دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا بدون ناظر هوشمند هم باز حقیقتی هست

وجود و حقیقت در برابر ابزار هوشمندی محدود
یا وجود و حقیقت، ساخته ی ابزار هوشمندی؟؟

آیا حقیقت، به شکلی محدود در ظرف ذهنی ناظر هوشمند، شکل می‌گیرد یا اساسا حقیقتی وجود ندارد و اصطلاح حقیقت، به وسیله ی ذهن ناظر هوشمند، ساخته می شود؟

آیا بدون ناظر هوشمند هم باز حقیقتی هست؟!!

جدال جهان ذهنی و جهان حقیقی

شناخت در برابر شناخت: خفه شو و محاسبه کن!. آیا انیشتین در نبرد برای توضیح واقعیت کوانتومی، شکست خورد؟

هیلبرون در مورد قتل عمدی افسانه ها هشدار داده است: «افسانه‌ای که امروز می‌کشید ممکن است حاوی حقیقتی باشد که فردا به آن، نیاز دارید.»

فیزیکدانان پس از جنگ، با سرکوب سؤالاتی که آنها را بیش از حد «فلسفی» می دانستند، یک ارتدکس بی چون و چرا ایجاد کردند که علم را تا به امروز تحت تأثیر قرار می دهد.

برای ذرات درهم تنیده، تغییر در یکی فوراً بر دیگری تأثیر می گذارد، مهم نیست چقدر از هم دور باشند!

مکانیک کوانتومی، یک تئوری علمی فوق‌العاده موفق است که بسیاری از سبک‌های زندگیِ دچار وسواس به فناوری، به آن بستگی دارد.

فیزیک کوانتوم، گیج کننده است. اگرچه این نظریه جواب می دهد، اما فیزیکدان ها را به جای قطعیت ها، در تعقیب احتمالات قرار می دهد و پیوند بین علت و معلول را می شکند.

این فیزیک، ذراتی را به ما می دهدکه امواج هستند و امواجی که ذرات هستند !! گربه هایی که به نظر می رسد هم زنده و هم مرده هستند!! و بسیاری از موارد عجیب و غریب کوانتومی شبح وار پیرامون پدیده های غیرقابل توضیح، مانند درهم تنیدگی کوانتومی!

اسطوره ها هم فراوانند.


به عنوان مثال، در اوایل قرن بیستم، زمانی که بنیانگذاران این نظریه در مورد معنای همه ی آن بحث می کردند، دیدگاه فیزیکدان دانمارکی نیلز بور غالب شد.

آلبرت انیشتین به شکل واضحی با او مخالف بود و در دهه‌های 1920 و 1930،این دو، مناظره های بسیار انجام دادند (https://www.nature.com/articles/d41586-018-03793-2) و افسانه‌ای پایدار خلق شد که میگفت بور با کتک زدن انیشتین سرسخت و منزوی کردن انیشتین در این بحث، پیروز شد.

فیزیکدان های «کلیسای بور»- که مانند کشیشان متعصب عمل می‌کردند- تلاش کردند تا بحث‌های بیشتر را متوقف کنند.

آنها «تفسیر کپنهاگ» را که به نام محل مؤسسه ی بور در کپنهاگن دانمارک، نامگذاری شده است، به عنوان یک دیدگاه ارتدوکسی جزمی تأسیس کردند.

آخرین کتاب مندرام کوانتومی- که با همکاری مورخ علم جان هیلبرون نوشته شده است- به بررسی ریشه های این اسطوره و نقش آن در ایجاد انگیزه در شخصیت های منحصر به فردی می پردازد که در ادامه، آن را به چالش می کشند.

پافشاری آنها در مواجهه با بی‌تفاوتی گسترده، نتیجه داد، زیرا به پایه‌گذاری صنعت محاسبات کوانتومی کمک کرد که انتظار می‌رفت تا سال 2040 ده‌ها میلیارد ارزش داشته باشد.

اسطوره ی بنیادی
یک افسانه ی علمی، تصادفی یا اشتباهی ایجاد نمی شود. نیاز به تلاش دارد. هیلبرون در سخنرانی کنفرانسی در سال 2014 گفت: «برای اینکه یک ادعای نادرست به عنوان یک افسانه ی واجد شرایط باشد، باید پایدار و گسترده باشد. وی خاطرنشان کرد: باید دلیل قابل قبول و قابل انتسابی برای ماندگاری و ارتباط فرهنگی داشته باشد.

این اسطوره‌ها اگرچه به نظر میرسد اشتباه یا افسانه‌ای باشند، کاملاً اشتباه نیستند و اغراق‌های آنها جنبه‌هایی از یک موقعیت، رابطه یا پروژه را نشان می‌دهد که ممکن است نادیده گرفته شود.»

آیا نظریه ی کوانتومی به این معنی است که کل جهان از پیش، تعیین شده است؟

برای اینکه ببینیم این مشاهدات چگونه در توسعه ی تاریخی مکانیک کوانتومی کاربرد دارند، بیایید با دقت بیشتری به بحث بور-اینشتین نگاه کنیم.

بور در سال 1927 استدلال کرد تنها راه برای درک این نظریه، پذیرش اصل مکمل بودن complementarity بود.

فیزیکدان ها چاره ای جز توصیف آزمایش های کوانتومی و نتایج آن با استفاده از مفاهیم کاملاً ناسازگار و در عین حال مکمل complementarity وام گرفته شده از فیزیک کلاسیک، ندارند.

برای مثال، در یک نوع آزمایش، یک الکترون مانند یک موج کلاسیک رفتار می کند و در آزمایش دیگر، مانند یک ذره ی کلاسیک رفتار می کند.

فیزیکدان ها می توانند تنها یک نوع رفتار را در یک زمان، مشاهده کنند، زیرا هیچ آزمایشی وجود ندارد که بتواند هر دو رفتار را همزمان نشان دهد.

بور اصرار داشت که هیچ تناقضی در مکمل بودن وجود ندارد، زیرا استفاده از این مفاهیم کلاسیک، صرفاً نمادین است. آیا الکترون ها واقعاً امواج هستند یا ذرات؟ نظر بور این را توضیح نمیداد بلکه در مورد این پذیرش بود که فیزیکدانان هرگز نمی توانند بدانند که یک الکترون واقعا چیست و باید به توصیفات نمادین امواج و ذرات در حدی مناسب دست یابند. با این محدودیت‌ها، بور این نظریه را کامل می‌دانست و نیازی به توضیح بیشتر نبود.

چنین بیانیه ای سؤال مهمی را برمی انگیخت: هدف از فیزیک چیست؟


آیا هدف اصلی آن دستیابی به توصیفات و کنترل هر چه بیشتر جزئیات و پدیده ها است، صرف نظر از اینکه آیا فیزیکدانان می توانند این توصیفات را درک کنند؟ یا، بهتر است بگوییم، فیزیک جستجوی مستمر برای بینش های عمیق تر و عمیق تر در مورد ماهیت واقعیت فیزیکی است؟

انیشتین پاسخ دوم را ترجیح داد و نپذیرفت که مکمل بودن می تواند آخرین حرف در مورد این موضوع باشد. او در مناظره‌اش با بور، یک سری آزمایش‌ فکری مفصل، ابداع کرد و در آن‌ها تلاش کرد ناهماهنگی‌ها و ابهامات نظریه و ناقص بودن آن را نشان دهد.

اینها به منظور برجسته کردن موضوعات اصلی بودند و قرار نبود این آزمایش ها به معنای واقعی کلمه، گرفته شود.

احتمالات درهم تنیده
در سال 1935، انتقادات اینشتین در مقالهایمنتشر شده با همکارانش بوریس پودولسکی و ناتان روزن در موسسه مطالعات پیشرفته در پرینستون، نیوجرسی، مورد توجه قرار گرفت. در آزمایش فکری آنها (که با نام EPR، حروف اول نویسندگان شناخته می شود)، یک جفت ذره (A و B) بر هم اثر می گذارند و از هم دور می شوند. فرض کنید هر ذره می تواند با احتمال مساوی یکی از دو خاصیت کوانتومی را داشته باشد که برای سادگی، آن را بالا و پایین می نامیم و این وضعیت، در رابطه با تنظیم ابزار اندازه گیری است.

با فرض اینکه خواص آنها با یک قانون فیزیکی مرتبط است، اگر A اندازه گیری شود بالا، B باید پایین باشد و بالعکس.

آروین شرودینگر، فیزیکدان اتریشی، اصطلاح درهم تنیده entangled را برای توصیف این نوع موقعیت، اختراع کرد.

اگر به ذرات درهم تنیده، اجازه داده شود تا آنقدر از هم دور شوند که دیگر نتوانند بر یکدیگر تأثیر بگذارند، فیزیکدان ها ممکن است بگویند که آنها دیگر در تماس علّی نیستند. مکانیک کوانتومی پیش‌بینی می‌کند که دانشمندان همچنان باید بتوانند A را اندازه‌گیری کنند و از این طریق - با قطعیت - خاصیت همبستگی B را استنتاج کنند.

اما این نظریه، فقط احتمالات را به ما می دهد. ما هیچ راهی نداریم که از قبل بدانیم چه نتیجه ای پس از تعیین موقعیت A برای B به دست می آوریم.

اگر A مشخص شود که پایین است، B از راه دور و به طور علّی و قطع شده، چگونه می داند با شریک درهم تنیده اش ارتباط برقرار کند و نتیجه را بالا بدهد. '؟

ذرات نمی توانند همبستگی را بشکنند، زیرا در این صورت، قوانین فیزیکی را- که همبستگی را ایجاد کرده است- می شکند.
فیزیکدانان به سادگی می‌توانند فرض کنند که وقتی دو ذره به اندازه کافی از هم فاصله دارند، این ذرات، مجزا و متمایز یا «به‌طور محلی واقعی» هستند، و هر کدام دارای ویژگی‌هایی هستند که در لحظه تعاملشان، بیکس و ثابت شده‌است.

فرض کنید A به سمت یک ابزار اندازه گیری حرکت می کند که دارای ویژگی بالا است. یک آزمایشگر حیله گر کاملاً میتواند تنظیم ابزار را تغییر دهد به طوری که وقتی A می رسد، اکنون پایین اندازه گیری شود. پس چگونه همبستگی برقرار می شود؟

آیا ذرات در تضاد با نظریه نسبیت خاص انیشتین، به نحوی در تماس باقی می مانند، برای یکدیگر پیام می فرستند یا بر یکدیگر در فواصل بسیار وسیع با سرعتی بیشتر از نور اعمال می کنند؟

احتمال جایگزین، به همان اندازه ناراحت کننده است، این است که ذرات درهم تنیده در واقع مستقل از یکدیگر وجود ندارند. آنها غیر محلی هستند، به این معنی که خواص آنها تا زمانی که اندازه گیری روی یکی از آنها انجام نشود ثابت نیست و این ابزارها و ذهن ناظر است که مشخصات آنها را تعیین میکند.

هر دوی این گزینه‌ها برای انیشتین غیرقابل قبول بودند و او را به این نتیجه رساندند که مکانیک کوانتومی، نمی‌تواند کامل باشد.

آزمایش فکری EPR یک شوک به اردوگاه بور وارد کرد، اما به سرعت (اگرچه غیر متقاعدکننده)، توسط بور رد شد.

چالش انیشتین کافی نبود. او به انتقاد از این نظریه راضی بود، اما در مورد جایگزینی برای مکمل بودن بور اتفاق نظری وجود نداشت. جامعه علمی، بور را برنده ی این بحث می دانست و در اوایل دهه 1950، ستاره انیشتین رو به زوال گذاشت.

برخلاف بور، اینشتین هیچ مکتبی برای خود ایجاد نکرده بود. او بیشتر به ذهن خود عقب نشینی کرده بود. او بیهوده دنبال نظریه ای بود که الکترومغناطیس و گرانش را یکی می کرد و نیاز به مکانیک کوانتومی را به کلی از بین می برد. او از خود به عنوان مسافر تنها یاد کرد.

در سال 1948، فیزیکدان نظری ایالات متحده، جی رابرت اوپنهایمر، به خبرنگاری در مجلهتایماظهار داشت که انیشتین پیر، به یک نقطه ی عطف، اما نه یک فانوس دریایی تبدیل شده است!!

دیدگاه غالب
خوانش‌های بعدی این دوره در تاریخ کوانتومی این پیشنهاد مداوم و گسترده را ترویج کرد که تفسیر کپنهاگن به عنوان یک دیدگاه ارتدکس، تثبیت شده است در حالیکه در تفسیر واقعیت و حقیقت، تا حدی ناتوان است و حقیقت را نه واقعی بلکه نتیجه ی قدرت ادراکی ناظر میداند.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [04/29/2024 10:55 ب.ظ]
فیزیکدان آمریکایی N. David Mermin هنگام یادگیری مکانیک کوانتومی به عنوان دانشجوی فارغ التحصیل در دانشگاه هاروارد در دهه 1950، خاطرات واضحی از پاسخ هایی را که تحقیقات مفهومی او از استادانش دریافت کرده بود، به یاد آورد. آنها به او توصیه کردند: «اگر به خودتان اجازه دهید که حواستان به این سبک‌های بی‌اهمیت پرت شود، هرگز دکتری نخواهید گرفت، بنابراین به کار جدی بازگردید و نتایجی را برای شغل و درآمد بهتر به‌دست آورید. به عبارت دیگر خفه شو و حساب کن.»

به نظر می‌رسید که در آن دوره مخالفان با عواقب و مجازات جدی مواجه شدند. وقتی فیزیکدان آمریکایی جان کلوزر - پیشگام آزمایش های تجربی مکانیک کوانتومی در اوایل دهه 1970 - برای یافتن یک موقعیت آکادمیک تلاش کرد. او فکر کرد با «مذهبی»- که توسط بور و کلیسای کپنهاگ پرورش داده شده بود- به گرو گرفته شده است: «هر فیزیک‌دانی که آشکارا از این مبانی انتقاد می‌کرد یا حتی به‌طور جدی زیر سؤال می‌برد... بلافاصله به عنوان «کودن» شناخته می‌شد و به‌طور طبیعی، یافتن مشاغل مناسب در این حرفه برای این افراد دشوار بود.»
اما کشیدن تارهای تاریخی توضیح متفاوتی برای مبارزات مرمین و کلوزر ارائه می دهد. از آنجا که هیچ جایگزین مناسبی برای مکمل بور وجود نداشت، کسانی که در اواخر دهه 1940 اولین کتاب های درسی دانش آموزان پس از جنگ را در مورد مکانیک کوانتومی نوشتند، چاره ای جز ارائه نسخه های (اغلب درهم) نظریه ی بور نداشتند. بور بسیار مبهم و گاهی غیرقابل درک بود. سؤالات ناخوشایند در مورد مبانی این نظریه معمولاً به صورت کوتاه ارائه می شد و برای دانش‌آموزان مهم‌تر بود که یاد بگیرند چگونه نظریه را به کار ببرند تا اینکه نگران معنای آن باشند.
یکی از استثناهای مهم، کتاب تئوری کوانتومیفیزیکدان آمریکایی دیوید بوهم در سال 1951 استکه شامل بحث گسترده ای در مورد تفسیر این نظریه، از جمله چالش EPR است. اما، در آن زمان، بوهم به قرائت بور پایبند بود.

آمریکایی‌سازی فیزیک پس از جنگ: به این معنی بود که فیزیکدان ها هیچ ارزشی برای بحث‌های «فلسفی» که نتایج عملی به همراه نداشت، قائل نبودند.

وظیفه ی رسیدن به اعداد به این معنی بود که هیچ وقت یا تمایلی برای آن نوع بحث بیهوده ای که بور و انیشتین در آن مشغول شده بودند وجود نداشت.
پراگماتیسم غالب شد. فیزیکدان ها، دانشجویان خود را تشویق می کردند موضوعات تحقیقاتی را انتخاب کنند که احتمالاً زمینه مناسبی را برای یک حرفه ی آکادمیک در اختیار آنها قرار می دهد، یا موضوعاتی که برای کارفرمایان بالقوه جذاب باشد. اینها شامل تحقیقات روی پایه های کوانتومی نمی شد.

این تحولات، توطئه ای برای ایجاد نوع متفاوتی از ارتدکس ایجاد کرد. توماس کوهن، فیلسوف آمریکایی،درساختار انقلاب های علمی(1962)، علم «عادی» را به عنوان فعالیت برای حل معماهای روزمره دانشمندان در چارچوب یک «پارادایم» رایج، توصیف می کند. این را می توان به عنوان چارچوب اساسی که درک علمی بر آن استوار است تعبیر کرد. کوهن استدلال کرد محققانی که به دنبال علم عادی هستند، تمایل دارند نظریه های بنیادی را بدون تردید بپذیرند و به دنبال حل مسائل در محدوده این مفاهیم هستند.

تنها زمانی که مشکلات حل نشدنی، انباشته می شود و وضعیت غیرقابل تحمل می شود، ممکن است پارادایم یا چارچوب فکری، «تغییر» کند، و این، در فرآیندی است که کوهن آن را به یک انقلاب سیاسی، تشبیه میکند.

پازل 50 ساله ای که فیزیک کوانتومی را به چالش می کشد:
دیدگاه غالب همچنین تعریف می‌کند که جامعه چه نوع مشکلی را به عنوان علمی می‌پذیرد و محققان برای بررسی کدام مشکلات، تشویق می‌شوند (و سرمایه‌گذاری می‌شوند).

همانطور که کوهن در کتاب خود اذعان کرد: مشکلات دیگر، از جمله بسیاری از مشکلاتی که قبلا استاندارد بودند، به عنوان مابعدالطبیعی، به عنوان دغدغه یک رشته دیگر، گاهی آنقدر مشکل ساز هستند که ارزش وقت گذاشتن را ندارند و رد می شوند.
آنچه را کوهن در مورد علم عادی می گوید، می توان در فیزیک «جاری» به کار برد.

در دهه 1950، جامعه فیزیک به طور کلی نسبت به سؤالات اساسی- که خارج از جریان اصلی قرار داشتند- بی تفاوت شده بودند. مطرح می شد چنین سؤالاتی متعلق به کلاس فلسفه است و جایی برای فلسفه در فیزیک وجود ندارد.

استادان مرمین، همانطور که او ابتدا فکر می کرد، «عامل کپنهاگن» نبودند. همانطور که او بعداً به من گفت، استادانش «علاقه‌ای به درک بور نداشتند و فکر می‌کردند که تنفر اینشتین از [مکانیک کوانتومی] احمقانه است».

در عوض، آنها نسبت به فلسفه بی تفاوت بودند.
مکانیک کوانتومی کار کرد. چرا نگران معنای آن باشید؟»

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [04/29/2024 10:56 ب.ظ]
به احتمال زیاد کلاوزر گرفتار فیزیک جریان اصلی، شده است . آزمایش‌های تجربی او در زمینه مکانیک کوانتومی،در سال 1972 با بی‌تفاوتی مواجه شد یا به‌طور فعال‌تر، به‌عنوان علم ناخواسته یا حاشیه‌ای کنار گذاشته شد. از این گذشته، همانطور که انتظار می رفت، مکانیک کوانتومی آزمایشات کلاوزر را پشت سر گذاشت و مسلماً چیز جدیدی کشف نشد.

کلاوزر نتوانست یک موقعیت آکادمیک به دست آورد، نه به این دلیل که جسارت به چالش کشیدن تفسیر کپنهاگ را داشت. جسارت او در به چالش کشیدن جریان اصلی بود. همانطور که یکی از همکارانش بعداً به Clauser گفت، اعضای هیئت علمی فیزیک در یکی از دانشگاه‌هایی که او برای آن درخواست داده بود «فکر می‌کردند که کل این رشته، بحث‌برانگیز است».

با این حال، مهم است اذعان کنیم که اسطوره ی ماندگار تفسیر کپنهاگ، نیز حاوی بخشهایی از حقیقت بود. بور شخصیتی قوی و سلطه جو داشت. او می خواست با نظریه کوانتومی به همان شکلی مرتبط باشد که انیشتین با نظریه های نسبیت مرتبط بود.

مکمل بودن به عنوان آخرین کلمه در مورد این موضوع توسط فیزیکدانان مدرسه بور پذیرفته شد. پر سر و صداترین «بولداگ» بور، لئون روزنفلد، ولفگانگ پائولی و ورنر هایزنبرگ بودند، اگرچه همگی دیدگاه‌های متفاوتی در مورد معنای واقعی تفسیر کپنهاگ داشتند.

آنها به دنبال بستن دهان رقبا بودند. تفسیر «موج آزمایشی» فیزیکدان فرانسوی لوئیس دو بروگلی، که علیت و جبرگرایی را در نظریه ای که در آن ذرات واقعی توسط یک موج واقعی هدایت می شوند، احیا می کند، توسط پائولی در سال 1927 ساقط شد. حدود 30 سال بعد، وضعیت نسبی هیو اورت، فیزیکدان آمریکایی یا همان‌طور که روزنفلد بعداً توضیح داد،تفسیر (https://www.nature.com/articles/d41586-019-02602-8) چند جهانی، به عنوان «ایده‌های ناامیدکننده» رد شد. روزنفلد اضافه کرد که اورت به طرز غیرقابل توصیفی، احمق بود و نمی توانست ساده ترین چیزها را در مکانیک کوانتومی درک کند این در حالی بود که رگه هایی از حقیقت در نگاه اورت وجود داشت.

تفاسیر غیر متعارف
اما افسانه تفسیر کپنهاگ هدف مهمی را دنبال کرد. این انگیزه، پروژه ای شد که در غیر این صورت ممکن بود نادیده گرفته می شد. انیشتیننظریه کوانتومیبوهم را دوست داشتو از او خواست او را در بهار 1951 در پرینستون ببیند. بحث آنها باعث شد که بوهم نظرات بور را کنار بگذارد و او به ابداع مجدد نظریه موج آزمایشی دو بروگلی ادامه داد. او همچنین جایگزینی برای چالش EPR ایجاد کرد که نوید ترجمه را به یک آزمایش واقعی داشت.
فیزیکدان ایرلندی جان بل که از ابهام بوهری سرگردان شده بود، هیچ آرامشی در کتاب های درسی دانش آموزان پیدا نکرد و با الهام از بوهم، از تفسیر کپنهاگ عقب نشینی کرد و در سال 1964، بر اساس نسخه ی بوهم از EPR برای ایجاد قضیه ای که اکنون معروف است، ساختهشد (https://www.nature.com/articles/d41586-024-01216-z?utm_medium=Social&utm_campaign=nature&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0aMoj9lZ4Gg5tfOzdA45X4nlZZuAVgDQJz2pBCOmFIf_KDP7xIl3T_WjY_aem_ATYSsupFL0HblxqDi6YnSTgKj2JXjooaxcNl0hMOvgz2fkKbzOmvLxdAESwPWzjDNb6DtrJ5YWfsSRrh0Z0_tBAR#ref-CR3).

این فرض که ذرات درهم تنیده A و B به صورت محلی، واقعی هستند منجر به پیش بینی هایی می شود که با پیش بینی های مکانیک کوانتومی ناسازگار هستند. این دیگر فقط مربوط به فیلسوفان نبود: این موضوع در مورد فیزیک واقعی بود.

کلاوزر سه بار تلاش کرد تا دوره فارغ التحصیلی خود را در زمینه مکانیک کوانتومی پیشرفته در دانشگاه کلمبیا بگذراند زیرا مغز او به نوعی از انجام آن امتناع می کرد. او بور و کپنهاگ را مقصر دانست، بوهم و بل را پیدا کرد و در سال 1972 اولین کسی بود که آزمایش های قضیه بل را با فوتون های درهم تنیده انجامداد (https://www.nature.com/articles/d41586-024-01216-z?utm_medium=Social&utm_campaign=nature&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0aMoj9lZ4Gg5tfOzdA45X4nlZZuAVgDQJz2pBCOmFIf_KDP7xIl3T_WjY_aem_ATYSsupFL0HblxqDi6YnSTgKj2JXjooaxcNl0hMOvgz2fkKbzOmvLxdAESwPWzjDNb6DtrJ5YWfsSRrh0Z0_tBAR#ref-CR2).

فیزیکدان فرانسوی آلن اسپکت نیز به همین ترتیب تلاش کرد «دنیای فیزیکی پشت ریاضیات» را تشخیص دهد، با مکمل بودن گیج شد («فهم بور غیرممکن است») و بل را پیدا کرد. در سال 1982، او آزمایشی نمادین از قضیهبل را انجام داد و تنظیمات ابزارهای مورد استفاده برای اندازه گیری ویژگی های جفت فوتون های درهم تنیده را در حالی که ذرات در میانه پرواز بودند، تغییر داد. این امر مانع از توطئه فوتون‌ها شد تا خود را از طریق پیام‌ها یا تأثیراتی که بین آنها ارسال می‌شد به هم مرتبط کنند، زیرا ماهیت اندازه‌گیری‌هایی که باید روی آنها انجام شود تا زمانی که خیلی از هم دور نشده بودند تنظیم نشده بود. همه ی این آزمایش‌ها به نفع مکانیک کوانتومی و غیرمحلی بودن، حل شدند.

اگرچه جامعه وسیع‌تر فیزیک هنوز آزمایش مکانیک کوانتومی را یک علم حاشیه‌ای و عمدتاً اتلاف وقت می‌دانست، اما افشای پدیده‌ای که تا آن زمان مشکوک نبود - درهم‌تنیدگی کوانتومی و غیرمحلی بودن - چنین نبود. بررسی بیشتر به وسیله ی ریچارد فاینمن، فیزیکدان آمریکایی، که در سال 1981 نسخه خود از قضیهبل را منتشر کرده بود و در مورد امکان ساخت یک کامپیوتر کوانتومی، حدس و گمان هایی را مطرح کرده بود انجام شد.در سال 1984، چارلز بنت در IBM و گیلز براسارد در دانشگاه مونترال در کانادا، درهم تنیدگی را به عنوان مبنایی برای یک سیستم مبتکرانه رمزنگاری کوانتومی پیشنهادکردند. (https://www.nature.com/articles/d41586-024-01216-z?utm_medium=Social&utm_campaign=nature&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0aMoj9lZ4Gg5tfOzdA45X4nlZZuAVgDQJz2pBCOmFIf_KDP7xIl3T_WjY_aem_ATYSsupFL0HblxqDi6YnSTgKj2JXjooaxcNl0hMOvgz2fkKbzOmvLxdAESwPWzjDNb6DtrJ5YWfsSRrh0Z0_tBAR#ref-CR6)

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [04/29/2024 10:56 ب.ظ]
وسوسه انگیز است که فکر کنیم این پیشرفت‌ها در نهایت به وارد کردن کار روی پایه‌های کوانتومی به جریان اصلی فیزیک کمک کردند و آن را قابل احترام کردند. اینطور نیست. به گفته آنتون زایلینگر، فیزیکدان اتریشی، که به پیدایش علم اطلاعات کوانتومی و نوید آن برای فناوری کوانتومی کمک کرده است، حتی کسانی که در زمینه اطلاعات کوانتومی کار می کنند، پایه ها را «چیز درستی» نمی دانند. ما دلیل آن را نمی‌فهمیم. زایلینگر می گوید: باید دلایل روانی آن، چیزی بسیار عمیق باشد. فقدان هر نوع مکانیسم فیزیکی برای توضیح چگونگی درهم تنیدگی، مانع از رسیدن فیزیکدان عملگرا به اعداد نمی شود.

به همین ترتیب، با اعطایجایزه نوبل فیزیک 2022 به Clauser، Aspect نوبل به عنوان یک مؤسسه لزوماً دوستدار تحقیقات بنیادی باقی نماند. آندرس ایرباک، رئیس کمیته نوبل فیزیک، درباره این جایزه گفت: «به طور فزاینده ای آشکار شده است که نوع جدیدی از فناوری کوانتومی در حال ظهور است. ما می‌توانیم ببینیم که کار برندگان جایزه با حالت‌های درهم‌تنیده، حتی فراتر از پرسش‌های اساسی درباره تفسیر مکانیک کوانتومی، اهمیت زیادی دارد. یا، بهتر است بگوییم، کار آنها به دلیل تلاش آن معدود ناراضیان، مانند بوهم و بل، که آماده ی مقاومت در برابر ارتدوکسی جریان اصلی فیزیک بودند، از اهمیت بالایی برخوردار است، که آنها از آن به عنوان اسطوره ماندگار تفسیر کپنهاگ تعبیر کردند.
درس بور-انیشتین و معمای درهم تنیدگی این است. حتی اگر آماده باشیم که این افسانه را بپذیریم، باز هم نیاز به مراقبت داریم. هیلبرون در مورد قتل عمدی افسانه ها هشدار داده است: «افسانه‌ای که امروز می‌کشید ممکن است حاوی حقیقتی باشد که فردا به آن، نیاز دارید.»


https://www.nature.com/articles/d41586-024-01216-z?utm_medium=Social&utm_campaign=nature&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0aMoj9lZ4Gg5tfOzdA45X4nlZZuAVgDQJz2pBCOmFIf_KDP7xIl3T_WjY_aem_ATYSsupFL0HblxqDi6YnSTgKj2JXjooaxcNl0hMOvgz2fkKbzOmvLxdAESwPWzjDNb6DtrJ5YWfsSRrh0Z0_tBAR#Echobox=1714401385


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ابزار بقا از نخستین همانخانه ی تاریکهوش مصنوعی گوگل به کمک تشماجرای عجیب گالیلهاز تکینگی تا مغز از مغز تدر آستانه ی موج پنجم کوویویرایش DNA جنین انسان، بربیماری لبر و نابینایی آنروبات ها قول میدهندکتاب طبیعت در قالب هندسهتکامل داروینی هنوز در حامبتکران خودشکوفابررسی بیماری التهابی رودزدودن نقص از هوش مصنوعیآینده ی انسان در فراتر ازتسلیم ارتباط با من برترنقش گرمایش آب و هوا در همشواهدی از دنیسوان(شبه نئانگشت نگاری مغز نشان میدحقیقت غیر فیزیکینگاهت را بلند کنمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطای ادراک کارماهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های رایج ام اسواکسن کووید 19 چیزهایی که بیماری خود ایمن اعصاب محروش هایی برای کم کردن اضطگل خاردار، زیباستتا 20 سال آینده مغز شما به مدل هولوگرافیک تعمیم یافبعد از کروناسلول های بنیادی منابع و اآیا یک، وجود داردفواید روزه داری متناوبتصویر زیبا از سلولنقش رژیم غذایی در رشد و اشاهکار شش گوشانسان قدیم در شبه جزیره عحافظه انسان و حافظه ی هوشنباید صبر کرد آتش را بعد منابع جدید انرژیابزارهای دفاعی و بقای مودندان ها را مسواک بزنید تهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید ای ال اس، توفرواسطه ها د رمسیر ایجاد مغبیداری و خواب کدام بهتر اریسپریدونگالکانزوماب، دارویی جدیتاثیر کپسول نوروهرب بر سمرگ تصادفیتقلید مرحله ای نسبتا پیشسندرم گیلن باره به دنبال آیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجفاصله ی همیشگی تصویر سازشباهت زیاد بین سلول هاي عتغییرنقطه بی بازگشتاولین مورد PML به دنبال تکحس و ادراک قسمت 87چرا ماشین باید نتایج را پمنبع هوشیاری کجاست قسمت احیای بینایی نسبی یک بیمديدن با چشم بسته در خواب هوش مصنوعی درمانگر کامپیاستفاده از مغز، وزن را کمدرون و بیرون، جدای از هم یک جهش ممکن است ذهن انسانباید از انسان ترسیدراه های جدید برای قضاوت رپل جویی اصفهانتاثیر گیاهخواری بر رشد و مشکل از کجاستتلاشی تازه برای گشودن معسینوریپا داروی ترکیبی ضدآب زندگی است قسمت دومجلو رفتن یا عقبگردفرد حساس از نظر عاطفی و بصدای بم با فرکانس پایین، نه جنگ و نه خونریزیایمپلانت مغزیحس و ادراک قسمت پنجاهچراغ های متفاوت و نور یکسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات عضلانی ژنتیکدگرگونی های نژادی و تغییهوش عاطفی قسمت دوماصل بازخورددرگیری مغز در بیماری کویژنها نقشه ایجاد ابزار هوتو با باورهایت کنترل میشبحتی علمی درباره تمایل برشته نوروایمونولوژی و نقپیوند مغز و سر و چالشهای تاثیر درجه حرارت بر عملکمعجزه های هر روزهتنها مانع در زندگی موارد سیستم دفاعی بدن علیه مغز آزمون ذهنی گربه شرودینگرجهان مرئی و نامرئیقلب و عقلطولانی ترین شبنوار مغزی روشی مهم در تشخایندرالحس و ادراک قسمت ششمنظریه ی ریسمانمنشأ اطلاعات و آموخته ها ارتباط پیوسته ی جهاندارچینهیچ وقت خودت را محدود به اعتماد به خوددست آسمانکمردرد ناشی از تنگی کاناتومورها و التهاب مغزی عابخش فراموش شده ی حافظهزمان، واقعی نیستپیشرفت ذهن در خلاقیت استتاثیر روزه داری بر سلامت مغز و اخلاقساختن آیندهآغاز مبهم آفرینشجهان دارای برنامهقبل از انفجار بزرگعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهنورون های ردیاب حافظهاگر فقط مردم میفهمیدند کخم شدن فضا-زمانهمیشه چیزی برای تنهایی دمیلر فیشر نوعی نادر از گیاز مخالفت بشنوداروی جدید برای کاهش وزنبه نقاش بنگرهرچیز با یک تاب تبدیل به ذره ی معین یا ابری از الککووید نوزده و خطر بیماری توکل بر خدابرای یک زندگی معمولیزونیسومایدپروتز عصبی برای تکلمتازه های اسکیزوفرنی(جنومغز به تنهایی برای فرهنگ سختی در بلند شدن از روی صالکتروتاکسی(گرایش و حرکجوانان وطنلوب فرونتال یا پیشانی مغعید نوروز مبارکابزار هوش در حال ارتقا ازچیزی شبیه نور تو نیستخواص بادامهندسه ی رایج کیهانمکانیک کوانتومی بی معنی از تلسکوپ گالیله تا تلسکدخالت در ساختار ژنهابه سیاهی عادت نکنیمرمز جهان خاصیت فراکتالکاهش میل جنسی در ام استیروفیبان موثر در سکته ی برخی اصول سلامت کمرزبان چهار حرفی حیات زمینآملودیپین داروی ضد فشار ترک امروزمغط یک گیرنده استسردرد سکه ایامید درمان کرونا با همانجریان انرژی در سیستم های چگونه جمعیت های بزرگ شکل لزوم عدم وابستگی به گوگل عشق، شلوغ کردن نیستمقاومت به عوارض فشار خون عصب حقوق نورولووابزار بقا از نخستین همانخانواده پایدارهوش مصنوعی گوگل به کمک تشماده ی تاریکاز تکینگی تا مغز از مغز تدر برابر حقایق جدیدویشن پروبیماری میاستنی گراویسروبات های ریز در درمان بیکتاب، سفری به تاریختکامل داروینی هنوز در حامتواضع باشبررسی سیستم تعادلی بدن اسفر فقط مادی نیستآینده ی علم و فیزیک در60 ثتسلیم شدن از نورون شروع منقش پیش زمینه ها و اراده شیر و دوغ بادامانتقال ماده و انرژیحقیقت غیر قابل شناختچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطای حسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های علامتی در ام اسواکسن کرونا و گشودن پنجربیماری دویکروش هایی برای جلوگیری از گل درون گلدانتا بحر یفعل ما یشامدل های ریز مغز مینی برینبعد از کرونا دلخوشی بیهوسلول های بدن تو پیر نیستنآیا کیهان می تواند یک شبیفواید روزه داری متناوبتصویر زیبای اصفهاننقش زنجبیل در جلوگیری از شاید گوشی و چشمی، آماده شانسان میوه ی تکاملحباب های کیهانی تو در تونبرو و انرژی مداوممناطق خاص زبان در مغزابعاد و نیازهای تکاملیده روش موفقیتهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید سرطانوبینار اساتید نورولوژی دبیست تمرین ساده برای جلوریسدیپلام تنها داروی تایگام کوچک ولی تاثیرگذارتاثیر کپسول نوروهرب بر سمرگی وجود نداردتقلید از روی طبیعتسندرم پیریفورمیسآیا خداباوری محصول تکاملفتون های زیستیشباهت زیاد بین سلول هاي عتغییر الگوی رشد مغزی با زنمیتوان با بیرون انداختناولین مورد پیوند سر در انحس و ادراک قسمت چهلچرا مردم با زندگی میجنگنمنبع هوشیاری کجاست قسمت احتیاط در ورزش زانو در خاهوش مصنوعی درخدمت خلق وحاستفاده از نظریه ی تکامل درون آشفته ی تو و ظاهر خنیک رژیم غذایی جدید، می توبابا زود بیاراه های جدید برای قضاوت رپل خواجو اصفهانتاثیر انتخاب از طرف محیط مشکلات نخاعیتلاشی جدید در درمان ام اسسیگار عامل افزایش مرگ ومآب زندگی است قسمت سومجلوتر را دیدنفردا را نمیدانیمصرع و درمان های آننه روش تقویت مغزایمپلانت مغزی و کنترل دو حس و ادراک قسمت پنجاه و ینزاع ها بیهوده استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختراع جدید اینترنت کواندانش قدرت استهوش عاطفی قسمت سوماصل در هم تنیدگی و جهانی درگیری مغز در بیماران مبژنها ، مغز و ارادهتو باید نیکان را به دست ببحث درباره پیدایش و منشا رشد مغز فرایندی پیچیده اپیوند اندام از حیوانات بتاثیر درجه حرارت بر عملکمعجزه ی چشمتنها در برابر جهانسکوت و نیستیآزادی در چیستجهان مشارکتیقلب یا مغزطی یکصد هزار سال اخیر هرچنوار مغز، مفید و بی خطرایپیداکرینحس و ادراک قسمت شصت و هشتنظریه تکامل در درمان بیممنشاء کوانتومی هوشیاری اارتباط انسانی، محدود به داروهای مصرفی در ام اسهیچ کاری نکردن به معنی چیاعتماد بی مورددست بالای دستکمردرد و علل آنتومورهای نخاعیبخش های تنظیمی ژنومزمزمه ات مانده در گوشمپیشرفتی مستقل از ابزار هتاثیر روزها، ماه ها یا سامغز و اخلاقساختن آینده، بهترین روش إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَجهان در حال نوسان و چرخشقبرستان ها با بوی شجاعتعلم به ما کمک میکند تا مونوروپلاستیسیتی چیستاگر میدانی مصیبت بزرگتر خونریزی مغز در سندرم کووهمیشه چشمی مراقب و نگهبامیهمانهای ناخوانده عامل از نخستین همانند سازها تداروی جدید برای ای ال اسبه نقاش بنگرهز ذره، یک دنیاستذرات کوانتومی زیر اتمی قکودک هشت ساله لازم است آدتوپیراماتبرای پیش بینی آینده مغز دزونا به وسیله ویروس ابله پرورش مغز مینیاتوری انساتازه های بیماری پارکینسومغز بیش از آنچه تصور میشوسدسازی روش مناسب برای مقالکترودهای کاشتنیجوانان وطنلوتیراستامعامل کلیدی در کنترل کارآابزار بقا از نخستین هماننکاتی در مورد تشنجخواص بادام زمینیهندسه بنیادینمکانیزمهای دفاعی در براباز تلسکوپ گالیله تا تلسکدر میان تاریکی و روشناییبه سخن توجه کن نه گویندهرنگ کردن، حقیقت نیستکاهش مرگ و میر ناشی از ابتکنولوژی های جدید و حالتبرخی اطلاعات روانشناسی مزبان نیاز تکاملی استآموزش نوین زبانترکیب آمار و ژنتیکنفرت، اسیب به خود استسردرد عروقی میگرنامیدهای جدید برای بازیابجراحی هوشیار مغزچگونه جمعیت های بزرگ شکل امیدوار باش حتی اگر همه چجراحی گردن همیشه برای دیچگونه حافظه را قویتر کنیمقایسه رقابت و همکاریعصب سیاتیکابزار بقا از نخستین همانخاویار گیاهیهوش مصنوعی الفاگوماده ی خالیاز تکینگی تا مغز از مغز تدر جراحی کمر عجله نکنیدواقعیت فیزیکی، تابعی از بیماری های میتوکندریروبات کیانکتابخانهتکامل داروینی هنوز در حامجموعه های پر سلولی بدن مبررسی علل کمر درد در میانسفر نامه سفر به بم و جنوب آینده با ترس جمع نمیشودتست نوار عصب و عضلهنقش پیشرفته ی سلول های بنشیشه ی بازالتی و سیلیکونانتروپی و هوشیاریحقیقت، آن چیزی نیست که جلچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطر آلودگی هواهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان ژنتیکی برای نوآوریواکسن کرونا از حقیقت تاتبیماری دیستروفی میوتونیروش هایی ساده برای کاهش اگل زندگیتاول کف پا و حقیقتمدیون خود ناموجودبعد از کرونا دلخوشی بیهوسلول بنیادی و ای ال اسآیا گذشته، امروز وآینده فواید زیاد دوچرخه سواریتصویربرداری فضاپیمای آمنقش زبان در سلطه و قدرت اشاید درست نباشدانسان ها می توانند میدان حباب هایی تو در توچت جی پی تیمناطق خاصی از مغز در جستجابعاد اضافه ی کیهاندهن، بزرگترین سرمایههوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید سرطانوجود قبل از ناظر هوشمندبیش از نیمی از موارد انتقریشه های مشترک همه ی موجوگامی در درمان بیماریهای تاثیر کتامین در درمان پامراقب خودتون و خانواده هتقلید از طبیعتسندرم پیریفورمیسآیا دلفین ها می تواند از فروتنی معرفتیشجاعت و ترستغییر خود یا تغییر دیگرانمیتوان بر سیاه سیاه نوشاولین هیبرید بین انسان و حس و ادراک قسمت چهل و هفتچرا مغز انسان سه هزار سالمنبع هوشیاری کجاست قسمت احتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی ساخته هوش طبیاستفاده از هوش مصنوعی در دروغ نگو به خصوص به خودتیکی از علل محدودیت مغز امباد و موجراه پیروزی در زندگی چیستپلاسمای غالبتاثیر احتمالی عصاره تغلیمشکلات بین دو همسر و برخیتمایل زیاد به خوردن بستنسیاهچاله هاآب، زندگی است(قسمت پنجم)جمجمه انسان های اولیهفرزندان زمان خودضایعه ی شبکه لومبوساکرالچه زیاد است بر من که در ایایمپلانت مغزی کمک میکند حس و ادراک قسمت پنجاه و دنزاع بین جهل و علم رو به پمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادامه بحث تکامل چشمدانش محدود به ابعاد چهارهوش عاطفی قسمت ششماصل علت و تاثیردرگیری مغزی در سندرم کووژنهای مشترک بین انسان و وتو برای خزیدن خلق نشده ایبحثي درباره هوش و تفاوتهرشد مغز علت تمایل انسان بپیوند اندام حیوانات به اتاثیر درجه حرارت بر عملکمعجزه ی علمتنهاییسکوت، پر از صداآزادی عقیده، آرمانی که تجهان معناقلب دروازه ی ارتباططیف انسفالیت، گیلن باره نوار مغز، ترجمه ی فعالیت ایا کوچک شدن مغزانسان الحس و ادراک قسمت شصت و دونظریه تکامل در درمان بیممهمان ناخواندهارتباط از بالا به پایین مداروهای ام اسهیچ کس مانند تو نگاه نمیکاعتیاد و تلاش های درمانی دستورالعمل مرکز کنترل بیکمردرد با پوشیدن کفش مناتومورهای ستون فقراتبخش بزرگی حس و ادراک ما ازنان باهوش ترپپوگستتاثیر روغن رزماری استنشامغز و سیر تکامل ان دلیلی ساختار فراکتال وجود و ذهافت فشار خون ناگهانی در وجهان در حال ایجاد و ارتقاقدم زدن و حرکت دید را تغیعلم بدون توقفنوروز مبارکاگر نیروی مغناطیس نباشد خونریزی مغزی کشندههمیشه اطمینان تو بر خدا بمیوپاتی و نوار عصب و عضلهاز نخستین همانند سازها تداروی جدید برای دیابتبه نادیدنی ایمان بیاورهزینه ای که برای اندیشیدذرات کوانتومی زیر اتمی قکودک ایرانی که هوش او از توانایی مغز و دیگر اجزای برای اولین بار دانشمندانزیان غذاهای پرچربپرکاری تیروئیدتازه های درمان ام اسمغز برای فراموشی بیشتر کسرنوشتالگو نداشتیمجواب دانشمند سوال کننده لوزالمعده(پانکراس)مصنوععادت همیشه خوب نیستابزار بقا از نخستین همانچگونه مولکول های دی ان ایخواص شکلات تلخهندسه در پایه ی همه ی واکما انسانها چه اندازه نزداز تکنیکی تا مغز از مغز تدر مانهای کمر دردوقتی خورشید هست شمع به کابهبود حافظه پس از رخدادهرنگین کمانکاهش التهاب ناشی از بیماتکنولوژی و پیشرفتبرخی بیماری ها که در آن بزبان و کلمه حتی برای کسانآمارهای ارائه شده در سطح ترکیب حیوان و انساننقاشی هایی با بوی گذشته یسرطان کمیت گراییسرعت فکر کردن چگونه استامیدواریجستجوی متن و تصویر به صورنگاه من، نگاه تو و یا حقیمقابله ی منطقی با اعتراضعضلانی که طی سخن گفتن چقدابزار بقا از نخستین همانخار و گلهوش مصنوعی اکنون می توانماده ای ضد التهابیاز تکینگی تا مغز از مغز تدر درمان بیماری مولتیپل واقعیت چند سویهبیماری های مغز و اعصاب و روح و آب حیاتکجای مغز مسئول پردازش تجتکامل زبانمجرم، گاهی قربانی استبرطرف کردن خشونت را از خاسفر به مریخ در 39 روزآیا فراموشی حتمی استتست کم هزینه ی بزاق برای نقش آتش در رسیدن انسان بهشکل های متفاوت پروتئین هانتظار گذر تندباد؟حقایق ممکن و غیر ممکنچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطر حقیقی، خود انسان استهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان کارتی سل و تومور مغواکسن کرونا ساخته شده توبیماری سلیاکروش جدید تولید برقگلوله ی ساچمه ایتابوهای ذهنیمدیریت اینترنت بر جنگتفکر قبل از کارسلول بنیادین از مخاط بینآیا پیدایش مغز از روی تصافیلم کوتاه هیروشیما از هتصور ما ازمشکلات و واقعینقش زبان در سلطه و قدرت اشایسته نیست در جیب خود قرانسان یک کتابخانه استحد و مرزها توهم ذهن ماستچت جی پی تیمنبع نور واقعی و ثابت، حقابعاد بالاتردو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکامل تا مغز، از مغز تدرمان دارویی سرطان رحم بوراپامیل در بارداریبیشتر کمردردها نیازی به ریشه های مشترک حیاتگامی در درمان بیماریهای تاثیر گیاه خواری بر رشد ومراحل ارتقای پله پله کیهتقویت مغز با ورزشسندرم پای بی قرارآیا دلفین ها میتوانند بافروتنی و غرورشرکت نورالینک ویدیویی ازتغییر دیگران یا تغییر خونمای موفقیتاولین تصویر در تاریخ از سحس و ادراک قسمت چهل و هشتچرا مغزهای ما ارتقا یافت منبع هوشیاری کجاست قسمت53احساس گذر سریعتر زماندی متیل فومارات(زادیوا)(هوش مصنوعی، کیفیت فریب ماستفاده از انرژی خلادریا آرام نخواهد شد کشتی یافته های نوین علوم پرده باد غرور و سر پر از نخوت وراه انسان شدن، راه رفتن وپمبرولیزوماب در بیماری چتاثیر بینش و انتظارات فرمشکلات روانپزشکی پس از ستمایز یا کشف یگانگیسیاهچاله های فضایی منابعآتاکسیجنین مصنوعیفرضیه ای جدید توضیح میدهضایعه ی عروقی مخچهنه عدم مطلق بلکه عدم با قایمپلانت نخاعی میتواند دحس و ادراک قسمت پنجاه و سنزاع بین علم و نادانی رو منبع هوشیاری کجاست؟(قسماداراوون تنها داروی تاییدانش بی نهایتهوش عاطفی بیشتر در زناناصل عدم قطعیت از کوانتوم درگیری مغزی در سندرم کووژنهای هوش ، کدامندتو تغییر و تحولیبحثی جالب درباره محدودیترشد در سختی استپیوند سر آیا ممکن استتاثیر درجه حرارت بر عملکمعجزه ی علم در کنترل کرونتنهایی رمز نوآوری استسکوت، در برابر گزافه گویآزار حقیقیجهان معکوسقلب روباتیکطبیعت موجی جهاننوار عصب و عضلهایا این جمله درست است کسیحس و ادراک قسمت شصت و ششنظریه تکامل در درمان بیممهندسی ژنتیک در حال تلاش ارتباط بین هوش طبیعی و هوداروهای تغییر دهنده ی سیهیچ کس حقیقت را درون مغز اعتیاد را به دور بیندازدغدغه نتیجه ی نادانی استکنفرانس تشنج هتل کوثر اصتوهم فضای خالیبخش بزرگتر کیهان ناشناختزنجیرها را ما باید پاره کپایان، یک آغاز استتاثیر رژیم گیاه خواری بر مغز کوانتومیساختار شبکه های مغزی ثابافت هوشیاری به دنبال کاهجهان ریز و درشتقدرت مردمعلم در حال توسعهنوروز یا روز پایانیاگر نعمت فراموشی نبود بسخواندن ، یکی از شستشو دهنهمیشه به آنچه داری، خوشنمیوتونیک دیستروفیاز نخستین همانند سازها تداروی جدید ضد فشار خونبه هلال بنگرهزینه سنگین انسان در ازاذرات کوانتومی زیر اتمی قکودکان مهاجرتوانایی یک فرد، برای تغیبرای تمدن سازی، باید در بزیباترین چیز در پیر شدنتاسف بار است انسان، حق خومغز بزرگ چقدر مفید هست ؟سریع دویدن مهم نیستالگو و عادت را بشکن و در اجواب سنگ اندازیلیروپریم داروی ترکیبی ضدعادت کن از بالا نگاه کنیابزار بقا از نخستین همانچگونه میتوان با قانون جنخواص شگفت هویجهندسه زبانِ زمان استما انسانها چه اندازه نزداز تکینگی تا مغز و از مغز در محل کار ارزش خودت را بوقتی ریشه ها عمیقند از چیبهداشت خوابرهبر حقیقیکاهش حافظه هرچند فرایندیتکنولوژی جدید که سلول هابرخی بیماری های خاص که بدزبان و بیان نتیجه ساختماآن چیزی که ما جریان زمان ترازودونچقدر به چشم اعتماد کنیمترازودوننقش قهوه در سلامتیسطح آگاهی، رخدادهای زندگامیدواری و مغزجستجوی هوشیاری در مغز مانگاه مادی غیر علمی استمقابله با کرونا با علم اسغم بی پایانابزار بقا از نخستین همانخارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی از عروسک های بماده، چیزی نیستاز تکینگی تا مغز از مغز تدر دعواها چه میکنی؟واقعیت چیستبیماری های ژنرالیزه ی عصروح در جهانی دیگر استکرونا چه بر سر مغز می آورتکامل زبانمحل درک احساسات روحانیبزرگ فکر کنسفر به درون سفری زیباآیا ممکن است موش کور بی متست آر ان اس دز میاستنی گنقش انتخاب از طرف محیط، نشکل پنجم مادهانحراف و حقیقتحل مشکلچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطر را بپذیرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز- از مغز درمان پوکی استخوانواکسن آلزایمربیماری ضعف عضلات نزدیک بروش صحبت کردن در حال تکامگلوئونتاثیر فکر بر سلامتمداخله ی زیانبار انسانتفکر ترکیبی در هوش مصنوعسلول عصبی شاهکار انطباق آیا آگاهی پس از مرگ از بیفیلمی بسیار جالب از تغییتصور از زمان و مکاننقش سجده بر عملکرد مغزشادی، پاداش انجام وظیفهانسان باشحریص نباشنتایج نادانی و جهلمنبع هوشیاری کجاست قسمت اتفاق و تصادفدو بیماری روانی خود بزرگ هوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکامل تا مغز، از مغز تدرمان زخم دیابتی با تکنوورزش هوازی مرتب خیلی به قبا همه مهربان باشگاهی لازم است برای فهم و تاثیر گیاه خواری بر رشد ومرز مرگ و زندگی کجاستتقویت استخوان در گرو تغذسندرم پس از ضربه به سرآیا دست مصنوعی به زودی قافرگشت و تکامل تصادفی محض شربت رب انارتغییر دادن ژنها آیا روزی نمایش تک نفرهاولین دارو برای آتاکسی فحس و ادراک قسمت چهل و دومچرا ویروس کرونای دلتا وامنبع هوشیاری کجاست؟ (قسماحساسات کاذبدین اجباریهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاستفاده از سلول های بنیادریای خدایاد گرفتن مداومبار مغز بر دو استخوانراه بی شکستپنج اکتشاف شگفت آور در موتاثیر ترکیبات استاتین (سمشکلات روانپزشکی در عقب تمدن قدیمی ای در جنوب ایرسیاهچاله ها، دارای پرتو آتاکسی فریدریشجنگ هفتاد و دو ملت همه را فساد اقتصادی سیتماتیک درضایعات در عصب زیر زبانینهایت معرفت و شناخت درک عایمپلانت استخوانی در آسیحس و ادراک قسمت پنجاه و شنزاع بین علم و جهل رو به پمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادب برخورد با دیگراندانشمندان موفق به بازگردهوش عاطفی در زنان بیشتر ااصل، روان و نفس استدرگیری اعصاب به علت میتوژنهای حاکم بر انسان و انستو جهانی هستی که خودش را بحثی در مورد نقش ویتامين رشد، رسیدن به یک هدف نیستپیوند سر برای چه بیمارانتاثیر درجه حرارت بر عملکمعجزه در هر لحظه زندگیتنبیه چقدر موثر استسکته مغزیآزار دیگری، آزار خود استجهان هوشمندقلب را نشکنطبیعت بر اساس هماهنگینوار عصب و عضلهایا ابزار هوشمندی یا مغز حس و ادراک سی و هفتمنعناعمهندسی بدنارتباط شگفت مغز انسان و فداروهای ضد بیماری ام اس وهیچ اندر هیچاعداد بینهایت در دنیای مذهن ما از در هم شکستن منبکنگره بین المللی سردرد دتوهم فضای خالی یا توهم فضبخش دیگری در وجود انسان هزندگی فعال و مثبت روند آلپاکسازی مغزتاثیر رژیم گیاه خواری بر مغز آیندگان چگونه است ؟سادیسم یا لذت از آزار دادافتخار انسانجهان شگفت انگیزقدرت و شناخت حقیقتعلم راهی برای اندیشیدن انورالژیاگر نعمت فراموشی نبود بسخواندن، دوست روزهای سختهمیشه داناتر از ما وجود دمیگرن و پروتئین مرتبط با از نخستین همانند سازها تداروی جدید ضد میگرنبه کدامین گناه کشته شدندهزاران سال چشم های بینا ورفلکس وتری با توضیح دکتر کودکان میتوانند ناقل بی توازن مهمتر از فعالیت زیبرای خودآگاه بودن تو بایزیباترین چیز در افزایش ستبدیل پلاستیک به کربن و سمغز بزرگ چالش است یا منفعسریعترین کامپیوتر موجودالگوی بنیادین و هوشیاریجوسازی مدرنلیس دگرامفتامین یا ویاسعادت کن خوب حرف بزنیابزار بقا از نخستین همانچگونه مغز ما، موسیقی را پخواص عجیب لوبیاهندسه، نمایشی از حقیقتما اکنون میدانیم فضا خالاز تکینگی تا مغز از مغز تدر چه مرحله ای از خواب ، روقتی شروع به بیدار شدن میبهداشت خواب، رمز حافظه ی روی و منیزیم در تقویت استکاهش دوپامین عامل بیماریتکنولوژی جدید که سلول هابرخی توجهات در ببمار پارزبان و بیان، در سایه پیشرآنچه می دانم، آنچه را میختراشه مغز بدون واسطه ی دنقش مهاجرت در توسعه نسل اسعی کن به حدی محدود نشویامیدی به این سوی قبر نیستحفره در مغزنگاه محدود و تک جانبه، مشملاحظه های اخلاقی دربارهغم بی پایانابزار بقا از نخستین همانخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی از عروسک های بماده، چیزی بیش از یک خلا از تکینگی تا مغز از مغز تدر سال حدود 7 میلیون نفر واقعیت چیستبیماری وسواسروح رهاییکریستال هاتکامل زبان انسان از پیشیمحل درک احساسات روحانی دبزرگ شدن مغز محدود به دورسفر تجهیزات ناسا به مریخ آیا ما کالا هستیمتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نقش اتصالات بین سلولهای شکرگزار هر چیزی باش که دااندوه در دنیا استحلقه های اسرارآمیزچالش های ایستادن بر دو پامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطرات هوش مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز- از مغز درمان پوکی استخوانواکسن ایرانی کرونا تولیدبیماریهای تحلیل عضلانی اروشهای نو در درمان دیسک بگمان میکنی جرمی کوچکی در تاثیر مشاهده بر واقعیت بمدارک ژنتیکی چگونه انسانتفکر خلا ق در برابر توهم سلول عصبی، در محل خاص خودآیا امکان بازسازی اندامهفیروز نادریتصاویر زیبای رعد و برقنقش غذاها و موجودات درياشب سیاه سحر شودانسان جدید از چه زمانی پاحرکات چشم، ترجمه کننده ی نجات در اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست قسمت اتوبان اطلاعات و پلِ بیندو بار در هفته ماهی مصرف هوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکامل تا مغز، از مغز تدرمان ساده ی روماتیسمورزش هوازی ، بهترین تمریبا هوش مصنوعی خودکار روبگاهی مغز بزرگ چالش استتاثیر گیاه خواری بر رشد ومرز بین انسان و حیوان کجاتقویت حافظه یا هوش مصنوعسندرم جدایی مغزآیا رژیم غذایی گیاهی سلافراموش کارها باهوش تر هسشربت ضد خلطتغییر زودتر اتصالات مغزیچند نرمش مفید برای کمردراولین دروغحس و ادراک قسمت چهل و سومچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاخلاق و علوم اعصابدین، اجباری نیستهوش احساسیاستفاده از سلول های بنیادرک فرد دیگر و رفتارهای ایاد بگیر فراموش کنیبار بزرگ ایستادن بر دو پاراه طولانی را به سلامت گذپول و شادیتاثیر تغذیه بر سلامت روامشاهده گر جدای از شیء مشاتمدن پیشرفته ی پیشینیانسیاهچاله و تکینگی ابتدایآتاکسی مخچه ای خودایمنجنگ و تصور از جنگفشار و قدرتضرورت زدودن افکارنهایت در بی نهایتایمان به رویاحس و ادراک قسمت بیست و چهنسبیت عام از زبان دکتر برمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادراک ما درک ارتعاشی است دانشمندان نورون مصنوعی سهوش عاطفی در زنان بیشتر ااصلاح خطا با رفتن بر مسیردرب بسته با غیر خود باز مکفش و کتابتو جدای از کیهان نیستیبحثی در مورد نقش کلسیم و ز گهواره تا گورپیوند سر، یکی از راه حلهاتاثیر درجه حرارت بر عملکمعرفت و شناختتهدیدهای هوش مصنوعیسکته ی مغزی در جوانانآسيب میکروواسکولاریا آسجهان هوشیارقوی تر باشطعمه ی شبکه های ارتباط اجنوار عصب و عضلهایا بیماری ام اس (مولتیپحس و ادراک- قسمت پنجاه و هفت چیز که عملکرد مغز تو مهربانی، شرط موفقیتارتباط شگفت انگیز مغز انداروهای ضد تشنج با توضیح هیچگاه از فشار و شکست نتربقا با سازگارترین فرد اسذهن چند جانبه نیازمند نگکنگره بین المللی سردرد دتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)بخشیدن دیگران یعنی آرامشزندگی هوشمند در خارج از زپارادوکس ها در علمتاثیر رژیم گیاه خواری بر مغز اندامی تشنه ی انرژی اسازگاری با محیط بین اجزاافراد آغاز حرکت خودشان رجهان شگفت انگیز و بی زمانقدرت کنترل خودعلم ساختن برج های چرخاننورالژی تریژمینالاگر با مطالعه فیزیک کوانخواب زمستانی سلول های سرهمیشه راهی هستمیگرن و خواباز نشانه ها و آثار درک شدداروی جدید ضد الزایمربه امید روزهای بهترهستي مادي ای که ما کوچکتررفتار مانند بردهکودکان گذشته به آینده فکتوت زیاد بخوریدبرای رشد، باید از مسیر خطزیر فشار کووید چه باید کرپراسینزوماب در پارکینسوتبدیل تراکت صوتی مصنوعی مغز بزرگ چالشهای پیش روسرکه انگبین عسلی مفید برالگوبرداری از طبیعتجامعه ی آسمانیلا اکراه فی الدینعادت کردن به نعمتابزار بقا از نخستین همانچگونه مغز پیش انسان یا همخود جسم و یا تصویرهنر فراموشیما از اینجا نخواهیم رفتاز تکینگی تا مغز از مغز تدر ناامیدی بسی امید استویتنام نوعی کرونا ویروس بوزون هیگز چیسترویکردهای جدید ضایعات نخکاهش سن بیولوژیکی، تنها تکینگیبرخی توصیه ها برای واکسیزبان و تکلم برخی بیماریهآنچه ناشناخته است باید شآنچه واقعیت تصور میکنیم تراشه ها روی مغزنقش میدان مغناطیسی زمین شلیک فراموشیامیدی تازه در درمان سرطاحق انتخابنگاه کلی نگرملاحظات بیهوشی قبل از جرغیرقابل دیدن کردن مادهابزار بقا از نخستین همانخدا موجود استهوش مصنوعی از عروسک های بماست مالیاز تکینگی تا مغز از مغز تدر عید نوروز مراقب تصادف واقعیت های متفاوتبیماری کروتز فیلد جاکوبروزه داری متناوب، مغز را کریستال زمان(قسمت اولتکامل ساختار رگهای مغزی محدودیت چقدر موثر استبزرگ شدن تقریبا ناگهانی سفر دشوار اکتشافآیا ما تنها موجودات زنده ALS نگاهی کامل بر بیماری وتشنج چیستنقش تیروئید در تکامل مغزشکست حتمیاندوه دردی را دوا نمیکندحمله ویروس کرونا به مغزچالش کمبود اندام برای پیمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از دفاع از پیامبرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز- از مغزتدرمان آرتروز با ورزش موضواکسن اسپایکوژنبیماری، رساله ای برای سلروشهای شناسایی قدرت شنواگنجینه ای به نام ویتامین تاثیر نگاه ناظر هوشیار بمروری بر تشنج و درمان هایتفاوت قند طبیعی با قند و سلولهای ایمنی القا کنندهآیا انسان با مغز بزرگش اخفیزیک مولکولها و ذرات در تصادف یا قوانین ناشناختهنقش غذاها و موجودات درياشبیه سازی میلیون ها جهان انسان خطرناکترین موجودحرکت چرخشی و دائمی کیهاننجات در راستگوییمنبع هوشیاری کجاست قسمت اتوسوکسیمایددو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک تا کماز خود رها شودرمان سرگیجه بدون نیاز بورزش و میگرنبا هر چیزی که نفس می کشد مریشه های اخلاقگاهی جهت را عوض کنتاثیر گیاه خواری بر رشد ومرز جدید جستجو و اکتشاف، تقویت سیستم ایمنیسندرم دزدی ساب کلاوینآیا رژیم غذایی گیاهی سلافراموشی همیشه هم بد نیستشش مرحله تکامل چشمتغییر عمودی سر انسان از پچند جهانیاولین سلول مصنوعیحس و ادراک قسمت نهمچرا پس از بیدار شدن از خومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاخلاق پایه تکامل و فرهنگدیوار همه اش توهم بودهوش احساسیاستفاده از سلول های بنیادرک نیازمند شناخت خویش ایادگیری مهارت های جدید دبار سنین ابزار هوشمندی ارابطه تشنج و اوتیسمپول و عقیدهتاثیر حرکات چشم بر امواج مشاهده آینده از روی مشاهتمدن بشری و مغز اخلاقیسیاهچاله ی منفرد یا سیاهآتش منبع انرژیجنگ داده هافشار روحی، همیشه بد نیست ضرب المثل یونانینهادینه سازی فرهنگ اختلااین پیوند نه با مغز بلکه حس و ادراک قسمت بیست و یکچسبیدن به خود، مانع بزرگ منبع هوشیاری کجاست؟(قسمادغام میان گونه های مختلدانشمندان یک فرضیه رادیکهوشمندی کیهاناصول انجام برخی نرمش ها ددرختان چگونه بر تشکیل ابکل اقیانوس در یک ذرهتو دی ان ای خاص ميتوکندريبحثی در مورد حقیقت فضا و زمین در برابر عظمت کیهانپیوندهای پیچیده با تغییرتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز فکر میکند مرگ برای دیتو یک معجزه ایسال سیزده ماههآسیب ها ناشی از آلودگی هوجهان های بسیار دیگرقیچی ژنتیکیظهور امواج مغزی در مغز مصنوار عصب و عضلهایا بدون زبان میتوانیم تحس و ادراک- قسمت بیست و پهفت سین یادگاری از میراث موفقیت هوش مصنوعی در امتارتباط شگفت انگیز مغز انداروی فامپیریدین یا نورلهیپرپاراتیروئیدیسمبقا در ازای بیماریذهن هوشیار در پس ماده ی مکنترل همجوشی هسته ای با هتوهم چیستبخشش، عقلانی یا غیر عاقلزندگی و داراییپاسخ گیاهان در زمان خوردتاثیر رژیم گیاهخواری بر مغز انسان ایا طبیعتا تماستم با شعار قانون بدترین افراد بی دلیل دوستدار تو جهانی که نه با یک رخداد و قدرت انسان در نگاه به ابععلایم کمبود ویتامین E را نوزاد ناشنوای متولد شده،خواب سالم عامل سلامتیهمیشه عسل با موم بخوریممیگرن و روزه داریاز نظر علم اعصاب یا نرووسداروی سل سپتبه بالا بر ستارگان نگاه کهستی ما پس از شروعی چگال رفتار وابسته به شکلکودکان خود را مشابه خود تتوسعه هوش مصنوعی قادر اسبرای زندگی سالم، یافتن تزیرفون داروی ضد ام اسپرتوهای صادر شده از سیاهتبدیل سلولهای محافط به سمغز بزرگ و فعال یا مغز کوسرگیجه از شایعترین اختلاالتهاب شریان تمپورالجاودانگی مصنوعیلاموژین داروی ضد اوتیسم؟عادت بد را ترک کنابزار بقا از نخستین همانچگونه هموساپينس بر زمین خودآگاهی و هوشیاريهنر حفظ گرهما اشیا را آنطور که هستنداز تکینگی تا مغز از مغز تدر هم تنیدگی مرزها و بی مویتامین E برای فعالیت صحبوزون هیگز جهان را از متلرویا و واقعیتکایروپاکتیک چیستتکامل فردی یا اجتماعیبرخی درمان های Spinal Muscular Atزبان و شناخت حقیقت قسمت چبرخی روش های تربیتی کودکزبان و شناخت حقیقت قسمت اآنچه حس می کنیم، نتیجه ی تراشه ی هوش مصنوعی در مغزنقش محیط زندگی و مهاجرت دشلیک فراموشیامگا سه عامل مهم سلامتحقیقت قربانی نزاع بین بی نگاه انسان محدود به ادراممانتین یا آلزیکسا یا ابغرور و علمابزار بقا از نخستین همانخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان نگهدارنده ی اعتیادواقعیت و مجازبیماری گیلن باره و بیمارروزه داری و التهاب زیانبکریستال زمان(قسمت دوم)تکامل شناخت انسان با کشفمحدودیت های حافظه و حافظبزرگترین خطایی که مردم مسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا مصرف مولتی ویتامین هNVG 291تشنج و حرکات شبه تشنجی قانقش حفاظتی مولکول جدید دشکستن مرز دور مغزاندوهگین نباش اگر درب یا حمایت از طبیعتچالش دیدگاه های سنتی در بمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از دفاع در برابر تغییر ساختهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز، از مغز درمان ام اس(مولتیپل اسکلواکسن اسپایکوژن ضد کرونابیمارستان هوش مصنوعیروشی برای بهبود هوش عاطفگوهر با نظر دیگران سنگ نمتاثیر نگاه و مشاهده ناظر مرکز هوشیاری، روح یا بدن تفاوت مغز انسان و میمون هسلولهای بنیادی مصنوعی درآیا احتمال دارد رویا از آفیزیک هوشیاریتضادهای علمینقش غذاها و موجودات درياانسان در هستی یا هستی در حس متفاوتنخاع ما تا پایین ستون فقرمنبع هوشیاری کجاست قسمت اتصال مغز و کامپیوتردو برابر شدن خطر مرگ و میهوش مصنوعی از عروسک تا کماز درخواست ها جدا شودرمان سرگیجه بدون نیاز بورزش بهترین درمان بیش فعبا آتش، بازی نکن و بعد از رژیم های غذایی و نقش مهم گذر زمان کاملا وابسته به تاثیر گیاه خواری بر رشد ومرزهای حقیقی یا مرزهای تتلقین اطلاعات و حافظهسندرم سردرد به دلیل افت فآیا راهی برای بهبود وضعیفراموشی و مسیر روحانیششمین کنگره بین المللی ستغییرات منطقه بویایی مغزچند جهانیاوکرلیزوماب داروی جدید شحس و ادراک قسمت چهارمچرا ارتعاش بسیار مهم استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلا ل در خود عضلهدیوار، از ابتدا توهم بودهوش بشری تهدید برای بشریاستفاده از سلول های بنیادرک و احساسیادگیری هوش مصنوعی، عمیقباربر دیگران نباشرادیوی مغز و تنظیم فرکانپوست ساعتی مستقل از مغز دتاثیر دوپامین و سروتونینمشاهدات آمیخته با اشتباهتمدن زیر آبسیاهچاله ی تولید کنندهآثار باستانی تمدن های قدجنبه های موجی واقعیتفضا و ذهن بازضربه مغزی در تصادف رانندچهار میلیارد سال تکامل باین اندوه چیستحس و ادراک قسمت بیست و دونسبت ها در کیهانمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادغام دو حیطه علوم مغز و دانشمندان ژنی از مغز انسهوشیاری و وجوداصول توسعه ی یک ذهن کاملدرختان اشعار زمینکلمات بلند نه صدای بلندتو در میانه ی جهان نیستی بحثی در مورد عملکرد لوب فزمین زیر خلیج فارس تمدنی پیوندی که فراتر از امکانتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز قلبتو یک جهان در مغز خودت هسسانسور از روی قصد بسیاری آسیب روانی شبکه های اجتمجهان هایی در جهان دیگرقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصظرف باید پر شود چه با چرک نوار عصب و عضله مهم در تشایا تکامل هدفمند استحس و ادراک- قسمت شصت و چههم نوع خواری در میان پیشیموفقیت در تفکر استارتباط غیرکلامی بین انساداروی لیراگلوتیدهاوکينگ پیش از مرگش رسالبقای حقیقی در دور ماندن اذهن و زندگیکنترل جاذبهتوهم و خیالبدون پیر فلکزندگی بی دودپختگی پس از چهل سالگي به تاثیر رژِیم غذایی بر میگمغز انسان برای ایجاد تمدستم، بی پاسخ نیستافزایش قدرت ادراکات و حسجهانی که از یک منبع، تغذیقدرت ذهنعلایم کمبود ویتامین E را نوسانات کوانتومی منبع ماخواب سالم عامل سلامتی و یهمیشه، آنطور نیست که هستمیگرن سردردی ژنتیکی که باز نظر علم اعصاب اراده آزداروی ضد چاقیبه بالاتر از ماده بیندیشهشت توصیه برای کاستن از درفتار اجتماعی انسان، حاصکودکان را برای راه آماده توسعه برخی شغل ها با هوش برخی ملاحظات در تشنج های زیرک ترین مردمپرتوزایی از جسم سیاهتبر را بردارمغز بزرگترین مصرف کننده سرگردانیام آر آی جدید با قدرت شگفجایی برای یاد گرفتن باقی لایو دوم دکتر سید سلمان فعادت دادن مغز بر تفکرابزار بقا از نخستین همانچگونه هوشیاری خود را توسخودآگاهی و هوشیاريهنر رها شدن از وابستگیما به جهان های متفاوت خوداز تکینگی تا مغز از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومیویتامین E در چه مواد غذایبی نهایت در میان مرزهارویا و کابوسکار امروز را به فردا نیندتکامل مادی تا ابزار هوشمکار با یگانگی و یکپارچگیتکامل مداومبرخی سلولهای عصبی در تلازبان و شناخت حقیقت قسمت دآنها نمیخواهند دیگران راتراشه ی بیولوژِیکنقش مرکز تنفس سلولی در بیشنا در ابهای گرم جنوب نیااما شما از دید خفاش کور هحقیقت آنطور نیست که به نظنگاه از بیرون مجموعهمن و وجود توهمیغربال در زندگیابزار بقا از نخستین همانخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان نابینایان آیا ممکنواقعیت و انعکاسبیماری آلزایمر، استیل کوروزه داری و بیمار ی ام اس کریستال زمان(قسمت سوم)تکامل، نتیجه ی برنامه ریمحدودیت درک انسانبزرگترین درد از درون است سفرنامه سفر به بم و جنوب آیا مغز تا بزرگسالی توسعفقر داده ها در هوش مصنوعیتشنج به صورت اختلال رفتانقش حیاتی تلومر دی ان آ دشگفت نیست من عاشق تو باشماندام حسی، درک از بخش هایحوادث روزگار از جمله ویرچاالش ها در تعیین منبع هومنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از دقیق ترین تصاویر از مغز اهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز، از مغز درمان با سلول های بنیادیواکسن دیگر کرونا ساخته شبیندیشروشی جدید در درمان قطع نخگویید نوزده و ایمنی ساکتتاثیر نگاه انسان بر رفتامرکز حافظه کجاستتفاوت ها و تمایزها کلید بسلام تا روشناییآیا احتمال دارد رویا از آفیزیک و هوشیاریتظاهر خوابیده ی مادهنقش غذاها در کاهش دردهای انسان عامل توقف رشد مغزحس چشایی و بویایینخاع درازتر یا کوتاهتر کمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثر مضر مصرف طولانی مدت ردو داروی جدید برای میاستهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاز دست دادن دم در پیشینیادرمان سرگیجه بدون داروورزش در کمر دردبا تعمق در اسرار ابدیت و رژیم های غذایی و نقش مهم گذشته را دفن کنتاثیر گیاه خواری بر رشد ومزایای شکلات تلخ برای سلتلاش ها برای کشف منابع جدسوی ما آید نداها را صداآیا راهی برای رفع کم آبی فراموشی آرمانشعار و عملتغییرات مغز پس از 40 سالگیچند جهانی و علمايندگان چگونه خواهند دیدحس و ادراک قسمت نوزدهمچرا بیماری های تخریبی مغمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلاف خانوادگی را حل کندید تو همیشه محدود به مقدهوش در طبیعتاستفاده از سلول های بنیادرک کنیم ما همه یکی هستیمیادگرفتن، آغاز حرکت است بارداری بدون رحمراز تغییرپوشاندن خود از نورتاثیر دپاکین بر بیماری ممطالبه ی حق خودتمدنی قدیمی در شمال خلیج سیاهچاله، سیاه خالص یا پآدم عاقل، وقت خودش را هدرجنسیت و تفاوت های بیناییفضای قلب منبع نبوغ استضررهای مصرف شکر و قند بر چهار ساعت پس از کشتار خوکاین ایده که ذرات سیاهچالحس و ادراک قسمت بیست و سونسبت طلایی، نشانه ای به سمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمارتقا و تکامل سنت آفرینش دانشمندان پاسخ کوانتومی هوشیاری و افسردگیاصول سلامت کمردرد و درسکلوزاپین داروی ضد جنونتوقف؛ شکستبحثی درباره هوش و تفاوتهزمان چیستپیوستگی همه ی اجزای جهانتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتو کجای جهانیسانسور بر بسیاری از حقایآسیب عصب پا به دنبال اعتیجهان یکپارچهقانون مندی نقشه ژنتیکی مظرفیت مغز چقدر استنوار عصب و عضله برای تاییایجاد احساساتحسن یوسف باغچه ی منهمه چیز موج استمولکول ضد پیریارتروز یا خوردگی و التهاداروی تشنجی دربارداریهاوکينگ پیش از مرگش رسالبلندی در ذهن ما درک بلندیذهن و شیمی بدنکندن ریشه ی خودتوهم وجودبدون بار گذشتهزندگی در جمع مواردی را برپدیده خاموش روشن در پارکتاثیر سلامت دستگاه گوارشمغز انسان برای شادمانی طستون فقرات انسان دو پا جلافزایش میل جنسی با خوردن جهانی در ذهنقدرت شناختی انسان، محدودعلائم عصبی آلزایمر، با ااگر تلاش انسان امروز برانوشیدن چای برای مغز مفید خواب عامل دسته بندی و حفطهمکاری یا رقابتمیگرن شدید قابل درمان اساز نظر علم اعصاب اراده آزداروی ضد چاقیبه جای محکوم کردن دیگران و هر کس تقوای خدا پیشه کنرقیبی قدرتمند در برابر مکوری گذرای ناشی از موبایتوصیه های سازمان بهداشت برخی مرزهای اخلاق و علوم زیست شناسی کل در جزء فراکپرسشتحریک عمقی مغزمغز حریص برای خون، کلید تسربازان ما محققا غلبه می ام اس و سرطانجایی خالی نیستلازم است هیچ کاری نکنیدعارضه جدید ویروس کرونا سابزار بقا از نخستین همانچگونه واکسن کرونا را توزخودت را از اندیشه هایت حفهنر، پر کردن است نه فحش دما با کمک مغز خود مختاريماز تکینگی تا مغز از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومی و پویتامین کابی نظمی مقدمه شناخترویا و خبر از آیندهرویا بخشی حقیقی از زندگی کارهای کوچک، بی ارزش نیستکامل چشمبرخی سيناپسها طی تکامل و زبان و شناخت حقیقت قسمت سآنژیوگرافی از مغزتربیت کودکان وظیفه ای مهنقش نگاه از پایین یا نگاهشناخت و معرفت، و نقش آن دامروز دانش ژنتیک هیچ ابهحقیقت افرادنگاه از دور و نگاه از نزدمن کسی در ناکسی دریافتم مقالاتابزار بقا از نخستین همانخدای رنگین کمانهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های اسرار آمیز در آواقعیت تقویت شدهبیماری الزایمرروزه داری سلول های بنیادکشف مکانیسم عصبی خوانش پتکثیر سلول در برابر توقف مخچه فراتر از حفظ تعادلبسیاری از مجرمان، خودشانسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا همه جنایت ها نتیجه بیفلج نخاعی با الکترودهای تشنج عدم توازن بین نورون نقش خرچنگ های نعل اسبی درشگفت انگیز بودن کیهانانرژی بی پایان در درون هرحکمت الهی در پس همه چیزنابینایی در نتیجه ی گوشی منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از دل به دریا بزنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز، از مغز درمان تومورهای مغزی با اواکسن دیگری ضد کرونا از دبیهوش کردن در جراحی و بیمروشی جدید در درمان نابینگوش دادن بهتر از حرف زدنتاثیر نگاه انسان بر رفتامرکز حافظه کجاستتفاوت ها را به رسمیت بشناسلاح و راهزنیآیا بدون ناظر هوشمند هم بفیزیک آگاهیشبیه سازی سیستم های کوانتظاهری از ماده است که بیدنقشه مغزی هر فرد منحصر بهانسانیت در هم تنیده و متصحس و ادراک (قسمت اول )نخستین تمدن بشریمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات فشار روحی شدیددو سوی واقعیتهوش مصنوعی به شناسایی کااز روده تا مغزدرمان سرطان با امواج صوتوزن حقیقی معرفت و شناختبا خودت نجنگرژیم ضد التهابیگر جان به جز تو خواهد از ختاثیر گیاه خواری بر رشد ومسمومیت دانش آموزان بی گتلاش های جدید در ALSسوپاپ ها یا ترانزیستورهاآیاما مقهور قوانین فیزیکفرایند پیچیده ی خونرسانیصبور باشتغییرات آب و هوایی که به چند روش ساده برای موفقیتايا اراده آزاد توهم است یحس و ادراک قسمت هفتمچرا حیوانات سخن نمی گوینمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال حرکتی مانند لرزش دیدن خدا در همه چیزهوش عاطفی قسمت 11استیفن هاوکینگ در مورد هدرک احساسات و تفکرات دیگیادآوری خواب و رویابازگشایی مجدد مطب دکتر سراست دستی و چپ دستیپیموزایدتاثیر داروهای ضد التهاب مطالبی در مورد تشنجتمرکز و مدیتیشنسیاره ی ابلهانآرام باشجنسیت و تفاوت های بیناییفضای خالی ای وجود نداردضررهای شکر بر سلامت مغزنون و القلماین ابتدای تناقض هاستحس و ادراک قسمت بیستمنشانه های گذشته در کیهان منبع هوشیاری در کجاست؟ قارتقا یا بازگشت به قبل ازدانشمندان اولین سلول مصنهوشیاری کوانتومیاضطراب و ترسدرد باسن و پا به دلیل کاهکلید نزدیک و نگاه تو بر فتولید مولکول جدید توسط هبحثی درباره هوش و تفاوتهزمان و مکان، ابعاد کیهان پیام های ناشناخته بر مغز تاثیر درجه حرارت بر عملکمغز مانند تلفن استتو کز محنت دیگران بی غمیسانسور ذهنآسانی موفقیتجهان یکپارچهقانون گذاری و تکاملعقل مجادله گرنوار عصب و عضله تعیین محلایران بزرگحساسیت روانی متفاوتهمه چیز و هیچ چیزمولتیپل اسکلروز در زنان ارزش های وارونهداروی جدید ALSهدف یکسان و مسیرهای مختلذهن پر در برابر آگاهیکندر در بیماریهای التهابتوهم وجودبدون زمان، ماده ای وجود نزندگی در سیاهچالهپروژه ی ژنوم انسانیتاثیر عصاره تغلیظ شده گیمغز انسان برای شادمانی طستارگانی قبل از آغاز کیهافزایش مرگ و میر سندرم کوجهان، تصادفی نیستقدرت عشقعلت خواب آلودگی بعد از خواگر خواهان پیروزی هستینوعی سکته مغزی ، وحشتناک خواص فلفل سبزهمانند سازی در انسانمیاستنی گراویس بدون آنتیاز واقعیت امروز تا حقیقتداروی ضد تشنج با قابليت تبه جای تولید، بیشتر گوش کوفور و فراوانیرقابتی بی هدف یا رقابتی هکی غایب شدی تا نیازمند دلتوصیه های غیر دارویی در سبرخی نکات از گاید لاین پرزیست شناسی باور حقیقت یا پرسش و چستجو همیشه باقی اتحریک عمقی مغز در آلزایممغز در تنهایی آسیب میبینسربرولایزینام اس یا تومور؟جاذبهلبخند بزن شاید صبح فردا زعجول نباشابزار بقا از نخستین همانچگونه آن شکری که می خوریمخودروهای هیدروژنیهوموارکتوس ها ممکن است دما بخشی از این جهان مرتبطاز تکینگی تا مغز از مغز تدر هم تنیدگی کوانتومی و دویتامین کا و استخوانبی هیچ می ایی و بی هیچ میررویا تخیل یا واقعیتکارهایی بیش از طراحی و گپتکامل و ارتقای نگاه تا عمبرداشت مغز ما از گذر زمانزبان جانسوزآنان که در قله اند هرگز خترجمه فعالیت های عضله به نقش نظام غذایی در تکامل مشناخت حقیقت یا آرزوهای گانفجار و توقف تکاملی نشاحقیقت انساننگاه از درون قفس یا بیرونمن پر از تلخیمتاثیر ویتامین دی بر بیماابزار بقا از نخستین همانخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های بیماری آلزایمرواقعیت تقویت شدهبیماری ای شبیه آلزایمر و روزهای بد باقی نمیماندکشف مکانیسمی پیچیده در بتأثیر نیکوتین سیگار بر ممخچه ، فراتر از حفظ تعادلبسیاری از بیماری های جدیسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا هوش مصنوعی می تواند نفلج بل، فلجی ترسناک که آنتشویق خواندن به کودکاننقش داروهاي مختلف معروف شگفت زده و حیران باشانرژی تاریکحافظه میتواند بزرگترین دناتوانی از درمان برخی ویمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از دلایلی که نشان میدهد ما بهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز، از مغز درمان تشنجواکسن سرطانبیهوشی در بیماران دچار اروشی جدید در درمان سکته مگوشه بیماری اتوزومال رسستاثیر ویتامین دی بر بیمامرکز خنده در کجای مغز استتفاوت های بین زن و مرد فقسلسله مباحث هوش مصنوعیآیا برای تولید مثل همیشه فیزیکدانان ماشینی برای تشبکه های مصنوعی مغز به درتعویض دارو در تشنجنقشه های مغزی جدید با جزیانسانیت در برابر دیگرانحس و ادراک (قسمت دوم )نخستین تصویر از سیاهچالهمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مفید قهوهدولت یا گروهکهوش مصنوعی تعاملیاز سایه بگذردرمان ضایعات نخاعیوزوز گوشبا خدا باشرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وگرفتار محدودیت ها و ابعاتاثیر گیاه خواری بر رشد ومسمومیت دانش آموزان، قماتلاش های جدید در درمان فرسوپاپ ها یا ترانزیستورهاآگاهی فراتر از آگاهیفرایند تکامل و دشواری هاصبور باشتغییرات تکاملی سر انسان چندین ماده غذایی که ماننايا اراده آزاد توهم است یحس و ادراک قسمت هفدهمچرا حجم مغز گونه انسان درمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال خواب فرد را مستعد دیدگاه نارسای دوگانه ی مهوش عاطفی قسمت نهماستیفن هاوکینگ در تفسیر درک تصویر و زبان های مخلتیاری خدا نزدیک استبازگشت از آثار به سوی خدارجزخوانی هایی که امروز بپیموزایدتاثیر داروی ضد تشنج سدیم مطالعه ای بیان میکند اهدتمرکز بر هدفسیاره ابلهانآرامش و دانشجهل مقدسقفس دور خود را بشکنضعیف و قوینوآوری ای شگفت انگیز داناین بیمار را باید چه کار حس و ادراک قسمت دهمنشانه های پروردگار در جهمنبع هوشیاری در کجاست؟(قارتوکين تراپی روشی جديد دانشمندان تغییر میدان مغهوشیاری سنتی یا هوشیاری اطلاع رسانی اینترنتیدرد زانو همیشه نیاز به جرکلام و زبان، گنجینه ای بستولید مثل اولین ربات های بحثی درباره هوش و تفاوتهزمان و گذر آن سریع استپیدایش زبانتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز مادران و کودکان در زمتو پیچیده ترین تکنولوژی ساهچاله ها تبخیر نمیشودآشنا پنداریجهان کنونی و مغز بزرگتریقانون جنگلعقل در جهان جدید، عجیب اسنوار عصب و عضله در مطب دکایرادهای موجود در خلقت بخفاش کور و انسان بینا؟همه چیز کهنه میشودمواد کوانتومی جدید، ممکنارزش های حقیقی ارزش های غداروی جدید s3 در درمان ام هدف یکسان، در مسیرهای متذهن تو همیشه به چیزی اعتقکندر علیه سرطانتوهم بی خداییبر کسی اعتماد نکن مگر اینزندگی زمینی امروز بیش از پروژه ی ژنوم انسانیتاریک ترین بخش شبمغز انسان رو به کوچک تر شسخن نیکو مانند درخت نیکوافزایش سرعت پیشرفت علوم جهش های ژنتیکی مفید در ساقسم به فقرعماد الدین نسیمی قربانی اپل ویژن پرو در تشخیص بیمنیوالینخواص منیزیمهمجوشی هسته ای، انرژِی بمیدان مغناطيسي زمین بشر از کجا آمده ام و به کجا میداروی ضد تشنج با قابليت تبه خوبی های دیگران فکرکنوقاحت و تمسخر دیگرانرموزی از نخستین تمدن بشرکیهان خود را طراحی میکندتوصیه هایی در مصرف ماهیبرخی نرمش ها برای درد زانزیست، مرز افق رویداد هستپرسشگری نامحدودتداوم مهم است نه سرعتمغز را از روی امواج بشناسسردرد میگرنامواجی که به وسیله ی ماشیجاذبه و نقش آن در شکلگیریلحظات خوش با کودکانعدم توقف تکامل در یک انداابزار بقا از نخستین همانچگونه انتظارات بر ادراک خورشید مصنوعیهورمون شیرساز یا پرولاکتما تحت کنترل ژنها هستیم یاز تکینگی تا مغز از مغز تدر هر سوراخی سر نکنویتامین کا در سبزیجاتبی ذهن و بی روحبی سوادی در قرن 21رویا حقی از طرف خداکاربرد روباتهای ريزنانوتکامل و ریشه ی مشترک خلقتبرداشتت از جهان رو زیاد زبان ریشه هایی شناختی اسآنتی بادی منوکلونال در دترجمه ی فعالیت های عضله بنقش نظریه تکامل در شناساشناخت درون، شناخت بیرون؛انفجار بزرگ پایان بوده احقیقت اشیانگاه از درون مجموعه با نگمن بی من، بهتر یاد میگیرمصفحه اصلیابزار بقا از نخستین همانخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های بیماری اس ام ایواقعیت خلا و وجود و درک مبیماری ای شبیه ام اس مولتروزهای سختکشف ارتباط جدیدی از ارتبتأثیر نگاه انسان بر رفتامخچه ابزاري که وظیفه آن فبسیاری از بیماری های جدیسفری به آغاز کیهانآیا هوش مصنوعی زندگی بشرفلج خوابتشخیص ژنتیکی آتروفی های نقش درختان در تکاملشگفتی های نقشه ی ژنتیکیانرژی تاریک که ما نمی توحافظه های کاذبناتوانی در شناسایی چهره منابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای پیشرفته ارتباط دنیا فریب و سرگرمیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز، از مغز درمان جدید ALSواکسن سرطانبیوگرافیريتوکسيمب در درمان ام اسگوشت خواری یا گیاه خواریتاثیر ویروس کرونا بر مغز مرگ چیستتفاوت های تکاملی در مغز وسلطان جنگل یا صاحب ملکوتآیا بزرگ شدن مغز فقط در دفال نیکوشبکیه های مصنوعیتعامل انسان و هوش مصنوعینقشه با واقعیت متفاوت اسانسان، گونه ای پر از تضادحس و ادراک قسمت 67نخستین روبات های زنده ی جمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مفید روزه داریدونپزیل در بیماران قلبی هوش مصنوعی در قضاوت های ااز علم جز اندکی به شما دادرمانهای بیماری پارکینسوسواس، بیماری استبا طبیعت بازی نکنرژیم غذایی سالم و ضد التهگریه ی ابر، رمز طراوت باغتاثیر گیاه خواری بر رشد ومسیر دشوار تکامل و ارتقاتلاش های جدید در درمان سرسوپاپ ها یا ترانزیستورهاآپومورفین در پارکینسونفرایند حذف برخی اجزای مغصبر لازمه ی پیروزی استتغذیه بر ژنها تاثیر داردچندجهانیای نعمت من در زندگیمحس و ادراک قسمت هجدهمچرا خشونت و تعصبمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال در شناسایی حروف و دیروز و امروزهوش عاطفی قسمت هفتماستخوان های کشف شده، ممکدرک حقیقت نردبان و مسیری ژن همه چیز نیستبازگشت به ریشه های تکاملرحم مصنوعیپیچیدگی های مغزمگستاثیر درجه حرارت بر مغزمعمای اخلاقی قطارتمرکز بر امروزسیاره ابلهانآرامش و سکونجهان فراکتالقفس ذهنطلوع و حقیقتنوار مغز مشاهده ی غیر مستاینکه به خاطرخودت زندگی حس و ادراک قسمت دوازدهمنشانه های بیداری روحیمنبع خواب و رویاارتباط میکروب روده و پاردانشمندان روش هاي جدیدی هوش، ژنتیکی است یا محیطیاطلاعات حسی ما از جهان، چدردهای سال گذشته فراموش کلام، در تحولی شگفت آور بتولید یا دریافت علمبحثی درباره هوش و تفاوتهزمان و صبرپیر شدن حتمی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز چون ابزار هوش است دلیتو آرامش و صلحیسایه ی هوشیاریآشنا پنداریجهان کاملی در اطراف ما پرقانون جنگلعقل سالمنوبت کودکانایستادن در برابر آزادی بخفاش با شیوع همه گیری جدیهمه چیز در زمان مناسبموجود بی مغزی که می تواندارزش حقیقی زبان قسمت اولداروی جدید لنفوم و لوکمیبلوغ چیستهدف از تکامل مغزذهن خود را مشغول هماهنگیکو کیو تن coQ10توهم تنهاییبرلیتیونزندگی زودگذرپروژه ی علمی پیوند مغز ساتاریکی من و تو و گرد و غبامغز انسان رو به کوچکتر شدسخن و سکوتافسردگی و اضطراب در بیماجهش های ژنتیکی غیر تصادفقضاوت ممنوععنصر اصلی تعیین واقعیتاپی ژنتیکنیکولا تسلاخواص میوه ی بههمدلی و هوش عاطفیمیدان های مغناطیسی قابل از کسی که یک کتاب خوانده داروی ضد تشنج توپیراماتبه خودت مغرور نشووقت نهيب هاي غير علمي گذشرمز و رازهای ارتباط غیر ککیهانِ هوشیارِ در حال یاتوضیحی ساده در مورد هوش مبرخی نرمش ها برای زانوزاویه نگاه ها یکسان نیستپس از اگو یا بعد از نفستداخل مرزها و صفات با بینمغز زنان جوانتر از مغز مرسردرد میگرن در کودکانامیوتروفیک لترال اسکلروجبران از دست رفته هالرزش ناشی از اسیب به عصبعدم درکابزار بقا از نخستین همانچگونه به سطح بالایی از هوخوش قلبی و مهربانیهوش فوق العاده، هر فرد اسمانند کودکان باشیداز تکینگی تا مغز از مغز تدر والنتاین کتاب بدید همویتامین بی 12 در درمان دردویتامین بی هفدهبی شرمیرویاها از مغز است یا ناخوکاربرد روباتهای ريز، در تکامل ابزار هوش ، راه پر ماست مالی با هوش انسانیبررسي علل احتمالي تغيير زبان شناسی مدرن در سطح سلآنزیم تولید انرژی در سلوترجمه ای ابتدایی از اسرانقش هورمون های تیروئید دشناسایی تاریخچه ی تکاملیانقراض را انتخاب نکنیدحقیقت تنها چیزی است که شانگاه حقیقی نگاه به درون امننژیتسوالات پزشکیابزار بقای موجود زنده از خرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های جدید ALSوالزارتان داروی ضد فشار بیماری اسپینال ماسکولار روزهای سخت میگذردکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتأثیر شیرینی های حاوی لومخچه تاثیر گذار بر حافظهبشکه ای که ته نداره پر نمسقوط درون جاذبه ای خاص، چآیا هوش ارثی دریافتی از پفلج خواب چیستتشخیص آلزایمر سالها قبل نقش ذهن و شناخت در حوادث شگفتی های زنبور عسلانرژی خلا ممکن استحافظه و اطلاعات در کجاست نادیدنی ها واقعی هستندمنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقا از نخستین هدنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز از مغز تا درمان جدید مولتیپل میلومواکسن ضد اعتیادبیوگرافیریه زغالیگیلگمش باستانی کیستتاثیر ژنها بر اختلالات خمرگ و میر پنهانتفاوت های زبانی سرمنشا تسم زنبور ، کلیدی برای وارآیا تکامل و تغییرات ژنتیفاکسیبتشباهت مغز و کیهانتعامل انسان با هوش مصنوعنقص های سیستمی ایمنیانعطاف پذیری مکانیسمی علحس و ادراک قسمت 74نرمش های مفید برای درد زامنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مضر ماری جوانادوچرخه در کاهش دردهای کمهوش مصنوعی در کامپیوترهاازدواج های بین گونه ای، ردرماندگی به دلیل عادت کروسیله، فقط دعا نیستبالای هر دستی، دستی هسترژیم غذایی ضد التهابیگربه شرودینگر و تاثیر مشتاثیر گیاه خواری بر رشد ومسئول صیانت از عقیده کیستلاش های جدید شرکت نورالسوخت هیدروژنی پاکآپومورفین در پارکینسونفراتر از دیوارهای باورصبر و واقعیتثبت و دستکار ی حافظهنه ناامیدی بلکه ارتقاای همه ی وجود منحس و ادراک قسمت هشتمچرا در مغز انسان، فرورفتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال در شناسایی حروف و دیسک گردنهوش عاطفی قسمت یازدهاستروژن مانند سپر زنان ددرک دیگرانژن همه چیز نیستبازخورد یا فیدبکرحم مصنوعیپیچیدگی های مغزی در درک زتاثیر درجه حرارت بر عملکمعماری، هندسه ی قابل مشاتمساح حد واسط میان مغز کوسیب یکسان و دیدگاه های متآرامش عقلجهان قابل مشاهده بخش کوچقفس را بشکنطلای سیاهنوار مغز با توضیح دکتر فااینکه خانواده ات سالم باحس و ادراک قسمت سومنظام مثبت زندگیمنتظر نمان چیزی نور را بهارتباط ماده و انرژیدانشمندان روشی برای تبدیهوض مصنوعی زندهاطلاعاتی عمومی در مورد مدردی که سالهاست درمان نشکلرال هیدرات برای خوابانتولید پاک و فراوان انرژیبحثی درباره هوش و تفاوتهزمان واقعیت است یا توهمپیراستامتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز چگونه صداها را فیلتر سایه را اصالت دادن، جز فرآشناپنداری چیستجهان پیوستهقانونمندی و محدودیت عالمعقلانیت بدون تغییرنور از عمق تاریکیاکنون را با همه ی نقص هایخلا، حقیقی نیستهمه چیز در زمان کنونی استموجودات مقهور ژنها هستندارزش حقیقی زبان قسمت دومداروی جدید میاستنی گراویبلعیدن ستاره توسط سیاهچاهدف از خلقت رسیدن به ابزاذهن خالی از شلوغی افکارکوچ از محیط نامناسبتوهم جداییبرنامه و ساختار پیچیده مزندگی سلول در بدن، جدای اپروانه ی آسمانیتاریکی و نورمغز ایندگان چگونه استسخن پاک و ثابتافسردگی و ساختار مغزجهش های بیماری زا، معمولقطار پیشرفتعوامل موثر در پیدایش زباابتدا سخت ترین استنیاز به آموزش مجازی دیجیخواص هلو برگ هلوهمراه سختی، اسانی هستمیدان های کوانتومی خلااز آغاز خلقت تا نگاه انساداروی ضد جنون در درمان تیبه خودت نگاه کنوقتی فهمیدی خطا کردی برگرمز گشایی از اتصالات مغزکیست هیداتید مغزتوضیحات دکتر فاطمی در موبرخی نرمش های گردنزاوسکا درمان گوشرآلودگی هوا چالش قرن جدیدترقی واقعی یا شعار ترقیمغزهای کوچک بی احساسسردرد میگرنی در کودکانامید نیکو داشته باش تا آنجدا کردن ناخالصی هالرزش عضله یا فاسیکولاسیوعدالت برای من یا برای همهابزار بقا از نخستین همانچگونه باغبانی باعث کاهش خوش خیالی و خوش بینیهوش مصنوعی می تواند بر احمانند آب باشاز تکینگی تا مغز از مغز تدر یک فراکتال هر نقطه مرکماه رجباز تکینگی تا مغز از مغز تدر کمتر از چند ماه سوش جدویتامین دی گنجینه ای بزربی عدالتی در توزیع واکسن رویاهای پر رمز و حیرتی درکاش شرف اجباری بود یا حتیتکامل تکنولوژیماشین دانشبررسی مغز با امواج مادون زبان شناسی نوین نیازمند آواز خواندن در قفس، نشانترس و آرمان هانقش هورمون زنانه استروژنشناسایی سلول های ایمنی اانواع سکته های مغزیحقیقت خواب و رویانگاه دوبارهمن، ما یا چی؟پیامهای کاربرانابزار بقای موجود زنده از خسته نباشی باباهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های جدید میگرنواکنش های ناخودآگاه و تقبیماری اضطراب عمومیروش مقابله مغز با محدودیکشف جدید تلسکوپ جیمز وبتئوری تکامل امروز در درممخاطب قرار دادن مردم، کابشریت از یک پدر و مادر نیسقوط زیگزاگی یا ناگهانیآیا هوش سریعی که بدون احسفلج دوطرفه عصب 6 چشمتشخیص ایدزنقش روی و منیزیم در سلامتشانس یا نتیجه ی تلاشانرژِی برای ایجاد اضطرابحافظه و اطلاعات در کجاست نادیدنی ها بیشتر از دیدنمنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقا ازنخستین همدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید میگرن با انتی واکسن علیه سرطانبیان ژن های اسکیزوفرنی دریواستیگمینگیاه بی عقل به سوی نور میتاثیر کلام در آیات کلام بمرگ و میر بسیار بالای ناشتفاوت ایستایی و تکاپوسماگلوتید داروی کاهش دهنآیا جنین انسان، هوشمندی فاجعه ی جهل مقدسشباهت مغز با کیهان مادیتعادل دوپامین، فقط باعث نقص در تشخیص هیجانات عاماهرام مصر از شگفتی های جهحس و ادراک قسمت 75نرمش های مفید در سرگیجهمنبع هوشیاری کجاست قسمت اجزای پر سلولی بدن انسان دوچرخه سواری ورزشی سبک و هوش مصنوعی در تفکر خلاق ااسکلت خارجی در درمان اختدرها بسته نیستیک پیام منفرد نورون مغزی بالاترین هدف از دولترژیم غذایی ضد دردگزیده ای از وبینار یا کنفتاثیر گیاه خواری بر رشد ومسئولیت جدیدتلاش هایی در بیماران قطع سودمندی موجودات ابزی بر آب زندگی است قسمت چهارمفرار در فرار از میزبان، دصبر بسیار بایدثبت امواج الکتریکی در عصنه به اعدامای آنکه نامش درمان و یادشحس و ادراک قسمت هشتاد و نچرا ذرات بنیادی معمولاً منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات مخچهدیستونی قابل درمانهوش عاطفی قسمت پنجماسرار آفرینش در موجدرک درست از خود و هوشیاریژن هوش و ساختارهای حیاتی تو افق رویداد جهان هستیبازسازي مغز و نخاع چالشی رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرپیوند قلب خوک، به فرد دچاتاثیر درجه حرارت بر عملکمعنی روزهتنفس هوازی و میتوکندریسیر آفرینش از روح تا مغز آرامش(سکوت) stillness و تکاپوجهان موازی و حجاب هاقله برای دیدن نه برای به طوفان فقر و گرسنگی و بی سنوار مغز ترجمه رخدادهای این، فقط راه توستحس و ادراک قسمت سی و هشتمنظریه ی تکامل در درمان بیمنتظر نتیجه ی کارهایت باارتباط متقابل با همه ی حیدانش، قفل ذهن را باز میکنهیچ نقطه ای مرکزی تر از ااطلاعاتی عمومی در مورد مدرس گرفتن از شکست هاکم کردن کالری روشی سودمنتولید اندام با چاپ سه بعدبحثی درباره احساسات متفازمان پلانکپیشینیان انسان از هفت میتاثیر درجه حرارت بر عملکمغز ناتوان از توجیه پیداساخت سلول عصبی حتی پس از آشتی بهتر استجهان پیوستهقارچ بی مغز در خدمت موجودعقیده ی بی عملنور دروناکوییفلکسخلا، خالی نیستهمه چیز، ثبت می شودمورد نادر همپوشانی دو بیارزش حقیقی زبان قسمت سومداروی جدید آلزایمربنی عباس، ننگی بر تاریخهر چیز با هر چیز دیگر در تذهن سالمکوچک شدن مغز از نئاندرتاتوهم جدایی و توهم علمبرنامه ی مسلط ژنها در اختزندگی، مدیریت انرژیپرواز از نیویورک تا لوس آتاریکی خواهد ترسیدمغز ابزار بقای برتر مادیسخت ترین حصاراقلیت خلاقجهش تمدنی عجیب و شگفت انسقطره قطرهعوامل ایجاد لغت انسانی و ابتدایی که در ذهن دانشمنچیز جدید را بپذیرخواص هندوانههمراهی میاستنی با برخی سمیدان بنیادین اطلاعاتاز انفجار بزرگ تا انفجار دارویی خلط آوربه دنبال رستگاری باشوقتی پر از گل شدی خودت را رمز پیشرفت تواضع است نه طکیست کلوئید بطن سومتیوتیکسن داروی ضد جنونبرخی یونها و مولکول های مزبان فرایند تکاملی برای آلودگی هوا و ویروس کروناتروس جریان انرژیمغز، فقط گیرندهسردرد و علتهای آنامید نجاتجدایی خطای حسی استلزوم گذر انسان از حدها و عسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقا از نخستین همانخوشبختی چیستهوش مصنوعی متصل با مغزهوش مصنوعی و کشف زبان هایماپروتیلیناز تکینگی تا مغز از مغز تدر آرزوهایت مداومت داشتهویروس مصنوعیبیمار 101 ساله، مبتلا به سرویای شفافکتاب گران و پرهزینه شد ولتکامل جریان همیشگی خلقتمبانی ذهنی سیاه و سفیدبررسی و اپروچ جدید بر بیمزبان، نشان دهنده ی سخنگو آینه در اینهترسان نیستینقش ویتامین K در ترمیم اسشهر زیرزمینی در ژاپن براانیس بی کسانحقیقت در علم، هرگز نهایی نگاهی بر قدرت بینایی درامنابع انرژي پاک سرچشمه حسایتهای دیگرابزار بقای موجود زنده از خطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های جدید در بیماری واکنش به حس جدیدبیماری بیش فعالیروش های صرفه جویی در ایجاکشیدن مادی روشی برای جلوتئوری تکامل در پیشگیری و مدل همه جانبه نگر ژنرالیبعد پنجمسلول های مغزی عامل پارکیآیا هشیاری کوانتومی وجودفن آوری های جدید علیه شناتصویر خورشید یا خود خورشنقش روزه داری در سالم و جشانس یا تلاشانسولینحافظه و اطلاعات در کجاستنادانی در قرن بیست و یکم،منابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقای موجود زندهدنیایی پر از سیاهچاله هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید کنترل مولتیپلواکسنی با تاثیر دوگانه ابیان حقیقتریاضیات یک حس جدید استگیاه خواری و گوشت خوار کدتاثیر کپسول نوروهرب بر نمرگ و سوال از قاتلتفاوت ارباب و رهبر حقیقیسندرم میلر فیشرآیا جهان ذهن و افکار ما مفارغ التحصیلان، فقیر و دشباهت های ریشه ای چند بیمتعداد کلی ذهن ها در جهان نقطه ی رسیدن به قلهاولویت بندی ها کجاستحس و ادراک قسمت 78نرمش های موثر در کمردردمنبع هوشیاری کجاست قسمت اجزایی ناشناخته در شکل گدوپامین قابل حل در آبهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاسکار، لگوی هوشمنددرهای اسرارآمیز و پوشیدهیک پیشنهاد خوب برای آسان باهوش ترین و با کیفیت تریراه فراری نیستگزارش یک مورد جالب لخته وتاثیر گیاه خواری بر رشد ومسئولیت در برابر محیط زیتلاش در تولید انرژی به رنسی و سه پل اصفهانآب زندگی است قسمت هفتمفرد موفقصد قدح، نفتاده بشکستنه به اعدامای جان جان بی تن مروحس و ادراک قسمت هشتاد و شچراروياها را به یاد نمی آمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات حرکتی در انساندژا وو یا اشنا پنداریهوش عاطفی قسمت اولاسرار بازسازی اندام هادرک عمیق در حیواناتژن یا نقشه توسعه مغز و نقتو انسانی و انسان، شایستباغچه ی منرساناها و ابر رساناها و عپیوند مدفوعتاثیر درجه حرارت بر عملکمعاینه قبل از نوار عصب و تنفس هوازی و میتوکندریسیستم تخلیه ی مغز بینشی نآزمون تجربی، راهی برای رجهان ما میتواند به اندازقله سقوططوفان بیدارینوار مغز در فراموشی هااینترنت بدون فیلتر ماهواحس و ادراک قسمت سی و ششمنظریه ی تکامل در درمان بیمنتظر زمان ایده آل نشوارتباط چاقی و کاهش قدرت بدانش، یک انسان را ناسازگهیچ چیز همیشگی نیستاعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندست و پا زدن در سایه؟کمالگرایی دشمن پیشرفتتولید سلولهای جنسی از سلبحثی درباره احساساتی غیرزمان به چه دلیل ایجاد میشپیشرفت های جدید علوم اعصتاثیر رو ح و روان بر جسممغز و قلب در جنین موش مصنساخت شبکه عصبی مصنوعی با آغاز فرایند دانستنجهان پر از چیزهای اسرار آقبل و بعد از حقیقتعلم و ادراک فقط مشاهده ی نوروفیبروماتوزاکسی توسین و تکامل پیش اخلاصه ای از مطالب همایش مهمه ی سردردها بی خطر نیستموسیقی نوارزش خود را چگونه میشناسداروی جدید ای ال اسبه قفس های سیاهت ننازهر جا که جات میشه، جات نیذهت را روی چیزهای مفید متکوچکی قلبتوهم جسمبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱زندگی، مراتب هوشیاری استپروتئین های ساده ی ابتداتاریخ همه چیز را ثبت کردهمغز ابزار برتر بقاسخت ترین کار، شناخت خود ااقیانوس نادانیجهشهای مفید و ذکاوتی که دلمس کوانتومیعواملی که برای ظهور لغت اابتذال با شعار دینچیزی منتظر شناخته شدنخواص انارهمراهی نوعی سردرد میگرنیمیدازولام در درمان تشنج از بار خود بکاه تا پرواز دارویی ضد بیش فعالی سیستبه زودی شبکه مغزی به جای وقتی تو از یاد گرفتن باز رمز بقای جهش ژنتیکیکپسول ژری لاکتتیک و اختلال حرکتیبرخی اثرات مضر ویتامین دزبان متغیرآلودگی هوا و پارکینسونتری فلوپرازینمغزتان را در جوانی سیم کشسردرد به دلیل مصرف زیاد مامید یا ناامیدی؟جریان انرژی در سیستم های لزوم سازگاری قانون مجازاعشق به هفت مرتبه ی شناختیابزار بقا از نخستین همانخوشبختی دور از رنج های مخیالپردازی نکنهوش مصنوعی یا حماقت طبیعماجرای جهل مقدساز تکینگی تا مغز از مغز تدر آسمان هدیه های نادیدنویروس های باستانی، مغز مبیمار مرکز تنفس سلولیروان سالمکتاب زیست شناسی باورتکامل داروینی هنوز در حامباحث مهم حس و ادراکبررسی ژنها در تشخیص بیمازبان، وسیله شناسایی محیطآیندهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرنقش ژنتیک در درمان اختلاشواهدی از نوع جدیدی از حاانگشت ماشه ایحقیقت راستین انسان علم بنگاهی بر توانایی اجزاي بمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از خطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تدرمان های جدید سرطانواکسن های شرکت فایزر آمربیماری تی تی پیروش های عملی برای رفع کمرکشتن عقیده ممکن نیستتئوری جدید، ویران کردن گمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبعد از کروناسلول های بنیادیآیا واکنش های یاد گرفته وفناوری هوش مصنوعی نحوه ختصویر در هم تنیدگی کوانتنقش رژیم غذایی بر رشد و اشاهکار قرنانسولین هوشمندحافظه ی هوش مصنوعینازوکلسینمنابع بی نهایت انرژی در دابزارهای بقای از نخستین دنیا، هیچ استهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکامل تا مغز، از مغز تدرمان جدید ام اسوابستگی یعنی قلادهبیداری معنوی یعنی دوستی ریتوکسیمابگیرنده باید سازگار با پیتاثیر کپسول نوروهرب بر تمرگ انتقال است یا نابود شتفاوتهای جنسیتی راهی براسندرم کووید طولانیآیا جهش های ژنتیکی، ویروفاصله ها در مکانیک کوانتشباهت کیهان و مغزتعذیه ی ذهننقطه ای بود و دگر هیچ نبواولین قدم شناخت نقص های خحس و ادراک قسمت 82نرمشهای مهم برای تقویت عمنبع هوشیاری کجاست قسمت احیای بینایی نسبی یک بیمدورترین نقطه ی قابل مشاههوش مصنوعی در خدمت خلق وحاساس انسان اندیشه و باور درون قفس یا بیرون از آنیک آلل ژنتیکی که از نئاندباور و کیهان شناسیراه نجاتگشایش دروازه جدیدی از طرتاثیر گیاه خواری بر رشد ومستند جهان متصلتلاشی برای درمان قطع نخاسیلی محکم محیط زیست بر انآب زندگی است قسمت اولفرد یا اندیشهصداقتنه بدبخت بلکه نادانایمونوگلوبولین وریدی IVIgحس و ادراک قسمت پنجمچراروياها را به یاد نمی آمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات صحبت کردن در اندژاوو یا آشناپنداریهوش عاطفی قسمت دهماصفهان زیبادرگیری قلب در بیماری ویرژن ضد آلزایمرتو با همه چیز در پیوندیبترس از اینکه کسی، به درگرستگاری محدود به یک راه نپیوند مدفوع در درمان بیمتاثیر درجه حرارت بر عملکمعادله ها فقط بخش خسته کنتنفس بدون اکسیژنسیستم تعادلی بدنآزمون ذهنی گربه ی شرودینجهان مادی، تجلی فضا در ذهقلب های سادهطوفان زیبایینوار مغز در تشخیص بیماری اینترنت، حقیقت جامعه ی فحس و ادراک قسمت سیزدهمنظریه ی تکامل در درمان بیمنحنی که ارتباط بین معرفارتباط هوش ساختار مغز و ژدائما بخوانهیچ چیز، چقدر حقیقی استاعتماد به خوددست کردن در گوشکمردردتولترودینبحران ذهن فیلمی قابل تامزمان شگفت انگیزپیشرفت در عقل است یا ظواهتاثیر روده بر مغزمغز و هوش، برترین ابزار بساخت شبکه عصبی با الفبای آغاز فصل سرما و دوباره تکجهان پر از چیزهای جادویی قبل از آغازعلم و روحنورون هاي مصنوعی می تواناکسکاربازپین در درمان تشخلاصه ای از درمان های جدیهمه جا خیر بکارموسیقی هنر مایع استاز فرد ایستا و متعصب بگذرداروی جدید برای میاستنی به مغز خزندگان خودت اجازهر حرکت خمیده می شود و هر ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعکوچکترین چیز یک معجزه استوهمات و شناخت حقیقتبرین نت به جای اینترنتزندان ذهنیپروتز چشمتاریخ، اصیل نیست و ساخته مغز از بسیاری حقایق می گرسختی ها رفتنی استالکترومغناطیس شنوایی و هجهشهای مفید و ذکاوتی که دلووفلوکساسینعوارض ازدواج و بچه دار شدابداع دی ان ای بزرگترین دچیزی خارج از مغزهای ما نیخواص اردههندسه ی پایه ایمکان زمان یا حافظه زماناز بحث های کنونی در ویروسداستانها و مفاهیمی اشتبابه زیر پای خود نگاه نکن بوقتی خودت را در آینه دیدیرمز جهانکامپیوتر سایبورگتیکاگرلور داروی ضد انعقابرخی اختلالات عصبی مثانهزبان مشترک ژنتیکی موجوداآلزایمرتری فلوپرازینمغزتان را در جوانی سیمکشسردرد تنشنامید جدید بر آسیب نخاعیجریان انرژی در سیستم های چگونه تکامل مغزهای کنونیلزوم سازگاری قانون مجازاعشق درونی به یگانگی خلقتابزار بقا از نخستین همان