دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

روبات های ریز در درمان بیماری ها

کاربرد روباتهای ريز(نانوروباتها) در درمان بیماری ها و ساخت اندام های فرسوده و پیر

داروهایی- که در درمان بیماری ها استفاده می شود- اگر به صورت خوراکی مصرف شوند- باید از چندین سد، در دستگاه گوارش بگذرند تا وارد خون شوند.

برای دور شدن از این سدها و ورود راحت تر داروها به بدن از روشهاي غیر خوراکي مانند تزریق زیر پوستی یا تزریق وریدی دارو استفاده می شود. پس از ورود دارو به بدن، دارو میان همه سلولهای بدن پخش میشود و مقدار اندکی از آن به سلولهای بیمار میرسد و مثلا در بیماری هاي مغزی، به دلیل سیستم حفاظتی خاص این سلولها و سد محکم بین خون ومغز، باز میزان دارویی- که به سلولها عصبی مي رسد- کمتر می شود.

مثلا در بیماری خاصی در سیستم عصبی انسان، اگر بخواهیم داروی خوراکی، داخل مغز برود و بخش آسیب دیده را ترمیم کند یا آن را جدا کند و مثلا در سرطان مغز بخش سرطانی را از میان ببرد، این دارو باید در درجه اول در برابر شیره گوارشی معده، مقاومت کند، بعد در برابر صفرا تجزیه نشود، بعد بتواند جذب سلول های جذبی روده کوچک شود.

اگر همه این مراحل را پشت سر گذراند، بعد از رفتن به داخل خون، به جای آنکه همراه با خون در همه بدن پخش شود، باید فقط جذب سلولهای مغزی شود و حالا در اینجا باز، با مویرگ هايي نفوذ ناپذیر مواجه است که سد بین خون و مغز را می سازند و باید از اینها هم بگذرد و در مرحله بعد به جای آنکه در میان میلیاردها سلول داخل مغز، سرگردان شود، فقط سلول سرطاني را شناسایی کند و به آن حمله نمايد یا آن را ترمیم کند!

مسافرتی بسیار حیرت آور که در اینجا از داروی بی مغز ميخواهيم!

و گم نکردن راه، برای باهوش ترین افراد هم بسیار دشوار است چه برسد به داروی بی جانی که در بهترین شرایط، ذکاوتش از مواد موجود در طبیعت فراتر نمیرود.

حقیقتا شناسایی محل بیماری، از میان این همه سد و سرگردانی دشوار است.

برای حل این مشکل، پزشکان داروساز از روشهای گوناگونی استفاده می کنند مثلا از داروی وریدی و یا زیر پوستی استفاده می کنند تا سد دستگاه گوارش، از میان برداشته شود یا مثلا از داروهایی با تمایل به گیرنده اي خاص، روي سلول هدف استفاده می کنند و این گیرنده هدف، روی دیگر سلولهای بدن وجود ندارد. بنابراین دارو جذب سلول هدف خود می شود.

ولی امروزه با پیشرفت مهندسی پزشکی، از روبات هایی- که حامل دارو هستند و به وسیله هدایتگری، بیرون از بدن بیمار هدایت میشود- استفاده می کنند تا دارو به نقطه مورد نظر خود برسد و این روبات ها درآینده به خصوص در درمان بیماری های مغز و نخاع- که به وسیله سد نفوذ ناپذیر بین خون و مغز(blood-brain barriers) احاطه می شوند- بسیار سودمند خواهد بود:

نانو روبات های پزشکی

با استفاده از دانش نانوتکنولوژی محققان توانسته اند نانو ربات های زیستی طراحی کنند که در بدن انسان قرار می گیرند و نقش محافظ و درمانگر را ایفا می کنند. این ریز ماشین های هوشمند، قادرند چندین نسخه از خودشان تهیه کنند و جایگزین بافت های فرسوده یا آسیبدیده کنند. این فرایند را خود تکثیری مینامند.

در آینده نانو ربات های هوشمند در مغز و بدن هر انسانی به تعداد زیاد وجود خواهند داشت و انسان را از ابتلا به انواع بیماری ها مصون می دارند، حتی روند پیر شدن بشر را به تعویق می اندازند و نیز قدرت جسمانی و حافظه را تقویت می کنند. با استفاده از نانوتکنولوژی، دستیابی به انرژی خورشیدی امکان پذیر خواهد شد. انرژی خورشیدی قابل تبدیل و استفاده به اشکال مختلف انرژی است و بشر را از منابع دیگر انرژی بی نیاز می کند.

با استفاده از دانش نانوتکنولوژی محققان توانسته اند نانو ربات های زیستی طراحی کنند که در بدن انسان قرار می گیرند و نقش محافظ و درمانگر را ایفا می کنند. این ریز ماشین های هوشمند قادرند چندین نسخه از خودشان تهیه کنند و جایگزین بافت های فرسوده یا آسیب دیده کنند.

این فرایند را خود تکثیری می نامند.

نانوربات ها ماشین های کوچکی هستند که برای انجام عملیاتی خاص و بعضا تکرارشونده با دقت بسیار بالا طراحی شده اند. نانو به معنی یک بیلیونیوم یا یک میلیاردم است. نانو ربات ها نه تنها قادر به تشخیص محل دقیق سرطان خواهند بود بلکه داروی مناسب برای از بین بردن سلول های سرطانی را تزریق می کنند.

امروزه تحقیقات وسیعی در زمینه درمان بیماری هایی چون دیابت، بیماری های قلبی و ایدز در حال انجام است. نانوربات ها دارای امکانات بالقوه ای هستند که با اجتماع و قرارگیری به صورت کلونی قادرند به طور موشکافانه و دقیق از سیستم، حفاظت کنند. در واقع با ساختاری اتمی یا مولکولی، در یک فرایند شناخته شده قرار داده می شوند تا چرخه ای را کامل کنند.

تکنولوژی نانورباتیک آنقدر سریع در حال پیشرفت است که یقینا زندگی انسان از اواسط قرن جاری به کلی متحول خواهد شد.
@salmanfatemi
این تغییرات شامل از بین رفتن بسیاری از بیماری ها، کاهش عوامل بسیاری از امراض و حتی جراحی ها است. یکی از مهمترین برنامه های گسترش علوم رباتیک در جهان، بیشتر کردن عمر بشر و مبارزه با پیری و عـواقب آن است.

از دهه ۸۰ میلادی تا کنون کوچک سازی (مینیاتورسازی) از اهم فعالیت ها در زمینه علوم کامپیوتری بوده است. سرعت رشد تکنولوژی هر بیست سال دو برابر خواهد شد، در نتیجه تکنولوژی در سال ۲۰۵۰ حدود ۳۲ برابر از سال ۱۹۵۰ جلوتر خواهد بود. یکی از شاخه هایی که رشد تکنولوژی در آن بسیار چشمگیر است، دانش پزشکی است. با ساخت ابزار و وسایل پزشکی در آینده روند پیر شدن کند می شود و مبـارزه بـا بیمـاری هـا آسـان تـر و مطمئـن تـر خـواهـد شـد. در زمینه کالبدشناسی از نانورباتها به منظور تعیین محل دقیق آسیب استفاده خواهد شد. در شرایطی استفاده از نانو رباتهای زیستی ضروری به نظر می رسد که امکان دسترسی به عضو موردنظر دشوار بوده یا امکان پذیر نباشد یا حتی در مواردی که عواقب دردناک و دشواری توسط پزشک پیش بینی شود.

برای طراحی یک نانوربات دانشمندان از مدل های طبیعی مثل ساختار رشته های DNA بهره می گیرند. با بهره گیری از دانش نانو تکنولوژی دانشمندان قادر به ساخت حسگرهای زیستی در ابعاد یک میلیاردم هستند.
هم اکنون نانو ربات هایی که در مراکز تحقیقاتی ساخته می شود به اندازه ای کوچک هستند که هنگام عطسه همراه با گرد و غبار به بیرون پرتاب می شوند. یکی از اولین ریز ربات هایی که برای کمک به علم پزشکی ساخته شد سلئو نام داشت. این میکرو ربات برای جاسازی در داخل روده انسان طراحی شده بود. سئلو مجهز به یک چنگال و چند حسگر بود. حسگرها بدین منظور تعبیه شده بودند تا مانع برخورد با موانع شوند، وظیفه چنگال نیز برداشتن نمونه از سطح روده است.

این ریز ماشین می توانست یا خود حرکت کند یا توسط پزشک با یک کنترل دستی به حرکت درآید. اسلوب کار نانو ربات هایی که در داخل بدن کار گذاشته می شوند، شبیه سازی از محیط در فضایی سه بعدی است و تجزیه و تحلیل اطلاعات در آن ها بر مبنای روش های کوانتومي است. نانوربات ها مانند انسـان، بـه اطـلاعـات اطـرافشـان نیاز دارند.

به دلیل نوع کار این نانو ربات ها در بدن، تجهیزات و یا سخت افزار این ماشین های مولکولی بسیار پیشرفته و ابتکاری است. در ســاخــت سـنـســورهــای زیـسـتــی تـنـهــا روش هــای مـیـکــروالـکـتــرونیکـی کـاربـرد دارد. نانورباتهای زیستی دارای سنسورهایی در ابعاد بسیار کوچک هستند و در عین حال به گونه ای طراحی شده اند که با شرایط زیستی بدن انسان سازگارند.

نانوربات های زیستی با داشتن حسگرهای بسیار حساس از تجهیزاتی خواهند بود که امور پزشکی را به تدریج متحول می کند. در واقع، مدلی از ماشین های مولکولی هستند که با روش های خاصی ارتباطات و اتصالات بین سلول های بیولوژیکی را کنترل کرده و بهبود میبخشد، به عبارتی روی نحوه عملکرد سلول ها نظارت کرده و کنترل صحیح آنها را به عهده میگیرد. روش کار این مدل های مولکولی بر اساس شبیه سازی در محیط سه بعدی است.

منابع انرژی برای نانو ربات ها
مؤثر ترین روش برای این که نانو ربات ها مدام در حال حرکت و فعالیت باشند(در هر محیطی نه صرفا محیط بیولوژیک)، ایجاد منابعی از انرژی است که از محیطی که نانو ربـات در آن مـشـغـول بـه کـار اسـت فـراهـم شـود. انـرژی جـنـبـشـی سـیـال، اشـعه های الکترومغناطیسی- که از نور ساطع می شوند- گزینه های مناسبی برای منبع انرژی هستند، که این اشعه ها برای فضای کاری باز مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین استفاده از تغییرات دمایی یا کم و زیاد شدن نور نیز گزینه مناسبی هستند. اما برای یک فضای کاری گسترده، انرژی تولید شده از ارتعاش مناسب تر خواهد بود که در محیط های مختلف از جمله محیط بیولوژیک، می توان از آن استفاده کرد.

مزایا و مشکلات نانورباتیک:
به طور کلی در ساخت نانو ربات دو مسئله مهم وجود دارند. اولا شبیه سازی و طـراحـی بـر اسـاس ربـات هـای مـاکـرو کـه شـامـل نـیـروی مـحرکه، برقراری ارتباط و جهتیابی است و ثانیا جمع کردن قطعات نانو ربات. تحقیقات در زمینه نانورباتیک جنبه تئوری داشته و تا کنون نانو ربات مصنوعی غیر بیولوژیک ساخته نشده است. اما از نظر تئوری مزایا و مشکلاتی مورد توجه واقع شده اند که عبارتند از:
۱- با دوام بودن نانو ربات ، که از نظر تئوری سال ها دوام دارند.

2-زمان عملکرد آنها بسیار کم است،زیرا جابجایی آنها محدود بوده و اتفاقات بیولوژیک با همان سرعت رخ می دهند اما در زمان کمتر.
3-احتمال می رود که نانو ربات ها به دلیل اندازه کوچک ،از سوی بدن به عنوان عوامل بیماری زا شناسایی نشوند.

۳-اندازه کوچک، محدودیت هایی ایجاد می کند به این دلیل که اندازه های فوق العاده کوچک، امکان عبور نانو ربات از هر ساختار نا مشخص و ناخواسته را می دهد، بدون اینکه هدایت یا متوقف شود.

@salmanfatemi
اجزای نانو ربات:
بنا به نوع کاربری نانوربات، اجزای آن تغییر می کنند اما اجزای بیان شده در این قسمت، اجزای اصلی نانو ربات ها هستند که در هر نانوربات صرف نظر از نوع کاربرد وجود دارند.

نانوسنسورها:
نسل جدید سنسورها، در مقیاس نانو، به سه دسته تقسیم می شوند:
۱-سنسورهای فیبر نوری (اپتیکی)
۲-سنسورهای مکانیکی
۳-سنسورهای الکترونیکی

نانو سنسورهای اپتیکی
از این نانوسنسورها برای مطالعه متابولیسم در سلول های زنده استفاده می شود. پروب های فـــیـــبـــــر نـــــوری ســـــر بــســیـــــار نـــــازکـــــی دارنـــــد (۵۰۰-۲۰ نـانـومـتـر.) هنگامی که نور به این فیبر تابیده می شود، این سر نازک میدان ناپایداری تولید می کند.زیرا قطر این سر فیبر از طول موج نور کمتر است.وضوح تصویر با این پروب ها بسیار زیاد است. به دلیل این که این میدان ناپایدار، حـجــم کــوچـکــی از اطــراف خــود را تـحــریـک میکند.

نانوسنسورهای مکانیکی
در مقیاس نانو، پیوندهایی قوی بین ساختارها بـا خـواص مکانیکی یا الکترونیکی یا شیمیایی وجود دارد که ساخت وسائل نانومتریک بسیار حساس به محیط و مواد شیمیایی را امکان پذیر مـی سـازد. بـه وسیلـه ایـن حساسیت بسیار بالا تـغـیـیــر شـکــل هــای مـکــانیکـی و سیگنـال هـای گرمایی وآکوستیک قابل تشخیص هستند.

نانومدیسین:
نــــــانــــــومـــــدیـــســـیـــــن در واقـــــع اســـتـــفـــــاده از نــانـوتکنـولـوژی در درمـان، تشخیـص و کنتـرل سیستم های بیولوژیک است، که شامل شناسایی هـدف مـربـوطـه و انـتـخاب حامل های مناسب برای دست یابی به پاسخ های مناسب و حداقل سـاخـتـن اثـرات جـانـبی داروها است. در زمینه نـانـومـدیـسـیـن، نـیـازی بـه تـغـیـیـر دادن تـرکیبات دارویی نبوده و فقط طریقه حمل آن باید تغییر کند. این سیستم دارای یک حامل است که دارو توسط آن قسمت حمل می شود. مشخصه مهم یک سیستم دارو رسان مؤثر، توانایی برای انجام انتقال هدف دار و کنترل شده دارو است. برای ایـن مـنـظـور داروهـا باید باسرعت مناسبی آزاد شوند. آزاد شدن سریع دارو باعث عدم جذب مناسب و اثرات جانبی دیگر دارد.

به علاوه باید توجه داشت که دارو هنگام حمل، تجزیه نشود، بـرای هـمـیـن داروهـا را بـایـد در مـحـفـظـه هـایی (کپسول هایی) قرار داد. ماده حامل دارو باید با دارو سازگار بوده تا دارو به راحتی با آن پیوند برقرار کند.

نانو جراحی:
روش های جراحی کلاسیک به صورت ماکرو هستند؛ اما بعضی از جراحی های خاص مثل جراحی چشم نیازمند وسایل و ابزار ظریف تر و کوچک تر شده اند. لذا میکرو جراحی ظهور پیدا کرد و در چند سال اخیر، کوچک سازی، پیشرفت های زیادی در جراحی ایجاد کرده است. اولین مزیت نانوجراحی کاهش شوک ها و زخم های ناشی از جراحی کلاسیک است. همچنین شکاف و برش در نانوجراحی وجود ندارند. همین مسائل باعث بهبودی سریع تر بیمار می شود. جراحی های معمولی سنگین و طاقت فرسا هستند؛ هم برای بیمار و هم برای جراح.

از یک طرف بیمار دچار ترس و دلهره، دردهای متعدد و زمان بهبودی طولانی شده و از طرف دیگر جراح به تمرکز، برای مدت طولانی احتیاج دارد تا جراحی را کامل و دقیق انجام دهد. اشتباهات جراح که ناشی از خستگی و دید کم هستند اجتناب ناپذیرهستند. در نانوجراحی، جراح از دسته هایی برای فرمان استفاده می کند تا بازوهای نانو ربات را- که مجهز به ابزار جراحی کوچک هستند- کنترل کرده و به محل مورد نظر برساند. بازوی دیگر نانو ربات، دوربینی حمل میکند که جراح می تواند محیط درون بدن را مشاهده کند.

نانو ربات عنکبوتی از جنس مولکول DNA:
دانشمنـدان در آمـریکـا یـک ربـات مـولکـولـی از جنـس مولکول وراثتی DNA خلق کردهاند که مانند عنکبوت، در امتداد یک مسیر ساخته شده از کد شیمیایی برای حیات، راه میرود. این ربات فقط چهار نانومتر قطر دارد که چهار میلیاردیوم یک متر است. این نانوربات، شبیه به یک عنکبوت چهار پا طراحی شده است. این هیولای مینیاتوری در امتداد زنجیرههای DNA متصل شده به هم حرکت میکند که درست به روش حرکت رباتهای صنعتی در امتداد یک خط مونتاژ است.

بدن این عنکبوت از پروتئین معمولی موسوم به <استرپتاویدین> ساخته شده است. این دستاورد که شرح آن در مجله علمی نیچر به چاپ رسیده گامی دیگر در آزمایشات مقیاس نانو است که در آینده به خلق ارتشی از نانورباتها برای پاکسازی عروق و ترمیم بافتهای آسیب دیده، منجر خواهد شد.

به کارگیری نانوربات برای جراحی:
نانوربات قابل کنترلی- که قادر است در جراحی سرطان مورد استفاده قرار گیرد- در حال ساخت است. دقت کار این نانوربات بیش از فناوریهای رایج امروزی است. این نانوربات که دقت بالا تنها یکی از مزایای آن است، قادر است در طول ۵ تا ۱۰ سال آینده به خدمت جراحان درآید.
@salmanfatemi
داخل این دستگاه موتورهای بسیار کوچکی قرار دارد که این دستگاه را قادر میسازد تا به نقطهخاصی از تومور برود. این در حالی است که با هیچ دستگاه جراحی نمیتواند با دقت میلیمتری روی تومورها کار کرد؛ اما نانورباتها این دقت را زیر نانو پایین می آورند. با این نانوربات میتوان تستهای پاتولوژی یا تشخیص طبی را طی چند دقیقه انجام داد و حتی میتوان دارویی را بهمنظور از بین بردن تومور با دقـت وارد بدن بیمار کرد.

هماکنون طراحی الگوریتمهای حرکتی نانوربات و تست فعالیتهای مختلف این نانوربات در حال انجام است.

استفاده از نانوربات به معنی کنار زدن جراحان در فرایند جراحی نیست بلکه جراحان باید بهصورت ناظر روی فعالیت نانورباتها در طول جراحی نظارت داشته باشند و مانند نقش هدایتی خلبان، در این مسیر ایفای نقش کنند.

ساخت نانو ربات کربنی برای حمل دارو در بدن بیماران:
نانو ربات کربنی به ابعاد ۱۰۰ نانومتر به وسیله دستگاه های کنترل شده، داروهای تـزریقی را در بافت بدن بیماران هدایت می کند. نانو ربات کربنی قابلیت حمل هر دارویی را در بدن دارد. پس از تزریق دارو به این دستگاه دارو به تمام بافت های بیمار به خصوص بافت های سرطانی و ایدزی رسیده و آن ها را از بین می برد. در حال حاضر شبیه سازی کامپیوتری این طرح انجام شده است.

تولید نانو رباتها:
ســاخــت نـانـوربـاتهـا بـه کـار بـرده شـده در پزشکی مستلزم حصول پیشرفتهایی در مواد سخت الــمـــاسگـــونـــه اســـت و ایـــن کـــار هــم امـکــانپــذیــر اســت و تــولـیــد نـانـو ابـزارهـا طـی سـالهـای اخیـر رو بـه رشـد بـوده اسـت. تـولید الـمــاس گــونــههــا مــرحـلــه بــه مــرحلـه در حـال پـیشرفت است و برای حرکت به سمت تولید ربـاتهـا در ابـعـادی قابل مقایسه با باکتریها، لازم است درکی از این زمینه وجود داشته باشد. به عنوان مثال، چند ماه قبل، اولین ربات متحرک سـاخـتـه شـد کـه مـیـتـوانست تا ابعاد ۶۰ در ۲۵۰ میکرون را اندازه بگیرد.
در ایـن مـقـیاس، میتوان پیشبینی نمود که ابـعـاد ربـاتهـایـی کـه در سـالهـای آیـنده پدید میآیند به سرعت به ۱۰۰ میکرون و بعد از آن ۵۰ میکرون و همین طور کاهش مییابند. هماکنون نمونهِ اولیهِ وسیلهِ ۹۰ نانومتری Intel، یک ۵۲ SRAM مـگابیتی کاملا کاربردی تولید کرده که طول پایهِ ترانزیستور آن ۵۰ نانو متر است و ابعاد سـلـول SRAMآن تـنـهـا حدود ۱ یا تقریباً نصف اندازهِ سلول اغلب SRAMهای پیشرفتهِ امروزی است.

تـا سال ۲۰۱۶، ICهای با عملکرد بالا حاوی بـیـش از ۸/۸ مـیـلیارد ترانزیستور، در فضایی به مـساحت ۲۸۰ میلی متر مربع خواهند بود. این رقم بیش از ۲۵ برابر تعداد ترانزیستورهایی است که روی تراشههای امروزی با ابعاد ۱۳۰ نانو متر قـــرار دارد. امـــا از آنــجــا کــه درون بــدن انـســان رگهای کوچکی به قطر ۳۰ تا ۶۰ میکرون وجود دارد، مـیتـوان پـیدایش اولین نانوربات طی ده سال آینده را کاملا طبیعی دانست.

فناورینانو در خدمت پزشکی
در واقـع تـاکنـون نـانوابزارهای کاملا کاربردی بسیاری مانند موتورها، حسگرها، محاسبهگرهای زیست مولکولی و نانوترانزیستورها ساخته شده است. اما در حال حاضر عمدهترین چالش، مجتمعسازی چندین بخش مجزا از این نانوابزارها روی یک نانوربات قابل کنترل است. در این راه، شبیهسازیهای نظری به عنوان ابزاری مفید و ارزشمند برای مجتمعسازی سیستم و آزمایشپذیر شدن آن به شمار می آید.

به هر حال، اطمینان از دستیابی به کنترل مناسب بر چنین نانوماشینهایی، یکی از موضوعات بحثانگیز در راه محقق شدن نانورباتها است و در واقع میتوان از طریق روشهـای نـانومکاترونیک )nanomechatronics( به ارزیابی و محاسبه آن پرداخت. استفاده از نانورباتها در انسان پس از انجام صدها آزمایش با تمام جزئیات از ابتدا روی موشهای آزمایشگاهی ممکن خواهد شد. در واقع، این روند طولانی آزمایشگاهی، برای هر فناوری زیست پزشکی جدیدی انجام میشود. مانند فناوری نانوپوستهها که با موفقیت روی موشهای آزمایشگاهی برای مبارزه با سرطان به کار گرفته شد.

استفاده از این نانوپوستهها نتیجهِ پیشرفتهای به دست آمده در فناوری نانو است و بـه عنـوان یک روش درمانی- دارویی نتایج مثبت و امیدوارکننده ای داشته است. با پیشرفت بیشتر در حرکت به سمت نانورباتها، میتوان به نتایج مؤثرتر دیگری در زمینهِ مراقبتهای بهداشتی امیدوار بود.

@salmanfatemi
نانوربات در بدن انسان:
بـــرای رســیـــدن بـــه بــیـشـتــریــن کــارایــی یــک نانوربات در بدن انسان، نانورباتها در حالت ایده آل نباید قطری بزرگتر از ۳ میکرون داشته بــاشـنــد. ایــن نــانـــوربــات بــایــد دارای مـبــدلهـا (transducers) و مــحـــــرکهـــــا (actuator)هــــای کـارآمـد بـا هـزینـه مصرفی کم بوده و بتوانند به محـض قـرار گـرفتـن درون بـدن انسـان بـه طور موثری با محیط پیرامون خود تعامل کنند.
بــرای پــاســخدهــی مـؤثـر در زمـان واقعـی بـه مـحیط، در این نانوربات باید سیستم مجتمعی، تـعـبیه شده باشد. به همین دلیل انتظار میرود هنگام نیاز به چنین پاسخهای حرکتی با استفاده از مـوتورهایی برای کشش ربات حرکتهای کـنـتـرلـی لازم را فـراهم کرد؛ کاری که با برخی دخـــالـــتهـــای زیـســت پــزشـکــی قــابــل انـجــام است.کنترل نانورباتی مبتنی بر حسگرها را هم میتوان با استفاده از نانوحسگرهای حرارتی یا شیمیایی انجام داد.

تحقیقات در زمینه نانو ربات هایی که مجهز به حـسـگـرهای زیستی و دارویی باشند در سطح گسترده ای در حال انجام است.

http://www.bmecenter.ir/…/%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B1%D…


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
نسبت طلایی، نشانه ای به ستبر را برداربوزون هیگز جهان را از متلهز ذره، یک دنیاستماده ی خالیحس چشایی و بویاییکریستال هاداروی فامپیریدین یا نورلآیا دست مصنوعی به زودی قاروزه داری متناوب، مغز را برین نت به جای اینترنتاگر تلاش انسان امروز براسوپاپ ها یا ترانزیستورهانقص در تشخیص هیجانات عاماز بحث های کنونی در ویروستوصیه هایی در مصرف ماهیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوعماد الدین نسیمی قربانی همه چیز در زمان کنونی استترس و آرمان هابیماری ای شبیه ام اس مولتویتامین کا و استخوانمخچه ابزاري که وظیفه آن فحس و ادراک قسمت هفتمگویید نوزده و ایمنی ساکتداروی ضد تشنج توپیراماتآزمون تجربی، راهی برای رروشی جدید در درمان سکته مبرخی بیماری ها که در آن بابزار بقا از نخستین همانسیاره ابلهاننهایت معرفت و شناخت درک عاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل جریان همیشگی خلقتمنابع انرژی از نفت و گاز عصب حقوق نورولووهندسه، نمایشی از حقیقتتعداد کلی ذهن ها در جهان واکنش های ناخودآگاه و تقمرگ و میر پنهانگذشته را دفن کنحس و ادراک قسمت دوازدهمدر آرزوهایت مداومت داشتهافراد بی دلیل دوستدار تو ابزار بقا از نخستین همانراه پیروزی در زندگی چیستبزرگ شدن مغز محدود به دورساختار فراکتال وجود و ذهنورون های ردیاب حافظهاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک های بتا 20 سال آینده مغز شما به منبع هوشیاری کجاست قسمت جنسیت و تفاوت های بیناییواکسنی با تاثیر دوگانه امستند جهان متصلپیچیدگی های مغزمگسخلا، خالی نیستدرمان تشنجامید نیکو داشته باش تا آنرشد مغز علت تمایل انسان بمعجزه در هر لحظه زندگیابزار بقای موجود زنده از تفاوت مغز انسان و میمون هسرگردانیچگونه هوشیاری خود را توساز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کپسول نوروهرب بر سمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان کاملی در اطراف ما پریک رژیم غذایی جدید، می توخوش قلبی و مهربانیپیشرفتی مستقل از ابزار هدرک نیازمند شناخت خویش ااندوه در دنیا استزندگی در جمع مواردی را برمغز انسان برای ایجاد تمداتصال مغز و کامپیوترتلاش ها برای کشف منابع جدفناوری هوش مصنوعی نحوه خشناخت درون، شناخت بیرون؛نگاه دوبارهتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهش تمدنی عجیب و شگفت انسژنهای هوش ، کدامندخطر آلودگی هواآلودگی هوا و پارکینسوندرد باسن و پا به دلیل کاهبیوگرافیانسانیت در هم تنیده و متصزاوسکا درمان گوشرمغز بزرگترین مصرف کننده اختلال در شناسایی حروف و تنفس بدون اکسیژنفرایند حذف برخی اجزای مغشاهکار شش گوشنبرو و انرژی مداومتاثیر درجه حرارت بر عملکاصول سلامت کمرهوش عاطفی قسمت پنجمموجود بی مغزی که می تواندجریان انرژی در سیستم های کندر در بیماریهای التهابدو سوی واقعیتآینده با ترس جمع نمیشودذره ی معین یا ابری از الکبار سنین ابزار هوشمندی اايا اراده آزاد توهم است یزبان، نشان دهنده ی سخنگو نقش نظام غذایی در تکامل مارتباط ماده و انرژیتو تغییر و تحولیقلب را نشکنشش مرحله تکامل چشمچرا ویروس کرونای دلتا واتاثیر روده بر مغزبه مغز خزندگان خودت اجازهیچ کاری نکردن به معنی چیمکانیزمهای دفاعی در برابحل مشکلکاهش مرگ و میر ناشی از ابدانش بی نهایتآیا پیدایش مغز از روی تصارهبر حقیقیبحثی درباره هوش و تفاوتهایا این جمله درست است کسیسلول های بدن تو پیر نیستننقش درختان در تکاملارزش خود را چگونه میشناستوهم چیستقدرت ذهنظهور امواج مغزی در مغز مصظرف باید پر شود چه با چرک نشانه های گذشته در کیهان تحریک عمقی مغزبی نهایت در میان مرزهاهزینه ای که برای اندیشیدماده ای ضد التهابیحس و ادراک (قسمت اول )کریستال زمان(قسمت اولداروی لیراگلوتیدآیا رژیم غذایی گیاهی سلاروزه داری و بیمار ی ام اس برای یک زندگی معمولیاگر خواهان پیروزی هستیسوپاپ ها یا ترانزیستورهانقطه بی بازگشتاز تلسکوپ گالیله تا تلسکتوضیحی ساده در مورد هوش ملزوم سازگاری قانون مجازاعوامل موثر در پیدایش زباهمه چیز، ثبت می شودتسلیم شدن از نورون شروع مبیماری اسپینال ماسکولار ویتامین کا در سبزیجاتمخچه تاثیر گذار بر حافظهحس و ادراک قسمت هفدهمگوشه بیماری اتوزومال رسسدارویی خلط آورآزمون ذهنی گربه ی شرودینريتوکسيمب در درمان ام اسبرخی بیماری های خاص که بدسیاره ابلهاننهایت در بی نهایتاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل داروینی هنوز در حامنابع انرژی از نفت و گاز عضلانی که طی سخن گفتن چقدهنر فراموشیتعذیه ی ذهنواکنش به حس جدیدمرگ و میر بسیار بالای ناشگربه شرودینگر و تاثیر مشحس و ادراک قسمت سومدر آسمان هدیه های نادیدنافزایش قدرت ادراکات و حسابزار بقا از نخستین همانراه انسان شدن، راه رفتن وبزرگ شدن تقریبا ناگهانی ساختار شبکه های مغزی ثابنوروپلاستیسیتی چیستاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک های بتا بحر یفعل ما یشامنبع هوشیاری کجاست قسمت جهل مقدسواسطه ها د رمسیر ایجاد مغمشکل از کجاستپیچیدگی های مغزی در درک زخلاصه ای از مطالب همایش مدرمان جدید ALSامید نجاترشد در سختی استمعرفت و شناختابزار بقای موجود زنده از تفاوت ها و تمایزها کلید بسربازان ما محققا غلبه می چگونه واکسن کرونا را توزاز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کپسول نوروهرب بر سمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان پیوستهیکی از علل محدودیت مغز امخوشبختی دور از رنج های مپاسخ گیاهان در زمان خورددرک و احساساندوه دردی را دوا نمیکندزندگی در سیاهچالهمغز انسان برای شادمانی طاثر مضر مصرف طولانی مدت رتلاش هایی در بیماران قطع فیلمی بسیار جالب از تغییشناسایی تاریخچه ی تکاملینگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهشهای مفید و ذکاوتی که دژنهای حاکم بر انسان و انسخطرات هوش مصنوعیآلزایمردردهای سال گذشته فراموش بیان ژن های اسکیزوفرنی دانسانیت در برابر دیگرانزبان مشترک ژنتیکی موجودامغز حریص برای خون، کلید تاختلالات مخچهتنها مانع در زندگی موارد فراتر از دیوارهای باورشاید گوشی و چشمی، آماده شچت جی پی تیتاثیر درجه حرارت بر عملکاضطراب و ترسهوش عاطفی قسمت اولموجودات مقهور ژنها هستندجستجوی متن و تصویر به صورکوچ از محیط نامناسبدولت یا گروهکآیا فراموشی حتمی استذرات کوانتومی زیر اتمی قبارداری بدون رحمای نعمت من در زندگیمزبان، وسیله شناسایی محیطنقش نظریه تکامل در شناساارتباط متقابل با همه ی حیتو جهانی هستی که خودش را قیچی ژنتیکیششمین کنگره بین المللی سچرا پس از بیدار شدن از خوتاثیر رژیم گیاه خواری بر به نقاش بنگرهیچ کس مانند تو نگاه نمیکما انسانها چه اندازه نزدحلقه های اسرارآمیزکاهش التهاب ناشی از بیمادانشمندان موفق به بازگردآیا آگاهی پس از مرگ از بیروی و منیزیم در تقویت استبحثی درباره هوش و تفاوتهایا ابزار هوشمندی یا مغز سلول عصبی شاهکار انطباق نقش ذهن و شناخت در حوادث از فرد ایستا و متعصب بگذرتوهم وجودقدرت عشقتوهم وجودقضاوت ممنوععقل مجادله گرنشانه های پروردگار در جهتحریک عمقی مغز در آلزایمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرهزینه سنگین انسان در ازاماده، چیزی نیستحس و ادراک (قسمت دوم )کریستال زمان(قسمت دوم)داروی تشنجی دربارداریآیا رژیم غذایی گیاهی سلاروزه داری سلول های بنیادبرای پیش بینی آینده مغز داپی ژنتیکسوپاپ ها یا ترانزیستورهانمیتوان با بیرون انداختناز تلسکوپ گالیله تا تلسکتیوتیکسن داروی ضد جنونلزوم سازگاری قانون مجازاعوامل ایجاد لغت انسانی و همه ی سردردها بی خطر نیستتشنچ پانایوتوپولوس تشنج بیماری اضطراب عمومیویتامین بی 12 در درمان دردمدل همه جانبه نگر ژنرالیحس و ادراک قسمت هجدهمگوشت خواری یا گیاه خواریداستانها و مفاهیمی اشتباآزمون ذهنی گربه شرودینگرریه زغالیبرخی توجهات در ببمار پارسیر آفرینش از روح تا مغز نهادینه سازی فرهنگ اختلااز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل داروینی هنوز در حامنابع انرژی از نفت و گاز غم بی پایانهنر حفظ گرهتغییر الگوی رشد مغزی با زواکسن های شرکت فایزر آمرمرگ انتقال است یا نابود شگزیده ای از وبینار یا کنفحس و ادراک قسمت سی و هشتمدر آستانه ی موج پنجم کوویافزایش مرگ و میر سندرم کوابزار بقا از نخستین همانراه بی شکستبزرگترین خطایی که مردم مسادیسم یا لذت از آزار دادنوروز یا روز پایانیاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاول کف پا و حقیقتمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان فراکتالوبینار اساتید نورولوژی دمشکلات نخاعیپیوند قلب خوک، به فرد دچاخلاصه ای از درمان های جدیدرمان جدید میگرن با انتی امید جدید بر آسیب نخاعیز گهواره تا گورمغز فکر میکند مرگ برای دیابزار بقای موجود زنده از تفاوت ها را به رسمیت بشناسردرد میگرنچگونه آن شکری که می خوریماز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کتامین در درمان پامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان پیوستهیافته های نوین علوم پرده خانه ی تاریکپختگی پس از چهل سالگي به درک کنیم ما همه یکی هستیماندوهگین نباش اگر درب یا زندگی زمینی امروز بیش از مغز انسان برای شادمانی طاثرات فشار روحی شدیدتلاشی برای درمان قطع نخافیزیک مولکولها و ذرات در شناسایی سلول های ایمنی انگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر گیاهخواری بر رشد و استفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی به کمک هوش طبیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهشهای مفید و ذکاوتی که دکل اقیانوس در یک ذرهدفاع از پیامبرآملودیپین داروی ضد فشار دردی که سالهاست درمان نشبیان حقیقتانسان، گونه ای پر از تضادزبان چهار حرفی حیات زمینمغز در تنهایی آسیب میبیناختلالات حرکتی در انسانتنها در برابر جهانفرد موفقشاید درست نباشدچت جی پی تیتاثیر درجه حرارت بر عملکاطلاع رسانی اینترنتیهوش عاطفی قسمت دهمموسیقی نوجستجوی هوشیاری در مغز ماکوچک شدن مغز از نئاندرتادوچرخه سواری ورزشی سبک و آیا ممکن است موش کور بی مذرات کوانتومی زیر اتمی قبازگشت از آثار به سوی خداای همه ی وجود منسفر فقط مادی نیستنقش هورمون های تیروئید دارتباط چاقی و کاهش قدرت بتو دی ان ای خاص ميتوکندريقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصصبر بسیار بایدچرا ارتعاش بسیار مهم استتاثیر رژیم گیاه خواری بر به نقاش بنگرهیچ کس حقیقت را درون مغز ما انسانها چه اندازه نزدحمله ویروس کرونا به مغزکاهش حافظه هرچند فرایندیدانشمندان نورون مصنوعی سآیا امکان بازسازی اندامهرویا و واقعیتبحثی درباره هوش و تفاوتهایا بیماری ام اس (مولتیپسلولهای ایمنی القا کنندهنقش روی و منیزیم در سلامتاز مخالفت بشنواز نخستین همانند سازها تتوهم بی خداییقطار پیشرفتعقلانیت بدون تغییرنظام مثبت زندگیتداوم مهم است نه سرعتبی ذهن و بی روحهزاران سال چشم های بینا وماده، چیزی بیش از یک خلا حس و ادراک قسمت 67کریستال زمان(قسمت سوم)داروی جدید ALSآیا راهی برای رفع کم آبی روزهای بد باقی نمیماندبرای اولین بار دانشمندانابتدا سخت ترین استسوخت هیدروژنی پاکنمیتوان بر سیاه سیاه نوشاز تکنیکی تا مغز از مغز تتیک و اختلال حرکتیلزوم عدم وابستگی به گوگل عواملی که برای ظهور لغت اهمیشه چشمی مراقب و نگهباتشنج چیستبیماری بیش فعالیویتامین بی هفدهمدل هولوگرافیک ژنرالیزهحس و ادراک قسمت هشتمگیلگمش باستانی کیستدخالت در ساختار ژنهاآزادی عقیده، آرمانی که تابزار بقا از نخستین همانریواستیگمینبرخی توصیه ها برای واکسیسیستم تعادلی بدنچهار میلیارد سال تکامل باز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل داروینی هنوز در حامنابع انرژی از نفت و گاز غم بی پایانهنر رها شدن از وابستگیتغییر زودتر اتصالات مغزیواکسن کووید 19 چیزهایی که مرگ تصادفیگزارش یک مورد جالب لخته وحس و ادراک قسمت سی و ششمدر درمان بیماری مولتیپل افزایش سرعت پیشرفت علوم ابزار بقا از نخستین همانرابطه تشنج و اوتیسمبزرگترین درد از درون است سازگاری با محیط بین اجزانوشیدن چای برای مغز مفید از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تابوهای ذهنیمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان قابل مشاهده بخش کوچوجود قبل از ناظر هوشمندمشکلات بین دو همسر و برخیپیوند مغز و سر و چالشهای خم شدن فضا-زماندرمان جدید کنترل مولتیپلامید درمان کرونا با همانزمین در برابر عظمت کیهانمغز قلبابزار بقای موجود زنده از تفاوت های بین زن و مرد فقسردرد میگرن در کودکانچگونه انتظارات بر ادراک از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان پر از چیزهای اسرار آیاد گرفتن مداومخانواده پایدارپروژه ی ژنوم انسانیدرک احساسات و تفکرات دیگاندام حسی، درک از بخش هایزندگی زودگذرمغز انسان رو به کوچک تر شاثرات مفید قهوهتلاشی تازه برای گشودن معفیزیک و هوشیاریشواهدی از نوع جدیدی از حانگاهت را بلند کنتاثیر انتخاب از طرف محیط استیفن هاوکینگ در مورد ههوش مصنوعی به شناسایی کامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجوانان وطنکلمات بلند نه صدای بلنددفاع در برابر تغییر ساختآموزش نوین زباندرس گرفتن از شکست هابیست تمرین ساده برای جلوانعطاف پذیری مکانیسمی علزبان نیاز تکاملی استمغز را از روی امواج بشناساختلالات صحبت کردن در انتنهایی رمز نوآوری استفرد یا اندیشهشب سیاه سحر شودنتایج نادانی و جهلتاثیر درجه حرارت بر عملکاطلاعات حسی ما از جهان، چهوش عاطفی قسمت دومموسیقی هنر مایع استحفره در مغزکوچکترین چیز یک معجزه اسدورترین نقطه ی قابل مشاهآیا ما کالا هستیمذرات کوانتومی زیر اتمی قبازگشت به ریشه های تکاملای آنکه نامش درمان و یادشسفر نامه سفر به بم و جنوب نقش هورمون زنانه استروژنارتباط هوش ساختار مغز و ژتو در میانه ی جهان نیستی قانون مندی نقشه ژنتیکی مصرع و درمان های آنچرا بیماری های تخریبی مغتاثیر رژیم گیاه خواری بر به نادیدنی ایمان بیاورهیچ اندر هیچما اکنون میدانیم فضا خالحمایت از طبیعتکاهش دوپامین عامل بیماریدانشمندان یک فرضیه رادیکآیا انسان با مغز بزرگش اخرویا و کابوسبحثی درباره احساسات متفاایا بدون زبان میتوانیم تسلولهای بنیادی مصنوعی درنقش روزه داری در سالم و جنقش رژیم غذایی بر رشد و ااز نخستین همانند سازها تتوهم تنهاییلمس کوانتومیعقیده ی بی عملنظریه ی تکامل در درمان بیتداخل مرزها و صفات با بینبی شرمیهستي مادي ای که ما کوچکترماست مالیحس و ادراک قسمت 74کشف مکانیسم عصبی خوانش پداروی جدید s3 در درمان ام آیاما مقهور قوانین فیزیکروزهای سختبرای تمدن سازی، باید در بابتدایی که در ذهن دانشمنسودمندی موجودات ابزی بر نمایش تک نفرهاز تکینگی تا مغز و از مغز تیروفیبان موثر در سکته ی مقاومت به عوارض فشار خون عوارض ازدواج و بچه دار شدهمیشه اطمینان تو بر خدا بتشنج و حرکات شبه تشنجی قاویتامین دی گنجینه ای بزرمدل هولوگرافیک تعمیم یافحس و ادراک قسمت پنجمگیاه بی عقل به سوی نور میدر مانهای کمر دردآزار دیگری، آزار خود استابزار بقا از نخستین همانریاضیات یک حس جدید استبرخی درمان های Spinal Muscular Atسیستم دفاعی بدن علیه مغز چهار ساعت پس از کشتار خوکاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل داروینی هنوز در حامنابع انرژی از نفت و گاز غیرقابل دیدن کردن مادههنر، پر کردن است نه فحش دتغییر عمودی سر انسان از پواکسن کرونا و گشودن پنجرمرگی وجود نداردگشایش دروازه جدیدی از طرحس و ادراک قسمت سیزدهمدر سال حدود 7 میلیون نفر افسردگی و اضطراب در بیماابزار بقا از نخستین همانرادیوی مغز و تنظیم فرکانبسیاری از مجرمان، خودشانستم با شعار قانون بدترین نوعی سکته مغزی ، وحشتناک از تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر فکر بر سلامتمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان موازی و حجاب هاوراپامیل در بارداریمشکلات روانپزشکی پس از سپیوند اندام از حیوانات بخونریزی مغز در سندرم کوودرمان جدید ای ال اس، توفرامیدوار باش حتی اگر همه چزمین زیر خلیج فارس تمدنی مغز ما کوچکتر از نیم نقطهابزارهای پیشرفته ارتباط تفاوت های تکاملی در مغز وسردرد و علتهای آنچگونه به سطح بالایی از هواز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان پر از چیزهای جادویی یاد بگیر فراموش کنیخار و گلپروژه ی ژنوم انسانیدرک تصویر و زبان های مخلتانرژی بی پایان در درون هرزندگی سلول در بدن، جدای امغز انسان رو به کوچکتر شداثرات مفید روزه داریتلاشی جدید در درمان ام اسفیزیکدانان ماشینی برای تشواهدی از دنیسوان(شبه نئچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر احتمالی عصاره تغلیاستیفن هاوکینگ در تفسیر هوش مصنوعی در کامپیوترهامنبع هوشیاری در کجاست؟ قجوانان وطنکلوزاپین داروی ضد جنوندقیق ترین تصاویر از مغز اآمارهای ارائه شده در سطح دست کردن در گوشبیش از نیمی از موارد انتقاهرام مصر از شگفتی های جهزبان و کلمه حتی برای کسانمغز زنان جوانتر از مغز مراختلالات عضلانی ژنتیکتنبیه چقدر موثر استفرد حساس از نظر عاطفی و بشبیه سازی میلیون ها جهان نجات در راستگوییتاثیر درجه حرارت بر عملکاطلاعاتی عمومی در مورد مهوش عاطفی قسمت سوممیهمانهای ناخوانده عامل حق انتخابکووید نوزده و خطر بیماری ديدن با چشم بسته در خواب آیا ما تنها موجودات زنده رفتار مانند بردهبازخورد یا فیدبکایمپلانت مغزیسفر به مریخ در 39 روزنقش ویتامین K در ترمیم اسارتباط پیوسته ی جهانتوقف؛ شکستقانون گذاری و تکاملضرورت زدودن افکارچرا حیوانات سخن نمی گوینتاثیر رژیم گیاهخواری بر به هلال بنگرهیچگاه از فشار و شکست نترما از اینجا نخواهیم رفتحوادث روزگار از جمله ویرکاهش سن بیولوژیکی، تنها دانشمندان ژنی از مغز انسآیا احتمال دارد رویا از آرویا و خبر از آیندهبحثی درباره احساساتی غیرایا تکامل هدفمند استسلام تا روشناییایجاد احساساتسلاح و راهزنینقش رژیم غذایی در رشد و ااز نخستین همانند سازها تتوهم جداییلوب فرونتال یا پیشانی مغعلم و ادراک فقط مشاهده ی نظریه ی تکامل در درمان بیتروس جریان انرژیبی عدالتی در توزیع واکسن هستی ما پس از شروعی چگال ماست مالی با هوش انسانیحس و ادراک قسمت 75کشف مکانیسمی پیچیده در بداروی جدید میاستنی گراویآب زندگی است قسمت چهارمروش مقابله مغز با محدودیبرای خودآگاه بودن تو بایابتذال با شعار دینسی و سه پل اصفهانچند نرمش مفید برای کمردراز تکینگی تا مغز از مغز تتکنولوژی جدید که سلول هامقابله ی منطقی با اعتراضعید نوروز مبارکهمیشه داناتر از ما وجود دتشنج عدم توازن بین نورون ویروس مصنوعیمدل های ریز مغز مینی برینحس و ادراک قسمت پنجاهگیاه خواری و گوشت خوار کددر محل کار ارزش خودت را بآسيب میکروواسکولاریا آسابزار بقا از نخستین همانریسدیپلام تنها داروی تایبرخی روش های تربیتی کودکسکوت و نیستینوآوری ای شگفت انگیز داناز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل زبانمنابع انرژی از نفت و گاز غرور و علمهوموارکتوس ها ممکن است دتغییرات منطقه بویایی مغزواکسن کرونا از حقیقت تاتمراحل ارتقای پله پله کیهپل جویی اصفهانحس و ادراک قسمت ششمدرمان های اسرار آمیز در آاقلیت خلاقابزار بقای موجود زنده از راز تغییربسیاری از بیماری های جدیستم، بی پاسخ نیستنیکولا تسلااز تکینگی تا مغز- از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر مشاهده بر واقعیت بمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان ما میتواند به اندازورزش هوازی مرتب خیلی به قمشکلات روانپزشکی در عقب پیوند سر آیا ممکن استخواندن ، یکی از شستشو دهندرمان جدید سرطانامیدواری و مغززمان چیستمغز مانند تلفن استابزارهای بقا از نخستین هتفاوت های زبانی سرمنشا تسردرد تنشنچگونه باغبانی باعث کاهش از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان دارای برنامهیادگیری مهارت های جدید دخارق العاده و استثنایی بپروانه ی آسمانیدرک حقیقت نردبان و مسیری انرژی تاریکزندگی، مدیریت انرژیمغز ایندگان چگونه استاثرات مضر ماری جواناتمایل زیاد به خوردن بستنفاجعه ی جهل مقدسشیشه ی بازالتی و سیلیکونچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر ترکیبات استاتین (ساستخوان های کشف شده، ممکهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنبع هوشیاری در کجاست؟(قجواب دانشمند سوال کننده کلام و زبان، گنجینه ای بسدل به دریا بزنآن چیزی که ما جریان زمان دست آسمانبیشتر کمردردها نیازی به اولویت بندی ها کجاستزبان و بیان نتیجه ساختمامغزهای کوچک بی احساساختراع جدید اینترنت کوانتهدیدهای هوش مصنوعیفردا را نمیدانیمشبیه سازی سیستم های کواننخاع ما تا پایین ستون فقرتاثیر درجه حرارت بر عملکاطلاعاتی عمومی در مورد مهوش عاطفی قسمت ششممیوتونیک دیستروفیحقیقت قربانی نزاع بین بی کودک هشت ساله لازم است آددی متیل فومارات(زادیوا)(آیا مغز تا بزرگسالی توسعرفتار وابسته به شکلبازسازي مغز و نخاع چالشی ایمپلانت مغزی کمک میکند سفر تجهیزات ناسا به مریخ نقش ژنتیک در درمان اختلاارتباط انسانی، محدود به تولید مثل اولین ربات های قانون جنگلضررهای مصرف شکر و قند بر چرا حجم مغز گونه انسان درتاثیر عصاره تغلیظ شده گیبه کدامین گناه کشته شدندهیپرپاراتیروئیدیسمما اشیا را آنطور که هستندحکمت الهی در پس همه چیزکایروپاکتیک چیستدانشمندان پاسخ کوانتومی آیا احتمال دارد رویا از آرویا بخشی حقیقی از زندگی بخش فراموش شده ی حافظهبخش های تنظیمی ژنومایران بزرگسلسله مباحث هوش مصنوعینقش زنجبیل در جلوگیری از از نخستین همانند سازها تتوهم جدایی و توهم علملوتیراستامعلم و روحنظریه ی تکامل در درمان بیتری فلوپرازینبیمار 101 ساله، مبتلا به سو هر کس تقوای خدا پیشه کنماشین دانشحس و ادراک قسمت 78کشف ارتباط جدیدی از ارتبداروی جدید برای میاستنی آب زندگی است قسمت هفتمروش های صرفه جویی در ایجابرای زندگی سالم، یافتن تابداع دی ان ای بزرگترین دسیلی محکم محیط زیست بر انچند جهانیاز تکینگی تا مغز از مغز تتکنولوژی جدید که سلول هامقابله با کرونا با علم اسعامل کلیدی در کنترل کارآهمیشه راهی هستتشویق خواندن به کودکانویرایش DNA جنین انسان، برمدیون خود ناموجودحس و ادراک قسمت پنجاه و یگیرنده باید سازگار با پیدر چه مرحله ای از خواب ، رآسیب ها ناشی از آلودگی هوابزار بقا از نخستین همانریشه های مشترک حیاتبرخی سلولهای عصبی در تلاسکوت، پر از صدانوار مغز مشاهده ی غیر مستاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل زبانمنابع انرژی از نفت و گاز غربال در زندگیهورمون شیرساز یا پرولاکتتغییرات آب و هوایی که به واکسن کرونا ساخته شده تومرز مرگ و زندگی کجاستپل خواجو اصفهانحس و ادراک قسمت شصت و هشتدرمان های بیماری آلزایمرالکترومغناطیس شنوایی و هابزار بقای موجود زنده از راست دستی و چپ دستیبسیاری از بیماری های جدیستون فقرات انسان دو پا جلنیاز به آموزش مجازی دیجیاز تکینگی تا مغز- از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر نگاه ناظر هوشیار بمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان مادی، تجلی فضا در ذهورزش هوازی ، بهترین تمریمشاهده گر جدای از شیء مشاپیوند سر، یکی از راه حلهاخواب سالم عامل سلامتیدرمان دارویی سرطان رحم بامیدی به این سوی قبر نیستزمان و مکان، ابعاد کیهان مغز مادران و کودکان در زمابزارهای بقا ازنخستین همتفاوت ایستایی و تکاپوسردرد سکه ایچگونه تکامل مغزهای کنونیاز روده تا مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر گیاه خواری بر رشد ومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان در حال نوسان و چرخشیادآوری خواب و رویاخبر مهم تلسکوپ هابلپرواز از نیویورک تا لوس آدرک دیگرانبیماری تی تی پیانرژی تاریک که ما نمی توزونیسومایدمغز ابزار بقای برتر مادیاجزای پر سلولی بدن انسان تمدن قدیمی ای در جنوب ایرفاصله ها در مکانیک کوانتشکل های متفاوت پروتئین هچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر تغذیه بر سلامت روااستروژن مانند سپر زنان دهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنبع خواب و رویاجوسازی مدرنکلرال هیدرات برای خواباندلایلی که نشان میدهد ما بآنچه ناشناخته است باید شدستورالعمل مرکز کنترل بیبا هوش مصنوعی خودکار روباولین مورد PML به دنبال تکزبان و بیان، در سایه پیشرمغز، فقط گیرندهادامه بحث تکامل چشمتو یک معجزه ایفرزندان زمان خودشبکه های مصنوعی مغز به درنخستین تمدن بشریتاثیر درجه حرارت بر عملکاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نهوش عاطفی بیشتر در زنانمیگرن و پروتئین مرتبط با حقیقت آنطور نیست که به نظکودک ایرانی که هوش او از دین اجباریآیا همه جنایت ها نتیجه بیرفتار اجتماعی انسان، حاصبحتی علمی درباره تمایل بایمپلانت نخاعی میتواند دسفر دشوار اکتشافنقش گرمایش آب و هوا در همارتباط از بالا به پایین متولید یا دریافت علمقانون جنگلضررهای شکر بر سلامت مغزچرا خشونت و تعصبتاریک ترین بخش شببه امید روزهای بهترهاوکينگ پیش از مرگش رسالما به جهان های متفاوت خودحافظه میتواند بزرگترین دکار با یگانگی و یکپارچگیدانشمندان اولین سلول مصنآیا برای تولید مثل همیشه رویا تخیل یا واقعیترویا حقی از طرف خدابخش بزرگی حس و ادراک ما اایرادهای موجود در خلقت بسلطان جنگل یا صاحب ملکوتنقش زبان در سلطه و قدرت ااز نشانه ها و آثار درک شدتوهم جسملوزالمعده(پانکراس)مصنوععلم اپی ژنتیک دریچه ای بهنظریه ی ریسمانتری فلوپرازینبیماری لبر و نابینایی آنوفور و فراوانیمبانی ذهنی سیاه و سفیدحس و ادراک قسمت 82کشف جمجمه ای درکوه ایرهوداروی جدید برای ای ال اسآب زندگی است قسمت اولروش هایی برای جلوگیری از برخی ملاحظات در تشنج های ابزار هوش در حال ارتقا ازسینوریپا داروی ترکیبی ضدچند جهانیاز تکینگی تا مغز از مغز تتکینگیملاحظه های اخلاقی دربارهعادت همیشه خوب نیستهمیشه عسل با موم بخوریمتشخیص ژنتیکی آتروفی های واقعیت فیزیکی، تابعی از مدیریت اینترنت بر جنگحس و ادراک قسمت پنجاه و دگالکانزوماب، دارویی جدیدر ناامیدی بسی امید استآشنا پنداریابزار بقا از نخستین همانرژیم های غذایی و نقش مهم برخی سيناپسها طی تکامل و سکته مغزینوار مغز ترجمه رخدادهای از تکینگی تا مغز از مغز تتکامل زبان انسان از پیشیمنابع انرژی از نفت و گاز مقالاتهوش فوق العاده، هر فرد استغییرات تکاملی سر انسان واکسن ایرانی کرونا تولیدمرز بین انسان و حیوان کجاپلاسمای غالبحس و ادراک قسمت شصت و دودرمان های جدید میگرنالکتروتاکسی(گرایش و حرکابزار بقای موجود زنده از رجزخوانی هایی که امروز ببشکه ای که ته نداره پر نمستارگانی قبل از آغاز کیهچیز جدید را بپذیراز تکینگی تا مغز- از مغزتهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر نگاه و مشاهده ناظر منبع هوشیاری کجاست قسمت جهان مرئی و نامرئیورزش و میگرنمشاهده آینده از روی مشاهپیوندی که فراتر از امکانخواب سالم عامل سلامتی و یدرمان سرگیجه بدون نیاز بامیدی تازه در درمان سرطازمان و صبرمغز چون ابزار هوش است دلیابزارهای بقای موجود زندهتفاوت ارباب و رهبر حقیقیسردرد عروقی میگرنچگونه جمعیت های بزرگ شکل از سایه بگذرهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان در حال ایجاد و ارتقایاری خدا نزدیک استخدا موجود استپروتئین های ساده ی ابتدادرک درست از خود و هوشیاریبیماری دویکانرژی خلا ممکن استزونا به وسیله ویروس ابله مغز ابزار برتر بقااجزایی ناشناخته در شکل گتمدن پیشرفته ی پیشینیانفاصله ی همیشگی تصویر سازشکل پنجم مادهچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر حرکات چشم بر امواج اسرار آفرینش در موجهوش مصنوعی درمانگر کامپیمنتظر نمان چیزی نور را بهجامعه ی آسمانیکمردرددنیای شگفت انگیز کوانتومآنچه واقعیت تصور میکنیم دغدغه نتیجه ی نادانی استبا تعمق در اسرار ابدیت و اولین مورد پیوند سر در انزبان و تکلم برخی بیماریهمغزتان را در جوانی سیم کشاداراوون تنها داروی تاییتو یک جهان در مغز خودت هسفرضیه ای جدید توضیح میدهشبکیه های مصنوعینخستین تصویر از سیاهچالهتاثیر درجه حرارت بر عملکاعتماد به خودهوش عاطفی در زنان بیشتر امیگرن سردردی ژنتیکی که بحقیقت افرادکودکان میتوانند ناقل بی دین، اجباری نیستآیا هوش مصنوعی می تواند نرقیبی قدرتمند در برابر مبحث درباره پیدایش و منشا ایمان به رویاسفرنامه سفر به بم و جنوب نقش پیش زمینه ها و اراده ارتباط بین هوش طبیعی و هوتولید پاک و فراوان انرژیقانونمندی و محدودیت عالمطلوع و حقیقتچرا در مغز انسان، فرورفتتاریکی من و تو و گرد و غبابه بالا بر ستارگان نگاه کهاوکينگ پیش از مرگش رسالما با کمک مغز خود مختاريمحافظه های کاذبکاربرد روباتهای ريزنانودانشمندان تغییر میدان مغآیا بزرگ شدن مغز فقط در درویاها از مغز است یا ناخوبخش بزرگتر کیهان ناشناختایستادن در برابر آزادی بسم زنبور ، کلیدی برای وارنقش زبان در سلطه و قدرت ااز نظر علم اعصاب یا نرووستوهمات و شناخت حقیقتلیروپریم داروی ترکیبی ضدعلم به ما کمک میکند تا مونظریه تکامل در درمان بیمترک امروزبیماری های میتوکندریوقت نهيب هاي غير علمي گذشمباحث مهم حس و ادراکحس و ادراک قسمت چهلکشف جدید تلسکوپ جیمز وبداروی جدید برای دیابتآب زندگی است قسمت دومروش هایی ساده برای کاهش ابرخی مرزهای اخلاق و علوم ابزار بقا از نخستین همانسیگار عامل افزایش مرگ ومچند جهانی و علماز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل فردی یا اجتماعیملاحظات بیهوشی قبل از جرعادت کن خوب حرف بزنیهمجوشی هسته ای، انرژِی بتشخیص آلزایمر سالها قبل واقعیت چند سویهمداخله ی زیانبار انسانحس و ادراک قسمت پنجاه و سگام کوچک ولی تاثیرگذاردر هم تنیدگی مرزها و بی مآشنا پنداریابزار بقا از نخستین همانرژیم های غذایی و نقش مهم برداشت مغز ما از گذر زمانسال سیزده ماههنوار مغز در فراموشی هااز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل ساختار رگهای مغزی منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر ویتامین دی بر بیماهوش مصنوعی می تواند بر احتغذیه بر ژنها تاثیر داردواکسن اسپایکوژنمرز جدید جستجو و اکتشاف، پمبرولیزوماب در بیماری چحس و ادراک قسمت شصت و ششدرمان های جدید در بیماری الکترودهای کاشتنیابزار بقای موجود زنده از رحم مصنوعیبشریت از یک پدر و مادر نیسخن نیکو مانند درخت نیکوچیزی منتظر شناخته شدناز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر نگاه انسان بر رفتامنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان مشارکتیورزش بهترین درمان بیش فعمطالبه ی حق خودپیوستگی همه ی اجزای جهانخواب عامل دسته بندی و حفطدرمان سرگیجه بدون نیاز بامگا سه عامل مهم سلامتزمان واقعیت است یا توهممغز چگونه صداها را فیلتر ابزارهای بقای از نخستین تفاوتهای جنسیتی راهی براسرطان کمیت گراییچگونه جمعیت های بزرگ شکل از علم جز اندکی به شما داهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان ریز و درشتژن همه چیز نیستخدا بخشنده است پس تو هم بپروتز چشمدرک عمیق در حیواناتبیماری دیستروفی میوتونیانسان قدیم در شبه جزیره عزیباترین چیز در پیر شدنمغز از بسیاری حقایق می گراحیای بینایی نسبی یک بیمتمدن بشری و مغز اخلاقیفتون های زیستیشکست حتمیچالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر دوپامین و سروتونیناسرار بازسازی اندام هاهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمنحنی که ارتباط بین معرفجاودانگی مصنوعیکمردرد ناشی از تنگی کانادنیا، هیچ استآنچه حس می کنیم، نتیجه ی ذهن ما از در هم شکستن منببا خدا باشاولین هیبرید بین انسان و زبان و شناخت حقیقت قسمت چمغزتان را در جوانی سیمکشادب برخورد با دیگرانتو کز محنت دیگران بی غمیفساد اقتصادی سیتماتیک درشباهت مغز و کیهاننخستین روبات های زنده ی جتاثیر درجه حرارت بر عملکاعتماد به خودهوش عاطفی در زنان بیشتر امیگرن شدید قابل درمان اسحقیقت اشیاکودکان خود را مشابه خود تدید تو همیشه محدود به مقدآیا هوش مصنوعی زندگی بشررموزی از نخستین تمدن بشربحثي درباره هوش و تفاوتهاین پیوند نه با مغز بلکه سفرنامه سفر به بم و جنوب نقش آتش در رسیدن انسان بهارتباط شگفت مغز انسان و فتولید سلولهای جنسی از سلقارچ بی مغز در خدمت موجودطلای سیاهچرا ذرات بنیادی معمولاً تاریکی و نوربه بالاتر از ماده بیندیشهدف یکسان و مسیرهای مختلما بخشی از این جهان مرتبطحافظه و اطلاعات در کجاست کاربرد روباتهای ريز، در دانشمندان روش هاي جدیدی آیا تکامل و تغییرات ژنتیآیا جنین انسان، هوشمندی رویاهای پر رمز و حیرتی دربخش دیگری در وجود انسان هاکسی توسین و تکامل پیش اسماگلوتید داروی کاهش دهننقش سجده بر عملکرد مغزاز نظر علم اعصاب اراده آزتوپیراماتلیس دگرامفتامین یا ویاسعلم بدون توقفنظریه تکامل در درمان بیمترکیب آمار و ژنتیکبیماری های مغز و اعصاب و وقتی فهمیدی خطا کردی برگمجموعه های پر سلولی بدن محس و ادراک قسمت چهل و هفتکشتن عقیده ممکن نیستداروی جدید ضد میگرنآب زندگی است قسمت سومروش جدید تولید برقبرخی نکات از گاید لاین پرابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله هاچند روش ساده برای موفقیتاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل مادی تا ابزار هوشمممانتین یا آلزیکسا یا ابعادت کردن به نعمتهمراه سختی، اسانی هستتصویر زیبا از سلولواقعیت چیستمدارک ژنتیکی چگونه انسانحس و ادراک قسمت پنجاه و شگامی در درمان بیماریهای در هم تنیدگی کوانتومیآغاز فصل سرما و دوباره تکابزار بقا از نخستین همانرژیم ضد التهابیبررسي علل احتمالي تغيير سانسور از روی قصد بسیاری نوار مغز در تشخیص بیماری از تکینگی تا مغز از مغز تتکامل شناخت انسان با کشفمنابع انرژی از نفت و گاز صفحه اصلیهوش مصنوعی و کشف زبان هایثبت و دستکار ی حافظهواکسن اسپایکوژن ضد کرونامزایای شکلات تلخ برای سلپنج اکتشاف شگفت آور در موحس و ادراک سی و هفتمدرمان های رایج ام اسالگو نداشتیمابزار بقای موجود زنده از رحم مصنوعیبعد پنجمسخن و سکوتچیزی خارج از مغزهای ما نیاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر نگاه انسان بر رفتامنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان هوشمندورزش در کمر دردمطالبی در مورد تشنجپیام های ناشناخته بر مغز خودآگاهی و هوشیاريدرمان سرگیجه بدون داروامروز دانش ژنتیک هیچ ابهزمان پلانکمغز ناتوان از توجیه پیداابزارهای دفاعی و بقای موتقلید مرحله ای نسبتا پیشسرعت فکر کردن چگونه استچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر گیاه خواری بر رشد وازدواج های بین گونه ای، رهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهان شگفت انگیزژن همه چیز نیستخدای رنگین کمانپروتز عصبی برای تکلمدرگیری قلب در بیماری ویربیماری ضعف عضلات نزدیک بانسان میوه ی تکاملزیباترین چیز در افزایش سمغز به تنهایی برای فرهنگ احیای بینایی نسبی یک بیمتمدن زیر آبفروتنی و غرورشگفت نیست من عاشق تو باشمچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر دپاکین بر بیماری ماصل بازخوردهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمنشأ اطلاعات و آموخته ها جایی خالی نیستکمردرد و علل آندندان ها را مسواک بزنید تآنها نمیخواهند دیگران راذهن چند جانبه نیازمند نگبا طبیعت بازی نکناولین تصویر در تاریخ از سزبان و شناخت حقیقت قسمت امغط یک گیرنده استادراک ما درک ارتعاشی است تو پیچیده ترین تکنولوژی فشار و قدرتشباهت مغز با کیهان مادینرمش های مفید برای درد زاتاثیر درجه حرارت بر عملکاعداد بینهایت در دنیای مهوشمندی کیهانمیدان مغناطيسي زمین بشر حقیقت تنها چیزی است که شاکودکان را برای راه آماده دیدن خدا در همه چیزآیا هوش ارثی دریافتی از پرمز و رازهای ارتباط غیر کبحثی جالب درباره محدودیتاین اندوه چیستسفرنامه سفر به بم و جنوب نقش انتخاب از طرف محیط، نارتباط شگفت انگیز مغز انتولترودینقبل از آغازطوفان فقر و گرسنگی و بی سچراروياها را به یاد نمی آتاریکی خواهد ترسیدبه جای محکوم کردن دیگران هدف یکسان، در مسیرهای متما تحت کنترل ژنها هستیم یحافظه و اطلاعات در کجاست کتاب گران و پرهزینه شد ولدانشمندان روشی برای تبدیآیا جهان ذهن و افکار ما مرویای شفافبخشیدن دیگران یعنی آرامشاگر فقط مردم میفهمیدند کسندرم کووید طولانینقش غذاها و موجودات دريااز نظر علم اعصاب اراده آزتوانایی مغز و دیگر اجزای لا اکراه فی الدینعلم در حال توسعهنظریه تکامل در درمان بیمترکیب حیوان و انسانبیماری وسواسوقتی پر از گل شدی خودت را محل درک احساسات روحانیحس و ادراک قسمت چهل و هشتگل خاردار، زیباستداروی جدید ضد الزایمرآب، زندگی است(قسمت پنجم)روش صحبت کردن در حال تکامبرخی نرمش ها برای زانوابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله های فضایی منابعچندین ماده غذایی که مانناز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل مداوممن کسی در ناکسی دریافتم عادت دادن مغز بر تفکرهمراهی نوعی سردرد میگرنیتصویر زیبای اصفهانواقعیت چیستمروری بر تشنج و درمان هایحس و ادراک قسمت بیست و چهگامی در درمان بیماریهای در هم تنیدگی کوانتومی و پآغاز مبهم آفرینشابزار بقا از نخستین همانرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وبررسی و اپروچ جدید بر بیمسانسور بر بسیاری از حقاینوار مغزی روشی مهم در تشخاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل، نتیجه ی برنامه ریمنابع انرژی از نفت و گاز سوالات پزشکیهوش مصنوعی یا حماقت طبیعثبت امواج الکتریکی در عصواکسن دیگر کرونا ساخته شمسمومیت دانش آموزان بی گپول و شادیحس و ادراک- قسمت پنجاه و درمان های علامتی در ام اسالگو و عادت را بشکن و در امعنی روزهابزار بقای موجود زنده از رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهربعد از کروناسخن پاک و ثابتچیزی شبیه نور تو نیستاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر ویتامین دی بر بیمامنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان هوشیاروزن حقیقی معرفت و شناختمطالعه ای بیان میکند اهدپیدایش زباندرمان سرطان با امواج صوتانفجار و توقف تکاملی نشازمان به چه دلیل ایجاد میشمغز و اخلاقابعاد و نیازهای تکاملیتقلید از روی طبیعتسعی کن به حدی محدود نشوینگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر گیاه خواری بر رشد واسکار، لگوی هوشمندهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهانی که نه با یک رخداد و ژن هوش و ساختارهای حیاتی خدایی که ساخته ی ذهن بشر پرورش مغز مینیاتوری انسادرگیری مغز در بیماری کویبیماریهای تحلیل عضلانی اانسان ها می توانند میدان زیر فشار کووید چه باید کرمغز بیش از آنچه تصور میشواحساس گذر سریعتر زمانتمدنی قدیمی در شمال خلیج فرگشت و تکامل تصادفی محض شگفت انگیز بودن کیهانناتوانی از درمان برخی ویتاثیر داروهای ضد التهاب اصل در هم تنیدگی و جهانی هوش احساسیمنشاء کوانتومی هوشیاری اجاذبهکمردرد با پوشیدن کفش منادهن، بزرگترین سرمایهآنان که در قله اند هرگز خذهن هوشیار در پس ماده ی مبالاترین هدف از دولتاولین دارو برای آتاکسی فزبان و شناخت حقیقت قسمت دنفرت، اسیب به خود استادغام میان گونه های مختلتو آرامش و صلحیفضای قلب منبع نبوغ استشباهت کیهان و مغزنرمش های مفید در سرگیجهتاثیر درجه حرارت بر عملکبقای حقیقی در دور ماندن اهوشیاری و وجودمیدان های مغناطیسی قابل حقیقت خواب و رویاکوری گذرای ناشی از موبایدیدگاه نارسای دوگانه ی مآیا هوش سریعی که بدون احسرمز پیشرفت تواضع است نه طبحثی در مورد نقش ویتامين این ایده که ذرات سیاهچالسفرنامه سفر به بم و جنوب نقش اتصالات بین سلولهای ارتباط شگفت انگیز مغز انتومورها و التهاب مغزی عاقبل از انفجار بزرگطوفان زیباییچراروياها را به یاد نمی آتاریخ همه چیز را ثبت کردهبه خودت مغرور نشوهدف از تکامل مغزمانند آب باشحافظه و اطلاعات در کجاستکتاب زیست شناسی باوردانش، قفل ذهن را باز میکنکتاب طبیعت در قالب هندسهدائما بخوانآیا جهش های ژنتیکی، ویروروان سالمبخشش، عقلانی یا غیر عاقلاگر میدانی مصیبت بزرگتر سندرم گیلن باره به دنبال نقش غذاها و موجودات دريااز واقعیت امروز تا حقیقتتوازن مهمتر از فعالیت زیلاموژین داروی ضد اوتیسم؟علم راهی برای اندیشیدن اهفت چیز که عملکرد مغز تو ترازودونبیماری کروتز فیلد جاکوبوقتی تو از یاد گرفتن باز محل درک احساسات روحانی دحس و ادراک قسمت چهل و دومگل زندگیداروی سل سپتآتش منبع انرژیروشهای نو در درمان دیسک ببرخی نرمش های گردنابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ها، دارای پرتو چندجهانیاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل چشممن پر از تلخیمعارضه جدید ویروس کرونا سهندسه ی پایه ایتصویربرداری فضاپیمای آمواقعیت های متفاوتمرکز هوشیاری، روح یا بدن حس و ادراک قسمت بیست و یکگاهی لازم است برای فهم و در هم تنیدگی کوانتومی و دإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَابزار بقا از نخستین همانرژیم غذایی ضد التهابیبررسی ژنها در تشخیص بیماساهچاله ها تبخیر نمیشودنوار عصب و عضلهاز تکینگی تا مغز از مغز تتکثیر سلول در برابر توقف منابع انرژی از نفت و گاز پیامهای کاربرانجلو رفتن یا عقبگردواکسن دیگری ضد کرونا از دمسمومیت دانش آموزان، قماپول و عقیدهحس و ادراک- قسمت بیست و پدرمان ژنتیکی برای نوآوریالگوی بنیادین و هوشیاریمعادله ها فقط بخش خسته کنابزار بقای موجود زنده از رساناها و ابر رساناها و عبعد از کروناسختی ها رفتنی استنکاتی در مورد تشنجاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر ویروس کرونا بر مغز منبع هوشیاری کجاست قسمت جهان های بسیار دیگروزوز گوشمعماری، هندسه ی قابل مشاپیر شدن حتمی نیستدرمانهای بیماری پارکینسانقراض را انتخاب نکنیدزمان شگفت انگیزمغز و اخلاقابعاد اضافه ی کیهانتقلید از طبیعتفلج نخاعی با الکترودهای شلیک فراموشینگاه انسان محدود به ادراتاثیر گیاه خواری بر رشد واساس انسان اندیشه و باور هوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهانی که از یک منبع، تغذیژن یا نقشه توسعه مغز و نقخسته نباشی باباپرتوهای صادر شده از سیاهدرگیری مغز در بیماران مببیماری، رساله ای برای سلانسان یک کتابخانه استزیرفون داروی ضد ام اسمغز برای فراموشی بیشتر کاحساسات کاذبتمرکز و مدیتیشنفراموش کارها باهوش تر هسشگفت زده و حیران باشناتوانی در شناسایی چهره تاثیر داروی ضد تشنج سدیم اصل علت و تاثیرهوش احساسیمهندسی ژنتیک در حال تلاش جاذبه و نقش آن در شکلگیریکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدو ویژگی انتزاع و قدرت تجآنزیم تولید انرژی در سلوذهن تو همیشه به چیزی اعتقباهوش ترین و با کیفیت تریاولین دروغزبان و شناخت حقیقت قسمت سنقش قهوه در سلامتیادغام دو حیطه علوم مغز و تو افق رویداد جهان هستیقفس ذهنشباهت زیاد بین سلول هاي عنرمش های موثر در کمردردتاثیر درجه حرارت بر عملکبلندی در ذهن ما درک بلندیهوشیاری و افسردگیمیدان های کوانتومی خلاحقیقت در علم، هرگز نهایی کی غایب شدی تا نیازمند دلدژا وو یا اشنا پنداریآیا هشیاری کوانتومی وجودرمز بقای جهش ژنتیکیبحثی در مورد نقش کلسیم و اینکه به خاطرخودت زندگی سفری به آغاز کیهاننقش تیروئید در تکامل مغزارتباط غیرکلامی بین انساتومورهای نخاعیقبرستان ها با بوی شجاعتطولانی ترین شبنزاع بین جهل و علم رو به پتازه های اسکیزوفرنی(جنوبه دنبال رستگاری باشهدف از خلقت رسیدن به ابزاماه رجبحباب های کیهانی تو در توکتاب، سفری به تاریخداروهای مصرفی در ام اسآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجروبات های ریز در درمان بیبدون پیر فلکاگر نیروی مغناطیس نباشد سندرم پیریفورمیسنقش غذاها و موجودات دريااز کجا آمده ام و به کجا میتوسعه هوش مصنوعی قادر اسلایو دوم دکتر سید سلمان فعلم ساختن برج های چرخانهفت سین یادگاری از میراث تراشه ی هوش مصنوعی در مغزبیماری گیلن باره و بیمارویتنام نوعی کرونا ویروس محدودیت چقدر موثر استحس و ادراک قسمت چهل و سومگلوله ی ساچمه ایداروی ضد چاقیآثار باستانی تمدن های قدروشهای شناسایی قدرت شنوابرخی یونها و مولکول های مابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله و تکینگی ابتداینه به اعداماز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل و ارتقای نگاه تا عممنابع انرژي پاک سرچشمه حعدم توقف تکامل در یک انداهندسه ی رایج کیهانتصور از زمان و مکانواقعیت و مجازمرکز حافظه کجاستحس و ادراک قسمت بیست و دوگاهی مغز بزرگ چالش استدر هر سوراخی سر نکنافت فشار خون ناگهانی در وابزار بقا از نخستین همانرژیم غذایی ضد دردبررسی بیماری التهابی رودسایه را اصالت دادن، جز فرنوار عصب و عضلهاز تکینگی تا مغز از مغز تتأثیر نگاه انسان بر رفتامنابع انرژی از نفت و گاز سایتهای دیگرجلوتر را دیدنواکسن سرطانمسیر دشوار تکامل و ارتقاپوست ساعتی مستقل از مغز دحس و ادراک- قسمت شصت و چهدرمان پوکی استخوانالگوبرداری از طبیعتمعجزه های هر روزهابزار بقای موجود زنده از رشته نوروایمونولوژی و نقبعد از کرونا دلخوشی بیهوسرنوشتچگونه مولکول های دی ان ایاز تکینگی تا مغز، از مغز هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر ژنها بر اختلالات خمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان هایی در جهان دیگریک پیام منفرد نورون مغزی خودآگاهی و هوشیاريپیشینیان انسان از هفت میدرهای اسرارآمیز و پوشیدهانواع سکته های مغزیزنان باهوش ترمغز و سیر تکامل ان دلیلی ابعاد بالاترتقویت استخوان در گرو تغذفلج بل، فلجی ترسناک که آنشلیک فراموشینگاه از بیرون مجموعهتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از مغز، وزن را کمهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتجهانی در ذهنژن ضد آلزایمرخطا در محاسبات چیزی کاملپرسش و چستجو همیشه باقی ادرگیری مغزی در سندرم کووبیندیشانسان باشزیرک ترین مردممغز بزرگ چقدر مفید هست ؟اخلاق و علوم اعصابتمرکز بر هدففراموشی همیشه هم بد نیستشگفتی های نقشه ی ژنتیکینادیدنی ها واقعی هستندتاثیر درجه حرارت بر مغزاصل عدم قطعیت از کوانتوم هوش در طبیعتمهربانی، شرط موفقیتجدا کردن ناخالصی هاکنگره بین المللی سردرد ددو بیماری روانی خود بزرگ آینه در اینهذهن خود را مشغول هماهنگیباور و کیهان شناسیاولین سلول مصنوعیزبان جانسوزنقش مهاجرت در توسعه نسل اارتقا و تکامل سنت آفرینش تو انسانی و انسان، شایستقفس را بشکنشباهت زیاد بین سلول هاي عنرمشهای مهم برای تقویت عتاثیر درجه حرارت بر عملکبلوغ چیستهوشیاری کوانتومیمیدان بنیادین اطلاعاتحقیقت راستین انسان علم بکیهان خود را طراحی میکنددژاوو یا آشناپنداریآیا واکنش های یاد گرفته ورمز جهانبحثی در مورد حقیقت فضا و اینکه خانواده ات سالم باسقوط درون جاذبه ای خاص، چنقش حفاظتی مولکول جدید دارتروز یا خوردگی و التهاتومورهای ستون فقراتقدم زدن و حرکت دید را تغیطی یکصد هزار سال اخیر هرچنزاع بین علم و نادانی رو تازه های بیماری پارکینسوبه زودی شبکه مغزی به جای هر چیز با هر چیز دیگر در تماپروتیلینحد و مرزها توهم ذهن ماستحریص نباشکتابخانهداروهای ام اسآیا خداباوری محصول تکاملروبات کیانبرنامه و ساختار پیچیده ماگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم پس از ضربه به سرنقش غذاها در کاهش دردهای از کسی که یک کتاب خوانده توسعه برخی شغل ها با هوش لبخند بزن شاید صبح فردا زعلایم کمبود ویتامین E را هم نوع خواری در میان پیشیتراشه ی بیولوژِیکبیماری آلزایمر، استیل کوویتامین E برای فعالیت صحمحدودیت های حافظه و حافظحس و ادراک قسمت نهمگلوئونداروی ضد چاقیآرامش و دانشروشی برای بهبود هوش عاطفبرخی اثرات مضر ویتامین دابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی منفرد یا سیاهنه جنگ و نه خونریزیاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل و ریشه ی مشترک خلقتمنابع انرژی از نفت و گاز عدم درکهندسه بنیادینتصادف یا قوانین ناشناختهواقعیت و انعکاسمرکز حافظه کجاستحس و ادراک قسمت بیست و سوگذر زمان کاملا وابسته به در والنتاین کتاب بدید همافت هوشیاری به دنبال کاهابزار بقا از نخستین همانراه فراری نیستبررسی سیستم تعادلی بدن اساخت شبکه عصبی مصنوعی با نوبت کودکاناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشتئوری تکامل امروز در درممنابع بی نهایت انرژی در دجمجمه انسان های اولیهواکسن سرطانمسئول صیانت از عقیده کیسپوشاندن خود از نورحساسیت روانی متفاوتدرمان پوکی استخوانالتهاب شریان تمپورالمعجزه ی چشمابزار بقای موجود زنده از بعد از کرونا دلخوشی بیهوسریع دویدن مهم نیستچگونه میتوان با قانون جناز تکامل تا مغز از مغز تا هوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کلام در آیات کلام بمنبع هوشیاری کجاست قسمت جهان یکپارچهیک پیشنهاد خوب برای آسان خودت را از اندیشه هایت حفپیشرفت های جدید علوم اعصدروغ نگو به خصوص به خودتانگشت ماشه ایزنجیرها را ما باید پاره کمغز کوانتومیاتفاق و تصادفتقویت حافظه یا هوش مصنوعفلج خوابشنا در ابهای گرم جنوب نیانگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از هوش مصنوعی در هوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهان، تصادفی نیستژنها نقشه ایجاد ابزار هوخطا در محاسبات چیزی کاملپرسشگری نامحدوددرگیری مغزی در سندرم کووبیهوش کردن در جراحی و بیمانسان جدید از چه زمانی پازیست شناسی کل در جزء فراکمغز بزرگ چالش است یا منفعاخلاق پایه تکامل و فرهنگتمساح حد واسط میان مغز کوفراموشی و مسیر روحانیشگفتی های زنبور عسلنادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر درجه حرارت بر عملکاصلاح خطا با رفتن بر مسیرهوش عاطفی قسمت 11موفقیت هوش مصنوعی در امتجدایی خطای حسی استکنگره بین المللی سردرد ددو بار در هفته ماهی مصرف آیندهذهن سالمباد و موجاوکرلیزوماب داروی جدید شزبان ریشه هایی شناختی اسنقش میدان مغناطیسی زمین ارتقا یا بازگشت به قبل ازتو با همه چیز در پیوندیقلب و عقلشجاعت و ترسچرا ماشین باید نتایج را پتاثیر درجه حرارت بر عملکبلعیدن ستاره توسط سیاهچاهوش، ژنتیکی است یا محیطیمیدازولام در درمان تشنج حقیقت غیر فیزیکیکیهانِ هوشیارِ در حال یادگرگونی های نژادی و تغییآیا یک، وجود داردرمز جهان خاصیت فراکتالبحثی در مورد عملکرد لوب فاینترنت بدون فیلتر ماهواسلول های مغزی عامل پارکینقش حیاتی تلومر دی ان آ دارزش حقیقی زبان قسمت اولتوهم فضای خالیقدرت مردمطبیعت موجی جهاننزاع بین علم و جهل رو به پتبدیل پلاستیک به کربن و سبه زیر پای خود نگاه نکن بهر جا که جات میشه، جات نیماجرای جهل مقدسماجرای عجیب گالیلهحرکت چرخشی و دائمی کیهانکجای مغز مسئول پردازش تجداروهای تغییر دهنده ی سیآیا دلفین ها می تواند از روح در جهانی دیگر استبرنامه ی مسلط ژنها در اختاگر نعمت فراموشی نبود بسسندرم دزدی ساب کلاویننقشه مغزی هر فرد منحصر بهاز آغاز خلقت تا نگاه انساتوصیه های سازمان بهداشت لحظات خوش با کودکانعلایم کمبود ویتامین E را همه چیز موج استتربیت کودکان وظیفه ای مهبیماری الزایمرویتامین E در چه مواد غذایمخچه فراتر از حفظ تعادلحس و ادراک قسمت چهارمگمان میکنی جرمی کوچکی در داروی ضد تشنج با قابليت تآرامش و سکونروشی جدید در درمان قطع نخبرخی اختلالات عصبی مثانهابزار بقا از نخستین همانسیاهچاله ی تولید کنندهچه زیاد است بر من که در ایاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل ابزار هوش ، راه پر منابع انرژی از نفت و گاز عسل طبیعی موثر در کنترل بهندسه در پایه ی همه ی واکتظاهر خوابیده ی مادهواقعیت خلا و وجود و درک ممرکز خنده در کجای مغز استحس و ادراک قسمت بیستمدر یک فراکتال هر نقطه مرکافتخار انسانابزار بقا از نخستین همانراه های جدید برای قضاوت ربررسی علل کمر درد در میانساخت شبکه عصبی با الفبای نور دروناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی گوگل به کمک تشتئوری تکامل در پیشگیری و منابع جدید انرژیجنبه های موجی واقعیتواکسن ضد اعتیادمسئولیت جدیدپیموزایدخفاش با شیوع همه گیری جدیدرمان ام اس(مولتیپل اسکلامواجی که به وسیله ی ماشیمعجزه ی علمابزار بقای موجود زنده از تفکر قبل از کارسریعترین کامپیوتر موجودچگونه مغز پیش انسان یا هماز تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کپسول نوروهرب بر نمنبع هوشیاری کجاست قسمت53جهان یکپارچهیک آلل ژنتیکی که از نئاندخودروهای هیدروژنیپیشرفت در عقل است یا ظواهدریای خداانگشت نگاری مغز نشان میدزندگی هوشمند در خارج از زمغز آیندگان چگونه است ؟اتوبان اطلاعات و پلِ بینتقویت سیستم ایمنیفلج خواب چیستشناخت و معرفت، و نقش آن دنگاه از درون مجموعه با نگتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از انرژی خلاهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهش های ژنتیکی مفید در ساژنها ، مغز و ارادهخطای ادراک کارماآلودگی هوا چالش قرن جدیددرگیری اعصاب به علت میتوبیهوشی در بیماران دچار اانسان خطرناکترین موجودزیست شناسی باور حقیقت یا مغز بزرگ چالشهای پیش رواختلال خواب فرد را مستعد تنفس هوازی و میتوکندریفرایند پیچیده ی خونرسانیشانس یا تلاشنازوکلسینتاثیر درجه حرارت بر عملکاصول انجام برخی نرمش ها دهوش عاطفی قسمت نهممولتیپل اسکلروز در زنان جریان انرژی در سیستم های کنترل همجوشی هسته ای با هدو برابر شدن خطر مرگ و میآینده ی انسان در فراتر ازذهت را روی چیزهای مفید متباد غرور و سر پر از نخوت وايندگان چگونه خواهند دیدزبان شناسی مدرن در سطح سلنقش محیط زندگی و مهاجرت دارتوکين تراپی روشی جديد تو با باورهایت کنترل میشقلب دروازه ی ارتباطشرکت نورالینک ویدیویی ازچرا مغز انسان سه هزار سالتاثیر درجه حرارت بر عملکبنی عباس، ننگی بر تاریخهیچ چیز همیشگی نیستمکان زمان یا حافظه زمانحقیقت غیر قابل شناختکیست هیداتید مغزدانش قدرت استآیا کیهان می تواند یک شبیرنگ کردن، حقیقت نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهایندرالسلول های بنیادینقش خرچنگ های نعل اسبی درارزش حقیقی زبان قسمت دومتوهم فضای خالی یا توهم فضقدرت کنترل خودطبیعت بر اساس هماهنگینسبیت عام از زبان دکتر برتبدیل تراکت صوتی مصنوعی به سخن توجه کن نه گویندههر حرکت خمیده می شود و هر بوزون هیگز چیستهرچیز با یک تاب تبدیل به ماده ی تاریکحس متفاوتکرونا چه بر سر مغز می آورداروهای ضد بیماری ام اس وآیا دلفین ها میتوانند باروح رهاییبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱اگر با مطالعه فیزیک کوانسندرم سردرد به دلیل افت فنقشه های مغزی جدید با جزیاز انفجار بزرگ تا انفجار توصیه های غیر دارویی در سلرزش ناشی از اسیب به عصبعلت خواب آلودگی بعد از خوهمه چیز در زمان مناسبترجمه ای ابتدایی از اسرابیماری ای شبیه آلزایمر و ویتامین کامخچه ، فراتر از حفظ تعادلحس و ادراک قسمت نوزدهمگنجینه ای به نام ویتامین داروی ضد تشنج با قابليت تآرامش(سکوت) stillness و تکاپوروشی جدید در درمان نابینبرخی اصول سلامت کمرابزار بقا از نخستین همانسیاره ی ابلهاننه عدم مطلق بلکه عدم با قاز تکینگی تا مغز از مغز تتکامل تکنولوژیمنابع انرژی از نفت و گاز عشق درونی به یگانگی خلقتهندسه زبانِ زمان استتظاهری از ماده است که بیدوالزارتان داروی ضد فشار مرگ چیستحس و ادراک قسمت دهمدر کمتر از چند ماه سوش جدافراد آغاز حرکت خودشان رابزار بقا از نخستین همانراه های جدید برای قضاوت ربزرگ فکر کنساختن آیندهنورون هاي مصنوعی می تواناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش مصنوعی الفاگوتئوری جدید، ویران کردن گمناطق خاصی از مغز در جستججنسیت و تفاوت های بیناییواکسن علیه سرطانمسئولیت در برابر محیط زیپیموزایدخلا، حقیقی نیستدرمان تومورهای مغزی با اامیوتروفیک لترال اسکلرورشد مغز فرایندی پیچیده امعجزه ی علم در کنترل کرونابزار بقای موجود زنده از تفکر خلا ق در برابر توهم سرگیجه از شایعترین اختلاچگونه هموساپينس بر زمین از تکامل تا مغز، از مغز تهوش مصنوعی از عروسک بازی تاثیر کپسول نوروهرب بر تمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمجهان کنونی و مغز بزرگترییک جهش ممکن است ذهن انسانخورشید مصنوعیپیشرفت ذهن در خلاقیت استدرک فرد دیگر و رفتارهای اانتقال ماده و انرژیزندگی بی دودمغز انسان ایا طبیعتا تمااتوسوکسیمایدتلقین اطلاعات و حافظهفلج دوطرفه عصب 6 چشمشناخت حقیقت یا آرزوهای گنگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر گیاه خواری بر رشد واستفاده از سلول های بنیاهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمجهش های ژنتیکی غیر تصادفژنهای مشترک بین انسان و وخطای حسآلودگی هوا و ویروس کرونادرختان اشعار زمینبیوگرافیانسان عامل توقف رشد مغززیست، مرز افق رویداد هستمغز بزرگ و فعال یا مغز کواختلال در شناسایی حروف و تنفس هوازی و میتوکندریفرایند تکامل و دشواری هاشاهکار قرننباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر درجه حرارت بر عملکاصول توسعه ی یک ذهن کاملهوش عاطفی قسمت هفتممواد کوانتومی جدید، ممکنجریان انرژی در سیستم های کنترل جاذبهدو برابر شدن خطر مرگ و میآینده ی علم و فیزیک در60 ثذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبار بزرگ ایستادن بر دو پاايا اراده آزاد توهم است یزبان شناسی نوین نیازمند نقش نگاه از پایین یا نگاهارتباط میکروب روده و پارتو باید نیکان را به دست بقلب روباتیکشربت ضد خلطچرا مغزهای ما ارتقا یافت تاثیر رو ح و روان بر جسمبه قفس های سیاهت ننازهیچ وقت خودت را محدود به مکانیک کوانتومی بی معنی حقایق ممکن و غیر ممکنکیست کلوئید بطن سومدانش محدود به ابعاد چهارآیا گذشته، امروز وآینده رنگین کمانبحثی درباره هوش و تفاوتهایا کوچک شدن مغزانسان السلول های بنیادی منابع و انقش داروهاي مختلف معروف ارزش حقیقی زبان قسمت سومتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)قدرت انسان در نگاه به ابعطعمه ی شبکه های ارتباط اجنسبت ها در کیهانتبدیل سلولهای محافط به س