دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

پیوند سر آیا ممکن است

بحثي در مورد مقاله پیوند سر در انسان و چالشهای پیش رو از دکتر میر شهرام صفاری

پیوند سر، یکی از راه حلهایی است که به زودی برای برخی بیماری های عصب و عضله، پنجره جديدی را برای درمان باز خواهد کرد. بیماری هایی که در آنها محل اصلی آسیب عضلات و یا اعصاب محيطي است و اختلالی در عملکرد مغز وجود ندارد. برخی از این بیماران در همان سنین جوانی ناتوان از راه رفتن و حتی حرکت دستها میشوند و در موارد پیشرفته آن، حتی عضلات دهان و غذا خوردن و تنفس را هم درگیر میکند به گونه ای که فرد، بدون کمک دستگاه های کمکی قادر نیست تنفس کند. تا زمانی که درمان مناسبی برای این بیماران کشف گردد، پیوند سر آنها به بدن یک فرد سالم میتواند راه حلی قابل قبول باشد(البته در صورتی که هويت دهنده سر پس از پیوند مشابه همان فرد قبل از پیوند باشد!!)و زندگی پر از رنج آنها را با وجود یک بدن سالم، بسیار دگرگون کند..

مقاله ای درباره پیوند سر از دکتر ميرشهرام صفاری نوشته شده است که به دلیل اهمیت مطلب فوق و مطالب ايشان، لازم می دانم بحث بیشتری را در این مورد داشته باشم.

در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷ گزارشی در رسانه های بین المللی منتشر شد مبنی بر انجام موفق اولین پیوند سر انسان روی جسد. ادعا شده در این جراحی ۱۸ ساعته نخاع و اعصاب و عروق گردنی از جسد یک انسان به انسان دیگری پیوند زده شده است و این عمل جراحی با توجه به پاسخهای مشاهده شده در اندامها با تحریک الکتریکی نواحی عصبی مرکزی، موفقیت آمیز بوده است. انتشار خبر توسط جراح و دانشمند ایتالیایی سرجیو کاناوارو بوده و جراحی با همکاری تیم پزشکی در چین صورت گرفته است

اول صحبتهای جالب سرجیو کاناوارو را در روز مصاحبه خبری بخوانیم که جنجال اخیر را به پا کرده است:

“طبیعت برای زمانی بیش از حد طولانی، قوانین خود را به ما تحمیل کرده است.

“ما متولد می شویم، رشد می کنیم، پیر می شویم و می میریم.

برای میلیونها سال انسانها تکامل یافته و ۱۱۰ میلیارد انسان تاکنون در این روند حیات، جان خود را از دست داده اند.

این یک نسل کشی در مقیاسی وسیع بوده است.

ما وارد دورانی تاریخی شده ایم که سرنوشتمان را در دستان خودمان بگیریم.

این، همه چیز را تغییر خواهد داد. این موفقیت شما را در هر سطحی تغییر خواهد داد.

پیوند اولیه سر انسان در روی انسان، تحقق یافته است. عمل جراحی ۱۸ ساعت طول کشید و مقاله آن در چند روز آینده منتشر خواهد شد.

همه می گفتند این کار غیرممکن است، اما جراحی موفقیت آمیز بود موفقیت در مدلهای حیوانی کامل و پایدار نبوده است، نه ارتباط عملکردی کاملی بین سر پیوند زده شده و بدن در مدلهای حیوانی ایجاد شده و نه این حیوانات توانسته اند برای مدتی طولانی زنده بمانند.

در سال ۱۹۷۰ روبرت وایت توانست سر یک میمون را به میمونی دیگر پیوند بزند و میمون ۹ روز زنده بوده است و به علت پس زدن ارگان پیوندی توسط بدن جدید، میمون مرده است. میمون پیوند زده شده توسط کاناوارو بعد از پیوند توانایی دیدن، حرکت دادن چشمها و خوردن را داشته است ولی به خاطر پیوند نزدن نخاع، از گردن به پایین فلج بوده است.

همچنین دانشمندی روس در سال ۱۹۵۰ همچنین با پیوند زدن عروق گردن یک سگ به سر سگ دیگری دانشمندان توانست به مدت ۲۹ روز سر جدا شده سگ را زنده و دارای واکنش نگه دارند.

شباهت بین بدن انسان و حیوان کاملا مشخص است و در همه آزمایشات بالینی، مرحله اول آزمایشات روی حيوان انجام میشود و رسیدن به نتایجی این چنینی، نویدی از انجام آن روی انسان است و نشان ميدهد که اين کار، شدنی است و فقط به گذر زمان، نیازمند است . و مانند دیگر غیر ممکن هایی که با گذر زمان ممکن شده است، این هم با گذر زمان انجام خواهد شد. به خصوص که خود این جراحی، روی انسان مرده انجام شده و موفقیت آمیز بوده است.

تفاوت جسم انسان مرده و زنده، فقط در نبود محرکی است که کارهای سلولهای بدن را سامان دهد. و برای به دست آوردن مهارتهاي لازم، برای انجام این جراحی پیچیده باید چندین بار روي اجساد، تمرین کرد.

1- مشکلی که مطرح میشود چگونگی اتصال نخاع قطع شده است. امروزه بیماران قطع نخاعی، با پیشرفت کند، در درمان مواجهند که چند علت دارد:

1- بافت نخاعی آسیب دیده معمولا به صورت اورژانسي ترمیم نمیشود و به مرور زمان، بافت تخریب شده تغییر شکل میدهد و با سلولهای حمایتی پر میشود . و فيبروز، شکل میگیرد به علاوه بافت نخاع آسیب دیده مگر در مواردي که کاملا با چاقو بریده شده باشد، معمولا له شده است که یا به دلیل تصادفات رانندگی و یا سقوط از ارتفاع یا برخورد گلوله به نخاع است. این بافت له شده و متلاشی، قابل مقایسه با بافتی که بسیار تمیز و دقیق توسط جراح ماهر مغز و اعصاب بریده میشود، نیست و شاید واقعا یکی از علل نا موفق بودن ترميم نخاع، پس از قطع شدن آن، له شدگی شدیدی باشد که معمولا در بافت نخاع قطع شده وجود دارد.
@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [۲۸.۱۰.۲۰ ۰۸:۱۶]
[Forwarded from دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست]
2-میلیونها عصب، ارتباط بین مغز و اندامها را از طریق نخاع برقرار می کنند که اتصال دقیق مجدد آنها در صورت قطع شدن هنوز میسر نشده است. این مشکل بزرگی است و میلیونها راه که از مغز خارج ميشودو از طریق نخاع به دیگر قسمت های بدن میرسد، باید با دقتی بسیار بالا پیوند شوند که کاری بسیار ظریف و دقیق را ميطلبد ولي باید توجه داشت اگر برش دقیق، روی نخاع داده شود و بافتها تقریبا در محل های مشابه قرار گیرند، مواد شيميایی مشابه در سلولها در دو منطقه مشابه هم، میتوانند اجزای مشابه را در کنار هم قرار دهد. مشابه اين حالت، در ترمیم با سلولهای بنیادی مثلا در قلب دچار سکته مغزی مشاهده شده است، توصیه میشود مقاله اي در همین کانال تحت عنواندانشمندان ، سلولهاي بنیادی قلب را تولید میکنندمطالعه شود. یا مثلا در مقاله ای با عنوان تزریق سلولهای mesenchymal stem cells (MSCs)
در درمان بیماران دچار سکته مغزی در همين کانال، نقش سلول های بنیادی در ترمیم سلولهای تخریب شده عصبی وقتی در مجاورت آن قرار گرفته اند، بیان شده است.

یعنی سلول بنیادی یا تا حدي دیگر سلولها در هر محیطی، قرار بگیرد با توجه به مواد شيميایي و واکنشهای موجود در آن محیط، میتواند نقش همان سلول هدف را بازی کند مثلا در قلب به سلول قلب تبدیل شود یا در مغز به سلول مغز تبدیل شود یا در نخاع به سلول نخاع با عملکردهاي سلولهای مجاور آن، تبدیل شود. همین فرآیند میتواند به سادگی همراه مواد شیمیایی ذکر شده توسط دکتر سرجيو کاناوارو استفاده شود، مثلا همراه چسب پروپیلن گليکول یاد شده در ازمايش پیوند نخاع روی موش، از سلولهاي بنیادی هم در فاصله دو نخاع پیوند شده استفاده گردد تا خود سلول بنیادی پر پتانسیل، با قرارگیری در جایگاه خود، تبدیل به سلولهایی مشابه سلولهای مجاور خود شود.(مقاله استفاده از سلولهای بنیادی در ترمیم نخاع موش در قسمت های قبلی اين کانال بیان شد)

و در این صورت شاید نیازی به اتصال ميليونها راه عصبي جدا از هم نباشد. قطعا به فرض که بتوان هزاران راه از آن راهها را به هم متصل کرد، با هزاران راه باقی مانده متصل نشده چه میتوان کرد؟ چرا از هوش درونی سلول های زنده و به خصوص هوش درونی سلول های زنده بنيادي پر پتانسیل با قابلیت های فراوان استفاده نشود؟

3- بیان میشود در صورت میسر شدن پیوند، میزان درد احساس شده توسط دریافت کننده، باور نکردنی خواهد بود. و تجربه ای بدتر از مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت. باید توجه کرد درد به خصوص در ناحيه گردن، در نتیجه ارتباطات وسیع سلولهای حسی عصبی از گردن و از طریق نخاع، به سوی مغز است، بنابراین وقتی برش نخاع قدری بالاتر از برش پوستی روی گردن باشد بیشتر سلولهای حسی که اطلاعات را از نخاع به مغز منتقل میکنند، در مرحله اول جراحي نخاع قطع خواهند شد و کارکرد درستی ندارند و انتظار درد چندانی را در مراحل اوليه بعد از عمل نداریم بنابراین روزهای اولیه پس از عمل بدون درد یا حداقل همراه با دردی اندک است(به شرط رعایت برش پوستی و نخاعی در محل مناسب). در مراحل بعدی هم میتوان از روشهای ضد درد استفاده کرد. اینکه تصور شود آسیب نخاعی همراه با درد است، درست نیست. نخاعی که خوب کار نکند، نه تنها درد چندانی ایجاد نمی کند بلکه باعث میشود دردهای قبلی هم بلوکه شود و حس نگردد.

4- بیان میشود که در صورت امکان پیوند، هیچ مقدار داروی سرکوب کننده ایمنی جهت جلوگیری از رد پیوند کافی نخواهد بود. در این مورد باید گفت اگر بتوان از سلولهای بنيادي خود فرد در محل اتصال سر به بدن استفاده شود و در چسب موجود از آن، کمک گرفت نه تنها احتمال داروی مهار کننده ايمني بیشتر نمیشود بلکه ممکن است اصلا نیازی به داروی ضد ایمنی نباشد.

سلول بنیادی با قابلیت های گوناگون میتواند در مجاورت هر سلولی تبدیل به سلولهای مشابه آن شوند و در مجاورت سلول دهنده بدن، تبدیل به سلولهای مشابه آن و در مجاورت سلولهای فرد گیرنده (یعنی سر) تبدیل به سلولهای مشابه آن شود و استفاده از سلولهای بنیادی شاید راهی بسیار ارزشمند نه تنها در این پیوند بلکه در دیگر پیوندهای اعضای بدن باشد و نیاز به مواد ضد ایمنی را کم کند به خصوص که در آینده اي نه چندان دور، خود اعضای بدن هر فرد را شايد بتوان از روی سلولهای بنيادی او ساخت.

5- بیان میشود کار ایشان اخلاقی نیست و مراکز علمی اروپا و امریکا اجازه انجام این کار را روی انسان به ایشان نداده اند. پیوند سر همانطور که در ابتدای بحث بیان شد روشی بسیارخوب برای درمان بسیاری از بیماری های عصب و عضله است و تا زمانی که درمان مناسب آنها، کشف شود شاید تنها راه پایان دادن به درد و رنج انهاباشد و قطعا تلاش برای یافتن درمان آنها اصلا غیراخلاقی نیست. در اینجا فقط به دو رضایت از طرف دهنده سر و دهنده بدن نیاز است و به چیزی بیشتر نیاز نداریم.

6- شخصیت و طرز فکر فرد اهدا کننده سر روی بدن جدید
@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [۲۸.۱۰.۲۰ ۰۸:۱۶]
[Forwarded from دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست]
با پیوند سر تغییر خواهد یافت. در مورد انتقال نوع خاصی از خاطرات به فرد جدید با پیوند اندامی خاص وجود دارد . این مورد چالش بزرگی است و نظرات، با توجه به اینکه شخصیت فرد جديد، نزدیک به شخصیت دهنده بدن یا فرد دهنده سر باشد، متفاوت است . به درستی مشخص نیست که هویت فرد در مغز است یا در قلب.

همانطور که قبلا در این کانال بیان شد قلب موجودات، خود دارای سیستم خودکاری است که مستقل از مغز و دیگر قسمتهای سیستم عصبی عمل می کند و همین سیستم اوتونوم است که باعث گردش خون در انسان و حیات همه اندامهای او ميشود یعنی بدون این سیستم اوتونوم اصلا مغزی در کار نخواهد بود.

اینکه چقدر این سیستم اوتونوم در بخشیدن هویت به فرد نقش دارد مشخص نیست . آنچه بیشتر محتمل است آنکه هویت فرد، وابسته به مغز او باشد و هویت این افراد، شبیه فرد دهنده سر باشد و این، با کنترل بدنی که سالها زیر سلطه مغز دیگری بوده است اصلا آسان نیست.

7- بیان میشود مغز با همراهی و هماهنگی بدن، عملکردهای خود را شکل می دهد. این هماهنگی به هم خواهد ریخت. مثلا مغز یک موسیقیدان در بدن یک کارگر ساختمانی ممکن است توانایی بروز مهارتهای موسیقیایی را نداشته باشد. خوب این معضل هم معضل بزرگی است، بدنی که سالها یک مهارت خاص را آموخته است، و مغز خود را با آن مهارتها هماهنگ کرده است، قابلیت پذيرش بدني با مهارتهای دیگر را به سختی به دست می آورد . در این زمینه شاید بتوان به جای بدنی از فرد دیگر از روشهای دیگری مانند ساخت بدن از روی سلولهای بنيادي یا حداقل انتخاب بدن های مشابه از نظر شغلی و مرتبه اجتماعی و توانایی ها استفاده کرد. کلون سازی و همانند سازي از روی سلولهاي بنيادي هرچند یک راه حل احتمالی است ولی با مشکلات زیادی در انسان مواجه خواهد بود . اولا اگر بشود یک بدن کاملا جدید و مشابه را ساخت چرا نتوان سر آنرا هم تولید کرد و این یک همانند سازی کامل است مانند همان کاری که مشابه آن در مورد برخی حیوانات انجام شده است.

نکته دوم: به فرض بتوان با همانند سازی، بدنی که از نظر ژنتیکی عین فرد قبلی است تولید کرد چند سال باید صبر نمود تا بدن ساخته شده دوباره به اندازه پیش از جراحی پیوند سر برسد و مثلا سر جوانی 36 ساله را بتوان به بدن همان فرد در 10 سالگی یا حداقل 20 سالگي پیوند کرد ؟
به نظر میرسد استفاده از روشهای کلونی سازی تفاوتي آنچنانی با پیوند سر یک نفر روی یک نفر دیگر نداشته باشد و حتی شاید انتخاب دو فرد با جنسیت و سن و ساختار بدنی مشابه روشی عملی تر در پیوند سر باشد. ولی هر چقدر شباهتها بین دو نفر بر قرار باشد مثلا در دوقلو های تک تخمکی، باز ساختارهای مغزی دو فرد مشابه نخواهد بود، برای بررسی بیشتر این مطلب به مقاله مغز هر فرد ، منحصر به فرد است در همین کانال مراجعه شود. بر اساس این مقاله، نقشه نورونها و ارتباطات مغز، هر یکصد روز، 13% تغییر می یابد که نشان دهنده تاثیر محیط زندگی هر فرد، روی این ارتباطات مغزی است.

به نظر میرسد یک دوره طولانی برای افرادی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید سپری شود تا بتوانند بدن خود را با مغز جدید یا مغز خود را با بدن جدید، هماهنگ سازند و این، نیازمند دوره های طولانی روان درمانی و يا حتي کاشت الکترودها و پیس ميکرها و باطری های مصنوعی در اطراف مغز و بدن است

8- بیان می شود عوارض دراز مدت انجام چنین جراحی اي قابل پیش بینی نیست.
در مورد این عوارض، مفصلا در قسمتهای گذشته مطالبي بیان شد. در اینجا بر روی عوارض احتمالی روانی ناشی از بدنی غریبه یا سری غریبه روی یک فرد، بحث میشود . باید توجه کرد که آیا محرک انسان و در حقیقت، نیرو بخش او در بخشی از مغز است؟!

این احتمال هست ولی فرض کنید، شما رويايي را مشاهده می کنید و در این رویا خودتان را در حال انجام کاری می بینید یا فراتر از این، فرض کنید شما در رويايي آینده خودتان را مشاهده کنید. آیا این فردی که در رویا دیده میشود و من فرد است درون سلولهای مغزی او جا دارد؟

سلولهای مغزی هم مانند همه اجزای عالم مادی، محدود به زمان و مکان خویش است و محدود به قیدهای عالم ماده است. اینکه فراتر از زمان خود برود ، این مطلبی است که در عالم ماده نمی گنجد و منظور مراتب خیلی بالایی هم نیست بلکه یک قدم که از عالم ماده فراتر برویم، دیگر نه خورشیدی هست نه ماه و نه شب و روز.
در اینجا دیگر امروز و فردا مطرح نیست( مقاله بيوسنتريسم در این کانال مطالعه شود ) و سلول عصبی محدود به عالم مادي ماست و اگر بتواند اطلاعاتی را هم از آینده و گذشته به دست بیاورد، به خاطر خود آن نيست بلکه به دلیل منبعی از انرژی، خارج از سلول عصبی است و در اینجاست که با گنجینه ای و انباری از اطلاعات، فراتر از زمان و مکان مواجهيم که در اجزای عالم مادی نیست و هویت فرد، با همین انبار اطلاعات شناخته میشود.

به نظر میرسد اگر اجزای بدن فردی تغییر کند،

@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [۲۸.۱۰.۲۰ ۰۸:۱۶]
[Forwarded from دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست]
هویت او تغییر نمیکند یعنی هویت فرد وابسته به اجزای بدن مادی او نیست. و این تصور که مغز فرمانده همه بدن میباشد هم درست نیست و برای نمونه به سیستم اوتونوم و خودکار گره های خودکار عصبی در قلب اشاره شد و اگر لحظه ای از کار بیفتد، کم شدن خون مغز منجر به عوارض شدید حتی مرگ ميشود. پس هویت فرد در اجزای بدن او نیست . شاید در قلب و یا در مغز باشد.

پس در پیوند مغز هویت فرد دهنده بدن، مشابه خودش مي شود یا مشابه سری که روی آن قرار میگیرد؟ باید منظر ماند و مشاهده کرد و یک دانشمند و محقق، تا چیزی را زیر مشاهده خود نبیند به قطعیت آن حکم نمی دهد و مشاهدات ماست که جهان را می آفریند.

9- مي گویند جاودانه شدن یک انسان اخلاقی نیست. فعلا بحث بر سر کشف روشی جدید برای بیمارانی است که از کارافتاده و ناتوان هستند و بدن آنها هیچ کارايي ای ندارد و طرف دیگر قضیه افرادی دچار مرگ مغزی هستند- که اگر بدن سالم آنها به سر سالم دیگری پیوند، نشود- برگشت نخواهند داشت. پس تا اینجای کار اصلا قضیه غیر اخلاقی ای مطرح نیست . مساله احتمالا غیر اخلاقی در آینده این است که مثلا سر فرد پیری روی بدن فردی جوان پیوند شود که در این صورت دقیقا نمی توانیم هویت فرد جدید را پیشگویی کنیم، احتمالا بیشتر شبیه دهنده سر است ولی باید منتظر ماند و این تجربه را در عمل دید.

در مطالعه ای روی 47 بیمار تحت جراحی قلب، مشاهده شد که 79% آنها تغییر شخصیتی پس از عمل جراحی را بيان نمی کنند با این حال، در مصاحبه با آنها یک حالت دفاع و مقاومت شدید یا واکنشهای شدید انکاری و مسخره کردن سوال، مشاهده میشد. در حدود شش درصد آنها تغییر شدید در شخصیت ذکر شد به طوری که باعث تغییر احسسات و واکنشهایی شبیه دهنده قلب گرديد.

( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1299456/)

با توجه به تغييراتي در شخصیت پس از پیوند، فرضیه حافظه سلولی در اندامی که پیوند زده ميشود مطرح گردید. در حال حاضر بیشترین تغییرات شخصیتی در پیوند قلب، مشاهده ميشود که آن را مرتبط با حافظه ذخیره شده درون سلولهای عصبی اطراف قلب می دانند. محققان دانشکده پرستاري هاوايي بررسی کردند که آیا تغییرات شخصیتی، در پیوند قلب، مشابه شخصیت فرد دهنده پیوند است یا نه. آنها دیدند دو تا پنج مورد از خصوصيات رفتاري کاملا مشابه شخصیت فرد دهنده، ایجاد میشود و این شباهت ها بیشتر در هنر، غذا و موسیقی و رابطه جنسی و تفریحات است.

در یک مورد، فردی که با گلوله به صورت کشته شده بود، پيوند دهنده قلب بود و فرد گیرنده، دائما یک امواج الکتريکي فلاش مانند پررنگ را روی صورت خود تجربه میکرد

فرد دیگری به نام کلير سيلويا از یک مرد 18 ساله که بر اثر تصادف رانندگی با موتور سیکلت کشته شده بود، قلب دریافت کرد. و پس از پیوند، رویاهایی در مورد مردی به نام تيم لي میدید و بعد که بررسی کرد فهميد فردی که قلب را اهدا کرده است همین نام را داشته است.
( http://www.medicaldaily.com/can-organ-transplant-change-recipients-personality-cell-memory-theory-affirms-yes-247498)
پس، به نظر میرسد پیوند سر، به تنهایی هویتی مشابه فرد دهنده سرايجاد نمی کند و با یک جریان پیچیده مواجهيم، سیستم اتونوم و عصبی قلب، با خاطرات ذخیره شده درونش میتواند صاحب سر را با تضادهای فراوان مواجه کند، به خصوص در رفتارهایی که در مقاله بالا بیان شد و آنها عبارت بودند از تفریحات و تمایلات جنسی و هنر و غذا و موسیقی.

و اگر موارد دیگری مانند تمایلات مذهبی، دین یا افکار فلسفی هم در مطالعه بررسی میشد، نتایج احتمالا مشابهی به دست می آمد. پس بهتر است منتظر باشیم و پس از چند پیوند موفقیت آمیز سر و تجربیات فرد صاحب سر و یا فرد دهنده بدن، به نتیجه ای تجربي با مشاهده ای دقیق برسیم!

10- بیان میشود به علت تفاوتهای بیوشیمیایی در مغز جدید با مغز قبلی، احتمالا هوشیاری معمول در مغز پیوند شده به وجود نخواهد آمد. باید صبر کرد و نتایج را به صورت کامل شناخت و لمس نمود.

11- بیان میشود که چسب به کار رفته جهت چسباندن نخاع (ترکیبی از پلی اتیلن گلیکول) برای پیوند نخاع کارایی ندارد. ### در موش کوچک آزمایشگاهی روش به کار رفته موفق بوده است و حیوان توانایی راه رفتن را بعد از ۲ روز به دست آورده است. استفاده از سلولهای بنیادی میتواند تا حدی بر موفقیت آمیز بودن این اتصال کمک کند. در مورد اين سلولها مفصلا در قسمتهاي بالا صحبت شد .

12- بیان میشود این کار را نمی توان، پیوند سر نامید بلکه فعلا باید اسم آنرا پیوند بدن گذاشت. با توجه به مطالب بالا در مورد هویت فرد پس از پیوند مورد نظر، میتوان نام دقیق آن را تعیین کرد. ديدیم که پس از پیوند قلب، تغییرات زیادی در شخصیت فرد گیرنده، رخ میدهد تا حدی که در خیلی رفتارها شبیه فرد دهنده میشود و این اثر به خاطر حافظه درون سلولی است..

@salmanfatemi

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [۲۸.۱۰.۲۰ ۰۸:۱۶]
[Forwarded from دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست]
13- با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم پس از این پیوند هویت حقیقی فرد چگونه خواهد بود، مشکلات زیاد در وضع قوانین مربوط به زندگی پس از پیوند، وجود خواهد داشت. مهارتهای شغلی فقط در اندامها یا فقط در مغز نیست. به همين ترتیب عشق و محبت، فقط در قلب یا فقط در مغز نیست. تغییر عشق و محبت و علاقه ها و انتخاب شغل پس از پیوند از ابهامات زیادی است که باید حل شود. به خصوص در مسائل مذهبی مانند محرم و نامحرم یا زن و شوهر ابهامات زیادی هست که باید حل شود مثلا فرض کنید بدن یک زن، روی سر یک زن دیگر قرار گیرد، شوهر سابق کدام یک از زنها بر زن جدید حلال است؟

فرض کنيم کودکی از زن جدید متولد شود، خوب! مي دانيم که سلول تخمک او حاوی کروموزومهای زنی است که بدن را اهدا کرده است و فرزند حاصل هم پیوند اسپرم مردی با این تخمک خواهد بود.. شرایط پس از پیوند در مورد ارث و قوانین مادر و فرزندي و پدری چگونه خواهد بود؟ یا در شرایط دشوار اگر سر زنی روي بدن مردی پیوند شود ادامه روابط زندگی او چگونه خواهد بود و آیا فرد جدید زن است یا مرد و در هر صورت آیا میتوان جراحيهاي تغییر جنسیت را روی بدن او انجام داد یا نه؟ مثلا فرض کنیم تعیین جنسیت از روی اندامهای تناسلی است و فرض کنید سر مردی بر بدن خانمی پیوند شود وضعیت جنسیت تو چگونه خواهد بود؟!

باید منتظر آینده ماند!!

@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آزمون ذهنی گربه شرودینگرتو جهانی هستی که خودش را مرز مرگ و زندگی کجاستسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکاگر نیروی مغناطیس نباشد شب سیاه سحر شودنخستین روبات های زنده ی جفناوری هوش مصنوعی نحوه خچند جهانی و علمجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی درخدمت خلق وحخواب عامل دسته بندی و حفطمنبع هوشیاری کجاست قسمت یادگرفتن، آغاز حرکت است اعتماد به خوددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیپیوند اندام حیوانات به اروش های صرفه جویی در ایجاافت فشار خون ناگهانی در وتوهم فضای خالی یا توهم فضمشکلات روانپزشکی در عقب سلام تا روشناییتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانصبور باشچرا در مغز انسان، فرورفتفروتنی و غرورنون و القلمجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرهوش عاطفی قسمت ششمخدا نور آسمان ها و زمین امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکلوزاپین داروی ضد جنونبه نادیدنی ایمان بیاوردرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرپاکسازی مغزریتوکسیمابالگو و عادت را بشکن و در اتوسعه هوش مصنوعی قادر اسمغز فکر میکند مرگ برای دیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغزابزار بقا از نخستین همانطلوع و حقیقتنظریه ی تکامل در درمان بیفساد اقتصادی سیتماتیک درنور از عمق تاریکیحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسهیچ کس حقیقت را درون مغز دل به دریا بزنمنحنی که ارتباط بین معرفکندر در بیماریهای التهاببوزون هیگز چیستدرمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودپرسش و چستجو همیشه باقی اراه انسان شدن، راه رفتن واما شما از دید خفاش کور هتکامل مادی تا ابزار هوشممغز انسان برای ایجاد تمدسیاره ابلهانتراشه ی بیولوژِیکابزار بقای موجود زنده از علم و روحهمه چیز، ثبت می شودقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصچیزی خارج از مغزهای ما نیحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تهزینه سنگین انسان در ازادو سوی واقعیتموسیقی هنر مایع استکیست هیداتید مغزبیماری گیلن باره و بیماردرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کروناآنزیم تولید انرژی در سلورشد، رسیدن به یک هدف نیستانرژی تاریکتکامل شناخت انسان با کشفمغز بزرگترین مصرف کننده ساخت شبکه عصبی مصنوعی با تصویر در هم تنیدگی کوانتاتفاق و تصادفعید نوروز مبارکهمراهی نوعی سردرد میگرنیقدرت عشقچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تویتامین کادژاوو یا آشناپنداریما انسانها چه اندازه نزدکاش شرف اجباری بود یا حتیبیهوش کردن در جراحی و بیمدرد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتآیا هوش ارثی دریافتی از پزندگی هوشمند در خارج از زانسان، گونه ای پر از تضادتاثیر نگاه و مشاهده ناظر نقش محیط زندگی و مهاجرت دسرنوشتتغییر الگوی رشد مغزی با زاحساسات کاذبعضلانی که طی سخن گفتن چقدهوش مصنوعی یا حماقت طبیعلرزش ناشی از اسیب به عصبچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تواقعیت و انعکاسدائما بخوانماده ای ضد التهابیکشف جدید تلسکوپ جیمز وببا طبیعت بازی نکنذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیآیا جنین انسان، هوشمندی زیرفون داروی ضد ام اسای نعمت من در زندگیمسرطان کمیت گراییتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش حیاتی تلومر دی ان آ دجنگ هفتاد و دو ملت همه را هوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت بیست و چهمننژیتاستفاده از مغز، وزن را کمواکسن دیگری ضد کرونا از دداروی جدید برای ای ال اسمحدودیت درک انسانگیاه خواری و گوشت خوار کدرمز گشایی از اتصالات مغزبازسازي مغز و نخاع چالشی آپومورفین در پارکینسونتنهایی رمز نوآوری استمدیریت اینترنت بر جنگزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر حرکات چشم بر امواج ایا کوچک شدن مغزانسان الشکل پنجم مادهنقش غذاها در کاهش دردهای جهان هوشیارهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک- قسمت پنجاه و منابع انرژی از نفت و گاز ورزش بهترین درمان بیش فعاصل بازخورددر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاپل جویی اصفهانرویاهای پر رمز و حیرتی درپل خواجو اصفهانرویای شفافآزادی عقیده، آرمانی که تتو جدای از کیهان نیستیمرز بین انسان و حیوان کجاسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکاگر نعمت فراموشی نبود بسشبیه سازی میلیون ها جهان نرمش های مفید برای درد زافواید روزه داری متناوبچند روش ساده برای موفقیتجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی ساخته هوش طبیخودآگاهی و هوشیاريمنبع هوشیاری کجاست قسمت یادآوری خواب و رویااعتماد بی مورددر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دپیوند سر آیا ممکن استروش هایی برای کم کردن اضطافت هوشیاری به دنبال کاهتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)مشاهده گر جدای از شیء مشاسلاح و راهزنیتاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانصبر لازمه ی پیروزی استچرا ذرات بنیادی معمولاً فرگشت و تکامل تصادفی محض نوآوری ای شگفت انگیز دانجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوهوش عاطفی بیشتر در زنانخدا بخشنده است پس تو هم بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکلید نزدیک و نگاه تو بر فبه هلال بنگردرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مپارادوکس ها در علمریسدیپلام تنها داروی تایالگوی بنیادین و هوشیاریتوسعه برخی شغل ها با هوش مغز قلبسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقا از نخستین همانطلای سیاهنظریه ی تکامل در درمان بیفشار و قدرتنور درونحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکهیچ اندر هیچدلایلی که نشان میدهد ما بمنشأ اطلاعات و آموخته ها کندر علیه سرطانبوزون هیگز جهان را از متلدرمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اپرسشگری نامحدودراه بی شکستامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتکامل مداوممغز انسان برای شادمانی طسیب یکسان و دیدگاه های متتربیت کودکان وظیفه ای مهابزار بقای موجود زنده از علم اپی ژنتیک دریچه ای بههمه ی سردردها بی خطر نیستقانون مندی نقشه ژنتیکی مچیزی شبیه نور تو نیستحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تهزاران سال چشم های بینا ودولت یا گروهکمیهمانهای ناخوانده عامل کیست کلوئید بطن سومبیماری آلزایمر، استیل کودرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوآواز خواندن در قفس، نشانز گهواره تا گورانرژی تاریک که ما نمی توتکامل، نتیجه ی برنامه ریمغز حریص برای خون، کلید تساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر زیبا از سلولاتوبان اطلاعات و پلِ بینعامل کلیدی در کنترل کارآهندسه ی پایه ایقضاوت ممنوعچگونه حافظه را قویتر کنیحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تویتامین کا و استخواندگرگونی های نژادی و تغییما انسانها چه اندازه نزدکتاب گران و پرهزینه شد ولبیهوشی در بیماران دچار ادردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتآیا هوش سریعی که بدون احسزندگی و داراییانعطاف پذیری مکانیسمی علتاثیر نگاه انسان بر رفتانقش مرکز تنفس سلولی در بیسریع دویدن مهم نیستتغییر دیگران یا تغییر خواخلاق و علوم اعصابغم بی پایانهوش مصنوعی گوگل به کمک تشلرزش عضله یا فاسیکولاسیوچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تواقعیت تقویت شدهداروهای مصرفی در ام اسماده، چیزی نیستکشتن عقیده ممکن نیستبالاترین هدف از دولتتمدن قدیمی ای در جنوب ایرآیا جهان ذهن و افکار ما مزیرک ترین مردمای همه ی وجود منسرعت فکر کردن چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش خرچنگ های نعل اسبی درجنگ و تصور از جنگهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت بیست و یکمنابع انرژي پاک سرچشمه حاستفاده از نظریه ی تکامل واکسن سرطانداروی جدید برای دیابتمخچه فراتر از حفظ تعادلگیرنده باید سازگار با پیرمز پیشرفت تواضع است نه طبحتی علمی درباره تمایل بآب زندگی است قسمت چهارمتنبیه چقدر موثر استمداخله ی زیانبار انسانزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر دوپامین و سروتونینایا این جمله درست است کسیشکرگزار هر چیزی باش که دانقشه مغزی هر فرد منحصر بهجهان های بسیار دیگرهوش مصنوعی از عروسک تا کمحس و ادراک- قسمت بیست و پمنابع انرژی از نفت و گاز ورزش در کمر درداصل در هم تنیدگی و جهانی در محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرپلاسمای غالبروان سالمآزار دیگری، آزار خود استتو دی ان ای خاص ميتوکندريمرز جدید جستجو و اکتشاف، سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکاگر نعمت فراموشی نبود بسشبیه سازی سیستم های کواننرمش های مفید در سرگیجهفیلمی بسیار جالب از تغییچندین ماده غذایی که ماننجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی، اتفاقات و تحخودآگاهی و هوشیاريمنبع هوشیاری کجاست قسمت یاری خدا نزدیک استاعتیاد و تلاش های درمانی درمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانپیوند سر، یکی از راه حلهاروش هایی برای جلوگیری از افتخار انسانتوهم چیستمشاهده آینده از روی مشاهسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانصبر و واقعیتچراروياها را به یاد نمی آفراموش کارها باهوش تر هسنوار مغز مشاهده ی غیر مستجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تهوش عاطفی در زنان بیشتر اخدای رنگین کمانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکلام و زبان، گنجینه ای بسبه کدامین گناه کشته شدنددرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بپاسخ گیاهان در زمان خوردریشه های مشترک همه ی موجوالگوبرداری از طبیعتتوصیه های سازمان بهداشت مغز ما کوچکتر از نیم نقطهسوخت هیدروژنی پاکتداوم مهم است نه سرعتابزار بقا از نخستین همانطوفان فقر و گرسنگی و بی سنظریه ی تکامل در درمان بیفضا و ذهن بازنوروفیبروماتوزحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکهیچگاه از فشار و شکست نتردنیا فریب و سرگرمیمنشاء کوانتومی هوشیاری اکوچ از محیط نامناسببی نهایت در میان مرزهادرمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانآلودگی هوا چالش قرن جدیدرابطه تشنج و اوتیسمانفجار و توقف تکاملی نشاتکامل چشممغز انسان برای شادمانی طسیر آفرینش از روح تا مغز ترجمه ای ابتدایی از اسراابزار بقای موجود زنده از علم به ما کمک میکند تا موهمه جا خیر بکارقانون گذاری و تکاملنکاتی در مورد تشنجحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهستي مادي ای که ما کوچکتردوچرخه در کاهش دردهای کممیوتونیک دیستروفیکپسول ژری لاکتبیماری الزایمردرک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوآینه در اینهزمین در برابر عظمت کیهانانرژی خلا ممکن استتکثیر سلول در برابر توقف مغز در تنهایی آسیب میبینساختن آیندهتصویر زیبای اصفهاناتوسوکسیمایدعادت همیشه خوب نیستهندسه ی رایج کیهانقطار پیشرفتنگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تویتامین کا در سبزیجاتدانش قدرت استما اکنون میدانیم فضا خالکتاب زیست شناسی باوربیوگرافیدردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذآیا هشیاری کوانتومی وجودزندگی بی دوداهرام مصر از شگفتی های جهتاثیر نگاه انسان بر رفتانقش نگاه از پایین یا نگاهسریعترین کامپیوتر موجودتغییر دادن ژنها آیا روزی اخلاق پایه تکامل و فرهنگغم بی پایانهوش مصنوعی گوگل به کمک تشلزوم گذر انسان از حدها و چالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک مداروهای ام اسماده، چیزی بیش از یک خلا گل خاردار، زیباستباهوش ترین و با کیفیت تریتمدن پیشرفته ی پیشینیانآیا جهش های ژنتیکی، ویروزیست شناسی کل در جزء فراکای آنکه نامش درمان و یادشسطح آگاهی، رخدادهای زندگتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش داروهاي مختلف معروف جنگ داده هاهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت بیست و دومنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از هوش مصنوعی در واکسن سرطانداروی جدید ضد میگرنمخچه ، فراتر از حفظ تعادلگالکانزوماب، دارویی جدیرمز بقای جهش ژنتیکیبحث درباره پیدایش و منشا آب زندگی است قسمت هفتمتهدیدهای هوش مصنوعیمدارک ژنتیکی چگونه انسانزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر دپاکین بر بیماری مایا ابزار هوشمندی یا مغز شکست حتمینقشه های مغزی جدید با جزیجهان هایی در جهان دیگرهوش مصنوعی از عروسک تا کمحس و ادراک- قسمت شصت و چهمنابع بی نهایت انرژی در دوزن حقیقی معرفت و شناختاصل علت و تاثیردر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهدر ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومپمبرولیزوماب در بیماری چروبات ها قول میدهندآسيب میکروواسکولاریا آستو در میانه ی جهان نیستی مرزهای حقیقی یا مرزهای تسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکاگر با مطالعه فیزیک کوانشبکه های مصنوعی مغز به درنرمش های موثر در کمردردفیروز نادریچندجهانیجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مهوش احساسیخودت را از اندیشه هایت حفمنبع هوشیاری کجاست قسمت ژن همه چیز نیستاعتیاد را به دور بیندازدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بپیوندهای پیچیده با تغییرروش هایی ساده برای کاهش اافراد آغاز حرکت خودشان رتوهم و خیالمشاهدات آمیخته با اشتباهسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانصبر بسیار بایدچراروياها را به یاد نمی آفراموشی همیشه هم بد نیستنوار مغز با توضیح دکتر فاجاذبهاز نخستین همانند سازها تهوش عاطفی در زنان بیشتر اخدایی که ساخته ی ذهن بشر منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکلام، در تحولی شگفت آور ببه امید روزهای بهتردرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدپختگی پس از چهل سالگي به ریشه های مشترک حیاتالتهاب شریان تمپورالتوصیه های غیر دارویی در سمغز مانند تلفن استسودمندی موجودات ابزی بر تداخل مرزها و صفات با بینابزار بقا از نخستین همانطوفان زیبایینظریه ی ریسمانفضای قلب منبع نبوغ استنورون هاي مصنوعی می توانحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تهیپرپاراتیروئیدیسمدنیا مکانی بسیار اسرارآممهمان ناخواندهکوچک شدن مغز از نئاندرتابی هیچ می ایی و بی هیچ میردرمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خاآلودگی هوا و ویروس کرونارادیوی مغز و تنظیم فرکانانقراض را انتخاب نکنیدتکامل و ارتقای نگاه تا عممغز انسان رو به کوچک تر شسیستم تخلیه ی مغز بینشی نترس و آرمان هاابزار بقای موجود زنده از علم بدون توقفهمیشه چیزی برای تنهایی دقانون جنگلچگونه مولکول های دی ان ایحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تهستی ما پس از شروعی چگال دوچرخه سواری ورزشی سبک و میگرن و پروتئین مرتبط با کامپیوتر سایبورگبیماری ای شبیه آلزایمر و درک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارآیندهزمین زیر خلیج فارس تمدنی انرژِی برای ایجاد اضطرابتأثیر نیکوتین سیگار بر ممغز را از روی امواج بشناسساختن آینده، بهترین روش تصویربرداری فضاپیمای آماتصال مغز و کامپیوترعادت کن خوب حرف بزنیهندسه بنیادینقطره قطرهنگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تویتامین بی 12 در درمان درددانش محدود به ابعاد چهارما از اینجا نخواهیم رفتکتاب طبیعت در قالب هندسهبیوگرافیدرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعآیا واکنش های یاد گرفته وزندگی در جمع مواردی را براولویت بندی ها کجاستتاثیر ویتامین دی بر بیمانقش نظام غذایی در تکامل مسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر زودتر اتصالات مغزیاختلاف خانوادگی را حل کنغیرقابل دیدن کردن مادههوش مصنوعی الفاگولزوم سازگاری قانون مجازاچالش هوشیاری و اینکه چرا حس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز توالزارتان داروی ضد فشار داروهای تغییر دهنده ی سیماست مالیگل درون گلدانذهت را روی چیزهای مفید متباور و کیهان شناسیتمدن بشری و مغز اخلاقیآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجزیست شناسی باور حقیقت یا ایمپلانت مغزیسعی کن به حدی محدود نشویتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش درختان در تکاملجنبه های موجی واقعیتهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت بیست و سومنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از انرژی خلاواکسن ضد اعتیادداروی جدید ضد الزایمرمخچه ابزاري که وظیفه آن فگام کوچک ولی تاثیرگذاررمز جهانبحثي درباره هوش و تفاوتهآب زندگی است قسمت اولتو یک معجزه ایمروری بر تشنج و درمان هایزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر داروهای ضد التهاب ایا بیماری ام اس (مولتیپشگفت نیست من عاشق تو باشمنقشه با واقعیت متفاوت اسجهان یکپارچههوش مصنوعی از عروسک تا کمحساسیت روانی متفاوتمنابع جدید انرژیوزوز گوشاصل عدم قطعیت از کوانتوم در هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اپنج اکتشاف شگفت آور در موروبات های ریز در درمان بیآسیب ها ناشی از آلودگی هوتوقف؛ شکستمزایای شکلات تلخ برای سلسفری به آغاز کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکاگر تلاش انسان امروز براشبکیه های مصنوعینرمشهای مهم برای تقویت عفیزیک مولکولها و ذرات در نه ناامیدی بلکه ارتقاجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش احساسیخودروهای هیدروژنیمنبع هوشیاری کجاست قسمت ژن همه چیز نیستاعداد بینهایت در دنیای مدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایپیوندی که فراتر از امکانروش جدید تولید برقافراد بی دلیل دوستدار تو توهم وجودمطالبه ی حق خودسم زنبور ، کلیدی برای وارتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانصد قدح، نفتاده بشکستچراغ های متفاوت و نور یکسفراموشی و مسیر روحانینوار مغز ترجمه رخدادهای جاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تهوشمندی کیهانخدایا جز تو که را دارممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکلرال هیدرات برای خوابانبه بالا بر ستارگان نگاه کدرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پارپدیده خاموش روشن در پارکرژیم های غذایی و نقش مهم امواجی که به وسیله ی ماشیتوصیه هایی در مصرف ماهیمغز مادران و کودکان در زمسی و سه پل اصفهانترقی واقعی یا شعار ترقیابزار بقا از نخستین همانطولانی ترین شبنظریه تکامل در درمان بیمقفس ذهننورون های ردیاب حافظهحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز هاوکينگ پیش از مرگش رسالدنیای شگفت انگیز کوانتوممهندسی ژنتیک در حال تلاش کوچکی قلببی ذهن و بی روحدرماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنآلودگی هوا و پارکینسونراز تغییرانواع سکته های مغزیتکامل و ریشه ی مشترک خلقتمغز انسان رو به کوچکتر شدسیستم تعادلی بدنتسلیم شدن از نورون شروع مابزار بقای موجود زنده از علم در حال توسعههمیشه چشمی مراقب و نگهباقانون جنگلچگونه میتوان با قانون جنحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تهشت توصیه برای کاستن از ددوپامین قابل حل در آبمیگرن و خوابکاهش مرگ و میر ناشی از اببیماری ای شبیه ام اس مولتدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعآینده ی انسان در فراتر اززمان چیستانسولینتأثیر نگاه انسان بر رفتامغز زنان جوانتر از مغز مرساختار فراکتال وجود و ذهتصور ما ازمشکلات و واقعیاثر مضر مصرف طولانی مدت رعادت کردن به نعمتهندسه در پایه ی همه ی واکلمس کوانتومینگاه محدود و تک جانبه، مشحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تویتامین بی هفدهدانش بی نهایتما اشیا را آنطور که هستندکتاب، سفری به تاریخبیان ژن های اسکیزوفرنی ددست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیآیا یک، وجود داردزندگی در سیاهچالهاولین قدم شناخت نقص های ختاثیر ویروس کرونا بر مغز نقش نظریه تکامل در شناساتغییر عمودی سر انسان از پاختلال خواب فرد را مستعد غرور و علمهوش مصنوعی از عروسک های بلزوم سازگاری قانون مجازاچالش کمبود اندام برای پیحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقداروهای ضد بیماری ام اس وماست مالی با هوش انسانیگل زندگیذخیره ی شگفت انگیز اطلاعباید از انسان ترسیدتمدن زیر آبآیا خداباوری محصول تکاملزیست، مرز افق رویداد هستایمپلانت مغزی و کنترل دو شلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش ذهن و شناخت در حوادث جنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت بیستممنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از سلول های بنیاواکسن علیه سرطانداروی سل سپتمخچه تاثیر گذار بر حافظهگامی در درمان بیماریهای رمز جهان خاصیت فراکتالبحثی جالب درباره محدودیتآب زندگی است قسمت دومتو یک جهان در مغز خودت هسمرکز هوشیاری، روح یا بدن زبان جانسوزتاثیر داروی ضد تشنج سدیم ایا بدون زبان میتوانیم تشگفت انگیز بودن کیهاننقص های سیستمی ایمنیجهان یکپارچههوش مصنوعی از عروسک تا کمخفاش کور و انسان بینا؟مناطق خاص زبان در مغزوسواس، بیماری استاصل، روان و نفس استیک پیام منفرد نورون مغزی اصلاح خطا با رفتن بر مسیردر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختپول و شادیروبات کیانآسیب روانی شبکه های اجتمتولید مولکول جدید توسط همسمومیت دانش آموزان بی گسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکاگر خواهان پیروزی هستیشباهت مغز و کیهانچرا ماشین باید نتایج را پفیزیک هوشیارینه به اعدامجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فهوش بشری تهدید برای بشریخورشید مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست قسمت53ژن هوش و ساختارهای حیاتی بقا با سازگارترین فرد اسدرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطپیوستگی همه ی اجزای جهانروش صحبت کردن در حال تکامافزایش قدرت ادراکات و حستوهم وجودمطالبی در مورد تشنجسماگلوتید داروی کاهش دهنتاریکی و نورابزار بقا از نخستین همانصدای بم با فرکانس پایین، نزاع بین جهل و علم رو به پفراموشی آرماننوار مغز در فراموشی هاجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تهوشیاری و وجودخرما منبع بسیار خوب آنتی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمکم کردن کالری روشی سودمنبه بالاتر از ماده بیندیشدرمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیپروژه ی ژنوم انسانیرژیم های غذایی و نقش مهم امیوتروفیک لترال اسکلروتوضیحی ساده در مورد هوش ممغز چون ابزار هوش است دلیسیلی محکم محیط زیست بر انتروس جریان انرژیابزار بقا از نخستین همانطی یکصد هزار سال اخیر هرچنظریه تکامل در درمان بیمقفس را بشکننوروپلاستیسیتی چیستحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالدنیایی پر از سیاهچاله مهندسی بدنکوچکترین چیز یک معجزه اسبی سوادی در قرن 21درها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورآلزایمرراست دستی و چپ دستیانیس بی کسانتکامل ابزار هوش ، راه پر مغز ایندگان چگونه استسیستم دفاعی بدن علیه مغز تست نوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از علم راهی برای اندیشیدن اهمیشه اطمینان تو بر خدا بقانونمندی و محدودیت عالمچگونه مغز ما، موسیقی را پحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تو هر کس تقوای خدا پیشه کندورترین نقطه ی قابل مشاهمیگرن و روزه داریکاهش التهاب ناشی از بیمابیماری اسپینال ماسکولار درگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم آینده ی علم و فیزیک در60 ثزمان و مکان، ابعاد کیهان انسولین هوشمندتأثیر شیرینی های حاوی لومغزهای کوچک بی احساسساختار شبکه های مغزی ثابتصور از زمان و مکاناثرات فشار روحی شدیدعادت بد را ترک کنهندسه زبانِ زمان استلووفلوکساسیننگاه کلی نگرحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز ویتامین دی گنجینه ای بزردانشمندان موفق به بازگردما به جهان های متفاوت خودکتابخانهبیان حقیقتدست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهآیا کیهان می تواند یک شبیزندگی زمینی امروز بیش از اولین مورد PML به دنبال تکتاثیر ژنها بر اختلالات خنقش هورمون های تیروئید دتغییرات منطقه بویایی مغزاختلال در شناسایی حروف و غربال در زندگیهوش مصنوعی از عروسک های بلزوم عدم وابستگی به گوگل چالش دیدگاه های سنتی در بحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تواکنش به حس جدیدداروی فامپیریدین یا نورلماشین دانشگلوله ی ساچمه ایذره ی معین یا ابری از الکبابا زود بیاتمدنی قدیمی در شمال خلیج آیا دلفین ها می تواند از زاویه نگاه ها یکسان نیستایمپلانت مغزی کمک میکند شلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش روی و منیزیم در سلامتجنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت دهممنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از سلول های بنیاواکسنی با تاثیر دوگانه اداروی ضد چاقیمخاطب قرار دادن مردم، کاگامی در درمان بیماریهای رنگ کردن، حقیقت نیستبحثی در مورد نقش ویتامين آب زندگی است قسمت سومتو کجای جهانیمرکز حافظه کجاستزبان ریشه هایی شناختی استاثیر درجه حرارت بر مغزایا تکامل هدفمند استشگفت زده و حیران باشنقص در تشخیص هیجانات عامجهان کنونی و مغز بزرگتریهوش مصنوعی از عروسک تا کمخفاش با شیوع همه گیری جدیمناطق خاصی از مغز در جستجیک پیشنهاد خوب برای آسان اصول انجام برخی نرمش ها ددر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هپول و عقیدهروح و آب حیاتآسیب عصب پا به دنبال اعتیتولید مثل اولین ربات های مسمومیت دانش آموزان، قماسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکاپل ویژن پرو در تشخیص بیمشباهت مغز با کیهان مادیچرا مردم با زندگی میجنگنفیزیک و هوشیارینه به اعدامجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انهوش در طبیعتخوش قلبی و مهربانیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمژن یا نقشه توسعه مغز و نقبقا در ازای بیماریدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تپیام های ناشناخته بر مغز روشهای نو در درمان دیسک بافزایش مرگ و میر سندرم کوتوهم بی خداییمطالعه ای بیان میکند اهدسندرم کووید طولانیتاریکی خواهد ترسیدابزار بقا از نخستین همانصرع و درمان های آننزاع بین علم و نادانی رو فرایند پیچیده ی خونرسانینوار مغز در تشخیص بیماری جدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدهوشیاری و افسردگیخسته نباشی بابامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکمالگرایی دشمن پیشرفتبه جای محکوم کردن دیگران درمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atپروژه ی ژنوم انسانیرژیم ضد التهابیامید نیکو داشته باش تا آنتیوتیکسن داروی ضد جنونمغز چگونه صداها را فیلتر سینوریپا داروی ترکیبی ضدتری فلوپرازینابزار بقا از نخستین همانطبیعت موجی جهاننظریه تکامل در درمان بیمقله برای دیدن نه برای به نوروز مبارکحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان و مسیرهای مختلدنیا، هیچ استمهربانی، شرط موفقیتکووید نوزده و خطر بیماری بی شرمیدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی آملودیپین داروی ضد فشار رجزخوانی هایی که امروز بانگشت ماشه ایتکامل تکنولوژیمغز ابزار بقای برتر مادیسکوت و نیستیتست آر ان اس دز میاستنی گابزار بقای موجود زنده از علم ساختن برج های چرخانهمیشه به آنچه داری، خوشنقارچ بی مغز در خدمت موجودچگونه مغز پیش انسان یا همحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز توفور و فراوانیديدن با چشم بسته در خواب میگرن سردردی ژنتیکی که بکاهش حافظه هرچند فرایندیبیماری اضطراب عمومیدرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هآینده با ترس جمع نمیشودزمان و گذر آن سریع استانسان قدیم در شبه جزیره عتئوری تکامل امروز در درممغز، فقط گیرندهسادیسم یا لذت از آزار دادتصادف یا قوانین ناشناختهاثرات مفید قهوهعادت دادن مغز بر تفکرهندسه، نمایشی از حقیقتلوب فرونتال یا پیشانی مغنگاه انسان محدود به ادراحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز ویروس مصنوعیدانشمندان نورون مصنوعی سما با کمک مغز خود مختاريمکجای مغز مسئول پردازش تجبیداری و خواب کدام بهتر ادست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدآیا گذشته، امروز وآینده زندگی زودگذراولین مورد پیوند سر در انسرگردانیتاثیر کلام در آیات کلام بنقش هورمون زنانه استروژنتغییرات مغز پس از 40 سالگیاختلال در شناسایی حروف و مقالاتهوش مصنوعی از عروسک های بمقاومت به عوارض فشار خون چاالش ها در تعیین منبع هوحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرداروی لیراگلوتیدمبانی ذهنی سیاه و سفیدگلوئونذرات کوانتومی زیر اتمی قباد و موجتمرکز و مدیتیشنآیا دلفین ها میتوانند بازاوسکا درمان گوشرایمپلانت نخاعی میتواند دشنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش روزه داری در سالم و ججهل مقدسهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت دوازدهممنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از سلول های بنیاوابستگی یعنی قلادهداروی ضد چاقیمدل همه جانبه نگر ژنرالیگاهی لازم است برای فهم و رنگین کمانبحثی در مورد نقش کلسیم و آب، زندگی است(قسمت پنجم)تو کز محنت دیگران بی غمیمرکز حافظه کجاستزبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر درجه حرارت بر عملکایجاد احساساتشگفتی های نقشه ی ژنتیکینقطه ی رسیدن به قلهجهان کاملی در اطراف ما پرهوش مصنوعی از عروسک تا کمخلا، حقیقی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت هوش مصنوعی از عروسک تا کمخلا، خالی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت یک آلل ژنتیکی که از نئانداصول توسعه ی یک ذهن کاملدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشپوست ساعتی مستقل از مغز دروح در جهانی دیگر استآسانی موفقیتتولید یا دریافت علممسیر دشوار تکامل و ارتقاسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکاپی ژنتیکشباهت های ریشه ای چند بیمچرا مغز انسان سه هزار سالفیزیک آگاهینه بدبخت بلکه نادانجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انهوش عاطفی قسمت 11خوش خیالی و خوش بینیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژن ضد آلزایمربقای حقیقی در دور ماندن ادرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های پیدایش زبانروشهای شناسایی قدرت شنواافزایش سرعت پیشرفت علوم توهم تنهاییمعماری، هندسه ی قابل مشاسندرم گیلن باره به دنبال تاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقا از نخستین همانضایعه ی شبکه لومبوساکرالنزاع بین علم و جهل رو به پفرایند تکامل و دشواری هانوار مغزی روشی مهم در تشخجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسهوشیاری کوانتومیخطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکمردردبه خوبی های دیگران فکرکندرمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکپروانه ی آسمانیرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وامید نجاتتیک و اختلال حرکتیمغز ناتوان از توجیه پیداسیگار عامل افزایش مرگ ومتری فلوپرازینابزار بقا از نخستین همانطبیعت بر اساس هماهنگینعناعقله سقوطنوروز یا روز پایانیحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان، در مسیرهای متدندان ها را مسواک بزنید تموفقیت هوش مصنوعی در امتکودک هشت ساله لازم است آدبی عدالتی در توزیع واکسن درون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مآموزش نوین زبانرحم مصنوعیانگشت نگاری مغز نشان میدتکامل جریان همیشگی خلقتمغز ابزار برتر بقاسکوت، پر از صداتشنچ پانایوتوپولوس تشنج ابزارهای پیشرفته ارتباط علایم کمبود ویتامین E را همیشه داناتر از ما وجود دقبل از آغازچگونه هموساپينس بر زمین حافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز توقاحت و تمسخر دیگراندی متیل فومارات(زادیوا)(میگرن شدید قابل درمان اسکاهش دوپامین عامل بیماریبیماری بیش فعالیدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بآیا فراموشی حتمی استزمان و صبرانسان میوه ی تکاملتئوری تکامل در پیشگیری و مغزتان را در جوانی سیم کشسازگاری با محیط بین اجزاتضادهای علمیاثرات مفید روزه داریعارضه جدید ویروس کرونا سهنر فراموشیلوتیراستامنگاه از بیرون مجموعهحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتویروس های باستانی، مغز مدانشمندان یک فرضیه رادیکما بخشی از این جهان مرتبطکرونا چه بر سر مغز می آوربیست تمرین ساده برای جلودست بالای دستتلاش های جدید در ALSآیا پیدایش مغز از روی تصازندگی سلول در بدن، جدای ااولین هیبرید بین انسان و سربازان ما محققا غلبه می تاثیر کپسول نوروهرب بر ننقش ویتامین K در ترمیم استغییرات آب و هوایی که به اختلالات مخچهتاثیر ویتامین دی بر بیماهوش مصنوعی از عروسک بازی مقایسه رقابت و همکارینابینایی در نتیجه ی گوشی حس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوواکسن کووید 19 چیزهایی که داروی تشنجی دربارداریمباحث مهم حس و ادراکگمان میکنی جرمی کوچکی در ذرات کوانتومی زیر اتمی قباد غرور و سر پر از نخوت وتمرکز بر هدفآیا دست مصنوعی به زودی قازبان فرایند تکاملی برای ایمان به رویاشناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش رژیم غذایی بر رشد و اجهان فراکتالهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت سوممنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از سلول های بنیاواسطه ها د رمسیر ایجاد مغداروی ضد تشنج با قابليت تمدل هولوگرافیک ژنرالیزهگاهی مغز بزرگ چالش استرهبر حقیقیبحثی در مورد حقیقت فضا و آتاکسی فریدریشتو پیچیده ترین تکنولوژی مرکز خنده در کجای مغز استزبان شناسی نوین نیازمند تاثیر درجه حرارت بر عملکایران بزرگشگفتی های زنبور عسلنقطه ای بود و دگر هیچ نبوجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی به کمک هوش طبیخلاصه ای از مطالب همایش ممنبع هوشیاری کجاست قسمت یک جهش ممکن است ذهن انساناصول سلامت کمردر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپوشاندن خود از نورروح رهاییآشنا پنداریتولید پاک و فراوان انرژیمسئول صیانت از عقیده کیسسلول های بنیادی منابع و اتاثیر رو ح و روان بر جسمابتدا سخت ترین استشباهت کیهان و مغزچرا مغزهای ما ارتقا یافت فیزیکدانان ماشینی برای تنه جنگ و نه خونریزیجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انساهوش عاطفی قسمت نهمخوشبختی چیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژنها نقشه ایجاد ابزار هوبلندی در ذهن ما درک بلندیدرمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم پیر شدن حتمی نیستروشی برای بهبود هوش عاطفافسردگی و اضطراب در بیماتوهم جداییمعنی روزهسندرم پیریفورمیستاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقا از نخستین همانضایعه ی عروقی مخچهنسبیت عام از زبان دکتر برفرایند حذف برخی اجزای مغنوار مغز، مفید و بی خطرجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزهوشیاری سنتی یا هوشیاری خطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکمردرد ناشی از تنگی کانابه خودت مغرور نشودرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلاپرواز از نیویورک تا لوس آرژیم غذایی سالم و ضد التهامید جدید بر آسیب نخاعیتیکاگرلور داروی ضد انعقامغز و قلب در جنین موش مصنسیاهچاله هاترک امروزابزار بقای موجود زنده از طعمه ی شبکه های ارتباط اجهفت چیز که عملکرد مغز تو قلب های سادهنورالژیحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تهدف از تکامل مغزده روش موفقیتموفقیت در تفکر استکودک ایرانی که هوش او از بیمار 101 ساله، مبتلا به سدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است آمارهای ارائه شده در سطح رحم مصنوعیانتقال ماده و انرژیتکامل داروینی هنوز در حامغز از بسیاری حقایق می گرسکته مغزیتشنج چیستابزارهای بقا از نخستین هعلایم کمبود ویتامین E را همیشه راهی هستقبل از انفجار بزرگچگونه هوشیاری خود را توسحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز توقت نهيب هاي غير علمي گذشدین اجباریمیدان مغناطيسي زمین بشر کاهش سن بیولوژیکی، تنها بیماری تی تی پیدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشناآیا ممکن است موش کور بی مزمان واقعیت است یا توهمانسان ها می توانند میدان تئوری جدید، ویران کردن گمغزتان را در جوانی سیمکشستم با شعار قانون بدترین تظاهر خوابیده ی مادهاثرات مضر ماری جواناعدم توقف تکامل در یک انداهنر حفظ گرهلوزالمعده(پانکراس)مصنوعنگاه از دور و نگاه از نزدحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز ویرایش DNA جنین انسان، بردانشمندان ژنی از مغز انسما تحت کنترل ژنها هستیم یکریستال هابیش از نیمی از موارد انتقدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرآیا آگاهی پس از مرگ از بیزندگی، مدیریت انرژیاولین تصویر در تاریخ از سسردرد میگرنتاثیر کپسول نوروهرب بر تنقش ژنتیک در درمان اختلاتغییرات تکاملی سر انسان اختلالات حرکتی در انسانصفحه اصلیهوش مصنوعی از عروسک بازی مقابله ی منطقی با اعتراضناتوانی از درمان برخی ویحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوواکسن کرونا و گشودن پنجرداروی جدید ALSمبتکران خودشکوفاگنجینه ای به نام ویتامین ذرات کوانتومی زیر اتمی قبار مغز بر دو استخوانتمرکز بر امروزآیا رژیم غذایی گیاهی سلازبان متغیراین پیوند نه با مغز بلکه شناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش رژیم غذایی در رشد و اجهان قابل مشاهده بخش کوچهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت سی و هشتممنابع انرژی از نفت و گاز استفاده از سلول های بنیاوبینار اساتید نورولوژی دداروی ضد تشنج با قابليت تمدل هولوگرافیک تعمیم یافگاهی جهت را عوض کنروی و منیزیم در تقویت استآتاکسی مخچه ای خودایمنتو آرامش و صلحیمرگ چیستزبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر درجه حرارت بر عملکایرادهای موجود در خلقت بشانس یا نتیجه ی تلاشALS نگاهی کامل بر بیماری ونقطه بی بازگشتجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و جهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی به شناسایی کاخلاصه ای از درمان های جدیمنبع هوشیاری کجاست قسمت یک رژیم غذایی جدید، می تواضطراب و ترسدر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکپیموزایدروزه داری متناوب، مغز را آشنا پنداریتولید اندام با چاپ سه بعدمسئولیت جدیدسلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر روده بر مغزابتدایی که در ذهن دانشمنشباهت زیاد بین سلول هاي عچرا ویروس کرونای دلتا وافال نیکوچه زیاد است بر من که در ایجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهاهوش عاطفی قسمت هفتمخوشبختی دور از رنج های ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژنها ، مغز و ارادهبلوغ چیستدرمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرپیشینیان انسان از هفت میروشی جدید در درمان قطع نخافسردگی و ساختار مغزتوهم جدایی و توهم علممعادله ها فقط بخش خسته کنسندرم پیریفورمیستازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقا از نخستین همانضایعات در عصب زیر زبانیچسبیدن به خود، مانع بزرگ فراتر از دیوارهای باورنوار مغز، ترجمه ی فعالیت جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزهوش، ژنتیکی است یا محیطیخطای ادراک کارمامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکمردرد و علل آنبه دنبال رستگاری باشدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و پروتئین های ساده ی ابتدارژیم غذایی ضد التهابیامید درمان کرونا با همانتیروفیبان موثر در سکته ی مغز و اخلاقسیاهچاله های فضایی منابعترکیب آمار و ژنتیکابزار بقای موجود زنده از ظهور امواج مغزی در مغز مصهفت سین یادگاری از میراث قلب و عقلنوسانات کوانتومی منبع ماحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تهدف از خلقت رسیدن به ابزادهن، بزرگترین سرمایهمولکول ضد پیریکودکان میتوانند ناقل بی بیمار مرکز تنفس سلولیدروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانآن چیزی که ما جریان زمان رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرانتروپی و هوشیاریتکامل داروینی هنوز در حامغز به تنهایی برای فرهنگ سال سیزده ماههتشنج و حرکات شبه تشنجی قاابزارهای بقا ازنخستین همعلائم عصبی آلزایمر، با اهمیشه عسل با موم بخوریمقبرستان ها با بوی شجاعتچگونه واکسن کرونا را توزحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز توقتی فهمیدی خطا کردی برگدین، اجباری نیستمیدان های مغناطیسی قابل کایروپاکتیک چیستبیماری دویکدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقآیا ما کالا هستیمزمان پلانکانسان یک کتابخانه استتا 20 سال آینده مغز شما به مغط یک گیرنده استستم، بی پاسخ نیستتظاهری از ماده است که بیداجزای پر سلولی بدن انسان عدم درکهنر رها شدن از وابستگیلیروپریم داروی ترکیبی ضدنگاه از درون قفس یا بیرونحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز ویشن پرودانشمندان پاسخ کوانتومی مانند آب باشکریستال زمان(قسمت اولبیشتر کمردردها نیازی به دغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرآیا امکان بازسازی اندامهزندان ذهنیاولین دارو برای آتاکسی فسردرد میگرن در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سنقش گرمایش آب و هوا در همتغذیه بر ژنها تاثیر دارداختلالات صحبت کردن در انسوالات پزشکیهوش مصنوعی از عروسک بازی مقابله با کرونا با علم اسناتوانی در شناسایی چهره حس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزواکسن کرونا از حقیقت تاتداروی جدید s3 در درمان ام متواضع باشگوهر با نظر دیگران سنگ نمرفلکس وتری با توضیح دکتر بار بزرگ ایستادن بر دو پاتمساح حد واسط میان مغز کوآیا رژیم غذایی گیاهی سلازبان مشترک ژنتیکی موجودااین اندوه چیستشناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر گیاهخواری بر رشد و نقش زنجبیل در جلوگیری از جهان موازی و حجاب هاهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت سی و ششممنابع انرژی از نفت و گاز استیفن هاوکینگ در مورد هوجود قبل از ناظر هوشمندداروی ضد تشنج توپیراماتگذر زمان کاملا وابسته به رویا و واقعیتآتش منبع انرژیتو افق رویداد جهان هستیمرگ و میر پنهانزبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر درجه حرارت بر عملکایستادن در برابر آزادی بشانس یا تلاشچت جی پی تیفقر داده ها در هوش مصنوعینمیتوان با بیرون انداختننمیتوان بر سیاه سیاه نوشجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی تعاملیخم شدن فضا-زمانمنبع هوشیاری کجاست قسمت یکی از علل محدودیت مغز اماطلاع رسانی اینترنتیدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهپیموزایدروزه داری و التهاب زیانبآشناپنداری چیستتولید سلولهای جنسی از سلمسئولیت در برابر محیط زیسلول بنیادی و ای ال استاثیر روزه داری بر سلامت ابتذال با شعار دینشباهت زیاد بین سلول هاي عچرا پس از بیدار شدن از خوفاکسیبتنه عدم مطلق بلکه عدم با قجوانان وطنارزش های وارونههوش عاطفی قسمت یازدهخانه ی تاریکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژنهای مشترک بین انسان و وبلعیدن ستاره توسط سیاهچادرمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانپیشرفت های جدید علوم اعصروشی جدید در درمان نابیناقلیت خلاقتوهم جسممعجزه های هر روزهسندرم پای بی قرارتازه های بیماری پارکینسوابزار بقا از نخستین همانضرورت زدودن افکارنسبت ها در کیهانفرد موفقنوار عصب و عضلهجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتهیچ نقطه ای مرکزی تر از اخطای حسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمکمردرد با پوشیدن کفش منابه زودی شبکه مغزی به جای درمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانپروتز چشمرژیم غذایی ضد دردامیدوار باش حتی اگر همه چتکنولوژی های جدید و حالتمغز و اخلاقسیاهچاله ها، دارای پرتو ترکیب حیوان و انسانابزار بقای موجود زنده از ظرف باید پر شود چه با چرک هم نوع خواری در میان پیشیقلب یا مغزنوشیدن چای برای مغز مفید حقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تهر چیز با هر چیز دیگر در تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجمولتیپل اسکلروز در زنان کودکان خود را مشابه خود تبیماری لبر و نابینایی آندریای خدابسیاری از بیماری های جدیآنچه ناشناخته است باید شرساناها و ابر رساناها و عانتظار گذر تندباد؟تکامل داروینی هنوز در حامغز بیش از آنچه تصور میشوسانسور از روی قصد بسیاری تشنج عدم توازن بین نورون ابزارهای بقای موجود زندهعلت خواب آلودگی بعد از خوهمیشه، آنطور نیست که هستقدم زدن و حرکت دید را تغیچگونه آن شکری که می خوریمحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز توقتی پر از گل شدی خودت را دیوار همه اش توهم بودمیدان های کوانتومی خلاکار امروز را به فردا نیندبیماری دیستروفی میوتونیدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وآیا ما تنها موجودات زنده زمان به چه دلیل ایجاد میشانسان باشتا بحر یفعل ما یشانفرت، اسیب به خود استستون فقرات انسان دو پا جلتعویض دارو در تشنجاجزایی ناشناخته در شکل گعدالت برای من یا برای همههنر، پر کردن است نه فحش دلیس دگرامفتامین یا ویاسنگاه از درون مجموعه با نگحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز واقعیت فیزیکی، تابعی از دانشمندان اولین سلول مصنماه رجبکریستال زمان(قسمت دوم)با هوش مصنوعی خودکار روبذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالآیا انسان با مغز بزرگش اخزونیسومایداولین دروغسردرد میگرنی در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سنقش پیش زمینه ها و اراده ثبت و دستکار ی حافظهاختلالات عضلانی ژنتیکپیامهای کاربرانهوش مصنوعی از عروسک بازی ملاحظه های اخلاقی دربارهنادیدنی ها واقعی هستندحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرواکسن کرونا ساخته شده توداروی جدید لنفوم و لوکمیمجموعه های پر سلولی بدن مگویید نوزده و ایمنی ساکترفتار مانند بردهبار سنین ابزار هوشمندی اتنفس هوازی و میتوکندریآیا راهی برای رفع کم آبی زبان چهار حرفی حیات زمیناین ایده که ذرات سیاهچالشناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر انتخاب از طرف محیط نقش زبان در سلطه و قدرت اجهان ما میتواند به اندازهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت سیزدهممنابع انرژی از نفت و گاز استیفن هاوکینگ در تفسیر داروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فگذشته را دفن کنرویا و کابوسآثار باستانی تمدن های قدتو انسانی و انسان، شایستمرگ و میر بسیار بالای ناشزدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکاکنون را با همه ی نقص هایشاهکار قرنچت جی پی تیفلج نخاعی با الکترودهای نتایج نادانی و جهلفلج بل، فلجی ترسناک که آننمای موفقیتجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی در کامپیوترهاخونریزی مغز در سندرم کوومنبع هوشیاری کجاست قسمت یافته های نوین علوم پرده اطلاعات حسی ما از جهان، چدر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نپیچیدگی های مغزمگسروزه داری و بیمار ی ام اس آشتی بهتر استتولترودینمستند جهان متصلسلول بنیادین از مخاط بینتاثیر روغن رزماری استنشاابداع دی ان ای بزرگترین دشجاعت و ترسچرا ارتعاش بسیار مهم استفاجعه ی جهل مقدسنهایت معرفت و شناخت درک عجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غهوش عاطفی قسمت پنجمخانواده پایدارمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژنهای هوش ، کدامندبنی عباس، ننگی بر تاریخدرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوپیشرفت در عقل است یا ظواهروشی جدید در درمان سکته ماقیانوس نادانیتوهمات و شناخت حقیقتمعجزه ی چشمسندرم پس از ضربه به سرتازه های درمان ام اسابزار بقا از نخستین همانضرب المثل یونانینسبت طلایی، نشانه ای به سفرد یا اندیشهنوار عصب و عضلهجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میهیچ چیز همیشگی نیستخطر آلودگی هوامنبع هوشیاری در کجاست؟ قکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبه زیر پای خود نگاه نکن بدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد پروتز عصبی برای تکلمراه فراری نیستامیدواریتکنولوژی و پیشرفتمغز و سیر تکامل ان دلیلی سیاهچاله و تکینگی ابتدایترازودونابزار بقای موجود زنده از عقل مجادله گرهمه چیز موج استقلب دروازه ی ارتباطنوعی سکته مغزی ، وحشتناک حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تهر جا که جات میشه، جات نیدو بیماری روانی خود بزرگ مواد کوانتومی جدید، ممکنکودکان را برای راه آماده بیماری میاستنی گراویسدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیآنچه واقعیت تصور میکنیم رستگاری محدود به یک راه ناندوه در دنیا استتکامل داروینی هنوز در حامغز برای فراموشی بیشتر کسانسور بر بسیاری از حقایتشویق خواندن به کودکانابزارهای بقای از نخستین عماد الدین نسیمی قربانی همکاری یا رقابتقدرت مردمچگونه انتظارات بر ادراک حباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز توقتی تو از یاد گرفتن باز دیوار، از ابتدا توهم بودمیدان بنیادین اطلاعاتکار با یگانگی و یکپارچگیبیماری سلیاکدرب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تآیا مصرف مولتی ویتامین هزمان شگفت انگیزانسان جدید از چه زمانی پاتاول کف پا و حقیقتنقاشی هایی با بوی گذشته یستارگانی قبل از آغاز کیهتعامل انسان و هوش مصنوعیاحیای بینایی نسبی یک بیمعسل طبیعی موثر در کنترل بهوموارکتوس ها ممکن است دلا اکراه فی الدیننگاه حقیقی نگاه به درون احس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز واقعیت چند سویهدانشمندان تغییر میدان مغماپروتیلینکریستال زمان(قسمت سوم)با هر چیزی که نفس می کشد مذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع آیا احتمال دارد رویا از آزونا به وسیله ویروس ابله اولین سلول مصنوعیسردرد و علتهای آنتاثیر کتامین در درمان پانقش آتش در رسیدن انسان بهثبت امواج الکتریکی در عصاختراع جدید اینترنت کوانسایتهای دیگرهوش مصنوعی از عروسک بازی ملاحظات بیهوشی قبل از جرنادانی در قرن بیست و یکم،حس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داواکسن آلزایمرداروی جدید میاستنی گراویمجرم، گاهی قربانی استگوش دادن بهتر از حرف زدنرفتار وابسته به شکلبارداری بدون رحمتنفس هوازی و میتوکندریآیاما مقهور قوانین فیزیکزبان نیاز تکاملی استاین ابتدای تناقض هاستشناسایی سلول های ایمنی انقش زبان در سلطه و قدرت اجهان مادی، تجلی فضا در ذههوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت ششممنابع انرژی از نفت و گاز استخوان های کشف شده، ممکدارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهگریه ی ابر، رمز طراوت باغرویا و خبر از آیندهآرامش و دانشتو با همه چیز در پیوندیمرگ و سوال از قاتلسفر فقط مادی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکاکوییفلکسشاهکار شش گوشاکسی توسین و تکامل پیش اشاید گوشی و چشمی، آماده شنجات در راستگوییفلج خوابنمایش تک نفرهجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی در تفکر خلاق اخواندن ، یکی از شستشو دهنمنبع هوشیاری کجاست قسمت یاد گرفتن مداوماطلاعاتی عمومی در مورد مدر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مپیچیدگی های مغزی در درک زروزه داری سلول های بنیادآغاز فرایند دانستنتومورها و التهاب مغزی عامشکل از کجاستسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار هوش در حال ارتقا ازشرکت نورالینک ویدیویی ازچرا بیماری های تخریبی مغفاصله ها در مکانیک کوانتنهایت در بی نهایتجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولهوش عاطفی قسمت اولخار و گلمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتژنهای حاکم بر انسان و انسبه قفس های سیاهت ننازدرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنپیشرفت ذهن در خلاقیت استريتوکسيمب در درمان ام اسالکترومغناطیس شنوایی و هتوکل بر خدامعجزه ی علمسندرم جدایی مغزتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقا از نخستین همانضربه مغزی در تصادف رانندنشانه های گذشته در کیهان فرد حساس از نظر عاطفی و بنوار عصب و عضلهجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده هیچ چیز، چقدر حقیقی استخطرات هوش مصنوعیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قکنگره بین المللی سردرد دبه سیاهی عادت نکنیمدرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير پرورش مغز مینیاتوری انساراه نجاتامیدواری و مغزتکنولوژی جدید که سلول هامغز کوانتومیسیاهچاله ی منفرد یا سیاهترازودونابزار بقای موجود زنده از عقل سالمهمه چیز و هیچ چیزقلب روباتیکنیکولا تسلاحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تهر حرکت خمیده می شود و هر دو بار در هفته ماهی مصرف موجود بی مغزی که می تواندکوری گذرای ناشی از موبایبیماری های میتوکندریدرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمآنچه حس می کنیم، نتیجه ی رشته نوروایمونولوژی و نقاندوه دردی را دوا نمیکندتکامل زبانمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟ساهچاله ها تبخیر نمیشودتشخیص ژنتیکی آتروفی های ابزارهای دفاعی و بقای موعوامل موثر در پیدایش زباهمانند سازی در انسانقدرت و شناخت حقیقتچگونه به سطح بالایی از هوحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز توقتی ریشه ها عمیقند از چیدید تو همیشه محدود به مقدمیدازولام در درمان تشنج کارهای کوچک، بی ارزش نیسبیماری ضعف عضلات نزدیک بدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوآیا مغز تا بزرگسالی توسعزمزمه ات مانده در گوشمانسان خطرناکترین موجودتابوهای ذهنیچقدر به چشم اعتماد کنیمسخن نیکو مانند درخت نیکوتعامل انسان با هوش مصنوعاحیای بینایی نسبی یک بیمعشق درونی به یگانگی خلقتهورمون شیرساز یا پرولاکتلاموژین داروی ضد اوتیسم؟نگاه دوبارهحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز واقعیت چیستدانشمندان روش هاي جدیدی ماجرای جهل مقدسکشف مکانیسم عصبی خوانش پبا آتش، بازی نکن و بعد از ذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخاآیا احتمال دارد رویا از آزیان غذاهای پرچرباوکرلیزوماب داروی جدید شسردرد به دلیل مصرف زیاد متاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش انتخاب از طرف محیط، نجلو رفتن یا عقبگردادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی ممانتین یا آلزیکسا یا ابنازوکلسینحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رواکسن ایرانی کرونا تولیدداروی جدید آلزایمرمحل درک احساسات روحانیگوشه بیماری اتوزومال رسسرفتار اجتماعی انسان، حاصبازگشایی مجدد مطب دکتر ستنفس بدون اکسیژنآگاهی فراتر از آگاهیزبان و کلمه حتی برای کساناینکه به خاطرخودت زندگی شواهدی از نوع جدیدی از حانقش سجده بر عملکرد مغزجهان مرئی و نامرئیهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت شصت و هشتمنابع انرژی از نفت و گاز وراپامیل در بارداریاستروژن مانند سپر زنان ددارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهگربه شرودینگر و تاثیر مشرویا بخشی حقیقی از زندگی آرامش و سکونتو با باورهایت کنترل میشمرگ انتقال است یا نابود شسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکتاثیر درجه حرارت بر عملکاکسکاربازپین در درمان تششاید درست نباشدنخاع ما تا پایین ستون فقرفلج خواب چیستچند نرمش مفید برای کمردرجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحخواب زمستانی سلول های سرمنبع هوشیاری کجاست قسمت یاد بگیر فراموش کنیاطلاعاتی عمومی در مورد مدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختپیوند قلب خوک، به فرد دچاروزهای بد باقی نمیماندآغاز فصل سرما و دوباره تکتومورهای نخاعیمشکلات نخاعیسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانشربت ضد خلطچرا حیوانات سخن نمی گوینفاصله ی همیشگی تصویر سازنهادینه سازی فرهنگ اختلاجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومهوش عاطفی قسمت دهمخارق العاده و استثنایی بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکفش و کتاببه مغز خزندگان خودت اجازدرمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مپیشرفتی مستقل از ابزار هریه زغالیالکتروتاکسی(گرایش و حرکتوپیراماتمعجزه ی علم در کنترل کرونسندرم دزدی ساب کلاوینتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقا از نخستین همانضررهای مصرف شکر و قند بر نشانه های پروردگار در جهفردا را نمیدانیمنوار عصب و عضله مهم در تشجستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انساهیچ وقت خودت را محدود به دفاع از پیامبرمنبع خواب و رویاکنگره بین المللی سردرد دبه سخن توجه کن نه گویندهدرمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون پرکاری تیروئیدراه های جدید برای قضاوت رامیدی به این سوی قبر نیستتکنولوژی جدید که سلول هامغز آیندگان چگونه است ؟سیاهچاله ی تولید کنندهتراشه مغز بدون واسطه ی دابزار بقای موجود زنده از عقلانیت بدون تغییرهمه چیز کهنه میشودقلب را نشکننیاز به آموزش مجازی دیجیحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تهرچیز با یک تاب تبدیل به دو برابر شدن خطر مرگ و میموجودات مقهور ژنها هستندکی غایب شدی تا نیازمند دلبیماری های مغز و اعصاب و درک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیآنها نمیخواهند دیگران رارشد مغز فرایندی پیچیده ااندوهگین نباش اگر درب یا تکامل زبانمغز بزرگ چالش است یا منفعسایه ی هوشیاریتشخیص آلزایمر سالها قبل ابعاد و نیازهای تکاملیعوامل ایجاد لغت انسانی و همجوشی هسته ای، انرژِی بقدرت کنترل خودچگونه باغبانی باعث کاهش حریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تویتنام نوعی کرونا ویروس دیدن خدا در همه چیزمکان زمان یا حافظه زمانکارهایی بیش از طراحی و گپبیماریهای تحلیل عضلانی ادرختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیآیا همه جنایت ها نتیجه بیزنان باهوش ترانسان عامل توقف رشد مغزتاثیر فکر بر سلامتنقش قهوه در سلامتیسخن و سکوتتعداد کلی ذهن ها در جهان احتیاط در ورزش زانو در خاعشق، شلوغ کردن نیستهوش فوق العاده، هر فرد اسلایو دوم دکتر سید سلمان فنگاهی بر قدرت بینایی دراحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا واقعیت چیستدانشمندان روشی برای تبدیماجرای عجیب گالیلهکشف مکانیسمی پیچیده در ببا تعمق در اسرار ابدیت و ذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معآیا برای تولید مثل همیشه زیباترین چیز در پیر شدنايندگان چگونه خواهند دیدسردرد تنشنتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش اتصالات بین سلولهای جلوتر را دیدناداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی من کسی در ناکسی دریافتم نباید صبر کرد آتش را بعد حس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختواکسن اسپایکوژنداروی جدید ای ال اسمحل درک احساسات روحانی دگوشت خواری یا گیاه خواریرقیبی قدرتمند در برابر مبازگشت از آثار به سوی خداتنها مانع در زندگی موارد زبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر احتمالی عصاره تغلیاینکه خانواده ات سالم باشواهدی از دنیسوان(شبه نئنقش غذاها و موجودات درياجهان مشارکتیهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت شصت و دومنابع انرژی از نفت و گاز ورزش هوازی مرتب خیلی به قاسرار آفرینش در موجداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهگزیده ای از وبینار یا کنفرویا تخیل یا واقعیتآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتو باید نیکان را به دست بمرگ تصادفیسفر به مریخ در 39 روزمرگی وجود نداردسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر درجه حرارت بر عملکاگر فقط مردم میفهمیدند کشایسته نیست در جیب خود قرنخستین تمدن بشریفلج دوطرفه عصب 6 چشمچند جهانیجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحخواب سالم عامل سلامتیمنبع هوشیاری کجاست قسمت یادگیری مهارت های جدید داعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱پیوند مغز و سر و چالشهای روزهای سختآغاز مبهم آفرینشتومورهای ستون فقراتمشکلات بین دو همسر و برخیسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانشش مرحله تکامل چشمچرا حجم مغز گونه انسان درفتون های زیستیچهار میلیارد سال تکامل بجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومهوش عاطفی قسمت دومخبر مهم تلسکوپ هابلمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکل اقیانوس در یک ذرهبه نقاش بنگردرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دپپوگستریواستیگمینالکترودهای کاشتنیتوانایی مغز و دیگر اجزای معجزه در هر لحظه زندگیسندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقا از نخستین همانضررهای شکر بر سلامت مغزنشانه های بیداری روحیفرزندان زمان خودنوار عصب و عضله تعیین محلحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار هیچ کاری نکردن به معنی چیدفاع در برابر تغییر ساختمنتظر نمان چیزی نور را بهکنترل همجوشی هسته ای با هبهبود حافظه پس از رخدادهدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمپرتوهای صادر شده از سیاهراه های جدید برای قضاوت رامیدی تازه در درمان سرطاتکینگیمغز اندامی تشنه ی انرژی اسیاره ی ابلهانتراشه ها روی مغزابزار بقای موجود زنده از عقیده ی بی عملهمه چیز در زمان مناسبقوی تر باشچیز جدید را بپذیرحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهز ذره، یک دنیاستدو برابر شدن خطر مرگ و میمورد نادر همپوشانی دو بیکیهان خود را طراحی میکندبیماری وسواسدرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمآنژیوگرافی از مغزرشد مغز علت تمایل انسان باندام حسی، درک از بخش هایتکامل زبان انسان از پیشیمغز بزرگ چالشهای پیش روسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ایدزابعاد اضافه ی کیهانعواملی که برای ظهور لغت اهمراه سختی، اسانی هستقدرت انسان در نگاه به ابعچگونه تکامل مغزهای کنونیحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تویتامین E برای فعالیت صحدیدگاه نارسای دوگانه ی ممکانیک کوانتومی بی معنی کاربرد روباتهای ريزنانوبیماری، رساله ای برای سلدرد و درستفاوتهای جنسیتی راهی براآیا هوش مصنوعی می تواند نزنجیرها را ما باید پاره کانسانیت در هم تنیده و متصتاثیر مشاهده بر واقعیت بنقش مهاجرت در توسعه نسل اسخن پاک و ثابتتعذیه ی ذهناحتیاط در تعویض داروهاعصب حقوق نورولووهوش مصنوعی می تواند بر احلبخند بزن شاید صبح فردا زنگاهی بر توانایی اجزاي بحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تواقعیت های متفاوتدانش، قفل ذهن را باز میکنماده ی تاریککشف ارتباط جدیدی از ارتببا خودت نجنگذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسآیا بزرگ شدن مغز فقط در دزیباترین چیز در افزایش سايا اراده آزاد توهم است یسردرد سکه ایتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش تیروئید در تکامل مغزجمجمه انسان های اولیهادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی من پر از تلخیمنبرو و انرژی مداوماسکار، لگوی هوشمندواکسن اسپایکوژن ضد کروناداروی جدید برای میاستنی محدودیت چقدر موثر استگیلگمش باستانی کیسترموزی از نخستین تمدن بشربازگشت به ریشه های تکاملتنها در برابر جهانمدل های ریز مغز مینی برینزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر ترکیبات استاتین (ساینترنت بدون فیلتر ماهواشیشه ی بازالتی و سیلیکوننقش غذاها و موجودات درياجهان معناهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک قسمت شصت و ششمنابع انرژی از نفت و گاز ورزش هوازی ، بهترین تمریاسرار بازسازی اندام هادخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهگزارش یک مورد جالب لخته ورویا حقی از طرف خداآزمون تجربی، راهی برای رتو برای خزیدن خلق نشده ایتو تغییر و تحولیمراحل ارتقای پله پله کیهسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر عملکاگر میدانی مصیبت بزرگتر شادی، پاداش انجام وظیفهنخستین تصویر از سیاهچالهفن آوری های جدید علیه شناچند جهانیجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی درمانگر کامپیخواب سالم عامل سلامتی و یمنبع هوشیاری کجاست قسمت یادگیری هوش مصنوعی، عمیقاعتماد به خوددر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتپیوند اندام از حیوانات بروش مقابله مغز با محدودیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَتوهم فضای خالیمشکلات روانپزشکی پس از سسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانششمین کنگره بین المللی سچرا خشونت و تعصبفروتنی معرفتیچهار ساعت پس از کشتار خوکجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسهوش عاطفی قسمت سومخدا موجود استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتکلمات بلند نه صدای بلندبه نقاش بنگردرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهپایان، یک آغاز استریاضیات یک حس جدید استالگو نداشتیمتوازن مهمتر از فعالیت زیمعرفت و شناختسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارابزار بقا از نخستین همانضعیف و قوینظام مثبت زندگیفرضیه ای جدید توضیح میدهنوبت کودکانحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز هیچ کس مانند تو نگاه نمیکدقیق ترین تصاویر از مغز امنتظر زمان ایده آل نشوکنترل جاذبهبهداشت خوابدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماپرتوزایی از جسم سیاهراه پیروزی در زندگی چیستامگا سه عامل مهم سلامتتکامل فردی یا اجتماعیمغز انسان ایا طبیعتا تماسیاره ابلهانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزابزار بقای موجود زنده از علم و ادراک فقط مشاهده ی همه چیز در زمان کنونی استقیچی ژنتیکیچیزی منتظر شناخته شدنحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تهزینه ای که برای اندیشیددو داروی جدید برای میاستموسیقی نوکیهانِ هوشیارِ در حال یابیماری کروتز فیلد جاکوبدرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کروناآنان که در قله اند هرگز خرشد در سختی استانرژی بی پایان در درون هرتکامل ساختار رگهای مغزی مغز بزرگ و فعال یا مغز کوساخت سلول عصبی حتی پس از تصویر خورشید یا خود خورشابعاد بالاترعوارض ازدواج و بچه دار شدهمراهی میاستنی با برخی سقدرت ذهنچگونه جمعیت های بزرگ شکل حرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تویتامین E در چه مواد غذایدژا وو یا اشنا پنداریمکانیزمهای دفاعی در برابکاربرد روباتهای ريز، در بیندیشدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشآیا هوش مصنوعی زندگی بشرزندگی فعال و مثبت روند آلانسانیت در برابر دیگرانتاثیر نگاه ناظر هوشیار بنقش میدان مغناطیسی زمین سختی ها رفتنی استتغییراحساس گذر سریعتر زمانعصب سیاتیکهوش مصنوعی و کشف زبان هایلحظات خوش با کودکاننگاهت را بلند کنحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تواقعیت و مجازدانش، یک انسان را ناسازگماده ی خالیکشف جمجمه ای درکوه ایرهوبا خدا باشذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنآیا تکامل و تغییرات ژنتیزیر فشار کووید چه باید کرايا اراده آزاد توهم است یسردرد عروقی میگرنتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش حفاظتی مولکول جدید دجنین مصنوعیادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی من بی من، بهتر یاد میگیرماساس انسان اندیشه و باور واکسن دیگر کرونا ساخته شداروی جدید برای کاهش وزنمحدودیت های حافظه و حافظگیاه بی عقل به سوی نور میرمز و رازهای ارتباط غیر کبازخورد یا فیدبکآپومورفین در پارکینسونتنهاییمدیون خود ناموجودزبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر تغذیه بر سلامت رواایندرالشکل های متفاوت پروتئین هنقش غذاها و موجودات درياجهان هوشمندهوش مصنوعی از عروسک بازی حس و ادراک سی و هفتممنابع انرژی از نفت و گاز ورزش و میگرناصفهان زیبادر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهگشایش دروازه جدیدی از طررویاها از مغز است یا ناخوآزمون ذهنی گربه ی شرودین