دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

شبیه سازی سیستم های کوانتومی به کمک هوش مصنوعی

شبیه سازی سیستم های کوانتومی به کمک هوش مصنوعی

تفسیر رفتارهای ذرات در جهان ما محدود به رفتارهای کلاسیک نیوتون نیست. امروزه رفتارهای کوانتومی، پرده جدیدتری بر روی مشاهدات انسان گشوده است. رفتارهایی عجیب در نگاه انسان مادی که با قوانین محدود عالم ماده و زمان و مکان آن توجیه نمیشود.

نکته اخلاقی مهم در پس علم فیزیک کوانتوم امروز در مقایسه با فیزیک کلاسیک قدیم، آن است که انسان، احتمال بدهد ممکن است در آینده قوانین دیگری پیدا شود که حتی قوانین پیچیده فیزیک کوانتوم را دگرگون کند.

پیچیدگی و وسعت نگاه ما میتواند بسیاری از ابعاد ناشناخته و در پس پرده کیهان را بازشناسی کند. و این وسعت نگاه، امروزه در پرتوی تلسکوپ های پیچیده و محاسبات عمیق ریاضی و فیزیک و کشف دستگاه های پیشرفته تصویربرداری، تصویری کاملا متفاوت از جهان به ما داده است و این سیر، در آینده هم متوقف نیست.

هوش مصنوعی قادر است بدون نیاز به قدرت رایانشی بالا، به شبیه سازی سیستم های کوانتومی کمک کند.

شبیه سازی فیزیک کوانتومی کار بسیار سختی است. زیرا همزمان با افزایش پیچیدگی سیستم کوانتومی، نیاز به قدرت رایانشی نیز بیشتر می شود. حتی یک ابرکامپیوتر نیز ممکن است هنگام شبیه سازی یک سیستم کوانتومی پیچیده، دچار مشکل شود. اما استفاده از هوش مصنوعی تا حدی این مشکل را برطرف می کند.

پژوهشگران اخیرا یک روش محاسباتی جدید را معرفی کرده اند که جهت شبیه سازی سیستم های کوانتومی بسیار بزرگ، از شبکه های عصبی مصنوعی استفاده می کند. این تیم پژوهشی، روش های شناخته شده در حیطه سیستم های کوانتومی، نظیر نمونه سازی تصادفی مونت کارلو را با یک شبکه عصبی ترکیب کرده اند.
(متد مونتکارلو چیست؟

به صورت کلی، متد مونت کارلو (یا شبیه سازی مونت کارلو) به هر تکنیکی گفته میشود که از طریق نمونهسازی آماری، پاسخهای تقریبی برای مسائل کمّی فراهم میکند. شبیهسازی مونت کارلو بیشتر برای توصیف روشی جهت تبدیل عدم قطعیتهای موجود در ورودی مدل به عدم قطعیتها در خروجی مدل، به کار میرود. بنابراین مونتکارلو، شبیهسازیای است که صریحا و به صورت کمّی، عدم قطعیت را نمایش میدهد.

شبیهسازی مونت کارلو متکی به فرآیند نمایش صریح عدم قطعیت با تعیین ورودیها به عنوان توزیعهای احتمال است. اگر ورودیهای توصیفکننده یک سیستم، غیرقطعی باشند، آنگاه پیشبینی عملکرد پیش رو الزاما غیرقطعی است. این بدان معنیست که نتیجه هر گونه تحلیل مبتنی بر ورودیهای نمایش داده شده با توزیعهای احتمال، خود یک توزیع احتمال است.

از آنجاییکه نتیجه شبیهسازی یک سیستم غیرقطعی، یک گزارش مشروط است (“اگر سد بسازیم، ماهیهای سالمون منقرض میشوند”)، نتیجه یک شبیهسازی احتمالی (مونت کارلو) یک احتمال مشروط است (” اگر سد بسازیم، 20% شانس وجود دارد که ماهیهای سالمون منقرض شوند). این نتیجه (در این مورد، بیان کمّی شانس منقرض شدن) اغلب برای تصمیم گیرندگانی که از نتایج شبیهسازی استفاده میکنند، بسیار مفیدتر است.

گفته می شود روش ترکیبی پیشنهادی، می تواند حالت های کوانتومی متعدد را به طور همزمان نمایش دهد.
یک مثال ساده: پرتاب تاس

یک مثال ساده از شبیهسازی مونت کارلو، در نظر گرفتن احتمال رخداد یک حاصلجمع مشخص از پرتاب دو تاس است (هر کدام از تاس ها شامل اعداد 1 تا 6 هستند). در این مورد خاص، 36 ترکیب مختلف برای حاصل جمع تاسهای پرتاب شده وجود دارد:

میتوانید به صورت دستی احتمال یک خروجی خاص را محاسبه کنید. برای مثال، شش حالت مختلف وجود دارد که مجموع تاسها هفت شود. بنابراین، احتمال هفت شدن مجموع تاسها برابر است با تقسیم 6 بر 36 که برابر است با 0.167.

به جای محاسبه احتمال بدین طریق، میتوانیم یک تاس را صد بار پرتاب کنیم و محاسبه کنیم که هر خروجی چند بار رخ میدهد. اگر مجموع تاسها هجده بار برابر هفت شود (از 100 بار پرتاب)، میتوانیم نتیجه بگیریم که احتمال هفت شدن خروجی تقریبا برابر با 0.18 (18%) است. آشکار است که هر چه بیشتر تاسها را پرتاب کنیم، خروجی دقیقتر خواهد بود. راه بهتر از پرتاب 100 بارهی تاسها این است که از یک کامپیوتر برای شبیهسازی تاسها استفاده کنیم و آنها را 10000 بار یا بیشتر پرتاب کنیم. از آنجا که احتمال هر خروجی ممکن را برای یک تاس میدانیم ( یک-ششم برای هر کدام از شش عدد)، کار ساده است. خروجی 10000 بار تحقق سیستم بدین ترتیب است (با استفاده از نرمافزار GoldSim)

مهم ترین مزیت این روش، مطالعه سیستم های پیچیده بدون نیاز به قدرت رایانشی بسیار زیاد است. بنابراین دانشمندان و محققین به راحتی می توانند جنبه های بیشتری از رفتار کوانتومی را مورد بررسی قرار دهند. روش شبیه سازی سیستم های کوانتومی با استفاده از هوش مصنوعی، به طور خاص در زمینه ساخت رایانه های کوانتومی کاربرد دارد. همچنین با استفاده از این روش می توان تاثیر نویز روی سخت ا

فزارهای مختلف را نیز شناسایی کرد.

رایانه های کوانتومی از خواص و اصول فیزیک کوانتوم برای ذخیره سازی و اجرای عملیات روی داده ها استفاده می کنند. با این حال کامپیوترها و رایانش های کوانتومی، علیرغم کارایی و سرعت بالا، هنوز راه طولانی در پیش دارند. شبیه سازی سیستم های کوانتومی، گام بسیار بزرگی در زمینه رایانش کوانتومی به شمار می آید و زمینه را برای پیشرفت های آتی فراهم می کند.

روش محاسباتی جدید بر پایه شبکه های عصبی بنا شده و قادر به شبیه سازی سیستم های کوانتومی با تطبیق پذیری بی سابقه ای است.

قوانین فیزیک کوانتوم بر همه جنبه های زندگی حاکم است و مفاهیم رایجی نظیر نور، صوت، گرما و غیره را توضیح می دهد. با این وجود رفتار ذرات مانند اجسام بزرگ نیست و برای مطالعه سیستم های متشکل از آنها فیزیکدانان باید ابتدا آنها را شبیه سازی کنند که کار چندان ساده ای نیست.

دلیل پیچیدگی فراوان پیش بینی خصوصیات سیستم کوانتومی نیاز به توان محاسباتی بالایی است که متناسب با ابعاد سیستم کوانتومی به صورت نمایی افزایش پیدا می کند و حتی ممکن است ابررایانه ها هم از پس آن برنیایند. بهترین راه حل در دسترس برای حل این مشکل احتمالا هوش مصنوعی است.

تیم تحقیقاتی مؤسسه پلیتکنیک فدرال لوزان (EPFL) روش محاسباتی جدیدی را توسعه داده اند که با استفاده از شبکه های عصبی، یادگیری ماشین و ابزارهای کوانتومی قادر به شبیه سازی سیستم های کوانتومی است. با استفاده از این روش می توان سامانه هایی با هندسه متنوع و در ابعاد قابل توجه شبیه سازی کرد.
این تیم در پروژه خود روش های قبلی مطالعه سیستم های کوانتومی نظیر نمونه گیری تصادفی مونت کارلو را با شبکه های عصبی ترکیب کرده اند که قادر به نمایش همزمان حالت های کوانتومی زیادی است. پروفسور «وینچنزو ساونا»، که رهبری آزمایشگاه فیزیک نظری نانوسامانه ها در EPFL را بر عهده دارد، با اشاره حساسیت این سامانه ها نسبت به اختلالات محیط اطراف حساس، بر این باور است که روش جدید آنها پتانسیل رفع این مشکل را دارد.
یکی از سدهای مهم بر سر راه توسعه کامپیوترهای کوانتومی حساسیت زیاد آنها نسبت به نویزهای اطراف است اما این روش این سامانه ها را یک گام به فراگیر شدن نزدیک می کند.

@asrgooyeshpardaz

https://www.ict.gov.ir/ir/news/81068/%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C

https://blog.faradars.org/monte-carlo-method/

تاثیر ذرات کوانتومی بر هوشیاری یا هوشیاری بر ذرات کوانتومی هنوز مشخص نیست. نه تعریفی از هوشیاری وجود دارد و نه قاطعیتی در رفتار ذرات کوانتومی!

و اینکه دو چیز مبهم کدامشان عامل چیز دیگر است، مشخص نیست. بر اساس آزمون های جدید میدانیم رفتار ذرات کوانتومی تحت تاثیر هوشیاری و نوع نگاه ماست و نیز میدانیم مغزهای ما، متشکل از مولکولها و اتم ها است و انرژی درون سلولهای مغزی و انرژی مورد نیاز برای انتقال های بین عصبی نیازمند مولکولهای اتم فسفر است و این اتم ها رفتارهای کوانتومی دارند. (
در سال 2016 آدریان کینت از دانشگاه کمبریج که یکي از محترم ترین فیلسوفان کوانتومی است، پیشگویی کرد هوشیاری، رفتار نظام کوانتومی را به روش پیچیده تغییر داده است ولی میتوان آن را کشف کرد. کینت در مورد این اندیشه بسیار هشدار داد و اعتراف کرد: در اصول، دلیلی قانع کننده براي اعتقاد به اینکه نظریه کوانتوم، نظریه درستی است- که می خواهد براي نظریه هوشیاری دستورسازی کند- وجود ندارد و نمي تواند کامل بيان کند ارتباطی مشترک بین معماهاي نظریه کوانتوم، با معماهاي هوشیاری هست. ولی او می گوید تفسیر همه خصوصیاتی- که هوشیاری، بر اساس فیزیک کلاسیک و قبل از نظریه کوانتوم دارد- دشوار است.

یکی از سوالات حیرت انگیز به صورت خاص، آن است که چگونه عقل های هوشیار ما می تواند احساسات یگانه ای در نوع خود مانند رنگ قرمز یا بوی گوشت ترد و سرخ شده خوک را تجربه کند؟ با چشم پوشی از افرادی- که از ناتوانی های چشمی رنج می برند- همه رنگ قرمز را می شناسیم ولی وسیله ای برای رساندن احساس نداریم و هیچ چیزی در فیزیک نیست که به ما بگوید چه چیزی، بر اساس آن، وجود دارد. احساسات از این نوع، کوالیا یا کیفیت های قابل حس(qualia)نامیده می شود. ما آنها را اینگونه تصور می کنیم که از خصوصیات یگانه در همه جای جهان هستند ولی در حقیقت اینها فقط نتایج هوشیاری ما هستند و این امر، تفسیرش دشوار است.

کینت می گوید هر زنجیره از افکار درباره ارتباط هوشیاری با فیزیک منجر به معمایی بی نتیجه می شود و این، چیزی است که او را وادار کرد، این اندیشه را مطرح کند که ما میتوانیم پیشرفت در فهم معمای تکامل هوشیاری را به دست ب

یاوریم و این، در صورتی است که فرض کنیم هوشیاری، احتمالات کوانتومی را تغییر مي
میدهد هرچند بسیار اندک باشد.

به عبات دیگر، عقل ممکن است به شکل حقیقی بر نتایج اندازه گیری، تاثیر بگذارد. دقیقا مشخص نیست چه چیزی حقیقی است ولی این فرصت هست که همه حقایق ممکن و قابل به دست آوردن از طرف مکانیک کوانتوم، همان مراقبتی باشد که در واقعیت به روشی انجام می دهیم؛ به گونه ای که میتوان آن را پیشگویی کرد.

کینت می گوید: 15% ایمان دارم که چیزی در هوشیاری، به صورت مشخص سبب انحرافات در نظریه کوانتوم میشود و شاید از طریق تجربی، طی 50 سال آینده کشف شود و اگر چنین چیزی رخ دهد، این نظر ما را درباره همه فیزیک و عقل، تغییر خواهد داد و این فرصت، باید کشف شود.

http://www.bbc.com/earth/story/20170215-the-strange-link-between-the-human-mind-and-quantum-physics?fref=gc&dti=1886495461598044

http://ibelieveinsci.com/?p=38339)

واسطه انتقال معلومات زندگی در دنیا، مغز ماست چه از طریق احساسات مادی که نهایتا پردازش این اطلاعات در مغز صورت میگیرد و چه انتقال اطلاعات از عالم دیگر و جهان موازی به جهان مادی ما. مثل رویایی که به عنوان تعبیری از جهان موازی دیده میشود و محدودیت زمانی و مکانی هم ندارد مثلا شما در بستر خود خوابیده اید ولی خود را در باغی سرسبز یا استخر آب میبینید! و یا رویایی از سالها بعد میبینیم و حوادث آینده را جلوی چشم ما میگذارد.

در اینجا هم آنچه از رویا درک میشود در قالب شناخت هایی است که قبلا به وسیله اندام های حسی و درک در مغز ما تفسیر شده است. یعنی درک ما حتی از جایی دورتر از زمان و مکان، به ناچار باید در قالب تجربه های حسی کنونی ما درک شود.

منبع و منشا ادراکات و فهم های ما در جایی فراتر از مغزهای کنونی است که تجلی آن در جهان های پایین تر، تبدیل به آن مشاهداتی میشود که مثلا در رویا و یا جهان مادی ما دیده میشود

و حتی برای ما به عنوان انسان اسیر در قفس عالم ماده، حتی درک رویای ملکوتی در قالب تجربه های بینایی و حسی است.

هوشیاری و ادراک، منبعش فراتر از عالم مادی و حتی ذرات کوانتومی عالم مادی ماست پس اصلا عجیب نیست که هوشیاری و آگاهی، بر رفتار ذرات کوانتومی عالم ما تاثیر گذار باشد. و نشناختن سلسله علل و عوامل و قوانینی- که در این جهان ها جاری است- سبب شگفتی دانشمندانی است که شاهد رفتارهای عجیب ذرات کوانتومی هستند و نمونه آن آزمایش دو شکاف یانگ و آزمون تاخیری جان ویلر و یا آزمون گربه شرودینگر و قانون عدم قطعیت هایزنبرگ است.

(ادامه بحث در مورد زبان و دریافت حقیقت....

موضوع به نوبه خود، عمیق است و شاخه های زیادی دارد نظرات و پیامهای خود را در این مورد نوشتم و اندیشه من اندک است و بسیار باید نظر کنم.

دوست دارم با شما مشارکت کنم تا بهره مند گردم

جدلی بین محققان زبان شناس و روان شناس و دانشمندان اعصاب و دیگران وجود داشته است و مفاد آن، این است که آیا تفکر و زبان، یکی هستند؟ و حتی میتوان این سوال را دوباره مطرح کرد. پژوهشگران این سوال را مطرح میکنند: آیا انسان می تواند بدون زبان بیندیشد و اگر پاسخ مثبت است میتوان ثابت کرد زبان و تفکر دو چیز متفاوت هستند.

به طور خلاصه میتوانیم بگوئیم اگر کودک قبل از مرحله سخن گفتن با زبان، بتواند فکر کند یعنی ما میتوانیم بدون زبان بیندیشیم و قبل از مرحله کلام، مغز یک فرایند ساده عقلانی را انجام میدهد.(زبان دریافتی متفاوت از زبان ابرازی است. امروزه کاملا مشخص شده است که زبان می تواند فقط به صورت ادراکی رخ دهد بدون آنکه وارد مرحله ابرازی و بیانی شود. منطقه ورنیکه، منطقه ادراک است و مستقل از منطقه بروکا- که مسئول ابراز زبان است- عمل می کند.

میتوان فهمید و درک کرد ولی این ادراک الزاما وارد مرحله بیانی نشود. بسیاری بوده اند که اندیشه ها و تفکرات خود را هرگز بیان نکردند؛ یا به دلیل آنکه اندیشه های آنها درک نمیشده یا به دلیل اختلالات در مغز یا ابزارهای ابراز بیان، نتوانسته اند اندیشه خود را منتقل کنند یا اساسا آنقدر اندیشه بزرگتر از بیان و زبان است که اصلا لغتی برای ابراز آن یافت نمیشود!)

دلیل دیگر بر اینکه زبان و تفکر دو امر مختلف هستند مساله رویاهاست که احمد حسن در فصل ششم کتاب توهم بی خدایی، آن را طرح کرد و این را دکتر ابتسام مطرح نمود.
www.almahdyoon.co/doa.html

بله معانی ای وجود دارد که نمیتوان آن را با کلمات بیان کرد پس تفکر ممکن است بزرگتر و عمیق تر از زبانی باشد که از مجموعه واحدها و قواعد تشکیل شدهاست.

(تا زبانی نباشد، ادراکی هم نیست و وقتی بحث زبان ادراکی و زبان ابرازی را مطرح می کنیم منظور این نیست که زبان دریافتی و ادراکی، از خلا وارد ذهن ما شده است بلکه منظور ادراک کلام فرد دیگری است که او هم با زبان ابرازی خود، مطلبی را به ذهن ما وارد کردهاست. خلا و بی چیزی، نمی تواند

باعث ادراک شود و آنچه در ذهن ما ادراک را می کارد، خودش کلام متکلم دیگری است هرچند زبان او ممکن است عربی و فارسی یا در قید دیگر زبان های مادی ما نباشد و هرچند شاید وسایل ابراز کلام او منطقه بروکا در مغز یا حنجره و دهان و حلق نباشد ولی با بیانی مطلب را رساندهاست و اگر نمی رساند مثلا از رساندن، ناتوان بود یا اساسا ذهن قابلی، برای درک سخنش نمی یافت، مطلبی از او درک نمیشد.)

سؤال این است که تفکر چیست؟ پس وقتی تفکر عبارت است از فرایند ذهنی که رمزهای ذخیره شده در حافظه را برای حل مشکل یا جواب سوال یا استدلال یا بیان حکم استفاده میکند پس سوال ما مشخصا آن است که این رموزی- که در تفکر از آن بهره میبریم- از کجا آمدهاست؟

(بسیاری از حقایق، از دهان و حلق بیان نشدهاست و از فضای خالی یا خلا هم درست نشده است. ابراز آن، با چیزی غیر از ابزارهای مادی است و چون، هیچ چیز خودبخود حاصل نمیشود این موارد هم نیازمند سازنده، سبب یا متکلم و گوینده ای است که آن را بیان و ابراز کند و این متکلم، در حقیقت همان سازنده و آفریننده بیان است)

از نظر بسیاری از پژوهشگران، عرصه رموز، خیلی ساده شامل حافظه ها و معرفت ها و ادراکات حسی ما- در زمانی که در حافظه ذخیره شوند- هستند مثلا عقل های ما سیب را به روشی رمز بندی میکند و آن را به عنوان رمزی نگه می دارد تا در آگاهی و موضعگیریهای جدید از آن استفاده کند.

بسیار خوب اگر چیزی را فرض کنیم که شما فرض کردید یعنی زبان، معانی عمیق، فطری و نفسانی است پس لازم است متن زیر را اثبات کنیم: آیا انسان از بیرون عالم مادی ای- که در آن زندگی میکند- معرفت ها و از جمله رمز ها را می شناسد؟ و اگر این اثبات شود تصور میکنم ما میتوانیم بگوئیم لغت معانی، امری مستقل از فرایندهای عقلی موجود در مغز بیولوژیک، است.

اول باید دو امر را از هم افتراق دهیم: اول افراد مادی ای- که به غیب ایمان ندارند- معتقدند رمز هایی که در حافظه جای دارد عبارت است از رمزهای مادی که انسان از زندگی و کارهای روزانه خود دیده یا شنیده است؛ چه معانی ملموس باشد یا مجرد.

دوم: اما کسانی که به غیب ایمان دارند میدانند بسیاری از معرفت ها هست که انسان به دست می آورد ولی علت آن، عالم مادی نیست مثلا وحی وجود دارد و وحی شامل رویاها و مکشوفات است اما اعتقاد ما مثلا به عالم ذر و مشخصات موجود در آن و آزمایش هایی که آنجا هست و دیگر موارد اینگونه است و از اینجا اصطلاح علم لدنی ای شکل گرفت که مؤمنان به آن معتقدند و بیان میکند رسول، علوم و معارفی دارد که آن را از طریق دیگری به غیر از ادراکات عالم مادی به دست آوردهاست.

و برای آنکه امر را نزدیک تر کنم دانشمندان روان شناس معرفتی، مثالی را در این مورد مطرح میکنند و میگویند کسی که معمولا در قطب شمال زندگی میکند در مقایسه با کسی- که در صحرا زندگی میکند- عبارت هایی بیشتر در مورد یخ و برف دارد و کسی- که در صحرا زندگی میکند- در مقایسه با فردی- که در جایی بدون شتر زندگی میکند- عبارت های بیشتری در مورد شتر دارد و وقتی اینگونه باشد چه مانعی هست و چه فرقی میکند ادراکات مختلف فرد- که از تجارب نفسانی او به دست می آید- از کجا باشد؟ این امر حتی نزد افراد با ریاضت های روحی چه مسلمان و چه غیر مسلمان که به روشی می فهمند پشت دیوار چیست، هم وجود دارد. و این دانشمندان ادعا میکنند چیزی کم ارزشتر از آن هم، اثبات میشود.

به فرض خود برگردیم آیا انسان معارف و از جمله رمزهایی خارج از عالم مادی ای- که در آن زندگی میکند- به دست می آورد؟

چند مطلب هست که در پاسخ به این سوال باید به آن توجه شود اول: مکتب ساختاری، تصور میکند انسان از طریق ساختمان ساختارهای درونی می آموزد و این از طریق تجاربی است که با آن زندگی میکند و وقتی انسان با آگاهی جدیدی مواجه شود ساختار درونی خود را از نو میسازد پس باید بگوئیم این ساختارها در کجا قرار دارد و چگونه انسان میتواند آن را از نو بسازد.

تاکید میشود ساختار بیولوژیکی، چیزی نیست که این ساختمانها در آن باشد و سخن در مورد آن، دروازه جدید و مهمی را برای رسیدن به مساله روح می گشاید که بسیاری از ماده گراها آن را انکار میکنند و سید احمد الحسن ع در کتاب توهم بی خدایی مفصل در این مورد سخن گفته است.(برای بررسی بیشتر، به سلسله مباحث حس و ادراک در همین کانال مراجعه شود)

ثانیا ما به غیب و وحی و رویا ایمان داریم و اینها منابع معرفت هستند و به صورت عادی، قابل حس و درک نیستند و گاهی نمیتوان با زبان سطحی و قواعد در مورد آن، سخن گفت و علاوه بر موضوع رویا که احمد الحسن، آن را باز کرده است میتوان به رویاهای مختلف انصار، استشهاد کرد و دید روش های مختلفی برای تعبیر از آن وجود دارد و اگر از جنبه لغوی به برخی از آنها نگاه شود خیلی مفهوم نیست یا لغت ظاهری آن، بسیار زشت و رکیک است ولی از نظر معنی، بسیار واضح است و مؤمنان به

خصوص کسانی که تجربههای مشابه داشتهاند میتوانند آن را درک کنند و رویا را به صورت حقیقتی- که همراه با بیننده رویا زندگی کرده است- احساس کنند.

و نیز مساله درجه بندی رویا را از جهت سطح دلالت آن و وضوح معنای آن، به خصوص اضافه میکنم؛ به خصوص ان درجه بندی که میزان صفای باطنی فرد مشاهده گر رویا را نشان میدهد.

به نظرم این دلیل دیگری است که نشان میدهد لغت، معانی فطری و نفسانی است زیرا سطح رویا نشان دهنده میزان ارتقای روح است و دشوار است تصور کنیم وضوح رویا نشان میدهد مثلا بیننده رویاها، از نظر زبانی باهوش است یا نه.

ثانیا اشاراتی در زبان احمد الحسن هست که واضح میکند شاید زبان خاصی موجود باشد که مرتبط با جنسیت کلمات استفاده شده نیست بلکه ارتباط آن با معنی، محکمتر است و شاید با روح، سخن بگوید با اینکه فرض میشود ما وقتی کلمات معینی را از فردی درک کردیم، این کلمات نقشی را در فهم معنی بازی میکند.

(گوسفندان، چوپان نیکوکار را از روی صدایش می شناسند آنها که از خدا هستند صدای خدا و کلمات خدا و حکمت خدا را می شنوند و آن را از بی خردی شیطان، تشخیص میدهند.)

پس به آنکه کلمه، به او میرسد بنگریم چه کافر باشد یا مومن و فرض کنیم کافر، زبان خارجی را می شناسد و مومن نمی شناسد. آیا این معرفت به لغت، نقشی در شناسایی صدای خدا و کلمات و حکمت خدا دارد؟

اگر جواب نه باشد این ثابت میکند انسان می تواند معلوماتی را از غیر عالم مادی به دست بیاورد بلکه ممکن است، معارفی را بشناسد که قبلا از طریق لغتی که قواعد آن، نمیشناخته به دست نیاورده است بله معانی در این مثال مرتبط با نفس است و مرتبط با فرآیندهای عقلی مشخص نیست.

از طولانی شدن مطلب و شاید عدم دسته بندی مطالب عذرخواهی میکنم از خدا برای همه توفیق می خواهم.

هیفا بهبهانی

@salmanfatemi)


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
نقش درختان در تکاملصبور باشاکوییفلکسنتایج نادانی و جهلفیزیکدانان ماشینی برای تجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی در کامپیوترهامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه نادیدنی ایمان بیاوریافته های نوین علوم پرده درمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرریتوکسیمابپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغزنقشه با واقعیت متفاوت اسطلوع و حقیقتابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استفرایند حذف برخی اجزای مغحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسدل به دریا بزنهوش عاطفی قسمت پنجممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبوزون هیگز چیستژنهای هوش ، کدامنددرمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودراه انسان شدن، راه رفتن وپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیسیاره ابلهانتراشه ی بیولوژِیکچندجهانیعلم و روحابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سقلب های سادهحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتهیچ چیز همیشگی نیستموفقیت در تفکر استبیماری گیلن باره و بیمارکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کرونارشد، رسیدن به یک هدف نیستپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهتکامل شناخت انسان با کشفامیدواریساخت شبکه عصبی مصنوعی با تصویر در هم تنیدگی کوانتنوار مغز با توضیح دکتر فاعید نوروز مبارکابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استقبل از انفجار بزرگحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تدژاوو یا آشناپنداریهر جا که جات میشه، جات نیمیدان مغناطيسي زمین بشر بیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان را برای راه آماده درد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتزندگی هوشمند در خارج از زآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استتاثیر نگاه و مشاهده ناظر اندوه در دنیا استسرنوشتتغییر الگوی رشد مغزی با زنورون هاي مصنوعی می توانعضلانی که طی سخن گفتن چقدابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتلوزالمعده(پانکراس)مصنوعحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تدائما بخوانوقتی تو از یاد گرفتن باز ما تحت کنترل ژنها هستیم یبا طبیعت بازی نکنکار با یگانگی و یکپارچگیذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیزیرفون داروی ضد ام اسآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شسرطان کمیت گراییتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاجنگ هفتاد و دو ملت همه را چگونه مولکول های دی ان ایحس و ادراک قسمت بیست و چهاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است دمقابله ی منطقی با اعتراضاستفاده از مغز، وزن را کمداروی جدید برای ای ال اسواقعیت چند سویهمبتکران خودشکوفارمز گشایی از اتصالات مغزبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت سوم)تنهایی رمز نوآوری استزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر حرکات چشم بر امواج آیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسشکل پنجم مادهاولین سلول مصنوعیجهان هوشیارنگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصل بازخورددر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاواکسن آلزایمرمدل هولوگرافیک تعمیم یافرویاهای پر رمز و حیرتی درگوش دادن بهتر از حرف زدنتو جهانی هستی که خودش را سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل مشب سیاه سحر شوداین ابتدای تناقض هاستALS نگاهی کامل بر بیماری وجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب عامل دسته بندی و حفطهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتماد به خوددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیروش های صرفه جویی در ایجاگریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشسلام تا روشناییتاثیر رژِیم غذایی بر میگتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش ذهن و شناخت در حوادث صبر لازمه ی پیروزی استاکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییفال نیکوجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی در تفکر خلاق امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه هلال بنگریاد گرفتن مداومدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مریسدیپلام تنها داروی تایپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن توسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستنسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتحریک عمقی مغز در آلزایمنقص های سیستمی ایمنیطلای سیاهابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغفراتر از دیوارهای باورحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکدلایلی که نشان میدهد ما بهوش عاطفی قسمت اولمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبوزون هیگز جهان را از متلژنهای حاکم بر انسان و انسدرمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اراه بی شکستپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هسیب یکسان و دیدگاه های متتربیت کودکان وظیفه ای مهنه ناامیدی بلکه ارتقاعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان قلب و عقلحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکهیچ چیز، چقدر حقیقی استمولکول ضد پیریبیماری آلزایمر، استیل کوکنگره بین المللی سردرد ددرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوز گهواره تا گورپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواری و مغزساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر زیبا از سلولنوار مغز ترجمه رخدادهای عامل کلیدی در کنترل کارآابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزقبرستان ها با بوی شجاعتحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تدگرگونی های نژادی و تغییهر حرکت خمیده می شود و هر میدان های مغناطیسی قابل بیهوشی در بیماران دچار اکوری گذرای ناشی از موبایدردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتزندگی و داراییآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندسریع دویدن مهم نیستتغییر دیگران یا تغییر خونورون های ردیاب حافظهغم بی پایانابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانلیروپریم داروی ترکیبی ضدحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای مصرفی در ام اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیمانند آب باشبالاترین هدف از دولتکارهای کوچک، بی ارزش نیستمدن قدیمی ای در جنوب ایرزیرک ترین مردمآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدسرعت فکر کردن چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودجنگ و تصور از جنگچگونه میتوان با قانون جنحس و ادراک قسمت بیست و یکاحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتمقابله با کرونا با علم اساستفاده از نظریه ی تکامل داروی جدید برای دیابتواقعیت چیستمتواضع باشرمز پیشرفت تواضع است نه طبحتی علمی درباره تمایل بکشف مکانیسم عصبی خوانش پتنبیه چقدر موثر استزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرشکرگزار هر چیزی باش که دااوکرلیزوماب داروی جدید شجهان های بسیار دیگرنگاه محدود و تک جانبه، مشحس و ادراک- قسمت بیست و پادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصل در هم تنیدگی و جهانی در محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرواکسن ایرانی کرونا تولیدرویای شفافگوشه بیماری اتوزومال رسستو جدای از کیهان نیستیسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناساشبیه سازی میلیون ها جهان اینکه به خاطرخودت زندگی فقر داده ها در هوش مصنوعیجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانچالش کمبود اندام برای پیخودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتماد بی موردوراپامیل در بارداریدر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دروش هایی برای کم کردن اضطگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونسلاح و راهزنیسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش روی و منیزیم در سلامتصبر و واقعیتاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقرفاکسیبتجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تخدای رنگین کمانهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه کدامین گناه کشته شدندیاد بگیر فراموش کنیدرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بریشه های مشترک همه ی موجوپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکسوخت هیدروژنی پاکتداوم مهم است نه سرعتنقص در تشخیص هیجانات عامطوفان فقر و گرسنگی و بی سابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینفرد موفقحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا فریب و سرگرمیهوش عاطفی قسمت دهممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبی نهایت در میان مرزهاکفش و کتابدرمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانرابطه تشنج و اوتیسمپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکسیر آفرینش از روح تا مغز ترجمه ای ابتدایی از اسرانه به اعدامعلم به ما کمک میکند تا موابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهقلب یا مغزحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمهیچ وقت خودت را محدود به مولتیپل اسکلروز در زنان بیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد ددرک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوزمین در برابر عظمت کیهانپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجتکثیر سلول در برابر توقف امیدی به این سوی قبر نیستساختن آیندهتصویر زیبای اصفهاننوار مغز در فراموشی هاعادت همیشه خوب نیستابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودقدم زدن و حرکت دید را تغیحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش قدرت استهرچیز با یک تاب تبدیل به میدان های کوانتومی خلابیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلدردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذزندگی بی دودآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوهگین نباش اگر درب یا سریعترین کامپیوتر موجودتغییر دادن ژنها آیا روزی نوروپلاستیسیتی چیستغم بی پایانابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بلیس دگرامفتامین یا ویاسحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ام اسویتنام نوعی کرونا ویروس ماه رجبباهوش ترین و با کیفیت تریکارهایی بیش از طراحی و گپتمدن پیشرفته ی پیشینیانزیست شناسی کل در جزء فراکآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استسطح آگاهی، رخدادهای زندگتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزجنگ داده هاچگونه مغز ما، موسیقی را پحس و ادراک قسمت بیست و دواحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اسملاحظه های اخلاقی دربارهاستفاده از هوش مصنوعی در داروی جدید ضد میگرنواقعیت چیستمجموعه های پر سلولی بدن مرمز بقای جهش ژنتیکیبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسمی پیچیده در بتهدیدهای هوش مصنوعیزبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر دپاکین بر بیماری مآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسشکست حتمیايندگان چگونه خواهند دیدجهان هایی در جهان دیگرنگاه کلی نگرحس و ادراک- قسمت شصت و چهاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصل علت و تاثیردر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهواکسن اسپایکوژنروان سالمگوشت خواری یا گیاه خواریتو دی ان ای خاص ميتوکندريسفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون های تیروئید دشبیه سازی سیستم های کواناینکه خانواده ات سالم بافلج نخاعی با الکترودهای جهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به چالش دیدگاه های سنتی در بخودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتیاد و تلاش های درمانی ورزش هوازی مرتب خیلی به قدرمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانروش هایی برای جلوگیری از گزیده ای از وبینار یا کنفتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاریک ترین بخش شبنقش روزه داری در سالم و جصبر بسیار بایداگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریفاجعه ی جهل مقدسجاذبهاز نخستین همانند سازها تخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی در خدمت خلق وحمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه امید روزهای بهتریادگیری مهارت های جدید ددرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدریشه های مشترک حیاتپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشسودمندی موجودات ابزی بر تداخل مرزها و صفات با بیننقطه ی رسیدن به قلهطوفان زیباییابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درفرد یا اندیشهحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تدنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش عاطفی قسمت دوممنبع هوشیاری در کجاست؟ قبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکل اقیانوس در یک ذرهدرمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خارادیوی مغز و تنظیم فرکانپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیسیستم تخلیه ی مغز بینشی نترس و آرمان هانه به اعدامعلم بدون توقفابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیقلب دروازه ی ارتباطحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و هیچ کاری نکردن به معنی چیمواد کوانتومی جدید، ممکنبیماری ای شبیه آلزایمر و کنترل همجوشی هسته ای با هدرک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارزمین زیر خلیج فارس تمدنی پرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی تازه در درمان سرطاساختن آینده، بهترین روش تصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز در تشخیص بیماری عادت کن خوب حرف بزنیابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبقدرت مردمحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش محدود به ابعاد چهارهز ذره، یک دنیاستمیدان بنیادین اطلاعاتبیوگرافیکیهان خود را طراحی میکنددرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعزندگی در جمع مواردی را برآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر ویتامین دی بر بیمااندام حسی، درک از بخش هایسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر زودتر اتصالات مغزینوروز مبارکغیرقابل دیدن کردن مادهابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستلا اکراه فی الدینحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای تغییر دهنده ی سیویتامین E برای فعالیت صحماپروتیلینذهت را روی چیزهای مفید متباور و کیهان شناسیکاربرد روباتهای ريزنانوتمدن بشری و مغز اخلاقیزیست شناسی باور حقیقت یا آیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیسعی کن به حدی محدود نشویتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصجنبه های موجی واقعیتچگونه مغز پیش انسان یا همحس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احملاحظات بیهوشی قبل از جراستفاده از انرژی خلاداروی جدید ضد الزایمرواقعیت های متفاوتمجرم، گاهی قربانی استرمز جهانبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف ارتباط جدیدی از ارتبتو یک معجزه ایزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر داروهای ضد التهاب آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهشگفت نیست من عاشق تو باشمايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنگاه انسان محدود به ادراحساسیت روانی متفاوتادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصل عدم قطعیت از کوانتوم در ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژن ضد کروناروبات ها قول میدهندگیلگمش باستانی کیستتو در میانه ی جهان نیستی سفرنامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژنشبکه های مصنوعی مغز به دراینترنت بدون فیلتر ماهوافلج بل، فلجی ترسناک که آنجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مچاالش ها در تعیین منبع هوخودت را از اندیشه هایت حفهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتیاد را به دور بیندازورزش هوازی ، بهترین تمریدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بروش هایی ساده برای کاهش اگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینسم زنبور ، کلیدی برای وارتاریکی من و تو و گرد و غبانقش رژیم غذایی بر رشد و اصد قدح، نفتاده بشکستاگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهفاصله ها در مکانیک کوانتجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی درمانگر کامپیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پاررژیم های غذایی و نقش مهم پیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَسی و سه پل اصفهانترقی واقعی یا شعار ترقینقطه ای بود و دگر هیچ نبوطولانی ترین شبابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبفرد حساس از نظر عاطفی و بحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز دنیای شگفت انگیز کوانتومهوش عاطفی قسمت سوممنبع هوشیاری در کجاست؟(قبی ذهن و بی روحکلمات بلند نه صدای بلنددرماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنراز تغییرپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمسیستم تعادلی بدنتسلیم شدن از نورون شروع منه بدبخت بلکه نادانعلم در حال توسعهابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیقلب روباتیکحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبهیچ کس مانند تو نگاه نمیکموجود بی مغزی که می تواندبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل جاذبهدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزمان چیستپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاتأثیر نگاه انسان بر رفتاامگا سه عامل مهم سلامتساختار فراکتال وجود و ذهتصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغزی روشی مهم در تشخعادت کردن به نعمتابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استقدرت و شناخت حقیقتحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تدانش بی نهایتهزینه ای که برای اندیشیدمیدازولام در درمان تشنج بیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهانِ هوشیارِ در حال یادست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیزندگی در سیاهچالهآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر ویروس کرونا بر مغز انرژی بی پایان در درون هرتغییر عمودی سر انسان از پنوروز یا روز پایانیغرور و علمابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سلاموژین داروی ضد اوتیسم؟حس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ضد بیماری ام اس وویتامین E در چه مواد غذایماجرای جهل مقدسذخیره ی شگفت انگیز اطلاعباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريز، در تمدن زیر آبزیست، مرز افق رویداد هستآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاشلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هموساپينس بر زمین حس و ادراک قسمت بیستماحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایممانتین یا آلزیکسا یا اباستفاده از سلول های بنیاداروی سل سپتواقعیت و مجازمحل درک احساسات روحانیرمز جهان خاصیت فراکتالبحثی جالب درباره محدودیتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو یک جهان در مغز خودت هسزبان جانسوزتاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کششگفت انگیز بودن کیهانايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنگاه از بیرون مجموعهخفاش کور و انسان بینا؟ادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصل، روان و نفس استدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن دیگر کرونا ساخته شروبات های ریز در درمان بیگیاه بی عقل به سوی نور میتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونسفری به آغاز کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسشبکیه های مصنوعیایندرالفلج خوابجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هونابینایی در نتیجه ی گوشی خودروهای هیدروژنیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعداد بینهایت در دنیای مورزش و میگرندرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایروش جدید تولید برقگشایش دروازه جدیدی از طرپل جویی اصفهانتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگرسماگلوتید داروی کاهش دهنتاریکی و نورنقش رژیم غذایی در رشد و اصدای بم با فرکانس پایین، اگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی جفاصله ی همیشگی تصویر سازجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تخرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی درخدمت خلق وحمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه بالاتر از ماده بیندیشیادگرفتن، آغاز حرکت است درمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیرژیم های غذایی و نقش مهم پیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در وسیلی محکم محیط زیست بر انتروس جریان انرژینقطه بی بازگشتطی یکصد هزار سال اخیر هرچابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتفردا را نمیدانیمحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیایی پر از سیاهچاله هوش عاطفی قسمت ششممنبع خواب و رویابی سوادی در قرن 21کلوزاپین داروی ضد جنوندرها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورراست دستی و چپ دستیپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیستکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در اسیستم دفاعی بدن علیه مغز تست نوار عصب و عضلهنه جنگ و نه خونریزیعلم راهی برای اندیشیدن اابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیقلب را نشکنحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاههیچ کس حقیقت را درون مغز موجودات مقهور ژنها هستندبیماری اسپینال ماسکولار کندر در بیماریهای التهابدرگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم زمان و مکان، ابعاد کیهان پرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهتأثیر شیرینی های حاوی لواما شما از دید خفاش کور هساختار شبکه های مغزی ثابتصور از زمان و مکاننوار مغز، مفید و بی خطرعادت بد را ترک کنابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودقدرت کنترل خودحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان موفق به بازگردهزینه سنگین انسان در ازامکان زمان یا حافظه زمانبیان حقیقتکیست هیداتید مغزدست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهزندگی زمینی امروز بیش از آنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی تاریکتغییرات منطقه بویایی مغزنورالژیغربال در زندگیاتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیلایو دوم دکتر سید سلمان فحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی فامپیریدین یا نورلویتامین کاماجرای عجیب گالیلهذره ی معین یا ابری از الکبابا زود بیاکاش شرف اجباری بود یا حتیتمدنی قدیمی در شمال خلیج زاویه نگاه ها یکسان نیستآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرشلیک فراموشیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک قسمت دهماحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعمن کسی در ناکسی دریافتم استفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت و انعکاسمحل درک احساسات روحانی درنگ کردن، حقیقت نیستبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو کجای جهانیزبان ریشه هایی شناختی استاثیر درجه حرارت بر مغزآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکششگفت زده و حیران باشای نعمت من در زندگیمجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه از دور و نگاه از نزدخفاش با شیوع همه گیری جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصلاح خطا با رفتن بر مسیردر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگری ضد کرونا از دروبات کیانگیاه خواری و گوشت خوار کدتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونسقوط درون جاذبه ای خاص، چتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلاشباهت مغز و کیهانایا کوچک شدن مغزانسان الفلج خواب چیستجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فناتوانی از درمان برخی ویخورشید مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت بقا با سازگارترین فرد اسورزش بهترین درمان بیش فعدرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطروش صحبت کردن در حال تکامروشهای نو در درمان دیسک بپل خواجو اصفهانتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تسندرم کووید طولانیتاریکی خواهد ترسیدنقش زنجبیل در جلوگیری از صرع و درمان های آناگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زافتون های زیستیجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدخسته نباشی باباهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه جای محکوم کردن دیگران یادآوری خواب و رویادرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atرژیم ضد التهابیپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهسینوریپا داروی ترکیبی ضدتری فلوپرازیننمیتوان با بیرون انداختنطبیعت موجی جهانابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً فرزندان زمان خودحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا، هیچ استهوش عاطفی بیشتر در زنانمنتظر نمان چیزی نور را بهبی شرمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی رجزخوانی هایی که امروز بپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدتکامل تکنولوژیالگوی بنیادین و هوشیاریسکوت و نیستیتست آر ان اس دز میاستنی گچه زیاد است بر من که در ایعلم ساختن برج های چرخانابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیقوی تر باشحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب هیچ اندر هیچمورد نادر همپوشانی دو بیبیماری اضطراب عمومیکندر علیه سرطاندرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هزمان و گذر آن سریع استپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنتئوری تکامل امروز در درمامروز دانش ژنتیک هیچ ابهسادیسم یا لذت از آزار دادتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت عادت دادن مغز بر تفکرابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستقدرت انسان در نگاه به ابعحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان نورون مصنوعی سهزاران سال چشم های بینا ومکانیک کوانتومی بی معنی بیداری و خواب کدام بهتر اکیست کلوئید بطن سومدست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدزندگی زودگذرآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقسرگردانیتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریک که ما نمی توتغییرات مغز پس از 40 سالگینوسانات کوانتومی منبع مامقالاتاتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایلبخند بزن شاید صبح فردا زحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تداروی لیراگلوتیدویتامین کا و استخوانماده ی تاریکذرات کوانتومی زیر اتمی قباد و موجکتاب گران و پرهزینه شد ولتمرکز و مدیتیشنزاوسکا درمان گوشرآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ شنا در ابهای گرم جنوب نیاتاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علجهل مقدسچگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک قسمت دوازدهماخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشمن پر از تلخیماستفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت تقویت شدهمحدودیت چقدر موثر استرنگین کمانبحثی در مورد نقش کلسیم و کشتن عقیده ممکن نیستتو کز محنت دیگران بی غمیزبان شناسی مدرن در سطح سلتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استشگفتی های نقشه ی ژنتیکیای همه ی وجود منجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از درون قفس یا بیرونخلا، حقیقی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصول انجام برخی نرمش ها ددر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هواکسن سرطانروح و آب حیاتگیرنده باید سازگار با پیتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمسلول های مغزی عامل پارکیتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش گرمایش آب و هوا در همشباهت مغز با کیهان مادیایا این جمله درست است کسیفلج دوطرفه عصب 6 چشمجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره خوش قلبی و مهربانیهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت بقا در ازای بیماریورزش در کمر درددرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تبرخی ملاحظات در تشنج های روشهای شناسایی قدرت شنواپلاسمای غالبتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استسندرم گیلن باره به دنبال تاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش زبان در سلطه و قدرت اضایعه ی شبکه لومبوساکرالاگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهفروتنی معرفتیجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی، اتفاقات و تحمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه خوبی های دیگران فکرکنیاری خدا نزدیک استدرمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشتیک و اختلال حرکتیافتخار انسانسیگار عامل افزایش مرگ ومتری فلوپرازیننمیتوان بر سیاه سیاه نوشطبیعت بر اساس هماهنگیابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آفرضیه ای جدید توضیح میدهحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تدندان ها را مسواک بزنید تهوش عاطفی در زنان بیشتر امنتظر زمان ایده آل نشوبی عدالتی در توزیع واکسن کلام و زبان، گنجینه ای بسدرون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مرحم مصنوعیپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتسکوت، پر از صداتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه عدم مطلق بلکه عدم با قعلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیقیچی ژنتیکیحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(هیچگاه از فشار و شکست نترموسیقی نوبیماری بیش فعالیکوچ از محیط نامناسبدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بزمان و صبرآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهتئوری تکامل در پیشگیری و انفجار و توقف تکاملی نشاسازگاری با محیط بین اجزاتضادهای علمینوار عصب و عضلهعارضه جدید ویروس کرونا سابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارقدرت ذهنحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتدانشمندان یک فرضیه رادیکهستي مادي ای که ما کوچکترمکانیزمهای دفاعی در براببیست تمرین ساده برای جلوکپسول ژری لاکتدست بالای دستتلاش های جدید در ALSزندگی سلول در بدن، جدای اآینه در اینهمغز و اخلاقسربازان ما محققا غلبه می تاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی خلا ممکن استتغییرات آب و هوایی که به نوشیدن چای برای مغز مفید تاثیر ویتامین دی بر بیمااتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهانلحظات خوش با کودکانحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوداروی تشنجی دربارداریویتامین کا در سبزیجاتماده ی خالیذرات کوانتومی زیر اتمی قباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب زیست شناسی باورتمرکز بر هدفزبان فرایند تکاملی برای آیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوشناخت و معرفت، و نقش آن دتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهجهان فراکتالچگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت سوماخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشمن بی من، بهتر یاد میگیرماستفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت خلا و وجود و درک ممحدودیت های حافظه و حافظرهبر حقیقیبحثی در مورد حقیقت فضا و گل خاردار، زیباستتو پیچیده ترین تکنولوژی زبان شناسی نوین نیازمند تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استشگفتی های زنبور عسلای آنکه نامش درمان و یادشجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلنگاه از درون مجموعه با نگخلا، خالی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصول توسعه ی یک ذهن کاملدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانروح در جهانی دیگر استگالکانزوماب، دارویی جدیتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمسلول های بنیادیتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش پیش زمینه ها و اراده شباهت های ریشه ای چند بیمایا ابزار هوشمندی یا مغز فن آوری های جدید علیه شناجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز اننادیدنی ها واقعی هستندخوش خیالی و خوش بینیهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت بقای حقیقی در دور ماندن اوزن حقیقی معرفت و شناختدرمان های جدید ALSدرمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم روشی برای بهبود هوش عاطفپمبرولیزوماب در بیماری چتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آسسندرم پیریفورمیستاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زبان در سلطه و قدرت اضایعه ی عروقی مخچهاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردردفروتنی و غرورجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطا در محاسبات چیزی کاملهوش احساسیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه خودت مغرور نشوژن همه چیز نیستدرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلارژیم غذایی سالم و ضد التهپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلتیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان رسیاهچاله هاترک امروزنمای موفقیتطعمه ی شبکه های ارتباط اجابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آفساد اقتصادی سیتماتیک درحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تده روش موفقیتهوش عاطفی در زنان بیشتر امنحنی که ارتباط بین معرفبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام، در تحولی شگفت آور بدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است رحم مصنوعیپختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالسکته مغزیتشنج چیستنهایت معرفت و شناخت درک ععلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریهیپرپاراتیروئیدیسمموسیقی هنر مایع استبیماری تی تی پیکوچک شدن مغز از نئاندرتادرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشنازمان واقعیت است یا توهمآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمتئوری جدید، ویران کردن گانقراض را انتخاب نکنیدستم با شعار قانون بدترین تظاهر خوابیده ی مادهنوار عصب و عضلهعدم توقف تکامل در یک انداابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دقدرت عشقحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان ژنی از مغز انسهستی ما پس از شروعی چگال ما انسانها چه اندازه نزدبیش از نیمی از موارد انتقکامپیوتر سایبورگدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرزندگی، مدیریت انرژیآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی سردرد میگرنتاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژِی برای ایجاد اضطرابتغییرات تکاملی سر انسان نوعی سکته مغزی ، وحشتناک صفحه اصلیاتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادینلرزش ناشی از اسیب به عصبحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوداروی جدید ALSویتامین بی 12 در درمان دردماده ای ضد التهابیذرات کوانتومی زیر اتمی قبار مغز بر دو استخوانکتاب طبیعت در قالب هندسهتمرکز بر امروززبان متغیرآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کشناخت حقیقت یا آرزوهای گتاثیر گیاه خواری بر رشد واولویت بندی ها کجاستجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت سی و هشتماختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگومننژیتاستفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت توالزارتان داروی ضد فشار محدودیت درک انسانروی و منیزیم در تقویت استگل درون گلدانتو آرامش و صلحیزبان، نشان دهنده ی سخنگو تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یشانس یا نتیجه ی تلاشایمپلانت مغزیجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و نگاه حقیقی نگاه به درون اخلاصه ای از مطالب همایش مهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصول سلامت کمردر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن ضد اعتیادروح رهاییگام کوچک ولی تاثیرگذارتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولسلول های بنیادی منابع و اتاثیر رو ح و روان بر جسمنقش آتش در رسیدن انسان بهشباهت کیهان و مغزایا بیماری ام اس (مولتیپفناوری هوش مصنوعی نحوه خجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادانی در قرن بیست و یکم،خوشبختی چیستهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت بلندی در ذهن ما درک بلندیوزوز گوشبلوغ چیستوسواس، بیماری استدرمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرروشی جدید در درمان قطع نخپنج اکتشاف شگفت آور در موتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هوسندرم پیریفورمیستازه های اسکیزوفرنی(جنونقش سجده بر عملکرد مغزضایعات در عصب زیر زبانیاگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عفرگشت و تکامل تصادفی محض جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای ادراک کارماهوش احساسیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و رژیم غذایی ضد التهابیپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شتیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو سیاهچاله های فضایی منابعترکیب آمار و ژنتیکنمایش تک نفرهظهور امواج مغزی در مغز مصابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسفشار و قدرتحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تدهن، بزرگترین سرمایههوشمندی کیهانمنشأ اطلاعات و آموخته ها بیمار مرکز تنفس سلولیکلرال هیدرات برای خواباندروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیسال سیزده ماههتشنج و حرکات شبه تشنجی قانهایت در بی نهایتعلائم عصبی آلزایمر، با اابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمقانون مندی نقشه ژنتیکی محافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستهاوکينگ پیش از مرگش رسالمیهمانهای ناخوانده عامل بیماری دویککوچکی قلبدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقزمان پلانکآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمتا 20 سال آینده مغز شما به انواع سکته های مغزیستم، بی پاسخ نیستتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهعدم درکابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباقضاوت ممنوعحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان پاسخ کوانتومی هشت توصیه برای کاستن از دما انسانها چه اندازه نزدبیشتر کمردردها نیازی به کاهش مرگ و میر ناشی از ابدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرزندان ذهنیآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیسردرد میگرن در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینتغذیه بر ژنها تاثیر داردنیکولا تسلاسوالات پزشکیاثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکلرزش عضله یا فاسیکولاسیوحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزداروی جدید s3 در درمان ام ویتامین بی هفدهماده، چیزی نیسترفلکس وتری با توضیح دکتر بار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب، سفری به تاریختمساح حد واسط میان مغز کوزبان مشترک ژنتیکی موجوداآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟شناخت درون، شناخت بیرون؛تاثیر گیاهخواری بر رشد و اولین قدم شناخت نقص های خجهان موازی و حجاب هاچگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت سی و ششماختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های بمنابع انرژي پاک سرچشمه حاستیفن هاوکینگ در مورد هداروی ضد تشنج توپیراماتواکنش های ناخودآگاه و تقمخچه فراتر از حفظ تعادلرویا و واقعیتگل زندگیتو افق رویداد جهان هستیزبان، وسیله شناسایی محیطتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمشانس یا تلاشایمپلانت مغزی و کنترل دو جهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه دوبارهخلاصه ای از درمان های جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اضطراب و ترسدر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکواکسن علیه سرطانروزه داری متناوب، مغز را گامی در درمان بیماریهای تولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومسلول های بدن تو پیر نیستنتاثیر روده بر مغزنقش انتخاب از طرف محیط، نشباهت زیاد بین سلول هاي عایا بدون زبان میتوانیم تفواید روزه داری متناوبجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهانازوکلسینخوشبختی دور از رنج های مهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت منبع هوشیاری کجاست قسمت بلعیدن ستاره توسط سیاهچایک پیام منفرد نورون مغزی درمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانروشی جدید در درمان نابینپول و شادیتوهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمسندرم پای بی قرارتازه های بیماری پارکینسونقش غذاها و موجودات درياضرورت زدودن افکاراگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پفراموش کارها باهوش تر هسجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتخطای حسهوش بشری تهدید برای بشریمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه زودی شبکه مغزی به جای ژن هوش و ساختارهای حیاتی درمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانرژیم غذایی ضد دردپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسسیاهچاله ها، دارای پرتو ترکیب حیوان و انسانچند نرمش مفید برای کمردرظرف باید پر شود چه با چرک ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پفضا و ذهن بازحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوشیاری و وجودمنشاء کوانتومی هوشیاری ابیماری لبر و نابینایی آنکم کردن کالری روشی سودمندریای خدابسیاری از بیماری های جدیرساناها و ابر رساناها و عپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروسانسور از روی قصد بسیاری تشنج عدم توازن بین نورون نهادینه سازی فرهنگ اختلاعلت خواب آلودگی بعد از خوابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمقانون گذاری و تکاملحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالمیوتونیک دیستروفیبیماری دیستروفی میوتونیکوچکترین چیز یک معجزه اسدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وزمان به چه دلیل ایجاد میشآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونتا بحر یفعل ما یشاانیس بی کسانستون فقرات انسان دو پا جلتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضله مهم در تشعدالت برای من یا برای همهابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بقطار پیشرفتحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان اولین سلول مصنو هر کس تقوای خدا پیشه کنما اکنون میدانیم فضا خالبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش التهاب ناشی از بیماذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالزونیسومایدآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟سردرد میگرنی در کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولین هوشمندثبت و دستکار ی حافظهنیاز به آموزش مجازی دیجیپیامهای کاربراناثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استلزوم گذر انسان از حدها و حس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرداروی جدید لنفوم و لوکمیویتامین دی گنجینه ای بزرماده، چیزی بیش از یک خلا رفتار مانند بردهبار سنین ابزار هوشمندی اکتابخانهتنفس هوازی و میتوکندریزبان چهار حرفی حیات زمینآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعشناسایی تاریخچه ی تکاملیتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین مورد PML به دنبال تکجهان ما میتواند به اندازچگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت سیزدهماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بمنابع انرژی از نفت و گاز استیفن هاوکینگ در تفسیر داروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فواکنش به حس جدیدمخچه ، فراتر از حفظ تعادلرویا و کابوسگلوله ی ساچمه ایتو انسانی و انسان، شایستزدودن نقص از هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیشاهکار قرنایمپلانت مغزی کمک میکند جهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاهی بر قدرت بینایی دراخم شدن فضا-زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع بی نهایت انرژی در داطلاع رسانی اینترنتیدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهواکسنی با تاثیر دوگانه اروزه داری و التهاب زیانبگامی در درمان بیماریهای تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومسلول بنیادی و ای ال استاثیر روزه داری بر سلامت نقش اتصالات بین سلولهای شباهت زیاد بین سلول هاي عایا تکامل هدفمند استفیلمی بسیار جالب از تغییجوانان وطنارزش های وارونهنباید صبر کرد آتش را بعد خانه ی تاریکهوش مصنوعی از عروسک تا کمهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت بنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیشنهاد خوب برای آسان درمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوروشی جدید در درمان سکته مپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینتوهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیسندرم پس از ضربه به سرتازه های درمان ام اسنقش غذاها و موجودات درياضرب المثل یونانیاپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا مردم با زندگی میجنگنفراموشی همیشه هم بد نیستجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میخطر آلودگی هواهوش در طبیعتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه زیر پای خود نگاه نکن بژن یا نقشه توسعه مغز و نقدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد راه فراری نیستپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کوسیاهچاله و تکینگی ابتدایترازودونچند جهانیعقل مجادله گرابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو فضای قلب منبع نبوغ استحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو بیماری روانی خود بزرگ هوشیاری و افسردگیمهمان ناخواندهبیماری میاستنی گراویسکمالگرایی دشمن پیشرفتدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیرستگاری محدود به یک راه نپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنسانسور بر بسیاری از حقایتشویق خواندن به کودکانچهار میلیارد سال تکامل بعماد الدین نسیمی قربانی ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمقانون جنگلحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودهدف یکسان و مسیرهای مختلمیگرن و پروتئین مرتبط با بیماری سلیاککووید نوزده و خطر بیماری درب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تزمان شگفت انگیزآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیتاول کف پا و حقیقتانگشت ماشه ایستارگانی قبل از آغاز کیهتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضله تعیین محلعسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنقطره قطرهحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان تغییر میدان مغوفور و فراوانیما از اینجا نخواهیم رفتبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش حافظه هرچند فرایندیذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع زونا به وسیله ویروس ابله آینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اسردرد و علتهای آنتاثیر کتامین در درمان پاانسان قدیم در شبه جزیره عثبت امواج الکتریکی در عصچیز جدید را بپذیرسایتهای دیگراثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتلزوم سازگاری قانون مجازاحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داداروی جدید میاستنی گراویویروس مصنوعیماست مالیرفتار وابسته به شکلبارداری بدون رحمکجای مغز مسئول پردازش تجتنفس هوازی و میتوکندریزبان نیاز تکاملی استآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش روشناسایی سلول های ایمنی ااولین مورد پیوند سر در انجهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بمنابع انرژی از نفت و گاز استخوان های کشف شده، ممکدارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن های شرکت فایزر آمرمخچه ابزاري که وظیفه آن فرویا و خبر از آیندهگلوئونتو با همه چیز در پیوندیسفر فقط مادی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل اشاهکار شش گوشایمپلانت نخاعی میتواند دجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر توانایی اجزاي بخونریزی مغز در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع جدید انرژیاطلاعات حسی ما از جهان، چدر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نوابستگی یعنی قلادهروزه داری و بیمار ی ام اس گاهی لازم است برای فهم و تولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)سلول بنیادین از مخاط بینتاثیر روغن رزماری استنشانقش تیروئید در تکامل مغزشجاعت و ترسایجاد احساساتفیروز نادریجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غنبرو و انرژی مداومخانواده پایدارخار و گلهوش مصنوعی از عروسک تا کممنبع هوشیاری کجاست قسمت به قفس های سیاهت ننازیک آلل ژنتیکی که از نئانددرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنريتوکسيمب در درمان ام اسپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتوکل بر خداآسانی موفقیتسندرم جدایی مغزتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات درياضربه مغزی در تصادف راننداپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالفراموشی و مسیر روحانیجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده خطرات هوش مصنوعیهوش عاطفی قسمت 11منبع هوشیاری کجاست؟(قسمبه سیاهی عادت نکنیمژن ضد آلزایمردرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير راه نجاتپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم سیاهچاله ی منفرد یا سیاهترازودونچند جهانیعقل سالمابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پقفس ذهنحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تدو بار در هفته ماهی مصرف هوشیاری کوانتومیمهندسی ژنتیک در حال تلاش بیماری های میتوکندریکمردرددرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمرشته نوروایمونولوژی و نقپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبانامید نجاتساهچاله ها تبخیر نمیشودتشخیص ژنتیکی آتروفی های چهار ساعت پس از کشتار خوکعوامل موثر در پیدایش زباابزار بقا از نخستین هماننعناعقانون جنگلحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدهدف یکسان، در مسیرهای متمیگرن و خواببیماری ضعف عضلات نزدیک بکودک هشت ساله لازم است آددرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوزمزمه ات مانده در گوشمآموزش نوین زبانمعرفت و شناختتابوهای ذهنیانگشت نگاری مغز نشان میدسخن نیکو مانند درخت نیکوتعامل انسان با هوش مصنوعنوبت کودکانعشق درونی به یگانگی خلقتابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دلمس کوانتومیحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روش هاي جدیدی وقاحت و تمسخر دیگرانما اشیا را آنطور که هستندبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش دوپامین عامل بیماریذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخازیان غذاهای پرچربآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماسردرد به دلیل مصرف زیاد متاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملجلو رفتن یا عقبگردچیزی منتظر شناخته شدناثرات مفید روزه داریهنر فراموشیلزوم سازگاری قانون مجازاحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رداروی جدید آلزایمرویروس های باستانی، مغز مماست مالی با هوش انسانیرفتار اجتماعی انسان، حاصبازگشایی مجدد مطب دکتر سکرونا چه بر سر مغز می آورتنفس بدون اکسیژنزبان و کلمه حتی برای کسانآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کوشواهدی از نوع جدیدی از حااولین هیبرید بین انسان و جهان مرئی و نامرئیچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز استروژن مانند سپر زنان ددارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که مخچه تاثیر گذار بر حافظهرویا بخشی حقیقی از زندگی گمان میکنی جرمی کوچکی در تو با باورهایت کنترل میشسفر نامه سفر به بم و جنوب تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین شاید گوشی و چشمی، آماده شایمان به رویاجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارنگاهت را بلند کنخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش مصنوعی از عروسک بازی مناطق خاص زبان در مغزاطلاعاتی عمومی در مورد مدر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مواسطه ها د رمسیر ایجاد مغروزه داری سلول های بنیادگاهی مغز بزرگ چالش استتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دشرکت نورالینک ویدیویی ازایران بزرگفیزیک مولکولها و ذرات در جواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولارزش حقیقی زبان قسمت دومخارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی به کمک هوش طبیمنبع هوشیاری کجاست قسمت53به مغز خزندگان خودت اجازیک جهش ممکن است ذهن انساندرمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مریه زغالیپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتوپیراماتآشنا پنداریسندرم دزدی ساب کلاوینتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش غذاها در کاهش دردهای ضررهای مصرف شکر و قند بر ابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت فراموشی آرمانجستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسادفاع از پیامبرهوش عاطفی قسمت نهممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبه سخن توجه کن نه گویندهژنها نقشه ایجاد ابزار هودرمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون راه های جدید برای قضاوت رپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستتکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیماسیاهچاله ی تولید کنندهتراشه مغز بدون واسطه ی دچند جهانی و علمعقلانیت بدون تغییرابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برقفس را بشکنحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری سنتی یا هوشیاری مهندسی بدنبیماری های مغز و اعصاب و کمردرد ناشی از تنگی کانادرک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیرشد مغز فرایندی پیچیده اپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تکامل زبانامید جدید بر آسیب نخاعیسایه ی هوشیاریتشخیص آلزایمر سالها قبل نون و القلمعوامل ایجاد لغت انسانی و ابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو قانونمندی و محدودیت عالمحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تدیدن خدا در همه چیزهدف از تکامل مغزمیگرن و روزه داریبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک ایرانی که هوش او از درختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزنان باهوش ترآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر فکر بر سلامتانتقال ماده و انرژیسخن و سکوتتعداد کلی ذهن ها در جهان نور از عمق تاریکیعشق، شلوغ کردن نیستابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستلووفلوکساسینحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا دانشمندان روشی برای تبدیوقت نهيب هاي غير علمي گذشما به جهان های متفاوت خودبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش سن بیولوژیکی، تنها ذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معزیباترین چیز در پیر شدنآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدسردرد تنشنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان جلوتر را دیدنچیزی خارج از مغزهای ما نیاثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهلزوم عدم وابستگی به گوگل حس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختداروی جدید ای ال اسویرایش DNA جنین انسان، برماشین دانشرقیبی قدرتمند در برابر مبازگشت از آثار به سوی خداکریستال هاتنها مانع در زندگی موارد زبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر احتمالی عصاره تغلیآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده شواهدی از دنیسوان(شبه نئاولین تصویر در تاریخ از سجهان مشارکتیچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اسرار آفرینش در موجداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرمخاطب قرار دادن مردم، کارویا تخیل یا واقعیتگنجینه ای به نام ویتامین تو باید نیکان را به دست بسفر به مریخ در 39 روزتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دشاید درست نباشداین پیوند نه با مغز بلکه جهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب زمستانی سلول های سرهوش مصنوعی از عروسک بازی مناطق خاصی از مغز در جستجاطلاعاتی عمومی در مورد مدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختوبینار اساتید نورولوژی دروزهای بد باقی نمیماندگاهی جهت را عوض کنتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دشربت ضد خلطایرادهای موجود در خلقت بفیزیک هوشیاریجواب سنگ اندازیفیزیک و هوشیاریجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی به شناسایی کامنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمبه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می تودرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دریواستیگمینپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریسندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل سلولهای محافط به سنقشه مغزی هر فرد منحصر بهضررهای شکر بر سلامت مغزابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا وافرایند پیچیده ی خونرسانیحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار دفاع در برابر تغییر ساختهوش عاطفی قسمت هفتممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبهبود حافظه پس از رخدادهژنها ، مغز و ارادهدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمراه های جدید برای قضاوت رپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاتکینگیافسردگی و ساختار مغزسیاره ی ابلهانتراشه ها روی مغزچند روش ساده برای موفقیتعقیده ی بی عملابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ قله برای دیدن نه برای به حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش، ژنتیکی است یا محیطیمهربانی، شرط موفقیتبیماری وسواسکمردرد و علل آندرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمرشد مغز علت تمایل انسان بپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل زبان انسان از پیشیامید درمان کرونا با همانسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ایدزنوآوری ای شگفت انگیز دانعواملی که برای ظهور لغت اابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث قارچ بی مغز در خدمت موجودحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تدیدگاه نارسای دوگانه ی مهدف از خلقت رسیدن به ابزامیگرن سردردی ژنتیکی که ببیماری، رساله ای برای سلکودکان میتوانند ناقل بی درد و درستفاوتهای جنسیتی راهی برازنجیرها را ما باید پاره کآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتروپی و هوشیاریسخن پاک و ثابتتعذیه ی ذهننور درونعصب حقوق نورولووابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریملوب فرونتال یا پیشانی مغحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، قفل ذهن را باز میکنوقتی فهمیدی خطا کردی برگما با کمک مغز خود مختاريمبا خودت نجنگکایروپاکتیک چیستذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسزیباترین چیز در افزایش سآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طسردرد سکه ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استجمجمه انسان های اولیهچیزی شبیه نور تو نیستاجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیمقاومت به عوارض فشار خون اسکار، لگوی هوشمندداروی جدید برای میاستنی ویشن پرومبانی ذهنی سیاه و سفیدرموزی از نخستین تمدن بشربازگشت به ریشه های تکاملکریستال زمان(قسمت اولتنها در برابر جهانزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر ترکیبات استاتین (سآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تشیشه ی بازالتی و سیلیکوناولین دارو برای آتاکسی فجهان معناچگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اسرار بازسازی اندام هادخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتمدل همه جانبه نگر ژنرالیرویا حقی از طرف خداگوهر با نظر دیگران سنگ نمتو برای خزیدن خلق نشده ایسفر تجهیزات ناسا به مریخ تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیشایسته نیست در جیب خود قراین اندوه چیستجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتیهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وجود قبل از ناظر هوشمندروزهای سختگذر زمان کاملا وابسته به تومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش خرچنگ های نعل اسبی درشش مرحله تکامل چشمایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیاکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیفیزیک آگاهیجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسخدا موجود استهوش مصنوعی تعاملیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتبه نقاش بنگریکی از علل محدودیت مغز امدرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهریاضیات یک حس جدید استپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتوازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارنقشه های مغزی جدید با جزیضعیف و قویابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خوفرایند تکامل و دشواری هاحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز دقیق ترین تصاویر از مغز اهوش عاطفی قسمت یازدهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمبهداشت خوابژنهای مشترک بین انسان و ودرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماراه پیروزی در زندگی چیستپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقسیاره ابلهانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزچندین ماده غذایی که ماننعلم و ادراک فقط مشاهده ی ابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانقله سقوطحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستهیچ نقطه ای مرکزی تر از اموفقیت هوش مصنوعی در امتبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد با پوشیدن کفش منادرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کرونارشد در سختی استپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهتکامل ساختار رگهای مغزی امیدوار باش حتی اگر همه چساخت سلول عصبی حتی پس از تصویر خورشید یا خود خورشنوار مغز مشاهده ی غیر مستعوارض ازدواج و بچه دار شدابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیقبل از آغازحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدژا وو یا اشنا پنداریهر چیز با هر چیز دیگر در تمیگرن شدید قابل درمان اسبیندیشکودکان خود را مشابه خود تدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشزندگی فعال و مثبت روند آلآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتظار گذر تندباد؟سختی ها رفتنی استتغییرنوروفیبروماتوزعصب سیاتیکابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستلوتیراستامحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، یک انسان را ناسازگوقتی پر از گل شدی خودت را ما بخشی از این جهان مرتبطبا خدا باشکار امروز را به فردا نیندذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنزیر فشار کووید چه باید کرآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طسردرد عروقی میگرنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشجنین مصنوعینکاتی در مورد تشنجاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش دمقایسه رقابت و همکاریاساس انسان اندیشه و باور داروی جدید برای کاهش وزنواقعیت فیزیکی، تابعی از مباحث مهم حس و ادراکرمز و رازهای ارتباط غیر کبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت دوم)تنهاییزبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر تغذیه بر سلامت رواآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینشکل های متفاوت پروتئین هاولین دروغجهان هوشمندنگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک سی و هفتماختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی منابع انرژی از نفت و گاز اصفهان زیبادر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا ساخته شده تومدل هولوگرافیک ژنرالیزهرویاها از مغز است یا ناخوگویید نوزده و ایمنی ساکتتو تغییر و تحولیسفر دشوار اکتشافتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهشادی، پاداش انجام وظیفهاین ایده که ذرات سیاهچالجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتی و یهوش مصنوعی از عروسک بازی منبع هوشیاری کجاست قسمت اعتماد به خوددر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتروش مقابله مغز با محدودیگذشته را دفن کنتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش داروهاي مختلف معروف ششمین کنگره بین المللی س