دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

پیوند سر، یکی از راه حلها برای برخی بیماری های عصب و عضله

بحثي در مورد مقاله پیوند سر در انسان و چالشهای پیش رو از دکتر میر شهرام صفاری

پیوند سر، یکی از راه حلهایی است که به زودی برای برخی بیماری های عصب و عضله، پنجره جديدی را برای درمان باز خواهد کرد. بیماری هایی که در آنها محل اصلی آسیب عضلات و یا اعصاب محيطي است و اختلالی در عملکرد مغز وجود ندارد. برخی از این بیماران در همان سنین جوانی ناتوان از راه رفتن و حتی حرکت دستها میشوند و در موارد پیشرفته آن، حتی عضلات دهان و غذا خوردن و تنفس را هم درگیر میکند به گونه ای که فرد، بدون کمک دستگاه های کمکی قادر نیست تنفس کند. تا زمانی که درمان مناسبی برای این بیماران کشف گردد، پیوند سر آنها به بدن یک فرد سالم میتواند راه حلی قابل قبول باشد(البته در صورتی که هويت دهنده سر پس از پیوند مشابه همان فرد قبل از پیوند باشد!!)و زندگی پر از رنج آنها را با وجود یک بدن سالم، بسیار دگرگون کند..

مقاله ای درباره پیوند سر از دکتر ميرشهرام صفاری نوشته شده است که به دلیل اهمیت مطلب فوق و مطالب ايشان، لازم می دانم بحث بیشتری را در این مورد داشته باشم.

در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷ گزارشی در رسانه های بین المللی منتشر شد مبنی بر انجام موفق اولین پیوند سر انسان روی جسد. ادعا شده در این جراحی ۱۸ ساعته نخاع و اعصاب و عروق گردنی از جسد یک انسان به انسان دیگری پیوند زده شده است و این عمل جراحی با توجه به پاسخهای مشاهده شده در اندامها با تحریک الکتریکی نواحی عصبی مرکزی، موفقیت آمیز بوده است. انتشار خبر توسط جراح و دانشمند ایتالیایی سرجیو کاناوارو بوده و جراحی با همکاری تیم پزشکی در چین صورت گرفته است

اول صحبتهای جالب سرجیو کاناوارو را در روز مصاحبه خبری بخوانیم که جنجال اخیر را به پا کرده است:

“طبیعت برای زمانی بیش از حد طولانی، قوانین خود را به ما تحمیل کرده است.

“ما متولد می شویم، رشد می کنیم، پیر می شویم و می میریم.

برای میلیونها سال انسانها تکامل یافته و ۱۱۰ میلیارد انسان تاکنون در این روند حیات، جان خود را از دست داده اند.

این یک نسل کشی در مقیاسی وسیع بوده است.

ما وارد دورانی تاریخی شده ایم که سرنوشتمان را در دستان خودمان بگیریم.

این، همه چیز را تغییر خواهد داد. این موفقیت شما را در هر سطحی تغییر خواهد داد.

پیوند اولیه سر انسان در روی انسان، تحقق یافته است. عمل جراحی ۱۸ ساعت طول کشید و مقاله آن در چند روز آینده منتشر خواهد شد.

همه می گفتند این کار غیرممکن است، اما جراحی موفقیت آمیز بود موفقیت در مدلهای حیوانی کامل و پایدار نبوده است، نه ارتباط عملکردی کاملی بین سر پیوند زده شده و بدن در مدلهای حیوانی ایجاد شده و نه این حیوانات توانسته اند برای مدتی طولانی زنده بمانند.

در سال ۱۹۷۰ روبرت وایت توانست سر یک میمون را به میمونی دیگر پیوند بزند و میمون ۹ روز زنده بوده است و به علت پس زدن ارگان پیوندی توسط بدن جدید، میمون مرده است. میمون پیوند زده شده توسط کاناوارو بعد از پیوند توانایی دیدن، حرکت دادن چشمها و خوردن را داشته است ولی به خاطر پیوند نزدن نخاع، از گردن به پایین فلج بوده است.

همچنین دانشمندی روس در سال ۱۹۵۰ همچنین با پیوند زدن عروق گردن یک سگ به سر سگ دیگری دانشمندان توانست به مدت ۲۹ روز سر جدا شده سگ را زنده و دارای واکنش نگه دارند.

شباهت بین بدن انسان و حیوان کاملا مشخص است و در همه آزمایشات بالینی، مرحله اول آزمایشات روی حيوان انجام میشود و رسیدن به نتایجی این چنینی، نویدی از انجام آن روی انسان است و نشان ميدهد که اين کار، شدنی است و فقط به گذر زمان، نیازمند است . و مانند دیگر غیر ممکن هایی که با گذر زمان ممکن شده است، این هم با گذر زمان انجام خواهد شد. به خصوص که خود این جراحی، روی انسان مرده انجام شده و موفقیت آمیز بوده است.

تفاوت جسم انسان مرده و زنده، فقط در نبود محرکی است که کارهای سلولهای بدن را سامان دهد. و برای به دست آوردن مهارتهاي لازم، برای انجام این جراحی پیچیده باید چندین بار روي اجساد، تمرین کرد.

1- مشکلی که مطرح میشود چگونگی اتصال نخاع قطع شده است. امروزه بیماران قطع نخاعی، با پیشرفت کند، در درمان مواجهند که چند علت دارد:

1- بافت نخاعی آسیب دیده معمولا به صورت اورژانسي ترمیم نمیشود و به مرور زمان، بافت تخریب شده تغییر شکل میدهد و با سلولهای حمایتی پر میشود . و فيبروز، شکل میگیرد به علاوه بافت نخاع آسیب دیده مگر در مواردي که کاملا با چاقو بریده شده باشد، معمولا له شده است که یا به دلیل تصادفات رانندگی و یا سقوط از ارتفاع یا برخورد گلوله به نخاع است. این بافت له شده و متلاشی، قابل مقایسه با بافتی که بسیار تمیز و دقیق توسط جراح ماهر مغز و اعصاب بریده میشود، نیست و شاید واقعا یکی از علل نا موفق بودن ترميم نخاع، پس از قطع شدن آن، له شدگی شدیدی باشد که معمولا در بافت نخاع قطع شده وجود دارد.
@salmanfatemi

2-میلیونها عصب، ارتباط بین مغز و اندامها را از طریق نخاع برقرار می کنند که اتصال دقیق مجدد آنها در صورت قطع شدن هنوز میسر نشده است. این مشکل بزرگی است و میلیونها راه که از مغز خارج ميشودو از طریق نخاع به دیگر قسمت های بدن میرسد، باید با دقتی بسیار بالا پیوند شوند که کاری بسیار ظریف و دقیق را ميطلبد ولي باید توجه داشت اگر برش دقیق، روی نخاع داده شود و بافتها تقریبا در محل های مشابه قرار گیرند، مواد شيميایی مشابه در سلولها در دو منطقه مشابه هم، میتوانند اجزای مشابه را در کنار هم قرار دهد. مشابه اين حالت، در ترمیم با سلولهای بنیادی مثلا در قلب دچار سکته مغزی مشاهده شده است، توصیه میشود مقاله اي در همین کانال تحت عنواندانشمندان ، سلولهاي بنیادی قلب را تولید میکنندمطالعه شود. یا مثلا در مقاله ای با عنوان تزریق سلولهای mesenchymal stem cells (MSCs)
در درمان بیماران دچار سکته مغزی در همين کانال، نقش سلول های بنیادی در ترمیم سلولهای تخریب شده عصبی وقتی در مجاورت آن قرار گرفته اند، بیان شده است.

یعنی سلول بنیادی یا تا حدي دیگر سلولها در هر محیطی، قرار بگیرد با توجه به مواد شيميایي و واکنشهای موجود در آن محیط، میتواند نقش همان سلول هدف را بازی کند مثلا در قلب به سلول قلب تبدیل شود یا در مغز به سلول مغز تبدیل شود یا در نخاع به سلول نخاع با عملکردهاي سلولهای مجاور آن، تبدیل شود. همین فرآیند میتواند به سادگی همراه مواد شیمیایی ذکر شده توسط دکتر سرجيو کاناوارو استفاده شود، مثلا همراه چسب پروپیلن گليکول یاد شده در ازمايش پیوند نخاع روی موش، از سلولهاي بنیادی هم در فاصله دو نخاع پیوند شده استفاده گردد تا خود سلول بنیادی پر پتانسیل، با قرارگیری در جایگاه خود، تبدیل به سلولهایی مشابه سلولهای مجاور خود شود.(مقاله استفاده از سلولهای بنیادی در ترمیم نخاع موش در قسمت های قبلی اين کانال بیان شد)

و در این صورت شاید نیازی به اتصال ميليونها راه عصبي جدا از هم نباشد. قطعا به فرض که بتوان هزاران راه از آن راهها را به هم متصل کرد، با هزاران راه باقی مانده متصل نشده چه میتوان کرد؟ چرا از هوش درونی سلول های زنده و به خصوص هوش درونی سلول های زنده بنيادي پر پتانسیل با قابلیت های فراوان استفاده نشود؟

3- بیان میشود در صورت میسر شدن پیوند، میزان درد احساس شده توسط دریافت کننده، باور نکردنی خواهد بود. و تجربه ای بدتر از مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت. باید توجه کرد درد به خصوص در ناحيه گردن، در نتیجه ارتباطات وسیع سلولهای حسی عصبی از گردن و از طریق نخاع، به سوی مغز است، بنابراین وقتی برش نخاع قدری بالاتر از برش پوستی روی گردن باشد بیشتر سلولهای حسی که اطلاعات را از نخاع به مغز منتقل میکنند، در مرحله اول جراحي نخاع قطع خواهند شد و کارکرد درستی ندارند و انتظار درد چندانی را در مراحل اوليه بعد از عمل نداریم بنابراین روزهای اولیه پس از عمل بدون درد یا حداقل همراه با دردی اندک است(به شرط رعایت برش پوستی و نخاعی در محل مناسب). در مراحل بعدی هم میتوان از روشهای ضد درد استفاده کرد. اینکه تصور شود آسیب نخاعی همراه با درد است، درست نیست. نخاعی که خوب کار نکند، نه تنها درد چندانی ایجاد نمی کند بلکه باعث میشود دردهای قبلی هم بلوکه شود و حس نگردد.

4- بیان میشود که در صورت امکان پیوند، هیچ مقدار داروی سرکوب کننده ایمنی جهت جلوگیری از رد پیوند کافی نخواهد بود. در این مورد باید گفت اگر بتوان از سلولهای بنيادي خود فرد در محل اتصال سر به بدن استفاده شود و در چسب موجود از آن، کمک گرفت نه تنها احتمال داروی مهار کننده ايمني بیشتر نمیشود بلکه ممکن است اصلا نیازی به داروی ضد ایمنی نباشد.

سلول بنیادی با قابلیت های گوناگون میتواند در مجاورت هر سلولی تبدیل به سلولهای مشابه آن شوند و در مجاورت سلول دهنده بدن، تبدیل به سلولهای مشابه آن و در مجاورت سلولهای فرد گیرنده (یعنی سر) تبدیل به سلولهای مشابه آن شود و استفاده از سلولهای بنیادی شاید راهی بسیار ارزشمند نه تنها در این پیوند بلکه در دیگر پیوندهای اعضای بدن باشد و نیاز به مواد ضد ایمنی را کم کند به خصوص که در آینده اي نه چندان دور، خود اعضای بدن هر فرد را شايد بتوان از روی سلولهای بنيادی او ساخت.

5- بیان میشود کار ایشان اخلاقی نیست و مراکز علمی اروپا و امریکا اجازه انجام این کار را روی انسان به ایشان نداده اند. پیوند سر همانطور که در ابتدای بحث بیان شد روشی بسیارخوب برای درمان بسیاری از بیماری های عصب و عضله است و تا زمانی که درمان مناسب آنها، کشف شود شاید تنها راه پایان دادن به درد و رنج انهاباشد و قطعا تلاش برای یافتن درمان آنها اصلا غیراخلاقی نیست. در اینجا فقط به دو رضایت از طرف دهنده سر و دهنده بدن نیاز است و به چیزی بیشتر نیاز نداریم.

6- شخصیت و طرز فکر فرد اهدا کننده سر روی بدن جدید
@salmanfatemi

با پیوند سر تغییر خواهد یافت. در مورد انتقال نوع خاصی از خاطرات به فرد جدید با پیوند اندامی خاص وجود دارد . این مورد چالش بزرگی است و نظرات، با توجه به اینکه شخصیت فرد جديد، نزدیک به شخصیت دهنده بدن یا فرد دهنده سر باشد، متفاوت است . به درستی مشخص نیست که هویت فرد در مغز است یا در قلب.

همانطور که قبلا در این کانال بیان شد قلب موجودات، خود دارای سیستم خودکاری است که مستقل از مغز و دیگر قسمتهای سیستم عصبی عمل می کند و همین سیستم اوتونوم است که باعث گردش خون در انسان و حیات همه اندامهای او ميشود یعنی بدون این سیستم اوتونوم اصلا مغزی در کار نخواهد بود.

اینکه چقدر این سیستم اوتونوم در بخشیدن هویت به فرد نقش دارد مشخص نیست . آنچه بیشتر محتمل است آنکه هویت فرد، وابسته به مغز او باشد و هویت این افراد، شبیه فرد دهنده سر باشد و این، با کنترل بدنی که سالها زیر سلطه مغز دیگری بوده است اصلا آسان نیست.

7- بیان میشود مغز با همراهی و هماهنگی بدن، عملکردهای خود را شکل می دهد. این هماهنگی به هم خواهد ریخت. مثلا مغز یک موسیقیدان در بدن یک کارگر ساختمانی ممکن است توانایی بروز مهارتهای موسیقیایی را نداشته باشد. خوب این معضل هم معضل بزرگی است، بدنی که سالها یک مهارت خاص را آموخته است، و مغز خود را با آن مهارتها هماهنگ کرده است، قابلیت پذيرش بدني با مهارتهای دیگر را به سختی به دست می آورد . در این زمینه شاید بتوان به جای بدنی از فرد دیگر از روشهای دیگری مانند ساخت بدن از روی سلولهای بنيادي یا حداقل انتخاب بدن های مشابه از نظر شغلی و مرتبه اجتماعی و توانایی ها استفاده کرد. کلون سازی و همانند سازي از روی سلولهاي بنيادي هرچند یک راه حل احتمالی است ولی با مشکلات زیادی در انسان مواجه خواهد بود . اولا اگر بشود یک بدن کاملا جدید و مشابه را ساخت چرا نتوان سر آنرا هم تولید کرد و این یک همانند سازی کامل است مانند همان کاری که مشابه آن در مورد برخی حیوانات انجام شده است.

نکته دوم: به فرض بتوان با همانند سازی، بدنی که از نظر ژنتیکی عین فرد قبلی است تولید کرد چند سال باید صبر نمود تا بدن ساخته شده دوباره به اندازه پیش از جراحی پیوند سر برسد و مثلا سر جوانی 36 ساله را بتوان به بدن همان فرد در 10 سالگی یا حداقل 20 سالگي پیوند کرد ؟
به نظر میرسد استفاده از روشهای کلونی سازی تفاوتي آنچنانی با پیوند سر یک نفر روی یک نفر دیگر نداشته باشد و حتی شاید انتخاب دو فرد با جنسیت و سن و ساختار بدنی مشابه روشی عملی تر در پیوند سر باشد. ولی هر چقدر شباهتها بین دو نفر بر قرار باشد مثلا در دوقلو های تک تخمکی، باز ساختارهای مغزی دو فرد مشابه نخواهد بود، برای بررسی بیشتر این مطلب به مقاله مغز هر فرد ، منحصر به فرد است در همین کانال مراجعه شود. بر اساس این مقاله، نقشه نورونها و ارتباطات مغز، هر یکصد روز، 13% تغییر می یابد که نشان دهنده تاثیر محیط زندگی هر فرد، روی این ارتباطات مغزی است.

به نظر میرسد یک دوره طولانی برای افرادی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید سپری شود تا بتوانند بدن خود را با مغز جدید یا مغز خود را با بدن جدید، هماهنگ سازند و این، نیازمند دوره های طولانی روان درمانی و يا حتي کاشت الکترودها و پیس ميکرها و باطری های مصنوعی در اطراف مغز و بدن است

8- بیان می شود عوارض دراز مدت انجام چنین جراحی اي قابل پیش بینی نیست.
در مورد این عوارض، مفصلا در قسمتهای گذشته مطالبي بیان شد. در اینجا بر روی عوارض احتمالی روانی ناشی از بدنی غریبه یا سری غریبه روی یک فرد، بحث میشود . باید توجه کرد که آیا محرک انسان و در حقیقت، نیرو بخش او در بخشی از مغز است؟!

این احتمال هست ولی فرض کنید، شما رويايي را مشاهده می کنید و در این رویا خودتان را در حال انجام کاری می بینید یا فراتر از این، فرض کنید شما در رويايي آینده خودتان را مشاهده کنید. آیا این فردی که در رویا دیده میشود و من فرد است درون سلولهای مغزی او جا دارد؟

سلولهای مغزی هم مانند همه اجزای عالم مادی، محدود به زمان و مکان خویش است و محدود به قیدهای عالم ماده است. اینکه فراتر از زمان خود برود ، این مطلبی است که در عالم ماده نمی گنجد و منظور مراتب خیلی بالایی هم نیست بلکه یک قدم که از عالم ماده فراتر برویم، دیگر نه خورشیدی هست نه ماه و نه شب و روز.
در اینجا دیگر امروز و فردا مطرح نیست( مقاله بيوسنتريسم در این کانال مطالعه شود ) و سلول عصبی محدود به عالم مادي ماست و اگر بتواند اطلاعاتی را هم از آینده و گذشته به دست بیاورد، به خاطر خود آن نيست بلکه به دلیل منبعی از انرژی، خارج از سلول عصبی است و در اینجاست که با گنجینه ای و انباری از اطلاعات، فراتر از زمان و مکان مواجهيم که در اجزای عالم مادی نیست و هویت فرد، با همین انبار اطلاعات شناخته میشود.

به نظر میرسد اگر اجزای بدن فردی تغییر کند،

@salmanfatemi

هویت او تغییر نمیکند یعنی هویت فرد وابسته به اجزای بدن مادی او نیست. و این تصور که مغز فرمانده همه بدن میباشد هم درست نیست و برای نمونه به سیستم اوتونوم و خودکار گره های خودکار عصبی در قلب اشاره شد و اگر لحظه ای از کار بیفتد، کم شدن خون مغز منجر به عوارض شدید حتی مرگ ميشود. پس هویت فرد در اجزای بدن او نیست . شاید در قلب و یا در مغز باشد.

پس در پیوند مغز هویت فرد دهنده بدن، مشابه خودش مي شود یا مشابه سری که روی آن قرار میگیرد؟ باید منظر ماند و مشاهده کرد و یک دانشمند و محقق، تا چیزی را زیر مشاهده خود نبیند به قطعیت آن حکم نمی دهد و مشاهدات ماست که جهان را می آفریند.

9- مي گویند جاودانه شدن یک انسان اخلاقی نیست. فعلا بحث بر سر کشف روشی جدید برای بیمارانی است که از کارافتاده و ناتوان هستند و بدن آنها هیچ کارايي ای ندارد و طرف دیگر قضیه افرادی دچار مرگ مغزی هستند- که اگر بدن سالم آنها به سر سالم دیگری پیوند، نشود- برگشت نخواهند داشت. پس تا اینجای کار اصلا قضیه غیر اخلاقی ای مطرح نیست . مساله احتمالا غیر اخلاقی در آینده این است که مثلا سر فرد پیری روی بدن فردی جوان پیوند شود که در این صورت دقیقا نمی توانیم هویت فرد جدید را پیشگویی کنیم، احتمالا بیشتر شبیه دهنده سر است ولی باید منتظر ماند و این تجربه را در عمل دید.

در مطالعه ای روی 47 بیمار تحت جراحی قلب، مشاهده شد که 79% آنها تغییر شخصیتی پس از عمل جراحی را بيان نمی کنند با این حال، در مصاحبه با آنها یک حالت دفاع و مقاومت شدید یا واکنشهای شدید انکاری و مسخره کردن سوال، مشاهده میشد. در حدود شش درصد آنها تغییر شدید در شخصیت ذکر شد به طوری که باعث تغییر احسسات و واکنشهایی شبیه دهنده قلب گرديد.

(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1299456/)

با توجه به تغييراتي در شخصیت پس از پیوند، فرضیه حافظه سلولی در اندامی که پیوند زده ميشود مطرح گردید. در حال حاضر بیشترین تغییرات شخصیتی در پیوند قلب، مشاهده ميشود که آن را مرتبط با حافظه ذخیره شده درون سلولهای عصبی اطراف قلب می دانند. محققان دانشکده پرستاري هاوايي بررسی کردند که آیا تغییرات شخصیتی، در پیوند قلب، مشابه شخصیت فرد دهنده پیوند است یا نه. آنها دیدند دو تا پنج مورد از خصوصيات رفتاري کاملا مشابه شخصیت فرد دهنده، ایجاد میشود و این شباهت ها بیشتر در هنر، غذا و موسیقی و رابطه جنسی و تفریحات است.

در یک مورد، فردی که با گلوله به صورت کشته شده بود، پيوند دهنده قلب بود و فرد گیرنده، دائما یک امواج الکتريکي فلاش مانند پررنگ را روی صورت خود تجربه میکرد

فرد دیگری به نام کلير سيلويا از یک مرد 18 ساله که بر اثر تصادف رانندگی با موتور سیکلت کشته شده بود، قلب دریافت کرد. و پس از پیوند، رویاهایی در مورد مردی به نام تيم لي میدید و بعد که بررسی کرد فهميد فردی که قلب را اهدا کرده است همین نام را داشته است.
(http://www.medicaldaily.com/can-organ-transplant-change-rec…)
پس، به نظر میرسد پیوند سر، به تنهایی هویتی مشابه فرد دهنده سرايجاد نمی کند و با یک جریان پیچیده مواجهيم، سیستم اتونوم و عصبی قلب، با خاطرات ذخیره شده درونش میتواند صاحب سر را با تضادهای فراوان مواجه کند، به خصوص در رفتارهایی که در مقاله بالا بیان شد و آنها عبارت بودند از تفریحات و تمایلات جنسی و هنر و غذا و موسیقی.

و اگر موارد دیگری مانند تمایلات مذهبی، دین یا افکار فلسفی هم در مطالعه بررسی میشد، نتایج احتمالا مشابهی به دست می آمد. پس بهتر است منتظر باشیم و پس از چند پیوند موفقیت آمیز سر و تجربیات فرد صاحب سر و یا فرد دهنده بدن، به نتیجه ای تجربي با مشاهده ای دقیق برسیم!

10- بیان میشود به علت تفاوتهای بیوشیمیایی در مغز جدید با مغز قبلی، احتمالا هوشیاری معمول در مغز پیوند شده به وجود نخواهد آمد. باید صبر کرد و نتایج را به صورت کامل شناخت و لمس نمود.

11- بیان میشود که چسب به کار رفته جهت چسباندن نخاع (ترکیبی از پلی اتیلن گلیکول) برای پیوند نخاع کارایی ندارد. ### در موش کوچک آزمایشگاهی روش به کار رفته موفق بوده است و حیوان توانایی راه رفتن را بعد از ۲ روز به دست آورده است. استفاده از سلولهای بنیادی میتواند تا حدی بر موفقیت آمیز بودن این اتصال کمک کند. در مورد اين سلولها مفصلا در قسمتهاي بالا صحبت شد .

12- بیان میشود این کار را نمی توان، پیوند سر نامید بلکه فعلا باید اسم آنرا پیوند بدن گذاشت. با توجه به مطالب بالا در مورد هویت فرد پس از پیوند مورد نظر، میتوان نام دقیق آن را تعیین کرد. ديدیم که پس از پیوند قلب، تغییرات زیادی در شخصیت فرد گیرنده، رخ میدهد تا حدی که در خیلی رفتارها شبیه فرد دهنده میشود و این اثر به خاطر حافظه درون سلولی است..

@salmanfatemi

13- با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم پس از این پیوند هویت حقیقی فرد چگونه خواهد بود، مشکلات زیاد در وضع قوانین مربوط به زندگی پس از پیوند، وجود خواهد داشت. مهارتهای شغلی فقط در اندامها یا فقط در مغز نیست. به همين ترتیب عشق و محبت، فقط در قلب یا فقط در مغز نیست. تغییر عشق و محبت و علاقه ها و انتخاب شغل پس از پیوند از ابهامات زیادی است که باید حل شود. به خصوص در مسائل مذهبی مانند محرم و نامحرم یا زن و شوهر ابهامات زیادی هست که باید حل شود مثلا فرض کنید بدن یک زن، روی سر یک زن دیگر قرار گیرد، شوهر سابق کدام یک از زنها بر زن جدید حلال است؟

فرض کنيم کودکی از زن جدید متولد شود، خوب! مي دانيم که سلول تخمک او حاوی کروموزومهای زنی است که بدن را اهدا کرده است و فرزند حاصل هم پیوند اسپرم مردی با این تخمک خواهد بود.. شرایط پس از پیوند در مورد ارث و قوانین مادر و فرزندي و پدری چگونه خواهد بود؟ یا در شرایط دشوار اگر سر زنی روي بدن مردی پیوند شود ادامه روابط زندگی او چگونه خواهد بود و آیا فرد جدید زن است یا مرد و در هر صورت آیا میتوان جراحيهاي تغییر جنسیت را روی بدن او انجام داد یا نه؟ مثلا فرض کنیم تعیین جنسیت از روی اندامهای تناسلی است و فرض کنید سر مردی بر بدن خانمی پیوند شود وضعیت جنسیت تو چگونه خواهد بود؟!

باید منتظر آینده ماند!!


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
نمیتوان با بیرون انداختنابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پمنبع هوشیاری کجاست قسمت حافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش، ژنتیکی است یا محیطیدر هم تنیدگی کوانتومی و دبیماری الزایمرکمردرد و علل آنروزهای بد باقی نمیماندتفکر ترکیبی در هوش مصنوعپروتز چشمسلولهای ایمنی القا کنندهمسئولیت جدیدتأثیر شیرینی های حاوی لوامیدوار باش حتی اگر همه چششمین کنگره بین المللی سفیزیک و هوشیاریتضادهای علمینه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمخورشید مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از خلقت رسیدن به ابزادرمان های جدید در بیماری بیوگرافیکودکان میتوانند ناقل بی ریه زغالیتقویت سیستم ایمنیآنچه ناشناخته است باید شسندرم سردرد به دلیل افت فمعادله ها فقط بخش خسته کنتاثیر ژنها بر اختلالات خانتظار گذر تندباد؟طلوع و حقیقتفرایند پیچیده ی خونرسانیتغییرات آب و هوایی که به نوار عصب و عضلهابزارهای بقای موجود زندههمیشه داناتر از ما وجود دخسته نباشی بابامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی فهمیدی خطا کردی برگدرمان جدید سرطانباور و کیهان شناسیکایروپاکتیک چیستراه های جدید برای قضاوت رتمدن زیر آبآیا ما تنها موجودات زنده سیاره ی ابلهانمغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشعلم و روحقله برای دیدن نه برای به جهان فراکتالنیکولا تسلااجزایی ناشناخته در شکل گهنر فراموشیدندان ها را مسواک بزنید تمهربانی، شرط موفقیتحس و ادراک قسمت سی و ششماستفاده از مغز، وزن را کمویشن پرودرک نیازمند شناخت خویش ابحثي درباره هوش و تفاوتهکریستال زمان(قسمت دوم)رشد مغز علت تمایل انسان بتو یک جهان در مغز خودت هسآیا انسان با مغز بزرگش اخسایه را اصالت دادن، جز فرمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دروغعید نوروز مبارکقارچ بی مغز در خدمت موجودجهان پیوستهچگونه به سطح بالایی از هواختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی دی متیل فومارات(زادیوا)(میگرن شدید قابل درمان اساصل در هم تنیدگی و جهانی واکسن کرونا از حقیقت تاتدرختان چگونه بر تشکیل اببخش بزرگتر کیهان ناشناختگویید نوزده و ایمنی ساکتزنجیرها را ما باید پاره کتولید مولکول جدید توسط هتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی سخن پاک و ثابتمغط یک گیرنده استاین ایده که ذرات سیاهچالعضلانی که طی سخن گفتن چقدلوب فرونتال یا پیشانی مغجهش تمدنی عجیب و شگفت انسنگاه دوبارهارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان یک فرضیه رادیکما بخشی از این جهان مرتبطاعتماد بی موردبرای تمدن سازی، باید در بوجود قبل از ناظر هوشمندذهن هوشیار در پس ماده ی مگذشته را دفن کنزیباترین چیز در افزایش ستوهم وجودتاریکی و نورسرطان کمیت گرایینقش گرمایش آب و هوا در هماکنون را با همه ی نقص هایمقاومت به عوارض فشار خون جدایی خطای حسی استاز فرد ایستا و متعصب بگذرنازوکلسینهوش مصنوعی به کمک هوش طبیداروی تشنجی دربارداریمباحث مهم حس و ادراکبه هلال بنگریک رژیم غذایی جدید، می توبرخی بیماری های خاص که بدرمز و رازهای ارتباط غیر کپیموزایدزبان و بیان، در سایه پیشرتوضیحی ساده در مورد هوش مآشناپنداری چیستتروس جریان انرژیشکل پنجم مادهنقش زنجبیل در جلوگیری از ابتذال با شعار دیننرمشهای مهم برای تقویت عمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت در علم، هرگز نهایی از بحث های کنونی در ویروسهوش عاطفی قسمت هفتمداروی ضد تشنج با قابليت تمدل های ریز مغز مینی برینبوزون هیگز جهان را از متلژنها ، مغز و ارادهبزرگ فکر کنرویاها از مغز است یا ناخوپیشرفت های جدید علوم اعصسفر تجهیزات ناسا به مریخ مرگ و میر پنهانتکامل ابزار هوش ، راه پر اقلیت خلاقشایسته نیست در جیب خود قرتشنچ پانایوتوپولوس تشنج تشنج چیستنمیتوان بر سیاه سیاه نوشابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو خفاش با شیوع همه گیری جدیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ نقطه ای مرکزی تر از ادر هر سوراخی سر نکنبیماری ای شبیه آلزایمر و کمردرد با پوشیدن کفش مناروزهای سختتفکر خلا ق در برابر توهم پروتز عصبی برای تکلمسلولهای بنیادی مصنوعی درمسئولیت در برابر محیط زیتئوری تکامل امروز در درمامیدواریصبور باشفیزیک آگاهیتظاهر خوابیده ی مادهنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقای موجود زنده از نعناعخوش قلبی و مهربانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز از مغز تهر چیز با هر چیز دیگر در تدرمان های جدید سرطانبیوگرافیکودکان خود را مشابه خود تریواستیگمینتلقین اطلاعات و حافظهآنچه واقعیت تصور میکنیم سوپاپ ها یا ترانزیستورهامعجزه های هر روزهتاثیر کلام در آیات کلام باندوه در دنیا استطلای سیاهفرایند تکامل و دشواری هاتغییرات تکاملی سر انسان نوار عصب و عضلهابزارهای بقای از نخستین همیشه راهی هستخطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی پر از گل شدی خودت را درمان دارویی سرطان رحم بباید از انسان ترسیدکار امروز را به فردا نیندراه پیروزی در زندگی چیستتمدنی قدیمی در شمال خلیج آیا مصرف مولتی ویتامین هسیاره ابلهانمغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهقله سقوطجهان قابل مشاهده بخش کوچنیاز به آموزش مجازی دیجیاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر حفظ گرهده روش موفقیتموفقیت هوش مصنوعی در امتحس و ادراک قسمت سیزدهماستفاده از نظریه ی تکامل واقعیت فیزیکی، تابعی از درک و احساسبحثی جالب درباره محدودیتکریستال زمان(قسمت سوم)رشد در سختی استتو کجای جهانیآیا احتمال دارد رویا از آساخت سلول عصبی حتی پس از مغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین سلول مصنوعیعامل کلیدی در کنترل کارآقبل از آغازجهان پیوستهچگونه باغبانی باعث کاهش ادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی دین اجباریمیدان مغناطيسي زمین بشر اصل علت و تاثیرواکسن کرونا ساخته شده تودرختان اشعار زمینبخش دیگری در وجود انسان هگوش دادن بهتر از حرف زدنزندگی فعال و مثبت روند آلتولید مثل اولین ربات های تاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکسختی ها رفتنی استنفرت، اسیب به خود استاین ابتدای تناقض هاستغم بی پایانلوتیراستامجهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر قدرت بینایی دراارتباط از بالا به پایین مهوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان ژنی از مغز انسما تحت کنترل ژنها هستیم یاعتیاد و تلاش های درمانی برای خودآگاه بودن تو بایوراپامیل در بارداریذهن و شیمی بدنگریه ی ابر، رمز طراوت باغزیر فشار کووید چه باید کرتوهم بی خداییتاریکی خواهد ترسیدسرعت فکر کردن چگونه استنقش پیش زمینه ها و اراده اکوییفلکسمقایسه رقابت و همکاریجریان انرژی در سیستم های از مخالفت بشنونباید صبر کرد آتش را بعد هوش مصنوعی به شناسایی کاداروی جدید ALSمبتکران خودشکوفابه کدامین گناه کشته شدندیکی از علل محدودیت مغز امبرخی توجهات در ببمار پاررمز گشایی از اتصالات مغزپیچیدگی های مغزمگسزبان و تکلم برخی بیماریهتیوتیکسن داروی ضد جنونآشتی بهتر استتری فلوپرازینشکرگزار هر چیزی باش که دانقش زبان در سلطه و قدرت اابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ماشین باید نتایج را پمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت راستین انسان علم باز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش عاطفی قسمت یازدهداروی ضد تشنج با قابليت تمدیون خود ناموجودبی نهایت در میان مرزهاژنهای مشترک بین انسان و وبزرگ شدن مغز محدود به دوررویاهای پر رمز و حیرتی درپیشرفت در عقل است یا ظواهسفر دشوار اکتشافمرگ و میر بسیار بالای ناشتکامل تکنولوژیاقیانوس نادانیشادی، پاداش انجام وظیفهتشنج و حرکات شبه تشنجی قانمای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پخلا، حقیقی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت حافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز همیشگی نیستدر والنتاین کتاب بدید همبیماری ای شبیه ام اس مولتکنفرانس تشنج هتل کوثر اصروش مقابله مغز با محدودیتفاوت مغز انسان و میمون هپرورش مغز مینیاتوری انساسلام تا روشناییمستند جهان متصلتئوری تکامل در پیشگیری و امیدواری و مغزصبر لازمه ی پیروزی استفیزیکدانان ماشینی برای تتظاهری از ماده است که بیدنهایت در بی نهایتابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو خوش خیالی و خوش بینیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز از مغز تهر جا که جات میشه، جات نیدرمان های رایج ام اسبیان ژن های اسکیزوفرنی دکودکان را برای راه آماده ریاضیات یک حس جدید استتلاش ها برای کشف منابع جدآنچه حس می کنیم، نتیجه ی سوپاپ ها یا ترانزیستورهامعجزه ی چشمتاثیر کپسول نوروهرب بر ناندوه دردی را دوا نمیکندطوفان فقر و گرسنگی و بی سفرایند حذف برخی اجزای مغتغذیه بر ژنها تاثیر داردنوار عصب و عضله مهم در تشابزارهای دفاعی و بقای موهمیشه عسل با موم بخوریمخطا در محاسبات چیزی کاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی تو از یاد گرفتن باز درمان زخم دیابتی با تکنوبابا زود بیاکار با یگانگی و یکپارچگیراه انسان شدن، راه رفتن وتمرکز و مدیتیشنآیا مغز تا بزرگسالی توسعسیاره ابلهانمغز و سیر تکامل ان دلیلی تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودعلم به ما کمک میکند تا موقلب های سادهجهان موازی و حجاب هاچیز جدید را بپذیراحیای بینایی نسبی یک بیمهنر رها شدن از وابستگیدهن، بزرگترین سرمایهموفقیت در تفکر استحس و ادراک قسمت ششماستفاده از هوش مصنوعی در واقعیت چند سویهدرک کنیم ما همه یکی هستیمبحثی در مورد نقش ویتامين کشف مکانیسم عصبی خوانش پرشد، رسیدن به یک هدف نیستتو کز محنت دیگران بی غمیآیا احتمال دارد رویا از آساخت شبکه عصبی مصنوعی با مغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر درجه حرارت بر عملکاوکرلیزوماب داروی جدید شعادت همیشه خوب نیستقبل از انفجار بزرگجهان پر از چیزهای اسرار آچگونه تکامل مغزهای کنونیاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی دین، اجباری نیستمیدان های مغناطیسی قابل اصل عدم قطعیت از کوانتوم واکسن آلزایمردرد و درسبخشیدن دیگران یعنی آرامشگوشه بیماری اتوزومال رسسزندگی هوشمند در خارج از زتولید یا دریافت علمتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهیسرنوشتنقاشی هایی با بوی گذشته یاینکه به خاطرخودت زندگی غم بی پایانلوزالمعده(پانکراس)مصنوعجهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر توانایی اجزاي بارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان پاسخ کوانتومی مانند آب باشاعتیاد را به دور بیندازبرای رشد، باید از مسیر خطورزش هوازی مرتب خیلی به قذهن تو همیشه به چیزی اعتقگربه شرودینگر و تاثیر مشزیرفون داروی ضد ام استوهم تنهاییآرامش و سکونتاریخ همه چیز را ثبت کردهسطح آگاهی، رخدادهای زندگنقش آتش در رسیدن انسان بهاکسی توسین و تکامل پیش امقابله ی منطقی با اعتراضجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تنبرو و انرژی مداومهوش مصنوعی تعاملیداروی جدید s3 در درمان ام متواضع باشبه امید روزهای بهتریافته های نوین علوم پرده برخی توصیه ها برای واکسیرمز پیشرفت تواضع است نه طپیچیدگی های مغزی در درک ززبان و شناخت حقیقت قسمت چتیک و اختلال حرکتیآغاز فرایند دانستنتری فلوپرازینشکست حتمینقش زبان در سلطه و قدرت اابزار هوش در حال ارتقا ازچرا مردم با زندگی میجنگنمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت غیر فیزیکیاز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش عاطفی قسمت پنجمداروی ضد تشنج توپیراماتمدیریت اینترنت بر جنگبی هیچ می ایی و بی هیچ میرژنهای هوش ، کدامندبزرگ شدن تقریبا ناگهانی پیشرفت ذهن در خلاقیت استسفرنامه سفر به بم و جنوب مرگ و سوال از قاتلتکامل جریان همیشگی خلقتالکترومغناطیس شنوایی و هشب سیاه سحر شودتکامل داروینی هنوز در حاالکتروتاکسی(گرایش و حرکشبیه سازی میلیون ها جهان ALS نگاهی کامل بر بیماری وتشنج عدم توازن بین نورون نمایش تک نفرهابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برخلا، خالی نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت حباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز، چقدر حقیقی استدر یک فراکتال هر نقطه مرکبیماری اسپینال ماسکولار کنگره بین المللی سردرد دروش های صرفه جویی در ایجاتفاوت ها و تمایزها کلید بپرکاری تیروئیدسلاح و راهزنیمشکل از کجاستتئوری جدید، ویران کردن گامیدی به این سوی قبر نیستصبر و واقعیتفال نیکوتعویض دارو در تشنجنهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث خوشبختی چیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز از مغز تهر حرکت خمیده می شود و هر درمان های علامتی در ام اسبیان حقیقتکوری گذرای ناشی از موبایریتوکسیمابتلاش های جدید در ALSآنها نمیخواهند دیگران راسوپاپ ها یا ترانزیستورهامعجزه ی علمتاثیر کپسول نوروهرب بر تاندوهگین نباش اگر درب یا طوفان زیباییفراتر از دیوارهای باورثبت و دستکار ی حافظهنوار عصب و عضله تعیین محلابعاد و نیازهای تکاملیهمیشه، آنطور نیست که هستخطای ادراک کارمامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکامل تا مغز، از مغز توقتی ریشه ها عمیقند از چیدرمان سرگیجه بدون نیاز بباد و موجکارهای کوچک، بی ارزش نیسراه بی شکستتمرکز بر هدفآیا همه جنایت ها نتیجه بیسیب یکسان و دیدگاه های متمغز کوانتومیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزعلم بدون توقفقلب و عقلجهان ما میتواند به اندازچیزی منتظر شناخته شدناحتیاط در تعویض داروهاهنر، پر کردن است نه فحش ددو ویژگی انتزاع و قدرت تجمولکول ضد پیریحس و ادراک قسمت شصت و هشتاستفاده از انرژی خلاواقعیت چیستدرک احساسات و تفکرات دیگبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف مکانیسمی پیچیده در بز گهواره تا گورتو پیچیده ترین تکنولوژی آیا برای تولید مثل همیشه ساخت شبکه عصبی با الفبای مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر درجه حرارت بر عملکايندگان چگونه خواهند دیدعادت کن خوب حرف بزنیقبرستان ها با بوی شجاعتجهان پر از چیزهای جادویی چگونه جمعیت های بزرگ شکل ادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی دیوار همه اش توهم بودمیدان های کوانتومی خلااصل، روان و نفس استواکسن ایرانی کرونا تولیددرد باسن و پا به دلیل کاهبخشش، عقلانی یا غیر عاقلگوشت خواری یا گیاه خواریزندگی و داراییتولید پاک و فراوان انرژیتاثیر رو ح و روان بر جسمآپومورفین در پارکینسونسریع دویدن مهم نیستچقدر به چشم اعتماد کنیماینکه خانواده ات سالم باغیرقابل دیدن کردن مادهلیروپریم داروی ترکیبی ضدجوانان وطننگاهت را بلند کنهوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان اولین سلول مصنماه رجباعداد بینهایت در دنیای مبرای زندگی سالم، یافتن تورزش هوازی ، بهترین تمریذهن خود را مشغول هماهنگیگزیده ای از وبینار یا کنفزیرک ترین مردمتوهم جداییآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاریخ، اصیل نیست و ساخته سعی کن به حدی محدود نشوینقش انتخاب از طرف محیط، ناکسکاربازپین در درمان تشمقابله با کرونا با علم اسجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تچت جی پی تیهوش مصنوعی در کامپیوترهاداروی جدید لنفوم و لوکمیمجموعه های پر سلولی بدن مبه بالا بر ستارگان نگاه کیاد گرفتن مداومبرخی درمان های Spinal Muscular Atرمز بقای جهش ژنتیکیپیوند قلب خوک، به فرد دچازبان و شناخت حقیقت قسمت اتیکاگرلور داروی ضد انعقاآغاز فصل سرما و دوباره تکترک امروزشگفت نیست من عاشق تو باشمنقش سجده بر عملکرد مغزابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت غیر قابل شناختاز تکنیکی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت اولداروی ضد جنون در درمان تیمداخله ی زیانبار انسانبی ذهن و بی روحژنهای حاکم بر انسان و انسبزرگترین خطایی که مردم مپیشرفتی مستقل از ابزار هسفرنامه سفر به بم و جنوب مرگ انتقال است یا نابود شمرگ تصادفیتکامل داروینی هنوز در حاالکترودهای کاشتنیشبیه سازی سیستم های کوانفقر داده ها در هوش مصنوعیتشویق خواندن به کودکانچند نرمش مفید برای کمردرابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ خلاصه ای از مطالب همایش ممنبع هوشیاری کجاست قسمت حباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ وقت خودت را محدود به در کمتر از چند ماه سوش جدبیماری اضطراب عمومیکنگره بین المللی سردرد دروش هایی برای کم کردن اضطتفاوت ها را به رسمیت بشناپرتوهای صادر شده از سیاهسلسله مباحث هوش مصنوعیمشکلات نخاعیتا 20 سال آینده مغز شما به امیدی تازه در درمان سرطاصبر بسیار بایدفاکسیبتتعامل انسان و هوش مصنوعیچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیخوشبختی دور از رنج های ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز از مغز تهرچیز با یک تاب تبدیل به درمان ژنتیکی برای نوآوریبیداری و خواب کدام بهتر اکی غایب شدی تا نیازمند دلریسدیپلام تنها داروی تایتلاش های جدید در درمان فرآنژیوگرافی از مغزسوخت هیدروژنی پاکمعجزه ی علم در کنترل کرونتاثیر کپسول نوروهرب بر ساندام حسی، درک از بخش هایطولانی ترین شبفرد موفقثبت امواج الکتریکی در عصنوبت کودکانابعاد اضافه ی کیهانهمکاری یا رقابتخطای حسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکامل تا مغز، از مغز تویتنام نوعی کرونا ویروس درمان سرگیجه بدون نیاز بباد غرور و سر پر از نخوت وکاربرد روباتهای ريزنانورابطه تشنج و اوتیسمتمرکز بر امروزآیا هوش مصنوعی می تواند نسیر آفرینش از روح تا مغز مغز آیندگان چگونه است ؟تاثیر گیاهخواری بر رشد و انسانیت در هم تنیده و متصعلم در حال توسعهقلب یا مغزجهان مادی، تجلی فضا در ذهچیزی خارج از مغزهای ما نیاحساس گذر سریعتر زمانهوموارکتوس ها ممکن است ددو بیماری روانی خود بزرگ مولتیپل اسکلروز در زنان حس و ادراک قسمت شصت و دواستفاده از سلول های بنیاواقعیت چیستدرک تصویر و زبان های مخلتبحثی در مورد حقیقت فضا و کشف ارتباط جدیدی از ارتبزمین در برابر عظمت کیهانتو آرامش و صلحیآیا بزرگ شدن مغز فقط در دساختن آیندهمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یعادت کردن به نعمتقدم زدن و حرکت دید را تغیجهان دارای برنامهچگونه جمعیت های بزرگ شکل ادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی دیوار، از ابتدا توهم بودمیدان بنیادین اطلاعاتاصلاح خطا با رفتن بر مسیرواکسن اسپایکوژندرد زانو همیشه نیاز به جربدون پیر فلکگیلگمش باستانی کیستزندگی بی دودتولید اندام با چاپ سه بعدتاثیر روده بر مغزآپومورفین در پارکینسونسریعترین کامپیوتر موجودنقش قهوه در سلامتیاینترنت بدون فیلتر ماهواغرور و علملیس دگرامفتامین یا ویاسجوانان وطنچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان تغییر میدان مغماپروتیلینبقا با سازگارترین فرد اسبرخی ملاحظات در تشنج های ورزش و میگرنذهن سالمگزارش یک مورد جالب لخته وزیست شناسی کل در جزء فراکتوهم جدایی و توهم علمآزمون تجربی، راهی برای رتازه های اسکیزوفرنی(جنوشلیک فراموشینقش اتصالات بین سلولهای اگر فقط مردم میفهمیدند کملاحظه های اخلاقی دربارهجراحی گردن همیشه برای دیاز نخستین همانند سازها تچت جی پی تیهوش مصنوعی در تفکر خلاق اداروی جدید میاستنی گراویمجرم، گاهی قربانی استبه بالاتر از ماده بیندیشیاد بگیر فراموش کنیبرخی روش های تربیتی کودکرمز جهانپیوند مغز و سر و چالشهای زبان و شناخت حقیقت قسمت دتیروفیبان موثر در سکته ی آغاز مبهم آفرینشترکیب آمار و ژنتیکشگفت انگیز بودن کیهاننقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت منابع انرژی از نفت و گاز حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز و از مغز هوش عاطفی قسمت دهمدارویی خلط آوربی سوادی در قرن 21کفش و کتابرویای شفافبزرگترین درد از درون است پپوگستسفرنامه سفر به بم و جنوب پایان، یک آغاز استسفرنامه سفر به بم و جنوب مرگی وجود نداردتکامل داروینی هنوز در حاالگو نداشتیمشبکه های مصنوعی مغز به درفلج نخاعی با الکترودهای تشخیص ژنتیکی آتروفی های چند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانخلاصه ای از درمان های جدیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کاری نکردن به معنی چیدر آرزوهایت مداومت داشتهبیماری بیش فعالیکنترل همجوشی هسته ای با هروش هایی برای جلوگیری از تفاوت های بین زن و مرد فقپرتوزایی از جسم سیاهسلطان جنگل یا صاحب ملکوتمشکلات بین دو همسر و برخیتا بحر یفعل ما یشاامگا سه عامل مهم سلامتصد قدح، نفتاده بشکستفاجعه ی جهل مقدستعامل انسان با هوش مصنوعچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استخانه ی تاریکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز- از مغز هز ذره، یک دنیاستدرمان پوکی استخوانبیست تمرین ساده برای جلوکیهان خود را طراحی میکندریشه های مشترک همه ی موجوتلاش های جدید در درمان سرآنان که در قله اند هرگز خسودمندی موجودات ابزی بر معجزه در هر لحظه زندگیتاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژی بی پایان در درون هرطی یکصد هزار سال اخیر هرچفرد یا اندیشهجلو رفتن یا عقبگردنور از عمق تاریکیابعاد بالاترهمانند سازی در انسانخطر آلودگی هوامنبع هوشیاری در کجاست؟ قحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E برای فعالیت صحدرمان سرگیجه بدون داروبار مغز بر دو استخوانکاربرد روباتهای ريز، در رادیوی مغز و تنظیم فرکانتمساح حد واسط میان مغز کوآیا هوش مصنوعی زندگی بشرسیستم تخلیه ی مغز بینشی نمغز اندامی تشنه ی انرژی اتاثیر انتخاب از طرف محیط انسانیت در برابر دیگرانعلم راهی برای اندیشیدن اقلب دروازه ی ارتباطجهان مرئی و نامرئیچیزی شبیه نور تو نیستاحساسات کاذبهورمون شیرساز یا پرولاکتدو بار در هفته ماهی مصرف مواد کوانتومی جدید، ممکنحس و ادراک قسمت شصت و ششاستفاده از سلول های بنیاواقعیت های متفاوتدرک حقیقت نردبان و مسیری بحثی در مورد عملکرد لوب فکشف جمجمه ای درکوه ایرهوزمین زیر خلیج فارس تمدنی تو افق رویداد جهان هستیآیا تکامل و تغییرات ژنتیساختن آینده، بهترین روش مغز بزرگ چالشهای پیش روتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یعادت بد را ترک کنقدرت مردمجهان در حال نوسان و چرخشچگونه حافظه را قویتر کنیادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی دید تو همیشه محدود به مقدمیدازولام در درمان تشنج اصول انجام برخی نرمش ها دواکسن اسپایکوژن ضد کرونادردهای سال گذشته فراموش بدون بار گذشتهگیاه بی عقل به سوی نور میزندگی در جمع مواردی را برتولید سلولهای جنسی از سلتاثیر روزه داری بر سلامت آب زندگی است قسمت چهارمسرگیجه از شایعترین اختلانقش مهاجرت در توسعه نسل اایندرالغربال در زندگیلا اکراه فی الدینجواب دانشمند سوال کننده ارتباط شگفت مغز انسان و فچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان روش هاي جدیدی ماجرای جهل مقدسبقا در ازای بیماریبرخی مرزهای اخلاق و علوم ورزش بهترین درمان بیش فعذهت را روی چیزهای مفید متگشایش دروازه جدیدی از طرزیست شناسی باور حقیقت یا توهم جسمآزمون ذهنی گربه ی شرودینتازه های بیماری پارکینسوشلیک فراموشینقش تیروئید در تکامل مغزاگر میدانی مصیبت بزرگتر ملاحظات بیهوشی قبل از جرجستجوی متن و تصویر به صوراز نخستین همانند سازها تنتایج نادانی و جهلهوش مصنوعی در خدمت خلق وحداروی جدید آلزایمرمحل درک احساسات روحانیبه جای محکوم کردن دیگران یادگیری مهارت های جدید دبرخی سلولهای عصبی در تلارمز جهان خاصیت فراکتالپیوند اندام از حیوانات بزبان و شناخت حقیقت قسمت ستکنولوژی های جدید و حالتإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَترکیب حیوان و انساننقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا وامنابع انرژی از نفت و گاز حقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت دومدارویی ضد بیش فعالی سیستبی شرمیکل اقیانوس در یک ذرهروان سالمبسیاری از مجرمان، خودشانپاکسازی مغزسفری به آغاز کیهانمراحل ارتقای پله پله کیهتکامل داروینی هنوز در حاالگو و عادت را بشکن و در اشبکیه های مصنوعیفلج بل، فلجی ترسناک که آنتشخیص آلزایمر سالها قبل چند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سخم شدن فضا-زمانمنبع هوشیاری کجاست قسمت حریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس مانند تو نگاه نمیکدر آسمان هدیه های نادیدنبیماری تی تی پیکنترل جاذبهروش هایی ساده برای کاهش اتفاوت های تکاملی در مغز وپرسش و چستجو همیشه باقی اسم زنبور ، کلیدی برای وارمشکلات روانپزشکی پس از ستاول کف پا و حقیقتاما شما از دید خفاش کور هصدای بم با فرکانس پایین، فاصله ها در مکانیک کوانتتعداد کلی ذهن ها در جهان نون و القلمابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزخانواده پایدارمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز- از مغز هزینه ای که برای اندیشیددرمان پوکی استخوانبیش از نیمی از موارد انتقکیهانِ هوشیارِ در حال یاریشه های مشترک حیاتتلاش های جدید شرکت نورالآنزیم تولید انرژی در سلوسی و سه پل اصفهانمعرفت و شناختتاثیر کتامین در درمان پاانرژی تاریکطبیعت موجی جهانفرد حساس از نظر عاطفی و بجلوتر را دیدننور دروناتفاق و تصادفهمجوشی هسته ای، انرژِی بخطرات هوش مصنوعیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E در چه مواد غذایدرمان سرطان با امواج صوتبار بزرگ ایستادن بر دو پاکاش شرف اجباری بود یا حتیراز تغییرتنفس هوازی و میتوکندریآیا هوش ارثی دریافتی از پسیستم تعادلی بدنمغز انسان ایا طبیعتا تماتاثیر احتمالی عصاره تغلیانسان، گونه ای پر از تضادعلم ساختن برج های چرخانقلب روباتیکجهان مشارکتینکاتی در مورد تشنجاخلاق و علوم اعصابهوش فوق العاده، هر فرد اسدو برابر شدن خطر مرگ و میموجود بی مغزی که می تواندحس و ادراک سی و هفتماستفاده از سلول های بنیاواقعیت و مجازدرک دیگرانبحثی درباره هوش و تفاوتهکشف جدید تلسکوپ جیمز وبزمان چیستتو انسانی و انسان، شایستآیا جنین انسان، هوشمندی ساختار فراکتال وجود و ذهمغز بزرگ و فعال یا مغز کوتاثیر درجه حرارت بر عملکای نعمت من در زندگیمعادت دادن مغز بر تفکرقدرت و شناخت حقیقتجهان در حال ایجاد و ارتقانگاه من، نگاه تو و یا حقیادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی دیدن خدا در همه چیزمکان زمان یا حافظه زماناصول توسعه ی یک ذهن کاملواکسن دیگر کرونا ساخته شدردی که سالهاست درمان نشگیاه خواری و گوشت خوار کدزندگی در سیاهچالهتولترودینتاثیر روغن رزماری استنشاآب زندگی است قسمت هفتمسرگردانینقش میدان مغناطیسی زمین ایا کوچک شدن مغزانسان المقالاتلاموژین داروی ضد اوتیسم؟جواب سنگ اندازیارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان روشی برای تبدیماجرای عجیب گالیلهبقای حقیقی در دور ماندن ابرخی نکات از گاید لاین پرورزش در کمر دردذخیره ی شگفت انگیز اطلاعپل جویی اصفهانزیست، مرز افق رویداد هستتوهمات و شناخت حقیقتآزمون ذهنی گربه شرودینگرتازه های درمان ام اسشنا در ابهای گرم جنوب نیانقش حفاظتی مولکول جدید داگر نیروی مغناطیس نباشد ممانتین یا آلزیکسا یا ابجستجوی هوشیاری در مغز مااز نشانه ها و آثار درک شدنجات در راستگوییهوش مصنوعی در خدمت خلق وحداروی جدید ای ال اسمحل درک احساسات روحانی دبه خوبی های دیگران فکرکنیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبرخی سيناپسها طی تکامل و رنگ کردن، حقیقت نیستپیوند اندام حیوانات به ازبان جانسوزتکنولوژی و پیشرفتافت فشار خون ناگهانی در وترازودوننقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خومنابع انرژی از نفت و گاز حل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت سومداستانها و مفاهیمی اشتبابی عدالتی در توزیع واکسن کلمات بلند نه صدای بلندروبات ها قول میدهندبسیاری از بیماری های جدیبسیاری از بیماری های جدیپارادوکس ها در علمسقوط درون جاذبه ای خاص، چمرز مرگ و زندگی کجاستتکامل زبانالگوی بنیادین و هوشیاریشباهت مغز و کیهانفلج خوابتشخیص ایدزچند جهانی و علمابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان خونریزی مغز در سندرم کوومنبع هوشیاری کجاست قسمت حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس حقیقت را درون مغز در آستانه ی موج پنجم کوویبیماری دویککندر در بیماریهای التهابروش جدید تولید برقتفاوت های زبانی سرمنشا تپرسشگری نامحدودسماگلوتید داروی کاهش دهنمشکلات روانپزشکی در عقب تابوهای ذهنیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهصرع و درمان های آنفاصله ی همیشگی تصویر سازتعذیه ی ذهننوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودخار و گلمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکینگی تا مغز- از مغزتهزینه سنگین انسان در ازادرمان آرتروز با ورزش موضبیشتر کمردردها نیازی به کیست هیداتید مغزرژیم های غذایی و نقش مهم تلاش هایی در بیماران قطع آواز خواندن در قفس، نشانسیلی محکم محیط زیست بر انمغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توطبیعت بر اساس هماهنگیفردا را نمیدانیمجمجمه انسان های اولیهنوروفیبروماتوزاتوبان اطلاعات و پلِ بینهمراه سختی، اسانی هستدفاع از پیامبرمنبع خواب و رویاحس و ادراک قسمت بیست و چهاز خود رها شوویتامین کادرمانهای بیماری پارکینسبار سنین ابزار هوشمندی اکتاب گران و پرهزینه شد ولراست دستی و چپ دستیتنفس هوازی و میتوکندریآیا هوش سریعی که بدون احسسیستم دفاعی بدن علیه مغز مغز انسان برای ایجاد تمدتاثیر ترکیبات استاتین (سانعطاف پذیری مکانیسمی علعلایم کمبود ویتامین E را قلب را نشکنجهان معناچگونه مولکول های دی ان ایاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی می تواند بر احدو برابر شدن خطر مرگ و میموجودات مقهور ژنها هستندحس و ادراک- قسمت پنجاه و استفاده از سلول های بنیاواقعیت و انعکاسدرک درست از خود و هوشیاریبحثی درباره هوش و تفاوتهکشتن عقیده ممکن نیستزمان و مکان، ابعاد کیهان تو با همه چیز در پیوندیآیا جهان ذهن و افکار ما مساختار شبکه های مغزی ثابمغز بزرگترین مصرف کننده تاثیر درجه حرارت بر عملکای همه ی وجود منعارضه جدید ویروس کرونا سقدرت کنترل خودجهان ریز و درشتنگاه مادی غیر علمی استارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی از عروسک بازی دیدگاه نارسای دوگانه ی ممکانیک کوانتومی بی معنی اصول سلامت کمرواکسن دیگری ضد کرونا از ددرس گرفتن از شکست هاگیرنده باید سازگار با پیزندگی زمینی امروز بیش از تومورها و التهاب مغزی عاتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت اولسربازان ما محققا غلبه می نقش محیط زندگی و مهاجرت دایا این جمله درست است کسیتاثیر ویتامین دی بر بیمالایو دوم دکتر سید سلمان فجوسازی مدرنارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی دانش، قفل ذهن را باز میکنماده ی تاریکبلندی در ذهن ما درک بلندیبرخی نرمش ها برای درد زانوزن حقیقی معرفت و شناختذره ی معین یا ابری از الکپل خواجو اصفهانزاویه نگاه ها یکسان نیستتوکل بر خداآزادی عقیده، آرمانی که تتبدیل پلاستیک به کربن و سشناخت و معرفت، و نقش آن دنقش حیاتی تلومر دی ان آ داگر نعمت فراموشی نبود بسمن کسی در ناکسی دریافتم حفره در مغزاز نظر علم اعصاب یا نرووسنخاع ما تا پایین ستون فقرهوش مصنوعی درمانگر کامپیداروی جدید برای میاستنی محدودیت چقدر موثر استبه خودت مغرور نشویادگرفتن، آغاز حرکت است برداشت مغز ما از گذر زمانرنگین کمانپیوند سر آیا ممکن استزبان ریشه هایی شناختی استکنولوژی جدید که سلول هاافت هوشیاری به دنبال کاهشگفت زده و حیران باشترازودوننقش غذاها در کاهش دردهای ابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استمنابع انرژی از نفت و گاز حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت ششمدخالت در ساختار ژنهابیمار 101 ساله، مبتلا به سکلوزاپین داروی ضد جنونروبات های ریز در درمان بیبشکه ای که ته نداره پر نمپاسخ گیاهان در زمان خوردسلول های مغزی عامل پارکیمرز بین انسان و حیوان کجاتکامل زبانالگوبرداری از طبیعتشباهت مغز با کیهان مادیفلج خواب چیستتصویر خورشید یا خود خورشچند روش ساده برای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهخواندن ، یکی از شستشو دهنمنبع هوشیاری کجاست قسمت حرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ اندر هیچدر درمان بیماری مولتیپل بیماری دیستروفی میوتونیکندر علیه سرطانروش صحبت کردن در حال تکامتفاوت ایستایی و تکاپوآلودگی هوا چالش قرن جدیدسندرم کووید طولانیمشاهده گر جدای از شیء مشاتاثیر فکر بر سلامتانفجار و توقف تکاملی نشاضایعه ی شبکه لومبوساکرالفتون های زیستیتغییرنوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبخارق العاده و استثنایی بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز، از مغز هزاران سال چشم های بینا ودرمان ام اس(مولتیپل اسکلبا هوش مصنوعی خودکار روبکیست کلوئید بطن سومرژیم های غذایی و نقش مهم تلاشی برای درمان قطع نخاآینه در اینهسینوریپا داروی ترکیبی ضدمغز قلبتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استطعمه ی شبکه های ارتباط اجفرزندان زمان خودجنین مصنوعینورون هاي مصنوعی می تواناتوسوکسیمایدهمراهی میاستنی با برخی سدفاع در برابر تغییر ساختمنتظر نمان چیزی نور را بهحس و ادراک قسمت بیست و یکاز درخواست ها جدا شوویتامین کا و استخواندرماندگی به دلیل عادت کربارداری بدون رحمکتاب زیست شناسی باوررجزخوانی هایی که امروز بتنفس بدون اکسیژنآیا هشیاری کوانتومی وجودسکوت و نیستیمغز انسان برای شادمانی طتاثیر تغذیه بر سلامت روااهرام مصر از شگفتی های جهعلایم کمبود ویتامین E را قوی تر باشجهان هوشمندچگونه میتوان با قانون جناختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی و کشف زبان هایدو داروی جدید برای میاستمورد نادر همپوشانی دو بیحس و ادراک- قسمت بیست و پاستیفن هاوکینگ در مورد هواقعیت تقویت شدهدرک عمیق در حیواناتبحثی درباره هوش و تفاوتهگل خاردار، زیباستزمان و گذر آن سریع استتو با باورهایت کنترل میشآیا جهش های ژنتیکی، ویروسادیسم یا لذت از آزار دادمغز حریص برای خون، کلید تتاثیر درجه حرارت بر عملکای آنکه نامش درمان و یادشعدم توقف تکامل در یک انداقدرت انسان در نگاه به ابعجهان شگفت انگیزنگاه محدود و تک جانبه، مشارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی از عروسک بازی دژا وو یا اشنا پنداریمکانیزمهای دفاعی در براباضطراب و ترسبدون زمان، ماده ای وجود نواکسن سرطاندست و پا زدن در سایه؟گالکانزوماب، دارویی جدیزندگی زودگذرتومورهای نخاعیتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت دومسردرد میگرننقش مرکز تنفس سلولی در بیایا ابزار هوشمندی یا مغز صفحه اصلیلبخند بزن شاید صبح فردا زجامعه ی آسمانیارتباط غیرکلامی بین انساچالش کمبود اندام برای پیهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش، یک انسان را ناسازگماده ی خالیبلوغ چیستبرخی نرمش ها برای زانووزوز گوشذرات کوانتومی زیر اتمی قپلاسمای غالبزاوسکا درمان گوشرتوپیراماتآزار دیگری، آزار خود استتبدیل تراکت صوتی مصنوعی شناخت حقیقت یا آرزوهای گنقش خرچنگ های نعل اسبی دراگر نعمت فراموشی نبود بسمن پر از تلخیمحق انتخاباز نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تمدن بشریهوش مصنوعی درخدمت خلق وحداروی جدید برای کاهش وزنمحدودیت های حافظه و حافظبه دنبال رستگاری باشیادآوری خواب و رویابررسي علل احتمالي تغيير رهبر حقیقیپیوند سر، یکی از راه حلهازبان شناسی مدرن در سطح سلتکنولوژی جدید که سلول هاافتخار انسانشگفتی های نقشه ی ژنتیکیتراشه ها روی مغزنقشه مغزی هر فرد منحصر بهابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغمنابع انرژی از نفت و گاز حمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی بیشتر در زناندر میان تاریکی و روشناییبیمار مرکز تنفس سلولیکلید نزدیک و نگاه تو بر فروبات کیانبیماری لبر و نابینایی آنکلام و زبان، گنجینه ای بسروح و آب حیاتبشریت از یک پدر و مادر نیپختگی پس از چهل سالگي به سلول های بنیادیمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل زبان انسان از پیشیالتهاب شریان تمپورالشباهت کیهان و مغزفلج دوطرفه عصب 6 چشمتصویر در هم تنیدگی کوانتچندین ماده غذایی که ماننابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیخواب سالم عامل سلامتیمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچگاه از فشار و شکست نتردر سال حدود 7 میلیون نفر بیماری سلیاککوچ از محیط نامناسبروشهای نو در درمان دیسک بتفاوت ارباب و رهبر حقیقیآلودگی هوا و ویروس کروناسندرم گیلن باره به دنبال مشاهده آینده از روی مشاهتاثیر مشاهده بر واقعیت بانقراض را انتخاب نکنیدضایعه ی عروقی مخچهفروتنی معرفتیتغییر الگوی رشد مغزی با زنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استخبر مهم تلسکوپ هابلمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز، از مغز هستي مادي ای که ما کوچکتردرمان تومورهای مغزی با ابا هر چیزی که نفس می کشد مکپسول ژری لاکترژیم ضد التهابیتلاشی تازه برای گشودن معآیندهسیگار عامل افزایش مرگ وممغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابظهور امواج مغزی در مغز مصفرضیه ای جدید توضیح میدهجنگ هفتاد و دو ملت همه را نورون های ردیاب حافظهاتصال مغز و کامپیوترهمراهی نوعی سردرد میگرنیدقیق ترین تصاویر از مغز امنتظر زمان ایده آل نشوحس و ادراک قسمت بیست و دواز روده تا مغزویتامین کا در سبزیجاتدرها بسته نیستبازگشایی مجدد مطب دکتر سکتاب طبیعت در قالب هندسهرحم مصنوعیتنها مانع در زندگی موارد آیا واکنش های یاد گرفته وسکوت، پر از صدامغز انسان برای شادمانی طتاثیر حرکات چشم بر امواج اولویت بندی ها کجاستعلائم عصبی آلزایمر، با اقیچی ژنتیکیجهان هوشیارچگونه مغز ما، موسیقی را پاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی یا حماقت طبیعدو سوی واقعیتموسیقی نوحس و ادراک- قسمت شصت و چهاستیفن هاوکینگ در تفسیر واقعیت خلا و وجود و درک مدرگیری قلب در بیماری ویربحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانزمان و صبرتو باید نیکان را به دست بآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجسازگاری با محیط بین اجزامغز در تنهایی آسیب میبینایمپلانت مغزیعدم درکقدرت ذهنجهانی که نه با یک رخداد و نگاه کلی نگرارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی از عروسک بازی دژاوو یا آشناپنداریما انسانها چه اندازه نزداطلاع رسانی اینترنتیبرنامه و ساختار پیچیده مواکسن سرطاندست کردن در گوشگام کوچک ولی تاثیرگذارزندگی سلول در بدن، جدای اتومورهای ستون فقراتتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت سومسردرد میگرن در کودکاننقش نگاه از پایین یا نگاهایا بیماری ام اس (مولتیپسوالات پزشکیلحظات خوش با کودکانجاودانگی مصنوعیارتروز یا خوردگی و التهاچالش دیدگاه های سنتی در بهوش مصنوعی از عروسک تا کمدائما بخوانماده ای ضد التهابیبلعیدن ستاره توسط سیاهچابرخی نرمش های گردنوسواس، بیماری استذرات کوانتومی زیر اتمی قپمبرولیزوماب در بیماری چزبان فرایند تکاملی برای توانایی مغز و دیگر اجزای آسيب میکروواسکولاریا آستبدیل سلولهای محافط به سشناخت درون، شناخت بیرون؛نقش داروهاي مختلف معروف اگر با مطالعه فیزیک کوانمن بی من، بهتر یاد میگیرمحقیقت قربانی نزاع بین بی از نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تصویر از سیاهچالههوش مصنوعی ساخته هوش طبیداروی جدید برای ای ال اسمخچه فراتر از حفظ تعادلبه زودی شبکه مغزی به جای یاری خدا نزدیک استبررسی مغز با امواج مادون روی و منیزیم در تقویت استپیوندهای پیچیده با تغییرزبان شناسی نوین نیازمند مدارک ژنتیکی چگونه انسانتکینگیافراد آغاز حرکت خودشان رشگفتی های زنبور عسلتراشه ی هوش مصنوعی در مغزنقشه های مغزی جدید با جزیابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینمنابع انرژی از نفت و گاز حمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر ادر مانهای کمر دردبیماری های میتوکندریکلام، در تحولی شگفت آور بروح در جهانی دیگر استبعد پنجمپدیده خاموش روشن در پارکسلول های بنیادی منابع و امرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل ساختار رگهای مغزی امواجی که به وسیله ی ماشیشباهت زیاد بین سلول هاي عفن آوری های جدید علیه شناتصویر زیبا از سلولچندجهانیابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیخواب سالم عامل سلامتی و یمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تهیپرپاراتیروئیدیسمدرمان نگهدارنده ی اعتیادبیماری ضعف عضلات نزدیک بکوچک شدن مغز از نئاندرتاروشهای شناسایی قدرت شنواتفاوتهای جنسیتی راهی براآلودگی هوا و پارکینسونسندرم پیریفورمیسمشاهدات آمیخته با اشتباهتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانواع سکته های مغزیضایعات در عصب زیر زبانیفروتنی و غرورتغییر دیگران یا تغییر خونوار مغز در فراموشی هاابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودخدا موجود استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز، از مغز هستی ما پس از شروعی چگال درمان تشنجبا آتش، بازی نکن و بعد از کامپیوتر سایبورگرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وتلاشی جدید در درمان ام اسآینده ی انسان در فراتر ازسیاهچاله هامغز مانند تلفن استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینظرف باید پر شود چه با چرک فساد اقتصادی سیتماتیک درجنگ و تصور از جنگنوروپلاستیسیتی چیستاثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه ی پایه ایدل به دریا بزنمنحنی که ارتباط بین معرفحس و ادراک قسمت بیست و سواز سایه بگذرویتامین بی 12 در درمان درددرهای اسرارآمیز و پوشیدهبازگشت از آثار به سوی خداکتاب، سفری به تاریخرحم مصنوعیتنها در برابر جهانآیا یک، وجود داردسکته مغزیمغز انسان رو به کوچک تر شتاثیر دوپامین و سروتونیناولین قدم شناخت نقص های خعلت خواب آلودگی بعد از خوقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصجهان های بسیار دیگرچگونه مغز پیش انسان یا هماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشدولت یا گروهکموسیقی هنر مایع استحساسیت روانی متفاوتاستخوان های کشف شده، ممکوالزارتان داروی ضد فشار درگیری مغز در بیماری کویبحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیزمان واقعیت است یا توهمتو تغییر و تحولیآیا خداباوری محصول تکاملستم با شعار قانون بدترین مغز را از روی امواج بشناسایمپلانت مغزی و کنترل دو عدالت برای من یا برای همهقدرت عشقجهانی که از یک منبع، تغذینگاه انسان محدود به ادراارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی از عروسک بازی دگرگونی های نژادی و تغییما انسانها چه اندازه نزداطلاعات حسی ما از جهان، چبرنامه ی مسلط ژنها در اختواکسن ضد اعتیاددست آسمانگامی در درمان بیماریهای زندگی، مدیریت انرژیتوهم فضای خالیتاثیر رژیم گیاهخواری بر آب، زندگی است(قسمت پنجم)سردرد میگرنی در کودکاننقش نظام غذایی در تکامل مایا بدون زبان میتوانیم تپیامهای کاربرانلرزش ناشی از اسیب به عصبجایی برای یاد گرفتن باقی ارزش های وارونهچاالش ها در تعیین منبع هوهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروهای مصرفی در ام اسماده، چیزی نیستبنی عباس، ننگی بر تاریخبرخی یونها و مولکول های میک پیام منفرد نورون مغزی ذرات کوانتومی زیر اتمی قپنج اکتشاف شگفت آور در موزبان متغیرتوازن مهمتر از فعالیت زیآسیب ها ناشی از آلودگی هوتبر را بردارشناسایی تاریخچه ی تکاملینقش درختان در تکاملاگر تلاش انسان امروز برامننژیتحقیقت آنطور نیست که به نظاز واقعیت امروز تا حقیقتهوش مصنوعی، اتفاقات و تحداروی جدید برای دیابتمخچه ، فراتر از حفظ تعادلبه زیر پای خود نگاه نکن بژن همه چیز نیستبررسی و اپروچ جدید بر بیمرویا و واقعیتپیوندی که فراتر از امکانزبان، نشان دهنده ی سخنگو مروری بر تشنج و درمان هایتکامل فردی یا اجتماعیافراد بی دلیل دوستدار تو شانس یا نتیجه ی تلاشتراشه ی بیولوژِیکنقشه با واقعیت متفاوت اسابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درمنابع انرژی از نفت و گاز حوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر ادر محل کار ارزش خودت را بهوشمندی کیهاندر چه مرحله ای از خواب ، ربیماری های مغز و اعصاب و کلرال هیدرات برای خوابانروح رهاییبعد از کروناپروژه ی ژنوم انسانیسلول های بدن تو پیر نیستنمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل شناخت انسان با کشفامیوتروفیک لترال اسکلروشباهت زیاد بین سلول هاي عفناوری هوش مصنوعی نحوه ختصویر زیبای اصفهاننه ناامیدی بلکه ارتقاابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیخواب عامل دسته بندی و حفطمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالدرمان نابینایان آیا ممکنبیماریهای تحلیل عضلانی اکوچکی قلبروشی برای بهبود هوش عاطفتقلید مرحله ای نسبتا پیشآلزایمرسندرم پیریفورمیسمطالبه ی حق خودتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انیس بی کسانضرورت زدودن افکارفرگشت و تکامل تصادفی محض تغییر دادن ژنها آیا روزی نوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستخدا نور آسمان ها و زمین امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز، از مغز هشت توصیه برای کاستن از ددرمان جدید ALSبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش مرگ و میر ناشی از ابرژیم غذایی ضد التهابیتمایل زیاد به خوردن بستنآینده ی علم و فیزیک در60 ثسیاهچاله های فضایی منابعمغز مادران و کودکان در زمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندعقل مجادله گرفشار و قدرتجنگ داده هانوروز یا روز پایانیاثرات فشار روحی شدیدهندسه ی رایج کیهاندلایلی که نشان میدهد ما بمنشأ اطلاعات و آموخته ها حس و ادراک قسمت بیستماز علم جز اندکی به شما داویتامین بی هفدهدرون قفس یا بیرون از آنبازگشت به ریشه های تکاملکتابخانهرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرتنهاییآیا کیهان می تواند یک شبیسال سیزده ماههمغز انسان رو به کوچکتر شدتاثیر دپاکین بر بیماری ماولین مورد PML به دنبال تکعماد الدین نسیمی قربانی قانون مندی نقشه ژنتیکی مجهان هایی در جهان دیگرچگونه هموساپينس بر زمین اختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشدوچرخه در کاهش دردهای کممیهمانهای ناخوانده عامل خفاش کور و انسان بینا؟استروژن مانند سپر زنان دواکنش های ناخودآگاه و تقدرگیری مغز در بیماران مببحثی درباره احساسات متفاگلوله ی ساچمه ایزمان پلانکتو جهانی هستی که خودش را تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از ستم، بی پاسخ نیستمغز زنان جوانتر از مغز مرایمپلانت مغزی کمک میکند عسل طبیعی موثر در کنترل بقضاوت ممنوعجهانی در ذهننگاه از بیرون مجموعهارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش قدرت استما اکنون میدانیم فضا خالاطلاعاتی عمومی در مورد مبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱واکسن علیه سرطاندست بالای دستگامی در درمان بیماریهای زندان ذهنیتوهم فضای خالی یا توهم فضتاثیر رژِیم غذایی بر میگآتاکسی فریدریشسردرد و علتهای آننقش نظریه تکامل در شناساایا تکامل هدفمند استسایتهای دیگرلرزش عضله یا فاسیکولاسیوجایی خالی نیستارزش های حقیقی ارزش های غنابینایی در نتیجه ی گوشی هوش مصنوعی از عروسک تا کمداروهای ام اسماده، چیزی بیش از یک خلا به قفس های سیاهت ننازبرخی اثرات مضر ویتامین دیک پیشنهاد خوب برای آسان رفتار مانند بردهپول و شادیزبان مشترک ژنتیکی موجوداتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآسیب روانی شبکه های اجتمتحریک عمقی مغزشناسایی سلول های ایمنی انقش ذهن و شناخت در حوادث اگر خواهان پیروزی هستیمنابع انرژي پاک سرچشمه ححقیقت افراداز کجا آمده ام و به کجا میهوش احساسیداروی جدید ضد میگرنمخچه ابزاري که وظیفه آن فبه سیاهی عادت نکنیمژن همه چیز نیستبررسی ژنها در تشخیص بیمارویا و کابوسپیوستگی همه ی اجزای جهانزبان، وسیله شناسایی محیطمرکز هوشیاری، روح یا بدن تکامل مادی تا ابزار هوشمافزایش قدرت ادراکات و حسشانس یا تلاشتربیت کودکان وظیفه ای مهنقص های سیستمی ایمنیابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبمنابع انرژی از نفت و گاز حکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری و وجوددر ناامیدی بسی امید استبیماری وسواسکم کردن کالری روشی سودمنروزه داری متناوب، مغز را بعد از کروناپروژه ی ژنوم انسانیسلول بنیادی و ای ال اسمسمومیت دانش آموزان بی گتکامل، نتیجه ی برنامه ریامید نیکو داشته باش تا آنشجاعت و ترسفیلمی بسیار جالب از تغییتصویربرداری فضاپیمای آمنه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیخودآگاهی و هوشیاريمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالدرمان های اسرار آمیز در آبیماری، رساله ای برای سلکوچکترین چیز یک معجزه اسروشی جدید در درمان قطع نختقلید از روی طبیعتآملودیپین داروی ضد فشار سندرم پای بی قرارمطالبی در مورد تشنجتاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت ماشه ایضرب المثل یونانیفراموش کارها باهوش تر هستغییر زودتر اتصالات مغزینوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارخدا بخشنده است پس تو هم بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز، از مغز و هر کس تقوای خدا پیشه کندرمان جدید میگرن با انتی با خدا باشکاهش التهاب ناشی از بیمارژیم غذایی ضد دردتمایز یا کشف یگانگیآینده با ترس جمع نمیشودسیاهچاله ها، دارای پرتو مغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره ععقل سالمفضا و ذهن بازجنبه های موجی واقعیتنورالژیاثرات مفید قهوههندسه بنیادیندنیا فریب و سرگرمیمنشاء کوانتومی هوشیاری احس و ادراک قسمت دهمازدواج های بین گونه ای، رویتامین دی گنجینه ای بزردرون آشفته ی تو و ظاهر خنبازخورد یا فیدبککجای مغز مسئول پردازش تجرساناها و ابر رساناها و عتنهایی رمز نوآوری استآیا گذشته، امروز وآینده سانسور از روی قصد بسیاری مغز ایندگان چگونه استتاثیر داروهای ضد التهاب اولین مورد پیوند سر در انعوامل موثر در پیدایش زباقانون گذاری و تکاملجهان یکپارچهچگونه هوشیاری خود را توساختلالات مخچههوش مصنوعی الفاگودوچرخه سواری ورزشی سبک و میوتونیک دیستروفیاسرار آفرینش در موجواکنش به حس جدیددرگیری مغزی در سندرم کووبحثی درباره احساساتی غیرگلوئونزمان به چه دلیل ایجاد میشتو جدای از کیهان نیستیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند باستون فقرات انسان دو پا جلمغزهای کوچک بی احساسایمپلانت نخاعی میتواند دعشق درونی به یگانگی خلقتقطار پیشرفتجهان، تصادفی نیستنگاه از دور و نگاه از نزدارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش محدود به ابعاد چهارما از اینجا نخواهیم رفتاطلاعاتی عمومی در مورد مبرین نت به جای اینترنتواکسنی با تاثیر دوگانه ادستورالعمل مرکز کنترل بیگاهی لازم است برای فهم و زونیسومایدتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)تاثیر سلامت دستگاه گوارشآتاکسی مخچه ای خودایمنسردرد به دلیل مصرف زیاد منقش هورمون های تیروئید دایجاد احساساتلزوم گذر انسان از حدها و جاذبهارزش حقیقی زبان قسمت اولناتوانی از درمان برخی ویهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروهای تغییر دهنده ی سیماست مالیبه مغز خزندگان خودت اجازبرخی اختلالات عصبی مثانهیک آلل ژنتیکی که از نئاندرفتار وابسته به شکلپول و عقیدهزبان چهار حرفی حیات زمینتوسعه برخی شغل ها با هوش آسیب عصب پا به دنبال اعتیتحریک عمقی مغز در آلزایمشواهدی از نوع جدیدی از حانقش روی و منیزیم در سلامتاپل ویژن پرو در تشخیص بیمنخستین روبات های زنده ی جمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت انساناز کسی که یک کتاب خوانده هوش احساسیداروی جدید ضد الزایمرمخچه تاثیر گذار بر حافظهبه سخن توجه کن نه گویندهژن هوش و ساختارهای حیاتی بررسی بیماری التهابی رودرویا و خبر از آیندهپیام های ناشناخته بر مغز زدودن نقص از هوش مصنوعیمرکز حافظه کجاستتکامل مداومافزایش مرگ و میر سندرم کوشاهکار قرنترجمه ای ابتدایی از اسرانقص در تشخیص هیجانات عامابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتمنابع بی نهایت انرژی در دحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تاز تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری و افسردگیدر هم تنیدگی مرزها و بی مبیماری کروتز فیلد جاکوبکمالگرایی دشمن پیشرفتروزه داری و التهاب زیانببعد از کرونا دلخوشی بیهوپروانه ی آسمانیسلول بنیادین از مخاط بینمسمومیت دانش آموزان، قماتکثیر سلول در برابر توقف امید نجاتشرکت نورالینک ویدیویی ازفیروز نادریتصور ما ازمشکلات و واقعینه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانخودآگاهی و هوشیاريمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان و مسیرهای مختلدرمان های بیماری آلزایمربیندیشکووید نوزده و خطر بیماری روشی جدید در درمان نابینتقلید از طبیعتآموزش نوین زبانسندرم پس از ضربه به سرمطالعه ای بیان میکند اهدتاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت نگاری مغز نشان میدضررهای مصرف شکر و قند بر فراموشی همیشه هم بد نیستتغییر عمودی سر انسان از پنوار مغز، مفید و بی خطرابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه چشمی مراقب و نگهباخدای رنگین کمانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز از مغز تا وفور و فراوانیدرمان جدید کنترل مولتیپلبا طبیعت بازی نکنکاهش حافظه هرچند فرایندیراه فراری نیستتمدن قدیمی ای در جنوب ایرآیا فراموشی حتمی استسیاهچاله و تکینگی ابتدایمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملعقلانیت بدون تغییرفضای قلب منبع نبوغ استجنسیت و تفاوت های بینایینوسانات کوانتومی منبع مااثرات مفید روزه داریهندسه در پایه ی همه ی واکدنیای شگفت انگیز کوانتوممهمان ناخواندهحس و ادراک قسمت دوازدهماسکلت خارجی در درمان اختویروس مصنوعیدروغ نگو به خصوص به خودتبازسازي مغز و نخاع چالشی کرونا چه بر سر مغز می آوررستگاری محدود به یک راه نتنبیه چقدر موثر استآیا پیدایش مغز از روی تصاسانسور بر بسیاری از حقایمغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اولین هیبرید بین انسان و عوامل ایجاد لغت انسانی و قانون جنگلجهان یکپارچهچگونه واکسن کرونا را توزاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک های بدوپامین قابل حل در آبمیگرن و پروتئین مرتبط با اسرار بازسازی اندام هاواکسن های شرکت فایزر آمردرگیری مغزی در سندرم کووبخش فراموش شده ی حافظهگمان میکنی جرمی کوچکی در زمان شگفت انگیزتو دی ان ای خاص ميتوکندريتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قاستارگانی قبل از آغاز کیهمغز، فقط گیرندهایمان به رویاعشق، شلوغ کردن نیستقطره قطرهجهش های ژنتیکی مفید در سانگاه از درون قفس یا بیرونارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی از عروسک بازی دانش بی نهایتما اشیا را آنطور که هستنداعتقاد اشتباه، نتیجه ی نبرای یک زندگی معمولیوابستگی یعنی قلادهدغدغه نتیجه ی نادانی استگاهی مغز بزرگ چالش استزونا به وسیله ویروس ابله توهم چیستتاثیر عصاره تغلیظ شده گیآتش منبع انرژیسردرد تنشننقش هورمون زنانه استروژنایران بزرگلزوم سازگاری قانون مجازاجاذبه و نقش آن در شکلگیریارزش حقیقی زبان قسمت دومناتوانی در شناسایی چهره هوش مصنوعی از عروسک تا کمداروهای ضد بیماری ام اس وماست مالی با هوش انسانیبه نقاش بنگربرخی اصول سلامت کمررفتار اجتماعی انسان، حاصپوست ساعتی مستقل از مغز دزبان نیاز تکاملی استتوصیه های سازمان بهداشت آسانی موفقیتتداوم مهم است نه سرعتشواهدی از دنیسوان(شبه نئنقش روزه داری در سالم و جاپی ژنتیکنرمش های مفید برای درد زامنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت اشیااز آغاز خلقت تا نگاه انساهوش در طبیعتداروی سل سپتمدل همه جانبه نگر ژنرالیبهبود حافظه پس از رخدادهژن یا نقشه توسعه مغز و نقبررسی سیستم تعادلی بدن ارویا بخشی حقیقی از زندگی پیدایش زبانسفر فقط مادی نیستمرکز حافظه کجاستتکامل چشمافزایش سرعت پیشرفت علوم شاهکار شش گوشترس و آرمان هانقطه ی رسیدن به قلهابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً منابع جدید انرژیحافظه های کاذبمناطق خاص زبان در مغزحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری کوانتومیدر هم تنیدگی کوانتومیبیماری گیلن باره و بیمارکمردردروزه داری و بیمار ی ام اس بعد از کرونا دلخوشی بیهوپرواز از نیویورک تا لوس آسلول عصبی شاهکار انطباق مسیر دشوار تکامل و ارتقاتأثیر نیکوتین سیگار بر مامید جدید بر آسیب نخاعیشربت ضد خلطفیزیک مولکولها و ذرات در تصور از زمان و مکاننه جنگ و نه خونریزیابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمخودت را از اندیشه هایت حفمنبع هوشیاری کجاست قسمت حس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان، در مسیرهای متدرمان های بیماری اس ام ایبیهوش کردن در جراحی و بیمکودک هشت ساله لازم است آدروشی جدید در درمان سکته متقویت استخوان در گرو تغذآمارهای ارائه شده در سطح سندرم جدایی مغزمعماری، هندسه ی قابل مشاتاثیر ویتامین دی بر بیماانتقال ماده و انرژیضررهای شکر بر سلامت مغزفراموشی و مسیر روحانیتغییرات منطقه بویایی مغزنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزارهای بقا از نخستین ههمیشه اطمینان تو بر خدا بخدایی که ساخته ی ذهن بشر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز توقاحت و تمسخر دیگراندرمان جدید ای ال اس، توفربالاترین هدف از دولتکاهش دوپامین عامل بیماریراه نجاتتمدن پیشرفته ی پیشینیانآیا ممکن است موش کور بی مسیاهچاله ی منفرد یا سیاهمغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان عقیده ی بی عملقفس ذهنجنسیت و تفاوت های بینایینوشیدن چای برای مغز مفید اثرات مضر ماری جواناهندسه زبانِ زمان استدنیایی پر از سیاهچاله مهندسی ژنتیک در حال تلاش حس و ادراک قسمت سوماسکار، لگوی هوشمندویروس های باستانی، مغز مدریای خدابحتی علمی درباره تمایل بکریستال هارشته نوروایمونولوژی و نقتهدیدهای هوش مصنوعیآیا آگاهی پس از مرگ از بیساهچاله ها تبخیر نمیشودمغز ابزار برتر بقاتاثیر درجه حرارت بر مغزاولین تصویر در تاریخ از سعواملی که برای ظهور لغت اقانون جنگلجهان کنونی و مغز بزرگتریچگونه آن شکری که می خوریماختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک های بدورترین نقطه ی قابل مشاهمیگرن و خواباصفهان زیباواکسن کووید 19 چیزهایی که درگیری اعصاب به علت میتوبخش های تنظیمی ژنومگنجینه ای به نام ویتامین زمزمه ات مانده در گوشمتو در میانه ی جهان نیستی تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلاسخن نیکو مانند درخت نیکومغزتان را در جوانی سیم کشاین پیوند نه با مغز بلکه عصب حقوق نورولوولمس کوانتومیجهش های ژنتیکی غیر تصادفنگاه از درون مجموعه با نگارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان موفق به بازگردما به جهان های متفاوت خوداعتماد به خودبرای پیش بینی آینده مغز دواسطه ها د رمسیر ایجاد مغذهن ما از در هم شکستن منبگاهی جهت را عوض کنزیان غذاهای پرچربتوهم و خیالتاریک ترین بخش شبآثار باستانی تمدن های قدسردرد سکه اینقش ویتامین K در ترمیم اسایرادهای موجود در خلقت بلزوم سازگاری قانون مجازاجبران از دست رفته هاارزش حقیقی زبان قسمت سومنادیدنی ها واقعی هستندهوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی فامپیریدین یا نورلماشین دانشبه نقاش بنگربرخی اطلاعات روانشناسی مرقیبی قدرتمند در برابر مپوشاندن خود از نورزبان و کلمه حتی برای کسانتوصیه های غیر دارویی در سآشنا پنداریتداخل مرزها و صفات با بینشیشه ی بازالتی و سیلیکوننقش رژیم غذایی بر رشد و اابتدا سخت ترین استنرمش های مفید در سرگیجهمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت تنها چیزی است که شااز انفجار بزرگ تا انفجار هوش عاطفی قسمت 11داروی ضد چاقیمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبهداشت خوابژن ضد آلزایمربررسی علل کمر درد در میانرویا تخیل یا واقعیتپیر شدن حتمی نیستسفر نامه سفر به بم و جنوب مرکز خنده در کجای مغز استتکامل و ارتقای نگاه تا عمافسردگی و اضطراب در بیماشاید گوشی و چشمی، آماده شتسلیم شدن از نورون شروع منقطه ای بود و دگر هیچ نبوابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آمناطق خاصی از مغز در جستجحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری سنتی یا هوشیاری در هم تنیدگی کوانتومی و پبیماری آلزایمر، استیل کوکمردرد ناشی از تنگی کاناروزه داری سلول های بنیادتفکر قبل از کارپروتئین های ساده ی ابتداسلول عصبی، در محل خاص خودمسئول صیانت از عقیده کیستأثیر نگاه انسان بر رفتاامید درمان کرونا با همانشش مرحله تکامل چشمفیزیک هوشیاریتصادف یا قوانین ناشناختهچه زیاد است بر من که در ایابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمخودروهای هیدروژنیمنبع هوشیاری کجاست قسمت53حس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از تکامل مغزدرمان های جدید میگرنبیهوشی در بیماران دچار اکودک ایرانی که هوش او از ريتوکسيمب در درمان ام استقویت حافظه یا هوش مصنوعآن چیزی که ما جریان زمان سندرم دزدی ساب کلاوینمعنی روزهتاثیر ویروس کرونا بر مغز انتروپی و هوشیاریضعیف و قویفراموشی آرمانتغییرات مغز پس از 40 سالگینوار عصب و عضلهابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه به آنچه داری، خوشنخدایا جز تو که را دارممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز توقت نهيب هاي غير علمي گذشدرمان جدید سرطانباهوش ترین و با کیفیت تریکاهش سن بیولوژیکی، تنها راه های جدید برای قضاوت رتمدن بشری و مغز اخلاقیآیا ما کالا هستیمسیاهچاله ی تولید کنندهمغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استعلم و ادراک فقط مشاهده ی قفس را بشکنجهل مقدسنوعی سکته مغزی ، وحشتناک اجزای پر سلولی بدن انسان هندسه، نمایشی از حقیقتدنیا، هیچ استمهندسی بدنحس و ادراک قسمت سی و هشتماساس انسان اندیشه و باور ویرایش DNA جنین انسان، بردرک فرد دیگر و رفتارهای ابحث درباره پیدایش و منشا کریستال زمان(قسمت اولرشد مغز فرایندی پیچیده اتو یک معجزه ایآیا امکان بازسازی اندامهسایه ی هوشیاریمغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دارو برای آتاکسی فعوارض ازدواج و بچه دار شدقانونمندی و محدودیت عالمجهان کاملی در اطراف ما پرچگونه انتظارات بر ادراک اختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی ديدن با چشم بسته در خواب میگرن سردردی ژنتیکی که باصل بازخوردواکسن کرونا و گشودن پنجردرب بسته با غیر خود باز مبخش بزرگی حس و ادراک ما اگوهر با نظر دیگران سنگ نمزنان باهوش ترتوقف؛ شکستتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلاسخن و سکوتمغزتان را در جوانی سیمکشاین اندوه چیستعصب سیاتیکلووفلوکساسینجهش های بیماری زا، معمولنگاه حقیقی نگاه به درون اارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی از عروسک بازی دانشمندان نورون مصنوعی سما با کمک مغز خود مختاريماعتماد به خودبرای اولین بار دانشمندانوبینار اساتید نورولوژی دذهن چند جانبه نیازمند نگگذر زمان کاملا وابسته به زیباترین چیز در پیر شدنتوهم وجودتاریکی من و تو و گرد و غباآرامش و دانشسردرد عروقی میگرننقش ژنتیک در درمان اختلاایستادن در برابر آزادی بلزوم عدم وابستگی به گوگل جدا کردن ناخالصی هاارزش خود را چگونه میشناسنادانی در قرن بیست و یکم،هوش مصنوعی از عروسک تا کمداروی لیراگلوتیدمبانی ذهنی سیاه و سفیدبه نادیدنی ایمان بیاوریک جهش ممکن است ذهن انسانبرخی بیماری ها که در آن برموزی از نخستین تمدن بشرپیموزایدزبان و بیان نتیجه ساختماتوصیه هایی در مصرف ماهیآشنا پنداریترقی واقعی یا شعار ترقیشکل های متفاوت پروتئین هنقش رژیم غذایی در رشد و اابتدایی که در ذهن دانشمننرمش های موثر در کمردردمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت خواب و رویااز بار خود بکاه تا پرواز هوش عاطفی قسمت نهمداروی ضد چاقیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبوزون هیگز چیستژنها نقشه ایجاد ابزار هوبرطرف کردن خشونت را از خارویا حقی از طرف خداپیشینیان انسان از هفت میسفر به مریخ در 39 روزمرگ چیستتکامل و ریشه ی مشترک خلقتافسردگی و ساختار مغزشاید درست نباشدتست آر ان اس دز میاستنی گنقطه بی بازگشت