دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا احتمال دارد رویا از آینده خبر دهد

آیا احتمال دارد رویا، از آینده خبر دهد؟

قبلا بحثهای مفصلي در مورد خواب و رویا و اهمیت آن از دیدگاه علمی در همین کانال، انجام شد. خواب و رویا و اهمیت آن، در سالهای اخیر بیشتر از گذشته در علم اعصاب و روانشناسي مطرح شده است و گاهی از زبان مومنين به خدا و جهان های دیگر، برای اثبات خدا و یا روح ... استفاده می شود. اکنون پای صحبت های کسانی بنشینیم که تصور دیگری دارند و نظر آنها را بشنويم و در صورت امکان آن را نقد کنیم.

وقتی گرفتار می شویم، مردم بیشترشان ادعا می کنند پیش از حادثه، خبردار بوده اند ولی آیا اینها افکاری است که در عمل امکان دارد؟ برگرفته از کتاب یافته های خارق العاده طبیعت: چرا آن چیزی را میبینیم که وجود ندارد؟

دانشمند روانشناس ریچارد وايزمن شرح می دهد چگونه عقل هاي خفته ما، ما را می فریبد؟ ابيرفان روستايي کوچک در جنوب ویلز است. در سال 1960 تعدادی از کسانی- که در آنجا زندگی می کردند- نزدیک معدن زغال سنگی کار مي کردند- که برای به دست آوردن مقدار زیادی از زغال سنگ در منطقه، بنا شده بود. به رغم آنکه برخی اجزای بیرون آوردن زغال سنگ، در دل زمین حفر شده بود ولی بسیاری از قسمت های آن، در دامنه های تپه در اطراف روستا بود. طی ماه اکتوبر سال 1966، بارانی شدید بر منطقه و بر صخره های ماسه ای تپه، بارید. متاسفانه کسی نفهمید که آب به چشمه های متعدد پنهاني، رسیده است و حفره های باقی مانده را تبدیل به گل و لايي از ذغال کرده است. پس از ساعت نه صبح بیست و يکم ماه اکتوبر، رودهای کنار تپه و شروع به حرکت دادن سریع نیم میلیون تن ماده باقی مانده به سوی روستا کرد.

به رغم آنکه برخی مواد در کنار پاره های فرورفته تپه متوقف شد ولی بسیاری از آن به سوی ده سرازیر گرديد و مدرسه را ویران نمود. برخی کودکان در ساعتهای اولیه زنده نجات یافتند ولی افراد ديگري نجات نیافتند. صد و سی و نه دانش آموز و پنج معلم در آن فاجعه مردند.

پزشک روانپزشک جان بارکر روستا را در روز پس از ریزش زمین دید. بارکر تلاشی طولانی در یافته هاي خارق العاده و فرامادي داشت . او این سوال را مطرح کرد که آیا طبیعت حوادث کوتاه در ابيرفان، پیش از وقوع، منجر به احساس و ادراکات در تعداد زیادی از مردم در محیط حادثه شده است یا نه.

بارکر، در روزنامه اعلام کرد، کدام یک از خوانندگان گمان می کنند از حادثه خبر دار بوده اند؟ 60 نامه به دست او رسید و بیش از نیمی از آنها ادعا می کردند از طریق رویا از این حادثه خبر داشتند. یکی از تاثیرگذارترین آنها والدین کودکی 10 ساله بودند که در حادثه فوت شده بود. در روز قبل از حادثه، دختر آنها رویایی را درباره تلاشش برای رفتن به مدرسه بیان کرده بود ولی گفت مدرسه ای در آنجا نبود، زیرا جسمی سیاه روی آن را گرفته بود. در نمونه اي دیگر، خانمی 54 ساله از منطقه بارنستيبل گفت در شب قبل از حادثه در رویا گروهی از اطفال را دیده است که در اتاق هايي مستطیلی مانده اند. در رویای او، اتاق با ستون هایی چوبی بسته شده بود و کودکان می کوشيدند آن ستونها را سوراخ کنند. نمونه دیگر، خانمی از منطقه سيدکب بود. او در هفته گذشته خواب دیده بود که گروهی از کودکان فریاد می زنند و با هجومی از زغال گرفتار می شوند.

دو ماه قبل از حادثه خانم اس بي از لندن در رویا می بیند مدرسه ای بر تپه است و کودکانی زندگی خود را در فرونشستن زمین از دست می دهند.

اعتقاد به دیدن آینده در رویا امر شايعي است و گزارشات اخیر آن را در حدود یک سوم ساکنان گزارش ميکند یعنی آنها می گویند، آن واقعه را در مرحله ای از زندگی خود ديده اند. بر اساس گزارشاتی- که آبراهام لینکلن داشت، رویای ترور خود را دو هفته قبل از حادثه دیده بود.

مارک توین توصیف می کند که بدن برادر خود را چند هفته قبل از انفجار، در رويا در تابوت دیده بود. چارلز دیکنز زنی را در خواب دید که لباس قرمز پوشیده بود و انسه نابيير نامیده میشد و در مدت کوتاهی بعد از آن، زنی با شالی قرمز به نام انسه نابییر را دید. این حالات را چه چیزی ميتواند تفسیر کند؟ آیا حقیقتا مردم به بخشی از حوادث آینده اطلاع دارند؟ آیا ممکن است امروز، فردا را ببینیم؟! در قرن گذشته محققان توانسته اند این معما را حل کنند. در دهه پنجاه، دانشمند مشهور مشهور آمریکایی به نام يوگين اسيرنسکي علم جدید رویاها را مطرح کرد و اشاره کرد بیدار شدن فرد، در مرحله خواب REM سبب می شود، فرد خوابیده خیلی از رویاها را به یاد بیاورد. دهها سال کوشش، سبب شد کشفیات بيشتری صورت بگیرد.

تقریبا رویای همه افراد، رنگی است به رغم آنکه برخي روياها عحیب و غریب است، بسیاری از روياها حوادث عادي روز، مانند شستن دست ها و پاک کردن منزل را در بر مي گیرد، وقتی کاری یواشکی در نزدیکی فرد- که رویا می بیند- انجام شود یا براي فرد خواب، موسیقی پخش شود
@salmanfatemi

یا نوری بر چهره اش بتابد یا آبی به او برسد اینها به صورت برجسته ای بر خواب او تاثیر می گذارد.

ولی شاید اکتشاف مهمتر، آن بود که تو روياهايي- بیش از آنچه تصور میکنی- می بینی! تقریبا یک سوم زندگی ما در خواب است و اگر این یک سوم محاسبه شود، زنانی بسیار زیاد را د بر میبرد یعنی یک فرد نود ساله تقریبا سی سال عمر خود را در خواب است . فرض کنید این فرد ، پزشک متخصصی باشد که سی سال اول عمر خود را به تحصیل مشغول باشد و برای پزشک شدن سی سال وقت صرف کرده باشد. اکنون شاید اهمیت این سی سال برای ما مشخص تر شود!!

دانشمندان خواب، کشف کرده اند به طور متوسط در هر شب، چهار رویا می بینی و تقریبا هر نود دقیقه یک رویا دیده می شود و هر رویا حدود بیست دقیقه، طول می کشد و تو وقتی بیدار می شوی، آنچه نزد تو باقی می ماند، بسیار کمتر از آن چیزی است که دیده ای و بخش بزرگ رویاها را فراموش میکنی. تنها استثنا برای این قاعده وقتی است که طي خواب REM، بیدار می شوی و در این حالت، به طور عادی محتوای رویا و حتی بخشهای مشخصی از آن را به یاد می آوری ولی آن قسمت رویا که تاثیر گذار نیست را سریعا فراموش می کنی به علاوه، شرايطي وجود دارد که سبب میشود رویا را بیشتر به یاد بیاوری. در فرایندی شبیه به بازی با کلمات، حادثه ای- که در بیداری همراه با تو رخ میدهد- منجر به تقویت حافظه تو میشود. تصور کنیم سه شب رویاهای عجیب ببینیم. در روز اول پس از روزی خسته کننده، به خواب میروی. طی شب مراحل متعددی در خواب ميگذرد و چندین رويا را تجربه ميکني. در بیست و هفت دقیقه مغز تو مجددا فعال میشود و سریال خیالی دیگری را به تو نشان میدهد. در بیست دقیقه بعد خودت را مي بيني که از کارخانه ای دیدار ميکني و داخل ظرفی از شهد توت غرق میشوی و می کوشی راه خود را با خوردن، باز کنی و چون نمی توانی بیشتر بخوری و زنگ ساعات صدا میکند، بیدار میشوی و لحظه هایی از کارخانه و شهد توت در ذهن تو موج میزند!!(تصویرهایی کاملا رمزی که اغلب با واقعیات های موجود متفاوت است و درک این رمزها، اصلا کار ساده ای نيست)

در روز دوم همان سلسله حوادث تکرار میشود، به تخت میروی و به خواب میروی و چند رویا می بینی در ساعت هشت صبح، خودت را در میانه خواب شگفت آوری می بینی. تو ماشین خود را در راهی تاریک میرانی. ايريک چکرز بر دوچرخه نشسته است و شما با هم، صحبت می کنید، ناگهان قورباغه ای ارغوانی و بزرگ، جلوی ماشین تو میپرد پس می پیچی تا به وزغ نخوری، از راه منحرف میشوی و به درختی برخورد می کنی و به عالم حقیقت باز می گردی، گربه تو روی تخت تو میپرد و با حافظه ای مبهم از ايريک چکرز و وزغ بزرگ ارغوانی و درخت و مرگ، از خواب بیدار میشوی!

در شب سوم مجددا می خوابی و در ساعت چهار صبح، خوابي پريشان می بینی و آن را به عنوان خوابی پریشان، گزارش میکنی. در قضیه ای فراواقع گرایانه، تو وادار میشوی، در صحنه فیلم اومبا لومبا در نسخه ای جدید از فیلم چارلی و کارخانه شوکولات بازی کنی. به رغم موفقیت آن، تو بعدا کشف میکنی که پودر پرتقالی صورت و رنگ سبز مو- که در فیلم به کار ميرود- دائمی است. و ناگهان با اضطراب شدید بیدار میشوی و بیست دقیقه مي کوشی، معنی رمزی خواب را بفهمي! در صبح بیدار میشوی، رادیو را روشن میکنی و خبر قتل ايريک چکرز را در حادثه اتومبیل، طی شب مي شنوي. بر اساس گزارش خبر چکرز اتومبیل خود را در شهر ميراند، ماشین خود را برای جلوگیری از برخورد با ماشینی که از مسیر خود منحرف شده است ميراند و ماشین او، به ستوني برخورد میکند.گزارش خبر باعث فعل و انفعال ميشود و رویا درباره حادثه اتومبیل، به ذهن تو بر مي گردد. تو رویایت را در مصرف مقادیر زیاد شهد توت در رويا و تجربه اومبا لومباي ترسناک فراموش کرده اي. به جای آن، تنها رویایی را- که با حوادث جهان حقیقی مطابقت دارد- به یاد می آوری و به اين ترتیب قانع میشوی که قدرت پیشگویی را داری!( هر چقدر رویاهای فراموش شده زیاد باشد که هست، و هرچقدر روياهاي خبر دهنده، اندک باشد، حتی یک رویای خبر دهنده از آینده، ارزشمند است و انسان عاقل از مشاهدات هر قدر هم اندک باشد نمی گذرد به خصوص رمز آلود بودن رویا، کار را بسیار پیچیده تر می کند و اگر رمز آلود بودن رویا نبود، احتمال داشت تعداد بسیار بیشتری از رویاها در خاطر ما بماند)

رويا بر این مورد، متوقف نمیشود. با این- که روياها به نظر میرسد، فرا واقعی است- این قابلیت را دارد به گونه ای تفسیر شود که با حوادث موجود در واقعیت، مطابقت یابد.

(محیطی رمز آلود و مبهم!

همانطور که میتوان به طور اشتباه رمزهای رویا را بر حقایق رخ داده در آینده، منطبق کرد به همین ترتیب ممکن است بسیاری از مشاهدات رمز آلود رویا - که به آینده و حوادث آن اشاره دارد- اصلا مورد توجه قرار نگيرد، مانند ماهی ای که اگر قرار باشد انسانی را در بیرون آب، تصور کند
@salmanfatemi

باید آن را به شکل ماهی ای بدون پيشاني که روی باله ها راه میرود و
باله هایش کار دست را می کند تصور نماید. این تصور، چقدر با انسان دو پا با مغز بزرگ متفاوت است و اگر ماهی به بیرون آب بیاید و این انسان را ببیند هرگز تصور نخواهد کرد همان ماهي ای بوده که در ذهن خود تصور کرده است!)

در حقیقت، چکرر در آن منطقه روستایی رانندگی نمی کرد، به درخت برخورد نکرد و حادثه، شامل وزغ بزرگ و ارغوانی نبود. ولی راه روستایی مشابه راه شهری بود و تیر چراغ، شبیه درخت بود ولی در مورد وزغ بزرگ ارغواني چه میتوان گفت؟!

بسیار خوب شاید این رمزی از یک چیز غير قابل انتظار باشد، شايد انحراف اتومبیل از مسیر درست به مسیر اشتباه راه باشد. یا شاید چکرز مقداری داروي توهم زا خورده است و گمان کرده است که ماشین روبرو در عمل یک وزغ بزرگ ارغوانی است یا شاید آلبوم جدید چکرز در آینده تصویر وزغ را بر جلد خود داشته باشد!! یا شاید چکرز در زمان حادثه لباسی ارغوانی پوشیده است!(شاید و شاید و دهها رمز ديگر)

امر را فهمیدی تو ابداع گری و می خواهي ثابت کنی ارتباطی روحی با فرد وفات یافته، یعنی آقای چکرر داري و احتمالات مطابق، فقط به ميزان تصورات تو مشخص میگردد. تو روياهاي زیادی داری و حوادث فراواني رخ میدهد و در بیشتر موارد رویاها، ارتباطی با حوادث ندارد و به همین دلیل آنها را فراموش ميکني ( و یا شاید در بسیاری موارد این ارتباط هست ولی ما متوجه آن نميشويم). ولی اگر یکی از آن رویاها با یکی از آن حوادث مطابق باشد، به آسانی ميتوانيم رویا را به یاد بیاوریم و خودت را قانع کنی که به صورتی سحرآمیز خبر از آینده دادهای!

در واقع، اينها فقط قوانین احتمالات است. این نظریه، کمک ميکند نام پر سر و صدای رویاهای کشف کننده را تفسیر کند.

بیشتر روياها، نفرت زیادی را در بر میگیرد مانند پیش گویی های همیشگی ترور روسای جمهور دولتها، حضور جنازه دوستان نزدیک، مشاهده هواپیماهایی که از آسمان سقوط میکند و مشاهده سرزمني های که وارد جنگ ميشوند.

به ندرت، مردم رویای حوادثی خوش یا ارتقای در کار را گزارش ميدهند.(دیدن رویاهای شکوهمند یا دیدن صحنه های بزرگ در رویا، مانند دیگر رویاها، رمزی است. گاهی یک رویای شکوهمند به صورت یک عمل ساده روزانه رخ میدهد مانند شستن دست ها یا نوشیدن آب یا شنا کردن در استخر و این ها رمزی از یک عمل شکوهمند است، ولی چون در رمز به صورت بسیار ساده آمده است برای بیشتر مردم جذاب و گیرا نیست و به همين دلیل در حافظه ساده نگر مردم، نمی ماند).

دانشمندان خواب، کشف کرده اند که حدود 80% رویاها خوش و سعادت بين، نیست بلکه بر حوادث منفی تمرکز ميکند.(برای یافتن علت، به توضیح پاراگراف بالا مراجعه شود)، بر این اساس اخبار بد بسیار بیشتر از اخبار خوب باعث فعل و انفعال در حافظه ميشود.

و این، در تفسیر این- که چرا بسیاری از رویاهای کشف کننده شامل پیشگویی حالت های مرگ و حادثه است- کمک ميکند. در ابتدای این مقاله توصیف کردم که چگونه پزشک روان شناس جان بارک 60 نفر را یافت که از حادثه معدن زغال سنگ ابيرفان خبر داده بودند. در 36 مورد افرادی- که آن حالات را داشتند هیچ دلیلی برای اینکه حلی مشخص پیش از حادثه ارائه نموده باشند- نداشتند. ممکن است رویاهای بسیار دیگری پیش از شنیدن خبرابيرفان دیده باشند و بعدا فقط آن رویاهایی را به ياد آورده اند- که مرتبط با حادثه بوده است.

فقط اینگونه نیست ولی فقدان هر اعتمادی به رویا در زمان قبل يعنی ممکن است به صورت ناخودآگاه با رویا بازی کرده اند تا با حوادث تاسف برانگیز منطبق شود. سیاهی تبدیل به زغال شد، اتاق ها تبدیل به کلاس درس شد و تپه های ریزان، سرزمینی در ولز شد!( هر چه باشد، حتی اگر اینقدر منفی در مورد رویا سخن بگوئیم، نمیتوان از رویای دختری- که پیش از مرگش برای والدین از نيست شدن مدرسه و پوشیده شدن آن با ماده ای سیاه گفته بود- غفلت کنيم. وقتی با رمزهای تو در توی رویا مواجهيم، اینگونه قطعی حکم کردن اصلا شايسته نيست)

تاکید ميشود آنهایی- که به خارق العاده ایمان دارند- وقتي به دوستان خود و خانواده خود درباره رویا خبر می دهند یا آن را در حافظه خود ثبت می کنند و بعدا کشف مي کنند که با حوادث آینده منطبق می شود، مردم را قانع کرده اند.(باید توجه داشت تخیلات خارق العاده و معجزه آسا، درد ايمان است. دردی که سالهاست بدن کوفته و مجروح ایمان را می آزارد و دردی است که مومن را سالهاست در پستوی خانه اش بدون تلاش و کوشش خوابانده است!

اینکه ایمان به موارد فرامادي ، سبب شود رموز تو در توی رویا و رموز تو در توی دیگر، بازیچه تنبلی ها و تفسیرها و تاويل هاي بازاريابانه مدعیان ایمان شود، بهانه ای بر دست غیر مومنين، برای زير سوال بردن همه ابعاد فرامادي است).

در نهایت دهه شصت، محققان فهمیدند که محتوای رویاهای ما فقط با حوادث اطراف ما تاثیر نمی پذیرد
@salmanfatemi

ولی اغلب منعکس کننده آن چیزی است که ذهن ما را می آزارد. این، یکی از مهمترین نمونه ها را درباره کشف قبلی و گمانی حادثه اييرفان تفسیر میکند.

شنیدیم که چگونه یکی از دختربچه ها- که بعدا در حادثه مرد- به والدینش خبر داده بود که چیزی سیاه را دید که بر مدرسه فرود می آید و مدرسه، نیست میشود. سالها پیش از حادثه، نگرانی شدیدی در خصوص حکمت قرار دادن مقادیر زیادی از باقی مانده های حفاری بر دامنه های تپه وجود داشت که از طرف مدیران معدن نادیده گرفته ميشد. سه سال قبل از حادثه مهندس شهرسازی به مسئولان نوشت که وضع را بسیار خطرناک میدانم، زیرا باقی مانده های زغال سنگ، به شدت در حرکت هستند و سرریز، بسیار مایل است تا حدی که نگه داشتن آن در مکانش در زمستان یا وقت بارندگی شدید ممکن نیست و نیز اضافه کرد: این نگرانی همچنین در ذهن اهالی منطقه هست زیرا آنها قبلا در زمان بارندگی شدید، حرکت توده های زغال را تا درجه ای- که باعث خطر و مرگ انسان و نابودی املاک شود- آزموده اند.

راهی برای شناخت دقیق نیست.(اعتراف به اینکه واقعا ما درباره حقیقت رویا بسیار کم ميدانيم) ولی شاید(این شایدها هم درد علم تجربي امروز ماست که دردها را کاملا نميشناسد!) شايد روياي دختر بچه کم سن، این نگرانی شایع را منعکس می کرده است. ولی در خصوص 23 حالت دیگر که مردم، دلایلی را ارائه می کنند- که رویای خود را قبل از حادثه دیده اند- چطور؟ و در آنها رویاها نگرانی ایشان را نشان نمی دهد. برای تحقیق اين امر، باید علم رویاها را با علم آمار مخلوط کنیم بیایید نگاهی نزدیک بر رقم هایی - که به نظر میرسد تجربیات خارق العاده است- بیندازیم. اولا بیایید شخصی را به صورت تصادفی به نام برایان از انگلستان انتخاب کنیم.سپس باید کاری برای برایان انجام دهیم. فرض کنیم برایان در طول حیات، از 15 تا 75 سالگي هر شب رویا می بیند. 365 روز در سال هست و 60 سال، رویا می بیند یعنی برایان در 21900 شب، تجربه رویا داشته است. بیایید فرض کنیم که حادثه ای مانند ابيرفان فقط یک بار طی این نسل رخ داده است و به صورت تصادفی آن را به یکی از روزها نسبت دهیم. اکنون فرض کنیم برایان فقط رویاهای همراه با حوادث ترسناک مرتبط با حادثه را که فقط یک بار در زندگیش رخ داده است به یاد خواهد آورد. فرصت تجربه برایان برای رویای مربوط به حادثه در شب قبل از حادثه حقیقی، یک به 22000 است.ولی در اینجا بخشی فریبنده وجود دارد. در دهه شصت، نزدیک به 45 میلیون نفر در بریتانیا زندگی می کردند و ما انتظار خواهیم داشت که یک فرد در هر 22000 نفر یا تقریبا 2000 نفر این حادثه مجزا را گزارش کنند. قانون شناخته شده ای، به نام قانون اعداد بزرگ هست و می گوید حوادث غیر عادی بهتر است وقتی رخ دهد که فرصت های زیادی برای آن حادثه باشد.

مثال ما فقط مربوط به اشخاصی است که رویای حادثه ايبرفان را دیدند. در واقع، حوادث محلی و حوادث ناگوار جانی، روزانه رخ می دهد: سقوط هواپیماها، سیل ترورها، قتل های زنجیره ای، زمین لرزه ها، حالات ريزش زمین، اعمال تروریستی و ... با فرض اینکه مردم رویاهای ناگوار را بیشتر از دیگر رویاها می بینند، عددها به سرعت انباشت می یابد و حالت های پیشگویی های واضح، در آن زمان حتمی است.

تصور الگوها و خارق العاده بودن

آزمایش لکه سیاه جوهر.(۱)( به لینک مقاله جهت اطلاعات بیشتر از نوع آزمایش مراجعه شود)با نگاه سریع به لکه جوهر نگاه کن .این تصویر را چگونه می بینی؟ این نوع ازمایش توسط دو پزشک معتقد به فروید انجام شد. آنها می گویند مردم افکار و احساسات باطنی خود را به روشی نامحسوس درک می کنند. مقدار زيادي از جستجوها اکنون آشکار کرده است که چنين آزمایشاتی دقیق نیست و به آن اعتماد نمی شود. ولی هر آزمایشی تعدادی نکات برجسته را نشان میدهد هرچند چیزی در مورد ناخودآگاه عرضه نمی کند ولی چیزی بسیار مهمتر را مشخص می کند و آن، قابلیتهای متفاوت در رویت الگوهاست. نتیجه، نزد تو چیست؟ همانطور که مردم در طول، متفاوت هستند و برخی بلند و برخی کوتاهند همچنان اشخاصی هستند که الگوها را حتی در لکه جوهر بی معنی، خیلی خوب می شناسند. به تصویر مي نگرند و به سرعت صورت حیوان ، خرگوشی که هویج می خورد را ... می بینند. دیگران به مدت ده دقیقه در همان تصویر نگاه می کنند و چیزی جز لکه ای سیاه و کم جوهر نمی بینند. قابلیت ایجاد الگو، نقشی مهم را در زندگی روزانه تو بازی می کند زیرا تو ملزم به ملاحظه مدام شواهد ثابت سبب و نتیجه هستی. برای نمونه تو وقتی نوع خاصی از غذا را بخوری احساس بیماری ميکني و لازم است بدانی کدام ترکیبات، تو را بیمار می کند.یا باید روابط زیادی را مرور کنی تا بفهمی با یک شریک، چه نوع رابطه ای موفقیت آمیز است.

این قابلیت ملاحظه الگوها نقشی حیاتی در پیروزی و بقای جنس انسانی دارد. در بیشتر موارد این مهارت بسیار به ما کمک کرده است و یاری نموده
@salmanfatemi

تا بفهمیم چگونه جهان کار میکند ولی گاهی در آن افراط می کنیم و سبب می شود آن چیزی را ببینیم که موجود نیست. مثلا توافقی شگفت انگیز بین عبارت های کف خوان و بین گذشته تو هست و نتیجه می گیری که کف خوانی و فال گیری، امری حقیقی است یا به تصویری غير قابل توجه از صخره ها- که بر سطح آب منعکس است- نگریسته ای و تصور میکنی وجود تصویر شبحی را بر آب دیده ای یا دعایی را قبل را انجام کاری مهم در جیب خود گذاشته ای و کار را انجام میدهی و نتیجه گیری می کنی که دعا درون جیب، کلید پیروزی تو بودهاست!( اشتباه یافتن ارتباطات، هرگز به معني عدم وجود ارتباطات درست نیست. اینکه یک مشاهده، اشتباه باشد هرگز به معنی اشتباه بودن همه مشاهدات نیست و اصل و اساس علم های تجربي امروز، بر مشاهده ها و یافتن ارتباطات بین حوادث و یافتن علت و معلول است- همانطور که در جملات قبلی نويسنده مقاله ذکر شده است.

وجود توهم، هرگز نفي کننده مشاهده حقیقی نیست و یافتن مرز بین توهم و مشاهده، چیزی است که در درک حقایق، بسیار لازم است و اگر کسی به جای حل مسئله، و یافتن مشاهده راستین در برابر توهم، بکوشد همه مشاهدات را توهم بداند، به خود او مربوط است!

بخش بزرگي از مشاهدات ما در عالم رویا است و بیان شد که یک فرد نود ساله، سی سال عمر خود را با مشاهدات عالم رویا می گذراند. چرا این بخش بزرگ از مشاهدات انسانی را کاملا از ارزش بیندازیم؟ فکر نمیکنم انسان عاقلی چنین کند و اگر چنین کند خودش را از بخش بزرگی از معلومات محروم می سازد.

یافتن این ارتباط ها بسیار مهم است و توهم پنداشتن هر ارتباط بین رویا و حوادث روزانه عالم مادی ما، جز گزافه گویی و توهم نیست. اگر قرار است این بخش بزرگ از مشاهدات انسان حذف شود، چرا به جای آن، مشاهدات میدان تجربه و آزمایش- که همیشه در ابتدا با شاید شايد، شروع ميشود و گاهی اصلا به نتیجه نمی رسد و اثبات نمي گردد و در حد فرضیه باقی میماند- حذف نگردد؟! ما میدانیم این تجربیات مادی، در ابتدا با شاید شاید و فرضیه، آغاز ميشود و در نهایت به نظریات بزرگ علمی میرسد که امروزه بسیاری از مشکلات بشریت را حل میکند.

در مورد رویا هم چرا اینگونه نیندیشیم؟ چرا حداقل آنها را مانند یک تصور ساده ذهنی- که در ابتدا در ذهن دانشمند شکل مي گیرد و دهها سال از حد فرضیه بالاتر نمی رود، ندانيم؟!)

این نظریه کوتاه در مورد حالت های فوق طبیعی، مطرح میکند مردمی- که این موارد را جدی می گیرند- بیش از ديگران این موارد خارق العاده گمانی را تصور می کنند. برای شناخت این موارد محققان چند نفر را برای آزمودن لکه سیاه انتخاب کردند و از آنها در مورد حوادث خارق العاده ای- که در زندگی خود تجربه کرده بودند- پرسیدند و همانطور که قابل انتظار بود نتایج نشان داد آنهایی- که درجات بالایی در تجربه ایجاد الگو در لکه به دست آوردند- امور غریب بسیاری را در زندگی خود آزموده اند.

چگونه مغز تو تجربه خروج از بدن را می آفریند؟

چشمانت را بر نقطه سیاه در مرکز تصویر ثابت کن و به آن بنگر. اگر بتوانی چشمانت را بر آن نگه داری، پس از تقريبا سی ثانیه خواهی دید میدان خاكستري اطراف نقطه به تدریج محو میشود. سرت و چشمانت را حرکت بده و دوباره این کار را تکرار کن. در اینجا چه اتفاقی می افتد؟ هر امري، وابسته به قانونی با نام عادت حسي است. کسی که در معرض صدا یا تصویر یا بو به طور مداوم باشد امری بسیار عجيب رخ میدهد. آرام آرام عادت میشود تا آنکه در نهایت، ادراک از بین می رود. برای نمونه بهاتاقي با بوی قهوه تازه وارد میشوی، بوی قهوه تازه را به سرعت حس ميکنی ولی اين مورد فقط چند دقیقه طول می کشد و به نظر خواهد رسید که بو، از بین میرود.

در حقیقت، تنها راهی که میتوانی از طریق آن، دوباره بو را حس کنی آن است که از اتاق بیرون بروی و دوباره با اتاق بازگردي. در حالت تصویر خاص و نقطه بالا، دو چشم تو به آرامی، نسبت به زمينه خاکستری نابینا می شود زیرا تغییر نکرده است.

پژوهشگری با نام سو بلاکمورتخمين زد این فرایند برای تجربه خروج از بدن، محوری و اساسی است. مردم تمایل دارند حالت خروج از بدن را تجربه کنند و در آن زمان، در وضعیتی قرار می گيرند که مغز آنها با مقادیر کمی از معلومات متفاوت و متغیر، از طریق حواس مواجه می شود. آنها غالبا از هیچ معلومات چشمی، استفاده نمی کنند زیرا چشمهای آنها بسته است یا آنها در تاریکی هستند علاوه بر اين، آنها هیچ اطلاعات لمسی ندارند، زیرا در تخت خواب افتاده اند یا در حمام، آرام گرفته اند یا دارویی خاص را تناول میکنند. تحت تاثیر این شرایط مغز در مورد معلومات اندک درون خود به تدریج کور ميشود و به همین دلیل می کوشد تا تصویری مرتبط با جایی - که هست- تولید کند. طبیعتا مغز از خلأ، خشمگین میشود
@salmanfatemi

و به همین دلیل شروع می کند تصوراتی درباره اینکه کجاست و چه میکند تولید نماید.

بلاکمور فرض کرد گروه معینی از مردم به صورت طبیعی میتوانند تخیل کنند وقتی در خارج از بدن خود دور میزنند، عالم چگونه به نظر می رسد و کاملا در تصورات خود- که بین

خیال و واقعیت است- غوطه ور می گردند. و آنها کسانی هستند که به طور خاص، تمایل دارند تجربه خروج از بدن را تجربه کنند.

( اینکه نگاه ما با توجه به شرایط محیطی و شدت ادراکات حسی تغییر می کند، به دلیل محدودیت های ابزارهای حس ماست. هرگاه بخشی از مغز بیشتر کار کند و هرگاه بخشی از ابزارهای حسی ما فعالیتش بیشتر شود، فعالیت بخش هاي دیگر مغز یا دیگر ابزارهای حسی کاهش می یابد.

مثلا در مثال بالا تمرکز کردن بر نقطه سیاه وسط، سبب میشود به تدریج، دقت چشم بر قسمتهای حاشيه ای خاکستری کمتر شود و به مرور، اصلا بخش خاکستري اطراف دیده نشود. بروز این اختلالات در احساسات و ادراکات، امری کاملا طبیعی است، ولی کدام عاقل، محدودیت های خود را دلیلی بر تعطیل کردن همه ادراکات و احساسات و رویاهای خود می کند؟!

اگر درک محدود است با تجربه میتوان این محدودیت را برطرف کرد و اگر نگاه ،کوتاه است با بیشتر دیدن مثلا به وسیله ابزار های کمکی میتوان آن را تقویت کرد. اگر محدودیت های درکی ما و ابزارهای دفاعی و سیستم های تکاملی، در سیستم تعادلی ما سبب میشود اصلا چرخش زمین را حس نکنیم و تصور کنیم خورشید بر دور زمین می چرخد به کمک تلسکوپ و با دیدی وسیع تر میتوان این محدودیت را رفع کرد.

بیان برخی محدودیت های حسی و ادراکي هرگز در نزد عاقلان، سبب نمی شود، تصور کنند، باید همه ادراکات از جمله رويا را تعطیل کرد، بلکه به انسان عاقل این نکته را تذکر می دهد که بیشتر ببیند و بیشتر بیندیشد و بیشتر تمرکز کند و با دیگران مشورت کند و از داناتر از خود بپرسد ولی هرگز دلیل بر رد همه مشاهدات، از جمله رویاها نيست)

http://ibelieveinsci.com/?p=7513


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ذخیره ی داده ها روی دی ان قدرت انسان در نگاه به ابعآرامش(سکوت) stillness و تکاپونوار مغز در تشخیص بیماری تکامل ساختار رگهای مغزی ایمپلانت نخاعی میتواند دنسبیت عام از زبان دکتر برزندگی فعال و مثبت روند آلمیهمانهای ناخوانده عامل ترجمه فعالیت های عضله به سایه ی هوشیاریاداراوون تنها داروی تاییهوش عاطفی قسمت دومحقیقت آنطور نیست که به نظاستیفن هاوکینگ در تفسیر یادگیری هوش مصنوعی، عمیقطبیعت موجی جهانخانواده پایدارباد غرور و سر پر از نخوت وپاکسازی مغزمغز و سیر تکامل ان دلیلی در هم تنیدگی کوانتومی و دتلاش های جدید در درمان سررمز پیشرفت تواضع است نه طلاموژین داروی ضد اوتیسم؟آشناپنداری چیستنوروفیبروماتوزتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایا این جمله درست است کسینظریه تکامل در درمان بیمزیباترین چیز در پیر شدنمکان زمان یا حافظه زمانتشنج عدم توازن بین نورون هوض مصنوعی زندهسخن نیکو مانند درخت نیکوارتباط از بالا به پایین محوادث روزگار از جمله ویراطلاع رسانی اینترنتیکفش بد، عامل مهم کمردردعلم بدون توقفخطای ادراک کارمابحثي درباره هوش و تفاوتهپراسینزوماب در پارکینسومغز باستانی، هنوز نقش هادرمان های اسرار آمیز در آتمرکز بر امروزنیاز به آموزش مجازی دیجیرویا حقی از طرف خداملاحظه های اخلاقی دربارهافزایش غلظت فلزات خون و اتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نعمت فراموشی نبود بسهمیشه اطمینان تو بر خدا بزبان و کلمه حتی برای کسانتظاهر خوابیده ی مادههدف از خلقت رسیدن به ابزاسردرد میگرناز مخالفت بشنوعوارض ازدواج و بچه دار شدحرکات چشم، ترجمه کننده ی بلعیدن ستاره توسط سیاهچاکنفرانس تشنج هتل کوثر اصماشین های دارای روحدندان ها را مسواک بزنید تفلج نخاعی با الکترودهای بخش بزرگی حس و ادراک ما اآمارهای ارائه شده در سطح مغط یک گیرنده استدرمان با سلول های بنیادیتو آرامش و صلحیچگونه آن شکری که می خوریمروزهای بد باقی نمیماندمنابع انرژی از نفت و گاز امواجی که به وسیله ی ماشیزدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر تغذیه بر سلامت رواابزار بقا از نخستین همانهندسه در پایه ی همه ی واکتغییرات مغز پس از 40 سالگیوفور و فراوانیشلیک فراموشیحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تلسکوپ گالیله تا تلسکعدم تعادل دوپامین، فقط ببه خودت مغرور نشوکودک هشت ساله لازم است آدمخچه تاثیر گذار بر حافظهدوگانگی یا یگانگیدرمان سرگیجه بدون نیاز بفیزیک آگاهیبرای اولین بار دانشمندانآینده ی حمل و نقل هوایی دنقش گرمایش آب و هوا در همتولید یا دریافت علمنگاه از درون قفس یا بیرونروشی جدید در درمان قطع نخمناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر درجه حرارت بر عملکانفجار و توقف تکاملی نشاسلول های بنیادی منابع و اابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی گوگل به کمک تشجهل مقدسویتامین کا در سبزیجاتشکل های متفاوت پروتئین هحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکینگی تا مغز از مغز تمقالاتبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکاهش میل جنسی در ام اسمرکز خنده در کجای مغز استدژاوو یا آشناپنداریبرخی اختلالات عصبی مثانهدریای خدافرایند پیچیده ی خونرسانیآیا یک، وجود داردنقش رژیم غذایی در رشد و اتوهم بی خدایینابینایی در نتیجه ی گوشی رژیم ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر اندام حسی، درک از بخش هایسندرم کووید طولانیابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان کنونی و مغز بزرگتریاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهشاید درست نباشدحس و ادراک قسمت شصت و ششبیماری گیلن باره و بیمارکتاب طبیعت در قالب هندسهمرز جدید جستجو و اکتشاف، دانش، سد راه برده دارانبررسی مغز با امواج مادون درگیری اعصاب به علت میتوفضای قلب منبع نبوغ استآیا جهان ذهن و افکار ما منقطه بی بازگشتتوصیه های سازمان بهداشت انسان خطرناکترین موجودنخاع ما تا پایین ستون فقرراز تغییرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتازه های بیماری پارکینسوسی و سه پل اصفهاناتوبان اطلاعات و پلِ بینهوش مصنوعی از عروسک بازی جهان، تصادفی نیستاز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دشرکت نورالینک ویدیویی ازخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری، رساله ای برای سلکشتن عقیده ممکن نیستپول و شادیمشاهده گر جدای از شیء مشاداروی جدید کنترل قند خونبشریت از یک پدر و مادر نیدستورالعمل مرکز کنترل بیقانون مندی نقشه ژنتیکی مآب زندگی است قسمت هفتمنه بدبخت بلکه نادانتکامل فردی یا اجتماعیاولین دارو برای آتاکسی فچرا ارتعاش بسیار مهم استزمین زیر خلیج فارس تمدنی منشاء کوانتومی هوشیاری اتروس جریان انرژیسیر آفرینش از روح تا مغز احساسات کاذبهوش مصنوعی درمانگر کامپیجاذبهاز علم جز اندکی به شما داورزش بهترین درمان بیش فعضایعه ی عروقی مخچهخواص بادام زمینیبیشتر علم، در نادانسته هگیاه خواری و گوشت خوار کدپیوند سر، یکی از راه حلهامعجزه در هر لحظه زندگیداروی ضد تشنج با قابليت تتفاوت ایستایی و تکاپوذخیره ی شگفت انگیز اطلاعقدرت ذهنآرزوها را کم کننوار مغزی روشی مهم در تشختکامل شناخت انسان با کشفایمپلانت استخوانی در آسینسبیت عام، نسبیت خاص یا دزندگی هوشمند در خارج از زمیوپاتی و نوار عصب و عضلهترجمه ی فعالیت های عضله بسایه را اصالت دادن، جز فرادب برخورد با دیگرانهوش عاطفی قسمت سومحقیقت افراداستخوان های کشف شده، ممکیادگرفتن، آغاز حرکت است طبیعت بر اساس هماهنگیخاویار گیاهیبار مغز بر دو استخوانپارادوکس ها در علممغز کوانتومیدر هر سوراخی سر نکنتلاش های جدید شرکت نورالرمز امید، بی نیازی از مردلایو دوم دکتر سید سلمان فآشتی بهتر استنورون هاي مصنوعی می توانتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایا ابزار هوشمندی یا مغز نعناعزیباترین چیز در افزایش سمکانیک کوانتومی بی معنی تشویق خواندن به کودکانهیچ نقطه ای مرکزی تر از اسخن و سکوتارتباط بین هوش طبیعی و هوحیات سیلیکونی به جای حیااطلاعات حسی ما از جهان، چکل اقیانوس در یک ذرهعلم در حال توسعهخطای حسبحثی جالب درباره محدودیتپرتوهای صادر شده از سیاهمغز برای فراموشی بیشتر کدرمان های بیماری آلزایمرتمساح حد واسط میان مغز کونیروی پنجم در طبیعترویاها از مغز است یا ناخوملاحظات بیهوشی قبل از جرافسردگی و اضطراب در بیماتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نعمت فراموشی نبود بسهمیشه به آنچه داری، خوشنزبان و بیان نتیجه ساختماتظاهری از ماده است که بیدهدف علم، شناخت است نه رد سردرد میگرن در کودکاناز نخستین همانند سازها تعینک نگاه را بردارحرکت چرخشی و دائمی کیهانبنی عباس، ننگی بر تاریخکنگره بین المللی سردرد دماشین دانشده روش موفقیتفلج بل، فلجی ترسناک که آنبخش بزرگتر کیهان ناشناختآن چیزی که ما جریان زمان نفرت، اسیب به خود استتو افق رویداد جهان هستیچگونه انتظارات بر ادراک روزهای سختمنابع انرژی از نفت و گاز امیوتروفیک لترال اسکلروسفر فقط مادی نیستتاثیر حرکات چشم بر امواج ابزار بقا از نخستین همانهندسه زبانِ زمان استتغییرات آب و هوایی که به وقاحت و تمسخر دیگرانشلیک فراموشیحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تلسکوپ گالیله تا تلسکعدم درکبه خودت نگاه کنکودک ایرانی که هوش او از مخاطب قرار دادن مردم، کادوپامین قابل حل در آبدرمان سرگیجه بدون نیاز بفیزیکدانان ماشینی برای تبرای بقا به جایی فراتر ازآینده ی علم و فیزیک در60 ثنقش پیش زمینه ها و اراده تولید پاک و فراوان انرژینگاه از درون مجموعه با نگروشی جدید در درمان نابینمنبع نور واقعی و ثابت، حقتاثیر درجه حرارت بر عملکانفجار بزرگ پایان بوده اسلول های بدن تو پیر نیستنابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی الفاگوجهان فراکتالویتامین بی 12 در درمان دردشکل پنجم مادهحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکینگی تا مغز از مغز تتاثیر ویتامین دی بر بیمابی ذهن و بی روحکاهش مرگ و میر ناشی از ابمرگ چیستدگرگونی های نژادی و تغییبرخی اصول سلامت کمردرک فرد دیگر و رفتارهای افرایند تکامل و دشواری هاآیا کیهان می تواند یک شبینقش زنجبیل در جلوگیری از توهم تنهاییناتوانی از درمان برخی ویرژیم غذایی حاوی تخم مرغ ومنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاثیر رژیم گیاه خواری بر انرژی بی پایان در درون هرسندرم گیلن باره به دنبال ابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان کاملی در اطراف ما پراز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهشایسته نیست در جیب خود قرحس و ادراک سی و هفتمبیماری آلزایمر، استیل کوکتاب، سفری به تاریخگذر زمان کاملا وابسته به مرزهای حقیقی یا مرزهای تدائما بخوانبررسی و اپروچ جدید بر بیمدرب بسته با غیر خود باز مفضای خالی ای وجود نداردآیا جهش های ژنتیکی، ویرونقطه، وجود است یا فاصلهتوصیه های غیر دارویی در سانسان در هستی یا هستی در نخاع درازتر یا کوتاهتر کراست دستی و چپ دستیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتازه های درمان ام اسسیلی محکم محیط زیست بر اناتوسوکسیمایدهوش مصنوعی از عروسک تا کمجهش های ژنتیکی مفید در سااز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن سرطانشربت رب انارخواندن ، یکی از شستشو دهنبیمارستان هوش مصنوعیگل خاردار، زیباستپول و عقیدهمشاهده آینده از روی مشاهداروی جدید آلزایمربعد پنجمدغدغه نتیجه ی نادانی استقانون گذاری و تکاملآب زندگی است قسمت اولنه جنگ و نه خونریزیتکامل مادی تا ابزار هوشماولین دروغچرا به هم اعتماد نمیکنیمزمان چیستمهمان ناخواندهتری فلوپرازینسیستم تخلیه ی مغز بینشی ناخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی درخدمت خلق وحجاذبه و نقش آن در شکلگیریازدواج های بین گونه ای، رورزش در کمر دردضایعات در عصب زیر زبانیخواص شکلات تلخبا همه مهربان باشگیرنده باید سازگار با پیپیوندهای پیچیده با تغییرمعرفی مورد نادر بیماری گداروی ضد تشنج توپیراماتتفاوت ارباب و رهبر حقیقیداروی ضد جنون در درمان تیتفاوت در شیوع، علایم و شدذره ی معین یا ابری از الکقدرت شناختی انسان، محدودآزمون تجربی، راهی برای رنوار مغز، مفید و بی خطرتکامل، نتیجه ی برنامه ریایمان به رویاچسبیدن به خود، مانع بزرگ زندگی و داراییمیوتونیک دیستروفیترجمه ای ابتدایی از اسراساخت سلول عصبی حتی پس از ادراک ما درک ارتعاشی است هوش عاطفی قسمت ششمحقیقت انساناستروژن مانند سپر زنان دیادآوری خواب و رویاطعمه ی شبکه های ارتباط اجخار و گلبار بزرگ ایستادن بر دو پاپاسخ گیاهان در زمان خوردمغز آیندگان چگونه است ؟در والنتاین کتاب بدید همتلاش هایی در بیماران قطع رمز بقای جهش ژنتیکیلازم است هیچ کاری نکنیدآغاز فرایند دانستننورون های ردیاب حافظهتاثیر نگاه انسان بر رفتاایا بیماری ام اس (مولتیپهفت چیز که عملکرد مغز تو زیر فشار کووید چه باید کرمکانیزمهای دفاعی در برابتشخیص ژنتیکی آتروفی های هیچ چیز همیشگی نیستسخن پاک و ثابتارتباط دیابت و رژیم غذایحکمت الهی در پس همه چیزاطلاعاتی عمومی در مورد مکلمات بلند نه صدای بلندعلم راهی برای اندیشیدن اخطر آلودگی هوابحثی در مورد نقش ویتامين پرتوزایی از جسم سیاهمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟درمان های بیماری اس ام ایتنفس هوازی و میتوکندریچیز جدید را بپذیررویاهای پر رمز و حیرتی درممانتین یا آلزیکسا یا ابافسردگی و ساختار مغزتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر با مطالعه فیزیک کوانهمیشه داناتر از ما وجود دزبان و بیان، در سایه پیشرتعویض دارو در تشنجهر چیز با هر چیز دیگر در تسردرد میگرنی در کودکاناز نخستین همانند سازها تعید نوروز مبارکحس متفاوتبه قفس های سیاهت ننازکنگره بین المللی سردرد دمبانی ذهنی سیاه و سفیددهن، بزرگترین سرمایهفلج خواببخش دیگری در وجود انسان هآنچه می دانم، آنچه را میخنقاشی هایی با بوی گذشته یتو انسانی و انسان، شایستچگونه به سطح بالایی از هوروزهای سخت میگذردمنابع انرژی از نفت و گاز امید نیکو داشته باش تا آنسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر دوپامین و سروتونینابزار بقا از نخستین همانهندسه، نمایشی از حقیقتتغییرات تکاملی سر انسان وقت نهيب هاي غير علمي گذششنا در ابهای گرم جنوب نیاحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکنیکی تا مغز از مغز تعدالت برای من یا برای همهبه دنبال رستگاری باشکودکان مهاجرمدل همه جانبه نگر ژنرالیدورترین نقطه ی قابل مشاهدرمان سرگیجه بدون داروفال نیکوبرای تمدن سازی، باید در بآینده با ترس جمع نمیشودنقش پیشرفته ی سلول های بنتولید اندام با چاپ سه بعدنگاه حقیقی نگاه به درون اروشی جدید در درمان سکته ممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانقراض را انتخاب نکنیدسلول بنیادی و ای ال اسابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی اکنون می توانجهان قابل مشاهده بخش کوچویتامین بی هفدهشکرگزار هر چیزی باش که داحس و ادراک قسمت بیست و چهاز تکینگی تا مغز از مغز تصفحه اصلیبی سوادی در قرن 21کاهش التهاب ناشی از بیمامرگ و میر پنهاندانش قدرت استبرخی اطلاعات روانشناسی مدرک نیازمند شناخت خویش افرایند حذف برخی اجزای مغآیا گذشته، امروز وآینده نقش زبان در سلطه و قدرت اتوهم جداییناتوانی در شناسایی چهره رژیم غذایی سالم و ضد التهمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاثیر رژیم گیاه خواری بر سندرم پیریفورمیسابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان پیوستهاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک مشادی ذهنیت است نه عینیتحس و ادراک- قسمت پنجاه و بیماری الزایمرکتابخانهگذشته را دفن کنمزایای شکلات تلخ برای سلدارچینبررسی ژنها در تشخیص بیمادرختان چگونه بر تشکیل ابقفس دور خود را بشکنآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنمیتوان با بیرون انداختنتوصیه هایی در مصرف ماهیانسان عمیق، با امواج سطحنخستین تمدن بشریرجزخوانی هایی که امروز بمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاسف بار است انسان، حق خوسینوریپا داروی ترکیبی ضداتصال مغز و کامپیوترهوش مصنوعی از عروسک تا کمجهش های ژنتیکی غیر تصادفاز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن سرطانشربت ضد خلطخواندن، دوست روزهای سختبیندیشگل درون گلدانپوست ساعتی مستقل از مغز دمشاهدات آمیخته با اشتباهداروی جدید آلزایمر تاییدبعد از کروناذهن ما از در هم شکستن منبقانون تکامل، عامل بسیاریآب زندگی است قسمت دومنه روش تقویت مغزتکامل مداوماولین سلول مصنوعیچرا بیماری های تخریبی مغزمان و مکان، ابعاد کیهان مهندسی ژنتیک در حال تلاش تری فلوپرازینسیستم تعادلی بدناخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی ساخته هوش طبیجبران از دست رفته هااسکلت خارجی در درمان اختوزن حقیقی معرفت و شناختضرورت زدودن افکارخواص شگفت هویجبا هوش مصنوعی خودکار روبگالکانزوماب، دارویی جدیپیوندی که فراتر از امکانمعرفت و شناختگام کوچک ولی تاثیرگذارپیوستگی همه ی اجزای جهانمغز فکر میکند مرگ برای دیدارویی خلط آورتفاوتهای جنسیتی راهی براذرات کوانتومی زیر اتمی ققدرت عشقآزمون ذهنی گربه ی شرودیننوار مغز، ترجمه ی فعالیت تکثیر سلول در برابر توقف این پیوند نه با مغز بلکه نسبت ها در کیهانزندگی بی دودمیگرن و پروتئین مرتبط با ترس و آرمان هاساخت شبکه عصبی مصنوعی با ادراک، فراتر از آنچه معمهوش عاطفی بیشتر در زنانحقیقت اشیااسرار آفرینش در موجیاری خدا نزدیک استظهور امواج مغزی در مغز مصخارق العاده و استثنایی ببار سنین ابزار هوشمندی اپختگی پس از چهل سالگي به مغز اندامی تشنه ی انرژی ادر یک فراکتال هر نقطه مرکتلاش در تولید انرژی به رنرمز جهانلبخند بزن شاید صبح فردا زآغاز فصل سرما و دوباره تکنوروپلاستیسیتی چیستتاثیر نگاه انسان بر رفتاایا بدون زبان میتوانیم تهفت سین یادگاری از میراث زیرفون داروی ضد ام اسما انسانها چه اندازه نزدتشخیص آلزایمر سالها قبل هیچ چیز، چقدر حقیقی استسخت ترین حصارارتباط شگفت مغز انسان و فحافظه میتواند بزرگترین داطلاعاتی عمومی در مورد مکلوزاپین داروی ضد جنونماه رجبعلم ساختن برج های چرخانخطر حقیقی، خود انسان استبحثی در مورد نقش کلسیم و پرسشمغز بزرگ چالش است یا منفعدرمان های جدید ALSتنفس هوازی و میتوکندریچیزی منتظر شناخته شدنرویای شفافمن و وجود توهمیاقلیت خلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر تلاش انسان امروز براهمیشه راهی هستزبان و تکلم برخی بیماریهتعیین پیش آگهی آسیب به عصهر بذر و سلول تازه، ظرفیتسردرد های طولانی و مقاوم از نخستین همانند سازها تعکس چالشیحس چشایی و بویاییبه مغز خزندگان خودت اجازکنترل مغز دستکاری شده ی ژمباحث مهم حس و ادراکدو ویژگی انتزاع و قدرت تجدرمان تومورهای مغزی با افلج خواب چیستبخشیدن دیگران یعنی آرامشآنچه ناشناخته است باید شچقدر به چشم اعتماد کنیمتو با همه چیز در پیوندیچگونه باغبانی باعث کاهش روش مقابله مغز با محدودیمنابع انرژی از نفت و گاز امید نجاتسفر به مریخ در 39 روزتاثیر دپاکین بر بیماری مابزار بقا از نخستین همانهنر فراموشیتغذیه بر ژنها تاثیر داردوقتی فهمیدی خطا کردی برگشناخت ناشناختهحس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز و از مغز عسل طبیعی موثر در کنترل ببه زودی شبکه مغزی به جای کودکان میتوانند ناقل بی مدل هولوگرافیک ژنرالیزهديدن با چشم بسته در خواب درمان سردرد میگرنی مزمن فاکسیبتبرای خودآگاه بودن تو بایآیا فراموشی حتمی استنقش آتش در رسیدن انسان بهتولید سلولهای جنسی از سلنگاه دوبارهريتوکسيمب در درمان ام اسمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانواع سکته های مغزیسلول بنیادی در درمان ایدابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی از عروسک های بجهان موازی و حجاب هاویتامین دی گنجینه ای بزرشکست حتمیحس و ادراک قسمت بیست و یکاز تکینگی تا مغز از مغز تسوالات پزشکیبی شرمیکاهش حافظه هرچند فرایندیمرگ و میر بسیار بالای ناشدانش محدود به ابعاد چهاربرخی بیماری ها که در آن بدرک و احساسفرایند خودتخریبی سیستم هآیا پیدایش مغز از روی تصانقش زبان در سلطه و قدرت اتوهم جدایی و توهم علمنادیدنی ها واقعی هستندرژیم غذایی ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر رژیم گیاهخواری بر سندرم پیریفورمیسابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان پیوستهاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار شادی، پاداش انجام وظیفهحس و ادراک- قسمت بیست و پبیماری ای شبیه آلزایمر و کجای مغز مسئول پردازش تجگر جان به جز تو خواهد از خمسمومیت دانش آموزان بی گداروهای مصرفی در ام اسبررسی بیماری التهابی روددرختان اشعار زمینقفس ذهنآیا خداباوری محصول تکاملنمیتوان بر سیاه سیاه نوشتوضیحی ساده در مورد هوش مانسان عامل توقف رشد مغزنخستین تصویر از سیاهچالهرحم مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتبدیل پلاستیک به کربن و سسیناپس، شگفتی خلقتاثر مضر مصرف طولانی مدت رهوش مصنوعی از عروسک تا کمجهش های بیماری زا، معمولاز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن سرطان ریهشش مرحله تکامل چشمخواب و بیداری نوسانی مغزبیهوش کردن در جراحی و بیمگل زندگیپوشاندن خود از نورمصرف زیاد گوشت و لبنیات زداروی جدید ای ال اسبعد از کروناذهن چند جانبه نیازمند نگقانون جنگلآب زندگی است قسمت سومچه زیاد است بر من که در ایتکامل چشماوکرلیزوماب داروی جدید شچرا حیوانات سخن نمی گوینزمان و گذر آن سریع استمهندسی بدنترک امروزسیستم دفاعی بدن علیه مغز اختلا ل در خود عضلههوش مصنوعی، کیفیت فریب مجدا کردن ناخالصی هااسکار، لگوی هوشمندوزوز گوشضرب المثل یونانیخواص عجیب لوبیابا هر چیزی که نفس می کشد مبا آتش، بازی نکن و بعد از گامی در درمان بیماریهای پیام های ناشناخته بر مغز مغز قلبدارویی ضد بیش فعالی سیستتقلید مرحله ای نسبتا پیشذرات کوانتومی زیر اتمی ققسم به فقرآزمون ذهنی گربه شرودینگرنوار عصب و عضلهتأثیر نیکوتین سیگار بر ماین اندوه چیستنسبت طلایی، نشانه ای به سزندگی برشیمیگرن و خوابترسناک تر از کوریساخت شبکه عصبی با الفبای ادغام میان گونه های مختلهوش عاطفی در زنان بیشتر احقیقت تنها چیزی است که شااسرار بازسازی اندام هاژن همه چیز نیستظرف باید پر شود چه با چرک خبر مهم تلسکوپ هابلباربر دیگران نباشپدیده خاموش روشن در پارکمغز انسان ایا طبیعتا تمادر کمتر از چند ماه سوش جدتلاشی برای درمان قطع نخارمز جهان خاصیت فراکتاللحظات خوش با کودکانآغاز مبهم آفرینشتاثیر هوش مصنوعی بر مغزایا تکامل هدفمند استهم نوع خواری در میان پیشیزیرک ترین مردمما انسانها چه اندازه نزدتشخیص ایدزهیچ وقت خودت را محدود به سخت ترین کار، شناخت خود اارتباط شگفت انگیز مغز انحافظه های کاذباعتقاد اشتباه، نتیجه ی نکلید نزدیک و نگاه تو بر فماه شب منعلیت رو به عقبخطر را بپذیربحثی در مورد حقیقت فضا و پرسش و چستجو همیشه باقی امغز بزرگ چالشهای پیش رودرمان های جدید میگرنتنفس بدون اکسیژنچیزی خارج از مغزهای ما نیروان سالممن کسی در ناکسی دریافتم اقیانوس نادانیتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر خواهان پیروزی هستیهمیشه عسل با موم بخوریمتعامل انسان و هوش مصنوعیهر جا که جات میشه، جات نیسردرد های طولانی و مقاوم از نخستین همانند سازها تعامل کلیدی در کنترل کارآحس و ادراک (قسمت اول )به نقاش بنگرکنترل همجوشی هسته ای با همبتکران خودشکوفادو بیماری روانی خود بزرگ درمان تشنجفلج دوطرفه عصب 6 چشمبخشش، عقلانی یا غیر عاقلآنچه واقعیت تصور میکنیم نقش قهوه در سلامتیتو با باورهایت کنترل میشچگونه تکامل مغزهای کنونیروش های صرفه جویی در ایجامنابع انرژی از نفت و گاز امید یا ناامیدی؟سفر به درون سفری زیباتاثیر داروهای ضد التهاب ابزار بقا از نخستین همانهنر حفظ گرهثبت و دستکار ی حافظهوقتی ناراحتی چیکار میکنیشناخت و معرفت، و نقش آن دحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز از مغز تعشق به هفت مرتبه ی شناختیبه زیر پای خود نگاه نکن بکودکان گذشته به آینده فکمدل هولوگرافیک تعمیم یافدی متیل فومارات(زادیوا)(درمان سرطان با امواج صوتفاجعه ی جهل مقدسبرای رشد، باید از مسیر خطآیا ممکن است موش کور بی منقش انتخاب از طرف محیط، نتولترودیننگاهی بر قدرت بینایی دراریه زغالیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانیس بی کسانسلول بنیادین از مخاط بینابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی از عروسک های بجهان ما میتواند به اندازویتامین دی بیشتر از یک ویشکستن مرز دور مغزحس و ادراک قسمت بیست و دواز تکینگی تا مغز از مغز تپیامهای کاربرانبی عدالتی در توزیع واکسن کاهش دوپامین عامل بیماریمرگ و سوال از قاتلدانش بی نهایتبرخی بیماری های خاص که بددرک کنیم ما همه یکی هستیمفراتر از دیوارهای باورآیا آگاهی پس از مرگ از بینقش سجده بر عملکرد مغزتوهم جسمانرژی تاریکنادیدنی ها بیشتر از دیدنرژیم غذایی ضد دردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر رژِیم غذایی بر میگسندرم پای بی قرارابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان پر از چیزهای اسرار آاز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقشب سیاه سحر شودحس و ادراک- قسمت شصت و چهبیماری ای شبیه ام اس مولتکرونا چه بر سر مغز می آورگرفتار محدودیت ها و ابعامسمومیت دانش آموزان، قماداروهای ام اسبررسی سیستم تعادلی بدن ادرد و درسقفس را بشکنآیا دلفین ها می تواند از نمای موفقیتتوضیحات دکتر فاطمی در موانسانیت در هم تنیده و متصنخستین روبات های زنده ی جرحم مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتبدیل تراکت صوتی مصنوعی سیگار عامل افزایش مرگ وماثرات فشار روحی شدیدهوش مصنوعی از عروسک تا کمجهش تمدنی عجیب و شگفت انساز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن ضد اعتیادششمین کنگره بین المللی سخواب زمستانی سلول های سربیهوشی در بیماران دچار اگلوله ی ساچمه ایپیموزایدمطالبه ی حق خودداروی جدید برای میاستنی بعد از کرونا دلخوشی بیهوذهن هوشیار در پس ماده ی مقانون جنگلآب، زندگی است(قسمت پنجم)نه عدم مطلق بلکه عدم با قتکامل و ارتقای نگاه تا عماوج آگاهیچرا حجم مغز گونه انسان درزمان و صبرمهربانی، شرط موفقیتترکیب آمار و ژنتیکسکوت و نیستیاختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی، اتفاقات و تحجدایی خطای حسی استاسارت و پرخوریوسواس، بیماری استضربه مغزی در تصادف رانندخود جسم و یا تصویربا تعمق در اسرار ابدیت و گامی در درمان بیماریهای پیدایش زبانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهداستانها و مفاهیمی اشتباتقلید از روی طبیعتذرات کوانتومی زیر اتمی ققضاوت ممنوعآزادی در چیستنوار عصب و عضلهتأثیر نگاه انسان بر رفتااین ایده که ذرات سیاهچالنشانه های گذشته در کیهان زندگی در جمع مواردی را برمیگرن و روزه داریترسان نیستیساختن آیندهادغام دو حیطه علوم مغز و هوش عاطفی در زنان بیشتر احقیقت خواب و رویااصفهان زیباژن همه چیز نیستظرفیت مغز چقدر استخدا موجود استبارداری بدون رحمپروژه ی ژنوم انسانیمغز انسان برای ایجاد تمددر آرزوهایت مداومت داشتهتلاشی تازه برای گشودن معرنگ کردن، حقیقت نیستلرزش ناشی از اسیب به عصبإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَتاثیر ویتامین دی بر بیماایجاد احساساتهمه چیز موج استزیست و بیولوژی باورما اکنون میدانیم فضا خالتشخیص دشوارتر در افراد مهیچ کاری نکردن به معنی چیسختی ها رفتنی استارتباط شگفت انگیز مغز انحافظه و اطلاعات در کجاست اعتماد به خودکلید، در ناشناخته هاستماهیچه ی صبرعلایم کمبود ویتامین E را خطرات هوش مصنوعیبحثی در مورد عملکرد لوب فپرسشگری نامحدودمغز بزرگ و فعال یا مغز کودرمان های جدید در بیماری تنها مانع در زندگی موارد چیزی شبیه نور تو نیستروباکسین یا متوکاربامولمن پر از تلخیمالکترومغناطیس شنوایی و هتاثیر گیاه خواری بر رشد واپل ویژن پرو در تشخیص بیمهمیشه، آنطور نیست که هستتعامل انسان با هوش مصنوعهر حرکت خمیده می شود و هر سردرد و علتهای آناز نشانه ها و آثار درک شدعادت همیشه خوب نیستحس و ادراک (قسمت دوم )به نقاش بنگرکنترل جاذبهمتواضع باشدو بار در هفته ماهی مصرف درمان جدید ALSفن آوری های جدید علیه شنابدون پیر فلکآنچه حس می کنیم، نتیجه ی نقش مهاجرت در توسعه نسل اتو باید نیکان را به دست بچگونه جمعیت های بزرگ شکل روش های عملی برای رفع کمرمنابع انرژی از نفت و گاز امید جدید بر آسیب نخاعیسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر داروی ضد تشنج سدیم ابزار بقا از نخستین همانهنر دانستنثبت امواج الکتریکی در عصوقتی پر از گل شدی خودت را شناخت حقیقت یا آرزوهای گحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز از مغز تعشق درونی به یگانگی خلقتبه سیاهی عادت نکنیمکودکان خود را مشابه خود تمدل های ریز مغز مینی بریندین اجباریدرمان ضایعات نخاعیفارغ التحصیلان، فقیر و دبرای زندگی سالم، یافتن تآیا ما کالا هستیمنقش اتصالات بین سلولهای تومورها و التهاب مغزی عانگاهی بر توانایی اجزاي بریواستیگمینمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانگشت ماشه ایسلول عصبی شاهکار انطباق ابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی از عروسک های بجهان مادی، تجلی فضا در ذهویروس مصنوعیشکستگی لگن یا سکته ی مغزیحس و ادراک قسمت بیست و سوسایتهای دیگربیمار 101 ساله، مبتلا به سکاهش سن بیولوژیکی، تنها مرگ انتقال است یا نابود شدانشمندان موفق به بازگردبرخی توجهات در ببمار پاردرک احساسات و تفکرات دیگفرار در فرار از میزبان، دآیا امکان بازسازی اندامهنقش غذاها و موجودات درياتوهم در بیماری پارکینسونانرژی تاریک که ما نمی تونادانی در قرن بیست و یکم،راه فراری نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر سلامت دستگاه گوارشسندرم پس از ضربه به سرابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان پر از چیزهای جادویی از تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدشبیه سازی میلیون ها جهان حسن یوسف باغچه ی منبیماری اسپینال ماسکولار کریستال هاگریه ی ابر، رمز طراوت باغمسیر دشوار تکامل و ارتقاداروهای تغییر دهنده ی سیبررسی علل کمر درد در میاندرد باسن و پا به دلیل کاهقله برای دیدن نه برای به آیا دلفین ها میتوانند بانمایش تک نفرهتیوتیکسن داروی ضد جنونانسانیت در برابر دیگراننرمش های مفید برای درد زارسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتبدیل سلولهای محافط به سسیاهچاله هااثرات مفید قهوههوش مصنوعی از عروسک تا کمجهشهای مفید و ذکاوتی که داز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن علیه سرطانشعار و عملخواب سالم عامل سلامتیبیو الکترونیک؛ ترکیب موجگلوئونپیموزایدمطالبی در مورد تشنجداروی جدید برای کاهش وزنبعد از کرونا دلخوشی بیهوذهن و زندگیقانونمندی و محدودیت عالمآتاکسینهایت معرفت و شناخت درک عتکامل و ریشه ی مشترک خلقتايندگان چگونه خواهند دیدچرا خشونت و تعصبزمان واقعیت است یا توهمموفقیت هوش مصنوعی در امتترکیب احساسات و ادراکات سکوت، پر از صدااختلال حرکتی مانند لرزش هوش احساسیجریان انرژی در سیستم های اساس انسان اندیشه و باور وسیله، فقط دعا نیستضررهای مصرف شکر و قند بر خودآگاهی و هوشیاريخودآگاهی و هوشیاريبا خودت نجنگگاهی لازم است برای فهم و پیر شدن حتمی نیستمغز مانند تلفن استدخالت در ساختار ژنهاتقلید از طبیعترفلکس وتری با توضیح دکتر قطار پیشرفتآزادی عقیده، آرمانی که تنوار عصب و عضلهتأثیر شیرینی های حاوی لواین ابتدای تناقض هاستنشانه های پروردگار در جهزندگی در سیاهچالهمیگرن سردردی ژنتیکی که بتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرساختن آینده، بهترین روش ارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش عاطفی رمز آزادگیحقیقت در علم، هرگز نهایی اصل بازخوردژن هوش و ساختارهای حیاتی عقل مجادله گرخدا نور آسمان ها و زمین اباز هم خبر از مغزهای مصنوپروژه ی ژنوم انسانیمغز انسان برای شادمانی طدر آسمان هدیه های نادیدنتلاشی جدید در درمان ام اسنوروز مبارکرنگین کمانلرزش دست ها و گردن و سر ETافت فشار خون ناگهانی در وتاثیر ویروس کرونا بر مغز ایران بزرگهمه چیز و هیچ چیززیست شناسی کل در جزء فراکما از اینجا نخواهیم رفتتصویر خورشید یا خود خورشهیچ کس مانند تو نگاه نمیکسختی در بلند شدن از روی صارتباط غیرکلامی بین انساحافظه و اطلاعات در کجاست اعتماد به خودکلام و زبان، گنجینه ای بسماپروتیلینعلایم کمبود ویتامین E را دفاع از پیامبربحثی درباره هوش و تفاوتهپزشکان با استفاده از روامغز بزرگترین مصرف کننده درمان های جدید سرطانتنها در برابر جهاننکاتی در مورد هوشروبات ها قول میدهندمن بی من، بهتر یاد میگیرمالکتروتاکسی(گرایش و حرکزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر گیاه خواری بر رشد واپی ژنتیکهمکاری یا رقابتتعداد کلی ذهن ها در جهان هرچیز با یک تاب تبدیل به سردرد به دلیل مصرف زیاد ماز نظر علم اعصاب یا نرووسعادت کن از بالا نگاه کنیحس و ادراک قسمت 67به نادیدنی ایمان بیاورکنترل خشممجموعه های پر سلولی بدن مدو برابر شدن خطر مرگ و میدرمان جدید مولتیپل میلومفناوری هوش مصنوعی نحوه خبدون بار گذشتهآنها نمیخواهند دیگران رانقش میدان مغناطیسی زمین تو برای خزیدن خلق نشده ایچگونه جمعیت های بزرگ شکل روش هایی برای مقابله با امنابع انرژی از نفت و گاز امید درمان کرونا با همانسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر مغزابزار بقا از نخستین همانهنر رها شدن از وابستگیجلو رفتن یا عقبگردوقتی تو از یاد گرفتن باز شناخت درون، شناخت بیرون؛حس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز از مغز تعشق، شلوغ کردن نیستبه سخن توجه کن نه گویندهکودکان را برای راه آماده مدیون خود ناموجوددین، اجباری نیستدرمانهای بیماری پارکینسفاصله ها در مکانیک کوانتبرخی ملاحظات در تشنج های آیا ما تنها موجودات زنده نقش تیروئید در تکامل مغزتومورهای نخاعینگاهت را بلند کنریاضیات یک حس جدید استمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانگشت نگاری مغز نشان میدسلول عصبی، در محل خاص خودابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی از عروسک های بجهان مرئی و نامرئیویروس های باستانی، مغز مشگفت نیست من عاشق تو باشمحس و ادراک قسمت بیستمبیمار مرکز تنفس سلولیکایروپاکتیک چیستمرگ بر اثر کار زیاددانشمندان نورون مصنوعی سبرخی توصیه ها برای واکسیدرک تصویر و زبان های مخلتفرد موفقآیا انسان با مغز بزرگش اخنقش غذاها و موجودات درياتوهمات و شناخت حقیقتانرژی خلا ممکن استنازوکلسینراه نجاتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر عصاره تغلیظ شده گیسندرم تنگی کانال مچ پاابزارهای پیشرفته ارتباط هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان دارای برنامهاز تکینگی تا مغز- از مغز واکسن های شرکت فایزر آمرشبیه سازی سیستم های کوانحساسیت روانی متفاوتبیماری اضطراب عمومیکریستال زمان(قسمت اولگربه شرودینگر و تاثیر مشمسئول صیانت از عقیده کیسداروهای ضد بیماری ام اس وبرطرف کردن خشونت را از خادرد زانو همیشه نیاز به جرقله سقوطآیا دست مصنوعی به زودی قاچند نرمش مفید برای کمردرتیک و اختلال حرکتیانسان، گونه ای پر از تضادنرمش های مفید در سرگیجهرساناها و ابر رساناها و عمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتبر را بردارسیاهچاله های فضایی منابعاثرات مفید روزه داریهوش مصنوعی از عروسک تا کمجهشهای مفید و ذکاوتی که داز تکامل تا مغز، از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اصبور باشخواب سالم عامل سلامتی و یبیوگرافیگمان میکنی جرمی کوچکی در پیچیدگی های مغزمگسمطالعه ای بیان میکند اهدداروی جدید برای ای ال استفکر قبل از کارذهن و شیمی بدنقارچ بی مغز در خدمت موجودآتاکسی فریدریشنهایت در بی نهایتتکامل ابزار هوش ، راه پر ايا اراده آزاد توهم است یچرا در مغز انسان، فرورفتزمان پلانکموفقیت در تفکر استترکیب حیوان و انسانسکوت، در برابر گزافه گویاختلال خواب فرد را مستعد هوش احساسیجریان انرژی در سیستم های استفاده از مغز، وزن را کمیک پیام منفرد نورون مغزی ضررهای شکر بر سلامت مغزیک پیشنهاد خوب برای آسان ضعیف و قویخودت را از اندیشه هایت حفبا خدا باشگاهی مغز بزرگ چالش استپیراستاممغز مادران و کودکان در زمدر موج، راز خلقت نهفته استقویت مغز با ورزشرفتار مانند بردهقطره قطرهآزار حقیقینوار عصب و عضلهتئوری تکامل امروز در درماین بیمار را باید چه کار نشانه های بیداری روحیزندگی زمینی امروز بیش از میگرن شدید قابل درمان استسلیم ارتباط با من برترساختار فراکتال وجود و ذهارتقا یا بازگشت به قبل ازحقیقت راستین انسان علم باصل در هم تنیدگی و جهانی ژن یا نقشه توسعه مغز و نقعقل در جهان جدید، عجیب اسخدا بخشنده است پس تو هم ببازگشایی مجدد مطب دکتر سپروژه ی علمی پیوند مغز سامغز انسان برای شادمانی طدر آستانه ی موج پنجم کوویتمایل زیاد به خوردن بستننوروز یا روز پایانیرهایی از توهم سایه هالرزش عضله یا فاسیکولاسیوافت هوشیاری به دنبال کاهتاثیر ژنها بر اختلالات خایرادهای موجود در خلقت بهمه چیز کهنه میشودزیست شناسی باور حقیقت یا ما اشیا را آنطور که هستندتصویر در هم تنیدگی کوانتهیچ کس حقیقت را درون مغز سدسازی روش مناسب برای مقارتروز یا خوردگی و التهاحافظه و اطلاعات در کجاستاعتماد بی موردکلام، در تحولی شگفت آور بماجرای جهل مقدسدفاع در برابر تغییر ساختبحثی درباره هوش و تفاوتهپس از اگو یا بعد از نفسمغز حریص برای خون، کلید تدرمان های رایج ام استنهایینکاتی در مورد تشنجروبات های ریز در درمان بیمننژیتالکترودهای کاشتنیزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر گیاه خواری بر رشد وابتدا سخت ترین استهمانند سازی در انسانتعذیه ی ذهنهرگز از زندگی یا امکاناتسردرد تنشناز نظر علم اعصاب اراده آزعادت کن خوب حرف بزنیحس و ادراک قسمت 74به هلال بنگرکندن ریشه ی خودمجرم، گاهی قربانی استدو برابر شدن خطر مرگ و میدرمان جدید میگرن با انتی فواید روزه داری متناوببدون زمان، ماده ای وجود نآنژیوگرافی از مغزنقش محیط زندگی و مهاجرت دتو تغییر و تحولیچگونه حافظه را قویتر کنیروش هایی برای کم کردن اضطمنابع انرژی از نفت و گاز امیدهای جدید برای بازیابسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانهنر، پر کردن است نه فحش دجلوتر را دیدنوقتی خودت را در آینه دیدیشناسایی تاریخچه ی تکاملیحس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز از مغز تعصب حقوق نورولووبهای انسانکوری گذرای ناشی از موبایمدیریت اینترنت بر جنگدیوار همه اش توهم بوددرماندگی به دلیل عادت کرفاصله ی همیشگی تصویر سازبرخی مرزهای اخلاق و علوم آیا مصرف مولتی ویتامین هنقش حفاظتی مولکول جدید دتومورهای ستون فقراتچالش هوشیاری و اینکه چرا ریتوکسیمابمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانتقال ماده و انرژیسلولهای ایمنی القا کنندهابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان مشارکتیاز تکینگی تا مغز از مغز تویرایش DNA جنین انسان، برشگفت انگیز بودن کیهانحس و ادراک قسمت دهمبیماری لبر و نابینایی آنکار امروز را به فردا نیندمرگ تصادفیدانشمندان یک فرضیه رادیکبرخی درمان های Spinal Muscular Atدرک حقیقت نردبان و مسیری فرد یا اندیشهآیا انسان در آستانه ی انقنقش غذاها و موجودات درياتوهمات در پارکینسونانرژِی برای ایجاد اضطرابنبودن مدرک و شاهد، مدرک راه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریک ترین بخش شبسندرم جدایی مغزابزارهای بقا از نخستین ههوش مصنوعی از عروسک بازی جهان در حال نوسان و چرخشاز تکینگی تا مغز- از مغز واکسن کووید 19 چیزهایی که شبکه های مصنوعی مغز به درخفاش کور و انسان بینا؟بیماری بیش فعالیکریستال زمان(قسمت دوم)گزیده ای از وبینار یا کنفمسئولیت جدیدداروهای ضد تشنج با توضیح بزرگ فکر کندردهای سال گذشته فراموش قلب های سادهآیا رژیم غذایی گیاهی سلاچند جهانیتیکاگرلور داروی ضد انعقاانعطاف پذیری مکانیسمی علنرمش های موثر در کمردردرستگاری محدود به یک راه نمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتحریک الکترومغناطیسی مغسیاهچاله ها، دارای پرتو اثرات مضر ماری جواناهوش مصنوعی از عروسک تا کمجوانان وطناز تکامل تا مغز، از مغز توابسته به دوستی این و آن صبور باشخواب عامل دسته بندی و حفطبیوگرافیگنجینه ای به نام ویتامین پیچیدگی های مغزی در درک زمعمای اخلاقی قطارداروی جدید برای دیابتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعذهن پر در برابر آگاهیقبل و بعد از حقیقتآتاکسی مخچه ای خودایمننهادینه سازی فرهنگ اختلاتکامل تکنولوژیايا اراده آزاد توهم است یچرا ذرات بنیادی معمولاً زمان به چه دلیل ایجاد میشمولکول ضد پیریترکیب رایانه و قارچسکته مغزیاختلال خواب، گاهی عامل کهوش بشری تهدید برای بشریجریان انرژی در سیستم های استفاده از نظریه ی تکامل جراحی هوشیار مغزاستفاده از هوش مصنوعی در یک آلل ژنتیکی که از نئاندطلوع و حقیقتخودروهای هیدروژنیبا طبیعت بازی نکنگاهی جهت را عوض کنپیشینیان انسان از هفت میمغز مصنوعی، فرصت یا چالشدر میان تاریکی و روشناییتقویت استخوان در گرو تغذرفتار وابسته به شکللمس کوانتومیآزار دیگری، آزار خود استنوار عصب و عضله مهم در تشتئوری تکامل در پیشگیری و اینکه به خاطرخودت زندگی نظام مثبت زندگیزندگی زودگذرمیاستنی گراویس بدون آنتیتسلیم شدن از نورون شروع مساختار شبکه های مغزی ثابارتوکين تراپی روشی جديد حقیقت غیر فیزیکیاصل علت و تاثیرژن درمانی در درمان چاقیعقل را وقتی بگستری به دردخدا تاس نمیریزدبازگشت از آثار به سوی خداپروانه ی آسمانیمغز انسان رو به کوچک تر شدر برابر حقایق جدیدتمایز یا کشف یگانگینورالژیرهبر حقیقیلزوم گذر انسان از حدها و افتخار انسانتاثیر کلام در آیات کلام بایستادن در برابر آزادی بهمه چیز در زمان مناسبزیست، مرز افق رویداد هستما به جهان های متفاوت خودتصویر زیبا از سلولهیچ اندر هیچسرنوشتارزش هوش مصنوعی، در غیر قحافظه ی ما انسان ها چرا ماعتیاد و تلاش های درمانی کلرال هیدرات برای خوابانماجرای عجیب گالیلهدقیق ترین تصاویر از مغز ابحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا چالش قرن جدیدمغز در تنهایی آسیب میبیندرمان های علامتی در ام استنهایی رمز نوآوری استچگونه مولکول های دی ان ایروبات کیانمن، ما یا چی؟الگو نداشتیمزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر گیاه خواری بر رشد وابتدایی که در ذهن دانشمنهمجوشی هسته ای، انرژِی بتغییرهز ذره، یک دنیاستسردرد سکه ایاز نظر علم اعصاب اراده آزعادت کردن به نعمتحس و ادراک قسمت 75به کدامین گناه کشته شدندکندر در بیماریهای التهابمحل درک احساسات روحانیدو داروی جدید برای میاستدرمان جدید کنترل مولتیپلفواید روزه داری متناوببر کسی اعتماد نکن مگر اینآنان که در قله اند هرگز خنقش مرکز تنفس سلولی در بیتو جهانی هستی که خودش را نگاه من، نگاه تو و یا حقیروش هایی برای جلوگیری از منابع انرژی از نفت و گاز امیدوار باش حتی اگر همه چسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانهوموارکتوس ها ممکن است دجمجمه انسان های اولیهوقتی خورشید هست شمع به کاشناسایی زبان حیوانات با حس و ادراک قسمت هجدهماز تکینگی تا مغز از مغز تعصب سیاتیکبهبود حافظه پس از رخدادهکی غایب شدی تا نیازمند دلمدیریت اضطراب، از مهمتریدیوار، از ابتدا توهم بوددرها بسته نیستفتون های زیستیآیا مغز تا بزرگسالی توسعنقش حیاتی تلومر دی ان آ دتوهم فاصلهچالش هوشیاری و اینکه چرا ریسپریدونمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانتقال از فاصله ها، حقیقسلولهای بنیادی مصنوعی درابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان معنااز تکینگی تا مغز از مغز تویشن پروشگفت زده و حیران باشحس و ادراک قسمت دوازدهمبیماری میاستنی گراویسکار با یگانگی و یکپارچگیمرگ عاطفه و محبتدانشمندان ژنی از مغز انسبرخی روش های تربیتی کودکدرک دیگرانفرد حساس از نظر عاطفی و بآیا احتمال دارد رویا از آنقش غذاها در کاهش دردهای توکل بر خداانسولیننباید صبر کرد آتش را بعد راه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی من و تو و گرد و غباسندرم دزدی ساب کلاوینابزارهای بقا ازنخستین همهوش مصنوعی از عروسک بازی جهان در حال ایجاد و ارتقااز تکینگی تا مغز- از مغزتواکسن کرونا و گشودن پنجرشبکیه های مصنوعیخفاش با شیوع همه گیری جدیبیماری تی تی پیکریستال زمان(قسمت سوم)گزارش یک مورد جالب لخته ومسئولیت در برابر محیط زیداروی فامپیریدین یا نورلبزرگ شدن مغز محدود به دوردردی که سالهاست درمان نشقلب و عقلآیا رژیم غذایی گیاهی سلاچند جهانیتیروفیبان موثر در سکته ی اهمیت کنترل خشمنرمشهای مهم برای تقویت عرشته نوروایمونولوژی و نقمنبع هوشیاری در کجاست؟(قتحریک عمقی مغزسیاهچاله و تکینگی ابتدایاثرات گیاه خارخاسکهوش مصنوعی به کمک هوش طبیجوانان وطناز تکامل تا مغز، از مغز توابستگی یعنی قلادهصبر لازمه ی پیروزی استخواص فلفل سبزبیان ژن های اسکیزوفرنی دگندم بکاری، جو درو نمیکنپیوند قلب خوک، به فرد دچامعماری، هندسه ی قابل مشاداروی جدید ضد فشار خونتفکر خلا ق در برابر توهم ذهن تو همیشه به چیزی اعتققبل از پیشرفت، باید بشکنآتش منبع انرژیچهار میلیارد سال تکامل بتکامل جریان همیشگی خلقتای نعمت من در زندگیمچراروياها را به یاد نمی آزمان حال را بپذیرمولتیپل اسکلروز در زنان ترانزیستورهای جدیدسکته ی مغزی در جواناناختلال در شناسایی حروف و هوش در طبیعتهوش عاطفی قسمت 11جراحی گردن همیشه برای دیاستفاده از انرژی خلایک جهش ممکن است ذهن انسانطلای سیاهخورشید مصنوعیبالای هر دستی، دستی هستگاهی در پارکینسون باید پپیشرفت های باور نکردنی دمغز چون ابزار هوش است دلیدر مانهای کمر دردتقویت حافظه یا هوش مصنوعرفتار اجتماعی انسان، حاصلووفلوکساسینآسيب میکروواسکولاریا آسنوار عصب و عضله برای تاییتئوری جدید، ویران کردن گاینکه خانواده ات سالم بانظریه ی تکامل در درمان بیزندگی سلول در بدن، جدای امیاستنی گراویس در جوانانتست نوار عصب و عضلههوشمندی کیهانسادیسم یا لذت از آزار دادارتباط میکروب روده و پارحقیقت غیر قابل شناختاصل عدم قطعیت از کوانتوم ژن ضد آلزایمرعقل سالمخدای رنگین کمانبازگشت به ریشه های تکاملپرواز از نیویورک تا لوس آمغز انسان رو به کوچکتر شددر جراحی کمر عجله نکنیدتمدن قدیمی ای در جنوب ایرنورالژی تریژمینالروی و منیزیم در تقویت استلزوم سازگاری قانون مجازاافراد آغاز حرکت خودشان رتاثیر کپسول نوروهرب بر ناکنون را با همه ی نقص هایهمه چیز در زمان کنونی استزاویه نگاه ها یکسان نیستما با کمک مغز خود مختاريمتصویر زیبای اصفهانهیچگاه از فشار و شکست نترسریع دویدن مهم نیستارزش های وارونهعلائم عصبی آلزایمر، با احافظه ی ما انسان ها چرا ماعتیاد را به دور بیندازکم کردن کالری روشی سودمنماده ی تاریکدل به دریا بزنبحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا و ویروس کرونامغز را از روی امواج بشناسدرمان یک بار در هفته ای دتنبیه چقدر موثر استچگونه میتوان با قانون جنروح و آب حیاتمن، خود تو هستمالگو و عادت را بشکن و در ازبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر گیاه خواری بر رشد وابتذال با شعار دینهمدلی و هوش عاطفیتغییر الگوی رشد مغزی با زهزینه ای که برای اندیشیدسردرد عروقی میگرناز واقعیت امروز تا حقیقتعادت به دارو همیشه بد نیسحس و ادراک قسمت 78به امید روزهای بهترکندر علیه سرطانمحل درک احساسات روحانی ددو راز مهم در جهان هستیدرمان جدید ام اسفواید زیاد دوچرخه سواریبرلیتیونآنتی بادی منوکلونال در دنقش نگاه از پایین یا نگاهتو جدای از کیهان نیستینگاه مادی غیر علمی استروش هایی ساده برای کاهش امنابع انرژی از نفت و گاز امیدواریسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانهورمون شیرساز یا پرولاکتجنین مصنوعیوقتی ریشه ها عمیقند از چیشناسایی سلول های ایمنی احس و ادراک قسمت هشتماز تکینگی تا مغز از مغز تعضلانی که طی سخن گفتن چقدبهداشت خوابکیهان خود را طراحی میکندمداخله ی زیانبار انساندید تو همیشه محدود به مقددرهای اسرارآمیز و پوشیدهفروتنی معرفتیآیا همه جنایت ها نتیجه بینقش خرچنگ های نعل اسبی درتوهم فضای خالیچالش هوشیاری و اینکه چرا ریسدیپلام تنها داروی تایمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانتروپی و هوشیاریسلام تا روشناییابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان معکوساز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت فیزیکی، تابعی از شگفتی های نقشه ی ژنتیکیحس و ادراک قسمت سومبیماری میاستنی گراویسکارهای کوچک، بی ارزش نیسمرگی وجود ندارددانشمندان پاسخ کوانتومی برخی سلولهای عصبی در تلادرک درست از خود و هوشیاریفردا را نمیدانیمآیا احتمال دارد رویا از آنقشه مغزی هر فرد منحصر بهتوپیراماتانسولین هوشمندنبرو و انرژی مداومراه پیروزی در زندگی چیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی و نورسندرم سردرد به دلیل افت فابزارهای بقای موجود زندههوش مصنوعی از عروسک بازی جهان ریز و درشتاز تکینگی تا مغز، از مغز واکسن کرونا از حقیقت تاتشباهت مغز و کیهانخلا، حقیقی نیستبیماری خود ایمن اعصاب محکشف مکانیسم عصبی خوانش پگشایش دروازه جدیدی از طرمستند جهان متصلداروی لیراگلوتیدبزرگ شدن تقریبا ناگهانی درد، رمز موفقیتقلب یا مغزآیا راهی برای بهبود وضعیچند جهانی و علمتکلم در گیاهاناهرام مصر از شگفتی های جهچرا ماشین باید نتایج را پرشد مغز فرایندی پیچیده امنبع حیات در جایی که انتظتحریک عمقی مغز در آلزایمسیاهچاله ی منفرد یا سیاهاجزای پر سلولی بدن انسان هوش مصنوعی به شناسایی کاجواب دانشمند سوال کننده از خود رها شوواسطه ها د رمسیر ایجاد مغصبر و واقعیتخواص منیزیمبیان حقیقتگوهر با نظر دیگران سنگ نمپیوند مدفوعمعنی روزهداروی جدید ضد میگرنتفاوت قند طبیعی با قند و ذهن خود را مشغول هماهنگیقبل از آغازآثار باستانی تمدن های قدچهار ساعت پس از کشتار خوکتکامل داروینی هنوز در حاای همه ی وجود منچراروياها را به یاد نمی آزمان شگفت انگیزمواد کوانتومی جدید، ممکنترازودونسکته ی چشمیاختلال در شناسایی حروف و اختلالات مخچههوش عاطفی قسمت نهمجز تو که را دارماستفاده از سلول های بنیایک رژیم غذایی جدید، می توطوفان فقر و گرسنگی و بی سخوش قلبی و مهربانیبالاترین هدف از دولتپیشرفت های جدید علوم اعصمغز چگونه صداها را فیلتر در محل کار ارزش خودت را بتقویت سیستم ایمنیرقیبی قدرتمند در برابر ملوب فرونتال یا پیشانی مغآسیب ها ناشی از آلودگی هونوار عصب و عضله تعیین محلتا 20 سال آینده مغز شما به این، فقط راه توستنظریه ی تکامل در درمان بیزندگی، مدیریت انرژیمیتوکندری، ریه های سلولتست کم هزینه ی بزاق برای هوشمندسازی زندان هاسازگاری و تمایز در ساختاارتباط ماده و انرژیحقیقت، آن چیزی نیست که جلاصل، روان و نفس استژنها نقشه ایجاد ابزار هوعقلانیت بدون تغییرخدایی که ساخته ی ذهن بشر بازخورد یا فیدبکپروتئین های پایه ای و حافمغز ایندگان چگونه استدر درمان بیماری مولتیپل تمدن پیشرفته ی پیشینیاننوزاد ناشنوای متولد شده،رویکردهای جدید ضایعات نخلزوم سازگاری قانون مجازاافراد بی دلیل دوستدار تو تاثیر کپسول نوروهرب بر تاکوییفلکسهمه چیز، ثبت می شودزاوسکا درمان گوشرما بخشی از این جهان مرتبطتصویربرداری فضاپیمای آمهیپرپاراتیروئیدیسمسریعترین کامپیوتر موجودارزش های حقیقی ارزش های غعلت خواب آلودگی بعد از خوحافظه ی هوش مصنوعیاعداد بینهایت در دنیای مکمی زاویه ی دیدت را عوض کماده ی خالیدلایلی که نشان میدهد ما ببحثی درباره هوش و تفاوتهآلودگی هوا و پارکینسونمغز زنان جوانتر از مغز مردرمان ژنتیکی برای نوآوریتهدیدهای هوش مصنوعیچگونه مغز ما، موسیقی را پروح در جهانی دیگر استمنابع انرژي پاک سرچشمه حالگوی بنیادین و هوشیاریزبان جانسوزتاثیر گیاه خواری بر رشد وابداع دی ان ای بزرگترین دهمراه سختی، اسانی هستتغییر خود یا تغییر دیگراهزینه سنگین انسان در ازاسردردهای خطرناکاز کجا آمده ام و به کجا میعادت بد را ترک کنحس و ادراک قسمت 82به بالا بر ستارگان نگاه ککو کیو تن coQ10محدودیت چقدر موثر استدو سوی واقعیتدرمان جدید ای ال اس، توفرفیلم کوتاه هیروشیما از هبرنامه و ساختار پیچیده مآنتروبات؛ ترکیب سلول زندنقش نظام غذایی در تکامل متو دی ان ای خاص ميتوکندرينگاه محدود و تک جانبه، مشروش استفاده از بالش طبیمنابع انرژی از نفت و گاز امیدواری و مغزسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانهوش فوق العاده، هر فرد اسجنگ هفتاد و دو ملت همه را وقتی شروع به بیدار شدن میشهر زیرزمینی در ژاپن براحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکینگی تا مغز از مغز تغم بی پایانبهداشت خواب، امروز در جهکیهانِ هوشیارِ در حال یامدار مغز، اسرار حافظه ی بدیدن خدا در همه چیزبرخی نکات از گاید لاین پردرون قفس یا بیرون از آنفروتنی و غرورآیا هوش مصنوعی می تواند ننقش داروهاي مختلف معروف توهم فضای خالی یا توهم فضچالش هوشیاری و اینکه چرا ریشه های مشترک همه ی موجومنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکانتظار گذر تندباد؟سلاح و راهزنیابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان هوشمنداز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت چند سویهشگفتی های زنبور عسلحس و ادراک قسمت سی و هشتمبیماری های میتوکندریکارهایی بیش از طراحی و گپمراقب باش چه چیزی را قربادانشمندان اولین سلول مصنبرخی سيناپسها طی تکامل و درک عمیق در حیواناتفرزندان زمان خودآیا بدون ناظر هوشمند هم بنقشه های مغزی جدید با جزیتوانایی مغز و دیگر اجزای انسان قدیم در شبه جزیره عچت جی پی تیراه انسان شدن، راه رفتن ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی خواهد ترسیدسوی ما آید نداها را صداابزارهای بقای از نخستین هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان شگفت انگیزاز تکینگی تا مغز، از مغز واکسن کرونا ساخته شده توشباهت مغز با کیهان مادیخلا، خالی نیستبیماری دویککشف مکانیسمی پیچیده در بپل جویی اصفهانمشکل از کجاستداروی کنترل چربی خونبزرگترین خطایی که مردم مدرس گرفتن از شکست هاقلب دروازه ی ارتباطآیا راهی برای رفع کم آبی چند روش ساده برای موفقیتتکنولوژی های جدید و حالتاولویت بندی ها کجاستچرا مردم با زندگی میجنگنرشد مغز علت تمایل انسان بمنبع خواب و رویاتحصیل داده یا تحصیل خلاقسیاهچاله ی تولید کنندهاجزایی ناشناخته در شکل گهوش مصنوعی تعاملیجواب سنگ اندازیاز درخواست ها جدا شووبینار اساتید نورولوژی دصبر بسیار بایدخواص میوه ی بهبیداری معنوی یعنی دوستی گویید نوزده و ایمنی ساکتپیوند مدفوع در درمان بیممعاینه قبل از نوار عصب و داروی جدید ضد الزایمرتفاوت مغز انسان و میمون هذهن خالی از شلوغی افکارقبل از انفجار بزرگآدم عاقل، وقت خودش را هدرنون و القلمتکامل داروینی هنوز در حاای آنکه نامش درمان و یادشچراغ های متفاوت و نور یکسزمان طلایی سکته ی مغزی راموجود بی مغزی که می تواندترازودونسال 2025 سال بین المللی علمسال سیزده ماههاختلالات حرکتی در انسانهوش عاطفی قسمت هفتمجستجوی متن و تصویر به صوراستفاده از سلول های بنیایکی از علل محدودیت مغز امطوفان بیداریخوش خیالی و خوش بینیباهوش ترین و با کیفیت تریپیشرفت در عقل است یا ظواهمغز ناتوان از توجیه پیدادر چه مرحله ای از خواب ، رتلقین اطلاعات و حافظهرقابت آینده ی انسانلوتیراستامآسیب روانی شبکه های اجتمنوار عصب و عضله در مطب دکتا بحر یفعل ما یشااینترنت بدون فیلتر ماهوانظریه ی تکامل در درمان بیزندگی، مراتب هوشیاری استمیدان مغناطيسي زمین بشر تست آر ان اس دز میاستنی گهوشیاری و وجودسازگاری با محیط بین اجزاارتباط متقابل با همه ی حیحقایق ممکن و غیر ممکناصلاح خطا با رفتن بر مسیرژنها ، مغز و ارادهعقیده ی بی عملخدایا جز تو که را دارمبازسازي مغز و نخاع چالشی پروتئین های ساده ی ابتدامغز ابزار بقای برتر مادیدر دعواها چه میکنی؟تمدن بشری و مغز اخلاقینوسانات کوانتومی منبع مارویا و واقعیتلزوم عدم وابستگی به گوگل افزایش قدرت ادراکات و حستاثیر کپسول نوروهرب بر ساکسی توسین و تکامل پیش اهمه ی ما مسئول هستیم تا پزبان فرایند تکاملی برای ما تحت کنترل ژنها هستیم یتصور ما ازمشکلات و واقعیهاوکينگ پیش از مرگش رسالسرکه انگبین عسلی مفید برارزش حقیقی زبان قسمت اولعماد الدین نسیمی قربانی حافظه انسان و حافظه ی هوشبقا با سازگارترین فرد اسکمالگرایی دشمن پیشرفتماده ای ضد التهابیدنیا فریب و سرگرمیبحثی درباره احساسات متفاآلزایمرمغزهای کوچک بی احساسدرمان کارتی سل و تومور مغتو یک معجزه ایچگونه مغز پیش انسان یا همروح رهاییمنابع انرژی از نفت و گاز الگوبرداری از طبیعتزبان ریشه هایی شناختی استاثیر گیاهخواری بر رشد و ابزار هوش در حال ارتقا ازهمراهی میاستنی با برخی ستغییر دیگران یا تغییر خوهزاران سال چشم های بینا وسرطان کمیت گراییاز کسی که یک کتاب خوانده عادت دادن مغز بر تفکرحس و ادراک قسمت 87به بالاتر از ماده بیندیشکوچ از محیط نامناسبمحدودیت های حافظه و حافظدولت یا گروهکدرمان جدید سرطانفیلمی بسیار جالب از تغییبرنامه ی مسلط ژنها در اختآنزیم تولید انرژی در سلونقش نظریه تکامل در شناساتو در میانه ی جهان نیستی نگاه کلی نگرروش جدید تولید برقمنابع انرژی از نفت و گاز امیدی به این سوی قبر نیستسفری به آغاز کیهانابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی می تواند بر احجنگ و تصور از جنگویتنام نوعی کرونا ویروس شواهدی از نوع جدیدی از حاحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکینگی تا مغز از مغز تغم بی پایانبهداشت خواب، رمز حافظه ی کیست هیداتید مغزمدارک ژنتیکی چگونه انساندیدگاه نارسای دوگانه ی مبرخی نرمش ها برای درد زاندرون و بیرون، جدای از هم فرگشت و تکامل تصادفی محض آیا هوش مصنوعی زندگی بشرنقش درختان در تکاملتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)چالش های ایستادن بر دو پاریشه های مشترک حیاتمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رو ح و روان بر جسمانتظارات اجتماعی، چهره یسلسله مباحث هوش مصنوعیابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان هوشیاراز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت چیستشانس یا نتیجه ی تلاشحس و ادراک قسمت سی و ششمبیماری های مغز و اعصاب و کاربرد روباتهای ريزنانومراقب خودتون و خانواده هدانشمندان تغییر میدان مغبرخی سیستم های آموزشی از درگیری قلب در بیماری ویرفرضیه ای جدید توضیح میدهآیا برای تولید مثل همیشه نقشه با واقعیت متفاوت استوانایی یک فرد، برای تغیانسان میوه ی تکاملچت جی پی تیراه بی شکستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ همه چیز را ثبت کردهسوپاپ ها یا ترانزیستورهاابزارهای دفاعی و بقای موهوش مصنوعی از عروسک بازی جهان شگفت انگیز و بی زماناز تکینگی تا مغز، از مغز واکسن آلزایمرشباهت های ریشه ای چند بیمخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری دیستروفی میوتونیکشف ژن جدید، می تواند گستپل خواجو اصفهانمشکلات نخاعیداروی تشنجی دربارداریبزرگترین درد از درون است دست و پا زدن در سایه؟قلب روباتیکآیاما مقهور قوانین فیزیکچندین ماده غذایی که ماننتکنولوژی و پیشرفتاولین قدم شناخت نقص های خچرا مغز انسان سه هزار سالرشد در سختی استمنتظر نمان چیزی نور را بهتحصیل داده یا تحصیل خلاقسیاهچاله، سیاه خالص یا پاحیای بینایی نسبی یک بیمهوش مصنوعی در قضاوت های اجوسازی مدرناز دست دادن دم در پیشینیاوجود قبل از ناظر هوشمندصد قدح، نفتاده بشکستخواص هلو برگ هلوبیداری و خواب کدام بهتر اگوش دادن بهتر از حرف زدنپیوند مغز و سر و چالشهای معادله ها فقط بخش خسته کنداروی خوراکی ضد ام استفاوت ها و تمایزها کلید بذهن سالمقبرستان ها با بوی شجاعتآرمانگرای تخیلی نباشنوآوری ای شگفت انگیز دانتکامل داروینی هنوز در حاای جان جان بی تن مروچربی اضافه ی بدن، مادر دزمان، واقعی نیستموجودات مقهور ژنها هستندتراشه مغز بدون واسطه ی دمورد نادر همپوشانی دو بیتراشه ها روی مغزسانسور از روی قصد بسیاری اختلالات صحبت کردن در انهوش عاطفی قسمت یازدهجستجوی هوشیاری در مغز مااستفاده از سلول های بنیایافته های نوین علوم پرده طوفان زیباییخوشبختی چیستباور و کیهان شناسیپیشرفت ذهن در خلاقیت استمغز و قلب در جنین موش مصندر ناامیدی بسی امید استتلاش ها برای کشف منابع جدرقابتی بی هدف یا رقابتی هلوزالمعده(پانکراس)مصنوعآسیب عصب پا به دنبال اعتینوار عصب و عضله در تشخیص تاول کف پا و حقیقتاینترنت، حقیقت جامعه ی فنظریه ی ریسمانزندان ذهنیمیدان های مغناطیسی قابل تشنچ پانایوتوپولوس تشنج هوشیاری و افسردگیستم با شعار قانون بدترین ارتباط چاقی و کاهش قدرت بحل مشکلاصول انجام برخی نرمش ها دژنهای مشترک بین انسان و وعلم و ادراک فقط مشاهده ی خرما منبع بسیار خوب آنتی باغچه ی منپروتز چشممغز ابزار برتر بقادر سال حدود 7 میلیون نفر تمدن زیر آبنوشیدن چای برای مغز مفید رویا و کابوسمقاومت به عوارض فشار خون افزایش میل جنسی با خوردن تاثیر کپسول نوروهرب بر ساکسکاربازپین در درمان تشهمه ی سردردها بی خطر نیستزبان متغیرمانند کودکان باشیدتصور از زمان و مکانهاوکينگ پیش از مرگش رسالسرگیجه از شایعترین اختلاارزش حقیقی زبان قسمت دومعنصر اصلی تعیین واقعیتحباب های کیهانی تو در توبقا در ازای بیماریکمردردماده، چیزی نیستدنیا مکانی بسیار اسرارآمبحثی درباره احساساتی غیرآلزایمر و آینده ای درخشامغز، فقط گیرندهدرمان پوکی استخوانتو یک جهان در مغز خودت هسچگونه نابغه ها را بشناسیروزه داری متناوب، مغز را منابع انرژی از منابع نهفالتهاب شریان تمپورالزبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر انتخاب از طرف محیط ابزار بقا از نخستین همانهمراهی نوعی سردرد میگرنیتغییر دادن ژنها آیا روزی هستي مادي ای که ما کوچکترسرطان ریه و کم بودن سدیماز آغاز خلقت تا نگاه انساعارضه جدید ویروس کرونا سحس و ادراک قسمت چهلبه جای محکوم کردن دیگران کوچک شدن مغز از نئاندرتامحدودیت درک انساندومین مورد کاشت تراشه نودرمان جدید سرطانفیروز نادریبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آواز خواندن در قفس، نشاننقش هورمون های تیروئید دتوقف؛ شکستنگاه انسان محدود به ادراروش صحبت کردن در حال تکاممنابع بی نهایت انرژی در دامیدی تازه در درمان سرطاسقوط درون جاذبه ای خاص، چابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی متصل با مغزجنگ داده هاویتامین E برای فعالیت صحشواهدی از دنیسوان(شبه نئحس و ادراک قسمت پنجماز تکینگی تا مغز از مغز تغیرقابل دیدن کردن مادهبوزون هیگز چیستکیست کلوئید بطن سوممروری بر تشنج و درمان هایدیروز و امروزبرخی نرمش ها برای زانودرون آشفته ی تو و ظاهر خنفراموش کارها باهوش تر هسآیا هوش ارثی دریافتی از پنقش ذهن و شناخت در حوادث توهم چیستچالش کمبود اندام برای پیریشه های اخلاقمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روده بر مغزانحراف و حقیقتسلطان جنگل یا صاحب ملکوتابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان های بسیار دیگراز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت چیستشانس یا تلاشحس و ادراک قسمت سیزدهمبیماری های ژنرالیزه ی عصکاربرد روباتهای ريز، در مراتب آگاهیدانشمندان روش هاي جدیدی برخی سردردها جدی استدرگیری مغز در بیماری کویفساد اقتصادی سیتماتیک درآیا بزرگ شدن مغز فقط در دنقص های سیستمی ایمنیتوازن مهمتر از فعالیت زیانسان ها می توانند میدان نتایج نادانی و جهلراه طولانی را به سلامت گذمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته سوپاپ ها یا ترانزیستورهاابعاد و نیازهای تکاملیهوش مصنوعی از عروسک بازی جهانی که نه با یک رخداد و از تکینگی تا مغز، از مغز واکسن ایرانی کرونا تولیدشباهت کیهان و مغزخلاصه ای از درمان های جدیبیماری سلیاککشف ارتباط جدیدی از ارتبپلاسمای غالبمشکلات بین دو همسر و برخیداروی جدید ALSبسیاری از مجرمان، خودشاندست کردن در گوشقلب را نشکنآگاهی فراتر از آگاهیچندجهانیتکنولوژی به طرز وحشتناکیاولین مورد PML به دنبال تکچرا مغزهای ما ارتقا یافت رشد، رسیدن به یک هدف نیستمنتظر نتیجه ی کارهایت باتخریب مغز به دلیل کمبود بسیاره ی ابلهاناحیای بینایی نسبی یک بیمهوش مصنوعی در کامپیوترهاجامعه ی آسمانیاز روده تا مغزوراپامیل در بارداریصداقتخواص هندوانهبیرون اصل است یا درونگوشه بیماری اتوزومال رسسپیوند اندام از حیوانات بمعجزه های هر روزهداروی سل سپتتفاوت ها را به رسمیت بشناذهن، حافظه و زمانقدم زدن و حرکت دید را تغیآرام باشنوار مغز مشاهده ی غیر مستتکامل داروینی هنوز در حاایمونوگلوبولین وریدی IVIgنزاع ها بیهوده استزمان، اندک استنزاع بین جهل و علم رو به پزمزمه ات مانده در گوشمموسیقی نوتراشه ی هوش مصنوعی در مغزسانسور بر بسیاری از حقایاختلالات عضلانی ژنتیکهوش عاطفی قسمت پنجمحفره در مغزاستفاده از سلول های بنیایاد گرفتن مداومطولانی ترین شبخوشبختی دور از رنج های مباید از انسان ترسیدپیشرفتی مستقل از ابزار همغز و هوش، برترین ابزار بدر هم تنیدگی مرزها و بی متلاش ها برای صرفه جویی دررموزی از نخستین تمدن بشرلیروپریم داروی ترکیبی ضدآسانی موفقیتنوبت کودکانتابوهای ذهنیایندرالنظریه ی ریسمان و هوشیاریزونیسومایدمیدان های کوانتومی خلاتشنج چیستهوشیاری کوانتومیستم، بی پاسخ نیستارتباط هوش ساختار مغز و ژحلقه های اسرارآمیزاصول توسعه ی یک ذهن کاملژنهای هوش ، کدامندعلم و روحخسته نباشی بابابترس از اینکه کسی، به درگپروتز عصبی برای تکلممغز از بسیاری حقایق می گردر عید نوروز مراقب تصادف تمدنی قدیمی در شمال خلیج نوعی سکته مغزی ، وحشتناک رویا و خبر از آیندهمقایسه رقابت و همکاریافزایش مرگ و میر سندرم کوتاثیر کتامین در درمان پااگر فقط مردم میفهمیدند کهمه جا خیر بکارزبان مشترک ژنتیکی موجودامانند آب باشتصاویر زیبای رعد و برقهدف یکسان و مسیرهای مختلسرگردانیارزش حقیقی زبان قسمت سومعوامل موثر در پیدایش زباحباب هایی تو در توبقای حقیقی در دور ماندن اکمردرد ناشی از تنگی کاناماده، چیزی بیش از یک خلا دنیای شگفت انگیز کوانتومALS نگاهی کامل بر بیماری وبحران ذهن فیلمی قابل تامآلزایمر در جوانانمغز، همه ی واقعیت را نمیبدرمان پوکی استخوانتو کجای جهانیچگونه هموساپينس بر زمین روزه داری و التهاب زیانبمنابع انرژی از نفت و گاز ام آر آی جدید با قدرت شگفزبان شناسی نوین نیازمند تاثیر احتمالی عصاره تغلیابزار بقا از نخستین همانهندسه ی پایه ایتغییر زودتر اتصالات مغزیهستی ما پس از شروعی چگال سرعت فکر کردن چگونه استاز انفجار بزرگ تا انفجار عبارت های مبهم مانند انرحس و ادراک قسمت چهل و هفتبه جای مصرف مسکن در سردردکوچکی قلبمخچه فراتر از حفظ تعادلدونپزیل در بیماران قلبی درمان دارویی سرطان رحم بفیزیک مولکولها و ذرات در برین نت به جای اینترنتآینه در اینهنقش هورمون زنانه استروژنتولید مولکول جدید توسط هنگاه از کنار و یا از روبرروشهای نو در درمان دیسک بمنابع بی پایان انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکامگا سه عامل مهم سلامتسقوط زیگزاگی یا ناگهانیابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی و کشف زبان هایجنبه های موجی واقعیتویتامین E در چه مواد غذایشیب حیات از وجود تا خلأحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکینگی تا مغز از مغز تغار افلاطونبوزون هیگز جهان را از متلکپسول ژری لاکتمرکز هوشیاری، روح یا بدن دیسک گردنبرخی نرمش های گردندروغ نگو به خصوص به خودتفراموشی همیشه هم بد نیستآیا هوش سریعی که بدون احسنقش روی و منیزیم در سلامتتوهم و خیالچالش دیدگاه های سنتی در برژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزه داری بر سلامت اندوه در دنیا استسم زنبور ، کلیدی برای وارابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان هایی در جهان دیگراز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتشاهکار قرنحس و ادراک قسمت ششمبیماری های روانی با تاثیکاش شرف اجباری بود یا حتیمراحل ارتقای پله پله کیهدانشمندان روشی برای تبدیبرداشت مغز ما از گذر زماندرگیری مغز در بیماران مبفشار و قدرتآیا تکامل و تغییرات ژنتینقص در تشخیص هیجانات عامتوت زیاد بخوریدانسان یک کتابخانه استنتاران، جذب کنرابط مغز کامپیوتر Brain-computمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه ها در پاتوفیزیولوژیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاابعاد اضافه ی کیهانهوش مصنوعی از عروسک بازی جهانی که از یک منبع، تغذیاز تکینگی تا مغز، از مغز واکسن اسپایکوژنشباهت زیاد بین سلول هاي عخم شدن فضا-زمانبیماری شارکو ماری توثکشف جمجمه ای درکوه ایرهوپمبرولیزوماب در بیماری چمشکلات روانپزشکی پس از سداروی جدید s3 در درمان ام بسیاری از بیماری های جدیدست آسمانقوی تر باشآپومورفین در پارکینسوننه ناامیدی بلکه ارتقاتکنولوژی جدید که سلول هااولین مورد پیوند سر در انچرا ویروس کرونای دلتا واز چاه، یوسف جان را چرا فغمنتظر زمان ایده آل نشوتداوم مهم است نه سرعتسیاره ابلهاناحتیاط در ورزش زانو در خاهوش مصنوعی در تفکر خلاق اجاودانگی مصنوعیاز سایه نترسورزش هوازی مرتب خیلی به قصدای بم با فرکانس پایین، خواص اناربیست تمرین ساده برای جلوگوشت خواری یا گیاه خواریپیوند اندام حیوانات به امعجزه ی چشمداروی ضد چاقیتفاوت های بین زن و مرد فقذهنت را خالی کنقدرت مردمآرامش و دانشنوار مغز با توضیح دکتر فاتکامل زبانایمپلانت مغزیتکامل زبانایمپلانت مغزی و کنترل دو نزاع بین علم و نادانی رو زنان باهوش ترموسیقی هنر مایع استتراشه ی بیولوژِیکسانسور ذهناختراع جدید اینترنت کوانهوش عاطفی قسمت اولحق انتخاباستفاده از سلول های بنیایاد بگیر فراموش کنیطی یکصد هزار سال اخیر هرچخیالپردازی نکنبابا زود بیاپپوگستمغز و اخلاقدر هم تنیدگی کوانتومیتلاش های جدید در ALSرمز و رازهای ارتباط غیر کلیس دگرامفتامین یا ویاسآشنا پندارینور از عمق تاریکیتاثیر فکر بر سلامتایپیداکریننظریه تکامل در درمان بیمزونا به وسیله ویروس ابله میدان بنیادین اطلاعاتتشنج و حرکات شبه تشنجی قاهوشیاری سنتی یا هوشیاری ستون فقرات انسان دو پا جلارتباط پیوسته ی جهانحمله ویروس کرونا به مغزاصول سلامت کمرژنهای حاکم بر انسان و انسعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهخطا در محاسبات چیزی کاملبحتی علمی درباره تمایل بپرورش مغز مینیاتوری انسامغز به تنهایی برای فرهنگ درمان نگهدارنده ی اعتیادتمرکز و مدیتیشننیوالینرویا بخشی حقیقی از زندگی مقابله ی منطقی با اعتراضافزایش سرعت پیشرفت علوم تاثیر گیاه خواری بر رشد واگر میدانی مصیبت بزرگتر همیشه چیزی برای تنهایی دزبان چهار حرفی حیات زمینتصادف یا قوانین ناشناختههدف یکسان، در مسیرهای متسربازان ما محققا غلبه می ارزش خود را چگونه میشناسعوامل ایجاد لغت انسانی و حد و مرزها توهم ذهن ماستبلندی در ذهن ما درک بلندیکمردرد و علل آنماست مالیدنیایی پر از سیاهچاله NVG 291بخش فراموش شده ی حافظهآملودیپین داروی ضد فشار مغزتان را در جوانی سیم کشدرمان آرتروز با ورزش موضتو کز محنت دیگران بی غمیچگونه هوشیاری خود را توسروزه داری و بیمار ی ام اس منابع انرژی از نفت و گاز ام اس و سرطانزبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر بینش و انتظارات فرابزار بقا از نخستین همانهندسه ی رایج کیهانتغییر عمودی سر انسان از پهشت توصیه برای کاستن از دسطح آگاهی، رخدادهای زندگاز بار خود بکاه تا پرواز عجول نباشبه جای تولید، بیشتر گوش ککوچکترین چیز یک معجزه اسمخچه ، فراتر از حفظ تعادلدوچرخه در کاهش دردهای کمدرمان زخم دیابتی با تکنوفیزیک هوشیاریبرای یک زندگی معمولیآیندهنقش ویتامین K در ترمیم استولید مثل فقط با یک مادر نگاه از بیرون مجموعهروشهای شناسایی قدرت شنوامنابع جدید انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکاما شما از دید خفاش کور هسلول های مغزی عامل پارکیابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی یا حماقت طبیعجنسیت و تفاوت های بیناییویتامین کاشیر و دوغ بادامحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکینگی تا مغز از مغز تغرور و علمبی نهایت در میان مرزهاکامپیوتر سایبورگمرکز حافظه کجاستدیستونی قابل درمانبرخی یونها و مولکول های مدریا آرام نخواهد شد کشتی فراموشی و مسیر روحانیآیا هشیاری کوانتومی وجودنقش روزه داری در سالم و جتوهم وجودنانوروبات و مغناطیس، تحورژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزها، ماه ها یا سااندوه دردی را دوا نمیکندسماگلوتید داروی کاهش دهنابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان یکپارچهاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و مجازشاهکار شش گوشحس و ادراک قسمت شصت و هشتبیماری وسواسکتاب گران و پرهزینه شد ولمرز مرگ و زندگی کجاستدانش، قفل ذهن را باز میکنبرداشتت از جهان رو زیاد درگیری مغزی در سندرم کووفشار روحی، همیشه بد نیست آیا تراشه ها داخل مغز، مینقطه ی رسیدن به قلهتوسعه هوش مصنوعی قادر اسانسان باشنجات در اعتماد به خودرابطه تشنج و اوتیسممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه ها در درمان میاستنی سوخت هیدروژنی پاکابعاد بالاترهوش مصنوعی از عروسک بازی جهانی پر از سیاهچاله یا پاز تکامل تا مغز از مغز تا واکسن اسپایکوژن ضد کروناشباهت زیاد بین سلول هاي عخونریزی مغز در سندرم کووبیماری ضعف عضلات نزدیک بکشف جدید تلسکوپ جیمز وبپناه به بیابانمشکلات روانپزشکی در عقب داروی جدید لنفوم و لوکمیبسیاری از بیماری های جدیدست بالای دستقیچی ژنتیکیآپومورفین در پارکینسوننه به اعدامتکنولوژی جدید که سلول هااولین هیبرید بین انسان و چرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک ز گهواره تا گورمنحنی که ارتباط بین معرفتداخل مرزها و صفات با بینسیاره ابلهاناحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی در خدمت خلق وحجایی برای یاد گرفتن باقی از سایه بگذرورزش هوازی ، بهترین تمریصرع و درمان های آنخواص اردهبیش از نیمی از موارد انتقگیلگمش باستانی کیستپیوند سر آیا ممکن استمعجزه ی علمداروی ضد چاقیتفاوت های تکاملی در مغز وذهت را روی چیزهای مفید متقدرت و شناخت حقیقتآرامش و سکوننوار مغز ترجمه رخدادهای نوار مغز در فراموشی هاتکامل زبان انسان از پیشیایمپلانت مغزی کمک میکند نزاع بین علم و جهل رو به پزنجیرها را ما باید پاره کمیلر فیشر نوعی نادر از گیتربیت کودکان وظیفه ای مهساهچاله ها تبخیر نمیشودادامه بحث تکامل چشمهوش عاطفی قسمت دهمحقیقت قربانی نزاع بین بی استیفن هاوکینگ در مورد هیادگیری مهارت های جدید دطیف انسفالیت، گیلن باره خانه ی تاریکباد و موجپایان، یک آغاز استمغز و اخلاقدر هم تنیدگی کوانتومی و پتلاش های جدید در درمان فررمز گشایی از اتصالات مغزلا اکراه فی الدینآشنا پندارینور درونتاثیر مشاهده بر واقعیت بایا کوچک شدن مغزانسان النظریه تکامل در درمان بیمزیان غذاهای پرچربمیدازولام در درمان تشنج تشنج به صورت اختلال رفتاهوش، ژنتیکی است یا محیطیستارگانی قبل از آغاز کیهارتباط انسانی، محدود به حمایت از طبیعتاضطراب و ترسکفش و کتابعلم به ما کمک میکند تا موخطا در محاسبات چیزی کاملبحث درباره پیدایش و منشا پرکاری تیروئیدمغز بیش از آنچه تصور میشودرمان نابینایان آیا ممکنتمرکز بر هدفنیکولا تسلارویا تخیل یا واقعیتمقابله با کرونا با علم اسافزایش طول عمر با جایگزیتاثیر گیاه خواری بر رشد واگر نیروی مغناطیس نباشد همیشه چشمی مراقب و نگهبازبان نیاز تکاملی استتضادهای علمیهدف از تکامل مغزسربرولایزیناز فرد ایستا و متعصب بگذرعواملی که برای ظهور لغت احریص نباشبلوغ چیستکمردرد با پوشیدن کفش مناماست مالی با هوش انسانیدنیا، هیچ استفقر داده ها در هوش مصنوعیبخش های تنظیمی ژنومآموزش نوین زبانمغزتان را در جوانی سیمکشدرمان ام اس(مولتیپل اسکلتو پیچیده ترین تکنولوژی چگونه واکسن کرونا را توزروزه داری سلول های بنیادمنابع انرژی از نفت و گاز ام اس یا تومور؟زبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر ترکیبات استاتین (سابزار بقا از نخستین همانهندسه بنیادینتغییرات منطقه بویایی مغزو هر کس تقوای خدا پیشه کنسعی کن به حدی محدود نشویاز بحث های کنونی در ویروسعدم توقف تکامل در یک اندابه خوبی های دیگران فکرکنکووید نوزده و خطر بیماری مخچه ابزاري که وظیفه آن فدوچرخه سواری ورزشی سبک و درمان ساده ی روماتیسمفیزیک و هوشیاریبرای پیش بینی آینده مغز دآینده ی انسان در فراتر ازنقش ژنتیک در درمان اختلاتولید مثل اولین ربات های نگاه از دور و نگاه از نزدروشی برای بهبود هوش عاطفمناطق خاص زبان در مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکامروز دانش ژنتیک هیچ ابهسلول های بنیادیابزار بقا از نخستین همانهوش مصنوعی گوگل به کمک تشجنسیت و تفاوت های بیناییویتامین کا و استخوانشیشه ی بازالتی و سیلیکونحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکینگی تا مغز از مغز تغربال در زندگیبی نظمی مقدمه شناختکانال یوتیوب دکتر سلمان مرکز حافظه کجاستدژا وو یا اشنا پنداریبرخی اثرات مضر ویتامین ددریافت هورمون امید با ورفراموشی آرمانآیا واکنش های یاد گرفته ونقش رژیم غذایی بر رشد و اتوهم وجودچاالش ها در تعیین منبع هورژیم ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روغن رزماری استنشااندوهگین نباش اگر درب یا سندرم میلر فیشرابزار بقای موجود زنده از هوش مصنوعی از عروسک بازی جهان یکپارچهاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسشاید گوشی و چشمی، آماده شحس و ادراک قسمت شصت و دوبیماری کروتز فیلد جاکوبکتاب زیست شناسی باورمرز بین انسان و حیوان کجادانش، یک انسان را ناسازگبررسي علل احتمالي تغيير درگیری مغزی در سندرم کووفضا و ذهن بازآیا جنین انسان، هوشمندی نقطه ای بود و دگر هیچ نبوتوسعه برخی شغل ها با هوش انسان جدید از چه زمانی پانجات در راستگوییرادیوی مغز و تنظیم فرکانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های اسکیزوفرنی(جنوسودمندی موجودات ابزی بر اتفاق و تصادفهوش مصنوعی از عروسک بازی جهانی در ذهناز تکامل تا مغز، از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته ششجاعت و ترسخونریزی مغزی کشندهبیماریهای تحلیل عضلانی اکشیدن مادی روشی برای جلوپنج اکتشاف شگفت آور در مومشاهده های ام آر ای در ترداروی جدید میاستنی گراویبشکه ای که ته نداره پر نمدست خدا بارها را از دوشت قیچی ژنتیکی تهدید یا فرصآب زندگی است قسمت چهارمنه به اعدامتکینگیاولین تصویر در تاریخ از سچرا پس از بیدار شدن از خوزمین در برابر عظمت کیهانمنشأ اطلاعات و آموخته ها ترقی واقعی یا شعار ترقیسیب یکسان و دیدگاه های متاحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی در خدمت خلق وحجایی خالی نیستاز شیری که به جای گاو تو خورزش و میگرنضایعه ی شبکه لومبوساکرالخواص بادامبیشتر کمردردها نیازی به گیاه بی عقل به سوی نور میپیوند سر برای چه بیمارانمعجزه ی علم در کنترل کرونداروی ضد تشنج با قابليت تتفاوت های زبانی سرمنشا تذخیره ی داده ها روی ماده قدرت کنترل خودآرامش عقل