دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چرا ماشین باید نتایج را پیش بینی کند


اگر این محققان، در ایجاد علیت در محاسبات موفق باشند، این می تواند هوش مصنوعی را به سطح جدیدی از پیچیدگی برساند؛ روبات‌ها می‌توانند راحت‌تر راه خود را در جهان، طی کنند؛ خودروهای خودران می توانند قابل اعتمادتر شوند؛ برنامه‌های ارزیابی فعالیت ژن‌ها می‌تواند منجر به درک جدیدی از مکانیسم‌های بیولوژیکی شود که به نوبه ی خود می‌تواند امکان توسعه ی داروهای جدید و بهتر را فراهم کند.
استفاده از علیت برای برنامه ریزی تخیل در رایانه، حتی می تواند منجر به ایجاد یک دانشمند خودکار شود.
آیا. دانشمند خودکار، دانشمند اصلی را بیکار نخواهد کرد: چطور می‌شود اگر ده سال دیگر شغل خود را از دست بدهید، ولی از سرطان و آلزایمر، نجات پیدا کنید؟! این معامله ی خوبی است!!
از تکامل تا مغز، از مغز تا تکامل هوش مصنوعی- قسمت چهارده
چرا هوش مصنوعی، نیاز به درک نتایج دارد؟
بازخورد یا فیدبک feedback، برای فعالیت یک موجود؛ چه ماشین باشد یا موجود زنده، لازم است. ارزیابی نتیجه؛ چه از روی نتیجه ی به دست آمدهبازخورد رو به عقب یا از روی پیشبینی نتیجه ی احتمالیبازخورد رو به جلو، به بهبود عملکرد، کمک میکند.
هوش، واکنش مناسب به محرک محیطی است و این واکنش، همیشه از طرف موجود زنده نیست. این واکنش با گذر زمان از طریق بازخورد، ارتقا پیدا میکند و ماشین ها هم با بازخورد، قدرتمند تر یا باهوشتر می شوند.
ماشینی با درک علت و معلول، می تواند از طریق تخیل مثبت و یا رد مطلبی، بیشتر شبیه یک انسان بیاموزد.
زمانی که روهیت باتاچاریا دوره ی دکترای خود را در علوم کامپیوتر آغاز کرد، هدف او ساخت ابزاری بود که بتواند به پزشکان، کمک کند افراد سرطانی خاصی را شناسایی کنند که به خوبی به ایمونوتراپی پاسخ می‌دهند.
این شکل از درمان، به سیستم ایمنی بدن، کمک می کند با تومورها بهتر مبارزه کند و بهترین عملکرد را در برابر رشد بدخیم مواجه با سلول های ایمنی، ایجاد نماید. ایده ی باتاچاریا، ایجاد شبکه‌های عصبی بود که می‌توانست ژنتیک تومور و سیستم ایمنی فرد را مشخص کند و سپس پیش‌بینی کند، چه افرادی احتمالاً از درمان، سود می‌برند.
اما او متوجه شد که الگوریتم‌هایش خوب، کار نمی‌کند. او می‌توانست الگوی ژن‌هایی را- که با پاسخ ایمنی مرتبط هستند- شناسایی کند، اما این کافی نبود.
او توضیح می‌دهد: «نمی‌توانم بگویم این پیوند و بیان خاص ژن‌ها، یک عامل تعیین‌کننده در پاسخ بیمار، به ایمونوتراپی است.


باتاچاریا به این حکم قدیمی- که همبستگی با علیت برابری نمی‌کند - و این، یک مانع اساسی در هوش مصنوعی (AI)) است، حکم کرد.
کامپیوترها را می توان آموزش داد تا الگوها را در داده ها تشخیص دهند، حتی الگوهایی که آنقدر ظریف هستند که ممکن است انسان آنها را از دست بدهد.
رایانه‌ها می‌توانند از این الگوها برای پیش‌بینی، استفاده کنند مثالا، اینکه یک نقطه روی گرافی با اشعه ی ایکس ریه، یک تومور را نشان می‌دهد.
اما وقتی صحبت از علت و معلول می شود، ماشین ها معمولاً شکست می‌خورند. آنها فاقد درک عقلانی از نحوه ی عملکرد جهانی هستند که مردم در آن، زندگی، می‌کنند. به عنوان مثال، برنامه‌های هوش مصنوعی- که برای تشخیص بیماری در عکس ریه، آموزش دیده‌اند- گاهی با صفر کردن علامت‌هایی که برای برچسب‌گذاری سمت راست تصویر، استفاده می‌شوند، به بیراهه رفته‌اند.( گاهی ماشین، حرف آر را- که نشانه ی سمت راست تصویر هست- به عنوان توده در نظر می‌گیرد.)
حداقل برای یک فرد، واضح است که هیچ رابطه ی علّی بیت قرار دادن حرف R در عکس اشعه ایکس و علائم بیماری ریوی وجود ندارد. اما بدون این درک، هر گونه تفاوت در نحوه ی ترسیم یا قرار گرفتن چنین نشانه‌هایی می‌تواند برای هدایت ماشین به مسیر اشتباه، کافی باشد.
مورات کوجا اوغلو، مهندس برق در دانشگاه پردو در وست لافایتایندیانا، می‌گوید برای اینکه رایانه‌ها بتوانند هر نوع تصمیم‌گیری را انجام دهند، به درک علیت، نیاز دارند.
او می‌گوید: «هر چیزی فراتر از پیش‌بینی، نیاز به نوعی درک علیتی دارد. «اگر می‌خواهید چیزی را برنامه‌ریزی کنید، اگر می‌خواهید بهترین خط‌مشی را پیدا کنید، به نوعی مدل استدلال علّیتی نیاز دارید.»
ترکیب مدل‌های علت و معلول در الگوریتم‌های یادگیری ماشینی همچنین می‌تواند به ماشین‌های مستقل سیار، کمک کند تا در مورد نحوه حرکت در جهان، تصمیم بگیرند.
کوجا اوغلو می‌گوید: «اگر شما یک ربات هستید، می‌خواهید بدانید وقتی با این زاویه یا آن زاویه، قدمی در اینجا بردارید، یا اگر جسمی را فشار دهید، چه اتفاقی می‌افتد.
در مورد Bhattacharya، ممکن بود برخی از ژن‌هایی که سیستم برجسته می‌کرد، مسئول پاسخ بهتر به درمان باشند.
اما عدم درک علیت، به این معنی بود که این امکان وجود داشت که به جای رابطه ی علیتی بین ژن و نحوه ی پاسخ به درمان، درمان بر بیان ژن تأثیر بگذارد، یا اینکه عامل پنهان دیگری بر هر دو، تأثیر بگذارد.


راه حل بالقوه این مشکل، در چیزی است که به عنوان استنتاج علّیتی شناخته می شود - یک روش رسمی و ریاضی برای تعیین اینکه آیا یک متغیر بر دیگری تأثیر می گذارد یا نه.
روهیت باتاچاریا، دانشمند کامپیوتر و تیمش در کالج ویلیامز تاون، ماساچوست، در مورد تطبیق یادگیری ماشین برای نتیجه گیری علیتی بحث می کنند.
استنتاج علیتی مدت‌هاست که توسط اقتصاددانان و اپیدمیولوژیست‌ها برای آزمایش ایده‌های خود در مورد علیت، مورد استفاده قرار گرفته است.
جایزه ی نوبل 2021 در علوم اقتصاد به سه محقق رسید که از استنتاج علّیتی برای طرح سؤالاتی مانند اینکه آیا حداقل دستمزد بالاتر، منجر به کاهش اشتغال می شود؟ یا تأثیر یک سال تحصیل اضافی، بر درآمد آینده چقدر است؟استفاده کردند.
اکنون، Bhattacharya در میان تعداد زیادی از دانشمندان رایانه است که در تلاش هستند علیت را با هوش مصنوعی، ترکیب کنند تا به ماشین‌ها، توانایی رسیدگی به چنین سؤالاتی را بدهند و به آنها کمک کند تصمیم‌های بهتری بگیرند، کارآمدتر بیاموزند و با تغییرات، سازگار شوند.
مفهوم علت و معلول به هدایت انسان در سراسر جهان، کمک می کند.
یوشوا بنجیو، دانشمند کامپیوتر- که مدیر موسسه هوش مصنوعی میلا - کبک است- می گوید: «داشتن یک مدل علیتی از جهان، حتی یک مدل ناقص، به ما امکان می دهد تصمیمات و پیش بینی های قوی تری بگیریم.(مشکل بزرگ امروز، بی نیازی جستن بسیاری از دانشمندان مدرن از علیت است. یعنی فقط هوش مصنوعی نیست که در تشخیص علیت ها به خطا میرود بلکه خود انسان ها آن هم نه انسان های عادی بلکه انسان های دانشمند، در مواردی از این قانون میگذرند یعتی به جای اینکه کشف یک قاتون یا یک ذره در جهان، آنها را به سوی علت ایجاد کننده ی آن، ببرد، ایشان را دچار غرور ناشی از کشف میکند و تصور می‌کنند علت علت ها را یافته اند. تلاش برای یافتن رابطه های علیتی دقیق در هوش مصنوعی، بسیار خوب است ولی باید در نظر داشت هوش مصنوعی در صورتی به دنبال کشف علت ها خواهد رفت که برنامه ی این کشف، در آن گذاشته شده باشد و این، نیازمند دانشمندانی حقیقتا محقق و پژوهشگر، است که پس از هر کشف به دنبال علت های بعدی هستند و درجا نمی زنند.)
انسان از علیت با ویژگی هایی مانند تخیل و یا رد چیزی، پشتیبانی می کند. دادن توانایی مشابه به رایانه ها می تواند قابلیت های آنها را تغییر دهد.
موفقیت‌های اصلی هوش مصنوعی در دهه ی گذشته- مانند پیروزی در برابر مردم در بازی‌های رقابتی مختلف، شناسایی محتوای تصاویر و در چند سال گذشته، تولید متن و عکس در پاسخ به درخواست‌های نوشته شده، با یادگیری عمیق، تقویت شده‌اند.
با مطالعه ی مجموعه ای از داده ها، چنین سیستم هایی می آموزند که چگونه یک چیز، با چیز دیگر مرتبط است. سپس می توان از این تداعی های آموخته شده، استفاده کرد. اما این تنها اولین پله از نردبان به سوی هدفی بلندتر است: چیزی که جودیا پرل، دانشمند کامپیوتر و مدیر آزمایشگاه سیستم های شناختی در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، از آن به عنوان درک عمیق یاد می کند.
در سال 2011، پرل برنده جایزه AM Turing شد- که اغلب به عنوان جایزه ی نوبل برای علوم کامپیوتر از آن یاد می شود- و این، به دلیل کارش در توسعه ی محاسبات برای اجازه به استدلال احتمالی و علیتي بود. او یک سلسله مراتب سه سطحی از استدلال را توصیف می کند:
سطح پایه، «دیدن» یا توانایی ایجاد ارتباط بین چیزها است. سیستم های هوش مصنوعی امروزی در این امر بسیار خوب هستند.
Pearl
به سطح بعدی به عنوان انجام دادن اشاره می کند - ایجاد تغییر در چیزی و توجه به آنچه اتفاق می افتد. اینجاست که علیت مطرح می شود.
یک کامپیوتر می تواند با بررسی مداخلات، یک مدل علیتی ایجاد کند: اینکه چگونه تغییرات در یک متغیر، بر متغیر دیگر تأثیر می گذارد. کامپیوتر به جای ایجاد یک مدل آماری از رابطه ی بین متغیرها، مانند هوش مصنوعی فعلی، بسیاری از متغیرها را ایجاد می کند. در هر یک، رابطه بین متغیرها ثابت می ماند، اما مقادیر یک یا چند متغیر، تغییر می کند. این تغییر ممکن است منجر به یک نتیجه ی جدید شود. همه اینها را می توان با استفاده از ریاضیات، احتمالات و آمار، ارزیابی کرد.
بهتاچاریا می‌گوید: «آنطور که من فکر می‌کنم، استنتاج علّیتی صرفاً در مورد ریاضیاتی کردن چگونگی تصمیم‌گیری انسان‌ها است.
یوشوا بنجیو، مدیر موسسه ی هوش مصنوعی میلا - کبک در مونترال، کانادا است
که در سال 2018 برنده جایزه AM Turing برای کارش در زمینه ی یادگیری عمیق شد و دانش‌آموزانش یک شبکه عصبی را برای تولید نمودارهای علّیتی آموزش داده‌اند - راهی برای به تصویر کشیدن روابط علیتی.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [2/28/2023 11:20 PM]
در ساده‌ترین حالت، اگر یک متغیر باعث ایجاد متغیر دیگری شود، می‌توان آن را با یک فلش از یکی به دیگری نشان داد؛ اگر جهت علیت معکوس شود، پیکان نیز، برعکس است. و اگر این دو با هم مرتبط نباشند، هیچ پیکانی وجود نخواهد داشت که آنها را به هم مرتبط کند. شبکه عصبی Bengio طوری طراحی شده است که به طور تصادفی یکی از این نمودارها را تولید می کند و سپس بررسی می کند که چقدر با مجموعه ی داده ها سازگار است.
نمودارهایی که بهتر با داده ها تناسب دارند، به احتمال زیاد دقیق تر هستند، بنابراین شبکه ی عصبی یاد می گیرد که نمودارهای بیشتری شبیه به آن ها تولید کند و به دنبال نموداری باشد که بهترین تناسب را با داده ها داشته باشد.
این رویکرد شبیه این است که مردم چگونه کاری را انجام می دهند: افراد روابط علّیتی احتمالی را ایجاد می کنند، و فرض می کنند آنهایی- که به بهترین وجه با یک مشاهده، مطابقت دارند- به حقیقت نزدیکترند. برای مثال، تماشای شکستن شیشه هنگام انداختن آن روی بتن، ممکن است باعث شود فرد فکر کند که ضربه به سطح سخت باعث شکستن شیشه می شود. انداختن اشیاء دیگر روی بتن، یا کوبیدن یک لیوان بر روی فرش نرم، از ارتفاعات مختلف، به فرد این امکان را می‌دهد تا مدل رابطه ی خود را اصلاح کند و نتیجه اشتباهات آینده را بهتر پیش‌بینی کند.
با تغییرات روبرو شوید!


یکی از مزایای اصلی استدلال علّیتی این است که می تواند هوش مصنوعی را قادر به مقابله با شرایط متغیر کند. سیستم‌های هوش مصنوعی موجود- که پیش‌بینی‌های خود را فقط بر اساس ارتباط داده‌ها استوار می‌کنند- به شدت در برابر هرگونه تغییر در نحوه ی ارتباط آن متغیرها آسیب‌پذیر هستند.
هنگامی که توزیع آماری روابط آموخته شده، تغییر کند؛ چه به دلیل گذشت زمان، اقدامات انسانی یا یک عامل خارجی دیگر - هوش مصنوعی دقیق تر می شود.
به عنوان مثال، Bengio می تواند یک ماشین خودران را در جاده های محلی خود در مونترال، آموزش دهد و هوش مصنوعی ممکن است در کارکرد ایمن وسیله ی نقلیه، خوب باشد. اما اگر همین سیستم را به لندن بفرستید، فوراً، خراب می‌شود: اتومبیل‌ها در کانادا در سمت راست و در بریتانیا در سمت چپ حرکت می‌کنند، بنابراین برخی از روابطی- که هوش مصنوعی آموخته بود- به عقب خواهد رفت. او می‌توانست هوش مصنوعی را از ابتدا با استفاده از داده‌های لندن بازآموزی کند، اما این امر زمان می‌برد و به این معنی است که این نرم‌افزار دیگر در مونترال، کار نخواهد کرد، زیرا مدل جدید آن جایگزین نمونه ی قبلی خواهد شد .
از سوی دیگر، یک مدل علیتی، به سیستم اجازه می دهد تا در مورد بسیاری از روابط احتمالی بیاموزد. بنژیو می‌گوید: «به‌جای اینکه فقط یک مجموعه از روابط بین همه چیزهایی- که می‌توانید مشاهده کنید- داشته باشید، تعداد نامتناهی دارید. شما مدلی دارید که آنچه را که ممکن است تحت هر تغییری در یکی از متغیرهای محیط رخ دهد، توضیح می دهد.
انسان ها با چنین مدل علّیتی عمل می کنند؛ بنابراین می توانند به سرعت با تغییرات، سازگار شوند. یک راننده ی کانادایی می تواند به لندن، پرواز کند و پس از چند لحظه تنظیم، می تواند به خوبی در سمت چپ جاده، رانندگی کند. کد بزرگراه بریتانیا به این معنی است که برخلاف کانادا، پیچ‌های به راست شامل عبور و مرور ترافیک می‌شود، اما تأثیری بر اتفاقی که هنگام چرخاندن چرخ توسط راننده یا نحوه ی تعامل لاستیک‌ها با جاده می‌افتد ندارد.
بنژیو می‌گوید: «هر چیزی که در مورد جهان می‌دانیم اساساً یکسان است. مدل‌سازی علّیتی، سیستم را قادر می‌کند تا تأثیرات یک مداخله را شناسایی کند و آن را در درک موجود خود از جهان به حساب آورد، نه اینکه مجبور باشد همه چیز را از ابتدا دوباره یاد بگیرد.
جودیا پرل، مدیر آزمایشگاه سیستم های شناختی در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، برنده جایزه AM Turing در سال 2011 شد.
این توانایی دست و پنجه نرم کردن با تغییرات بدون از نو شروع کردن همه چیزهایی که می دانیم همچنین به انسان این امکان را می دهد که موقعیت هایی را که واقعی نیستند، مانند فیلم های فانتزی، درک کنند.
بنژیو می‌گوید: «مغز ما می‌تواند خود ما را در محیطی ابداعی، تصور کند که در آن برخی چیزها تغییر کرده‌اند.
قوانین فیزیک در دو محیط، متفاوت است و یا هیولاهایی وجود دارند، اما بقیه ی موارد، یکسان هستند.
ظرفیت تخیل در راس سلسله مراتب استدلال علّیتی پرل قرار دارد. بهتاچاریا می‌گوید، نکته کلیدی در اینجا، حدس و گمان در مورد نتایج اقدامات انجام نشده است.
باتاچاریا دوست دارد با خواندن کتاب «جاده ای که طی نشده» نوشته رابرت فراست، چنین خلاف واقع هایی را برای دانش آموزانش توضیح دهد. در این کتاب، راوی از انتخاب بین دو مسیر در میان جنگل صحبت می‌کند و ابراز تأسف می‌کند که نمی‌داند راه دیگر به کجا منتهی می‌شود.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [2/28/2023 11:20 PM]
بهتاچاریا می‌گوید: «او در حال تصور است که اگر از یک مسیر در مقابل مسیر دیگری برود، زندگی‌اش چگونه خواهد بود. این همان چیزی است که دانشمندان کامپیوتر دوست دارند با ماشین هایی که قادر به استنتاج علیتی هستند تکرار کنند: توانایی پرسیدن سؤالات چه می شد اگر؟(نوعی بازخورد رو به جلو و یا پیشبنی نتیجه و محصول پیش از آنکه تولید شود.)
تصور اینکه اگر ما اقدام متفاوتی انجام می دادیم نتیجه بهتر یا بدتر می شد، راه مهمی است که انسان ها یاد می گیرند. بهاتاچاریا می‌گوید که آغشته کردن هوش مصنوعی به ظرفیتی مشابه برای آنچه به عنوان «پشیمانی به خاطر آنچه خلاف واقع است» شناخته می‌شود، مفید خواهد بود.
این دستگاه می‌توانست سناریوهایی را بر اساس انتخاب‌هایی- که انجام نمی‌داد- مشخص و تعیین کند که آیا بهتر بود سناریوی دیگری ایجاد می‌کرد.
برخی از دانشمندان قبلاً از «پشیمانی به خاطر آنچه خلاف واقع است» برای کمک به رایانه برای بهبود بازی پوکر خود استفاده کرده اند .
توانایی تصور سناریوهای مختلف همچنین می تواند به غلبه بر برخی از محدودیت های هوش مصنوعی موجود، مانند دشواری واکنش به رویدادهای نادر، کمک کند. بنژیو می‌گوید، طبق تعریف، رویدادهای نادر در داده‌هایی- که یک سیستم بر روی آنها آموزش دیده است- به‌صورت پراکنده نشان داده می‌شوند، بنابراین هوش مصنوعی نمی‌تواند در مورد آنها بیاموزد.
شخصی که رانندگی می کند می تواند اتفاقی را تصور کند که هرگز ندیده است، مانند فرود یک هواپیمای کوچک در جاده، و از درک خود از نحوه عملکرد همه چیز، برای طراحی استراتژی های بالقوه برای مقابله با آن احتمال خاص استفاده کند. با این حال، یک خودروی خودران بدون قابلیت استدلال علّیتی، در بهترین حالت می‌تواند به یک پاسخ عمومی برای یک شی در جاده، پاسخ دهد. با استفاده از عوامل متضاد برای یادگیری قوانین مربوط به نحوه ی کار، اتومبیل ها می توانند بهتر برای رویدادهای نادر آماده شوند.
استفاده از علیت برای برنامه ریزی تخیل در رایانه، حتی می تواند منجر به ایجاد یک دانشمند خودکار شود.
طی یک نشست آنلاین در سال 2021- که توسط مایکروسافت ریسرچ حمایت می شد- پرل پیشنهاد کرد که چنین سیستمی می تواند یک فرضیه، ایجاد کند، بهترین مشاهده را برای آزمایش آن فرضیه انتخاب کند و سپس تصمیم بگیرد که چه آزمایشی، آن مشاهدات را ارائه می دهد.
در حال حاضر، این یک راه دور، باقی مانده است. ریاضیات پایه و تئوریک مداخله ی علیتی به خوبی تثبیت شده است، اما روش های هوش مصنوعی برای تحقق مداخلات و خلاف واقع، هنوز در مراحل اولیه است.
بنژیو می‌گوید: «این هنوز یک تحقیق بسیار اساسی است. ما در مرحله ی کشف الگوریتم ها به روشی بسیار ابتدایی هستیم. هنگامی که محققان این اصول را درک کنند، الگوریتم ها برای اجرای کارآمد، باید بهینه شوند. مشخص نیست که این همه چقدر طول می کشد.
Bengio
می‌گوید: «من احساس می‌کنم همه ابزارهای مفهومی برای حل این مشکل را داریم و این فقط، چند سال طول می‌کشد، اما معمولاً بیشتر از آنچه انتظار دارید زمان می‌برد و ممکن است چندین دهه طول بکشد.
بهتاچاریا فکر می‌کند که محققان باید از یادگیری ماشین برگی بردارند. این یادگیری، تکثیر سریع آن تا حدودی به دلیل توسعه ی نرم‌افزار با متن‌باز برنامه‌نویسان بوده است و به دیگران امکان دسترسی به ابزارهای اساسی برای نوشتن الگوریتم‌ها را می‌دهد.
ابزارهای معادل برای استنتاج علیتی می توانند اثر مشابهی داشته باشند.
بهتاچاریا می‌گوید: «تحولات هیجان‌انگیز زیادی در سال‌های اخیر رخ داده است، از جمله برخی بسته‌های با منبع باز از غول فناوری مایکروسافت و از دانشگاه کارنگی ملون در پیتسبورگ، پنسیلوانیا.
او و همکارانش همچنین یک مدل علّیتی با منبع باز، ایجاد کردند که آن را Ananke می نامند. اما این بسته های نرم افزاری همچنان در حال پیشرفت هستند.
باتاچاریا همچنین مایل است مفهوم استنتاج علیتی را در مراحل اولیه ی آموزش رایانه، معرفی کند.
او می‌گوید در حال حاضر این مبحث عمدتاً در مقطع کارشناسی ارشد، تدریس می‌شود، در حالی که یادگیری ماشین در دوره کارشناسی، رایج است. او می‌گوید: «استدلال علیتی، به اندازه‌ای اساسی است که امیدوارم بتوانم آن را به شکل ساده‌شده در سطح دبیرستان نیز ببینم.
اگر این محققان در ایجاد علیت در محاسبات موفق باشند، این می تواند هوش مصنوعی را به سطح جدیدی از پیچیدگی برساند؛ روبات‌ها می‌توانند راحت‌تر راه خود را در جهان، طی کنند؛ خودروهای خودران می توانند قابل اعتمادتر شوند؛ برنامه‌های ارزیابی فعالیت ژن‌ها می‌تواند منجر به درک جدیدی از مکانیسم‌های بیولوژیکی شود که به نوبه ی خود می‌تواند امکان توسعه ی داروهای جدید و بهتر را فراهم کند.
بنژیو می گوید: «این می تواند پزشکی را متحول کند.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [2/28/2023 11:20 PM]
حتی چیزی مانند ChatGPT، مولد زبان طبیعی محبوب با تولید متنی- که گویی می تواند توسط یک انسان نوشته شده باشد- می تواند از ترکیب علیت، بهره مند شود.
در حال حاضر، این الگوریتم میتواند با تولید نثر واضح نوشته شده ای- که با خود در تناقض است و برخلاف آنچه ما می دانیم در مورد جهان، صادق است- به خود خیانت کند. با علیت، ChatGPT می‌تواند یک برنامه ی منسجم برای آنچه که می‌خواهد بگوید ایجاد کند و اطمینان، حاصل کند که با واقعیت‌هایی که ما می‌شناسیم مطابقت دارد.
وقتی از او پرسیده شد که آیا این کار، نویسندگان را از کار می‌اندازد؟ بنجیو پاسخ میدهد که ممکن است مدتی طول بکشد. او می‌گوید: «اما چطور می‌شود ده سال دیگر شغل خود را از دست بدهید، اما از سرطان و آلزایمر نجات پیدا کنید. این معامله خوبی است.!! https://www.nature.com/articles/d41586-023-00577-1?utm_medium=Social&utm_campaign=nature&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0JQs3_KHmW64NDtfiHQYEdikem6lzZ4NBOZ2E3UUW6i5P0Z5_BmsA8QuY#Echobox=1677448951


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
زیان غذاهای پرچربقله سقوطآینده ی انسان در فراتر ازمغز و سیر تکامل ان دلیلی سردرد به دلیل مصرف زیاد متاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینموفقیت هوش مصنوعی در امتثبت و دستکار ی حافظهنوعی سکته مغزی ، وحشتناک اثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز روده تا مغزداروی جدید لنفوم و لوکمیویتامین بی هفدهرفتار اجتماعی انسان، حاصبار سنین ابزار هوشمندی اکتاب، سفری به تاریختنفس هوازی و میتوکندریزبان و کلمه حتی برای کسانقبل از آغازآیا یک، وجود داردمغز برای فراموشی بیشتر کشواهدی از نوع جدیدی از حاتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین قدم شناخت نقص های خمیگرن شدید قابل درمان اسجهان ما میتواند به اندازچگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت سیزدهماختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در تفسیر داروی ضد جنون در درمان تیواکنش های ناخودآگاه و تقرویا بخشی حقیقی از زندگی بحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیتو انسانی و انسان، شایستسفر نامه سفر به بم و جنوب لوتیراستامتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملنقاشی هایی با بوی گذشته یشاید گوشی و چشمی، آماده شایمپلانت مغزی و کنترل دو ما بخشی از این جهان مرتبطجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه حقیقی نگاه به درون اخم شدن فضا-زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهواکسن علیه سرطانروزه داری سلول های بنیادگامی در درمان بیماریهای تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت دومسلول عصبی شاهکار انطباق مقایسه رقابت و همکاریتاثیر روزه داری بر سلامت نقش آتش در رسیدن انسان بهشرکت نورالینک ویدیویی ازایا بدون زبان میتوانیم تمباحث مهم حس و ادراکجوانان وطنارتروز یا خوردگی و التهانادانی در قرن بیست و یکم،خانه ی تاریکهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچاوسواس، بیماری استدرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای درد زانريتوکسيمب در درمان ام اسپنج اکتشاف شگفت آور در موتوهم جسمآسیب ها ناشی از آلودگی هوسندرم جدایی مغزمنابع انرژی از نفت و گاز تازه های بیماری پارکینسونقش زبان در سلطه و قدرت اضربه مغزی در تصادف راننداگر تلاش انسان امروز برانرمش های موثر در کمردردمدل هولوگرافیک ژنرالیزهجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای حسهوش احساسیبه زودی شبکه مغزی به جای ژن همه چیز نیستدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشت مغز ما از گذر زمانراه نجاتپیوندی که فراتر از امکانمرگ و سوال از قاتلتکنولوژی های جدید و حالتافراد بی دلیل دوستدار تو سیاهچاله ی منفرد یا سیاهمنبع هوشیاری کجاست قسمت ترکیب حیوان و انساننمای موفقیتعقل سالمابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوشمندی کیهانبیماری لبر و نابینایی آنکلرال هیدرات برای خواباندرک نیازمند شناخت خویش ابسیاری از بیماری های جدیرشته نوروایمونولوژی و نقفیزیک آگاهیپدیده خاموش روشن در پارکمستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیساهچاله ها تبخیر نمیشودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتشنج عدم توازن بین نورون نهایت معرفت و شناخت درک ععوامل موثر در پیدایش زباابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری دیستروفی میوتونیکوچکی قلبدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت های تکاملی در مغز وزمزمه ات مانده در گوشمفرایند تکامل و دشواری هاآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی چشمتا بحر یفعل ما یشاانواع سکته های مغزیسخن نیکو مانند درخت نیکومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضلهعشق درونی به یگانگی خلقتابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان اولین سلول مصنهشت توصیه برای کاستن از دبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش مرگ و میر ناشی از ابذهن هوشیار در پس ماده ی متلاش های جدید شرکت نورالزیباترین چیز در پیر شدنقلب های سادهآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز کوانتومیسردرد تنشنتاثیر کتامین در درمان پاانسولین هوشمندموفقیت در تفکر استثبت امواج الکتریکی در عصنیکولا تسلااثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استحس و ادراک قسمت پنجاه و داز سایه بگذرداروی جدید میاستنی گراویویتامین دی گنجینه ای بزررقیبی قدرتمند در برابر مبارداری بدون رحمکتابخانهتنفس هوازی و میتوکندریزبان و بیان نتیجه ساختماقبل از انفجار بزرگآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟شواهدی از دنیسوان(شبه نئتاثیر احتمالی عصاره تغلیاولین مورد PML به دنبال تکمیدان مغناطيسي زمین بشر جهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستخوان های کشف شده، ممکدارویی خلط آورواکنش به حس جدیدرویا تخیل یا واقعیتگلوله ی ساچمه ایتو با همه چیز در پیوندیسفر به مریخ در 39 روزلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از چقدر به چشم اعتماد کنیمشاید درست نباشدایمپلانت مغزی کمک میکند ما تحت کنترل ژنها هستیم یجهان دارای برنامهارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاه دوبارهخونریزی مغز در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چدر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نواکسنی با تاثیر دوگانه اروزهای بد باقی نمیماندگامی در درمان بیماریهای تولترودینآب زندگی است قسمت سومسلول عصبی، در محل خاص خودمقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر روغن رزماری استنشانقش انتخاب از طرف محیط، نشربت ضد خلطایا تکامل هدفمند استمبتکران خودشکوفاجوانان وطنارزش های وارونهنازوکلسینخانواده پایدارهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیام منفرد نورون مغزی درمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش ها برای زانوریه زغالیپول و شادیتوهمات و شناخت حقیقتآسیب روانی شبکه های اجتمسندرم دزدی ساب کلاوینمنابع انرژی از نفت و گاز تازه های درمان ام اسنقش سجده بر عملکرد مغزضررهای مصرف شکر و قند بر اگر خواهان پیروزی هستینرمشهای مهم برای تقویت عمدل هولوگرافیک تعمیم یافجراحی گردن همیشه برای دیاز واقعیت امروز تا حقیقتخطر آلودگی هواهوش بشری تهدید برای بشریبه زیر پای خود نگاه نکن بژن هوش و ساختارهای حیاتی درمان زخم دیابتی با تکنوبرداشتت از جهان رو زیاد راه های جدید برای قضاوت رپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ انتقال است یا نابود شتکنولوژی و پیشرفتافزایش قدرت ادراکات و حسسیاهچاله ی تولید کنندهمنبع هوشیاری کجاست قسمت ترازودوننمایش تک نفرهعقلانیت بدون تغییرابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو بیماری روانی خود بزرگ هوشیاری و وجودبیماری میاستنی گراویسکم کردن کالری روشی سودمندرک و احساسبسیاری از بیماری های جدیرشد مغز فرایندی پیچیده افیزیکدانان ماشینی برای تپروژه ی ژنوم انسانیمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروسایه ی هوشیاریمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتشویق خواندن به کودکاننهایت در بی نهایتعوامل ایجاد لغت انسانی و ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری سلیاککوچکترین چیز یک معجزه اسدرختان اشعار زمینتفاوت های زبانی سرمنشا تزنان باهوش ترفرایند حذف برخی اجزای مغآلزایمرمعجزه ی علمتاول کف پا و حقیقتانیس بی کسانسخن و سکوتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضلهعشق، شلوغ کردن نیستابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان تغییر میدان مغو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش التهاب ناشی از بیماذهن و شیمی بدنتلاش هایی در بیماران قطع ذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی برای درمان قطع نخازیباترین چیز در افزایش سقلب و عقلآینده با ترس جمع نمیشودمغز آیندگان چگونه است ؟سردرد سکه ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عمولکول ضد پیریجلو رفتن یا عقبگردنیاز به آموزش مجازی دیجیاثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز علم جز اندکی به شما داداروی جدید آلزایمرویروس مصنوعیرموزی از نخستین تمدن بشربازگشایی مجدد مطب دکتر سکجای مغز مسئول پردازش تجتنفس بدون اکسیژنزبان و بیان، در سایه پیشرقبرستان ها با بوی شجاعتآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالش است یا منفعشیشه ی بازالتی و سیلیکونتاثیر ترکیبات استاتین (ساولین مورد پیوند سر در انمیدان های مغناطیسی قابل جهان مرئی و نامرئیچگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستروژن مانند سپر زنان ددارویی ضد بیش فعالی سیستواکسن های شرکت فایزر آمررویا حقی از طرف خداگلوئونتو با باورهایت کنترل میشسفر تجهیزات ناسا به مریخ لیروپریم داروی ترکیبی ضدتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش قهوه در سلامتیشایسته نیست در جیب خود قرایمپلانت نخاعی میتواند دمانند آب باشجهان در حال نوسان و چرخشارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر قدرت بینایی دراخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده موابستگی یعنی قلادهروزهای سختگاهی لازم است برای فهم و تومورها و التهاب مغزی عاآب، زندگی است(قسمت پنجم)سلولهای ایمنی القا کنندهمقابله با کرونا با علم استاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش اتصالات بین سلولهای شش مرحله تکامل چشمایجاد احساساتمتواضع باشجواب دانشمند سوال کننده ارزش های حقیقی ارزش های غنباید صبر کرد آتش را بعد خار و گلهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازیک پیشنهاد خوب برای آسان درمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی نرمش های گردنریواستیگمینپول و عقیدهتوکل بر خداآسیب عصب پا به دنبال اعتیسندرم سردرد به دلیل افت فمنابع انرژی از نفت و گاز تبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات درياضررهای شکر بر سلامت مغزاپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا ماشین باید نتایج را پمدل های ریز مغز مینی برینجستجوی متن و تصویر به صوراز کجا آمده ام و به کجا میخطرات هوش مصنوعیهوش در طبیعتبه سیاهی عادت نکنیمژن یا نقشه توسعه مغز و نقدرمان ساده ی روماتیسمبررسي علل احتمالي تغيير راه های جدید برای قضاوت رALS نگاهی کامل بر بیماری وپیام های ناشناخته بر مغز مرگ تصادفیتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش مرگ و میر سندرم کوسیاره ی ابلهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت ترازودونچند نرمش مفید برای کمردرعقیده ی بی عملابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو حقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تدو بار در هفته ماهی مصرف هوشیاری و افسردگیبیماری های میتوکندریکمالگرایی دشمن پیشرفتدرک کنیم ما همه یکی هستیمبشکه ای که ته نداره پر نمرشد مغز علت تمایل انسان بفال نیکوپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل زبانامید نیکو داشته باش تا آنسایه را اصالت دادن، جز فرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتشخیص ژنتیکی آتروفی های نهادینه سازی فرهنگ اختلاعواملی که برای ظهور لغت اابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدهدف یکسان و مسیرهای مختلبیماری ضعف عضلات نزدیک بکووید نوزده و خطر بیماری درد و درستفاوت ایستایی و تکاپوزنجیرها را ما باید پاره کفراتر از دیوارهای باورآملودیپین داروی ضد فشار معجزه ی علم در کنترل کرونتابوهای ذهنیانگشت ماشه ایسخن پاک و ثابتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتعامل انسان با هوش مصنوعنوار عصب و عضله مهم در تشعصب حقوق نورولووابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روش هاي جدیدی وفور و فراوانیبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش حافظه هرچند فرایندیکاهش دوپامین عامل بیماریذهن خود را مشغول هماهنگیتلاشی تازه برای گشودن معزیر فشار کووید چه باید کرقلب یا مغزآیا فراموشی حتمی استمغز اندامی تشنه ی انرژی اسردرد عروقی میگرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملمولتیپل اسکلروز در زنان جلوتر را دیدنچیز جدید را بپذیراثرات مفید روزه داریهنر فراموشیحس و ادراک قسمت پنجاه و شازدواج های بین گونه ای، رداروی جدید ای ال اسویروس های باستانی، مغز مرمز و رازهای ارتباط غیر کبازگشت از آثار به سوی خداکرونا چه بر سر مغز می آورتنها مانع در زندگی موارد زبان و تکلم برخی بیماریهقدم زدن و حرکت دید را تغیآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ چالشهای پیش روشکل های متفاوت پروتئین هتاثیر تغذیه بر سلامت روااولین هیبرید بین انسان و میدان های کوانتومی خلاجهان مشارکتیچگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار آفرینش در موجداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که رویاها از مغز است یا ناخوگمان میکنی جرمی کوچکی در تو باید نیکان را به دست بسفر دشوار اکتشافلیس دگرامفتامین یا ویاستاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش مهاجرت در توسعه نسل اشادی، پاداش انجام وظیفهایمان به رویاماه رجبجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط میکروب روده و پارنگاهی بر توانایی اجزاي بخواب زمستانی سلول های سرهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختواسطه ها د رمسیر ایجاد مغروش مقابله مغز با محدودیگاهی مغز بزرگ چالش استتومورهای نخاعیآتاکسی فریدریشسلولهای بنیادی مصنوعی درملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش تیروئید در تکامل مغزششمین کنگره بین المللی سایران بزرگمجموعه های پر سلولی بدن مجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت اولنبرو و انرژی مداومخارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه مغز خزندگان خودت اجازیک آلل ژنتیکی که از نئانددرمان پوکی استخوانبرخی یونها و مولکول های مریاضیات یک حس جدید استپوست ساعتی مستقل از مغز دتوپیراماتآسانی موفقیتسوپاپ ها یا ترانزیستورهامنابع انرژی از نفت و گاز تبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش غذاها و موجودات درياضعیف و قویاپی ژنتیکچرا مردم با زندگی میجنگنجستجوی هوشیاری در مغز مااز کسی که یک کتاب خوانده دفاع از پیامبرهوش عاطفی قسمت 11به سخن توجه کن نه گویندهژن ضد آلزایمردرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی مغز با امواج مادون راه پیروزی در زندگی چیستفقر داده ها در هوش مصنوعیپیدایش زبانمرگی وجود نداردتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم سیاره ابلهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت تراشه مغز بدون واسطه ی دچند جهانیعلم و ادراک فقط مشاهده ی ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری کوانتومیبیماری های مغز و اعصاب و کمردرددرک احساسات و تفکرات دیگبشریت از یک پدر و مادر نیرشد در سختی استفاکسیبتپروانه ی آسمانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل زبانامید نجاتساخت سلول عصبی حتی پس از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتشخیص آلزایمر سالها قبل چهار میلیارد سال تکامل بعوارض ازدواج و بچه دار شدابزار بقا از نخستین هماننعناعحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تدیدن خدا در همه چیزهدف یکسان، در مسیرهای متبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک هشت ساله لازم است آددرد باسن و پا به دلیل کاهتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزندگی فعال و مثبت روند آلفرد موفقآموزش نوین زبانمعجزه در هر لحظه زندگیتاثیر فکر بر سلامتانگشت نگاری مغز نشان میدسختی ها رفتنی استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتعداد کلی ذهن ها در جهان نوار عصب و عضله تعیین محلعصب سیاتیکابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روشی برای تبدیوقاحت و تمسخر دیگرانبا تعمق در اسرار ابدیت و با خودت نجنگکاهش سن بیولوژیکی، تنها ذهن سالمتلاشی جدید در درمان ام اسزیرفون داروی ضد ام اسقلب دروازه ی ارتباطآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان ایا طبیعتا تماسرطان کمیت گراییتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان مواد کوانتومی جدید، ممکنجمجمه انسان های اولیهچیزی منتظر شناخته شدناثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهحس و ادراک قسمت بیست و چهاسکلت خارجی در درمان اختداروی جدید برای میاستنی ویرایش DNA جنین انسان، بررمز گشایی از اتصالات مغزبازگشت به ریشه های تکاملکریستال هاتنها در برابر جهانزبان و شناخت حقیقت قسمت چقدرت مردمآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگ و فعال یا مغز کوشکل پنجم مادهاولین تصویر در تاریخ از سمیدان بنیادین اطلاعاتجهان معناچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار بازسازی اندام هادخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجررویاهای پر رمز و حیرتی درگنجینه ای به نام ویتامین تو برای خزیدن خلق نشده ایسفرنامه سفر به بم و جنوب لا اکراه فی الدینتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش میدان مغناطیسی زمین شب سیاه سحر شوداین پیوند نه با مغز بلکه ماپروتیلینجهان ریز و درشتارتباط ماده و انرژینگاهت را بلند کنخواب سالم عامل سلامتیهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وبینار اساتید نورولوژی دروش های صرفه جویی در ایجاگاهی جهت را عوض کنتومورهای ستون فقراتآتاکسی مخچه ای خودایمنسلام تا روشناییملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دصبور باشایرادهای موجود در خلقت بمجرم، گاهی قربانی استجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت دومچت جی پی تیخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی به کمک هوش طبیبه نقاش بنگریک جهش ممکن است ذهن انساندرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دریتوکسیمابپوشاندن خود از نورمدیون خود ناموجودتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریسوپاپ ها یا ترانزیستورهامنابع انرژی از نفت و گاز تبدیل سلولهای محافط به سنقش غذاها و موجودات درياطلوع و حقیقتابتدا سخت ترین استچرا مغز انسان سه هزار سالحفره در مغزاز آغاز خلقت تا نگاه انسادفاع در برابر تغییر ساختهوش عاطفی قسمت نهمبهبود حافظه پس از رخدادهژنها نقشه ایجاد ابزار هودرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمراه انسان شدن، راه رفتن وفلج نخاعی با الکترودهای پیر شدن حتمی نیستمراحل ارتقای پله پله کیهتکینگیافسردگی و اضطراب در بیماسیاره ابلهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت تراشه ها روی مغزچند جهانیعلم و روحابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری سنتی یا هوشیاری بیماری وسواسکمردرد ناشی از تنگی کانادرک تصویر و زبان های مخلتبعد پنجمرشد، رسیدن به یک هدف نیستفاجعه ی جهل مقدسپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبان انسان از پیشیامید جدید بر آسیب نخاعیساخت شبکه عصبی مصنوعی با منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتشخیص ایدزچهار ساعت پس از کشتار خوکعید نوروز مبارکابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تدیدگاه نارسای دوگانه ی مهدف از تکامل مغزبیماری، رساله ای برای سلکودک ایرانی که هوش او از درد زانو همیشه نیاز به جرتفاوتهای جنسیتی راهی برازندگی هوشمند در خارج از زفرد یا اندیشهآمارهای ارائه شده در سطح معرفت و شناختتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتقال ماده و انرژیسرنوشتمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتعذیه ی ذهننوبت کودکانعضلانی که طی سخن گفتن چقدابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز از مغز تا دانش، قفل ذهن را باز میکنوقت نهيب هاي غير علمي گذشوقتی فهمیدی خطا کردی برگبا خدا باشکایروپاکتیک چیستذهت را روی چیزهای مفید متتمایل زیاد به خوردن بستنزیرک ترین مردمقلب روباتیکآیا ما کالا هستیممغز انسان برای ایجاد تمدسرعت فکر کردن چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استموجود بی مغزی که می تواندجنین مصنوعیچیزی خارج از مغزهای ما نیاجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیحس و ادراک قسمت بیست و یکاسکار، لگوی هوشمندداروی جدید برای کاهش وزنویشن پرورمز پیشرفت تواضع است نه طبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت اولتنهاییزبان و شناخت حقیقت قسمت اقدرت و شناخت حقیقتآیا امکان بازسازی اندامهمغز بزرگترین مصرف کننده شکرگزار هر چیزی باش که دااولین دارو برای آتاکسی فمیدازولام در درمان تشنج جهان هوشمندچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک سی و هفتماختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی اصفهان زیبادر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاترویای شفافگوهر با نظر دیگران سنگ نمتو تغییر و تحولیسفرنامه سفر به بم و جنوب لاموژین داروی ضد اوتیسم؟تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دشبیه سازی میلیون ها جهان این اندوه چیستماجرای جهل مقدسجهان شگفت انگیزارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتی و یهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتوجود قبل از ناظر هوشمندروش هایی برای کم کردن اضطگذر زمان کاملا وابسته به توهم فضای خالیآتش منبع انرژیسلاح و راهزنیممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دصبر لازمه ی پیروزی استایستادن در برابر آزادی بمحل درک احساسات روحانیجامعه ی آسمانیارزش حقیقی زبان قسمت سومخدا موجود استهوش مصنوعی به شناسایی کابه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می تودرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اختلالات عصبی مثانهریسدیپلام تنها داروی تایپیموزایدمدیریت اینترنت بر جنگتوازن مهمتر از فعالیت زیآشنا پنداریسوپاپ ها یا ترانزیستورهامنابع انرژی از نفت و گاز تبر را بردارنقش غذاها در کاهش دردهای طلای سیاهابتدایی که در ذهن دانشمنچرا مغزهای ما ارتقا یافت حق انتخاباز انفجار بزرگ تا انفجار دقیق ترین تصاویر از مغز اهوش عاطفی قسمت هفتمبهداشت خوابژنها ، مغز و ارادهدرمان سرگیجه بدون داروبررسی ژنها در تشخیص بیماراه بی شکستفلج بل، فلجی ترسناک که آنپیشینیان انسان از هفت میمرز مرگ و زندگی کجاستتکامل فردی یا اجتماعیافسردگی و ساختار مغزسیب یکسان و دیدگاه های متمنبع هوشیاری کجاست قسمت تراشه ی هوش مصنوعی در مغزچند جهانی و علمعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ حمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستهوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد و علل آندرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کروناز گهواره تا گورفاصله ها در مکانیک کوانتپروتئین های ساده ی ابتدامشکلات روانپزشکی در عقب تکامل ساختار رگهای مغزی امید درمان کرونا با همانساخت شبکه عصبی با الفبای منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصویر خورشید یا خود خورشنون و القلمعامل کلیدی در کنترل کارآابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث حرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدژا وو یا اشنا پنداریهدف از خلقت رسیدن به ابزابیندیشکودکان میتوانند ناقل بی دردهای سال گذشته فراموش تقلید مرحله ای نسبتا پیشزندگی و داراییفرد حساس از نظر عاطفی و بآن چیزی که ما جریان زمان مغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتروپی و هوشیاریسریع دویدن مهم نیستمنبع هوشیاری در کجاست؟(قتغییرنور از عمق تاریکیغم بی پایانابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریمحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، یک انسان را ناسازگدائما بخوانوقتی پر از گل شدی خودت را با طبیعت بازی نکنکار امروز را به فردا نیندذخیره ی شگفت انگیز اطلاعتمایز یا کشف یگانگیزیست شناسی کل در جزء فراکقلب را نشکنآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طسطح آگاهی، رخدادهای زندگتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشموجودات مقهور ژنها هستندجنگ هفتاد و دو ملت همه را چیزی شبیه نور تو نیستاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش دحس و ادراک قسمت بیست و دواساس انسان اندیشه و باور داروی جدید برای ای ال اسواقعیت فیزیکی، تابعی از رمز بقای جهش ژنتیکیبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت دوم)تنهایی رمز نوآوری استزبان و شناخت حقیقت قسمت دقدرت کنترل خودتاثیر حرکات چشم بر امواج آیا انسان با مغز بزرگش اخمغز حریص برای خون، کلید تشکست حتمیاولین دروغمکان زمان یا حافظه زمانجهان هوشیارچگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخورددر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاواکسن کرونا ساخته شده توروان سالمگویید نوزده و ایمنی ساکتتو جهانی هستی که خودش را سفرنامه سفر به بم و جنوب لایو دوم دکتر سید سلمان فتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش مرکز تنفس سلولی در بیشبیه سازی سیستم های کواناین ایده که ذرات سیاهچالماجرای عجیب گالیلهجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب عامل دسته بندی و حفطهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیوراپامیل در بارداریروش هایی برای جلوگیری از گذشته را دفن کنتوهم فضای خالی یا توهم فضآثار باستانی تمدن های قدسلسله مباحث هوش مصنوعیمن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر رژِیم غذایی بر میگنقش خرچنگ های نعل اسبی درصبر و واقعیتاکنون را با همه ی نقص هایمحل درک احساسات روحانی دجاودانگی مصنوعیارزش خود را چگونه میشناسخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی تعاملیبه نادیدنی ایمان بیاوریکی از علل محدودیت مغز امدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اصول سلامت کمرریشه های مشترک همه ی موجوپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشناپنداری چیستسوخت هیدروژنی پاکمنابع انرژی از نفت و گاز تحریک عمقی مغزنقشه مغزی هر فرد منحصر بهطوفان فقر و گرسنگی و بی سابتذال با شعار دینچرا ویروس کرونای دلتا واحقیقت قربانی نزاع بین بی از بار خود بکاه تا پرواز دل به دریا بزنهوش عاطفی قسمت یازدهبوزون هیگز چیستژنهای مشترک بین انسان و ودرمان سرطان با امواج صوتبررسی بیماری التهابی رودرابطه تشنج و اوتیسمفلج خوابپیشرفت های جدید علوم اعصمرز بین انسان و حیوان کجاتکامل مادی تا ابزار هوشماقلیت خلاقسیر آفرینش از روح تا مغز منبع هوشیاری کجاست قسمت تراشه ی بیولوژِیکچند روش ساده برای موفقیتعلم به ما کمک میکند تا موابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری گیلن باره و بیمارکمردرد با پوشیدن کفش منادرک دیگرانبعد از کرونازمین در برابر عظمت کیهانفاصله ی همیشگی تصویر سازپروتز چشممشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل شناخت انسان با کشفامیدوار باش حتی اگر همه چساختن آیندهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصویر در هم تنیدگی کوانتنوآوری ای شگفت انگیز دانعادت همیشه خوب نیستابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تدژاوو یا آشناپنداریهر چیز با هر چیز دیگر در تبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان خود را مشابه خود تدردی که سالهاست درمان نشتقلید از روی طبیعتزندگی بی دودفردا را نمیدانیمآنچه ناشناخته است باید شمغز قلبتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انتظار گذر تندباد؟سریعترین کامپیوتر موجودمنبع خواب و رویاتغییر الگوی رشد مغزی با زنور درونغم بی پایانابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای مصرفی در ام اسوقتی تو از یاد گرفتن باز بالاترین هدف از دولتکار با یگانگی و یکپارچگیذره ی معین یا ابری از الکتمدن قدیمی ای در جنوب ایرزیست شناسی باور حقیقت یا قوی تر باشآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان برای شادمانی طسعی کن به حدی محدود نشویتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پامورد نادر همپوشانی دو بیجنگ و تصور از جنگنکاتی در مورد تشنجاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است داستفاده از مغز، وزن را کمداروی جدید برای دیابتواقعیت چند سویهرمز جهانبحتی علمی درباره تمایل بکریستال زمان(قسمت سوم)تنبیه چقدر موثر استزبان و شناخت حقیقت قسمت سقدرت انسان در نگاه به ابعتاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز در تنهایی آسیب میبینشگفت نیست من عاشق تو باشماولین سلول مصنوعیمکانیک کوانتومی بی معنی جهان های بسیار دیگرنگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک- قسمت بیست و پاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی در محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرواکسن آلزایمرروبات ها قول میدهندگوش دادن بهتر از حرف زدنتو جدای از کیهان نیستیسفرنامه سفر به بم و جنوب لبخند بزن شاید صبح فردا زتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نگاه از پایین یا نگاهشبکه های مصنوعی مغز به دراین ابتدای تناقض هاستماده ی تاریکجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا خودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی مورددر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دورزش هوازی مرتب خیلی به قروش هایی ساده برای کاهش اگریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و دانشسلطان جنگل یا صاحب ملکوتمن پر از تلخیمتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش داروهاي مختلف معروف صبر بسیار بایداکوییفلکسچت جی پی تیمحدودیت چقدر موثر استجایی برای یاد گرفتن باقی از فرد ایستا و متعصب بگذرخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی در کامپیوترهابه هلال بنگریافته های نوین علوم پرده درمان تومورهای مغزی با ابرخی اطلاعات روانشناسی مریشه های مشترک حیاتپیچیدگی های مغزمگسمدارک ژنتیکی چگونه انسانتوسعه برخی شغل ها با هوش آشتی بهتر استسودمندی موجودات ابزی بر منابع انرژی از نفت و گاز تحریک عمقی مغز در آلزایمنقشه های مغزی جدید با جزیطوفان زیباییابداع دی ان ای بزرگترین دچرا پس از بیدار شدن از خوحقیقت آنطور نیست که به نظاز بحث های کنونی در ویروسدلایلی که نشان میدهد ما بهوش عاطفی قسمت پنجمبوزون هیگز جهان را از متلژنهای هوش ، کدامنددرمانهای بیماری پارکینسبررسی سیستم تعادلی بدن ارادیوی مغز و تنظیم فرکانفلج خواب چیستپیشرفت در عقل است یا ظواهمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل مداوماقیانوس نادانیسیستم تخلیه ی مغز بینشی نمنبع هوشیاری کجاست قسمت تربیت کودکان وظیفه ای مهچندین ماده غذایی که ماننعلم بدون توقفابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکهیچ چیز همیشگی نیستبیماری آلزایمر، استیل کوکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدرک درست از خود و هوشیاریبعد از کرونا دلخوشی بیهوزمین زیر خلیج فارس تمدنی فتون های زیستیپروتز عصبی برای تکلممشاهده آینده از روی مشاهتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواریساختن آینده، بهترین روش منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصویر زیبا از سلولنوار مغز مشاهده ی غیر مستعادت کن خوب حرف بزنیابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تدگرگونی های نژادی و تغییهر جا که جات میشه، جات نیبیهوشی در بیماران دچار اکودکان را برای راه آماده درس گرفتن از شکست هاتقلید از طبیعتزندگی در جمع مواردی را برفرزندان زمان خودآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه در دنیا استسرگیجه از شایعترین اختلامنتظر نمان چیزی نور را بهتغییر دیگران یا تغییر خونوروفیبروماتوزغیرقابل دیدن کردن مادهابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ام اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیباهوش ترین و با کیفیت تریکارهای کوچک، بی ارزش نیسذرات کوانتومی زیر اتمی قتمدن پیشرفته ی پیشینیانزیست، مرز افق رویداد هستقیچی ژنتیکیآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچک تر ششلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودموسیقی نوجنگ داده هاچگونه مولکول های دی ان ایاحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتاستفاده از نظریه ی تکامل داروی جدید ضد میگرنواقعیت چیسترمز جهان خاصیت فراکتالبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسم عصبی خوانش پتهدیدهای هوش مصنوعیزبان جانسوزقدرت ذهنتاثیر دپاکین بر بیماری مآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسشگفت انگیز بودن کیهاناوکرلیزوماب داروی جدید شمکانیزمهای دفاعی در برابجهان هایی در جهان دیگرنگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک- قسمت شصت و چهادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیردر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهواکسن ایرانی کرونا تولیدروبات های ریز در درمان بیگوشه بیماری اتوزومال رسستو دی ان ای خاص ميتوکندريسفری به آغاز کیهانلحظات خوش با کودکانتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظام غذایی در تکامل مشبکیه های مصنوعیاینکه به خاطرخودت زندگی ماده ی خالیجهانی در ذهنارتباط پیوسته ی جهانچالش هوشیاری و اینکه چرا خودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی درمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانروش جدید تولید برقگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم چیستآرامش و سکونسم زنبور ، کلیدی برای وارمن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش درختان در تکاملصد قدح، نفتاده بشکستاکسی توسین و تکامل پیش انتایج نادانی و جهلمحدودیت های حافظه و حافظجایی خالی نیستاز مخالفت بشنوخدای رنگین کمانهوش مصنوعی در تفکر خلاق ابه کدامین گناه کشته شدندیاد گرفتن مداومدرمان تشنجبرخی بیماری ها که در آن برژیم های غذایی و نقش مهم پیچیدگی های مغزی در درک زمروری بر تشنج و درمان هایتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فرایند دانستنسی و سه پل اصفهانمنابع انرژی از نفت و گاز تداوم مهم است نه سرعتنقشه با واقعیت متفاوت اسطولانی ترین شبابزار هوش در حال ارتقا ازچرا ارتعاش بسیار مهم استحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا فریب و سرگرمیهوش عاطفی قسمت اولبی نهایت در میان مرزهاژنهای حاکم بر انسان و انسدرماندگی به دلیل عادت کربررسی علل کمر درد در میانراز تغییرفلج دوطرفه عصب 6 چشمپیشرفت ذهن در خلاقیت استمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل چشمالکترومغناطیس شنوایی و هسیستم تعادلی بدنمنبع هوشیاری کجاست قسمت ترجمه ای ابتدایی از اسراچندجهانیعلم در حال توسعهابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان حکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد ددرک عمیق در حیواناتبعد از کرونا دلخوشی بیهوزمان چیستفروتنی معرفتیپرورش مغز مینیاتوری انسامشاهدات آمیخته با اشتباهتکثیر سلول در برابر توقف امیدواری و مغزساختار فراکتال وجود و ذهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصویر زیبای اصفهاننوار مغز با توضیح دکتر فاعادت کردن به نعمتابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش قدرت استهر حرکت خمیده می شود و هر بیوگرافیکوری گذرای ناشی از موبایدست و پا زدن در سایه؟تقویت استخوان در گرو تغذزندگی در سیاهچالهفرضیه ای جدید توضیح میدهآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مانند تلفن استتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندسرگردانیمنتظر زمان ایده آل نشوتغییر دادن ژنها آیا روزی نورون هاي مصنوعی می توانغرور و علمابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانهمجوشی هسته ای، انرژِی بحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای تغییر دهنده ی سیویتنام نوعی کرونا ویروس باور و کیهان شناسیکارهایی بیش از طراحی و گپذرات کوانتومی زیر اتمی قتمدن بشری و مغز اخلاقیزاویه نگاه ها یکسان نیستقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز انسان رو به کوچکتر شدشلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزموسیقی هنر مایع استجنبه های موجی واقعیتچگونه میتوان با قانون جنحس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اساستفاده از هوش مصنوعی در داروی جدید ضد الزایمرواقعیت چیسترنگ کردن، حقیقت نیستبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف مکانیسمی پیچیده در بتو یک معجزه ایزبان ریشه هایی شناختی اسقدرت عشقتاثیر داروهای ضد التهاب آیا برای تولید مثل همیشه مغز زنان جوانتر از مغز مرشگفت زده و حیران باشايندگان چگونه خواهند دیدما انسانها چه اندازه نزدجهان یکپارچهنگاه محدود و تک جانبه، مشحساسیت روانی متفاوتاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم در ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژنروبات کیانگوشت خواری یا گیاه خواریتو در میانه ی جهان نیستی سقوط درون جاذبه ای خاص، چلرزش ناشی از اسیب به عصبتاثیر درجه حرارت بر عملکآپومورفین در پارکینسوننقش نظریه تکامل در شناساشباهت مغز و کیهاناینکه خانواده ات سالم باماده ای ضد التهابیجهان، تصادفی نیستارتباط انسانی، محدود به چالش کمبود اندام برای پیخودت را از اندیشه هایت حفهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بروش صحبت کردن در حال تکامگزیده ای از وبینار یا کنفتوهم و خیالآرامش(سکوت) stillness و تکاپوسماگلوتید داروی کاهش دهنمننژیتتاریک ترین بخش شبنقش ذهن و شناخت در حوادث صدای بم با فرکانس پایین، اکسکاربازپین در درمان تشنجات در راستگوییمحدودیت درک انسانجاذبهاز نخستین همانند سازها تخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه امید روزهای بهتریاد بگیر فراموش کنیدرمان جدید ALSبرخی بیماری های خاص که بدرژیم های غذایی و نقش مهم پیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز هوشیاری، روح یا بدن توصیه های غیر دارویی در سآغاز فصل سرما و دوباره تکسیلی محکم محیط زیست بر انمنابع انرژی از نفت و گاز تداخل مرزها و صفات با بیننقص های سیستمی ایمنیطی یکصد هزار سال اخیر هرچابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغحقیقت انساناز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش عاطفی قسمت دهمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکفش و کتابدرها بسته نیستبرطرف کردن خشونت را از خاراست دستی و چپ دستیفن آوری های جدید علیه شناپیشرفتی مستقل از ابزار همزایای شکلات تلخ برای سلتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکتروتاکسی(گرایش و حرکسیستم دفاعی بدن علیه مغز منبع هوشیاری کجاست قسمت ترس و آرمان هانه ناامیدی بلکه ارتقاعلم راهی برای اندیشیدن اابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و هیچ وقت خودت را محدود به بیماری ای شبیه آلزایمر و کنگره بین المللی سردرد ددرگیری قلب در بیماری ویرتفکر قبل از کارزمان و مکان، ابعاد کیهان فروتنی و غرورپرکاری تیروئیدمطالبه ی حق خودتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی به این سوی قبر نیستساختار شبکه های مغزی ثابمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز ترجمه رخدادهای عادت بد را ترک کنابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش محدود به ابعاد چهارهرچیز با یک تاب تبدیل به بیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلدست کردن در گوشتقویت حافظه یا هوش مصنوعزندگی زمینی امروز بیش از فساد اقتصادی سیتماتیک درآنها نمیخواهند دیگران رامغز مادران و کودکان در زمتاثیر ویتامین دی بر بیمااندوهگین نباش اگر درب یا سربازان ما محققا غلبه می منحنی که ارتباط بین معرفتغییر زودتر اتصالات مغزینورون های ردیاب حافظهغربال در زندگیابعاد و نیازهای تکاملیابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ضد بیماری ام اس وویتامین E برای فعالیت صحباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريزنانوتمدن زیر آبزاوسکا درمان گوشرقانون مندی نقشه ژنتیکی مآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ایندگان چگونه استشنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصمیهمانهای ناخوانده عامل جنسیت و تفاوت های بیناییچگونه مغز ما، موسیقی را پحس و ادراک قسمت بیستماحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احاستفاده از انرژی خلاداروی سل سپتواقعیت های متفاوترنگین کمانبحثی جالب درباره محدودیتکشف ارتباط جدیدی از ارتبتو یک جهان در مغز خودت هسزبان شناسی مدرن در سطح سلقضاوت ممنوعتاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغزهای کوچک بی احساسشگفتی های نقشه ی ژنتیکیايا اراده آزاد توهم است یما انسانها چه اندازه نزدجهان یکپارچهنگاه کلی نگرخفاش کور و انسان بینا؟ادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن اسپایکوژن ضد کروناروح و آب حیاتگیلگمش باستانی کیستتوقف؛ شکستسلول های مغزی عامل پارکیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتاثیر درجه حرارت بر عملکآپومورفین در پارکینسوننقش هورمون های تیروئید دشباهت مغز با کیهان مادیاینترنت بدون فیلتر ماهواماده، چیزی نیستجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط از بالا به پایین مچالش دیدگاه های سنتی در بخودروهای هیدروژنیهوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مورزش هوازی ، بهترین تمریدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایروشهای نو در درمان دیسک بگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم وجودآزمون تجربی، راهی برای رسندرم کووید طولانیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاریکی من و تو و گرد و غبانقش روی و منیزیم در سلامتصرع و درمان های آناگر فقط مردم میفهمیدند کنخاع ما تا پایین ستون فقرمخچه فراتر از حفظ تعادلجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری مهارت های جدید ددرمان جدید میگرن با انتی برخی توجهات در ببمار پاررژیم ضد التهابیپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتوصیه هایی در مصرف ماهیآغاز مبهم آفرینشسینوریپا داروی ترکیبی ضدمنابع انرژی از نفت و گاز ترقی واقعی یا شعار ترقینقص در تشخیص هیجانات عامطبیعت موجی جهانابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینحقیقت اشیااز تکنیکی تا مغز از مغز تدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش عاطفی قسمت دومبی ذهن و بی روحکل اقیانوس در یک ذرهدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ فکر کنرجزخوانی هایی که امروز بفناوری هوش مصنوعی نحوه خپپوگستمسمومیت دانش آموزان بی گتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالکترودهای کاشتنیسکوت و نیستیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تسلیم شدن از نورون شروع منه به اعدامعلم ساختن برج های چرخانابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبهیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل همجوشی هسته ای با هدرگیری مغز در بیماری کویتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزمان و گذر آن سریع استفرگشت و تکامل تصادفی محض پرتوهای صادر شده از سیاهمطالبی در مورد تشنجتأثیر نگاه انسان بر رفتاامیدی تازه در درمان سرطاسادیسم یا لذت از آزار دادمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغز در فراموشی هاعادت دادن مغز بر تفکرابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تدانش بی نهایتهز ذره، یک دنیاستبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهان خود را طراحی میکنددست آسمانتقویت سیستم ایمنیزندگی زودگذرفشار و قدرتآنژیوگرافی از مغزمغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر ویروس کرونا بر مغز اندام حسی، درک از بخش هایسردرد میگرنمنشأ اطلاعات و آموخته ها تغییر عمودی سر انسان از پنوروپلاستیسیتی چیستمقالاتنوروز مبارکتاثیر ویتامین دی بر بیماابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی فامپیریدین یا نورلویتامین E در چه مواد غذایبابا زود بیاکاربرد روباتهای ريز، در تمدنی قدیمی در شمال خلیج زبان فرایند تکاملی برای قانون گذاری و تکاملآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار بقای برتر مادیشناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانمیوتونیک دیستروفیجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه مغز پیش انسان یا همحس و ادراک قسمت دهماحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایاستفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت و مجازرهبر حقیقیبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو کجای جهانیزبان شناسی نوین نیازمند قطار پیشرفتتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز، فقط گیرندهشگفتی های زنبور عسلايا اراده آزاد توهم است یما اکنون میدانیم فضا خالجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه انسان محدود به ادراخفاش با شیوع همه گیری جدیادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیردر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگر کرونا ساخته شروح در جهانی دیگر استگیاه بی عقل به سوی نور میتولید مولکول جدید توسط هسلول های بنیادیلزوم گذر انسان از حدها و تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژنشباهت های ریشه ای چند بیمایندرالماده، چیزی بیش از یک خلا جهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط بین هوش طبیعی و هوچاالش ها در تعیین منبع هوخورشید مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسورزش و میگرندرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطروشهای شناسایی قدرت شنواگشایش دروازه جدیدی از طرتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینسندرم گیلن باره به دنبال منابع انرژی از نفت و گاز تاریکی و نورنقش روزه داری در سالم و جضایعه ی شبکه لومبوساکرالاگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تمدن بشریمخچه ، فراتر از حفظ تعادلجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تخرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی درمانگر کامپیبه بالاتر از ماده بیندیشیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی توصیه ها برای واکسیرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وپیوند اندام از حیوانات بمرکز حافظه کجاستتوضیحی ساده در مورد هوش مإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَسیگار عامل افزایش مرگ وممنابع بی نهایت انرژی در دتروس جریان انرژینقطه ی رسیدن به قلهطبیعت بر اساس هماهنگیابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز و از مغز دنیایی پر از سیاهچاله هوش عاطفی قسمت سومبی سوادی در قرن 21کلمات بلند نه صدای بلنددرون قفس یا بیرون از آنبزرگ شدن مغز محدود به دوررحم مصنوعیفیلمی بسیار جالب از تغییپایان، یک آغاز استمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو نداشتیمسکوت، پر از صدامنبع هوشیاری کجاست قسمت تست نوار عصب و عضلهنه به اعدامعلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاههیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری اسپینال ماسکولار کنترل جاذبهدرگیری مغز در بیماران مبتفکر خلا ق در برابر توهم زمان و صبرفراموش کارها باهوش تر هسپرتوزایی از جسم سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر شیرینی های حاوی لوامگا سه عامل مهم سلامتسازگاری با محیط بین اجزامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصور از زمان و مکاننوار مغز در تشخیص بیماری عارضه جدید ویروس کرونا سابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان موفق به بازگردهزینه ای که برای اندیشیدبیان حقیقتکیهانِ هوشیارِ در حال یادست بالای دستتلقین اطلاعات و حافظهزندگی سلول در بدن، جدای افضا و ذهن بازآنان که در قله اند هرگز خمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی بی پایان در درون هرسردرد میگرن در کودکانمنشاء کوانتومی هوشیاری اتغییرات منطقه بویایی مغزمهمان ناخواندهتغییرات مغز پس از 40 سالگینوروز یا روز پایانیصفحه اصلیاتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تداروی لیراگلوتیدویتامین کاذرات کوانتومی زیر اتمی قباد و موجکاش شرف اجباری بود یا حتیتمرکز و مدیتیشنزبان متغیرقانون جنگلآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز ابزار برتر بقاشناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادمیگرن و پروتئین مرتبط با جهل مقدسچگونه هموساپينس بر زمین حس و ادراک قسمت دوازدهماحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاستفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت و انعکاسروی و منیزیم در تقویت استبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو کز محنت دیگران بی غمیزبان، نشان دهنده ی سخنگو قطره قطرهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیم کششانس یا نتیجه ی تلاشای نعمت من در زندگیمما از اینجا نخواهیم رفتجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از بیرون مجموعهخلا، حقیقی نیستادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها ددر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هواکسن دیگری ضد کرونا از دروح رهاییگیاه خواری و گوشت خوار کدتولید مثل اولین ربات های سلول های بنیادی منابع و الزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسشباهت کیهان و مغزایا کوچک شدن مغزانسان الماست مالیجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت مغز انسان و فنابینایی در نتیجه ی گوشی خوش قلبی و مهربانیهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا در ازای بیماریورزش بهترین درمان بیش فعدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تروشی برای بهبود هوش عاطفپل جویی اصفهانتوهم بی خداییآزمون ذهنی گربه شرودینگرسندرم پیریفورمیسمنابع انرژی از نفت و گاز تاریکی خواهد ترسیدنقش رژیم غذایی بر رشد و اضایعه ی عروقی مخچهاگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین تصویر از سیاهچالهمخچه ابزاري که وظیفه آن فجدا کردن ناخالصی هااز نخستین همانند سازها تخسته نباشی باباهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبه جای محکوم کردن دیگران یادگرفتن، آغاز حرکت است درمان جدید ام اسبرخی درمان های Spinal Muscular Atرژیم غذایی سالم و ضد التهپیوند اندام حیوانات به امرکز خنده در کجای مغز استتیوتیکسن داروی ضد جنونافت فشار خون ناگهانی در وسیاهچاله هامنابع جدید انرژیتری فلوپرازیننقطه ای بود و دگر هیچ نبوطعمه ی شبکه های ارتباط اجابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا، هیچ استهوش عاطفی قسمت ششمبی شرمیکلوزاپین داروی ضد جنوندرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگ شدن تقریبا ناگهانی رحم مصنوعیفیروز نادریپاکسازی مغزمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل تکنولوژیالگو و عادت را بشکن و در اسکته مغزیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تست آر ان اس دز میاستنی گنه بدبخت بلکه نادانعلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب هیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری اضطراب عمومیکندر در بیماریهای التهابدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت مغز انسان و میمون هزمان واقعیت است یا توهمفراموشی همیشه هم بد نیستپرسش و چستجو همیشه باقی امعماری، هندسه ی قابل مشاتئوری تکامل امروز در درماما شما از دید خفاش کور هستم با شعار قانون بدترین منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغزی روشی مهم در تشخعدم توقف تکامل در یک انداابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان نورون مصنوعی سهزینه سنگین انسان در ازابیداری و خواب کدام بهتر اکیست هیداتید مغزدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش ها برای کشف منابع جدزندگی، مدیریت انرژیفضای قلب منبع نبوغ استآنزیم تولید انرژی در سلومغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریکسردرد میگرنی در کودکانمهندسی ژنتیک در حال تلاش تغییرات آب و هوایی که به نورالژیسوالات پزشکیاتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی تشنجی دربارداریویتامین کا و استخوانرفلکس وتری با توضیح دکتر باد غرور و سر پر از نخوت وکتاب گران و پرهزینه شد ولتمرکز بر هدفزبان مشترک ژنتیکی موجوداقانون جنگلآیا هوش سریعی که بدون احسمغز از بسیاری حقایق می گرشناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علمیگرن و خوابجهان فراکتالچگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک قسمت سوماخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت تقویت شدهرویا و واقعیتبحثی در مورد حقیقت فضا و کشتن عقیده ممکن نیستتو پیچیده ترین تکنولوژی زبان، وسیله شناسایی محیطلمس کوانتومیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغزتان را در جوانی سیمکششانس یا تلاشای همه ی وجود منما اشیا را آنطور که هستندجهان پیوستهنگاه از دور و نگاه از نزدخلا، خالی نیستادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانروزه داری متناوب، مغز را گیرنده باید سازگار با پیتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت چهارمسلول های بدن تو پیر نیستنلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلاشباهت زیاد بین سلول هاي عایا این جمله درست است کسیماست مالی با هوش انسانیجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی از درمان برخی ویخوش خیالی و خوش بینیهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقای حقیقی در دور ماندن اورزش در کمر درددرمان های جدید میگرنبرخی ملاحظات در تشنج های روشی جدید در درمان قطع نخپل خواجو اصفهانتوهم تنهاییآزادی عقیده، آرمانی که تسندرم پیریفورمیسمنابع انرژی از نفت و گاز تاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش رژیم غذایی در رشد و اضایعات در عصب زیر زبانیاگر نعمت فراموشی نبود بسنخستین روبات های زنده ی جمخچه تاثیر گذار بر حافظهجدایی خطای حسی استاز نشانه ها و آثار درک شدخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبه خوبی های دیگران فکرکنیادآوری خواب و رویادرمان جدید ای ال اس، توفربرخی روش های تربیتی کودکرژیم غذایی ضد التهابیپیوند سر آیا ممکن استمرگ چیستتیک و اختلال حرکتیافت هوشیاری به دنبال کاهسیاهچاله های فضایی منابعمناطق خاص زبان در مغزتری فلوپرازیننقطه بی بازگشتظهور امواج مغزی در مغز مصابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تدندان ها را مسواک بزنید تهوش عاطفی بیشتر در زنانبی عدالتی در توزیع واکسن کلید نزدیک و نگاه تو بر فدروغ نگو به خصوص به خودتبزرگترین خطایی که مردم مرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرفیزیک مولکولها و ذرات در پارادوکس ها در علممسئول صیانت از عقیده کیستکامل جریان همیشگی خلقتالگوی بنیادین و هوشیاریسال سیزده ماههمنبع هوشیاری کجاست قسمت تشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه جنگ و نه خونریزیعلائم عصبی آلزایمر، با اابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(هیچ اندر هیچبیماری بیش فعالیکندر علیه سرطاندرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها و تمایزها کلید بزمان پلانکفراموشی و مسیر روحانیپرسشگری نامحدودمعنی روزهتئوری تکامل در پیشگیری و امروز دانش ژنتیک هیچ ابهستم، بی پاسخ نیستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتضادهای علمینوار مغز، مفید و بی خطرعدم درکابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان یک فرضیه رادیکهزاران سال چشم های بینا وبیست تمرین ساده برای جلوکیست کلوئید بطن سومدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در ALSزندان ذهنیقفس ذهنآواز خواندن در قفس، نشانمغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی تاریک که ما نمی توتاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژی خلا ممکن استمهندسی بدنتغییرات تکاملی سر انسان نوسانات کوانتومی منبع ماپیامهای کاربراناتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهانحس و ادراک قسمت پنجماز خود رها شوداروی جدید ALSویتامین کا در سبزیجاترفتار مانند بردهبار مغز بر دو استخوانکتاب زیست شناسی باورتمرکز بر امروززبان چهار حرفی حیات زمینقانونمندی و محدودیت عالمآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز به تنهایی برای فرهنگ شناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهمیگرن و روزه داریجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک قسمت سی و هشتماخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت خلا و وجود و درک مرویا و کابوسبحثی در مورد عملکرد لوب فگل خاردار، زیباستتو آرامش و صلحیزدودن نقص از هوش مصنوعیلووفلوکساسینتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغط یک گیرنده استشاهکار قرنای آنکه نامش درمان و یادشما به جهان های متفاوت خودجهان پیوستهنگاه از درون قفس یا بیرونخلاصه ای از مطالب همایش مهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمردر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن سرطانروزه داری و التهاب زیانبگالکانزوماب، دارویی جدیتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت هفتمسلول بنیادی و ای ال اسلزوم عدم وابستگی به گوگل تاثیر رو ح و روان بر جسمنقش گرمایش آب و هوا در همشباهت زیاد بین سلول هاي عایا ابزار هوشمندی یا مغز ماشین دانشجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره خوشبختی چیستهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلندی در ذهن ما درک بلندیوزن حقیقی معرفت و شناختدرمان های جدید در بیماری برخی مرزهای اخلاق و علوم روشی جدید در درمان نابینپلاسمای غالبتوهم جداییآزار دیگری، آزار خود استسندرم پای بی قرارمنابع انرژی از نفت و گاز تاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زنجبیل در جلوگیری از ضرورت زدودن افکاراگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زامخاطب قرار دادن مردم، کاجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب یا نرووسخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبه خودت مغرور نشویاری خدا نزدیک استدرمان جدید سرطانبرخی سلولهای عصبی در تلارژیم غذایی ضد دردپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر پنهانتیکاگرلور داروی ضد انعقاافتخار انسانسیاهچاله ها، دارای پرتو مناطق خاصی از مغز در جستجترک امروزنمیتوان با بیرون انداختنظرف باید پر شود چه با چرک ابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً حقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تده روش موفقیتهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام و زبان، گنجینه ای بسدریای خدابزرگترین درد از درون است رساناها و ابر رساناها و عفیزیک هوشیاریپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت جدیدتکامل داروینی هنوز در حاالگوبرداری از طبیعتسانسور از روی قصد بسیاری منبع هوشیاری کجاست قسمت53تشنج چیستچه زیاد است بر من که در ایعلت خواب آلودگی بعد از خوابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریهیچگاه از فشار و شکست نتربیماری تی تی پیکوچ از محیط نامناسبدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت ها را به رسمیت بشنازمان به چه دلیل ایجاد میشفراموشی آرمانآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعادله ها فقط بخش خسته کنتئوری جدید، ویران کردن گانفجار و توقف تکاملی نشاستون فقرات انسان دو پا جلمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتظاهر خوابیده ی مادهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت عدالت برای من یا برای همهابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز- از مغزتدانشمندان ژنی از مغز انسهستي مادي ای که ما کوچکتربیش از نیمی از موارد انتقکپسول ژری لاکتذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید در درمان فرزونیسومایدقفس را بشکنآینه در اینهمغز و اخلاقمغز و اخلاقسردرد و علتهای آنتاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژِی برای ایجاد اضطرابمهربانی، شرط موفقیتتغذیه بر ژنها تاثیر داردنوشیدن چای برای مغز مفید سایتهای دیگراتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادینحس و ادراک قسمت پنجاهاز درخواست ها جدا شوداروی جدید s3 در درمان ام ویتامین بی 12 در درمان دردرفتار وابسته به شکلبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب طبیعت در قالب هندسهتمساح حد واسط میان مغز کوزبان نیاز تکاملی استقارچ بی مغز در خدمت موجودآیا واکنش های یاد گرفته ومغز بیش از آنچه تصور میشوشناسایی سلول های ایمنی اتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولویت بندی ها کجاستمیگرن سردردی ژنتیکی که بجهان موازی و حجاب هاچگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت سی و ششماختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگواستیفن هاوکینگ در مورد هداروی ضد تشنج توپیراماتوالزارتان داروی ضد فشار رویا و خبر از آیندهبحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانتو افق رویداد جهان هستیسفر فقط مادی نیستلوب فرونتال یا پیشانی مغتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنفرت، اسیب به خود استشاهکار شش گوشایمپلانت مغزیما با کمک مغز خود مختاريمجهان پر از چیزهای اسرار آنگاه از درون مجموعه با نگخلاصه ای از درمان های جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسدر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکواکسن ضد اعتیادروزه داری و بیمار ی ام اس گام کوچک ولی تاثیرگذارتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت اولسلول بنیادین از مخاط بینمقاومت به عوارض فشار خون تاثیر روده بر مغزنقش پیش زمینه ها و اراده شجاعت و ترسایا بیماری ام اس (مولتیپمبانی ذهنی سیاه و سفیدجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادیدنی ها واقعی هستندخوشبختی دور از رنج های مهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلوغ چیستوزوز گوشدرمان های جدید سرطانبرخی نکات از گاید لاین پرروشی جدید در درمان سکته مپمبرولیزوماب در بیماری چتوهم جدایی و توهم علمآسيب میکروواسکولاریا آسسندرم پس از ضربه به سرمنابع انرژی از نفت و گاز تازه های اسکیزوفرنی(جنونقش زبان در سلطه و قدرت اضرب المثل یونانیاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های مفید در سرگیجهمدل همه جانبه نگر ژنرالیجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای ادراک کارماهوش احساسیبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و راه فراری نیستپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و میر بسیار بالای ناشتیروفیبان موثر در سکته ی افراد آغاز حرکت خودشان رسیاهچاله و تکینگی ابتدایمنبع هوشیاری کجاست قسمت ترکیب آمار و ژنتیکنمیتوان بر سیاه سیاه نوشعقل مجادله گرابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تدهن، بزرگترین سرمایههوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار مرکز تنفس سلولیکلام، در تحولی شگفت آور بدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از مجرمان، خودشانرستگاری محدود به یک راه نفیزیک و هوشیاریپختگی پس از چهل سالگي به مسئولیت در برابر محیط زیتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالسانسور بر بسیاری از حقایمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتشنج و حرکات شبه تشنجی قانه عدم مطلق بلکه عدم با قعماد الدین نسیمی قربانی ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستهیپرپاراتیروئیدیسمبیماری دویککوچک شدن مغز از نئاندرتادرب بسته با غیر خود باز متفاوت های بین زن و مرد فقزمان شگفت انگیزفرایند پیچیده ی خونرسانیآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه های هر روزهتا 20 سال آینده مغز شما به انقراض را انتخاب نکنیدستارگانی قبل از آغاز کیهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهعسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان پاسخ کوانتومی هستی ما پس از شروعی چگال بیشتر کمردردها نیازی به کامپیوتر سایبورگذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش های جدید در درمان سرزونا به وسیله ویروس ابله قله برای دیدن نه برای به آینده