکته مغزیارتوکين تراپی روشی جديد جهانی در ذهنهر جا که جات میشه، جات نیطوفان زیباییاصول انجام برخی نرمش ها دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواندن، دوست روزهای سختکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا داروی جدید برای میاستنی پیشرفتی مستقل از ابزار هتنفس هوازی و میتوکندریذهن پر در برابر آگاهیمغزهای کوچک بی احساسآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توستاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی و داراییایران بزرگساختن آیندههندسه، نمایشی از حقیقتقوی تر باشارزش های حقیقی ارزش های غجایی خالی نیستوقتی ناراحتی چیکار میکنیعلم و روحبقا در ازای بیماریخواص بادام زمینیمهمان ناخواندهکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومداستانها و مفاهیمی اشتباپرورش مغز مینیاتوری انساتو با همه چیز در پیوندیرقابتی بی هدف یا رقابتی هنقش نظریه تکامل در شناساافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهتاثیر درجه حرارت بر مغززیرفون داروی ضد ام اساپی ژنتیکتراشه ی بیولوژِیکسختی در بلند شدن از روی صهوش مصنوعی اکنون می توانقدرت کنترل خوداز کجا آمده ام و به کجا میحقیقت قربانی نزاع بین بی ویروس مصنوعیعواملی که برای ظهور لغت ابه جای محکوم کردن دیگران خانواده پایدارمیوپاتی و نوار عصب و عضلهکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز ددر آرزوهایت مداومت داشتهآمارهای ارائه شده در سطح تولید سلولهای جنسی از سلرویا و خبر از آیندهنقش درختان در تکاملامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و شناخت حقیقت قسمت چابزار بقا از نخستین همانتشنج و حرکات شبه تشنجی قاسردرد سکه ایهوش مصنوعی از عروسک بازی لا اکراه فی الدینهوش مصنوعی از عروسک بازی لاموژین داروی ضد اوتیسم؟از تکینگی تا مغز از مغز تحوادث روزگار از جمله ویرواکسن های شرکت فایزر آمرعسل طبیعی موثر در کنترل ببی نظمی مقدمه شناختخطای حسما انسانها چه اندازه نزدکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مدرمان های جدید سرطانآینده ی علم و فیزیک در60 ثتوهمات و شناخت حقیقتروزه داری سلول های بنیادنقص های سیستمی ایمنیانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرتاریکی و نورسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقای موجود زنده از تظاهر خوابیده ی مادهشواهدی از نوع جدیدی از حاهوش مصنوعی از عروسک تا کمملاحظه های اخلاقی دربارهاز تکینگی تا مغز از مغز تحرکت چرخشی و دائمی کیهانوابسته به دوستی این و آن سوالات پزشکیبیماری کروتز فیلد جاکوبده روش موفقیتماده ی تاریکگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن ادرمان جدید ام اسآیا کیهان می تواند یک شبیتیکاگرلور داروی ضد انعقاروشی برای بهبود هوش عاطفچندجهانیانرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استALS نگاهی کامل بر بیماری وتداوم مهم است نه سرعتسلولهای ایمنی القا کنندهابزارهای بقا از نخستین هتغییرات مغز پس از 40 سالگیشانس یا تلاشهوش مصنوعی، کیفیت فریب ممنابع انرژی از نفت و گاز از تکینگی تا مغز، از مغز حس و ادراک قسمت نهمیک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی ادی متیل فومارات(زادیوا)(گاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهودرون قفس یا بیرون از آنآیا جهش های ژنتیکی، ویروتکامل تکنولوژیرژیم ضد التهابینوار مغز مشاهده ی غیر مستاهمیت کنترل خشمچسبیدن به خود، مانع بزرگ فیزیک مولکولها و ذرات در سندرم دزدی ساب کلاویناثرات مضر ماری جواناجهل مقدسشباهت زیاد بین سلول هاي عهوش عاطفی بیشتر در زنانمنبع نور واقعی و ثابت، حقاز سایه بگذرحس و ادراک قسمت بیست و یکژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به دانش بی نهایتتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصندرک عمیق در حیواناتآب زندگی است قسمت اولتئوری تکامل امروز در درمراست دستی و چپ دستینوبت کودکانهفت چیز که عملکرد مغز تو فراموشی همیشه هم بد نیستسیاهچاله و تکینگی ابتدایاختلال در شناسایی حروف و جهان کنونی و مغز بزرگتریصدای بم با فرکانس پایین، استفاده از سلول های بنیاهیچ کاری نکردن به معنی چیمنبع هوشیاری کجاست قسمت53حس و ادراک- قسمت بیست و پکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجداروهای تغییر دهنده ی سیپیوند سر آیا ممکن استتلاشی برای درمان قطع نخامغز ابزار برتر بقادرس گرفتن از شکست هاآرزوها را کم کنتاثیر ژنها بر اختلالات خزمان و مکان، ابعاد کیهان این بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاهمیشه راهی هستفشار روحی، همیشه بد نیست ارتباط میکروب روده و پارجهان، تصادفی نیستهر حرکت خمیده می شود و هر طولانی ترین شباصول توسعه ی یک ذهن کاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواب و بیداری نوسانی مغزکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهداروی جدید برای کاهش وزنپپوگستتنفس بدون اکسیژنذهن تو همیشه به چیزی اعتقمغز، فقط گیرندهآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزتاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی بی دودایرادهای موجود در خلقت بساختن آینده، بهترین روش هنر فراموشیقیچی ژنتیکیارزش حقیقی زبان قسمت اولجاذبهوقتی پر از گل شدی خودت را علم اپی ژنتیک دریچه ای بهبقای حقیقی در دور ماندن اخواص شکلات تلخمهندسی ژنتیک در حال تلاش کیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما ادخالت در ساختار ژنهاپرکاری تیروئیدتو با باورهایت کنترل میشرموزی از نخستین تمدن بشرنقش هورمون های تیروئید داقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکزیرک ترین مردمابتدا سخت ترین استتربیت کودکان وظیفه ای مهسدسازی روش مناسب برای مقهوش مصنوعی از عروسک های بقدرت انسان در نگاه به ابعاز کسی که یک کتاب خوانده حقیقت آنطور نیست که به نظویروس های باستانی، مغز معوارض ازدواج و بچه دار شدبه جای تولید، بیشتر گوش کخاویار گیاهیمیوتونیک دیستروفیکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمنداندر آسمان هدیه های نادیدنآن چیزی که ما جریان زمان تولترودینرویا بخشی حقیقی از زندگی نقش ذهن و شناخت در حوادث امید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی تاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و شناخت حقیقت قسمت اابزار بقا از نخستین همانتشنج به صورت اختلال رفتاسردرد عروقی میگرنسرطان کمیت گراییهوش مصنوعی از عروسک بازی لایو دوم دکتر سید سلمان فاز تکینگی تا مغز از مغز تحکمت الهی در پس همه چیزواکسن کووید 19 چیزهایی که عشق به هفت مرتبه ی شناختیبی هیچ می ایی و بی هیچ میرخطر آلودگی هواما انسانها چه اندازه نزدکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بدرمان های رایج ام اسآینده با ترس جمع نمیشودتوکل بر خداروزهای بد باقی نمیماندنقص در تشخیص هیجانات عامانیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کتاریکی خواهد ترسیدسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقای موجود زنده از تظاهری از ماده است که بیدشواهدی از دنیسوان(شبه نئهوش مصنوعی از عروسک تا کمملاحظات بیهوشی قبل از جراز تکینگی تا مغز از مغز تحس متفاوتوابستگی یعنی قلادهپیامهای کاربرانبیماری گیلن باره و بیماردهن، بزرگترین سرمایهگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میاندرمان جدید ای ال اس، توفرآیا گذشته، امروز وآینده تیروفیبان موثر در سکته ی روشی جدید در درمان قطع نخنه ناامیدی بلکه ارتقاانسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیمNVG 291تداخل مرزها و صفات با بینسلولهای بنیادی مصنوعی درابزارهای بقا ازنخستین همتغییرات آب و هوایی که به شاهکار قرنهوش مصنوعی، اتفاقات و تحمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز از مغز تا حس و ادراک قسمت چهارمیک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلدین اجباریگذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهودرون و بیرون، جدای از هم آیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجتکامل جریان همیشگی خلقترژیم غذایی حاوی تخم مرغ ونوار مغز با توضیح دکتر فااهرام مصر از شگفتی های جهنسبت ها در کیهانفیزیک هوشیاریسندرم سردرد به دلیل افت فاجزای پر سلولی بدن انسان جهان فراکتالشباهت زیاد بین سلول هاي عهوش عاطفی در زنان بیشتر امنبع هوشیاری کجاست قسمت از علم جز اندکی به شما داحس و ادراک قسمت بیست و دوژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هدانشمندان موفق به بازگردتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بدرگیری قلب در بیماری ویرآب زندگی است قسمت دومتئوری تکامل در پیشگیری و رجزخوانی هایی که امروز بای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیهفت سین یادگاری از میراث فراموشی و مسیر روحانیسیاهچاله ی منفرد یا سیاهاختلالات مخچهجهان کاملی در اطراف ما پرصرع و درمان های آناستفاده از سلول های بنیاهیچ کس مانند تو نگاه نمیکمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمحس و ادراک- قسمت شصت و چهکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وداروهای ضد بیماری ام اس وپیوند سر برای چه بیمارانتلاشی تازه برای گشودن معمغز از بسیاری حقایق می گردست و پا زدن در سایه؟آزمون تجربی، راهی برای رتاثیر کلام در آیات کلام بزمان و گذر آن سریع استاینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیهمیشه عسل با موم بخوریمفضا و ذهن بازارتباط ماده و انرژیجهش های ژنتیکی مفید در ساهرچیز با یک تاب تبدیل به طی یکصد هزار سال اخیر هرچاصول سلامت کمرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواب زمستانی سلول های سرکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتداروی جدید برای ای ال اسپایان، یک آغاز استتنها مانع در زندگی موارد ذهن خود را مشغول هماهنگیمغز، همه ی واقعیت را نمیبآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمتاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی در جمع مواردی را برایستادن در برابر آزادی بساختار فراکتال وجود و ذههنر حفظ گرهقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصارزش حقیقی زبان قسمت دومجاذبه و نقش آن در شکلگیریوقتی تو از یاد گرفتن باز علم به ما کمک میکند تا موبلندی در ذهن ما درک بلندیخواص شگفت هویجمهندسی بدنکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختدر موج، راز خلقت نهفته اسپراسینزوماب در پارکینسوتو باید نیکان را به دست برمز و رازهای ارتباط غیر کنقش هورمون زنانه استروژناقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونتاثیر درجه حرارت بر عملکزیست شناسی کل در جزء فراکابتدایی که در ذهن دانشمنترجمه فعالیت های عضله به سرنوشتهوش مصنوعی از عروسک های بقدرت ذهناز آغاز خلقت تا نگاه انساحقیقت افرادویرایش DNA جنین انسان، برعید نوروز مبارکبه خوبی های دیگران فکرکنخار و گلمیگرن و پروتئین مرتبط با کارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازدر آستانه ی موج پنجم کوویآنچه می دانم، آنچه را میختومورها و التهاب مغزی عارویا تخیل یا واقعیتنقش روی و منیزیم در سلامتامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویتاثیر درجه حرارت بر عملکزبان و شناخت حقیقت قسمت دابزار بقا از نخستین همانتشنج عدم توازن بین نورون سرعت فکر کردن چگونه استهوش مصنوعی از عروسک بازی لازم است هیچ کاری نکنیداز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه میتواند بزرگترین دواکسن کرونا و گشودن پنجرعشق درونی به یگانگی خلقتبی ذهن و بی روحخطر حقیقی، خود انسان استما اکنون میدانیم فضا خالکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بددرمان های علامتی در ام اسآیا فراموشی حتمی استتوپیراماتروزهای سختنقطه ی رسیدن به قلهانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریتاریخ همه چیز را ثبت کردهسفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقای موجود زنده از تعویض دارو در تشنجشیر و دوغ بادامهوش مصنوعی از عروسک تا کمممانتین یا آلزیکسا یا اباز تکینگی تا مغز از مغز تحس چشایی و بویاییواسطه ها د رمسیر ایجاد مغسایتهای دیگربیماری آلزایمر، استیل کودو ویژگی انتزاع و قدرت تجگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خادرمان جدید سرطانآیا پیدایش مغز از روی تصاتکلم در گیاهانروشی جدید در درمان نابیننه به اعدامانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغفقر داده ها در هوش مصنوعیترقی واقعی یا شعار ترقیسلام تا روشناییابزارهای بقای موجود زندهتغییرات تکاملی سر انسان شاهکار شش گوشهوش احساسیمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت نوزدهمیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیدین، اجباری نیستگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمتفکر قبل از کاردرون آشفته ی تو و ظاهر خنآیا خداباوری محصول تکاملتکامل داروینی هنوز در حارژیم غذایی سالم و ضد التهنوار مغز ترجمه رخدادهای اولویت بندی ها کجاستنسبت طلایی، نشانه ای به سفیزیک و هوشیاریسوی ما آید نداها را صدااجزایی ناشناخته در شکل گجهان قابل مشاهده بخش کوچشجاعت و ترسهوش عاطفی در زنان بیشتر امنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت بیست و سوژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشدانشمندان نورون مصنوعی ستقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقدرگیری مغز در بیماری کویآب زندگی است قسمت سومتئوری جدید، ویران کردن گرحم مصنوعیای همه ی وجود مننور درونهم نوع خواری در میان پیشیفراموشی آرمانسیاهچاله ی تولید کنندهاختلالات حرکتی در انسانجهان پیوستهضایعه ی شبکه لومبوساکرالاستیفن هاوکینگ در مورد ههیچ کس حقیقت را درون مغز منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحسن یوسف باغچه ی منکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانداروهای ضد تشنج با توضیح پیوند سر، یکی از راه حلهاتلاشی جدید در درمان ام اسمغز به تنهایی برای فرهنگ دست کردن در گوشآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاثیر کپسول نوروهرب بر نزمان و صبراینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتسکته ی مغزی در جوانانهمیشه، آنطور نیست که هستفضای قلب منبع نبوغ استارتباط متقابل با همه ی حیجهش های ژنتیکی غیر تصادفهرگز از زندگی یا امکاناتطیف انسفالیت، گیلن باره اضطراب و ترسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواب سالم عامل سلامتیکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين داروی جدید برای دیابتپاکسازی مغزتنها در برابر جهانذهن خالی از شلوغی افکارمغزتان را در جوانی سیم کشآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک تاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی در سیاهچالهاکنون را با همه ی نقص هایساختار شبکه های مغزی ثابهنر دانستنقانون مندی نقشه ژنتیکی مارزش حقیقی زبان قسمت سومجبران از دست رفته هاوقتی خودت را در آینه دیدیعلم بدون توقفبلوغ چیستخواص عجیب لوبیامهربانی، شرط موفقیتکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هدر میان تاریکی و روشناییپرتوهای صادر شده از سیاهتو برای خزیدن خلق نشده ایرمز گشایی از اتصالات مغزنقش ویتامین K در ترمیم اسالکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگتاثیر درجه حرارت بر عملکزیست شناسی باور حقیقت یا ابتذال با شعار دینترجمه ی فعالیت های عضله بسریع دویدن مهم نیستهوش مصنوعی از عروسک های بقدرت شناختی انسان، محدوداز انفجار بزرگ تا انفجار حقیقت انسانویشن پروعامل کلیدی در کنترل کارآبه خودت مغرور نشوخارق العاده و استثنایی بمیگرن و خوابکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بدر برابر حقایق جدیدآنچه ناشناخته است باید شتومورهای نخاعیرویا حقی از طرف خدانقش روزه داری در سالم و جامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره تاثیر رو ح و روان بر جسمزبان و شناخت حقیقت قسمت سابزار بقا از نخستین همانتشویق خواندن به کودکانتاثیر روده بر مغززبان جانسوزابزار بقا از نخستین همانتشخیص ژنتیکی آتروفی های سطح آگاهی، رخدادهای زندگهوش مصنوعی از عروسک بازی لبخند بزن شاید صبح فردا زاز تکینگی تا مغز از مغز تحافظه های کاذبواکسن کرونا از حقیقت تاتعشق، شلوغ کردن نیستبی سوادی در قرن 21خطر را بپذیرما از اینجا نخواهیم رفتکشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پاردرمان ژنتیکی برای نوآوریآیا ممکن است موش کور بی متوانایی مغز و دیگر اجزای روزهای سخت میگذردنقطه ای بود و دگر هیچ نبوانگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهتاریخ، اصیل نیست و ساخته سفرنامه سفر به بم و جنوب ابزار بقای موجود زنده از تعیین پیش آگهی آسیب به عصشیشه ی بازالتی و سیلیکونهوش مصنوعی از عروسک تا کممن و وجود توهمیاز تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک (قسمت اول )وبینار اساتید نورولوژی دبیماری الزایمردو بیماری روانی خود بزرگ گوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کندرمان جدید سرطانآیا آگاهی پس از مرگ از بیتکنولوژی های جدید و حالتروشی جدید در درمان سکته منه به اعدامانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینفلج نخاعی با الکترودهای تروس جریان انرژیسلاح و راهزنیابزارهای بقای از نخستین تغذیه بر ژنها تاثیر داردشاید گوشی و چشمی، آماده شهوش احساسیمنابع انرژی از نفت و گاز از تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هفتمیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشدیوار همه اش توهم بودگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعدروغ نگو به خصوص به خودتآیا دلفین ها می تواند از تکامل داروینی هنوز در حارژیم غذایی ضد التهابینوار مغز در فراموشی هااولین قدم شناخت نقص های خنشانه های گذشته در کیهان فیزیک آگاهیسوپاپ ها یا ترانزیستورهااحیای بینایی نسبی یک بیمجهان موازی و حجاب هاشرکت نورالینک ویدیویی ازهوش عاطفی رمز آزادگیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت بیستمژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبدانشمندان یک فرضیه رادیکتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورمغز و اخلاقدرگیری مغز در بیماران مبآب، زندگی است(قسمت پنجم)تا 20 سال آینده مغز شما به رحم مصنوعیای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزهمه چیز موج استفرایند پیچیده ی خونرسانیسیاهچاله، سیاه خالص یا پاختلالات صحبت کردن در انجهان پیوستهضایعه ی عروقی مخچهاستیفن هاوکینگ در تفسیر هیچ اندر هیچمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحساسیت روانی متفاوتکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاداروی فامپیریدین یا نورلپیوندهای پیچیده با تغییرتمایل زیاد به خوردن بستنمغز بیش از آنچه تصور میشودست آسمانآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاثیر کپسول نوروهرب بر تزمان واقعیت است یا توهماین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرسکته ی چشمیهمکاری یا رقابتفضای خالی ای وجود نداردارتباط چاقی و کاهش قدرت بجهش های بیماری زا، معمولهز ذره، یک دنیاستطبیعت موجی جهاناطلاع رسانی اینترنتیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمخواب سالم عامل سلامتی و یکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و داروی جدید ضد فشار خونپارادوکس ها در علمتنهاییذهن سالممغزتان را در جوانی سیمکشآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هوتاثیر گیاه خواری بر رشد وزندگی زمینی امروز بیش از اکوییفلکسسادیسم یا لذت از آزار دادهنر رها شدن از وابستگیقانون گذاری و تکاملارزش خود را چگونه میشناسجدا کردن ناخالصی هاوقتی خورشید هست شمع به کاعلم در حال توسعهبلعیدن ستاره توسط سیاهچاخود جسم و یا تصویرموفقیت هوش مصنوعی در امتکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشدر مانهای کمر دردپرتوزایی از جسم سیاهتو تغییر و تحولیرمز پیشرفت تواضع است نه طنقش ژنتیک در درمان اختلاالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر درجه حرارت بر عملکزیست، مرز افق رویداد هستابداع دی ان ای بزرگترین دترجمه ای ابتدایی از اسراسریعترین کامپیوتر موجودهوش مصنوعی از عروسک های بقدرت عشقاز بار خود بکاه تا پرواز حقیقت اشیاواقعیت فیزیکی، تابعی از عادت همیشه خوب نیستبه خودت نگاه کنخبر مهم تلسکوپ هابلمیگرن و روزه داریکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایدر جراحی کمر عجله نکنیدآنچه واقعیت تصور میکنیم تومورهای ستون فقراترویاها از مغز است یا ناخونقش رژیم غذایی بر رشد و اامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستند