آنتی اکسیدان قوی در بدن از چربی های ساختاری در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است و از سرعت فرسودگی و روند پیری می کاهد. این ماده مغذی در بسیاری از مواد غذایی از جمله برخی از روغن ها، مغزها مانند پسته، بادام، گردو، فندوق، تخم مرغ و جوانه گندم یافت می شود. به شکل مکمل غذایی، انواع کرم و لوسیون نیز تولید و در دسترس مردم می باشد.
منابع غذایی ویتامین E
مقدار ویتامین E موجود در برخی از مواد غذایی عبارتند از:
...
یک فنجان تخم آفتاب گردان 33.4 میلیگرم
یک فنجان بادام 32.98 میلیگرم
یک فنجان فندوق 20.29 میلیگرم
یک فنجان جوانه گندم 18 میلیگرم
یک عدد انبه 3.02 میلیگرم
یک فنجان کلم بروکلی 2.4 میلیگرم
یک عدد کیوی متوسط 1.1 میلیگرم
توصیه می شود یک الی دو وعده از مواد غذایی ذکر شده در طی روز مصرف نمایید تا ویتامین E مورد نیاز بدنتان تامین گردد.
مقدار توصیه شده برای مصرف روزانه ویتامین E چقدر است؟
برای کودکان 1 الی 3 سال 6 میلیگرم(9 واحد)، 4 الی 8 سال 7 میلیگرم(10.4 واحد) و 9 الی 13 سال 11 میلیگرم(16.4 واحد) است.
افراد بزرگتر از 14 سال نیازمند 15 میلیگرم معادل 22.4 واحد ویتامین E در روز می باشند.
مکمل های ویتامین Eانواع قرص، کپسول و سافت ژل های ویتامین E در دوزهای 100، 200، 400 و 1000 واحد تولید می شوند، توصیه می شود بدون نظر پزشک یا داروساز از مصرف آن ها خودداری نمایید.
انجمن قلب در آمریکا توصیه می کند آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن از قبیل ویتامین E و C را بهتر است با داشتن یک برنامه غذایی متعادل که شامل میوه ها، سبزیجات، مغزها و غلات با سبوس کامل بوده تامین نمایید.
دریافت ویتامین ها و املاح معدنی از مواد غذایی و به شکل طبیعی گزینه بهتری نسبت به مصرف مکمل های غذایی می باشد و فقط در موارد خاص که فرد نیاز به مقدار بیشتری از آن ها دارد مصرف مکمل های غذایی توصیه می شود و البته آن هم با تشخیص و نظر پزشک.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031