دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا احتمال دارد رویا از آینده خبر دهد

آیا احتمال دارد رویا، از آینده خبر دهد؟

قبلا بحثهای مفصلي در مورد خواب و رویا و اهمیت آن از دیدگاه علمی در همین کانال، انجام شد. خواب و رویا و اهمیت آن، در سالهای اخیر بیشتر از گذشته در علم اعصاب و روانشناسي مطرح شده است و گاهی از زبان مومنين به خدا و جهان های دیگر، برای اثبات خدا و یا روح ... استفاده می شود. اکنون پای صحبت های کسانی بنشینیم که تصور دیگری دارند و نظر آنها را بشنويم و در صورت امکان آن را نقد کنیم.

وقتی گرفتار می شویم، مردم بیشترشان ادعا می کنند پیش از حادثه، خبردار بوده اند ولی آیا اینها افکاری است که در عمل امکان دارد؟ برگرفته از کتاب یافته های خارق العاده طبیعت: چرا آن چیزی را میبینیم که وجود ندارد؟

دانشمند روانشناس ریچارد وايزمن شرح می دهد چگونه عقل هاي خفته ما، ما را می فریبد؟ ابيرفان روستايي کوچک در جنوب ویلز است. در سال 1960 تعدادی از کسانی- که در آنجا زندگی می کردند- نزدیک معدن زغال سنگی کار مي کردند- که برای به دست آوردن مقدار زیادی از زغال سنگ در منطقه، بنا شده بود. به رغم آنکه برخی اجزای بیرون آوردن زغال سنگ، در دل زمین حفر شده بود ولی بسیاری از قسمت های آن، در دامنه های تپه در اطراف روستا بود. طی ماه اکتوبر سال 1966، بارانی شدید بر منطقه و بر صخره های ماسه ای تپه، بارید. متاسفانه کسی نفهمید که آب به چشمه های متعدد پنهاني، رسیده است و حفره های باقی مانده را تبدیل به گل و لايي از ذغال کرده است. پس از ساعت نه صبح بیست و يکم ماه اکتوبر، رودهای کنار تپه و شروع به حرکت دادن سریع نیم میلیون تن ماده باقی مانده به سوی روستا کرد.

به رغم آنکه برخی مواد در کنار پاره های فرورفته تپه متوقف شد ولی بسیاری از آن به سوی ده سرازیر گرديد و مدرسه را ویران نمود. برخی کودکان در ساعتهای اولیه زنده نجات یافتند ولی افراد ديگري نجات نیافتند. صد و سی و نه دانش آموز و پنج معلم در آن فاجعه مردند.

پزشک روانپزشک جان بارکر روستا را در روز پس از ریزش زمین دید. بارکر تلاشی طولانی در یافته هاي خارق العاده و فرامادي داشت . او این سوال را مطرح کرد که آیا طبیعت حوادث کوتاه در ابيرفان، پیش از وقوع، منجر به احساس و ادراکات در تعداد زیادی از مردم در محیط حادثه شده است یا نه.

بارکر، در روزنامه اعلام کرد، کدام یک از خوانندگان گمان می کنند از حادثه خبر دار بوده اند؟ 60 نامه به دست او رسید و بیش از نیمی از آنها ادعا می کردند از طریق رویا از این حادثه خبر داشتند. یکی از تاثیرگذارترین آنها والدین کودکی 10 ساله بودند که در حادثه فوت شده بود. در روز قبل از حادثه، دختر آنها رویایی را درباره تلاشش برای رفتن به مدرسه بیان کرده بود ولی گفت مدرسه ای در آنجا نبود، زیرا جسمی سیاه روی آن را گرفته بود. در نمونه اي دیگر، خانمی 54 ساله از منطقه بارنستيبل گفت در شب قبل از حادثه در رویا گروهی از اطفال را دیده است که در اتاق هايي مستطیلی مانده اند. در رویای او، اتاق با ستون هایی چوبی بسته شده بود و کودکان می کوشيدند آن ستونها را سوراخ کنند. نمونه دیگر، خانمی از منطقه سيدکب بود. او در هفته گذشته خواب دیده بود که گروهی از کودکان فریاد می زنند و با هجومی از زغال گرفتار می شوند.

دو ماه قبل از حادثه خانم اس بي از لندن در رویا می بیند مدرسه ای بر تپه است و کودکانی زندگی خود را در فرونشستن زمین از دست می دهند.

اعتقاد به دیدن آینده در رویا امر شايعي است و گزارشات اخیر آن را در حدود یک سوم ساکنان گزارش ميکند یعنی آنها می گویند، آن واقعه را در مرحله ای از زندگی خود ديده اند. بر اساس گزارشاتی- که آبراهام لینکلن داشت، رویای ترور خود را دو هفته قبل از حادثه دیده بود.

مارک توین توصیف می کند که بدن برادر خود را چند هفته قبل از انفجار، در رويا در تابوت دیده بود. چارلز دیکنز زنی را در خواب دید که لباس قرمز پوشیده بود و انسه نابيير نامیده میشد و در مدت کوتاهی بعد از آن، زنی با شالی قرمز به نام انسه نابییر را دید. این حالات را چه چیزی ميتواند تفسیر کند؟ آیا حقیقتا مردم به بخشی از حوادث آینده اطلاع دارند؟ آیا ممکن است امروز، فردا را ببینیم؟! در قرن گذشته محققان توانسته اند این معما را حل کنند. در دهه پنجاه، دانشمند مشهور مشهور آمریکایی به نام يوگين اسيرنسکي علم جدید رویاها را مطرح کرد و اشاره کرد بیدار شدن فرد، در مرحله خواب REM سبب می شود، فرد خوابیده خیلی از رویاها را به یاد بیاورد. دهها سال کوشش، سبب شد کشفیات بيشتری صورت بگیرد.

تقریبا رویای همه افراد، رنگی است به رغم آنکه برخي روياها عحیب و غریب است، بسیاری از روياها حوادث عادي روز، مانند شستن دست ها و پاک کردن منزل را در بر مي گیرد، وقتی کاری یواشکی در نزدیکی فرد- که رویا می بیند- انجام شود یا براي فرد خواب، موسیقی پخش شود
@salmanfatemi

یا نوری بر چهره اش بتابد یا آبی به او برسد اینها به صورت برجسته ای بر خواب او تاثیر می گذارد.

ولی شاید اکتشاف مهمتر، آن بود که تو روياهايي- بیش از آنچه تصور میکنی- می بینی! تقریبا یک سوم زندگی ما در خواب است و اگر این یک سوم محاسبه شود، زنانی بسیار زیاد را د بر میبرد یعنی یک فرد نود ساله تقریبا سی سال عمر خود را در خواب است . فرض کنید این فرد ، پزشک متخصصی باشد که سی سال اول عمر خود را به تحصیل مشغول باشد و برای پزشک شدن سی سال وقت صرف کرده باشد. اکنون شاید اهمیت این سی سال برای ما مشخص تر شود!!

دانشمندان خواب، کشف کرده اند به طور متوسط در هر شب، چهار رویا می بینی و تقریبا هر نود دقیقه یک رویا دیده می شود و هر رویا حدود بیست دقیقه، طول می کشد و تو وقتی بیدار می شوی، آنچه نزد تو باقی می ماند، بسیار کمتر از آن چیزی است که دیده ای و بخش بزرگ رویاها را فراموش میکنی. تنها استثنا برای این قاعده وقتی است که طي خواب REM، بیدار می شوی و در این حالت، به طور عادی محتوای رویا و حتی بخشهای مشخصی از آن را به یاد می آوری ولی آن قسمت رویا که تاثیر گذار نیست را سریعا فراموش می کنی به علاوه، شرايطي وجود دارد که سبب میشود رویا را بیشتر به یاد بیاوری. در فرایندی شبیه به بازی با کلمات، حادثه ای- که در بیداری همراه با تو رخ میدهد- منجر به تقویت حافظه تو میشود. تصور کنیم سه شب رویاهای عجیب ببینیم. در روز اول پس از روزی خسته کننده، به خواب میروی. طی شب مراحل متعددی در خواب ميگذرد و چندین رويا را تجربه ميکني. در بیست و هفت دقیقه مغز تو مجددا فعال میشود و سریال خیالی دیگری را به تو نشان میدهد. در بیست دقیقه بعد خودت را مي بيني که از کارخانه ای دیدار ميکني و داخل ظرفی از شهد توت غرق میشوی و می کوشی راه خود را با خوردن، باز کنی و چون نمی توانی بیشتر بخوری و زنگ ساعات صدا میکند، بیدار میشوی و لحظه هایی از کارخانه و شهد توت در ذهن تو موج میزند!!(تصویرهایی کاملا رمزی که اغلب با واقعیات های موجود متفاوت است و درک این رمزها، اصلا کار ساده ای نيست)

در روز دوم همان سلسله حوادث تکرار میشود، به تخت میروی و به خواب میروی و چند رویا می بینی در ساعت هشت صبح، خودت را در میانه خواب شگفت آوری می بینی. تو ماشین خود را در راهی تاریک میرانی. ايريک چکرز بر دوچرخه نشسته است و شما با هم، صحبت می کنید، ناگهان قورباغه ای ارغوانی و بزرگ، جلوی ماشین تو میپرد پس می پیچی تا به وزغ نخوری، از راه منحرف میشوی و به درختی برخورد می کنی و به عالم حقیقت باز می گردی، گربه تو روی تخت تو میپرد و با حافظه ای مبهم از ايريک چکرز و وزغ بزرگ ارغوانی و درخت و مرگ، از خواب بیدار میشوی!

در شب سوم مجددا می خوابی و در ساعت چهار صبح، خوابي پريشان می بینی و آن را به عنوان خوابی پریشان، گزارش میکنی. در قضیه ای فراواقع گرایانه، تو وادار میشوی، در صحنه فیلم اومبا لومبا در نسخه ای جدید از فیلم چارلی و کارخانه شوکولات بازی کنی. به رغم موفقیت آن، تو بعدا کشف میکنی که پودر پرتقالی صورت و رنگ سبز مو- که در فیلم به کار ميرود- دائمی است. و ناگهان با اضطراب شدید بیدار میشوی و بیست دقیقه مي کوشی، معنی رمزی خواب را بفهمي! در صبح بیدار میشوی، رادیو را روشن میکنی و خبر قتل ايريک چکرز را در حادثه اتومبیل، طی شب مي شنوي. بر اساس گزارش خبر چکرز اتومبیل خود را در شهر ميراند، ماشین خود را برای جلوگیری از برخورد با ماشینی که از مسیر خود منحرف شده است ميراند و ماشین او، به ستوني برخورد میکند.گزارش خبر باعث فعل و انفعال ميشود و رویا درباره حادثه اتومبیل، به ذهن تو بر مي گردد. تو رویایت را در مصرف مقادیر زیاد شهد توت در رويا و تجربه اومبا لومباي ترسناک فراموش کرده اي. به جای آن، تنها رویایی را- که با حوادث جهان حقیقی مطابقت دارد- به یاد می آوری و به اين ترتیب قانع میشوی که قدرت پیشگویی را داری!( هر چقدر رویاهای فراموش شده زیاد باشد که هست، و هرچقدر روياهاي خبر دهنده، اندک باشد، حتی یک رویای خبر دهنده از آینده، ارزشمند است و انسان عاقل از مشاهدات هر قدر هم اندک باشد نمی گذرد به خصوص رمز آلود بودن رویا، کار را بسیار پیچیده تر می کند و اگر رمز آلود بودن رویا نبود، احتمال داشت تعداد بسیار بیشتری از رویاها در خاطر ما بماند)

رويا بر این مورد، متوقف نمیشود. با این- که روياها به نظر میرسد، فرا واقعی است- این قابلیت را دارد به گونه ای تفسیر شود که با حوادث موجود در واقعیت، مطابقت یابد.

(محیطی رمز آلود و مبهم!

همانطور که میتوان به طور اشتباه رمزهای رویا را بر حقایق رخ داده در آینده، منطبق کرد به همین ترتیب ممکن است بسیاری از مشاهدات رمز آلود رویا - که به آینده و حوادث آن اشاره دارد- اصلا مورد توجه قرار نگيرد، مانند ماهی ای که اگر قرار باشد انسانی را در بیرون آب، تصور کند
@salmanfatemi

باید آن را به شکل ماهی ای بدون پيشاني که روی باله ها راه میرود و
باله هایش کار دست را می کند تصور نماید. این تصور، چقدر با انسان دو پا با مغز بزرگ متفاوت است و اگر ماهی به بیرون آب بیاید و این انسان را ببیند هرگز تصور نخواهد کرد همان ماهي ای بوده که در ذهن خود تصور کرده است!)

در حقیقت، چکرر در آن منطقه روستایی رانندگی نمی کرد، به درخت برخورد نکرد و حادثه، شامل وزغ بزرگ و ارغوانی نبود. ولی راه روستایی مشابه راه شهری بود و تیر چراغ، شبیه درخت بود ولی در مورد وزغ بزرگ ارغواني چه میتوان گفت؟!

بسیار خوب شاید این رمزی از یک چیز غير قابل انتظار باشد، شايد انحراف اتومبیل از مسیر درست به مسیر اشتباه راه باشد. یا شاید چکرز مقداری داروي توهم زا خورده است و گمان کرده است که ماشین روبرو در عمل یک وزغ بزرگ ارغوانی است یا شاید آلبوم جدید چکرز در آینده تصویر وزغ را بر جلد خود داشته باشد!! یا شاید چکرز در زمان حادثه لباسی ارغوانی پوشیده است!(شاید و شاید و دهها رمز ديگر)

امر را فهمیدی تو ابداع گری و می خواهي ثابت کنی ارتباطی روحی با فرد وفات یافته، یعنی آقای چکرر داري و احتمالات مطابق، فقط به ميزان تصورات تو مشخص میگردد. تو روياهاي زیادی داری و حوادث فراواني رخ میدهد و در بیشتر موارد رویاها، ارتباطی با حوادث ندارد و به همین دلیل آنها را فراموش ميکني ( و یا شاید در بسیاری موارد این ارتباط هست ولی ما متوجه آن نميشويم). ولی اگر یکی از آن رویاها با یکی از آن حوادث مطابق باشد، به آسانی ميتوانيم رویا را به یاد بیاوریم و خودت را قانع کنی که به صورتی سحرآمیز خبر از آینده دادهای!

در واقع، اينها فقط قوانین احتمالات است. این نظریه، کمک ميکند نام پر سر و صدای رویاهای کشف کننده را تفسیر کند.

بیشتر روياها، نفرت زیادی را در بر میگیرد مانند پیش گویی های همیشگی ترور روسای جمهور دولتها، حضور جنازه دوستان نزدیک، مشاهده هواپیماهایی که از آسمان سقوط میکند و مشاهده سرزمني های که وارد جنگ ميشوند.

به ندرت، مردم رویای حوادثی خوش یا ارتقای در کار را گزارش ميدهند.(دیدن رویاهای شکوهمند یا دیدن صحنه های بزرگ در رویا، مانند دیگر رویاها، رمزی است. گاهی یک رویای شکوهمند به صورت یک عمل ساده روزانه رخ میدهد مانند شستن دست ها یا نوشیدن آب یا شنا کردن در استخر و این ها رمزی از یک عمل شکوهمند است، ولی چون در رمز به صورت بسیار ساده آمده است برای بیشتر مردم جذاب و گیرا نیست و به همين دلیل در حافظه ساده نگر مردم، نمی ماند).

دانشمندان خواب، کشف کرده اند که حدود 80% رویاها خوش و سعادت بين، نیست بلکه بر حوادث منفی تمرکز ميکند.(برای یافتن علت، به توضیح پاراگراف بالا مراجعه شود)، بر این اساس اخبار بد بسیار بیشتر از اخبار خوب باعث فعل و انفعال در حافظه ميشود.

و این، در تفسیر این- که چرا بسیاری از رویاهای کشف کننده شامل پیشگویی حالت های مرگ و حادثه است- کمک ميکند. در ابتدای این مقاله توصیف کردم که چگونه پزشک روان شناس جان بارک 60 نفر را یافت که از حادثه معدن زغال سنگ ابيرفان خبر داده بودند. در 36 مورد افرادی- که آن حالات را داشتند هیچ دلیلی برای اینکه حلی مشخص پیش از حادثه ارائه نموده باشند- نداشتند. ممکن است رویاهای بسیار دیگری پیش از شنیدن خبرابيرفان دیده باشند و بعدا فقط آن رویاهایی را به ياد آورده اند- که مرتبط با حادثه بوده است.

فقط اینگونه نیست ولی فقدان هر اعتمادی به رویا در زمان قبل يعنی ممکن است به صورت ناخودآگاه با رویا بازی کرده اند تا با حوادث تاسف برانگیز منطبق شود. سیاهی تبدیل به زغال شد، اتاق ها تبدیل به کلاس درس شد و تپه های ریزان، سرزمینی در ولز شد!( هر چه باشد، حتی اگر اینقدر منفی در مورد رویا سخن بگوئیم، نمیتوان از رویای دختری- که پیش از مرگش برای والدین از نيست شدن مدرسه و پوشیده شدن آن با ماده ای سیاه گفته بود- غفلت کنيم. وقتی با رمزهای تو در توی رویا مواجهيم، اینگونه قطعی حکم کردن اصلا شايسته نيست)

تاکید ميشود آنهایی- که به خارق العاده ایمان دارند- وقتي به دوستان خود و خانواده خود درباره رویا خبر می دهند یا آن را در حافظه خود ثبت می کنند و بعدا کشف مي کنند که با حوادث آینده منطبق می شود، مردم را قانع کرده اند.(باید توجه داشت تخیلات خارق العاده و معجزه آسا، درد ايمان است. دردی که سالهاست بدن کوفته و مجروح ایمان را می آزارد و دردی است که مومن را سالهاست در پستوی خانه اش بدون تلاش و کوشش خوابانده است!

اینکه ایمان به موارد فرامادي ، سبب شود رموز تو در توی رویا و رموز تو در توی دیگر، بازیچه تنبلی ها و تفسیرها و تاويل هاي بازاريابانه مدعیان ایمان شود، بهانه ای بر دست غیر مومنين، برای زير سوال بردن همه ابعاد فرامادي است).

در نهایت دهه شصت، محققان فهمیدند که محتوای رویاهای ما فقط با حوادث اطراف ما تاثیر نمی پذیرد
@salmanfatemi

ولی اغلب منعکس کننده آن چیزی است که ذهن ما را می آزارد. این، یکی از مهمترین نمونه ها را درباره کشف قبلی و گمانی حادثه اييرفان تفسیر میکند.

شنیدیم که چگونه یکی از دختربچه ها- که بعدا در حادثه مرد- به والدینش خبر داده بود که چیزی سیاه را دید که بر مدرسه فرود می آید و مدرسه، نیست میشود. سالها پیش از حادثه، نگرانی شدیدی در خصوص حکمت قرار دادن مقادیر زیادی از باقی مانده های حفاری بر دامنه های تپه وجود داشت که از طرف مدیران معدن نادیده گرفته ميشد. سه سال قبل از حادثه مهندس شهرسازی به مسئولان نوشت که وضع را بسیار خطرناک میدانم، زیرا باقی مانده های زغال سنگ، به شدت در حرکت هستند و سرریز، بسیار مایل است تا حدی که نگه داشتن آن در مکانش در زمستان یا وقت بارندگی شدید ممکن نیست و نیز اضافه کرد: این نگرانی همچنین در ذهن اهالی منطقه هست زیرا آنها قبلا در زمان بارندگی شدید، حرکت توده های زغال را تا درجه ای- که باعث خطر و مرگ انسان و نابودی املاک شود- آزموده اند.

راهی برای شناخت دقیق نیست.(اعتراف به اینکه واقعا ما درباره حقیقت رویا بسیار کم ميدانيم) ولی شاید(این شایدها هم درد علم تجربي امروز ماست که دردها را کاملا نميشناسد!) شايد روياي دختر بچه کم سن، این نگرانی شایع را منعکس می کرده است. ولی در خصوص 23 حالت دیگر که مردم، دلایلی را ارائه می کنند- که رویای خود را قبل از حادثه دیده اند- چطور؟ و در آنها رویاها نگرانی ایشان را نشان نمی دهد. برای تحقیق اين امر، باید علم رویاها را با علم آمار مخلوط کنیم بیایید نگاهی نزدیک بر رقم هایی - که به نظر میرسد تجربیات خارق العاده است- بیندازیم. اولا بیایید شخصی را به صورت تصادفی به نام برایان از انگلستان انتخاب کنیم.سپس باید کاری برای برایان انجام دهیم. فرض کنیم برایان در طول حیات، از 15 تا 75 سالگي هر شب رویا می بیند. 365 روز در سال هست و 60 سال، رویا می بیند یعنی برایان در 21900 شب، تجربه رویا داشته است. بیایید فرض کنیم که حادثه ای مانند ابيرفان فقط یک بار طی این نسل رخ داده است و به صورت تصادفی آن را به یکی از روزها نسبت دهیم. اکنون فرض کنیم برایان فقط رویاهای همراه با حوادث ترسناک مرتبط با حادثه را که فقط یک بار در زندگیش رخ داده است به یاد خواهد آورد. فرصت تجربه برایان برای رویای مربوط به حادثه در شب قبل از حادثه حقیقی، یک به 22000 است.ولی در اینجا بخشی فریبنده وجود دارد. در دهه شصت، نزدیک به 45 میلیون نفر در بریتانیا زندگی می کردند و ما انتظار خواهیم داشت که یک فرد در هر 22000 نفر یا تقریبا 2000 نفر این حادثه مجزا را گزارش کنند. قانون شناخته شده ای، به نام قانون اعداد بزرگ هست و می گوید حوادث غیر عادی بهتر است وقتی رخ دهد که فرصت های زیادی برای آن حادثه باشد.

مثال ما فقط مربوط به اشخاصی است که رویای حادثه ايبرفان را دیدند. در واقع، حوادث محلی و حوادث ناگوار جانی، روزانه رخ می دهد: سقوط هواپیماها، سیل ترورها، قتل های زنجیره ای، زمین لرزه ها، حالات ريزش زمین، اعمال تروریستی و ... با فرض اینکه مردم رویاهای ناگوار را بیشتر از دیگر رویاها می بینند، عددها به سرعت انباشت می یابد و حالت های پیشگویی های واضح، در آن زمان حتمی است.

تصور الگوها و خارق العاده بودن

آزمایش لکه سیاه جوهر.(۱)( به لینک مقاله جهت اطلاعات بیشتر از نوع آزمایش مراجعه شود)با نگاه سریع به لکه جوهر نگاه کن .این تصویر را چگونه می بینی؟ این نوع ازمایش توسط دو پزشک معتقد به فروید انجام شد. آنها می گویند مردم افکار و احساسات باطنی خود را به روشی نامحسوس درک می کنند. مقدار زيادي از جستجوها اکنون آشکار کرده است که چنين آزمایشاتی دقیق نیست و به آن اعتماد نمی شود. ولی هر آزمایشی تعدادی نکات برجسته را نشان میدهد هرچند چیزی در مورد ناخودآگاه عرضه نمی کند ولی چیزی بسیار مهمتر را مشخص می کند و آن، قابلیتهای متفاوت در رویت الگوهاست. نتیجه، نزد تو چیست؟ همانطور که مردم در طول، متفاوت هستند و برخی بلند و برخی کوتاهند همچنان اشخاصی هستند که الگوها را حتی در لکه جوهر بی معنی، خیلی خوب می شناسند. به تصویر مي نگرند و به سرعت صورت حیوان ، خرگوشی که هویج می خورد را ... می بینند. دیگران به مدت ده دقیقه در همان تصویر نگاه می کنند و چیزی جز لکه ای سیاه و کم جوهر نمی بینند. قابلیت ایجاد الگو، نقشی مهم را در زندگی روزانه تو بازی می کند زیرا تو ملزم به ملاحظه مدام شواهد ثابت سبب و نتیجه هستی. برای نمونه تو وقتی نوع خاصی از غذا را بخوری احساس بیماری ميکني و لازم است بدانی کدام ترکیبات، تو را بیمار می کند.یا باید روابط زیادی را مرور کنی تا بفهمی با یک شریک، چه نوع رابطه ای موفقیت آمیز است.

این قابلیت ملاحظه الگوها نقشی حیاتی در پیروزی و بقای جنس انسانی دارد. در بیشتر موارد این مهارت بسیار به ما کمک کرده است و یاری نموده
@salmanfatemi

تا بفهمیم چگونه جهان کار میکند ولی گاهی در آن افراط می کنیم و سبب می شود آن چیزی را ببینیم که موجود نیست. مثلا توافقی شگفت انگیز بین عبارت های کف خوان و بین گذشته تو هست و نتیجه می گیری که کف خوانی و فال گیری، امری حقیقی است یا به تصویری غير قابل توجه از صخره ها- که بر سطح آب منعکس است- نگریسته ای و تصور میکنی وجود تصویر شبحی را بر آب دیده ای یا دعایی را قبل را انجام کاری مهم در جیب خود گذاشته ای و کار را انجام میدهی و نتیجه گیری می کنی که دعا درون جیب، کلید پیروزی تو بودهاست!( اشتباه یافتن ارتباطات، هرگز به معني عدم وجود ارتباطات درست نیست. اینکه یک مشاهده، اشتباه باشد هرگز به معنی اشتباه بودن همه مشاهدات نیست و اصل و اساس علم های تجربي امروز، بر مشاهده ها و یافتن ارتباطات بین حوادث و یافتن علت و معلول است- همانطور که در جملات قبلی نويسنده مقاله ذکر شده است.

وجود توهم، هرگز نفي کننده مشاهده حقیقی نیست و یافتن مرز بین توهم و مشاهده، چیزی است که در درک حقایق، بسیار لازم است و اگر کسی به جای حل مسئله، و یافتن مشاهده راستین در برابر توهم، بکوشد همه مشاهدات را توهم بداند، به خود او مربوط است!

بخش بزرگي از مشاهدات ما در عالم رویا است و بیان شد که یک فرد نود ساله، سی سال عمر خود را با مشاهدات عالم رویا می گذراند. چرا این بخش بزرگ از مشاهدات انسانی را کاملا از ارزش بیندازیم؟ فکر نمیکنم انسان عاقلی چنین کند و اگر چنین کند خودش را از بخش بزرگی از معلومات محروم می سازد.

یافتن این ارتباط ها بسیار مهم است و توهم پنداشتن هر ارتباط بین رویا و حوادث روزانه عالم مادی ما، جز گزافه گویی و توهم نیست. اگر قرار است این بخش بزرگ از مشاهدات انسان حذف شود، چرا به جای آن، مشاهدات میدان تجربه و آزمایش- که همیشه در ابتدا با شاید شايد، شروع ميشود و گاهی اصلا به نتیجه نمی رسد و اثبات نمي گردد و در حد فرضیه باقی میماند- حذف نگردد؟! ما میدانیم این تجربیات مادی، در ابتدا با شاید شاید و فرضیه، آغاز ميشود و در نهایت به نظریات بزرگ علمی میرسد که امروزه بسیاری از مشکلات بشریت را حل میکند.

در مورد رویا هم چرا اینگونه نیندیشیم؟ چرا حداقل آنها را مانند یک تصور ساده ذهنی- که در ابتدا در ذهن دانشمند شکل مي گیرد و دهها سال از حد فرضیه بالاتر نمی رود، ندانيم؟!)

این نظریه کوتاه در مورد حالت های فوق طبیعی، مطرح میکند مردمی- که این موارد را جدی می گیرند- بیش از ديگران این موارد خارق العاده گمانی را تصور می کنند. برای شناخت این موارد محققان چند نفر را برای آزمودن لکه سیاه انتخاب کردند و از آنها در مورد حوادث خارق العاده ای- که در زندگی خود تجربه کرده بودند- پرسیدند و همانطور که قابل انتظار بود نتایج نشان داد آنهایی- که درجات بالایی در تجربه ایجاد الگو در لکه به دست آوردند- امور غریب بسیاری را در زندگی خود آزموده اند.

چگونه مغز تو تجربه خروج از بدن را می آفریند؟

چشمانت را بر نقطه سیاه در مرکز تصویر ثابت کن و به آن بنگر. اگر بتوانی چشمانت را بر آن نگه داری، پس از تقريبا سی ثانیه خواهی دید میدان خاكستري اطراف نقطه به تدریج محو میشود. سرت و چشمانت را حرکت بده و دوباره این کار را تکرار کن. در اینجا چه اتفاقی می افتد؟ هر امري، وابسته به قانونی با نام عادت حسي است. کسی که در معرض صدا یا تصویر یا بو به طور مداوم باشد امری بسیار عجيب رخ میدهد. آرام آرام عادت میشود تا آنکه در نهایت، ادراک از بین می رود. برای نمونه بهاتاقي با بوی قهوه تازه وارد میشوی، بوی قهوه تازه را به سرعت حس ميکنی ولی اين مورد فقط چند دقیقه طول می کشد و به نظر خواهد رسید که بو، از بین میرود.

در حقیقت، تنها راهی که میتوانی از طریق آن، دوباره بو را حس کنی آن است که از اتاق بیرون بروی و دوباره با اتاق بازگردي. در حالت تصویر خاص و نقطه بالا، دو چشم تو به آرامی، نسبت به زمينه خاکستری نابینا می شود زیرا تغییر نکرده است.

پژوهشگری با نام سو بلاکمورتخمين زد این فرایند برای تجربه خروج از بدن، محوری و اساسی است. مردم تمایل دارند حالت خروج از بدن را تجربه کنند و در آن زمان، در وضعیتی قرار می گيرند که مغز آنها با مقادیر کمی از معلومات متفاوت و متغیر، از طریق حواس مواجه می شود. آنها غالبا از هیچ معلومات چشمی، استفاده نمی کنند زیرا چشمهای آنها بسته است یا آنها در تاریکی هستند علاوه بر اين، آنها هیچ اطلاعات لمسی ندارند، زیرا در تخت خواب افتاده اند یا در حمام، آرام گرفته اند یا دارویی خاص را تناول میکنند. تحت تاثیر این شرایط مغز در مورد معلومات اندک درون خود به تدریج کور ميشود و به همین دلیل می کوشد تا تصویری مرتبط با جایی - که هست- تولید کند. طبیعتا مغز از خلأ، خشمگین میشود
@salmanfatemi

و به همین دلیل شروع می کند تصوراتی درباره اینکه کجاست و چه میکند تولید نماید.

بلاکمور فرض کرد گروه معینی از مردم به صورت طبیعی میتوانند تخیل کنند وقتی در خارج از بدن خود دور میزنند، عالم چگونه به نظر می رسد و کاملا در تصورات خود- که بین

خیال و واقعیت است- غوطه ور می گردند. و آنها کسانی هستند که به طور خاص، تمایل دارند تجربه خروج از بدن را تجربه کنند.

( اینکه نگاه ما با توجه به شرایط محیطی و شدت ادراکات حسی تغییر می کند، به دلیل محدودیت های ابزارهای حس ماست. هرگاه بخشی از مغز بیشتر کار کند و هرگاه بخشی از ابزارهای حسی ما فعالیتش بیشتر شود، فعالیت بخش هاي دیگر مغز یا دیگر ابزارهای حسی کاهش می یابد.

مثلا در مثال بالا تمرکز کردن بر نقطه سیاه وسط، سبب میشود به تدریج، دقت چشم بر قسمتهای حاشيه ای خاکستری کمتر شود و به مرور، اصلا بخش خاکستري اطراف دیده نشود. بروز این اختلالات در احساسات و ادراکات، امری کاملا طبیعی است، ولی کدام عاقل، محدودیت های خود را دلیلی بر تعطیل کردن همه ادراکات و احساسات و رویاهای خود می کند؟!

اگر درک محدود است با تجربه میتوان این محدودیت را برطرف کرد و اگر نگاه ،کوتاه است با بیشتر دیدن مثلا به وسیله ابزار های کمکی میتوان آن را تقویت کرد. اگر محدودیت های درکی ما و ابزارهای دفاعی و سیستم های تکاملی، در سیستم تعادلی ما سبب میشود اصلا چرخش زمین را حس نکنیم و تصور کنیم خورشید بر دور زمین می چرخد به کمک تلسکوپ و با دیدی وسیع تر میتوان این محدودیت را رفع کرد.

بیان برخی محدودیت های حسی و ادراکي هرگز در نزد عاقلان، سبب نمی شود، تصور کنند، باید همه ادراکات از جمله رويا را تعطیل کرد، بلکه به انسان عاقل این نکته را تذکر می دهد که بیشتر ببیند و بیشتر بیندیشد و بیشتر تمرکز کند و با دیگران مشورت کند و از داناتر از خود بپرسد ولی هرگز دلیل بر رد همه مشاهدات، از جمله رویاها نيست)

http://ibelieveinsci.com/?p=7513


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
برین نت به جای اینترنتموفقیت در تفکر استنقش زبان در سلطه و قدرت اآملودیپین داروی ضد فشار درک تصویر و زبان های مخلتتولید پاک و فراوان انرژیراه طولانی را به سلامت گذامواجی که به وسیله ی ماشیچالش کمبود اندام برای پیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیگار عامل افزایش مرگ ومجهان های بسیار دیگرهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر و واقعیتاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستقسم به فقرمرز جدید جستجو و اکتشاف، دائما بخوانکریستال زمان(قسمت اولبرخی اثرات مضر ویتامین دمیگرن سردردی ژنتیکی که بنمیتوان بر سیاه سیاه نوشآیندهدرد زانو همیشه نیاز به جرتوهم جداییز گهواره تا گورانفجار و توقف تکاملی نشانتاران، جذب کنتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانسکوت و نیستیجهانی که نه با یک رخداد و هوش مصنوعی از عروسک بازی طلای سیاهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهبیماری های ژنرالیزه ی عصلحظات خوش با کودکانمشاهده آینده از روی مشاهداروی جدید آلزایمرگمان میکنی جرمی کوچکی در بررسی و اپروچ جدید بر بیمما اشیا را آنطور که هستندچه زیاد است بر من که در ایآیا هشیاری کوانتومی وجودذهن و شیمی بدنتوضیحات دکتر فاطمی در موزنجیرها را ما باید پاره کانرژی تاریکچرا ویروس کرونای دلتا واساخت سلول عصبی حتی پس از تحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیهوش مصنوعی درمانگر کامپیعقلانیت بدون تغییرخواص اناراز تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استبیماری سلیاکمن کسی در ناکسی دریافتم معرفت و شناختداروی ضد جنون در درمان تیگاهی لازم است برای فهم و رفتار وابسته به شکلبعد پنجمنوار مغز، ترجمه ی فعالیت آیا تراشه ها داخل مغز، میتکامل و ارتقای نگاه تا عمزیباترین چیز در پیر شدنتراشه مغز بدون واسطه ی دانسانیت در برابر دیگراننزاع بین علم و نادانی رو سخت ترین حصاراثرات فشار روحی شدیدجستجوی هوشیاری در مغز مافلج بل، فلجی ترسناک که آنهوش عاطفی قسمت دومعنصر اصلی تعیین واقعیتخوشبختی دور از رنج های ماز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا درونمنابع انرژی از نفت و گاز مغز اندامی تشنه ی انرژی ادر والنتاین کتاب بدید همتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چرویکردهای جدید ضایعات نخنوروز مبارکآپومورفین در پارکینسونتأثیر نیکوتین سیگار بر مزبان و بیان نتیجه ساختماتست آر ان اس دز میاستنی گايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمسردرد و علتهای آناختلال حرکتی مانند لرزش حل مشکلاستفاده از سلول های بنیافیزیکدانان ماشینی برای تهیچ چیز همیشگی نیستعدم توقف تکامل در یک انداخسته نباشی باباکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز بزرگ چالش است یا منفعدرمان های بیماری اس ام ایتلاش های جدید شرکت نورالروح رهاییآرامش و سکونتاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستسفر به مریخ در 39 روزتصور از زمان و مکانهمیشه اطمینان تو بر خدا بشناسایی تاریخچه ی تکاملیارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در تواصل، روان و نفس استفرایند تکامل و دشواری هاماده، چیزی نیستغربال در زندگیدنیای شگفت انگیز کوانتومکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتچقدر به چشم اعتماد کنیمپیشرفت در عقل است یا ظواهدرمان جدید ALSتمساح حد واسط میان مغز کوروش جدید تولید برقآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا همتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استسلول بنیادی در درمان ایدتغییر دادن ژنها آیا روزی هندسه در پایه ی همه ی واکشگفت زده و حیران باشارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتاعداد بینهایت در دنیای مقفس دور خود را بشکنمحدودیت درک انساندوچرخه سواری ورزشی سبک و کودکان را برای راه آماده بحران ذهن فیلمی قابل تاممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش آتش در رسیدن انسان بهپروتز چشمدرمانهای بیماری پارکینستو افق رویداد جهان هستیریشه های مشترک حیاتافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادراتاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیسندرم پیریفورمیسجنگ داده هاهوش مصنوعی گوگل به کمک تششباهت مغز و کیهاناز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دبه بالا بر ستارگان نگاه کقانون جنگلمرکز هوشیاری، روح یا بدن دژاوو یا آشناپنداریکایروپاکتیک چیستکار امروز را به فردا نیندبرای یک زندگی معمولیمولکول ضد پیرینقش سجده بر عملکرد مغزآموزش نوین زباندرک حقیقت نردبان و مسیری تولید اندام با چاپ سه بعدرابطه تشنج و اوتیسمامیوتروفیک لترال اسکلروچالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله هاجهان هایی در جهان دیگرهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر بسیار بایداز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلقضاوت ممنوعمرزهای حقیقی یا مرزهای تدارچینکریستال زمان(قسمت دوم)برخی اختلالات عصبی مثانهمیگرن شدید قابل درمان اسنمای موفقیتآینده ی انسان در فراتر ازدردهای سال گذشته فراموش توهم جدایی و توهم علمزمین در برابر عظمت کیهانانفجار بزرگ پایان بوده انجات در اعتماد به خودتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانسکوت، پر از صداجهانی که از یک منبع، تغذیهوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان فقر و گرسنگی و بی ساز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیلرزش ناشی از اسیب به عصبمشاهدات آمیخته با اشتباهداروی جدید آلزایمر تاییدگنجینه ای به نام ویتامین بررسی ژنها در تشخیص بیماما به جهان های متفاوت خودنه عدم مطلق بلکه عدم با قآیا واکنش های یاد گرفته وتیوتیکسن داروی ضد جنونزندگی فعال و مثبت روند آلانرژی تاریک که ما نمی توچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک ساخت شبکه عصبی مصنوعی با تحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیهوش مصنوعی درخدمت خلق وحعقیده ی بی عملخواص اردهاز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثمن پر از تلخیممغز فکر میکند مرگ برای دیدارویی خلط آورگاهی مغز بزرگ چالش استرفتار اجتماعی انسان، حاصبعد از کرونانوار عصب و عضلهآیا جنین انسان، هوشمندی تکامل و ریشه ی مشترک خلقتزیباترین چیز در افزایش ستراشه ها روی مغزانسان، گونه ای پر از تضادنزاع بین علم و جهل رو به پسخت ترین کار، شناخت خود ااثرات مفید قهوهحفره در مغزفلج خوابهوش عاطفی قسمت سومعوامل موثر در پیدایش زباخیالپردازی نکناز روده تا مغزژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلومنابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان ایا طبیعتا تمادر یک فراکتال هر نقطه مرکتفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانرویا و واقعیتنوروز یا روز پایانیآب زندگی است قسمت چهارمتأثیر نگاه انسان بر رفتازبان و بیان، در سایه پیشرتشنچ پانایوتوپولوس تشنج ايا اراده آزاد توهم است ینظریه تکامل در درمان بیمسردرد به دلیل مصرف زیاد ماختلال خواب فرد را مستعد حلقه های اسرارآمیزاستفاده از سلول های بنیافال نیکوهیچ چیز، چقدر حقیقی استعدم تعادل دوپامین، فقط بخطا در محاسبات چیزی کاملکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز بزرگ چالشهای پیش روپیوند اندام از حیوانات بدرمان های جدید ALSتلاش هایی در بیماران قطع روزه داری متناوب، مغز را آرامش عقلتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالسفر به درون سفری زیباتصاویر زیبای رعد و برقهمیشه به آنچه داری، خوشنشناسایی زبان حیوانات با ارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستاصلاح خطا با رفتن بر مسیرفرایند حذف برخی اجزای مغماده، چیزی بیش از یک خلا مقالاتدنیایی پر از سیاهچاله کندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش قهوه در سلامتیپیشرفت ذهن در خلاقیت استدرمان جدید مولتیپل میلومتنفس هوازی و میتوکندریروش صحبت کردن در حال تکامآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتسلول بنیادین از مخاط بینتغییر زودتر اتصالات مغزیهندسه زبانِ زمان استشگفتی های نقشه ی ژنتیکیارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتبقا با سازگارترین فرد اسقفس ذهنمخچه فراتر از حفظ تعادلدوپامین قابل حل در آبکوری گذرای ناشی از موبایبخش فراموش شده ی حافظهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش انتخاب از طرف محیط، نپروتز عصبی برای تکلمدرماندگی به دلیل عادت کرتو انسانی و انسان، شایستریشه های اخلاقافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمسندرم پای بی قرارجنبه های موجی واقعیتهوش مصنوعی الفاگوشباهت مغز با کیهان مادیاز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سبه بالاتر از ماده بیندیشقانون جنگلمرکز حافظه کجاستدگرگونی های نژادی و تغییدانش قدرت استکار با یگانگی و یکپارچگیبرای پیش بینی آینده مغز دمولتیپل اسکلروز در زنان نقش غذاها و موجودات درياآمارهای ارائه شده در سطح درک دیگرانتولید سلولهای جنسی از سلرادیوی مغز و تنظیم فرکانامید نیکو داشته باش تا آنچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله های فضایی منابعجهان یکپارچههوش مصنوعی از عروسک بازی صد قدح، نفتاده بشکستاز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهاقطار پیشرفتمزایای شکلات تلخ برای سلداروهای مصرفی در ام اسکریستال زمان(قسمت سوم)برخی اصول سلامت کمرمیاستنی گراویس بدون آنتینمایش تک نفرهآینده ی حمل و نقل هوایی ددردی که سالهاست درمان نشتوهم جسمزمین زیر خلیج فارس تمدنی انقراض را انتخاب نکنیدنجات در راستگوییتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانسکوت، در برابر گزافه گویجهانی پر از سیاهچاله یا پهوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان بیداریاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسلرزش دست ها و گردن و سر ETمطالبه ی حق خودداروی جدید ای ال اسگندم بکاری، جو درو نمیکنبررسی بیماری التهابی رودما با کمک مغز خود مختاريمنهایت معرفت و شناخت درک عآیا یک، وجود داردتیک و اختلال حرکتیزندگی هوشمند در خارج از زانرژی خلا ممکن استچرا پس از بیدار شدن از خوساخت شبکه عصبی با الفبای تخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی هوش مصنوعی ساخته هوش طبیعلم و ادراک فقط مشاهده ی خواص باداماز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بمن بی من، بهتر یاد میگیرممغز قلبدارویی ضد بیش فعالی سیستگاهی جهت را عوض کنرقیبی قدرتمند در برابر مبعد از کرونانوار عصب و عضلهآیا جهان ذهن و افکار ما متکامل ابزار هوش ، راه پر زیر فشار کووید چه باید کرتراشه ی هوش مصنوعی در مغزانعطاف پذیری مکانیسمی علنسبیت عام از زبان دکتر برسختی ها رفتنی استاثرات مفید روزه داریحق انتخابفلج خواب چیستهوش عاطفی قسمت ششمعوامل ایجاد لغت انسانی و خانه ی تاریکاز سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقمنابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان برای ایجاد تمددر کمتر از چند ماه سوش جدتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مورویا و کابوسنورالژیآب زندگی است قسمت هفتمتأثیر شیرینی های حاوی لوزبان و تکلم برخی بیماریهتشنج چیستنعناعسردرد تنشناختلال در شناسایی حروف و حمله ویروس کرونا به مغزاستفاده از سلول های بنیافاکسیبتهیچ وقت خودت را محدود به عدم درکخطا در محاسبات چیزی کاملکلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیامنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز بزرگ و فعال یا مغز کوپیوند اندام حیوانات به ادرمان های جدید میگرنتلاش در تولید انرژی به رنروزه داری و التهاب زیانبآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستسفر تجهیزات ناسا به مریخ تصادف یا قوانین ناشناختههمیشه داناتر از ما وجود دشناسایی سلول های ایمنی اارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشاصول انجام برخی نرمش ها دفراتر از دیوارهای باورماست مالیتاثیر ویتامین دی بر بیمادنیا، هیچ استکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش مهاجرت در توسعه نسل اپیشرفتی مستقل از ابزار هدرمان جدید میگرن با انتی تنفس هوازی و میتوکندریروشهای نو در درمان دیسک بآشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توستاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگسلول عصبی شاهکار انطباق تغییر عمودی سر انسان از پهندسه، نمایشی از حقیقتشگفتی های زنبور عسلارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومبقا در ازای بیماریقفس را بشکنمخچه ، فراتر از حفظ تعادلدورترین نقطه ی قابل مشاهکی غایب شدی تا نیازمند دلبخش های تنظیمی ژنوممنبع هوشیاری در کجاست؟ قنقش اتصالات بین سلولهای پرورش مغز مینیاتوری انسادرها بسته نیستتو با همه چیز در پیوندیرژیم های غذایی و نقش مهم افسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهتاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکسندرم پس از ضربه به سرجنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی اکنون می توانشباهت های ریشه ای چند بیماز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شبه جای محکوم کردن دیگران قانونمندی و محدودیت عالممرکز حافظه کجاستقارچ بی مغز در خدمت موجودمرکز خنده در کجای مغز استدانش محدود به ابعاد چهارکارهای کوچک، بی ارزش نیسبرای اولین بار دانشمندانمواد کوانتومی جدید، ممکننقش غذاها و موجودات درياآن چیزی که ما جریان زمان درک درست از خود و هوشیاریتولترودینراز تغییرامید نجاتنابینایی در نتیجه ی گوشی تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ها، دارای پرتو جهان یکپارچههوش مصنوعی از عروسک بازی صداقتاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختقطره قطرهمسمومیت دانش آموزان بی گداروهای ام اسکشف مکانیسم عصبی خوانش پبرخی اطلاعات روانشناسی ممیاستنی گراویس در جوانانچند نرمش مفید برای کمردرآینده ی علم و فیزیک در60 ثدرد، رمز موفقیتتوهمات و شناخت حقیقتزمان چیستانواع سکته های مغزینخاع ما تا پایین ستون فقرتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از سکته مغزیجهانی در ذهنهوش مصنوعی از عروسک تا کمطوفان زیباییاز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبلرزش عضله یا فاسیکولاسیومطالبی در مورد تشنجداروی جدید برای میاستنی گوهر با نظر دیگران سنگ نمذهن پر در برابر آگاهیبررسی سیستم تعادلی بدن اما بخشی از این جهان مرتبطنهایت در بی نهایتآیا کیهان می تواند یک شبیتیکاگرلور داروی ضد انعقازندگی و داراییانرژِی برای ایجاد اضطرابچرا ارتعاش بسیار مهم استساختن آیندهتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستهوش مصنوعی، کیفیت فریب معلم و روحخواص بادام زمینیاز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی امننژیتمغز ما کوچکتر از نیم نقطهداستانها و مفاهیمی اشتباگاهی در پارکینسون باید پرقابتی بی هدف یا رقابتی هبعد از کرونا دلخوشی بیهونوار عصب و عضلهآیا جهش های ژنتیکی، ویروتکامل تکنولوژیزیرفون داروی ضد ام استراشه ی بیولوژِیکاهمیت کنترل خشمچسبیدن به خود، مانع بزرگ سختی در بلند شدن از روی صاثرات مضر ماری جواناحقیقت قربانی نزاع بین بی فلج دوطرفه عصب 6 چشمهوش عاطفی بیشتر در زنانعواملی که برای ظهور لغت اخانواده پایداراز سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به منابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان برای شادمانی طدر آرزوهایت مداومت داشتهتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیرویا و خبر از آیندهنورالژی تریژمینالآب زندگی است قسمت اولتئوری تکامل امروز در درمزبان و شناخت حقیقت قسمت چتشنج و حرکات شبه تشنجی قاهفت چیز که عملکرد مغز تو سردرد سکه ایاختلال در شناسایی حروف و حمایت از طبیعتاستفاده از سلول های بنیافاجعه ی جهل مقدسهیچ کاری نکردن به معنی چیعدالت برای من یا برای همهخطای ادراک کارماکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز بزرگترین مصرف کننده پیوند سر آیا ممکن استدرمان های جدید در بیماری تلاشی برای درمان قطع نخاروزه داری و بیمار ی ام اس آرزوها را کم کنتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار سفر دشوار اکتشافتضادهای علمیهمیشه راهی هستشهر زیرزمینی در ژاپن براارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی اصول توسعه ی یک ذهن کاملفرار در فرار از میزبان، دماست مالی با هوش انسانیصفحه اصلیدندان ها را مسواک بزنید تکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش میدان مغناطیسی زمین پپوگستدرمان جدید کنترل مولتیپلتنفس بدون اکسیژنروشهای شناسایی قدرت شنواآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بسلول عصبی، در محل خاص خودتغییرات منطقه بویایی مغزهنر فراموشیشانس یا نتیجه ی تلاشارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومبقای حقیقی در دور ماندن اقله برای دیدن نه برای به مخچه ابزاري که وظیفه آن فديدن با چشم بسته در خواب کیهان خود را طراحی میکندبخش بزرگی حس و ادراک ما امنبع هوشیاری در کجاست؟(قنقش تیروئید در تکامل مغزپرکاری تیروئیددرهای اسرارآمیز و پوشیدهتو با باورهایت کنترل میشرژیم های غذایی و نقش مهم اقلیت خلاقنگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استسندرم جدایی مغزجنسیت و تفاوت های بیناییهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت کیهان و مغزاز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهبه جای تولید، بیشتر گوش کحس و ادراک قسمت بیست و یکبه خوبی های دیگران فکرکنقبل و بعد از حقیقتمرگ چیستدانش بی نهایتکارهایی بیش از طراحی و گپبرای بقا به جایی فراتر ازموجود بی مغزی که می تواندنقش غذاها و موجودات درياآنچه می دانم، آنچه را میخدرک عمیق در حیواناتتومورها و التهاب مغزی عاراست دستی و چپ دستیامید یا ناامیدی؟ناتوانی از درمان برخی ویتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله و تکینگی ابتدایجهان کنونی و مغز بزرگتریهوش مصنوعی از عروسک بازی صدای بم با فرکانس پایین، از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میرلمس کوانتومیمسمومیت دانش آموزان، قماداروهای تغییر دهنده ی سیکشف مکانیسمی پیچیده در ببرخی بیماری ها که در آن بمیدان مغناطيسي زمین بشر چند جهانیآینده با ترس جمع نمیشوددرس گرفتن از شکست هاتوکل بر خدازمان و مکان، ابعاد کیهان انیس بی کساننخاع درازتر یا کوتاهتر کتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستهوش مصنوعی از عروسک تا کمطولانی ترین شباز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیمارلزوم گذر انسان از حدها و مطالعه ای بیان میکند اهدداروی جدید برای کاهش وزنگویید نوزده و ایمنی ساکتذهن تو همیشه به چیزی اعتقبررسی علل کمر درد در میانما تحت کنترل ژنها هستیم ینهادینه سازی فرهنگ اختلاآیا گذشته، امروز وآینده تیروفیبان موثر در سکته ی زندگی بی دودانسولینچرا به هم اعتماد نمیکنیمساختن آینده، بهترین روش تداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همجاذبههوش مصنوعی، اتفاقات و تحعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهخواص شکلات تلخاز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلمن، ما یا چی؟مغز مانند تلفن استدخالت در ساختار ژنهاگذر زمان کاملا وابسته به رموزی از نخستین تمدن بشربعد از کرونا دلخوشی بیهونوار عصب و عضلهآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجتکامل جریان همیشگی خلقتزیرک ترین مردمتربیت کودکان وظیفه ای مهاهرام مصر از شگفتی های جهنسبت ها در کیهانسدسازی روش مناسب برای مقاجزای پر سلولی بدن انسان حقیقت آنطور نیست که به نظفن آوری های جدید علیه شناهوش عاطفی در زنان بیشتر اعوارض ازدواج و بچه دار شدخاویار گیاهیاز علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته همنابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان برای شادمانی طدر آسمان هدیه های نادیدنتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهرویا بخشی حقیقی از زندگی نوزاد ناشنوای متولد شده،آب زندگی است قسمت دومتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمزبان و شناخت حقیقت قسمت اتشنج به صورت اختلال رفتاهفت سین یادگاری از میراث سردرد عروقی میگرناختلالات مخچهحوادث روزگار از جمله ویراستفاده از سلول های بنیافارغ التحصیلان، فقیر و دهیچ کس مانند تو نگاه نمیکعسل طبیعی موثر در کنترل بخطای حسکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت ومنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز حریص برای خون، کلید تپیوند سر برای چه بیماراندرمان های جدید سرطانتلاشی تازه برای گشودن معروزه داری سلول های بنیادآزمون تجربی، راهی برای رتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی سفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهر خوابیده ی مادههمیشه عسل با موم بخوریمشواهدی از نوع جدیدی از حاارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهاناصول سلامت کمرفرد موفقماشین های دارای روحسوالات پزشکیده روش موفقیتکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش محیط زندگی و مهاجرت دپایان، یک آغاز استدرمان جدید ام استنها مانع در زندگی موارد روشی برای بهبود هوش عاطفآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بسلولهای ایمنی القا کنندهتغییرات مغز پس از 40 سالگیهنر حفظ گرهشانس یا تلاشارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمبلندی در ذهن ما درک بلندیقله سقوطمخچه تاثیر گذار بر حافظهدی متیل فومارات(زادیوا)(کیهانِ هوشیارِ در حال یابخش بزرگتر کیهان ناشناختمنبع خواب و رویانقش حفاظتی مولکول جدید دپراسینزوماب در پارکینسودرون قفس یا بیرون از آنتو باید نیکان را به دست برژیم ضد التهابیاقیانوس نادانینگاه از درون قفس یا بیرونتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنسندرم دزدی ساب کلاوینجهل مقدسهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عاز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوبه خودت مغرور نشوقبل از آغازمرگ و میر پنهاندانشمندان موفق به بازگردکاربرد روباتهای ريزنانوبرای تمدن سازی، باید در بموجودات مقهور ژنها هستندنقش غذاها در کاهش دردهای آنچه ناشناخته است باید شدرگیری قلب در بیماری ویرتومورهای نخاعیرجزخوانی هایی که امروز بامید جدید بر آسیب نخاعیناتوانی در شناسایی چهره تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی منفرد یا سیاهجهان کاملی در اطراف ما پرهوش مصنوعی از عروسک بازی صرع و درمان های آناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحلووفلوکساسینمسیر دشوار تکامل و ارتقاداروهای ضد بیماری ام اس وکشف ژن جدید، می تواند گستبرخی بیماری های خاص که بدمیدان های مغناطیسی قابل چند جهانیآیا فراموشی حتمی استدست و پا زدن در سایه؟توپیراماتزمان و گذر آن سریع استانگشت ماشه اینخستین تمدن بشریتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی مفید در ساهوش مصنوعی از عروسک تا کمطی یکصد هزار سال اخیر هرچاز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کولزوم سازگاری قانون مجازامعمای اخلاقی قطارداروی جدید برای ای ال اسگوش دادن بهتر از حرف زدنذهن خود را مشغول هماهنگیبرطرف کردن خشونت را از خامانند کودکان باشیدچهار میلیارد سال تکامل بآیا پیدایش مغز از روی تصاتکلم در گیاهانزندگی در جمع مواردی را برانسولین هوشمندچرا بیماری های تخریبی مغساختار فراکتال وجود و ذهترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریهوش احساسیعلم به ما کمک میکند تا موخواص شگفت هویجاز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیمن، خود تو هستممغز مادران و کودکان در زمدر موج، راز خلقت نهفته اسگذشته را دفن کنرمز و رازهای ارتباط غیر کتفکر قبل از کارنوار عصب و عضله مهم در تشآیا خداباوری محصول تکاملتکامل داروینی هنوز در حازیست شناسی کل در جزء فراکترجمه فعالیت های عضله به اولویت بندی ها کجاستنسبت طلایی، نشانه ای به سسرنوشتاجزایی ناشناخته در شکل گحقیقت افرادفناوری هوش مصنوعی نحوه خهوش عاطفی در زنان بیشتر اعید نوروز مبارکخار و گلژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشمنابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان رو به کوچک تر شدر آستانه ی موج پنجم کوویتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز درویا تخیل یا واقعیتنوسانات کوانتومی منبع ماآب زندگی است قسمت سومتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود منزبان و شناخت حقیقت قسمت دتشنج عدم توازن بین نورون هم نوع خواری در میان پیشیسرطان کمیت گراییاختلالات حرکتی در انسانحکمت الهی در پس همه چیزاستیفن هاوکینگ در مورد هفاصله ها در مکانیک کوانتهیچ کس حقیقت را درون مغز عشق به هفت مرتبه ی شناختیخطر آلودگی هواکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز در تنهایی آسیب میبینپیوند سر، یکی از راه حلهادرمان های رایج ام استلاشی جدید در درمان ام اسروزهای بد باقی نمیماندآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم باسفرنامه سفر به بم و جنوب تظاهری از ماده است که بیدهمیشه، آنطور نیست که هستشواهدی از دنیسوان(شبه نئارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتاضطراب و ترسفرد یا اندیشهماشین دانشپیامهای کاربراندهن، بزرگترین سرمایهکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش مرکز تنفس سلولی در بیپاکسازی مغزدرمان جدید ای ال اس، توفرتنها در برابر جهانروشی جدید در درمان قطع نخآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک تاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایسلولهای بنیادی مصنوعی درتغییرات آب و هوایی که به هنر دانستنشاهکار قرنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمبلوغ چیستقلب های سادهمخاطب قرار دادن مردم، کادین اجباریکیست هیداتید مغزبخش دیگری در وجود انسان همنتظر نمان چیزی نور را بهنقش حیاتی تلومر دی ان آ دپرتوهای صادر شده از سیاهدرون و بیرون، جدای از هم تو برای خزیدن خلق نشده ایرژیم غذایی حاوی تخم مرغ والکترومغناطیس شنوایی و هنگاه از درون مجموعه با نگتاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینسندرم سردرد به دلیل افت فجهان فراکتالهوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عاز انفجار بزرگ تا انفجار از بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوبه خودت نگاه کنقبل از انفجار بزرگمرگ و میر بسیار بالای ناشدانشمندان نورون مصنوعی سکاربرد روباتهای ريز، در برای خودآگاه بودن تو بایمورد نادر همپوشانی دو بینقشه مغزی هر فرد منحصر بهآنچه واقعیت تصور میکنیم درگیری مغز در بیماری کویتومورهای ستون فقراترحم مصنوعیامید درمان کرونا با هماننادیدنی ها واقعی هستندتاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی تولید کنندهجهان پیوستههوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی شبکه لومبوساکرالاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21لوب فرونتال یا پیشانی مغمسئول صیانت از عقیده کیسداروهای ضد تشنج با توضیح کشف ارتباط جدیدی از ارتببرخی توجهات در ببمار پارمیدان های کوانتومی خلاچند جهانی و علمآیا ممکن است موش کور بی مدست کردن در گوشتوانایی مغز و دیگر اجزای زمان و صبرانگشت نگاری مغز نشان میدنخستین تصویر از سیاهچالهسکته ی مغزی در جوانانتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفهوش مصنوعی از عروسک تا کمطیف انسفالیت، گیلن باره از تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمرلزوم سازگاری قانون مجازامعماری، هندسه ی قابل مشاداروی جدید برای دیابتگوشه بیماری اتوزومال رسسذهن خالی از شلوغی افکاربزرگ فکر کنمانند آب باشچهار ساعت پس از کشتار خوکآیا آگاهی پس از مرگ از بیتکنولوژی های جدید و حالتزندگی در سیاهچالهانسان قدیم در شبه جزیره عچرا حیوانات سخن نمی گوینساختار شبکه های مغزی ثابتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هاهوش احساسیعلم بدون توقفخواص عجیب لوبیااز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشمنابع انرژي پاک سرچشمه حمغز چون ابزار هوش است دلیدر میان تاریکی و روشناییگر جان به جز تو خواهد از خرمز گشایی از اتصالات مغزتفکر ترکیبی در هوش مصنوعنوار عصب و عضله برای تاییآیا دلفین ها می تواند از تکامل داروینی هنوز در حازیست شناسی باور حقیقت یا ترجمه ی فعالیت های عضله باولین قدم شناخت نقص های خنشانه های گذشته در کیهان سریع دویدن مهم نیستاحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت انسانفواید روزه داری متناوبهوش عاطفی رمز آزادگیعامل کلیدی در کنترل کارآخارق العاده و استثنایی بژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبمنابع انرژی از نفت و گاز مغز انسان رو به کوچکتر شددر برابر حقایق جدیدتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نوررویا حقی از طرف خدانوشیدن چای برای مغز مفید آب، زندگی است(قسمت پنجم)تا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشزبان و شناخت حقیقت قسمت ستشویق خواندن به کودکانهمه چیز موج استسرعت فکر کردن چگونه استاختلالات صحبت کردن در انحافظه میتواند بزرگترین داستیفن هاوکینگ در تفسیر فاصله ی همیشگی تصویر سازهیچ اندر هیچعشق درونی به یگانگی خلقتخطر حقیقی، خود انسان استکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پامنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز را از روی امواج بشناسپیوندهای پیچیده با تغییردرمان های علامتی در ام استمایل زیاد به خوردن بستنروزهای سختآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستسفرنامه سفر به بم و جنوب تعویض دارو در تشنجهمکاری یا رقابتشیر و دوغ بادامارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییاطلاع رسانی اینترنتیفرد حساس از نظر عاطفی و بمبانی ذهنی سیاه و سفیدسایتهای دیگردو ویژگی انتزاع و قدرت تجکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش نگاه از پایین یا نگاهپارادوکس ها در علمدرمان جدید سرطانتنهاییروشی جدید در درمان نابینآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هوتاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکسسلام تا روشناییتغییرات تکاملی سر انسان هنر رها شدن از وابستگیشاهکار شش گوشارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمبلعیدن ستاره توسط سیاهچاقلب و عقلمدل همه جانبه نگر ژنرالیدین، اجباری نیستکیست کلوئید بطن سومبخشیدن دیگران یعنی آرامشمنتظر نتیجه ی کارهایت بانقش خرچنگ های نعل اسبی درپرتوزایی از جسم سیاهدرون آشفته ی تو و ظاهر خنتو تغییر و تحولیرژیم غذایی سالم و ضد التهالکتروتاکسی(گرایش و حرکنگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دسوی ما آید نداها را صداجهان قابل مشاهده بخش کوچهوش مصنوعی از عروسک های بشجاعت و ترسهوش مصنوعی از عروسک بازی شرکت نورالینک ویدیویی ازاز بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمبه دنبال رستگاری باشقبرستان ها با بوی شجاعتمرگ و سوال از قاتلدانشمندان یک فرضیه رادیککاش شرف اجباری بود یا حتیبرای رشد، باید از مسیر خطموسیقی نونقشه های مغزی جدید با جزیآنچه حس می کنیم، نتیجه ی درگیری مغز در بیماران مبتوهم فضای خالیرحم مصنوعیامیدهای جدید برای بازیابنادیدنی ها بیشتر از دیدنتاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله، سیاه خالص یا پجهان پیوستههوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی عروقی مخچهاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیلوتیراستاممسئولیت جدیدداروی فامپیریدین یا نورلکشف جمجمه ای درکوه ایرهوبرخی توصیه ها برای واکسیمیدان بنیادین اطلاعاتچند روش ساده برای موفقیتآیا ما کالا هستیمدست آسمانتوانایی یک فرد، برای تغیزمان واقعیت است یا توهمانتقال ماده و انرژینخستین روبات های زنده ی جسکته ی چشمیتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولهوش مصنوعی از عروسک تا کمطبیعت موجی جهاناز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و لزوم عدم وابستگی به گوگل معنی روزهداروی جدید ضد فشار خونگوشت خواری یا گیاه خواریذهن سالمبزرگ شدن مغز محدود به دورماه رجبنون و القلمآیا امکان بازسازی اندامهتکنولوژی و پیشرفتزندگی زمینی امروز بیش از انسان میوه ی تکاملچرا حجم مغز گونه انسان درسادیسم یا لذت از آزار دادتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هاهوش بشری تهدید برای بشریعلم در حال توسعهخود جسم و یا تصویراز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیممنابع انرژی از نفت و گاز مغز چگونه صداها را فیلتر در مانهای کمر دردگرفتار محدودیت ها و ابعارمز پیشرفت تواضع است نه طتفکر خلا ق در برابر توهم نوار عصب و عضله تعیین محلآیا دلفین ها میتوانند باتکامل داروینی هنوز در حازیست، مرز افق رویداد هستترجمه ای ابتدایی از اسرااولین مورد PML به دنبال تکنشانه های پروردگار در جهسریعترین کامپیوتر موجوداحیای بینایی نسبی یک بیمحقیقت اشیاازدواج های بین گونه ای، رفواید روزه داری متناوبهوشمندی کیهانعادت همیشه خوب نیستخبر مهم تلسکوپ هابلژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد ممنابع انرژی از نفت و گاز مغز ایندگان چگونه استدر جراحی کمر عجله نکنیدتقویت مغز با ورزشپیموزایدرویاها از مغز است یا ناخونوعی سکته مغزی ، وحشتناک آتاکسیتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مروزبان جانسوزتشخیص ژنتیکی آتروفی های همه چیز و هیچ چیزسطح آگاهی، رخدادهای زندگاختلالات عضلانی ژنتیکحافظه های کاذباستخوان های کشف شده، ممکفتون های زیستیهیچگاه از فشار و شکست نترعشق، شلوغ کردن نیستخطر را بپذیرکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی امنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز زنان جوانتر از مغز مرپیوندی که فراتر از امکاندرمان ژنتیکی برای نوآوریتمایز یا کشف یگانگیروزهای سخت میگذردآزادی در چیستتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواسفرنامه سفر به بم و جنوب تعیین پیش آگهی آسیب به عصهمانند سازی در انسانشیشه ی بازالتی و سیلیکونارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )اطلاعات حسی ما از جهان، چفردا را نمیدانیممباحث مهم حس و ادراکدو بیماری روانی خود بزرگ کوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش نظام غذایی در تکامل مپاسخ گیاهان در زمان خورددرمان جدید سرطانتنهایی رمز نوآوری استروشی جدید در درمان سکته مإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش تاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش اسلاح و راهزنیتغذیه بر ژنها تاثیر داردهنر، پر کردن است نه فحش دشاید گوشی و چشمی، آماده شاز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمبنی عباس، ننگی بر تاریخقلب یا مغزمدل هولوگرافیک ژنرالیزهدیوار همه اش توهم بودکپسول ژری لاکتبخشش، عقلانی یا غیر عاقلمنتظر زمان ایده آل نشونقش داروهاي مختلف معروف پرسشدروغ نگو به خصوص به خودتتو جهانی هستی که خودش را رژیم غذایی ضد التهابیالکترودهای کاشتنینگاه دوبارهتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان موازی و حجاب هاجهان ما میتواند به اندازهوش مصنوعی از عروسک بازی شربت رب اناراز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمبه زودی شبکه مغزی به جای قدم زدن و حرکت دید را تغیمرگ انتقال است یا نابود شدانشمندان ژنی از مغز انسکتاب گران و پرهزینه شد ولبرای زندگی سالم، یافتن تموسیقی هنر مایع استنقشه با واقعیت متفاوت اسآنها نمیخواهند دیگران رادرگیری مغزی در سندرم کووتوهم فضای خالی یا توهم فضرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرامیدوار باش حتی اگر همه چنادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانسیاره ی ابلهانجهان پر از چیزهای اسرار آهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعات در عصب زیر زبانیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن لوزالمعده(پانکراس)مصنوعمسئولیت در برابر محیط زیداروی لیراگلوتیدکشف جدید تلسکوپ جیمز وببرخی درمان های Spinal Muscular Atمیدازولام در درمان تشنج چندین ماده غذایی که ماننآیا ما تنها موجودات زنده دست بالای دستتوازن مهمتر از فعالیت زیزمان پلانکانتروپی و هوشیارینرمش های مفید برای درد زاسال 2025 سال بین المللی علمتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسهوش مصنوعی به کمک هوش طبیطبیعت بر اساس هماهنگیاز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتمقاومت به عوارض فشار خون معاینه قبل از نوار عصب و داروی جدید ضد میگرنگیلگمش باستانی کیستذهت را روی چیزهای مفید متبزرگ شدن تقریبا ناگهانی ماهیچه ی صبرنوآوری ای شگفت انگیز دانآیا انسان با مغز بزرگش اختکنولوژی به طرز وحشتناکیزندگی زودگذرانسان ها می توانند میدان چرا خشونت و تعصبسازگاری با محیط بین اجزاتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استهوش در طبیعتعلم راهی برای اندیشیدن اخودآگاهی و هوشیارياز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار امنابع انرژی از منابع نهفمغز ناتوان از توجیه پیدادر محل کار ارزش خودت را بگریه ی ابر، رمز طراوت باغرمز امید، بی نیازی از مردنوار عصب و عضله در مطب دکآیا دست مصنوعی به زودی قاتکامل داروینی هنوز در حازاویه نگاه ها یکسان نیستترس و آرمان هااولین مورد پیوند سر در اننشانه های بیداری روحیسرکه انگبین عسلی مفید براحتیاط در ورزش زانو در خاحقیقت تنها چیزی است که شااسکلت خارجی در درمان اختفواید زیاد دوچرخه سواریهوشمندسازی زندان هاعادت کن از بالا نگاه کنیخدا موجود استژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از منابع بی نهایت انرژی در دمغز ابزار بقای برتر مادیدر درمان بیماری مولتیپل تقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدرویاهای پر رمز و حیرتی درنیوالینآتاکسی فریدریشتاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgزبان ریشه هایی شناختی استشخیص آلزایمر سالها قبل همه چیز کهنه میشودسعی کن به حدی محدود نشویاختراع جدید اینترنت کوانحافظه و اطلاعات در کجاست استروژن مانند سپر زنان دفروتنی معرفتیهیپرپاراتیروئیدیسمعصب حقوق نورولووخطرات هوش مصنوعیکمردردباربر دیگران نباشمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغزهای کوچک بی احساسپیوستگی همه ی اجزای جهاندرمان کارتی سل و تومور مغتمدن قدیمی ای در جنوب ایرروش مقابله مغز با محدودیآزادی عقیده، آرمانی که تتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فسفری به آغاز کیهانتعامل انسان و هوش مصنوعیهمجوشی هسته ای، انرژِی بشکل های متفاوت پروتئین هارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )اطلاعاتی عمومی در مورد مفرزندان زمان خودمبتکران خودشکوفادو بار در هفته ماهی مصرف کوچکترین چیز یک معجزه اسبحثی در مورد عملکرد لوب فمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش نظریه تکامل در شناساپختگی پس از چهل سالگي به درمان دارویی سرطان رحم بتنبیه چقدر موثر استريتوکسيمب در درمان ام اسافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشسلسله مباحث هوش مصنوعیثبت و دستکار ی حافظههوموارکتوس ها ممکن است دشاید درست نباشداز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میحس و ادراک قسمت هفدهمبه قفس های سیاهت ننازقلب دروازه ی ارتباطمدل هولوگرافیک تعمیم یافدیوار، از ابتدا توهم بودکامپیوتر سایبورگبدون پیر فلکمنحنی که ارتباط بین معرفنقش درختان در تکاملپرسش و چستجو همیشه باقی ادریا آرام نخواهد شد کشتی تو جدای از کیهان نیستیرژیم غذایی ضد دردالگو نداشتیمنگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسوپاپ ها یا ترانزیستورهاسوپاپ ها یا ترانزیستورهاجهان مادی، تجلی فضا در ذههوش مصنوعی از عروسک بازی شربت ضد خلطاز تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهمبه زیر پای خود نگاه نکن بقدرت مردممرگ تصادفیدانشمندان پاسخ کوانتومی کتاب زیست شناسی باوربرخی ملاحظات در تشنج های میلر فیشر نوعی نادر از گینقص های سیستمی ایمنیآنژیوگرافی از مغزدرگیری مغزی در سندرم کووتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)رساناها و ابر رساناها و عامیدوارینازوکلسینتاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانسیاره ابلهانجهان پر از چیزهای جادویی هوش مصنوعی از عروسک بازی ضرورت زدودن افکاراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سلیروپریم داروی ترکیبی ضدمستند جهان متصلداروی کنترل چربی خونکشیدن مادی روشی برای جلوبرخی روش های تربیتی کودکمکان زمان یا حافظه زمانچندجهانیآیا مصرف مولتی ویتامین هدست خدا بارها را از دوشت توت زیاد بخوریدزمان به چه دلیل ایجاد میشانتظار گذر تندباد؟نرمش های مفید در سرگیجهسال سیزده ماههتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دهوش مصنوعی به شناسایی کاطعمه ی شبکه های ارتباط اجاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار مقایسه رقابت و همکاریمعادله ها فقط بخش خسته کنداروی جدید ضد الزایمرگیاه بی عقل به سوی نور میذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبزرگترین خطایی که مردم مماپروتیلیننوار مغز مشاهده ی غیر مستآیا انسان در آستانه ی انقتکنولوژی جدید که سلول هازندگی سلول در بدن، جدای اانسان یک کتابخانه استچرا در مغز انسان، فرورفتستم با شعار قانون بدترین ترک امروزابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های هوش عاطفی قسمت 11علم ساختن برج های چرخانخودآگاهی و هوشیارياز تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجمنابع انرژی از نفت و گاز مغز و قلب در جنین موش مصندر چه مرحله ای از خواب ، رگربه شرودینگر و تاثیر مشرمز بقای جهش ژنتیکینوبت کودکانآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زبانزاوسکا درمان گوشرترسناک تر از کوریاولین هیبرید بین انسان و نظام مثبت زندگیسرگیجه از شایعترین اختلااحتیاط در تعویض داروهاحقیقت خواب و رویااسکار، لگوی هوشمندفیلم کوتاه هیروشیما از ههوشیاری و وجودعادت کن خوب حرف بزنیخدا نور آسمان ها و زمین اژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و منابع جدید انرژیمغز ابزار برتر بقادر دعواها چه میکنی؟تقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسرویای شفافنیکولا تسلاآتاکسی مخچه ای خودایمنتابوهای ذهنیایمپلانت مغزیزبان شناسی مدرن در سطح سلتشخیص ایدزهمه چیز در زمان مناسبشلیک فراموشیادامه بحث تکامل چشمحافظه و اطلاعات در کجاست اسرار آفرینش در موجفروتنی و غرورهاوکينگ پیش از مرگش رسالعصب سیاتیکدفاع از پیامبرکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحممنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز، فقط گیرندهپیام های ناشناخته بر مغز درمان پوکی استخوانتمدن پیشرفته ی پیشینیانروش های صرفه جویی در ایجاآزار حقیقیتاثیر کتامین در درمان پاایندرالسقوط درون جاذبه ای خاص، چتعامل انسان با هوش مصنوعهمدلی و هوش عاطفیشکل پنجم مادهارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67اطلاعاتی عمومی در مورد مفرضیه ای جدید توضیح میدهمتواضع باشدو برابر شدن خطر مرگ و میکووید نوزده و خطر بیماری بحثی درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش هورمون های تیروئید دپدیده خاموش روشن در پارکدرمان زخم دیابتی با تکنوتهدیدهای هوش مصنوعیریه زغالیافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کسلطان جنگل یا صاحب ملکوتثبت امواج الکتریکی در عصهورمون شیرساز یا پرولاکتشایسته نیست در جیب خود قراز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمبه مغز خزندگان خودت اجازقلب روباتیکمدل های ریز مغز مینی بریندید تو همیشه محدود به مقدکانال یوتیوب دکتر سلمان بدون بار گذشتهمنشأ اطلاعات و آموخته ها نقش ذهن و شناخت در حوادث پرسشگری نامحدوددریافت هورمون امید با ورتو دی ان ای خاص ميتوکندريراه فراری نیستالگو و عادت را بشکن و در انگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسوخت هیدروژنی پاکجهان مرئی و نامرئیهوش مصنوعی از عروسک بازی شش مرحله تکامل چشماز تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومبه سیاهی عادت نکنیمقدرت و شناخت حقیقتمرگ عاطفه و محبتدانشمندان اولین سلول مصنکتاب طبیعت در قالب هندسهبرخی مرزهای اخلاق و علوم میهمانهای ناخوانده عامل نقص در تشخیص هیجانات عامآنان که در قله اند هرگز خدرگیری اعصاب به علت میتوتوهم چیسترستگاری محدود به یک راه نامیدواری و مغزنبودن مدرک و شاهد، مدرک تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیاره ابلهانجهان دارای برنامههوش مصنوعی از عروسک بازی ضرب المثل یونانیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیلیس دگرامفتامین یا ویاسمشکل از کجاستداروی تشنجی دربارداریکشتن عقیده ممکن نیستبرخی سلولهای عصبی در تلامکانیک کوانتومی بی معنی نه ناامیدی بلکه ارتقاآیا مغز تا بزرگسالی توسعدستورالعمل مرکز کنترل بیتوسعه هوش مصنوعی قادر اسزمان شگفت انگیزانحراف و حقیقتنرمش های موثر در کمردردسانسور از روی قصد بسیاری تاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دهوش مصنوعی تعاملیظهور امواج مغزی در مغز مصاز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیمقابله ی منطقی با اعتراضمعجزه های هر روزهداروی سل سپتگیاه خواری و گوشت خوار کدذره ی معین یا ابری از الکبزرگترین درد از درون است ماجرای جهل مقدسنوار مغز با توضیح دکتر فاآیا احتمال دارد رویا از آتکنولوژی جدید که سلول هازندگی، مدیریت انرژیانسان باشچرا ذرات بنیادی معمولاً ستم، بی پاسخ نیستترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های هوش عاطفی قسمت نهمعلیت رو به عقبخودت را از اندیشه هایت حفاز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیمنابع انرژی از نفت و گاز مغز و هوش، برترین ابزار بدر ناامیدی بسی امید استتفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفرمز جهاننور از عمق تاریکیآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زبانزبان فرایند تکاملی برای ترسان نیستیاولین تصویر در تاریخ از سنظریه ی تکامل در درمان بیسرگردانیاحساس گذر سریعتر زمانحقیقت در علم، هرگز نهایی اسارت و پرخوریفیلمی بسیار جالب از تغییهوشیاری و افسردگیعادت کردن به نعمتخدا بخشنده است پس تو هم بژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگمناطق خاص زبان در مغزمغز از بسیاری حقایق می گردر سال حدود 7 میلیون نفر تقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زروان سالمنیاز به آموزش مجازی دیجیآتش منبع انرژیتاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو زبان شناسی نوین نیازمند تصویر خورشید یا خود خورشهمه چیز در زمان کنونی استشلیک فراموشیاداراوون تنها داروی تاییحافظه و اطلاعات در کجاستاسرار بازسازی اندام هافرگشت و تکامل تصادفی محض هاوکينگ پیش از مرگش رسالعضلانی که طی سخن گفتن چقددفاع در برابر تغییر ساختکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز، همه ی واقعیت را نمیبپیدایش زباندرمان پوکی استخوانتمدن بشری و مغز اخلاقیروش های عملی برای رفع کمرآزار دیگری، آزار خود استتاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینسقوط زیگزاگی یا ناگهانیتعداد کلی ذهن ها در جهان همراه سختی، اسانی هستشکرگزار هر چیزی باش که داارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نفساد اقتصادی سیتماتیک درمجموعه های پر سلولی بدن مدو برابر شدن خطر مرگ و میکودک هشت ساله لازم است آدبحثی درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقش هورمون زنانه استروژنپروژه ی ژنوم انسانیدرمان ساده ی روماتیسمتو یک معجزه ایریواستیگمینافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر سم زنبور ، کلیدی برای وارجلو رفتن یا عقبگردهوش فوق العاده، هر فرد اسشادی، پاداش انجام وظیفهاز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمبه نقاش بنگرقلب را نشکنمدیون خود ناموجوددیدن خدا در همه چیزکاهش میل جنسی در ام اسبدون زمان، ماده ای وجود نمنشاء کوانتومی هوشیاری انقش روی و منیزیم در سلامتپس از اگو یا بعد از نفسدریای خداتو در میانه ی جهان نیستی راه نجاتالگوی بنیادین و هوشیارینگاهت را بلند کنچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسودمندی موجودات ابزی بر جهان مشارکتیهوش مصنوعی از عروسک بازی ششمین کنگره بین المللی ساز تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمبه سخن توجه کن نه گویندهقدرت کنترل خودمرگی وجود ندارددانشمندان تغییر میدان مغکتاب، سفری به تاریخبرخی نکات از گاید لاین پرمیوپاتی و نوار عصب و عضلهنقطه ی رسیدن به قلهآنتی بادی منوکلونال در ددرب بسته با غیر خود باز متوهم و خیالرشته نوروایمونولوژی و نقامیدی به این سوی قبر نیستنباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیب یکسان و دیدگاه های متجهان در حال نوسان و چرخشهوش مصنوعی از عروسک بازی ضربه مغزی در تصادف راننداز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنلا اکراه فی الدینمشکلات نخاعیداروی جدید ALSگل خاردار، زیباستبرخی سيناپسها طی تکامل و مکانیزمهای دفاعی در برابنه به اعدامآیا همه جنایت ها نتیجه بیدغدغه نتیجه ی نادانی استتوسعه برخی شغل ها با هوش زمان طلایی سکته ی مغزی رااندوه در دنیا استنرمشهای مهم برای تقویت عسانسور بر بسیاری از حقایتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنهوش مصنوعی در قضاوت های اظرف باید پر شود چه با چرک از تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیمقابله با کرونا با علم اسمعجزه ی چشمداروی ضد چاقیگیرنده باید سازگار با پیذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از مجرمان، خودشانماجرای عجیب گالیلهنوار مغز ترجمه رخدادهای آیا احتمال دارد رویا از آتکینگیزندگی، مراتب هوشیاری استانسان جدید از چه زمانی پاچراروياها را به یاد نمی آستون فقرات انسان دو پا جلاتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های هوش عاطفی قسمت هفتمعلایم کمبود ویتامین E را خودروهای هیدروژنیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیمنابع انرژی از نفت و گاز مغز و اخلاقدر هم تنیدگی مرزها و بی متفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ورمز جهان خاصیت فراکتالنور درونآیا راهی برای بهبود وضعیتکامل زبان انسان از پیشیزبان متغیرتزریق قیچی ژنتیکی کریسپراولین دارو برای آتاکسی فنظریه ی تکامل در درمان بیسربازان ما محققا غلبه می احساسات کاذبحقیقت راستین انسان علم باساس انسان اندیشه و باور فیروز نادریهوشیاری کوانتومیعادت بد را ترک کنخدا تاس نمیریزدکفش و کتاببا خدا باشمناطق خاصی از مغز در جستجمغز به تنهایی برای فرهنگ در عید نوروز مراقب تصادف تلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچاروبات ها قول میدهندنیروی پنجم در طبیعتآثار باستانی تمدن های قدتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند زبان، نشان دهنده ی سخنگو تصویر در هم تنیدگی کوانتهمه چیز، ثبت می شودشنا در ابهای گرم جنوب نیاادب برخورد با دیگرانحافظه ی ما انسان ها چرا ماصفهان زیبافراموش کارها باهوش تر هسهدف یکسان و مسیرهای مختلغم بی پایاندقیق ترین تصاویر از مغز اکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خدامنبع هوشیاری کجاست قسمت مغزتان را در جوانی سیم کشپیر شدن حتمی نیستدرمان آرتروز با ورزش موضتمدن زیر آبروش هایی برای مقابله با اآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان السلول های مغزی عامل پارکیتعذیه ی ذهنهمراهی میاستنی با برخی سشکست حتمیارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75اعتماد به خودفشار و قدرتمجرم، گاهی قربانی استدو داروی جدید برای میاستکودک ایرانی که هوش او از بحثی درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش ویتامین K در ترمیم اسپروژه ی ژنوم انسانیدرمان سرگیجه بدون نیاز بتو یک جهان در مغز خودت هسریاضیات یک حس جدید استافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد سماگلوتید داروی کاهش دهنجلوتر را دیدنهوش مصنوعی می تواند بر احشب سیاه سحر شوداز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نبه نقاش بنگرقوی تر باشمدیریت اینترنت بر جنگدیدگاه نارسای دوگانه ی مکاهش مرگ و میر ناشی از اببر کسی اعتماد نکن مگر اینمهمان ناخواندهنقش روزه داری در سالم و جآلودگی هوا چالش قرن جدیددرک فرد دیگر و رفتارهای اتوقف؛ شکستراه های جدید برای قضاوت رالگوبرداری از طبیعتالتهاب شریان تمپورالچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسی و سه پل اصفهانجهان معناهوش مصنوعی از عروسک بازی شعار و عملاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمبهبود حافظه پس از رخدادهقدرت انسان در نگاه به ابعمراقب خودتون و خانواده هدانشمندان روش هاي جدیدی کتابخانهبرخی نرمش ها برای درد زانمیوتونیک دیستروفینقطه ای بود و دگر هیچ نبوآنتروبات؛ ترکیب سلول زنددرختان چگونه بر تشکیل ابتوهم وجودرشد مغز فرایندی پیچیده اامیدی تازه در درمان سرطانبرو و انرژی مداومتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیر آفرینش از روح تا مغز جهان در حال ایجاد و ارتقاهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای مصرف شکر و قند بر از تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسلاموژین داروی ضد اوتیسم؟مشکلات بین دو همسر و برخیداروی جدید s3 در درمان ام گل درون گلدانبرداشت مغز ما از گذر زمانما انسانها چه اندازه نزدنه به اعدامآیا هوش مصنوعی می تواند نذهن ما از در هم شکستن منبتوصیه های سازمان بهداشت زمان، واقعی نیستاندوه دردی را دوا نمیکندچرا ماشین باید نتایج را پسانسور ذهنتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنهوش مصنوعی در کامپیوترهاظرفیت مغز چقدر استاز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیملاحظه های اخلاقی دربارهمعجزه ی علمداروی ضد چاقیگالکانزوماب، دارویی جدیذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از بیماری های جدیماده ی تاریکنوار مغز در فراموشی هاآیا بدون ناظر هوشمند هم بتکامل فردی یا اجتماعیزندان ذهنیانسان خطرناکترین موجودچراروياها را به یاد نمی آستارگانی قبل از آغاز کیهاتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغزALS نگاهی کامل بر بیماری وهوش عاطفی قسمت یازدهعلایم کمبود ویتامین E را خورشید مصنوعیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی دمنابع انرژی از نفت و گاز مغز و اخلاقدر هم تنیدگی کوانتومیتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طررنگ کردن، حقیقت نیستنوروفیبروماتوزآیا راهی برای رفع کم آبی تکامل ساختار رگهای مغزی زبان مشترک ژنتیکی موجوداتسلیم ارتباط با من برتراولین دروغنظریه ی تکامل در درمان بیسربرولایزیناخلاق و علوم اعصابحقیقت غیر فیزیکیاستفاده از مغز، وزن را کمفیزیک مولکولها و ذرات در هوشیاری سنتی یا هوشیاری عادت دادن مغز بر تفکرخدای رنگین کمانکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکنمنبع نور واقعی و ثابت، حقمغز بیش از آنچه تصور میشودرمان نگهدارنده ی اعتیادتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعروبات های ریز در درمان بیچیز جدید را بپذیرآدم عاقل، وقت خودش را هدرتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دزبان، وسیله شناسایی محیطتصویر زیبا از سلولهمه ی سردردها بی خطر نیستشناخت ناشناختهادراک ما درک ارتعاشی است حافظه ی ما انسان ها چرا ماصل بازخوردفراموشی همیشه هم بد نیستغم بی پایاندل به دریا بزنکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملمنبع هوشیاری کجاست قسمت53مغزتان را در جوانی سیمکشپیراستامدرمان ام اس(مولتیپل اسکلتمدنی قدیمی در شمال خلیج روش هایی برای کم کردن اضطآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیسلول های بنیادیتغییرهمراهی نوعی سردرد میگرنیشکستن مرز دور مغزارتباط شگفت مغز انسان و فهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78اعتماد به خودفشار روحی، همیشه بد نیست محل درک احساسات روحانیدو سوی واقعیتکودکان مهاجربحثی درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش ژنتیک در درمان اختلاپروژه ی علمی پیوند مغز سادرمان سرگیجه بدون نیاز بتو کجای جهانیریتوکسیمابافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم میلر فیشرجمجمه انسان های اولیههوش مصنوعی متصل با مغزشبیه سازی میلیون ها جهان از نخستین همانند سازها تویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شبه نادیدنی ایمان بیاورقیچی ژنتیکیمدیریت اضطراب، از مهمتریدیروز و امروزکاهش التهاب ناشی از بیمابرلیتیونمهندسی ژنتیک در حال تلاش نقش رژیم غذایی بر رشد و اآلودگی هوا و ویروس کرونادرک نیازمند شناخت خویش اتولید مولکول جدید توسط هراه های جدید برای قضاوت رراه پیروزی در زندگی چیستام آر آی جدید با قدرت شگفچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیلی محکم محیط زیست بر انجهان معکوسهوش مصنوعی از عروسک بازی صبور باشاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمبهداشت خوابقدرت ذهنمراحل ارتقای پله پله کیهدانشمندان روشی برای تبدیکجای مغز مسئول پردازش تجبرخی نرمش ها برای زانومیگرن و پروتئین مرتبط با نقطه بی بازگشتآنزیم تولید انرژی در سلودرختان اشعار زمینتوهم وجودرشد مغز علت تمایل انسان بامگا سه عامل مهم سلامتچت جی پی تیتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانسیستم تخلیه ی مغز بینشی نجهان ریز و درشتهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای شکر بر سلامت مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسلایو دوم دکتر سید سلمان فمشکلات روانپزشکی پس از سداروی جدید لنفوم و لوکمیگل زندگیبرداشتت از جهان رو زیاد ما انسانها چه اندازه نزدنه بدبخت بلکه نادانآیا هوش مصنوعی زندگی بشرذهن چند جانبه نیازمند نگتوصیه های غیر دارویی در سزمان، اندک استاندوهگین نباش اگر درب یا چرا مردم با زندگی میجنگنساهچاله ها تبخیر نمیشودتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده هوش مصنوعی در تفکر خلاق اعقل مجادله گراز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محملاحظات بیهوشی قبل از جرمعجزه ی علم در کنترل کرونداروی ضد تشنج با قابليت تگام کوچک ولی تاثیرگذارذرات کوانتومی زیر اتمی قبسیاری از بیماری های جدینوار مغز در تشخیص بیماری آیا برای تولید مثل همیشه تکامل مادی تا ابزار هوشمزونیسومایدترکیب حیوان و انسانانسان در هستی یا هستی در چراغ های متفاوت و نور یکسسخن نیکو مانند درخت نیکواتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیNVG 291هوش عاطفی قسمت پنجمعلائم عصبی آلزایمر، با اخوش قلبی و مهربانیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتمنابع انرژی از نفت و گاز مغز و سیر تکامل ان دلیلی در هم تنیدگی کوانتومی و پتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانرنگین کماننورون هاي مصنوعی می توانآیاما مقهور قوانین فیزیکتکامل شناخت انسان با کشفزبان چهار حرفی حیات زمینتسلیم شدن از نورون شروع ماولین سلول مصنوعینظریه ی ریسمانسردرد میگرناخلاق پایه تکامل و فرهنگحقیقت غیر قابل شناختاستفاده از نظریه ی تکامل فیزیک هوشیاریهوش، ژنتیکی است یا محیطیعارضه جدید ویروس کرونا سخدایی که ساخته ی ذهن بشر کل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز باستانی، هنوز نقش هادرمان نابینایان آیا ممکنتلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیمروبات کیانچیزی منتظر شناخته شدنآرمانگرای تخیلی نباشتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسیزدودن نقص از هوش مصنوعیتصویر زیبای اصفهانهمه جا خیر بکارشناخت و معرفت، و نقش آن دادراک، فراتر از آنچه معمحافظه ی هوش مصنوعیاصل در هم تنیدگی و جهانی فراموشی و مسیر روحانیغیرقابل دیدن کردن مادهدلایلی که نشان میدهد ما بکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسممغط یک گیرنده استپیشینیان انسان از هفت میدرمان با سلول های بنیادیتمرکز و مدیتیشنروش هایی برای جلوگیری از آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز سلول های بنیادی منابع و اتغییر الگوی رشد مغزی با زهندسه ی پایه ایشکستگی لگن یا سکته ی مغزیارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82اعتماد بی موردفضا و ذهن بازمحل درک احساسات روحانی ددولت یا گروهککودکان میتوانند ناقل بی بحثی درباره هوش و تفاوتهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش گرمایش آب و هوا در همپروانه ی آسمانیدرمان سرگیجه بدون داروتو کز محنت دیگران بی غمیریسپریدونافزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استتاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم کووید طولانیجنین مصنوعیهوش مصنوعی و کشف زبان هایشبیه سازی سیستم های کواناز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمبه هلال بنگرقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصمداخله ی زیانبار انساندیسک گردنکاهش حافظه هرچند فرایندیبرنامه و ساختار پیچیده ممهندسی بدننقش رژیم غذایی در رشد و اآلودگی هوا و پارکینسوندرک و احساستولید مثل فقط با یک مادر تولید مثل اولین ربات های راه انسان شدن، راه رفتن وام اس و سرطانچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسینوریپا داروی ترکیبی ضدجهان هوشمندهوش مصنوعی از عروسک بازی صبور باشاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمبهداشت خواب، امروز در جهقدرت شناختی انسان، محدودمرز مرگ و زندگی کجاستدانش، قفل ذهن را باز میکنکرونا چه بر سر مغز می آوربرخی نرمش های گردنمیگرن و خوابنقطه، وجود است یا فاصلهآواز خواندن در قفس، نشاندرد و درستوهم بی خداییرشد در سختی استاما شما از دید خفاش کور هچت جی پی تیتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانسیستم تعادلی بدنجهان شگفت انگیزهوش مصنوعی از عروسک بازی ضعیف و قویاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریلازم است هیچ کاری نکنیدمشکلات روانپزشکی در عقب داروی جدید میاستنی گراویگلوله ی ساچمه ایبررسي علل احتمالي تغيير ما اکنون میدانیم فضا خالنه جنگ و نه خونریزیآیا هوش ارثی دریافتی از پذهن هوشیار در پس ماده ی متوصیه هایی در مصرف ماهیزمزمه ات مانده در گوشماندام حسی، درک از بخش هایچرا مغز انسان سه هزار سالسایه ی هوشیاریتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحعقل در جهان جدید، عجیب اساز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکممانتین یا آلزیکسا یا ابمعجزه در هر لحظه زندگیداروی ضد تشنج با قابليت تگامی در درمان بیماریهای رفلکس وتری با توضیح دکتر بشکه ای که ته نداره پر نمنوار مغزی روشی مهم در تشخآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتکامل مداومزونا به وسیله ویروس ابله ترازودونانسان عامل توقف رشد مغزنزاع ها بیهوده استسخن و سکوتاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارمفقر داده ها در هوش مصنوعیهوش عاطفی قسمت اولعلت خواب آلودگی بعد از خوخوش خیالی و خوش بینیاز خود رها شویادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی منابع انرژی از نفت و گاز مغز کوانتومیدر هم تنیدگی کوانتومی و دتفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانرهبر حقیقینورون های ردیاب حافظهآگاهی فراتر از آگاهیتکامل، نتیجه ی برنامه ریزبان نیاز تکاملی استتست نوار عصب و عضلهاوکرلیزوماب داروی جدید شنظریه ی ریسمان و هوشیاریسردرد میگرن در کودکاناختلا ل در خود عضلهحقیقت، آن چیزی نیست که جلاستفاده از هوش مصنوعی در فیزیک و هوشیاریهوض مصنوعی زندهعبارت های مبهم مانند انرخدایا جز تو که را دارمکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز برای فراموشی بیشتر کدرمان های اسرار آمیز در آتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای روح و آب حیاتچیزی خارج از مغزهای ما نیآرام باشتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویاسفر فقط مادی نیستتصویربرداری فضاپیمای آمهمیشه چیزی برای تنهایی دشناخت حقیقت یا آرزوهای گادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشاصل علت و تاثیرفراموشی آرمانماده ی خالیغار افلاطوندنیا فریب و سرگرمیکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنفرت، اسیب به خود استپیشرفت های باور نکردنی ددرمان تومورهای مغزی با اتمرکز بر هدفروش هایی ساده برای کاهش اآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپسلول های بدن تو پیر نیستنتغییر خود یا تغییر دیگراهندسه ی رایج کیهانشگفت نیست من عاشق تو باشمارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87اعتیاد و تلاش های درمانی فضای قلب منبع نبوغ استمحدودیت چقدر موثر استدونپزیل در بیماران قلبی کودکان گذشته به آینده فکبحثی درباره احساسات متفامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش پیش زمینه ها و اراده پرواز از نیویورک تا لوس آدرمان سرطان با امواج صوتتو پیچیده ترین تکنولوژی ریسدیپلام تنها داروی تایافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانسندرم گیلن باره به دنبال جنگ هفتاد و دو ملت همه را هوش مصنوعی یا حماقت طبیعشبکه های مصنوعی مغز به دراز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهبه کدامین گناه کشته شدندقانون مندی نقشه ژنتیکی ممدارک ژنتیکی چگونه انساندیستونی قابل درمانکاهش دوپامین عامل بیماریبرنامه ی مسلط ژنها در اختمهربانی، شرط موفقیتنقش زنجبیل در جلوگیری از آلزایمردرک کنیم ما همه یکی هستیمدرک احساسات و تفکرات دیگتولید یا دریافت علمراه بی شکستام اس یا تومور؟چالش های ایستادن بر دو پاتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانسیناپس، شگفتی خلقتجهان هوشیارهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر لازمه ی پیروزی استاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی قدرت عشقمرز بین انسان و حیوان کجادانش، یک انسان را ناسازگکریستال هابرخی یونها و مولکول های ممیگرن و روزه دارینمیتوان با بیرون انداختنآینه در اینهدرد باسن و پا به دلیل کاهتوهم تنهاییرشد، رسیدن به یک هدف نیستامروز دانش ژنتیک هیچ ابهنتایج نادانی و جهلتاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانسیستم دفاعی بدن علیه مغز جهان شگفت انگیز و بی زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی طلوع و حقیقتاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و لبخند بزن شاید صبح فردا زمشاهده گر جدای از شیء مشاداروی جدید کنترل قند خونگلوئونبررسی مغز با امواج مادون ما از اینجا نخواهیم رفتنه روش تقویت مغزآیا هوش سریعی که بدون احسذهن و زندگیتوضیحی ساده در مورد هوش مزنان باهوش ترانرژی بی پایان در درون هرچرا مغزهای ما ارتقا یافت سایه را اصالت دادن، جز فرتحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرنهوش مصنوعی در خدمت خلق وحعقل سالماز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیمن و وجود توهمیمعرفی مورد نادر بیماری گداروی ضد تشنج توپیراماتگامی در درمان بیماریهای رفتار مانند بردهبشریت از یک پدر و مادر نینوار مغز، مفید و بی خطرآیا تکامل و تغییرات ژنتیتکامل چشمزیان غذاهای پرچربترازودونانسانیت در هم تنیده و متصنزاع بین جهل و علم رو به پسخن پاک و ثابتاثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صورفلج نخاعی با الکترودهای هوش عاطفی قسمت دهمعماد الدین نسیمی قربانی خوشبختی چیستاز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر امنابع انرژی از نفت و گاز مغز آیندگان چگونه است ؟در هر سوراخی سر نکنتفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبروی و منیزیم در تقویت استنوروپلاستیسیتی چیستآپومورفین در پارکینسونتکثیر سلول در برابر توقف زبان و کلمه حتی برای کسانتست کم هزینه ی بزاق برای ايندگان چگونه خواهند دیدنظریه تکامل در درمان بیمسردرد میگرنی در کودکاناختلاف خانوادگی را حل کنحقایق ممکن و غیر ممکناستفاده از انرژی خلافیزیک آگاهیهیچ نقطه ای مرکزی تر از اعجول نباشخرما منبع بسیار خوب آنتی کلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریمنبع هوشیاری کجاست قسمت مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟درمان های بیماری آلزایمرتلاش های جدید در درمان سرروح در جهانی دیگر استآرامش و دانشتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه سفر نامه سفر به بم و جنوب تصور ما ازمشکلات و واقعیهمیشه چشمی مراقب و نگهباشناخت درون، شناخت بیرون؛ادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در تواصل عدم قطعیت از کوانتوم فرایند پیچیده ی خونرسانیماده ای ضد التهابیغرور و علمدنیا مکانی بسیار اسرارآمکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنقاشی هایی با بوی گذشته یپیشرفت های جدید علوم اعصدرمان تشنجتمرکز بر امروزروش استفاده از بالش طبیآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تسلول بنیادی و ای ال استغییر دیگران یا تغییر خوهندسه بنیادینشگفت انگیز بودن کیهانارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلاعتیاد را به دور بیندازفضای خالی ای وجود نداردمحدودیت های حافظه و حافظدوچرخه در کاهش دردهای کمکودکان خود را مشابه خود تبحثی درباره احساساتی غیرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمنقش پیشرفته ی سلول های بنپروتئین های ساده ی ابتدادرمان ضایعات نخاعیتو آرامش و صلحیریشه های مشترک همه ی موجوافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرتاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براسندرم پیریفورمیسجنگ و تصور از جنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تششبکیه های مصنوعیاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یبه امید روزهای بهترقانون گذاری و تکاملمروری بر تشنج و درمان هایدژا وو یا اشنا پنداریکاهش سن بیولوژیکی، تنها برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱موفقیت هوش مصنوعی در امتنقش زبان در سلطه و قدرت اآلزایمر در جوانان