پژوهشی نشان میدهد، نوشیدن چای، ممکن است برای مغز مفید باشد و از فرسودگی شناختی مرتبط با مغز جلوگیری کند.
اکنون پژوهشگران میگویند نوشیدن مرتب چای، ممکن است انتخابی ساده در زندگی برای بهبود سلامت مغز باشد. در این مطالعه سی فرد بالغ بالاتر از 65 سال، در آزمون های شناختی شرکت کردند. پژوهش گران تحت رهبری گروهی از استادان دانشگاه ملی سنگاپور با ام ار ای مغزی، شرکت کنندگان را بررسی کردند. از آنها سوال شد دفعاتی را- که چای سیاه یا سبز یا چای چینی یا قهوه می نوشند- مشخص کنند. نتایج نشان داد کسانی- که به مدت 25 سال، در هفته، حداقل چهار بار، چای می نوشند- مغزهای بزرگتری از متوسط داشتند.
و دکتر فنگ ای پژوهش گر اصلی مطالعه میگوید مطالعه ما اولین نمونه از تاثیر مثبت چای بر محیط مغز است و مصرف منظم چای، تاثیر منفی بر فرسودگی ناشی از افزایش سن بر مغز دارد. دکتر لی ادامه میدهد: حرکت بر چند مسیر را برای نمونه، تصور کن و مناطق مغزی را به عنوان میدان ها و جهت ها در نظر بگیر؛ این در حالی است که ارتباطات بین مناطق، راه های مغزی هستند.
وقتی نظم راه ها بهتر تنظیم شود، حرکت ماشین ها و وسایل نقلیه سودمندتر است و سوخت کمتری مصرف میکند. و مثلا اگر اتصالات بین مناطق مغز، منظم تر باشد میتوان معلومات را بیشتر و شایسته تر پردازش کرد.
و تصور میشود این پژوهش، شرکت کنندگان از دو دانشگاه کامبریج و اسیکس را در بر بگیرد و نخستین مطالعه در نوع خود است زیر پژوهش های دیگر تاثیر چای را بر شبکه های مغزی بررسی نکرده است.(مرحله بعدی مطالعه بررسی تاثیر چای بر شبکه های مغزی است) و در سال2017 پژوهشی نشان داد که چای ممکن است از میزان قند خون هم بکاهد و کاهش قند خون، نقش مهمی در بهبود خون رسانی به مغز و بهینه کردن مسیر شبکه های مغزی و زندگی نورون ها یا سلولهای حمایت کننده از نورون دارد.
https://www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190912100945.htm
@salmanfatemi
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031