دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

بحثی درباره احساسات متفاوت از احساسات مادی پنجگانه

بحثی درباره احساسات متفاوت از احساسات مادی پنجگانه

آن چیزی که بيشتر در مدارس تدریس می شود، آن است که احساسات انسان محدود به پنج حس معروف بینایی، چشایی، بویایی، لامسه و شنوایی است. بله این احساسات در وجود انسان و دیگر حيوانات وجود دارد ولی این احساسات صرفا مادی، با احساسات دیگر مانند ترس و خشم و احساس گناه ... تا حدی متفاوت است.

درک ما از عالم هستی و احساس ما از آن، نخستین برخوردی است که با جهان اطراف خود داریم، ولی این ادراک صرفا با اندامهای حسی معروف(sensation) ما انجام نمیشود بلکه ابزار دیگری در موجودات هست که باعث می شود تا حسی درونی در آنها شکل بگیرد و این حس درونی(emotion)، اهمیت خاصی را در واکنشهای آنها دارد. و حتی امروزه نوع خاصي از هوش را به همین احساسات خاص مربوط می دانند.(emotional intelligence)

مثلا اگر گرگی درنده را در جلوي خودتان ببینید، این حس بینایی شما نیست که ناگهان سبب میشود فرار کنید بلکه به دنبال حس بینایی دیدن گرگ، حسی دیگر در درون شما شکل می گیرد و آن حس ترس است. به دنبال این احساس ترس، هورمونهايي در بدن ترشح می شود که بدن را وادار به فعالیت بیشتر می کند و قدرت لازم را برای اندام هايي مانند قلب و عضلات پا فراهم می سازد و این اندامها سرعت خاصی را به موجود زنده می دهند تا بتواند فرار کند.

نمونه دیگر این احساس ها،
احساس اضطراب است- که میتواند در شرایطی نه تنها زیان بار نباشد بلکه باعث تحرک فرد و نجات او از یک گرفتاری بزرگ شود.
این احساسات مهمی که جزو پنج دسته اصلی احساسات موجودات نیستند، شکلهای مختلفی دارند.

اکثر این احساسات، مثبت نیستند زیرا هدف از این احساسات، القاي حالت هوشیاری بیشتر و تحرک در موجود زنده است تا خود را از مخمصه ای نجات دهد. حس مثبت، در موجودات ابتدايي تر، کمتر منجر به تحرک برجسته ای می شود در حالی که حس منفی، منجر به واکنشي شدیدتر می شود.

این اهمیت احساسات منفی، به عنوان میراثی تکاملی به انسانها هم رسیده است تا آنجا که قرار دادن احساسات مثبت در مغزهایی که احساسات منفی را بیشتر در خود جای میدهد، کاری نسبتا دشوار است. ما تجربه بیشتری نسبت به غم و اندوه و ترس داریم و در برابر هنر شاد بودن و لذت بردن و مهمتر از آن، به خاطر سپردن این شادیها و لذت ها، در اندکی از ما وجود دارد.

در همه زبان های عالم مي بينيم کلمات منفی بیشتر از کلمات مثبت است.

و به طور کلی هفت احساس اساسی در هر زبان وجود دارد و آنها عبارتند از:

شادی ، اندوه ، ترس ، خشم ، تنفر، خجالت و گناه

شش عدد از این هفت احساس، منفی و یکی از آنها، مثبت است. از نظر تکاملی، ما احساسات منفی را ترجیح می دهیم و مغزهای ما به این احساسات منفی به شکل سریع تر پاسخ مي دهد.

علت اين ترجیح، به طبیعت انسان برمی گردد زیرا او نیاز دارد، به سرعت دخالت کند و از احساسات منفی، عبرت و درس بگیرد و اهمیت این عبرت گرفتن تا حدی است که آن را به مساله مرگ و زندگی تبدیل می کند.

و به این دلیل، یادآوری اين احساسات و عبرت گرفتن از آنها، هم، هر چند زمانی بر آن گذشته باشد، مهم است.

اما در سیر تکاملی موجودات، احساسات مثبت آنقدر مهم نیست و میتوانی هر قدر میخواهی در آن غرق شوی سپس به سرعت از آن بیرون بیایی و این برعکس احساسات منفی است.

(.Dr. Rick Hanson, Hardwiring happiness, TEDxMarin, 2013)

ترس در موجودات ابتدایی، خود را به صورت واکنشي سریع به شرایط خطر و دشمن نشان می دهد. در یک حیوان تکامل یافته تر این احساس میتواند با افزایش ضربانات قلب یا حتی سیخ شدن موها خود را نشان دهد. ما از احساس درونی حیوانات باخبر نیستیم ولی با مقایسه واکنشي که حیوانات به شرایط خطرناک نشان می دهند، تا حد زیادی میتوانیم احساس درونی آنها را درک کنیم.

ترس، از ابتدایی ترین احساساتی است که در موجودات زنده شکل گرفته و این ترس، زمینه بسیار مساعدی را برای حفظ بقای موجودات فراهم کرده است، به گونه ای که با ایجاد ترس، موجود زنده به هر وسیله ای مي کوشد تا از شرایط خطرناک بگریزد و خود این فرار سبب می شود تا موجود، زنده بماند و بقای بهتری برای او ایجاد گردد.

مغز موجودات ابتدایی، آن پيچيدگي مغز انسان را ندارد بنابراین احساساتی مانند ترس، به صورتی خام و پرداخت نشده در این موجودات رخ می دهد.

مغز اولیه شامل غشایی ابتدایی است که از هيپوکمپ و کورتکس سينگوليت و آميگدال تشکیل می شود. در این مغز ابتدایی، غشای ضخیمی روی قسمت های ابتدايي وجود ندارد. این قسمت های ابتدایی با احساسات اولیه مانند حس چشاي یا بویایی مرتبط است. همچنين نخستین احساسات( emotion ها) را هم مانند ترس، ایجاد می کند.

به خصوص در موجودات پیش از انسان ، قسمت پیشانی مغز هم بسیار کوچکتر است و این را به خوبی میتوان در مغز حیوانات دید. حتی دايناسورهاي بزرگی که شاید قدی به بلندای یک آپارتمان ده طبقه داشتند، فاقد پیشان

ی ای بلند بودند و قسمت پیشانی مغز آنها بسیار کوچک بود .

@salmanfatemi

همین حالت در حیوانات پیش از رده انسان يعني شامپانزه و گوریل هم مشاهده می شود.

بعدها با توسعه غشای مغز و به خصوص قسمت پیشانی مغز- که خاص انسان است- فعالیت های پیچیده تری مانند یادگیری و حافظه و استدلال و برنامه ریزی و تفکر انتزاعي و نهایتا قدرت تکلم شکل گرفت.

احساساتی مانند ترس و خشم و تنفر و ..... در قسمت مرکزی و ابتدایی کورتکس مغز پستانداران و پرندگان به نام سيستم ليمبيک و آميگدال پردازش میشود. Limbus به معنی منطقه ای حاشیه ای هست که اطراف قسمت مرکزی مغز قرار می گیرد .

برخی دانشمندان معتقدند مناطق اميگدال و ليمبيک در خزندگان مشاهده نمی شود و خاص پستانداران است ولی برخی دیگر تاکید دارند که مناطقی مشابه اميگدال و سیستم ليمبيک را در این حيوانات هم یافته اند.

نکته جالب توجه آنکه اندازه شبکه ليمبيک و آميگدال، در پستانداران- هر چه تکامل یافته تر باشند- کوچکتر است. در این جانداران ، کورتکس دور مغز، بزرگ و بزرگتر ميشود ولی به قیمت کوچک شدن سیستم ليمبيک!!!

پس اهمیت احساسات خام مانند ترس یا خشم خام، در موجودات پیشرفته تر مانند انسان کمتر می شود و انسان بر خلاف حيوانات، قادر است بر بسیاری از این احساسات غلبه کند، آنها را پردازش دهد و حتی خود را از قید احساسات منفی برهاند.

دانشمندی به نام مک لین سیستم ليمبيک را مختص پستانداران میداند و معتقد است خزندگان فقط بازال گانگليا و ساقه مغز دارند و فاقد سیستم ليمبيک هستند.

این دیدگاه توسط دانشمندان آناتومی مورد قبول نیست زیرا آنها امروزه فهمیده اند که پرندگان و خزندگان هم کورتکس مغزی و قسمتهای ساب کورتيکال مانند سیستم ليمبيک و اميگدال و سیستم هيپوکامپ کوچکی دارند. ارتباط سیستم ليمبيک با کورتکس مغزی بسیار برجسته است و ارتباطات زیادی بین کورتکس و سیستم ليمبيک و هیپو تالاموس وجود دارد. این ارتباطات نقش مهمی در کنترل عملکرد این قسمتهای قدیمی تر توسط قسمتهای بالایی مغز دارد.

بر اساس مطالعات جدید نقش هيپوکامپوس در قسمت وسطی سیستم ليمبيک، در فعالیتهای شناختی کشف شده است و به نظر میرسد نقش آن محدود به احساسات و emotion نباشد.

قسمتی از سیستم ليمبيک به نام اميگدال در بروز احساسات (emotion) نقش دارد. برداشتن لوب تمپورال- که هيپوکامپ و آميگدال را درون خود دارد- منجر به بیماری خاصی در میمون ها میشود: آنها بی مهابا هر آشغالی را مي خورند و بی محابا شریک جنسی بر می گزینند و روابط جنسی بدون مهاري دارند. همچنین ترسی از انسان ها و شرایط دشوار ندارند. در حقیقت اینطور تصور میشود که اميگدال، سبب درک اهمیت تحریک محیطی است يعنی اگر آميگدال آسیب ببیند فرد اهمیت تحریکات احساسی از محیطی را درک نمی کند .

رفتارهای اجتماعی و کنترلی تا حدی به وسیله اميگدال انجام می شود ولی به دلیل پیچیدگی آن و وجود ده ها هسته عصبي در آن و نیز به دلیل پیچیدگی عملکردهای اجتماعی و کنترلی، ابهامات زیادی در مورد عملکرد آميگدال وجود دارد.

این ساختمان مغز، نقش مهمی را در رفتارهای اجتماعی دارد. نمونه برجسته آن تغییر حالت موجود زنده به دنبال دریافت تنبیه هست (conditoning) .

در این حالت، ایجاد شرایطی که موجود را دچار تنبیه و آزار کند، سبب حالت اجتناب و دور شدن از آن شرایط میگردد.

اين احساسات، در حفظ بقای موجود زنده تاثیرگذار است. این موجود زنده لازم نیست چیز خاصی را یاد بگیرد بلکه قرار گرفتن در شرایط آزار یا تنبيه باعث تغییراتی در غدد درون ریز و سیستم اتونوم او میشود تا او را به صورت ناخودآگاه از قرار گرفتن در شرایط خطرناک دور کند. این اتفاقات در هسته لترال آميگدال انجام می شود و تغییر در این هسته، از ترس و کانديشنینگ در شرایط خطر جلوگیری ميکند.

بخش مهم دیگر از اميگدال که در emotion نقش دارد، بخش سنترال و مرکزی آن است. تخریب مصنوعی این قسمت هم مانع از ترس ناشی از conditioning مي شود.

از این دو قسمت لترال و مرکزی اميگدال، پیامهایی به هیپوتالاموس میرود و از آنجا فعالیتهای اتونوم و تغییرات هورمونی و رفتاری را ایجاد می کند و منجر به واکنش موجود زنده به پیامهای خطر از محیط می شود.

همچنین واکنش های احساسی دیگری مانند خشم و احساسات مادری و جنسی و احساسات چشایی و لذت یا نفرت از غذا، هم در اميگدال پردازش می شود.

واکنشهای اجتنابی فقط پاسخهای احساسی (emotional) نیستند و محدود به ترس نیستند بلکه بخشی از این واکنشها، ناشی از یادگیری موجود زنده است. مثلا موجود زنده به تدریج یاد میگیرد در شرایط خطرناک بدود یا شنا کند و فقط احساس درونی ترس نیست که او را به حرکت در می آورد و هر چه مغز پیچیده تر باشد و هر چه قسمت جلویی مغز بزرگ تر و کامل تر باشد این یادگیری پس از ترس خام، دقیق تر و پيچيده تر ميشود. حتی شاید به جای ترس خام، منجر به واکنشي کامل تر و عاقلانه

تر شود.

@salmanfatemi

هيپوکامپوس نقش مهمی در عملکردهای شناختی مانند حافظه explicit و حافظه implicit و شناخت فضایی دارد(حافظه اکسپليسيت ، حافظه ای است که به صورت آگاهانه فرد میتواند آن را به یاد بیاورد ولی حافظه ايمپليسيت حافظه ای است که به صورت ناخودآگاه انجام میشود مثلا کسی که دوچرخه سواری میکند، فنونی را که لازم است حین دوچرخه سواری انجام دهد، به صورت ناخودآگاه اجرا ميکند و لازم نیست در مورد آن بیندیشد)

هيپوکامپ نقش اصلیش در رفتارهای شناختی و نه احساسی است.

برخی احساسات، درونی هستند و در همه افراد در سرتاسر جهان رخ میدهد. کورتکس پره فرونتال نقش مهمی در درک و کنترل احساسات ما دارد. اگر احساسات یا emotion به مرحله هوشیار، برسد قسمت دورسولترال کورتکس پره فرونتال فعال می شود.

اين قسمت از لوب فرونتال خاص پستانداران است و در انسان، پیچیدگی آن از همه پستانداران دیگر بیشتر است. تجربیات هوشیار در انسان، وابسته به این ساختارهای موجود در لوب فرونتال است.

زبان و تکلم هم خاص انسان است و تکلم بر درک هوشیار این احساسات تاثیر می گذارد. زبان و تکلم در بیان emotion موثر است مثلا در زبان انگلیسی بیش از سی عبارت برای بیان احساس وجود دارد.

در دیگر موجودات که قادر به صحبت کردن نیستند نحوه درک محیط و چگونگی ابراز این درک، به دلیل نداشتن قدرت تکلم بسیار محدود می شود.

بیشترین قسمتی که بین پستانداران و دیگر موجودات، با هم متفاوت است، قسمت جلویی مغز (forebrain) میباشد.

این دیدگاه وجود دارد که تکامل پستانداران در نتیجه اضافه شدن سیستم ليمبيک و نئوکورتکس در forebrain ایجاد شده است.

@salmanfatemi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3600914/#R107


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
چیزی خارج از مغزهای ما نیبرخی نرمش های گردنسردرد عروقی میگرنمناطق خاصی از مغز در جستجتکامل و ارتقای نگاه تا عمهوش مصنوعی از عروسک بازی کلوزاپین داروی ضد جنونمطالبه ی حق خودتغییرات آب و هوایی که به انرژی تاریکحس و ادراک- قسمت شصت و چهدرمان جدید میگرن با انتی اختلال خواب فرد را مستعد اطلاع رسانی اینترنتیزنجیرها را ما باید پاره کچگونه حافظه را قویتر کنیشکل پنجم مادهبررسی ژنها در تشخیص بیماهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتئوری تکامل در پیشگیری و جهان مادی، تجلی فضا در ذهکووید نوزده و خطر بیماری مغز چون ابزار هوش است دلیاولین مورد پیوند سر در انخورشید مصنوعیدرک درست از خود و هوشیاریارتوکين تراپی روشی جديد مغز انسان برای شادمانی طبه نقاش بنگرزیست شناسی کل در جزء فراکبعد از کروناچاالش ها در تعیین منبع هوشباهت مغز و کیهانهیچ کس حقیقت را درون مغز منبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کپسول نوروهرب بر تجهان در حال نوسان و چرخشکاهش سن بیولوژیکی، تنها این اندوه چیستخطر آلودگی هواارتروز یا خوردگی و التهاذهن ما از در هم شکستن منبمغز در تنهایی آسیب میبینبی عدالتی در توزیع واکسن زبان شناسی مدرن در سطح سلفاصله ها در مکانیک کوانتتقلید از روی طبیعتنرمش های مفید برای درد زاطلای سیاههزینه سنگین انسان در ازاموجودات مقهور ژنها هستندتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا گذشته، امروز وآینده جامعه ی آسمانیکشف مکانیسم عصبی خوانش پاگر میدانی مصیبت بزرگتر دوچرخه سواری ورزشی سبک و از کجا آمده ام و به کجا میرمز و رازهای ارتباط غیر کنقش ویتامین K در ترمیم اسبیماری ضعف عضلات نزدیک بسلول های بنیادی منابع و اقفس ذهنتمدنی قدیمی در شمال خلیج چراروياها را به یاد نمی آعلم به ما کمک میکند تا موویتامین بی 12 در درمان دردما اکنون میدانیم فضا خالتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند باحقیقت اشیاگیاه خواری و گوشت خوار کدابزار بقا از نخستین هماندانشمندان یک فرضیه رادیکاز تکینگی تا مغز از مغز ترویاهای پر رمز و حیرتی درنقش رژیم غذایی بر رشد و اباهوش ترین و با کیفیت تریسوپاپ ها یا ترانزیستورهاقدرت مردمتو افق رویداد جهان هستیهفت سین یادگاری از میراث عادت کن خوب حرف بزنیواکسن های شرکت فایزر آمرماشین دانشتاثیر رژیم گیاه خواری بر آزمون تجربی، راهی برای رحافظه و اطلاعات در کجاست پول و شادیابزار بقا از نخستین همانداروی جدید s3 در درمان ام از تکینگی تا مغز از مغز تروش صحبت کردن در حال تکامچند نرمش مفید برای کمردربحثی در مورد نقش کلسیم و سیستم دفاعی بدن علیه مغز لحظات خوش با کودکانتومورهای نخاعیهندسه در پایه ی همه ی واکصفحه اصلیوبینار اساتید نورولوژی دمدیریت اینترنت بر جنگتروس جریان انرژیافزایش قدرت ادراکات و حسحس و ادراک قسمت چهل و سومپیشرفت های جدید علوم اعصابزار بقای موجود زنده از در مانهای کمر درداز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی حاوی تخم مرغ ونوار مغز در فراموشی هابخشش، عقلانی یا غیر عاقلستم، بی پاسخ نیستمنابع انرژی از نفت و گاز توسعه هوش مصنوعی قادر اسهوش مصنوعی از عروسک بازی یافته های نوین علوم پرده مرز بین انسان و حیوان کجاتشویق خواندن به کودکانامیدوار باش حتی اگر همه چحس و ادراک قسمت بیست و دوآلزایمراتفاق و تصادفدر سال حدود 7 میلیون نفر استفاده از سلول های بنیارسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرچیزی شبیه نور تو نیستبرخی یونها و مولکول های ممنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل و ریشه ی مشترک خلقتهوش مصنوعی از عروسک تا کمکلام و زبان، گنجینه ای بسمطالبی در مورد تشنجتغییرات تکاملی سر انسان انرژی تاریک که ما نمی توحساسیت روانی متفاوتدرمان جدید کنترل مولتیپلاختلال در شناسایی حروف و اطلاعات حسی ما از جهان، چزندگی هوشمند در خارج از زنگاه محدود و تک جانبه، مششکست حتمیبررسی بیماری التهابی رودهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتئوری جدید، ویران کردن گجهان مرئی و نامرئیکودک هشت ساله لازم است آدمغز چگونه صداها را فیلتر اولین هیبرید بین انسان و خوش قلبی و مهربانیدرک عمیق در حیواناتارتباط میکروب روده و پارمغز انسان رو به کوچک تر شبه نادیدنی ایمان بیاورزیست، مرز افق رویداد هستبعد از کروناناتوانی از درمان برخی ویشباهت مغز با کیهان مادیهیچ اندر هیچمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کپسول نوروهرب بر سجهان در حال ایجاد و ارتقاکایروپاکتیک چیستاین ایده که ذرات سیاهچالخطرات هوش مصنوعیارزش حقیقی زبان قسمت اولذهن چند جانبه نیازمند نگمغز را از روی امواج بشناسبیمار 101 ساله، مبتلا به سزبان شناسی نوین نیازمند فاصله ی همیشگی تصویر سازتقلید از طبیعتنرمش های مفید در سرگیجهطوفان فقر و گرسنگی و بی سهزاران سال چشم های بینا وموسیقی نوتاثیر گیاهخواری بر رشد و آیا پیدایش مغز از روی تصاجاودانگی مصنوعیکشف مکانیسمی پیچیده در باگر نیروی مغناطیس نباشد دورترین نقطه ی قابل مشاهاز آغاز خلقت تا نگاه انسارمز پیشرفت تواضع است نه طنقش ژنتیک در درمان اختلابیماریهای تحلیل عضلانی اسلول های بدن تو پیر نیستنقلب و عقلتمرکز و مدیتیشننزاع بین جهل و علم رو به پعلم بدون توقفویتامین بی هفدهما از اینجا نخواهیم رفتتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قاحقیقت تنها چیزی است که شاگیرنده باید سازگار با پیابزار بقا از نخستین هماندانشمندان ژنی از مغز انساز تکینگی تا مغز از مغز ترویای شفافنقش رژیم غذایی در رشد و اباور و کیهان شناسیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاقدرت کنترل خودتو انسانی و انسان، شایستهم نوع خواری در میان پیشیعادت کردن به نعمتواکسن کووید 19 چیزهایی که مبانی ذهنی سیاه و سفیدتاثیر رژیم گیاه خواری بر آزمون ذهنی گربه ی شرودینحافظه و اطلاعات در کجاستپوست ساعتی مستقل از مغز دابزار بقا از نخستین همانداروی جدید میاستنی گراویاز تکینگی تا مغز از مغز تروشهای نو در درمان دیسک بچند جهانیبحثی در مورد حقیقت فضا و سکوت و نیستیلرزش ناشی از اسیب به عصبتومورهای ستون فقراتهندسه زبانِ زمان استسوالات پزشکیوجود قبل از ناظر هوشمندمداخله ی زیانبار انسانتری فلوپرازینافزایش مرگ و میر سندرم کوحس و ادراک قسمت نهمپیشرفت در عقل است یا ظواهابزار بقای موجود زنده از در محل کار ارزش خودت را باز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی ضد التهابینوار مغز در تشخیص بیماری بدون پیر فلکستون فقرات انسان دو پا جلمنابع انرژی از نفت و گاز توسعه برخی شغل ها با هوش هوش مصنوعی از عروسک بازی یاد گرفتن مداوممرز جدید جستجو و اکتشاف، تشخیص ژنتیکی آتروفی های امیدی به این سوی قبر نیستحس و ادراک قسمت بیست و سوآملودیپین داروی ضد فشار اتوبان اطلاعات و پلِ بیندرمان های اسرار آمیز در آاستفاده از سلول های بنیارساناها و ابر رساناها و عرشته نوروایمونولوژی و نقنکاتی در مورد تشنجبرخی اثرات مضر ویتامین دمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل ابزار هوش ، راه پر هوش مصنوعی از عروسک تا کمکلرال هیدرات برای خوابانمطالعه ای بیان میکند اهدثبت و دستکار ی حافظهانرژی خلا ممکن استخفاش با شیوع همه گیری جدیدرمان جدید سرطاناختلال در شناسایی حروف و اطلاعاتی عمومی در مورد مزندگی بی دودنگاه انسان محدود به ادراشگفت نیست من عاشق تو باشمبررسی سیستم تعادلی بدن اهوش احساسیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتا 20 سال آینده مغز شما به جهان مشارکتیکودک ایرانی که هوش او از مغز ناتوان از توجیه پیدااولین تصویر در تاریخ از سخوشبختی دور از رنج های مدرگیری قلب در بیماری ویرارتباط ماده و انرژیمغز انسان رو به کوچکتر شدبه هلال بنگرزاوسکا درمان گوشربعد از کرونا دلخوشی بیهوناتوانی در شناسایی چهره شباهت کیهان و مغزهیچگاه از فشار و شکست نترمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کپسول نوروهرب بر سجهان ریز و درشتکار با یگانگی و یکپارچگیاینکه به خاطرخودت زندگی دفاع در برابر تغییر ساختارزش حقیقی زبان قسمت دومذهن هوشیار در پس ماده ی ممغز زنان جوانتر از مغز مربیماری های مغز و اعصاب و زبان، نشان دهنده ی سخنگو فتون های زیستیتقویت استخوان در گرو تغذنرمشهای مهم برای تقویت عطوفان زیباییهستي مادي ای که ما کوچکترموسیقی هنر مایع استتاثیر انتخاب از طرف محیط آیا آگاهی پس از مرگ از بیجایی خالی نیستکشف ارتباط جدیدی از ارتباگر نعمت فراموشی نبود بسديدن با چشم بسته در خواب از انفجار بزرگ تا انفجار رمز بقای جهش ژنتیکینقش گرمایش آب و هوا در همبیماری، رساله ای برای سلسلول عصبی شاهکار انطباق قلب دروازه ی ارتباطتمرکز بر هدفنزاع بین علم و نادانی رو علم در حال توسعهویتامین دی گنجینه ای بزرما اشیا را آنطور که هستندتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلاحقیقت خواب و رویاگالکانزوماب، دارویی جدیابزار بقا از نخستین هماندانشمندان پاسخ کوانتومی از تکینگی تا مغز از مغز تروان سالمنقش زنجبیل در جلوگیری از باد و موجسوخت هیدروژنی پاکقدرت انسان در نگاه به ابعتو با همه چیز در پیوندیهمه چیز در زمان مناسبعادت دادن مغز بر تفکرواکسن کرونا و گشودن پنجرمباحث مهم حس و ادراکتاثیر رژیم گیاهخواری بر آزمون ذهنی گربه شرودینگرحباب های کیهانی تو در توپوشاندن خود از نورابزار بقا از نخستین همانداروی جدید برای میاستنی از تکینگی تا مغز از مغز تروشهای شناسایی قدرت شنواچند جهانیبحثی در مورد عملکرد لوب فسکوت، پر از صدالرزش عضله یا فاسیکولاسیوتوهم فضای خالیهنر حفظ گرهپیامهای کاربرانوراپامیل در بارداریمدارک ژنتیکی چگونه انسانتری فلوپرازینافزایش سرعت پیشرفت علوم حس و ادراک قسمت چهارمپیشرفت ذهن در خلاقیت استابزار بقای موجود زنده از در چه مرحله ای از خواب ، راز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی ضد دردنوار مغزی روشی مهم در تشخبرنامه و ساختار پیچیده مسخن و سکوتمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه های سازمان بهداشت هوش مصنوعی از عروسک بازی یاد بگیر فراموش کنیمزایای شکلات تلخ برای سلتشخیص آلزایمر سالها قبل امیدی تازه در درمان سرطاحس و ادراک قسمت بیستمآموزش نوین زباناتوسوکسیمایددرمان های بیماری آلزایمراستفاده از سلول های بنیااستیفن هاوکینگ در مورد هرشد مغز فرایندی پیچیده اچگونه مولکول های دی ان ایسرعت فکر کردن چگونه استبرخی اختلالات عصبی مثانهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل جریان همیشگی خلقتهوش مصنوعی از عروسک تا کمکمردردمعماری، هندسه ی قابل مشاثبت امواج الکتریکی در عصانسان قدیم در شبه جزیره عخلا، حقیقی نیستدرمان سرطان با امواج صوتاختلالات مخچهاطلاعاتی عمومی در مورد مزندگی در جمع مواردی را برنگاه از بیرون مجموعهشگفت انگیز بودن کیهانبررسی علل کمر درد در میانهوش احساسیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتا بحر یفعل ما یشاجهان هوشمندکودکان میتوانند ناقل بی مغز و اخلاقاولین دارو برای آتاکسی فخانه ی تاریکدرگیری مغز در بیماری کویارتباط متقابل با همه ی حیمغز ایندگان چگونه استبه کدامین گناه کشته شدندزبان مشترک ژنتیکی موجودابعد از کرونا دلخوشی بیهونادیدنی ها واقعی هستندشباهت زیاد بین سلول هاي عهیپرپاراتیروئیدیسممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کتامین در درمان پاجهان شگفت انگیزکاربرد روباتهای ريزنانواینکه خانواده ات سالم بادقیق ترین تصاویر از مغز اارزش حقیقی زبان قسمت سومذهن تو همیشه به چیزی اعتقمغزهای کوچک بی احساسبیماری وسواسزبان، وسیله شناسایی محیطفروتنی و غرورتقویت حافظه یا هوش مصنوعچرا ماشین باید نتایج را پطولانی ترین شبهستی ما پس از شروعی چگال میهمانهای ناخوانده عامل تاثیر احتمالی عصاره تغلیآیا امکان بازسازی اندامهجاذبهکشف جمجمه ای درکوه ایرهواگر نعمت فراموشی نبود بسدی متیل فومارات(زادیوا)(از بحث های کنونی در ویروسرمز جهاننقش پیش زمینه ها و اراده بیندیشسلولهای ایمنی القا کنندهقلب روباتیکتمساح حد واسط میان مغز کونزاع بین علم و جهل رو به پعلم راهی برای اندیشیدن اویروس مصنوعیما به جهان های متفاوت خودتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلاحقیقت در علم، هرگز نهایی گام کوچک ولی تاثیرگذارابزار بقا از نخستین هماندانشمندان اولین سلول مصناز تکینگی تا مغز از مغز تروبات های ریز در درمان بینقش زبان در سلطه و قدرت اباد غرور و سر پر از نخوت وسودمندی موجودات ابزی بر قدرت ذهنتو با باورهایت کنترل میشهمه چیز در زمان کنونی استعارضه جدید ویروس کرونا سواکسن کرونا از حقیقت تاتمجموعه های پر سلولی بدن متاثیر عصاره تغلیظ شده گیآزادی عقیده، آرمانی که تحد و مرزها توهم ذهن ماستپیموزایدابزار بقا از نخستین همانداروی جدید برای ای ال اساز تکینگی تا مغز از مغز تروشی برای بهبود هوش عاطفچند روش ساده برای موفقیتبحثی درباره هوش و تفاوتهسکته مغزیلزوم سازگاری قانون مجازاتوهم فضای خالی یا توهم فضهنر رها شدن از وابستگیسایتهای دیگرورزش هوازی مرتب خیلی به قمروری بر تشنج و درمان هایترک امروزافسردگی و اضطراب در بیماحس و ادراک قسمت نوزدهمپیشرفتی مستقل از ابزار هابزار بقای موجود زنده از در ناامیدی بسی امید استاز تکامل تا مغز، از مغز تراه فراری نیستنوار عصب و عضلهبرنامه ی مسلط ژنها در اختسخن پاک و ثابتمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه های غیر دارویی در سهوش مصنوعی از عروسک بازی یادگیری مهارت های جدید دمسمومیت دانش آموزان، قماتصویر زیبا از سلولامگا سه عامل مهم سلامتحس و ادراک قسمت دهمآمارهای ارائه شده در سطح اثر مضر مصرف طولانی مدت ردرمان های جدید میگرندرمان های جدید در بیماری استیفن هاوکینگ در تفسیر رشد مغز علت تمایل انسان بچگونه میتوان با قانون جنسعی کن به حدی محدود نشویبرخی اصول سلامت کمرمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل داروینی هنوز در حاهوش مصنوعی از عروسک تا کمکمردرد ناشی از تنگی کانامعنی روزهجلوتر را دیدنانسان میوه ی تکاملخلا، خالی نیستدرمانهای بیماری پارکینساختلالات حرکتی در انساناعتقاد اشتباه، نتیجه ی نزندگی در سیاهچالهنگاه از دور و نگاه از نزدشگفت زده و حیران باشبزرگ فکر کنهوش در طبیعتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتابوهای ذهنیجهان هوشیارکودکان خود را مشابه خود تمغز و اخلاقاولین دروغخانواده پایداردرگیری مغز در بیماران مبارتباط چاقی و کاهش قدرت بمغز ابزار بقای برتر مادیبه امید روزهای بهترزبان چهار حرفی حیات زمینتفکر قبل از کارنادانی در قرن بیست و یکم،شباهت زیاد بین سلول هاي عهاوکينگ پیش از مرگش رسالمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا ما کالا هستیمجهانی که نه با یک رخداد و کاربرد روباتهای ريز، در اینترنت بدون فیلتر ماهوادل به دریا بزنارزش خود را چگونه میشناسذهن خود را مشغول هماهنگیمغزتان را در جوانی سیم کشبیماری کروتز فیلد جاکوبسفر فقط مادی نیستفرگشت و تکامل تصادفی محض تقویت سیستم ایمنیچرا مغز انسان سه هزار سالطی یکصد هزار سال اخیر هرچو هر کس تقوای خدا پیشه کنمیوتونیک دیستروفیتاثیر ترکیبات استاتین (سآیا انسان با مغز بزرگش اخجاذبه و نقش آن در شکلگیریکشف جدید تلسکوپ جیمز وباگر با مطالعه فیزیک کواندین، اجباری نیستاز تلسکوپ گالیله تا تلسکرمز جهان خاصیت فراکتالنقش آتش در رسیدن انسان بهبیهوش کردن در جراحی و بیمسلولهای بنیادی مصنوعی درقلب را نشکنتنفس هوازی و میتوکندرینسبت ها در کیهانعلم ساختن برج های چرخانویرایش DNA جنین انسان، برما با کمک مغز خود مختاريمتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی حقیقت راستین انسان علم بگامی در درمان بیماریهای ابزار بقا از نخستین هماندانشمندان تغییر میدان مغاز تکینگی تا مغز از مغز تروبات کیاننقش زبان در سلطه و قدرت ابار بزرگ ایستادن بر دو پاسیلی محکم محیط زیست بر انقدرت عشقتو باید نیکان را به دست بهمه چیز، ثبت می شودعدم توقف تکامل در یک انداواکسن کرونا ساخته شده تومحل درک احساسات روحانیتاریک ترین بخش شبآسيب میکروواسکولاریا آسحریص نباشپیموزایدابزار بقا از نخستین همانداروی جدید برای دیابتاز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان قطع نخچندین ماده غذایی که ماننبحثی درباره هوش و تفاوتهسال سیزده ماههلزوم سازگاری قانون مجازاتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)هنر، پر کردن است نه فحش دورزش هوازی ، بهترین تمریمرکز هوشیاری، روح یا بدن ترکیب آمار و ژنتیکاقلیت خلاقحس و ادراک قسمت هفتمپاسخ گیاهان در زمان خوردابزار بقای موجود زنده از در هم تنیدگی مرزها و بی ماز تکامل تا مغز، از مغز تراه های جدید برای قضاوت رنوبت کودکانبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱سختی ها رفتنی استمنابع انرژی از نفت و گاز توصیه هایی در مصرف ماهیهوش مصنوعی از عروسک بازی یادآوری خواب و رویامسیر دشوار تکامل و ارتقاتصویر زیبای اصفهانامروز دانش ژنتیک هیچ ابهحس و ادراک قسمت دوازدهمآن چیزی که ما جریان زمان اثرات فشار روحی شدیداثرات مفید قهوهدرمان های رایج ام اساستخوان های کشف شده، ممکرشد در سختی استچگونه مغز پیش انسان یا همشلیک فراموشیبرخی بیماری ها که در آن بمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل داروینی هنوز در حاهوش مصنوعی از عروسک تا کمکمردرد و علل آنمعادله ها فقط بخش خسته کنجمجمه انسان های اولیهانسان ها می توانند میدان خلاصه ای از مطالب همایش مدرهای اسرارآمیز و پوشیدهاختلالات صحبت کردن در اناعتماد به خودزندگی زمینی امروز بیش از نگاه از درون مجموعه با نگشگفتی های زنبور عسلبزرگ شدن مغز محدود به دورهوش عاطفی بیشتر در زنانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر فکر بر سلامتجهان های بسیار دیگرکودکان را برای راه آماده مغز و سیر تکامل ان دلیلی اولین سلول مصنوعیخار و گلدرگیری مغزی در سندرم کوومغز ابزار برتر بقابه بالا بر ستارگان نگاه کزبان نیاز تکاملی استتفکر خلا ق در برابر توهم نازوکلسینشجاعت و ترسهاوکينگ پیش از مرگش رسالمنبع هوشیاری در کجاست؟(قتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا ما تنها موجودات زنده جهانی که از یک منبع، تغذیکتاب گران و پرهزینه شد ولایندرالدلایلی که نشان میدهد ما باز فرد ایستا و متعصب بگذرذهن سالممغزتان را در جوانی سیمکشبیماری گیلن باره و بیمارسفر نامه سفر به بم و جنوب فراموش کارها باهوش تر هستلقین اطلاعات و حافظهچرا مغزهای ما ارتقا یافت طبیعت موجی جهانوفور و فراوانیمیگرن و پروتئین مرتبط با تاثیر حرکات چشم بر امواج آیا احتمال دارد رویا از آجدایی خطای حسی استکشتن عقیده ممکن نیستاگر تلاش انسان امروز برادید تو همیشه محدود به مقداز تلسکوپ گالیله تا تلسکرنگ کردن، حقیقت نیستنقش انتخاب از طرف محیط، نبیهوشی در بیماران دچار اسلام تا روشناییقیچی ژنتیکیتنفس هوازی و میتوکندرینسبت طلایی، نشانه ای به سعلایم کمبود ویتامین E را واقعیت فیزیکی، تابعی از ما بخشی از این جهان مرتبطتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکحقیقت غیر فیزیکیگامی در درمان بیماریهای ابزار بقا از نخستین هماندانشمندان روش هاي جدیدی از تکینگی تا مغز از مغز تروح در جهانی دیگر استنقش سجده بر عملکرد مغزبار سنین ابزار هوشمندی اسینوریپا داروی ترکیبی ضدقطار پیشرفتتو تغییر و تحولیهمه ی سردردها بی خطر نیستعدم درکواکسن ایرانی کرونا تولیدمحل درک احساسات روحانی دتاریکی من و تو و گرد و غباآسیب ها ناشی از آلودگی هوحرکت چرخشی و دائمی کیهانپیچیدگی های مغزمگسابزار بقا از نخستین همانداروی جدید ضد میگرناز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان نابیننه به اعدامبحثی درباره هوش و تفاوتهسانسور از روی قصد بسیاری لزوم عدم وابستگی به گوگل توهم چیستهوموارکتوس ها ممکن است دورزش و میگرنمرکز حافظه کجاستترکیب حیوان و انسانالکترومغناطیس شنوایی و هحس و ادراک قسمت هفدهمپختگی پس از چهل سالگي به ابزار بقای موجود زنده از در هم تنیدگی کوانتومیاز تکامل تا مغز، از مغز تراه های جدید برای قضاوت رنور درونبرین نت به جای اینترنتسرنوشتمنابع انرژی از نفت و گاز توضیحی ساده در مورد هوش مهوش مصنوعی از عروسک بازی ژن همه چیز نیستمسئول صیانت از عقیده کیستصویربرداری فضاپیمای آمانفجار و توقف تکاملی نشاحس و ادراک قسمت سومآنچه ناشناخته است باید شاثرات مفید روزه داریدرمان های علامتی در ام اساستروژن مانند سپر زنان دز گهواره تا گورچگونه هموساپينس بر زمین شلیک فراموشیبرخی بیماری های خاص که بدمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل داروینی هنوز در حاهوش مصنوعی از عروسک تا کمکمردرد با پوشیدن کفش منامعجزه های هر روزهجنبه های موجی واقعیتانسان یک کتابخانه استخلاصه ای از درمان های جدیدروغ نگو به خصوص به خودتاختلالات عضلانی ژنتیکاعتماد به خودزندگی زودگذرنگاه حقیقی نگاه به درون اشانس یا تلاشبزرگ شدن تقریبا ناگهانی هوش عاطفی در زنان بیشتر امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر مشاهده بر واقعیت بجهان هایی در جهان دیگرکوری گذرای ناشی از موبایمغز کوانتومیاوکرلیزوماب داروی جدید شخارق العاده و استثنایی بدرگیری مغزی در سندرم کوومغز از بسیاری حقایق می گربه بالاتر از ماده بیندیشزبان و کلمه حتی برای کسانفلج نخاعی با الکترودهای تفاوت مغز انسان و میمون هنباید صبر کرد آتش را بعد شرکت نورالینک ویدیویی ازهدف یکسان و مسیرهای مختلمنبع خواب و رویاتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا مغز تا بزرگسالی توسعجهانی در ذهنکتاب زیست شناسی باورایا کوچک شدن مغزانسان الدنیای شگفت انگیز کوانتوماز مخالفت بشنوذخیره ی شگفت انگیز اطلاعمغط یک گیرنده استبیماری آلزایمر، استیل کوسفر به مریخ در 39 روزفراموشی همیشه هم بد نیستتلاش ها برای کشف منابع جدچرا ویروس کرونای دلتا واطبیعت بر اساس هماهنگیوقت نهيب هاي غير علمي گذشمیگرن سردردی ژنتیکی که بتاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آجریان انرژی در سیستم های گل زندگیاگر خواهان پیروزی هستیدیدن خدا در همه چیزاز تکنیکی تا مغز از مغز ترنگین کماننقش اتصالات بین سلولهای بیوگرافیسلسله مباحث هوش مصنوعیقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتنفس بدون اکسیژننشانه های گذشته در کیهان علایم کمبود ویتامین E را واقعیت چند سویهما تحت کنترل ژنها هستیم یتاثیر درجه حرارت بر عملکآب زندگی است قسمت چهارمحقیقت غیر قابل شناختگاهی لازم است برای فهم و ابزار بقا از نخستین هماندانشمندان روشی برای تبدیاز تکینگی تا مغز از مغز تروح رهایینقش غذاها و موجودات دريابارداری بدون رحمسیگار عامل افزایش مرگ وملمس کوانتومیتو جهانی هستی که خودش را همیشه چشمی مراقب و نگهباعسل طبیعی موثر در کنترل بواکسن اسپایکوژنمحدودیت چقدر موثر استتاریکی و نورآشنا پنداریحس چشایی و بویاییپیچیدگی های مغزی در درک زابزار بقا از نخستین همانداروی جدید ضد الزایمراز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان سکته منه جنگ و نه خونریزیبحثی درباره هوش و تفاوتهسانسور بر بسیاری از حقایمقاومت به عوارض فشار خون توهم وجودهورمون شیرساز یا پرولاکتورزش بهترین درمان بیش فعمرکز حافظه کجاستترازودونالکتروتاکسی(گرایش و حرکحس و ادراک قسمت هجدهمپروژه ی ژنوم انسانیابزار بقای موجود زنده از در هم تنیدگی کوانتومی و پاز روده تا مغزراه پیروزی در زندگی چیستنورون هاي مصنوعی می توانبرای یک زندگی معمولیسریع دویدن مهم نیستمنابع انرژی از نفت و گاز تیوتیکسن داروی ضد جنونهوش مصنوعی از عروسک بازی ژن همه چیز نیستمسئولیت جدیدتصور از زمان و مکانانقراض را انتخاب نکنیدحس و ادراک قسمت سی و هشتمآنچه واقعیت تصور میکنیم آنچه حس می کنیم، نتیجه ی اثرات مضر ماری جوانادرمان ژنتیکی برای نوآوریاسرار آفرینش در موجزمین در برابر عظمت کیهانچگونه هوشیاری خود را توسشنا در ابهای گرم جنوب نیابرخی توجهات در ببمار پارمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل داروینی هنوز در حاهوش مصنوعی از عروسک تا کمکنفرانس تشنج هتل کوثر اصمعجزه ی علمجنسیت و تفاوت های بیناییانسان باشخم شدن فضا-زماندریای خدااختراع جدید اینترنت کواناعداد بینهایت در دنیای مزندگی سلول در بدن، جدای انگاه دوبارهشاهکار قرنبزرگترین خطایی که مردم مهوش عاطفی در زنان بیشتر امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر نگاه ناظر هوشیار بجهان یکپارچهکی غایب شدی تا نیازمند دلايندگان چگونه خواهند دیدخبر مهم تلسکوپ هابلارتباط هوش ساختار مغز و ژدرگیری اعصاب به علت میتومغز به تنهایی برای فرهنگ به خودت مغرور نشوزبان و بیان نتیجه ساختمافلج بل، فلجی ترسناک که آنتفاوت ها و تمایزها کلید بنبرو و انرژی مداومشربت ضد خلطهدف یکسان، در مسیرهای متمنتظر نمان چیزی نور را بهتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا همه جنایت ها نتیجه بیجهان، تصادفی نیستکتاب طبیعت در قالب هندسهایا این جمله درست است کسیدنیا، هیچ استاز نخستین همانند سازها تذره ی معین یا ابری از الکنقش قهوه در سلامتیبیماری الزایمرسفر تجهیزات ناسا به مریخ فرایند پیچیده ی خونرسانیتلاش هایی در بیماران قطع چرا پس از بیدار شدن از خوطعمه ی شبکه های ارتباط اجوقتی فهمیدی خطا کردی برگمیگرن شدید قابل درمان استاثیر دپاکین بر بیماری مآیا برای تولید مثل همیشه جریان انرژی در سیستم های گلوله ی ساچمه ایاپی ژنتیکدیدگاه نارسای دوگانه ی ماز تکینگی تا مغز و از مغز رهبر حقیقینقش تیروئید در تکامل مغزبیوگرافیسلطان جنگل یا صاحب ملکوتقانون مندی نقشه ژنتیکی متنها مانع در زندگی موارد نشانه های پروردگار در جهعلت خواب آلودگی بعد از خوواقعیت چیستمانند آب باشتاثیر درجه حرارت بر عملکآب زندگی است قسمت هفتمحقایق ممکن و غیر ممکنگاهی مغز بزرگ چالش استابزار بقا از نخستین هماندائما بخواناز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری متناوب، مغز را نقش غذاها و موجودات دريابازگشت از آثار به سوی خداسیاهچاله های فضایی منابعلوب فرونتال یا پیشانی مغتو دی ان ای خاص ميتوکندريهمیشه اطمینان تو بر خدا بعشق درونی به یگانگی خلقتواکسن اسپایکوژن ضد کرونامحدودیت های حافظه و حافظتاریکی خواهد ترسیدآشنا پنداریحس و ادراک (قسمت اول )پیوند قلب خوک، به فرد دچاابزار بقا از نخستین همانداروی سل سپتاز تکینگی تا مغز- از مغز ريتوکسيمب در درمان ام اسچه زیاد است بر من که در ایبحثی درباره هوش و تفاوتهساهچاله ها تبخیر نمیشودمقابله ی منطقی با اعتراضتوهم وجودهوش فوق العاده، هر فرد اسورزش در کمر دردمرکز خنده در کجای مغز استتراشه ی بیولوژِیکالکترودهای کاشتنیحس و ادراک قسمت هشتمپروژه ی ژنوم انسانیابزارهای پیشرفته ارتباط در هم تنیدگی کوانتومی و داز سایه بگذرراه انسان شدن، راه رفتن ونورون های ردیاب حافظهبرای پیش بینی آینده مغز دسریعترین کامپیوتر موجودمنابع انرژی از نفت و گاز تیک و اختلال حرکتیهوش مصنوعی از عروسک بازی ژن هوش و ساختارهای حیاتی مسئولیت در برابر محیط زیتصادف یا قوانین ناشناختهانواع سکته های مغزیحس و ادراک قسمت سی و ششمحس و ادراک قسمت سیزدهمآنها نمیخواهند دیگران رااجزای پر سلولی بدن انسان درمان پوکی استخواناسرار بازسازی اندام هازمین زیر خلیج فارس تمدنی چگونه واکسن کرونا را توزشناخت و معرفت، و نقش آن دبرخی توصیه ها برای واکسیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل زبانهوش مصنوعی به کمک هوش طبیکنگره بین المللی سردرد دمعجزه ی علم در کنترل کرونجنسیت و تفاوت های بیناییانسان جدید از چه زمانی پاخونریزی مغز در سندرم کوودرک فرد دیگر و رفتارهای اادامه بحث تکامل چشمبقای حقیقی در دور ماندن ازندگی، مدیریت انرژینگاهی بر قدرت بینایی دراشاهکار شش گوشهوشمندی کیهانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر نگاه و مشاهده ناظر جهان یکپارچهکیهان خود را طراحی میکندايا اراده آزاد توهم است یخدا موجود استارتباط پیوسته ی جهاندرختان اشعار زمینمغز بیش از آنچه تصور میشوبه دنبال رستگاری باشزبان و بیان، در سایه پیشرفلج خوابتفاوت ها را به رسمیت بشناچت جی پی تیشش مرحله تکامل چشمهدف از تکامل مغزمنحنی که ارتباط بین معرفتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا هوش مصنوعی می تواند نجهش های ژنتیکی مفید در ساکتاب، سفری به تاریخایا ابزار هوشمندی یا مغز دندان ها را مسواک بزنید تاز نخستین همانند سازها تذرات کوانتومی زیر اتمی قنقش مهاجرت در توسعه نسل ابیماری ای شبیه آلزایمر و سفر دشوار اکتشاففرایند تکامل و دشواری هاتلاشی برای درمان قطع نخاچرا ارتعاش بسیار مهم استظهور امواج مغزی در مغز مصوقتی پر از گل شدی خودت را میدان مغناطيسي زمین بشر تاثیر داروهای ضد التهاب آیا بزرگ شدن مغز فقط در دجریان انرژی در سیستم های گلوئونابتدا سخت ترین استدژا وو یا اشنا پنداریاز تکینگی تا مغز از مغز تروی و منیزیم در تقویت استنقش حفاظتی مولکول جدید دبیان ژن های اسکیزوفرنی دسم زنبور ، کلیدی برای وارقانون گذاری و تکاملتنها در برابر جهاننظام مثبت زندگیعماد الدین نسیمی قربانی واقعیت چیستماه رجبتاثیر درجه حرارت بر عملکآب زندگی است قسمت اولحل مشکلگذر زمان کاملا وابسته به ابزار بقا از نخستین همانداروهای مصرفی در ام اساز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری و بیمار ی ام اس نقش غذاها و موجودات دريابازگشت به ریشه های تکاملسیاهچاله ها، دارای پرتو لوتیراستامتو در میانه ی جهان نیستی همیشه داناتر از ما وجود دعصب حقوق نورولووواکسن دیگر کرونا ساخته شمخچه فراتر از حفظ تعادلتاریخ همه چیز را ثبت کردهآغاز فصل سرما و دوباره تکحس و ادراک (قسمت دوم )پیوند مغز و سر و چالشهای ابزار بقای موجود زنده از داروی ضد چاقیاز تکینگی تا مغز- از مغز ریه زغالینه عدم مطلق بلکه عدم با قبحثی درباره احساسات متفاسایه را اصالت دادن، جز فرمقابله با کرونا با علم استوهم بی خداییهوش مصنوعی می تواند بر احوزن حقیقی معرفت و شناختمرگ چیستتربیت کودکان وظیفه ای مهالگو و عادت را بشکن و در احس و ادراک قسمت پنجمپروانه ی آسمانیابزارهای بقا از نخستین هدر هر سوراخی سر نکناز علم جز اندکی به شما داراه بی شکستنوروپلاستیسیتی چیستبرای اولین بار دانشمندانسرگیجه از شایعترین اختلامنابع انرژی از نفت و گاز تیروفیبان موثر در سکته ی هوش مصنوعی از عروسک بازی ژن یا نقشه توسعه مغز و نقمستند جهان متصلتظاهر خوابیده ی مادهانگشت ماشه ایانگشت نگاری مغز نشان میدحس و ادراک قسمت ششمآنان که در قله اند هرگز خاجزایی ناشناخته در شکل گدرمان پوکی استخواناصل بازخوردزمان چیستچگونه آن شکری که می خوریمشناخت درون، شناخت بیرون؛برخی درمان های Spinal Muscular Atمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل زبانهوش مصنوعی به شناسایی کاکنگره بین المللی سردرد دمعجزه در هر لحظه زندگیجهل مقدسانسان خطرناکترین موجودخواندن ، یکی از شستشو دهندرک نیازمند شناخت خویش ااداراوون تنها داروی تاییبلندی در ذهن ما درک بلندیزونیسومایدنگاهی بر توانایی اجزاي بشاید گوشی و چشمی، آماده شهوشیاری و وجودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر نگاه انسان بر رفتاجهان کنونی و مغز بزرگتریکیهانِ هوشیارِ در حال یاايا اراده آزاد توهم است یخدای رنگین کمانارتباط انسانی، محدود به درد باسن و پا به دلیل کاهمغز برای فراموشی بیشتر کبه زودی شبکه مغزی به جای زبان و تکلم برخی بیماریهفلج خواب چیستتفاوت های بین زن و مرد فقچت جی پی تیششمین کنگره بین المللی سهدف از خلقت رسیدن به ابزامنشأ اطلاعات و آموخته ها تاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا هوش مصنوعی زندگی بشرجهش های ژنتیکی غیر تصادفکتابخانهایا بیماری ام اس (مولتیپدو ویژگی انتزاع و قدرت تجاز نخستین همانند سازها تذرات کوانتومی زیر اتمی قنقش میدان مغناطیسی زمین بیماری ای شبیه ام اس مولتسفرنامه سفر به بم و جنوب فرایند حذف برخی اجزای مغتلاشی تازه برای گشودن معچرا بیماری های تخریبی مغظرف باید پر شود چه با چرک وقتی تو از یاد گرفتن باز میدان های مغناطیسی قابل تاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا تکامل و تغییرات ژنتیجستجوی متن و تصویر به صورگمان میکنی جرمی کوچکی در ابتدایی که در ذهن دانشمندژاوو یا آشناپنداریاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا و واقعیتنقش حیاتی تلومر دی ان آ دبیان حقیقتسماگلوتید داروی کاهش دهنقانون جنگلتنبیه چقدر موثر استنظریه ی تکامل در درمان بیعوامل موثر در پیدایش زباواقعیت های متفاوتماپروتیلینتاثیر درجه حرارت بر عملکآب زندگی است قسمت دومحلقه های اسرارآمیزگذشته را دفن کنابزار بقا از نخستین همانداروهای ام اساز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری سلول های بنیادنقش غذاها در کاهش دردهای بازخورد یا فیدبکسیاهچاله و تکینگی ابتدایلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتوقف؛ شکستهمیشه راهی هستعضلانی که طی سخن گفتن چقدواکسن دیگری ضد کرونا از دمخچه ، فراتر از حفظ تعادلتازه های اسکیزوفرنی(جنوآغاز مبهم آفرینشحس و ادراک قسمت 67پیوند اندام از حیوانات بابزار بقای موجود زنده از داروی ضد چاقیاز تکینگی تا مغز- از مغزتریواستیگمیننهایت معرفت و شناخت درک عبحثی درباره احساساتی غیرساخت شبکه عصبی مصنوعی با ملاحظه های اخلاقی دربارهتوهم تنهاییهوش مصنوعی و کشف زبان هایوزوز گوشمرگ و میر پنهانترجمه ای ابتدایی از اسراالگوی بنیادین و هوشیاریحس و ادراک قسمت پنجاهپرواز از نیویورک تا لوس آابزارهای بقا ازنخستین همدر والنتاین کتاب بدید همازدواج های بین گونه ای، ررابطه تشنج و اوتیسمنوروز یا روز پایانیبرای تمدن سازی، باید در بسرگردانیمنابع انرژی از نفت و گاز تکنولوژی جدید که سلول هاهوش مصنوعی از عروسک بازی ژنها نقشه ایجاد ابزار هومشکل از کجاستتظاهری از ماده است که بیدمشکلات نخاعیتعداد کلی ذهن ها در جهان انتقال ماده و انرژیحس و ادراک قسمت شصت و هشتآنزیم تولید انرژی در سلواحیای بینایی نسبی یک بیمدرمان ام اس(مولتیپل اسکلاصل علت و تاثیرزمان و مکان، ابعاد کیهان چگونه انتظارات بر ادراک شناسایی تاریخچه ی تکاملیبرخی روش های تربیتی کودکمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل زبان انسان از پیشیهوش مصنوعی در کامپیوترهاکنترل همجوشی هسته ای با همعرفت و شناختجهان فراکتالانسان عامل توقف رشد مغزخواب سالم عامل سلامتیدرک و احساسادب برخورد با دیگرانبلوغ چیستزونا به وسیله ویروس ابله بزرگترین درد از درون است نگاهت را بلند کنشاید درست نباشدهوشیاری کوانتومیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر نگاه انسان بر رفتاجهان کاملی در اطراف ما پرکیست هیداتید مغزای نعمت من در زندگیمخدایی که ساخته ی ذهن بشر ارتباط از بالا به پایین مدردهای سال گذشته فراموش مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟به زیر پای خود نگاه نکن بزبان و شناخت حقیقت قسمت چفلج دوطرفه عصب 6 چشمتفاوت های تکاملی در مغز ونتایج نادانی و جهلصبر بسیار بایدهر چیز با هر چیز دیگر در تمنشاء کوانتومی هوشیاری اتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا هوش ارثی دریافتی از پجهش تمدنی عجیب و شگفت انسکجای مغز مسئول پردازش تجایا بدون زبان میتوانیم تدو بیماری روانی خود بزرگ از نخستین همانند سازها تذرات کوانتومی زیر اتمی قنقش محیط زندگی و مهاجرت دبیماری اسپینال ماسکولار سفرنامه سفر به بم و جنوب فراتر از دیوارهای باورتلاشی جدید در درمان ام اسچرا حیوانات سخن نمی گوینعقل مجادله گرویتنام نوعی کرونا ویروس میدان بنیادین اطلاعاتتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا جنین انسان، هوشمندی جستجوی هوشیاری در مغز ماگنجینه ای به نام ویتامین ابتذال با شعار دیندگرگونی های نژادی و تغییاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا و کابوسنقش خرچنگ های نعل اسبی دربیست تمرین ساده برای جلوسندرم کووید طولانیقانون جنگلتهدیدهای هوش مصنوعینظریه ی تکامل در درمان بیعوامل ایجاد لغت انسانی و واقعیت و مجازماجرای جهل مقدستاثیر درجه حرارت بر عملکآب زندگی است قسمت سومحمله ویروس کرونا به مغزگربه شرودینگر و تاثیر مشابزار بقا از نخستین همانداروهای تغییر دهنده ی سیاز تکینگی تا مغز از مغز تروزهای سختنقشه مغزی هر فرد منحصر بهبازسازي مغز و نخاع چالشی سیاهچاله ی تولید کنندهلیروپریم داروی ترکیبی ضدتولید مثل اولین ربات های همیشه عسل با موم بخوریمغم بی پایانواکسن سرطانمخچه ابزاري که وظیفه آن فتازه های بیماری پارکینسوإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَحس و ادراک قسمت 74پیوند سر آیا ممکن استابزار بقای موجود زنده از داروی ضد تشنج با قابليت تاز تکینگی تا مغز، از مغز ریاضیات یک حس جدید استنهایت در بی نهایتبخش فراموش شده ی حافظهساخت شبکه عصبی با الفبای ملاحظات بیهوشی قبل از جرتوهم جدایی و توهم علمهوش مصنوعی گوگل به کمک تشیک پیام منفرد نورون مغزی مرگ و میر بسیار بالای ناشترس و آرمان هاالگوبرداری از طبیعتحس و ادراک قسمت پنجاه و یپروتز عصبی برای تکلمابزارهای بقای موجود زندهدر یک فراکتال هر نقطه مرکاسکار، لگوی هوشمندرادیوی مغز و تنظیم فرکاننوشیدن چای برای مغز مفید برای خودآگاه بودن تو بایسربازان ما محققا غلبه می منابع انرژی از نفت و گاز تکنولوژی جدید که سلول هاهوش مصنوعی از عروسک بازی ژنها ، مغز و ارادهژنهای مشترک بین انسان و ومشکلات بین دو همسر و برخیتعذیه ی ذهناندوه در دنیا استحس و ادراک قسمت شصت و دوآینه در اینهاحیای بینایی نسبی یک بیمدرمان تومورهای مغزی با ااصل عدم قطعیت از کوانتوم زمان و صبرچگونه به سطح بالایی از هوشناسایی سلول های ایمنی ابرخی سلولهای عصبی در تلامنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل ساختار رگهای مغزی هوش مصنوعی در خدمت خلق وحکنترل جاذبهمغز فکر میکند مرگ برای دیانسانیت در هم تنیده و متصخواب سالم عامل سلامتی و یدرک کنیم ما همه یکی هستیمادراک ما درک ارتعاشی است بلعیدن ستاره توسط سیاهچازیباترین چیز در پیر شدنبسیاری از بیماری های جدیچالش هوشیاری و اینکه چرا شب سیاه سحر شودهوش، ژنتیکی است یا محیطیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر ویتامین دی بر بیماجهان پیوستهکیست کلوئید بطن سومای آنکه نامش درمان و یادشخسته نباشی باباارتباط بین هوش طبیعی و هودردی که سالهاست درمان نشمغز بزرگ چالش است یا منفعبوزون هیگز چیستزبان و شناخت حقیقت قسمت افناوری هوش مصنوعی نحوه ختفاوت های زبانی سرمنشا تنجات در راستگوییصرع و درمان های آنهر جا که جات میشه، جات نیمهندسی ژنتیک در حال تلاش تاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا هوش سریعی که بدون احسجهشهای مفید و ذکاوتی که دکرونا چه بر سر مغز می آورایا تکامل هدفمند استدو بار در هفته ماهی مصرف از نشانه ها و آثار درک شدرفتار مانند بردهنقش نگاه از پایین یا نگاهبیماری اضطراب عمومیسفرنامه سفر به بم و جنوب فرد حساس از نظر عاطفی و بتمایل زیاد به خوردن بستنچرا حجم مغز گونه انسان درعقلانیت بدون تغییرویتامین E برای فعالیت صحمیدازولام در درمان تشنج تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما محفره در مغزگویید نوزده و ایمنی ساکتابداع دی ان ای بزرگترین ددانش قدرت استاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا و خبر از آیندهنقش داروهاي مختلف معروف بیش از نیمی از موارد انتقسندرم گیلن باره به دنبال قانونمندی و محدودیت عالمتو یک معجزه اینظریه ی ریسمانعواملی که برای ظهور لغت اواقعیت و انعکاسماجرای عجیب گالیلهتاثیر درجه حرارت بر عملکآب، زندگی است(قسمت پنجم)حمایت از طبیعتگزیده ای از وبینار یا کنفابزار بقا از نخستین همانداروهای ضد بیماری ام اس واز تکینگی تا مغز از مغز تروش مقابله مغز با محدودینقشه های مغزی جدید با جزیبحتی علمی درباره تمایل بسیاره ی ابلهانلیس دگرامفتامین یا ویاستولید یا دریافت علمهمجوشی هسته ای، انرژِی بغم بی پایانواکسن سرطانمدل همه جانبه نگر ژنرالیتبدیل پلاستیک به کربن و سافت فشار خون ناگهانی در وحس و ادراک قسمت 75پیوند سر، یکی از راه حلهاابزار بقای موجود زنده از داروی ضد تشنج با قابليت تاز تکینگی تا مغز، از مغز ریسدیپلام تنها داروی تاینهادینه سازی فرهنگ اختلابخش های تنظیمی ژنومساختن آیندهممانتین یا آلزیکسا یا ابتوهم جسمهوش مصنوعی گوگل به کمک تشیک پیشنهاد خوب برای آسان مرگ انتقال است یا نابود شتسلیم شدن از نورون شروع مالتهاب شریان تمپورالحس و ادراک قسمت پنجاه و دپرورش مغز مینیاتوری انساابزارهای بقای از نخستین در کمتر از چند ماه سوش جداساس انسان اندیشه و باور راز تغییرنوعی سکته مغزی ، وحشتناک برای زندگی سالم، یافتن تسردرد میگرنمنابع انرژی از نفت و گاز تکینگیهوش مصنوعی از عروسک بازی ژنهای هوش ، کدامندمشکلات روانپزشکی پس از ستغییر الگوی رشد مغزی با زاندوه دردی را دوا نمیکندحس و ادراک قسمت شصت و ششآیندهاحساس گذر سریعتر زماندرمان تشنجاصول انجام برخی نرمش ها دزمان واقعیت است یا توهمچگونه باغبانی باعث کاهش شواهدی از نوع جدیدی از حابرخی سيناپسها طی تکامل و منبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل شناخت انسان با کشفهوش مصنوعی در خدمت خلق وحکندر در بیماریهای التهابمغز قلبانسان، گونه ای پر از تضادخواب عامل دسته بندی و حفطدرک احساسات و تفکرات دیگادغام میان گونه های مختلمغز آیندگان چگونه است ؟بنی عباس، ننگی بر تاریخزیباترین چیز در افزایش سبسیاری از بیماری های جدیچالش هوشیاری و اینکه چرا شبیه سازی میلیون ها جهان هیچ چیز همیشگی نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر ویروس کرونا بر مغز جهان پیوستهکاهش مرگ و میر ناشی از ابایمپلانت مغزی کمک میکند خطا در محاسبات چیزی کاملارتباط شگفت مغز انسان و فدرس گرفتن از شکست هامغز بزرگ چالشهای پیش روبوزون هیگز جهان را از متلزبان و شناخت حقیقت قسمت دفیلمی بسیار جالب از تغییتفاوت ایستایی و تکاپونخاع ما تا پایین ستون فقرضرورت زدودن افکارهر حرکت خمیده می شود و هر مهربانی، شرط موفقیتتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا هشیاری کوانتومی وجودجهشهای مفید و ذکاوتی که دکریستال هاایجاد احساساتدو برابر شدن خطر مرگ و میاز نظر علم اعصاب یا نرووسرفتار وابسته به شکلنقش نظام غذایی در تکامل مبیماری بیش فعالیسفرنامه سفر به بم و جنوب فردا را نمیدانیمتمدن قدیمی ای در جنوب ایرچرا خشونت و تعصبعقیده ی بی عملویتامین E در چه مواد غذایمکانیک کوانتومی بی معنی تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویروحق انتخابگوشه بیماری اتوزومال رسسابزار هوش در حال ارتقا ازدانش محدود به ابعاد چهاراز تکینگی تا مغز از مغز ترویا بخشی حقیقی از زندگی نقش درختان در تکاملبیشتر کمردردها نیازی به سندرم پیریفورمیسقارچ بی مغز در خدمت موجودتو یک جهان در مغز خودت هسنظریه تکامل در درمان بیمعوارض ازدواج و بچه دار شدواقعیت خلا و وجود و درک مماده ی تاریکتاثیر درجه حرارت بر عملکآثار باستانی تمدن های قدحوادث روزگار از جمله ویرگزارش یک مورد جالب لخته وابزار بقا از نخستین همانداروی فامپیریدین یا نورلاز تکینگی تا مغز از مغز تروش های صرفه جویی در ایجانقص در تشخیص هیجانات عامبحث درباره پیدایش و منشا سیاره ابلهانلا اکراه فی الدینتولید پاک و فراوان انرژیهمراهی نوعی سردرد میگرنیغیرقابل دیدن کردن مادهواکسن ضد اعتیادمدل هولوگرافیک ژنرالیزهتبدیل تراکت صوتی مصنوعی افت هوشیاری به دنبال کاهحس و ادراک قسمت چهلپیوندی که فراتر از امکانابزار بقای موجود زنده از داروی ضد تشنج توپیراماتاز تکینگی تا مغز، از مغز ریشه های مشترک حیاتچهار میلیارد سال تکامل ببخش بزرگی حس و ادراک ما اساختار فراکتال وجود و ذهمن کسی در ناکسی دریافتم توهمات و شناخت حقیقتهوش مصنوعی الفاگویک آلل ژنتیکی که از نئاندمرگ تصادفیتشنچ پانایوتوپولوس تشنج امیوتروفیک لترال اسکلروحس و ادراک قسمت پنجاه و سپرتوهای صادر شده از سیاهابزارهای دفاعی و بقای مودر آرزوهایت مداومت داشتهاستفاده از مغز، وزن را کمراست دستی و چپ دستینیکولا تسلابرخی ملاحظات در تشنج های سردرد میگرن در کودکانمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل فردی یا اجتماعیهوش مصنوعی از عروسک بازی هوش مصنوعی از عروسک بازی ژنهای حاکم بر انسان و انسمشکلات روانپزشکی در عقب تغییر زودتر اتصالات مغزیاندوهگین نباش اگر درب یا حس و ادراک سی و هفتمآینده ی انسان در فراتر ازاحساسات کاذبدرمان جدید ALSاصول توسعه ی یک ذهن کاملزمان پلانکچگونه تکامل مغزهای کنونیشواهدی از دنیسوان(شبه نئبرداشت مغز ما از گذر زمانمنبع هوشیاری کجاست قسمت تکامل، نتیجه ی برنامه ریجهان قابل مشاهده بخش کوچکوچ از محیط نامناسبمغز ما کوچکتر از نیم نقطهانعطاف پذیری مکانیسمی علخودآگاهی و هوشیاريدرک تصویر و زبان های مخلتادغام دو حیطه علوم مغز و مغز انسان ایا طبیعتا تمابه قفس های سیاهت نناززیر فشار کووید چه باید کربشکه ای که ته نداره پر نمچالش هوشیاری و اینکه چرا شبیه سازی سیستم های کوانهیچ وقت خودت را محدود به منبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر ژنها بر اختلالات خجهان پر از چیزهای اسرار آکاهش التهاب ناشی از بیماایمپلانت نخاعی میتواند دخطا در محاسبات چیزی کاملارتباط شگفت انگیز مغز اندست آسمانمغز بزرگ و فعال یا مغز کوبی نهایت در میان مرزهازبان و شناخت حقیقت قسمت سفیزیک مولکولها و ذرات در تفاوت ارباب و رهبر حقیقینخستین تمدن بشریضررهای مصرف شکر و قند بر هرچیز با یک تاب تبدیل به مولتیپل اسکلروز در زنان تاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا واکنش های یاد گرفته وجوانان وطنکریستال زمان(قسمت اولایرادهای موجود در خلقت بدو برابر شدن خطر مرگ و میاز نظر علم اعصاب اراده آزرفتار اجتماعی انسان، حاصنقش نظریه تکامل در شناسابیماری تی تی پیسفری به آغاز کیهانفرضیه ای جدید توضیح میدهتمدن پیشرفته ی پیشینیانچرا در مغز انسان، فرورفتعلم و ادراک فقط مشاهده ی ویتامین کامکانیزمهای دفاعی در برابتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجحقیقت قربانی نزاع بین بی گوشت خواری یا گیاه خواریابزار بقا از نخستین هماندانش بی نهایتاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا تخیل یا واقعیتنقش ذهن و شناخت در حوادث با هوش مصنوعی خودکار روبسندرم پس از ضربه به سرقبل از آغازتو کز محنت دیگران بی غمینظریه تکامل در درمان بیمعید نوروز مبارکوالزارتان داروی ضد فشار ماده ی خالیتاثیر رو ح و روان بر جسمآرامش و دانشحکمت الهی در پس همه چیزگشایش دروازه جدیدی از طرابزار بقا از نخستین همانداروی لیراگلوتیداز تکینگی تا مغز از مغز تروش هایی برای جلوگیری از نقطه بی بازگشتبحثي درباره هوش و تفاوتهسیاره ابلهانلاموژین داروی ضد اوتیسم؟تولید سلولهای جنسی از سلهندسه ی پایه ایغرور و علمواکسن علیه سرطانمدل هولوگرافیک تعمیم یافتبدیل سلولهای محافط به سافتخار انسانحس و ادراک قسمت چهل و هفتپیوستگی همه ی اجزای جهانابزار بقای موجود زنده از دارویی خلط آوراز تکینگی تا مغز، از مغز رژیم های غذایی و نقش مهم چهار ساعت پس از کشتار خوکبخش بزرگتر کیهان ناشناختساختار شبکه های مغزی ثابمنابع انرژي پاک سرچشمه حتوپیراماتهوش مصنوعی از عروسک های بیک جهش ممکن است ذهن انسانمرگی وجود نداردتشنج چیستامید نیکو داشته باش تا آنحس و ادراک قسمت پنجاه و شآلودگی هوا چالش قرن جدیدابعاد و نیازهای تکاملیدر آسمان هدیه های نادیدناستفاده از هوش مصنوعی در رجزخوانی هایی که امروز بنیاز به آموزش مجازی دیجیبرخی مرزهای اخلاق و علوم سردرد و علتهای آنمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل مادی تا ابزار هوشمسردرد تنشنمنابع بی نهایت انرژی در دتکامل مداومهوش مصنوعی از عروسک بازی کل اقیانوس در یک ذرهمشاهده گر جدای از شیء مشاتغییر عمودی سر انسان از پاندام حسی، درک از بخش هایحس و ادراک- قسمت پنجاه و آینده ی علم و فیزیک در60 ثاخلاق و علوم اعصاباصول سلامت کمرزمان به چه دلیل ایجاد میشچگونه جمعیت های بزرگ شکل شیشه ی بازالتی و سیلیکونبررسي علل احتمالي تغيير منبع هوشیاری کجاست قسمت53تأثیر نگاه انسان بر رفتاجهان موازی و حجاب هاکوچک شدن مغز از نئاندرتامغز مانند تلفن استاهرام مصر از شگفتی های جهخودآگاهی و هوشیاريدرک حقیقت نردبان و مسیری ارتقا و تکامل سنت آفرینش مغز انسان برای ایجاد تمدبه مغز خزندگان خودت اجاززیرفون داروی ضد ام اسبشریت از یک پدر و مادر نیچالش هوشیاری و اینکه چرا شبکه های مصنوعی مغز به درهیچ کاری نکردن به معنی چیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کلام در آیات کلام بجهان پر از چیزهای جادویی کاهش حافظه هرچند فرایندیایمان به رویاخطای ادراک کارماارتباط شگفت انگیز مغز اندستورالعمل مرکز کنترل بیمغز بزرگترین مصرف کننده بی ذهن و بی روحزبان جانسوزفیزیک و هوشیاریتفاوتهای جنسیتی راهی برانخستین تصویر از سیاهچالهضررهای شکر بر سلامت مغزهز ذره، یک دنیاستمواد کوانتومی جدید، ممکنتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا یک، وجود داردجواب دانشمند سوال کننده کریستال زمان(قسمت دوم)اکسی توسین و تکامل پیش ادو سوی واقعیتاز نظر علم اعصاب اراده آزرقیبی قدرتمند در برابر منقش هورمون های تیروئید دبیماری دویکسقوط درون جاذبه ای خاص، چفشار و قدرتتمدن بشری و مغز اخلاقیچرا ذرات بنیادی معمولاً علم و روحویتامین کا و استخوانما انسانها چه اندازه نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملحقیقت آنطور نیست که به نظگیلگمش باستانی کیستابزار بقا از نخستین هماندانشمندان موفق به بازگرداز تکینگی تا مغز از مغز ترویا حقی از طرف خدانقش روی و منیزیم در سلامتبا تعمق در اسرار ابدیت و سندرم سردرد به دلیل افت فقبل از انفجار بزرگتو پیچیده ترین تکنولوژی نظریه تکامل در درمان بیمعامل کلیدی در کنترل کارآواکنش های ناخودآگاه و تقماده ای ضد التهابیتاثیر روده بر مغزآرامش و سکونحافظه میتواند بزرگترین دپمبرولیزوماب در بیماری چابزار بقا از نخستین همانداروی تشنجی دربارداریاز تکینگی تا مغز از مغز تروش هایی ساده برای کاهش انمیتوان با بیرون انداختنبحثی جالب درباره محدودیتسیر آفرینش از روح تا مغز لایو دوم دکتر سید سلمان فتولترودینهندسه ی رایج کیهانمقالاتواکسنی با تاثیر دوگانه امدل های ریز مغز مینی برینتداوم مهم است نه سرعتافراد آغاز حرکت خودشان رحس و ادراک قسمت چهل و هشتپیام های ناشناخته بر مغز ابزار بقای موجود زنده از داستانها و مفاهیمی اشتبااز تکینگی تا مغز، از مغز رژیم های غذایی و نقش مهم نوآوری ای شگفت انگیز دانبخش دیگری در وجود انسان هسازگاری با محیط بین اجزامنابع انرژی از نفت و گاز توانایی مغز و دیگر اجزای هوش مصنوعی از عروسک های بیک رژیم غذایی جدید، می تومراحل ارتقای پله پله کیهتشنج و حرکات شبه تشنجی قاامید نجاتحس و ادراک قسمت بیست و چهآلودگی هوا و ویروس کروناابعاد اضافه ی کیهاندر آستانه ی موج پنجم کوویاستفاده از انرژی خلارحم مصنوعیچیز جدید را بپذیربرخی نکات از گاید لاین پرسردرد سکه ایمنابع جدید انرژیتکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی کلمات بلند نه صدای بلندمشاهده آینده از روی مشاهتغییرات منطقه بویایی مغزانرژی بی پایان در درون هرحس و ادراک- قسمت بیست و پآیا ممکن است موش کور بی ماخلاق پایه تکامل و فرهنگاضطراب و ترسزمان شگفت انگیزچگونه جمعیت های بزرگ شکل شکل های متفاوت پروتئین هبررسی و اپروچ جدید بر بیمهوش مصنوعی درمانگر کامپیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتئوری تکامل امروز در درمجهان ما میتواند به اندازکوچکترین چیز یک معجزه اسمغز مادران و کودکان در زماولین مورد PML به دنبال تکخودروهای هیدروژنیدرک دیگرانارتقا یا بازگشت به قبل ازمغز انسان برای شادمانی طبه نقاش بنگرزیرک ترین مردمبعد پنجمچالش دیدگاه های سنتی در بشبکیه های مصنوعیهیچ کس مانند تو نگاه نمیکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر کپسول نوروهرب بر نجهان دارای برنامهکاهش دوپامین عامل بیماریاین پیوند نه با مغز بلکه خطای حسارتباط غیرکلامی بین انسادغدغه نتیجه ی نادانی استمغز حریص برای خون، کلید تبی شرمیزبان ریشه هایی شناختی اسفیزیکدانان ماشینی برای تتقلید مرحله ای نسبتا پیشنخستین روبات های زنده ی جطلوع و حقیقتهزینه ای که برای اندیشیدموجود بی مغزی که می تواندتاثیر گیاه خواری بر رشد وآیا کیهان می تواند یک شبیجوسازی مدرنکریستال زمان(قسمت سوم)اگر فقط مردم میفهمیدند کدولت یا گروهکاز واقعیت امروز تا حقیقترموزی از نخستین تمدن بشرنقش هورمون زنانه استروژنبیماری دیستروفی میوتونیسلول های بنیادیفضای قلب منبع نبوغ استتمدن زیر آبچراروياها را به یاد نمی آعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهویتامین کا در سبزیجاتما انسانها چه اندازه نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از حقیقت افرادگیاه بی عقل به سوی نور میابزار بقا از نخستین هماندانشمندان نورون مصنوعی ساز تکینگی تا مغز از مغز ترویاها از مغز است یا ناخونقش روزه داری در سالم و جبالاترین هدف از دولتسوپاپ ها یا ترانزیستورهاقدم زدن و حرکت دید را تغیتو آرامش و صلحیهفت چیز که عملکرد مغز تو عادت همیشه خوب نیستواکنش به حس جدیدماده، چیزی بیش از یک خلا تاثیر رژیم گیاه خواری بر آرامش(سکوت) stillness و تکاپوحافظه و اطلاعات در کجاست پنج اکتشاف شگفت آور در موابزار بقا از نخستین همانداروی جدید ALSاز تکینگی تا مغز از مغز تروش جدید تولید برقنمیتوان بر سیاه سیاه نوشبحثی در مورد نقش ویتامين سیستم تعادلی بدنلبخند بزن شاید صبح فردا زتومورها و التهاب مغزی عاهندسه بنیادینتاثیر ویتامین دی بر بیماواسطه ها د رمسیر ایجاد مغمدیون خود ناموجودتداخل مرزها و صفات با بینافراد بی دلیل دوستدار تو حس و ادراک قسمت چهل و دومپیشینیان انسان از هفت میابزار بقای موجود زنده از دخالت در ساختار ژنهااز تکامل تا مغز از مغز تا رژیم ضد التهابینوار مغز مشاهده ی غیر مستبخشیدن دیگران یعنی آرامشستم با شعار قانون بدترین منابع انرژی از نفت و گاز توازن مهمتر از فعالیت زیهوش مصنوعی از عروسک بازی یکی از علل محدودیت مغز اممرز مرگ و زندگی کجاستتشنج عدم توازن بین نورون امید درمان کرونا با همانحس و ادراک قسمت بیست و یکآلودگی هوا و پارکینسونابعاد بالاتردر درمان بیماری مولتیپل استفاده از سلول های بنیارحم مصنوعیچیزی منتظر شناخته شدنبرخی نرمش ها برای زانو