نورون هاي مصنوعی می توانند در مغز، جایگزین نورون های حقیقی ما شوند!
سالها تلاش برای توسعه پزشکي، امروز ما را به جایی رسانده است که خودمان توانسته ایم افراد کم هوش و ناتوان و بيمار را زنده نگه داریم و به آنها قدرت ازدواج و زاد و ولد بدهیم و ژنهای معیوب آنها را در جامعه پخش کنيم و این تلاش، هرچند سیر رشد مغز و توسعه آن را تا حدی متوقف کرده است ولی به ما این امکان را در آینده خواهد داد تا به شکلی انساني و نه فقط با حذف موجود ضعیفتر، خودمان خالق مغزهای بزرگ، در زمانی بسیار کوتاهباشیم!
روشی جدید برای درمان بیماری های مغز و اعصاب
محققان، اولین نورون(سلول عصبي) مصنوعی را ساخته اند و این نورون ها می توانند همان وظایف نورون اصلی را در مغز انجام دهند.
نورون ها اطلاعات را در مغز ذخیره و ارسال می کنند. سلولهای عصبی با مواد شیمیایی با هم در ارتباط هستند. نورون هاي مصنوعی هن با مواد شیمیایی با هم در ارتباط هستند و این تغییرات شیمیایی به صورت موج الکتریکی از سلولی به سلول دیگر انتقال می یابد. این سیگنال های الکتریکی باعث ترشح نوروترانسميتر از انتهای اعصاب ميشود.
نوروترانسميترها پيامرسان هاي شیمیایی هستند که پیام ها را در مغز، منتشر می سازند. نورون هاي مصنوعی هم قادرند در مسافت های بسیار طولاني با هم مرتبط باشند. این نورون ها با پلیمرهای هدایتگر ساخته شده اند و اجزاي زنده ای درون آنها نیست.
این نورون ها به اندازه سر انگشت هستند. کوچک کردن این نورون ها کمک میکند تا بتوان نورون را در بدن کاشت و اجازه میدهد
به صورت سودمندی جایگزین نورون اصلی بیمار شود و در درمان بسیاری از بیماری های عصبی مانند آسیب های نخاعی یا پارکینسون به کار برود.
طی پژوهش هایی مهندسان MIT، یک تراشه با سيناپس های مصنوعی ساخته شد.
در مغز انسان سيناپس، ارتباطات بین سلولهای مغزی است. این ارتباطات به سلولها کمک میکند تا با هم مرتبط شوند. سيناپس ها به مغز ما کمک میکند تا کار کند و میلیون ها وظیفه را انجام دهد. سيناپس مصنوعی- همانطور که مواد، بین اعصاب حرکت می کند- اجازه کنترل درست جریان الکتریکی را بین اعصاب ميدهد و این مشابه همان کاری است که سيناپس ها در مغز طبيعي انجام میدهند.
تراشه سيناپسي مصنوعي، نمونه های عصبی نوشتن با دست را با دقت 95% شناسایی ميکند.
سيناپس های مصنوعی، کلیدی برای ساخت مغز مصنوعی است. این تراشه ها امروزه، برای ساخت وسایل هوش مصنوعی قابل حمل استفاده میشود که میتواند در آینده محاسبات بسیار پیچیدهای را انجام دهد.
دانشمندان همچنین تراشه های محاسباتي فوق رسانه را تولید کرده اند که میتواند از مغز انسان الگوبرداری کند و سریعتر از آن عمل نماید!
اینها نورون های مصنوعی هستند که با کابل های فوق رسانه ساخته مي شوند.
نورون های مصنوعی جدید، می توانند یک میلیون بار در ثانیه تحریک و شعله ور شوند و این بسیار سریع تر از نورون های انسان است!
ولی همچنان لازم است قبل از ساخت مغز مصنوعي، پژوهش گران بیشتر و بیشتر در مورد مغز انسان بدانند!👇👇👇
https://m.facebook.com/NeuroscienceSafari/
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031