دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

پیوند سر، یکی از راه حلها برای برخی بیماری های عصب و عضله

بحثي در مورد مقاله پیوند سر در انسان و چالشهای پیش رو از دکتر میر شهرام صفاری

پیوند سر، یکی از راه حلهایی است که به زودی برای برخی بیماری های عصب و عضله، پنجره جديدی را برای درمان باز خواهد کرد. بیماری هایی که در آنها محل اصلی آسیب عضلات و یا اعصاب محيطي است و اختلالی در عملکرد مغز وجود ندارد. برخی از این بیماران در همان سنین جوانی ناتوان از راه رفتن و حتی حرکت دستها میشوند و در موارد پیشرفته آن، حتی عضلات دهان و غذا خوردن و تنفس را هم درگیر میکند به گونه ای که فرد، بدون کمک دستگاه های کمکی قادر نیست تنفس کند. تا زمانی که درمان مناسبی برای این بیماران کشف گردد، پیوند سر آنها به بدن یک فرد سالم میتواند راه حلی قابل قبول باشد(البته در صورتی که هويت دهنده سر پس از پیوند مشابه همان فرد قبل از پیوند باشد!!)و زندگی پر از رنج آنها را با وجود یک بدن سالم، بسیار دگرگون کند..

مقاله ای درباره پیوند سر از دکتر ميرشهرام صفاری نوشته شده است که به دلیل اهمیت مطلب فوق و مطالب ايشان، لازم می دانم بحث بیشتری را در این مورد داشته باشم.

در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷ گزارشی در رسانه های بین المللی منتشر شد مبنی بر انجام موفق اولین پیوند سر انسان روی جسد. ادعا شده در این جراحی ۱۸ ساعته نخاع و اعصاب و عروق گردنی از جسد یک انسان به انسان دیگری پیوند زده شده است و این عمل جراحی با توجه به پاسخهای مشاهده شده در اندامها با تحریک الکتریکی نواحی عصبی مرکزی، موفقیت آمیز بوده است. انتشار خبر توسط جراح و دانشمند ایتالیایی سرجیو کاناوارو بوده و جراحی با همکاری تیم پزشکی در چین صورت گرفته است

اول صحبتهای جالب سرجیو کاناوارو را در روز مصاحبه خبری بخوانیم که جنجال اخیر را به پا کرده است:

“طبیعت برای زمانی بیش از حد طولانی، قوانین خود را به ما تحمیل کرده است.

“ما متولد می شویم، رشد می کنیم، پیر می شویم و می میریم.

برای میلیونها سال انسانها تکامل یافته و ۱۱۰ میلیارد انسان تاکنون در این روند حیات، جان خود را از دست داده اند.

این یک نسل کشی در مقیاسی وسیع بوده است.

ما وارد دورانی تاریخی شده ایم که سرنوشتمان را در دستان خودمان بگیریم.

این، همه چیز را تغییر خواهد داد. این موفقیت شما را در هر سطحی تغییر خواهد داد.

پیوند اولیه سر انسان در روی انسان، تحقق یافته است. عمل جراحی ۱۸ ساعت طول کشید و مقاله آن در چند روز آینده منتشر خواهد شد.

همه می گفتند این کار غیرممکن است، اما جراحی موفقیت آمیز بود موفقیت در مدلهای حیوانی کامل و پایدار نبوده است، نه ارتباط عملکردی کاملی بین سر پیوند زده شده و بدن در مدلهای حیوانی ایجاد شده و نه این حیوانات توانسته اند برای مدتی طولانی زنده بمانند.

در سال ۱۹۷۰ روبرت وایت توانست سر یک میمون را به میمونی دیگر پیوند بزند و میمون ۹ روز زنده بوده است و به علت پس زدن ارگان پیوندی توسط بدن جدید، میمون مرده است. میمون پیوند زده شده توسط کاناوارو بعد از پیوند توانایی دیدن، حرکت دادن چشمها و خوردن را داشته است ولی به خاطر پیوند نزدن نخاع، از گردن به پایین فلج بوده است.

همچنین دانشمندی روس در سال ۱۹۵۰ همچنین با پیوند زدن عروق گردن یک سگ به سر سگ دیگری دانشمندان توانست به مدت ۲۹ روز سر جدا شده سگ را زنده و دارای واکنش نگه دارند.

شباهت بین بدن انسان و حیوان کاملا مشخص است و در همه آزمایشات بالینی، مرحله اول آزمایشات روی حيوان انجام میشود و رسیدن به نتایجی این چنینی، نویدی از انجام آن روی انسان است و نشان ميدهد که اين کار، شدنی است و فقط به گذر زمان، نیازمند است . و مانند دیگر غیر ممکن هایی که با گذر زمان ممکن شده است، این هم با گذر زمان انجام خواهد شد. به خصوص که خود این جراحی، روی انسان مرده انجام شده و موفقیت آمیز بوده است.

تفاوت جسم انسان مرده و زنده، فقط در نبود محرکی است که کارهای سلولهای بدن را سامان دهد. و برای به دست آوردن مهارتهاي لازم، برای انجام این جراحی پیچیده باید چندین بار روي اجساد، تمرین کرد.

1- مشکلی که مطرح میشود چگونگی اتصال نخاع قطع شده است. امروزه بیماران قطع نخاعی، با پیشرفت کند، در درمان مواجهند که چند علت دارد:

1- بافت نخاعی آسیب دیده معمولا به صورت اورژانسي ترمیم نمیشود و به مرور زمان، بافت تخریب شده تغییر شکل میدهد و با سلولهای حمایتی پر میشود . و فيبروز، شکل میگیرد به علاوه بافت نخاع آسیب دیده مگر در مواردي که کاملا با چاقو بریده شده باشد، معمولا له شده است که یا به دلیل تصادفات رانندگی و یا سقوط از ارتفاع یا برخورد گلوله به نخاع است. این بافت له شده و متلاشی، قابل مقایسه با بافتی که بسیار تمیز و دقیق توسط جراح ماهر مغز و اعصاب بریده میشود، نیست و شاید واقعا یکی از علل نا موفق بودن ترميم نخاع، پس از قطع شدن آن، له شدگی شدیدی باشد که معمولا در بافت نخاع قطع شده وجود دارد.
@salmanfatemi

2-میلیونها عصب، ارتباط بین مغز و اندامها را از طریق نخاع برقرار می کنند که اتصال دقیق مجدد آنها در صورت قطع شدن هنوز میسر نشده است. این مشکل بزرگی است و میلیونها راه که از مغز خارج ميشودو از طریق نخاع به دیگر قسمت های بدن میرسد، باید با دقتی بسیار بالا پیوند شوند که کاری بسیار ظریف و دقیق را ميطلبد ولي باید توجه داشت اگر برش دقیق، روی نخاع داده شود و بافتها تقریبا در محل های مشابه قرار گیرند، مواد شيميایی مشابه در سلولها در دو منطقه مشابه هم، میتوانند اجزای مشابه را در کنار هم قرار دهد. مشابه اين حالت، در ترمیم با سلولهای بنیادی مثلا در قلب دچار سکته مغزی مشاهده شده است، توصیه میشود مقاله اي در همین کانال تحت عنواندانشمندان ، سلولهاي بنیادی قلب را تولید میکنندمطالعه شود. یا مثلا در مقاله ای با عنوان تزریق سلولهای mesenchymal stem cells (MSCs)
در درمان بیماران دچار سکته مغزی در همين کانال، نقش سلول های بنیادی در ترمیم سلولهای تخریب شده عصبی وقتی در مجاورت آن قرار گرفته اند، بیان شده است.

یعنی سلول بنیادی یا تا حدي دیگر سلولها در هر محیطی، قرار بگیرد با توجه به مواد شيميایي و واکنشهای موجود در آن محیط، میتواند نقش همان سلول هدف را بازی کند مثلا در قلب به سلول قلب تبدیل شود یا در مغز به سلول مغز تبدیل شود یا در نخاع به سلول نخاع با عملکردهاي سلولهای مجاور آن، تبدیل شود. همین فرآیند میتواند به سادگی همراه مواد شیمیایی ذکر شده توسط دکتر سرجيو کاناوارو استفاده شود، مثلا همراه چسب پروپیلن گليکول یاد شده در ازمايش پیوند نخاع روی موش، از سلولهاي بنیادی هم در فاصله دو نخاع پیوند شده استفاده گردد تا خود سلول بنیادی پر پتانسیل، با قرارگیری در جایگاه خود، تبدیل به سلولهایی مشابه سلولهای مجاور خود شود.(مقاله استفاده از سلولهای بنیادی در ترمیم نخاع موش در قسمت های قبلی اين کانال بیان شد)

و در این صورت شاید نیازی به اتصال ميليونها راه عصبي جدا از هم نباشد. قطعا به فرض که بتوان هزاران راه از آن راهها را به هم متصل کرد، با هزاران راه باقی مانده متصل نشده چه میتوان کرد؟ چرا از هوش درونی سلول های زنده و به خصوص هوش درونی سلول های زنده بنيادي پر پتانسیل با قابلیت های فراوان استفاده نشود؟

3- بیان میشود در صورت میسر شدن پیوند، میزان درد احساس شده توسط دریافت کننده، باور نکردنی خواهد بود. و تجربه ای بدتر از مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت. باید توجه کرد درد به خصوص در ناحيه گردن، در نتیجه ارتباطات وسیع سلولهای حسی عصبی از گردن و از طریق نخاع، به سوی مغز است، بنابراین وقتی برش نخاع قدری بالاتر از برش پوستی روی گردن باشد بیشتر سلولهای حسی که اطلاعات را از نخاع به مغز منتقل میکنند، در مرحله اول جراحي نخاع قطع خواهند شد و کارکرد درستی ندارند و انتظار درد چندانی را در مراحل اوليه بعد از عمل نداریم بنابراین روزهای اولیه پس از عمل بدون درد یا حداقل همراه با دردی اندک است(به شرط رعایت برش پوستی و نخاعی در محل مناسب). در مراحل بعدی هم میتوان از روشهای ضد درد استفاده کرد. اینکه تصور شود آسیب نخاعی همراه با درد است، درست نیست. نخاعی که خوب کار نکند، نه تنها درد چندانی ایجاد نمی کند بلکه باعث میشود دردهای قبلی هم بلوکه شود و حس نگردد.

4- بیان میشود که در صورت امکان پیوند، هیچ مقدار داروی سرکوب کننده ایمنی جهت جلوگیری از رد پیوند کافی نخواهد بود. در این مورد باید گفت اگر بتوان از سلولهای بنيادي خود فرد در محل اتصال سر به بدن استفاده شود و در چسب موجود از آن، کمک گرفت نه تنها احتمال داروی مهار کننده ايمني بیشتر نمیشود بلکه ممکن است اصلا نیازی به داروی ضد ایمنی نباشد.

سلول بنیادی با قابلیت های گوناگون میتواند در مجاورت هر سلولی تبدیل به سلولهای مشابه آن شوند و در مجاورت سلول دهنده بدن، تبدیل به سلولهای مشابه آن و در مجاورت سلولهای فرد گیرنده (یعنی سر) تبدیل به سلولهای مشابه آن شود و استفاده از سلولهای بنیادی شاید راهی بسیار ارزشمند نه تنها در این پیوند بلکه در دیگر پیوندهای اعضای بدن باشد و نیاز به مواد ضد ایمنی را کم کند به خصوص که در آینده اي نه چندان دور، خود اعضای بدن هر فرد را شايد بتوان از روی سلولهای بنيادی او ساخت.

5- بیان میشود کار ایشان اخلاقی نیست و مراکز علمی اروپا و امریکا اجازه انجام این کار را روی انسان به ایشان نداده اند. پیوند سر همانطور که در ابتدای بحث بیان شد روشی بسیارخوب برای درمان بسیاری از بیماری های عصب و عضله است و تا زمانی که درمان مناسب آنها، کشف شود شاید تنها راه پایان دادن به درد و رنج انهاباشد و قطعا تلاش برای یافتن درمان آنها اصلا غیراخلاقی نیست. در اینجا فقط به دو رضایت از طرف دهنده سر و دهنده بدن نیاز است و به چیزی بیشتر نیاز نداریم.

6- شخصیت و طرز فکر فرد اهدا کننده سر روی بدن جدید
@salmanfatemi

با پیوند سر تغییر خواهد یافت. در مورد انتقال نوع خاصی از خاطرات به فرد جدید با پیوند اندامی خاص وجود دارد . این مورد چالش بزرگی است و نظرات، با توجه به اینکه شخصیت فرد جديد، نزدیک به شخصیت دهنده بدن یا فرد دهنده سر باشد، متفاوت است . به درستی مشخص نیست که هویت فرد در مغز است یا در قلب.

همانطور که قبلا در این کانال بیان شد قلب موجودات، خود دارای سیستم خودکاری است که مستقل از مغز و دیگر قسمتهای سیستم عصبی عمل می کند و همین سیستم اوتونوم است که باعث گردش خون در انسان و حیات همه اندامهای او ميشود یعنی بدون این سیستم اوتونوم اصلا مغزی در کار نخواهد بود.

اینکه چقدر این سیستم اوتونوم در بخشیدن هویت به فرد نقش دارد مشخص نیست . آنچه بیشتر محتمل است آنکه هویت فرد، وابسته به مغز او باشد و هویت این افراد، شبیه فرد دهنده سر باشد و این، با کنترل بدنی که سالها زیر سلطه مغز دیگری بوده است اصلا آسان نیست.

7- بیان میشود مغز با همراهی و هماهنگی بدن، عملکردهای خود را شکل می دهد. این هماهنگی به هم خواهد ریخت. مثلا مغز یک موسیقیدان در بدن یک کارگر ساختمانی ممکن است توانایی بروز مهارتهای موسیقیایی را نداشته باشد. خوب این معضل هم معضل بزرگی است، بدنی که سالها یک مهارت خاص را آموخته است، و مغز خود را با آن مهارتها هماهنگ کرده است، قابلیت پذيرش بدني با مهارتهای دیگر را به سختی به دست می آورد . در این زمینه شاید بتوان به جای بدنی از فرد دیگر از روشهای دیگری مانند ساخت بدن از روی سلولهای بنيادي یا حداقل انتخاب بدن های مشابه از نظر شغلی و مرتبه اجتماعی و توانایی ها استفاده کرد. کلون سازی و همانند سازي از روی سلولهاي بنيادي هرچند یک راه حل احتمالی است ولی با مشکلات زیادی در انسان مواجه خواهد بود . اولا اگر بشود یک بدن کاملا جدید و مشابه را ساخت چرا نتوان سر آنرا هم تولید کرد و این یک همانند سازی کامل است مانند همان کاری که مشابه آن در مورد برخی حیوانات انجام شده است.

نکته دوم: به فرض بتوان با همانند سازی، بدنی که از نظر ژنتیکی عین فرد قبلی است تولید کرد چند سال باید صبر نمود تا بدن ساخته شده دوباره به اندازه پیش از جراحی پیوند سر برسد و مثلا سر جوانی 36 ساله را بتوان به بدن همان فرد در 10 سالگی یا حداقل 20 سالگي پیوند کرد ؟
به نظر میرسد استفاده از روشهای کلونی سازی تفاوتي آنچنانی با پیوند سر یک نفر روی یک نفر دیگر نداشته باشد و حتی شاید انتخاب دو فرد با جنسیت و سن و ساختار بدنی مشابه روشی عملی تر در پیوند سر باشد. ولی هر چقدر شباهتها بین دو نفر بر قرار باشد مثلا در دوقلو های تک تخمکی، باز ساختارهای مغزی دو فرد مشابه نخواهد بود، برای بررسی بیشتر این مطلب به مقاله مغز هر فرد ، منحصر به فرد است در همین کانال مراجعه شود. بر اساس این مقاله، نقشه نورونها و ارتباطات مغز، هر یکصد روز، 13% تغییر می یابد که نشان دهنده تاثیر محیط زندگی هر فرد، روی این ارتباطات مغزی است.

به نظر میرسد یک دوره طولانی برای افرادی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید سپری شود تا بتوانند بدن خود را با مغز جدید یا مغز خود را با بدن جدید، هماهنگ سازند و این، نیازمند دوره های طولانی روان درمانی و يا حتي کاشت الکترودها و پیس ميکرها و باطری های مصنوعی در اطراف مغز و بدن است

8- بیان می شود عوارض دراز مدت انجام چنین جراحی اي قابل پیش بینی نیست.
در مورد این عوارض، مفصلا در قسمتهای گذشته مطالبي بیان شد. در اینجا بر روی عوارض احتمالی روانی ناشی از بدنی غریبه یا سری غریبه روی یک فرد، بحث میشود . باید توجه کرد که آیا محرک انسان و در حقیقت، نیرو بخش او در بخشی از مغز است؟!

این احتمال هست ولی فرض کنید، شما رويايي را مشاهده می کنید و در این رویا خودتان را در حال انجام کاری می بینید یا فراتر از این، فرض کنید شما در رويايي آینده خودتان را مشاهده کنید. آیا این فردی که در رویا دیده میشود و من فرد است درون سلولهای مغزی او جا دارد؟

سلولهای مغزی هم مانند همه اجزای عالم مادی، محدود به زمان و مکان خویش است و محدود به قیدهای عالم ماده است. اینکه فراتر از زمان خود برود ، این مطلبی است که در عالم ماده نمی گنجد و منظور مراتب خیلی بالایی هم نیست بلکه یک قدم که از عالم ماده فراتر برویم، دیگر نه خورشیدی هست نه ماه و نه شب و روز.
در اینجا دیگر امروز و فردا مطرح نیست( مقاله بيوسنتريسم در این کانال مطالعه شود ) و سلول عصبی محدود به عالم مادي ماست و اگر بتواند اطلاعاتی را هم از آینده و گذشته به دست بیاورد، به خاطر خود آن نيست بلکه به دلیل منبعی از انرژی، خارج از سلول عصبی است و در اینجاست که با گنجینه ای و انباری از اطلاعات، فراتر از زمان و مکان مواجهيم که در اجزای عالم مادی نیست و هویت فرد، با همین انبار اطلاعات شناخته میشود.

به نظر میرسد اگر اجزای بدن فردی تغییر کند،

@salmanfatemi

هویت او تغییر نمیکند یعنی هویت فرد وابسته به اجزای بدن مادی او نیست. و این تصور که مغز فرمانده همه بدن میباشد هم درست نیست و برای نمونه به سیستم اوتونوم و خودکار گره های خودکار عصبی در قلب اشاره شد و اگر لحظه ای از کار بیفتد، کم شدن خون مغز منجر به عوارض شدید حتی مرگ ميشود. پس هویت فرد در اجزای بدن او نیست . شاید در قلب و یا در مغز باشد.

پس در پیوند مغز هویت فرد دهنده بدن، مشابه خودش مي شود یا مشابه سری که روی آن قرار میگیرد؟ باید منظر ماند و مشاهده کرد و یک دانشمند و محقق، تا چیزی را زیر مشاهده خود نبیند به قطعیت آن حکم نمی دهد و مشاهدات ماست که جهان را می آفریند.

9- مي گویند جاودانه شدن یک انسان اخلاقی نیست. فعلا بحث بر سر کشف روشی جدید برای بیمارانی است که از کارافتاده و ناتوان هستند و بدن آنها هیچ کارايي ای ندارد و طرف دیگر قضیه افرادی دچار مرگ مغزی هستند- که اگر بدن سالم آنها به سر سالم دیگری پیوند، نشود- برگشت نخواهند داشت. پس تا اینجای کار اصلا قضیه غیر اخلاقی ای مطرح نیست . مساله احتمالا غیر اخلاقی در آینده این است که مثلا سر فرد پیری روی بدن فردی جوان پیوند شود که در این صورت دقیقا نمی توانیم هویت فرد جدید را پیشگویی کنیم، احتمالا بیشتر شبیه دهنده سر است ولی باید منتظر ماند و این تجربه را در عمل دید.

در مطالعه ای روی 47 بیمار تحت جراحی قلب، مشاهده شد که 79% آنها تغییر شخصیتی پس از عمل جراحی را بيان نمی کنند با این حال، در مصاحبه با آنها یک حالت دفاع و مقاومت شدید یا واکنشهای شدید انکاری و مسخره کردن سوال، مشاهده میشد. در حدود شش درصد آنها تغییر شدید در شخصیت ذکر شد به طوری که باعث تغییر احسسات و واکنشهایی شبیه دهنده قلب گرديد.

(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1299456/)

با توجه به تغييراتي در شخصیت پس از پیوند، فرضیه حافظه سلولی در اندامی که پیوند زده ميشود مطرح گردید. در حال حاضر بیشترین تغییرات شخصیتی در پیوند قلب، مشاهده ميشود که آن را مرتبط با حافظه ذخیره شده درون سلولهای عصبی اطراف قلب می دانند. محققان دانشکده پرستاري هاوايي بررسی کردند که آیا تغییرات شخصیتی، در پیوند قلب، مشابه شخصیت فرد دهنده پیوند است یا نه. آنها دیدند دو تا پنج مورد از خصوصيات رفتاري کاملا مشابه شخصیت فرد دهنده، ایجاد میشود و این شباهت ها بیشتر در هنر، غذا و موسیقی و رابطه جنسی و تفریحات است.

در یک مورد، فردی که با گلوله به صورت کشته شده بود، پيوند دهنده قلب بود و فرد گیرنده، دائما یک امواج الکتريکي فلاش مانند پررنگ را روی صورت خود تجربه میکرد

فرد دیگری به نام کلير سيلويا از یک مرد 18 ساله که بر اثر تصادف رانندگی با موتور سیکلت کشته شده بود، قلب دریافت کرد. و پس از پیوند، رویاهایی در مورد مردی به نام تيم لي میدید و بعد که بررسی کرد فهميد فردی که قلب را اهدا کرده است همین نام را داشته است.
(http://www.medicaldaily.com/can-organ-transplant-change-rec…)
پس، به نظر میرسد پیوند سر، به تنهایی هویتی مشابه فرد دهنده سرايجاد نمی کند و با یک جریان پیچیده مواجهيم، سیستم اتونوم و عصبی قلب، با خاطرات ذخیره شده درونش میتواند صاحب سر را با تضادهای فراوان مواجه کند، به خصوص در رفتارهایی که در مقاله بالا بیان شد و آنها عبارت بودند از تفریحات و تمایلات جنسی و هنر و غذا و موسیقی.

و اگر موارد دیگری مانند تمایلات مذهبی، دین یا افکار فلسفی هم در مطالعه بررسی میشد، نتایج احتمالا مشابهی به دست می آمد. پس بهتر است منتظر باشیم و پس از چند پیوند موفقیت آمیز سر و تجربیات فرد صاحب سر و یا فرد دهنده بدن، به نتیجه ای تجربي با مشاهده ای دقیق برسیم!

10- بیان میشود به علت تفاوتهای بیوشیمیایی در مغز جدید با مغز قبلی، احتمالا هوشیاری معمول در مغز پیوند شده به وجود نخواهد آمد. باید صبر کرد و نتایج را به صورت کامل شناخت و لمس نمود.

11- بیان میشود که چسب به کار رفته جهت چسباندن نخاع (ترکیبی از پلی اتیلن گلیکول) برای پیوند نخاع کارایی ندارد. ### در موش کوچک آزمایشگاهی روش به کار رفته موفق بوده است و حیوان توانایی راه رفتن را بعد از ۲ روز به دست آورده است. استفاده از سلولهای بنیادی میتواند تا حدی بر موفقیت آمیز بودن این اتصال کمک کند. در مورد اين سلولها مفصلا در قسمتهاي بالا صحبت شد .

12- بیان میشود این کار را نمی توان، پیوند سر نامید بلکه فعلا باید اسم آنرا پیوند بدن گذاشت. با توجه به مطالب بالا در مورد هویت فرد پس از پیوند مورد نظر، میتوان نام دقیق آن را تعیین کرد. ديدیم که پس از پیوند قلب، تغییرات زیادی در شخصیت فرد گیرنده، رخ میدهد تا حدی که در خیلی رفتارها شبیه فرد دهنده میشود و این اثر به خاطر حافظه درون سلولی است..

@salmanfatemi

13- با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم پس از این پیوند هویت حقیقی فرد چگونه خواهد بود، مشکلات زیاد در وضع قوانین مربوط به زندگی پس از پیوند، وجود خواهد داشت. مهارتهای شغلی فقط در اندامها یا فقط در مغز نیست. به همين ترتیب عشق و محبت، فقط در قلب یا فقط در مغز نیست. تغییر عشق و محبت و علاقه ها و انتخاب شغل پس از پیوند از ابهامات زیادی است که باید حل شود. به خصوص در مسائل مذهبی مانند محرم و نامحرم یا زن و شوهر ابهامات زیادی هست که باید حل شود مثلا فرض کنید بدن یک زن، روی سر یک زن دیگر قرار گیرد، شوهر سابق کدام یک از زنها بر زن جدید حلال است؟

فرض کنيم کودکی از زن جدید متولد شود، خوب! مي دانيم که سلول تخمک او حاوی کروموزومهای زنی است که بدن را اهدا کرده است و فرزند حاصل هم پیوند اسپرم مردی با این تخمک خواهد بود.. شرایط پس از پیوند در مورد ارث و قوانین مادر و فرزندي و پدری چگونه خواهد بود؟ یا در شرایط دشوار اگر سر زنی روي بدن مردی پیوند شود ادامه روابط زندگی او چگونه خواهد بود و آیا فرد جدید زن است یا مرد و در هر صورت آیا میتوان جراحيهاي تغییر جنسیت را روی بدن او انجام داد یا نه؟ مثلا فرض کنیم تعیین جنسیت از روی اندامهای تناسلی است و فرض کنید سر مردی بر بدن خانمی پیوند شود وضعیت جنسیت تو چگونه خواهد بود؟!

باید منتظر آینده ماند!!


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
رهبر حقیقیبا خدا باشنوار عصب و عضلهکیهان خود را طراحی میکندمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمدنی قدیمی در شمال خلیج زبان شناسی نوین نیازمند آنژیوگرافی از مغزشاید درست نباشدتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینجهان مادی، تجلی فضا در ذهحس و ادراک- قسمت بیست و پاثر مضر مصرف طولانی مدت رهمیشه راهی هستاساس انسان اندیشه و باور مغز و سیر تکامل ان دلیلی قفس را بشکندر محل کار ارزش خودت را بوقت نهيب هاي غير علمي گذشروح در جهانی دیگر استبازخورد یا فیدبکنوعی سکته مغزی ، وحشتناک کاربرد روباتهای ريزنانومهندسی بدنتو کجای جهانیسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش مصنوعی می تواند نشربت ضد خلطاولین قدم شناخت نقص های خجهان دارای برنامهخودآگاهی و هوشیارياختلال خواب فرد را مستعد هنر حفظ گرهاصفهان زیبامغز برای فراموشی بیشتر کقانونمندی و محدودیت عالمدر عید نوروز مراقب تصادف بخش بزرگتر کیهان ناشناختویرایش DNA جنین انسان، برروشهای شناسایی قدرت شنواچگونه انتظارات بر ادراک کشف ارتباط جدیدی از ارتبمیگرن و روزه داریتولید مولکول جدید توسط هسندرم گیلن باره به دنبال تاثیر روغن رزماری استنشاآیا بزرگ شدن مغز فقط در دضررهای مصرف شکر و قند بر ایمپلانت مغزی و کنترل دو جوانان وطنارتباط چاقی و کاهش قدرت بخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودنقاشی هایی با بوی گذشته یلووفلوکساسیندرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرای رشد، باید از مسیر خطواکسن کرونا و گشودن پنجررژیم غذایی حاوی تخم مرغ ونگاه حقیقی نگاه به درون اگیلگمش باستانی کیستما به جهان های متفاوت خودتوهم وجودآب زندگی است قسمت دومسیگار عامل افزایش مرگ ومتازه های درمان ام اسعقلانیت بدون تغییرایا بدون زبان میتوانیم تجراحی گردن همیشه برای دیارزش خود را چگونه میشناسدلایلی که نشان میدهد ما بهوش مصنوعی از عروسک بازی به نقاش بنگرنقش آتش در رسیدن انسان بهورزش هوازی ، بهترین تمریلزوم عدم وابستگی به گوگل درمان سرطان با امواج صوتبرخی توصیه ها برای واکسیوبینار اساتید نورولوژی درحم مصنوعینادانی در قرن بیست و یکم،گزارش یک مورد جالب لخته وماشین دانشتوضیحی ساده در مورد هوش مآسیب ها ناشی از آلودگی هوسکوت، پر از صداترازودونعوامل ایجاد لغت انسانی و اگر تلاش انسان امروز براحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز بار خود بکاه تا پرواز دولت یا گروهکهوش مصنوعی به کمک هوش طبیبهداشت خوابنقش زبان در سلطه و قدرت ایادگیری مهارت های جدید دمنابع انرژی از نفت و گاز درک حقیقت نردبان و مسیری بزرگ شدن مغز محدود به دورزمان و صبرپیوند مغز و سر و چالشهای مخاطب قرار دادن مردم، کاتکامل ابزار هوش ، راه پر افراد بی دلیل دوستدار تو سازگاری با محیط بین اجزاتشویق خواندن به کودکانعشق، شلوغ کردن نیستابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت حباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ و سوال از قاتلدگرگونی های نژادی و تغییهوش عاطفی قسمت نهمبیماری کروتز فیلد جاکوبنمای موفقیتکل اقیانوس در یک ذرهمناطق خاصی از مغز در جستجدردهای سال گذشته فراموش تفکر خلا ق در برابر توهم زندگی سلول در بدن، جدای اپپوگستسردرد تنشنتأثیر شیرینی های حاوی لوامواجی که به وسیله ی ماشیتعامل انسان و هوش مصنوعیابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز از مغز تمستند جهان متصلفیزیک هوشیاریداروهای مصرفی در ام اسهوشیاری سنتی یا هوشیاری ذرات کوانتومی زیر اتمی قبیندیشنهایت معرفت و شناخت درک عکنترل همجوشی هسته ای با همنبع هوشیاری کجاست قسمت53تلقین اطلاعات و حافظهزبان فرایند تکاملی برای پرتوهای صادر شده از سیاهشواهدی از دنیسوان(شبه نئتاثیر ژنها بر اختلالات خانواع سکته های مغزیثبت امواج الکتریکی در عصحس و ادراک قسمت بیست و یکابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو حس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکامل تا مغز، از مغز تمعجزه ی چشمفراموشی آرمانداروی جدید برای دیابتهدف از تکامل مغزهدف از خلقت رسیدن به ابزاروی و منیزیم در تقویت استبا طبیعت بازی نکننوار عصب و عضلهکیهانِ هوشیارِ در حال یامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمرکز و مدیتیشنزبان، نشان دهنده ی سخنگو آنان که در قله اند هرگز خشایسته نیست در جیب خود قرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندجهان مرئی و نامرئیحس و ادراک- قسمت شصت و چهاثرات فشار روحی شدیدهمیشه عسل با موم بخوریماستفاده از مغز، وزن را کممغز کوانتومیقله برای دیدن نه برای به در چه مرحله ای از خواب ، روقتی فهمیدی خطا کردی برگروح رهاییبازسازي مغز و نخاع چالشی نیکولا تسلاکاربرد روباتهای ريز، در مهربانی، شرط موفقیتتو کز محنت دیگران بی غمیسلول های بنیادی منابع و اتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش مصنوعی زندگی بشرشش مرحله تکامل چشماولین مورد PML به دنبال تکجهان در حال نوسان و چرخشخودآگاهی و هوشیارياختلال در شناسایی حروف و هنر رها شدن از وابستگیاصل بازخوردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟قارچ بی مغز در خدمت موجوددرمان نگهدارنده ی اعتیادبخش دیگری در وجود انسان هویشن پروروشی برای بهبود هوش عاطفچگونه به سطح بالایی از هوکشف جمجمه ای درکوه ایرهومیگرن سردردی ژنتیکی که بتولید مثل اولین ربات های سندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا تکامل و تغییرات ژنتیضررهای شکر بر سلامت مغزایمپلانت مغزی کمک میکند جواب دانشمند سوال کننده ارتباط هوش ساختار مغز و ژخدای رنگین کمانهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودچقدر به چشم اعتماد کنیملوب فرونتال یا پیشانی مغدرمان تومورهای مغزی با ابرای زندگی سالم، یافتن تواکسن کرونا از حقیقت تاترژیم غذایی سالم و ضد التهنگاه دوبارهگیاه بی عقل به سوی نور میما با کمک مغز خود مختاريمتوهم بی خداییآب زندگی است قسمت سومسیاهچاله هاتبدیل پلاستیک به کربن و سعقیده ی بی عملایا تکامل هدفمند استجستجوی متن و تصویر به صوراز فرد ایستا و متعصب بگذردنیا فریب و سرگرمیهوش مصنوعی از عروسک بازی به نادیدنی ایمان بیاورنقش انتخاب از طرف محیط، نورزش و میگرنمقاومت به عوارض فشار خون درمان ضایعات نخاعیبرخی درمان های Spinal Muscular Atوجود قبل از ناظر هوشمندرحم مصنوعینازوکلسینگشایش دروازه جدیدی از طرمبانی ذهنی سیاه و سفیدتیوتیکسن داروی ضد جنونآسیب روانی شبکه های اجتمسکته مغزیترازودونعواملی که برای ظهور لغت ااگر خواهان پیروزی هستیچت جی پی تیحقایق ممکن و غیر ممکناز بحث های کنونی در ویروسدوچرخه در کاهش دردهای کمهوش مصنوعی به شناسایی کابوزون هیگز چیستنقش سجده بر عملکرد مغزیادگیری هوش مصنوعی، عمیقمنابع انرژی از نفت و گاز درک دیگرانبزرگ شدن تقریبا ناگهانی زمان واقعیت است یا توهمپیوند اندام از حیوانات بمدل همه جانبه نگر ژنرالیتکامل تکنولوژیافزایش قدرت ادراکات و حسستم با شعار قانون بدترین تشخیص ژنتیکی آتروفی های عصب حقوق نورولووابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا واحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ انتقال است یا نابود شدانش قدرت استهوش عاطفی قسمت هفتمبیماری گیلن باره و بیمارنمایش تک نفرهکلمات بلند نه صدای بلندمنبع هوشیاری کجاست قسمت دردی که سالهاست درمان نشتفاوت مغز انسان و میمون هزندگی، مدیریت انرژیپایان، یک آغاز استسردرد سکه ایتئوری تکامل امروز در درمامیوتروفیک لترال اسکلروتعامل انسان با هوش مصنوعابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ حس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز از مغز تمشکل از کجاستفیزیک و هوشیاریداروهای ام اسهوش، ژنتیکی است یا محیطیذرات کوانتومی زیر اتمی قبیهوش کردن در جراحی و بیمنهایت در بی نهایتکنترل جاذبهمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتلاش ها برای کشف منابع جدزبان متغیرپرتوزایی از جسم سیاهشیشه ی بازالتی و سیلیکونتاثیر کلام در آیات کلام بانیس بی کسانجلو رفتن یا عقبگردحس و ادراک قسمت بیست و دوابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث حس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکامل تا مغز، از مغز تمعجزه ی علمفرایند پیچیده ی خونرسانیداروی جدید ضد میگرنفرایند تکامل و دشواری هاداروی جدید ضد الزایمرهر چیز با هر چیز دیگر در ترویا و واقعیتبالاترین هدف از دولتنوار عصب و عضله مهم در تشکیست هیداتید مغزمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمرکز بر هدفزبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر احتمالی عصاره تغلیآنزیم تولید انرژی در سلوشادی، پاداش انجام وظیفهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عجهان مشارکتیحساسیت روانی متفاوتاثرات مفید قهوههمیشه، آنطور نیست که هستاستفاده از نظریه ی تکامل مغز آیندگان چگونه است ؟قله سقوطدر ناامیدی بسی امید استوقتی پر از گل شدی خودت را روزه داری متناوب، مغز را بحتی علمی درباره تمایل بنیاز به آموزش مجازی دیجیکاش شرف اجباری بود یا حتیموفقیت هوش مصنوعی در امتتو پیچیده ترین تکنولوژی سلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش ارثی دریافتی از پششمین کنگره بین المللی ساولین مورد پیوند سر در انجهان در حال ایجاد و ارتقاخودت را از اندیشه هایت حفاختلال در شناسایی حروف و هنر، پر کردن است نه فحش داصل در هم تنیدگی و جهانی مغز بزرگ چالش است یا منفعقبل از آغازدرمان نابینایان آیا ممکنبخشیدن دیگران یعنی آرامشواقعیت فیزیکی، تابعی از روشی جدید در درمان قطع نخچگونه باغبانی باعث کاهش کشف جدید تلسکوپ جیمز وبمیگرن شدید قابل درمان استولید یا دریافت علمسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا جنین انسان، هوشمندی ضعیف و قویایمپلانت نخاعی میتواند دجواب سنگ اندازیارتباط پیوسته ی جهانخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی موردنقش قهوه در سلامتیلوتیراستامدرمان تشنجبرخی ملاحظات در تشنج های واکسن کرونا ساخته شده تورژیم غذایی ضد التهابینگاهی بر قدرت بینایی دراگیاه خواری و گوشت خوار کدما بخشی از این جهان مرتبطتوهم تنهاییآب، زندگی است(قسمت پنجم)سیاهچاله های فضایی منابعتبدیل تراکت صوتی مصنوعی علم و ادراک فقط مشاهده ی ایجاد احساساتجستجوی هوشیاری در مغز مااز مخالفت بشنودنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش مصنوعی از عروسک بازی به هلال بنگرنقش اتصالات بین سلولهای ورزش بهترین درمان بیش فعمقایسه رقابت و همکاریدرمانهای بیماری پارکینسبرخی روش های تربیتی کودکرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرنباید صبر کرد آتش را بعد پل جویی اصفهانمباحث مهم حس و ادراکتیک و اختلال حرکتیآسیب عصب پا به دنبال اعتیسال سیزده ماههتراشه مغز بدون واسطه ی دعوارض ازدواج و بچه دار شداپل ویژن پرو در تشخیص بیمچت جی پی تیحل مشکلاز تلسکوپ گالیله تا تلسکدوچرخه سواری ورزشی سبک و هوش مصنوعی تعاملیبوزون هیگز جهان را از متلنقش غذاها و موجودات دريایادگرفتن، آغاز حرکت است منابع انرژی از نفت و گاز درک درست از خود و هوشیاریبزرگترین خطایی که مردم مزمان پلانکپیوند اندام حیوانات به امدل هولوگرافیک ژنرالیزهتکامل جریان همیشگی خلقتافزایش مرگ و میر سندرم کوستم، بی پاسخ نیستتشخیص آلزایمر سالها قبل عصب سیاتیکابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خوحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ تصادفیدانش محدود به ابعاد چهارهوش عاطفی قسمت یازدهبیماری آلزایمر، استیل کوچند نرمش مفید برای کمردرکلوزاپین داروی ضد جنونمنبع هوشیاری کجاست قسمت درس گرفتن از شکست هاتفاوت ها و تمایزها کلید بزندان ذهنیپاکسازی مغزسردرد عروقی میگرنتئوری تکامل در پیشگیری و امید نیکو داشته باش تا آنتعداد کلی ذهن ها در جهان ابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز از مغز تمشکلات نخاعیفیزیک آگاهیداروهای تغییر دهنده ی سیهیچ نقطه ای مرکزی تر از ارفلکس وتری با توضیح دکتر بیهوشی در بیماران دچار انهادینه سازی فرهنگ اختلاکندر در بیماریهای التهابمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاش های جدید در ALSزبان مشترک ژنتیکی موجوداپرسش و چستجو همیشه باقی اشکل های متفاوت پروتئین هتاثیر کپسول نوروهرب بر نانگشت ماشه ایجلوتر را دیدنحس و ادراک قسمت بیست و سوابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکامل تا مغز، از مغز تمعجزه ی علم در کنترل کروناز تکامل تا مغز، از مغز تمعجزه در هر لحظه زندگیفرایند حذف برخی اجزای مغداروی سل سپتهر جا که جات میشه، جات نیرویا و کابوسباهوش ترین و با کیفیت ترینوار عصب و عضله تعیین محلکیست کلوئید بطن سوممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمرکز بر امروززدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر ترکیبات استاتین (سآواز خواندن در قفس، نشانشب سیاه سحر شودتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملجهان معناخفاش کور و انسان بینا؟اثرات مفید روزه داریهمکاری یا رقابتاستفاده از هوش مصنوعی در مغز اندامی تشنه ی انرژی اقلب های سادهدر هم تنیدگی مرزها و بی موقتی تو از یاد گرفتن باز روزه داری و التهاب زیانببحث درباره پیدایش و منشا چیز جدید را بپذیرکتاب گران و پرهزینه شد ولموفقیت در تفکر استتو آرامش و صلحیسلول بنیادی و ای ال استاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هوش سریعی که بدون احسصبور باشاولین هیبرید بین انسان و جهان ریز و درشتخودروهای هیدروژنیاختلالات مخچههوموارکتوس ها ممکن است داصل علت و تاثیرمغز بزرگ چالشهای پیش روقبل از انفجار بزرگدرمان های اسرار آمیز در آبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواقعیت چند سویهروشی جدید در درمان نابینچگونه تکامل مغزهای کنونیکشتن عقیده ممکن نیستمیدان مغناطيسي زمین بشر تولید پاک و فراوان انرژیسندرم پای بی قرارتاثیر رژیم گیاه خواری بر آیا جهان ذهن و افکار ما مطلوع و حقیقتایمان به رویاجوسازی مدرنارتباط انسانی، محدود به خدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی نقش مهاجرت در توسعه نسل الوزالمعده(پانکراس)مصنوعدرمان جدید ALSبرخی مرزهای اخلاق و علوم واکسن آلزایمررژیم غذایی ضد دردنگاهی بر توانایی اجزاي بگیرنده باید سازگار با پیما تحت کنترل ژنها هستیم یتوهم جداییآتاکسی فریدریشسیاهچاله ها، دارای پرتو تبدیل سلولهای محافط به سعلم و روحایران بزرگحفره در مغزاز نخستین همانند سازها تدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش مصنوعی از عروسک بازی به کدامین گناه کشته شدندنقش تیروئید در تکامل مغزورزش در کمر دردمقابله ی منطقی با اعتراضدرماندگی به دلیل عادت کربرخی سلولهای عصبی در تلارساناها و ابر رساناها و عنبرو و انرژی مداومپل خواجو اصفهانمبتکران خودشکوفاتیکاگرلور داروی ضد انعقاآسانی موفقیتسانسور از روی قصد بسیاری تراشه ها روی مغزعید نوروز مبارکاپی ژنتیکنتایج نادانی و جهلحلقه های اسرارآمیزاز تلسکوپ گالیله تا تلسکمدل های ریز مغز مینی بریندوپامین قابل حل در آبهوش مصنوعی در کامپیوترهابی نهایت در میان مرزهانقش غذاها و موجودات دريایادآوری خواب و رویامنابع انرژی از نفت و گاز درک عمیق در حیواناتبزرگترین درد از درون است زمان به چه دلیل ایجاد میشپیوند سر آیا ممکن استمدل هولوگرافیک تعمیم یافتکامل داروینی هنوز در حاافزایش سرعت پیشرفت علوم ستون فقرات انسان دو پا جلتشخیص ایدزعضلانی که طی سخن گفتن چقدابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تمرگی وجود نداردALS نگاهی کامل بر بیماری ودانش بی نهایتهوش عاطفی قسمت پنجمبیماری الزایمرچند جهانیکلید نزدیک و نگاه تو بر فمنبع هوشیاری کجاست قسمت دست و پا زدن در سایه؟تفاوت ها را به رسمیت بشنازونیسومایدپارادوکس ها در علمسرطان کمیت گراییتئوری جدید، ویران کردن گامید نجاتتعذیه ی ذهنابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکینگی تا مغز از مغز تمشکلات بین دو همسر و برخیفیزیکدانان ماشینی برای تداروهای ضد بیماری ام اس وهیچ چیز همیشگی نیسترفتار مانند بردهبیوگرافیچهار میلیارد سال تکامل بکندر علیه سرطانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاش های جدید در درمان فرزبان چهار حرفی حیات زمینپرسشگری نامحدودشکل پنجم مادهتاثیر کپسول نوروهرب بر تانگشت نگاری مغز نشان میدجمجمه انسان های اولیهحس و ادراک قسمت بیستمابزارهای پیشرفته ارتباط همه چیز موج استاز تکامل تا مغز، از مغز تمعرفت و شناختفراتر از دیوارهای باورداروی ضد چاقیهر حرکت خمیده می شود و هر رویا و خبر از آیندهباور و کیهان شناسینوبت کودکانکپسول ژری لاکتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمساح حد واسط میان مغز کوسفر فقط مادی نیستتاثیر تغذیه بر سلامت رواآینه در اینهشبیه سازی میلیون ها جهان تاثیر گیاهخواری بر رشد و انسان ها می توانند میدان جهان هوشمندخفاش با شیوع همه گیری جدیاثرات مضر ماری جواناهمانند سازی در انساناستفاده از انرژی خلامغز انسان ایا طبیعتا تماقلب و عقلدر هم تنیدگی کوانتومیوقتی ریشه ها عمیقند از چیروزه داری و بیمار ی ام اس بحثي درباره هوش و تفاوتهچیزی منتظر شناخته شدنکتاب زیست شناسی باورمولکول ضد پیریتو افق رویداد جهان هستیسلول بنیادین از مخاط بینتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا هشیاری کوانتومی وجودصبر لازمه ی پیروزی استاولین تصویر در تاریخ از سجهان شگفت انگیزخورشید مصنوعیاختلالات حرکتی در انسانهورمون شیرساز یا پرولاکتاصل عدم قطعیت از کوانتوم مغز بزرگ و فعال یا مغز کوقبرستان ها با بوی شجاعتدرمان های بیماری آلزایمربدون پیر فلکواقعیت چیستروشی جدید در درمان سکته مچگونه جمعیت های بزرگ شکل گل خاردار، زیباستمیدان های مغناطیسی قابل تولید اندام با چاپ سه بعدسندرم پس از ضربه به سرتاثیر رژیم گیاهخواری بر آیا جهش های ژنتیکی، ویروطلای سیاهاین پیوند نه با مغز بلکه جامعه ی آسمانیارتباط از بالا به پایین مخرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازنقش میدان مغناطیسی زمین لیروپریم داروی ترکیبی ضددرمان جدید میگرن با انتی برخی نکات از گاید لاین پرواکسن ایرانی کرونا تولیدراه فراری نیستنگاهت را بلند کنگالکانزوماب، دارویی جدیمانند آب باشتوهم جدایی و توهم علمآتاکسی مخچه ای خودایمنسیاهچاله و تکینگی ابتدایتبر را بردارعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهایرادهای موجود در خلقت بحق انتخاباز نخستین همانند سازها تدنیایی پر از سیاهچاله هوش مصنوعی از عروسک بازی به امید روزهای بهترنقش حفاظتی مولکول جدید دوزن حقیقی معرفت و شناختمقابله با کرونا با علم اسدرها بسته نیستبرخی سيناپسها طی تکامل و رستگاری محدود به یک راه نپلاسمای غالبمتواضع باشتیروفیبان موثر در سکته ی آشنا پنداریسانسور بر بسیاری از حقایتراشه ی هوش مصنوعی در مغزعامل کلیدی در کنترل کارآابتدا سخت ترین استنجات در راستگوییحمله ویروس کرونا به مغزاز تکنیکی تا مغز از مغز تمدیون خود ناموجوددورترین نقطه ی قابل مشاههوش مصنوعی در تفکر خلاق ابی هیچ می ایی و بی هیچ میرنقش غذاها و موجودات دريایاری خدا نزدیک استمنابع انرژی از نفت و گاز درگیری قلب در بیماری ویربسیاری از مجرمان، خودشانزمان شگفت انگیزپیوند سر، یکی از راه حلهاتکامل داروینی هنوز در حاافسردگی و اضطراب در بیماستارگانی قبل از آغاز کیهتصویر خورشید یا خود خورشغم بی پایانابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تمراحل ارتقای پله پله کیهفقر داده ها در هوش مصنوعیدانشمندان موفق به بازگردهوش عاطفی قسمت اولبیماری ای شبیه آلزایمر و چند جهانیکلام و زبان، گنجینه ای بسمنبع هوشیاری کجاست قسمت دست کردن در گوشتفاوت های بین زن و مرد فقزونا به وسیله ویروس ابله پاسخ گیاهان در زمان خوردسرعت فکر کردن چگونه استتا 20 سال آینده مغز شما به امید جدید بر آسیب نخاعیتغییرابزار بقای موجود زنده از نشانه های گذشته در کیهان حس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز از مغز تمشکلات روانپزشکی پس از سفال نیکوداروی فامپیریدین یا نورلهیچ چیز، چقدر حقیقی استرفتار وابسته به شکلبیوگرافیچهار ساعت پس از کشتار خوککوچ از محیط نامناسبمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاش های جدید در درمان سرزبان نیاز تکاملی استآلودگی هوا چالش قرن جدیدشکرگزار هر چیزی باش که داتاثیر کپسول نوروهرب بر سانتقال ماده و انرژیجنین مصنوعیحس و ادراک قسمت دهمابزارهای بقا از نخستین ههمه چیز و هیچ چیزابزارهای بقا ازنخستین همهمه چیز کهنه میشوداز تکامل تا مغز، از مغز تمغز فکر میکند مرگ برای دیفرد موفقداروی ضد چاقیهرچیز با یک تاب تبدیل به رویا بخشی حقیقی از زندگی باید از انسان ترسیدنور از عمق تاریکیکامپیوتر سایبورگمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتنفس هوازی و میتوکندریسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر حرکات چشم بر امواج آیندهشبیه سازی سیستم های کوانتاثیر انتخاب از طرف محیط انسان یک کتابخانه استجهان هوشیارخلا، حقیقی نیستاجزای پر سلولی بدن انسان همجوشی هسته ای، انرژِی باستفاده از سلول های بنیامغز انسان برای ایجاد تمدقلب یا مغزدر هم تنیدگی کوانتومی و پبحثی در مورد عملکرد لوب فویتنام نوعی کرونا ویروس روزه داری سلول های بنیادبحثی جالب درباره محدودیتچیزی خارج از مغزهای ما نیکتاب طبیعت در قالب هندسهمولتیپل اسکلروز در زنان تو انسانی و انسان، شایستسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا واکنش های یاد گرفته وصبر و واقعیتاولین دارو برای آتاکسی فجهانی که نه با یک رخداد و خوش قلبی و مهربانیاختلالات صحبت کردن در انهوش فوق العاده، هر فرد اساصل، روان و نفس استمغز بزرگترین مصرف کننده قدم زدن و حرکت دید را تغیدرمان های بیماری اس ام ایبدون بار گذشتهواقعیت چیستريتوکسيمب در درمان ام اسچگونه جمعیت های بزرگ شکل گل درون گلدانمیدان های کوانتومی خلاتولید سلولهای جنسی از سلسندرم جدایی مغزتاثیر رژِیم غذایی بر میگآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجطوفان فقر و گرسنگی و بی ساین اندوه چیستجاودانگی مصنوعیارتباط بین هوش طبیعی و هوخسته نباشی باباهوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای منقش محیط زندگی و مهاجرت دلیس دگرامفتامین یا ویاسدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی نرمش ها برای درد زانواکسن اسپایکوژنراه نجاتچالش هوشیاری و اینکه چرا گام کوچک ولی تاثیرگذارماه رجبتوهم جسمآتش منبع انرژیسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتحریک عمقی مغزعلم به ما کمک میکند تا موایستادن در برابر آزادی بحقیقت قربانی نزاع بین بی از نخستین همانند سازها تدنیا، هیچ استهوش مصنوعی از عروسک بازی به بالا بر ستارگان نگاه کنقش حیاتی تلومر دی ان آ دوزوز گوشملاحظه های اخلاقی دربارهدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبرداشت مغز ما از گذر زمانرشته نوروایمونولوژی و نقپمبرولیزوماب در بیماری چمجموعه های پر سلولی بدن متکنولوژی های جدید و حالتآشنا پنداریساهچاله ها تبخیر نمیشودتراشه ی بیولوژِیکعادت همیشه خوب نیستابتدایی که در ذهن دانشمننخاع ما تا پایین ستون فقرحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز و از مغز مدیریت اینترنت بر جنگديدن با چشم بسته در خواب هوش مصنوعی در خدمت خلق وحبی ذهن و بی روحنقش غذاها در کاهش دردهای ژن همه چیز نیستمنابع انرژی از نفت و گاز درگیری مغز در بیماری کویبسیاری از بیماری های جدیزمزمه ات مانده در گوشمپیوندهای پیچیده با تغییرتکامل داروینی هنوز در حاافسردگی و ساختار مغزسخن نیکو مانند درخت نیکوتصویر در هم تنیدگی کوانتغم بی پایانابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تمرز مرگ و زندگی کجاستفلج نخاعی با الکترودهای دانشمندان نورون مصنوعی سهوش عاطفی قسمت دهمبیماری ای شبیه ام اس مولتچند جهانی و علمکلام، در تحولی شگفت آور بمنبع هوشیاری کجاست قسمت دست آسمانتفاوت های تکاملی در مغز وزیان غذاهای پرچربپختگی پس از چهل سالگي به سطح آگاهی، رخدادهای زندگتا بحر یفعل ما یشاامید درمان کرونا با همانتغییر الگوی رشد مغزی با زابزار بقای موجود زنده از نشانه های پروردگار در جهحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز از مغز تمشکلات روانپزشکی در عقب فاکسیبتداروی لیراگلوتیدهیچ وقت خودت را محدود به رفتار اجتماعی انسان، حاصبیان ژن های اسکیزوفرنی دنون و القلمکوچک شدن مغز از نئاندرتامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاش های جدید شرکت نورالزبان و کلمه حتی برای کسانآلودگی هوا و ویروس کروناشکست حتمیتاثیر کپسول نوروهرب بر سانتروپی و هوشیاریجنگ هفتاد و دو ملت همه را حس و ادراک قسمت دوازدهمحس و ادراک قسمت سومابزارهای بقای موجود زندههمه چیز در زمان مناسباز تکامل تا مغز، از مغز تمغز قلبفرد یا اندیشهداروی ضد تشنج با قابليت تهز ذره، یک دنیاسترویا تخیل یا واقعیتبابا زود بیانور درونکاهش مرگ و میر ناشی از ابمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتنفس هوازی و میتوکندریسفر به مریخ در 39 روزتاثیر دوپامین و سروتونینآینده ی انسان در فراتر ازشبکه های مصنوعی مغز به درانسان باشجهان های بسیار دیگرخلا، خالی نیستاجزایی ناشناخته در شکل گهمراه سختی، اسانی هستاستفاده از سلول های بنیامغز انسان برای شادمانی طقلب دروازه ی ارتباطدر هم تنیدگی کوانتومی و دبحثی درباره هوش و تفاوتهویتامین E برای فعالیت صحروزهای بد باقی نمیماندبحثی در مورد نقش ویتامين چیزی شبیه نور تو نیستکتاب، سفری به تاریخمواد کوانتومی جدید، ممکنتو با همه چیز در پیوندیسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا یک، وجود داردصبر بسیار بایداولین دروغجهانی که از یک منبع، تغذیخوش خیالی و خوش بینیاختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی می تواند بر احاصلاح خطا با رفتن بر مسیرمغز حریص برای خون، کلید تقدرت مردمدرمان های جدید ALSبدون زمان، ماده ای وجود نواقعیت های متفاوتریه زغالیچگونه حافظه را قویتر کنیگل زندگیمیدان بنیادین اطلاعاتتولترودینسندرم دزدی ساب کلاوینتاثیر سلامت دستگاه گوارشآیا خداباوری محصول تکاملطوفان زیباییاین ایده که ذرات سیاهچالجایی برای یاد گرفتن باقی ارتباط شگفت مغز انسان و فخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسنقش مرکز تنفس سلولی در بیلا اکراه فی الدیندرمان جدید ام اسبرخی نرمش ها برای زانوواکسن اسپایکوژن ضد کروناراه های جدید برای قضاوت رچالش هوشیاری و اینکه چرا گامی در درمان بیماریهای ماپروتیلینتوهمات و شناخت حقیقتآثار باستانی تمدن های قدسیاهچاله ی تولید کنندهتحریک عمقی مغز در آلزایمعلم بدون توقفاکنون را با همه ی نقص هایحقیقت آنطور نیست که به نظاز نخستین همانند سازها تدندان ها را مسواک بزنید تهوش مصنوعی از عروسک بازی به بالاتر از ماده بیندیشنقش خرچنگ های نعل اسبی دروسواس، بیماری استملاحظات بیهوشی قبل از جردرون قفس یا بیرون از آنبرداشتت از جهان رو زیاد رشد مغز فرایندی پیچیده اپنج اکتشاف شگفت آور در مومجرم، گاهی قربانی استتکنولوژی و پیشرفتآشناپنداری چیستسایه ی هوشیاریتربیت کودکان وظیفه ای مهعادت کن خوب حرف بزنیابتذال با شعار دیننخستین تمدن بشریحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تمداخله ی زیانبار انساندی متیل فومارات(زادیوا)(هوش مصنوعی در خدمت خلق وحبی سوادی در قرن 21نقشه مغزی هر فرد منحصر بهژن همه چیز نیستمنابع انرژی از نفت و گاز درگیری مغز در بیماران مببسیاری از بیماری های جدیزنان باهوش ترپیوندی که فراتر از امکانتکامل داروینی هنوز در حااقلیت خلاقسخن و سکوتتصویر زیبا از سلولغیرقابل دیدن کردن مادهابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تمرز بین انسان و حیوان کجافلج بل، فلجی ترسناک که آندانشمندان یک فرضیه رادیکهوش عاطفی قسمت دومبیماری اسپینال ماسکولار چند روش ساده برای موفقیتکلرال هیدرات برای خوابانمنبع هوشیاری کجاست قسمت دست بالای دستتفاوت های زبانی سرمنشا تزیباترین چیز در پیر شدنپدیده خاموش روشن در پارکسعی کن به حدی محدود نشویتاول کف پا و حقیقتامیدوار باش حتی اگر همه چتغییر دیگران یا تغییر خوابزار بقای موجود زنده از نشانه های بیداری روحیحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز- از مغز مشاهده گر جدای از شیء مشافاجعه ی جهل مقدسداروی تشنجی دربارداریهیچ کاری نکردن به معنی چیرقیبی قدرتمند در برابر مبیان حقیقتنوآوری ای شگفت انگیز دانکوچکی قلبمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاش هایی در بیماران قطع زبان و بیان نتیجه ساختماآلودگی هوا و پارکینسونشگفت نیست من عاشق تو باشمتاثیر کتامین در درمان پاانتظار گذر تندباد؟جنگ و تصور از جنگحس و ادراک قسمت سی و هشتمابزارهای بقای از نخستین همه چیز در زمان کنونی استاز تکامل تا مغز، از مغز تمغز ما کوچکتر از نیم نقطهفرد حساس از نظر عاطفی و بداروی ضد تشنج با قابليت تهزینه ای که برای اندیشیدرویا حقی از طرف خداباد و موجنوروفیبروماتوزکاهش التهاب ناشی از بیمامنبع هوشیاری در کجاست؟(قتنفس بدون اکسیژنسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر دپاکین بر بیماری مآینده ی علم و فیزیک در60 ثشبکیه های مصنوعیانسان جدید از چه زمانی پاجهان هایی در جهان دیگرخلاصه ای از مطالب همایش ماحیای بینایی نسبی یک بیمهمراهی میاستنی با برخی ساستفاده از سلول های بنیامغز انسان برای شادمانی طقلب روباتیکدر هر سوراخی سر نکنبحثی درباره هوش و تفاوتهویتامین E در چه مواد غذایروزهای سختبحثی در مورد نقش کلسیم و نکاتی در مورد تشنجکتابخانهموجود بی مغزی که می تواندتو با باورهایت کنترل میشسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا کیهان می تواند یک شبیصد قدح، نفتاده بشکستاولین سلول مصنوعیجهانی در ذهنخوشبختی چیستاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی و کشف زبان هایاصول انجام برخی نرمش ها دمغز در تنهایی آسیب میبینقدرت و شناخت حقیقتدرمان های جدید میگرنبرنامه و ساختار پیچیده مواقعیت و مجازریواستیگمیننگاه من، نگاه تو و یا حقیگلوله ی ساچمه ایمیدازولام در درمان تشنج تومورها و التهاب مغزی عاسندرم سردرد به دلیل افت فتاثیر عصاره تغلیظ شده گیآیا دلفین ها می تواند از طولانی ترین شباین ابتدای تناقض هاستجایی خالی نیستارتباط شگفت انگیز مغز انخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا در ازای بیمارینقش نگاه از پایین یا نگاهلاموژین داروی ضد اوتیسم؟درمان جدید ای ال اس، توفربرخی نرمش های گردنواکسن دیگر کرونا ساخته شراه های جدید برای قضاوت رچالش هوشیاری و اینکه چرا گامی در درمان بیماریهای ماجرای جهل مقدستوکل بر خداآرامش و دانشسیاره ی ابلهانتداوم مهم است نه سرعتعلم در حال توسعهاکوییفلکسحقیقت افراداز نشانه ها و آثار درک شدده روش موفقیتهوش مصنوعی از عروسک بازی به جای محکوم کردن دیگران نقش داروهاي مختلف معروف یک پیام منفرد نورون مغزی ممانتین یا آلزیکسا یا ابدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبررسي علل احتمالي تغيير رشد مغز علت تمایل انسان بپول و شادیمحل درک احساسات روحانیتکنولوژی جدید که سلول هاآشتی بهتر استسایه را اصالت دادن، جز فرترجمه ای ابتدایی از اسراعادت کردن به نعمتابداع دی ان ای بزرگترین دنخستین تصویر از سیاهچالهحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تمدارک ژنتیکی چگونه انساندین اجباریهوش مصنوعی درمانگر کامپیبی شرمینقشه های مغزی جدید با جزیژن هوش و ساختارهای حیاتی منابع انرژی از نفت و گاز درگیری مغزی در سندرم کووبشکه ای که ته نداره پر نمزنجیرها را ما باید پاره کپیوستگی همه ی اجزای جهانتکامل زباناقیانوس نادانیسخن پاک و ثابتتصویر زیبای اصفهانغرور و علمابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تمرز جدید جستجو و اکتشاف، فلج خوابدانشمندان ژنی از مغز انسهوش عاطفی قسمت سومبیماری اضطراب عمومیچندین ماده غذایی که ماننکم کردن کالری روشی سودمنمنبع هوشیاری کجاست قسمت دستورالعمل مرکز کنترل بیتفاوت ایستایی و تکاپوزیباترین چیز در افزایش سپروژه ی ژنوم انسانیشلیک فراموشیتابوهای ذهنیامیدواریتغییر دادن ژنها آیا روزی ابزار بقای موجود زنده از نظام مثبت زندگیحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز- از مغز مشاهده آینده از روی مشاهفاصله ها در مکانیک کوانتداروی جدید ALSهیچ کس مانند تو نگاه نمیکرموزی از نخستین تمدن بشربیداری و خواب کدام بهتر انوار مغز مشاهده ی غیر مستکوچکترین چیز یک معجزه اسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاشی برای درمان قطع نخازبان و بیان، در سایه پیشرآلزایمرشگفت انگیز بودن کیهانتاثیر گیاه خواری بر رشد واندوه در دنیا استجنگ داده هاجنبه های موجی واقعیتحس و ادراک قسمت سی و ششمابزارهای دفاعی و بقای موهمه چیز، ثبت می شوداز خود رها شومغز مانند تلفن استفردا را نمیدانیمداروی ضد تشنج توپیراماتهزینه سنگین انسان در ازارویاها از مغز است یا ناخوباد غرور و سر پر از نخوت ونورون هاي مصنوعی می توانکاهش حافظه هرچند فرایندیمنبع خواب و رویاتنها مانع در زندگی موارد سفر دشوار اکتشافتاثیر داروهای ضد التهاب آینده با ترس جمع نمیشودشباهت مغز و کیهانانسان خطرناکترین موجودجهان یکپارچهخلاصه ای از درمان های جدیاحیای بینایی نسبی یک بیمهمراهی نوعی سردرد میگرنیاستفاده از سلول های بنیامغز انسان رو به کوچک تر شقلب را نشکندر والنتاین کتاب بدید همبحثی درباره هوش و تفاوتهویتامین کاروش مقابله مغز با محدودیبحثی در مورد حقیقت فضا و چگونه مولکول های دی ان ایکجای مغز مسئول پردازش تجموجودات مقهور ژنها هستندتو باید نیکان را به دست بسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا گذشته، امروز وآینده صدای بم با فرکانس پایین، اوکرلیزوماب داروی جدید شجهان، تصادفی نیستادغام میان گونه های مختلخوشبختی دور از رنج های مادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاصول توسعه ی یک ذهن کاملمغز را از روی امواج بشناسقدرت کنترل خوددرمان های جدید در بیماری برنامه ی مسلط ژنها در اختواقعیت و انعکاسریاضیات یک حس جدید استنگاه مادی غیر علمی استگلوئونمکان زمان یا حافظه زمانتومورهای نخاعیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریک ترین بخش شبآیا دلفین ها میتوانند باطی یکصد هزار سال اخیر هرچاینکه به خاطرخودت زندگی جاذبهارتباط شگفت انگیز مغز انخطای ادراک کارماهوش مصنوعی از عروسک بازی بقای حقیقی در دور ماندن انقش نظام غذایی در تکامل ملایو دوم دکتر سید سلمان فدرمان جدید سرطانبرخی یونها و مولکول های مواکسن دیگری ضد کرونا از دراه پیروزی در زندگی چیستچالش هوشیاری و اینکه چرا گاهی لازم است برای فهم و ماجرای عجیب گالیلهتوپیراماتآرامش و سکونسیاره ابلهانتداخل مرزها و صفات با بینعلم راهی برای اندیشیدن ااکسی توسین و تکامل پیش احقیقت انساناز نظر علم اعصاب یا نرووسدهن، بزرگترین سرمایههوش مصنوعی از عروسک بازی به خوبی های دیگران فکرکننقش درختان در تکاملیک پیشنهاد خوب برای آسان من کسی در ناکسی دریافتم دروغ نگو به خصوص به خودتبررسی مغز با امواج مادون رشد در سختی استپول و عقیدهمحل درک احساسات روحانی دتکنولوژی جدید که سلول هاآغاز فرایند دانستنساخت سلول عصبی حتی پس از ترس و آرمان هاعادت بد را ترک کنابزار هوش در حال ارتقا ازنخستین روبات های زنده ی جحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تمروری بر تشنج و درمان هایدین، اجباری نیستهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبی عدالتی در توزیع واکسن نقشه با واقعیت متفاوت اسژن یا نقشه توسعه مغز و نقمنابع انرژی از نفت و گاز درگیری مغزی در سندرم کووبشریت از یک پدر و مادر نیزندگی فعال و مثبت روند آلپیام های ناشناخته بر مغز تکامل زبانالکترومغناطیس شنوایی و هسختی ها رفتنی استتصویربرداری فضاپیمای آمغربال در زندگیابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تمرزهای حقیقی یا مرزهای تفلج خواب چیستدانشمندان پاسخ کوانتومی هوش عاطفی قسمت ششمبیماری بیش فعالیچندجهانیکمالگرایی دشمن پیشرفتمنبع هوشیاری کجاست قسمت دغدغه نتیجه ی نادانی استتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزیر فشار کووید چه باید کرپروژه ی ژنوم انسانیشلیک فراموشیتاثیر فکر بر سلامتامیدواری و مغزتغییر زودتر اتصالات مغزیابزار بقای موجود زنده از نظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز- از مغزتمشاهدات آمیخته با اشتباهفاصله ی همیشگی تصویر سازداروی جدید s3 در درمان ام هیچ کس حقیقت را درون مغز رمز و رازهای ارتباط غیر کبیست تمرین ساده برای جلونوار مغز با توضیح دکتر فاکووید نوزده و خطر بیماری منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاشی تازه برای گشودن معزبان و تکلم برخی بیماریهآملودیپین داروی ضد فشار شگفت زده و حیران باشتاثیر گیاه خواری بر رشد واندوه دردی را دوا نمیکنداندوهگین نباش اگر درب یا جنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت سیزدهمابعاد و نیازهای تکاملیهمه ی سردردها بی خطر نیستاز درخواست ها جدا شومغز مادران و کودکان در زمفرزندان زمان خودداروی ضد جنون در درمان تیهزاران سال چشم های بینا ورویاهای پر رمز و حیرتی دربار مغز بر دو استخواننورون های ردیاب حافظهکاهش دوپامین عامل بیماریمنتظر نمان چیزی نور را بهتنها در برابر جهانسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا فراموشی حتمی استشباهت مغز با کیهان مادیانسان عامل توقف رشد مغزجهان یکپارچهخم شدن فضا-زماناحتیاط در ورزش زانو در خاهندسه ی پایه ایاستفاده از سلول های بنیامغز انسان رو به کوچکتر شدقوی تر باشدر یک فراکتال هر نقطه مرکبحثی درباره هوش و تفاوتهویتامین کا و استخوانروش های صرفه جویی در ایجاچگونه میتوان با قانون جنکرونا چه بر سر مغز می آورمورد نادر همپوشانی دو بیتو برای خزیدن خلق نشده ایسلام تا روشناییتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا پیدایش مغز از روی تصاصرع و درمان های آنايندگان چگونه خواهند دیدجهش های ژنتیکی مفید در ساادغام دو حیطه علوم مغز و خانه ی تاریکاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاصول سلامت کمرمغز زنان جوانتر از مغز مرقدرت انسان در نگاه به ابعدرمان های جدید سرطانبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱واقعیت تقویت شدهریتوکسیمابنگاه محدود و تک جانبه، مشگمان میکنی جرمی کوچکی در مکانیک کوانتومی بی معنی تومورهای ستون فقراتسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی من و تو و گرد و غباآیا دست مصنوعی به زودی قاطبیعت موجی جهاناینکه خانواده ات سالم باجاذبه و نقش آن در شکلگیریارتباط غیرکلامی بین انساخطای حسهوش مصنوعی از عروسک بازی بلندی در ذهن ما درک بلندینقش نظریه تکامل در شناسالبخند بزن شاید صبح فردا زدرمان جدید سرطانبرخی اثرات مضر ویتامین دواکسن سرطانراه انسان شدن، راه رفتن وچالش کمبود اندام برای پیگاهی مغز بزرگ چالش استماده ی تاریکتوانایی مغز و دیگر اجزای آرامش(سکوت) stillness و تکاپوسیاره ابلهانترقی واقعی یا شعار ترقیعلم ساختن برج های چرخاناکسکاربازپین در درمان تشحقیقت اشیااز نظر علم اعصاب اراده آزدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه خودت مغرور نشونقش ذهن و شناخت در حوادث یک آلل ژنتیکی که از نئاندمن پر از تلخیمدریای خدابررسی و اپروچ جدید بر بیمرشد، رسیدن به یک هدف نیستپوست ساعتی مستقل از مغز دمحدودیت چقدر موثر استتکینگیآغاز فصل سرما و دوباره تکساخت شبکه عصبی مصنوعی با تسلیم شدن از نورون شروع معادت دادن مغز بر تفکرابزار بقا از نخستین هماننرمش های مفید برای درد زاحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تمرکز هوشیاری، روح یا بدن دیوار همه اش توهم بودهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبیمار 101 ساله، مبتلا به سنقص های سیستمی ایمنیژن ضد آلزایمرمنابع انرژی از نفت و گاز درگیری اعصاب به علت میتوبعد پنجمزندگی هوشمند در خارج از زپیدایش زبانسرگردانیتکامل زبان انسان از پیشیالکتروتاکسی(گرایش و حرکسرنوشتتصور ما ازمشکلات و واقعیمقالاتابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً حس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تمزایای شکلات تلخ برای سلفلج دوطرفه عصب 6 چشمدانشمندان اولین سلول مصنهوش عاطفی بیشتر در زنانبیماری تی تی پینه ناامیدی بلکه ارتقاکمردردمنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن ما از در هم شکستن منبتفاوتهای جنسیتی راهی برازیرفون داروی ضد ام اسپروانه ی آسمانیشنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر مشاهده بر واقعیت بامیدی به این سوی قبر نیستتغییر عمودی سر انسان از پابزار بقای موجود زنده از نظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت هجدهماز تکینگی تا مغز، از مغز مطالبه ی حق خودفتون های زیستیداروی جدید لنفوم و لوکمیهیچ اندر هیچرمز گشایی از اتصالات مغزبیش از نیمی از موارد انتقنوار مغز ترجمه رخدادهای کودک هشت ساله لازم است آدمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتلاشی جدید در درمان ام اسزبان و شناخت حقیقت قسمت چآموزش نوین زبانشگفتی های نقشه ی ژنتیکیتاثیر گیاه خواری بر رشد وشگفتی های زنبور عسلتاثیر گیاه خواری بر رشد واندام حسی، درک از بخش هایجنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت ششمابعاد اضافه ی کیهانهمه جا خیر بکاراز روده تا مغزمغز چون ابزار هوش است دلیفرضیه ای جدید توضیح میدهدارویی خلط آورهستي مادي ای که ما کوچکتررویای شفافبار بزرگ ایستادن بر دو پانوروپلاستیسیتی چیستکاهش سن بیولوژیکی، تنها منتظر زمان ایده آل نشوتنهاییسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر مغزآیا ممکن است موش کور بی مشباهت های ریشه ای چند بیمانسانیت در هم تنیده و متصجهان کنونی و مغز بزرگتریخونریزی مغز در سندرم کوواحتیاط در تعویض داروهاهندسه ی رایج کیهاناستیفن هاوکینگ در مورد همغز ایندگان چگونه استقیچی ژنتیکیدر کمتر از چند ماه سوش جدبحثی درباره هوش و تفاوتهویتامین کا در سبزیجاتروش هایی برای کم کردن اضطچگونه مغز ما، موسیقی را پکریستال هاموسیقی نوتو تغییر و تحولیسلاح و راهزنیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا آگاهی پس از مرگ از بیضایعه ی شبکه لومبوساکرالايا اراده آزاد توهم است یجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتقا و تکامل سنت آفرینش خانواده پایدارادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاضطراب و ترسمغزهای کوچک بی احساسقدرت ذهندرمان های رایج ام اسبرین نت به جای اینترنتواقعیت خلا و وجود و درک مریسدیپلام تنها داروی تاینگاه کلی نگرگنجینه ای به نام ویتامین مکانیزمهای دفاعی در برابتوهم فضای خالیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی و نورآیا رژیم غذایی گیاهی سلاطبیعت بر اساس هماهنگیاینترنت بدون فیلتر ماهواجبران از دست رفته هاارتروز یا خوردگی و التهاخطر آلودگی هواهوش مصنوعی از عروسک بازی بلوغ چیستنقش هورمون های تیروئید دلحظات خوش با کودکاندرمان دارویی سرطان رحم ببرخی اختلالات عصبی مثانهواکسن سرطانراه بی شکستچالش دیدگاه های سنتی در بگاهی جهت را عوض کنماده ی خالیتوازن مهمتر از فعالیت زیآزمون تجربی، راهی برای رسیب یکسان و دیدگاه های متتروس جریان انرژیعلایم کمبود ویتامین E را اگر فقط مردم میفهمیدند کحقیقت تنها چیزی است که شااز نظر علم اعصاب اراده آزدو بیماری روانی خود بزرگ هوش مصنوعی از عروسک تا کمبه دنبال رستگاری باشنقش روی و منیزیم در سلامتیک جهش ممکن است ذهن انسانمن بی من، بهتر یاد میگیرمدرک فرد دیگر و رفتارهای ابررسی ژنها در تشخیص بیماز گهواره تا گورپوشاندن خود از نورمحدودیت های حافظه و حافظتکامل فردی یا اجتماعیآغاز مبهم آفرینشساخت شبکه عصبی با الفبای تست نوار عصب و عضلهعارضه جدید ویروس کرونا سابزار بقا از نخستین هماننرمش های مفید در سرگیجهحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تمرکز حافظه کجاستدیوار، از ابتدا توهم بودهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبیمار مرکز تنفس سلولینقص در تشخیص هیجانات عامژنها نقشه ایجاد ابزار هومنابع انرژی از نفت و گاز درب بسته با غیر خود باز مبعد از کرونازندگی و داراییپیر شدن حتمی نیستسربازان ما محققا غلبه می تکامل ساختار رگهای مغزی الکترودهای کاشتنیسریع دویدن مهم نیستتصور از زمان و مکانتاثیر ویتامین دی بر بیماابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تمسمومیت دانش آموزان بی گفن آوری های جدید علیه شنادانشمندان تغییر میدان مغهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری دویکنه به اعدامکمردرد ناشی از تنگی کانامنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن چند جانبه نیازمند نگتقلید مرحله ای نسبتا پیشزیرک ترین مردمپرواز از نیویورک تا لوس آشناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر نگاه ناظر هوشیار بامیدی تازه در درمان سرطاتغییرات منطقه بویایی مغزابزار بقای موجود زنده از نظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک قسمت هشتماز تکینگی تا مغز، از مغز مطالبی در مورد تشنجفروتنی معرفتیداروی جدید میاستنی گراویهیچگاه از فشار و شکست نتررمز پیشرفت تواضع است نه طبیشتر کمردردها نیازی به نوار مغز در فراموشی هاکودک ایرانی که هوش او از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتمایل زیاد به خوردن بستنزبان و شناخت حقیقت قسمت اآمارهای ارائه شده در سطح آن چیزی که ما جریان زمان شانس یا نتیجه ی تلاشتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی بی پایان در درون هرجهل مقدسحس و ادراک قسمت شصت و هشتابعاد بالاترهمیشه چیزی برای تنهایی داز سایه بگذرمغز چگونه صداها را فیلتر فساد اقتصادی سیتماتیک دردارویی ضد بیش فعالی سیستهستی ما پس از شروعی چگال روان سالمبار سنین ابزار هوشمندی انوروز مبارککایروپاکتیک چیستمنحنی که ارتباط بین معرفتنهایی رمز نوآوری استسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا ما کالا هستیمشباهت کیهان و مغزانسانیت در برابر دیگرانجهان کاملی در اطراف ما پرخواندن ، یکی از شستشو دهناحساس گذر سریعتر زمانهندسه بنیادیناستیفن هاوکینگ در تفسیر مغز ابزار بقای برتر مادیقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصدر آرزوهایت مداومت داشتهبحثی درباره احساسات متفاویتامین بی 12 در درمان دردروش هایی برای جلوگیری از چگونه مغز پیش انسان یا همکریستال زمان(قسمت اولموسیقی هنر مایع استتو جهانی هستی که خودش را سلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا امکان بازسازی اندامهضایعه ی عروقی مخچهايا اراده آزاد توهم است یجهش های بیماری زا، معمولارتقا یا بازگشت به قبل ازخار و گلادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی الفاگواطلاع رسانی اینترنتیمغز، فقط گیرندهقدرت عشقدرمان های علامتی در ام اسبرای یک زندگی معمولیوالزارتان داروی ضد فشار ریشه های مشترک همه ی موجونگاه انسان محدود به ادراگوهر با نظر دیگران سنگ نمما انسانها چه اندازه نزدتوهم فضای خالی یا توهم فضآپومورفین در پارکینسونسوخت هیدروژنی پاکتاریکی خواهد ترسیدآیا رژیم غذایی گیاهی سلاطعمه ی شبکه های ارتباط اجایندرالجدا کردن ناخالصی هاارزش های وارونهخطرات هوش مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی بلعیدن ستاره توسط سیاهچانقش هورمون زنانه استروژنلرزش ناشی از اسیب به عصبدرمان زخم دیابتی با تکنوبرخی اصول سلامت کمرواکسن ضد اعتیادرابطه تشنج و اوتیسمچاالش ها در تعیین منبع هوگذر زمان کاملا وابسته به ماده ای ضد التهابیتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآزمون ذهنی گربه ی شرودینسیر آفرینش از روح تا مغز تری فلوپرازینعلایم کمبود ویتامین E را اگر میدانی مصیبت بزرگتر حقیقت خواب و رویااز واقعیت امروز تا حقیقتدو بار در هفته ماهی مصرف هوش مصنوعی از عروسک تا کمبه زودی شبکه مغزی به جای نقش روزه داری در سالم و جیک رژیم غذایی جدید، می تومننژیتدرک نیازمند شناخت خویش ابررسی بیماری التهابی رودزمین در برابر عظمت کیهانپیموزایدمحدودیت درک انسانتکامل مادی تا ابزار هوشمإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَساختن آیندهتست آر ان اس دز میاستنی گعدم توقف تکامل در یک انداابزار بقا از نخستین هماننرمش های موثر در کمردردحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تمرکز حافظه کجاستدید تو همیشه محدود به مقدهوش احساسیبیماری لبر و نابینایی آننقطه ی رسیدن به قلهژنها ، مغز و ارادهمنابع انرژی از نفت و گاز درختان چگونه بر تشکیل اببعد از کرونازندگی بی دودپیشینیان انسان از هفت میسردرد میگرنتکامل شناخت انسان با کشفالگو نداشتیمسریعترین کامپیوتر موجودتصادف یا قوانین ناشناختهصفحه اصلیابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز از مغز تمسمومیت دانش آموزان، قمافناوری هوش مصنوعی نحوه خدانشمندان روش هاي جدیدی هوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری دیستروفی میوتونینه به اعدامکمردرد و علل آنمنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن هوشیار در پس ماده ی متقلید از روی طبیعتزیست شناسی کل در جزء فراکپروتئین های ساده ی ابتداشناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر نگاه و مشاهده ناظر امگا سه عامل مهم سلامتتغییرات مغز پس از 40 سالگیابزار بقای موجود زنده از نظریه ی ریسمانحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکینگی تا مغز، از مغز مطالعه ای بیان میکند اهدفروتنی و غرورداروی جدید آلزایمرهیپرپاراتیروئیدیسمرمز بقای جهش ژنتیکیبا هوش مصنوعی خودکار روبنوار مغز در تشخیص بیماری کودکان میتوانند ناقل بی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتمایز یا کشف یگانگیزبان و شناخت حقیقت قسمت دزبان و شناخت حقیقت قسمت سآنچه ناشناخته است باید ششانس یا تلاشتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریکجهان فراکتالحس و ادراک قسمت شصت و دواتفاق و تصادفهمیشه چشمی مراقب و نگهبااز علم جز اندکی به شما دامغز ناتوان از توجیه پیدافشار و قدرتداستانها و مفاهیمی اشتباهشت توصیه برای کاستن از دروبات ها قول میدهندبارداری بدون رحمنوروز یا روز پایانیکار امروز را به فردا نیندمنشأ اطلاعات و آموخته ها تنبیه چقدر موثر استسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا ما تنها موجودات زنده شباهت زیاد بین سلول هاي عانسان، گونه ای پر از تضادجهان پیوستهخواب زمستانی سلول های سراحساسات کاذبهندسه در پایه ی همه ی واکاستخوان های کشف شده، ممکمغز ابزار برتر بقاقانون مندی نقشه ژنتیکی مدر آسمان هدیه های نادیدنبحثی درباره احساساتی غیرویتامین بی هفدهروش هایی ساده برای کاهش اچگونه هموساپينس بر زمین کریستال زمان(قسمت دوم)میهمانهای ناخوانده عامل تو جدای از کیهان نیستیسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا انسان با مغز بزرگش اخضایعات در عصب زیر زبانیای نعمت من در زندگیمجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتوکين تراپی روشی جديد خارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی از عروسک های باطلاعات حسی ما از جهان، چمغزتان را در جوانی سیم کشقضاوت ممنوعدرمان ژنتیکی برای نوآوریبرای پیش بینی آینده مغز دواکنش های ناخودآگاه و تقریشه های مشترک حیاتنگاه از بیرون مجموعهگویید نوزده و ایمنی ساکتما انسانها چه اندازه نزدتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آپومورفین در پارکینسونسودمندی موجودات ابزی بر تاریخ همه چیز را ثبت کردهآیا راهی برای رفع کم آبی ظهور امواج مغزی در مغز مصایا کوچک شدن مغزانسان الجدایی خطای حسی استارزش های حقیقی ارزش های غدفاع از پیامبرهوش مصنوعی از عروسک بازی بنی عباس، ننگی بر تاریخنقش ویتامین K در ترمیم اسلرزش عضله یا فاسیکولاسیودرمان ساده ی روماتیسمبرخی اطلاعات روانشناسی مواکسن علیه سرطانرادیوی مغز و تنظیم فرکاننابینایی در نتیجه ی گوشی گذشته را دفن کنماده، چیزی نیستتوسعه برخی شغل ها با هوش آزمون ذهنی گربه شرودینگرسیستم تخلیه ی مغز بینشی نتری فلوپرازینعلائم عصبی آلزایمر، با ااگر نیروی مغناطیس نباشد حقیقت در علم، هرگز نهایی از کجا آمده ام و به کجا میدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه زیر پای خود نگاه نکن بنقش رژیم غذایی بر رشد و ایکی از علل محدودیت مغز اممنابع انرژي پاک سرچشمه حدرک و احساسبررسی سیستم تعادلی بدن ازمین زیر خلیج فارس تمدنی پیموزایدمخچه فراتر از حفظ تعادلتکامل مداومافت فشار خون ناگهانی در وساختن آینده، بهترین روش تشنچ پانایوتوپولوس تشنج عدم درکابزار بقا از نخستین هماننرمشهای مهم برای تقویت عحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تمرکز خنده در کجای مغز استدیدن خدا در همه چیزهوش احساسیبیماری میاستنی گراویسنقطه ای بود و دگر هیچ نبوژنهای مشترک بین انسان و ومنابع انرژی از نفت و گاز درختان اشعار زمینبعد از کرونا دلخوشی بیهوزندگی در جمع مواردی را برپیشرفت های جدید علوم اعصسردرد میگرن در کودکانتکامل، نتیجه ی برنامه ریالگو و عادت را بشکن و در اسرگیجه از شایعترین اختلاتضادهای علمیسوالات پزشکیابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز از مغز تمسیر دشوار تکامل و ارتقافواید روزه داری متناوبدانشمندان روشی برای تبدیهوشمندی کیهانذهت را روی چیزهای مفید متبیماری سلیاکنه بدبخت بلکه نادانکمردرد با پوشیدن کفش منامنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن و شیمی بدنتقلید از طبیعتزیست شناسی باور حقیقت یا پروتز چشمشناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر نگاه انسان بر رفتااما شما از دید خفاش کور هتغییرات آب و هوایی که به ابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکینگی تا مغز، از مغز معماری، هندسه ی قابل مشافرگشت و تکامل تصادفی محض داروی جدید ای ال اسهاوکينگ پیش از مرگش رسالرمز جهانبا هر چیزی که نفس می کشد منوار مغزی روشی مهم در تشخکودکان خود را مشابه خود تمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتمدن قدیمی ای در جنوب ایرزبان جانسوزآنچه واقعیت تصور میکنیم شاهکار قرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توجهان قابل مشاهده بخش کوچحس و ادراک قسمت شصت و ششاتوبان اطلاعات و پلِ بینهمیشه اطمینان تو بر خدا بازدواج های بین گونه ای، رمغز و قلب در جنین موش مصنفضا و ذهن بازدخالت در ساختار ژنهاو هر کس تقوای خدا پیشه کنروبات های ریز در درمان بیبازگشایی مجدد مطب دکتر سنورالژیکار با یگانگی و یکپارچگیمنشاء کوانتومی هوشیاری اتهدیدهای هوش مصنوعیسفری به آغاز کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا مصرف مولتی ویتامین هشباهت زیاد بین سلول هاي عانعطاف پذیری مکانیسمی علجهان پیوستهخواب سالم عامل سلامتیاخلاق و علوم اعصابهندسه زبانِ زمان استاستروژن مانند سپر زنان دمغز از بسیاری حقایق می گرقانون گذاری و تکاملدر آستانه ی موج پنجم کوویبخش فراموش شده ی حافظهویتامین دی گنجینه ای بزرروش جدید تولید برقچگونه هوشیاری خود را توسکریستال زمان(قسمت سوم)میوتونیک دیستروفیتو دی ان ای خاص ميتوکندريسم زنبور ، کلیدی برای وارتاثیر رو ح و روان بر جسمآیا احتمال دارد رویا از آضرورت زدودن افکارای همه ی وجود منجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط میکروب روده و پارخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی از عروسک های باطلاعاتی عمومی در مورد ممغزتان را در جوانی سیمکشقطار پیشرفتدرمان پوکی استخوانبرای اولین بار دانشمندانواکنش به حس جدیدرژیم های غذایی و نقش مهم نگاه از دور و نگاه از نزدگوش دادن بهتر از حرف زدنما اکنون میدانیم فضا خالتوهم چیستآب زندگی است قسمت چهارمسی و سه پل اصفهانتاریخ، اصیل نیست و ساخته آیاما مقهور قوانین فیزیکظرف باید پر شود چه با چرک ایا این جمله درست است کسیجریان انرژی در سیستم های ارزش حقیقی زبان قسمت اولدفاع در برابر تغییر ساختهوش مصنوعی از عروسک بازی به قفس های سیاهت ننازنقش ژنتیک در درمان اختلالزوم گذر انسان از حدها و درمان سرگیجه بدون نیاز ببرخی بیماری ها که در آن بواکسنی با تاثیر دوگانه اراز تغییرناتوانی از درمان برخی ویگریه ی ابر، رمز طراوت باغماده، چیزی بیش از یک خلا توصیه های سازمان بهداشت آزادی عقیده، آرمانی که تسیستم تعادلی بدنترک امروزعلت خواب آلودگی بعد از خواگر نعمت فراموشی نبود بسحقیقت راستین انسان علم باز کسی که یک کتاب خوانده دو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه سیاهی عادت نکنیمنقش رژیم غذایی در رشد و ایافته های نوین علوم پرده منابع انرژی از نفت و گاز درک کنیم ما همه یکی هستیمبررسی علل کمر درد در میانزمان چیستپیچیدگی های مغزمگسمخچه ، فراتر از حفظ تعادلتکامل چشمافت هوشیاری به دنبال کاهساختار فراکتال وجود و ذهتشنج چیستعدالت برای من یا برای همهابزار بقا از نخستین همانچرا ماشین باید نتایج را پحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ چیستدیدگاه نارسای دوگانه ی مهوش بشری تهدید برای بشریبیماری های میتوکندرینقطه بی بازگشتژنهای هوش ، کدامندمنابع بی نهایت انرژی در ددرد و درسبعد از کرونا دلخوشی بیهوزندگی در سیاهچالهپیشرفت در عقل است یا ظواهسردرد میگرنی در کودکانتکثیر سلول در برابر توقف الگوی بنیادین و هوشیاریتظاهر خوابیده ی مادهپیامهای کاربرانابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز از مغز تمسئول صیانت از عقیده کیسفیلمی بسیار جالب از تغییدانش، قفل ذهن را باز میکنهوشیاری و وجودذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبیماری ضعف عضلات نزدیک بنه جنگ و نه خونریزیکنفرانس تشنج هتل کوثر اصمنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن تو همیشه به چیزی اعتقتقویت استخوان در گرو تغذزیست، مرز افق رویداد هستپروتز عصبی برای تکلمشناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر نگاه انسان بر رفتاامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتغییرات تکاملی سر انسان ابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت پنجماز تکینگی تا مغز، از مغز معنی روزهفراموش کارها باهوش تر هسداروی جدید برای میاستنی هاوکينگ پیش از مرگش رسالرمز جهان خاصیت فراکتالبا آتش، بازی نکن و بعد از نوار مغز، مفید و بی خطرکودکان را برای راه آماده منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتمدن پیشرفته ی پیشینیانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتمدن بشری و مغز اخلاقیزبان ریشه هایی شناختی اسآنچه حس می کنیم، نتیجه ی شاهکار شش گوشتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استجهان موازی و حجاب هاحس و ادراک سی و هفتماتوسوکسیمایدهمیشه به آنچه داری، خوشناسکلت خارجی در درمان اختمغز و اخلاقفضای قلب منبع نبوغ استدر میان تاریکی و روشناییوفور و فراوانیروبات کیانبازگشت از آثار به سوی خدانوسانات کوانتومی منبع ماکارهای کوچک، بی ارزش نیسمهمان ناخواندهتو یک معجزه ایسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا مغز تا بزرگسالی توسعشجاعت و ترساهرام مصر از شگفتی های جهجهان پر از چیزهای اسرار آخواب سالم عامل سلامتی و یاخلاق پایه تکامل و فرهنگهندسه، نمایشی از حقیقتاسرار آفرینش در موجمغز به تنهایی برای فرهنگ قانون جنگلدر درمان بیماری مولتیپل بخش های تنظیمی ژنومویروس مصنوعیروش صحبت کردن در حال تکامچگونه واکسن کرونا را توزکشف مکانیسم عصبی خوانش پمیگرن و پروتئین مرتبط با تو در میانه ی جهان نیستی سماگلوتید داروی کاهش دهنتاثیر روده بر مغزآیا احتمال دارد رویا از آضرب المثل یونانیای آنکه نامش درمان و یادشجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط ماده و انرژیخدا موجود استهوش مصنوعی از عروسک های باطلاعاتی عمومی در مورد ممغط یک گیرنده استقطره قطرهدرمان پوکی استخوانبرای تمدن سازی، باید در بواکسن های شرکت فایزر آمررژیم های غذایی و نقش مهم نگاه از درون قفس یا بیرونگوشه بیماری اتوزومال رسسما از اینجا نخواهیم رفتتوهم و خیالآب زندگی است قسمت هفتمسیلی محکم محیط زیست بر انتازه های اسکیزوفرنی(جنوآگاهی فراتر از آگاهیعقل مجادله گرایا ابزار هوشمندی یا مغز جریان انرژی در سیستم های ارزش حقیقی زبان قسمت دومدقیق ترین تصاویر از مغز اهوش مصنوعی از عروسک بازی به مغز خزندگان خودت اجازنقش گرمایش آب و هوا در هموراپامیل در بارداریلزوم سازگاری قانون مجازادرمان سرگیجه بدون نیاز ببرخی بیماری های خاص که بدوابستگی یعنی قلادهراست دستی و چپ دستیناتوانی در شناسایی چهره گربه شرودینگر و تاثیر مشماست مالیتوصیه های غیر دارویی در سآزار دیگری، آزار خود استسیستم دفاعی بدن علیه مغز ترکیب آمار و ژنتیکعماد الدین نسیمی قربانی اگر نعمت فراموشی نبود بسحقیقت غیر فیزیکیاز آغاز خلقت تا نگاه انسادو داروی جدید برای میاستهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه سخن توجه کن نه گویندهنقش زنجبیل در جلوگیری از یاد گرفتن مداوممنابع انرژی از نفت و گاز درک احساسات و تفکرات دیگبرطرف کردن خشونت را از خازمان و مکان، ابعاد کیهان پیچیدگی های مغزی در درک زمخچه ابزاري که وظیفه آن فتکامل و ارتقای نگاه تا عمافتخار انسانساختار شبکه های مغزی ثابتشنج و حرکات شبه تشنجی قاعسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقا از نخستین همانچرا مردم با زندگی میجنگنحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ و میر پنهاندژا وو یا اشنا پنداریهوش در طبیعتبیماری های مغز و اعصاب و نمیتوان با بیرون انداختنژنهای حاکم بر انسان و انسمنابع جدید انرژیدرد باسن و پا به دلیل کاهتفکر قبل از کارزندگی زمینی امروز بیش از پیشرفت ذهن در خلاقیت استسردرد و علتهای آنتأثیر نیکوتین سیگار بر مالگوبرداری از طبیعتتظاهری از ماده است که بیدسایتهای دیگرابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو حس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز از مغز تمسئولیت جدیدفیروز نادریدانش، یک انسان را ناسازگهوشیاری و افسردگیذره ی معین یا ابری از الکبیماریهای تحلیل عضلانی اچه زیاد است بر من که در ایکنگره بین المللی سردرد دمنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن خود را مشغول هماهنگیتقویت حافظه یا هوش مصنوعزاویه نگاه ها یکسان نیستپرورش مغز مینیاتوری انساشناسایی سلول های ایمنی اتاثیر ویتامین دی بر بیماانفجار و توقف تکاملی نشاتغذیه بر ژنها تاثیر داردابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکامل تا مغز از مغز تا معادله ها فقط بخش خسته کنفراموشی همیشه هم بد نیستداروی جدید برای کاهش وزنهدف یکسان و مسیرهای مختلرنگ کردن، حقیقت نیستبا تعمق در اسرار ابدیت و نوار مغز، ترجمه ی فعالیت کوری گذرای ناشی از موباینوار عصب و عضلهکی غایب شدی تا نیازمند دلمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتمدن زیر آبزبان شناسی مدرن در سطح سلآنها نمیخواهند دیگران راشاید گوشی و چشمی، آماده شتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابجهان ما میتواند به اندازحس و ادراک- قسمت پنجاه و اتصال مغز و کامپیوترهمیشه داناتر از ما وجود داسکار، لگوی هوشمندمغز و اخلاققفس ذهندر مانهای کمر دردوقاحت و تمسخر دیگرانروح و آب حیاتبازگشت به ریشه های تکاملنوشیدن چای برای مغز مفید کارهایی بیش از طراحی و گپمهندسی ژنتیک در حال تلاش تو یک جهان در مغز خودت هسسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا همه جنایت ها نتیجه بیشرکت نورالینک ویدیویی ازاولویت بندی ها کجاستجهان پر از چیزهای جادویی خواب عامل دسته بندی و حفطاختلاف خانوادگی را حل کنهنر فراموشیاسرار بازسازی اندام هامغز بیش از آنچه تصور میشوقانون جنگلدر سال حدود 7 میلیون نفر بخش بزرگی حس و ادراک ما اویروس های باستانی، مغز مروشهای نو در درمان دیسک بچگونه آن شکری که می خوریمکشف مکانیسمی پیچیده در بمیگرن و خوابتوقف؛ شکستسندرم کووید طولانیتاثیر روزه داری بر سلامت آیا برای تولید مثل همیشه ضربه مغزی در تصادف رانندایمپلانت مغزیجوانان وطنارتباط متقابل با همه ی حیخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ننفرت، اسیب به خود استلمس کوانتومیدرمان آرتروز با ورزش موضبرای خودآگاه بودن تو بایواکسن کووید 19 چیزهایی که رژیم ضد التهابینگاه از درون مجموعه با نگگوشت خواری یا گیاه خواریما اشیا را آنطور که هستندتوهم وجودآب زندگی است قسمت اولسینوریپا داروی ترکیبی ضدتازه های بیماری پارکینسوعقل سالمایا بیماری ام اس (مولتیپجریان انرژی در سیستم های ارزش حقیقی زبان قسمت سومدل به دریا بزنهوش مصنوعی از عروسک بازی به نقاش بنگرنقش پیش زمینه ها و اراده ورزش هوازی مرتب خیلی به قلزوم سازگاری قانون مجازادرمان سرگیجه بدون داروبرخی توجهات در ببمار پارواسطه ها د رمسیر ایجاد مغرجزخوانی هایی که امروز بنادیدنی ها واقعی هستندگزیده ای از وبینار یا کنفماست مالی با هوش انسانیتوصیه هایی در مصرف ماهیآسيب میکروواسکولاریا آسسکوت و نیستیترکیب حیوان و انسانعوامل موثر در پیدایش زبااگر با مطالعه فیزیک کوانحقیقت غیر قابل شناختاز انفجار بزرگ تا انفجار دو سوی واقعیتهوش مصنوعی از عروسک تا کمبهبود حافظه پس از رخدادهنقش زبان در سلطه و قدرت ایاد بگیر فراموش کنیمنابع انرژی از نفت و گاز درک تصویر و زبان های مخلتبزرگ فکر کنزمان و گذر آن سریع استپیوند قلب خوک، به فرد دچامخچه تاثیر گذار بر حافظهتکامل و ریشه ی مشترک خلقتافراد آغاز حرکت خودشان رسادیسم یا لذت از آزار دادتشنج عدم توازن بین نورون عشق درونی به یگانگی خلقتابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تمرگ و میر بسیار بالای ناشدژاوو یا آشناپنداریهوش عاطفی قسمت 11بیماری وسواسنمیتوان بر سیاه سیاه نوشکفش و کتابمناطق خاص زبان در مغزدرد زانو همیشه نیاز به جرتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزندگی زودگذرپیشرفتی مستقل از ابزار هسردرد به دلیل مصرف زیاد متأثیر نگاه انسان بر رفتاالتهاب شریان تمپورالتعویض دارو در تشنجابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز از مغز تمسئولیت در برابر محیط زیفیزیک مولکولها و ذرات در دائما بخوانهوشیاری کوانتومیذرات کوانتومی زیر اتمی قبیماری، رساله ای برای سلنه عدم مطلق بلکه عدم با قکنگره بین المللی سردرد دمنبع هوشیاری کجاست قسمت ذهن سالمتقویت سیستم ایمنیزاوسکا درمان گوشرپرکاری تیروئیدشواهدی از نوع جدیدی از حاتاثیر ویروس کرونا بر مغز انقراض را انتخاب نکنیدثبت و دستکار ی حافظهحس و ادراک قسمت بیست و چهابزار بقای موجود زنده از نعناعحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکامل تا مغز، از مغز تمعجزه های هر روزهفراموشی و مسیر روحانیداروی جدید برای ای ال اسهدف یکسان، در مسیرهای مترنگین کمانبا خودت نجنگ